PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:"

Transkript

1 MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem je systém SAP. Ergonomie systému a jeho škálovatelnost umožňuje nasazení jak v drobných prodejnách s jednou či několika pokladnami, tak v obchodních řetězcích s více prodejnami a mnoha pokladnami na každé prodejně. Hlavní výhody systému MERCATOR jsou především přímá integrace s informačním systémem SAP na úrovni modulů SD, MM, WM, FI, CO-PA, centrální nastavení pro každou prodejnu z informačního systému SAP a centrální reporting z informačního systému SAP. Zároveň si však každá prodejna ponechává díky architektuře tohoto systému autonomii a nezávislost na dostupnosti podnikového informačního systému. Hlavní funkce PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: Prodej na zjednodušený daňový doklad Nejjednodušší a nejfrekventovanější způsob prodeje. Prodávané zboží je namarkováno pomocí snímače čárového kódu nebo zadáno pomocí tzv. horkých kláves nebo vyhledáno v seznamu zboží dle názvu, následně je zadán způsob platby (hotově v zadané měně nebo kartou) a je proveden automatický tisk účtenky (zjednodušeného daňového dokladu). Prodej na plnohodnotný daňový doklad Na rozdíl od předchozího režimu zadá obsluha před platbou identifikaci zákazníka. Na výběr je zadání jednorázového zákazníka, kdy vyplní firmu, adresu, IČO, nebo výběr ze seznamu odběratelů vedeného v informačním systému SAP. Tištěná účtenka pak obsahuje i tyto informace. Prodej přes zakázku dodávku fakturu SAP Při tomto způsobu prodeje obsluha před platbou označí, že se jedná o prodej na fakturu. Zákazníkovi je pak vystaven dodací list a faktura z informačního systému SAP, nicméně bez nutnosti práce v SAP, vše je zajištěno z uživatelského rozhraní pokladny. Tento režim umožňuje i vícero dodávek v rámci časového období a následnou hromadnou fakturaci. info@siconet.cz, Tel: , Fax:

2 PARKOVÁNÍ A PŘEDÁVÁNÍ DOKLADŮ V rámci prodejny je možné ponechat prodejní doklady otevřené, tzv. je zaparkovat a vrátit se k nim později, a to i na jiné pokladně. VRÁCENÍ ZBOŽÍ A REKLAMACE Systém umožňuje jak vrácení nepoškozeného zboží, kdy je zboží vrácenou na prodejní sklad a zákazníkovi jsou vydány peníze, tak příjem zboží do reklamace, kdy je zákazníkovi vystaven protokol a zboží může či nemusí být naskladněno na reklamační sklad (nastavitelné). OBJEDNÁVKY Do systému lze zadat objednávku na výrobu či dodání zboží, které není skladem. ZÁLOHY V systému je možné evidovat zálohy na zboží (obvykle využíváno tam, kde jsou využívány objednávky). Zálohy se pak zúčtují při platbě při převzetí zboží. REPORTING Mezi základní funkce reportingu v pokladně patří zejména pokladní kniha s podrobným přehledem všech vydaných dokladů, přehled stavu pokladny v jednotlivých měnách a přehled úhrad kartou. V IS SAP je pak centrální reporting přes všechny prodejny umožňující detailní sledování prodeje. SLEVY, CENY a PLATBY Systém dle svého nastavení umožňuje využívat slevy položkové, dokladové, množstevní a zaměstnanecké. V oblasti cen nabízí ceny standardní a zákaznické ceníky. Jako formu platby pak nabízí úhradu hotovosti, kartou a dárkovým poukazem, umožňuje tyto platby v rámci jednoho nákupu kombinovat a u karet a dárkových poukazů nabízí jejich rozlišení dle druhu. obrazovka prodeje vyhledání zboží info@siconet.cz, Tel: , Fax:

3 Integrace se systémem SAP Hlavní síla a konkurenční výhoda systému MERCATOR je v jeho plné integraci se systémem SAP v modulech SD, MM, WM, FI, CO-PA. Celý pokladní systém pracuje nad lokálními daty, která jsou synchronizována s informačním systém SAP v pravidelných nastavitelných časových intervalech (standardně 5 minut). Díky unikátnímu systému identifikace změn na straně SAP a na straně pokladního systému jsou přenášena pouze rozdílová data, což zajišťuje vysokou rychlost synchronizace v řádech jednotek sekund. Díky tomu zůstává pokladní systém nezávislý na dostupnosti systému SAP a zároveň zajišťuje konzistenci dat a jejich maximální aktuálnost. Data o prodejích, vratkách a pokladních pohybech jsou ihned po přenosu v informačním systému SAP zpracována a stav jejich zpracování je zpětně reflektován do pokladny, čímž je zajištěna konzistence mezi daty pokladny a informačním systémem SAP. Veškeré automatické zpracování v systému SAP a rozsah synchronizovaných dat se řídí rozsáhlým nastavením pokladního systému MERCATOR v SAP. V rámci tohoto nastavení jsou definována jak pravidla pro zpracování dokladů v SAP, tj. účty, účetní doklady, materiálové doklady, skladové příkazy atd., tak pravidla pro předávání dat do jednotlivých pokladen, tj. definice skladů, jejichž zásoby se mají přenášet, definice druhů materiálů atd. Integrace s MM a WM Do pokladny jsou na základě nastavení přenášena kmenová data materiálů a stav zásob zvolených závodů, skladů a druhů materiálu. Lze nastavit, zda bude možné na dané prodejně nahlížet (nikoliv prodávat) i do stavu zásob ostatních prodejen. Při přenosu zásob jsou zohledněny i případné šarže materiálu, konsignační zásoby apod. Pro pohyby provedené na pokladně, které mají za následek pohyb zásob ve skladě (prodej, vrácení zboží apod.) jsou v systému SAP po synchronizaci automaticky generovány materiálové doklady a v případě řízených skladů i skladové příkazy. Pravidla pro toto zpracování, jako např. druhy pohybů apod., jsou opět součástí nastavení. Integrace s SD Do pokladny jsou na základě nastavených pravidel synchronizováni odběratelé (možno všechny, či filtrace) a ceníky (standardní, případně zákaznické). V případě režimu prodeje zakázka - dodávka faktura (viz. PRODEJ) je pro každý obchodní případ vystavena v systému SAP odbytová zakázka, následně dodávka a faktura. Integrace s FI Veškeré finanční operace na pokladně jsou dle nastavených pravidel automaticky účtovány na jednotlivé účty v SAP a každý takto vzniklý účetní doklad si nese referenci na doklad pokladní, což umožňuje snadnou dohledatelnost a spárování dokladů pokladny a dokladů SAP. info@siconet.cz, Tel: , Fax:

4 Integrace s CO-PA Nastavení systému umožňuje propojení dat pokladny s objekty modulu CO-PA. Centrální nastavení Veškeré nastavení prodejen a pokladen je realizováno ze systému SAP centrálně, pokladny tedy neobsahují žádný manažerský modul. Oprávnění pro nastavení prodejen je řízeno objekty oprávnění jednotlivých uživatelů SAP a je tedy možné definovat nejen správce všech prodejen, ale též delegovat práva pro jednotlivé prodejny různým uživatelům SAP. Reporting v SAP V systému SAP je pro MERCATOR integrován reporting umožňující sledovat provedené pokladní operace a jejich zpracování v SAP. Součástí je i automatický monitoring a notifikace o případných chybách ve zpracování dokladů v SAP definovaným osobám. Architektura systému a komunikace se SAP Na straně pokladního systému je v lokální síti buď instalován databázový server, nebo tuto funkci plní jedna z pokladen na síti. Ostatní pokladny se pak k tomuto serveru či hlavní pokladně připojují. Systém umožňuje v pravidelných intervalech replikovat tuto databázi buď na jiný server, nebo na jinou pokladnu, aby v případě výpadku hlavního serveru či pokladny bylo možné změnou konfigurace přesměrovat pokladny na jinou databázi. V systému SAP jsou po importu potřebných zdrojových kódů (součástí dodávky MERCATOR) publikovány webové služby pro komunikaci s pokladním systémem. Tyto služby mohou být publikovány buď přímo na aplikačním serveru SAP, nebo prostřednictvím SAP Web Dispatcher, případně pomocí SAP PI. Komunikace mezi pokladním systémem a SAP je realizována prostřednictvím rezidentního samostatného programu na hlavním databázovém serveru (případně hlavní pokladny nebo i jiného serveru) pomocí protokolu HTTP nebo HTTPS voláním výše zmiňovaných webových služeb. Komunikace všech pokladen v rámci jedné lokální sítě je tedy zajištěna prostřednictvím jednoho komunikačního kanálu, což usnadňuje zabezpečení této komunikace na firewallech. Pokladna 1 Pokladna 2 SAP Web Services Hlavní pokladna nebo DB Server SOAP SAP ERP Pokladna 3 Pokladna n info@siconet.cz, Tel: , Fax:

5 Požadavky na hardware Počítač s Windows 7 a novější (HW odpovídající požadavkům na provoz takového OS). Doporučujeme: All-In-One PC, případně dotykový monitor, pokladní zásuvku, zákaznický display, pokladní tiskárnu a snímač čárových kódů. info@siconet.cz, Tel: , Fax:

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy

www.ansystems.cz SW pokladna s intuitivním ovládáním, jednoduchým nastavením a rychlým zaškolením obsluhy Celkem před slevou Přehled prodeje za doklad Editační pole pro práci zadávání informací o prodeji Numerická klávesnice libovolné informace na skladové kartě - Artikl, EAN, MATCH, Cena, Název, Značka SW

Více

Helios Orange. www.helios.eu

Helios Orange. www.helios.eu 45685696362545563221245896533661123695887878123456856963625455632212458965336611236958878781 23 568569636254556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568 556322124589653366112369588787812345685696362545563221245891236958878781234568

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33

Obsah. Předmluva...19. KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23. KAPITOLA 2 Základy ovládání...33 Obsah Předmluva...19 Stručný úvod... 19 Cílová skupina... 20 Cvičení a řešení... 20 Poděkování... 21 Zpětná vazba od čtenářů... 21 Errata... 21 KAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV...23 Co

Více

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19

Předmluva 17. Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 Obsah Předmluva 17 Stručný úvod 17 Cílová skupina 18 Cvičení a řešení 18 Poděkování 19 Zpětná vazba od čtenářů 19 Errata 19 BCAPITOLA 1 Úvod do programu Microsoft Dynamics NAV 21 Co je Microsoft Dynamics

Více

KREDITCUS. centrální úhradový systém

KREDITCUS. centrální úhradový systém centrální úhradový KREDITCUS návrh řešení centralizovaného informačního a identifikačního u pro zajištění úhrad za služby poskytované univerzitou... požadované cíle projektu Základním cílem projektu je

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

OBSAH. Nasazení standardního podnikového informačního systému 9. Přehled komponent systému SAP 13. Úvod do používání systému SAP 31

OBSAH. Nasazení standardního podnikového informačního systému 9. Přehled komponent systému SAP 13. Úvod do používání systému SAP 31 3 Kapitola 1 Nasazení standardního podnikového informačního systému 9 Standardní podnikový informační systém 10 Podnikové informační systémy 10 Zavádění systémů ERP 12 Kapitola 2 Přehled komponent systému

Více

Modul VÝROBA. Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One. Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk

Modul VÝROBA. Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One. Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk Modul VÝROBA Krátké shrnutí významu modulu VÝROBA v SAP Business One Ing. Radomír Možnar Servis/Helpdesk Základní kritéria pro nasazení modulu VÝROBA Společnost, která dodává produkty na základně objednávek

Více

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o.

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o. Nabídka POS pokladen od provozovna: tel.: 573351740, 573351742, 573352830, fax.: 573352831 zpracoval: 775 111 583 strana 1 z 7 Úvod I. Základní charakteristika dodavatele Společnost byla založena v březnu

Více

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek

Specifikace požadavků. POHODA Web Interface. Verze 1.0. Datum: Autor: Ondřej Šrámek Specifikace požadavků POHODA Web Interface Verze 1.0 Datum: 29.12. 2008 Autor: Ondřej Šrámek Copyright 1999 by Karl E. Wiegers. Permission is granted to use, modify, and distribute this document. Strana

Více

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source

UDS for ELO. Univerzální datové rozhraní. >> UDS - Universal Data Source Univerzální datové rozhraní UDS for ELO UDS pro ELO je univerzální datové rozhraní, schopné napojit systém pro archivaci a správu dokumentů ELO na libovolný datový zdroj a to bez nutnosti programování.

Více

Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK stav k

Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK stav k Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK stav k 27.2.2017 Abyste mohli využívat odesílání tržeb do systému EET, je třeba, abyste měli k dispozici certifikát od správce daně tj. soubor s příponou

Více

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario.

univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Vario Web Service univerzální konektor pro napojení internetových obchodů a dalších aplikací na systém Altus Vario. Autor: Ing. Přemysl Gütler, pgutler@4profit.cz, tel.: 608 044 042 Konektor Vario Web

Více

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing.

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Karviná, 21. 10. 2011 Obsah prezentace 1. Okolnosti

Více

SMS platby. pro úhradu poplatků ve zdravotnictví

SMS platby. pro úhradu poplatků ve zdravotnictví SMS platby pro úhradu poplatků ve zdravotnictví Představení společnosti ATS Společnost Advanced Telecom Services působí na trhu hlasových služeb a mobilního marketingu od roku 1997. ATS patří mezi největší

Více

Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK

Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK Elektronická evidence tržeb (EET) v programu HARMONIK Abyste mohli využívat odesílání tržeb do systému EET, je třeba, abyste měli k dispozici certifikát od správce daně tj. soubor s příponou p12 např.

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

Obsah. Rozsah implementovaného řešení

Obsah. Rozsah implementovaného řešení Obsah Obsah... 1 1 Rozsah implementovaného řešení... 1 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 Finance... 1 Správa majetku... 3 Obchod a prodej... 4 Řízení obchodu Správce vztahů... 5 Nákup... 6 Řízení zásob... 7

Více

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky

Integrovaný modul DeCe SKLAD, verze 2014 DeCe COMPUTERS s.r.o. Děčín, ledn 2014. I. Obsah příručky I. Obsah příručky I. OBSAH PŘÍRUČKY...I-1 II. ÚVODNÍ INFORMACE...II-2 III. OVLÁDÁNÍ MODULU...III-3 Sklad evidence zboží...iii-3 Fak.př. faktury přijaté...iii-10 Odb. + Dod. odběratelé nebo dodavatelé...iii-12

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std.

Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std. Jak používat statistiky položkové v systému WinShop Std. Systém WinShop Std. využívá k zápisům jednotlivých realizovaných pohybů (příjem zboží, dodací listy, výdejky, převodky, prodej zboží na pokladně..)

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2013,1.22 Nastavení základní konfigurace Údaje o firmě záložka Finanční úřad změny v souvislosti se změnou číselníku Finančních úřadů, proveďte

Více

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace

Přizpůsobení Layoutu aplikace. Základní moduly a funkčnost aplikace Přizpůsobení Layoutu aplikace Grafickému návrhu na přání klienta Redesign šablon : barevnost, hlavička, logo, grafické prvky stránky M A C S Základní moduly a funkčnost aplikace Vyhledávání podrobné s

Více

Allegro release ( )

Allegro release ( ) Allegro release 2.24 2.25 (23. 11. 2017 14. 12. 2017) Symbol označuje nové aplikace Účetnictví Oprávnění uživatelů na deníky Nový program pro nastavení omezení přístupu uživatelů do konkrétních deníků.

Více

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

PAVEZA &EVEZA PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA & PRODUKTOVÉ PORTFOLIO ELEKTRONICKÝCH NÁSTROJŮ PRO SPRÁVU VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PAVEZA / PAVEZA LIGHT Intranetová aplikace PAVEZA (a její odlehčenější verze PAVEZA LIGHT) jako velmi efektivní elektronický

Více

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení platné od 1. 9. 2009 Článek I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné obchodní podmínky upravují obchodní vztah mezi společností (dále zhotovitelem) a zákazníky či klienty společnosti (dále objednatelem). Obecným

Více

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1

Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 Co je nového v systémech DUNA, DUNA/ÚČTO, DUNA/OBCHOD 2009.1 V Přerově, 2.2.2009 Účetnictví Při vypnutém automatickém účtování dokladů (Nastavení základní konfigurace Účetnictví záložka Účetní období a

Více

MOBILNÍ SKLADNÍK. Příručka k základnímu ovládání. Beta verze popisu produktu Aktualizace dokumentu: z 10

MOBILNÍ SKLADNÍK. Příručka k základnímu ovládání. Beta verze popisu produktu Aktualizace dokumentu: z 10 MOBILNÍ SKLADNÍK Příručka k základnímu ovládání Beta verze popisu produktu Aktualizace dokumentu: 30.01.2017 1 z 10 1 POPIS Mobilní skladník je software od společnosti ABRA Software s.r.o., který je určen

Více

Dokumentace produktu. Novinky verze 3.1.2

Dokumentace produktu. Novinky verze 3.1.2 Dokumentace produktu 1 Novinky verze 3.1.2 Novinky verze 3.1.2 V distribuci od dubna 2015 1. Nové funkce Propojení programu s pokladní zásuvkou - Pokladní zásuvku je možné připojit k programu nejen přes

Více

Elektronická evidence tržeb (EET)

Elektronická evidence tržeb (EET) Úvod Elektronická evidence tržeb (EET) Podle zákona o evidenci tržeb 112/2016 Sb. (ZoET) byla do Money doplněna funkčnost evidování tržeb. V navigátoru přibyl nový modul EET, který obsahuje dva uzly: Účtenky

Více

Popis programu TRIFID

Popis programu TRIFID Popis programu TRIFID Program TRIFID slouží pro řízení skladu a prodej zboží v malých a středních firmách. Nejčastěji je používán v maloobchodních prodejnách. Specializované verze programu jsou určeny

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend.  leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend www.macte.cz leden 2015 instalace ve 46 zemích světa významní zákazníci teritoriální zákazníci potenciální zákazníci www.macte.cz 2 reference

Více

Podnikový informační systém

Podnikový informační systém Podnikový informační systém PROFIS 2016 CRM Profis 2016 Profis CRM je podnikový informační systém pro komplexní řízení vztahu se zákazníky. Díky rozsáhlé funkcionalitě a připraveným modulům lze systém

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

Příloha č. 1 Verze IS esyco business

Příloha č. 1 Verze IS esyco business Příloha č. 1 Verze IS esyco business 1.10.1.1. Nasazení nové verze IS esyco business 1.10.1.1. proběhne u zákazníků postupně od 23. 4. 2018. V rámci nasazování verze budete kontaktováni konzultantem společnosti

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky společnosti Repre s.r.o. (VOP) stanovují podmínky prodeje produktů a služeb společností Repre s.r.o. (dodavatel) třetím stranám (klienti). Prodej všech produktů a služeb

Více

Více než 60 novinek, změn a vylepšení

Více než 60 novinek, změn a vylepšení Více než 60 novinek, změn a vylepšení Nová řada programu 2HCS Fakturace Vám nabízí více než 60 novinek, změn a vylepšených funkcí. Zde je jejich seznam, pro Vaši lepší orientaci rozdělený podle jednotlivých

Více

přes webový prohlížeč pomocí P@wouka Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu

přes webový prohlížeč pomocí P@wouka Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Open Sourceřešení správy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná aneb cesta, jak efektivně administrovat síť a její uživatele přes webový prohlížeč pomocí P@wouka Ing. Tomáš Petránek

Více

Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA

Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA Dokumentace k propojení e-shopu FastCentrik a ekonomického systému POHODA Z tohoto dokumentu se dozvíte, co vše lze ze systému POHODA naplnit do administrace e-shopu FastCentrik a jak se tato data následně

Více

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons

Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons Client s Day 20.6.2013 iscala Add-ons LFC Group, s.r.o. Martin Šveda ředitel společnosti Společnost LFC Group, s.r.o. Agenda Představení společnosti LFC Group, s.r.o. Otázky / kvíz Implementace a konzultační

Více

CÍGLER SOFTWARE a.s. Stručný návod k obsluze

CÍGLER SOFTWARE a.s. Stručný návod k obsluze Stručný návod k obsluze 1 PŘIHLÁŠENÍ OBSLUHY 1.1 Program spustíte dvojklikem na zástupce Prodejna S5 na ploše Windows 1.2 Otevře se okno, které vyzývá k zadání PINu, zadejte Vám přidělený číselný kód

Více

Popis programu TRIFID

Popis programu TRIFID Popis programu TRIFID Program je určen především pro maloobchodní prodejny, restaurace, bistra a podobné typy provozoven, kde je potřeba jednoduché a rychlé vystavování dokladů, použití čárového kódu a

Více

Systém evidence hotovostních plateb v ČR

Systém evidence hotovostních plateb v ČR Systém evidence hotovostních plateb v ČR Ing. Jiří Fridrich V Praze 22. 23. ledna 2015 Proč? Nastavení férového prostředí pro všechny podnikatele Účinný nástroj k potlačení šedé ekonomiky Efektivnější

Více

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o.

Workshop DSP 2013. Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Workshop DSP 2013 Jan Medek, DiS. Data Agentura INFOPHARM s.r.o. Co je to imos? CRM aplikace se specializací na farmaceutický segment umožňující práci s výsledky zpracovaných dat Datové sběrné pošty a

Více

Allegro obchodní doklady

Allegro obchodní doklady Allegro obchodní doklady Modul obchodních dokladů nabízí vše, co je zapotřebí pro obchodování menších a středních firem. K dispozici je evidence nákupu a objednávek materiálu, systém pokrývá celý prodejní

Více

Celý systém se skládá z jednotlivých modulů, které jsou spolu úzce provázané, aby data na sebe navazovala a nic se nemuselo zadávat dvakrát.

Celý systém se skládá z jednotlivých modulů, které jsou spolu úzce provázané, aby data na sebe navazovala a nic se nemuselo zadávat dvakrát. ABF3 je obchodní software určený především pro zpracování obchodní agendy firmy (včetně prezentace na Internetu), řízení skladů, řízení jednodušší výroby, evidenci nabídek a objednávek, fakturace a pokladny.

Více

Změna sazby DPH z 10% na 14%

Změna sazby DPH z 10% na 14% Vážení uživatelé systémů společnosti MEFISTO SOFTWARE, a.s., od 1.1.2012 dochází ke změně snížené sazby DPH z 10% na 14%. Změna sazby DPH z 10% na 14% Tuto změnu je nutné provést v konfiguraci systému

Více

1.05 Informační systémy a technologie

1.05 Informační systémy a technologie Vypracoval Gestor Schválil Listů Příloh D. Marek(EOS/2) EOS VS 5 Směrnice platí pro všechny závody ŠKODA AUTO. Obsah: 1. Použité pojmy a zkratky 2. Plánování IT 3. Pořízení IT 4. Dodání IT 5. Provoz a

Více

Internetový obchod ES Pohoda Web Revolution

Internetový obchod ES Pohoda Web Revolution Internetový obchod ES Pohoda Web Revolution Uživatelský manuál propojení na ES Pohoda Verze 1.0 Web Revolution s.r.o. 2010 Internetový obchod ES Pohoda Uživatelský manuál na propojení na ES Pohoda Přehled

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2019

Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové funkcé programu TRIFID 2019 Nové typy bankovních terminálů, cashback, návrat Během roku 2018 byl uveden do provozu nový typ bankovního terminálu YOMANI, využívaný Komerční bankou a Českou spořitelnou.

Více

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály CrOSS aptm CrOSS aptl AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém PARKOVACÍ NAVIGAČNÍ

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

Portálová aplikace ipokladna

Portálová aplikace ipokladna Portálová aplikace ipokladna Uživatelská příručka https://ipokladna.cz 1 Obsah 1.Úvod... 3 2.První přihlášení...3 3.Technická podpora...3 4.Základní průvodce portálem ipokladna...4 4.1 Přihlášení/registrace

Více

Novinky Mediox 3000 verze 321

Novinky Mediox 3000 verze 321 Novinky Mediox 3000 verze 321 V Praze, 15. 10. 2018 1. Úpravy v programu 1. 1. Opětovné spuštění modulu Hlášení závad SÚKL v novém rozhraní Bylo implementováno hlášení závad SÚKL na nové rozhraní. Pro

Více

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM

PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM PŘEHLED FUNKCÍ PROGRAMU KROK ZA KROKEM Základní informace: Program byl konstruován především pro komplexní zpracování zakázek ve společnosti. Je postaven obecně, specializované funkce byly však přizpůsobeny

Více

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba

Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Co nového v modulech Prodej, Logistika, Výroba Ing. Richard Bejr 20. uživatelská konference firmy ORTEX, 21. a 22.května 2009 1 Nová verze 9.2 Rozšíření desetinných míst u cen za měrnou jednotku Rozšíření

Více

1.05 Informační systémy a technologie

1.05 Informační systémy a technologie Vypracoval Gestor Schválil Listů Příloh D. Marek(EOS/2) EOS VS 7 Směrnice platí pro všechny závody ŠKODA AUTO. Obsah: 1. Použité pojmy a zkratky 2. Plánování IT 3. Pořízení IT 4. Dodání IT 5. Provoz a

Více

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý SHOP Popis produktu a jeho rozšíření 501M012.N01 11/11/2011 www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní y...3 3.3 Doplňkové

Více

FAKT PRO WINDOWS. CompCity. 1 Manuál programu FAKT pro Windows verze 0905. Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad.

FAKT PRO WINDOWS. CompCity. 1 Manuál programu FAKT pro Windows verze 0905. Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad. 1 Manuál programu FAKT pro Windows verze 0905 FAKT PRO WINDOWS CompCity Program pro vedení podvojného, jednoduchého účetnictví a sklad. - 1 - FAKT 9.xx 2 1 MANUÁL PROGRAMU FAKT PRO WINDOWS VERZE 0905...

Více

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk.

Vlastní tisk dokladu je proveden prostřednictvím tisku z náhledu, nebo přímo přes tlačítko tisk. Obecně o EET v systému Evidence Autobazaru Systém Evidence Autobazaru je od 1.3.2017 napojen na evidenci EET. EET se týká veškerých příjmů (tržeb) realizovaných v hotovosti, nebo platební kartou. Tržbou

Více

SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY

SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY SOFTWARE PRO OČNÍ OPTIKY 1. CO JE OPTIK? OPTIK je řešení, které vzniklo spojením informačního systému ABRA a software OPTIK. Dohromady tak vytváří jeden celek, který umožňuje zpracovávat procesy prodejen

Více

Zaměřeno na zákazníka. Novinky v informačních systémech ORTEXu

Zaměřeno na zákazníka. Novinky v informačních systémech ORTEXu Novinky v informačních systémech ORTEXu Jak udělat zákazníka spokojenějším? Informační technologie - běžná součást našeho života. Zákazníkovy potřeby Rychlost Zpracování nabídky Dodávky Vyřízení reklamace

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Pracovní list pro téma V.2.21 Daňová evidence a účetnictví

Více

Příjem zboží 201009061 Základní zobrazení seznamu s DL Obsah

Příjem zboží 201009061 Základní zobrazení seznamu s DL Obsah Obsah Příjem zboží...2...2 Seznam hlaviček dodacích listů a dobropisů (horní seznam)...3 Seznam položek aktuálního dodacího listu či dobropisu (okno vlevo dole)...3 Detail aktuální položky dodacího listu

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ PANEL PARKOVACÍ

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky 1. Ceníky a ceny Ceny uvedené v oficiálních nabídkách firmy Grade service centre s.r.o., zasílané firmou individuálně konkrétnímu zákazníkovi jsou závazné a platné po dobu platnosti

Více

Použití zákaznických karet s čárovým kódem pro identifikaci zákazníků

Použití zákaznických karet s čárovým kódem pro identifikaci zákazníků Použití zákaznických karet s čárovým kódem pro identifikaci zákazníků Pro identifikaci zákazníků a poskytování slev na jejich nákupy lze v programu TRIFID použít zákaznické karty opatřené čárovým kódem.

Více

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10)

Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) Helios RED a Elektronická evidence tržeb (Helios RED verze 10) 1. Správa systému Ve Správě systému ve volbě EET je Číselník provozoven a dále tabulka s historií (ne)odeslaných dokladů Komunikace s portálem.

Více

PROVÁZÁNÍ ECM/DMS DO INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ STÁTNÍ A VEŘEJNÉ SPRÁVY

PROVÁZÁNÍ ECM/DMS DO INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ STÁTNÍ A VEŘEJNÉ SPRÁVY PROVÁZÁNÍ ECM/DMS DO INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ STÁTNÍ A VEŘEJNÉ SPRÁVY SYSCOM SOFTWARE Firma vznikla vroce 1994. Zaměřuje se na dodávky komplexních služeb voblasti informačních technologií. Orientuje se zejména

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android.

Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Návod na obsluhu softwaru Amobile Sale objednávkový a prodejní software pro PDA a tablety s OS Android. Úvod popis funkcí softwaru. Nový doklad Ceník Kontakty Doklady Nastavení Reporty Import Export Přihlášení

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k podání nabídky do výběrového řízení na dodávku specifických SAP školení pro VISHAY spol. s r.o. Název projektu: VISHAY : projekt specifického SAP školení Registrační číslo projektu:

Více

PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS

PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS 9 PRO ZAJIŠTĚNÍ AŽ 50% ÚSPORY MULTIFUNKČNÍ VÝDEJNÍ AUTOMATY / / S DISTRIBUČNÍ APLIKACÍ IDS IDS APLIKACE IDS - INTEGRATED DISTRIBUTION SYSTEM Aplikace j možnost definovat, vytvářet a tisknout veškeré reporty

Více

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření

Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření Dobrý FOTO Popis produktu a jeho rozšíření 502M012.N00 11/11/2011 www.dobry-foto.cz www.dlaex.cz info@dlaex.cz OBSAH 1 Úvod...3 2 Účel produktu...3 3 Vlastnosti produktu...3 3.1 Koncepce...3 3.2 Základní

Více

INTERNÍ TECHNICKÝ STANDARD ITS

INTERNÍ TECHNICKÝ STANDARD ITS Vypracoval/Ersteller Gestor/Fachgarant Schválil/Genehmigt Listů/Blätter Příloh/Anlagen Mgr. Rešl EO VF 5 Směrnice platí pro všechny závody ŠkodaAuto. Obsah: 1. Použité zkratky 2. Plánování a nákup IT 3.

Více

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS.

Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Společnost MEFISTO SOFTWARE, a.s. uvádí na trh nový produkt Mefisto CAMPUS. Mefisto CAMPUS je systém pro správu ubytovacích kapacit v provozech typu ubytovny, internáty, koleje, atd. V těchto provozech

Více

Přehledový manuál aplikace GABVAR (verze )

Přehledový manuál aplikace GABVAR (verze ) Základní informace: Vývojová skupina Gabvar byla založena v roce 2007. Náplní skupiny je vývoj aplikací pro podporu procesů v oblasti managmentu, údržby a logistiky. Jsme skupinou pracovníků s praxí na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. 5899/2015-ÚVN V Praze dne: 4.9.2015 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná dle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

EET Elektronická evidence tržeb v praxi

EET Elektronická evidence tržeb v praxi Elektronická evidence tržeb v praxi Fáze náběhu 1. fáze Stravovací a ubytovací služby od 1. 12. 2016 2. fáze Maloobchod a velkoobchod od 1. 3. 2017 3. fáze Ostatní činnosti s výjimkou 4. fáze od 1. 3.

Více

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence//

Obratová předvaha. Platby. Pohledávky. Účty. Upomínky. Otevřené pozice. >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// Platby Obratová předvaha Pohledávky Upomínky Účty Otevřené pozice >TimeLine finanční účetnictví Mini Účetní evidence// www.tlfi.de >Ergonomie// TimeLine Mini- finanční účetnictví je vhodný pro nákladově

Více

propagační materiály

propagační materiály OBCHODNÍ MODULY propagační materiály Řízení zásob Výrobní procesy OBCHODNÍ MODULY Fakturace Ve chvíli kdy potřebujete vystavovat faktury, přichází na řadu modul Obchodník. Samozřejmostí je vytváření dodávek

Více

Platební a stravovací systém Cardpay

Platební a stravovací systém Cardpay CARDPAY Stravovací a platební systém Firma Cominfo,a.s. je předním výrobcem a dodavatelem HW a SW vybavení v oblasti bezkontaktní identifikace. Její jedinečnost spočívá nejen ve vlastním vývoji a výrobě

Více

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví

Allegro účetnictví. Schéma účetního modulu. Podstatné vlastnosti. Allegro Business Solution Účetnictví Allegro účetnictví Obsahuje zákonem vyžadované agendy podvojného účetnictví a tvoří jádro celého systému. Standardní bloky zahrnují účetní knihu, faktury přijaté a vydané, banky, pokladny a přiznání DPH.

Více

Nové funkcé programu TRIFID 2015

Nové funkcé programu TRIFID 2015 Nové funkcé programu TRIFID 2015 Popis rozdílů verze 6.30 oproti verzi 6.20 Třetí sazba DPH V případě potřeby je možné nastavit program pro použití třech sazeb DPH (pro rok 2015 jsou do druhé snížené sazby

Více

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018

Novinky v oblasti účetnictví. Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Novinky v oblasti účetnictví Ladislav Kukla, Praha, 15. listopadu 2018 Obsah 1. Aktivní plocha 2. Propojení na externí dokumenty 3. Import výpisů karet Direct finance 4. Import avíz Škoda a Porsche 5.

Více

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013

Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Obchodní podmínky platné do 31.12.2013 Provozovatel e-shopu Provozovatelem tohoto e-shopu je společnost B2B Partner s.r.o. se sídlem Plzeňská č.p. 3070 Ostrava - Zábřeh PSČ 700 30, IČO 278 30 306, společnost

Více

Komunikace programu WinShop s externími E-shopy

Komunikace programu WinShop s externími E-shopy Komunikace programu WinShop s externími E-shopy Komunikace probíhá na základě předávání dat v souborech typu CSV nebo XML, soubory jsou ukládány na FTP server. Soubory je možné exportovat: 1) Ručním spuštěním

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací

Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací P Ř Í P A D O V Á S T U D I E Nasazení EIS JASU CS na Českém úřadu zeměměřickém a katastrálním vč. podřízených organizací MÚZO Praha s. r. o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 www.muzo.cz obchod@muzo.cz

Více

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz

Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz Uživatelský manuál e-shop ELKOV elektro a.s. https://eshop.elkov.cz 1 Nakupování na Našem e-shopu Na e-shopu ELKOV elektro a.s. může nakupovat: Podnikatel, registrace je podmíněna živnostenským oprávněním.

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Výuka SAP-FI TUL Liberec

Výuka SAP-FI TUL Liberec Výuka SAP-FI TUL Liberec 22.10.2013 pomáháme Vám růst 1 Finanční účetnictví v SAP R/3 Lenka Rydvalová Výuka na TUL - rozsah 1. Blok (7.10.) 2. Blok (21.10) 3. Blok (4.11) 4. Blok (11.11) 5. Blok (18.11)

Více

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY

KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY KATALOG SLUŽEB NÁSLEDNÉ PODPORY Společnost WEBCOM a. s. Vám nabízí kompletní pokrytí Vašich požadavků na zajištění služeb technické podpory Microsoft Dynamics přesně podle Vašich potřeb a v požadovaném

Více

Stručný návod k obsluze pokladní části. Verze 2.0

Stručný návod k obsluze pokladní části. Verze 2.0 Stručný návod k obsluze pokladní části Verze 2.0 2 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení pokladního softwaru Prodejna SQL. Věříme, že budete s tímto programem spokojeni. Zakoupením tohoto programu

Více

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255

Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 Struktura zásob Materiál pro samostudium +1255 2.5.2014 Major Bohuslav, Ing. Datum tisku 2.5.2014 2 Struktura zásob Struktura zásob Obsah Struktura... 4 Použité zkratky... 4 Stromeček... 4 Sklady (Z01,

Více

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky

CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky CHD 3050 - pro menší prodejny a stánky Jednopásková elektronická registrační pokladna s rychlou a kvalitní termotiskárnou. Jedná se o spolehlivou pokladnu, vhodnou do méně náročných provozů, jako například

Více

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví

Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55. Nastavení základní konfigurace. Číselníky. Účetnictví Co je nového v systémech DUNA DE, DUNA ÚČTO, DUNA OBCHOD 2011.1.55 V Přerově 15. února 2011 Nastavení základní konfigurace Základní parametry a sazby přidán parametr pro zamykání evidenčních dokladů v

Více