Gratulujeme vám k zakoupení nové odpružené vidlice DT SWISS

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gratulujeme vám k zakoupení nové odpružené vidlice DT SWISS"

Transkript

1 F 535 ONE

2 Gratulujeme vám k zakoupení nové odpružené vidlice DT SWISS 1. Všeobecné informace Tato příručka zahrnuje návod k instalaci, instrukce na manipulaci s produktem, údržbu a péči o vidlici. Součástí tohoto manuálu jsou i záruční předpisy. Další informace na adrese Základní podmínky používání: *Vidlice nesmí být používána jinak, než jako odpružená vidlice předního kola bicyklu! *Na vidlici nesmí být namontován elektro motor v předním náboji! *Vidlice musí být kompatibilní se všemi částmi jízdního kola! *Před každou jízdou je nutné vidlici zkontrolovat! *Používejte pouze originální příslušenství DT SWISS! *Komponenty ani části vidlice nesmí být nijak upravovány ani měněny! *V případě poškození vidlice nesmí být tato dál používána! *Pro montáž vidlice je nejlépe využít odborný a specializovaný cykloservis! Nesprávná manipulace, nesprávná instalace a nesprávná údržba mohou vést k nehodám, vážnému zranění!

3 SPRÁVNÉ POUŽITÍ VIDLICE S A MAXIMÁLNÍ váha jezdce. Rozsah použití vidlic DT SWISS je rozdělen do pěti kategorií. Vidle musí být používána s ohledem na popsané kategorie! V opačném případě přebírá uživatel veškeré následky nesprávného používání vidlice a ztrácí záruku na použitý komponent!

4 Montáž vidlice U odlehčených CNC představců dbejte na minimální doporučené rozměry objímky sloupku vidlice. ( min 7mm! ) Doporučená kompletace celku: 1. Představec řídítek 2. Uzavírací krytka představce / podložky 3. Hlavové složení / rám 4. Sloupek vidlice Montáž vidlice do rámu jízdního kola doporučujeme svěřit odbornému cykloservisu! RWS upínák dotáhněte krouživým pohybem páčky po směru hodinových ručiček. Pokud plynulému otáčení brání vidlice nebo rám, dotáhněte rukou utahovací matici na opačné straně a finální utažení proveďte již páčkou. Jestli opět není plné dotažení páčkou možné přes rám nebo vidlici, vysuňte páčku a v této poloze ji otočte proti směru hodinových ručiček do polohy, která umožní znovu páčku dotáhnout. Stejným způsobem po konečném utáhnutí páčku umístněte do polohy, ve které setrvá do další manipulace s ní. ( dotáhnout ručně silou min. 15 Nm.! ) Páčka upínáku se dá z osy vysunout, je jen nacvaknuta. V páčce je zevnitř našroubován klíč TORX T10, díky kterému můžete nastavovat všechny funkce vidlice. Tímto klíčem lze demontovat ochranné kryty na horní korunce.

5 Montáž ovladače funkcí vidlice z řídítek *Odšroubujte vrchní krytku (5) na pravé straně korunky klíčem na TORX T10 *Z ovládací páčky vyveďte bovden (2) příslušné délky až do dorazu bovdenu v korunce vidlice. U páčky můžete bovden např po 5cm rozdělit, a tento spoj doplnit o nastavovací šroubení pnutí lanka (1). To Vám umožní v případě potřeby lehce dopnout lanko a tím tak nastavit přesný bod (4) (DRIVE ) Tak docílíte přesné pozice a správné funkce ovládání. * Bovden veďte drážkou ze zadní strany korunky vidlice! *Páčku přepněte do polohy OPEN a nasuňte ocelové lanko z páčky do bovdenu. Zkontrolujte, zda oba konce bovdenu přesně sedí v dorazech pro ně určených, vyveďte lanko otvorem do prostoru ovládacího mechanismu na korunce (3). *Obtočte ocelové lanko kolem navíjecího kolečka mechanismu a utáhněte jej v co nejvzdálenějším bodě na kolečku zajišťovacím šroubkem. ( Páčka v poloze OPEN! ) *Přepněte páčku na řídítkách do druhé polohy DRIVE. *Pomocí nastavovacího šroubení (1) na bovdenu dopněte lanko tak, aby pomocné značky na navíjecím kolečku lanka byly ve stejném bodě / zákrytu (4)! Tak je nastavena přesná poloha a správná funkce poloh DRIVE a LOCK! * Zkraťte lanko na co nejkratší konec za ovládacím kolečkem a opatřete jej koncovkou proti otřepu. *Našroubujte zpět na korunku krytku ovládacího mechanismu pomocí šroubku a klíče TORX T10 ( max cca 0,2 Nm! ) a klíč uschovejte zpět do páčky upínáku RWS.

6 Kontrola funkce vidlice před první jízdou. * prověřte, zda nejsou žádné vůle v hlavovém složení nebo v upevnění kola do vidlice. * zkontrolujte správný provozní tlak v pneumatikách. * v případě montáže blatníčku předního kola prověřte minimální mezeru mezi pneu = 6mm! * zkontrolujte, zda se vidlice volně a bez vůle otáčí v hlavovém složení. * zkontrolujte správný tlak vzduchu ve vidlici. Tlak lze nastavit a ověřit více způsoby: * navštivte internetové stránky nebo naskenujte tento QR kód svým mobilním tel, vstupte přímo na stránky s nastavením této vidlice díky zadáným osobním parametrům. * dle tabulky tlaků (viz níže ) *Odšroubujte vrchní krytku (5) na pravé straně korunky klíčem na TORX T10 Páčka upínáku se dá z osy vysunout, je jen nacvaknuta. V páčce je zevnitř našroubován klíč TORX T10, díky kterému můžete nastavovat všechny funkce vidlice. Tímto klíčem lze demontovat ochranné kryty na horní korunce. *Našroubujte pumpičku na ventilek a nafoukněte požadovaný tlak *Po nafouknutí nechejte pumpičku ještě našroubovanou a pomalu lehce zapružte 2-3x vidlicí cca 10mm. Tak se vyrovnají tlaky v pozitivní a negativní komoře. *Zkontrolujte výsledný tlak, případně zopakujte propružení na ustálení tlaku. *Vyšroubujte pumpičku z ventilku / u některých pumpiček nejprve uvolněte pojistku. *Našroubujte zpět na korunku krytku ovládacího mechanismu pomocí šroubku a klíče TORX T10 ( max cca 0,2 Nm! ) a klíč uschovejte zpět do páčky upínáku RWS.

7 Tabulka doporučených tlaků

8 Jízdní módy vidlice Vidlice DT SWISS F535 ONE disponuje 3 jízdními módy pružení. 1. poloha OPEN Jedná se o zcela otevřený mód pružení, kdy vidlice pracuje v plném rozsahu délky pružení, v závyslosti na náročnosti terénu. Vidlice je maximálně citlivá a reaguje i na co nejmenší nerovnosti Tento mód je doporučen používat v nepředvídatelném terénu, v lesním a skalnatém terénu, v technickém sjezdu apd poloha DRIVE Vidlice v této poloze není již tak citlivá na malé nerovnosti, nejde tak lehce do zdvihu, její projev pružení je tuhší. Tento mód je vhodné využívat např. při stoupání do kopce, na trailech v nenáročném terénu, na hladším horském povrchu. 3. poloha LOCK V této poloze je vidlice uzamčena ve vrchní úrovni zdvihu a nepruží. Tuto funkci je důrazně doporučeno používat jen na hladkém, pevném a tvrdém povrchu!!! Tento mód nikdy nepoužívejte v nepředvídatelném terénu! U této vidlice lze i nastavit nízko-rychlostní funkci komprese ( zpomalení chodu vidlice dolů ). Tu lze pomocí klíče TORX T10 nastavit na vrchní straně uzamykacího navíjecího kolečka nebo na páčce LO. ( nastavujte v módu OPEN! ) * Otáčením do protisměru hodinových ručiček docílíte jemného a rychlého chodu vidlice * Otáčením po směru hodinových ručiček lze nastavit zpomalení chodu vidlice dolů, s ohledem na sílu nárazu.! Doporučujeme nechat zcela otevřený mód!

9 Nastavení odskoku vidlice ( rychlost zpětného chodu pružení ) Díky nastavení rychlejšího nebo pomalejšího zpětného chodu vidlice docílíte optimálního naladění vidlice. V "rozbitém" a náročnějším terénu je třeba, aby vidlice stíhala pracovat a pobírat nerovnosti. Čím je vyšší rychost jezdce a terén náročnější, je potřeba rychlejší zpětný chod vidlice, aby se stíhala vracet ze zanořeného stavu. Jedině tak bude jízda stále "kompfortní" a vidlice bude efektivně pracovat a pobírat nerovnosti. Pokud by byla rychlost zpětného chodu pomalá, nebude se stíhat vidlice vracet do plného zdvihu a nebude tak využit pracovní zdvih vidlice. Jízda nebude komfortní. Tato tabulka ukazuje doporučené nastavovací hodnoty pro optimální rychlost zpětného chodu vidlice k váze jezdce. * rychost zpětného chodu upravíte otáčením šroubu pomocí klíče TORX T10 ve spod pravé nohy vidlice. * otáčením spodního šroubu do protisměru hod. ručiček zcela otevřete tuto funkci - vidlice se vrací nejrychleji. * poté dle tabulky otačejte šroubem po směru hod. ručiček - ucítíte odporové kliknutí. * z otevřené polohy si dle tabulky napočítejte počet kliknutí ( počet kliknutí při otáčení v tabulce dle Vaší váhy ) což Vám dá to nejoptimálnější nastavení zpětného chodu s ohledem na Vaši váhu a nastavený tlak vzduchu. * toto doporučené nastavení je vhodné někdy i upravit s ohledem na větší rozdílné teplotní podmínky. * u venkovních teplot kolem 0st C je doporučeno nastavit o 6 kliknutí méně!

10 TUNING APT (ADAPTABLE PROGRESSION TUNE) Diky přidáním nebo odebráním plastových tokenů ve vzduchové komoře můžete redukovat objem vzduchu v pozitivní komoře, to Vám pomůže naladit vidlici ještě více Vašemu jízdnímu stylu. Křivka průběhu pružení, zejména v druhé polovině chodu vidlice tak může být upravena právě díky změně objemu vzduchové komory. Tabulka z ukázkou změny křivky pružení při změně počtu tokenů: ( vidlice je dodávána se 2 namontovanými tokeny - STOCK SETTING ) síla * -2 SETTING = křivka celého chodu zanoření vidlice má nejlehčí průběh, je vhodná jako nejvíce komfortmí pro lehké jezdce nebo děti! * -1 SETTING = křivka chodu zanoření vidlice má již nepatrně tvrdší průběh do plného zdvihu při maximálním propružení. * -STOCK SETTING = křivka chodu zanoření vidlice dle doporučení výrobce jako univerzální. Zaměřeno na sportovní jezdce, kteří hledají univerzální nastavení pro většinu terénů a nejčastější jízdní potřeby sportovního MTB. * +1 SETTING = doporučená křivka chodu zanoření určená zejména pro těžší, agresivní jezdce a náročný terén. V druhé polovině zdvihu jde vidlice do maximálního zdvihu až při větším pusobení síly, což zaručí zdolání velkých nerovností s využitím chodu vidlice v co největší délce. Pokud by byla vidlice při tomto zacházení s jemnější křivkou, mohla by u velkých nárazů chodit lehčeji na doraz zdvihu a průběh chodu by se mohl zdát "gumový", méně tlumený.

11 Další doporučení: *Transport - při transportu dbejte na ochranu před vnějším poškozením! Zkontrolujte, zda nedochází ke kontaktu vidlice s ostrými předměty, vidlice není ničím odírána, netlačí na ni žádná druhá váha. *Skladování - při delším skladování nebo odstávce jízdního kola je doporučeno snížit tlak vzduchu ve vidlici. Následně pak při opětovném použití vidlici opět dofoukněte na požadovaný tlak. Poté obraťte kolo na chvilku vzhůru nohama - mazací olej kluzáků ve vnitřní spodní části vidlice tak kanálky proteče do vrchních pater kluzáků, vidlice tak bude po době delší odstávky opět promazána v potřebných třecích místech! *Po delší odstávce kola vyzkoušejte před jízdou všechny funkce, přepněte páčku do všech jízdních módů a zpět. Tak se opět lehce promáznou některá zakrytá a utěsněná třecí místa, bude ověřena funkce. *V případě poruchy se obraťte na servisní středisko DT Swiss *Při nadměrném, velmi častém používání může dojít k rychlejší únavě, opotřebení např ALU vrhní korunky vidlice. To může nastat i při používání za vlhkých nebo chladných povětrnostních podmínek! Následky mohou být v podobě deformace nebo snížení tuhosti tohoto ALU dílu. V tomto případě je doporučeno vrchní korunku vidlice po 3 letech nechat v odborném servise DT SWISS vyměnit! Doporučená údržba vidlice: Kompletní servis v autorizovaném DT SWISS centru Udržovací servis vnitřní kluzné části. Kontrola viditelného poškození. Kontrola funkce. Očista vidlice 1x ročně nebo po každých cca 200 hodinách provozu. Při intenzivním používání každých cca 50 hodin. Před a po každé jízdě! Před každou jízdou! Po každé jízdě. ( Nepoužívat vysokotlaký čistič a agresivní čistidla! ) Všeobecné bezpečnostní informace Při jízdě na kole vždy používat cyklistickou helmu, vhodné ochranné pomůcky V případě zájmu a potřeby žádejte další veškeré doplňující informace u dovozce: Bottico s.r.o. Wolkerova 1273 Otrokovice bottico@bottico.cz mob:

12 DT Swiss Service Center Evropská DT Swiss Service Cetra najdete na Záruka jakosti Důležité: Zákazník je povinen provést kontrolní servis v DT SWISS Servis centru Bottico s.r.o. do 12 měsíců ( od data prodeje ), za účelem kontroly výrobku pro dodržení 24 měsíční záruky jakosti na vady materiálu. Máte nárok na zákonnou záruku za jakost na výrobní a materiálové závady na produktu, kterou uplatňujete u Vašeho prodejce, kde jste vidlici zakoupili. DT Swiss AG se sídlem v Biel/Švýcarsko poskytuje na své výrobky záruku jakosti na materiálové a výrobní vady po dobu 2 roků (24 měsíce) ode dne prodeje. Informace: Nárok na uznání záruky za jakost zaniká při: normálním opotřebení a stárnutím spotřebních dílů (vodítka;těsnění;povrch; řadící páčky; tlumící elementy a pod.) Neodborná montáž, nebo použití s nevhodnými produkty, nešetrné zacházení. Zanedbaná nebo neodborná údržba; opravy a změny; komerční použití Poškození při transportu; změny; odstranění nebo znečitelnění označení serie DT Swiss neručí za škody vzniklé používáním jeho výrobků, jako i za jeho následky. Pokud z této garance vzniknou nároky na opravy, obraťte se na obchodníka, který Vám produkt prodal. Vidlice, které jsou zasílány k servisu a přezkoušení, zasílat výhradně vyplaceně na DT Swiss Servis Center Soudní místo je Biel/Švýcarsko. Platí Švýcarské zákony. Technické změny vyhrazeny. Prosíme, uschovejte si tento uživatelský manuál pro případ pozdějšího použití. Originální i servisní manuály naleznete na Pro údržbu vidlice je vždy nejlépe využít služeb kvalitního cyklistického servis centra! V případě zájmu a potřeby žádejte další veškeré doplňující informace u dovozce: Bottico s.r.o. Wolkerova 1273 Otrokovice bottico@bottico.cz mob:

DT Swiss odpružené vidlice Uživatelský manuál

DT Swiss odpružené vidlice Uživatelský manuál DT Swiss odpružené vidlice Uživatelský manuál DT SWISS vidlice OPM O.L ( SS II ) / O.D.L. Gratulujeme Vám k zakoupení nové DT Swiss vidlice. Rozhodli jste se pro kvalitní švýcarský produkt s vedoucí technologií

Více

BOTTICO s.r.o. Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss R 414

BOTTICO s.r.o. Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss R 414 BOTTICO s.r.o. Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss R 414 Vzduchový tlumič DT SWISS R 414 Pozor: Neodborně vestavěný nebo neodborně udržovaný tlumič je nebezpečný a může vést k nehodám

Více

Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss

Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss BOTTICO s.r.o. Návod k použití a odpovědnost za vady. Tlumiče DT Swiss XM180 / XR Carbon / M212 / X313 / X 313 Carbon 2013 XM180 / XR Carbon / M212 / X313 / X 313 Carbon Pozor: Neodborně vestavěný nebo

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Vyrobeno pro: MAR-POL s.c Suchowola 6a Chmielnik, Polsko

NÁVOD K OBSLUZE. Vyrobeno pro: MAR-POL s.c Suchowola 6a Chmielnik, Polsko Vyrobeno pro: MAR-POL s.c Suchowola 6a 26-020 Chmielnik, Polsko NÁVOD K OBSLUZE Vážený zákazníku! Děkujeme za zakoupení našeho výrobku, přejeme Vám spokojenost s jeho používáním. Přestože nýtovací kleště

Více

Sestava náboje (kotoučová brzda)

Sestava náboje (kotoučová brzda) (Czech) DM-RAHB002-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Sestava náboje (kotoučová brzda) HB-RS770 FH-RS770 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC. www.bplumen.cz/kinetic Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice

UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC. www.bplumen.cz/kinetic Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice MODEL UŽIVATELSKÝ MANUÁL MAGNETIC Pavel Bárta - BP LUMEN, Puškinova 546, 542 32 Úpice K sestavení potřebujete: 14mm klíč, 4mm imbusový klíč Při rozbalení zkontrolujte, zda máte všechny díly OBSAH BALENÍ

Více

DM-SL (Czech) Příručka prodejce SL-BSR1

DM-SL (Czech) Příručka prodejce SL-BSR1 (Czech) DM-SL0003-00 SL-BSR1 Příručka prodejce DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům. Osoby bez odborné průpravy ve stavbě bicyklů by se neměly pouštět

Více

DT Swiss vidlice. Návod k obsluze a záruční podmínky

DT Swiss vidlice. Návod k obsluze a záruční podmínky DT Swiss vidlice Návod k obsluze a záruční podmínky DT Swiss modely XC DT Swiss modely XRC DT Swiss modely XM DT Swiss modely EX Gratulujeme Vám k zakoupení nové DT Swiss vidlice. Rozhodli jste se pro

Více

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu

Silniční náboj pro kotoučovou brzdu (Czech) DM-HB0004-01 Příručka prodejce Silniční náboj pro kotoučovou brzdu HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům.

Více

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda)

Přední náboj / zadní náboj (kotoučová brzda) (Czech) DM-HB0005-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ Komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33 FH-RM33 FH-RM35 HB-TX505 FH-TX505 Přední náboj / zadní

Více

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl

Plochý pedál. Příručka prodejce DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Nepatřící do sad PD-GR500. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl (Czech) DM-PD0001-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Plochý pedál DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Nepatřící do sad PD-GR500 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ...

Více

DM-RBRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů

DM-RBRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů (Czech) DM-RBRD001-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Zadní měnič převodů CLARIS RD-R2000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ... 4 SEZNAM

Více

DT Swiss vidlice. Návod k obsluze a záruční podmínky. DT Swiss modely XR DT Swiss modely XM DT Swiss modely EX

DT Swiss vidlice. Návod k obsluze a záruční podmínky. DT Swiss modely XR DT Swiss modely XM DT Swiss modely EX DT Swiss vidlice Návod k obsluze a záruční podmínky DT Swiss modely R DT Swiss modely M DT Swiss modely E Gratulujeme Vám k zakoupení nové DT Swiss vidlice. Rozhodli jste se pro kvalitní švýcarský produkt

Více

DM-TRRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000

DM-TRRD (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 (Czech) DM-TRRD001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Zadní měnič převodů DEORE XT RD-T8000 DEORE RD-T6000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ...

Více

DM-TRSL (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páky DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000

DM-TRSL (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páky DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000 (Czech) DM-TRSL001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Řadicí páky DEORE XT SL-T8000 DEORE SL-T6000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ...

Více

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS

Návod k obsluze. REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06. pro kultivátory řady MS Návod k obsluze REDUKCE RYCHLOSTI POJEZDU PRO KULTIVÁTORY MS 06, MS 07 a MS 07 IN TYP 510/06 pro kultivátory řady MS www. kultivatoryprislusenstvi.cz Výrobce: Garden arsenal a.s., Poděbradova 560,Lysá

Více

DM-CD (Czech) Příručka prodejce. Napínák řetězu SM-CD50

DM-CD (Czech) Příručka prodejce. Napínák řetězu SM-CD50 (Czech) DM-CD0001-00 Příručka prodejce Napínák řetězu SM-CD50 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je určená především pro profesionální cyklomechaniky. Uživatelé, kteří nemají odbornou průpravu

Více

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte!

Uživatelská příručka. Speedkid1 (Model TJ-24A) Tato uživatelská příručka byla zpracována pro www.mrakyhracek.cz. Uživatelskou příručku uschovejte! Uživatelská příručka Uživatelská příručka Speedkid1 (Model TJ-24A) Uživatelskou příručku uschovejte! Tato uživatelská příručka byla zpracována pro Blahopřejeme Vám k zakoupení vozíku Qeridoo Sportrex!

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7674 Koloběžka JB246, IN 7675 Koloběžka JB235A, IN 7676 Koloběžka JB208A, IN 7677 Koloběžka JB249, IN 7678 Koloběžka JB251, IN 7679 Koloběžka JB252 Uvedené foto je pouze ilustrační

Více

DM-MBSL (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páčka SLX SL-M7000 DEORE SL-M6000

DM-MBSL (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páčka SLX SL-M7000 DEORE SL-M6000 (Czech) DM-MBSL001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Řadicí páčka SLX SL-M7000 DEORE SL-M6000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K OBSLUZE CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné

Více

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 -

IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - IN 1225 PROFI insportline LEG PRESS/HACK SQUAT (CH3003) Návod na použití - CZ - 1 - Základní informace: 1. Tento stroj je určen pro komerční použití. Stroj je určen pro komerční účely a vyšší výkonnostní

Více

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm

Vyšší poloha středového složení 421mm- 436mm. Nižší poloha středového složení 425mm- 440mm Nový Gambler je výsledkem několikaletého vývoje. Při vývoji byl kladen důraz na nízkou váhu, dlouhou životnost, optimalizaci jízdních vlastností a snadnou údržbu. Váha rámové sady je 3.9kg bez tlumiče.

Více

Náboje (kotoučová brzda)

Náboje (kotoučová brzda) (Czech) DM-MBHB001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking MĚSTSKÝ/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Náboje (kotoučová brzda) SLX HB-M7000 HB-M7010 HB-M7010-B FH-M7000 FH-M7010 FH-M7010-B 12 mm osa

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU

NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU NÁVOD NA MONTÁŽ TRENAŽÉRU CZ ÚVOD 1 MONTÁŽ RÁMU 3 INSTALACE JEDNOTKY 4 UCHYCENÍ KOLA 5 ODEPNUTÍ KOLA 7 UPOZORNĚNÍ 8 DOPORUČENÍ 8 MONTÁŽ JEDNOTKY 12 Děkujeme, že jste si vybrali trenažér Novo Mag Force.

Více

SPINING ALPHA www.insportline.cz

SPINING ALPHA www.insportline.cz SPINING ALPHA www.insportline.cz -1- Návod na použití -2- Složení kola: KROK 1 Připevněte přední a zadní stabilizační tyč (6 a 7) k hlavní části (1) a připevněte je šrouby, matkami a podložkami (10,11,12).

Více

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač (Czech) DM-RAFD001-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 Postupy nastavení napnutí lanka a nastavení

Více

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač

SILNIČNÍ MTB Trekking. Přesmykač (Czech) DM-RAFD001-05 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač DURA-ACE FD-R9100 ULTEGRA FD-R8000 105 FD-5801 FD-R7000 Postupy nastavení napnutí lanka

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Cirky. IN Koloběžka WORKER Darky. IN Koloběžka WORKER Blancy

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ. IN Koloběžka WORKER Cirky. IN Koloběžka WORKER Darky. IN Koloběžka WORKER Blancy UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 13247 Koloběžka WORKER Cirky IN 13249 Koloběžka WORKER Darky IN 13250 Koloběžka WORKER Blancy OBSAH MONTÁŽ... 3 JÍZDNÍ POKYNY... 3 SKLÁDÁNÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 ÚDRŽBA

Více

Brzda cantilever. Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl

Brzda cantilever. Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl (Czech) DM-RCBR001-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Brzda cantilever BR-CX70 BR-CX50 BL-4700 BL-4600 BL-R780 BL-R3000 ST-7900 ST-6700 ST-5700 ST-4600

Více

DM-SL (Czech) Příručka prodejce. Řazení REVOSHIFT SL-RS47 SL-RS45 SL-RS36 SL-RS35 SL-RS34 SL-RS25

DM-SL (Czech) Příručka prodejce. Řazení REVOSHIFT SL-RS47 SL-RS45 SL-RS36 SL-RS35 SL-RS34 SL-RS25 (Czech) DM-SL0002-03 Příručka prodejce Řazení REVOSHIFT SL-RS47 SL-RS45 SL-RS36 SL-RS35 SL-RS34 SL-RS25 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je určená především pro profesionální cyklomechaniky.uživatelé,

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD VANOVÁ ZÁSTĚNA GERONA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkolo Clamber Boscaro

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Trojkolo Clamber Boscaro UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 17398 Trojkolo Clamber Boscaro OBSAH BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...3 POPIS VÝROBKU...3 SESTAVENÍ...4 Sestavení předního a zadního rámu...4 Upevnění řetězu a krytu na řetěz...4 Upevnění

Více

Manuál pro tlumiče Cane Creek Double Barrel Obsah

Manuál pro tlumiče Cane Creek Double Barrel Obsah Manuál pro tlumiče Cane Creek Double Barrel Obsah Manuál pro tlumiče Cane Creek Double Barrel... 1 Úvod... 2 Bezpečnostní varování... 2 INSTALACE PRO VŠECHNY TLUMIČE... 4 Tělo tlumiče InLine... 5 Tělo

Více

ROCK AND ROLL SMART T-2800 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

ROCK AND ROLL SMART T-2800 UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL T-2800 UŽIVATELSKÝ MANUÁL TRÉNUJTE S WATT METREM VČETNĚ TRÉNINKOVÉHO PLÁNU A FITNESS TESTU SLEDUJTE VÝSLEDKY SMARTPHONE NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ ROCK AND ROLL SMART OTOČNÁ A KOLO NEJSOU SOUČÁSTÍ BALENÍ

Více

UŽIVATELSKÝ MANÁL - CZ. IN 133 Posilovací věž insportline Easy

UŽIVATELSKÝ MANÁL - CZ. IN 133 Posilovací věž insportline Easy UŽIVATELSKÝ MANÁL - CZ IN 133 Posilovací věž insportline Easy Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi našeho produktu. Ačkoliv vynakládáme velké úsilí k zajištění kvality každého našeho výrobku, ojediněle

Více

Řadící jednotka. RAPIDFIRE Plus 11 stupňů

Řadící jednotka. RAPIDFIRE Plus 11 stupňů (Czech) DM-SL0005-04 Řadící jednotka Příručka prodejce RAPIDFIRE Plus 11 stupňů MTB XTR SL-M9000 DEORE XT SL-M8000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ... 4 SEZNAM POTŘEBNÉHO NÁŘADÍ... 7 MONTÁŽ...

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA II Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD MADEIRA KOMBI Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201

Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 Návod na použití PROFI insportline BRADLA RK4201 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL SEVEN SPORT s. r. o., Dělnická 957, 74901 Vítkov tel. +420 556300970, www.insportline.cz pre Slovensko: insportline

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Cyklistický trenažér insportline Cabaleira

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Cyklistický trenažér insportline Cabaleira UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 16388 Cyklistický trenažér insportline Cabaleira OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 INSTALACE KOLA... 3 VYJMUTÍ KOLA VEN... 4 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 4 2 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY

Více

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze

Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011. návod k instalaci a obsluze Termostatický sprchový set TH 80017 TH 80011 CZ návod k instalaci a obsluze Vážení uživatelé! Blahopřejeme Vám k nákupu našeho výrobku. Záruka, její podmínky a doba platnosti jsou uvedeny na záručním listu.

Více

Hydraulický zvedák převodovky 500 kg. www.elit.cz

Hydraulický zvedák převodovky 500 kg. www.elit.cz Hydraulický zvedák převodovky 500 kg www.elit.cz Prvním použitím tohoto výrobku uživatel svou svobodnou vůlí stvrzuje, že tento manuál řádné prostudoval, pochopil všechny náležitosti a seznámil se se všemi

Více

DM-MBST (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páka. EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510

DM-MBST (Czech) Příručka prodejce. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl. Řadicí páka. EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510 (Czech) DM-MBST001-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Řadicí páka EZ-FIRE Plus ST-EF500 ST-EF510 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

Přesmykač. Příručka prodejce XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617 FD-M618 SLX FD-M672 FD-M677

Přesmykač. Příručka prodejce XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617 FD-M618 SLX FD-M672 FD-M677 (Czech) DM-FD0003-06 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač XTR FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 DEORE XT FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 DEORE FD-M612 FD-M617

Více

PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba)

PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) PŘESMYKAČ CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě, že nejste proškoleni k montáži systému 12x2, svěřte montáž odborně proškolenému mechanikovi. Nesprávná montáž a seřízení

Více

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core

Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Posilovač břišních svalů SPARTAN Smart Magic Core Uživatelský manuál Před použitím si prosím důkladně přečtěte následující pokyny. Uživatelský manuál si uschovejte pro případ budoucí potřeby. V případě,

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÁ ZÁSTĚNA ELCHE II Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli

Více

Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ URBAN SPORT E-BIKE komfortní bicykl Přesmykač SLX DEORE

Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ URBAN SPORT E-BIKE komfortní bicykl Přesmykač SLX DEORE (Czech) DM-MBFD001-01 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač SLX FD-M7025 FD-M7020 FD-M7005 FD-M7000 DEORE FD-M6025 FD-M6020 FD-M6000 OBSAH DŮLEŽITÉ

Více

Přesmykač. Příručka prodejce ALIVIO FD-M4000 FD-M4020. Nesériové FD-MT400. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE

Přesmykač. Příručka prodejce ALIVIO FD-M4000 FD-M4020. Nesériové FD-MT400. SILNIČNÍ MTB Trekking. Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE (Czech) DM-MDFD001-02 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Přesmykač ALIVIO FD-M4000 FD-M4020 Nesériové FD-MT400 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ

Více

Řetěz (11 stupňů) Příručka prodejce CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11

Řetěz (11 stupňů) Příručka prodejce CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11 (Czech) DM-CN0001-05 Řetěz (11 stupňů) Příručka prodejce CN-9000 CN-6800 CN-HG901-11 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG601-11 CN-HG600-11 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ... 4 MONTÁŽ...

Více

T-2400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC PODLOŽKA POD PŘEDNÍ KOLO A KOLO NENÍ SOUČÁSTÍ TRENAŽERU 2014 KINETIC BY KURT ALL RIGHTS RESERVED

T-2400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL MODEL MAGNETIC PODLOŽKA POD PŘEDNÍ KOLO A KOLO NENÍ SOUČÁSTÍ TRENAŽERU 2014 KINETIC BY KURT ALL RIGHTS RESERVED MODEL T-2400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL MAGNETIC PODLOŽKA POD PŘEDNÍ KOLO A KOLO NENÍ SOUČÁSTÍ TRENAŽERU 2014 KINETIC BY KURT ALL RIGHTS RESERVED DETAILY TRENAŽERU PÁKA PRO RYCHLÉ UVOLNĚNÍ JISTÍCÍ KROUŽEK LEVÝ

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD SPRCHOVÝ KOUT MURCIA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje

Více

DM-FD (Czech) Příručka prodejce. Přesmykač FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700

DM-FD (Czech) Příručka prodejce. Přesmykač FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 (Czech) DM-FD0002-05 Přesmykač Příručka prodejce FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ... 4 MONTÁŽ... 5 NASTAVENÍ... 9 ÚDRŽBA... 17 2 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato

Více

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R

OLEJOVÝ RADIÁTOR R /R /R Návod k použití OLEJOVÝ RADIÁTOR R-1507-16/R-2009-16/R-2511-16 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu

Více

Přesmykač. Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677

Přesmykač. Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 (Czech) DM-FD0003-05 Přesmykač Příručka prodejce FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 4 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ... 5 SEZNAM

Více

KOLOTOČ+HOUPAČKA 2v1

KOLOTOČ+HOUPAČKA 2v1 KOLOTOČ+HOUPAČKA 2v1 CZ Návod k použití Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosím, pečlivě si přečtěte tento návod k obsluze. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Předávate-li tento výrobek

Více

Návod k obsluze. Ovládací prvky na vidlicích a zadních tlumičích X-Fusion se skládá z následujících prvků:

Návod k obsluze. Ovládací prvky na vidlicích a zadních tlumičích X-Fusion se skládá z následujících prvků: Návod k obsluze Děkujeme Vám za zakoupení nového odpružení značky X-Fusion. Všechny naše výrobky jsou vyrobeny s nejvyšší kvalitou a precizností. Všechny výrobky podstupují rozsáhlý výzkum, vývoj a testování

Více

Koloběžka SPARTAN 16-12

Koloběžka SPARTAN 16-12 Koloběžka SPARTAN 16-12 S23191 S23192 Návod na použití Důležité: Před montáží, použitím či prováděním údržby si prosím důkladně pročtěte tento manuál a uschovejte jej tak, aby byl v případě potřeby kdykoliv

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba)

PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) PŘEHAZOVAČKA CAMPAGNOLO 12S (montáž, seřízení, údržba) DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: v případě, že nejste proškoleni k montáži systému 12x2, svěřte montáž odborně proškolenému mechanikovi. Nesprávná montáž a seřízení

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio Army

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio Army UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 3360103 Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio IN 3370103 Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Urbio Army Obrázek je pouze pro ilustrační účely. Barevná varianta se může

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí MamaLove Rider

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí MamaLove Rider UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 3380123 Dětská tříkolka s vodící tyčí MamaLove Rider Obrázek je pouze ilustrační. OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 SEZNAM ČÁSTÍ... 3 MONTÁŽ... 4 ÚDRŽBA... 5 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE...

Více

Uživatelský manuál pro elektrokolo

Uživatelský manuál pro elektrokolo Uživatelský manuál pro elektrokolo Obsah Všeobecné instrukce Inspekce před jízdou Nabíjení Údržba Řešení problémů Záruka Všeobecné instrukce Balení - Odstraňte obalové materiály. Nejlepší je vyříznout

Více

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA

MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA MONTÁ ŽNÍ NÁ VOD ESTRELA Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím i obsah balení, jestli obsahuje všechny

Více

R-825. Návod k použití STOJANOVÝ VENTILÁTOR. česky. Stojanový ventilátor R-825

R-825. Návod k použití STOJANOVÝ VENTILÁTOR. česky. Stojanový ventilátor R-825 Návod k použití STOJANOVÝ VENTILÁTOR R-825 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Skimmer NÁVOD K INSTALACI. Skimmer 082012 OBCHOD S BAZÉNY. www.marimex.cz. 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) INTERNETOVÝ

Skimmer NÁVOD K INSTALACI. Skimmer 082012 OBCHOD S BAZÉNY. www.marimex.cz. 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) INTERNETOVÝ NÁVOD K INSTALACI Skimmer Požadovaný průtok filtračního zařízení: 3.028 15.140 litrů/h (800 4.000 galonů/h) NEJVĚTŠÍ INTERNETOVÝ ETOV A OBCHOD S BAZÉNY 1 Skimmer 082012 OBSAH 1. Důležité bezpečnostní zásady...str.

Více

IN 1336 Bench lavička HERO

IN 1336 Bench lavička HERO N Á V O D N A P O U Ž I T Í IN 1336 Bench lavička HERO Děkujeme, že jste se rozhodli pro koupi našeho produktu. Ačkoliv vynakládáme velké úsilí k zajištění kvality každého našeho 1 výrobku, ojediněle se

Více

Uživatelský manuál Motorový kit na kolo: 2-takt, vzduchem chlazený jdnoválec Typové označení motoru: 1E40F-5 Obsah motoru: 42.7cc Max.

Uživatelský manuál Motorový kit na kolo: 2-takt, vzduchem chlazený jdnoválec Typové označení motoru: 1E40F-5 Obsah motoru: 42.7cc Max. Uživatelský manuál Motorový kit na kolo: 2-takt, vzduchem chlazený jdnoválec Typové označení motoru: 1E40F-5 Obsah motoru: 42.7cc Max. výkon 1kw 6500rpm 1. Na kolo nainstalujeme rozetu 2. Nainstalujeme

Více

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ

DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ DĚTSKÁ TŘÍKOLKA NÁVOD K POUŽITÍ CZ Pečlivě si přečtěte tento návod. Návod uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Rádi bychom požádali rodiče a ostatní odpovědné dospělé osoby, aby si pečlivě přečetli tento

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7186 Posilovací věž insportline Profigym C50 1 OBSAH SCHÉMA... 3 PŘEHLED DÍLŮ... 4 MONTÁŽ... 8 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 18 2 SCHÉMA 3 PŘEHLED DÍLŮ 1 2 3 4 Přední nosník Zadní

Více

DM-RD (Czech) Příručka prodejce. Zadní měnič MTB RD-M9000 RD-M8000

DM-RD (Czech) Příručka prodejce. Zadní měnič MTB RD-M9000 RD-M8000 (Czech) DM-RD0004-05 Příručka prodejce Zadní měnič MTB RD-M9000 RD-M8000 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ... 4 MONTÁŽ... 6 Seznam potřebného nářadí...6 Montáž zadního měniče převodů...6

Více

Uživatelský manuál ODPRUŽENÉ VIDLICE CZECH

Uživatelský manuál ODPRUŽENÉ VIDLICE CZECH Uživatelský manuál ODPRUŽENÉ VIDLICE CZECH OBSAH Důležité bezpečnostní informace 3 Před každou jízdou 4 Montáž vidlice 5 Instrukce k montáži 5 Přizpůsobení dvojité korunky 6 Výška pláště 6 Zkouška výšky

Více

DM-CN (Czech) Příručka prodejce. Řetěz (11 stupňů) CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11

DM-CN (Czech) Příručka prodejce. Řetěz (11 stupňů) CN-9000 CN-6800 CN-HG CN-HG CN-HG CN-HG600-11 (Czech) DM-CN0001-03 Příručka prodejce Řetěz (11 stupňů) CN-9000 CN-6800 CN-HG900-11 CN-HG701-11 CN-HG700-11 CN-HG600-11 DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Tato příručka prodejce je primárně určená profesionálním cyklomechanikům.

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Stacionární lehátko insportline Stacy

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Stacionární lehátko insportline Stacy UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 13429 Stacionární lehátko insportline Stacy OBSAH BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 SEZNAM DÍLŮ... 3 MONTÁŽNÍ KROKY... 4 KROK 1... 4 KROK 2... 4 KROK 3... 4 KROK 4... 5 KROK 5... 5 KROK

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7185 Posilovaci vez insportline Profigym N10

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7185 Posilovaci vez insportline Profigym N10 UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7185 Posilovaci vez insportline Profigym N10 1 OBSAH SCHÉMA... 3 PŘEHLED DÍLŮ... 4 MONTÁŽ... 8 ZÁRUČNÍ PODMÍNKY, REKLAMACE... 16 2 SCHÉMA 3 PŘEHLED DÍLŮ 1 2 3 4 Zadní nosník Přední

Více

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ

DATUM VYDÁNÍ CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ DATUM VYDÁNÍ 1. 1. 2017 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 102 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno

Více

SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142)

SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142) SPRCHOVÝ KOUT MOTRIL (NL1142) ROZMĚR: 800 800 1950mm 900 900 1950mm Všeobecné informace Prosím řádně překontrolujte obal i zboží z důvodu možného mechanického poškození při přepravě. Překontrolujte prosím

Více

Návod Contact SL Switch Návod Contact SL Switch

Návod Contact SL Switch Návod Contact SL Switch Návod Contact SL Switch Návod Contact SL Switch OBSAH Úvod strana 2 Přehled součástí strana 3 Technický popis a potřebné nářadí strana 5 Demontáž a zpětná montáž hydraulické patrony strana 6 Montáž sedlovky

Více

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze

Mercedes-Benz. Příslušenství B6 6 87 0095. Střešní box Návod k obsluze Mercedes-Benz Příslušenství B6 6 87 0095 Střešní box Návod k obsluze Účel použití Tento návod k montáži je určen pro instalaci střešních boxů M, L, XL na základní střešní nosič Mercedes-Benz Alustyle a

Více

TREKKER OUTBACK OBK37A/B - OBK 48A/B CELOHLINÍKOVÉ BOČNÍ KUFRY

TREKKER OUTBACK OBK37A/B - OBK 48A/B CELOHLINÍKOVÉ BOČNÍ KUFRY OBK37AL MAX. ZÁTĚŽ 10 Kg OBJEM 37 lt ROZMĚRY 387 246 495 BEZPEČNOSTNÍ ZÁMEK OBK48AL MAX. ZÁTĚŽ 10 Kg OBJEM 48 lt ROZMĚRY 387 306 495 BEZPEČNOSTNÍ LZE VLOŽIT ZÁMEK OTEVÍRÁNÍ VÍKA 1/4 NASAZENÍ KUFRU NA NOSIČ

Více

New Holland traktory T6000 - SERVISNÍ KAMPAŇ - A05 (2009)

New Holland traktory T6000 - SERVISNÍ KAMPAŇ - A05 (2009) SERVISNÍ KAMPAŇ - A05 (2009) Vztahuje se na modely: T6030 T6050 T6070 T6080 - POWER A RANGE COMMAND Skupina - Podskupina: 25 122 / 33 202 / 55 100 Výměna nádobky brzdové kapaliny Umístnění kabelů od akumulátoru

Více

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ

Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ Y-BIKE Extreme NÁVOD K POUŽITÍ DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Upozornění DŮLEŽITÁ OPATŘENÍ: Stejně jako na jiných pojízdných výrobcích i jízda na dětském odrážedle může být riskantní činnost, při které se

Více

max 60 kg 132 lbs min 85 cm 33 in yedoo too too too too alu too too I, II user manual

max 60 kg 132 lbs min 85 cm 33 in yedoo too too too too alu too too I, II user manual yedoo too too max 60 kg 132 lbs min 85 cm 33 in too too alu too too I, II user manual úvod obsah balení Montáž, seřízení a pravidelnou údržbu doporučujeme svěřit odbornému cykloservisu. Neodborné zásahy

Více

Montážní návod pro dílenský jeřáb

Montážní návod pro dílenský jeřáb Montážní návod pro dílenský jeřáb BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si pečlivě tyto pokyny před použitím! DŮLEŽITÉ Přečtěte si všechny pokyny před použitím a dodržujte všechny instrukce a bezpečnostní pokyny,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Cyklistický trenažér insportline Gibello

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Cyklistický trenažér insportline Gibello UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 16389 Cyklistický trenažér insportline Gibello OBSAH OBSAH BALENÍ... 3 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 3 UPEVNĚNÍ KOLA V TRENAŽÉRU... 3 PÁČKA DÁLKOVÉHO OVLÁDANÍ... 4 VYJMUTÍ KOLA ZE ZAŘÍZENÍ...

Více

Návod k použití hydraulického sklápěcího zařízení RLH2M/AB

Návod k použití hydraulického sklápěcího zařízení RLH2M/AB Návod k použití hydraulického sklápěcího zařízení RLH2M/AB INSTRUKCE PRO POUŽITÍ SKLÁPĚCÍHO ZAŘÍZENÍ (DÁLE JEN ZAŘÍZENÍ) Typ: Hydraulické, sklápěcí a vztyčovací RLH2M/AB Důrazně doporučujeme přečíst tyto

Více

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98

Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek. Revised on 7-07-98 Návod k obsluze Výškově stavitelná sedačka Belek Revised on 7-07-98 Obsah: 1. Úvod...3 2. Technické údaje...4 3. Bezpečnost...5 3.1. Úvod...5 3.2. Popis bezpečnostních opatření...5 3.3. Bezpečnostní předpisy...5

Více

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA.

BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. BERGER XS-03 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA www.ds-exim.cz madlo držák rukojeti Zatahovací spoj Vřeteno držadla Skládací přezka Pedál s protiskluzovou plochou Odrazka brzda blatník Tlumič Přední kolo stojánek Kontrolka

Více

SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL

SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL SUPERIOR X-ROAD CRB BF-RB03/BF-F05 SERVISNÍ MANUÁL Superior Vám gratuluje ke koupi Vašeho nového jízdního kola. V naší společnosti klademe při volbě materiálů a jejich zpracování důraz na nejvyšší kvalitu,

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7373 Volitelné příslušenství k Body Craft MiniX - předkopávání

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7373 Volitelné příslušenství k Body Craft MiniX - předkopávání UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 7373 Volitelné příslušenství k Body Craft MiniX - předkopávání 1 OBSAH SCHÉMA... 4 ILUSTROVANÝ PŘEHLED DÍLŮ... 5 SEZNAM DÍLŮ... 6 SEZNAM DÍLŮ... 6 MONTÁŽ... 7 KROK 1... 7 KROK

Více

METIS. Příručka uživatele, montážní návod

METIS. Příručka uživatele, montážní návod METIS Příručka uživatele, montážní návod 1. Připojovací podmínky a bezpečnost 1.1. Umístění, připojovací podmínky Zrcadlo METIS musí být umístěno dle platných bezpečnostních předpisů. Výrobek smí být

Více

Mechanické kotoučové brzdy

Mechanické kotoučové brzdy (Czech) DM-RBMBR01-00 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ Komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Mechanické kotoučové brzdy Non-Series BR-RS305 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVANÍ...

Více

Mechanické kotoučové brzdy

Mechanické kotoučové brzdy (Czech) DM-BR0007-03 Příručka prodejce SILNIČNÍ MTB Trekking Městský/ komfortní bicykl URBAN SPORT E-BIKE Mechanické kotoučové brzdy BR-TX805 BR-M375 OBSAH DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ... 3 BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ...

Více

návod na použití recumbent magnetic

návod na použití recumbent magnetic návod na použití recumbent magnetic 1 SERVIS A NÁHRADNÍ DÍLY ZAJIŠŤUJE DODAVATEL Roman Košťál, nám. J. Zajíce 3, 749 01 Vítkov tel. +420 556 300970, www.insportline.cz pro Slovensko: insportline s.r.o.,

Více

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103

CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 CHODÍTKO ČTYŘKOLOVÉ 103 POUŽITÍ Chodítko je součástí řady kompenzačních pomůcek, určených pro tělesně postižené osoby a osoby se sníženou schopností mobility. Chodítko je určeno pro oporu a odlehčení dolních

Více

SUPERIOR TEAM/XP CRB BF-M03 SERVISNÍ MANUÁL

SUPERIOR TEAM/XP CRB BF-M03 SERVISNÍ MANUÁL SUPERIOR TEAM/XP CRB BF-M03 SERVISNÍ MANUÁL Superior Vám gratuluje ke koupi Vašeho nového jízdního kola. V naší společnosti klademe při volbě materiálů a jejich zpracování důraz na nejvyšší kvalitu, životnost

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Evo

UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Evo UŽIVATELSKÝ MANUÁL CZ IN 3370120 Dětská tříkolka s vodící tyčí Coccolle Evo Obrázek je pouze ilustrační. OBSAH ZÁSADY BEZPEČNOSTI... 3 ÚDRŽBA... 3 SEZNAM ČÁSTÍ... 4 SPECIFIKACE VÝROBKU... 5 MONTÁŽNÍ KROKY...

Více

Návod Infrasauna Crystal

Návod Infrasauna Crystal Návod Infrasauna Crystal 1. Ovládací skříňka a označení komponentů Ovládací skříňka je řídícím centrem sauny. je namontována na zadním panelu pod lavicí. MAIN POWER-síťové napájení sauny HT1,HT2,HT3,HT4

Více

ContiTech: Odborné poradenství k výměně ozubeného řemene

ContiTech: Odborné poradenství k výměně ozubeného řemene ContiTech: Odborné poradenství k výměně ozubeného řemene Podrobný návod pro sadu ozubených řemenů CT881K2 / CT881WP1 ve voze Ford Fiesta V rok výroby 2004 (JH_JD_) 1,4 l 16 V s kódem motoru FXJA ContiTech

Více