Návod k použití. Naučte se základy. 1. Popis produktu UV senzor. Dotykový displej. Tlačítko Power / zpět

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Návod k použití. Naučte se základy. 1. Popis produktu UV senzor. Dotykový displej. Tlačítko Power / zpět"

Transkript

1 Návod k použití Naučte se základy 1. Popis produktu UV senzor Dotykový displej Tlačítko Power / zpět Zapnout / Vypnout / Zpět: 1. Stiskněte a podržte tlačítko Power po dobu 3 sekund pro zapnutí / vypnutí SmartWatch. 2. Stiskněte tlačítko Power pro vstup domovskou obrazovku.

2 2. Nabíjení hodinek Chcete-li nabít SmartWatch, zapojte USB kabel do USB nabíječky nebo portu počítače; druhý konec kabelu spojte se vstupem napájení ve SmartWatch (jak je zobrazeno). Používejte pouze dodávaný nabíjecí kabel. 3. Navigace Kruger & Matz SmartWatch Classic navigace je založena na použití několika základních tahů: přejeďte po ciferníku doleva k zobrazení stránky menu. přejeďte doprava k zobrazení ciferníku nebo pro návrat do vyšší úrovně menu. přejeďte nahoru nebo dolů pro pohyb v menu, nastavení nebo aplikaci. Stiskněte a podržte obrazovku v daném místě pro volbu určité aplikace (například v aplikaci Zprávy, stiskněte a podržte na smazání textové zprávy. Přístroj bude žádat o povolení k odstranění vybrané zprávy). Tip: Chcete-li změnit styl zobrazení hodin, stiskněte a podržte hodiny (během režimu hodiny). Na displeji se zobrazí dostupné motivy hodin ( listujte vpravo, vlevo ). Vyberte styl a klepněte na tlačítko OK. 4. Použití Smartwatch s vaším telefonem Stáhněte si Sync APK do svého Android telefonu oskenováním QR kódu na pravé straně. Podporuje FW aktualizace a další instalaci aplikací; Můžete si také stáhnout další APK / APP s názvem "Mediatek SmartDevice" z Google Play nebo App Store, ale funkce FW aktualizace nebude k dispozici. Najděte BT připojení v app stránkách, použijte jej pro spárování s telefonem, a začněte synchronizovat! Vyžaduje: BLE Bluetooth a Android 4.3 / operační systémy ios7 (nebo vyšší). Upozornění: SmartWatch pracuje s chytrými telefony s Bluetooth 4.0 BLE. Toto zařízení nemusí podporovat některé aplikace vyrobené jinými výrobci. Je-li párování vydán z SmartWatch, bude smartphone žádat o povolení k synchronizování kontaktů a záznamů o hovorech. Pokud jsou spárované přes SmartWear, budou se data synchronizovat automaticky.

3 5. SmartWear aplikace SmartWear aplikace funguje jako nástroj pro SmartWatch k ovládání z vašeho smartphonu. SmartWear aplikace nabízí různé možnosti, včetně: Najít moje zařízení, skenování BT zařízení spouštět další aplikace, upozornění, nastavení upozornění, nastavení režimu Bluetooth, aktualizace firmwaru a informace o SmartWear app. Scan for bt device - Skenování BT zařízení V případě ztráty spojení spárovaných zařízení, nebo při připojení nového SmartWatch umožňuje skenování a spojení se SmartWatch. My applications - Moje aplikace V této položce můžete spravovat další aplikace na vašem SmartWatch (instalace, deinstalace, přizpůsobení nastavení). Notifications - Oznámení Vyberte tuto možnost personalizovat nastavení oznámení, zobrazí se na SmartWatch. Alerts - Upozornění Pro zapnutí / vypnutí a nastavení Aletrs zvolte nastavení Alerts. SmartWear aplikace vám dává možnost přizpůsobit jméno SmartWatch ", změnu režimu Bluetooth (mezi SPP a GATT), podívejte se na základní info o aplikaci, stejně jako zda jsou k dispozici aktualizace. 6. Find my device - Najít moje zařízení Funkce Najít moje zařízení najde lehce ztracený telefon nebo SmartWatch. Tato funkce funguje tak, že telefon je vyhledán pomocí vybrané SmartWatch aplikace; to funguje i opačně, protože SmartWatch lze lokalizovat pomocí aplikace SmartWear App na telefonu. Možnost je k dispozici při Bluetooth spojení mezi těmito dvěma zařízeními. Chcete-li vyhledat váš smartphone: Zadejte Menu na vašem SmartWatch, spusťte aplikaci Find my Device, a stiskněte tlačítko Start pro nalezení telefonu.telefon bude vydávat zvukové signály. Chcete-li vyhledat SmartWatch: Spusťte SmartWear aplikaci v telefonu, a stiskněte tlačítko najít přístroj. SmartWatch začne vydávat zvukové signály. 7. Nastavení Chcete-li přizpůsobit základní nastavení na vašem SmartWatch, přejděte do hlavního menu, zadejte nastavení (symbol ) a zvolte možnost adjusted - upravit. BT Setting V této položce můžete aktivovat / deaktivovat Bluetooth na SmartWatch, a zapnout/vypnout viditelnost. Hodiny Ve výchozím nastavení je povolena automatická synchronizace hodin. Po připojení se smartphone, bude SmartWatch automaticky synchronizovat čas, datum a nastaví formát hodin podle nastavení telefonu. Nicméně, po zapnutí automatické synchronizace, může uživatel ručně změnit nastavení týkající se data, času a automatické synchronizace.

4 Sound / Volume Pro změnu zvuku / hlasitosti na vašem SmartWatch, zadejte jedno ze dvou a vyberte požadovanou možnost. Display Přizpůsobte si displej SmartWatch: nastavte počet zobrazených ikon na seznamu Menu, jas a čas zobrazení. Internacional Chcete-li změnit nastavení jazyka, zadejte International, vypněte automatické synchronizace a vyberte preferovaný jazyk. V nabídce International můžete ještě nastavit preferenci zobrazení: zda první jméno nebo příjmení. Aplikace Vyberte tuto možnost, aby jste odstranily všechny další aplikace na vašem SmartWatch. Reset Chcete-li obnovit výchozí nastavení, zvolte tuto možnost; Všechna data uložená na SmartWatch budou odstraněna, bude použito výchozí nastavení. About Vstup do zobrazení informací o vašem SmartWatch. Downloadapp Otevřet tuto možnost pro zobrazení SmartWear QR kódu. Oskenujte kód pomocí příslušné aplikace na vašem smartphonu. Smartphone prohlížeč přejde na webovou stránku, kde si můžete stáhnout SmartWear aplikace. 8. Nástroje Calendar SmartWatch kalendář se synchronizuje s smartphone kalendářem (jakmile jsou obě zařízení spárována a připojena). Každé kalendářní oznámení z vašeho Smartphone se rovněž zobrazí na SmartWatch (pokud není nastaveno jinak). Alarm SmartWatch alarm pracuje nezávisle na alarmu telefonu. Chcete-li povolit signál na SmartWatch, vstupte do hlavního menu, přejděte na Alarm a stikněte znaménko plus "+" na displeji. Uvidíte nastavení nového alarmu. Zvolte nastavení. Chcete-li ho aktivovat, přejeďte přes obrazovku doprava a zvolte ON. Chcete-li více než jeden alarm, vstupte do hlavního menu, přejděte na Alarm a přejeďte obrazovku nahoru nebo dolů, až uvidíte plus "+". Poté postupujte podle výše uvedených pokynů. Chcete-li odstranit alarm, stiskněte a podržte obrazovku, když je zobrazen alarm. Budete vyzváni k potvrzení; stiskněte tlačítko OK pro vymazání. 9. Správa hovorů Použijte svůj SmartWatch pro správu hovorů: vyzvednout nebo ignorovat příchozí hovory a uskutečňovat odchozí hovory (vytočit číslo ručně, vyberte číslo ze seznamu kontaktů nebo ze záznamů o volání ). Když budou vaše zařízení spárována a připojena, můžete stále přijímat hovory na vašem telefonu.

5 Audio funkce Ve výchozím nastavení jsou telefonní hovory realizované prostřednictvím SmartWatch "reproduktor a mikrofon. Chcete-li změnit konverzační médium, upravte toto nastavení při rozhovoru na displeji smartphonu. Chcete-li vypnout výchozí nastavení konverzace přes SmartWatch, vstupte do nastavení připojení Bluetooth connection setting ve smartphonu, zadejte SmartWatch podrobnosti o připojení a vypněte phone audio control. 10. Zprávy Smartphone a inbox SmartWatch se synchronizuje automaticky po připojení obou zařízení. Jak nastavení uživatele tak oznámení o nových příchozích textových zprávách jsou zobrazeny na SmartWatch stejně. SmartWatch Messaging také umožňuje procházet nejnovější příchozí textové zprávy. Můžete také reagovat na příchozí texty a zavolat zpět. Odpověď Chcete-li odeslat odpověď na textovou zprávu, vyberte požadovaný text, přejděte dolů a stiskněte tlačítko odpověď. Uvidíte seznam šablon zpráv. Stisknutím jednu odešlete. Zpětné volání Chcete-li zavolat zpět, zobrazte text zprávy, přejděte dolů a zvolte možnost volání. SmartWatch automaticky umístí volá odesílatele zprávy. 11. Music Chcete-li ovládat hudební přehrávač smartphonu pomocí SmartWatch, přejděte do hlavní nabídky a vyberte BT music. Tato aplikace vám umožní ovládat hudební přehrávač: play / pause, přeskočit na další / předchozí soubor a nastavení hlasitosti. 12. Oznámení Smartphone oznámení jsou také zobrazeny na obrazovce SmartWatch, pokud není nastaveno jinak. Nastavení oznámení může být změněno dle přání uživatele. Chcete-li zapnout nebo vypnout upozornění, který se zobrazí na SmartWatch, proveďte změny v SmartWear Notifications, nebo je můžete zablokovat přímo na SmartWatch: po obdržení oznámení od zdroje, který chcete blokovat, zobrazte a stiskněte blok, nebudete již dostávat oznámení z tohoto zdroje. 13. Dálková spoušť Remote capture ve SmartWatch v hlavním menu funguje jako dálkové ovládání pro funkci fotoaparátu vašeho telefonu. Chcete-li pořídit fotografii, přejděte na Remote capture v hlavním menu. SmartWatch display duplikuje obrazovku smartphonu. Dotkněte se na obrazovce SmartWatch symbolu pro pořízení fotografie. Fotografie pořízené prostřednictvím SmartWatch budou uloženy do interní paměti telefonu nebo na SD kartu. 14. Další aplikace Chcete-li spravovat a spouštět další aplikace na vašem SmartWatch, jděte na SmartWear aplikace na vašem smartphonu a zobrazte seznam dostupných apps. Aplikace můžete nainstalovat, odinstalovat a změnit nastavení podle svých preferencí. Pedometer a Ultraviolet jsou již nainstalovány na hodinkách.

6 Krokoměr Tato aplikace počítá vaše kroky, ať jste kdekoli. Otevřete aplikaci Pedometer a stiskněte tlačítko Start. Kromě počtu kroků, SmartWatch zobrazuje také příslušnou vzdálenost, a počet kalorií, které jste spálili během této chůze. Měřič ultrafialového záření Aplikace Ultraviolet poskytuje informace o UV indexu. Jediné, co musíte udělat, je jít ven a otevřít aplikaci ( nezakrývejte čidlo SmartWatch). Aplikace vám ukáže současnou úroveň expozice slunečního záření. Poznámka: UV index je mezinárodně standardní měření pro intenzitu slunce záření. Hodnoty indexu jsou od nuly nahoru. Čím vyšší číslo, tím vyšší je riziko poškození kůže či očí. Jeden stupeň v tomto měřítku se rovná zhruba 250 mw / m2. UV index Stupeň expozice 0-2 Nízký 3-5 Střední 6-7 Vysoký 8-10 Velmi vysoký > 11 Extrémní Y! Weather Kromě toho je také Yahoo! Weather k dispozici pro instalaci. Aplikace poskytuje aktuální informace o povětrnostních podmínkách v každém městě. Chcete-li nainstalovat Yahoo! Weather do My Applications ve SmartWear, klepněte na příslušnou ikonu a schválení v případě potřeby. Po úspěšné instalaci, vyberte požadované jednotky teploty a město. Chcete-li odinstalovat aplikaci, přejděte do My Applications ve SmartWear, stiskněte příslušnou ikonu aplikace a potvrďte schválení v případě potřeby. 15. Aktualizace Firmware Za účelem aktualizace SmartWatch "firmware, jděte na SmartWear aplikaci v telefonu, a vyberte položku Firmware update. Nejprve zkontrolujte, zda je vaše verze firmware aktuální. Pokud ne, bude aplikace hledat nejnovější aktualizace, a požádá o schválení a provede aktualizaci. Poznámka: Před provedením aktualizace firmwaru se ujistěte, že obě vaše zařízení, SmartWatch a smartphone jsou nabita. V případě, že úroveň nabití baterie jednoho ze zařízení je nižší než 60%, aktualizace nebude provedena. 16. bezpečnostní pokyny Pro nabíjení používejte pouze dodaný kabel SmartWatch. Používejte přiložený kabel pouze s USB-kompatibilní porty a nabíječkami. Neprovádějte nabíjení SmartWatch v extrémně vysokých nebo nízkých teplotách. Nenabíjejte SmartWatch, když je mokrý, mohlo by dojít k nebezpečí úrazu elektrickým proudem. Zařízení chraňte před ohněm. Baterie by mohla explodovat a způsobit zranění nebo smrt.

7 Technické údaje Požadavky na operační systém Bluetooth Chipset CPU Kapacita baterie IP67 Displej Hmotnost Rozměry UV Sensor Vestavěný mikrofon, reproduktor 4.3, ios7 (nebo vyšší), BLE MTK SOC MediaTek MT2502 Aster založené na systému Linux LinkIt 315 mah 1,6 "( px) 50,3 g hodinky (45x40x11 mm) pásek (20 mm šířka) Technické parametry mohou být bez předchozího upozornění změněny. Pokyny pro likvidaci Zařízení a obaly musí být zlikvidován v souladu s místními předpisy pro likvidaci elektronických výrobků a obalových materiálů. Obraťte se na místní firmu pro likvidaci odpadů. Nevhazujte elektrické spotřebiče jako netříděný komunální odpad. Pokud jsou elektrické spotřebiče likvidovány nekontrolovaně, může dojít k úniku nebezpečných látek do podzemních vod a tím i vstoupí do potravního řetězce, nebo flóry a fauny. Životní prostředí může být otráveno během rozpadu pro mnoho let. Při koupi nového výrobku, je prodávající ze zákona povinen přijmout staré spotřebiče k likvidaci zdarma. Záruka Zaručujeme, že všechna elektrická zařízení, jsou bez vad v době nákupu. Prokazatelné výrobní nebo materiálové vady budou vyměněny nebo opraveny v zákonné lhůtě bezplatně. Nárok kupujícího na záruku neplatí, pokud poškození přístroje bude v důsledku nesprávného zacházení, přetížení nebo chyby instalace. Jestliže následoval technický zásah třetích osob bez našeho písemného souhlasu, tak se reklamace ihned ruší Seznam autorizovaných servisů naleznete na stránkách Dovozce: Emgeton Technology s.r.o

Smart Watch Garett GV-08 návod

Smart Watch Garett GV-08 návod Smart Watch Garett GV-08 návod 1 1. Bezpečnost 1.1 Informace obsažené v této příručce mohou být změněny nebo aktualizovány bez oznámení 1.2 Nabíjejte hodinky po dobu nejméně 2 hodiny před použitím 1.3

Více

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Podporované operační systémy: 10S 7.1 a vyšší Android 4.4 a vyšší Podpora Bluetooth 4.0 Rychlý návod: 1. Stáhněte

Více

Smart Watch Garett GT 08. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím.

Smart Watch Garett GT 08. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Smart Watch Garett GT 08 návod Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. 1 Upozornění před použitím: Standardy udržování náramku: ukazováček může být standardně vložen pod náramek hodinek; První

Více

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál

Xiaomi Amazfit Bip. Uživatelský manuál Xiaomi Amazfit Bip Uživatelský manuál Bezpečnostní pokyny Neponechávejte zařízení ve vysokých nebo naopak velmi nízkých teplotách, protože může dojít k jeho nevratnému poškození. Zabraňte pádům zařízení,

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Stručný návod Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka CJB1JM0LCASA Stručná příručka Seznámení s vašimi hodinkami Reproduktor Nabíjecí port Tlačítko zapnutí/vypnutí Dlouhým stisknutím na dobu 3 s hodinky zapnete/vypnete. Dlouhým stisknutím na dobu 10 s hodinky

Více

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat

Chytré hodinky S9. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Chytré hodinky S9 Uživatelský manuál Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Upozornění: Není povoleno rozebírat hodinky či jakkoli zasahovat do jejich konstrukce. Vystavovat

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače.

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače. Přehled Chcete-li komunikovat s ZeCircle dotykovým displejem, klepněte na dotykovou plochu následující části displeje. ZeCircle dotykový displej pouze reaguje na gesto klepnutí v této konkrétní dotykové

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Smart Watch Garett DZ 09. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím.

Smart Watch Garett DZ 09. návod. Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. Smart Watch Garett DZ 09 návod Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použitím. 1 Informace obsažené v této příručce se nezmění nebo nebudou dodány bez předchozího upozornění. Nabíjejte hodinky po dobu

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod

Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Mobilní aplikace Novell Filr Stručný úvod Únor 2016 Podporovaná mobilní zařízení Aplikace Novell Filr je podporována v následujících mobilních zařízeních: Telefony a tablety se systémem ios 8 novějším

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Uživatelský manuál Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použi m.

Uživatelský manuál Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použi m. Erenbach Smartwatch Dz09 Uživatelský manuál Nezapomeňte si přečíst návod výrobku před použi m. Informace obsažené v této příručce se nezmění nebo nebudou dodány bez předchozího upozornění. Nabíjejte hodinky

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY

XENGO. nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY XENGO nová definice mobility UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA PLUG&PLAY Obsah 1. Co si mám připravit pro rychlou instalaci terminálu XENGO? 3 2. Jak zapnout/vypnout terminál XENGO? 4 3. Jak nabíjet terminál XENGO?

Více

Uživatelský manuál Inteligentní hodinky CARNEO U10

Uživatelský manuál Inteligentní hodinky CARNEO U10 CZ Uživatelský manuál Inteligentní hodinky CARNEO U10 Děkujeme za zakoupení našich inteligentních hodinek Carneo. Pokud chcete, aby Vaše hodinky fungovaly z Vašimi představami a aby byla jejich životnost

Více

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR.

Podpora. Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Začínáme Podpora Děkujeme, že jste si vybrali výrobek společnosti NETGEAR. Po dokončení instalace zařízení vyhledejte štítek se sériovým číslem vašeho produktu a použijte ho při registraci výrobku na adrese

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora

Návod k použití. twitter.com/archos.  klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele OS Android. *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele OS Android *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

GPS lokátor s online sledováním

GPS lokátor s online sledováním GPS lokátor s online sledováním Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Malé rozměry Snadné ovládání Online sledování v mapovém podkladu www.spionazni-technika.cz Stránka 1 1. Specifikace Tento tracker

Více

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod.

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Návod k použití Fitness náramek FT64 Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Úvod Zakoupili jste fitness náramek s displejem pro měření aktivity. Monitoruje

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual PlayTab Pro Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 4 6. Tlačítka... 5 7. Nastavení Systému... 5 8. HDMI... 7 9. Instalace, odinstalace

Více

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2

Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone. Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 Point of View Mobii 5045- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... 2 Prohlášení... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace o produktu... 3 1.1 Tlačítka a připojení... 3 1.2

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

Cubot R8 podrobný návod k použití

Cubot R8 podrobný návod k použití Cubot R8 podrobný návod k použití Děkujeme za nákup našeho zařízení. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Poznámka: funkce se mohou oproti popisu odlišovat v závislosti na aktuální verzi firmware

Více

Inteligentní hodinky. uživatelský návod. Před použitím si přečtěte návod

Inteligentní hodinky. uživatelský návod. Před použitím si přečtěte návod Inteligentní hodinky uživatelský návod Před použitím si přečtěte návod 1. Upozornění Hodinky by měly nabíjet alespoň 2 hodiny před použitím. Slot na sim kartu a paměťovou kartu se nachazeji pod baterii

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru.

Cardio 60 ( / ) V nabídce stisknutím procházíte směrem nahoru. Stisknutím a podržením rychle procházíte nabídku směrem nahoru. 60 Návod na použití Cardio 60 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) Stisknutím a podržením zapněte přístroj. Chcete-li přístroj vypnout, stisknutím a podržením přejděte do dílčí nabídky a pomocí tlačítka nahoru

Více

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku,

PROHLÁŠENÍ O SHODĚ. Vážený zákazníku, 1 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Přečtěte si pozorně příručku a dodržujte následující instrukce, abyste předešli poškození. Jakékoliv poruchy způsobené ignorováním instrukcí

Více

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1

Systém domácího kina. Průvodce spuštěním HT-XT1 Systém domácího kina Průvodce spuštěním HT-XT1 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 3 2 Instalace 4 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů 10

Více

Chytré hodinky Actera

Chytré hodinky Actera Chytré hodinky Actera Popis: 1 Bluetooth 2 Den v týdnu 3 Slabá baterie 4 Počet kroků 5 Spálené kalorie 6 Ušlá vzdálenost 7 Stopky 8 Budík 9 Notifikace (SMS, Skype, ) 10 Vzdálenost 11 Příchozí hovor 12

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Důležitá bezpečnostní upozornění 1. Přečtěte si tyto pokyny a dodržujte je. 2. Nepoužívejte toto zařízení v blízkosti vody. Přístroj nesmí být vystaven kapající nebo stříkající kapalině.

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U2

Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.1 a má dvoujádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Manuál pro uživatele ios. *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele ios. *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: spuštění funkce Bluetooth na mobilním

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker 79486 černý 79487 červený 79488 modrý 1 Před prvním použitím se smatphonem 3 Režim aktivity 5 Režim spánku 6 Letový režim 7 Hovory nebo zprávy 8 Vibrace a

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

GPS hodinky EW100S pro seniory

GPS hodinky EW100S pro seniory GPS hodinky EW100S pro seniory Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce a) Vyšroubujte

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC

NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A. Bluetooth EDR, apt-x, ANC NÁVOD K POUŽITÍ BLUETOOTH SLUCHÁTKA F5A Bluetooth 4.0 + EDR, apt-x, ANC Děkujeme, že jste si zakoupili bluetooth sluchátka CEL-TEC F5A. Před použitím si pečlivě přečtěte tento návod. Obsah 1. Hlavní vlastnosti...

Více

Y1 Smart Watch Manuál

Y1 Smart Watch Manuál Y1 Smart Watch Manuál 2018-08-13 Před použitím zařízení pečlivě prostudujte manuál. 1. bezpečnostní upozornění Informace uvedené v tomto manuálu mohou být změněny bez předchozího upozornění Před použitm

Více

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly

Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Uživatelský manuál pro chytré žárovky Twinkly Instalace světýlek Vyndejte světýlka z obalu. Ozdobte jimi stromeček ze všech nebo pouze z jedné strany tak, aby byla rovnoměrně rozmístěna. Začínejte vždy

Více

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové

Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové 1 5. 6. 7. 8. Volání Hlasitý hovor Zobrazení kontaktů při volání Nastavení hlasitosti hovoru Zobrazení klávesnice při volání Přidržení hovoru Číslo hlasové schránky Nastavení vyzvánění SMS a MMS Nastavení

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě

Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě 1 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019

CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 CZ Návod Fitness náramek xtop 2019 1. Nabíjení Nabíjejte po dobu 1-2 hodin, pro nabíjení je třeba sejmout jednu část gumového náramku kde je na zadní straně uvedeno USB a zastrčte do libovolného USB portu

Více

Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH

Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Manuál pro uživatele ios *pro aplikaci CONNECTED WATCH Obsah 1. Jak používat hodinky 2. Párování hodinek s telefonem 1. KROK 1: příprava hodinek pro spárování 2. KROK 2: stáhnutí aplikace Connected Watch

Více

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370

Reproduktorová lišta. Průvodce spuštěním HT-CT370 Reproduktorová lišta Průvodce spuštěním HT-CT370 Obsah Nastavení 1 Co je součástí dodávky 4 2 Instalace 5 3 Připojení 6 4 Zapnutí systému 8 5 Poslech zvuku 9 Základní operace Používání zvukových efektů

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

Vasco Mini 2 NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ

Vasco Mini 2 NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Vasco Mini 2 NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Copyright 2019 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1 Funkční tlačítka 5 1.2 Nabíjení baterie 6 1.3 Tovární SIM karta 6 1.3.1.

Více

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone

Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Point of View Mobii 3515- Android 4.0 Mobile Phone Czech Obsah Obecné pokyny pro používání... Error! Bookmark not defined. Prohlášení... Error! Bookmark not defined. Obsah balení... Error! Bookmark not

Více

Uživatelská příručka. OTIOBox Router pro ovládání domácí automatizace

Uživatelská příručka. OTIOBox Router pro ovládání domácí automatizace Uživatelská příručka OTIOBox Router pro ovládání domácí automatizace Vážený zákazníku, Tato mini příručka vám ukáže, jak nainstalovat a používat OTIOBox. Francouzský průkopník domácí automatizace je určen

Více

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P

Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Ovládání IP telefonů Well T22P a T26P Výrobce: Typ zařízení: Well Well T22P, Well T26P Firmware: 7.60.30.5, 6.60.30.5 Služba: VoIP CTX / Voice Connect (Virtuální ústředna / Neomezená linka) Datum: 2.11.2011

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení

1. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID. 2. Internet. 3. Zabezpečení 1 z 23 Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení BlackBerry ID Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení internetu Zap./Vyp.

Více

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání.

Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. Mobilní telefon s funkcí určení polohy a možností vzdálené správy a ovládání. C100 Rychlý návod k použití Česky Děkujeme Vám za zakoupení mobilního telefonu ALIGATOR. Prosíme, prostudujte si tento rychlý

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S G1362 Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 1 2 3 4 5 6 7 8 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro volání nebo

Více

ViFit Connect Aktivity tracker. Návod k použití. Art

ViFit Connect Aktivity tracker. Návod k použití. Art ViFit Connect Aktivity tracker Návod k použití Art. 79415 1 Před prvním použitím 3 Režim aktivity 4 Režim spánku 5 Přenos dat do smartphonu 6 Přenos dat do PC/MAC 7 Důležité informace 8 Záruka 9 2 Před

Více

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky)

Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) SB7J01(1L)/ 6MB4121L-01 Průvodce připojením (pro digitální jednooké zrcadlovky) Cz Obsah Úvod...2 Rozhraní...2 Máte problémy s připojením?...2 Více informací k aplikaci SnapBridge...2 Potřebné vybavení...3

Více

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S G1342 Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 5 6 3 1 12 4 2 10 7 8 9 11 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro

Více

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro

(CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro (CZ) Uživatelská příručka Tablet 9,7 ID-K97 Quadro Vážený uživateli: Děkujeme za zakoupení našeho produktu. Držíte v rukou uživatelskou příručku, prosíme o pečlivé přečtení před prvním použitím. 0 Obsah

Více

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone Uživatelská příručka BlackBerry 8700 Smartphone SWD-280428-0212105034-010 Obsah Základní informace o řadě BlackBerry...9 Přepínání aplikací...9 Přiřazení aplikace tlačítku Komfort...9 Nastavení informací

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9

Lenovo VIBE P1m 8åLYDWHOVNi SĜtUXþND 9 Lenovo VIBE P1m Základy Regulatorní prohlášení Na webových stránkách http://support.lenovo.com je k dispozici aktualizovaná a dokument Regulatorní prohlášení. Technické údaje V této sekci jsou uvedeny

Více

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače

Začínáme. 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače quick start guide Začínáme 1 Nabijte přístroj připojením do síťové zásuvky. Pro nabíjení a přenos dat můžete připojit Kindle pomocí USB kabelu do Vašeho počítače USB/ NAPÁJECÍ PORT VYPÍNAČ INDIKÁTOR NABÍJENÍ

Více

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení.

Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Začínáme Děkujeme za zakoupení zařízení Mobile WiFi. Zařízení Mobile WiFi vám umožní vysokorychlostní bezdrátové síťové připojení. Tento dokument slouží k tomu, abyste zařízení Mobile WiFi pochopili a

Více

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS

Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS 1 5. 6. 7. 8. Základní nastavení telefonu Vložení paměťové karty Zapnutí telefonu a PIN Vložení SIM karty SMS a MMS Nastavení střediska zpráv Nastavení MMS Nastavení tónů Upozornění o doručení SMS Volání

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Smartphone Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei Smart Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Smart Watch Garett M26 návod

Smart Watch Garett M26 návod Smart Watch Garett M26 návod 1 SMARTWATCH Garett M26 Bezpečnostní tipy Ilustrace v tomto návodu jsou referencemi a můžou se lišit v závislosti na modelu. POZOR Pokyny k baterii Baterie se nesmí vyhodit

Více

3. Vložíte baterku. 4.

3. Vložíte baterku. 4. 1 z 34 6. 7. 8. Aplikace Vyhledání a stažení aplikace Založení účtu v Google Play Internet Nastavení e-mailu Zap./Vyp. přístupového bodu Přihlášení do Wi-Fi sítě Zap./Vyp. internetu v zahraničí Nastavení

Více

Obsah. 11.1 USB připojení

Obsah. 11.1 USB připojení Obsah 1. Úvod 2. Příslušenství 3. Technická specifikace 4. Spouštění a vypínání 5. Pracovní plocha 6. Tlačítka 7. Nastavení systému 8. HDMI 9. Instalace, odinstalace a spouštění aplikací 10. Nastavení

Více

GT08 Smart Watch Uživatelský manuál

GT08 Smart Watch Uživatelský manuál GT08 Smart Watch Uživatelský manuál V1.0 Upozornění před použitím: 1. Pásek utahujte tak, abyste pod ním prostčili váš ukazováček. 2. zařízení lze spárovat bez použití Bluetooth za pomocí NFC přiblížením

Více

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku.

Mefit-229 ID: Komponenty. Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. Mefit-229 ID: 28273 Komponenty Nabíjení Před použitím nabijte přístroj podle instukcí níže. 1. Oddělte displej od pásku. 2. Vložte USB konektor do portu USB v počítači nebo powerbanky. Při nabijení zařízení

Více

SM-J100H/DS SM-J100H. Uživatelská příručka. Czech. 03/2015. Rev.1.0. www.samsung.com

SM-J100H/DS SM-J100H. Uživatelská příručka. Czech. 03/2015. Rev.1.0. www.samsung.com SM-J100H/DS SM-J100H Uživatelská příručka Czech. 03/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Obsah Nejdříve si přečtěte Úvodní informace 6 Obsah balení 7 Rozvržení zařízení 9 Používání SIM nebo USIM karty a baterie

Více

40 Návod na použití AM

40 Návod na použití AM 40 Návod na použití AM Cardio 40 1 2 3 1 Světlo / napájení ( / ) 2 Stisknutím a podržením zapnete nebo vypnete přístroj. Stisknutím zapněte podsvícení. 2 Zpět ( ) Stisknutím se vrátíte na předchozí stránku

Více

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, DVB-T Před prvním použitím si prosím přečtěte pozorně tento návod k obsluze.

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-wtrf /apps Obsah Úvod 3 Zřízení potřebná k nastavení aplikace 3 Základní ovládání Chytrých hodinek Samsung Gear S2 3 Hlaní menu aplikace ihc-wtrf 3 Připojení Chytrých

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ

Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Vasco Mini NÁVOD K OBSLUZE ČESKÝ Copyright 2018 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Obsah 1. Ovládání přístroje 4 1.1 Funkční tlačítka 5 1.2 Nabíjení baterie 6 1.3 Tovární SIM karta 6 1.3.1.

Více

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 Aplikace BeeWi SmartPad: Děkujeme vám za zakoupení chytrého senzoru teploty a vlhkosti BBW200 Smart Temperature & Humidity Sensor od BEEWI. Přečtěte si prosím následující

Více