poznejte znovu SVOBODU

Podobné dokumenty
v dobrodruzstvi ZmENte kazdou cestu

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

Co kdyby cesta do práce byla tím nejlepším z celého dne? Co kdybyste mohli spojit praktické výhody užitkového motocyklu s designem a jízdními

dobrodružství Tam venku je celý velký svět. A Vy jej s motocyklem Honda Crosstourer můžete stylově a komfortně objevovat. Vzali jsme nejlepší prvky

MOTOCYKL NA KAŽDÝ DEN.

Výkon TAM, KDE POTŘEBUJETE

CESTUJTE PRVNÍ TŘÍDOU Goldwing určuje standard luxusního cestování už od roku A nyní nová Honda GL otevírá další vývojovou etapu

přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

Proč dodržovat. je můžete vytvářet?

vylepšená v l a j k o v á l o ď z n a č k y h o n d a INSPIRUJÍCÍ

ADVENTURE VFR800X CROSSRUNNER

ČISTÁ FORMA MAXIMÁLNÍ POŽITEK.

RYCHLE DOPŘEDU ČISTÁ SPORTOVNÍ AGRESIVITA VĚRNÁ KOPIE FIREBLADE.

ikony se mohou zlepšovat.

super sport Fireblade

DOBRODRUŽSTVÍ ZAČÍNÁ SVĚT JE TAM VENKU NECHTE NA NĚM SVOU STOPU.

JEZDĚTE BEZ OMEZENÍ LEHČÍ, OSTŘEJŠÍ A CHYTŘEJŠÍ. NOVÁ KOMPAKTNÍ FORZA 300 MODEL 2018 OTEVÍRÁ NOVÉ MOŽNOSTI. A NEZNÁ ŽÁDNÉ LIMITY.

VÝJIMEČNÉ OSOBNOSTI. VT1300CX VT750S VT750C2B VT750C Shadow ABS příslušenství IKONICKÝ DESIGN. INOVAČNÍ TECHNOLOGIE.

OBJEVTE MÍSTO BEZ HRANIC: VAŠÍ POSEDLOST.

NMAX. Každodenní život je součástí balení

JEĎ SVOU CESTOU. Podívejte se na film na GOLD WING F6C VT750C2B VT750C 09-10

Vládce ulic i terénu. WR125R

Splňte si svůj sen. YZF-R125

PCX Tisková informace EU-CZ - 1/6

Osvědčený skútr do města

Vision Dojíždění s radostí

Splňte si svůj sen. YZF-R125 / ABS

500 ccm CB500F CB500X CBR500R. Novinky kategorie

Staňte se součástí temnoty

Divoká tvář modelu MT

HONDA CB500F, modelový rok 2013

Ovládněte silnice. X-MAX 400

HONDA CB500X, modelový rok 2016

Temný paprsek. MT-10

Objevte svou temnou stránku

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Pocit výjimečnosti každý den

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

Všestranný motocykl pro každou situaci

OD NUDY K NADŠENÍ NA PRVNÍ POHLED Motocykl na obrázku je vybaven příslušenstvím.

2011 SW-T600: Luxusní dopravní prostředek pro každodenní dojíždění

VT750 S 2010 Tisková informace

HONDA CRF250 RALLY, MODELOVÝ ROK 2019

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

Zábava i v dopravní špičce

OBSAH CRF450R (FACELIFT) 04 CRF450L (NOVINKA) 06 CRF250R (FACELIFT) 8 SPECIFIKACE 10 TECHNOLOGIE HONDA 12 THE POWER OF DREAMS 14

STREET JEZDĚTE OPATRNĚ Honda Motor Europe Limited

Začněte psát svůj příběh

HONDA NC750X, modelový rok 2016

HONDA SH300i, modelový rok 2016

Snadná jízda, které je těžké odolat.

Buďte nároční. XJ6 / ABS

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

Dopřejte si skvělý design na cestách

Lehký supersport na každý den

20 let v roli ikony Nový CBR1000RR 2012 sice vypadá jinak než původní model, ale jeho základní koncepce total control se nezměnila.

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

MAX nikdy nemá dost. TMAX / ABS

Gold Wing. Základní parametry: Cena:

Stylový, praktický a zábavný

Dobrodružství je hned za rohem

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

Postavte se temnotě. MT-09 SP

Fazer 8. Připraven k jízdě. Kamkoli. Kdykoli.

Dejte průchod svým emocím

Temná stránka v popředí

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Zrozen k hledání nových cest

Elegantní skútr pro každodenní ježdění po městě

Oči temnoty. MT-09

Zrozen k vítězství. XSR900 Abarth

Dvě tváře temné stránky

Výkon třídy 450, hbitost třídy 250

Chtějte to, co potřebujete

Vyjádřete svou temnou stránku

Cesta napříč temnotou

Probuďte svou temnou stránku

Život je závod. Aerox 4

MAX nikdy nemá dost. TMAX IRON MAX / ABS

OBSAH. Praktické, stylové, dostupné a přínosné v každém prostředí. Skútry Honda jsou moderní stroje vhodné pro vás, váš životní styl i rozpočet.

HONDA CB500F, modelový rok 2016

Lehký supersport na každý den

Nikdy nekončící dobrodružství

Dopřejte si skvělý design na cestách

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

Inspirováno minulostí, určeno pro budoucnost

Luxusní styl s praktičností skútru

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

Elektronicky nastavitelný systém odpružení

Ovládněte silnice. X-MAX 250

Odhalte v sobě dobrodružného ducha

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Transkript:

STREET NC750S

poznejte znovu SVOBODU Poznejte daleké cesty i všední dny způsobem, jaký jste ještě nezažili. S flexibilním motorem a všestranností modelu NC750S se každodenní jízda brzy změní v nová vzrušující dobrodružství Díky kombinaci nejmodernějších technologií, úložného prostoru, nízké spotřeby paliva a atraktivního designu je tenhle model ideálním partnerem pro všechny, kdo hledají stroj pro zábavu na otevřené silnici a zároveň na bezstarostné dojíždění. Jeho osobitý charakter a obratná ovladatelnost vám umožní prolomit všechny hranice, a s každou další jízdou objevit nový kousek svobody.

razení ˇ JAKO HRA Univerzální motorka potřebuje univerzální způsob ovládání, a proto jsme vybavili model NC750S naší inovační dvouspojkovou převodovkou (DCT). DCT řadí převodové stupně plynule a bez semebenší ztráty výkonu takže nikdy nevypadnete z rytmu, ať už pospícháte do práce nebo vyrážíte za zábavou na víkend. A díky dynamickému režimu Sport mode můžete přepnout na rychlejší a sportovnější styl jízdy pouhým stiskem tlačítka. Režim MT umožňuje plně manuální řazení pomocí tlačítek na levé straně řídítek. Volbou režimu Drive (D) se však můžete kdykoli přenést do pohodové jízdy, nebo naopak uvolnit trochu adrenalinu, když přepnete do režimu Sport (S). V každém případě se o řazení postará NC750S, takže vy se můžete plně soustředit na požitek z jízdy. Systém pracuje na principu automatické předvolby dalšího převodového stupně, takže když jste připraveni řadit, vaše NC750S je připraveno také. Pečlivě vyladěná účinnost převodovky zároveň přispívá k vynikající spotřebě paliva.

ješte ˇ více VYKONU Se svým plynulým řazením a lehkou konstrukcí má NC750S ideální předpoklady pro snadný průjezd městským provozem. Ale co když žádný provoz není? No, tak potom jsou vaše možnosti neomezené. Modernizovaný motor s objemem 750 ccm nabízí citlivou reakci, lepší zrychlení a spoustu točivého momentu od spodních otáček až po střední pásmo a k tomu navíc nezaměnitelný zvuk velkého dvouválce. Nový 750ccm motor má větší výkon (5 kw)* a víc točivého momentu (8 Nm)*, ale pořád se může pyšnit výjimečně nízkou spotřebou paliva. Takže ani s větším výkonem není důvod k obavám, když se vyjížďka trochu protáhne. S plnou nádrží o objemu 14,1 litru můžete najet skoro 400 km bez tankování. Hydraulické kotoučové brzdy a antiblokovací systém ABS zaručují bezstarostnou jízdu za každého počasí, a dva vyvažovací hřídele se postarají o klidný a kultivovaný chod motoru. *V porovnání s NC700S.

více komfortu VETSI JISTOTA Od nekonečných dálnic až po utažené zatáčky když jezdíte každý den, potřebujete nejenom zábavný, ale i praktický motocykl. Model NC750S je přesně takový. Nastavitelná brzdová páčka padne do ruky každému jezdci, ochranný plexištít vám zase zajistí potřebný komfort na cestách, a abyste si mohli vždy vzít s sebou všechno, co potřebujete, máte k dispozici bezpečný úložný prostor, kam se pohodlně vejde uzavřená přilba, věci do práce nebo nepromok. Dokonce i když zastavíte, NC750S vás nepřestane zahrnovat komfortem. Díky štíhlému rámu a výšce sedla, pouhých 790 mm dosáhnete nohama na zem, kdykoli bude potřeba.

Detaily Příslušenství KOLA Lehká sedmnáctipalcová kola snižují neodpruženou hmotnost motocyklu a ten je díky tomu mnohem obratnější. Ovladatelnost a přilnavost zajišťují pneumatiky s rozměry 120/70 vpředu a 160/60 vzadu. Pro ještě větší komfort na delších cestách je tady vybrané příslušenství v balíčku Touring Pack*, který zvyšuje potenciál modelu NC750S. Ochranný štítek zlepší ochranu před větrem a zlepší jízdní komfort. Úložný prostor snadno zvětšíte pomocí bočních kufrů a zadního top boxu o objemu 45 litrů. Hlavní stojan vám dodá větší klid, když dojedete do cíle, zatímco výfuk Akrapovič** doplní praktické výhody NC750S osobitým charakterem. S prakticky a univerzálně navrženým balíčkem Touring Pack je model NC750S připraven na cokoli. ZADNÍ KUFR 45 LITRŮ PLEXIŠTÍTEK ZADNÍ NOSIČ BOČNÍ KUFRY PŘÍSTROJOVÁ DESKA BRZDOVÝ SYSTÉM Na vylepšeném multifunkčním LCD displeji modelu NC750S můžete snadno sledovat údaje tachometru, otáčkoměru, palivoměru a denních počítadel kilometrů to vše je ukryto za malou kapotáží agresivního vzhledu. Hydraulické brzdy vpředu i vzadu zajišťují spolehlivý brzdný účinek. S antiblokovacím systémem ABS ve standardní výbavě získáte jistotu, že můžete rychle zastavit kdykoli potřebujete, v jakémkoli počasí. VÝFUK AKRAPOVIČ** HLAVNÍ STOJAN Informace o kompletní nabídce originálního příslušenství Honda a originálních dílů Honda získáte u vašeho dealera Honda. **Balíček Adventure Pack není součástí standardní výbavy. **Výfuk Akrapovič není součástí balíčku Adventure Pack a musí být zakoupen samostatně.

Barvy Specifikace Z nabídky tří barev si vybere každý. GRAFITOVÁ ČERNÁ PERLEŤOVÁ BÍLÁ GLARE NC750S Typ motoru: kapalinou chlazený čtyřtaktní řadový dvouválec s 8 ventily SOHC Zdvihový objem: 745 ccm Kompresní poměr: 10,7 : 1 Max. výkon: 40,3 kw @ 6 250 ot.za min. Max. točivý moment: 68,0 Nm @ 4 750 ot. za min. Spotřeba paliva: 28,9 km/l (režim WMTC) Olejová náplň: 3,7 litru (4,2 litru u verze s DCT) Zapalování: digitální tranzistorové s elektronicky řízeným předstihem zážehu Startér: elektrický Příprava paliva: elektronické vstřikování paliva PGM-FI Vrtání x zdvih: 77 x 80 mm Kapacita akumulátoru: 12V-11.2AH Výkon alternátoru: 448 W @ 5 000 ot. za min. Spojka: hydraulická vícelamelová v olejové lázni Sekundární převod: řetěz Převodovka: šestistupňová dvouspojková Typ rámu: kosočtverné konfigurace z ocelových trubek Úhel hlavy řízení: 27 Závlek předního kola: 110 mm Poloměr otáčení: 35 Pohotovostní hmotnost: 216 kg (226 kg s DCT) Objem palivové nádrže: 14,1 litru Délka x šířka x výška: 2 195 x 780 x 1 130 mm Rozvor: 1 525 mm Výška sedla: 790 mm Světlá výška: 140 mm Typ ABS: dvoukanálové Přední ráfek: hliníkový vícepaprskový Zadní ráfek: hliníkový vícepaprskový Přední brzda: ozubený kotouč o průměru 320 mm s dvoupístkovým třmenem a destičkami ze spékaného kovu Zadní brzda: ozubený kotouč o průměru 240 mm s dvoupístkovým třmenem destičkami z tavené pryskyřice Rozměr předního ráfku: 17M/C x MT3.50 Rozměr zadního ráfku: 17M/C x MT4.50 Přední pneu: 120/70-ZR17M/C (58 W) Zadní pneu: 160/60-ZR17M/C (69 W) Přední odpružení: 41mm teleskopická vidlice Zadní odpružení: tlumič Monoshock damper, kyvná vidlice Pro-Link Přístrojový panel: digitální otáčkoměr, digitální tachometr, LCD palivoměr, digitální hodiny Bezpečnostní systém: HISS Přední světlomet: 60/55 W (H4 valve) Zadní světlo: 4/1 W (LED) ČERVENÁ CANDY ARCADIAN Všechny specifikace jsou dočasné a podléhají změnám bez předchozího oznámení. Vyobrazené příslušenství podléhá změnám a může se lišit v závislosti na regionu. Uvedená technická data jsou obecná (platná pro typ ED). Lokální informace získáte u vašeho dealera Honda.

Určité podrobnosti v této brožuře se nevztahují k žádnému konkrétnímu výrobku z obchodní nabídky. Výrobci si vyhrazují právo změnit specifikace, včetně barev, s předchozím oznámením nebo bez něj, a to tehdy a takovým způsobem, jak uznají za vhodné. To se může týkat drobných i zásadních změn. Nicméně věnujeme maximální úsilí tomu, aby podrobnosti uvedené v této brožuře zůstaly zachovány. Veškeré detaily, které se týkají specifikace jakéhokoli výrobku, konzultujte se svým dealerem. Tato publikace nenahrazuje za absolutně žádných okolností nabídku společnosti jakémukoli jednotlivci. Veškerý prodej se realizuje prostřednictvím distributora nebo dealera v souladu a se všemi výhodami standardních podmínek prodeje a záruky, poskytnutých distributorem nebo dealerem, jejichž kopii lze obdržet na vyžádání. Přestože se vyvíjí maximální snaha o zachování přesnosti specifikací, brožury se připravují a tisknou několik měsíců před distribucí a následkem toho nemohou vždy okamžitě reflektovat ani změny ve specifikacích nebo v některých ojedinělých případech nepřítomnost určitého prvku výbavy. Zákazníci jsou vždy vyzýváni k diskutování konkrétních podrobností s dodávajícím dealerem, zejména když je výběr závislý na některém z inzerovaných prvků. Vezměte prosím na vědomí, že uvedené údaje o spotřebě paliva jsou výsledky získanými společností Honda za standardních testovacích podmínek předepsaných WMTC. Testy se provádí na zvlněné silnici za použití standardní verze vozidla pouze s jezdcem a bez jakéhokoli doplňkového příslušenství. Aktuální spotřeba paliva se může lišit v závislosti na způsobu jízdy, údržbě motocyklu, počasí, stavu vozovky, tlaku v pneumatikách, namontovaném příslušenství, nákladu, hmotnosti jezdce a spolujezdce a dalších faktorech. JEZDĚTE OPATRNĚ Přečtěte si pozorně uživatelskou příručku. Seznamte se se svým strojem a jeho schopnostmi. Soustředění pomáhá předvídat. Sledujte chování ostatních účastníků provozu. Brzděte s dostatečným předstihem. Používejte kvalitní ochranné oblečení, jezděte jen když jste fit a NIKDY po požití alkoholu. Slušné chování na silnici a slušnost jsou známky zkušeného a dobrého jezdce. Společnost Honda podporuje vyhlášku, že všechna hledí v přilbách musí splňovat normu BS4110. Hledí, která propouští méně než 50 % světla, se nesmí legálně používat v silničním provozu. Honda Motor Europe Limited organizační složka Česká republika Bucharova 2641/14, 158 00 Praha 5 tel.: 257 100 111, fax: 257 100 112 e-mail: hcr.moto@honda-eu.com www.honda.cz