JAK SI NAKRESLIT ENERGETICKÝ OBRÁZEK ve dvou krocích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "JAK SI NAKRESLIT ENERGETICKÝ OBRÁZEK ve dvou krocích"

Transkript

1 JAK SI NAKRESLIT ENERGETICKÝ OBRÁZEK ve dvou krocích Odhalte záhadu energetických a harmonizačních obrazů a naučte se, jak si takové obrázky jednoduše kreslit sami pro zlepšení a zkvalitnění vašeho života napsala Martina Pospíšilová dlouholetá malířka energetických obrazů 2015 Martina Pospíšilová, Tento e-book je volně informační a autorka nebere žádnou zodpovědnost za kvalitu a úspěchy života toho, kdo si jej stáhl a kreslí podle jeho instrukcí. Text e-booku nemůže být kopírován a ani jinak používán ke komerčním účelům, ani nesmí být vkládán na jakékoli webové stránky či použit pro tištěná média. Veškerá práva na text i fotky vyhrazena.

2 ÚVODEM Svět kolem nás je plný barev, obrazů, znaků a vibrací. Energie kolem nás proudí, přelévají se, na okamžik či delší dobu se zachytávají ve hmotných věcech, kde tu přechodnou dobu působí, aby se po čase opět uvolnily a pokračovaly se svém vyzařování. Každý obrázek ( i jakýkoli jiný výrobek, zdánlivě neživý, třeba keramický hrnek nebo postel od truhláře, ale protože tento e-book je o obrazech, budu dál psát jen o nich) kolem nás vyzařuje energii svého tvůrce a jeho vnitřní rozpoložení, ve kterém se nacházel, když dané dílko tvořil. Platí to pro obrázky dětské, školkové,pro obrazy akademických mistrů malířů, tak i pro čmrkance na rohu novin, když telefonujete :-). Taková energie se dá poté zpětně číst, vyciťovat naladěním se na ni, máte prostě nějaký pocit, když se na obraz díváte. A podle vašeho vnitřního nastavení s ní buď rezonujete líbí se vám, promlouvá k vám, nebo cítíte disharmonii, jako když jsou špatně naladěné struny. Čmrkance u telefonování Do maleb se dá vložit energie záměrně či tam vchází nevědomě. V každém případě je tam vždy. Energie v obraze zůstává a působí na okolí svojí vibrační frekvencí. A s tím se pracuje při kreslení a malování energetických harmonizačních obrazů.

3 KDO JSEM Věnuji se malbě obrazů od roku 1997, to vznikla moje první olejomalba. Tenkrát mně vůbec nenapadlo, kam se moje malování bude ubírat a že jednou budu malovat harmonizační obrazy pro ostatní lidi. Také to nepřišlo hned, ale až po dlouhé cestě hledání sama sebe a překonávání vlastních stínů. Do té doby byly moje obrazy spíše vlastní psychoterapeutickou malbou :-) Ta změna nastala až v roce 2007, když sem čekala svoji dcerku Elišku. Dodnes si pamatuji to poprvé, na okamžik, kdy jsem malovala obraz Energie peněz a svět kolem mne najednou jakoby zmizel a byla jsem jen já, štětec a malovací deska. Proběhlo zvláštní napojení kamsi na Vesmír a vše se propojilo se vším. Toto napojení jsem se časem naučila otevírat vědomě a tak se započala moje cesta malování energetických a harmonizačních obrazů, s požehnáním Vesmíru :-) Energie peněz

4 DVA TYPY Energetické obrazy můžeme rozdělit na dva základní typy obrázky, do kterých záměrně vymalováváte svoje negativní emoce, kdy ze sebe doslova vyčmáráváte vztek, napětí, agresi, strach funguje to skvěle, jen je potřeba takový papír poté co nejdříve spálit. Oheň je silná očistná energie, kterou můžete spojit s ještě silnější čistící energií a to vodní rituál spálení a ukončení té vaší dané negace, kterou jste vložili do papíru, prověďte u potoka, řeky ( vody, co teče, pokud nemáte k dispozici, použijte doma v kuchyni umyvadlo, nad kterým papír spálíte, popř.záchod). Někdy jeden papír nestačí a je potřeba kreslení a celý rituál opakovat. Samozřejmě můžete pokreslit a spálit více papírů najednou. - druhým typem obrázků jsou harmonizační, dodávající do života jemnohmotné, pozitivní energie. Pro vlastní energetickou očistu je skvělé spojit obojí prvně ze sebe vykreslit negace a poté si nakreslit obrázek, který nemocnou oblast vašeho života uzdraví. Avšak pozor obrázek neuzdravuje sám od sebe, jak by se mohlo zdát. Nedělá nic za vás. Jen vám zrcadlí, posílá to, co jste do něj sami vložili :-) A o těch uzdravujících je tento e-book. Jak si jeden takový nakreslit se dočtete za chvíli :-) Motýlí cesta

5 Motýlí cesta PROČ SI MŮŽETE NAKRESLIT ENERGETICKÝ OBRÁZEK SAMI? Jak už jsem psala, obrázek, který vám zlepší náladu, pomůže vám se energeticky srovnat a dobít si baterky, si můžete nakreslit i sami. Nevěříte tomu? Říkáte si, že přece nejste žádný malíř, že jste kreslili naposledy na základní škole, že nejste žádný energetickočistící člověk, že na to nemáte vyšší kompetence, že to prostě nejde a podobné nesmysly? Moment...!!! Uklidněte svoje obranné mechanismy, které vás přesvědčují, že je to nemožné. Každý člověk má v sobě předkódované samoléčebné možnosti. Může je v životě nechat spát, ale může je využít ke svému prospěchu. Záleží na jeho volbě a na jeho chuti převzít zodpovědnost za vlastní život do vlastních rukou. A nebudete obrázek přece malovat nikomu dalšímu, nikdo vás za to nebude známkovat ani jinak hodnotit. Pokud nebudete sami chtít, váš obrázek přece nikdo nikdy neuvidí. Takže v pohodě, ne? :-)

6 PŘÍPRAVA Co budete potřebovat pastelky anebo voskovky, progresa, fixky, prostě co doma najdete nebo co vám půjčí děti :-) Skvělé je si pořídit pastelky jen pro sebe, se kterými se vám bude dobře pracovat - jak kreslí, si většinou můžete vyzkoušet přímo v obchodě. Některé pastelky jsou tvrdé a mají nepříliš výrazné barvy, další pastelky jsou měkké a zase se brzy odmalovávají, tzn. musíte je častěji ořezávat a rychleji vám pak ubývají. Některé jsou střední. Každému vyhovují jiné. Můžete si vzít na malování i barvy a štětce. Třeba pamatujete si anilinky? Jsou to ty kouzelné malé vodovky, které mají nádherné syté barvy a v dnešní době už nejsou jedovaté :-) papír klasický bílý papír do tiskárny je skvělá volba:-). Ale když už si budete kupovat ty pastelky, můžete k nim přidat i čtvrtky nebo skicák či si vybrat blok, který budete mít speciálně na kreslení svých obrázků. prostředí důležité je mít na kreslení klid. Mít možnost odpojit svoje myšlenky od vnějšího světa a ponořit je do toho vnitřního. Vypnout telefon, sporák, osoby a kolem sebe poslat na procházku nebo počkat, až večer usnou. Popřípadě si pořiďte špunty do uší, když by bylo nejhůř :-) Počítač nechte zapnutý pouze v případě, že z něj posloucháte jemnou, relaxační hudbu. Ta je ke kreslení lepší než úplné ticho, v němž jsou slyšet všechny možné okolní zvuky :-) Hudba je také výborná do sluchátek.

7 téma zvolte si téma svého obrázku. Co od něho chcete? Aby vám pomohl s překonáním vnitřního strachu? Aby vám dal sílu a energii, která vám teď zrovna chybí? Aby vám dodal odvahu v životní zkoušce? To, co vám první proletí hlavou je to, co je pro vás zrovna aktuální a na toto téma si obrázek nakreslete. NEJZAJÍMAVĚJŠÍ ČÁST A teď, když se vám zdárně podařilo mít půlhodinku jen pro sebe......nachystejte si všechny věci včetně hrnku s oblíbeným čajem, zapněte hudbu, pohodlně se posaďte, zavřete oči... Zaměřte své těkající myšlenky na svůj dech. Více zhluboka se nadechněte a stejně tak vydechněte. Opakujte to vícekrát, aby se vaše mysl zklidnila...nádech...výdech...nádech...výdech... S každým výdechem si představujte, že z vás odchází napětí ( třeba si ho ve vizualizaci obarvěte, aby jste to mohli lépe sledovat). A teď si představte sebe sama na letní louce plné květin nebo jiném krásném místě, kdy slunce příjemně svítí, svět je plný vůní a radosti a vám je lehce a blaze...stále více se vciťujte do této vnitřní lehkosti - užijte si ji, ve svém vnitřním světě můžete přece všechno :-) Až budete naplněni tím úžasným pocitem a klidem, buď v mysli řekněte téma toho, co chcete nakreslit a chvíli počkejte, až se vám námět zvizualizuje před vaším vnitřním zrakem anebo si rovnou vemte pastelky a kreslete nechte se vést intuicí, co nejvíce vypněte hodnotící a kritickou část svého mozku, která tak ráda do všeho kecá a jednoduše nechte svoji ruku, ať si kreslí, co chce a čím chce :-) Dejte do toho všechny svoje nejhezčí emoce. Pokud si nejste jisti, požádejte o pomoc a podporu svého anděla, který vám stejně už nakukuje přes rameno :-) Budete překvapeni výsledkem :-)

8 Obrázek si pověste na místo, kde ho často uvidíte nad pracovní stůl, na lednici, naproti posteli, kamkoli, kde je vám to příjemné. Dívejte se na něj častokrát. Stačí vždy pár minut, pokud si myslíte, že víc nemáte. Důležitý je okamžik, kdy se na něj naladíte a kvalita takového propojení. A to se může stát ve chvíli, kdy se mu otevřete. ÚKOL PRO VÁS obrázek si pověste nebo nalepte izolepou za zeď ( lednici, skříň) do výšky svého srdce. Stoupněte si od něj přibližně metr až dva. Opět je fajn mít na to klid a nebýt rušen. Zklidněte dech. Představte si, že jste obaleni bílým světlem, ve kterém jste jen vy a obrázek. A teď zaměřte svoji pozornost na místo, kde je 4. čakra to je tam, kde je na obrázku (na této stránce vpravo) znak zelené barvy - je to místo duchovního srdce. Můžete si toto místo představit jako nádhernou, rozkvetlou květinu, propojenou s vaším obrázkem jemnou, stříbrnou nití. Vnímejte své vnitřní pocity, své myšlenky. Naciťujte se na obrázek a jeho energii, která z něho k vám vychází. Přijměte ji s vděčností a poděkujte za uzdravení, kterému se vám právě dostává. Naplňtě se tím příjemným pocitem a pak se zvolna vraťte do normální reality.

9 V případě, že se vám vyplaví nějaké nepříjemné pocity pláč, smutek,.. - je to součást čistícího procesu. Tyto emoce nepotlačujte zpátky! Chtějí ven! Pusťte je! Můžete zároveň vyslat prosbu odpuštění sobě či někomu jinému a vymalovat se z těchto emocí viz. první typ energetického obrázku na str.4 tohoto e-booku. Cítíte, jak je vám lépe? :-) To je dobře. To znamená, že jste si namalovali pro sebe fungující, energetický obrázek, že už víte, jak na to, i to, že vám to funguje, i když jste tomu možná ze začátku nevěřili. Gratuluju! :-)) DĚKUJI Děkuji, že jste se dočetli až sem. Naučili jste se jednu z technik práce s energií. Naučili jste se, že se můžete spoléhat na moudrost své duše a sami sebe. Že nejste vláčeni okolnostmi a že si svůj život můžete aktivně měnit tak, abyste s ním byli spokojeni. Tím, že se před svými vnitřními stíny nebudete schovávat, ale že si je s odvahou nakreslíte (1. typ energetického obrázku, pamatujete? ) a pak si nakreslíte uzdravení. Ano, tak snadné to je :-)) Máte-li chuť se o své obrázky podělit, připojte se k facebookové skupině Sluneční obrázky pro potěšení duše a vložte fotku svého obrázku na zeď, třeba i s krátkým popisem. Přeji vám spoustu krásných chvil s pastelkami a svým vnitřním světem :-)) Martina Pospíšilová

10

Všechny meditace se vás snaží lehce opít udělat z vás pijáky božství.

Všechny meditace se vás snaží lehce opít udělat z vás pijáky božství. Všechny meditace se vás snaží lehce opít udělat z vás pijáky božství. První věc, kterou je dobré ráno udělat, je smát se, protože to udá směr celému vašemu dni. Pokud budete vstávat se smíchem na rtech,

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla!

Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! Srdečně vás všechny vítám na tomto úžasném projektu, po jehož absolvování nebudete věřit, kým jste byla! CO JE PRO VÁS DŮLEŽITÉ! UVĚDOMIT SI, PROČ JSTE ZDE A CO CHCETE VE SVÉM ŽIVOTĚ ZMĚNIT A NA TOM BUDEME

Více

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA...

OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 2 0 1 9 OBSAH OSOBNÍ ÚDAJE... 3 MŮJ HLAVNÍ CÍL... 4 MOJE NEGATIVNÍ POCITY... 5 MOJE POZITIVNÍ POCITY... 6 ME MINI CÍLE... 7 PŘEHLED STUDIA... 10 2 OSOBNÍ ÚDAJE Mé jméno: Moje fotografie Chci umět ANGLICKÝ

Více

Léčivé Madony. Brány světla, milosti a lásky

Léčivé Madony. Brány světla, milosti a lásky Léčivé Madony Brány světla, milosti a lásky Léčivé Madony jsou tvořeny se záměrem přinášet očišťující, uzdravující a vyživující energii duši člověka i místům, které obývá. Ztělesňují esenci ochrany, milosti

Více

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2018 Váš plán pro úspěšný nový rok Na rok 2018 vyhlásila firma Pantone barvou roku odstín Ultra Violet (to je ten, který vidíte tady v nadpisech). A není to náhoda. Podle tohoto odstínu máme

Více

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ

UDĚLEJTE KAŽDÝ DEN 3 VĚCI! Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Autor konceptu a programů ŽIVOT NA PRAVÉ STRANĚ Přátelé, když jsem se nedávno procházel před víkendem po Ďáblickém lese, bylo nádherné, takové to podzimní, ponuré počasí a já jsem přemýšlel, co pěkného

Více

Postup, jak nakreslit koně pro hru Howrse v grafických programech

Postup, jak nakreslit koně pro hru Howrse v grafických programech Postup, jak nakreslit koně pro hru Howrse v grafických programech Programy, vhodné pro kreslení obrázků jsou Photoshop nebo Gimp. Nebudu zde popisovat, jak přesně nástroje těchto programů fungují. To lze

Více

Co uděláte jako první, když ráno vstanete? Někomu to možná vyhovuje, každý jsme jiný. Otázka je, jak dlouho to Vaše tělo vydrží.

Co uděláte jako první, když ráno vstanete? Někomu to možná vyhovuje, každý jsme jiný. Otázka je, jak dlouho to Vaše tělo vydrží. 10 MINUT PRO SEBE Co uděláte jako první, když ráno vstanete? Všichni jsme zvyklí provést ranní hygienu. U některých následuje ranní káva, ranní cigareta, tu si vychutnávají. Jídlo do sebe v rychlosti naházejí,

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení. Jarka Hrnčárková portrétní fotografka

Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení. Jarka Hrnčárková portrétní fotografka Buďte nádherná! 4 kroky, jak vypadat úžasně při každém focení Jarka Hrnčárková portrétní fotografka Proč si přečíst tuto brožuru? Klientky mi během focení často říkají, že na běžných fotkách si vůbec nepřipadají

Více

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH

DOVOLENÁ NA DEJMONU 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH DOVOLENÁ NA DEJMONU v maleb ném prostředí Beskyd - Čeladné 22. 8. 29.8. 2009 ESOTERICKÝ SEMINÁŘ O ČAKRÁCH, BIOPOLI A MIMOSMYSLOVÝCH SCHOPNOSTECH Pro všechny, jež chtějí načerpat psychické i fyzické síly

Více

Dech proud životní energie

Dech proud životní energie Koloběhy přírody Dech proud životní energie Každý správně provedený nádech dělá ze včerejška sen o štěstí a ze zítřka dokonalou extázi. Mary Burmeister Životní energie je tělem přijímána různými způsoby:

Více

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Malířství

Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice. Malířství Základní škola a Mateřská škola G. A. Lindnera Rožďalovice Malířství Jméno a příjmení: Dana Kopecká Třída: 5.A Školní rok: 2013/2014 Garant / konzultant: Mgr. Nina Dyčenková Datum odevzdání: 31. 03. 2014

Více

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky S fotografiemi Část peněz ze zisku této knihy věnuje na podporu centra www.nightlife.mypage.cz Brána k uzdravení Těla, Duše i Světa.

Více

Zklidňuj. MUDr.Petr Možný

Zklidňuj. MUDr.Petr Možný Zklidňuj ující dýchání MUDr.Petr Možný Příznaky hyperventilace Bušení srdce, zrychlená činnost srdce, pálení u srdce Závratě, točení hlavy; zhoršená koncentrace; rozostřené vidění; mravenčení nebo necitlivost

Více

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 9/2016 Hezké září, andělští přátelé, jak se máte? Jak se Vám daří? Andělé říkají, že si přejeme více klidu a stabilnější energie. Stále se něco děje, procházíme

Více

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh

5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 5 + 1 věc, kterou potřebuje každý dobrý marketingový příběh 2014 Michal Garšic Tato publikace, ani žádná její část nesmí být kopírována, rozmnožována, ani poskytována třetím osobám. Také nesmí být šířena

Více

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová

Myšlenky srdce. Louise L. Hayová. poklad vnitřní moudrosti. poklad vnitřní moudrosti. Louise L. Hayová a rádcem při jejich zvládání. Nastal čas, abyste se zbavili starých přesvědčení a návyků. Meditace a cvičení obsažená na stránkách této knížky vám mohou pomoci získat důvěru při uskutečňování nezbytných

Více

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy?

2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? 2 Proč pracovat tam, kde nejsou příjemné kolegiální vztahy? Kolegiální vztahy jsou velmi delikátní záležitost, neboť s kolegy lidé tráví velkou část svého života. Pokud se v týmu vyskytuje někdo negativní,

Více

Požehnání ženského lůna s Mirandou Gray 7. února 2012

Požehnání ženského lůna s Mirandou Gray 7. února 2012 Velmi mě těší, že jste se rozhodly zúčastnit Požehnání ženského lůna. Záměrem tohoto požehnání je nejen přinést léčivou energii a propojení pro vaši dělohu a ženskost, ale také ukotvit Božský ženský aspekt

Více

Krásný den, milí tvůrci! Vydali jste se na cestu k umění a tvorbě a já si velice vážím toho, že jste si za průvodce zvolili právě mě.

Krásný den, milí tvůrci! Vydali jste se na cestu k umění a tvorbě a já si velice vážím toho, že jste si za průvodce zvolili právě mě. Krásný den, milí tvůrci! Vydali jste se na cestu k umění a tvorbě a já si velice vážím toho, že jste si za průvodce zvolili právě mě. Přemýšlela jsem nad tím, jak bych vám nejlépe poděkovala a co by vám

Více

děkuji Vám, že jste mi

děkuji Vám, že jste mi Mistryně, děkuji Vám, děkuji Vám, že jste mi Rádo se stalo. že jste mi sem pomohla přivést devět starších lidí v jejich 60 nebo 70 letech, aby Vás tentokrát viděli. Přeji Vám stále dobré zdraví a krásu.

Více

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug

Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Scénář ukázkového testu Přetištěno z knihy Nenuťte uživatele přemýšlet! 2010 Steve Krug Ve webovém prohlížeči by měla být načtení nějaká neutrální stránka, například Google. Dobrý den. Jmenuji se a budu

Více

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den!

Co je afirmace? Zde je několik příkladů afirmací, mnohé z nich často sama užívám: Dnes jsem vděčná za svůj život. Dnes je krásný den! Co je afirmace? Ve slovníku nalezneme význam tohoto slova ve smyslu přesvědčení, přitakání, ujištění, tvrzení. Každý den, každý okamžik nám hlavou běží mnoho myšlenek, tvrzení, přesvědčení, v duchu každý

Více

Obsah Stránka 1. Aneta Končulová: Jak se stát dobrou mámou za 14 dní

Obsah Stránka 1. Aneta Končulová: Jak se stát dobrou mámou za 14 dní Obsah Úvod: Jak na to?...2 I. Hlava... 4 Den 1: Co to znamená být dobrá máma (teorie)...4 Den 2: Co pro mne znamená být dobrá máma? (cvičení)...6 Den 3: Práce s vlastními přesvědčeními (cvičení)...7 II.

Více

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok

Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok Skvělý rok 2016 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2015? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2016, musíme se podívat, jaký byl rok 2015.

Více

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí?

Tarotová galerie. Jak jste na tom se svou intuicí? 1 Tarotová galerie Jak jste na tom se svou intuicí? Necháváte se v běžném životě vést svými pocity, svým vnitřním vedením, anebo pro svá rozhodnutí vždy potřebujete logické zdůvodnění? Nebo to máte půl

Více

O radosti pro život MILÁ KNIHA. Přemysl Dvořáček

O radosti pro život MILÁ KNIHA. Přemysl Dvořáček O radosti pro život MILÁ KNIHA Přemysl Dvořáček O radosti pro život Přemysl Dvořáček V prožitku jemného citu lásky ve svém srdci cítíme blažený vjem upřímné radosti a něhy. S pocitem upřímné radosti

Více

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod na vytvoření vlastního videa. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod na vytvoření vlastního videa Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Sami nejlépe víte, že trh s finančními poradci je přesycen.každý poradce se snaží odlišit od ostatních, být nejlepší

Více

Vámi vybrané karty 2 / 6

Vámi vybrané karty 2 / 6 Vážený pane Nováku, Děkujeme, že jste si zakoupili právě výklad Tarotu spřízněných duší. S jeho pomocí nahlédnete do tajemství mezilidských vztahů a ne vždy se nutně jedná o vztahy milenecké. Spřízněné

Více

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš

Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Mgr. Miloslava Matoušová Ivan Matouš Afirmace s Empatií Prvek - Dřevo Na každý týden jedna afirmace Pro období prvku Dřevo. www.empatia.cz www.akademiecelostnihozdravi.cz 2014 Věnování a poděkování Tuto

Více

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček

MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček MENTA-L PROGRAM Tomáš Brouček Obsah 1. Okamžitá opatření 2. Meditace a vizualizace 3. Anti-stresový program 4. Koláž života 5. Ostatní doporučení Velmi důležitou součástí léčby veškerých onemocnění je

Více

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková

Divadelní žabka. Za účastníky napsala paní učitelka Tománková 4 Březen / duben 2009 Naši milí čtenáři! Po delší odmlce vás znovu všechny vítám na stránkách školního časopisu Školáček. Je vidět, že se vám časopis zalíbil, neboť si jej chodíte stále víc a víc půjčovat.

Více

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz

Gabriela Čanigová. Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ. Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová DUCHOVNÍ ANTIDEPRESIVUM aneb Jak nezobat pilule a být v pohodě Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Gabriela Čanigová, 2011

Více

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se.

Uběhly desítky minut a vy stále neumíte nic. Probudíte se ze svého snění a hnusí se vám představa učit se. Kapitola 1 Nesnášíte učení? STOP Určitě valná část z vás, která otevřela tuto knihu, se potýká s problém jak se lépe učit. Sedíte nad knížkou hodiny, ale do hlavy nenacpete nic. Díváte se na písmenka,

Více

Ve dne: podpis. http://yearcompass.com/cz. http://yearcompass.com/shop

Ve dne: podpis. http://yearcompass.com/cz. http://yearcompass.com/shop Věřím, že tento rok se může všechno povést Ve dne: rok před podpis tebou Bylo vyrobeno spolupracovníky YearCompass a dobrovolníky Invisible University International. Békéssy László, Freisinger Ádám, Gyebnár

Více

Most do páté dimenze. Tattatuo

Most do páté dimenze. Tattatuo Motto: Čím více rozdáváme úsměv, radost a štěstí, tím více dostáváme. Pomáháme-li druhým k úspěchu, jsme úspěšní i my po všech stránkách. Listopad 2013 Stránka 1 I. Úvodní text Mylný pohled na energii

Více

Pro všechna cvičení uvedená v této knize včetně

Pro všechna cvičení uvedená v této knize včetně Cvičení I Milujte své oči Pro všechna cvičení uvedená v této knize včetně tohoto platí, že byste při provádění neměli nosit brýle ani kontaktní čočky. Ideální doba pro toto cvičení je na začátku dne. Je

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

Jak vypadá můj cíl teď?

Jak vypadá můj cíl teď? Začátek sezení 1 1. Do čeho byste se pustil, kdyby jste věděl, že se to 100% povede? 2. Co byste (u)dělal, kdybyste se nebál? 3. Aby váš život byl perfektní, co by se muselo změnit? 4. Jakého nejlepšího

Více

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance)

EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) EmoTrance slabikář (Dr. Silvia Hartmann, tvůrkyně metody EmoTrance) 1. Emoce jsou velmi důležité. - Emoce působí na naše tělo a mohou vyvolat onemocnění. - Emoce působí na naši mysl a mohou způsobit, že

Více

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá.

JMENUJI SE: To je otisk mé ruky: Baví mě: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. To jsem JÁ 1I JMENUJI SE: Baví mě: To je otisk mé ruky: S čím si rád/a hraju: Namaluj/napiš na každý prst osobu, která ti pomáhá. 2I Jmenuji se......... a je mi... let. Žiju společně s: Bydlím v: Nejvíc

Více

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 11/2016

ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 11/2016 ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 11/2016 Listopad inspiruje, přináší nové možnosti. Podpora přichází skrze pozitivní myšlenky. Je zde láskyplné poselství naděje. Síla vnitřní se naplno aktivuje

Více

Bdělost je schopnost vnímání a uvědomování si vjemů, myšlenek, emocí, pocitů a hlavně sama sebe; jinak řečeno podstatu svého ''bytí''.

Bdělost je schopnost vnímání a uvědomování si vjemů, myšlenek, emocí, pocitů a hlavně sama sebe; jinak řečeno podstatu svého ''bytí''. Bdělost je schopnost vnímání a uvědomování si vjemů, myšlenek, emocí, pocitů a hlavně sama sebe; jinak řečeno podstatu svého ''bytí''. Ačkoli to zní možná směšně, drtivá většina lidí, je denně bdělá pouze

Více

Jak překonat rozchod. Radek Šíra

Jak překonat rozchod. Radek Šíra Jak překonat rozchod Radek Šíra 2 Radek Šíra, 2013 OBSAH Úvod... 4 1. Typy rozchodů... 5 1.1. Navrhovatel a obránce... 5 1.2. Délka vztahu... 6 2. Měsíc nové naděje... 8 2.1. Týden zármutku... 8 2.2. Týden

Více

BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ 3. PREZENTACE. Ing. Maryna Garan

BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ 3. PREZENTACE. Ing. Maryna Garan BAKALÁŘSKÝ SEMINÁŘ 3. PREZENTACE Ing. Maryna Garan Úvod (1) Doporučuji se podívat na obhajoby jiných studentů (jsou veřejné) o Uvidíte co na vás čeká o Všimněte si případných chyb, kterým byste se měl(a)

Více

Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf)

Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf) ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 05/2014 Foto: Jirka Svoboda Fotograf (www.facebook.com/jirkasvobodafotograf) Milí andělští přátelé, zdravím Vás a vítám u listopadového newsletteru. Andělé

Více

essence of purity nová dimenze světla

essence of purity nová dimenze světla essence of purity nová dimenze světla Ledino RETAIL indoor 2009.indd 9 4/12/2008 8:51:55 Představte si průzračné světlo, které vypadá a působí jemně a příjemně. Osvěžující světlo vytvářející tak přirozené

Více

VÁNOCE 2017 VÁNOCE VÁNOCE Nabídka novoročních přání

VÁNOCE 2017 VÁNOCE VÁNOCE Nabídka novoročních přání VÁNOCE 2017 VÁNOCE 2017 VÁNOCE Nabídka novoročních přání 2016 a kalendářů Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do ruky nabídka novoročenek pro rok 2017. Tyto novoročenky byly navrhnuty a vyrobeny v

Více

projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095

projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095 projekt č. CZ.2.17/2.1.00/37095 Vzdělání a tréninkové zaměstnání pro osoby s mentálním nebo kombinovaným postižením II Materiály pro účastníky projektu Klíčová aktivita 04 Skupinové vzdělávací a motivační

Více

10 KROKŮ JAK ZVLÁDNOUT STRES

10 KROKŮ JAK ZVLÁDNOUT STRES 10 KROKŮ JAK ZVLÁDNOUT STRES Definice stresu : Stres je soubor reakcí organismu na vnější nebo vnitřní podněty narušující normální chod organismu. Situace mohou být spojeny s negativně laděnými emocemi

Více

TEXT RELAXACE: Relaxace je spojena s pocitem tíže a tepla v celém těle. Protáhněte se uvolněte všechno těsné

TEXT RELAXACE: Relaxace je spojena s pocitem tíže a tepla v celém těle. Protáhněte se uvolněte všechno těsné TEXT RELAXACE: Ulehněte v klidné době na klidné místo Zvolte polohu, která vám nejvíce vyhovuje Zavřete oči a chvílí nechte táhnout jakékoliv myšlenky, které se objeví Nezahánějte je ale ani nerozvíjejte

Více

AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE

AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE AUTOHYPNÓZA A REGRESNÍ TERAPIE Budeme-li vycházet ze skutečnosti, že váš nejlepší osobní hypnotizér sídlí ve vašem nitru, lze předpokládat, že se na tohoto vnitřního odborníka zaměří i nejúčinnější regresní

Více

Jak se. odlišit. a být

Jak se. odlišit. a být Jak se odlišit a být úspěšným designérem Tento pracovní list vám pomůže najít svou podnikatelskou osobnost. Musíte být sami sebou a přitom jedineční. Jedině tak se totiž odlišíte od nudné konkurence a

Více

Odpouštěcí dopis jako první klíč k řešení náročné životní situace

Odpouštěcí dopis jako první klíč k řešení náročné životní situace O Odpouštěcí dopis jako první klíč k řešení náročné životní situace www.kodytkova.cz. 2017 Vítám Vás a gratuluji Vám k rozhodnutí učinit první krok k řešení náročné vztahové situace! Je skvělé, že jste

Více

CRV Czech Republic je na facebooku!

CRV Czech Republic je na facebooku! CRV Czech Republic je na facebooku! Na to, abyste mohli prohlížet naše facebookové stránky, není třeba se registrovat. Stačí do internetového prohlížeče zadat adresu: http://www.facebook.com/pages/crv-czech-republic/198677136816177

Více

JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM. Lída Leinweberová

JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM. Lída Leinweberová JAK NA POHODOVÉ RÁNO SE ŠKOLÁKEM Lída Leinweberová JSEM V 1. TŘÍDĚ Vím, že jako prvňačka zrovna nevypadám, ale věřte mi, myslím to vážně. JSEM V PRVNÍ TŘÍDĚ asi tak po desáté sama jsem úspěšně absolvovala

Více

Zvědomění Podstata Zvědomění

Zvědomění Podstata Zvědomění Zvědomění Podstata Zvědomění Musíme se obrátit ke svým vlastním energiím a jejich zvědomení si aby si uvědomili, že jsou Čistá láska a Čisté světlo a to, čím si prošly bylo na základě poznání a že se znovu

Více

Magie Vědomého Uzdravení

Magie Vědomého Uzdravení Magie Vědomého Uzdravení jak za 21 dní nastartovat uzdravení a zbavit se nemocí bez léků a lékařů autor: Jan Čejka www.vedome-uzdraveni.cz Vydavatel: Jan Šuba Makniha.cz rok vydání: 2015 Jan Šuba Makniha.cz

Více

Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem

Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem 1507632426 VÝROBNÍ ČÍSLO Teploměr - Bezkontaktní zdravotní infračervený 32 C~43 C s LCD displejem 1. POPIS Bezkontaktní zdravotní infračervený teploměr je speciálně navržen tak, aby přesně změřil lidskou

Více

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE

ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Praktický rádce a průvodce rokem 2019 Miroslava Horáková www.cestouzmeny.cz ROK 2019 Z POHLEDU NUMEROLOGIE Obsah O mně... 3 Úvod... 4 Hlavní témata roku 2019... 5 Rok 2018 a naše sebehodnota... 8 Rok 2019

Více

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami

Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Uvolnění energie, která je blokovaná dávnými utkvělými představami Co to je utkvělá víra v náboženský systém? Je to obraz promítnutý do vědomí. Síť utkaná v naší duši. Je to postoj k životu, kterému jsme

Více

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz

Miliónový rok. David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz Miliónový rok David Kirš a Bohdana Kabátová www.milionovyrok.cz ÚSPĚCH NENÍ ŽÁDNÉ TAJEMSTVÍ ZPŮSOB MYŠLENÍ + VĚCI DĚLAT MÁTE JEDEN CÍL OVLÁDAT ENERGII (život sám i hmotné věci v něm jsou energie) (otevřete

Více

Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU. Eva Peršinová 2015 www.vitarianstyle.com

Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU. Eva Peršinová 2015 www.vitarianstyle.com Video č. 3 JAK ZAČÍT S ŽIVOU STRAVOU 1 Krásný den Jmenuji se Eva Peršinová a vítám vás na webových stránkách www.vitarianstyle.com. Pojďme se nyní podívat na třetí video s názvem: Jak na to, v podstatě

Více

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8.

Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště. Seminář neprofesionálních knihoven a 17.8. Výsledky dotazníkového průzkumu neprofesionálních knihoven okresu Uh. Hradiště Seminář neprofesionálních knihoven 16. 8. a 17.8. 2016 Spokojenost se službami knihovny Zjišťování spokojenosti uživatelů

Více

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu

Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Použití Office 365 na iphonu nebo ipadu Úvodní příručka Kontrola e-mailů iphone nebo ipad si můžete nastavit tak, aby odesílal a přijímal poštu z vašeho účtu Office 365. Kontrola kalendáře z libovolného

Více

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I Katalog PF 2018 Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I 460 01 Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do ruky nabídka novoročenek pro rok 2018. Tyto novoročenky byly navrhnuty a vyrobeny v

Více

TEST - JSEM SÁM SEBOU?

TEST - JSEM SÁM SEBOU? BÝT SÁM SEBOU Být sám sebou, znamená zjistit a naplňovat svůj smysl života, ten opravdový, po kterém vnitřně toužíte. Někteří lidé ani nevědí, co je jejich smyslem života a je pro ně velice těžké ho definovat.

Více

Dá se zhubnout tancem?

Dá se zhubnout tancem? Ano! Tanec je v současné době jedním z nejpopulárnějších způsobů, jak aktivně trávit volný čas. Je to díky propojení příjemné hudby a svůdných pohybů a to vše s určitým emočním nábojem. Svou popularitu

Více

Obsah. Úvod: Dům, který si vás najde...10

Obsah. Úvod: Dům, který si vás najde...10 Obsah Úvod: Dům, který si vás najde...10 Kapitola 1: Jaký pán, takový dům...14 Nesvádějte své problémy na zdi vašeho domova ty za nic nemohou!...14 Očistěte svoje myšlenky i pocity...18 Jak očistit vlastní

Více

Nemáte Žádné Reference?

Nemáte Žádné Reference? Nemáte Žádné Reference? Pak mám pro vás dobrou zprávu. Každý začíná s tím, že žádné nemá. Všichni ale musíme odněkud začít. Z vlastní zkušenosti se mi nesčetněkrát potvrdilo, že když umístíte reference,

Více

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému.

Veškeré individuální konzultace a terapie, stejně jako skupinové workshopy a semináře probíhají v rámci specifického přístupu S it Systému. - Konzultace a terapie Individuální konzultace a poradenství individuální terapeutická práce dle potřeb klienta Podpora a vedení v integračních, separačních a léčivých procesech v jeho duši i těle, zohledňující

Více

Základy. realistické kresby. Kreslení pravou mozkovou hemisférou. Jana Petrásková

Základy. realistické kresby. Kreslení pravou mozkovou hemisférou. Jana Petrásková Základy Jana Petrásková realistické kresby Kreslení pravou mozkovou hemisférou Ukazka knihy z internetoveho knihkupectvi www.kosmas.cz Jana Petrásková Základy realistické kresby Kreslení pravou mozkovou

Více

OBSAH. - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku

OBSAH. - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku 1/2015 OBSAH - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku Čínská báseň beseda pro žáky 8. tříd Jako každý rok, tak i letos v knihovně proběhla beseda,

Více

SADA PROGRAMŮ. Určena pro začátečníky, na prvních 7-10 dní používání. Relaxujte, budte zdraví, kazdý š den!

SADA PROGRAMŮ. Určena pro začátečníky, na prvních 7-10 dní používání. Relaxujte, budte zdraví, kazdý š den! SADA PROGRAMŮ,,První týden Určena pro začátečníky, na prvních 7-10 dní používání. Relaxujte, dobre š spete, š budte zdraví, kazdý š den! Instalace Tato sada je nainstalována v Laxmanu, který jste si zakoupili.

Více

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06)

JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) JÓGA A WELLNESS VÍKEND PRO ŽENY V RESORTU SV. KATEŘINA srpen s Pavlou Rožumberskou (ČR06) cena 4.690 Kč / osoba Cena zahrnuje: 2x ubytování ve dvoulůžkovém pokoji snídaně formou bufetu volný vstup do wellness

Více

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE

ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE ANDĚLSKÁ NADĚJE Vše pro Vaši duši! NEWSLETTER 01/2017 ANDĚLSKÉ LEDNOVÉ AFIRMACE Pohlazení, radost, energie a laskavost v srdci. S anděly kráčím nadšeně do nových dní roku 2017. Lehkost mého nitra je osvobozující.

Více

Vyrob si za den. květiny z papíru. rychlých a zábavných návodu! Amanda Evanston Freund

Vyrob si za den. květiny z papíru. rychlých a zábavných návodu! Amanda Evanston Freund U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 2 4 5 8 1 7 Vyrob si za den květiny z papíru 15 rychlých a zábavných návodu! Vyrob si za

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY

MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY RODINNÉ PORTRÉTY MILOŠ VATRT PHOTOGRAPHY photography OD FOCENÍ PO TISK / TIPY CO S SEBOU VZÍT KDE SE NEJLÉPE FOTÍ? / RODINNÉ FOTO / CENY A INFORMACE MILOŠ VATRT / fotograf VÍTEJTE Ahoj, jmenuji se Miloš.

Více

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče

Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče Recenze klientů Lůžkového oddělení následné péče r. 2015 - Zdravotnický personál dělá vše pro to, aby pacient opět dostal chuť do života podle stávajících možností. - Dodržování doby návštěv. Ve 14 hod.

Více

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů.

Kabel nenechávejte viset přes okraj stolu nebo pracovní plochy a zajistěte, aby se nedotýkal horkých povrchů. Multifunkční vařič 99202 Gratulujeme ke koupi tohoto Multifunkčního vařiče. Toto je konečná podoba kuchyně s šesti odlišnými funkcemi: dušení, pečení, smažení, fritování, vaření a fondue. Nyní je možné

Více

Frekvence lásky. Ukázka knihy z internetového knihkupectví

Frekvence lásky. Ukázka knihy z internetového knihkupectví Frekvence lásky 1 Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Gabriela Čanigová FREKVENCE LÁSKY Vladimír Kvasnička Nakladatelství VODNÁŘ 3 Děkuji vám všem za podněty, které mne vedly k tomu,

Více

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci

Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 1. Chodí Vaše dítě do MŠ: a) velmi rádo 7x b) rádo 7x c) nerado 1x d) nevím Dotazníky pro rodiče vyhodnocení Žlutá třída - Motýlci 2. O dění v MŠ s Vámi dítě hovoří: a) každý den 10x b) občas 5x 3. MŠ

Více

Posilovna sebevědomí. DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ

Posilovna sebevědomí. DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ Posilovna sebevědomí DEN 1 1. krok SEBEPOZNÁNÍ Kdo jsem... Jmenuji se Jan Čepelka. Jsem syn Miloně Čepelky, herce Divadla Járy Cimrmana. 9 let jsem kouč a člověk, který lidem pomáhá v životě dosahovat

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

ÚVOD. Milí čtenáři, Další věc, jsou mezilidské vztahy a zde jsem se věnovala zejména záležitostem lásky, tedy vztahům partnerským.

ÚVOD. Milí čtenáři, Další věc, jsou mezilidské vztahy a zde jsem se věnovala zejména záležitostem lásky, tedy vztahům partnerským. Předmluva Tyto předpovědi jsem vypracovala za pomoci karetních souborů a jedná se pouze o můj osobní názor. V žádném případě předpovědi nenahrazují odbornou službu a neznamenají žádná platná a nezvratná

Více

PRÁCE S TEXTOVÝM EDITOREM 6.4 TEXTOVÉ POLE

PRÁCE S TEXTOVÝM EDITOREM 6.4 TEXTOVÉ POLE 6.4 TEXTOVÉ POLE Při tvorbě dokumentů je někdy třeba vkládat texty do rámců, kterým říkáme Textová pole. Tato textová pole, ale nemusí mít vždy pravidelný tvar (obdélník). Pomocí textových polí můžeme

Více

DENÍK INSPIRATIVNÍ ZÁPISNÍK PRO ZKLIDNĚNÍ MYSLI

DENÍK INSPIRATIVNÍ ZÁPISNÍK PRO ZKLIDNĚNÍ MYSLI DENÍK INSPIRATIVNÍ ZÁPISNÍK PRO ZKLIDNĚNÍ MYSLI Ukázka vyplňování Datum:... /... /... Čas:... Po Út St Čt Pá So Ne 2 věci, které právě: 3 11 2018 oblaka a stromy sumení deste cerstvý vzduch a mátový caj

Více

z OBRAZ/SHOT POPIS DĚJE/STORY HUDBA/MUSIC RUCHY/SOUND POZNÁMKA/NOTES 1 Je videt fotoalbum, a starou ruku která táha fotku z albumu.

z OBRAZ/SHOT POPIS DĚJE/STORY HUDBA/MUSIC RUCHY/SOUND POZNÁMKA/NOTES 1 Je videt fotoalbum, a starou ruku která táha fotku z albumu. z OBRAZ/SHOT POPIS DĚJE/STORY HUDBA/MUSIC RUCHY/SOUND POZNÁMKA/NOTES 1 Je videt fotoalbum, a starou ruku která táha fotku z albumu. Táhání fotki z albumu. DŮLEŽITÉ: V CELÉM FILMU NENÍ ŽÁDNÝ DIALOG. Jenom

Více

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní.

Odkládáme-li lásku k sobě. samým na dobu, kdy. budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme. dokonalí právě tady a. právě nyní. Jsem dokonalý takový, jaký jsem. Odkládáme-li lásku k sobě samým na dobu, kdy budeme dokonalí, promarníme život. Už jsme dokonalí právě tady a právě nyní. Nejsem ani příliš mnoho, ani příliš málo. Nikomu

Více

Můj rok můj život Jaký byl a bude?

Můj rok můj život Jaký byl a bude? Jaký byl a bude? 2014 Lucie Valchařová, Blíží se nám konec roku a s ním nám přirozeně přichází na mysl, jaký vlastně byl ten náš rok 2014. Je skvělé přivítat nový rok s čistou hlavou a jasnými myšlenkami

Více

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková

Dobrý den, S pozdravem. Lucie Pondělíková v loňském roce jsem se zúčastnila projektu "ŠANCE PRO DĚČÍNSKO", který měl zvýšit možnosti mého uplatnění na trhu práce. Po úspěšném ukončení dvou vzdělávacích modulů tohoto projektu jsem získala certifikáty

Více

2. Vytváranie a preciťovanie bezpodmienečnej lásky, práca s touto energiou

2. Vytváranie a preciťovanie bezpodmienečnej lásky, práca s touto energiou 1. Meditácia láskyplného dychu Stiahnite si audio meditáciu tu: KLIK 2. Vytváranie a preciťovanie bezpodmienečnej lásky, práca s touto energiou Popros anjelov, aby vytvorili okolo teba svetelný kužeľ alebo

Více

MAPA NA CESTU ROKEM 2019

MAPA NA CESTU ROKEM 2019 MAPA NA CESTU ROKEM 2019 PRACOVNÍ LISTY PRO UZAVŘENÍ ROKU 2018 A SKVĚLÝ START ROKU 2019 Než se vydám na cestu k novým obzorům, musím se nejdříve zorientovat v mapě. Kde se právě teď nacházím? Jakou cestu

Více

DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N. pro osobní použití

DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N. pro osobní použití DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N pro osobní použití Návod k použití Obsah návodu k použití Předmluva 2 Představení přístroje 3 Hlavní vlastnosti: 3 Technické specifikace 3 1. Popis přístroje a funkcí 4 1.1

Více

Volte vždy jednoduchost

Volte vždy jednoduchost Volte vždy jednoduchost Život je ve své podstatě velice jednoduchý. V jednoduchosti je krása. Příroda není složitá je velice jednoduchá. Roste, zraje a ukládá se k zimnímu odpočinku. Vše se děje s naprostou

Více