Příloha č. 5. (Objednatel a Dodavatel dále společně jen Smluvní strany )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Příloha č. 5. (Objednatel a Dodavatel dále společně jen Smluvní strany )"

Transkript

1 Příloha č. 5 S M L O U VA O D O D Á N Í P RO PA G A Č N Í C H P Ř E D M Ě T Ů Č.j.: 26442/ Číslo v CES: [BUDE PŘIDĚLENO] Číslo úkolu: 3691/5169/5/28 EU zdroje a 3691/5169/6/28 Státní rozpočet ČR Hrazeno z projektu Zajištění obecné informovanosti o fondech EU, CZ.1.08/4.1.00/ , etapa č. 3 a 4., OPTP Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské nám. 6, Praha 1 IČ: bank. spojení: ČNB Praha 1, Na Příkopě 28, č. účtu: /0710 zastoupená: Ing. Evou Jelínkovou, ředitelkou Odboru publicity a administrativní kapacity NSRR (dále jen Objednatel ), na straně jedné a [DOPLNÍ UCHAZEČ] se sídlem: [DOPLNÍ UCHAZEČ] IČ: [DOPLNÍ UCHAZEČ], DIČ: [DOPLNÍ UCHAZEČ] společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném [DOPLNÍ UCHAZEČ] soudem v [DOPLNÍ UCHAZEČ], oddíl [DOPLNÍ UCHAZEČ], vloţka [DOPLNÍ UCHAZEČ] bank. spojení: [DOPLNÍ UCHAZEČ], č. účtu: [DOPLNÍ UCHAZEČ] jejímţ jménem jedná: [DOPLNÍ UCHAZEČ], [DOPLNÍ UCHAZEČ] (dále jen Dodavatel ), na straně druhé (Objednatel a Dodavatel dále společně jen Smluvní strany ) dnešního dne uzavřely tuto smlouvu v souladu s ustanovením 269 odst. 2 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Obchodní

2 zákoník ), v návaznosti na zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ). (dále jen Smlouva ) Smluvní strany, vědomy si svých závazků v této Smlouvě obsažených a s úmyslem být touto Smlouvou vázány, dohodly se na následujícím znění Smlouvy: 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Objednatel prohlašuje, ţe: je ústředním orgánem státní správy, jehoţ působnost a zásady činnosti jsou stanoveny zákonem č. 2/1969 Sb., o zřízení ministerstev a jiných ústředních orgánů státní správy České republiky, ve znění pozdějších předpisů, a splňuje veškeré podmínky a poţadavky v této Smlouvě stanovené a je oprávněn tuto Smlouvu uzavřít a řádně plnit závazky v ní obsaţené. 1.2 Dodavatel prohlašuje, ţe: 2. ÚČEL SMLOUVY je právnickou osobou řádně zaloţenou a existující podle [DOPLNÍ UCHAZEČ] právního řádu, a splňuje veškeré podmínky a poţadavky v této Smlouvě stanovené a je oprávněn tuto Smlouvu uzavřít a řádně plnit závazky v ní obsaţené. 2.1 Účelem této Smlouvy je výroba a dodání propagačních předmětů pro účely zajištění publicity evropských fondů (dále jen Propagační předměty ). 2.2 Tato Smlouva je dále uzavírána za účelem plnění povinností Objednatele vyplývajících z čl. 2 aţ 10 nařízení Komise (ES) č. 1828/2006, kterým se stanoví prováděcí pravidla k nařízení Rady (ES) č. 1083/2006 o obecných ustanoveních týkajících se Evropského fondu pro regionální rozvoj, Evropského sociálního fondu a Fondu soudrţnosti a k nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1080/2006 o Evropském fondu pro regionální rozvoj a z toho vycházejících ročních komunikačních plánů operačního programu Technická pomoc pro roky 2009 a 2010 a plnění indikátorů OPTP, prioritní osy 4a a 4b Prováděcího dokumentu OPTP. 2.3 Za účelem zajištění dodání Propagačních předmětů uveřejnil Objednatel dne _._. v Informačním systému o veřejných zakázkách pod evidenčním číslem VZ oznámení otevřeného řízení na zadání veřejné zakázky s názvem Propagační předměty pro zajištění publicity Evropských fondů (dále jen Veřejná zakázka ). 2.4 Na základě zadávacího řízení byla v souladu s 81 odst. 1 ZVZ pro realizaci Veřejné zakázky dle odst. 2.3 vybrána jako nejvhodnější nabídka Dodavatele. Strana 2 (celkem 33)

3 2.5 Tato Smlouva stanoví smluvní podmínky výroby a dodání Propagačních předmětů pro splnění cílů a poţadavků Objednatele uvedených v zadávací dokumentaci Veřejné zakázky (dále jen Zadávací dokumentace ), jeţ tvoří Přílohu č. 6 této Smlouvy. 2.6 Pro vyloučení jakýchkoliv pochybností o vztahu této Smlouvy a Zadávací dokumentace jsou stanovena tato základní pravidla: v případě jakékoliv nejistoty ohledně výkladu ustanovení této Smlouvy budou tato ustanovení vykládána tak, aby v co nejširší míře zohledňovala účel Veřejné zakázky vyjádřený Zadávací dokumentací Veřejné zakázky; v případě chybějících ustanovení této Smlouvy budou pouţita dostatečně konkrétní ustanovení Zadávací dokumentace Veřejné zakázky. 3. PŘEDMĚT SMLOUVY 3.1 Dodavatel se touto Smlouvou zavazuje dodat Objednateli Propagační předměty v mnoţství a podobě specifikované v Příloze č. 1 této Smlouvy, včetně opatření Propagačních předmětů logy dle specifikace v Příloze č. 1 této Smlouvy na základě Objednávky vystavené Objednatelem podle čl. 4 této Smlouvy. 3.2 Dodavatel se zavazuje řádně a včas dodat Objednateli veškeré Propagační předměty dle této Smlouvy. V případě, ţe Propagační předměty nebudou Dodavatelem poskytnuty řádně a včas, uplatní se obecná úprava Obchodního zákoníku. 3.3 Dodavatel se zavazuje Propagační předměty dodat sám, nebo s vyuţitím svých subdodavatelů, uvedených v Příloze č. 3 této Smlouvy (dále jen Seznam subdodavatelů ). Dodavatel není oprávněn postoupit práva, povinnosti a závazky smlouvy třetí osobě nebo jiným osobám bez předchozího souhlasu Objednatele. Případná změna subdodavatele musí být předem písemně schválena Objednatelem. 3.4 Objednatel se touto Smlouvou zavazuje poskytnout Dodavateli příslušný logo manuál a na jeho písemnou výzvu v přiměřené době poskytnout veškerou nezbytnou součinnost při dodání Propagačních předmětů Dodavatelem, a to nejméně v rozsahu uvedeném v Příloze č. 4 této Smlouvy (dále jen Součinnost stran ). 3.5 Objednatel se zavazuje zaplatit Dodavateli za řádně a včas dodané Propagační předměty cenu v souladu s čl. 6 této Smlouvy uvedenou v Objednávce podle čl. 4 této Smlouvy. 4. OBJEDNÁVKA PROPAGAČNÍCH PŘEDMĚTŮ 4.1 Vzhledem k tomu, ţe konkrétní termíny pro dodání určitého mnoţství a jednotlivých Propagačních předmětů je moţné efektivně určit pouze na základě aktuální situace a potřeb a zájmů Objednatele, budou Propagační předměty dodávány na základě Objednatelem vystavených dílčích písemných objednávek konkrétních Propagačních předmětů uvedených v Příloze č. 1 (dále jen Objednávka ). Strana 3 (celkem 33)

4 4.2 V Objednávce bude vymezeno název druhu/ů Propagačních předmětů, počet kusů Propagačního předmětu, celková cena za dodání všech poţadovaných Propagačních předmětů danou Objednávkou, místo dodání Propagačních předmětů, termín dodání propagačních předmětů. 4.3 Po doručení Objednávky je Dodavatel povinen nejpozději do 24 hodin od jejího doručení písemně potvrdit přijetí Objednávky. Potvrzením Objednávky se Objednávka stává závaznou pro obě Smluvní strany. 4.4 Dodavatel není oprávněn odmítnout Objednávku, pokud je Objednávka provedena v souladu s touto Smlouvou a Přílohou č Dodavatel výslovně prohlašuje, ţe si je vědom toho, ţe Objednatel není povinen cokoliv objednat a ţe není oprávněn plnit bez Objednávky. Dodavatel zároveň prohlašuje, ţe si je vědom toho, ţe Objednatel můţe v rámci jedné Objednávky objednat maximální počet kusů jednotlivých předmětů specifikovaných v Příloze č Objednávka je podkladem pro fakturaci ceny za plnění dle této Smlouvy. 4.7 Lhůta pro dodání zboţí dle jednotlivých Objednávek nepřesáhne 2 pracovní dny od potvrzení Objednávky Dodavatelem. 5. MÍSTO A LHŮTA DODÁNÍ 5.1 Místem plnění dle této Smlouvy je sídlo Objednatele, nebude-li v Objednávce uvedeno jinak. 6. CENA A PLATEBNÍ PODMÍNKY 6.1 Celková cena za kompletní dodání Propagačních předmětů, blíţe specifikovaných v Příloze č. 1 této Smlouvy, byla dohodou Smluvních stran stanovena ve výši: Celková výše bez DPH: Výše DPH: [DOPLNÍ UCHAZEČ],- Kč [DOPLNÍ UCHAZEČ],- Kč Celková cena včetně DPH: [DOPLNÍ UCHAZEČ],- Kč (slovy: [DOPLNÍ UCHAZEČ] korun českých). 6.2 Cena za jednotlivé Propagační předměty a další specifikace ceny je uvedena v Příloze č. 2 této Smlouvy. 6.3 Objednatel se zavazuje cenu za dodání Propagačních předmětů včetně DPH zaplatit na základě daňového dokladu (faktury) vystaveného Dodavatelem v souladu s Objednávkou, která je nedílnou součástí daňového dokladu (faktury). 6.4 Dodavatel je oprávněn daňový doklad (fakturu) vystavit pouze po dodání Propagačních předmětů dle jednotlivých Objednávek, případně po dodání Strana 4 (celkem 33)

5 ucelené části Propagačních předmětů dle jednotlivých Objednávek, není-li v jednotlivých Objednávkách stanoveno jinak. 6.5 Objednatel neposkytuje zálohy na dodání Propagačních předmětů. 6.6 Splatnost všech daňových dokladů (faktur), činí třicet (30) kalendářních dní ode dne jejich doručení Objednateli. Daňový doklad (faktura) však musí být Objednateli doručena nejpozději do daného roku, aby tato mohla být Objednatelem proplacena v tomtéţ kalendářním roce. V případě nedoručení daňového dokladu (faktury) dle předchozí věty tohoto článku, bude daňový doklad (faktura) proplacen aţ v roce následujícím. 6.7 Daňové doklady (faktury) musí obsahovat všechny náleţitosti řádného daňového dokladu ve smyslu příslušných zákonných ustanovení, zejména zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů. Kaţdá faktura vystavená Objednateli bude dále obsahovat minimálně tyto náleţitosti: den splatnosti faktury, IČ Objednatele, IČ a DIČ Dodavatele, označení banky a číslo účtu Dodavatele, údaj o vedení Dodavatele v příslušném obchodním rejstříku, označení plnění, za nějţ je faktura vystavena, razítko a podpis oprávněné osoby Dodavatele. 6.8 V záhlaví daňového dokladu (faktury) bude výrazně uveden název zadavatele včetně osoby, která ho zastupuje, její funkce, a dále název a registrační číslo projektu ( Zajištění obecné informovanosti o fondech EU, CZ.1.08/4.1.00/ ), v jehoţ rámci je Veřejná zakázka realizována a budou zvýrazněna slova OPTP Dále zde bude uvedeno číslo smlouvy nebo číslo dané Objednávky. 6.9 V případě, ţe daňový doklad (faktura) nebude obsahovat zákonem předepsané (nebo v této Smlouvě dohodnuté) náleţitosti, je Objednatel oprávněn ji do data splatnosti vrátit s tím, ţe Dodavatel je poté povinen vystavit nový daňový doklad (fakturu) s novým termínem splatnosti. V takovém případě není Objednatel v prodlení s úhradou daňového dokladu (faktury). 7. OPRÁVNĚNÉ OSOBY 7.1 Smluvní strany jmenují oprávněnou osobu, popř. jednoho či více zástupců oprávněné osoby (dále jen Oprávněné osoby ). Oprávněné osoby budou zastupovat Smluvní strany v obchodních a technických záleţitostech souvisejících s plněním této Smlouvy. Oprávněné osoby budou zejména podávat, přijímat a potvrzovat Objednávky, zajišťovat Součinnost stran a poskytovat informace o průběhu dodání Propagačních předmětů. 7.2 Oprávněné osoby budou oprávněny činit rozhodnutí závazná pro Smluvní strany ve vztahu k plnění povinností vyplývajících z této Smlouvy, nejsou-li však statutárními orgány, nejsou oprávněny provádět změny ani rušení této Smlouvy, nebude-li jim udělena speciální plná moc. 7.3 Jména Oprávněných osob jsou uvedena v Příloze č. 5 této Smlouvy. Strana 5 (celkem 33)

6 7.4 Smluvní strany jsou oprávněny jednostranně změnit Oprávněné osoby, na tuto změnu jsou však povinny druhou Smluvní stranu písemně upozornit. Tato změna je vůči druhé Smluvní straně účinná ode dne doručení oznámení o změně. 8. OCHRANA INFORMACÍ 8.1 Ţádná ze Smluvních stran nesmí zpřístupnit třetí osobě důvěrné informace, které při plnění této Smlouvy získala od druhé Smluvní strany. To neplatí, mají-li být za účelem plnění této Smlouvy potřebné informace zpřístupněny zaměstnancům, orgánům nebo jejich členům a subdodavatelům Dodavatele podílejících se na plnění dle této Smlouvy za stejných podmínek, jaké jsou stanoveny Smluvním stranám, a to jen v rozsahu nezbytně nutném pro řádné plnění této Smlouvy. 8.2 Ochrana informací se nevztahuje na případy, kdy: Smluvní strana prokáţe, ţe je tato informace veřejně dostupná, aniţ by tuto dostupnost způsobila sama Smluvní strana; Smluvní strana prokáţe, ţe měla tuto informaci k dispozici ještě před datem zpřístupnění druhou Smluvní stranou, a ţe ji nenabyla v rozporu se zákonem; obdrţí Smluvní strana od zpřístupňující Smluvní strany písemný souhlas zpřístupňovat danou informaci; nebo je-li zpřístupnění informace vyţadováno zákonem nebo závazným rozhodnutím oprávněného orgánu. 8.3 Za důvěrné informace jsou dle této Smlouvy Smluvními stranami povaţovány veškeré informace vzájemně poskytnuté v ústní, písemné nebo elektronické (digitální) formě, zejména informace, které se Smluvní strany dozvěděly v souvislosti s touto Smlouvou, jakoţ i know-how, jímţ se rozumí veškeré poznatky obchodní, výrobní, technické či ekonomické povahy související s činností Smluvní strany, které mají skutečnou nebo alespoň potenciální hodnotu a které nejsou v příslušných obchodních kruzích běţně dostupné a mají být utajeny. Za důvěrné informace jsou dále dle této Smlouvy povaţovány komunikační strategie, plány mediálních kampaní, dokumentace včetně grafických manuálů a veškeré další informace, které jsou písemně označeny jako důvěrné informace Dodavatele nebo Objednatele. 8.4 Smluvní strany se zavazují, ţe nebudou důvěrné informace poskytnuté druhou Smluvní stranou v listinné podobě kopírovat jako celek, ani zčásti; tato povinnost se nevztahuje na případy, kdy je to nezbytné k opravě nebo modifikování důvěrných informací pro jejich oprávněné uţití ve smyslu této Smlouvy. Smluvní strany opatří kaţdou kopii včetně jejího paměťového nosiče veškerým označením, které je uvedeno v dokumentu obsahujícím důvěrné informace poskytnutým druhou Smluvní stranou. 8.5 Obě Smluvní strany se zavazují nakládat s důvěrnými informacemi, které jim byly poskytnuty druhou Smluvní stranou nebo je jinak získaly v souvislosti s plněním této Smlouvy, jako s obchodním tajemstvím, zejména uchovávat je v tajnosti Strana 6 (celkem 33)

7 a učinit veškerá smluvní a technická opatření zabraňující jejich zneuţití či prozrazení. 8.6 Smluvní strany se zavazují, ţe poučí své zaměstnance, statutární orgány, jejich členy a subdodavatele, kterým jsou zpřístupněny důvěrné informace, o povinnosti utajovat důvěrné informace ve smyslu článku 8 této Smlouvy. 8.7 Povinnost utajovat důvěrné informace, popř. jiné neveřejné informace dle této Smlouvy, se zavazují Smluvní strany po dobu účinnosti této Smlouvy a téţ po ukončení jejich smluvního vztahu zaloţeného touto Smlouvou. 8.8 V případě, ţe Dodavatel bude dodávat Propagační předměty prostřednictvím subdodavatele, zavazuje se smluvně zajistit plnění povinností podle tohoto článku téţ subdodavatelem. 8.9 Dodavatel se zavazuje během plnění této Smlouvy i po jejím ukončení zachovávat mlčenlivost o všech skutečnostech, o kterých se dozví od Objednatele v souvislosti s plněním této Smlouvy Smluvní strany se dohodly, ţe ustanovení článků 8.7 a 8.9 této Smlouvy přetrvávají v platnosti i po ukončení této Smlouvy. 9. DORUČOVÁNÍ 9.1 Doručování mezi Smluvními stranami se uskutečňuje na adresy uvedené v záhlaví této Smlouvy. Smluvní strana má povinnost oznámit do deseti (10) dnů druhé Smluvní straně změnu svého sídla nebo jiné kontaktní adresy, popř. jiných údajů. Vůči druhé Smluvní straně je změna účinná, aţ kdyţ se o ní dozví. 9.2 Neoznámí-li Smluvní strana řádně změnu sídla, povaţuje se zásilka doručená na původní adresu za doručenou marným pokusem o doručení. 9.3 Všechna oznámení mezi Smluvními stranami, včetně návrhů, ţádostí či informací, která se vztahují k této Smlouvě, nebo která mají být učiněna na základě této Smlouvy nebo v souvislosti s ní, musí být učiněna v písemné formě a doručena druhé Smluvní straně buď osobně, formou registrovaného poštovního styku, prostřednictvím počítačové sítě či faxem. 9.4 Oznámení se povaţují za doručená datem přijetí příslušné zásilky. Vrátí-li se oznámení některé ze Smluvních stran druhé Smluvní straně jako nedoručitelné, povaţuje se pro účely této Smlouvy za den doručení poštovní zásilky desátý (10.) den po jejím uloţení na poště, i kdyţ se adresát o tomto uloţení nedozvěděl. Bylo-li doručováno faxem či elektronickou poštou, povaţuje se oznámení za doručené dnem potvrzení jeho doručení druhou Smluvní stranou v elektronické formě, jinak doručením oznámení v listinné podobě. 9.5 Za den doručení se téţ povaţuje den, kdy adresát převzetí zásilky odmítl. 9.6 Ukládá-li Smlouva Dodavateli doručit nějaký dokument v písemné podobě, musí být doručen buď v papírové formě nebo v elektronické (digitální) formě jako dokument textového procesoru MS Word nebo MS Excel verze 2003, nebo vyšší. Přesná podoba výstupu musí být konkretizována v Objednávce. Strana 7 (celkem 33)

8 10. ODPOVĚDNOST ZA ŠKODU A PRODLENÍ 10.1 Smluvní strany nesou odpovědnost za způsobenou škodu v rámci platných právních předpisů a této Smlouvy. Dodavatel plně odpovídá za plnění Smlouvy rovněţ v případě, ţe příslušnou část plnění poskytuje prostřednictvím třetí osoby subdodavatele Smluvní strany se zavazují k vyvinutí maximálního úsilí k předcházení škodám a k minimalizaci vzniklých škod Ţádná ze Smluvních stran není odpovědná za škodu nebo prodlení způsobené okolnostmi vylučujícími odpovědnost ve smyslu 374 Obchodního zákoníku Vţdy se nahrazuje skutečně vzniklá škoda a ušlý zisk Objednatel je oprávněn poţadovat náhradu škody i v případě, ţe se jedná o porušení povinnosti, na kterou se vztahuje smluvní pokuta, a to v plné výši dle této Smlouvy. 11. SANKCE 11.1 Smluvní strana je v prodlení s plněním svého závazku, který pro Smluvní stranu vyplývá z této Smlouvy anebo platných právních předpisů, jestliţe jej nesplní řádně a včas Dojde-li k prodlení Dodavatele s plněním delším neţ deset (10) dnů z důvodů na jeho straně nebo na straně jeho subdodavatelů, je Dodavatel povinen zaplatit smluvní pokutu ve výši ,- Kč (slovy: padesát tisíc korun českých) za kaţdý den prodlení. Smluvní pokuta je splatná třicátý (30) den ode dne doručení účetního dokladu (faktury) na její uhrazení Není-li dále stanoveno jinak, zaplacení jakékoliv smluvní pokuty nezbavuje povinnou Smluvní stranu povinnosti splnit své závazky a nedotýká se nároku na náhradu škody v plné výši dle této Smlouvy V případě porušení povinností Dodavatele vyplývajících z článku 8 této Smlouvy, tedy zejména porušení povinnosti mlčenlivosti, je Dodavatel povinen zaplatit Objednateli smluvní pokutu ve výši Kč (slovy: pětiset tisíc korun českých) za kaţdé porušení takové povinnosti, a to do třiceti (30) dnů ode dne doručení účetního dokladu (faktury) vystavené na její uhrazení Smluvní strany se dohodly, ţe v případě vzniku nároku Objednatele na více smluvních pokut uloţených Dodavateli podle této Smlouvy, se takové pokuty sčítají. 12. ŘEŠENÍ SPORŮ 12.1 Práva a povinnosti vzniklé na základě této Smlouvy nebo v souvislosti s ní se řídí Obchodním zákoníkem Smluvní strany se zavazují vyvinout maximální úsilí k odstranění vzájemných sporů vzniklých na základě této Smlouvy nebo v souvislosti s touto Smlouvou Strana 8 (celkem 33)

9 a k jejich vyřešení zejména prostřednictvím jednání Oprávněných osob nebo jiných osob oprávněných za Smluvní strany jednat Nedohodnou-li se Smluvní strany na způsobu řešení vzájemného sporu, je kterákoliv Smluvní strana oprávněna předloţit takový spor u věcně a místně příslušného soudu. 13. ÚČINNOST, TRVÁNÍ A UKONČENÍ SMLOUVY 13.1 Tato Smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem jejího podpisu oběma Smluvními stranami Tato Smlouva se uzavírá na dobu určitou, která skončí okamţikem vyčerpání celkové ceny dle odst. 6.1 této Smlouvy za kompletní dodání Propagačních předmětů Plnění této Smlouvy lze ukončit také písemnou dohodou Smluvních stran, jejíţ nedílnou součástí je i vypořádání vzájemných závazků a pohledávek Účinnost této Smlouvy zaniká: uplynutím doby, na kterou byla uzavřena; písemným odstoupením od Smlouvy v případě podstatného porušení Smlouvy jednou ze Smluvních stran, které je účinné dnem doručení písemného oznámení o odstoupení druhé Smluvní straně Objednatel je oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě jejího podstatného porušení Dodavatelem. Za toto podstatné porušení se povaţuje zejména ale nejen: prodlení s plněním dle této Smlouvy delším neţ třicet (30) kalendářních dnů, pokud Dodavatel nezjedná nápravu ani do deseti (10) dnů od doručení písemného oznámení Objednatele o takovém prodlení se ţádostí o jeho nápravu; porušení povinností Dodavatele dle článku 8 této Smlouvy Kterákoliv ze Smluvních stran je oprávněna tuto Smlouvu písemně vypovědět během její účinnosti bez udání důvodu s dvouměsíční výpovědní lhůtou, která započne běţet prvního dne následujícího po měsíci, ve kterém byla písemná výpověď doručena druhé Smluvní straně Dodavatel je oprávněn odstoupit od této Smlouvy v případě jejího podstatného porušení Objednatelem. Za toto podstatné porušení se povaţuje prodlení Objednatele s úhradou ceny za dodání Propagačních předmětů nebo jejich ucelené části dle této Smlouvy o více neţ třicet (30) dnů, pokud Objednatel nezjedná nápravu ani do deseti (10) dnů od doručení písemného oznámení Dodavatele o takovém prodlení se ţádostí o jeho nápravu Pro zamezení jakýchkoliv pochybností Smluvní strany sjednávají, ţe oznámení s ţádostí o nápravu ve smyslu předchozích odstavců můţe být doručeno kdykoliv po započetí prodlení jedné ze Smluvních stran. Strana 9 (celkem 33)

10 13.9 Smluvní strany se v souladu s ustanovením 344 Obchodního zákoníku dohodly, ţe Objednatel je oprávněn od této Smlouvy kdykoli odstoupit, a to i bez uvedení důvodu. V takovém případě je Objednatel povinen zaplatit Dodavateli náklady do dne odstoupení účelně vynaloţené na dodání plnění dle této Smlouvy ve výši, kterou Dodavatel prokáţe Objednateli, pokud jejich vyčíslení doručí Objednateli do patnácti (15) dnů od účinnosti odstoupení Objednatele od Smlouvy. Smluvní strany se dále dohodly, ţe odstoupení Objednatele od smlouvy je účinné dnem jeho doručení Dodavateli, nejpozději však uplynutím desátého (10) kalendářního dne po jeho odeslání na adresu sídla Dodavatele uvedenou v záhlaví této Smlouvy Objednatel je oprávněn odstoupit od Smlouvy, pokud je na majetek Dodavatele zahájeno insolvenční řízení nebo je insolvenční návrh zamítnut pro nedostatek majetku Dodavatele (ve znění zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení, ve znění pozdějších předpisů) a pokud dodavatel vstoupí do likvidace Smluvní strany se dohodly, ţe při odstoupení od Smlouvy vylučují pouţití ustanovení 351 odst. 2 Obchodního zákoníku a zánikem účinnosti této Smlouvy z jakéhokoliv důvodu není dotčeno vzájemné plnění, které bylo řádně poskytnuto a bylo jiţ přijato nebo přijato být mělo a mohlo před účinností odstoupení, jakoţ i nároky na úhradu ceny za takové plnění včetně náhrady přiměřených a prokazatelně odůvodněných nákladů Dodavatele Odstoupení od Smlouvy je účinné dnem doručení písemného oznámení o odstoupení druhé Smluvní straně a Smlouva tak zaniká dnem doručení takového oznámení. Nezanikají však ustanovení, která mají podle zákona nebo této Smlouvy trvat i po zrušení Smlouvy, zejména ustanovení týkající se náhrady škody, smluvních pokut, ochrany informací a řešení sporů Smluvní strany se dohodly, ţe Objednatel je od této smlouvy oprávněn odstoupit bez jakýchkoliv sankcí, pokud nebude schválena částka ze státního rozpočtu následujícího roku, která je potřebná k úhradě ceny za plnění poskytované podle této smlouvy v následujícím roce. Objednatel prohlašuje, ţe do 30 dnů po vyhlášení zákona o státním rozpočtu ve Sbírce zákonů oznámí Dodavateli, zda byla schválena částka ze státního rozpočtu následujícího roku, která je potřebná k úhradě ceny za plnění poskytované dle této smlouvy v následujícím roce. 14. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ 14.1 Tato Smlouva představuje úplnou dohodu Smluvních stran o předmětu této Smlouvy a nahrazuje veškerá předešlá ujednání Smluvních stran, a to ústní i písemná, není-li v ní stanoveno něco jiného Pokud by se kterékoliv ustanovení této Smlouvy ukázalo být neplatným z důvodů rozporu s kogentními ustanoveními obecně závazných právních předpisů, pak tato skutečnost nezpůsobí neplatnost této Smlouvy neţ onoho konkrétního ustanovení, pokud je oddělitelné od ostatního obsahu Smlouvy. Smluvní strany se zavazují takové neplatné ustanovení nahradit dohodou svým obsahem nejbliţší Strana 10 (celkem 33)

11 duchu takového neplatného ustanovení respektující poţadavky kogentních ustanovení právních předpisů Nestanoví-li tato Smlouva něco jiného, je moţné ji měnit pouze písemnou dohodou Smluvních stran ve formě číslovaných dodatků této Smlouvy. Podpisy osob oprávněných Smlouvu za obě Smluvní strany měnit musí být učiněny na téţe listině Veškerá práva a povinnosti vyplývající z této Smlouvy přecházejí, pokud to povaha těchto práv a povinností nevylučuje, na právní nástupce Smluvních stran Dodavatel je podle ustanovení 2 písm. e) zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly prováděné v souvislosti s úhradou zboţí nebo sluţeb z veřejných výdajů Smluvní strany jsou povinny uchovávat veškerou dokumentaci související s realizací dodávky Propagačních předmětů včetně účetních dokladů, nejméně však po dobu deseti (10) let od ukončení financování projektu a zároveň alespoň po dobu tří (3) let od ukončení programu dle článku 90 a násl. Nařízení Rady (ES) č. 1083/ Dodavatel je povinen po dobu deseti (10) let od ukončení realizace dodávky Propagačních předmětů za účelem ověřování plnění povinností vyplývajících ze Stanovení výdajů a Podmínek poskytovat poţadované informace a dokumentaci zaměstnancům nebo zmocněncům pověřených orgánů (Centra pro regionální rozvoj České republiky; Ministerstva pro místný rozvoj České republiky; Ministerstva financí; Evropské komise, Evropského účetního dvora, Nejvyššího kontrolního úřadu, příslušného finančního úřadu a dalších oprávněných orgánů státní správy) a je povinen vytvořit výše uvedeným osobám podmínky k provedení kontroly vztahující se k realizaci dodávky Propagačních předmětů a poskytnout jim při provádění kontroly součinnost Nedílnou součást této Smlouvy tvoří tyto přílohy: Příloha č. 1: Příloha č. 2: Příloha č. 3: Příloha č. 4: Příloha č. 5: Příloha č. 6: Specifikace Propagačních předmětů Specifikace ceny Seznam subdodavatelů Součinnost stran Oprávněné osoby Zadávací dokumentace 14.9 Tato Smlouva je uzavřena ve čtyřech (4) vyhotoveních, kaţdé s platností originálu, z nichţ kaţdá Smluvní strana obdrţí po dvou (2) vyhotoveních. Strana 11 (celkem 33)

12 Smluvní strany prohlašují, že si tuto Smlouvu přečetly, že s jejím obsahem souhlasí a na důkaz toho k ní připojují svoje podpisy. Objednatel Dodavatel V dne.. V dne..... Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Ing. Eva Jelínková ředitelka Odboru publicity a administrativní kapacity NSRR... [DOPLNÍ UCHAZEČ] [DOPLNÍ UCHAZEČ] Strana 12 (celkem 33)

13 Příloha č. 1 Specifikace propagačních předmětů Název předmětu Počet kusů za OP TP 1 Počet kusů za CRR 2 Počet kusů za MF 3 Počet kusů za NOK 28 4 Počet kusů za NOK 27 5 Počet kusů celkem Poznámka blok A lepená vazba nahoře, linkovaný papír, 30 listů, zadní deska kartonová, plnobarevná loga s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou krouţková záznamní kniha A4 krouţková záznamní kniha A formát A4, 80 listů, linkovaná, krouţková vazba, přední a zadní desky pevné s moţností potisku,vazba na levé straně svisle, loga na přední straně s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou formát A5, 80 listů, linkovaná, krouţková vazba, přední a zadní desky pevné s moţností potisku, loga na přední straně s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou blok A lepená vazba nahoře, linkovaný papír, 30 listů, zadní deska kartonová, plnobarevná loga s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod Strana 11 (celkem 33)

14 papírová dárková taška papírové desky A4 propiska umělohmotná keramický hrnek 0,3 l (balení 1 ks) Lanyard se závěsem pro mobil tabulkou tvrdší papír, rozměry 38x13x31, s bavlněnými drţadly, modrobílá kombinace + loga modrá s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou čtvrtka s jednou chlopní (rozevírající se doleva), uvnitř tvar obráceného písmena L, pro formát papíru A4, barevné provedení s logy s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou modrý podklad se stříbrnými logy dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou, bez víčka, zavírací, modrá náplň, plastová úchytka nahoře s uchem, keramika, tmavě modrá barva, objem 0,3 l, potisk proveden v bílé barvě na hrnku a loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou šnůrka s prostorem na vloţení mob. telefonu s klipsou na konci,,barva černá, Hmotnost: 24 gramů - Délka: 48 cm - Šířka: 2 cm potisk po celé délce šňůrky a stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou vizitkář kapesní pouzdro na vizitky, kombinace ocelové konstrukce s koţenkou, černá barva, rozměr přihrádky pro vizitky o rozměrech 9 x 5 cm, cca pro 50 vizitek celkem, na přední straně vyraţená loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou. trička modrá bez límečku velikost XL trička modrá bez límečku velikost L pouzdro na dokumenty % bavlna, tmavě modrá barva trička, natištěná stříbrná loga vyobrazena na rukávu (např. gumová) a loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou % bavlna, tmavě modrá barva, natištěná stříbrná loga vyobrazena na rukávu (např. gumová) a loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou polyesterové nebo neoprénové, pro formát papíru A4 (sloţky budou větší neţ papír), zcela rozevíratelné (jako sešit), zip po obvodu, černá barva, matný povrch, stříbrná loga dle Strana 12 (celkem 33)

15 vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, provedena na přední straně desek nástěnné hodiny igelitová taška Antistress cihličky analogové, bílý podklad, stříbrný rám, průměr 30 cm a stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou pevnější igelit, rozměry 34x45 cm, zpevněné ucho vyříznuté v horní části tašky, se sloţeným dnem, nosnost 10kg, tmavě modrá loga s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek pouţití log pod tabulkou 4 cihličky (červená, modrá,ţlutá a zelená) Hmotnost: 98 gram - Délka: 9,5 cm - Výška: 2 cm - Šířka: 8 cm, stříbrná loga dle vysvětlivek na cihličkách dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou podloţka pod myš brašna s popruhem na rameno stolní otočný vizitkář gelová podloţka s opěrkou pro zápěstí, gumová spodní část, vrchní část potaţená textilií, modrá barva, stříbrně vyraţená loga v horní části dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou polyester, tmavě modrá barva, matný povrch, pevnější, nastavitelný popruh, jedna velká kapsa + jedná menší kapsa na přední nebo zadní straně na zip, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou plastový otočný vizitkář, kapacita cca 150 vizitek o rozměrech 9x5 cm, černá podkladová barva se stříbrnými logy dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou po straně USB flash disk stříbrná barva, uzavíratelný výstup (odnímatelné víčko), s ouškem na připevnění šňůrky, laserově vyrytá loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, kapacita 8 GB propiska kovová modrá, s laserově vyrytými logy dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, bez víčka, zavírací, modrá náplň, kovová úchytka nahoře, samolepky mikrotuţka rozměr 10 x 3 cm, bílá barva, matná-papírová, barevná (CMYK) loga s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou plastová, gumové drţení, stopa 0, 5 mm, barva modrá, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití Strana 13 (celkem 33)

16 větrovka dámská - S,M,L,XL větrovka pánská - S,M,L,XL trička s límečkem dámská - S,M,L,XL trička s límečkem pánská - S,M,L,XL log pod tabulkou % nylon, voděodolná, dámský tvarovaný střih, zapínání na zip po celé délce vpředu, dlouhé rukávy, kapuce v límci, moţnost poskládání větrovky do kapsy nebo obalu, elastické manţety na rukávech, 2 venkovní kapsy a 1 vnitřní kapsa, červená barva, natištěná stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou loga vyobrazena na rukávu. % nylon, voděodolná, zapínání na zip po celé délce vpředu, dlouhé rukávy, kapuce v límci, moţnost poskládání větrovky do kapsy nebo obalu, elastické manţety na rukávech, 2 venkovní kapsy a 1 vnitřní kapsa, černá barva, natištěná stříbrná loga dle vysvětlivek loga vyobrazena na rukávu. % bavlna, krátké rukávy, červená barva, natištěná stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou loga vyobrazena na rukávu, dámský tvarovaný střih, ţebrovitě pletený límec a manţety na rukávech, 3 knoflíčky % bavlna, krátké rukávy, tmavě modrá barva, natištěná stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou loga vyobrazena na rukávu, ţebrovitě pletený límec a manţety na rukávech, 2 knoflíčky a boční rozparky hodinky dámské hodinky pánské náramkové hodinky v pouzdru nebo krabičce, analogové, koţený řemínek, stříbrný podklad pod ciferníkem, barva řemínku tmavá, pohon na baterie, vyleasrovaná loga na spodní straně ciferníku dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou. náramkové hodinky v pouzdru nebo krabičce, analogové, stříbrný podklad pod ciferníkem, koţený řemínek černé barvy, pohon na baterie, vyleasrovaná loga na spodní straně ciferníku dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, nebo natištěná na spodní straně řemínku. deštník skládací dámský materiál nylon, průměr rozloţeného deštníku přibliţně cm, kovová teleskopická tyčka o délce min. 85 cm, pouzdro ze stejného materiálu jako deštník, stříbrná barva, tmavě modrá loga dle vysvětlivek Pouţití log pod Strana 14 (celkem 33)

17 deštník skládací pánský souprava na čištění obuvi fleecová deka s popruhem batoh na notebook tabulkou po obvodu deštníku, manuální materiál nylon, průměr rozloţeného deštníku přibliţně cm, kovová teleskopická tyčka o délce min. 85 cm, pouzdro ze stejného materiálu jako deštník, černá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou po obvodu deštníku, manuální nylonová brašna s příslušnými nástroji k čištění obuvi (kartáče, krémy, kovová lţíce apod.), černá barva brašny, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou. nylonový popruh na suchý zip, rozměry 150 x 200 cm, tmavě modrá barva, vyšívaná stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou elegantní batoh, hlavní kapsa s oddělenou přihrádkou na dokumenty nebo notebook. Přední kapsa s přihrádkami na drobnosti, uvnitř kapsička na mobilní telefon. Nastavitelné, 2 vyztuţené ramení popruhy. Materiál: nylon, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou na straně batohu,černá barva čtečka karet kalkulačka brašna na kolo nad řídítka čtečka karet USB s uzavíratelnými víčky, čte karty SD, MMC, s redukcí i minisd, microsd, MMC mobile, RS-MMC, tmavě modrá barva, potištěno stříbrnými logy dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou pohon na baterie, (kalkulačky jiţ budou mít zabudované baterie), modrá barva, na vrchní straně krytu stříbrné vyobrazení log dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, rozměry 11 cm výška x 7 cm šířka (tolerance 1 cm na kaţdý rozměr) materiál polyester, tvar kvádru, na vrchní straně igelitové pouzdro na mapu, pohodlné odnímání z řidítek, objem 12 l, brašna rozdělena na více kapes, zapínání kapes na zip, reflexní prvky, odnímatelný ramenní popruh, modrá barva + z přední strany stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou čistič na brýle ve formě klíčenky přívěsek, moţnost zavěšení na klíče (krouţek na klíče), rozměry 20x70x20 mm, materiál plast + kov, tvar V, na konci vidlic černé molitanové plíšky pro čištění skel, tmavě modrá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Strana 15 (celkem 33)

18 Pouţití log pod tabulkou. podtácek frisbee čtvercový kovový multifunkční podtácek pod hrnek nebo sklenici, spodní plocha protiskluzová, na vrchní straně loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou plastový disk o průměru cm, modrá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou voděodolné pouzdro- plast cestovní adaptér plastové pouzdro pro uloţení předmětů před promočením se šňůrou, velikost 58 x 135 x 32 mm uzavíratelné, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou víceúčelový adaptér ve tvaru válečku s vidlicí do zásuvky v cestovním obalu, černá barva obalu, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou na obalu, průměr adaptéru 58 x 65 mm šitíčko 200 praktická malá sada jehel s nitěmi, knoflíky, nůţkami a dalšími předměty pro šití v plastovém průhledném obalu, modrá loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou na vrchní straně obalu zámek na kufr 35x 50x 5 mm blikající a svítící světlo LED svítilna na kolo nákupní taška - textilní 200 kovový klips pro uzamčení kufru, trojmístná číselná kombinace, velikost 35 x 50 x mm, tmavě modrá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou blikající a svítící plastové světlo červené barvy, průměr 45 mm, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou vespodu, zadní světlo na kolo, montáţ objímkou nebo pomocí klips (moţné připnout na oděv), napájení 2xAAA baterie (budou součástí balení), LED diody přední svítilna, materiál plast, LED diody, bílé světlo, rozměry 70x75x110, mm, provoz na tuţkové baterie (budou jiţ zabudované ve svítilně), na vrchní straně svítilny stříbrně vyobrazena loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou sloţitelná textilní taška, tmavě modrá barva, velikost 360 x 400 mm, ucha cca 54 cm dlouhá, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou na jedné straně tašky v dolní části Strana 16 (celkem 33)

19 přívěsek s hadříkem na čištění brýlí manţetové knoflíčky + spona na kravaty koule o průměru 60 mm s krouţkem a řetízkem pro uchycení na klíčích, tmavě modrá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou sada dvou manţetových knoflíčků a jedné spony do kravaty, materiál kov, stříbrná barva (mat), vše v 1 krabičce, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou zrcátko klíčenka roller plastové zrcátko ve tvaru obdélníku, rozměry 80 x 50 mm (tolerance 20 mm na kaţdý rozměr), podklad - tmavě modrý plast, bílá loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou plastová, barva modrá, rozměry cca 6,8 x 3,5 x 0,7 cm, délka natahovacího lanka do 1 m, malá loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou krabička s mentolovými bonbony keramický květináč se semínky petunie universální nabíjecí set (síť, PC, auto) přenosný externí pevný disk samolepící bločky 75x75mm čokolády typ napolitan uzavíratelná krabička (kovový box), průměr 4,5 cm,s mentolovými bonbóny, světle modrá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou průměr květináče cca 120 mm, semínka rostliny umístěna uvnitř v hlíně, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou vyobrazena na krabici sada různých nabíječek pro síť, PC a auto, vše v jednom textilním pevném obalu, černá barva, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou provedena stříbrně USB napájení, kapacita 320 GB, rozhraní USB 2.0, černá barva, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, přenosová rychlost: 35 MB/s ţlutá barva, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou ve CMYK, moţno vyobrazit na obal bločků, 1 blok = štítků, rozměr 76x76 mm 5g, 35 x 20 mm, mix mléčná a hořká čokoláda, na obalech čokolád loga s grafickým zpracováním dle přílohy variace loga NOK, která je součástí přílohy č. 6 této smlouvy a dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou hrnek se lţičkou tmavě modrý hrnek s uchem, obsah 0,3 l, lţička z oceli, stříbrná loga dle vysvětlivek Strana 17 (celkem 33)

20 pláţový nafukovací míč 41cm červený pláţový volejbalový míč pláţové sandály vel švihadlo s počítadlem Pouţití log pod tabulkou barevný nafukovací míč, průměr 41 cm, odolnější materiál,stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou syntetický materiál, bavlněná výstelka, latexová duše s butylovým ventilem, hmotnost g, měkký materiál,velikost 4, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou pantofle, modrá barva, odolnější materiál, velikosti 38-45, stříbrná loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, umístěná na nášpalové části sandálů. modrá drţadla z PVC, délka: 2,3 m, na rukojetích umístěna loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou, barva provazu/lana bílá nebo průhledná voděodolná čelová svítilna čelová svítilna LED/halogen, voděodolná, nastavitelný popruh, gumové podloţení, napájení pomocí 2 baterií (budou součástí balení), vysoká svítivost, dlouhá ţivotnost LED (.000 hod), loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou golfové míčky - sada 12 ks s potiskem log spořič energie golfové míčky (tříplášťové s nejdelším doletem) sada po 6 ks, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou umístěna na krabičce spořič energie vypne jakoukoliv nabíječku, po jejím nabití. Také se týká baterií MP3/MP4 přehrávačů, barva stříbrná-černá,14,3 x 6,4 x 8 cm, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou solární dobíječka mobilních přístrojů dobíjení mobilních zařízení (PDA, digitální kamery, telefony). Po 3-4 hodinách na přímém slunečním záření dodá dobíječka energii přibliţně na hodin. 5,5V solární panely, USB kabel, 5 konektorů a dobíjitelnou baterii. Velikost: 6,5 x 10 x 0,4 cm dárkový balíček (drogérie) 1x osvěţovač vzduchu ve spreji, exotická vůně, 300ml; 1x švédská utěrka, 40x40cm; 1x tekuté mýdlo, vůči pokoţce neutrální,např. kokosová vůně, 300ml; 1x krém na ruce, např. s tea tree oilem, ml; předměty budou Strana 18 (celkem 33)

21 vloţeny do krabičky, na které budou loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou bio - Skořicové dřevo- dvě aromatické tuţky z dřevěné skořice v balení 2 tuţky ze dřevěné skořice, silně aromatické. loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou svítilna ke knize s LED světlem a klipem, hliník rozměr: 12 x 3,5 x 2 cm, loga dle vysvětlivek Pouţití log pod tabulkou Použití log: Podoba log bude vycházet z přiloţeného logomanuálu OPTP. Předměty však budou opatřeny jen těmi logy, která jsou jim přiřazena dle vysvětlivek uvedených v tabulce a vysvětleny níţe, a to: 1 Pro OPTP: budou natištěna loga OPTP, EU s texty (Evropská unie, Evropský fond pro regionální rozvoj, Investice do vaši budoucnosti) a MMR a odkaz na webový portál a to vţdy přímo na prop. předmětech. 2 Pro CRR: budou natištěna loga OPTP, EU s texty (Evropská unie, Evropský fond pro regionální rozvoj, Investice do vaši budoucnosti) a odkaz na webový portál a to vţdy přímo na prop. předmětech. 3 Pro MF: budou natištěna loga OPTP, EU s texty (Evropská unie, Evropský fond pro regionální rozvoj, Investice do vaši budoucnosti), a to vţdy přímo na prop. předmětech. 4 Pro NOK 28 : budou natištěna loga OPTP, EU s texty (Evropská unie, Evropský fond pro regionální rozvoj, Investice do vaši budoucnosti), NOK, MMR a odkaz na webový portál a to vţdy přímo na prop. předmětech. 5 Pro NOK 27: budou natištěna loga OPTP, EU s texty (Evropská unie, Evropský fond pro regionální rozvoj, Investice do vaši budoucnosti), NOK, MMR a odkaz na webový portál a to vţdy přímo na prop. předmětech. Strana 19 (celkem 33)

22 Příloha č. 2 Specifikace ceny [DOPLNÍ UCHAZEČ] Název předmětu Cena za kus bez DPH Cena za kus včetně DPH Počet kusů celkem Celková cena bez DPH Celková cena včetně DPH blok A krouţková kniha A4 krouţková kniha A5 záznamní záznamní 1 1 blok A papírová dárková taška 2260 papírové desky A propiska umělohmotná 3800 keramický hrnek 0,3 l (balení 1 ks) Lanyard se závěsem pro mobil 600 vizitkář trička modrá bez límečku velikost XL trička modrá bez límečku velikost L 150 Strana 21 (celkem 33)

23 pouzdro na dokumenty 350 nástěnné hodiny igelitová taška 500 Antistress cihličky 150 podloţka pod myš brašna s popruhem na rameno 700 stolní otočný vizitkář 30 USB flash disk 400 propiska kovová 60 samolepky 6000 mikrotuţka větrovka dámská - S,M,L,XL větrovka pánská - S,M,L,XL trička s límečkem dámská - S,M,L,XL trička s límečkem pánská - S,M,L,XL hodinky dámské 50 hodinky pánské 50 Strana 22 (celkem 33)

24 deštník skládací dámský 150 deštník skládací pánský 185 souprava na čištění obuvi fleecová deka s popruhem batoh na notebook 80 čtečka karet kalkulačka brašna na kolo nad řídítka čistič na brýle ve formě klíčenky 300 podtácek frisbee voděodolné plast pouzdro- cestovní adaptér šitíčko 200 zámek na kufr 35x 50x 5 mm blikající a svítící světlo Strana 23 (celkem 33)

25 LED svítilna na kolo nákupní taška - textilní 200 přívěsek s hadříkem na čištění brýlí manţetové knoflíčky + spona na kravaty zrcátko klíčenka roller krabička s mentolovými bonbony keramický květináč se semínky petunie universální nabíjecí set (síť, PC, auto) přenosný externí pevný disk 50 samolepící 75x75mm bločky 200 čokolády typ napolitan 4000 hrnek se lţičkou pláţový nafukovací míč 41cm 50 červený volejbalový míč pláţový Strana 24 (celkem 33)

26 pláţové sandály vel 200 švihadlo s počítadlem 50 voděodolná čelová svítilna 300 golfové míčky - sada 12 ks s potiskem log spořič energie 50 solární dobíječka mobilních přístrojů dárkový balíček (drogérie) bio - Skořicové dřevodvě aromatické tuţky z dřevěné skořice svítilna ke knize s LED světlem a klipem, hliník Celková cena Strana 25 (celkem 33)

27 Příloha č. 3 Seznam subdodavatelů [DOPLNÍ UCHAZEČ] Identifikační údaje subdodavatele Rozsah plnění subdodavatele Strana 30 (celkem 33)

28 Součinnost stran Příloha č Dodavatel bude vţdy nejpozději k desátému (10.) dni v měsíci zasílat zprávu o stavu propagačních materiálů za předchozí měsíc, v níţ uvede počet dosud vyexpedovaných předmětů a informaci o zůstatku dle přílohy č. 1. této smlouvy. 2. Do 14 dnů od podpisu smlouvy Dodavatel zašle grafické návrhy předmětů k finální korektuře, která bude závazná po celou dobu plnění smlouvy. 3. Dodavatel s kaţdou vyexpedovanou zakázkou zašle dodací list. Strana 31 (celkem 33)

29 Příloha č. 5 Oprávněné osoby 1. OPRÁVNĚNÁ OSOBA OBJEDNATELE: Jméno: Martina Wildtová Adresa: Staroměstské nám. 6, Praha 1 martina.wildtova@mmr.cz Telefon: OPRÁVNĚNÁ OSOBA DODAVATELE: Jméno: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Adresa: [DOPLNÍ UCHAZEČ] [DOPLNÍ UCHAZEČ] Telefon: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Fax: [DOPLNÍ UCHAZEČ] Strana 32 (celkem 33)

30 Příloha č. 6 Zadávací dokumentace [DOPLNÍ OBJEDNATEL PŘI PODPISU SMLOUVY] Strana 33 (celkem 33)

PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE PŘÍLOHA Č. 4 TECHNICKÁ SPECIFIKACE Předmětem plnění této veřejné zakázky je výroba a dodávka propagačních předmětů specifikovaných v následující tabulce: Název předmětu za OP TP 1 za CRR 2 za MF 3 za NOK

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Příloha: Závazný návrh smlouvy SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB SPECIALISTŮ NA FONDY EU Č.j.: 873/2012-28 Číslo v CES: BUDE DOPLNĚNO Číslo úkolu: BUDE DOPLNĚNO EU zdroje a BUDE DOPLNĚNO Státní rozpočet ČR

Více

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená

Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix. Smluvní strany. zapsaná v. zastoupená Kupní smlouva na zakázku Dodávka licencí a podpor pro Citrix Dále jen Smlouva Smluvní strany Společnost.. zapsaná v. zastoupená IČ: DIČ:. Bank. spojení:., č. účtu:. (dále jen Prodávající) a Centrum pro

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 2 k č.j.: PPR-2375-21/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

CZ.1.07/2.1.00/32.0071

CZ.1.07/2.1.00/32.0071 Příloha č.3 Smlouva na nákup výpočetní techniky pro vybavení ICT centra a realizaci projektu VOŠ Uničov - Vzdělávací programy dle potřeb praxe reg. číslo projektu CZ.1.07/2.1.00/32.0071 v rámci dotačního

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Příloha č. 2 k Výzvě Smlouva o dílo uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Zajištění prvků publicity spolufinancovaných projektů Evropské

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO

Příloha č.1. Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/ /5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Příloha č.1 Č.j. : (zhotovitele) OP RLZ Opatření 4.2 Č.j: Číslo V CES: 4191/X Číslo úkolu : 3691/5169/19/15 3691/5169/20/15 SMLOUVA O DÍLO Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem: Staroměstské

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního Kupní smlouva Č.j. PPR-15880-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí

Více

Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB TECHNICKÉHO DOZORU

Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB TECHNICKÉHO DOZORU Příloha č. 2 zadávací dokumentace Operační program: Technická pomoc OPTP 2007 2013 Součást projektu: Projektová příprava monitorovacího informačního systému pro programové období 2014-2020 Reg. č. projektu:

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE (uzavřená podle 269, odst.2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů na provedení evaluace na základě veřejné zakázky Průběžná dlouhodobá

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel)

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Telefon: E-mail: ( dále jen dodavatel) Objednatel: Zastoupený: Mgr. Jaroslavou Cháberovou Sídlo: 386

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Doplňující informace k veřejné zakázce

Doplňující informace k veřejné zakázce Doplňující informace k veřejné zakázce Číslo zakázky: VŘ 12/2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/3.2.04/04.0040

Více

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx

Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Rámcová kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

SMLOUVA o auditní činnosti

SMLOUVA o auditní činnosti Příloha č. 1 výzvy SMLOUVA o auditní činnosti uzavřená podle 591 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 93/2009 Sb., o auditorech, ve znění pozdějších

Více

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A µ#57743/a/2014-sov@ 57743/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/34363/2014-SOV Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. /2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Příloha č. 7 Návrh smlouvy na zajištění jazykových a jazykově-metodických kurzů v zahraničí pro zvýšení kvalifikace pedagogů a zvýšení kvality výuky na 1. Základní škole Holešov Objednatel: Název: 1. Základní

Více

bank. spojení: Česká národní banka, pobočka Praha, Na Příkopě 28, Praha 1

bank. spojení: Česká národní banka, pobočka Praha, Na Příkopě 28, Praha 1 D O H O D A O O C H R A N Ě D Ů V Ě R N Ý C H I N F O R M A C Í Strany dohody: Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém 81, 100 82 Praha 10 - Strašnice IČO: 00025593 bank. spojení:

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE

SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE SMLOUVA O PROVEDENÍ EVALUACE (uzavřená podle 269, odst.2 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů na provedení evaluace na základě veřejné zakázky ROČNÍ OPERAČNÍ

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU

SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU SMLOUVA O PROVEDENÍ POVINNÉHO AUDITU mezi PRAŽSKÉ SLUŽBY, A.S. jako Objednatelem a BDO Audit s.r.o. jako Auditorem Tato smlouva byla uzavřena podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník,

Více

DOHODA O OCHRANĚ DŮVĚRNÝCH INFORMACÍ

DOHODA O OCHRANĚ DŮVĚRNÝCH INFORMACÍ Příloha č. 8 Zadávací dokumentace DOHODA O OCHRANĚ DŮVĚRNÝCH INFORMACÍ Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov 65/17, 110 00 Praha 1 - Nové město IČO: 00020478 bank.

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů RÁMCOVÁ SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Dnešního dne, měsíce a roku smluvní strany Národní hřebčín Kladruby nad Labem,

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB. Smluvní strany: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB Smluvní strany:., se sídlem, IČ:.., DIČ:.., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném., oddíl., vložka, jednající. bankovní spojení:, číslo účtu:., (dále též Poskytovatel

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Příloha zadávací dokumentace: Návrh smlouvy o zajištění služeb závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Zahraniční jazykové kurzy pro učitele a stínování pro pedagogy Smlouva o zajištění

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

Příloha č. 2. Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:.. se sídlem /místem

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky

I. Předmět plnění. 1. Dodavatel je podle... ze dne. oprávněn provozovat činnost... II. Dodací podmínky Příloha č. 2 Dne 2010 uzavřeli Středisko služeb školám, Plzeň, Částkova 78 IČ: 49777700 DIČ: CZ49777700 se sídlem 326 00 Plzeň, Částkova 78 zastoupené Ing. Tomášem Vláškem, ředitelem (dále jen objednatel)

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Evidenční č. smlouvy: ---/2017 Rámcová kupní smlouva 1. Smluvní strany Kupující: 1. Město Kopřivnice Se sídlem: Štefánikova 1163, Kopřivnice, 742 21 osoba oprávněna jednat: Petr Mareček, vedoucí oddělení

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ]

KUPNÍ SMLOUVA. I. Smluvní strany. Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] DIČ: [ ] KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Dodavatel: [ ] Zastoupený: [ ] Sídlo: [ ] IČ: [ ] DIČ: [ ] Bankovní spojení: [ ] Číslo účtu: [ ] Telefon: [ ] Tel./fax: [ ] E-mail: [ ] ( dále jen dodavatel) Objednatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pronájem multifunkčních kopírovacích zařízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 - Závazný vzor návrhu smlouvy Č.j. ZSM-135-1/OVZ-2015 se servisními službami formou kliku na prozatímní období ZAŘÍZENÍ SLUŽEB

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Podrobná zadávací dokumentace Návrh obchodních podmínek číslo smlouvy objednatele:... S M L O U V A O D Í L O uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení 631 a násl. Občanského zákoníku č.

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

Smlouva o dodávkách potravin

Smlouva o dodávkách potravin Smlouva o dodávkách potravin Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi uvedenými smluvními stranami smlouva ve smyslu ust. 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva

Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva Smlouva o zajištění kurzu medicínského práva uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

1. Bioinova, s.r.o. se sídlem: Vídeňská 1083, Praha 4 zastoupená: Ing. Petrem Baţantem, CSc., MBA, jednatelem IČ: DIČ:

1. Bioinova, s.r.o. se sídlem: Vídeňská 1083, Praha 4 zastoupená: Ing. Petrem Baţantem, CSc., MBA, jednatelem IČ: DIČ: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění, kterou níţe uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: 1. Bioinova, s.r.o. se sídlem: Vídeňská

Více

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany

Smlouva o dílo. 1. Smluvní strany SLZ-1850-11/ČJ-2011-009HVZ Smlouva o dílo uzavřena podle 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) 1. Smluvní strany

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Smlouvu o zajištění pravidelného monitoringu médií (uzavřena na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku)

Smlouvu o zajištění pravidelného monitoringu médií (uzavřena na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku) NÁRODNÍ ÚSTAV DUŠEVNÍHO ZDRAVÍ, příspěvková organizace IČ: 00023752 se sídlem Topolová 748, 250 67 Klecany zastoupena prof. MUDr. Cyrilem Höschlem, DrSc. FRCPsych., ředitelem dále jen Objednatel na straně

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ KUPNÍ SMLOUVA O DODÁNÍ ZBOŽÍ Článek I. Smluvní strany Město Kolín, IČ: 00235440 Karlovo náměstí 78, 280 02 Kolín I. zastoupeno starostou města Mgr. Bc. Vítem Rakušanem (dále jen kupující na straně jedné)

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1

SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 SMLOUVA O ou,o 4c20 l()2o~g/ 0/1 Smluvní strany Abalon s. r. o. Sranická 32 14700 Praha 4 IČO: 25265229 DIČ: CZ25265229 zástupce: Tomáš Smělý, jednatel bankovní spojení: ČSOS, Č.Ú. 197832731/0300 Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

neoprávněných zásahů do práv třetích osob, a to zejména do práv autorských, průmyslových a jiných práv duševního vlastnictví Dodavatel se zavazu

neoprávněných zásahů do práv třetích osob, a to zejména do práv autorských, průmyslových a jiných práv duševního vlastnictví Dodavatel se zavazu Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s 536-565 zákona č. 513/1991 Sb. ve znění platném ke dni podpisu smlouvy 1. Objednatel Obchodní firma: Počítačová služba s.r.o. se sídlem: Stupkova 413/1a,

Více

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka

Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka Smlouva o zajištění kurzu anglického jazyka uzavřená ve smyslu ustanovení 591 a následujících zákona číslo 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) mezi těmito smluvními

Více

PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA

PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA PŘÍLOHA Č. 3 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Základní škola Moravská Třebová, Kostelní náměstí 21, okres Svitavy IČ: 63608944 Sídlo: Kostelní náměstí č.o. 21, 571 01 Moravská

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12

Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Příloha č. 4 Licenční smlouva a smlouva o poskytování podpory Český rozhlas zřízen zákonem č. 484/1991 Sb., o Českém rozhlasu, ve znění pozdějších předpisů, se sídlem: Praha 2, Vinohradská 12 Zastoupený:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

Podmínky ke Stanovení výdajů na financování akce OSS č.j..ze dne..

Podmínky ke Stanovení výdajů na financování akce OSS č.j..ze dne.. (níže uvedené Podmínky představují základní vzor, který může být dále upraven pro účely konkrétního projektu) Podmínky ke Stanovení výdajů na financování akce OSS č.j..ze dne.. (dále jen Podmínky ) Organizační

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany SLZ-1847-11/ČJ-2011-009HVZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek

Více

Zařízení a vybavení pro projekt Strojírny Soběslav, s.r.o.

Zařízení a vybavení pro projekt Strojírny Soběslav, s.r.o. Zařízení a vybavení pro projekt Strojírny Soběslav, s.r.o. SMLOUVA O DÍLO dále jen Smlouva uzavřená podle paragrafu 536 až 565 zákona číslo 513/1991 Sb. - obchodního zákoníku - v platném znění (dále jen

Více

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406 TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen Smlouva ) je uzavřena ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník

Více

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění

SMLOUVU. Preambule. Článek 1 Předmět a místo plnění Příloha č. 1 Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Jednající: Mgr. Kateřinou Šiškovou, Odbor kancelář ministryně a public relations Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, Praha 2, PSČ 128 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA - RÁMCOVÁ uzavřená podle 2079 a násl. zák. 89/2012 Sb. občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Níže označené smluvní strany ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ

1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2. VYMEZENÍ NĚKTERÝCH POJMŮ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti R2B2 s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1 IČ: 028 86 286 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 225031

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje

I. SMLUVNÍ STRANY. Česká republika - Krajské ředitelství policie Pardubického kraje (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-80753/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

Licenční smlouva č. xxx

Licenční smlouva č. xxx Příloha č. 2 k zadávací dokumentaci Licenční smlouva č. xxx Smluvní strany: Česká republika Generální ředitelství cel se sídlem: Budějovická 7, 140 96, Praha 4 IČ: 71214011, DIČ: CZ71214011 bankovní spojení:

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi:

uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi: SMLOUVA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 14 zákona č. 101/2000 o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZOOÚ) mezi: ČD Cargo, a.s. Se sídlem: Zastoupena:

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Vzor prováděcí smlouvy MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká televize se sídlem: Kavčí

Více

Kupní smlouva č. xxxxxxx

Kupní smlouva č. xxxxxxx NÁVRH Kupní smlouva č. xxxxxxx Uzavřená dle ustanovení 269 odst. obchodního zákoníku č. 513/91 Sb. ve znění pozdějších změn a doplnění. dodavatel: a zadavatel: I. Smluvní strany... IČO: DIČ: zastoupená

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., Zákona občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 1 zadávací dokumentace: Návrh kupní smlouvy závazné obchodní podmínky na veřejnou zakázku s názvem Dodávka mobilních zařízení KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s ust. 2079 a následujících zákona

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY

Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY Smlouva o dílo na ZHOTOVENÍ PROJEKTU STAVBY A VÝKON AUTORSKÉHO DOZORU PROJEKTANTA PŘI REALIZACI STAVBY Název zakázky: Trať 024 Ústí nad Orlicí Lichkov, úsek Ústí nad Orlicí Letohrad Smluvní strany: Správa

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! - rekvalifikace Příloha č. 3 Výzvy uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO 4 / 2016 I. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice, Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Kamilem Žákem, vedoucím odboru majetku města IČ: 00298077 DIČ: CZ 00298077 bankovní

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC Kupní smlouva Č.j. PPR-7061-62/ČJ-2011-0099EC Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: plk. Mgr. Bc. Slavomírem

Více

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH)

SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) SMLOUVA O DÍLO (NÁVRH) 1. SMLUVNÍ STRANY 1. OBJEDNATEL Název: Obec Oldřichov v Hájích Adresa: Oldřichov v Hájích 151, 463 31 Chrastava IČO: 00481483 Statutární zástupce: Jaromír Tichý, starosta obce (dále

Více

Smlouva o poskytnutí a podpoře SW licencí Oracle

Smlouva o poskytnutí a podpoře SW licencí Oracle Číslo jednací: MMR-43105/2014-24 Číslo smlouvy v CES: 5335 Číslo úkolu: 3691/6119/21/24 3691/6119/22/24 Smlouva o poskytnutí a podpoře SW licencí Oracle Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo pro

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace (ZÁVAZNÝ NÁVRH SMLOUVY)

Příloha č. 5 Zadávací dokumentace (ZÁVAZNÝ NÁVRH SMLOUVY) Příloha č. 5 Zadávací dokumentace (ZÁVAZNÝ NÁVRH SMLOUVY) OBJEDNATEL: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Staroměstské náměstí 6, 110 15 Praha 1 Staré Město Č.j.: Číslo v CES: Číslo úkolu: Strana 1 z 19

Více

SMLOUVA O DÍLO ZŘÍZENÍ HLÁSNÉ POVODŇOVÉ SLUŢBY PRO ORP VLA3IM. Čl. I Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO ZŘÍZENÍ HLÁSNÉ POVODŇOVÉ SLUŢBY PRO ORP VLA3IM. Čl. I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO (dále jen Smlouva ) uzavřená podle 2586 a násl. ve spojení s 2631 s násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném a účinném znění na akci: ZŘÍZENÍ HLÁSNÉ POVODŇOVÉ SLUŢBY PRO

Více

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA PRO RESORT MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ

RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA PRO RESORT MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ RÁMCOVÁ POJISTNÁ SMLOUVA PRO RESORT MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ uzavřená dle zákona č. 37/2004 S., o pojistné smlouvě, ve znění pozdějších předpisů, zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu

Více

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů

Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadávací dokumentace k zadávacímu řízení na dodávku reklamních předmětů Zadavatel NÁZEV: Ministerstvo práce a sociálních věcí SÍDLO: Na Poříčním Právu 1, Praha 2 IČ: 00551023 ZASTOUPENÝ: Mgr. Martin Žárský

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více