Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne 01.08.2011"

Transkript

1 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1 ze dne IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Název: Královéhradecký kraj Sídlo: Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové IČ: Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele: Bc. Lubomír Franc, hejtman VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jemu podřízené organizace a obchodní společnosti - pevné hlasové služby a související služby a dodávky Evidenční číslo v IS VZ US: Výše uvedený zadavatel Vám v souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), sděluje následující dodatečné informace k zadávacím podmínkám vztahující se k výše uvedené veřejné zakázce zadávané dle zákona. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Umožní zadavatel předložit přílohou č. 7 návrhu Smlouvy platný pojistný certifikát na místo pojistné smlouvy? Důvodem je skutečnost, že uchazeč je pojištěn v rámci mateřské společnosti ve Španělsku a obsah pojistné smlouvy je považován za obchodní tajemství. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 1: Ano, Zadavatel umožní předložení platného Pojistného certifikátu. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2: Zadavatel v čl zadávací dokumentace uvádí: Zadavatel nepřipouští překročení nabídkové ceny. Žádáme o upřesnění (uvedení do souladu ZD a návrhu Smlouvy), zda je možné nabídkovou cenu překročit v případě změny sazby DPH tak, jak je uvedeno v čl. II., odst. 4, návrhu Smlouvy. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 2: Ano, nabídkovou cenu je možné překročit pouze v případě zvýšení sazby DPH. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3: Chápeme správně požadavek zadavatele na způsob zpracování nabídkové ceny v čl. 11 zadávací dokumentace, že každý uchazeč, bez ohledu na to, zda je stávajícím poskytovatelem Strana 1 (celkem 6)

2 služeb či nikoliv, uvede v Modelové variantě ceny jednorázových a zřizovacích poplatků tak, jako by byly služby zřizovány nově? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 3: V Modelové variantě uvede Uchazeč ceny jednorázových a zřizovacích poplatků, které se vztahuji k předpokládaným nově zřizovaným službám během plnění veřejné zakázky. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 4: Technické podmínky odst. A co je myšleno VoIP přípojkou? Není specifikováno kolik hlasových kanálů bude mít VoIP přípojka. Technologie VoIP navíc neumožňuje 100% garanci faxových přenosů, jak je požadováno v odst. A.1.2. Součástí služby není datová konektivita a pronájem ukončovacího zařízení - IP telefonu. Jak a na čem se tedy má požadovaná přípojka zřizovat? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 4: VoIP přípojkou je myšlena taková přípojka s jedním komunikačním kanálem, která je realizována technologií voice over IP s tím, že pro pořízení nosné datové konektivity a koncových zařízení (IP telefon, IP/analog brána, apod.) bude využito postupu dle 92 odst. 1 písm. b) zákona, tedy pokud všechny podmínky plnění nejsou v rámcové smlouvě konkrétně vymezeny, zadá veřejný zadavatel veřejnou zakázku na základě písemné výzvy k podání nabídky nebo jiným způsobem. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 5: Technické podmínky odst. A jak bude zadavatel postupovat v případech, kdy ADSL není možné z technických důvodů na přípojce HTS/ISDN2 zřídit (žádným z uchazečů - např. není volný DSLAM, příliš velká vzdálenost od ústředny, špatná kvalita přípojného vedení, nebo absence jakékoliv metalické/optické infrastruktury, apod.)? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 5: Podmínkou zřízení služby ADSL je kladný výsledek technického šetření. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 6: Technické podmínky odst. A zadavatel požaduje pro zpoplatnění hovorů tarifikaci 60+1, obvyklou u mobilních služeb. Uchazeč tuto tarifikaci u fixních služeb neposkytuje, což je veřejně známou informací. U fixních hlasových služeb uchazeč poskytuje tarifikaci (intervalová), (sekundová s minimální zpoplatněnou dobou), nebo 1+1 (sekundová od počátku). Jak má uchazeč postupovat při vyplňování Modelové varianty? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 6: Zadavatel požaduje tarifikaci Strana 2 (celkem 6)

3 Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 7: Technické podmínky odst. A varianty ADSL. Uchazeč (i velkoobchodně jiným uchazečům) poskytuje pouze 2 varianty ADSL - 1) až 16M/1M a 2) až 25M/2M. Jak má uchazeč postupovat při vyplňování Modelové varianty? U ADSL se přenosové rychlosti udávají z technických důvodů jako rychlosti maximální. Žádáme o změnu zadávací dokumentace/zrušení textace dle výše uvedeného. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 7: Zadavatel požaduje vyplnění nabídkové ceny v Modelové variantě u všech poptávaných rychlostí. Ano, u ADSL je uvedená přenosová rychlost chápaná jako maximální. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8: Technické podmínky odst. A symetrický internet. Je požadovanou součástí nabídkové ceny u symetrických datových přípojek i cena za pronájem koncového zařízení (routeru)? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8: Ano, požadovanou součástí nabídkové ceny u symetrických datových přípojek je i cena za pronájem koncového zařízení (routeru). Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 9: Technické podmínky odst. A SLA ISDN30. Co je myšleno pod elektronicky dostupným přehledem kvality poskytování služby? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 9: Je tím myšlena průběžná informovanost Zadavatele o průběhu a stavu odstranění poruchy. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 10: Technické podmínky odst. A Bezpečnost přípojek ISDN30. Pokud uchazeč nebude schopen zajistit monitorování (tj. nepřetržité on-line sledování) provozu přípojek ISDN30, bude to důvodem k jeho vyřazení z výběrového řízení? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 10: Nesplnění podmínek uvedených v zadávací dokumentaci je důvodem pro vyřazení uchazeče z výběrového řízení. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 11: Technické podmínky odst. A.2.6 (stejně tak i v návrhu rámcové smlouvy čl. I, odst. 2) - požadavek na bezplatné přenesení čísel. Přenos čísla je zdarma, ale platí se jednorázový zřizovací poplatek za novou přípojku, jako při zřízení nového čísla/linky, tj. ve výši minimálně 1,- Kč/linka bez DPH. Bude toto zadavatelem akceptováno? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 11: Strana 3 (celkem 6)

4 Uchazeč převezme a bezplatně zabezpečí přenesení stávajících telefonních čísel. Zadavatel akceptuje za zřízení nové přípojky max. cenu ve výši 1,- Kč/linka bez DPH. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 12: Zadavatel v návrhu rámcové smlouvy uvádí v čl. I, odst. 2 větu: Technická zařízení nutná pro zajištění poskytovaných služeb bude Poskytovatel Zákazníkovi poskytovat bezúplatně. Jaká technická zařízení jsou tímto myšlena? Požadavek na bezplatnou dodávku, tj. nulovou cenu technických zařízení je v rozporu s účetními a daňovými předpisy. Prodej/pronájem HW - modemů, routerů, telefonů, apod. je uchazečem zpoplatňován. Bude toto zadavatelem akceptováno? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 12: Předmětem veřejné zakázky není dodávka telefonních přístrojů a telefonních ústředen. Zadavatel nebude nakupovat zařízení do svého majetku. Zadavatel akceptuje, že budou přístroje poskytnuty zadarmo nebo formou pronájmu v rámci služeb. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 13: Zadavatel v návrhu rámcové smlouvy uvádí v čl. I, odst. 2 větu: Během převodu není přípustný jakýkoliv výpadek služeb. Tento požadavek zadavatele je v některých případech z technických důvodů nerealizovatelný. Uvedeme to na příkladu služby ADSL: pokud je stávající ADSL zřízeno jiným poskytovatelem než uchazečem, je nutné nejprve toto ADSL zrušit, poté provést přenesení telefonního čísla k uchazeči, a teprve následně zřídit nové ADSL uchazeče. (Pozn.: alternativou by mohlo v některých případech být, pokud je to technicky realizovatelné, tj. nebrání-li tomu např. nutnost pro novou službu použít stejný pár, který využívá služba původní, apod., zřídit novou službu paralelně vedle stávající, a po jejím zřízení zrušit službu původní). Žádáme o úpravu zadávací dokumentace dle výše uvedeného. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 13: V případě kdy bude nutné převést službu mezi poskytovateli formou zrušení a nového zřízení je výpadek na nezbytně nutnou dobu z technických důvodů přípustný. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 14: Zadavatel v rámci návrhu Smlouvy v čl. IV., odst. 1 uvádí: Jednotlivé služby budou pořizovány dle 92, odst. 1 a) a b) Zákona. Dále je v příloze B Požadavky na místo plnění služeb zadávací dokumentace uveden kompletní výčet lokalit zadavatele, kde bude požadováno poskytnutí konkrétních fixních služeb. Strana 4 (celkem 6)

5 Jak hodlá postupovat zadavatel v případě, že některý z jednotlivých zadavatelů bude požadovat poskytnutí plnění na základě této VZ (rámcové smlouvy) v jiné lokalitě než explicitně uvedené (např. z důvodu změny organizační struktury zadavatele, apod.)? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 14: V případě požadavku poskytnutí plnění na základě této VZ (rámcové smlouvy) v jiné lokalitě než explicitně uvedené (např. z důvodu změny organizační struktury zadavatele, apod.) je zřízení služby podmíněné kladným výsledkem technického šetření. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 15: Z jaké celkové částky za 1 měsíční plnění se bude vycházet pro výpočet smluvní pokuty dle čl. VI, odst. 1? Za jaký konkrétní měsíc a které ceny budou tvořit uvedenou celkovou částku? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 15: Při výpočtu smluvní pokuty dle čl. VI, odst. 1 se bude vycházet z pravidelné měsíční platby té jedné nedodané či vadně poskytnuté služby za kalendářní měsíc kdy došlo k porušení. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 16: Návrh rámcové smlouvy čl. VI, odst. 3 je uveden (číslován) 2x. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 16: Zadavatel uvádí opravené číslování odstavců čl. VI návrhu rámcové smlouvy: Čl. VI. Sankce za porušení smlouvy (1) V případě, že je Poskytovatel v prodlení s poskytnutím plnění či plnění nebude poskytnuto v daném rozsahu a kvalitě stanovené v této smlouvě, je povinen uhradit zákazníkovi smluvní pokutu, která je stanovena ve výši 0,5% z celkové částky za 1 měsíční plnění, za každý, byť jen započatý den, za který k prodlení či nedodání rozsahu a kvality služeb došlo. (2) Poskytovatel se zavazuje, k sankční pokutě výši Kč, pokud zákazníkovi v příčinné souvislosti s nefunkční službou Bezpečnost přípojek ISDN30 dle specifikace v zadávací dokumentaci vznikne škoda, a to za každou jednotlivou škodní událost. Uhrazením sankční pokuty nezaniká nárok zákazníka uplatňovat požadavek na náhradu škody v plném rozsahu a nároky vyplývající z porušení smlouvy Poskytovatelem. (3) Při výpadku hovorových a nehovorových služeb elektronických komunikací poskytovaných v pevném místě prostřednictvím sítí elektronických komunikací na přípojce ISDN30 se poskytovatel zavazuje k jejich neprodlenému zprovoznění nejdéle do 24 hodin od nahlášení poruchy, v opačném případě je sjednaná smluvní pokuta ve výši ,- Kč za každý den neposkytování služby. (4) Uchazeč navrhne nad rámec ustanovení odst. 1-3 tohoto článku ujednání o náhradě škody a vrácení peněz, která budou použita v případě nedodržení úrovně kvality služby Strana 5 (celkem 6)

6 stanovené ve smlouvě nebo v případě přerušení poskytování služby ze zavinění poskytovatele služby v souladu s ustanovením 63 odst. 3 písm. k) zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích. Současně byl zveřejněn opravený návrh rámcové smlouvy: Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 17: Návrh rámcové smlouvy čl. VI, odst. 3 (první) - požadujeme upřesnění, zda má poskytovatel platit sankci ve výši Kč i pro případ vzniku škody na straně zadavatele v bagatelní výši? Lze toto ustanovení odstranit z návrhu rámcové smlouvy? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 17: Zadavatel trvá na původním znění textu návrhu rámcové smlouvy. Znění žádosti o dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 18: Návrh rámcové smlouvy čl. VI, odst smlouva má být vyvážená - může poskytovatel doplnit oproti původnímu textu návrhu rámcové smlouvy i další smluvní pokuty, sankcionující zadavatele za porušení některé z jeho povinností? Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 18: Zadavatel trvá na původním znění textu návrhu rámcové smlouvy. S pozdravem Martin Zeljak EQUICA, a.s. Rubeška 215/1, Praha 9 Vysočany Tel.: Fax: martin.zeljak@equica.cz Strana 6 (celkem 6)

RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ PEVNÝCH HLASOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB A DODÁVEK. Smluvní strany

RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ PEVNÝCH HLASOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB A DODÁVEK. Smluvní strany RÁMCOVÁ DOHODA O POSKYTOVÁNÍ PEVNÝCH HLASOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH SLUŽEB A DODÁVEK Smluvní strany Poskytovatel [doplní zadavatel dle nabídky vybraného dodavatele] IČO DIČ se sídlem zástupce bankovní

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby

Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku nadlimitní na služby V Opavě dne 17.6.2016 Doplňující informace č. 1 Akce : Dodávka telekomunikačních služeb pro Slezskou Univerzitu v Opavě zadávaná podle 21 odst. 1 písm. a) ve vztahu k zákonu se jedná o veřejnou zakázku

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk

Odpověď: Ano, jedná se pouze o SIP trunk Č.j. 1/120/1696832-2017 JID: 127347/2018/VoZP Dne: 15.1.2018 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 1 na dotaz dodavatele Poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací na 48 měsíců 1. V příloze

Více

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA

STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA STÁTNÍ VETERINÁRNÍ SPRÁVA Slezská 7/100, 120 56 Praha 2 Tel.: +420 227 010 142 Fax: +420 227 010 191 elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Příloha č. 1 Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ).

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). Státní veterinární správa Slezská 100/7, Praha 2, 120 56 T: +420 227 010 111, F: +420 227 010 191 Elektronická adresa podatelny: epodatelna@svscr.cz ID datové schránky: d2vairv Č. j.: SVS/2015/098853-G

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ HLASOVÝCH A DATOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH ELEKTRONICKÝCH SLUŽEB PROSTŘEDNICTVÍM SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ HLASOVÝCH A DATOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH ELEKTRONICKÝCH SLUŽEB PROSTŘEDNICTVÍM SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ HLASOVÝCH A DATOVÝCH SLUŽEB A SOUVISEJÍCÍCH ELEKTRONICKÝCH SLUŽEB PROSTŘEDNICTVÍM SÍTÍ ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo:

KUPNÍ SMLOUVA. Příloha č. 7. Číslo: Příloha č. 7 KUPNÍ SMLOUVA Číslo: kterou ve smyslu příslušných ustanovení zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavřely níže uvedeného dne, měsíce a roku na základě

Více

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet

CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet CENÍK SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ Internet Business, IOL Ethernet Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 1. 3. 2015 Obsah: A. Obecná ustanovení... 2 B. Ceny jednorázových úkonů... 2 1. Cena za zřízení služby...

Více

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové

ÚSP CHOTĚLICE REKONSTRUKCE A MODERNIZACE HLAVNÍHO OBJEKTU. Zadavatel. Pivovarské náměstí 1245, Hradec Králové ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ JAKO ZAKÁZKA VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999.

Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999. Zadavatel: Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest se sídlem: Štěpánská 15, 120 00 Praha 2 IČ: 71377999 Veřejná zakázka: Cenově zvýhodněné ICT služby pro malé a drobné podniky - Zvýšení konkurenceschopnosti

Více

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva)

VÝZVA. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) VÝZVA více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen výzva) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Aktualizace průkazů energetické náročnosti budov 2. VYMEZENÍ PLNĚNÍ VEŘEJNÉ

Více

Program podpory ozdravných pobytů Registrační číslo projektu Č.j. SFZP 01393/2015 Název projektu: Litoměřice

Program podpory ozdravných pobytů Registrační číslo projektu Č.j. SFZP 01393/2015 Název projektu: Litoměřice Výzva k podání nabídek (pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory MŽP,SFŽP, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Dodatečná informace č.1 DOTAZY:

Dodatečná informace č.1 DOTAZY: Dodatečná informace č.1 v rámci podlimitní veřejné zakázky dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) I. Identifikační údaje centrálního zadavatele Název

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY. Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY Zařízení vytápění - kotelna ŠJ, Husova 2966, Česká Lípa Obsah 1. Zadavatel... 3 2. Název veřejné zakázky... 3 3. Předmět veřejné zakázky...

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky odolnosti vodičů vůči otěru Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky poskytování služeb SIPNET eu s.r.o. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Všeobecné obchodní podmínky služeb elektronických komunikací (dále jen Podmínky ) stanovují podmínky, za nichž

Více

Výzva k podání nabídek. (dále jen výzva )

Výzva k podání nabídek. (dále jen výzva ) Výzva k podání nabídek (dále jen výzva ) Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce) Datum vyhlášení výzvy k podání nabídek Registrační

Více

SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7

SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7 SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7 Obsah 1 Úvod... 3 2 Smluvní pokuty za nedodržení parametrů kvality služeb... 3 3 Smluvní pokuty za nedodržení parametrů spolehlivosti objednávkový systém a doplňkové funkce OSS

Více

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY:

1. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Základní škola a mateřská škola Jílové, okres Děčín, příspěvková organizace 407 01 Jílové, Školní ul. 287 tel.: 412 550 267 email:zsjilovedc@zsjilovedc.cz Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce

Více

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ):

KUPNÍ SMLOUVA. společně v textu též smluvní strany, uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku, tuto kupní smlouvu (dále jen smlouva ): Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 409 zákona č. 513/1991 Sb. obchodního zákoníku v platném znění I. Smluvní strany 1.1. Fakultní nemocnice Olomouc se sídlem: I. P. Pavlova 185/6, 779 00 Olomouc Nová

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je SBĚR A SVOZ ODPADU PRO OBEC TĚŠETICE. Veškeré informace o specifikaci množství

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka)

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze U Nemocnice 2, Praha 2, 128 08. Zadávací dokumentace (nadlimitní veřejná zakázka) Strana 1 ze 8 Základní údaje zadávací dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky vyhlášené v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. II

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. II Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. II ZADAVATEL VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: CEJIZA, s.r.o. se sídlem Brno, Žerotínovo náměstí 449/3, PSČ 602 00 IČO: 28353242 (dále jen centrální zadavatel ) ZASTOUPENÝ:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro měření odporu spouště Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1

Více

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV

Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Výměna a oprava výplní otvorů v objektu MPSV Veřejný zadavatel popíše změny a) v popisu potřeb, které mají být splněním veřejné zakázky naplněny b) v popisu předmětu veřejné zakázky c) vzájemného vztahu

Více

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň

Městská část Praha 8. se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., V y z ý v á K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet

Veřejná zakázka malého rozsahu Záložní internet PLZEŇSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD, odbor informatiky Škroupova 18, 306 13 Plzeň NAŠE ZN.: IT/1125/11 VYŘIZUJE: Mgr. Pavel Sloup TEL.: +420 377195194 FAX: +420 377195208 MOB: E-MAIL: pavel.sloup@plzensky-kraj.cz

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikací systému IPT - záznam

Více

Rámcová smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací a souvisejících dodávek. mezi. Povodí Moravy, s.p.

Rámcová smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací a souvisejících dodávek. mezi. Povodí Moravy, s.p. Rámcová smlouva o poskytování veřejně dostupných služeb elektronických komunikací a souvisejících dodávek mezi Povodí Moravy, s.p. na straně jedné a Telefónica Czech Republic, a.s. na straně druhé - 1/8-

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o.

Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce sdružené služby dodávky zemního plynu zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. Příloha č. 2 zadávací dokumentace k zakázce "sdružené služby dodávky zemního plynu" zadavatele Centrum sociálních služeb Děčín p.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Obecné požadavky na návrh smlouvy 1.1. Uchazeč uvede

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací:

Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: Příloha č. 1 zadávací dokumentace Katalog služeb (popis předmětu plnění veřejné zakázky) Předmětem veřejné zakázky je vytvoření smluvního rámce pro poskytnutí služeb elektronických komunikací: - internetového

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č.

Zadavateli byly dne a doručeny celkem 3 žádosti o dodatečné informace k zadávací dokumentaci: Dotazy uchazeče č. Dodatečné informace k zadávacím podmínkám Zadavatel veřejné zakázky zadávané v nadlimitním řízení dle zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, (dále jen Zákon ) Komponenty projektu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Optické měřící zařízení Zadavatel: Český úřad pro zkoušení zbraní a střeliva 1. Identifikační

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Program švýcarsko-české spolupráce Název sub-projektu: Nákup zdravotnických

Více

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk

Zadávací dokumentace. Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových služeb a služeb elektronických komunikací pro Město Šumperk Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 91403/2013 TAJ/PAKO *MUSPX01APE8U* Zadávací dokumentace Název akce: Veřejná zakázka malého rozsahu Poskytování hlasových

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Dodávka IT techniky 1/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu DPMP a.s. 2. Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 53220

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodávka technologie hrubotřídění pro společnost PRAGOTRADE spol. s. r. o. 1. SMLUVNÍ STRANY

Více

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka:

Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, Brno IČO: Veřejná zakázka: Zadavatel: STAREZ - SPORT, a.s. se sídlem: Křídlovická 34, 603 00 Brno IČO: 26932211 Veřejná zakázka: Poskytování hlasových a datových služeb elektronických komunikací zadávaná v otevřeném řízení podle

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY Název zakázky: Zařízení pro zkoušky neshořelých zbytků prachu včetně příslušenství Zařízení pro zkoušky

Více

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa

Silnice III/29827 Krňovice-Běleč nad Orlicí-Svinary, 1.etapa ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V SOULADU S VYHL. Č. 232/2012 SB.,O PODROBNOSTECH ROZSAHU ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013

C131210. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Zkvalitnění výuky na SOŠz a SOU Rajhrad 10.10.2013 Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

"NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop"

NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop "Česká Lípa -NEMOCNICE Výzva k podání nabídek v rámci veře~ zakázky malého rozsahu na dodávky "NsP Česká Lípa - Intubační bronchoskop" ~ Nemocnice s poliklinikou Česká Lípa, a.s. se sídlem Purkyňova 1849,47077

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI

PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI PŘÍLOHA 6 SMLOUVY O PŘÍSTUPU K VEŘEJNÉ PEVNÉ KOMUNIKAČNÍ SÍTI Účtování a placení PŘÍLOHA 6 Účtování a placení 1/6 OBCHODNÍ TAJEMSTVÍ Obsah 1. Úvod... 3 2. Proces shromažďování účtovacích údajů a výpočtu

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění

DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění DODATEČNÁ INFORMACE č. 2 v souladu s 49 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění k veřejné zakázce (dále také jako VZ ) s názvem: TELEKOMUNIKAČNÍ A DATOVÉ SLUŽBY

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 313 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 9. 9. 2008 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Mixážní

Více

Tvorba informační koncepce SVS

Tvorba informační koncepce SVS Č. j. SVS/2015/086869-G Zadavatel 1 : Česká republika - Státní veterinární správa Se sídlem: Slezská 7, 120 56 Praha 2 IČ: 00018562 DIČ: není plátcem daně Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva)

Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smlouva Traktor s příslušenstvím a servis str. 1 Smlouva na dodávku zboží a služeb (kupní smlouva) Smluvní strany: KAREL HAHN Zastoupená: Karlem Hahnem Se sídlem: Čs. armády 1884/1a, 74801 Hlučín IČO:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. et Bc. Vítem Rakušanem, starostou města Kolína Se sídlem Karlovo nám. 78, 280 12 Kolín I Telefon 321748111, fax : 321720911

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka výukových pomůcek pro učebnu fyziky pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel

Více

SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7

SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7 SMLUVNÍ POKUTY PŘÍLOHA 7 Obsah 1 Úvod... 3 2 Smluvní pokuty za nedodržení parametrů kvality služeb... 3 3 Smluvní pokuty za nedodržení parametrů spolehlivosti objednávkový systém a doplňkové funkce OSS

Více

Smlouva o zajištění výukových kurzů, ubytování, stravování a dopravy učitelů a žáků

Smlouva o zajištění výukových kurzů, ubytování, stravování a dopravy učitelů a žáků Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zajištění zahraničního jazykového pobytu pro žáky a učitele Smlouva o zajištění výukových kurzů,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

Referent: Ing. Lýdie Bažantová, tel Přílohy: Technická specifikace, Obchodní a platební podmínky, Krycí list

Referent: Ing. Lýdie Bažantová, tel Přílohy: Technická specifikace, Obchodní a platební podmínky, Krycí list ČESKÁ REPUBLIKA MINISTERSTVO FINANCÍ Letenská 15, P.O.BOX 77 118 10 Praha 1 Telefon: 257043449 Fax: 257042609 IČ: 00006947 DIČ: CZ00006947 V Praze dne 15. března 2011 Č. j.: 232/33 375/2011/BA Věc: Výzva

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávka

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. dodávka KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor veřejných zakázek JID: PCROOETRpo65190793 Počet listů: 6 Č.J. KRPA- 200133-3/ČJ-2017-0000VZ-V Přílohy: 1/19 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka

Více

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze

Všeobecná fakultní nemocnice v Praze Strana 1 ze 8 Název veřejné zakázky: Zadavatel Název / obchodní firma : Všeobecná fakultní nemocnice v Praze IČ : 00064165 Adresa sídla / místa podnikání: Osoby oprávněné za zadavatele jednat: Kontaktní

Více

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi

Zadavatel. LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Košická 6, 460 12 Liberec 6. Ing. Pavel Žák, předseda správní rady. Osoba pověřená zadavatelskými činnostmi Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce zadané dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpl a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Krajská hygienická stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě, Na Bělidle 7, 702 00 Ostrava poptává: Dodávku mobilních klimatizací pro pracoviště v Ostravě Zadávací dokumentace Zadávací řízení

Více

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ

SERVISNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Autocentrum BARTH a.s. Hůrka 1798, Pardubice Michal Burkoň, MBA CZ SERVISNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ") I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Zastoupený:

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VZMR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VZMR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VZMR ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647, 193 21 Praha 9 - Horní Počernice IČ: 00240192 vyhlašuje veřejnou zakázku na dodávky

Více

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.

Veřejná zakázka je financována z ESF a státního rozpočtu ČR prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Příloha č. 5 SMLOUVA O DÍLO č.../2010 uzavřená dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991, obchodní zákoník v platném znění Smluvní strany Královehradecký kraj Se sídlem: Pivovarské náměstí 1245/2,

Více

Smlouva o poskytování služby přístupu k síti Internet

Smlouva o poskytování služby přístupu k síti Internet I. Smluvní strany Poskytovatel: Mgr. Ondřej Skipala Skipala Networks Rybník 162 56002 Česká Třebová IČ: 74764799 DIČ: CZ8610256215 Peněžní ústav: mbank Číslo účtu: 670100-2205746382/6210 Kontaktní telefon:

Více

Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání

Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání Rámcová Smlouva o centralizovaném zadávání uzavřená v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů a ve smyslu ustanovení 9 odst. 1 písm.

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5

Název veřejné zakázky: Rekonstrukce panelových domů Vlasta (Taškentská - sanace lodžií a zateplení štítových stěn) Rekonstrukce budov 45454100-5 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce na stavební práce zadané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 5 ZE DNE 13. 3. 2013 ZADAVATEL: Název: STATUTÁRNÍ MĚSTO CHOMUTOV Sídlo: Zborovská 4602, 430 28 Chomutov IČ: 00261891 DIČ: CZ00261891 Jejímž jménem jedná: Mgr.

Více

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám.

Dodatečné dotazy. V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Dodatečné dotazy Veřejná zakázka Processing datových zpráv Portálu ZP a důvěryhodné úložiště datových zpráv Portálu ZP pro VoZP ČR (VZ 60064418) dodatečné dotazy V souladu s 49 zákona 137/2006 Sb., zveřejňujeme

Více

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ )

Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Výzva k jednání v souladu s ustanovením 34 odst. 1 zákona č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Název veřejné zakázky: Upgrade aplikace PKI Monitor pro provoz

Více

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení,

Stránka 1 z 5. Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky. Vážení, Č.j.: Věc: Výzva k předložení nabídky Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávka mobilních (dotykových) zařízení (dále jen veřejná zakázka ).

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Nákup a dodání hemodialyzačního monitoru pro Nemocnici Český Krumlov, a.s. 1. Zadavatel: Nemocnice Český Krumlov a.s. Horní Brána 429 381 27 Český Krumlov IČO: 26095149

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku s názvem Nákup nábytku 3/2019 zadávanou dle 141 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění, (dále jen Zákon ) v dynamickém nákupním systému

Více

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI

Právní a konzultační služby pro potřeby ÚMO Pardubice VI M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Základní škola Přerov, Trávník 27 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle Vnitřního předpisu č. 16/2016 vydaného Radou města Přerova, Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka učebnic, pracovních sešitů a učebních

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ:

doc. Dr. RNDr. Miroslav Holeček, rektor IČ: Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Laboratorní a měřicí technika (II.) 018-2016 zadávanou v dynamickém nákupním systému Dynamický nákupní systém na laboratorní a měřicí techniku (II.) Zadavatel:

Více