Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie"

Transkript

1 1

2 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku Kč (k ) Investiční strategie Development rezidenčních nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů Frekvence úpisu investičních akcií (dále IA) Cenný papír Očekávaný výnos akcií měsíční prioritní investiční akcie 7 % p.a. Držitelé mají přednostní nárok na získání výnosu do 7 %. Výnos a návratnost investice je ve výši min. 6 % kryta objemem majetku investovaného do fondu ze strany zakladatele. Odkupy IA čtvrtletně (splatnost do 9 měsíců); min. objem odkupu 20 tis. Kč Doba trvání fondu Minimální investice klienta Investiční horizont klienta na dobu neurčitou 1 mil. Kč (pro 272 odst. 1 písm. a) až h) a písm. i)bod 2 ZISIF), jinak 125 tis. EUR střednědobý, 3-5 let Vstupní poplatek až 3 % Výstupní poplatek, dle podmínek uvedených ve statutu fondu Opce fondu 0 % při odkupu po 5 letech, 2 % při odkupu mezi 4 a 5 lety, 4 % při odkupu do 4 let Fond má právo uplatnit odkup investičních akcií za aktuální cenu investičních akcií platnou pro kalendářní pololetí, ve kterém bylo právo odkupu ze strany fondu uplatněno.

3 3 / Základní údaje Obhospodařovatel a administrátor fondu Náklady fondu Depozitářská banka Auditor Regulace a právní řád Zdanění výnosů fondu Zdanění akcionářů fyzických osob AVANT investiční společnost, a.s. maximálně 0,5 % p.a. z průměrné hodnoty aktiv Československá obchodní banka, a.s. APOGEO Audit, s.r.o Česká národní banka a Česká republika 5 % ze zisku fondu 15 % při odkupu do 3 let, 0 % při odkupu po 3 letech

4 4 Cíle fondu Investičním cílem fondu je setrvalé zhodnocování prostředků vložených akcionáři fondu, a to zejména ve formě přímých či nepřímých investic do nemovitostí, bytových jednotek a nebytových prostor včetně výstavby nových nemovitostí, bytových jednotek a nebytových prostor prioritně v Brně.

5 5 Výhody investování prostřednictvím fondu kvalifikovaných investorů Profesionální správa majetku. Nízké vstupní a výstupní poplatky. Kontrola nakládání s majetkem fondu depozitářskou bankou (Československá obchodní banka, a.s.). Nižší 5% sazba daně z příjmu pro investiční fondy. Regulace Českou národní bankou. Možnost osvobození od daně z příjmu pro fyzické osoby při odkupu investičních akcií po 3 letech. Přednostní výplata akcionářů s prioritními akciemi.

6 6 Analýza trhu Investiční fond DOMOPLAN se prostřednictvím svých dceřiných společností zaměřuje na výstavbu bytových jednotek středního a vyššího segmentu. Z hlediska lokalizace se soustředí zejména na rezidenční oblasti v Brně a okolí, působí však po celém území ČR. Důvodů k orientaci právě na brněnský realitní trh je hned několik. Město Brno zažívá dramatický rozvoj a s tím dlouhodobě narůstá poptávka po Na výstavbu bytových domů fond v roce 2017 navázal vstupem do developingu horských apartmánů. V této divizi výstavby DOMOPLAN propojil práci profesionálů z oblasti stavebnictví s konzultanty z oblasti cestovního ruchu. Tato spolupráce zaručuje budoucím investorům nejen vysoký komfort pořízeného apartmánu, ale také garanci návratnosti investice z následného pronájmu prostor. Jedním z nejatraktivnějších pro- Dalším velmi zajímavým projektem fondu je rekonstrukce a dostavba hotelu Stará pošta ve stejném středisku. Původní hotel se promění v luxusní horský rezort se zachováním prvorepublikového rázu a dostavbou bude rozšířen o trojici apartmánových domů v zahradě. Společnost DOMOPLAN kromě prodeje nemovitostí poskytuje také komplexní, vysoce nadstandardní služby, související s pořízením nemovitosti. Zajiš- nemovitostech. Dlouhodobost jektů je aktuálně výstavba dvou ťuje individuální poradenství při a stabilitu této poptávky zaručuje vznik a rozvoj průmyslových zón, technologických center a výrobních závodů, vznikají stále nová pracovní místa, která lákají nejen nově příchozí z jiných lokalit, ale také desítky tisíc studentů brněnských univerzit. apartmánových domů o 22 bytových jednotkách v horském středisku Filipovice v Jeseníkách. Tyto apartmány bezprostředně přiléhají ke čtyřsedačkové lanovce v oblíbeném Skiareálu Filipovice. financování investice, připraví návrh řešení konkrétního interiéru a provede jeho faktickou realizaci. Komplexnost těchto služeb pak zprostředkovává promyšlené, pohodlné a nadstandardní bydlení a bezproblémovou péči o investici.

7 7 / Analýza trhu Společnost DOMOPLAN klade důraz na kvalitní provedení staveb, které neztrácejí svou hodnotu. Při své práci vždy respektuje kontext lokality, místní architekturu, návaznost na historii a životní prostředí. Je si plně vědoma, že jenom tak svým klientům nabízí investici s dlouhodobou perspektivou, ať již v oblasti vlastního bydlení nebo pronájmu. Architektonická kvalita a originalita projektů je základní prioritou společnosti DOMOPLAN. Z toho důvodu spolupracuje s řadou renomovaných architektů. Jejich pracovní zkušenosti zaručují vznik luxusních a moderních staveb splňujících nároky pro kvalitní a spokojené bydlení. V neposlední řadě pak garantují originalitu a osobitost provedení jednotlivých projektů. DOMOPLAN v bodech: Kvalita a spolehlivost. Originální osobité řešení. Individuální přístup. Firemní hodnoty. Respekt k životnímu prostředí. Respekt k architektonickým hodnotám.

8 8 / Analýza trhu Fond se neustále snaží reagovat na aktuální trendy realitního trhu. Soustředí se především na nákup pozemků, souborů menších bytových jednotek v perspektivních lokalitách a přestavbu stávajících bytových domů s vysokým potenciálem růstu investice. Veveří a Královo Pole, tedy v nejprestižnějších lokalitách města. Výjimečnost této lokace spočívá mimo jiné i v tom, že v daném místě již nejsou k dispozici žádné volné pozemky s možností výstavby. Navzdory vyšší pořizovací ceně má již nyní celý projekt s exkluzivní architekturou potenciál nejžádanějších prodejů v Brně, a to až s předpokladem V současnosti vstoupil fond do jednání o akvizicích v centru města Brna. A to v katastrálním území prodejní jednotkové ceny 90 tisíc korun českých za metr čtvereční.

9 9 Důvody pro investování do fondu Nadstandardní očekávaný výnos prioritních investičních akcií ve výši 7 % p.a. Přednostní podíl na zisku fondu (před zakladatelem fondu držitelem výkonnostních investičních akcií) do výše 6 % p.a. Garance minimálního výnosu prioritních investičních akcií ve výši 6 % p.a., a to i v případě nižšího zisku či dokonce ztráty fondu. Garance je formou redistribuce fondového kapitálu od držitelů výkonnostních investičních akcií ve prospěch držitelů prioritních investičních akcií, a to až do výše tohoto fondového kapitálu. Až sekundární podíl na případné ztrátě fondu, nejprve je ztráta hrazena z fondového kapitálu od držitelů výkonnostních investičních akcií. Investování do reálných hodnot se stabilním růstem hodnoty pro akcionáře. Profesionální zázemí jednoho z největších a nejúspěšnějších českých developerů. Nulové výstupní poplatky při doporučené délce držení akcií. AVANT je největším správcem fondů kvalifikovaných investorů v České republice. Diverzifikace investic do různých nemovitostních projektů. Odbornost a bohaté zkušenosti zástupců fondu.

10 10 Přehled projektů fondu Apartmány STARÁ POŠTA

11 11 Popis projektu Projekt apartmánového bydlení Stará pošta je stejně jako projekt Apartmány Filipovice dílčím projektem širšího záměru rozvoje severních svahů jesenického masivu Hrubý Jeseník pod Červenohorským sedlem. Navazuje na hotel Stará pošta, v srdci horského střediska Filipovice, které je součástí obce Bělá pod Pradědem. Jde o oblast s délkou sjezdovek 2,6 km, která je svými severními svahy a vzdáleností necelých 30 km od polských hranic atraktivní destinací pro české i polské lyžaře. Oblast je zajímavá širokou Pro tento areál připravujeme projekt rekonstrukce a dostavby ubytovacích kapacit, který promění původní hotel v luxusní horský rezort. Přestože bude rezort plnit požadavky těch nejnáročnějších klientů, bude i nadále zachovávat prvorepublikovou tradici inspirovanou židovskou kulturou původní majitelky i Priessnitzovými myšlenkami péče o tělo a ducha. Projekt je tvořen třemi celky: rekonstrukcí a rozšířením hotelu, dostavbou trojice apartmánových domů v zahradě a úpravou hotelové zahrady samotné. nabídkou zimního i letního vyžití a blízkostí známých lázeňských center: Karlovy Studánky, Dolní Lipové a Jeseníku. Budovy hotelu a poštovny očistíme o necitlivé zásahy rekonstrukce z 90. let minulého století a vrátíme je do původního prvorepublikového vzhledu. I po rekonstrukci zůstane zachována restaurace, ubytování hostů bude transformováno na aparthotel. Doplněny budou služby nezbytné pro fungování moderního ubytovacího provozu. Naším cílem je zachování interiérů v duchu 30. let. Výraznou dominantou střediska je hotel Stará pošta, který vznikl ve 30. letech minulého století dostavbou původní poštovny, a to z popudu bohaté židovské rodiny. V současné době disponuje 160 lůžky, restaurací, wellness a rozlehlou zahradou s několika sportovišti.

12 12 a dvě nejvyšší jsou navržena jako podkroví. V 1.PP se budou nacházet sklepní kóje, sloužící jako lyžárny a kolárny ubytovaných, a směrem do zahrady 2 apartmány s předzahrádkami. V ostatních podlažích budou v každé sekci vždy 4 apartmány na patře, v podkroví apartmány mezonetové. Přestavbou projde hotelový wellness. Dojde k jeho zvětšení a rozšíření nabízených aktivit. Jeho součástí bude bazén s protiproudem, saunový svět a privátní salonek s vířivkou [kolik celkem saun v saunovém světě]. Nedílnou součástí návrhu je také elektronický systém řízení hotelu minimalizující náklady na údržbu a personál. Oba objekty budou úsporně nakládat s energiemi. Skladba apartmánů v hotelu je navržena v malých modulárních jednotkách, které lze v případě zájmu Jako zdroj tepla budou sloužit tepelná čerpadla se vzdáleným přístupem ke správě. klientů vzájemně propojovat a z menšího apartmánu 1+kk vytvořit luxusní byt velikosti 4+kk. Apartmány v nejvyšším patře budou mít k dispozici prostornou terasu s výhledem na sjezdovku a panorama Točníku (Červená hora, 1333m) a Keprníku (1424m). Úprava hotelové zahrady spočívá v její rekultivaci, přičemž její koncepce ovocného sadu, jako klidného koutu pro odpočinek během náročné cesty, zůstane i nadále zachována. Do stínu ovocných stromů je navržen venkovní wellness park, využívající pramenů na pozemku, založený na tradici Priessnitzových lázní. Na centrální osu parku lemovanou stromořadími budou navázány další doplňkové aktivity - místa pro posezení, odpočinek, grilování, sport nebo zábavu s dětmi. Druhou výraznou částí projektu je dostavba tří apartmánových domů v zahradě. Koncept stavby vychází z typologie tradičního jesenického stavení. Objekt bude dělen na 4 nadzemní a jedno podzemní podlaží, přičemž jedno podlaží bude částečně zasazeno do terénu, další bude zcela pod úrovní terénu

13 13 Projekt v bodech Datum realizace: zahájení 2019 Počet jednotek v hotelové části: Počet jednotek v apartmánových domech: 32 Počet venkovních zastřešených parkovacích stání: 45 Počet venkovních parkovacích stání: 24

14 14 Bytový dům DOMINO

15 15 Popis projektu Bytový dům DOMINO je ideálním místem k bydlení pro ty, kteří ocení kvalitní architekturu v blízkosti centra Brna a zároveň chtějí sdílet genius loci ulice Francouzská okna na balkony a snížené parapety ostatních oken, vytváří směrem do ulice dobře zapamatovatelnou, originální fasádu. Francouzská. Největším lákadlem domu DOMINO je jeho poloha a v mnoha ohledech i jedinečnost. Atraktivitu bydlení podtrhuje promyšlené architektonické provedení s použitím kvalitních přírodních materiálů. Silueta domu DOMINO ustupuje směrem k horním patrům a vytváří tak průběžné terasy orientované směrem k výhledům na brněnské panorama. Uskakující linie směrem do ulice zajišťuje dobré oslunění ze západní strany. Jako u předcházejících úspěšných projektů, realizovaných ve spolupráci s renomovanou architektonickou kanceláří Atelier RAW ( Doc. Ing. arch. Tomáš Rusín a Doc. Ing. arch. Ivan Wahla, je i tento dům elegantní a originální stavbou, která kombinuje současný přístup k architektuře s tradičními brněnskými motivy z období nejkvalitnější bytové výstavby Dům má dvě schodišťová jádra s výtahy. Do ulice jsou umístěny obývací pokoje a terasy bytů, do dvorní části pak ložnice s balkony. V přízemí objektu jsou kromě vstupů a průjezdu do dvorní části umístěny i obchodní jednotky a kočárkárny. z 30. let 20. století. Přehledné dispozice bytů mají centrální halu, z níž je Dům je zajímavý i svým barevným řešením. Je komponován v bílé a černé barvě (proto název DOMINO) s akcentem červené barvy ve schodišťových jádrech. Uměřenou bílou fasádu doplňuje elegantní černý obklad parteru domu a černo-bílá kombinace je promítnuta i do společných prostor domu. přístupná koupelna, komora a toaleta, na jih orientovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem a ložnice orientované na sever. V podzemním podlaží jsou kromě obchodního prostoru umístěny také sklepní kóje a technické zázemí domu. Objekt nabízí celkem 31 parkovacích stání na vlastním uzavřeném pozemku.

16 16 Výstavbou bytového domu DOMINO je realizován kvalitní bytový objekt na místě s velkým potenciálem dobrou dostupností z centra, bezproblémovou dopravní obslužností, klidnou polohou a dalekými výhledy na centrum Brna. Projekt v bodech Datum realizace: listopad 2015 až květen 2017 Lokalita: Brno, ul. Francouzská Počet bytů (dispozice): 24 (2+kk) + 2 (3+kk) Počet nebytových prostor: 2 Počet parkovacích míst: 31

17 17 Apartmány FILIPOVICE

18 18 Popis projektu Apartmány Filipovice jsou zasazeny do vysoce atraktivní celoročně turisty vyhledávané lokality Jeseníků v centru chráněné krajinné oblasti. Koupě apartmánu v tomto domě skýtá jedinečnou možnost celoročního sportovního i společenského vyžití, stejně jako příležitost ke komerčnímu zhodnocení investice. Obě budovy jsou kompletně obloženy v horských oblastech tradičním štípaným šindelem. V kontrastu k měkkému, postupem času tmavnoucímu modřínovému obkladu, ubíhají z hlavního objemu stavby prostory lodžií. Ty pak krystalicky září barevnou skleněnou mozaikou a spolu se čtvercovými okny stejné barvy definují každý z domů. Dva samostatné apartmánové domy vycházejí ze soudobé a minimalistické architektury, která navazuje na tradiční architekturu Jesenicka. Svým pojetím a lokalizací propojují benefity bezprostředního umístění u lanovky ve Skiareálu Filipovice s ideálním prostorem pro odpočinek a relaxaci v klidném soukromí. Každý apartmánový dům disponuje jedenácti bytovými jednotkami, a to jak byty 2+kk, tak mezonety 2+kk a 3+kk pro větší rodiny. Ke každému apartmánu náleží technická místnost upravená k uložení lyží, kol a dalších potřebných věcí. Přímo před objektem je možnost využití parkovacího stání. Jednotlivé Oblast Filipovic patří mezi nejvyhledávanější turistická střediska Jeseníků, nachází se ve výšce 700 metrů n. m., jednu zastávku skibusu od Červenohorského apartmány mají terasu či balkon, v přízemí jsou k dispozici vlastní zahrádky. Uživatelé apartmánu mohou přímo v areálu využívat moderní saunové centrum. sedla, přímo u hlavní trasy na Jeseník. Tato unikátní poloha v blízkosti sportovních center, jakými jsou Praděd, Petříkov, Ostružná a Ramzová, činí z Filipovic atraktivní destinaci pro zimní i letní sportovní vyžití Na návrzích jednotlivých apartmánů se podíleli špičkoví bytoví designéři. Jejich práce se promítla do účelně navržených dispozic každého z bytů. rodin i jednotlivců.

19 19 Projekt v bodech Datum realizace: březen 2018 až červenec 2019 Lokalita: Filipovice, Jeseníky Počet bytů: 18 (2+kk) + 4 (3+kk) Výstavbou Apartmánů Filipovice bude realizován mimořádně atraktivní projekt, nabízející komfortní sportovní a společenské vyžití v srdci Jeseníků, s možností vysoce efektivního komerčního využití investice.

20 20 Bytový dům ŽIŽKOVA

21 21 Popis projektu Bytový dům Žižkova nabízí bydlení v mimořádně jednotlivé obytné části bytů. Tyto lodžie jsou situované do světlé fasády vnitrobloku. atraktivní lokalitě v blízkosti centra Brna, poblíž Konečného náměstí, na úpatí Kraví hory. Stavba bytového domu dotváří městský blok mezi ulicemi Žižkova, Úvoz a Rybkova. Hlavním benefitem bydlení v této lokalitě je jak pěší dostupnost centra, tak i bezprostřední blízkost přírodního a rekreačního areálu na Kraví hoře. Jedná se o perspektivní bydlení s předpokladem vysokého zhodnocení investice. Novostavba bytového domu je rozdělena do tří nadzemních částí, což vytváří efekt příjemné členitosti. Vstupy do jednotlivých obytných sekcí jsou situovány z nádvoří, které lze chápat jako poloveřejný prostor. Příjemnou atmosféru zde dotváří nově vysazená vzrostlá zeleň. Celé architektonické pojetí budovy, navržené atelierem Kuba & Pilař, volně navazuje na kvalitu okolních staveb realizovaných významnými architekty, jako jsou Bohuslav Fuchs, Jindřich Kumpošt nebo Endre Steiner. Tato jména se pak stávají výchozím bodem i závazkem pro provedení celé budovy. Dům nabízí bytové jednotky různých rozměrů, od 1+kk až po luxusní byty 4+ kk, 5+kk a loftové byty v 7. a 8. nadzemním podlaží. Menší byty jsou situovány v nižších podlažích, naopak v nejvyšších patrech jsou byty největší. Ty nabízejí mimořádně atraktivní výhledy na město. Přízemní část budovy při ulici Žižkova nabízí také prostor pro komerční využití. Architektonické řešení domu vychází z kontrastu vnější pevné slupky pojednané tmavým keramickým obkladem a členěné nepravidelně rozmístěnými francouzskými okny. Soukromí každého z bytů Dům má k dispozici osmdesát míst pro parkování ve dvou podlažích podzemních garáží a patnáct venkovních parkovacích stání. zajišťují mimo jiné i odstíněné lodžie navazující na

22 22 Celé provedení stavby klade mimořádný důraz na precizní propracování až do nejmenších detailů. Kombinace umístění objektu v centru Brna, a přesto v blízkosti přírody, činí z bytového domu Žižkova ojedinělé místo pro život. Projekt v bodech Datum realizace: 2018 Lokalita: Brno, ul. Žižkova Počet bytů: 11 (1+kk) + 35 (2+kk) + 11 (3+kk) 5 (4+kk) + 1 (5+kk) + 4 (loft) Počet nebytových prostor: 2 Počet parkovacích stání: 95

23 23 Rezidence STARÝ PIVOVAR

24 24 Popis projektu Rezidence Starý pivovar vychází z vize příjemného bytového domu v atraktivní části města Brna. Nachází se v mimořádně klidné části Králova Pole, mezi ulicemi Metodějova a Kollárova. Dům je obklopený umožňující vstupy ze tří komunikačních jader ke vstupům do jednotlivých bytových jednotek. Poslední, páté patro, je ustoupené a každá jednotka je opatřena velkou terasou. parkem, citlivě a moderně navazuje na původní pojetí budovy starého klášterního pivovaru. Předností lokality je vynikající občanská vybavenost, možnost navštěvovat velká nákupní centra, stejně jako malé podniky s rodinnou atmosférou, a snadná Mimořádně přívětivá je i orientace budovy. Hlavní fasáda je obrácena směrem do parku a okna a balkony se tak otvírají východním a jižním směrem. Park v bezprostředním okolí domu disponuje dětským hřištěm, chodníčky a posezením. dostupnost městské hromadné dopravy. Objekt je tvořen dvaapadesáti byty různé velikosti, Architektonické řešení realizovala architektonická kancelář RAW, která v rámci projektu zúročila své zkušenosti jak z velkých urbanistických celků, tak i počínaje dispozicemi 2+kk až po luxusní 3+1. K dispozici je padesát tři parkovacích míst v přízemí domu, a to formou garážových stání přístupných z obou ulic. jednotlivých budov nebo drobných řešení interiérů. Realizací projektu Starý pivovar vznikne mimořádně V návrhu Rezidence Starý pivovar byla uplatněná soudobá a velmi bohatá architektura. Povrch fasády vhodné bydlení v atraktivní části Brna, ideální i pro rodiny s dětmi. je obložen režným cihelným obkladem, který objektu dodává příjemné drobné měřítko. Směrem na západ jsou na fasádě objektu navrženy průběžné chodby,

25 25 Projekt v bodech Datum realizace: 2018 Lokalita: Brno, ul. Kollárova Počet bytů: 13 (2+kk) + 36 (3+kk) + 3 (3+1) Počet parkovacích stání: 53

26 26 Představení správce AVANT investiční společnost, a.s. se specializuje na zakládání a správu fondů kvalifikovaných investorů. V posledních třech letech se stal AVANT nejdynamičtěji rostoucí investiční společností v České republice a v současnosti se jedná o největší investiční společnost na trhu fondů kvalifikovaných investorů. AVANT investiční společnost, a.s. spravuje 56 investičních fondů s celkovou hodnotou majetku přes 25 mld. Kč k Své postavení na trhu získal AVANT IS především svým osobním klientským přístupem, zkušenostmi, flexibilitou a kvalitou poskytovaných služeb. Spravované fondy investují do komerčních nemovitostí, bytových projektů, zemědělské půdy, pohledávek, majetkových účastí v začínajících projektech či v existujících firmách, kterým pomáhá v dalším rozvoji.

27 27 Upozornění DOMOPLAN, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. je fondem kvalifikovaných investorů. Investorem fondu se může stát výhradně kvalifikovaný investor ve smyslu 272 zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech. Sdělení klíčových informací fondu (KID) je k dispozici na V listinné podobě lze uvedené informace získat v sídle společnosti AVANT investiční společnost, a.s. ROHAN BUSINESS CENTRE, Rohanské nábřeží 671/15 (recepce B), Praha 8. Investiční společnost upozorňuje investory, že hodnota investice do fondu může klesat i stoupat a návratnost původně investované částky není zaručena. Výkonnost fondu v předchozích obdobích nezaručuje Bližší informace o Common Reporting Standard(CRS) a Foreign Account Tax Compliance Act (FATCA) můžeme získat na stejnou nebo vyšší výkonnost v budoucnu. Investice do fondu je určena k dosažení výnosu při jejím střednědobém a dlouhodobém držení, a není proto vhodná ke krátkodobé spekulaci. Potenciální investoři by měli zejména zvážit specifická rizika, která mohou vyplývat z investičních cílů fondu, tak jak jsou uvedeny v jeho statutu. Investiční cíle se odráží v doporučeném investičním horizontu, jakož i v poplatcích a nákladech fondu.

28 28 Více informací o fondu DOMOPLAN investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Vám podá: Ing. Martin KRAJÍČEK Obchodní ředitel Aleš BASTIN Obchodní manažer Mobil: Telefon: krajicek@avantfunds.cz Mobil: Telefon: bastin@avantfunds.cz Kontakt: ROHAN BUSINESS CENTRE Rohanské nábřeží 671/15 (recepce B) Praha 8 Telefon: info@avantfunds.cz Více informací o fondu na:

29 29

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie 1 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 36 506 000 Kč (k 30. 3. 2018) Investiční strategie Development rezidenčních nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Zaměření fondu nemovitosti a

Více

Měníme svět kolem nás investicemi do nemovitostí nejvyšší kvality. Stavíme na originální architektuře, která respektuje své okolí i životní prostředí.

Měníme svět kolem nás investicemi do nemovitostí nejvyšší kvality. Stavíme na originální architektuře, která respektuje své okolí i životní prostředí. AK TUALIZOVÁNO K 12/2018 2 Měníme svět kolem nás investicemi do nemovitostí nejvyšší kvality. Stavíme na originální architektuře, která respektuje své okolí i životní prostředí. 3 Naše filozofie Kvalita

Více

MEMORANDUM. Reit-CZ. Investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. (zkrácený název: REIT-CZ SICAV)

MEMORANDUM. Reit-CZ. Investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. (zkrácený název: REIT-CZ SICAV) MEMORANDUM Reit-CZ Investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s (zkrácený název: REIT-CZ SICAV) ZÁKLADNÍ ÚDAJE O FONDU Typ fondu: otevřený investiční fond kvalifikovaných investorů Investiční strategie:

Více

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 58 112 000 Kč (k 30. 9. 2017) Investiční strategie Development rezidenčních nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Zaměření fondu nemovitosti a financování

Více

CZECH CAPITAL. RE FUND SICAV, a.s.

CZECH CAPITAL. RE FUND SICAV, a.s. CZECH CAPITAL RE FUND SICAV, a.s. 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 96 313 737 Kč (k 30. 9. 2018) Investiční strategie Investice do výnosových nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů

Více

CZECH CAPITAL. RE FUND SICAV, a.s.

CZECH CAPITAL. RE FUND SICAV, a.s. CZECH CAPITAL RE FUND SICAV, a.s. 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 35 939 000 Kč (k 30. 9. 2017) Investiční strategie Investice do výnosových nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů

Více

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 131 000 000 Kč (k 30. 6. 2018) Investiční strategie Development rezidenčních nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Zaměření fondu nemovitosti a

Více

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie

Investiční strategie. Development rezidenčních. Zaměření fondu nemovitosti a financování nemovitostních projektů. měsíční. prioritní investiční akcie 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 115 906 864 Kč (k 30. 9. 2018) Investiční strategie Development rezidenčních nemovitostí Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Zaměření fondu nemovitosti a

Více

ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS

ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS Českomoravský fond SICAV ZÁKLADNÍ ÚDAJE Typ fondu investiční fond s proměnným základním kapitálem Zaměření podfondu investice do nemovitostí a pohledávek zajištěných

Více

ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS

ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS ČESKOMORAVSKÝ FOND SICAV, a.s. PODFOND DOMUS Českomoravský fond SICAV, a. s. Kodaňská 558/25 101 00 Praha 10 - Vršovice Telefon: 216 216 160 E-mail: info@cmfond.cz Cenný papír Českomoravský fond SICAV

Více

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013

Exkluzivní. Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz LISTOPAD 2013 Exkluzivní nemovitosti Kompletní nabídku nemovitostí a poskytovaných služeb naleznete na www.remaxcollection.cz Představení kanceláře The RE/MAX Collection Platinum The RE/MAX Collection je prémiová značka

Více

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI

TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI TO NEJLEPŠÍ Z KARLÍNA PRÉMIOVÉ BYTY V UNIKÁTNÍ REZIDENCI LOKALITA METRO KŘIŽÍKOVA TRAM. ZASTÁVKA KŘIŽÍKOVA CYKLOSTEZKA AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC PARK VÍTKOV BYDLENÍ PRO 21. STOLETÍ V původní zástavbě

Více

PRVNÍ REZIDENČNÍ investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.

PRVNÍ REZIDENČNÍ investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. PRVNÍ REZIDENČNÍ investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 759 644 000,- CZK k 31. 12. 2017 Investiční strategie development rezidenčních nemovitostí

Více

PRVNÍ REZIDENČNÍ, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.

PRVNÍ REZIDENČNÍ, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. PRVNÍ REZIDENČNÍ, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. 2 Základní údaje Aktuální hodnota majetku 1.011.979.972,- CZK k 31.7.2017 Investiční strategie development rezidenčních nemovitostí

Více

můj katalog nemovitostí

můj katalog nemovitostí můj katalog nemovitostí exkluzivní lokalita kvalita & design výjimečnost trvalá hodnota nadčasovost bezpečnost dětská hřiště služby pohodlí Do svého katalogu jste si vybrali tyto nemovitosti: nemovitost

Více

Vihorev. Capital SICAV, a.s. Investiční memorandum

Vihorev. Capital SICAV, a.s. Investiční memorandum Vihorev. Capital SICAV, a.s. Investiční memorandum STATUT Cílová hodnota majetku do konce roku 2020 1.000.000.000 Kč Investiční strategie Development rezidenčních a výnosových nemovitostí Typ fondu Fond

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ

NABÍDKA LUXUSNÍCH BYTŮ A PENTHOUSŮ O PROJEKTU Projekt U Pernikářky 7 tvoří celkem slunných, jižně orientovaných bytů v nízkoenergetickém viladomě s podzemním parkováním. Architektonicky výrazná novostavba bude citlivě zasazena do prvorepublikové

Více

// investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.

// investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. // investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. 874 222 816 Kč* Aktuální hodnota majetku *k 28. 2. 2019 /01 // Základní údaje Zaměření fondu Frekvence úpisu investičních akcií (dále IA) nemovitosti

Více

// investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.

// investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. // investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. 801 243 953 Aktuální hodnota majetku development rezidenčních nemovitostí Investiční strategie fond kvalifikovaných investorů Typ fondu Kč * * k

Více

RODINNÉ DOMY STODŮLKY

RODINNÉ DOMY STODŮLKY RODINNÉ DOMY STODŮLKY SLOVO ARCHITEKTA Pro výstavbu rodinných domů byla investorem vybrána atraktivní lokalita ve Stodůlkách, která je celá situována na slunný jihozápad a určena pro obytnou zástavbu.

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666

YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT bezplatná zákaznická linka: 800 200 666 YIT STAVO Hradčanská Office Center Milady Horákové 116/109 160 00 Praha 6 domov@yit.cz www.yit.cz Hyacint Modřany A (II. fáze) Váš domov rozkvétá v Modřanech

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK Profil společnosti CIMEX GROUP Celková plocha pronajímatelných kancelářských prostor: 100 000 m 2 Hodnota portfolia administrativních budov CZK 4,2 miliardy Hodnota portfolia

Více

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu

Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Půdní vestavby Praha 10 Představení projektu Úvodem Developerská společnost Real 3 a.s., se při úvahách o novém projektu zabývala myšlenkou, jak nabídnout zájemcům o bydlení opravdovou architektonickou

Více

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója

KATALOGOVÝ LIST RD Fata Morgana, Praha Trója RODINNÝ DŮM K PRODEJI Dům je na výjimečném místě pod zahradami Fata Morgany s jedinečným výhledem do Pražské Zoo a na Vinice Sv. Kláry. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn

Více

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany

KATALOGOVÝ LIST BD K Dolům 41, Praha 12 Modřany BYTY K PRODEJI Všechny byty mají skvělou dispozici, balkon nebo terasu, sklepní kóji přístupnou z 1.NP a kryté parkovací stání. Kupující si může zvolit dle svého vkusu povrchy podlah malby stěn obklady,

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY

REZIDENCE PROSTĚJOV CITY REZIDENCE PROSTĚJOV CITY AD štúdio - 2013 SBC Czech Investment a.s. PRŮVODNÍ ZPRÁVA 2 REZIDENCE PROSTĚJOV CITY Rezidence Prostějov CITY - tak trochu jiné bydlení... Motto: Od nepaměti hledali obydlí lidé

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

Vestec Střed rezidenční komplex

Vestec Střed rezidenční komplex Vestec Střed rezidenční komplex Akropolis reality, s.r.o. Zdeněk Špetlík Pštrossova 1925/6 110 00 Praha 1 tel: 800 10 80 80 mobil: 731 303 055 tel/fax: 224 91 90 13 zdenek.spetlik@akropolisreality.cz www.akropolisreality.cz

Více

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz

Urbanistické souvislosti Architektonický výraz Urbanistické souvislosti Parcela se nachází v Brně v městské části Zábrdovice na nároží ulic Bratislavská a Stará. Tato městská část sousedí s historickým centrem města Brna. Tomu odpovídá krátká docházková

Více

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK

Hanspaulka. Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK Hanspaulka Vícegenerační vila v jedné z nejatraktivnějších městských čtvrtí LANDMARK PROPERTIES ID 11242 Hanspaulka Jeden z klenotů pražských rezidenčních čtvrtí Kouzelná část šesté pražské čtvrti Dejvice,

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty

OBSAH PREZENTACE. Základní informace. Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia. Současné portfolio. Plánované projekty Představení fondu OBSAH PREZENTACE Základní informace Proč investovat s námi? Diverzifikace portfolia Současné portfolio Plánované projekty ZÁKLADNÍ INFORMACE Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů Druh

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA

KLIDNÁ REZIDENČNÍ LOKALITA O PROJEKTU Projekt třížkovské výhledy zahrnuje celkem 16 reprezentativních ů s balkony, terasami či předzahrádkami a poutavými výhledy na Prahu. Dvojice navazujících viladomů, architektonicky inspirovaných

Více

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti

HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti HERRYS - Roubený dům s obrovským pozemkem k investiční příležitosti Realitní kancelář HERRYS nabízí luxusní samostatně stojící dům s venkovní terasou, pozemkem o velikosti 42.000 m2 včetně 10.050 m2 vlastního

Více

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE

STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE BYTOVÝ DŮM, KUTNÁ HORA Atelier KOHOUT TICHÝ ATZBP ZS2011/2012 RICHARD OTT STUDIE BAKALÁŘSKÉ PRÁCE řešené území Morfologie terénu a zástavby Kutné hory m_1:7500 Charakter zástavby rodinné domy -řádkové,

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

PROARTE, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s.

PROARTE, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. PROARTE, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. 2 Základní údaje Cílová hodnota majetku 250.000.000,-Kč Investiční strategie nákup uměleckých děl Typ fondu Fond kvalifikovaných investorů

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Informační memorandum VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ A1807 Apartmány Hubertus Karlova Studánka Karlova Studánka č.p. 95, okres Bruntál 34 bytů, 6 nebytových prostor, garáže Obsah Úvod... 3 Předmět prodeje... 3 Popis

Více

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ

KOTI HYACINT. Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ KOTI HYACINT Váš domov rozkvétá v Modřanech WWW.YIT.CZ budova E pasivní budova F budova D Všechny vizualizace uvedené v této brožuře jsou pouze informativní. Bydlení ve finském stylu O projektu Hyacint

Více

www.rezidenceuhvezdy.cz Nadčasová architektura Pasivní standard Nejmodernější technologie 900 m na metro O projektu 1 min. do parku Bydlení v přírodě 15 bytů Váš nový a zdravý domov! Unikátní projekt Rezidence

Více

Staráme se o investice a finance těch nejúspěšnějších a nejnáročnějších, máme individuální a komfortní přístup ke klientům

Staráme se o investice a finance těch nejúspěšnějších a nejnáročnějších, máme individuální a komfortní přístup ke klientům Kdo jsme Lloyds Carl Capital Co. Ltd. je investiční a developerská společnost. Zaměřujeme se na kompletní proces výstavby, akvizici pozemku, vyřízení povolení, zajištění financování, řízení projektu, až

Více

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ

ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ REZIDENCE U ZÁMKU REZIDENCE U ZÁMKU, HORNÍ NÁMĚSTÍ 50, VSETÍN ATRAKTIVNÍ BYTY A NEBYTOVÉ PROSTORY VE VSETÍNĚ K PRODEJI DO OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ INVESTOR: NOVÉ BYTY VSETÍN s.r.o. VÝHRADNÍ PRODEJCE: AENTURA

Více

Nový rezidenční projekt

Nový rezidenční projekt RAKOUSKO Nový rezidenční projekt Garantovaný příjem z pronájmu až 9% ročně! přímo u lanovky Bad Gastein Sleva 5 % pro první 3 kupující! Bad Gastein, Rakousko Bag Gastein je krásné alpské městečko v údolí

Více

FUND SICAV A.S.

FUND SICAV A.S. FUND SICAV A.S. Základní údaje Základní údaje PRÁVNÍ FORMA FONDU akciová společnost s proměnným základním kapitálem (SICAV) TYP FONDU fond kvalifikovaných investorů PODKLADOVÁ AKTIVA FONDU fond fondů investující

Více

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e

i d e n t i f i k a č n í ú d a j e i d e n t i f i k a č n í ú d a j e název O B Y T N Ý S O U B O R N A V A C K O V Ě Z Ó N A A 3 / 9. E T A P A prověření hmoty objektu E v kontextu okolní zástavby ve smyslu 26 PSP místo ulice Olgy Havlové,

Více

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu

RAKOUSKO. Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci. Ski Amadé. Garantovaný výnos z pronájmu RAKOUSKO Nový rezidenční komplex u lanovky v srdci Garantovaný výnos z pronájmu Ski Amadé Wagrain, Rakousko Skvělé lyžování a krásné léto v Alpách Městečko Wagrain se nachází v srdci lyžařského střediska

Více

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních apartmánů v areálu. Marina Lipno. - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních apartmánů v areálu Marina Lipno - Lipno nad Vltavou - Již více než 30 apartmánů si pořídili čeští občané I Vy zde můžete najít svůj vysněný apartmán Všeobecný popis Rekreační areál Marina

Více

EDULIOS, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. (dále jen EDULIOS a.s. ) Podfond EDULIOS Alfa

EDULIOS, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. (dále jen EDULIOS a.s. ) Podfond EDULIOS Alfa EDULIOS, investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. (dále jen EDULIOS a.s. ) Podfond EDULIOS Alfa Nemovitostní Fond Kvalifikovaných Investorů Hlavní investiční impulsy Investice pouze do pražských

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/10 BYTY - přehled projektů Počet bytů Termín/y dokončení 42 celkem / 8 volných Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 629 celkem / 13 volných Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí

Více

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ

Region soudržnosti NUTS II Střední Morava. Model IPRM a IPRÚ Region soudržnosti NUTS II Střední Morava Model IPRM a IPRÚ IPRM-integrovaný plán rozvoje města Východiska na úrovni EU a ČR - Legislativa pro období 2007-2013 důraz na integrovaný přístup a tlak velkých

Více

Lokalita Rovná územní studie

Lokalita Rovná územní studie Lokalita Rovná územní studie A - Textová část pořizovatel: lokalita: stupeň: Městský úřad Boskovice, Odbor výstavby a územního plánování Boskovice - Rovná Územní studie generální projektant: Atelier 99

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers Praha 4 - Kamýk / projekt Nad Modřanskou roklí Termín/y dokončení

Více

Bydlení s nejhezčími výhledy

Bydlení s nejhezčími výhledy Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování začátkem roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji

Více

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú.

Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice. Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. 1977 Název stavby: Stavební úpravy, nástavba a přístavba Domova pro seniory Kaplice 1980/3 Místo stavby: ul. Míru 366, 382 41 Kaplice, p.č. 1986/1 v k.ú. Kaplice Okres: Kaplice 1982 1992/2 Datum: Květen

Více

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015

julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 julie pecharová atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Bytový dům Bechyňova atbs, atelier ondřeje císlera a tomáše otha, zimní semestr 2014/2015 Blok zakončující Engelem navrženou

Více

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou -

Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - Lipno nad Vltavou - Prodej rekreačních bytů v areálu Riviera Lipno - - Prodejní cena od 1.976.000,- Kč Všeobecný popis Rekreační areál Riviera Lipno v obci Lipno nad Vltavou se nachází v klidném prostředí, přímo u Lipenského

Více

Srovnávací tržní analýza

Srovnávací tržní analýza Srovnávací tržní analýza 1/6 Srovnávací tržní analýza Ladislav Jandáček ladislav.jandacek@re-max.cz +420 727 832 834 Klient : Potanková Jaroslava Nemovitost : Prodej bytové jednotky Adresa : Čimická 2

Více

ÚZEMNÍ STUDIE VE SMYSLU 26 PSP

ÚZEMNÍ STUDIE VE SMYSLU 26 PSP OBSAH TEXTOVÁ ČÁST GRAFICKÁ ČÁST 1.0 SITUACE 1.1 SITUACE - POHLED. BODY 1.2 POHLED 1 1.3 POHLED 2 1.4 POHLED 3 1.5 POHLED 4 1.6 POHLED 5 1.7 POHLED 6 1.8 POHLED 7 1.9 POHLED 8 Územní studie Obytný komplex

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

DŮM Č.P. 49, BECHYŇOVO NÁMĚSTÍ, PŘIBYSLAV NABÍDKA BYTŮ

DŮM Č.P. 49, BECHYŇOVO NÁMĚSTÍ, PŘIBYSLAV NABÍDKA BYTŮ DŮM Č.P. 49, BECHYŇOVO NÁMĚTÍ, PŘIBYLAV NABÍDKA BYTŮ Obsah TRANA Úvod 2 Popis projektu 3 Mapa umístění 4 ituace stavby 5 Půdorysy podlaží 6 eznam bytů a nebytových prostor 10 Půdorysy bytů a nebytových

Více

Bydlení v nejlepší lokalitě

Bydlení v nejlepší lokalitě Bydlení s nejhezčími výhledy REZIDENCE NA VESELÉ KRÁSNÝ SVĚT 40 bytových jednotek 1+kk až 5+kk K nastěhování na jaře roku 2014 V bytovém domě o čtyřech nadzemních podlažích na severo-východním okraji města

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

Konečné natočení jednotlivých objektů je ovlivněno pozicí domu na parcele, orientaci ke světovým stranám, ale také na výhledech jednotlivých bytů.

Konečné natočení jednotlivých objektů je ovlivněno pozicí domu na parcele, orientaci ke světovým stranám, ale také na výhledech jednotlivých bytů. ZADÁNÍ BAKALÁŘSKÉ PRÁCE 2014 / 2015 Obytný soubor na ul. Pastviny v Brně- Komíně Urbanistický koncept Koncept projektu spočívá ve vytvoření struktury bytových domů jako typicky městského způsobu bydlení.

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ

PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ PRONÁJEM MODERNÍCH BYTŮ NOVÝ TYP NÁJEMNÍHO BYDLENÍ Možnost komfortního nájemního bydlení s nadstandardními benefity je v Plzni ojedinělá, nabízí širokou škálu služeb a individuální přístup. Atraktivita

Více

jedinečné bydlení v zahradách

jedinečné bydlení v zahradách jedinečné bydlení v zahradách Základní idea Probouzet se s výhledem do zeleně Tohle je místo, kde chcete žít. Spojuje styl, nadhled a komfort městské čtvrti s uklidňujícím, harmonickým prostředím uprostřed

Více

DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ

DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ PRŮVODNÍ ZPRÁVA DŮM NA HRANĚ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ, ULICE SOKOLSKÁ Průvodní zpráva Dům na hraně Valašské Meziříčí, ulice sokolská 1. URBANISTICKÉ SOUVISLOSTI Urbanistický návrh zohledňuje dané místo, navazuje

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68

OBYTNÝ SOUBOR BAŽANTNICE zastavovací studie lokalita k. ú. Hos vice, pozemky p.č. 152, 153, 154, 156/11 158/1, 158/3, 157, 1155/68 d o m a a.s., září 2012 SEZNAM VÝKRESŮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 TEXTOVÁ ČÁST ŠIRŠÍ VZTAHY a ÚZEMNÍ PLÁN SITUACE-PLOCHY POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED Z OKRAJOVÉ ULICE POHLED NA

Více

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko

Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Nabídka nemovitostí: - Lipno nad Vltavou - Nová Pec - Rakousko - Štýrsko Lipno nad Vltavou Lipno Lake Resort Nabídka rekreačních nemovitostí: Areál Lipno Lake Resort byl postaven v letech 2005-2007, v

Více

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory

Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory Real Estate & Life, s.r.o. Telefon: Fax: Email: info@estateandlife.cz Luxusní střešní byt 346m2 3x terasa, 3xGS, komora, panoramatický výhled na Prahu, Kavčí hory V Rovinách, 4000 Praha 4, CZ Popis Luxusní

Více

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně.

Průvodní zpráva. Identifikační údaje. Urbanistické řešení. Architektonické řešení. Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně. Průvodní zpráva Identifikační údaje Obytný soubor na ulici Pastviny v Brně - Komíně Urbanistické řešení Kontext lokality Městská část Komín se nachází v severozápadní části města Brna. Komín je původně

Více

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará

PRŮVODNÍ ZPRÁVA. NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará PRŮVODNÍ ZPRÁVA NOVÉ NA STARÉ Brno, nároží Bratislavská - Stará Urbanistické souvislosti Parcela se nachází na katastrálním území městské části Brno - Zábrdovice nedaleko centra města. Díky své poloze,

Více

NOVÉ NA STARÉ NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ, STARÁ ZADÁNÍ

NOVÉ NA STARÉ NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ, STARÁ ZADÁNÍ NOVÉ NA STARÉ NÁROŽÍ BRATISLAVSKÁ, STARÁ ZADÁNÍ PŘEDMĚT BAKALÁŘSKÉ PRÁCE Předmětem bakalářské práce bude urbanistický a architektonický návrh zastavění pozemku na nároží ulic Bratislavská a Stará. Navržený

Více

Harmonie. Atmosféra. Zahrada. Skutečný domov.

Harmonie. Atmosféra. Zahrada. Skutečný domov. Harmonie. Atmosféra. Zahrada. Skutečný domov. Rezidenční projekt Na Petřinách 7 ztělesňuje nový koncept prémiového městského bydlení nablízku přírodě. Funkcionalismem inspirované novostavby působivě kontrastují

Více

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM 8. 6. 016 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE 01 0 03 04 05 06 07 08 09 10 11 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA SITUACE DISPOZICE - SCHÉMA PLOCH PŮDORYS 1.NP PŮDORYS.NP ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

Aktuální přehled celkové nabídky

Aktuální přehled celkové nabídky 1/7 BYTY - přehled projektů Počet bytů Praha 2 - Vinohrady / projekt Rezidence U Muzea Praha 3 - Žižkov / projekt Residence Garden Towers 42 celkem / 7 volných 700 celkem / 35 volných 408 celkem / 96 volných

Více

PASIVNÍ DOMY ve Vracově

PASIVNÍ DOMY ve Vracově PASIVNÍ DOMY ve Vracově Moderní rodinné domy poskytnou kvalitní bydlení v komfortních dispozicích 5+kk s vlastní zahradou, takže vyhoví malým i velkým rodinám s různými nároky. - velmi nízké provozní náklady

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa

EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa EDULIOS investiční fond s proměnným základním kapitálem, a.s. Podfond EDULIOS Alfa Pravidelná čtvrtletní zpráva Q II 2018 Kontaktní údaje: Na Pankráci 1062/58 140 00 Praha 4 Telefon: + 420 261 304 103

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV.

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ PARK NEHVIZDY IV. Klient: Připravil: CANABA development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz Datum: 16.8.2015 2 / 20 CANABA

Více

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ

CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ CENTRAL GROUP změní Nákladové nádraží Žižkov na unikátní PARKOVOU ČTVRŤ 19. 10. 2016 Sever Nákladového nádraží Žižkov CENTRAL GROUP odkoupil pozemky v létě 2016 od Discovery Group Celková plocha pozemků

Více

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9

PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ. HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 PROJEKT VÝSTAVBY BYTOVÝCH DOMŮ HORNÍ POČERNICE IV. Praha 9 Klient: Připravil: Canaba development, s.r.o. Zdeněk Špetlík tel.: +420 731 303 055 e-mail: zdenek.spetlik@akropolisreality.cz CANABA developoment,

Více

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova

O projektu. Lokalita. Rezidence Janáčkova O projektu Společnost AAA Realitní fond, a.s. Vám nabízí možnost atraktivního bydlení v žádané lokalitě Prahy 5 Janáčkovo nábřeží. Řadový bytový dům z roku 1910 je jako stvořený pro ty, kteří touží po

Více

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč

Lipno Lake Resort. Prodej rekreačních apartmánů v areálu. - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Prodej rekreačních apartmánů v areálu Lipno Lake Resort - Lipno nad Vltavou - TYP 3 + kk Ceny od 4.125.000 Kč Všeobecné informace Rekreační areál s apartmány Lipno Lake Resort v obci Lipno nad Vltavou

Více

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT

KONVERZE ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY ČVUT DIPLOMOVÁ PRÁCE ZS 2011/2012 AUTOR: BC. MONIKA BOŠTIČKOVÁ VEDOUCÍ PRÁCE: ING. ARCH. ALEŠ LANG STAVEBNĚ HISTORICKÝ PRŮZKUM AREÁLU ZLÍCHOVSKÉHO LIHOVARU ZPRACOVAL DOC. ING. ARCH.

Více

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem

MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem MODERNÍ BYTY PŘÍMO U METRA s privátním parkem Praha 5 ZLIČÍN REZIDENČNÍ AREÁL REZIDENČNÍ AREÁL S PRIVÁTNÍM PARKEM Oblíbená lokalita necelé 3 minuty chůze od metra B Zličín, kde vznikne v sedmi bytových

Více

Apartmány Dolní Morava

Apartmány Dolní Morava Apartmány Dolní Morava Apartmány na Větrné Hůrce Apartmánové domy jsou situovány nad místní cestou, nachází se ve vyšší části obce s panoramatickým výhledem na vrchol Kralického Sněžníku přes svahy protější

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Development na Ostravsku

Development na Ostravsku Development na Ostravsku Ing. Radka Demčáková account manager S.K. Neumanna 608/7 702 00 Ostrava e-mail: radka.demcakova@stingcommerce.cz www.rksting.cz Cílem prezentace je: Úvod Seznámit Vás s vývojem

Více

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.

Byt 2+1, 54 m2. Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku. Byt 2+1, 54 m2 Na Větrníku, Praha 6 - Břevnov 4 690 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: bytnavetrniku.cz Popis Exkluzivně nabízíme k prodeji byt 2+1 s balkonem v osobním vlastnictví

Více