Síla výběru Profesionální žací technika John Deere

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Síla výběru Profesionální žací technika John Deere"

Transkript

1 Síla výběru Profesionální žací technika John Deere

2 2 Mluvíme jazykem půdy Celosvětový John Deere 2009 Celkový prodej: 2311 milionů dolarů Investice do výzkumu a vývoje 977 miliónů dolarů Kapitálové investice 798 miliónů dolarů Počet zaměstnanců Počet poboček 38 Pět důvodů proč si pořídit Johna Deere 1. Vysoká výrobní kvalita Máme vášeň pro kvalitu. To se odráží ve všech klíčových oblastech, včetně servisu, výkonu strojů a jednoduchého ovládání, a to nezmiňujeme vynikající design výrobků. 2. Vynikající kvalita střihu Žací systém Edge Xtra a přesně zkonstruované žací ústrojí 7-Iron jsou zárukou vynikající kvality střihu.

3 3 Nikdy bych nepropůjčil své jméno výrobku, který by v sobě neměl to nejlepší, co ve mně jest. John Deere Historie Johna Deera nám hodně napoví, proč jsme se zavázali k inovaci, kvalitě a integritě. Americký kovář John Deere použil poprvé své jméno jako značku v roce 1837, když sestrojil svůj první samočisticí pluh. Tento revoluční vývoj byl pro středozápadní farmáře velkým krokem vpřed, neboť byli nyní schopní bez problémů obdělávat tamní úrodnou půdu. Standardy vysoké kvality a jasné zaměření na požadavky zákazníků se staly celosvětovým puncem společnosti John Deere a to všude, kde se stroje John Deere prodávají. 3. Vysoká hodnota ojetého stroje Pokud je pro vás hodnota ojetého stroje důležitá, měli byste si vybrat spolehlivé, robustní a odolné stroje John Deere. 4. Celosvětový systém distribuce náhradních dílů Díky elektronickému katalogu náhradních dílů PMPro je náš technik schopen nalézt i ten nejmenší díl v minimálním čase. 5. Vynikající prodejní servis Každý technik pracující ve středisku John Deere je skutečný profesionál. Každý musí projít vzdělávacím programem, který zahrnuje náročná školení na komunikaci a diagnostické systémy.

4 4 Co znamenají naše hodnoty pro vás Inovace investice do vašeho úspěchu Dnes těží zákazníci po celém světě z našich inovací, jako je ovládací panel CommandARM u našich žacích strojů a lisované žací ústrojí 7-Iron. To jsou pouze některé z příkladů vývoje našich produktů, které jsou šity na míru potřebám zákazníků. Každý rok investujeme obrovské sumy do výzkumu a vývoje, abychom vám poskytli řadu dalších inovací. Naše vyspělé produkty usnadňují práci a jsou klíčem vašeho úspěchu. Kvalita vášeň pro dokonalost Stroje pro údržbu trávníků a parků od firmy John Deere jsou zárukou špičkové kvality a spolehlivosti jak při soukromém, tak i profesionálním využití. To se odráží ve všech klíčových oblastech, včetně servisu, motorů, výkonu a jednoduchého ovládání, a to nezmiňujeme vynikající design. Proto mají naše výrobní postupy od roku 1992 certifikaci ISO Nicméně víme, že je vždy co zdokonalovat. Za tímto účelem jsme implementovali proces, v rámci kterého se na kvalitu zaměřuje opravdu každý náš výzkumný a vývojový tým, naši dodavatelé i všichni naši zaměstnanci, kteří se neustále snaží uspokojit vysoká očekávání našich zákazníků.

5 5 Integrita důvěra je základem respektu John Deere se více než 170 let řídí základními pravidly. Jedním z těchto pravidel je integrita. Pro nás integrita znamená poctivost. Jasně uvádíme, co naše produkty a služby nabízejí a co od nás můžete očekávat. To se rovněž týká dodržení našeho slibu, že budeme tam, kde nás budete potřebovat. Pod integritou si také představujeme upřímnost a úctu. Hodnoty integrity se odrážejí v našem otevřeném jednání se všemi lidmi a společnostmi a vyzýváme k němu i ostatní. Také se bez výhrad připojujeme k etickým a zákonným standardům. Bereme vážně naši pověst poctivé společnosti a provádíme pravidelné kontroly, abychom naši image nebrali za samozřejmou. Vaše důvěra nás ubezpečuje o tom, že jsme na správné cestě. Oddanost bereme na sebe odpovědnost Náš závazek vůči našim zákazníkům se neodráží pouze v kvalitě našich produktů. Velmi si totiž zakládáme na silném obchodním partnerství. Pracujeme na tom, abychom se seznámili s výzvami, kterým čelíte, a poskytli vám potřebné produkty a služby, které posílí váš úspěch. John Deere je zavázán ve všech regionech, ve kterých působíme. Nadace John Deere, založená v roce 1948, investuje milióny do podpory vzdělávání, umění, kultury a veřejně prospěšných počinů. Samozřejmě máme závazek i k našim zaměstnancům po celém světě, a to v podobě jisté práce a konkurenceschopných mezd. Dále nabízíme komplexní školení a programy, které naše zaměstnance připravují na budoucí výzvy. Pouze v případě, že budou všichni, kdo spolupracují s firmou John Deere, lidé, společnosti a instituce, zcela spokojeni, teprve pak si můžeme být jisti, že jsme na správné cestě.

6 6 Modelová řada Pro každé stéblo trávy máme stroj, který je poseče Strana 8 Strana 10 Strana 12 Strana 18 Komunální ruční sekačky Sekačky s nulovým poloměrem otáčení Sekačky s čelním žacím ústrojím Komfortní rotační sekačka C43, C52KS, JX90C, JX90CB , 1445, 1545, , 1515 Snadno zvládnou i ty nejnáročnější práce Maximální manévrovatelnost a produktivita Vysoká odolnost a výkon Pohon 4 kol Maximální komfort a produktivita Zesílená žací jednotka Nízké vibrace Snadné používání Skvělá ovladatelnost Hřídelem poháněné žací ústrojí Olejová spojka vývodového hřídele Vysoký výkon sečení s ústrojím 7-Iron Hřídelem poháněné žací ústrojí Nízká hladina hluku Vynikající komfort Hydraulicky poháněné žací jednotky Noch mehr handgeführte Rasenmäher finden Sie auch bei dem John Deere Tochterunternehmen SABO:

7 Modelová řada 7 Strana 20 Strana 22 Strana 28 Strana 30 / 34 Rotační sekačky pro velké plochy Třívřetenové žací stroje Pětivřetenové žací stroje Parkové traktory Kompaktní traktory 1600T 2653B, X740, X748, X749 Vhodné pro velké plochy Stranové jednotky schopné sekat v různých sklonech Vysoký výkon Velkoobjemové sečení Naši specialisté na sportovní hřiště Výkon a trakce za jakýchkoliv podmínek Snadné ovládání Odolné žací jednotky se snadným seřízením a údržbou Pro velké plochy a čistý střih Velkoobjemové sečení Široký výběr žacích jednotek a vřeten o velkém průměru Prémiová kabina Odolný a spolehlivý parkový traktor Vysoká produktivita a manévrovatelnost s vynikající kapacitou sečení Účinný systém sběru trávy Univerzálnost 8400 Traktory 2000, 3000 a 4000 řady DVACET Odolný profesionální třívřetenový žací stroj 10ti palcová vřetenová jednotka JUMBO Ovládací panel CommandARM a vzduchem odpružené sedadlo jako standard Velmi produktivní a flexibilní s celou řadou snadno a rychle připojitelných nářadí. Široká nabídka mezinápravových žacích jednotek Systém sběru materiálu Různá snadno a rychle připojitelná žací technika

8 8 Komunální ruční sekačky Chopí se jakékoliv práce Profesionální ruční sekačky od firmy John Deere jsou jedním z měřítek pro průmysl. Tyto robustní hliníkové sekačky jsou odolné korozi a nabízejí volbu s jednou nebo s nastavitelnou rychlostí a snadno zvládnou i ty nejtěžší práce. C43*) Sekačka C43 nabízí největší stupeň manévrovatelnosti ze všech komunálních ručních sekaček John Deere. Zároveň je vybavena sběrným systémem zaručujícím perfektní výsledky sečení. Ve standardu má rukojeť s antivibračním systémem AVS. C52KS*) Tento model s bočním výhozem nabízí záběr 52 cm, silný, 4taktový motor o výkonu 2,8 kw ( /min, 179 cm³), vnější palivovou nádrž o objemu 7 litrů, systém AVS a pojezd s jednou rychlostí. JX90C, JX90CB Vysoce kvalitní motory se snadným startováním jsou srdcem každé komunální ruční sekačky. Vrchol této řady s nastavitelnou rychlostí pojezdu pro proměnlivé podmínky sečení a změny rychlosti chůze obsluhy. *) Nedostupné v Německu.

9 Komunální ruční sekačky 9 Profesionální ruční sekačka C43* C52KS* JX90C* JX90CB* Typ motoru 4-taktový Briggs & Stratton Intek 4-taktový Kawasaki, OHV 4-taktový Kawasaki, OHV 4-taktový Kawasaki, OHV, BBC Nominální výkon kw/min -1 2,4/2800 2,8/2800 2,8/2800 2,8/2800 Zdvihový objem válců cm Objem palivové nádrže l 1, Systém startování Ručně Ručně Ručně Ručně Systém pohonu Bez pojezdu Jedna rychlost, 4,2 km/h Variabilní, 2,7 5 km/h Variabilní, 2,7 5 km/h Šířka záběru cm Výhoz Zadní Boční Zadní Zadní Objem zadního koše l Výška sečení mm Konstrukce žací jednotky Lisovaný hliník, ocelové výztuhy Lisovaný hliník, ocelové výztuhy Lisovaný hliník, ocelové výztuhy Lisovaný hliník, ocelové výztuhy Ovládací madlo Standardní s antivibračním systémem AVS Standardní s antivibračním s ystémem AVS Standardní s antivibračním systémem AVS Standardní s antivibračním systémem AVS Hmotnost kg *) Nedostupné v Německu. Nízké vibrace Antivibrační systém AVS zaručuje nízkou úroveň vibrací a je standardní výbavou všech komunálních ručních sekaček. Systém AVS svou konstrukcí splňuje směrnice týkající se bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a umožňuje komunálním uživatelům celodenní práci. Vysoký komfort Rukojeť nabízí obsluze vynikající komfort. Kovové ovládací prvky a přídavný kryt zajišťují tu nejlepší ochranu. Spojka brzdy nože BBC znamená méně opětovných startů. Sběrný koš vyprázdníte bez nutnosti vypínat a znovu startovat motor. Systém TurboStar zajišťuje vynikající střih a neuvěřitelný sací výkon pro úplné zaplnění sběrného koše, ať už sbíráte dlouhou trávu či těžké listí. Dobrá ochrana Jednotka je chráněna ocelovými výztuhami a k ochraně sekačky v náročných podmínkách zároveň přispívá přední nárazník a ochranný rám. Celodenní sečení Všechny ruční sekačky* jsou vybaveny sedmilitrovou palivovou nádrží pro celodenní práci. *Kromě ruční sekačky C43. Noch mehr handgeführte Rasenmäher finden Sie auch bei dem John Deere Tochterunternehmen SABO:

10 10 Žací stroje s nulovým poloměrem otáčení Překonejte se. Z-Trak. Pro zkrácení doby potřebné pro sečení a snížení nákladů existuje pouze jedno jednoduché řešení. Jaké? Vynikající manévrovatelnost v kombinaci s výkonným motorem, vysokokapacitním žacím ústrojím a spolehlivostí. S čísly, jako je o 20 % kratší doba potřebná pro sečení, je jednoduché sledovat, jak rychle vám budou úspory nabíhat. Žací stroje s nulovým poloměrem otáčení 997 Typ motoru Yanmar Diesel Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 23 (31) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), jmenovité otáčky 22 (29) motoru Jmenovité otáčky motoru (ot/min) 3000 Max. krouticí moment ot/min 86@1800 Zdvihový objem ccm 1330 počet válců 3 Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Typ vstřikování Přímé Objem palivové nádrže l 45,5 Průměrná spotřeba paliva (při sečení) l/h 3,3 Převodovka Pojezdová rychlost, VPŘED km/h 0 18,5 Pojezdová rychlost, VZAD km/h Chladič hydraulického oleje 0 Litho 8 Chladič ci conform - ohne Linien Pneumatiky 26x PR Velikost vodících kol 15x6-6 Brzdy Dvě páky Parkovací brzda Suchý kotouč, ruční páka Spojka vývodového hřídele olejová, multikotoučová Pohon vývodového hřídele Hřídel Zapnutí vývodového hřídele Elektro-hydraulické Sedadlo Deluxe s opěrkami rukou, volitelné odpružení Rozměry Celková délka m 2.43 (96) Výška se sklopným rámem ROPS/s ROPS m 1,51 / 1,93 Hmotnost kg 805 Žací jednotky Systém zvedání Elektrohydraulický, tlačítko v ovládací páce Nastavení výšky sečení Otočná měrka, hydraulické zvedání jednotky

11 Žací stroje s nulovým poloměrem otáčení 11 Síla výkonu Dieselový žací stroj 997 Z-Trak je vybaven dieselovým motorem Yanmar s přímým vstřikováním, který v porovnání s konkurenčními motory nabízí větší obsah a krouticí moment, umožňuje tak obsluze zvládnout za hodinu více práce. Vynikajicí pohodlí obsluhy Jednodílná široká a hluboká opěrka zad, vypolstrovaný sedák s nastavitelnou opěrkou ruky a vynikající výhled na ovládací prvky, které jsou včetně elektrického spínače vývodového hřídele umístěny po pravé straně. Odolná konstrukce Hřídelem poháněná jednotka, hydraulická spojka vývodového hřídele, zdvojené čerpadlo a odolný podvozek jsou klíčovými komponenty dlouhé životnosti a odolnosti. Odpružení sedadla Odpružení sedadla zajišťuje maximální jízdní komfort a snižuje únavu obsluhy. Pomocí ovladače si obsluha nastaví hmotnost a odpružení v souladu se svými potřebami. Odpružení sedadla se montujte pod stávající sedadla deluxe. Jednoduché nastavení výšky sečení díky ovladači umístěnému vpravo na ovládacím panelu. Nárazník Nárazník nabízí přídavnou ochranu zadní kapoty a mřížky. Jednoduché nastavení výšky sečení díky ovladači umístěnému v pravo na ovládácím panelu. Světla Pro sečení za šera jsou dostupná přední pracovní světla. Žací jednotky Výhoz a šířka záběru v m Zadní 1,53 Boční 1,53 Boční 1,83 Konstrukce Montovaná Ocel 7-Iron Ocel 7-Iron Tloušťka mm 4,5 4,5 4,5 Výška sečení mm Přepravní šířka m 1,57 1,87 s výsypem 2,18 s výsypem Mulčovací sada Volitelně Volitelně

12 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím ústrojím, dieselovému motoru s velkým krouticím momentem a pohonu všech čtyř kol poskytují tyto stroje záviděníhodnou kvalitu střihu i při sečení silné trávy při vysokých rychlostech. Navíc jsou všechny žací stroje John Deere ve standardu vybaveny sklopným ochranným rámem ROPS zajišťujícím bezpečnost obsluhy a pohodlným sedadlem, které pomáhá zvyšovat produktivitu. Řada 1400 II 1435:Ekonomický model s maximálním výkonem 26 koní (19 kw) 1445: Model střední úrovně s maximálním výkonem 31 koní (23 kw) Převodovka s jedním převodem a maximální rychlostí 20 km/h Na požádání pohon všech kol Stroj řady 1500 II 1545: Model pro těžkou práci s maximálním výkonem 31 koní (23 kw) 1565: Vrcholný model řady s maximálním výkonem 38 koní (28 kw) Převodovka se dvěma převody a maximální rychlostí 25 km/h Na požádání stálý pohon všech kol Široké pneumatiky Pro údržbu otočte Tato vlastnost zajišťuje snadný přístup k žacím ústrojím za účelem čistění a údržby.

13 Sekačka s čelním žacím ústrojím 13 Čelní rotační sekačka 1435 / / 1565 Typ motoru Yanmar Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 19 (26) / 23 (31) 23 (31) / 28 (38) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), jmenovité otáčky motoru 18 (24) / 22 (29) (22 (29) / 27 (36) Jmenovité otáčky motoru (ot/min) Max. krouticí moment ot/min 69@2000 / 86@ @1800 / 108@1800 Počet válců 3 3 Zdvihový objem ccm 1115 / / 1642 Typ vstřikování Nepřímé / Přímé Přímé Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Dvojitý s indikátorem znečistění Objem palivové nádrže l Průměrná spotřeba paliva (při sečení) (l/h) 3,8 / 4 4 / 4,5 Převodovka Jeden převod, hydrostatická Dva převody, hydrostatická Pojezdové rychlosti Max. pojezdová rychlost, VPŘED km/h VPŘED, pomalý převod km/h 13 Ovládání rychlosti a směru Dvěma hydrostatickými pedály Dvěma hydrostatickými pedály Pohon 4WD (na objednávku ON/OFF) 4WD (na objednávku ON/OFF) Brzdy Mokrý kotouč Mokrý kotouč Nezávislé levé/pravé brzdění Standard Standard Chladič hydraulického oleje Chladič Chladič Spojka vývodového hřídele Mokrá, multikotoučová, mudulovaná Mokrá, multikotoučová, mudulovaná Zapnutí vývodového hřídele Elektro-hydraulické Elektro-hydraulické Pneumatiky Přední 23x nebo 23x PR 26x PR Zadní 18x8.5-8 / 18x PR 20x PR Sedadlo Rozměry Výška vozidla se sklopným rámem ROPS m 1,49 1,53 Výška vozidla s ROPS se dvěma výztuhami m 2,10 2,13 Výška vozidla s ROPS se čtyřmi výztuhami, nebo s kabinou m 2,34 2,37 Celková délka bez sekačky m 2,20 2,20 Světlá výška m 0,152 0,178 Rozvor m 1,25 1,25 Hmotnost bez žací jednotky kg Žací jednotky Výhoz a šířka záběru v m ( Boční 1,53 Zadní 1,58 Boční ( ) 1,83 Zadní ( ) 1,83 Konstrukce Ocel 7-Iron Montovaná Ocel 7-Iron Montovaná Tloušťka mm 4,5 4,5 4,5 4 Výška sečení mm Přepravní šířka m 1,87 s výsypem 1,63 2,18 s výsypem 1,88 Hmotnost kg Mulčovací sada Volitelně Volitelně Volitelně Volitelně Žací ústrojí 7-Iron II s bočním výhozem Lisované žací ústrojí z oceli 7-Iron II o tloušťce 4,5 mm je jedním z nejsilnějších a nejhlubších na trhu. Hladká spodní strana bez rohů a maximální hloubka 14,5 cm znamená, že toto ústrojí snadno zvládne i silnou a mokrou trávu. Žací ústrojí se zadním odhozem Jednotky jsou konstruovány pro plochy s vysokou trávou a plevelem, kde zákazník není tolik znepokojen širokým rozptylem trávy. Tyto jednotky nabízejí sečení po obou stranách. Mulčovací sada Mulčovací sada působí, že odřezky trávy jsou vířeny uvnitř žacího ústrojí, rozsekány na malé kousíčky a vmeteny zpět do porostu, kde poslouží jako přírodní hnojivo bohaté na dusík.

14 14 Sekačka s čelním žacím ústrojím Vychutnejte si vynikající výbavu Vysoký výkon a úspora paliva Kapalinou chlazený dieselový motor, 3válec, velký obsah válců a přímé vstřikování (1445, 1564) jsou klíčem k vynikajícímu výkonu a úspoře paliva. Účinné chlazení Chladič namontovaný v zadní části stroje snižuje hlučnost stanoviště obsluhy a usnadňuje údržbu sekačky. Široké otvory sání v zadní, boční a horní části snižují požadavky na čistění v suchých a prašných podmínkách. Palivo na více než jeden den práce Palivová nádrž o objemu 60 litrů umožňuje stroji pracovat více než 10 hodin bez nutnosti doplňování paliva. Ukazatel výšky hladiny paliva je umístěn tak, aby zajišťoval snadnou kontrolu. Vyšší výkon převodovky pro sečení a přepravu Převodovka je konstruována pro maximální výkon a dlouhou životnost s předimenzovaným hydrostatickým modulem, velkým olejovým chladičem, kotoučovou brzdou v olejové lázni a mokrou spojkou vývodového hřídele. Trakce za jakýchkoliv podmínek Obrubníky, hrboly, mokrý či měkký podklad nebo strmé svahy nejsou pro mechanický pohon všech kol 4WD žádný problém. Uzávěrka diferenciálu je standardní výbavou. Ideální poloha při jízdě Nastavitelné sedadlo a sklopný volant slouží k nastavení ideální polohy. Lze objednat sedadlo s mechanickým či pneumatickým odpružením a opěrkami rukou.

15 Sekačka s čelním žacím ústrojím 15 Pohodlné ovládání převodovky Ergonomický pedál převodovky TwinTouch kopíruje přirozený pohyb vaší nohy. Dva nezávislé brzdové pedály jako standardní výbava jsou umístěny na levé straně. Intuitivní ovládání a kontrola Elektrický spínač vývodového hřídele umožňuje snadné zapínání žacího ústrojí. Díky centrálně umístěnému displeji a barevně odlišeným ovládacím prvkům máte vždy přehled. Ochranný rám ROPS Abyste mohli pracovat v bezpečí, je každý stroj řady 1400/1500 vybaven sklopným rámem ROPS, systémem přítomnosti obsluhy a zvukovým výstražným zařízením. Silný a odolný rám Díky své robustní konstrukci dokáže rám rozprostřít napětí po celém svém objemu a zvyšuje tak celkovou pevnost a odolnost. Umožňuje také, aby byly prvky umístěny blízko země za účelem snížení těžiště. Sedadlo s pneumatickým odpružením Můžete si vybrat ze dvou voleb sedadel, s mechanickým, nebo vzduchovým odpružením. Jednoduchý přístup pro jednoduchou údržbu Jednou z nejobdivuhodnějších věcí na těchto strojích je, jak jednoduché je dostat se pod jejich kapotu. Přístup ke všem servisním místům je rychlý a jednoduchý. Pro účely čistění a výměny nože lze žací ústrojí otočit.

16 16 Sekačka s čelním žacím ústrojím Výbava a doplňky Tempomat Elektronický tempomat lze použít k udržení určité pojezdové rychlosti, což je užitečné při sečení velkých otevřených prostranství. Ovladač je umístěn na panelu řízení. Kabina Dodává se k žacím strojům řady 1400 a Je dostupná klimatizace, topení/rozmrazovač a další prvky, jako je stěrač čelního skla. Čelní radlice Odolná čelní radlice široká 1,52 m je vyrobena z oceli o tloušťce 4,5 mm a ve výbavě má hydraulické naklápění za chodu: až 30 doleva a doprava.

17 Sběr materiálu 17 Sběrný výkon Vyprazdňování sběrného koše K žacím strojům řady 1400 a 1500 je možné si objednat hydraulický systém vyprazdňování sběrného koše s výškou zdvihu až 2,0 m. Sběr materiálu MCS 600 MCS 600Plus Objem koše l Ventilátor a roura Plast Ocel Pohon ventilátoru Řemen Hydraulický Spojka ventilátoru Elektrická, chlazená vzduchem Hydraulický Průměr ventilátoru cm Výška zvedání koše cm Velmi pevný ocelový ventilátor (600 Plus) Ocelový ventilátor poskytuje konstantní výkon a vykazuje vynikající odolnost proti opotřebení. Díky vysoké setrvačnosti ocelového ventilátoru je zpracováváno velké množství materiálu, který je pak následně stlačován ve sběrném koši. Hydraulický pohon Hydraulický pohon ventilátoru je zárukou dlouhé životnosti, vysokého výkonu a účinnosti s konstantními otáčkami ventilátoru, které jsou nezávislé na rychlosti sečení a otáčkách motoru. Hydraulická technologie zahrnuje nádrž, čerpadlo, ventil, motor a chladič s automatickým reverzním ventilátorem pro bezúdržbový provoz.

18 18 Komfortní rotační sekačka Osvědčené pohodlí Ačkoliv jsou žací stroje 1505* a 1515* určeny pro velké plochy, při jejich konstrukci jsme se zaměřili na ty nejmenší detaily, které jsou osvědčením skutečného komfortu a spolehlivosti. Tyto již tak výkonné modely jsou navíc neustále zdokonalovány. Prémiová kabina Volitelné kabiny nabízejí maximální pohodlí a velmi nízkou úroveň hlučnosti. Kabina je vybavena pneumaticky odpruženým sedadlem pro vynikající jízdní komfort. Na přání může být vybavena klimatizací. Vše na jeden povel Žací stroje 1505 a 1515 jsou ve standardu vybaveny ergonomicky tvarovaným a nastavitelným ovládacím panelem CommandArm s integrovanými ovládacími prvky. Pohybuje se se sedadlem a umožňuje snadné řízení celého stroje. Nízká hladina hluku Hydraulický pohon nožů umožňuje velmi tichý provoz. Hladina hluku je snižována na minimum díky nízkým pracovním otáčkám motoru a tichému výfukovému systému. Pohodlí pro jízdu po silnici Komfortní sedadla a odpružení čelní jednotky (akumulátor tlaku plynu), automaticky aktivované při jízdě po silnici, zajišťují pohodlí první třídy. Efektivní sečení Hydraulický pohon žacího ústrojí umožňuje konstantní pohon nože dokonce i v náročných podmínkách. Rychlospojky hydrauliky zaručují snadnou montáž sekačky nebo jakéhokoliv jiného hydraulicky poháněného nářadí. *Nedostupné v UK.

19 Komfortní rotační sekačka 19 Komfortní rotační sekačka 1505* 1515* Typ motoru Yanmar Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 35 (48) 35 (48) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), 31 (42) 31 (42) jmenovité otáčky motoru Jmenovité otáčky motoru (ot/min) Max. krouticí moment ot/min 120@ @1700 Počet válců 4 4 Zdvihový objem válců ccm Typ vstřikování Přímé Přímé Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Dvojitý s indikátorem znečistění Průměrná spotřeba paliva (při sečení) (l/h) 5,7 5,7 Objem palivové nádrže l Převodovka Hydrostatické motory kol Hydrostatické motory kol Pojezdové rychlosti Max. pojezdová rychlost, VPŘED km/h VPŘED, pomalý převod km/h Ovládání rychlosti a směru Jeden pedál, servosystém Jeden pedál, servosystém Brzdy Mokré u motorů kol Mokré u motorů kol Chladič převodového oleje Integrovaný chladič oleje a chladicí kapaliny Integrovaný chladič oleje a chladicí kapaliny Pohon všech 4 kol 4WD Motory kol Motory kol Uzávěrka diferenciálu Standard Standard Přenos hmotnosti Standard Standard Rozměry Výška vozidla bez kabiny m 1,43 1,43 Výška vozidla s kabinou m 2,09 2,09 Celková délka bez žací jednotky m 2,28 2,28 Světlá výška v m 0,23 0,23 Rozvor v m 1,31 1,31 Hmotnost Hmotnost včetně žú bez kabiny kg Hmotnost včetně žú a kabiny kg Pneumatiky Přední 26x PR 26x PR Zadní 20x PR 20x PR Sedadlo Grammer Maximo M pro otevřené stanoviště obsluhy nebo XXL pro kabinu *Nedostupné v UK. Výhody přední a boční žací jednotky 1515 Umožňují sečení těžko dostupných míst, jako jsou silniční příkopy či místa u vodních ploch. Ochranný systém zabraňuje poškození žacích jednotek při jejich nárazu do stromu, obrubníku či jiné překážky tím, že umožňuje jejich pohyb vpřed a vzad. Jednoduchý servis Jednoduchý přístup k servisním místům redukuje čas potřebný na údržbu na minimum. Diagnostika je zjednodušena díky využití LED diod. Odolný rám, kevlarové řemeny žacích jednotek a hydraulická soustava páté generace zajišťují těmto sekačkám dlouhou životnost. Žací jednotky pro 1505 pro 1515 Výhoz a šířka záběru v m Boční 1,80 Zadní 1,83 Zadní 2,23 Celkem 2,85 Čelní 1,80 Boční 1,20 RD Konstrukce Montovaná Montovaná Montovaná Montovaná Tloušťka mm Výška sečení mm Čelní jednotka: Boční jednotka: Přepravní šířka m 2,16 s výsypem 1,88 2,05 2,04 Mulčovací sada Není dostupné Volitelně Není dostupné Volitelně

20 20 Rotační sekačky pro velké plochy Udělejte krok vpřed s žacími stroji pro velké plochy Nejimpozantnější vlastností modelu 1600 Turbo je to, že dokáže sekat nepřetržitě hodinu za hodinou, den za dnem. Motor s vysokým kroutícím momentem 159 Nm, výkonem 58 koní (43 kw) a výkonná chladicí soustava zajišťují dostatek síly pro zvládnutí i těch nejtěžších úkolů. Vyzkoušejte si jeden model a zjistíte, že budete mít za všech podmínek sečení tu nejlepší trakci. Vysoce výkonný motor Je to krouticí moment a nikoliv výkon, co dělá rozdíl v sečení. Právě proto má model 1600 T 159 Nm krouticího momentu. Jak je to možné? Tuto hodnotu zajišťuje velký zdvihový objem válců, turbodmychadlo, rozvod OHV a 4válcový motor s přímým vstřikováním paliva. Jednoduché ovládání Veškeré ovladače jsou přehledně uspořádány po pravé straně, a to včetně elektronického aktivování vývodového hřídele a spínačů pro zvedání a spouštění žací jednotky, spínače pohonu všech 4 kol, páky volby rychlosti a dodávky paliva.

21 Rotační sekačky pro velké plochy 21 Připraveno pro klesání a stoupání Stranové žací jednotky u modelu 1600 umožňují bezchybné sečení svažitého terénu v úhlech až +45 /-20. Ochranný systém žacích jednotek Ochranný systém umožňuje žacím jednotkám pohyb vpřed a vzad, čímž je ochraňuje při nárazu do stromu, obrubníku či dalších možných překážek. Žací stroj pro velké plochy 1600T Typ motoru Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 43 (57) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), 41,2 (55) jmenovité otáčky motoru Jmenovité otáčky motoru (ot/min) 3000 Max. krouticí moment ot/min 159@1600 Počet válců, ventilů 4, 16 ventilů, Turbo Zdvihový objem ccm 1995 Typ vstřikování Přímé Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Průměrná spotřeba paliva (při sečení) (l/h) 7,3 Palivová nádrž l 83,3 Převodovka Hydrostatická, planetová Max. pojezdová rychlost, VPŘED km/h 23,2 Pomalý převod km/h 13,8 Ovládání rychlosti a směru Dvěma pedály a volantem Brzdy Mokrý kotouč Nezávislé levé/pravé brzdění Standard Chladič převodového oleje Integrovaný chladič oleje a chladicí kapaliny Uzávěrka diferenciálu Standard Pohon všech 4 kol 4WD Aktivovaný mechanicky Rozměry Přepravní šířka m 2,13 Výška vozidla se sklopným rámem ROPS, 1,95 nebo přístřeškem m Celková délka s žú m 3,35 Světlá výška m 0,165 Rozvor m 1,52 Hmotnost (včetně žacích jednotek) kg Pneumatiky Přední 26x PR Zadní 18x PR Sedadlo Grammer MSG 83/20 Žací jednotky Šířka záběru cm 325, 239, 158 Šířka záběru středové žací jednotky cm 157 Sířka záběru stranové žací jednotky cm 107 Výhoz Zadní Konstrukce žací jednotky Montovaná Tloušťka jednotky mm 4,5 Výška sečení mm Mulčovací sada Volitelně Pohyb stranové žací jednotky Kopírování povrchu (až 45 ) Stanoviště obsluhy Stanoviště obsluhy umístěné mezi přední a zadní nápravou zaručuje perfektní výhled na sečenou plochu a žací jednotky po obou stranách.

22 22 Třívřetenové žací stroje Specialisté na sportovní trávníky Žací stroj 2635B byl zkonstruován tak, aby vynikal ve všech směrech: vynikající kvalita střihu, maximální pohodlí a jednoduché ovládání. To vše v kombinaci s pohodlným přístupem ke všem servisním místům, vysokou odolností a spolehlivostí. Odolná žací jednotka Obě žací jednotky, 66 cm a 76 cm, lehce vyjíždí z montážních ramen, což zaručuje rychlou a snadnou rutinní údržbu. Snadné seřízení Revoluční žací jednotky Quick Adjust umožňují nastavit výšku sečení s pomocí akuvrtačky a to za několik sekund. Seřízení se provádí na obou stranách válce současně díky systému SpeedLink.

23 Třívřetenové žací stroje 23 Vysoká produktivita Žací stroj John Deere 7200 nabízí v řadě třívřetenových strojů nejvyšší výkon a dává vám dostatek síly pro práci i v těch nejnáročnějších podmínkách. Třívřetenové žací stroje 2653B 7200 Motor Yanmar Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 14,6 (19,5) 19,7 (26,4) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), 14,2 (19) 18,6 (25) jmenovité otáčky motoru Jmenovité otáčky motoru ot/min Počet válců 3 3 Zdvihový objem ccm Typ vstřikování Nepřímé Přímé Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Dvojitý s indikátorem znečistění Průměrná spotřeba paliva (při sečení) (l/h) 2,5 3 Palivová nádrž l Emise Stage III Stage III Převodovka Hydrostatické motory kol Hydrostatické motory kol Pojezdové rychlosti Max. pojezdová rychlost, VPŘED km/h Převod při sečení km/h 8 9 Ovládání rychlosti a směru Dvěma pedály a volantem Dvěma pedály a volantem Brzdy Hydrostatika Hydrostatika Pohon 3 motory kol 3 motory kol Uzávěrka diferenciálu Trakční systému pohonu všech kola GRIP Trakční systému pohonu všech kola GRIP Rozměry Přepravní šířka m 1,60 / 1,90 1,60 / 1,90 Výška vozidla se sklopným rámem ROPS cm Celková délka bez žacích jednotek cm Hmotnost se žacími jednotkami kg Pneumatiky Přední 20x x12-12 Zadní 20x x12-12 Žací jednotky Typ cm Průměr cm 17,8 17,8 Počet nožů 5/8 5/8 Typ hlavy Pevná/plovoucí Pevná/plovoucí Šířka záběru cm Typ cm Průměr cm 17,8 17,8 Počet nožů 5/8 5/8 Typ hlavy Pevná/plovoucí Pevná/plovoucí Celkový žací záběr cm Další informace naleznete v našich brožurách pro oblast golfu.

24 24 Třívřetenové žací stroje Komfort a celkový výkon Žací stroj 8400 byl zkonstruován tak, aby splňoval vaše požadavky na výkon, pohodlí obsluhy a životnost. Je vybaven vysokokapacitními vřetenovými žacími jednotkami Jumbo s vřeteny o průměru 10 palců s celkovým záběrem 2,13 m. Žací jednotky lze zvednout stiskem jediného spínače, a to díky systému CrossCut, který zajišťuje současné či nezávislé ovládání všech tří žacích jednotek. Stroj je vybaven motorem s turbodmychadlem o výkonu 35 koní.

25 Třívřetenové žací stroje 25 Vřetenove žací jednotky Jumbo 10 palcová vřetana Jumbo jsou ideální pro sečení vyšších travních porostů. Výstužná ramena a svařované rámy pro vyšší pevnost. Výsledkem jsou žací jednotky s delší životností a nižšími nároky na seřízení. Seřízení spodního nože bez přípravků. Jednoduchý servis Zadní výklopný kryt a dopředu sklopné sedadlo zajišťují skvělý přístup ke všem klíčovým servisním místům. Diagnostika White Box umožňuje rychlou a snadnou identifikaci poruch. Exkluzivní pohodlí obsluhy Ovládací prvky stroje jsou sdruženy v opěrce ruky a tím je zajištěno maximální pohodlí a snadné ovládání. Elektrické ovládací prvky žacích jednotek zajišťují rychlou odezvu a snižují únavu obsluhy. Funkce CrossCut zvedání a spouštění všech tří žacích jednotek pomocí jediného spínače. Pneumaticky odpružené sedadlo. Pohodlný posez Nastavitelné sedadlo a sloupek řízení se přizpůsobí každému. Ergonomické pedály TwinTouch se přizpůsobují přirozenému pohybu vaší nohy.

26 26 Třívřetenové žací stroje Třívřetenový žací stroj pro velký výkon

27 Třívřetenové žací stroje 27 1 Sklopný ochranný rám ROPS a bezpečnostní pás. 2 Chlazení velký chladič a olejový chladič zlepšují celkový výkon motoru a jeho účinnost. 3 Integrovaná přihrádka na nářadí úložné místo pro uložení všeho, co obsluha během dlouhých pracovních dní potřebuje. 4 Trakční systém pohonu všech kol GRIP maximální trakce. 5 Seřízení vůle mezi vřetenem a protiostřím jednoduché a bez přípravků. 6 Řízení převodovky pedály TwinTouch rychlé změny směru. 7 Stanoviště obsluhy široká plošina s velkým prostorem pro nohy. 8 Funkce centrálního zvedání CrossCut jedním stiskem zvednete všechny tři žací jednotky. 9 Pneumaticky odpružené sedadlo s bederní opěrkou pro mnoho hodin pohodlné práce. 9 Třívřetenové žací stroje 8400 Motor Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 28 (37) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), jmenovité otáčky motoru 26 (35) Jmenovité otáčky motoru ot/min 2600 Max. krouticí moment Nm 112 Počet válců 3 Zdvihový objem ccm 1496 Typ vstřikování Vzduchový filtr Palivová nádrž l 49 Emise Typ motoru Převodovka Pojezdové rychlosti Max. pojezdová rychlost, VPŘED km/h 22 Pomalý převod km/h 12 Ovládání rychlosti a směru Pohon Uzávěrka diferenciálu Stanoviště obsluhy Sedadlo Ovládací prvky Ochranný rám ROPS Rozměry Přímé Dvojitý s indikátorem znečistění Stage III 3TNV84T Hydrostatické motory kol Dvěma hydrostatickými pedály a volantem Pohon všech 4 kol 4WD Trakční systému pohonu na všechna kola GRIP Vzduchové odpružení V ovládacím panelu CommandArm Sklopný Přepravní šířka m 1,58 Výška vozidla s ochranným rámem ROPS m 2,17 Výška vozidla se sklopeným rámem ROPS m 1,0 Celková délka s žacími jednotkami m 2,88 Rozvor m 1,43 Neposečený kruh m 1,67 Hmotnost se žacími jednotkami kg Pneumatiky Přední Zadní Žací jednotky 26x PR 20x PR Typ cm Jumbo 75 Průměr cm 25 Počet nožů 6 Typ hlavy Pevná Celkový žací záběr cm 213

28 28 Pětivřetenové žací stroje Vezměte to zeširoka s modelem 1905 Pětivřetenový žací stroj 1905 nabízí výjimečnou produktivitu, čistý střih a dlouhou životnost. Žací jednotky se jednoduše zvedají díky spínači Quick lift. Tento spínač je součástí ovládacího panelu CommandARM a usnadňuje otáčení na konci řádku či přepravu na další plochu určenou k sečení. Skvělý výhled Díky stanovišti obsluhy mezi přední a zadní nápravou má obsluha nejen pohodlí při práci, ale rovněž perfektní výhled na sečenou plochu a žací jednotky. Ani v pětivřetenovém žacím stroji 1905 se obsluha nemusí naklánět dozadu, aby viděla na žací jednotky nacházející se po stranách. Trakce a výkon Produktivita začíná u výkonného motoru se 48 koňmi (35 kw) s přímým vstřikováním paliva. Rychlost je udržována za všech podmínek díky pohonu všech čtyř kol, uzávěrce diferenciálu a přenosu hmotnosti. Vše na jeden povel Žací stroj 1905 je ve standardu vybaven ergonomickým a nastavitelným panelem CommandArm s integrovanými ovládacími prvky. Nezávislé zvedání pravé a levé žací jednotky je velmi užitečné při sečení okolo překážek. Prémiová kabina Volitelná kabina s klimatizací a pneumaticky odpruženým sedadlem je izolována proti vibracím a zaručuje nízkou úroveň hlučnosti. Snadný servis Jednoduchý přístup k servisním místům redukuje čas potřebný na údržbu na minimum. Diagnostika je zjednodušena díky využití LED diod.

29 Pětivřetenové žací stroje 29 Pětivřetenový žací stroj 1905 Typ motoru Yanmar Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 35 (48) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), 31 (42) jmenovité otáčky motoru Jmenovité otáčky motoru 2800 Max. krouticí moment ot/min 120@1700 Počet válců 4 Typ vstřikování Přímé Zdvihový objem válců ccm 2190 Vzduchový filtr Dvojitý s indikátorem znečistění Průměrná spotřeba paliva (při sečení) (l/h) 4,5 Palivová nádrž l 60 Převodovka Hydrostatické motory kol Pojezdové rychlosti Max. (km/h) 25 Pomalý převod km/h 13 Ovládání rychlosti a směru Pedály a volant Brzdy Mokré u motorů kol Chladič převodového oleje Integrovaný chladič oleje a chladicí kapaliny Přenos hmotnosti Standard, nastavitelné Pohon všech 4 kol 4WD Standard Uzávěrka diferenciálu Standard Rozměry Přepravní šířka m 2,29 Výška bez kabiny/rámu ROPS m 1,52 Výška s ochranným rámem ROPS m 2,12 Výška s kabinou m 2,22 Celková délka s žacími jednotkami m 2,82 Hmotnost S žacími jednotkami, s rámem ROPS (kg) S žacími jednotkami a kabinou (kg) Pneumatiky Přední 26x PR Zadní 20x PR Sedadlo Grammer Maximo M pro otevřené stanoviště obsluhy nebo XXL pro kabinu Žací jednotky Typ cm ESP 75 Průměr cm 20 Počet nožů 6/8 Typ hlavy Pevné nebo plovoucí nastavení Celkový žací záběr cm 345 Typ cm Jumbo 75 Průměr cm 25 Počet nožů 6/8 Typ hlavy Pevná Šířka záběru cm 345 Typ cm Standard 75 Průměr cm 18 Počet nožů 5 Typ hlavy Pevná Šířka záběru cm 345 Typ cm Standardní extra široká 90 Průměr cm 18 Počet nožů 6 Typ hlavy Pevná Šířka záběru cm 405 Velká vřetena o průměru 10 palců jsou speciálně zkonstruována pro profesionální aplikace a umožňují sečení vyšší trávy. Mají výbavu s delší životností, jako jsou výstužná ramena pro vyšší pevnost a méně náročnou údržbu. Extra silná a precizní vřetena (ESP) o průměru 8 palců Vřetena ESP byla speciálně zkonstruována pro precizní střih a odolnost. Standardní a extra velká vřetena o průměru 7,1 palců S extra velkými vřeteny má žací stroj 1905 celkovou žací šířku 4,05 m, což zaručuje velmi vysokou produktivitu.

30 30 Zahradní a parkové traktory Tyto skvělé funkce si zamilujete Modely řady X700 s výbavou, jako je odolný rám a převodovky, mají dostatek kapacity pro připojení celé řady nářadí. Volitelný tříbodový závěs s vývodovým hřídelem s výstupními otáčkami 540 ot/min dodává tomuto stroji univerzálnost, neboť umožňuje připojení nářadí, jako je rozmetač, postřikovač, kultivátor atp. Jako volba je dostupný i přední závěs pro manipulaci s radlicí. Díky maximálním otáčkám vývodového hřídele 2000 ot/min můžete dokonce použít i čelní rotační kartáč Spolehlivý motor s vysokým krouticím momentem Tříválcový dieselový motor s krouticím momentem 61,8 Nm dodává potřebný výkon pro jakékoliv nářadí. Díky účinnému spalování jsou sníženy výfukové emise a zlepšena palivová hospodárnost. Žhavicí svíčky jsou zárukou rychlých startů i za studeného počasí. 2 Jednoduše ovladatelná hydraulická soustava Hydraulické zvedání a spouštění žacího ústrojí a nářadí se ovládá pákami. Plovoucí poloha vpředu nesených nářadí umožňuje kopírování terénu. 3 Pohodlná jízda Během práce si vychutnáte pohodlnou jízdu. Stroj je vybaven sklopným volantem a pohodlným sedadlem. Nebo si zvolte sedadlo deluxe s nastavitelným odpružením a sedákem o větší tloušťce. 4 Dvounápravové řízení Určené pro maximální manévrovatelnost a účinné a snazší sečení okolo překážek (pouze X749). 5 Hřídelem poháněné žací ústrojí s olejovou spojkou vývodového hřídele Žací ústrojí je poháněné hřídelem, což je záruka vyšší odolnosti a delší životnosti. Olejová spojka vývodového hřídele zaručuje hladké převody a doslova žádnou údržbu. 6 Homologační sada pro provoz po pozemních komunikacích Sada obsahuje osvětlení, díky kterému je traktor připraven k provozování po pozemních komunikacích. (Sada není dostupná pro model X749). 7 Pevný svařovaný rám Mostový plně svařovaný rám poskytuje maximální odolnost neobsahuje šrouby, které by se mohly povolit. Patentovaný rám přesahuje přední kapotu, čímž slouží jako nárazník a držák předních závaží při práci s vzadu neseným nářadím

31 Zahradní a parkové traktory 31 X740 Pohon jedné nápravy Traktor s účinným pohonem jedné nápravy vyniká skvělou manévrovatelností a přesným chováním za jízdy. X748 Pohon všech kol Díky permanentnímu pohonu obou náprav získáte vyšší trakci. Není nutné jej aktivovat pákou, je stále zapnutý. A nemusíte se obávat poškození trávníku, neboť otáčky obou předních kol jsou automaticky upravovány. X749 Pohon všech kol a řízení obou náprav Trakce při pohonu všech kol a ostré zatáčení díky řízení obou náprav. Zatáčky jsou v porovnání s modely X740 a X748 o 16 procent ostřejší. Dieselové žací traktory X740 2WD X748 4WD X749 4WD & 4WS Typ motoru Yanmar Diesel Max. kw (koně) (ISO) 97/68/ES 17,9 (24) 17,9 (24) 17,9 (24) Jmenovitý výkon motoru kw (koně), 17,1 (23) 17,1 (23) 17,1 (23) jmenovité otáčky motoru Max. krouticí moment v ot/min 62@ @ @2300 Počet válců Zdvihový objem ccm Objem palivové nádrže v l 24,6 24,6 24,6 Převodovka & hydraulika Hydrostatická převodovka Uzávěrka diferenciálu Tempomat Brzdy vnitřní mokrý kotouč Pojezdové rychlosti při max. otáčkách motoru v km/h 0 13,7 0 13,7 0 13,7 Ventily vnějšího okruhu 2 duální SCV Řízení/hydraulický průtok v l/min 17,6 23,4 23,4 Rozměry předních pneumatik 18 x x x Rozměry zadních pneumatik 26x x x12-12 Hydraulické řízení Řízeních předních kol Řízení všemi 4 koly Poloměr otáčení v cm 63,5 63,5 53,3 Neposečený poloměr kruhu s 157cm žú v cm 71,1 71,1 15,2 Ovládací prvky Zapnutí PTO elektrohydraulické Zvedání jednotky elektrohydraulické Rozměry Celková délka v cm Rozvor v cm Celková výška (včetně sedadla) v cm Hmotnost (netto bez paliva) v kg Nářadí 3-vakový sběrný systém o objemu 500 l Sběrný systém MCS580 o objemu 600 l Zadní závěs (400 kg v místě zdvihu) Zadní vývodový hřídel (540 1/min) Přední závěs Čelní vývodový hřídel (2000 1/min) Radlice (137 cm) Zametač (132 cm) Čelní nakladač = volba = Standard 6 7

32 32 Zahradní a parkové traktory Rychlá manipulace s posekanou trávou bez nutnosti opustit sedadlo. Travní odřezky sbíráte během sečení a poté je díky systému sběru materiálu MCS 580 rychle vyklopíte. Tento systém je kompatibilní s žacími traktory X740 a X748. Materiál je ze žací jednotky přepravován pomocí ocelové roury a ventilátoru do sběrného koše. Snadné otvírání dveří a samotné vyklápění zajišťuje hydraulická soustava. Pro vysypávání do nákladního auta či kontejnerů vysokých až 1,8 metru si zvolte model 580H. Systém sběru materiálu MCS580L MCS580H Objem kontejneru v litrech Vysypávání Povrch Do výšky Maximální výška zdvihu kontejneru v cm Není dostupné 180 Ventilátor Materiál roury pohon Dvojitý řemen přes vývodový hřídel traktoru počet lopatek průměr v cm otáčky v 1/min Ocel Ocel Průměr vstupu ventilátoru v cm Hmotnost kg Rozměry (pouze MCS) Celková výška v cm Délka v cm Šířka v cm = Standard Je možné zvolit sběrný systém se třemi vaky o objemu 500 litrů, který je kompatibilní s modely X740, X748 a X749.

33 Zahradní a parkové traktory 33 Snadné vyprazdňování Hydraulické páky usnadňují a urychlují vysypávání travních odřezků. Zvukový indikátor plného koše Díky volitelnému indikátoru plného koše můžete sekat nonstop až do zvukového signálu upozorňujícího na plný sběrný systém. Vhodně umístěný servisní kryt Snadno otvíratelný kryt umožňuje vyčistění zadní mřížky. Zajišťuje lepší proudění vzduchu, zejména při sečení v mokrých podmínkách či sečení krátké suché trávy. Sběrač listí a nečistot S přípojnou hubicí uklidíte hromady listí či jiné nečistoty z těžko přístupných míst. Světlá výška Vychutnejte si snadné nakládání a vykládání z přívěsů díky světlé výšce 265 mm. Dlouhá životnost Robustní jednotka ocelového ventilátoru je vysoce odolná proti opotřebení a zaručuje značný sací výkon. Snadné připojení Jednoduchý, 4bodový spoj usnadňuje připojení MCS 580, a to do několika minut, bez přípravků a dalších osob.

34 34 Kompaktní traktory Síla zvládnout to Ačkoliv můžete modely 2000 DVACÍTKOVÉ řady snadno parkovat v garážích či přístřešcích, mají tyto stroje vlastnosti jako velké traktory. Modely 3000 a 4000 z řady traktorů DVA- CET jsou standardně vybaveny digitálním systémem sledování výkonu, pohonem obou náprav a systémem řízení výkonu LoadMatch pro maximalizaci výkonnosti při jakékoliv aplikaci. Chránit vás bude prostorná, pohodlná kabina vybavená klimatizací. Vychutnejte si spoustu prostoru pro nohy a vynikající výhled. Ticho je nad zlato s pouhými 82 db(a) u modelu 3000 a 79 db(a) u modelu 4000 z řady traktorů DVACET. Mezinápravové žací ústrojí Výborný proud vzduchu pro čistý střih. U modelů 2000 jsou žací ústrojí vybaveny On Ramp připojováním. U modelů 3000 stačí ústrojí AutoConnect přejet a hnací hřídel se připojí automaticky. Systém sběru materiálu 580 Můžete si vybrat mezi systémem 580L a 580H s kapacitou 600 nebo 850 litrů. Každý z košů lze vysypat ze sedadla s využitím hydrauliky traktoru. Systém sběru materiálu 345H Vysokokapacitní systém 345 s objemem 800/1200 litrů je ideální pro sběr velkého množství trávy a umožňuje tak zvýšit vaši produktivitu.

35 Kompaktní traktory 35 Žací ústrojí Šířka záběru m Pro 137 cm boční výhoz 1,37 m cm zadní výhoz 1,52 m 2520/ cm boční výhoz On Ramp 1,57 m Model 2000 řady DVACET 152 cm boční výhoz, 7-Iron II, automatické připojení 1,52 m Model 3000 řady DVACET 183 cm boční výhoz, 7-Iron II, automatické připojení 1,83 m Model 3000 řady DVACET 183 cm boční výhoz, 7-Iron II 1,83 m Model 4000 řady DVACET Další informace naleznete v brožuře věnované kompaktním traktorům.

36 Náhradní díly John Deere Vaše sezóna se zkracuje? Potřebujete velmi výkonný stroj? Potřebujete spolehlivý stroj a spolehlivý servis pro případ, že se něco stane? To vše můžete od společnosti John Deere očekávat a dále se můžete spolehnout na originální náhradní díly John Deere. Kolekce John Deere Kolekce John Deere: něco speciálního pro vaše speciální potřeby. Dárky a zboží John Deere nabízí pro každého něco. Na internetové adrese si můžete stáhnout náš katalog a objednat si vybrané zboží. Nebo zavolejte svému prodejci John Deere. Pokud položka, kterou chcete, nebude na skladě, váš prodejce vám ji rád objedná. Tento dokument byl vytvořen pro celosvětové účely. Ačkoli jsou zde uvedeny všeobecné informace, obrázky a popisy, některé obrázky a údaje mohou obsahovat nabídky z oblasti financí, úvěru, pojištění a výrobků a příslušenství, které ve všech regionech NEJSOU K DISPOZICI. PODROBNÉ INFORMACE ZÍSKÁTE U SVÉHO MÍSTNÍHO PRODEJCE. Společnost John Deere si vyhrazuje právo na změnu parametrů a provedení výrobků popsaných v tomto dokumentu bez předchozího upozornění. YY CZ 6/10 1/1/2

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Řada X700. Parkové traktory

Řada X700. Parkové traktory Řada X700 Parkové traktory 2 Výkon hodný profesionálů Výkon Účinný kapalinou chlazený dieselový motor Nízká spotřeba paliva a objemná palivová nádrž Výborná trakce za jakýchkoliv podmínek a vysoký stupeň

Více

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy

Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Modely řady X700 Překonají vaše představy Řada X700. Nic vám nebude bližší. Stálý pohon všech kol Mezi nové vlastnosti modelu X748 patří i stálý pohon všech kol. To zaručuje nejvyšší trakci

Více

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor

Všestrannost v malém balení. 3036E Standardní kompaktní traktor Všestrannost v malém balení 3036E Standardní kompaktní traktor 2 Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP

Akční nabídka traktoru YANMAR YT TOP Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 - TOP Se souborem komunální techniky a výbavou Chytrý traktor info@zvagro.cz, www.zvagro.cz, www.zvagro/eshop, tel: 775 155 849, 725 311 820 YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260

ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI WD1260 ŘADA WD PROFESIONÁLNÍ ŽACÍ TRAKTOR KIOTI A B C OVLÁDÁNÍ A Hydraulicky nastavitelná výška sečení od 2 do 12 centimetrů. B Nastavitelné zvedání a spouštění sběrného koše. C Hydraulické ovládaní čelního závěsu.

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235

Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 V Neplachově 18. 4. 2018 Akční nabídka traktoru YANMAR YT 235 s mulčovačem se sběrným košem PERUZZO Koala 1200 profesional YANMAR YT 235 ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE STROJE Motor tříválcový, naftový, 4taktní vodou

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA

DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA DIESELOVÁ KOMPAKTNÍ TRAKTOROVÁ SEKAČKA G Síla, G23/G26 Profesionální žací technika s integrovaným sběrným košem ovladatelnost a výdrž vysoce výkonné traktorové sekačky s integrovaným systémem vyprazdňování

Více

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018

Ceník 2018_01 Platný od ledna 2018 Ceník 218_1 Platný od ledna 218 NABÍDKA MULTIFUNKČNÍHO STROJE MA.TRA. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE DODAVATELE: MALCOM CZ s.r.o. Jiráskovo předměstí 635/III 377 1 Jindřichův Hradec ZPRACOVÁNO PRO: Typ stroje Ma.Tra.

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI

KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI NOVA RADA ˇ CK KOMPAKTNÍ TRAKTOR ZNAČKY KIOTI CK3510/CK3510H/CK4010/CK4010H Osvětlení palubní desky Podsvícená palubní deska zaručuje velkou viditelnost při práci v jasném denním světle nebo v noci. HST

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard

Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard 16 Kompaktní traktor, střední šasi Řada 3000 Standard 3036E Ještě nikdy předtím jste neviděli takový standard Některá pravidla jsou tu proto, aby byla porušena. Když jsme konstruovali kompaktní traktor

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw)

Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) Traktory řady 5E 5055E (55 k./40 kw), 5065E (65 k./48 kw), 5075E (75 k./55 kw) 2 Traktory řady 5E představení Když méně je více Traktor do živočišné výroby, ke koním, do sadů, pro komunální využití nebo

Více

Traktory série 1000 zadní výhoz

Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 zadní výhoz Traktory série 1000 nový rám Zcela nový rám: - zvětšená tloušťka ocelového plechu na 3,5 mm - výrazně zvýšená tuhost - dramatické omezení vibrací díky novým technologiím

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012

Oslavte s námi 175 let. s plnou náručí skvělých dárků! JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 Oslavte s námi 175 let s plnou náručí skvělých dárků! Akce prodloužena do 31.7.2012 JUBILEJNÍ NABÍDKA JARO 2012 2 JUBILEJNÍ NABÍDKA Dárky ke kompaktním traktorům John Deere řady 20 JARO 2012 3 Pořídíte-li

Více

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz

KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Servis, za kterým stojí lidé KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD. www.pal.cz KIOTI UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI DK451(C)/501(C)/551(C) DK751(C) 4WD Servis, za kterým stojí lidé www.pal.cz DK451/501/551 DK751 4WD Motor šetrný k životnímu prostředí Tiché motory s minimálními

Více

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667

http://support.mcculloch.cz/node9820.aspx?nid=550183&pid=144667 Page 1 of 5 Extra velký zahradní traktor s šířkou záběru 107 cm a sběrným košem o objemu 320 l. Je osazen výkonným dvouválcovým motorem. Díky nové pedálem ovládané hydrostatické převodovce je řízení snadné

Více

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI

PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI farmlift farmlift STVOŘEN PRO EFEKTIVNÍ MANIPULACI Navrhli jsme a zkonstruovali teleskopický manipulátor Farmlift pro Vaše každodenní potřeby manipulace na Vašich farmách a zemědělských podnicích. Jakýkoliv

Více

ISEKI- AGRO modely 2013

ISEKI- AGRO modely 2013 Škýz s.r.o. Orlice 130, 56151 Letohrad Tel./Fax: 465 622 189 E-mail: skyz@orlice.cz ISEKI- AGRO modely 2013 Platnost od 1.3. 2013 do 31.9. 2013. Na požádání Vás rádi seznámíme s dalšími možnostmi výbavy

Více

Maxicut sečení zábavou

Maxicut sečení zábavou K ATA LO G Z A H R A D N Í C H T R A K TO R Ů KARSIT Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče travnatou

Více

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR

VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR J. HRADEC s.r.o. VOLCAN 750,850 a 950 RS a AR Do rukou se Vám dostává prospekt, v kterém je představen nejsilnější a nejrobustnější traktor z celého výrobního programu renomované firmy BCS typové označení

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina

1880 Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně FSD 1880 kabina Technická data 1880 FSD 1880 kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404D-22 404D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 36,3 (50*) 36,3 (50*) Při (max.) ot./min. 2.800 2.800 Objem válců

Více

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný.

RD 50 Kolové dumpery. Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. RD 50 Kolové dumpery Profesionální manipulace s materiálem pohyblivý, rychlý a hospodárný. Kompaktní rozměry poskytují pohyblivost třídy 3-5 t. DW50 může snadno soutěžit s velkými stroji, inovativní koncept

Více

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon

WL44. Všeuměl pro každodenní maximální výkon WL44 Kloubové kolové nakladače Všeuměl pro každodenní maximální výkon Kloubový kolový nakladač WL44 vám nabízí výkon, obratnost a účinnost v jediném stroji. Náležitě se stará o pracovní činnost a při každém

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE

Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE Hydrostatická sekačka na trávu s travním košem a čelním žacím ústrojím ZEMĚDĚLSKÉ A ZAHRADNICKÉ STROJE Design a konstrukce strojů GRILLO vždy pečlivě zvažují potřeby obsluhy a mění práci v radost Grillo

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F

KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F KOMPAKTNÍ TRAKTORY O VÝKONU 35 a 45 k BRANSON SÉRIE F WWW.BRANSONTRACTORS.CZ OBSAH O SPOLEČNOSTI STRANA 4 6 7 8 9 Přehled série F Čelní nakladač Tažné zařízení Čelní závěs Technická data KUKJE MACHINERY

Více

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk

Středisko Helvíkovice, Helvíkovice 33, 564 01 Ţamberk Středisko Šumperk, ul.banskobystrická 56, 787 01 Šumperk PRODEJ - SERVIS zahradní, komunální a lesní techniky Vážený pan Ing. Jan Divíšek Městský úřad Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky Vyřizuje: Lukáš Václavek Mobil: + 420 737 270 269 Datum: 19. května

Více

Řada zahradních traktorů

Řada zahradních traktorů Řada zahradních traktorů 2 Je Váš trávník pro Vás důležitý? Pak o něj pečujte s pomocí strojů John Deere. Máte velkou zahradu a potřebujete výkonný, spolehlivý a pohodlný stroj pro péči o trávník? Volte

Více

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období

Rapid VAREA. multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Rapid VAREA multifunkční jednoosý nosič nářadí pro všechna 4 roční období Sečení Sklizeň Mulčování Komunální plochy Úprava a zpracování půdy Zimní údržba Transport Postřik / posyp Platnost od 1.1.2019

Více

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01

Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO S 01 Žací zahradní traktory Profesionální sekačky dle ISO 2017 - S 01 K.B.T. PROFTECH s.r.o., Beroun ISO Modely Délka: Šířka(vč.sečení): Výška: Rozchod-vpředu: Rozchod-vzadu: Hmotnost: Sečení-hmotnost: Zahradní

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil

4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 4WD TRAKTORY» 350 až 550 koňských sil 1 3 350 375 400 450 500 550 MOTOR Typ QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 11.9L QSX 15L QSX 15L QSX 15L Výkon 350 k (201 kw) 375 k (280 kw) 400 k (298 kw) 450 k (336 kw) 500

Více

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura

ukázka Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Hlavní výhody traktorů Shibaura Shibaura SX26 KOMPAKTNÍ TRAKTORY SHIBAURA Shibaura je tradiční špičkový japonský výrobce zahradní techniky. Firma vznikla roku 1950 jako dceřiná společnost Toshiby. Jedná se o velmi dynamického výrobce

Více

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez

10 Sekačky s pojezdem. Řada Select Series. Poznejte dokonalý řez 0 Sekačky s pojezdem Řada Select Series Poznejte dokonalý řez Sekačky s pojezdem Řada Select Series: Vlastnosti Investice do kvality Připraven k jízdě Řada sekaček s pojezdem John Deere Select Series je

Více

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D

LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D LESNÍ TECHNIKA 770D HARVESTOR 770D Probírky ještě efektivněji - s harvestorem John Deere 770D Technické parametry a pracovní charakteristiky harvestoru John Deere 770D předurčují jeho nasazení zejména

Více

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series

34 Zahradní traktory Řada Standard Series. Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 34 Zahradní traktory řady X100 Řada Standard Series 35 Pečujte i o okraje svého trávníku a zahrady Zahradní traktory řady X100 jsou ideální pro správnou péči o Váš trávník. Je snadné je vlastnit, obsluhovat,

Více

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9

4080 Kolový nakladač. Technická data. Údaje motoru. Počet válců Strana: 1 / 9 4080 Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min. Objem válců 3,4 cm³ Kühlmitteltyp voda /

Více

CK10/20 serie HP

CK10/20 serie HP CK10/20 serie 35-40 HP CK10/20 SERIE Sestrojen k velkému výkonu a komfortu. Řada Kioti CK10 / serie 20 bude pro vás dokonalým partnerem. Kompaktní a snadno ovladatelná, ale zároveň robustní a inovativní.

Více

YT HP KOMPAKTNÍ TRAKTOR

YT HP KOMPAKTNÍ TRAKTOR YT235 35 HP KOMPAKTNÍ TRAKTOR Větší očekávání, maximální spokojenost. Traktor YT2 splní vaše požadavky na maximum. Vytvořen pro vás Ve společnosti Yanmar víme, že požadujete optimální komfort pro řidiče,

Více

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY

MAL MA O L TRAKT OTRAK OR TORY 16-35 hp MALOTRAKTORY Argumenty, které přesvědčí 1. 2. 3. 4. 5. Dovoz přímo od výrobce = nejvýhodnější ceny na trhu. Všestrannost využití, ideální malotraktory pro zemědělské i komunální účely. Komfortní

Více

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály

Dieselový traktor SXG 15 H. Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály 1968 2008 Dieselový traktor SXG 15 H Profesionální technika pro dokonalou péči o trávníky pro soukromé uživatele i profesionály Překvapivě snadno ovladatelný, projede téměř každou zahradní brankou Poté

Více

Modelová řada EF200. Kompaktní traktory 27PS - 30PS - 33PS - 35PS. Váš autorizovaný prodejce:

Modelová řada EF200. Kompaktní traktory 27PS - 30PS - 33PS - 35PS. Váš autorizovaný prodejce: Kompaktní traktory Modelová řada EF200 27PS - 30PS - 33PS - 35PS Váš autorizovaný prodejce: Brugplein 11 1332 BS Almere The Netherlands www.yanmar.eu Printed in the Netherlands Yanmar Europe BV 2012 Silný,

Více

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M.

AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M. Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. AKČNÍ NABÍDKA TRAKTORU JOHN DEERE 6115M Vážení obchodní přátelé, dovoluji si vám předložit písemnou nabídku traktoru JOHN DEERE 6115M. JOHN DEERE 6115M Základní technické ukazatele traktoru Veličina Jednotka

Více

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet.

Start s automatickým sytičem Snadné startování díky automatickému sytiči. Stačí otočit klíčkem a jet. TC 139T je uživatelsky příjemný zahradní traktor s integrovaným sběracím systémem. Speciální konstrukce dvouválcového motoru pro stroje Husqvarna se startováním bez použití sytiče a pedály ovládanou hydrostatickou

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R Lpg Plně hydraulický průmyslový zametací stroj na plyn se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení: Ruční

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE

KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE KLOUBOVÉ A TELESKOPICKÉ NAKLADAČE 26.26 29.26 29.34 34.50 45.60 45.75 1 FABRIQUÉ EN FRANCE MADE IN FRANCE SPOLEČNOST PICHON Společnost PICHON byla založena v roce 1970 a nabízí řešení pro zemědělství,

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 170/600 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením čtyř kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník

Vřetenové sekačky s královskou tradicí. skutečný trávník Vřetenové sekačky s královskou tradicí Dopřejte si skutečný anglický trávník ATCO The Finest Cut of All Anglická společnost ATCO začala s výrobou motorových vřetenových sekaček v roce 1921. Za tu dobu

Více

Možná, že nemáte dostatečný prostor na garážování velkého. Nezáleží na vašich tělesných proporcích. Díky výškovému nastavení RIDER OD CUB CADET

Možná, že nemáte dostatečný prostor na garážování velkého. Nezáleží na vašich tělesných proporcích. Díky výškovému nastavení RIDER OD CUB CADET Made in USA CC 114 TA Záběr (cm): 76 Cub Cadet, 420 cm 3 Max. výkon (kw/ps): 8,4/11,5 Transmatic 6/6 Objem nádrže (l): 4,9 Objem koše (l): 200 Žací ústrojí (nože): 1 Deflektor: Mulčování: 13x5/16x6,5 Poloměr

Více

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R

Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Cenová nabídka malotraktoru JOHN DEERE X305R Vážení přátelé, dovolte, abych Vám touto cestou předložil cenovou nabídku na malotraktor JOHN DEERE X305R. Model X305 nahradil v sezóně 2012 úspěšný model X300R.

Více

WL95. Automatický variabilní pohon

WL95. Automatický variabilní pohon WL95 Kloubové kolové nakladače Nakládání s materiálem v nové dimenzi Nová třída výkonu - překlopné zatížení a trhací síla - to je kolový nakladač WL95. A také pokud jde o pracovní komfort WL95 nabízí maximální

Více

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Holder řady C. Silný. Úzký. Geniální. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace Nářaďový traktor s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder nabízí

Více

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina

1770 CX Hoftrac. Technická data. Údaje motoru. Elektromotor Baterie Standard Baterie volitelně CX 1770 CX kabina 1770 CX Hoftrac Technická data 1770 CX 1770 CX kabina Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Typ motoru 404 D-22 404 D-22 Počet válců 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 35,7 (49*) 35,7 (49*) Při (max.) ot./min. 2.600

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B

Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Zametací stroje s chodící obsluhou FLOORTEC 350 B Bezprašné zametání podlah a koberců S jejich kompaktním ergonomickým designem a snadnou manévrovatelností vám tyto stroje snadno umožní čistit velké plochy

Více

Nabídka pro ty, co chtějí víc!

Nabídka pro ty, co chtějí víc! Nabídka pro ty, co chtějí víc! Polní tahač s maximální výkonem motoru při 1800 ot/min, jmenovitými otáčkami 2000 ot/min, maximální krouticí moment při 1400 ot/min, 4 ventily na válec, vstřikování Common-Rail

Více

300.9D. Hydraulické minirýpadlo

300.9D. Hydraulické minirýpadlo 300.9D Hydraulické minirýpadlo Motor Celkový výkon (ISO 14396) 13,7 kw 18 hp Čistý výkon 9,6 kw 13 hp Hmotnost Provozní hmotnost bez bezpečnostního rámu 935 kg Provozní hmotnost s bezpečnostním rámem 985

Více

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 4080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru 854E-E34TAWF Počet válců 4 Výkon (max.) / volitelně 75/86 (102/117) kw (PS) Při (max.) 2,5 ot./min.

Více

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů

K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A T A L O G Z A H R A D N Í C H T R A K T O R Ů K A R S I T Maxicut sečení zábavou Vynikající snadno ovladatelné a v údržbě nenáročné stroje, které se hodí k rodinným domům nebo na chalupy. Hravě poseče

Více

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem

2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem 2080T Kolový nakladač s teleskopickým ramenem Technická data Údaje motoru Standard Výrobce Perkins Typ motoru 404D-22 Počet válců 4 Výkon (max.) 36,3 (50*) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min. Objem válců 2,216

Více

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2

1260 Technická data. Hoftrac. Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 1260 Hoftrac 1260 Technická data Standard Ukázka vybavení 1 Ukázka vybavení 2 Údaje motoru Výrobce Perkins Perkins Perkins Typ motoru 404 D-15 404 D-15 404 D-15 Počet válců 4 4 4 Výkon (max.) kw (PS) 24.6

Více

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE

STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE STRIEGEL UNIVERZÁLNÍ KOLOVÉ NAKLADAČE PRO ZEMĚDĚLSTVÍ, STABEVNICTVÍ A KOMUNÁLNÍ VYUŽITÍ spolehlivost dlouhá životnost kompaktní otočné výkonné bezúdržbové 166 DY - 160 DY/A 190 DY/A - 300 DY/A 500 DY/A

Více

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI Samojízdné postřikovače AKP MAZZOTTI 300 L 500 LP 000 LP 00 PMAX 00 MMAX 500 LP 3000 LP 300 PMAX 300 MMAX 00 PMAX 00 MMAX 5500 PMAX 6500 PMAX Italská společnost MAZZOTTI má více než šedesátiletou zkušenost

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor

Kompakt ecotech. Malý, ale prémiový traktor 1 Kompakt modely 2013 Série Kompakt sestává pro rok 2013 ze tří modelových řad Kompakt S Kompakt S 4055 Kompakt S 4065 Kompakt Kompakt 4065 Kompakt 4075 Kompakt ecotech Kompakt 4085 Kompakt 4095 Kompakt

Více

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88

řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 řezání spár Přehled 68 Silniční řezače spár Husqvarna 70 Technické vlastnosti řezaček spár 84 Diamantové kotouče pro řezání spár 88 Naše široká nabídka řezaček spár zahrnuje výkonné pily na podlahy, příjezdové

Více

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil:

VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, Praha 8 Tel./Fax: Mobil: VORLICKÝ, STAVEBNÍ STROJE Švábky 2, 180 00 Praha 8 Tel./Fax: 284 823 348 Mobil: 602 370 591 E-mail: info@vorel-praha.cz www.vorel-praha.cz Profesionální úklidové stroje ARCOMAT Zametací stroj s ručním

Více

TB230 D TB230

TB230 D TB230 TB23 D 1.215 TB23 Nosnost (jednotky kg) Rozměry (jednotky mm) Dozadu Do strany 433 421 451 451 465 452 457 444 676 676 71 691 697 687 1.246 1.246 1.32 1.286 1.215 1.215-326 316 36 349 352 341 344 333 559

Více

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270

MODEL KÓD CENA. AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 MODEL KÓD CENA AGRI PIVOT AGRI PIVOT T40-36,5 kw MFC3004 56 990 AGRI PIVOT T50-50,0 kw MFC3005 62 130 AGRI PIVOT T60-55,0 kw MFC3006 67 270 85 SPECIFIKACE MOTOR PŘEVODOVKA HYDRAULICKÝ SYSTÉM NÁPRAVY PNEU

Více

20C/25C/3036E Kompaktní traktory

20C/25C/3036E Kompaktní traktory 20C/25C/3036E Kompaktní traktory Když si kupujete John Deere, kupujete si kvalitu, servis a podporu. Ačkoliv naše stroje vzbuzují obdiv, mnoho zákazníků považuje za náš nejlepší produkt naší celosvětovou

Více

T5522 Teleskopický nakladač

T5522 Teleskopický nakladač T5522 Teleskopický nakladač Technická data Údaje motoru Výrobce Perkins Typ motoru (volitelně) 404D-22 (404F-22T) Počet válců 4 Výkon (max.) /volitelně 36,3 / 44,7 ( 49 / 61 ) kw (PS) Při (max.) 2,8 ot./min.

Více

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků

Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Robotické sekačky, sekačky, zahradní traktory a provzdušňovače trávníků Snadné ovládání Úspornější provoz 3 1 Účinnější pohon nože Pohodlné nastavování 4 Přesné sečení 2 Jednoduchá manipulace 6 Technologie

Více

AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010

AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010 AKČNÍ CENÍK TRAKTORŮ Zetor - TECHAGRO 2010 platný od 21.3. 2010 do 31.3.2010 DOPORUČENÁ Typ Označení provedení DC 10% sleva AKČNÍ CENA výkon kw/k Proxima Plus 85 8541.12 4 WD 888 500 88 850 799 650 60/82

Více

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem

ET16. Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny. Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem ET16 Pásová konvenční rýpadla se zadním přesahem Kompaktní manévrovatelnost ve třídě 1,5 tuny Kompaktní rozměry a přitom nejlepší ve své třídě ve velikosti kabiny. To dokáže jen model ET16. Špičkových

Více

Nic nefunguje tak dobře jako John Deere

Nic nefunguje tak dobře jako John Deere Kompaktní traktory 2 Nic nefunguje tak dobře jako John Deere V každém z námi nabízených řešení pro sekání trávníků se promítá sto sedmdesát pět let zkušeností. Ať je váš trávník velký, nebo malý, budete

Více

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory

Řada Airstar. Jednostupňové kompresory. Jednostupňové kompresory. Dvoustupňové kompresory Řada Airstar Jednostupňové kompresory AIRSTAR 321/50 AIRSTAR 323/50 AIRSTAR 401/50 AIRSTAR 403/50 AIRSTAR 503/50 AIRSTAR 503/100 Řada Airprofi Jednostupňové kompresory AIRPROFI 401/50 AIRPROFI 403/50 AIRPROFI

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY

UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY UNIVERZÁLNÍ KOMPAKTNÍ TRAKTORY KIOTI EX40 EX50 EX KIOTI EX40 EX50 www.kioti.pal.cz TECNICKÉ PARAMETRY Vše je otázkou designu LCD panel Nově uspořádaný, poskytuje všechny důležité informace. Nabízí vysokou

Více

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D

Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Zametací stroje s odsáváním a posedem KM 130/300 R D Plně hydraulický průmyslový zametací stroj s dieselovým motorem se zadním řízením tří kol. Pro náročné podmínky běžné v průmyslových provozech. Vybavení:

Více

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396)

-/- K, Tm K, Tm. l; Mh; l 14; 500; 270 14; 500; 270 Jmenovitý výkon při otáčkách dle (DIN-DIN; ECE -ECE-R 24; ISO - ISO TR 14396) DEUTZ-FAHR DEUTZ-FAHR 1 Parametr Jednotka Agrotron M 610 Agrotron M 620 2 Provedení (4k4; 4k2, pásové, kolopásové) - 4k4 4k4 3 Motor 4 Výrobce/model - DEUTZ / TCD 2012 L6 DEUTZ / TCD 2012 L6 5 Počet válců;

Více

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti

EZ 80. Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ 80 Pásová rýpadla Zero Tail Kompaktní konstrukce dosahuje velké výkonnosti EZ80 je největší rýpadlo zero tail od firmy Wacker Neuson. Kompaktní rozměry, snížená spotřeba paliva a vysoký výkon jsou spojeny

Více

ALPHA. Výkon a pohodlí

ALPHA. Výkon a pohodlí ALPHA Výkon a pohodlí Vysokokapacitní postřikovače ALPHA plus je nejnovější generací samojízdných postřikovačů HARDI s vysokým výkonem. Celá koncepce stroje je navržena s ohledem na práci operátora výsledkem

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

FD WD. Hydrostatická sekačka s čelním sečením PROFESIONÁLNÍ A ZAHRADNICKÉ STROJE

FD WD. Hydrostatická sekačka s čelním sečením PROFESIONÁLNÍ A ZAHRADNICKÉ STROJE 4WD Hydrostatická sekačka s čelním sečením PROFESIONÁLNÍ A ZAHRADNICKÉ STROJE Společnost GRILLO navrhuje a vyrábí stroje s vědomím, že budou obsluhovány lidmi, a jejich úkolem je tak změnit práci v potěšení

Více

ICT 50. Manipulátor & traktor v jednom! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS

ICT 50. Manipulátor & traktor v jednom! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS ICT 50 Manipulátor & traktor v jednom! nabídka systému Na přání je možná dodávka s filtrem pevných částic! Ucelená koncepce pro celoroční práci ve výkonové třídě 50 KS 1 Univerzální, snadno ovladatelný

Více

Vermeer S S S CTX TX TX TX

Vermeer S S S CTX TX TX TX Smykové nakladače Vermeer S S S CTX 450 725 800 100 TX TX TX S 450 TX Kompaktní a praktický Ve skutečnosti kompaktní velikost Vermeer S450TX dává tomuto stroji velikou výhodu. Ať už se jedná o komerční

Více

Sekačky na rafy, odpaliště, a okraje hřišť

Sekačky na rafy, odpaliště, a okraje hřišť Sekačky na rafy, odpaliště, a okraje hřišť PrecisionCut/TerrainCut Sečení odpališť a okrajů hřišť již není náročné. 2 Sekačky na odpaliště, rafy a okraje hřišť Při návrhu konstrukce těchto sekaček jsme

Více