ON-LINE skladové pohyby pomocí mobilních terminálů se systémem GT-TRACK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ON-LINE skladové pohyby pomocí mobilních terminálů se systémem GT-TRACK"

Transkript

1 Vzorová technická a cenová nabídka ON-LINE skladové pohyby pomocí mobilních terminálů se systémem GT-TRACK Zhotovitel: ing. Jakub Unucka, výkonný ředitel Spojení: Gaben s.r.o., Hájkova 1, Ostrava 1, tel/fax: jakub.unucka@gaben.cz, Vážení, Zasílám nabídku na dodávku ON-LINE řešení pro Váš sklad pomocí systému GT-TRACK. Nabídka obsahuje vstupní analýzu, vlastní softwarové řešení, instalační a implementační práce. Skutečný počet a typ hardwarových zařízení bude určen na základě vstupní analýzy, tato nabídka obsahuje modelový příklad. Věřím, že Vás naše nabídka zaujme a těším se na další spolupráci Za Gaben spol. s r.o. Ing. Jakub Unucka výkonný ředitel Strana 1 (celkem 9)

2 1. Návrh řešení Navrhované řešení je založeno na modulárním řešení GT TRACK s oddělením skladové evidence od účetního systému. Veškeré skladové pohyby jsou evidovány v oddělené databázi odkud jsou jednotlivé doklady exportovány do informačního systému buď přímo na úrovni databáze nebo pomocí XML souborů. Schéma řešení je patrné z obrázku. Srdcem aplikace je databáze MSQSL nebo MYSQL. Jednotliví uživatelé přistupují k datům přes HTML prohlížeč. Ať už jde o mobilní terminál, notebook, stolní PC nebo chytrý mobilní telefon. Standardní instalace aplikace GT TRACK obsahuje moduly Příjemka, Výdejka, Převodka a Inventura. V případě potřeb je možno poměrně jednoduchým způsobem doplnit další moduly, návaznost na číselníky či další změny. Práva jednotlivým uživatelům jsou přidělována v administrátorském režimu, stejně jako provádění změn v pořízených datech. Strana 2 (celkem 9)

3 1.1. Přínosy řešení: Zpřesnění a zkvalitnění informací procesu skladové evidence Zavedení evidence ve skladových zásobách pomocí čárového kódu s návazností na stávající IS (příjemky, výdejky, převodky, výroba) On-line informace o stavu skladových zásob z hlediska množství, lotů, šarží, expiračních dob, sériových číslech apod. Přesná evidence manipulace se zásobami ve vztahu k odpovědným pracovníkům Zpřesnění informačních toků mezi výrobním procesem a účetním systémem (použité vstupní polotovary a jejich množství) Napojení na tisk etiket pro výrobky s generování čísla šarže/sériového čísla Přesná kontrola balených výrobků v expedici (adresát, výrobek, šarže...) 1.2. Výhody řešení na platformě GT-TRACK Modulární koncepce a možnost přizpůsobení dle specifických požadavků zákazníka Snadná možnost spolupráce s účetním systémem přes MSSQL/MYSQL/XML Funkcionalita ani data účetního systému nejsou nijak měněna Modularita systému z hlediska nasazení v jednotlivých skladech (prodejně) společnosti (využití intranetu, popř. internetu) Jednoduchá správa a podpora aplikace vzhledem ke koncepci založené na řešení s www serverem Správa uživatelů a flexibilní určování rolí (práv) v systému s ohledem na pracoviště Efektivní provádění inventur pomocí jak v režimu on-line, tak případně i off-line, s následnou synchronizací s databází Podpora mobilních terminálů s OS Windows CE od různých výrobců Strana 3 (celkem 9)

4 2. Moduly systému GT-TRACK Gaben s.r.o. Standardní instalace aplikace GT TRACK obsahuje moduly Příjemka na sklad, Výdej na expedici, Převod z výroby a Inventura. V případě potřeb je možno poměrně jednoduchým způsobem doplnit další moduly, návaznost na číselníky či další změny Příjem Práce pomocí mobilního terminálu, možnost tisku etiket s čárovým kódem s uvedením typu suroviny, lotu umistění na obal, popř. tisk příjemky Možnost automatické kontroly dle objednávky, popř. dod. listu snímání čárového kódu kontrola neporušenosti /poškození zásilek Možnost zpětného příjmu (chybné vyskladnění) Vyřazení poškozených anebo vadných zásilek Příjem zásilek od externích subjektů s označením čár. kódem 2.2. Výroba Automatická kontrola vstupních polotovarů dle výrobního příkazu Možnost úpravy výrobního příkazu se zpětnou vazbou na IS Evidence použitých polotovarů Vazba na elektronické váhy, řídící systémy či jiné zařízení s elektronickým výstupem Označení výrobku/polotovaru etiketou s čárovým kódem 2.3. Expedice Elektronické zadání pro expedici Automatické sestavení výdejky načítáním čárového kódu Kontrola skutečně expedovaného zboží oproti elektronické rozpisce Přesná on-line evidence jednotlivých zásilek s možností poskytnutí informací zákazníkům přes webové rozhraní automatická notifikace přes Administrativa Webový přístup do skladové evidence Informace o rozpracovanosti výroby v reálném čase Statistiky a reporty Výkony pracovníků v příjmu a expedici Administrace aplikace GB-TRAK Správa uživatelů Správa číselníků Strana 4 (celkem 9)

5 3. Hardware Výběr vhodného terminálu bude upřesněn před vlastní implementací po provedení vstupní analýzy. Jako příklad uvádím cenou kalkulaci s pokrytím skladu o 6-8 regálových uličkách a s použitím terminálů BHT 710 BW CE. Lze použít jakýkoliv terminál se systémem Windows CE nebo Windows Mobile výrobců TOYOTA DENSO, SYMBOL/MOTOROLA, DATALOGIC. Tiskárny etiket DATAMAX budou připojeny do systému přes print servery. WiFi síť je navržena na platformě ASUS. Zde je příklad různých typů terminálů v různých cenových hladinách. DATALOGIC MEMOR TOYOTA BHT 700 TOYOTA BHT 200 SYMBOL MC9090G Cena do Kč Cena do Kč Cena do Kč Cena do Kč Strana 5 (celkem 9)

6 3.1. Mobilní terminál TOYOTA BHT 700 Gaben s.r.o. Modularita provedení předurčuje tuto novinku v sortimentu TOYOTA k široké paletě použití. V základním provedení do skladu, v plné výbavě pro speditérské firmy. K dispozici je celá řada příslušenství, např. pro používání na systémových vozících. K dispozici je i baterie s větší kapacitou. Japonská kvalita výrobku je zárukou bezstarostného provozu. Technické parametry Řídicí jednotka PXA MHz Paměť 128MB RAM / 128 MB FLASH Displej QVGA 240x320, úhlopříčka 3,5, TFT dotykový displej Klávesy 27 / 42 kláves, alfanumerická Snímač 1D CCD, dosah cca 70cm, potvrzení LED a vibrátor 2D imager s možností režimu FOTO WiFi IEEE a/b/g, Atheros Ostatní rozhraní RS232/USB, Bluetooth, IrDa, EDGE(GSM/GPRS), Hmotnost 320/330/410g v závislosti na typu konfigurace a baterie Pracovní teplota, krytí -10 C to 50 C, IP 54 Baterie Standard 2300mA- výdrž cca 8 hod, LongLife 3900mA - výdrž cca 12 hod Odolnost 30x pád z výšky 1.2m na beton Strana 6 (celkem 9)

7 3.2. Tiskárna etiket DATAMAX I-4xxx Jako optimální se pro účely použití v logistice jeví tiskárna DATAMAX řady I-CLASS. DMX-I-4212 se vyznačuje modulární konstrukcí, umožňující uživateli kdykoliv doplnit nebo změnit volitelné příslušenství. Tiskárnu lze snadno překonfigurovat tak, aby v budoucnu vyhověla potřebám rozvíjejících se aplikací. Základem tiskárny je řemeslně vypracovaný tlakový odlitek hliníkového rámu. Tato konstrukce zajišťuje při své nízké váze dlouhou životnost a spolehlivost. Na rozdíl od ostatních tiskáren této třídy má DMX-I ve svém standardním vybavení řadu doplňkových funkcí. Patří k nim dobře čitelný displej LCD na čelním panelu, barevně označené nastavovací prvky, schémata zavádění média v plastickém provedení, dobrý přístup k tiskové hlavě a jedinečný zaklapávací trn pásky, s kterým je zavedení nebo vyjmutí pásky dílem okamžiku. Volitelným příslušenstvím je RFID modul, který umožňuje ON-LINE při potisku etikety zapisovat data do RFID tagu v etiketě. Technické parametry Způsob tisku Přímý tepelný, volitelně termotransferový, 203 dpi (8 bodů/mm) Rychlost tisku 51 mm/s až 304 mm/s (podle typu) Šířka tisku / média 104 mm, šířka média 25 mm až 118 mm Délka tisku 6 mm mm. S volitelným čidlem přítomnosti je nejmenší délka 19 mm Typ média Materiál v rolích nebo skládané leporelo, perforované nebo souvislé etikety, vstupenky nebo visačky, tloušťky 0,0635-0,254mm Podávací role Maximální průměr 203 mm na jádru o průměru 38 mm až 76 mm. Možno použít skládané leporelo, zavádění ze zadní strany tiskárny Termotransferové pásky Šířky dle průmyslových standardů; průměr jádra 25 mm, délka až 600 m Rezidentní fonty Deset alfanumerických fontů od 0,89 mm do 16,26 mm; OCR-A, OCR-B, Agfa CG Triumvirate ve vodorovné i svislé orientaci Zvětšení a rotace fontů Všechny fonty jsou rozšiřitelné vertikálně a horizontálně až 24x; fonty a grafiku je možno tisknout ve 4 směrech: 0, 90, 180 a 270 Podpora grafiky Soubory ve formátu PCX, BMP a IMG Paměť 2 MB DRAM, 1 MB Flash Rozhraní Paralelní port Centronics, sériový RS až Bd, volitelně Ethernet Driver Windows Pro vytváření formátů etiket pomocí libovolného programu Windows Konstrukce Kovový kryt, průhledná boční dvířka pro snadnou kontrolu stavu média Provoz 220 V, 50 Hz, 4 C až 35 C, výška 322,6 mm, šířka 320,6 mm, hloubka 472,5 mm, 20,5 kg Příslušenství Interní navíječ, RFID modul, odřezávač etiket a další Strana 7 (celkem 9)

8 4. Postup při realizaci Pro minimalizaci nákladů a rizik je celkové řešení rozdělen do několika etap, které lze realizovat postupně Etapa I: Analýza a vytvoření přesné funkční specifikace. Výsledkem etapy je vývojový diagram a návrh obrazovek, popisující funkčnost řešení. Etapa předpokládá součinnost zadavatele při definování funkčnosti Etapa II Customizace standardu GT TRACK pro potřeby zákazníka. Výsledkem etapy je testovací provoz dle analýzy. Etapa předpokládá součinnost zadavatele při exportu a importu dat do IS a zpřístupnění SQL serveru Etapa III Testovací provoz v laboratorních i reálných podmínkách. Výsledkem etapy je plně funkční řešení se zapracováním připomínek administrátorů i koncových uživatelů. Etapa předpokládá součinnost zadavatele při testovacím provozu Etapa IV Dodávka hardware pro vybranou lokalitu, školení, zaučení, podpora klíčových uživatelů. Výsledkem etapy je ostrý provoz na vybraném středisku. Etapa předpokládá součinnost zadavatele při ostrém provozu. Strana 8 (celkem 9)

9 5. Cenová kalkulace celková - příklad Gaben s.r.o. Název zboží Stručný popis Ks Cena 1ks Cena celkem Etapa I Návrh funkční specifikace Kč Etapa II Customizace Kč Etapa III Testovací provoz Kč Etapa IV Ostrý provoz * Kč GB TRACK Základní licence řešení GT TRACK Kč GB TRACK Doplňující licence pro více než 2 terminály Kč Celkem SW / služby Kč RF pokrytí * AP ASUS KIT (AP, anténa, krabice, pigtail, napájení) Kč RF pokrytí * Rozvaděč Kč RF pokrytí * Kabeláž a spotřební materiál Kč RF pokrytí * Práce kabeláž Kč Tiskárny etiket * Tiskárna DATAMAX I Kč Tiskárny etiket * TTR modul Kč Tiskárny etiket * Print server D-LINK Kč Terminály * Terminál TOYOTA DENSO BHT 710BW Kč Terminály * Nabíjecí základna Kč Terminály * Servisní balíček na 3 roky Kč Celkem HW Kč Ostatní Dokumentace, vedení projektu, administrativa Kč Doprava Doprava na vzorovou vzdálenost 100km Kč Celkem ostatní Kč Celkem vše Kč U položek označených * může být počet a typ změněn na základě předchozích kroků. Základní licence GT TRACK obsahuje celkem 2 uživatelské licence pro mobilní terminály,pokud jsou dodány zhotovitelem. 6. Platební podmínky Jednotlivé etapy budou realizovány na základě smlouvy o dílo. Předpokládané platební podmínky Etapa I: 75% předem, 25% do počátku další etapy Etapa II: 50% předem, 50% do počátku další etapy Etapa III: 25% předem, 75% do počátku další etapy Etapa IV: 25% předem, 75% do 45-ti dnů Strana 9 (celkem 9)

Sledování skladových pohybů pomocí dávkových terminálů se snímači čárového kódu

Sledování skladových pohybů pomocí dávkových terminálů se snímači čárového kódu Vzorová technická a cenová nabídka Sledování skladových pohybů pomocí dávkových terminálů se snímači čárového kódu Zhotovitel: ing. Jakub Unucka, výkonný ředitel Spojení: Gaben s.r.o., Hájkova 1, 702 00

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Hotel Čertousy, Praha, 11. 5. 2011 Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Jindřich Miler Snímače čárových kódů Argox Ruční CCD snímač AS-8000, Ruční bezdrátový CCD snímač AS-8020

Více

Aplikovaný vývoj RFID technologií

Aplikovaný vývoj RFID technologií Aplikovaný vývoj RFID technologií Aplikovaný vývoj RFID technologií Ing. Jakub Unucka, GABEN Ostrava 21.3.2013 1 2 Gaben, spol. s r.o. Ostravská společnost zabývající se AutoID Snímače čárových kódů Mobilní

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

Vestavné tiskárny. Tiskárna GPT-6762/3762 INFO. Vestavné tiskárny

Vestavné tiskárny. Tiskárna GPT-6762/3762 INFO. Vestavné tiskárny Vestavné tiskárny Vestavné tiskárny Vestavné tiskárny Pro tisk vstupenek a pokladních stvrzenek se používají moduly vestavných termotiskáren vybavených odřezávačem vytištěných lístků a etiket. Pro bezpečné

Více

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o.

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o. Nabídka POS pokladen od provozovna: tel.: 573351740, 573351742, 573352830, fax.: 573352831 zpracoval: 775 111 583 strana 1 z 7 Úvod I. Základní charakteristika dodavatele Společnost byla založena v březnu

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Průmyslový terminál PT-17

Průmyslový terminál PT-17 Terminál na bázi PC Dotyková obrazovka 17 Připojení několika vah a tiskáren Snímání EAN kódu scannerem Síťová komunikace LAN Programy pro expedice a výrobny Tisk etiket, faktur a dodacích listů Receptury

Více

POS Konference. Snímače čárových kódů Datové kolektory Textové datové terminály Tiskárny čárových kódů Terminály s Windows CE

POS Konference. Snímače čárových kódů Datové kolektory Textové datové terminály Tiskárny čárových kódů Terminály s Windows CE Snímače čárových kódů Datové kolektory Textové datové terminály Tiskárny čárových kódů Terminály s Windows CE CCD snímače 100 skenů/s hl. čtecího pole až 12,5 cm stolní stojan váha pouze 90 g pád 1,5 m

Více

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC

Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Název a specifikace dodávaného zařízení - hardware pro virtuální učebnu Tablet PC Je-li v zadávací dokumentaci definován konkrétní výrobek nebo technologie, má se za to, že je tím definován minimální požadovaný

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

QAD a integrace výrobních technologií Libor Jinda konzultant

QAD a integrace výrobních technologií Libor Jinda konzultant QAD a integrace výrobních technologií Libor Jinda konzultant 13.6.2012 Záměr Proč integrace výrobních technologií do QAD? Současné trendy Zobrazení plánu a aktuálního stavu na displejích výrobních linek

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

MAJETEK OPERATIVNÍ EVIDENCE MAJETKU ÚČETNÍ A DAŇOVÉ ODPISY INVENTARIZACE POMOCÍ ČÁROVÉHO KÓDU

MAJETEK OPERATIVNÍ EVIDENCE MAJETKU ÚČETNÍ A DAŇOVÉ ODPISY INVENTARIZACE POMOCÍ ČÁROVÉHO KÓDU MAJETEK OPERATIVNÍ EVIDENCE MAJETKU ÚČETNÍ A DAŇOVÉ ODPISY INVENTARIZACE POMOCÍ ČÁROVÉHO KÓDU Obsah nabídky MAJETEK... 1 Firemní profil... 2 Kontaktní informace... 2 Software Evidence majetku... 3 Tiskárny

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

BARTECH INVENTURA HIM BARTECH. Řešení inventarizace hmotného majetku. BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, 695 01 Hodonín, www.bartech.

BARTECH INVENTURA HIM BARTECH. Řešení inventarizace hmotného majetku. BARTECH, s.r.o. Velkomoravská 527/33, 695 01 Hodonín, www.bartech. INVENTURA HIM BARTECH Řešení inventarizace hmotného majetku ÚVOD http://www.bartech.cz http://www.inventura-majetku.cz Programové řešení k inventarizaci hmotného investičního majetku Ruční datové terminály

Více

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz

Technické parametry: rozměr (š,h,v) 43 x 45 x 29 cm - včetně pokladní zásuvky, hmotnost: 12 kg, příkon 20W (klid) 50W (tisk), 230V / 50Hz Serd ECR 360 TF - 1.500 PLU - 64 zbožních skupin - 100 otevřených účtů (otevření, zavření, náhled detailů položek, rekapitulace, oddělení, - alfanumerická termo tiskárna (šíře - 57 mm, 10 řádků / sek.),

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Obsah Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace Stávající stav... 2 Část č. 1 veřejné zakázky - Tablety posádek... 4 Část č. 2 veřejné zakázky - Tiskárny... 5 Část č. 3 veřejné zakázky

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

-= STS Prachatice =-

-= STS Prachatice =- Identifikační systémy. Čárové kódy, čtečky, RFID Snímače stacionární, přenosné, ruční terminály. Tiskárny etiket a aplikátory. Etikety a spotřební materiál. Systémová integrace. Autorizovaný servis. GABEN,

Více

PARTNERSKÝ CENÍK ceny jsou platné od 24.2.2014 a uvedeny bez DPH ceny jsou kalkulovány pro sklady NOVUM PRAHA, BRNO, OPAVA

PARTNERSKÝ CENÍK ceny jsou platné od 24.2.2014 a uvedeny bez DPH ceny jsou kalkulovány pro sklady NOVUM PRAHA, BRNO, OPAVA Obchodní váhy - bez výpočtu ceny DIGI DS 502 S 1,5kg 1-111-0076 DIGI DS 502 S 3kg 1-111-0071 DIGI DS 502 S 6kg 1-111-0412 DIGI DS 502 S 15kg 1-111-0413 0,5g 0,5/1g 1/2 g 2/5 g DIGI TCW-WP 6kg 1-111-0390

Více

www.megatron.cz Vestavné tiskárny

www.megatron.cz Vestavné tiskárny www.megatron.cz Vestavné tiskárny Vestavné panelové tiskárny Panelová tiskárna v plastovém pouzdře Verze jehličková i termo Tisk čárového kódu / termoverze / Indikace konce papíru Česká sada znaků Vodorovná

Více

Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350

Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350 Specifikace VT 11 ks. Ultrabook dle specifikace v příloze č. 1 Prodloužená záruka 3 roky 11 ks. 3G modem TP-LINK M5350 11 ks. MS Office 2013 pro podnikatele CZ 11 ks. brašna 11 ks. bezdrátová myš 5 ks.

Více

Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky

Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Příloha č. 3 - k zadávací dokumentaci Technické a dodací podmínky Podle 44 odst. 3) písm. b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o veřejných zakázkách

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky: Zadavatel: Dodávka ICT vybavení Gymnázium a obchodní akademie Mariánské Lázně, Ruská 355, 353 69 Mariánské Lázně POLOŽKA č. 1 PC SESTAVA 34

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC)

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC) Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky systém pro sběr dat z výroby, zakázkový

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky Jednopásková elektronická registrační pokladna s rychlou a kvalitní termotiskárnou. Jedná se o spolehlivou pokladnu, vhodnou do méně náročných provozů, jako například

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více

Ceník služeb 2015 ELVIA-PRO, spol. s r.o.

Ceník služeb 2015 ELVIA-PRO, spol. s r.o. Ceník služeb 2015, spol. s r.o. Popis služby 1. Základní doprava Doprava zboží na adresu dodání, předání zákazníkovi. Nezahrnuje instalaci. Dopravu provádí řidič, není přítomen technik. Při hodnotě účtenky

Více

Přenosné verze e10-p63 a e10-p123

Přenosné verze e10-p63 a e10-p123 Sestava značení e10-p63 a e10-p123 realizuje značení na díly pomocí elektromagnetického kmitání hrotu. Tento proces umožňuje spolehlivé a neměnné značení přímo na značený dílec. Značení (text nebo logo)

Více

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch Docházkový terminál itouch Vlastní hardware terminálu obsahuje čtyř jádrový procesor a 1GB RAM a má tedy velkou výkonovou rezervu pro pozdější aktualizace softwaru a integrace nových funkcí. Pro ukládání

Více

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT

Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Moderní technologie ve výuce přináší užitek a radost_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006

Více

Termotiskárny. GPT GeBE-COMPACT Plus. Hlavní funkce na první pohled:

Termotiskárny. GPT GeBE-COMPACT Plus. Hlavní funkce na první pohled: TECHNICKÉ ÚDAJE VSTUPNÍ/VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ Termotiskárny GPT-4672-4673 GeBE-COMPACT Plus Hlavní funkce na první pohled: Zabudovaná termotiskárna s robustním nerezovým obalem, také s podavačem Řezačka pro

Více

Příloha č. 1 - Technická část zadávací dokumentace

Příloha č. 1 - Technická část zadávací dokumentace Příloha č. 1 - Technická část zadávací dokumentace 1. Dodávka ICT vybavení pro Otevřené informační centrum (OIC), včetně instalace 1.1. Popis současného stavu Poskytování služeb občanům je uskutečňováno

Více

Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat

Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat Mobilní focení, snímání čárového kódu a NFC s automatickým ukládáním dat LG Systems nabízí zařízení, které slouží pro pořizování fotodokumentace, přičemž jsou snímané scény automaticky ukládány i s informacemi

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Nákup počítačů, notebooků, monitorů a tiskáren ID zakázky: P18V00000052 Datum: 6.6.2018 Vyřizuje:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek

Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek Příloha č. 1 k výzvě k podání nabídek Název projektu: Moderními metodami k lepším řemeslným vědomostem Registrační číslo projektu:cz.1.07/1.2.08/04.0001 Počet stránek přílohy: 5 3 ks PC vč. OS a Monitorem

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

CENÍK VAH. ceny jsou platné od 1.5.2010 a uvedeny bez DPH. dílek popis technický popis rozměry obrázek. Rozměry vážící plošiny: 23x18cm

CENÍK VAH. ceny jsou platné od 1.5.2010 a uvedeny bez DPH. dílek popis technický popis rozměry obrázek. Rozměry vážící plošiny: 23x18cm Obchodní váhy - bez výpočtu ceny DIGI DS 500 S 1,5kg 1-111-0035 Dílek: 0,5 g DIGI DS 500 S 3kg 1-111-0036 Dílek: 1 g DIGI DS 500 S 6kg 1-111-0037 Dílek: 2 g DIGI DS 500 S 15kg 1-111-0038 Dílek: 5 g DIGI

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

Výpočetní technika 2012

Výpočetní technika 2012 Zadavatel: Lipka školské zařízení pro environmentální vzdělávání Lipová 20, 602 00 Brno - Pisárky VÝZVA VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu Výpočetní technika 2012 vyhlášenou

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Měření teploty, tlaku a vlhkosti vzduchu s přenosem dat přes internet a zobrazování na WEB stránce

Měření teploty, tlaku a vlhkosti vzduchu s přenosem dat přes internet a zobrazování na WEB stránce ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE Fakulta elektrotechnická Katedra mikroelektroniky Měření teploty, tlaku a vlhkosti vzduchu s přenosem dat přes internet a zobrazování na WEB stránce Zadání Stávající

Více

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT

Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT TECHNICKÉ PODMÍNKY NABÍDKY pro nabídku na veřejnou zakázku Pracujeme s novými technologiemi_dodávka ICT Druh zadávacího řízení: Otevřené nadlimitní řízení na dodávky dle 27 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva na podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Dodávka 2 ks serveru a 1 ks diskového pole pro virtuální desktopy ID zakázky: P16V00000464 Datum: 22.11.2016 Vyřizuje: Mgr. Radek Vojkůvka, Odbor

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 5899/2015-ÚVN V Praze dne: 4.9.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Specifikace vybavení pro výběrové řízení

Specifikace vybavení pro výběrové řízení Specifikace vybavení pro výběrové řízení Část A) MES + xapost server MES CPU platforma x86 dvoujádrový s min. výkonem v BAPCO SYSMark 2004 SE 250 bodů 2x 320 GB SATA, 7200 ot./min., 8MB cache, hw RAID

Více

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky.

Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková cena musí být včetně ceny za dopravu do místa plnění zakázky. Příloha č. 1 Rozsah a technická specifikace zakázky Předmětem zakázky je dodání ICT techniky a dalšího zařízení pro učebnu Centra Kašpar, o. s. Předmětem nabídky musí být nová a nepoužitá technika. Celková

Více

Aplikace na čipových kartách

Aplikace na čipových kartách Aplikace na čipových kartách Systémy dodávané pro veřejnou a státní zprávu ISSS 2007 Hradec Králové, 2. dubna 2007 Jiří Hrdina ISCRD Informační systém centrálního registru dopravců (ISCRD) Aplikace na

Více

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky

Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Základní škola praktická a základní škola speciální Chodov, okres Sokolov, příspěvková organizace Zadávací řízení na dodávku výpočetní a audiovizuální techniky Projekt: Učíme se, abychom se v životě uplatnili

Více

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY

GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY GP4P VARIANT PARKOVACÍ SYSTÉMY PARKOVACÍ SYSTÉM VARIANT Parkovací systém pro výběr poplatků za parkování, vhodný pro veřejná i soukromá parkoviště všech velikostí obchodní střediska, kancelářská centra,

Více

Administrační systém ústředen MD-110

Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 SAS MD-110 Administrační systém ústředen MD-110 Efektivní systém administrace poboček a parametrů ústředen Ericsson MD110 s přímou vazbou na telefonní seznam

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Dodávka výpočetní techniky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel Název: Městské centrum sociálních služeb a prevence Právní forma: Příspěvková organizace Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele:

Více

PH-mobile on-line přenosné terminály pro POHODA

PH-mobile on-line přenosné terminály pro POHODA PH-mobile on-line přenosné terminály pro POHODA Stručný přehled název : PH Mobile autor aplikace : ITFutuRe s.r.o., Pardubická 85/17, 500 04 Hradec Králové použitá platforma POHODA MDB, SQL : MDB,SQL Komunikace

Více

Autorizovaný distributor

Autorizovaný distributor Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m y updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+ zemích světa

Více

A) Notebook + dockstation + operační systém

A) Notebook + dockstation + operační systém PŘÍLOHA č. 2 A) Notebook + dockstation + operační systém 2 ks v max. ceně s DPH za oba kusy: 2 727 EUR - 66 293, Kč Technické parametry a specifikace: Procesor: 3 MB L3 Cache 2 jádra, 4 thready s frekvencí

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA 1. Technická specifikace Možnost napájení ze sítě nebo akumulátoru s UPS funkcí - alespoň 2 hodiny provozu z akumulátorů

Více

Příloha č. 1 - Technická specifiace zboží

Příloha č. 1 - Technická specifiace zboží Příloha č. k č.j.:ppr-7490-22/čj-206-990656 Příloha č. - Technická specifiace zboží Část : HW a SW pro potřeby forensně-analytického vyhodnocování dat splňující technickou soubor software a hardware pro

Více

stravovací systém ceník

stravovací systém ceník Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky stravovací systém Modularita stravovacího

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014

OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 OBCHODNÍ VÁHY KATALOG 2014 1. Stolní a kontrolní váhy TST28 T3040 2. Obchodní váhy s výpočtem ceny SX-15 FX 50, FX 50T 3. Systémové váhy s tiskárnou IX 100, IX 202 IM 100, IM

Více

Management přepravy nebezpečných věcí na evropské a národní úrovni ve vztahu k systému krizového řízení ČR

Management přepravy nebezpečných věcí na evropské a národní úrovni ve vztahu k systému krizového řízení ČR Management přepravy nebezpečných věcí na evropské a národní úrovni ve vztahu k systému krizového řízení ČR WAK System spol. s r.o. AZIN CZ s.r.o. Telematix Services, a.s. 18.března 2010 Aktivity projektu

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management Katalog výrobků Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management MicroCorr Digital DX Digitální radiový přenos Digitální senzor MicroCALL+ DigiCALL MicroCorr 7 SoundSens "i" Analogový senzor

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

Z Á K L A D N Í S E S T A V A

Z Á K L A D N Í S E S T A V A (interní objednací kód) Funkcionalita / program. Sestava PC-A-01 Sestava PC-A-01 Z Á K L A D N Í S E S T A V A Systémová platforma Zaručená podpora operačního systému Microsoft Windows aktuální verze dostupné

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Ústav technicko-technologický. Obhajoba diplomové práce

Ústav technicko-technologický. Obhajoba diplomové práce Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav technicko-technologický Obhajoba diplomové práce Téma: Optimalizace skladového hospodářství ve výrobním podniku KOH-I-NOOR Mladá Vožice

Více

ÚVOD POUŽITÍ POPIS. Standardní stroj se skládá ze 3 částí: 1- Značící hlava: Hliníkové tělo a ručka. Plastový kryt na ručce pro lepší uchycení

ÚVOD POUŽITÍ POPIS. Standardní stroj se skládá ze 3 částí: 1- Značící hlava: Hliníkové tělo a ručka. Plastový kryt na ručce pro lepší uchycení e10-p123 ÚVOD Sestava značení e10-p123 realizuje značení na díly pomocí elektromagnetického kmitání hrotu. Tento proces umožňuje spolehlivé a neměnné značení přímo na značený dílec. Značení (text nebo

Více

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace

Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN Zadávací dokumentace V Praze dne 19. 8. 2016 Čj.: 6281/2016-ÚVN Ústřední vojenská nemocnice Vojenská fakultní nemocnice Praha vyhlašuje zakázku malého rozsahu Skladové hospodářství ÚVN 2016 Zadávací dokumentace Identifikační

Více

Technická specifikace nabídky

Technická specifikace nabídky Příloha č. Dodatečné informace. PC učebna Technická specifikace nabídky Mark min. 3800), RAM GB, HDD 500GB, Ethernet Gb, WiFi 802.n (kompatibilní s IEEE 802.a/b/g), Bluetooth.0, min. x USB (min. 2x USB

Více

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line

ACS-suite. serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line ACS-suite serverové řešení pro řízení a ovládání systému ACS-line Vstupní informace pro připojení externího systému třetí strany. page: 1 OBSAH 1. HOTELOVÉ SYSTÉMY... 3 Co je k tomu potřeba?... 4 2. DOCHÁZKOVÉ

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou

DataLab LCD. Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou DataLab LCD Panelové LCD monitory s dotykovou obrazovkou Tato publikace byla vytvořena ve snaze poskytnout přesné a úplné informace. Společnost Moravské přístroje a.s. nepřejímá žádné záruky týkající se

Více

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom

Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Řešení pro zákazníky, kteří nemají v místě účtování počítač se systémem SQL Ekonom Společnost DOTYKAČKA s.r.o. je našim obchodním a servisním partnerem pro mobilní řešení Elektronické evidence tržeb Naše

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava

TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY. Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Pořízení Počítačů a strojů na zpracování dat 2017 pro Vysokou školu polytechnickou Jihlava OBSAH Segment č. 1 Notebook A... 3 15 x Notebook A... 3 Segment

Více

Technická specifikace předmětu

Technická specifikace předmětu Technická specifikace předmětu OBSAH Obsah... 1 Úvod... 2 Členění dodávky... 2 Požadavky na použité zařízení z hlediska výroby a údržby... 2 Požadavek budoucího rozvoje... 2 1.část - Software a Hardware

Více

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav

Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav Konfigurace zařízení - Střední průmyslová škola Edvarda Beneše a Obchodní akademie Břeclav P.č. 1 Stolní PC sestava + SW 17ks Procesor čtyř jádrový procesor, benchmark min. 3,350 Paměti min 4GB Grafická

Více

vážení za jízdy a automatické pokutování

vážení za jízdy a automatické pokutování vážení za jízdy a automatické pokutování CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO Vážení vozidel za jízdy a automatické pokutování CrossWIM

Více

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení)

Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Část 4: Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Technické požadavky na multifunkční zařízení a tiskárny (dále jen tisková zařízení) Integrace se systémem pro řízení a správu tisku MČ Praha 5 Dodaná

Více

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk

ENERGY STAR, hladina hluku nesmí překročit 4,0 B (A) v pohotovostním režimu a 4,5 B(A) při přístupu na pevný disk Běžný desktop Case konfigurovatelná skříň typu minitower minimální požadovaný výkon PassMark min. 4300 bodů Chipset chipset umožňující funkce vzdálené správy a sledování nezávisle na stavu či přítomnosti

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 27

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 27 Zadavatel: E.ON Distribuce, a.s. se sídlem F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice 7, 370 01 České Budějovice IČO: 280 85 400 Veřejná zakázka: Smart metering pilotní projekt Evidenční číslo VZ: 647035

Více

WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely

WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely WiVo Education WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely WiVo Education snadno a rychle vytváří testy, zkracuje dobu zkoušky a vyhodnocení testů širokého počtu posluchačů na

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

pro otevřen Ing. Radek Orság ředitel EM TEST ČR spol. s r.o.

pro otevřen Ing. Radek Orság ředitel EM TEST ČR spol. s r.o. Řešení EMTEST pro otevřen ené kartové systémy Elektronické platby v dopravě,, 21.2. 2008 Ing. Radek Orság ředitel EM TEST ČR spol. s r.o. EMTEST dodavatel komplexního řešení pro odbavování a informování

Více

Expediční systém Trilex

Expediční systém Trilex Expediční systém Trilex pracuje efektivně S informačním systémem ERP Trilex máte jistotu dlouhodobého a bezproblémového chodu vaší firmy. 1 2 1 OBSAH 1. Obsah.. 3 2. Trilex Expediční systém.. 4 2.1. Obecné

Více

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0

Sklady 2006. Zadávací dokumentace Verze 1.0 Sklady 2006 Zadávací dokumentace Verze 1.0 ApS Brno s.r.o., 2006 Kapitola 1. Obsah KAPITOLA 1. OBSAH... 2 KAPITOLA 2. ÚVOD... 3 KAPITOLA 3. TERMINÁLY... 4 A. PODPOROVANÁ PERIFERNÍ ZAŘÍZENÍ... 4 KAPITOLA

Více

Multifunkční terminál AXT-300/310

Multifunkční terminál AXT-300/310 TECHNICKÁ DOKUMENTACE VÝROBKU Multifunkční terminál AXT-300/310 Popis zařízení: Terminál s integrovanou 1.3 MegaPixeovou kamerou je založený na platformě průmyslového PC (x86). Je vhodný pro systémy docházky,

Více