Občané: 23. Schválení programu: Hlasování: (14 pro, 0 proti, 0 zdrž.)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Občané: 23. Schválení programu: Hlasování: (14 pro, 0 proti, 0 zdrž.)"

Transkript

1 Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:45 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František Ďurčík, Ladislav Gurecký, Vladimír Kostura, Ing. Jan Kropáč, Mgr. Aleš Nezhoda, Mgr. Jiří Nezhoda, Vlastimil Nohel, Ing. Alois Poloch, MUDr. Markéta Skotnicová, Mgr. Lubomír Sukač, Ing. Marek Špok (přítomen od projednávání bodu 5) MUDr. Otakar Tofel, Ing. Alois Vrána, Ing. Martin Zdralek. Omluven: Ing. Marek Špok (nepřítomen do projednávání bodu 5 pozdní příchod omluven) Občané: zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta obce Vladimír Kostura. Přivítal všechny přítomné a sdělil, že z celkového počtu 15 členů zastupitelstva obce je při zahájení zasedání přítomno 14 členů, takže zasedání je schopno jednat a usnášet se. Dále sdělil, že oznámení o konání zasedání zastupitelstva, o programu jednání, o pozvání členů zastupitelstva a doručení materiálů k projednání bylo zajištěno v souladu s jednacím řádem zastupitelstva. Starosta Vladimír Kostura předložil členům zastupitelstva obce program jednání: 1. Zahájení a schválení programu 2. Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu 3. Ověření zápisu ze 7. zasedání zastupitelstva obce 4. Zpráva o plnění usnesení a vyřizování připomínek ze 7. zasedání zastupitelstva obce 5. Zpráva o jednáních rady obce ve dnech , a Závěrečný účet hospodaření obce Janovice za rok 2007 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Janovice za rok Návrh rozpočtu obce Janovice na rok Zpráva o výsledku inventarizace majetku obce Janovice včetně ZŠ a MŠ za rok Prodej Obecního hostince 10. Územní plán obce Janovice změna č.4 úhrada nákladů 11. Záměr koupě pozemků 12. Prodej obecních pozemků 13. Obecně závazná vyhláška 14. Obecní majetek Základní škola Bystré 15. Rekonstrukce ZŠ Janovice kuchyň, sociální zařízení 16. Různé 17. Diskuse 18. Návrh usnesení 19. Závěr zasedání Schválení programu: Hlasování: (14 pro, 0 proti, 0 zdrž.) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu: Za členy návrhové komise byli navrženi: Ladislav Gurecký, MUDr. Otakar Tofel, Ing. Alois Vrána Hlasování: 14 pro, 0 proti, 0 se zdrž.

2 Za ověřovatelé zápisu byli navrženi: RSDr. Milan Beneš, Mgr. Aleš Nezhoda Hlasování: 14 pro, 0 proti, 0 zdrž. Ověření zápisu ze 7. zasedání zastupitelstva obce: Ověřovateli zápisu ze 7. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne , byli Ladislav Gurecký a Ing. Martin Zdralek. Zpráva o ověření tohoto zápisu byla členy zastupitelstva vzata na vědomí bez připomínek. Zpráva o plnění usnesení a vyřizování připomínek ze 7. zasedání zastupitelstva obce: Zprávu přednesl starosta obce Vladimír Kostura. Ke zprávě nebylo připomínek a zpráva byla vzata na vědomí. Zpráva o jednání rady obce ve dnech , a : Zprávu o jednáních rady přednesl Mgr. Lubomír Sukač. Diskuse: Ing. Jan Kropáč dotaz na VO k domu * * * * * * (upřesnění lokality) MUDr. Otakar Tofel dotaz na jednání s hygienou (k rekonstr. kuchyně ZŠ) Dotazy byly zodpovězeny. Ke zprávě nebylo dalších dotazů a zpráva byla vzata na vědomí. Závěrečný účet hospodaření obce Janovice za rok Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Janovice za rok 2007: Byly zdůvodněny skutečné příjmy a výdaje obce za r Příjmy r Kč. Výdaje r Kč. Rozpočet skončil s přebytkem ve výši Kč. V závěru zprávy o hospodaření obce poděkoval Ing. A. Poloch zaměstnankyním OÚ Ivetě Kociánové a * * * * * * za velmi dobře odvedenou práci. Je to především jejich zásluha, že kontrolní orgán (Krajský úřad Moravskoslezského kraje) nezjistil v hospodaření žádné nedostatky přesto, že od je na OÚ o jednu úřednici méně a úkolů neustále přibývá. Dále Ing. Alois Poloch poděkoval místostarostovi L. Gureckému za spolupráci při výstavbě a dokončení stavby Vodovodu Bystré a * * * * * * za spolupráci při dokončení Rekonstrukce budovy MŠ Ing. A. Vrána, předseda finančního výboru, v diskusi pak doporučil zastupitelům schválit hospodaření obce a jeho přezkoumání bez výhrad. Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o výsledku přezkoumání hospodaření obce Janovice za rok Zastupitelstvo obce schvaluje závěrečný účet obce a souhlasí s celoročním hospodaření obce Janovice bez výhrad. Návrh rozpočtu obce Janovice na rok 2008: Zastupitelé a přítomní občané byli podrobně seznámení s návrhem rozpočtu, který je sestaven jako vyrovnaný. Ing. A. Vrána uvedl, že návrh rozpočtu byl ve finančním výboru projednán a doporučil jeho schválení. V diskusi vystoupili: Ing. M. Zdralek a L. Gurecký (oprava vrat v hasičské zbrojnici).

3 K návrhu rozpočtu zastupitelé ani občané neměli žádné připomínky. Zastupitelstvo obce schvaluje pro rok 2008 vyrovnaný rozpočet obce Janovice a to ve výši: Příjmy r celkem: Kč Výdaje r celkem: Kč Splátky na Vodovod Bystré a TČ ve výši Kč budou kryty z BÚ. Zastupitelstvo obce souhlasí, aby radě obce bylo vyhrazeno provádět rozpočtová opatření v takto stanoveném rozsahu: Příjmy bez omezení Výdaje (s omezením) tj. pouze v kapitolách č. I-IV, VI, VII, IX-XVI při nepřekročení celkových schválených výdajů pro rok 2008 Zastupitelstvo obce ukládá radě obce, aby o všech rozpočtových změnách schválených v radě bylo pravidelně informováno na jeho veřejných zasedáních. Zastupitelstvo obce s okamžitou platností ruší v plném rozsahu usnesení č. 3/23 z Zpráva o výsledku inventarizace majetku obce Janovice včetně ZŠ a MŠ za rok 2007: Předkladatel: místostarosta Ladislav Gurecký Zpráva je předkládána v souladu s 29 a 30 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů. Zastupitelstvo obce Janovice schvaluje zprávu o průběhu a výsledku inventarizace majetku obce včetně ZŠ a MŠ za rok 2007 k Prodej Obecního hostince: Předkladatel: Mgr. Jiří Nezhoda, člen rady ZO dne a opětovně schválilo zveřejnění záměru prodeje Obecního hostince včetně podmínek prodeje. Lhůta k podání nabídek uplynula dne , resp , aniž by někdo nabídku podal. S ohledem na tuto skutečnost je v současné době doporučována varianta prodeje obecního hostince prostřednictvím vybrané realitní kanceláře při zachování dříve schválených podmínek. Realitní kancelář bude vybrána radou obce na základě neformálního výběrového řízení. Zastupitelstvo obce v souladu s ust. 39 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích v platném znění schvaluje zveřejnění záměru prodeje těchto nemovitostí: - budovy čp. 37 na pozemku parc.č.st. 33/1 objekt k bydlení ( Obecní hostinec ) - části pozemku parc.č.st. 33/1 o výměře cca 628 m2 zastavěná plocha a nádvoří, - zbývající část pozemku parc.č.st. 33/1 o výměře cca 144 m2 (32 m x 4,5 m) podél pozemku parc. č. 115 si obec ponechá pro zajištění příjezdu k pozemku parc.č. 116 a na nádvoří mezi budovami na pozemku parc.č.st. 33/1 a st. 33/3 (tato část je vyznačena v kopii katastrální mapy, jež je přílohou tohoto záměru), vše zapsáno u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, katastrálního pracoviště Frýdek- Místek na listu vlastnictví č. 1 pro katastrální území Janovice u Frýdku-Místku.

4 Nemovitost je v současné době užívána na základě nájemní smlouvy nájemcem; výpovědní lhůta činí 3 měsíce; b) ukládá radě obce zabezpečit prodej prostřednictvím jí vybrané realitní kanceláře a to tak, aby: 1) prodej (uzavření kupní smlouvy) byl realizován do , 2) kupní cena byla kupujícím v plné výši uhrazena před uzavřením kupní smlouvy, 3) zájemce předložil vlastní reference a stručný podnikatelský záměr pro budoucí využití uvedených nemovitostí, 4) kupní cena po odečtení odměny za zprostředkování činila min ,- Kč Územní plán obce Janovice změna č.4 úhrada nákladů: Způsob úhrady nákladů na pořízení změny územního plánu je stanoven v 45 odst. 4 zákona č. 183/2006 Sb., kde je uvedeno: pokud je pořízení změny územního plánu vyvoláno výhradní potřebou navrhovatele, může obec podmínit její pořízení částečnou nebo úplnou úhradou nákladů na její zpracování a na mapové podklady navrhovatelem. Změna Úpl č.4 je vyvolaná především požadavky občanů. Z celkového počtů (77 požadavků) žádostí na změnu je 76 návrhů od občanů (jeden od obce). Předpokládané náklady na provedení změny budou činit cca tis. Kč. Při navrhované částce 3000 Kč/požadavek občana na změnu, bude občany uhrazeno cca ½ z celkových nákladů. Zastupitelstvo obce schvaluje, aby občané, kteří podali návrh na změnu ÚPl č. 4, uhradili obci Janovice v termínu nejpozději do částku 3000 Kč/návrh na změnu. Záměr koupě pozemků: Byly předloženy tyto záměry: 1). Pozemky pod komunikaci: Jde o místní veřejně přístupnou komunikací (Na konečnou Baščica), která byla vybudovaná před rokem 1989, vede po soukromých pozemcích v délce 1426 m (parc. č. 3067/4 plocha m 2 ), vše k.ú. Janovice, okres F-M. Vyhotovení geometrických plánu zajistí na své náklady obec. 2). Pozemky v centru obce u kostela: Jedná se o záměr na koupi parc. č. 159, 3105 (celk. plocha 3962 m 2 ), eventuálně parc. č. parc. č.157/3 a stav. parc. č. 48 (celk. plocha 1000 m 2 ), parc. č. 50, 161 (celk. plocha 3647 m 2 ), vše k.ú. Janovice, okres F-M. 3). U vodního toku Říčka: Jedná se o požadavek pana * * * * * *, který požadavek odůvodňuje tím, že si obec z důvodu úpravy potoka Říčka před r přivlastnila část jeho parc. č. 42/1 (cca 1100 až 1200 m2) včetně vzrostlých stromů, vše k.ú. Janovice, okres F-M. Obsáhlé zdůvodnění, proč se záměrem na koupi nesouhlasit, přednesl Ing. A. Poloch. V zásadě byl problém s parc. č. 42/1 nastartován pochybením katastrálního úřadu.

5 Zastupitelstvo obce souhlasí se záměrem obce, jednat se současnými vlastníky o odkoupení pozemků parc. č. 3067/4, 159, 3105, 157/3, 50, 161 a stavební parc. č. 48. S výsledky jednání o odkupu bude zastupitelstvo pravidelně informováno. Odkup převod nemovitostí na obec Janovice (cenu, doba odkupu) podléhá schválení zastupitelstvem obce. Zastupitelstvo obce s odkupem pozemku parc. č. 42/1u potoka Říčka od pana * * * * * * nesouhlasí. Prodej obecních pozemků: Se záměrem obce prodat část pozemku parc. č. 1487/8 vyslovilo zastupitelstvo obce souhlas usnesením č. 6/59 (6. zasedání konané ) Záměr byl zveřejněn na úřední desce, evid. č. 123/2007 (vyvěšeno ). Zájemci mohli podat písemné nabídky do Na obecní úřad nebyly podány žádné písemné nabídky, proto se uvedený pozemek navrhuje prodat žadateli tj. * * * * * *. Zastupitelstvo obce schvaluje odprodej části pozemku, který je dosud ve vlastnictví obce Janovice, zapsaný u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj, Katastrální pracoviště Frýdek Místek, na listu vlastnictví č.1, následovně: Pozemek parc. č. 1487/8 (výměra cca 170 m 2 ) za cenu 150 Kč/m 2 * * * * * *, Lbín. Přesné výměry a hranice budou s obci Janovice dohodnuty po zaměření na místě samém a po doložení geometrickými plány, které na své náklady zajistí budoucí nabyvatel. Obecně závazná vyhláška: Předkladatel: Mgr. Jiří Nezhoda, člen rady Dne schválilo zastupitelstvo obce celkem 4 nové OZV, které nahradily stávající, jejichž obsah byl rozporován Ministerstvem vnitra ČR, odborem dozoru a kontroly veřejné správy Ostrava. Jediná OZV, která zůstala nedotčena je Požární řád. Tato OZV nebyla předmětem výtek, nicméně obsahuje některé faktické nesprávnosti. Jelikož však touto OZV byla zřízena JSDH, není vhodné, aby tato byla jako všechny ostatní rušena a přijímána nová, která by opětovně zřizovala JSDH. Proto v tomto případě je předložena novela původní OZV s tím, že z důvodu lepší orientace bude přijato tzv. úplné znění původní OZV, které bude obsahovat nové změny. Přijetím této OZV by byla dokončena kompletní obměna všech OZV obce (mimo OZV k ÚPl, které zůstávají nadále v platnosti) a po jejím případném schválení by obec měla celkem 9 OZV (k ÚPl OZV 4/1998, 1/2002, 2/2003, 4/2005, v minulém roce přijaté OZV 1-4/2007 a případná přiložená OZV 1/2008). V diskusi Ing. M. Zdralek upozornil na nesrovnalosti s tel. čísly a na skutečnost, že budova HZ Janovice již není veřejnou ohlašovnou. Zastupitelé se dohodli na tom, že vyhláška po úpravě bude znovu předložena ke schválení na příštím jednaní zastupitelstva. Zastupitelstvo obce odkládá projednání obecně závazné vyhlášky č. 1/2008, Požární řád, na 9. jednání zastupitelstva obce.

6 Obecní majetek Základní škola Bystré: Na 4. zasedání zastupitelstva obce dne byl projednáván v bodě 14 materiál Obecní majetek Obecní hostinec, Základní škola Bystré. Byla přijata následující usnesení: - č. usnesení 4/40 zastupitelstvo obce schvaluje záměr prodat Obecní hostinec - č. usnesení 4/41 zastupitelstvo obce souhlasí s ponecháním Základní školy Bystré pro potřeby obce zastupitelstvo obce souhlasí se zpracováním prověřovací studie pro využití na bydlení Na 7. zasedání zastupitelstva obce dne byli zastupitelé v bodě různé k ZŠ Bystré informování o zpracované studií na byty, nákladech na rekonstrukci a předběžném zájmu dvou občanů na odkoupení budovy. Dne obdržel OÚ Janovice písemnou žádost od paní * * * * * * na odkoupení. Žádost je proto v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb. předložena zastupitelům k projednání. V diskusi vystoupili L. Gurecký a Ing. A. Vrána (oba uvedli důvody proč budovu neprodat). Rovněž bylo umožněno i vystoupení žadatelce na koupi. Zastupitelstvo obce nesouhlasí se záměrem obce prodat budovu Základní školy Bystré. Zastupitelstvo obce ukládá radě obce zahájit práce spojené s vypracováním předprojektové a následně projektové dokumentace, tak aby bylo možné co nejdříve (a s ohledem na změnu ÚPl č. 4) přikročit k realizaci přestavby budovy ZŠ Bystré na obecní byty. Hlasování: 14 pro, 1 proti, 0 zdrž. Rekonstrukce ZŠ Janovice kuchyň, sociální zařízení: Byla podána podrobná zdůvodnění rekonstrukce, termínů realizace a informace o podání žádosti na dotaci z dotačního programu ROPu. Zastupitelstvo obce souhlasí: - s realizaci stavby Rekonstrukce kuchyně Základní školy Janovice v roce s realizaci stavby Rekonstrukce sociálního zařízení v 1.NP a 2.NP Základní školy Janovice v roce 2010 Zastupitelstvo obce ukládá radě obce: - zahrnout do rozpočtu obce na rok 2009 finanční částku ve výši 6 mil. Kč + DPH pro realizaci stavby Rekonstrukce kuchyně Základní školy Janovice v roce zahrnout do rozpočtu obce na rok 2010 finanční částku ve výši 1,5 mil. Kč + DPH pro realizaci stavby Rekonstrukce sociálního zařízení v 1.NP a 2.NP Základní školy Janovice v roce 2010 Různé: Informace a požadavky zastupitelů: 1) František Ďurčík, upozornil na špatný (havarijní) stav místních komunikací a příkop 2) Vladimír Kostura podal informace ke Strategickému plánu mikroregionu Frýdlantsko- Beskydy a předložil zastupitelům seznam projektů navržených k realizaci v dlouhodobém horizontu.

7 3) Dále byla mezi zastupiteli vedena diskuse o možných dotacích a způsobech jejich získání. Diskuse: - Zastupitelům obce byla předložena žádost TJ Janovice o poskytnutí finančních prostředků na proj. dokumentaci Rekonstrukce kabin. Tuto žádost doplnil * * * * * * zprávou, ve které informoval zastupitele o majetku TJ Janovice, o opravách kabin v r. 2007, o tom, že v současné době TJ Janovice požádala o dotaci ve výši Kč na plánovanou celkovou rekonstrukci budovy kabin a požádal zastupitele o zvážení možnosti přispění z obecního rozpočtu na zpracování projektové dokumentace (předsedající nepožádal zastupitelé, aby se k požadavku na příspěvek vyjádřili). - * * * * * * se dotázal, v jakém horizontu se počítá v obci s výstavbou chodníků podél hlavní komunikace. Starosta sdělil, že zatím žádný termín není stanoven, vše bude odvislé od výše finančních prostředků obce a vyhlášených dotačních titulů. - * * * * * * se dotazoval zda je zastupitelstvo připraveno řešit rekonstr. školní kuchyně v případě, když nevyjdou dotační tituly. Ing. A. Poloch v odpovědi znovu zopakoval usnesení k bodu Rekonstrukce ZŠ Janovicekuchyň, sociální zařízení s tím, že potřebné částky na rekonstrukci budou v rozpočtech na r a 2010 zabezpečeny (např. vlastní prostředky + půjčka). - * * * * * * upozornila na nutnost oprav (rekonstrukcí) vyplývajících z hygienických předpisů, která v současné době stará budova ZŠ nesplňuje. Dále poděkovala Ing. A. Polochovi za pomoc při vyhotovení potřebné předprojektové a projektové dokumentace, zajištění územního souhlasu, za organizaci náležitosti k podání dotačních titulů a za celkovou spolupráci při řešení daného problému. - Ing. M. Zdralek informoval o stoupajících nákladech za skladování komunálního odpadu. Ing. A. Poloch upozornil, že o této problematice informoval zastupitelé již na 6. zasedání při schvalování OZV (předpokládané zvýšení bude ze současných 450 Kč/občan o 100 Kč). Návrh usnesení: Souhrn všech usnesení přednesl Ladislav Gurecký. (k usnesení nebyly podány žádné námitky) Hlasování (15 pro, 0 proti, 0 zdrž.) Závěr zasedání: Zasedání ukončil starosta Vladimír Kostura v 19:45 hod. Ověřovatelé zápisu: RSDr. Milan Beneš Mgr. Aleš Nezhoda Starosta: Vladimír Kostura Místostarosta: Ing. Alois Poloch Zapsala: Iveta Kociánová V Janovicích

8

Omluveni: Ing. Lumír Ivánek, Ing. Jan Kropáč, Marek Václavík. Občané: 11

Omluveni: Ing. Lumír Ivánek, Ing. Jan Kropáč, Marek Václavík. Občané: 11 Zápis z 19. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 22.04.2010 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 18:30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František

Více

Omluveni: Ing. Jan Kropáč. Občané: 27

Omluveni: Ing. Jan Kropáč. Občané: 27 Zápis z 18. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.02.2010 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:45 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František

Více

Omluveni: Ing. Alois Vrána

Omluveni: Ing. Alois Vrána Zápis z 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 14.12.2006 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:40 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František

Více

Schválení programu: Hlasování: (10 pro, 0 proti, 0 zdrž.)

Schválení programu: Hlasování: (10 pro, 0 proti, 0 zdrž.) Zápis z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 05.06.2008 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:00 hod.) Přítomní: František Ďurčík, Vladimír

Více

Omluveni: Ing. Jan Kropáč, Ing. Martin Zdralek. Občané: 17

Omluveni: Ing. Jan Kropáč, Ing. Martin Zdralek. Občané: 17 Zápis z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 18.06.2009 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František

Více

Omluveni: Ladislav Gurecký, Ing. Lumír Ivánek, Marek Václavík, Ing. Alois Vrána Občané: 3

Omluveni: Ladislav Gurecký, Ing. Lumír Ivánek, Marek Václavík, Ing. Alois Vrána Občané: 3 Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 24.06.2010 v budově hasičské zbrojnice Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 19:00 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

Omluveni: František Ďurčík, Ing. Martin Zdralek. Občané: 15

Omluveni: František Ďurčík, Ing. Martin Zdralek. Občané: 15 Zápis z 21. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 17.09.2010 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 16:00 hod., ukončení v 17:45 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, Ladislav

Více

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.

Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17. Zápis ze 17. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.06.2014 v Hasičské zbrojnici Janovice-Bystré (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš,

Více

Schválení programu: Hlasování: (14 pro, 0 proti, 0 se zdrž.)

Schválení programu: Hlasování: (14 pro, 0 proti, 0 se zdrž.) Zápis z 6. veřejného zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 29.11.2007 v budově Obecního úřadu Janovice (zahájení zasedání v 17:00 hod., ukončení v 20:30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 15.06.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.

Zápis z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 15.06.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod. Zápis z 9. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 15.06.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.) Přítomní: František Ďurčík, Ladislav Gurecký, Miroslav Hovjacký,

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 12. mimořádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 13. 6. 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. et Mgr.

Více

Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.

Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod. Zápis z 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 13.09.2013 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.00 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František Ďurčík, Miroslav Hovjacký,

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly. Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 14. 05. 2019 Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S

OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Hlavní 75, Hlohovec Z Á P I S OBEC HLOHOVEC str. 1/6 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hlohovec ve volebním období 2014-2018, konaného dne 7. 3. 2017 Veřejné zasedání zahájil místostarosta obce v 18.05 hodin. Po

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic konaného dne 03.09.2015 od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 40. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 27. 12. 2013 od 16 hodin. Přítomní členové zastupitelstva: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec,

Více

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 22. 6. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 12.100/2016-12.107 /2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedaní zastupitelstva obce Janovice konaného dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedaní zastupitelstva obce Janovice konaného dne Zápis z ustavujícího veřejného zasedaní zastupitelstva obce Janovice konaného dne 24.10.2018 (zahájení zasedání v 17.30 hod., ukončení v 18.15 hod.) Přítomní : Ing. Svatopluk Běrský, Ing. Václav Biolek,

Více

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009

USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 USNESENÍ z 21. zasedání zastupitelstva města Černošice dne 14.12.2009 Místo konání: Přítomno : Omluven: restaurace Club KINO, Fügnerova ul. Černošice 19 zastupitelů dle prezenční listiny J. Prskavec, Ing.

Více

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře

Město Kravaře. Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře Město Kravaře Usnesení z 10. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 24. 2. 2016 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře usn. čís. 10.82/2016-10.91/2016 Mgr. Monika Brzesková

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 20. 12. 2017 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 20. 11. 2017, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 18. 5. 2016 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 16.03.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení ve 18.00 hod.

Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 16.03.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení ve 18.00 hod. Zápis z 8. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 16.03.2012 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení ve 18.00 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František Ďurčík, Miroslav Hovjacký,

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 5.11. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne Zápis z 25. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 22. 12. 2016 25. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne

ZO Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne ZO 150422 Zápis ze 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Novosedlice konaného dne 22. 04. 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 14.03.2014 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.

Zápis z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 14.03.2014 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod. Zápis z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Janovice konaného dne 14.03.2014 (zahájení zasedání v 17.00 hod., ukončení v 18.30 hod.) Přítomní: RSDr. Milan Beneš, František Ďurčík, Ladislav Gurecký,

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána.

Usnesení č. 4/10Z/2012: Zastupitelstvo města Šluknov bere na vědomí zápis ze svého. 8. zasedání s tím, že námitka již byla vypořádána. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení

Obec Jílovice, Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení Obec Jílovice, 517 72 Jílovice 26 Zápis č. 5/2016 a přijatá usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného ve středu dne 26. října 2016 Na Ohrádce v Jílovici., zahájeno v 19,00 hodin. Přítomni: zastupitelé:

Více

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing.

Zápis č. 5/2009. Petr Slezák, Ing. Eliška Kopřivová, Mgr. Petr Antoš, Tomáš Stávek, Jaroslav Stávek, Pavel Stávek, Jana Hádlíková, Ing. Zápis č. 5/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 18. června 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne

Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města dne Z Á P I S č. 8/2019 ze zasedání zastupitelstva města Přítomni: Ing. P. Bartoš, MBA, H. Bartíková, Ing. V. Urbánek, Ing. Z. Bělohradská, Ing. P. Pelešková, Ing. P. Kosík, Doc. Ing. V. Penížek, Ph.D., O.

Více

Prodej částí pozemků parc.č. 2015/24, parc.č. 2015/32 a parc.č. 2015/34, vše v k.ú. Tišnov (ul. Majorova)

Prodej částí pozemků parc.č. 2015/24, parc.č. 2015/32 a parc.č. 2015/34, vše v k.ú. Tišnov (ul. Majorova) Materiál číslo: 24 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program:

9 členů (dle přiložené prezenční listiny) 4 hosté (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 21.listopadu 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 17.00 hodin Přítomno: 9 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup

Přítomni: Sýkora, Strnad, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, JUDr. Vrbecká, Hodina, Ing. Uzlová, Matějka, Soukup Z Á P I S z 1. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 25. února 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě Mirošov -------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice

Ad 5.) zprávy z jednání Finančího výboru Obce Bořetice U s n e s e n í z XIX. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 12.12.2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního veřejného

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Ing. Jarmila Kopáčková. Program:

Ing. Jarmila Kopáčková. Program: Strana 1 (celkem 5) Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis 14. zasedání Zastupitelstva obce Moravský Písek konaného dne 28.06.2013 v 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního

Více

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011

Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 1 Obec Kostice Zápis č. 7 ze zasedání zastupitelstva obce 12. prosince 2011 2 Zápis o průběhu 7. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 12.12.2011 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 27. z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 27 z 27. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 14. 04. 2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 24/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 29.6.2018 v 17:30 hod. Počet přítomných

Více

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J.

OBEC PROSEČNÉ. Ověřovatelé zápisu: ing. Máslo, Zeman Návrhová komise:, Novák, Bc. Šubrtová Zápis: Bachtík J. OBEC PROSEČNÉ Zápis č.j. 05/2012 z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Prosečné konaného 16. 6. 2012 od 18.oo hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Prosečné. Program jednání: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin.

Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od hodin. Anonymizovaný zápis Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 29. 1. 2019 od 18 00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově

Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově 33. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov Stránka 1 z 5 Zápis z XXXIII. zasedání zastupitelstva městyse Nový Rychnov konaného dne 22. února 2018 v obřadní síni úřadu městyse v Novém Rychnově Přítomní

Více