Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody.



Podobné dokumenty
MOBILNÍ KLIMATIZACE APD-9CR APD-12CR APD-12HR s funkcí topení

Dbejte na okolní teplotu místnosti a větrání Vybavení vnitřního prostoru... 8 Čištění spotřebiče Připojení spotřebiče...

Model ESF Návod k použití

BAAN 10 Kombinovaná chladnička s mrazničkou

Návod k použití a záruka Tchibo GmbH D Hamburg MO X8-D001G

MLX 300W xenonový zdroj světla

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu BU1300. Návod kpoužití a údržbě

Návod k použití a údržbě Návod na používanie a údržbu Felhasználói és karbantartási kézikönyv Manual de utilizare şi întreţinere

Myčky nádobí. Návod k instalaci a obsluze MC-19

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Avair MIST

Návod k použití. Kuchyňské digestoře. Kód (CAPPE E-ION) Verze 2012

TUMBLE DRYER SUŠILNI STROJ SUSZARKA DO BIELIZNY TCS 683 LT

O L Y M P U S NÁVOD K POUŽITÍ XENONOVÝ VISERA SVĚTELNÝ ZDROJ CLV S40

Návod k použití. Model. Lybra

Four à micro-ondes Microwave oven Magnetronoven Mikrobølgeovn elektronisk Forno microondas Mikrovlnná trouba

Návod k obsluze. Mikrováhy Excellence Plus Modely XP56/XP26 část 1

Tato povinnost se nevztahuje na škody vzniklé nevhodnou dopravou, výdejem, nesprávným používáním, použitím nedoporučených dílů atd.

Návod k použití ČESKY

Aduro 12-1 Uživatelský manuál Ecolabel - Sintef EN 13240

Detekční rám TS1252. Před použitím si pečlivě přečtěte tento manuál.

Automaticky řízené kotle na spalování hnědého uhlí nejlevnější vytápění

LIFEPAK CR Plus DEFIBRILÁTOR LIFEPAK EXPRESS DEFIBRILÁTOR NÁVOD K OBSLUZE

NÁVOD K OBSLUZE Duke EU 690 Duke AUS/UK 690 Duke MAL 690 Duke R EU 690 Duke R AUS/UK 690 Duke R MAL. Výr.č cs

CZ NÁVOD K OBSLUZE. Verze 11/08. Lineární síťový zdroj PS-1302D. Stanovené použití

Návod k montáži a použití Dürr Cas 1 Combi-Separátor CA 1 Separátor amalgámu

NUK SENSITIVE Odsávačka mateřského mléka Návod k použití

PROVOZNÍ NÁVODY UPS PROTECT C.R PROTECT C R (S) PROTECT C R (S) PROTECT C R (S) PROTECT C R

Příručka pokynů a upozornění VICTRIX X I * CZ*

Dürr Dental VistaCam CL.iX

Transkript:

Oster Bionaire toaleta odstraňující pachy Obsah balení: A. Základna B. Spodní kryt s poklopem C. Vrchní kryt D. Držák na lopatku E. Lopatka F. Předfiltr G. Pachový filtr H. Kryt ventilátoru I. Síťový kabel a adaptér Bezpečnostní upozornění Připojte síťový adaptér do zásuvky s 220 V. Odstraňte před použitím filtru jeho plastikový obal. Síťový kabel položte tak, aby se k němu nedostala domácí zvířata či děti. Nepokládejte jej pod kobercem, v blízkosti jakýchkoli topidel, kamen či krbu. Ventilační systém neponořujte do vody či jiných kapalin ani jej nepoužívejte v blízkosti vody. Nepoužívejte přístroj v blízkosti tepelných zdrojů, jakýchkoli topidel či otevřeného ohně. Tento přístroj není hračka. Nenechávejte Vaše děti si s ním hrát. Manipulovat s přístrojem mohou děti pouze pod dozorem dospělé osoby. Vždy před manipulací s přístrojem (výměna filtru, přemisťování atd.) vytáhněte síťový kabel ze zásuvky. Při vytahování ze zásuvky nikdy netahejte za kabel. Do ventilátoru se nesmí dostat žádné cizí předměty. Přístroj nesmí být používán, pokud je poškozen kabel, zástrčka, motor ventilátoru či je přístroj jinak poškozen, např. po pádu. Nepokoušejte se opravovat či nastavovat přístroj samostatně. Nepoužívejte jiné filtrační systémy. Nerespaktování těchto pravidel může způsobit zánik záruky. Přístroj může být opravován pouze odborníky.

Přístroj používejte pouze k tomu účelu, ke kterému je vyroben, v rámci domácnosti. Přístroj nepoužívejte venku. Otvory pro nasávání a vypouštění vzduchu nesmí být zakryty či jinak blokovány. Na toaletu nic neodkládejte. Toaleta je určena pouze pro kočky. Používejte pouze s toaletou dodávaný transformátor. Jakékoli osoby, které nemají dostatek způsobilosti či zkušeností s manipulací s podobnými přístroji, musí být při manipulaci s toaletou Bionaire pod dozorem! Uvedení do provozu Krok 1: Složte dohromady díl A a B Díl B opatrně nasaďte na díl A. Dejte pozor, aby byly oba díly pevně spojeny. Vnitřní stěny dílu B musí být umístěny ve středu na vnitřní straně lamely dílu A. Díky těsnému spojení obou částí je zamezeno tomu, aby se stelivo dostalo mezi obě části. Krok 2: Sestavte dohromady díly B a C Nasaďte zadní část dílu C na hormí část dílu B a zaklapněte. Dejte pozor, aby na sebe oba díly navazovaly bez mezer. Upozornění: Přístroj může být sestaven pouze jednou. Po prvním sestavení již nelze oddělit spodní a horní díl. Krok 3: Sestavte díly D a E Nasaďte lamely držáku na lopatku do otvorů dílu B a zaklapněte směrem dolů. Krok 4: Vložte filtr F a G Otevřete otvor na filtry. Předfiltr umístěte přímo nad větrací otvor. Na předfiltr pak umístěte pachový filtr. Krok 5: Umístěte díl H Nasaďte díl H spodní stranou do otvoru na horní straně dílu C. Otáčejte tak dlouho, dokud se nezaklapne. Dejte pozor, aby na sebe všechny díly bez mezery navazovaly a nedocházelo tak k úniku vzduchu. Krok 6: Zapojte přístroj Na zadní straně krytu ventilátoru připojte síťový kabel. Kabel položte tak, aby k němu domácí zvířata a děti neměly přístup. Toaletu naplňte stelivem a přístroj zapněte.

Obsluha toalety Toaletu vždy zapněte, pokud se chcete zbavit prachu a zápachu, který prochází přes filtry. Pro optimáln výkon by měl být poklop zavřen, pokud to ale Vaše kočka nesnáší, může zůstat i otevřen. Ukazatel Vám ukáže, že filtr odstraňuje zápach. Pokud ukazatel zhasne, znamená to, že by měl být filtr vyměněn. Ca. po 8 týdnech se rozsvítí ukazatel výměny filtru, který upozorňuje, že filtr by měl být vyměněn. Výměna filtru Otevřete kryt ventilátoru. Odstraňte předfiltr a pachový filtr a nahraďte je. Po výměně zavřete kryt ventilátoru a po dobu 5 sekund zmáčkněte zelené tlačítko, čímž systém znovu nastartujete. Tipy pro maximální životnost filtru Skutečná životnost filtru závisí na mnoha faktorech, např. poloze toalety, počtu koček, krmivu atd. Při použití dejte pozor, zda z toalety neuniká zápach. Pak je nutné filtry příp. vyměnit ještě před rozsvícením ukazatele výměny. Filtr rozbalte až těsně před nasazením do toalety. Toaletu umístěte na dobře větrané místo a dbejte na její časté čištění. Nejlépe by měla být v domácnosti jedna toaleta na jednu kočku plus jedna další toaleta na domácnost (s 1 i více kočkami), která se nachází n jiném místě v bytě. Při čištění nepoužívejte žádné parfémované čistící prostředky, deodoranty ani jiné vůně, které snižují účinnost filtru. Čištění s lopatkou a kompletní čištění Toaleta by měla být čistěna denně s pomocí lopatky, aby došlo k odstranění největších zdrojů zápachu. Není nutné po každém použití lopatku vyčistit, zachycené stelivo opadá po umístění do držáku nazpět. Jednou týdně by měla být toaleta kompletně vyčištěna. Krok 1: Vypněte přístroj. Odejměte z toalety ventilační systém a filtry. Varování: Ventilační systém a filtry nesmí být namočeny. V případě potřeby lze ventilační systém očistit vlhkým hadříkem. Krok 2: Odejměte lopatku a držák na lopatku. Uvolněte lamely na spodní straně toalety tak, aby bylo možné oddělit celý kryt od základny. Krok 3: Odstraňte stelivo.

Krok 4: Očistěte kryt, základnu, lopatku a držák na lopatku jemným čistícím prostředkem a teplou vodou. Používejte gumové rukavice. Krok 5: Před složením komponent musí být všechny díly suché. Nepoužívejte parfémované čistící prostředky. Navyknutí kočky Opatrně kočku s toaletou seznamte. Nejprve můžete novou toaletu umístit vedle staré. Pro začátek nechte poklop otevřený a toaletu nezapínejte. Jakmile si Vaše kočka na toaletu zvykne, kryt zavřete a také můžete odstranit starou toaletu. Pokud jste si jisti, že kočka toaletu již akceptovala, zapněte ji, aby si zvykla také na tichý zvuk, který toaleta vydává.