Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut."

Transkript

1 Opel Movano

2 Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Jak ukazují všechna čísla Ve vašem podnikání není žádné místo pro čísla, která nedávají smysl a nepředstavují přínos. To platí zvláště pro přepravní a logistickou činnost. Potřebujete vozidla speciálně navržená tak, aby byla dostatečně silná a velká i pro vaše největší projekty. Seznamte se s vozem Opel Movano. Prostornou dodávkou, která byla navržena i vyrobena s ohledem na vaše podnikání. Ve více verzích, pohodlnější a silnější než kdykoli předtím a navíc s možností pohonu zadních kol. A to vše při zachování osvědčené hospodárnosti a spolehlivosti, standardní pro každé užitkové vozidlo značky Opel. S vozem Opel Movano si tedy můžete být jisti, že žádný úkol nebude příliš velký.

3

4 3 výšky střechy. 4 délky vozidel. Celková hmotnost vozidel od do kg. 1 úplná sestava. Řada vozů Opel Movano přichází na trh jako uzavřená dodávka (van) a dodávka s prodlouženou dvojkabinou (crew van). Obě varianty jsou k dispozici ve čtyřech různých délkách a třech výškách, se čtyřmi různými pohonnými jednotkami a hodnotami celkové hmotnosti, přičemž každou z nich lze upravit tak aby odpovídala vašim potřebám.

5

6

7 2 možnosti pohonu: pohon předních kol a pohon zadních kol. Hmotnost přívěsu až 3 t. 1 odpověď na jakoukoli výzvu. Žádné dva úkoly nejsou stejné, stejně jako žádné dvě cesty. Pokud tedy vaše podnikání spočívá v tažení těžkých přívěsů nebo jízdě na nerovné vozovce, jistě již uvažujete o pohonu zadních kol. Opel Movano je se zadním náhonem k dispozici ve dvou délkách a s celkovou hmotností vozidla od do kg. Až do celkové hmotnosti kg lze Opel Movano pořídit s pohonem předních kol, který vyhoví všem vašim potřebám.

8

9 Otevírání širokých zadních dveří v úhlu 270. Boční dveře široké mm 1. 1 forma, která věrně následuje funkci. Design znamená mnohem více než jen pěkný vzhled (kterého se vozu Opel Movano nepochybně dostalo). Jde o to, vytvořit dobře využitelný nákladový prostor se snadným přístupem. Zadní dveře vozu Opel Movano lze otevírat v úhlu až 270 (na přání), mm 1 široké boční posuvné dveře umožňují bezproblémové nakládání i vykládání standardních europalet mm pro verzi L1.

10

11 1 profesionální řidič. 8,5 hodin na silnici. 0 problémů. Interiér To, jak sedíte, je stejně důležité jako to, kde sedíte. Ať už řídíte sami, nebo pro vás jezdí jiní, je velmi důležité, aby den za volantem nezpůsobil týden problémů se zády. Kabina vozu Opel Movano byla počínaje výběrem sedadel až po ergonomicky umístěnou řadicí páku nebo sklopný volant navržena tak, aby mohl být řidič se svým vozem den co den na cestách. Přístrojová deska. Přehledné a snadno čitelné přístroje, které jsou ideálně ergonomicky umístěné, snižují únavu řidiče a přispívají k bezpečnému provozu. Odpružené sedadlo řidiče. Větší pohodlí při jízdě nerovným terénem nebo na delší vzdálenosti. Podélně i výškově nastavitelné s ovládáním citlivosti. Klimatizace. Významný přínos pro pohodlí i produktivitu posádky. Standardně manuální nebo na přání elektronicky řízená klimatizace.

12 10 snadno a pohodlně dostupných úložných prostorů. 2 zásuvky na 12 V. 1 produktivní pracoviště. Řidič vozu Opel Movano si vozí svou kancelář stále s sebou, nyní má dost místa na vše, dokonce i na dvoulitrovou láhev s vodou. Na přání lze objednat Sadu Komfort, která obsahuje autorádio s CD, sedadlo řidiče s loketní a bederní opěrkou, dvojité sedadlo spolujezdce s odkládací schránkou a sklopnou střední částí pro počítač nebo dokumenty, výsuvným držákem dokumentů na palubní desce a volitelnou zvukovou izolací přepážky. Více možností pro odkládání. Praktické, pohodlné a účelné. Místo, které vyhoví téměř všem pracovním nebo osobním potřebám. Další informace o možnostech odkládacích prostor naleznete v části této publikace, která je věnována sadám výbav na přání.

13 Kabina

14 Vyšší výkon. Vyšší točivý moment. Nižší emise. Nové motory splňující normu Euro 6 jsou dostupné v různých výkonových variantách. Motory BiTurbo nabízí technologii úspory paliva verzí ecoflex a přidávají sekvenční turbodmychadla pro maximalizaci točivého momentu a efektivitu využití paliva. Nový vysoce efektivní motor 2.3 CDTI BiTurbo nabízí výkon od 100 kw (136 k) do 125 kw (170 k) při 18 % snížení emisí CO 2. Nejvyššího točivého momentu 380 Nm dosahuje při ot/min. a dává tak nový význam pojmu vysokorychlostní reakce. Motory BiTurbo jsou vybaveny funkcí Eco Mode, která dokáže uspořit až 10 % paliva. Stiskem tlačítka se změní reakce plynového pedálu, výkon motoru a nastavení systému klimatizace. Eco Mode lze kdykoli vypnout plným sešlápnutím plynového pedálu nebo příslušným tlačítkem.

15 Pohonné jednotky

16 Van s předním pohonem kol FWD Motory 2.3 CDTI 110 Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) 81/110 při ot/min Max. toč.moment (Nm) 290 při ot/min Převodovka 6-stupňová manuální Emisní norma Euro 6 Tabulka zobrazuje interval spotřeby paliva a emisí škodlivin v závislosti na vybrané variantě vozu a použitých pneumatikác Palivo Nafta Spotřeba paliva (l/100 km) 1 Město 9,0 8,8 Mimo město 7,2 7,0 Kombinovaná 7,9 7,7 CO 2 emise kombinované (g/km) Van se zadním pohonem kol RWD Motory 2.3 CDTI BiTurbo 130 Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) 96/131 při ot/min Max. toč.moment (Nm) 330 při ot/min Převodovka 6-stupňová manuální Emisní norma Euro VIb Tabulka zobrazuje interval spotřeby paliva a emisí škodlivin v závislosti na vybrané variantě vozu a použitých pneumatikác Palivo Nafta Spotřeba paliva (l/100 km) 1 Město 9,6 9,3 Mimo město 9,2 8,7 Kombinovaná 9,3 9,0 CO 2 emise kombinované (g/km) V souladu s nařízením R (EC) No. 715/2007 a R (EC) No. 692/2008 (v aktuáně platné verzi). Všechny uvedené informace jsou aktuální k datu tisku. Společnost Opel si vyhrazuje právo na jakoukoliv změnu bez předchozího upozornění. Pro aktuální informace a nabídky kontaktujte nejbližšího dealera Opel. Údaje o emisích CO 2 jsou uváděny dle nařízení R (EC) č. 715/2007 a R (EC) No. 692/2008 (v aktuáně platné verzi). Údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 se nevztahují ke konkrétnímu modelu a nejsou součástí

17 2.3 CDTI 110 se systémem Start/Stop 2.3 CDTI BiTurbo 145 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 170 se systémem Start/Stop / / / / stupňová manuální 6-stupňová manuální 6-stupňová manuální 6-stupňová Easytronic Euro 6 Euro 6 Euro 6 Euro 6 h. Pro detailní informace se prosím obraťte na nejbližšího prodejce Opel nebo se podívejte do ceníku vozu. Nafta Nafta Nafta Nafta Motory 9,0 8,1 7,2 6,9 7,9 7,4 9,0 8,8 7,2 7,0 7,9 7,7 7,8 7,4 6,8 6,6 7,2 6,9 7,9 7,7 7,0 6,8 7,3 7, BiTurbo 145 se systémem Start/Stop 2.3 CDTI BiTurbo 163 se systémem Start/Stop / / stupňová manuální 6-stupňová manuální Euro VIb Euro VIb h. Pro detailní informace se prosím obraťte na nejbližšího prodejce Opel nebo se podívejte do ceníku vozu. Nafta Nafta 8,5 8,2 8,5 8,2 8,6 8,1 8,6 8,1 8,6 8,2 8,6 8, Značení pneumatik Rozměr 195/75 R /65 R /65 R /65 R 16 Hodnocení úspornosti paliva B B E B E C Hodnocení přilnavosti na mokru B B C B B Hodnocení valivého hluku (db) Třída hlučnosti nabídky. Jsou uváděny pouze orientačně a slouží k porování mezi jednotlivými verzemi. Skutečné hodnoty závisí také na stylu jízdy a okolním podmínkám. Dodatečná výbava může zvýšit pohotovostní hmotnost a mít vliv na náklad. Také může dojít ke snížení maximální rychlosti a zrychlení. Údaje počítají s obsazením vozu řidičem o hmotnosti 75 kg a nákladu o hmotnosti 125 kg.

18

19 12 tunelů. 4 neočekáváné bouře. 1 užitkový vůz do každého počasí. Airbagy, ABS, ESP a pevné přepážky v plné výšce už nejsou pro uživatele velkých dodávek ničím novým. Opel Movano navíc přidává vynikající stabilitu v bočním větru, standardní upevňovací oka pro zajištění nákladu a optimalizovaný výhled na vozovku. Řidič vozu Opel Movano ocení i zvýšenou bezpečnost a ochranu, zajišťovanou systémem ovládání předních světel a stěračů, který automaticky reaguje na aktuální světelné podmínky a počasí. Bezpečnost Upozornění na opuštení jízdniho pruhu a Automatická dálková světla. Tyto chytré systémy upozorní řidiče, pokud bez blinkru opustí jízdní pruh respektive automaticky zapínají a vypínají dálková světla dle aktuální situace před vozem. Statické odbočovací světlomety. Aktivují se jednoduše při zapnutí směrovek v nízkých rychlostech a osvětlí přesně ten potřebný prostor. Elektronický stabilizační systém (ESP ). ESP výrazně zvyšuje stabilitu vozu a bezpečnost. Je standardní výbavou každého vozu Movano a zahrnuje i Asistenta rozjezdu do kopce, Stabilizační systém přívěsu a vylepšenou Kontrolu trakce.

20

21 1 efektivní podnikatelský plán. Díky celkovému objemu nákladového prostoru až 17 m3, užitečnému zatížení až 2,2 t a maximální délce ložné plochy překračující 4,3 m může Opel Movano bez problémů pojmout obrovské množství zboží. Ochrana nákladového prostoru. Volitelné dřevěné obložení stěn do poloviční nebo plné výšky a dřevěná, epoxidem ošetřená podlaha vše vyrobené perfektně na míru pro ochranu interiéru vozu Opel Movano před poškozením. Panely obložení jsou zhotoveny tak, aby nebránily v přístupu k důležitým okům pro uchycení nákladu. Uzavřená dodávka Až 17 m3 nákladového prostoru. Až 2,2 t užitečného zatížení.

22 Dodávky Opel Movano. Snadno přístupný prostor stvořený pro tvrdou práci tento popis se výborně hodí pro všechny dodávky Opel Movano. Postranními dveřmi o šířce mm lze u všech verzí (s výjimkou té nejkratší) naložit bokem europaletu. U verzí H1 a H2 mají zadní dveře plnou výšku, takže do modelů H2 je možné naložit náklad až do výšky mm. Nákladový prostor může dosahovat délky až mm a k dispozici jsou příhodně rozmístěné upevňovací oka a body, takže je zajištěn dostatek prostoru i rovnoměrné uložení přepravovaného nákladu. Vozidlo je navíc standardně vybaveno robustní kovovou přepážkou, zajišťující ochranu posádky. Na výběr máte ze třech celkových hmotností vozidla, čtyř délek, jednoduché či zdvojené montáže zadních kol, předního či zadního pohonu, třech výšek střechy, pět výkonů motoru, 6stupňové manuální převodovky nebo automatické převodovky Easytronic a kompletní škály komfortní i užitkové výbavy a příslušenství, díky čemuž lze dodávku Opel Movano dokonale přizpůsobit vašim podnikatelským záměrům.

23 Dodávka (van): rozměry 1581/ / / / L1H1/H2 FWD L2H2/H3 FWD L3H2/H3 FWD /2048 SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW 2549 SRW 2786/DRW /2048 SRW 704/DRW 717 SRW 2535/DRW 2557 SRW 2794/DRW L3H2/H3 RWD (SRW/DRW) L4H2/H3 RWD (SRW1/DRW) 1 Dostupné na podzim MOVANO 1724 MOVANO MOVANO L3 (SRW/DRW) H2/H3 H2/H3 (SRW 1 ) H2/H3 (DRW)

24 Dodávka (van): verze L1H1 FWD L1H2 FWD L: délka 1 = krátká 2 = střední 3 = dlouhá 4 = extra dlouhá H: výška střechy 1 = standardní 2 = střední 3 = vysoká FWD = pohon předních kol SRW = jednoduchá zadní kola Všechny rozměry jsou v mm. RWD = pohon zadních kol DRW = dvojitá zadní kola L2H2 FWD L2H3 FWD L3H2 FWD L3H3 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H3 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW) L3H3 RWD (DRW) L4H2 RWD (SRW) L4H3 RWD (SRW) L4H2 RWD (DRW) L4H3 RWD (DRW)

25 Uzavřená dodávka (van): hmotnosti 1 a rozměry Uzavřená dodávka (van) Opel Movano verze karoserie Hmotnostní kategorie (kg) Max. užitečné zatížení (kg) Max. zatížení střechy (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) Max. délka ložné plochy (mm) Šířka ložné plochy max./mezi podběhy kol (mm) Max. výška nákladového prostoru (mm) Průměr otáčení (stopový/ obrysový) (m) FWD (pohon předních kol) L1H , / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 L3H , / ,7/16,2 RWD (pohon zadních kol) L3H2 s jednoduchou montáží zadních kol , / ,6/14,1 L3H3 s jednoduchou montáží zadních kol , / ,6/14,1 L3H2 s dvojmontáží zadních kol , / ,6/14,1 L3H3 s dvojmontáží zadních kol , / ,6/14,1 L3H2 s dvojmontáží zadních kol , / ,6/14,1 L3H3 s dvojmontáží zadních kol , / ,6/14,1 L4H2 s jednoduchou montáží zadních kol , / ,7/16,2 L4H3 s jednoduchou montáží zadních kol , / ,7/16,2 L4H2 s dvojmontáží zadních kol , / ,7/16,2 L4H3 s dvojmontáží zadních kol , / ,7/16,2 L4H2 s dvojmontáží zadních kol , / ,7/16,2 L4H3 s dvojmontáží zadních kol , / ,7/16,2 Technické údaje k uzavřené dodávce 1 Pohotovostní hmotnost vozu se počítá dle nařízení 97/27/EC. Standardní a doplňková výbava a také příslušenství mohou ovlivnit pohotovostní hmotnost a užitečné zatížení.

26

27 1 flexibilní pracovní síla. Specialitou vozu Opel Movano s dvojkabinou Crew Van je schopnost přepravit pracovní tým i s vybavením. Dva pasažéři se posadí vedle řidiče (při objednání samostatného sedadla jen jeden) a na zadní řadu sedadel mohou zasednout další čtyři lidé. Bezpečnostní pásy a opěrky hlavy jsou samozřejmě standardní výbavou. Přístup je zajištěn velkými posuvnými dveřmi a posádka je před pohybem nákladu chráněna velmi pevnou prosklenou (ABS) přepážkou. Zadní řada se 4 místy k sezení. Celočalouněná sedadla s bezpečnostními pásy pro bezpečnou a snadnou přepravu členů týmu. Dodávka s dvojkabinou Crew Van 7členný pracovní tým. 180 značkovacích kuželů.

28 Dodávky Opel Movano s dvojkabinou Crew Van. Ti správni lidé, které potřebujete na místě, se vším nezbytným pro provedení práce. S vozem Opel Movano s dvojkabinou Crew Van je to snadné. Tři délky nákladového prostoru, dvě celkové hmotnosti vozidla, pět výkonových variant a dvě různé výšky vyhoví potřebám téměř každé činnosti. Úplná škála výbavy na přání, zahrnující vzduchové odpružení, pomocný pohon a robustní tažné zařízení umožní zvládnout i náročnější úkoly. Plně čalouněná kabina se třemi sedadly vpředu (prostřední lze zcela sklopit), se čtyřmi sedadly ve druhé řadě, která jsou integrována do přepážky, poskytuje dostatek pohodlí pro sedmičlennou posádku. Díky proudění vzduchu z topení, ventilace a oken v posuvných bočních dveřích i na protější straně probíhá cestování v příjemné atmosféře.

29 Dodávka s dvojkabinou Crew Van: rozměry L1H1/H2 FWD L2H2 FWD SRW 696/DRW 724 SRW 2527/DRW L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW/DRW) MOVANO 1820 MOVANO 1724 MOVANO L3 (SRW/DRW) H2 H2 (SRW) H2 (DRW)

30 Dodávka s dvojkabinou Crew Van: verze L1H1 FWD L1H2 FWD L: délka 1 = krátká 2 = střední 3 = dlouhá H: výška 1 = standardní 2 = střední FWD = pohon předních kol SRW = jednoduchá zadní kola Všechny rozměry jsou v mm. RWD = pohon zadních kol DRW = dvojitá zadní kola L2H2 FWD L3H2 FWD L3H2 RWD (SRW) L3H2 RWD (DRW)

31 Dodávka s dvojkabinou Crew Van: hmotnosti 1 a rozměry Opel Movano s dvojkabinou Crew Van Hmotnostní kategorie (kg) Max. užitečné zatížení (kg) Max. zatížení střechy (kg) Objem nákladového prostoru (m 3 ) Max. délka ložné plochy (mm) Šířka ložné plochy max./mezi podběhy kol (mm) Max. výška nákladového prostoru (mm) Průměr otáčení (stopový/ obrysový) (m) FWD (pohon předních kol) L1H n.a / ,0/12,5 L1H , / ,0/12,5 L2H , / ,6/14,1 L3H , / ,7/16,2 RWD (pohon zadních kol) L3H2 jednoduchá montáž zadních kol , / ,6/14,1 L3H2 dvojmontáž zadních kol , / ,6/14,1 1 Pohotovostní hmotnost vozu se počítá dle nařízení 97/27/EC. Standardní a doplňková výbava a také příslušenství mohou ovlivnit pohotovostní hmotnost a užitečné zatížení. Dodávka s dvojkabinou Crew Van technické údaje

32 Výbava a volitelné doplňky. Infozábava. Když zůstanete stále v kontaktu a budete přesně vědět, kam máte jet, jak se tam dostat, a jaká je dopravní situace, získáte skutečnou podnikatelskou výhodu. Platí také, že lidé pracují nejlépe v uvolněném prostředí. Z těchto důvodů jsou sady doplňků z oblasti infozábavy vozu Opel Movano navržené na míru tak, aby dosahovaly vynikajícího výkonu. K dispozici jsou tři sady, všechny speciálně vyvinuté pro Opel Movano. Navi 80 IntelliLink. Autorádio a infozábavní systém s velkým množstvím funkcí: intuitivní ovládání na volantu, hlasové ovládání a připojení aux-in, USB a Bluetooth hands-free pro telefonování a streamování hudby, CD/MP3/WMA přehrávač, funkce čtení příchozích SMS zpráv, mapové podklady Evropy, 7palcový barevný dotykový displej, který zobrazuje obraz ze zadní kamery, a plus bezplatné služby TomTom LIVE do roku TomTom LIVE zahnuje mnoho výhod pro perfektní plánování trasy. TomTom HD Traffic je funkce pro nalezení nejrychlejší trasy při měnící se situaci v dopravě. Search & Go s TomTom Places umožňuje snadné hledání obchodů, restaurací nebo firem. LIVE Quick GPS fix optimalizuje pozici GPS. A v neposlední řadě sem patří i aktualizovaná předpověď počasí v místech odjezdu a příjezdu.

33 Navi 50 IntelliLink. Toto autorádio s navigačním systémem nabízí skvělou hodnotu za vynaložené finance. 7 barevný dotykový displej je umístěn v optimálním výhledu řidiče v horní části středového panelu. Dynamická navigace ve 2-D nebo 3-D zobrazení zahrnuje i zprávy o dopravní situaci TMC. Mapy lze aktualizovat přes port USB. Mezi další prvky patří hlasové ovládání připojeného chytrého telefonu, ovládací prvky na volantu, USB, aux-in a Bluetooth pro telefonování hands-free a streamování audia. Aplikace aha, která je zdarma, umožňuje naladění internetových rádií a připojení k sociálním sítím přes dotykový displej. Infozábava CD 16 BT USB. Autorádio s CD ovládané prvky na volantu nabízí univerzální konektivitu díky aux-in, Bluetooth a dvěma USB portům. Výkon 2 x 15 W, integrovaný displej. Ovládání rádia na sloupku volantu. Předchází chvilkové ztrátě pozornosti řidiče. Autorádio R 15 BT USB. Tuner s integrovaným displejem se zobrazením času, RDS EON, Bluetooth, USB a aux-in. 2 x 15 W. Bluetooth připojení. Prakticky univerzální technologie Bluetooth umožňuje snadné ovládání a bezpečnou mobilní komunikaci s volnýma rukama. Externí vstup (aux-in) a připojení USB. Všechny informační systémy modelu Opel Movano jsou vybaveny externím vstupem aux-in a připojením USB. Digitální rádio. Všechny digitální evropské radiostanice lze přijímat díky DAB/DAB+/DMB audio. Dostupné na přání pro jednotky CD 16 BT USB a Navi 50 IntelliLink.

34 Kabina Palubní počítač. Poskytuje informace o spotřebě paliva, dojezdu, času jízdy a vzdálenosti. Komfort Komfortní sedadlo řidiče. Hluboce tvarované, výškově nastavitelné sedadlo na přání, které má nastavitelnou bederní oporu a loketní opěrku. K dispozici i pro spolujezdce. Digitální tachograf. Umožňuje snadné ovládání řidičem. Spolehlivě zaznamená dobu jízdu i odpočinku za účelem shromáždění a analýzy dat pro správu podnikové flotily vozů. Tempomat s omezovačem rychlosti. Tempomat s ovládáním na volantu umožňuje řidiči zvolit dočasnou nejvyšší rychlost. Při objednání tempomatu ob držíte i palubní počítač, takže jej nemusíte kupovat zvlášť. Odpružené sedadlo řidiče. K dispozici na přání. Ideální pro jízdu po nerovném povrchu nebo na delší vzdálenosti, nastavitelné ve 4 směrech, s pevnou loketní opěrkou. Upravit lze i citlivost odpružení. Nastavený omezovač rychlosti. Lze jej naprogramovat na jednu ze čtyř předdefinovaných rychlostí. Řidič nemá možnost zařízení deaktivovat. Automatické ovládání světel a stěračů. Volitelná výbava, která brání rozptýlení pozornosti řidiče a zvyšuje bezpečnost. Třetí klíč. Třetí klíč je totožný s prvními dvěma a přijde vhod zejména provozovatelům flotil vozidel nebo v případě střídání více řidičů.

35 Elektronicky řízená klimatizace. Nastavitelné, termostatem řízené ovládání teploty. Dodává se též v sadě Komfort. Nezávislé topení. Okamžitý klimatický komfort a nezamlžená okna od počátku jízdy. K dispozici s programovatelným časovačem, který také monitoruje teplotu v kabině a cyklus vytápění. Výbava Klimatizace. Zlepšuje pracovní prostředí za každého počasí. Je součastí standardní výbavy a obsahuje také pylový filtr. Nezávislé topení s dálkovým ovládáním. Umožňuje spuštění a ovládání systému dle potřeby aniž by bylo nutné nastoupit do vozu. Na displeji jsou monitorována všechna důležitá nastavení. Exterior Klimatizace ve vozidlech kategorie N1, N2 nebo M2 obsahuje skleníkový plyn (R 134a) pro svoje fungování. Systém v přední části vozu obsahuje přibližně 580 g plynu R 134a, což odpovídá 0,83 tuny CO 2. Systém v přední a zadní části vozidel až pro 9 cestujících obsahuje přibližně g plynu R 134a, což odpovídá 1,57 tuny CO 2. Systém v přední a zadní části vozidel pro více než 16 cestujících obsahuje přibližně g plynu R 134a, což odpovídá 2,43 tuny CO 2. Potenciál globálního oteplování je na hodnotě tato informace je v souladu s nařízením R (EU) No. 517/2014. Zadní nášlap. Nášlap s protiskluzovou úpravou, který je standardně montován na modely se zadním náhonem, usnadňuje přístup do nákladového prostoru. Na přání k dispozici i pro modely s pohonem předních kol. Kuřácká sada. Vyjímatelný popelník, který zapadne do držáků nápojů, a zapalovač, který lze zapojit do kterékoli z 12 V zásuvek. Odnímatelné tažné zařízení. Tažné zařízení evropského typu s koulí ještě zvyšuje praktičnost vozu Opel Movano.

36 Zabezpečení nákladu Posouvatelná dělicí stěna. Je namontovaná do lišt na střeše a podlaze v roztečích po 25 mm a obzvláště užitečná je pro rozdělení prostoru a zajištění volně ložených nákladů. Síť pro uchycení nákladu. Trojrozměrná vysoce flexibilní a přizpůsobitelná síť pro uchycení/zajištění nákladu je ideálním řešením pro náklad různých rozměrů a složení. Teleskopické zajišťovací tyče. Montují se vodorovně nebo svisle na upevňovací lišty a bezpečně zajišťují těžké náklady na místě.

37 Upevňovací prvky na bočních panelech. Pružné popruhy pro zabezpečení nákladu v prostoru na bočních ukotvovacích lištách. Výbava Boční ukotvovací lišty. Mají ve vzdálenosti každých 25 mm upevňovací body, které jsou vybaveny 6 posouvatelnými ocelovými upevňovacími oky poskytujícími univerzální zajištění nákladu. Posouvatelná upevňovací oka. Navržená speciálně pro systém lišt Opel Movano. Jsou vyrobená z oceli s pojistným tlačítkovým mechanizmem. Oka pro upevnění nákladu. Celkem 6, 8, 10 či 12 upevňovacích ok (podle délky vozidla), která jsou ideálně umístěna na podlaze, zajistí náklad proti pohybu. Volitelně jsou k dispozici 4 upevňovací oka umístěna po stranách.

38 Ochranná mřížka okna přepážky. Pevná ocelová mřížka, která splňuje normy ISO, chrání okno aniž by bránila ve výhledu. Ochranné dřevěné obložení. Dřevěné obložení celé nebo poloviční výšky slouží k ochraně stěn, zatímco pryskyřičnou vrstvou opatřená dřevěná podlaha chrání podlahu nákladového prostoru. Prosklená střešní okna. Poskytují vylepšené světelné podmínky v nákladovém prostoru usnadňující orientaci. Držadla v prostoru zadních dveřích a posuvných dveří. Usnadňují nástup a výstup do/z nákladového prostoru.

39 Bezpečnost a ochrana Systém zabezpečení vozidla. Dálkově ovládaný alarm využívající volumetrické pohybové snímače, které chrání před vniknutím celé vozidlo (motorový prostor, kabinu i nákladní prostor). Parkovací asistent. Při couvání vydává zvukové varování před kolizí. Výbava Blokování dveří. Zvýšené zabezpečení, které je volitelně dostupné pro všechny modely. Přední mlhovky. Jsou zapuštěné, což je chrání před poškozením, a optimálně umístěné. Širokoúhlá zpětná zrcátka. Venkovní zpětná zrcátka se dvěma čočkami minimalizují nebezpečí, které se ukrývá v mrtvém úhlu. Nové speciální zpětné zrcátko ve sluneční cloně spolujezdce toto nebezpečí ještě snižuje. Podvozek Vzduchové odpružení. Na přání je k dispozici vzduchové, výškově nastavitelné odpružení zadní nápravy, které zajistí ještě pohodlnější jízdu a bezpečnost nákladu (pro verze FWD). Pomocné systémy Pomocný pohon. K dispozici je i pomocný pohon z motoru. Pro těžký provoz lze u všech modelů RWD (s pohonem zadních kol) objednat pomocný pohon ovládaný přes převodovku. Druhá baterie. Doporučená pro vozidla s přídavnými systémy topení a klimatizace a elektrickými spotřebiči. Diferenciál s omezeným prokluzem. Pro modely s pohonem zadních kol je na přání k dispozici diferenciál s omezeným prokluzem, který usnadňuje jízdu ve ztížených podmínkách nebo na kluzkém povrchu.

40 Sady doplňků Abyste ze svého vozu Opel Movano dostali maximum a také abychom vám usnadnili objednávání, vytvořili jsme následující sady doplňkové výbavy. Sada Convenience Komfortní sedadlo řidiče Výsuvný držák dokumentl z palubní desky Dvojité sedadlo spolujezdce s odkládacím prostorem a sklopnou střední částí Přepážka se zvukovou izolací Elektrické ovládání předních oken s jednodotykovou funkcí pro řidiče Rádio CD 16 BT, CD a MP3, USB, ovládaní na volantu, Bluetooth Sada Storage Příhrádka na dokumenty o velikosti A4 na palubní desce Dodatečná schránka ve dveřích Zásuvka 12V v nákladovém prostoru Sada Klima Plus Manuální klimatizace Rádio CD 16 BT USB. CD/MP3 přehrávač, tuner s RDS EON, Bluetooth, 2 x USB, aux-in a integrovaný displej, ovládací prvky pod volantem. 2 x 15 W Tempomat s omezovačem rychlosti Palubní počítač Parkovací asistent Sada Plus Tempomat s omezovačem rychlosti Palubní počítač Rádio CD 16 BT, CD a MP3, Bluetooth, USB, ovládaní na volantu Parkovací asistent Sada Professional 1 Tažné zařízení Parkovací asistent (senzory vzadu) Neprosklené zadní křídlové dveře (otevíratelné pod úhlem 270 ) Sada Edition Rádio CD 16 BT USB, CD a MP3 přehrávač, tuner s RDS EON, 2 x USB, aux-in, ovládaní pod volantem, integrovaný displej, výkon 2 x 15 W, Bluetooth Komfortní sedadlo řidiče Tempomat a omezovač rychlosti Větší nádrž na 105 litrů paliva Sada Bezpečnost Airbag spolujezdce Boční airbag řidiče Tempomat s omezovačem rychlosti Palubní počítač Sada Safety Assist 2 Automatická dálková světla Upozornění na opuštení jízdniho pruhu Přední mlhové světlomety Dešťový senzor Palubní počítač Sada Construction Tažné zařízení Diferenciál s omezeným prokluzem Odpružené sedadlo řidiče Sada Viditelnost Statické odbočovací světlomety Světelný a dešťový senzor Přední mlhové světlomety Sada Klima Manuální klimatizace Rádio CD 16 BT USB, CD a MP3 přehrávač, tuner s RDS EON, 2 x USB, aux-in, ovládaní pod volantem, integrovaný displej, výkon 2 x 15 W, Bluetooth Otevírání zadních dveří v úhlu 270, neprosklené nebo prosklené Sada Komfort Automatické přední světlomety a stěrače Přední mlhové světlomety Elektronická klimatizace (ECC) s pylovým filtrem Navi 80 IntelliLink. Ovládání na volantu, hlasové ovládání, TomTom LIVE, aux-in a USB, Bluetooth pro telefonování hands-free a stremování hudby, AM/FM radio, CD/MP3/WMA přehrávač, funkce čtení SMS, na přání DAB+, mapové podklady Evropy, 7palcový dotykový barevný displej s obrazem zadní kamery. Sada Value Tempomat s omezovačem rychlosti Palubní počítač Větší palivová nádrž s obsahem 105 litrů Rádio CD16 BT USB, CD a MP3 přehrávač, tuner s RDS EON, 2 x USB, aux-in, ovládaní pod volantem, integrovaný displej, výkon 2 x 15 W, Bluetooth Světelný a dešťový senzor Předné mlhové světlomety 1 Nelze pro nejkratší variantu karoserie. 2 Standardně pro 4.5 t (N2) varianty.

41 Příslušenství: exteriér Žebřík montovaný na zadní dveře. Pevný ocelový žebřík umožňující snadný přístup na střechu vozidel všech výšek. Příslušenství Základní příčníky střešního nosiče. Lehké, ale pevné příčníky, které umožňují převoz dlouhého nákladu, například trubek nebo lešení, až do hmotnosti 200 kg, což je maximální nosnost střechy. Hliníkový střešní nosič. Pevný a praktický nosič, zatížitelný nákladem až 200 kg, což je maximální nosnost střechy, k dispozici pro Opel Movano všech délek. Tažné zařízení pro vysoké zatížení. Toto pevné vysokokvalitné tažné zařízení rozšiřuje využitelnost vozu Opel Movano. Standardní kulová hlavice s čepem a 7kolíkovým nebo 13kolíkovým elektrickým adaptérem. El. příslušenství je na přání. Lávka ke střešnímu nosiči. Pevná lávka z perforovaného hliníkového plechu usnadňující přístup k nákladu na střeše. Určena pro použití se střešním nosičem, k dispozici pro Opel Movano všech délek. Lapače nečistot. Z pevného termoplastu, speciálně navržené pro ochranu karoserie před poškozením odletujícími kamínky, stříkanci atd.

42 Příslušenství: interiér Potahy sedadel, standardní verze. Tmavě šedé potahy sedadel s ochrannou i estetickou funkcí jsou ušité z trvanlivého polyesteru na míru pro Opel Movano. Podlahové rohože, koberečky. Praktické, odolné a hezké rohože tmavě šedé barvy určené pro Movano se perfektně hodí na podlahu kabiny. Tento koberec přikryje podlahu na straně řidiče i spolujezdce. Podlahové koberce, verze pro každé počasí. Světle šedé gumové koberce, zhotovené na míru pro Movano, chrání interiér vozidla před nečistotami a lze je snadno vyjmout kvůli čištění. Potahy sedadel, prémiová verze. Tmavě šedé potahy působí díky svému koženému vzhledu stylověji a luxusněji, přičemž chrání původní čalounění sedadel. Zadní kamera. Zobrazuje prostor za vozidlem na displeji navigačního systému o velikosti 7 palců nebo na 3,5 displeji ve zpětném zrcátku. Automaticky se zapíná při zařazení zpátečky. Multimediální připojení. Aux-in a USB porty jsou integrovány v odkládací schránce spolujezdce a umožňují připojení přenosných multimediálních zařízení a jejich propojení s reproduktory vozu. Připojená zařízení lze dálkově ovládat.

43 Ochranné mřížky bočních oken. Perforované kovové mřížky s epoxidovým nátěrem se montují zevnitř, aby zajistily ochranu okenních skel před poškozením nákladem. Příslušenství Ochranné mřížky na zadní okna. Odolné mřížky s bílou povrchovou úpravou pro zajištění ochrany zadních skel při zachování výhledu řidiče vzad.

44 Pulse, uhlově černá. Vinyl, uhlově černá.

45 Barvy a čalounění Bílá Arctic Modrá North Sea Modrá Signal Červená Poppy Oranžová Mandarin Žlutá Saffron Modrá Ink Stříbrná Halo 1 Modrá Ambient 1 Černá Pearl 1 1 Metalická.

46 Servisní intervaly km servisních míst. 1 ověřená cesta ke klidu a pohodě. Konstruktéři vozu Opel Movano vycházeli z předpokladu, že užitková vozidla by měla jezdit a sloužit vašemu podnikání a zákazníkům, a ne postávat v servisech. Proto byl Opel Movano zkonstruován tak, aby vám dlouhé roky spolehlivě sloužil jen s minimální nezbytnou údržbou. Než se Opel Movano dostal k prodejcům, najela zkušební vozidla více než 3,2 miliónů kilometrů v reálných podmínkách a prošla i rozsáhlými testy na zkušebních stolicích. Na vozidlo se vztahuje šestiletá záruka proti prorezavění. Pokud by bylo zapotřebí provést neplánovaný servisní zásah, zajistí vám celoevropská síť více než specializovaných servisů, že váš Opel Movano bude zpět v provozu jen s minimálním prostojem kvůli opravě, případně vám dočasně poskytne náhradní vozidlo. Podrobné informace o leasingu, údržbě nebo službách pro zákazníky s vozovým parkem si vyžádejte od svého specializovaného prodejce užitkových vozidel Opel. 1 Nebo 2 roky.

47 PRVOTŘÍDNÍ SERVIS. myopel je jedinečný webový portál určený pro majitele vozů Opel. Přehledná evidence, kompletní informace o vozidle, pohodlné objednání do servisu, vše online na jednom místě a dostupné nově i prostřednictvím mobilní aplikace myopel. Zaregistrujte se a získejte následující výhody: // Servisní nabídky na míru vašemu vozu // Připomenutí servisních prohlídek // Online objednávání do servisu // Hledání prodejců a servisů Opel // Online přístup k servisní historii vašeho vozu Registrace na myopel je velmi snadná: 1. Navštivte 2. Zaregistrujte se a proveďte aktivaci svého účtu. 3. Stáhněte si také mobilní aplikaci myopel.

48 Služby Opel. Evropský zákaznický servis. Více než servisních dílen Opel, včetně servisních středisek specializovaných na užitková vozidla po celé Evropě, je připraveno nabídnout vám individuální, profesionální a přesný servis. Dobrý servis také zahrnuje detailní vysvětlení toho, co bylo opraveno, proč a kde to je uvedeno na faktuře. OPEL RoadPlus. 1 Maximální doba provozuschopnosti. Pokud budete potřebovat navštívit některý z našich servisů pro opravy užitkových vozů Opel, vaše vozidlo podstoupí okamžitou diagnostiku bez objednání. Menší opravy jsou prováděny na počkání a standardní spotřební díly jsou vyměňovány během jednoho dne. Pokud by oprava trvala déle než 3 hodiny, bude vám nabídnuto alternativní řešení přepravy zdarma během prvních 3 let vlastnictví nového vozu. Zákaznické informační středisko. Prodejce vozů Opel je vám k službám pro všechny vaše otázky a speciální požadavky. Pokud jde o další informace týkající se vašeho vozu, můžete se obrátit také na Zákaznické informační středisko Opel. Silniční asistence Opel. Tato bezplatná služba zajištění mobility se vztahuje na všechna nová vozidla Opel v průběhu prvního roku od data první registrace nebo dodání zákazníkovi od prodejce, podle toho, co nastane dříve. Nezáleží na tom, kde právě jste, silniční asistenční služba Opel Roadside Assistance vám pomůže. Ve více než 40 evropských městech 24 hodin denně. Nabízí různé služby, například asistence při poruše, odtahové služby, zapůjčení vozidla, ubytování v hotelu nebo zajištění následné přepravy, např. vlakem nebo letadlem (viz program, kde najdete podmínky). Váš distributor nebo autorizovaný opravce vám s radostí nabídne prodloužení této roční služby. Opel Fair Service. Servisní služby Fair Service dokonale respektují vaše potřeby, aby vaše užitkové vozidlo Opel bylo neustále schopné provozu. Přednostní přijetí do servisu, osobní konzultant servisních služeb pro užitkové vozy, nižší ceny servisních prohlídek, zvýhodněné zapůjčení náhradního vozidla to jsou jen některé benefity této služby pro majitele užitkových vozidel Opel. Více informací o službě Fair Service vás poskytne váš prodejce Opel. Nabídky leasingu. 2 Vůz Opel si můžete koupit i na leasing. Podmínky leasingu mohou být upraveny tak, aby vyhovovaly požadavkům a možnostem vašeho podnikání. Pojišťovací služby. 2 Naše pojišťovací služby dotvářejí balíček služeb Opel. Zákazníkům Opel nabízíme všechny typy pojištění automobilů. Dvouletá záruka na nový vůz. Tato záruka se vztahuje na všechny nové vozy Opel po dobu 24 měsíců bez omezení najetých kilometrů od dne, kdy byl dodán zákazníkovi dealerem. 5-ročná záruka na vůz. 2 Profitujte z dlouhodobé záruky. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále spolehlivě chráněni před nečekanými náklady na opravy po celé Evropě. Záruka proti prorezavění až 12 let. Opel poskytuje spolehlivou a dlouhodobou záruku proti prorezavění na základě záručních podmínek, které jsou popsány v servisní příručce. Díly a příslušenství. Všechny položky nezbytné pro udržování vašeho vozidla v perfektním stavu a pro individuální úpravy pro vaše soukromé a podnikové potřeby jsou k dispozici u vašeho prodejce Opel. Recyklace. Informace o Designu pro životní prostředí, zpětném odběru a recyklaci vozidel s ukončenou životností naleznete na V případě dotazů se obraťte na svého prodejce vozů Opel. Další informace jsou uvedeny na internetových stránkách 1 K dispozici ve vybraných dílnách pro opravy užitkových vozů. 2 Bližší informace a podmínky prodloužené záruky a pojištění vám poskytnou autorizovaní prodejci a servisy Opel. Některé obrázky v této brožuře obsahují zvláštní vybavení, které není zahrnuto ve standardní výbavě. Informace uvedené v této brožuře jsou pravdivé k okamžiku jejího vytištění. Vyhrazujeme si právo učinit změny v designu i vybavení. Barvy vytištěné v této brožuře jsou pouze přibližné ke skutečným barvám. Vyobrazená volitelná výbava je k dostání za zvláštní příplatek. Dostupnost, technické znaky a vybavení dodávané do vozidel se mohou v různých zemích lišit. Pro podrobnější informace o dostupnosti, vybavení dodávaného do vozidel a pro příslušné nabídky, prosím, kontaktujte svého místního partnera Opel. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117, Hungary) 71E02171 Vytištěno na ekologickém papíru běleném bez použití chlóru. Vydání 11/16 CZ/MY17.5

49 OPEL MOVANO Přeprava osob

50

51 Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy Opel Movano pro přepravu osob poskytnou pohodlnou a praktickou přepravu pro každého ve voze.

52

53 Radost řídit. To, jak sedíte, je stejně důležité jako to, kde sedíte. Ať už řídíte sami, nebo pro vás jezdí jiní, je velmi důležité, aby den za volantem nezpůsobil týden problémů se zády. Kabina vozu Opel Movano byla počínaje výběrem sedadel až po ergonomicky umístěnou řadicí páku nebo nastavitelný volant navržena tak, aby mohl být řidič se svým vozem den co den na cestách. Kabina Přístrojová deska. Jasné, snadno čitelné přístroje, ideálně ergonomicky rozmístěné, snižují únavu řidiče a zvyšují bezpečnost v provozu. Odkládací prostor na palubní desce. Pouze jedno z mnoha pohodlných řešení odkládacích prostorů, které je umístěné ve snadném dosahu řidiče (výbava na přání).

54

55 Bezpečnost na prvním místě. Při přepravě osob je jejich bezpečnost vždy prioritou. Proto je kromě standardního systému ESP k dispozici ABS, airbag řidiče a tříbodové bezpečnostní pásy pro všechny cestující. K dispozici je i airbag pro spolujezdce. Další bezpečnost a ochrana je také zajištěna díky světelnému a dešťovému senzoru, který reaguje okamžitě na změny světelných podmínek a počasí. Navíc každý vůz Opel Movano poskytuje perfektní výhled do všech stran a vylepšenou stabilitu proti bočnímu větru. Bezpečnost Varování před vybočením z jízdního pruhu a Automatická dálková světla. Tyto chytré systémy upozorní řidiče na nenadálé opuštění jízdního pruhu bez znamení blinkrem, respektive přepínají dálková a potkávací světla dle situace před vozem. Statické odbočovací světlomety. Aktivují se jednoduše při zapnutí směrovek v nízkých rychlostech a osvětlí potřebný prostor (výbava na přání). Elektronický stabilizační systém (ESP ). ESP výrazně zvyšuje stabilitu vozu a bezpečnost. Je standardní výbavou každého vozu Movano a zahrnuje i asistenta pro rozjezd do kopce, stabilizační systém přívěsu a vylepšenou kontrolu trakce.

56

57 Opravdový pracant. Combi. Někdy je vaší prioritou přeprava cestujících, jindy je to prostor pro náklad. Většinou však potřebujete obojí. Díky snadné variabilitě kapacity pro přepravu osob/nákladu je Opel Movano ideálním řešením. Je k dispozici se 6 nebo 9 místy a ve verzích L1H1 nebo L2H2 a umožňuje pohodlnou přepravu pro cestující a vše, co si chtějí vzít s sebou. Combi

58

59 Všichni nasedat! Opel Movano Bus. Bus Opel Movano Bus poskytuje velkorysý prostor pro 16 cestujících. Tento účelově navržený vůz pro přepravu osob má dvojitá sedadla na jedné straně uličky a samostatná sedadla na druhé straně. Příjemně čalouněný interiér, police na odkládání zavazadel, osvětlení uličky a nastavitelné výdechy systému topení byly navrženy pro příjemné strávení delších cest. Bezproblémové a pohodlné nastupovaní do vozu zajišťují široké boční dveře s elektricky ovládaným schodem. Elektricky ovládané boční posuvné dveře lze objednat na přání.

60 Combi: provedení a rozměry Legenda Combi L1H1 L2H2 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol N Vnitřní výška karoserie O Šířka zadních dveří P Výška zadních dveří Q Délka nákladového prostoru (3. řada sedadel) Q1 Délka nákladového prostoru (2. řada sedadel) R Šířka mezi podběhy Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. Combi: Hmotnosti Verze karoserie Počet sedadel Celková hmotnost vozidla (kg) Pohotovostní hmotnost 1 (kg) Užitečné zatížení, max. (kg) Zatížení přední nápravy (kg) Zatížení zadní nápravy (kg) Hmotnost přívěsu, nebrzděného (kg) Hmotnost přívěsu, brzděného (kg) Celková hmotnost jízdní soupravy (kg) Průměr otáčení (obrubníky/zdi) L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L1H1 FWD ,0/12,5 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 L2H2 FWD ,6/14,1 (m)

61 Bus: provedení a rozměry Legenda Bus L3H2 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis 842 F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů 557 J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol O Šířka zadních dveří P Výška zadních dveří Všechny rozměry jsou uvedeny v mm. Údaje pro Kombi a Autobus Bus: Hmotnosti Verze karoserie Počet sedadel Celková hmotnost vozidla Pohotovostní hmotnost 1 Užitečné zatížení, max. Zatížení přední nápravy Zatížení zadní nápravy Průměr otáčení (obrubníky/zdi) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) L3H2 FWD ,7/16,2 L: délka, 3 varianty: 1 = standardní 2 = střední 3 = dlouhá H: výška střechy, 2 varianty: 1 = standardní 2 = střední FWD = pohon předních kol 1 Minimální hmotnost vozu dle schválení, včetně všech kapalin, nástrojů a 90 % náplní paliva. Nezahrnuje hmotnost řidiče a výbavu na přání. Celková finální hmotnost vozu závisí na zvolené výbavě a specifikaci vozu (výbava na přání, příslušenství apod).

62 Výbava a volitelné doplňky. Infozábava. Zůstat stále v kontaktu a přesně vědět, kam máte jet, jak se tam dostat, a jaká je dopravní situace, to je skutečná podnikatelská výhoda. Platí také, že lidé pracují nejlépe v uvolněném prostředí. Z těchto důvodů jsou sady doplňků z oblasti infozábavy vozu Opel Movano navržené na míru tak, aby dosahovaly vynikajícího výkonu. K dispozici jsou tři varianty, všechny speciálně vyvinuté pro Opel Movano. Navi 80 IntelliLink. Audiosystém a infozábavní systém s bohatou výbavou, intuitivním ovládáním tlačítky na volantu nebo hlasem, který je vybaven také konektory USB a AUX. Pro telefonování handsfree a streamování hudby je připraveno Bluetooth. Mezi další funkce patří přehrávání CD s MP3 nebo WMA souborů, čtení příchozích SMS, mapové podklady pro celou Evropu, 7palcový barevný dotykový displej zobrazující obraz zadní kamery a také služby TomTom LIVE zdarma do konce roku TomTom LIVE. Je perfektním společníkem pro plánování tras. Služba TomTom HD Traffic vyhledá nejlepší trasu v případě dopravních komplikací. Search & Go se službou TomTom Places umožňuje hledání obchodů a dalších míst. Funkce LIVE Quick GPS zpřesňuje určení vaší GPS polohy. Další prvkem je funkce aktuální předpovědi počasí.

63 Navi 50 IntelliLink. Tento audiosystém a navigační systém nabízí perfektní hodnotu za vynaložené finance. 7 barevný dotykový displej je umístěn v optimálním místě pro výhled řidiče. Dynamická navigace ve 2D nebo 3D zobrazení z ptačí perspektivy zahrnuje aktuální dopravní zpravodajství TMC. Mapové podklady lze aktualizovat přes USB. Mezi další prvky patří hlasové ovládání připojeného chytrého telefonu, ovládací prvky pod volantem, USB, AUX a samozřejmě Bluetooth pro telefonování handsfree a streamování hudby. Aplikace aha, která je zdarma, umožňuje přístup k internetovým radiostanicím a sociálním sítím na displeji systému přes připojený chytrý telefon. Infozábava CD 16 BT USB. Tento audiosystém s CD přehrávačem nabízí univerzální konektivitu díky AUX, Bluetooth a dvěma USB konektorům. Výkon 2 x 15W, integrovaný displej a ovládací prvky pod volantem jsou další prvky, které ocení každý řidič. Ovládání audiosystému na sloupku volantu. Všechny hlavní funkce rádia, například hlasitost, výběr vstupního zařízení a změny rádiové stanice, mohou být prováděny, aniž by řidič musel přesunout ruce z volantu. Audiosystém R 15 BT USB. Tuner s integrovaným displejem, který také zobrazuje čas. RDS EON, Bluetooth, USB a aux-in. 2 x 15W (Bus) 4 x 15W (Combi). Bluetooth konektivita. Snadné ovládání a prakticky univerzální Bluetooth činí komunikaci mobilním telefonem handsfree a bezpečnou. Konektory AUX a USB.Všechny infozábavní systémy vozu Opel Movano jsou vybaveny externím vstupem AUX a připojením USB. Digitální rádio. Všechny formáty evropských digitálních radiostanic lze přijímat díky DAB/DAB+/DMB tuneru. Dostupné v kombinaci s audiosystémem CD 16 BT USB a Navi 50 IntelliLink.

64 Kabina Komfort Palubní počítač. Poskytuje informace o spotřebě paliva, dojezdu, času jízdy a vzdálenosti. Komfortní sedadlo řidiče. Hluboce tvarované, výškově nastavitelné sedadlo na přání, které má nastavitelnou bederní oporu a loketní opěrku. K dispozici také pro spolujezdce. Digitální tachograf. Snadno obsluhovatelný řidičem. Spolehlivě zaznamenává dobu jízdy a odpočinku pro sběr a analýzu údajů managementem vozového parku (standardní u verze Bus, volitelné u verze Combi). Pevný omezovač rychlosti. Verze Bus je dodávána ve standardním provedení s omezovačem rychlosti nastaveným na 100 km/h jak je stanoveno zákonem a nelze jej deaktivovat. Volitelný omezovač rychlosti vozu Combi je k dispozici s možností výběru předem nastavených rychlostí. Systém Start/Stop. Systém Start/Stop umožňuje významnou úsporu paliva především v městském provozu. Automaticky vypíná motor při zastavení vozu a znovu jej zpět nastartuje při sešlápnutí spojky. Pohodlná sedadla. Úhel sedadla 19,5 stupňů, prostor od kyčlí ke kolenům 660 mm a dělená dvojitá sedadla pro zlepšený prostor pro ramena, to vše společně poskytuje cestujícím pohodlí. Každé sedadlo je vybaveno tříbodovým bezpečnostním pásem a opěrkou hlavy (pouze u verze Bus). Osvětlení uličky. Individuální osvětlení pro každé sedadlo zlepšuje komfort cestování a pohodlí cestujících, zatímco podlahové osvětlení umožňuje cestujícím snadno najít své sedadlo ve tmě (pouze u verze Bus).

65 Klimatizace. Příjemné prostředí je základem každé cesty. Obsahuje také pylový filtr. Otevíratelná boční okna. Posuvné panely v bočních oknech poskytují další přívod čerstvého vzduchu (na přání u verze Bus). Vytápění zadního prostoru. Systém vytápění zadního prostoru se skláda ze 2 silných ventilátorů o výkonu 4 kw, z nichž se rozvádí teplo ventilačním systémem pod sedadly. Může být naprogramován na předehřátí interiéru (na přání u verze Bus). Výbava Zadní okruh klimatizace pro Combi. Samostatný okruh a zadní výdechy klimatizačního systému přináší ještě větší komfort pro cestující ve druhé a třetí řadě sedadel (výbava na přání). Tónovaná okna. Standardní tónovaná okna zvyšují pohodlí a soukromí cestujících a zároveň je chrání proti silným slunečním paprskům. Zadní okruh klimatizace pro Bus. Stejně jako při cestování letadlem mají cestující vzadu své vlastní ventilační výdechy v polici nad hlavami, díky kterým si mohou nastavit směr a stupeň větrání podle svých potřeb (výbava na přání). Klimatizace ve vozidlech kategorie N1, N2 nebo M2 vyžadují pro svou funkci použití fluorovaných skleníkových plynů (R 134a). Přední systém klimatizace obecně obsahuje množství 580 g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 0,83 tun CO 2. Přední systém klimatizace doplněný o zadní systém ve verzích s maximem 9 sedadel obecně obsahují množství g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 1,57 tun CO 2. Přední systém klimatizace doplněný o zadní systém ve verzích s více než 16 sedadly obecně obsahují množství g R 134a, které odpovídají ekvivalentu 2,43 tun CO 2. Jejich potenciál způsobovat globální oteplování je Informace jsou uvedeny podle R (EU) 517/2014. Zadní nástupní práh. Volitelný zadní prah, který je vestavěn v zadním nárazníku, pomáhá v přístupu k nákladnímu prostoru vozu Combi (výbava na přání). Výklopní boční schod. Elektricky ovládatelný výklopný boční schod spolu s vnitřním madlem v interiéru vozu usnadňuje nastupovaní a vystupovaní z vozu. Schod se vyklopí automaticky po otevření bočních dveří (standardně u verze Bus).

66 Variabilita Stropní police. Police nad hlavami cestujících umožňují odložení bund a menších předmětů (pouze u verze Bus). Elektricky ovládané posuvné dveře. Tyto elektricky ovládané posuvné dveře jsou dálkově ovládány řidičem. Jsou vybaveny nouzovým otevíráním z vnější strany a představují dokonalé řešení pro snadné nakládání a pro nástup/výstup cestujících (na přání u verze Bus). Vyjímatelná zadní sedadla. Aby bylo možné zajistit další prostor pro zavazadla apod., lze u vozu Combi poslední dvě lavice vyjmout. U verze Bus je možné vyjmout dvě zadní řady sedadel (výbava na přání). Plnohodnotné rezervní kolo. Kombi a 16místný Bus jsou vybaveny plnohodnotným rezervním kolem umístěným pod podlahou vozidla. Oka pro uchycení nákladu. Pohodlná a praktická upevňovací oka v nákladovém prostoru udrží náklad pevně na místě (pouze u verze Combi).

67 Bezpečnost a zabezpečení Parkovací asistent. Při couvání vydává zvukové varování před kolizí (výbava na přání). Exteriér Přední mlhové světlomety. Zlepšují viditelnost za zhoršených povětrnostních podmínek a zvyšují bezpečnost. Výbava Systém zabezpečení vozidla. Dálkově ovládaný alarm využívající pohybové snímače chrání před nevítanou návštevou kabinu vozu, zavazadlový i motorový prostor (výbava na přání). Zástěrky. Chrání karoserii vozu před poškozením od kamínků, cákanců, štěrku a jiných nečistot. Širokoúhlé zpětné zrcátko. Vnější zpětná zrcátka se dvěmi čočkami minimalizují nebezpečí, které se ukrývá ve slepém úhlu. Nové speciální zpětné zrcátko ve sluneční cloně spolujezdce toto nebezpečí snižuje ještě víc. Chytré sady výbav. Všechny hlavní prvky pro vyšší bezpečnost a komfort v kabině jsou sdruženy do různých sad výbavy. Například Sada Viditelnost obsahuje světelný a dešťový senzor, přední mlhové světlomety a světla pro přisvěcování do zatáček. Sada Safety Assist (standardně pro Bus, na přání pro Combi) zahrnuje automatická dálková světla, varování před vybočením z jízdního pruhu, přední mlhové světlomety, dešťový a světelný senzor a palubní počítač.

68 Pulse, uhlově černé Vinyl, uhlově černé 1 1 Pouze ve verzi Combi.

69 Barvy a čalounění Bílá Arctic Modrá North Sea Modrá Signal Červená Poppy Oranžová Mandarin Žlutá Saffron Modrá Ink Stříbrná Halo 1 Modrá Ambient 1 Černá Pearl 1 1 Metalická.

70

71 Prvotřídní výkon. Verze Movano Combi a Bus s BiTurbo motory jsou skvělými univerzálními motory, které v sobě kombinují plynulý vysoký výkon a skvělé hodnoty spotřeby paliva a emisí. Technologie BiTurbo přináší výhody malého turbodmychadla rychlou odezvu a vysoký točivý moment v nízkých otáčkách spolu s výhodami většího turbodmychadla vysoký výkon a točivý moment ve vyšších otáčkách. Systém Start/Stop znatelně snižuje spotřebu paliva ve městě a kolonách. ECO mód pak optimalizuje spotřebu energie pro maximální efektivitu. Motory splňují emisní normu Euro 6 díky použití technologie BlueInjection. Aditivum AdBlue reaguje s oxidy dusíku (NO x ) a přetváří je na vodu a dusík. Aditivum je nutno doplňovat každých kilometrů. Výkon, servis a záruky AdBlue je registrovanou obchodní známkou Verband der Automobilindustrie e. V. (VDA), německé asociace pro automobilový průmysl.

72

73 Combi (M1) Motory 2.3 CDTI 110 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 145 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 170 se systémem Start/Stop Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) při ot/min Max. toč.moment (Nm) při ot/min 81/ Převodovka 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, Easytronic Emisní norma Euro 6 Euro 6 Euro 6 Zobrazené údaje závisí na modelu a pneumatikách. Více informací na nebo u prodejce Opel. Palivo Nafta Nafta Nafta Spotřeba paliva (l/100 km) 1 Město Mimo město Kombinovaná 8,1 7,9 6,3 6,2 6,9 6,8 Emise CO 2 kombinovaně (g/km) / ,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 7,5 7,4 6,1 5,8 6,6 6,3 125/ ,3 7,1 6,0 5,8 6,4 6,3 Výkon Bus (M2) Motory 2.3 CDTI 145 se systémem Start/Stop 2.3 BiTurbo 163 se systémem Start/Stop Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) při ot/min Max. toč.moment (Nm) při ot/min 107/ / Převodovka 6 rychlostí, manuál 6 rychlostí, manuál Emisní norma Euro 6c Euro 6c Značení pneumatik Rozměr 215/65 R /65 R 16 Úspornost paliva B E B Přilnavost na mokru B C B Valivý hluk (db) Třída hlučnosti M1 = EU klasifikace pro osobní vozy (max. 9 míst k sezení) M2 = EU klasifikace pro osobní vozy (max. 17 míst k sezení) s maximální hmotností nepřesahující 5 tun 1 V souladu s nařízením R (EC) No. 715/2007 a R (EC) No. 692/2008 (v aktuální platné verzi). Údaje v této publikaci jsou platné k datu jejího vydání, Společnost OPEL Southeast Europe si vyhrazuje právo na změnu uvedených výbav, motorů a specifikací vozů bez předchozího upozornění, Uvedené fotografie v této publikaci jsou ilustrativní, Pro nejaktuálnější nabídku a specifikace vozů prosím navštivte vašeho nejbližšího prodejce OPEL, Aktuální seznam prodejců OPEL naleznete na stránce Spotřeby paliva a emise CO 2 jsou vypočítány dle nařízení 2007/715 a 2008/692 Evropské komise, Skutečná spotřeba závisí na zatížení vozu, způsobu jízdy a dalších faktorech, Údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 jsou uvedeny pouze pro orientaci a porovnání jednotlivých variant vozu, Skutečné hodnoty se mohou lišit dle stylu jízdy nebo dopravní situace, Dodatečná výbava či příslušenství mohou tyto údaje ovlivnit, stejně jako maximální rychlost a zrychlení vozu, Údaje jsou počítány při zatížení vozu řidičem o hmotnosti 75 kg a nákladu o hmotnosti 125 kg,

74 Servis a záruky. Všechny varianty vozu Opel Movano jsou vyrobeny s ohledem na jejich náročné používání a každodenní potřebu pro vaše podnikání. Jsou vyrobeny pro dlouholeté bezproblémové používání a tak je chrání 6-leté záruka proti prorezivění karoserie a servisní intervaly jsou nastaveny na km 1 pro verzi Combi a km 1 pro verzi Bus. V případě nutné opravy je k dispozici specializovaných centrer v celé Evropě, které vašemu Movanu pomohou zpátky do práce v nejkratší možné době, případně vám poskytnou náhradní vozidlo. Pro více informací o leasingových nabídkách, údržbě a nabídce pro firemní zákazníky kontaktujte vašeho nejbližšího prodejce užitkových vozů Opel. 1 Or 2 years.

75 PRVOTŘÍDNÍ SERVIS. myopel je jedinečný webový portál určený pro majitele vozů Opel. Přehledná evidence, kompletní informace o vozidle, pohodlné objednání do servisu, vše online na jednom místě a dostupné nově i prostřednictvím mobilní aplikace myopel. Zaregistrujte se a získejte následující výhody: // Servisní nabídky na míru vašemu vozu // Připomenutí servisních prohlídek // Online objednávání do servisu // Hledání prodejců a servisů Opel // Online přístup k servisní historii vašeho vozu Registrace na myopel je velmi snadná: 1. Navštivte 2. Zaregistrujte se a proveďte aktivaci svého účtu. 3. Stáhněte si mobilní aplikaci myopel.

76 Služby Opel. Evropský zákaznický servis. Více než servisních dílen Opel, včetně servisních středisek specializovaných na užitková vozidla po celé Evropě, je připraveno nabídnout vám individuální, profesionální a přesný servis. Dobrý servis také zahrnuje detailní vysvětlení toho, co bylo opraveno, proč a kde to je uvedeno na faktuře. OPEL RoadPlus. 1 Maximální doba provozuschopnosti. Pokud budete potřebovat navštívit některý z našich servisů pro opravy užitkových vozů Opel, vaše vozidlo podstoupí okamžitou diagnostiku bez objednání. Menší opravy jsou prováděny na počkání a standardní spotřební díly jsou vyměňovány během jednoho dne. Pokud by oprava trvala déle než 3 hodiny, bude vám nabídnuto alternativní řešení přepravy zdarma během prvních 3 let vlastnictví nového vozu. Zákaznické informační středisko. Prodejce vozů Opel je vám k službám pro všechny vaše otázky a speciální požadavky. Pokud jde o další informace týkající se vašeho vozu, můžete se obrátit také na Zákaznické informační středisko Opel. Silniční asistence Opel. Tato bezplatná služba zajištění mobility se vztahuje na všechna nová vozidla Opel v průběhu prvního roku od data první registrace nebo dodání zákazníkovi od prodejce, podle toho, co nastane dříve. Nezáleží na tom, kde právě jste, silniční asistenční služba Opel Roadside Assistance vám pomůže. Ve více než 40 evropských městech 24 hodin denně. Nabízí různé služby, například asistence při poruše, odtahové služby, zapůjčení vozidla, ubytování v hotelu nebo zajištění následné přepravy, např. vlakem nebo letadlem (viz program, kde najdete podmínky). Váš distributor nebo autorizovaný opravce vám s radostí nabídne prodloužení této roční služby. Opel Fair Service. Servisní služby Fair Service dokonale respektují vaše potřeby, aby vaše užitkové vozidlo Opel bylo neustále schopné provozu. Přednostní přijetí do servisu, osobní konzultant servisních služeb pro užitkové vozy, nižší ceny servisních prohlídek, zvýhodněné zapůjčení náhradního vozidla to jsou jen některé benefity této služby pro majitele užitkových vozidel Opel. Více informací o službě Fair Service vás poskytne váš prodejce Opel. Nabídky leasingu. 2 Vůz Opel si můžete koupit i na leasing. Podmínky leasingu mohou být upraveny tak, aby vyhovovaly požadavkům a možnostem vašeho podnikání. Pojišťovací služby. 2 Naše pojišťovací služby dotvářejí balíček služeb Opel. Zákazníkům Opel nabízíme všechny typy pojištění automobilů. Dvouletá záruka na nový vůz. Tato záruka se vztahuje na všechny nové vozy Opel po dobu 24 měsíců bez omezení najetých kilometrů od dne, kdy byl dodán zákazníkovi dealerem. 5-ročná záruka na vůz 2 Profitujte z dlouhodobé záruky. Díky prodloužené záruce pro nové vozy Opel budete jezdit i po uplynutí dvouleté výrobní záruky i nadále spolehlivě chráněni před nečekanými náklady na opravy po celé Evropě. Záruka proti prorezavění až 12 let. Opel poskytuje spolehlivou a dlouhodobou záruku proti prorezavění na základě záručních podmínek, které jsou popsány v servisní příručce. Díly a příslušenství. Všechny položky nezbytné pro udržování vašeho vozidla v perfektním stavu a pro individuální úpravy pro vaše soukromé a podnikové potřeby jsou k dispozici u vašeho prodejce Opel. Recyklace. Informace o Designu pro recyklaci a zpětném odběru vozidel na konci životního cyklu (ELV) naleznete na V případě dotazů se obraťte na svého prodejce vozů Opel. Další informace jsou uvedeny na internetových stránkách 1 K dispozici ve vybraných dílnách pro opravy užitkových vozů. 2 Bližší informace a podmínky prodloužené záruky a pojištění vám poskytnou autorizovaní prodejci a servisy Opel. Některé obrázky v této brožuře obsahují zvláštní vybavení, které není zahrnuto ve standardní výbavě. Informace uvedené v této brožuře jsou pravdivé k okamžiku jejího vytištění. Vyhrazujeme si právo učinit změny v designu i vybavení. Barvy vytištěné v této brožuře jsou pouze přibližné ke skutečným barvám. Vyobrazená volitelná výbava je k dostání za zvláštní příplatek. Dostupnost, technické znaky a vybavení dodávané do vozidel se mohou v různých zemích lišit. Pro podrobnější informace o dostupnosti, vybavení dodávaného do vozidel a pro příslušné nabídky, prosím, kontaktujte svého místního partnera Opel. Opel Southeast Europe LLC (2040 Budaörs, Szabadság út 117, Hungary) 34E02171 Vytištěno na ekologickém papíru běleném bez použití chlóru. Vydání 11/16 CZ/MY17.5

77 OPEL MOVANO Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel

78

79 Opel Movano. Žádný úkol není dostatečně obtížný. Spolu s úspěšným řízením a odpovědnými pracovníky je základem každého úspěchu bezchybná logistika, závislá na spolehlivých, výkonných a dobře ovladatelných vozech. Jen tak se vám podaří zvládnout i ty nejtěžší projekty vaší firmy. Seznamte se tedy s řadou karoserií a přestaveb vozu Opel Movano a vyberte si pro vás tu pravou. Robustnější než kdykoliv předtím, avšak přinášející i zvýšeným komfort pro řidiče. Vybrat si také můžete mezi náhonem na přední nebo zadní kola. Všechny verze karoseriía přestaveb vám budou spolehlivě sloužit přesně pro vaše potřeby. S vaším novým vozem Opel Movano si můžete být jistí, že žádný úkol není dostatečně obtížný.

80 Žádné podnikání není příliš náročné. Síla a pevnost každé kostrukce závisí na jejích základech. Typy karoserií vozu Opel Movano byly konstruovány tak, aby vyhověly různým druhům přestaveb přesně pro váš typ podnikání.

81

82

83 Žádná zkouška není dostatečně náročná. Stejně jako nejsou dvě stejné cesty, nejsou ani dva stejné úkoly nebo zkoušky. Pokud jsou vaší doménou přepravy těžkých nákladů, je zadní pohon kol pro vás to pravé. Varianty karoserií vozu Opel Movano s normální i dvojkabinou je možno objednat s pohonem zadních kol, ve třech různých délkách, s jednoduchými nebo dvojitými koly zadní nápravy a s celkovou hmotností vozidla do 3,5 a do 4,5 tuny. Vozy s pohonem kol přední nápravy mají celkovou hmotnost do 3,5 tuny.

84

85 Žádný cíl není dostatečně daleko. Jak se vám sedí je stejně důležité jako kde sedíte. Když řídíte vy, nebo když vaše vozy řídí vaši zaměstnanci, je nesmírně důležité, aby den strávený za volantem vozu, neskončil bolavými zády. Kabina vozu Opel Movano byla počínaje výběrem sedadel až po ergonomicky umístěnou řadicí páku nebo nastavitelný volant navržena tak, aby mohl být řidič se svým vozem den co den na cestách. Interiér Přístrojový panel. Dobře čitelný a přehledný, ergonomicky umístěný panel přístrojů snižuje únavu očí řidiče a zvyšuje tak bezpečnost obsluhy vozu. Odpružené sedadlo řidiče. Poskytuje více komfortu na horších površích cest nebo při cestách na dlouhé vzdálenosti s možností nastavení posunu i sklonu. Klimatizace. Hlavní prvek pro ještě vyšší komfort posádky. Manuální klimatizace je standardně a automatická klimatizace jedostupná na přání.

86 Žádná práce není příliš nudná. Řidič vozu Opel Movano má svojí kancelář stále po ruce. Prakticky využitelné jsou například 2 zásuvky 12 V, nespočet odkládacích prostor včetně držáku 2 litrové láhve. Sada Office lze objednat na přání a obsahuje výklápěcí stolek na dokumenty s klipem, otočný stolek pro přenosný počítač a dodatečné odkládací schránky ve výplních dveří. Na přání lze objednat Sadu Komfort, která obsahuje autorádio s CD, sedadlo řidiče s loketní a bederní opěrkou, dvojité sedadlo spolujezdce s odkládací schránkou a sklopnou střední částí pro počítač nebo dokumenty, výsuvným držákem dokumentů na palubní desce a volitelnou zvukovou izolací přepážky. Více možností pro odkládání. Velké množství odkládacích prostor. Praktické, efektivní a pohodlné. Spousta místa pro pracovní, ale i soukromé využití. Další informace o možnostech odkládacích prostor naleznete v části této publikace, která je věnována sadám výbav na přání.

87 Interiér

88

89 Žádný projekt není dostatečně složitý. Když jsou 3 místa k sezení málo, přicházi ke slovu Opel Movano s dvojkabinou. Zadní lavice s velkým integrovaným odkládacím prostorem pod sedákem, vám pomůže usadit až další 4 pasažéry. Každý z nich má k dispozici vlastní hlavovou opěrku a bezpečnostní pás. Opel Movano s dvojkabinou lze objednat ve třech různých délkách s pohonem zadních kol nebo ve dvou různých délkách s pohonem předních kol. Interiér

90 Nic není tak obtížné. Všechny motory modelu Movano jsou konstruovány pro vysoký točivý moment a flexibilní výkon pro přepravu nákladu. Nové motory BiTurbo jsou přeborníky v oblasti efektivního plynulého výkonu a nízké spotřeby paliva a emisí. Systém Start/Stop standardní pro BiTurbo motory snižuje emise škodlivin na každé křižovatce a v každé dopravní zácpě.

91 Motory 2.3 CDTI (81 kw/110 k) 2.3 CDTI (92 kw/125 k) FWD 2.3 CDTI BiTurbo se systemem Start/Stop (100 kw/136 k) 2.3 CDTI (110 kw/150 k) 2.3 CDTI BiTurbo se systemem Start/Stop (120 kw/163 k) 2.3 CDTI (92 kw/125 k) RWD 2.3 CDTI BiTurbo se systemem Start/Stop (100 kw/136 k) 2.3 CDTI (110 kw/150 k) 2.3 CDTI BiTurbo se systemem Start/Stop (120 kw/163 k) Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon (kw/k) při ot/min 81/ / / / / / / / / Max. toč.moment (Nm) při ot/min Převodovka 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová 6-stupňová manuální manuální Easytronic manuální Easytronic manuální manuální Easytronic manuální Easytronic manuální Emisní norma Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Tabulka zobrazuje interval spotřeby paliva a emisí škodlivin v závislosti na vybrané variantě vozu a použitých pneumatikách. Pro detailní informace se prosím obraťte na nejbližšího prodejce Opel nebo se podívejte do ceníku vozu. Palivo Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Diesel Spotřeba paliva (l/100 km) 1 Město Mimo město Kombinovaná 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 9,6 9,1 8,0 7,3 8,6 8,0 8,5 8,4 7,9 7,6 8,1 7,9 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 8,9 8,8 8,1 8,0 8,4 8,3 7,6 7,4 7,0 6,8 7,2 7,0 10,8 9,1 8,8 8,7 9,5 8,9 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 10,6 10,3 9,2 8,7 9,7 9,3 8,7 8,4 8,1 7,9 8,3 8,1 Kombinované emise CO 2 (g/km) V souladu s nařízením R (EC) No. 715/2007 (v aktuáně platné verzi). Pohonné jednotky Všechny uvedené informace jsou aktuální k datu tisku. Společnost Opel si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit specifikace motorů nebo i jiné specifikace bez předchozího upozornění, což může mít vliv na uvedené údaje. Údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 jsou stanoveny podle předpisu R (ES) č. 715/2007 (v platné verzi). Údaje o spotřebě paliva a emisích CO 2 se nevztahují ke konkrétnímu vozu a nejsou součástí nabídky. Jsou uváděny pouze orientačně a slouží k porování mezi jednotlivými verzemi. Dodatečná výbava může zvýšit pohotovostní hmotnost a mít vliv na náklad. Také může dojít ke snížení maximální rychlosti a zrychlení. Údaje počítají s obsazením vozu řidičem o hmotnosti 75 kg a nákladu o hmotnosti 125 kg. Značení pneumatik Rozměr 195/75 R /65 R /65 R 16 Hodnocení úspornosti paliva B E B E C Hodnocení přilnavosti na mokru B C B B Hodnocení valivého hluku (db) Třída hlučnosti

92

93 Bez obav i v kritických situacích. Pokud převážíte osoby, je jejich bezpečnost vždy na prvním místě. Proto jsou vozy vybaveny, kromě standardního systému ESP, ABS, airbagem řidiče a tříbodovými bezpečnostními pásy pro všechna sedadla. Airbag spolujezdce je také k dispozici. Dalším prvkem, který zvyšuje bezpečnost je dešťový a světelný senzor, který okamžitě reaguje na změnu venkovních podmínek. Každý vůz Movano se pyšní perfektní stabilitou v bočním větru a dobrým výhledem z místa řidiče. Bezpečnost Světlomety pro osvětlení odbočovacího prostoru. Je aktivováno spuštěním směrových světel a usnadňuje tak orientaci při zatáčení. Elektronický stabilizačí systém (ESP ). ESP výrazně zvyšuje stabilitu vozu a bezpečnost. Patří mezi standardní výbavu každého vozu Movano a zahrnuje Asistenta rozjezdu do kopce, Stabilizační systém přívěsu a zvýšenou kontrolu trakce.

94 Plošina Ideální základ pro integrované přestavby vyžadující nízkou podlahu a přístup z kabiny řidiče. Dostupné ve třech délkách a dvou výškách kabiny. Zadní část kabiny řidiče je optimalizována pro jednoduchou integraci nástavby. Na přání lze objednat prodlouženou kabeláž k zadním světlometům. Podvozek Optimální základ pro všechny typy přestaveb. Dostupné s klasickou kabinou nebo dvojkabinou, ve třech délkách se zadním pohonem kol a ve dvou délkách s pohonem předních kol.

95 Silné boční nosníky obsahují rozšířené horní části a integrované kotvící prvky. Zadní čelo je možné posouvat dle nutnosti přestavby. Podvozek Dvojkabina Prostor pro 4 další spolucestující zvyšuje možnosti použití vozu. Dostupné ve třech délkách karoserie s pohonem zadních kol a dvou délkách s pohonem předních kol. Opel Movano s dvojkabinou poskytuje také dodatečný úložný prostor pod zadní lavicí sedadel. Plošina, podvozek a podvozek dvojkabina údaje

96 Plošina Podvozek Podvozek dvojkabina

97 Plošina: rozměry I D D MOVANO H E F A G1 J B K C MOVANO MOVANO J B K1 K C MOVANO MOVANO J B K1 K C Podvozek: rozměry I D G1 D H E F A G Podvozek dvojkabina: rozměry I D G1 D H E F A G

98 Klíč Plošina, FWD L2H1 L3H1 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G1 Zadní převis mimo zadní ochr. tyče proti podjetí H Výška prahů I Vzdál.od před.části k zadní části kabiny J Rozchod kol přední nápravy K Rozchod kol zadní nápravy Klíč Podvozek, FWD Podvozek, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zad.převis včet. zad.ochr. tyče proti podjetí G1 Zad.převis mimo zad.ochr. tyče proti podjetí H Výška prahů I Vzdál.od před.části k zadní části kabiny J Rozchod kol přední nápravy K Rozchod kol zadní nápravy není není K1 Rozchod kol zadní nápravy, DRW není není není není Klíč Podovozek dvojkabina, FWD Podvozek dvojkabina, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis včet. zadní ochr. tyče proti podjetí G1 Zadní převis mimo zadní ochr. tyče proti podjetí H Výška prahů I Vzdál.od před.části k zadní části kabiny J Rozchod kol přední nápravy K Rozchod kol zadní nápravy není není K1 Rozchod kol zadní nápravy, DRW není není není není Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

99 Plošina, podvozek a podvozek dvojkabina: hmotnosti Opel Movano plošina, podvozek, podvozek dvojkabina Celková hmotnost vozidla (kg) Pohotovostní hmotnost 1 (kg) Užitečné zatížení, max. (kg) Maximální zatížení přední nápravy (kg) Zatížení zadní nápravy, max. (kg) Maximální hmotnost nebržděného přívěsu (kg) Maximální hmotnost bržděného přívěsu (kg) Celková hmotnost jízdní soupravy (kg) Poloměr otáčení (obrubníky/zdi) Plošina Pohon předních kol L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Podvozek s kabinou Pohon předních kol L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Pohon zadních kol L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Podvozek dvojkabina Pohon předních kol L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Pohon zadních kol L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Minimální hmotnost vozu včetně všech náplní, nářadí a nádrže naplněné na 90 % objemu. Nezahrnuje hmotnost řidiče a odstranitelnou výbavu na přání. Celková finální hmotnost vozu závisí na zvolené výbavě a specifikaci vozu (výbava na přání, přslušenství apod.). (m) Plošina, podvozek a podvozek dvojkabina údaje L: délka, 3 varianty: 2 = střední H: výška střechy, 2 varianty: 1 = standardní FWD = pohon předních kol 3 = dlouhá 2 = střední RWD = pohon zadních kol 4 = velmi dlouhá SRW = jednoduchá montáž zadních kol DRW = dvojmontáž zadních kol

100 Opel Movano valník S délkou nákladového prostoru až 4,47 m je Opel Movano Valník dostupný ve dvou délkách karoserie s pohonem předních kol a ve třech délkách s pohonem zadních kol. Celková hmotnost vozidla je od 3,5 t do 4,5 t. Je možno objednat i variantu s dvojkabinou. Ocelový nákladový prostor s dřevěnou podlahou v pogumované úpravě Šírka nákladového prostoru 2,04 m 40 cm vysoké, odnímatelné, dvoustěné bočnice a zadní čelo z eloxovaného hliníku Integrovaná upínací oka na ložné ploše Ochrana proti podjetí jiných vozem základní výbava Ochrana kabiny mříží u nákladového prostoru základní výbava Zadní mříž na konci nákladového prostoru a box na nářadí výbava na přání Ochranné mřížky zadních světlometů

101 Valník

102 Valník Valník dvojkabina

103 Valník: rozměry I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Valník dvojkabina: rozměry I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

104 M L Klíč Valník, FWD Valník, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů I Vzdál.od před.části k zadní části kabiny J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol není není K1 Rozchod zadních kol, DRW není není není není L Vnitřní délka nákladového prostoru M Vnitřní šířka nákladového prostoru M L Klíč Valník dvojkabina, FWD Valník dvojkabina, RWD L2H1 L3H1 L2H1 SRW L3H1 SRW L3H1 DRW L4H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů I Vzdál.od před.části k zadní části kabiny J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol není není K1 Rozchod zadních kol, DRW není není není není L Vnitřní délka nákladového prostoru M Vnitřní šířka nákladového prostoru Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

105 Valník: hmotnosti Opel Movano Valník Celková hmotnost vozidla Pohotovostní hmotnost 1 Užitečné zatížení, max. Zatížení přední nápravy, max. Zatížení zadní nápravy, max. Hmotnost přívěsu, nebrzděného Hmotnost přívěsu, brzděného Celková hmotnost jízdní soupravy Průměr otáčení (stopový/ obrysový) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) Valník Pohon předních kol L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Pohon zadních kol L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 Valník technické údaje Valník dvojkabina Pohon předních kol L2H ,6/14,1 L3H ,7/16,2 Pohon zadních kol L2H1 SRW ,6/14,1 L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW ,6/14,1 L4H1 DRW HD ,7/16,2 L4H1 DRW ,7/16,2 1 Minimální hmotnost vozidla dle typového schválení, včetně všech kapalin, nástrojů a 90 % náplní paliva. Mimo hmotnost řidiče a odstranitelných doplňků, např. rezervního kola. Konečná hmotnost se může lišit dle výbavy vozidla, např. volitelných možností, odstranitelné výbavy a příslušenství. L: délka, 3 varianty: 2 = střední H: výška střechy, 1 varianty: 1 = standardní FWD = pohon předních kol 3 = dlouhá RWD = pohon zadních kol 4 = velmi dlouhá SRW = jednoduchá montáž zadních kol DRW = dvojmontáž zadních kol

106

107 Sklopný valník Opel Movano Toto robustní vozidlo lze objednat se sklápěním do 3 stran, nebo jen se zadním sklápěním, s 5-stupňovým chrómovým podpodlažním pístem, 2 kw elektrohydraulickým motorem a úhlem sklápění 50. Vybírat můžete ze dvou délek karoserie s pohonem zadních kol, přičemž u kratší varianty je možno zvolit jednoduchá nebo dvojitá zadní kola, delší varianta karoserie je vybavena dvojitými zadními koly. S pohonem předních kol můžete vybírat také ze dvou délek karoserie. Delší varianta je pak standardně vybavenou dvojkabinou. Celková hmotnost přivozidla od 3,5 t do 4,5 t. Sklopný valník Zadní sklápění nebo sklápění do 3 stran (zadní, pravé a levé) Šířka nákladového prostoru 2,04 m, délka až 3,205 m Podlaha vyrobena ze žárově zinkované oceli, lakovaná tmavě šedou práškovou barvou Ochrana kabiny mříží u nákladového prostoru základní výbava Dálkové kabelové ovládání sklápěčky Ochrana proti podjetí jiných vozem základní výbava Zadní a boční čela sklopná Zadní a boční čela vyrobená z eloxovaného hliníku Zvukové znamení při sklápění Zadní mříž na konci nákladového prostoru a box na nářadí výbava na přání Délka karoserie L3 je vybavena menším boxem na nářadí v základní výbavě Boční a zadní čela z oceli doplňková výbava Ochranné mřížky zadních světlometů

108 Sklopný valník Sklopný valník dvojkabina

109 Sklopný valník: rozměry I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C Sklopný valník dvojkabina: rozměry I D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

110 M L Klíč Sklopný valník, FWD Sklopný valník, RWD L2H1 L2H1 SRW L2H1 DRW L3H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů I Vzdál. od před.části k zadní části kabiny J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol není není K1 Rozchod zadních kol, DRW není není L Vnitřní délka karoserie M Vnitřní šířka karoserie M L Klíč Sklopný valník dvojkabina, FWD Sklopný valník dvojkabina, RWD L3H1 L3H1 SRW L3H1 DRW A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů I Vzdál.od před. části k zadní části kabiny J Rozchod předních kol K Rozchod zadních kol není K1 Rozchod zadních kol, DRW není není L Vnitřní délka karoserie M Vnitřní šířka karoserie Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

111 Sklopný valník: hmotnosti Sklopný valník Opel Movano Celková hmotnost vozidla Pohotovostní hmotnost 1 Užitečné zatížení, max. Zatížení přední nápravy, max. Zatížení zadní nápravy, max. Hmotnost přívěsu, nebrzděného Hmotnost přívěsu, brzděného Celková hmotnost jízdní soupravy Průměr otáčení (stopový/ obrysový) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) Sklopný valník Pohon předních kol L2H ,6/14,1 Pohon zadních kol L2H1 SRW ,6/14,1 L2H1 DRW HD ,6/14,1 L3H1 DRW (se skříňkou na nářadí) HD ,6/14,1 Sklopný valník dvojkabina Pohon předních kol L3H ,7/16,2 Pohon zadních kol L3H1 SRW ,7/16,2 L3H1 DRW HD ,6/14,1 1 Minimální hmotnost vozidla dle typového schválení, včetně všech kapalin, nástrojů a 90 % náplní paliva. Mimo hmotnost řidiče a odstranitelných doplňků, např. rezervního kola. Konečná hmotnost se může lišit dle výbavy vozidla, např. volitelných možností, odstranitelné výbavy a příslušenství. Sklopný valník technické údaje L: délka, 2 varianty: 2 = střední H: výška střechy, 1 varianty: 1 = standardní FWD = pohon předních kol 3 = dlouhá RWD = pohon zadních kol SRW = jednoduchá montáž zadních kol DRW = dvojmontáž zadních kol

112 Opel Movano Skříň Opel Movano ve verzi Skříň pojme až 22 m 3. Pevná, ale přesto lehká konstrukce nástavby je vybavena plochou podlahou s protiprokluzovou úpravou, dveřmi otevíratelnými v úhlu 270 nebo s hliníkovou roletou. Vybírat můžete z jedné délky karoserie s pohonem předních kol a ze dvou délek s pohonem zadních kol. Hliníkový rám s dveřmi a bočními stěnami s vrstvou polyesteru Průsvitná střecha Deflektor vzduchu na střechu kabiny doplňková výbava Protiskluzová úprava podlahy Ochranné hliníkové pruhy potažené kobercem Obložení nákladového prostoru dřevem doplňková výbava Délka nákladového prostoru až 4,58 m Šířka nákladového prostoru až 2,15 m Výška nákladového prostoru 2,2 m Dvojité zadní křídlové dveře otevíratelné do 270 Hliníková roleta místo zadních dveří (doplňková výbava)

113 Skříň

114 Skříň: verze a rozměry I N D D H MOVANO MOVANO E F A G J B K1 K C

115 Skříň: verze a rozměry Skříň hmotnosti a rozměry Celková hmotnost vozidla Pohotovostní hmotnost 1 Užitečné zatížení, max. Zatížení přední nápravy, max. Zatížení zadní nápravy, max. (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (kg) (m) Pohon předních kol L3H1 (20 m 3 ) ,7/16,2 Pohon zadních kol L3H1 SRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) HD ,7/16,2 L4H1 DRW (20 m 3 ) ,7/16,2 L4H1 DRW (22 m 3 ) HD ,7/16,2 L: délka, 2 varianty: 3 = dlouhá H: výška střechy, 1 varianty: 1 = standardní FWD = pohon předních kol 4 = velmi dlouhá RWD = pohon zadních kol SRW = jednoduchá montáž zadních kol DRW = dvojmontáž zadních kol Hmotnost přívěsu, nebrzděného Hmotnost přívěsu, brzděného Celková hmotnost jízdní soupravy 1 Minimální hmotnost vozu včetně všech náplní, nářadí a nádrže naplněné na 90 % objemu. Nezahrnuje hmotnost řidiče a odstranitelnou výbavu na přání. Celková finální hmotnost vozu závisí na zvolené výbavě a specifikaci vozu (výbava na přání, přslušenství apod). Průměr otáčení (obrubníky/zdi) Skříň technické rozměry M L L3H1 SRW L4H1 DRW Klíč Skříň, FWD Skříň, RWD L3H1 L4H1 DRW 20 m 3 20 m 3 20 m 3 22 m 3 A Celková délka B Celk. šířka bez zrcátek C Celk. šířka včetně zrcátek D Celková výška E Přední převis F Rozvor G Zadní převis H Výška prahů I Vzdál.od před. části k zadní části kabiny J Rozchod kol přední nápravy K Rozchod kol zadní nápravy není není K1 Rozchod kol zadní nápravy, dvojitá zadní kola není není L Vnitřní délka nákladového prostoru M Vnitřní šířka nákladového prostoru N Vnitřní výška nákladového prostoru Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

116 Základní a doplňková výbava. Informační systém. Abyste zůstali ve spojení, dojeli přesně na požadované místo nebo dostávali nejčerstvější informace o dopravě a získali tak konkurenční výhodu ve svém podnikání. Můžete vybírat mezi 3 variantami informačního systému informační systém na míru vám nabídne jen Opel Movano. Barevný displej. Je umístěn přímo nad vnitřním zpětným zrcátkem na středu čelního okna součást navigačního systému (výbava na přání). Na displeji se zobrazují i další informace jako venkovní teplota nebo indikátor bezdrátového připojení telefonu přes Bluetooth. Satelitní navigace s barevným displejem a mapami Evropy. Čistá a atraktivní grafika vám poskytne veškeré potřebné údaje pro pohodlnou jízdu. Lze volit mezi denním a nočním režimem, 2D nebo 3D zobrazení, zobrazuje zbývající vzdálenost, čas dojezdu, rychlostní limity, RDS-EON informace o zdržení na trase apod. Mapové pokrytí čítá 26 zemí Evropy. Ovládání systému je velice jednoduché a lze jej aktualizovat přes internet. Navigační systém disponuje technologií TomTom LIVE s podporou HD dopravních informací, Google Local Search a předpovědí počasí. Obsahuje 3 měsíční zkušební verzi software (aktuální dostupnost prosím ověřte u Opel dealera).

117 Zobrazení z ptačí perspektivy. Jako alternativu ke klasickému 2D zobrazení si můžete zvolit i praktické 3D zobrazení. Ovladače autorádia pod volantem. Všechny hlavní funkce autorádia jako hlasitost, výběr radiostanice apod. lze ovládat při plném držení volantu. Bluetooth připojení. Jednoduché a univerzální připojení Bluetooth umožňuje bezpečné telefonování za jízdy. Informační systémy Autorádio R 15 BT USB. Tuner s integrovaným displejem, který také zobrazuje čas. RDS EON, Bluetooth, USB a aux-in. 2 x 15 W. Autorádio CD 16 BT USB. Přehrávač CD/MP3, tuner s RDS EON, Bluetooth, 2x USB, aux-in a integrovaný displej. 2 x 15 W. Autorádio CD 35 BT USB Navi. Přehrávač CD/MP3, tuner, Bluetooth, USB, aux-in, satelitní navigace s vysoko umístěným monochromatickým displejem, ovládání pod volantem, výkon 2 x 20 W, mapové pokrytí celé Evropy. Vstupy aux-in a USB. Všechny infozábavní systémy vozu Opel Movano jsou vybaveny externími vstupy aux-in a USB.

118 Prostor řidiče Komfort Palubní počítač. Přináší důležité informace o spotřebě paliva, dojezdové vzdálenosti, času jízdy atd. Komfortní sedadlo řidiče. Výrazně tvarované sedadlo řidiče s bederní opěrkou, loketní opěrkou a výškovým nastavením je možno objednat na přání. Lze objednat i pro sedadlo spolujezdce. Digitální tachograf. Jednoduché ovládánía spolehlivý záznam časů jízdy a odpočinku pro kontrolu vašich vozů a bezpečnosti řidičů a cestujících. Tempomat s omezovačem rychlosti. Pohodlné a bezpečné ovládání tempomatu na volantu s funkcí nastavení omezení rychlosti. Odpružené sedadlo řidiče. Na přání je možno objednat velmi pohodlné sedadlo řidiče s hydraulickým odpružením. Vhodné pro dlouhé cesty nebo pro častý pohyb v terénu. 6 možností nastavení včetně citlivosti pružení. Fixní omezovač rychlosti (není zobrazen). Na přání lze aktivovat a následně vybírat mezi 4 přednastavenými maximálními rychlostmi. Řidič tyto rychlosti nemůže měnit či smazat. Světelný a dešťový senzor. Na přání je možné objednat i automatický dešťový a světelný senzor, který zvyšuje bezpečnost a pohodlí řidiče. Třetí klíč. Třetí klíč užitečný zejména pro flotilové operátory nebo pokud vůz využívá více řidičů třetí klíč je přesnou replikou prvních dvou

119 Automatická klimatizace. Umožňuje nastavit teplotu přesně dle přání cestujících. Její součástí je i kabinový filtr. Exteriér Přední mlhové světlomety. Zlepšují viditelnost za zhoršených povětrnostích podmínek a zvyšují bezpečnost. Výbava Klimatizace.Příjemné prostředí je základem každé cesty. Klimatizace je součastí standardní výbavy. Tažná zařízení. Kvalitní tažná zařízení zvyšují možnosti využití Opel Movano. Standardní nebo vysoce odolné tažné zařízení je dostupné se 7 nebo 13 pinovými adaptéry. Elektrické připojení je nutno objednat zvlášť. Kuřácká sada.vyjímatelný popelník, který se umísťuje do držáku lahví, a zapalovač. Pylový filtr. Zlepšuje čistotu vzduchu v kabině vozu. Deadlock. Uzamčení dveří a deaktivace vnitřních dveřních klik Autoalarm. Autoalarm s dálkovým ovládáním se senzory pohybu (v kabině vozu a v motoru) chrání vozidlo před nevítanou návštěvou. Zrcátko pro mrtvý úhel. Vnější zpětná zrcátka se dvěma čočkami minimalizují nebezpečí, které skrývá mrtvý úhel. Nově je ve sluneční cloně spolujezdce umístěno zpětné zrcátko, které toto nebezpečí ještě více snižuje. Pomocný pohon. Tento pohon je dostupný u všech verzí vozu Opel Movano. U modelů s pohonem zadních kol vypomáhá při rozjezdu převodovka (především ve zhoršeném terénu). Uzavíratelný diferenciál. Pro usnadnění jízdy v těžkých podmínkách nebo za mokra (k dispozici na přání u verze s pohonem zadních kol). Vzduchový podvozek. Pro zvýšený komfort jízdy a bezpečnosti nákladu je možno objednat výškově stavitelný vzduchový podvozek pro zadní nápravu vozu s pohonem předních kol (FWD) pro verze Podvozek, Podvozek dvoukabina a Plošina.

120 Balíčky doplňkové výbavy Jsou vytvořeny pro ještě větší komfort vašeho cestování ve voze Opel Movano. Sada Convenience Autorádio CD 16 BT USB. Přehrávač CD/MP3, tuner s RDS-EON, Bluetooth, 2x USB, aux-in, integrovaný displej, ovladače pod volantem. 2 x 15 W Výsuvný držák dokumentů z palubní desky Komfortní sedadlo řidiče Dvojité sedadlo spolujezdce s odkládacím prostorem a sklopnou střední částí Přepážka se zvukovou izolací Elektricky ovládané okno řidiče Sada Value Světelný a dešťový senzor a přední mlhové světlomety Tempomat s omezovačem rychlost Palubní počítač Rádio CD16 BT, CD a MP3, Bluetooth, USB, ovládaní na volantu 105 l palivová nádrž Sada Viditelnosti Světelný a dešťový senzor a přední mlhové světlomety Osvětlení dveří Statické světlo s corner funkcí Sada Komfort Světelný a dešťový senzor Přední mlhové světlomety Elektronická klimatizace (ECC) s pylovým filtrem Autorádio CD 35 BT USB Navi. přehrávač CD/MP3, tuner, navigace s vysoko umístěným barevným displejem, Bluetooth, USB, aux-in, ovladače pod volantem. 2 x 20 W, mapové podklady pro celou Evropu. Sada Conversion Rádio CD16 s CD a MP3 prehrávačem, Bluetooth, USB Tempomat s omezovačem rychlosti Komfortní sedadlo řidiče (nastavitelné v 6 směrech) s loketní a bederní opěrkou Prodloužené ramena zrcátek Sada Bezpečí Přední airbagy, řidič a spolujezdec Boční airbag řidiče Tempomat s omezovačem rychlosti Palubní počítač Sada Construction Tažné zařízení Uzavíratelný zadní diferenciál Odpružené sedadlo řidiče

121 Příslušenství Potahy sedadel Standard. Chrání sedadla vozu a jsou vyrobený přesně na míru, barva šedá. Vyrobeny z vysoce odolného polyesteru. Nástavce do držáků nápojů. Speciální nástavce do držáků nápojů je přemění na úložný prostor pro různé předměty. Nástavce jsou umístěny v kelímcích. Výbava a příslušenství Potahy sedadel, prémiová verze. Tmavě šedé potahy sedadel vzhledově podobné kůži poskytují více stylu a luxusu při současné ochraně původního čalounění sedadel. Podlahové rohože, verze pro každé počasí. Světle šedé gumové rohože, zhotovené na míru pro vůz Movano, chrání interiér vozidla před nečistotami a lze je snadno vyjmout kvůli čištění. Police a úložné prostory pro profesionály. Každý typ práce si vyžaduje organizaci, což bývá někdy těžší někdy naopak lehčí. Nabízíme možnost kombinovat různé boxy a police pro vaši potřebu. Tyto kvalitní prvky vyrobené certifikovanými dodavateli zvyšují flexibilitu vozu a efektivní práci posádky.

122 Pulse, Uhlově černá. Vinyl, Uhlově černá.

123 Barvy a čalounění Bílá Arctic Modrá North Sea Modrá Signal Červená Poppy Oranžová Mandarin Žlutá Saffron Modrá Ink Stříbrná Halo 1 Modrá Ambient 1 Černá Pearl 1 1 Metalická.

124

125 Žádná výzva není příliš obtížná. Při testech před zahájením prodejů, najely vozy Opel Movano více než 3,2 milionu kilometrů a absolvovaly náročné testy pevnosti karoserie na všech druzích povrchů při extrémních situacích. I proto je na prorezivění karoserie poskytována záruka 6 let. 1 Servisní intervaly jsou stanoveny na každých km 1. V případě nenadálé situace je k dispozici široká síť více než autorizovaných servisů Opel, které Vám pohou dostat vůz Opel Movano zpět do práce v co možná nejkratším čase. Detailní informace o záruce, financování, příslušenství, údržbě a podmínkách pro firmy obržíte u vašeho nejbližšího Opel dealera. 1 Nebo 2 roky.

Opel Movano Přeprava lidí

Opel Movano Přeprava lidí Opel Movano Přeprava lidí Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy

Více

OPEL MOVANO. Přeprava lidí

OPEL MOVANO. Přeprava lidí OPEL MOVANO Přeprava lidí Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy

Více

OPEL MOVANO Přeprava osob

OPEL MOVANO Přeprava osob OPEL MOVANO Přeprava osob Opel Movano Combi a Bus. Pro váš nejcennější náklad. Lidé. Velcí i malí, mladí i starší, sportovní týmy, hoteloví hosté, studenti, projektové týmy ať se jedná o kohokoliv, vozy

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Movano, Combi 3300 L2H2, 2.3 BiTURBO (103kW/140k) Start/Stop, 6stupňová manuálna prevodovka Barva Stříbrná Halo (GKY) Model Potahová látka Pulse (TACR)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

1 úplná sestava. 3 výšky střechy. 4 délky vozidel. Celková hmotnost vozidel od do kg, výkon až 170 koní.

1 úplná sestava. 3 výšky střechy. 4 délky vozidel. Celková hmotnost vozidel od do kg, výkon až 170 koní. Movano 3 výšky střechy. 4 délky vozidel. Celková hmotnost vozidel od 3 300 do 4 500 kg, výkon až 170 koní. 1 úplná sestava. Co ukazují všechna čísla... Ve vašem podnikání není prostor pro čísla, která

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut.

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Opel Movano Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Jak ukazují všechna čísla Ve vašem podnikání není žádné místo pro čísla, která nedávají smysl a nepředstavují přínos. To platí zvláště pro

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k

Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault Finance. 2,3 dci 92 kw / 125 k. 2,3 dci 74 kw / 100 k nový furgon už od 318 900 Kč* AKTUÁLNÍ AKCE O O Velmi výhodné podmínky pro firemní klientelu již od prvního vozu OO Dodatečná sleva ve výši 40 000 a 3 roky záruky až do 120 000 km při financování Renault

Více

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut.

Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Opel Movano Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Jak ukazují všechna čísla Ve vašem podnikání není žádné místo pro čísla, která nedávají smysl a nepředstavují přínos. To platí zvláště pro

Více

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441.

OPEL Combo Combi. Diesel. Combo Combi (N1) www.opel.cz. Motor. Převodovka 335.000 405.350 350.000 423.500 380.000 459.800 365.000 441. Diesel OPEL Combo Combo (N1) L1H1 L2H1 Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5-st. manuální 33 405.350 350.000 423.500 1.3 CDTI 66kW (90k) 5-st. manuální 36 441.650 380.000 459.800 1.6 CDTI 66kW (90k) 5-st.

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg

MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH. 3 000 kg. 3 300 kg Renault MASTER MASTER combi/bus VÝBAVA ROZMĚRY Celková hmotnost MOTORIZACE CENA VČ. DPH COMBI - 9 MÍST L1H1 3 000 kg Energy dci 140 814 900 Energy dci 170 854 900 3 300 kg Energy dci 140 834 900 Energy

Více

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek.

OPEL Movano Plošina. již za 431 500 Kč. Fair servis Speciální nabídka servisních prohlídek za předem stanovených zvýhodněných cen a podmínek. OPEL Movano Plošina již za 31 5 Kč Přípustná hmotnost Verze Max. užitečné zatížení (11 k) MT6 (125 k) MT6 BiTurbo (135 k) MT6 Start/Stop BiTurbo (163 k) MT6 Start/Stop (15 k) MTA Přední pohon 3.5.1 Ceníkové

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,2 Combo Tour L1H1 Motor 1.4 70kW (95k) Převodovka 5st. manuální 325.000 341.250 350.000 390.000 409.500 420.000 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 66kW (90k) 6st. manuální

Více

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu

NISSAN NV200 FURGON ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. od 278 240 Kč bez DPH* 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ od 278 240 Kč * 21% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor NV200 byl chytře

Více

včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH

včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH včetně DPH OPEL Movano Opel Movano & 1 (74kW/1k) (74kW/1k) (17kW/146k) A A (17kW/146k) Diesel Motory FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Hmotnost 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg 753 48 755 88 764 28 766 68 784 68 795 68 627

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st.

OPEL Vivaro Tour. Diesel. Vivaro Tour L1H1. ecoflex. ecoflex. www.opel.cz. 2.0 CDTI 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225. 6-st. Diesel OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 502.500 608.025 522.500 632.225 66kW (90k) ecoflex 510.000 617.100 530.000 641.300 84kW (114k) 6-st. automatická 530.000 641.300

Více

Opel Movano Combi & Bus

Opel Movano Combi & Bus OPEL Movano Opel Movano & 1 (74kW/1k) ** (17kW/146k) A 2.3 CDTI MTA ** A (17kW/146k) Diesel Motory FWD L1H1 FWD L1H1 FWD L2H2 FWD L2H2 Hmotnost 3 kg 33 kg 33 kg 35 kg 764 28 766 68 784 68 795 68 636 9

Více

Příloha číslo 2 A Technická specifikace

Příloha číslo 2 A Technická specifikace Příloha číslo 2 A Technická specifikace Zadavatel: MARFIL TRADE CORPORATION CZ, spol. s r.o. Název části zakázky: Mrazírenská přeprava: Mrazírenský vůz do 3,5 t: 2 ks Mrazírenský vůz 3,5 t 12 t: 1 ks 1.

Více

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Ceny () Zadní pohon Modely Rozvor/výška střechy Počet sedaček 114

Více

OPEL MOVANO. Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel

OPEL MOVANO. Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel OPEL MOVANO Podvozky s kabinou a vozidla pro určitý účel Opel Movano. Žádný úkol není dostatečně obtížný. Spolu s úspěšným řízením a odpovědnými pracovníky je základem každého úspěchu bezchybná logistika,

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou

FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou FORD TRANSIT CONNECT KOMBI VAN CENÍK 5místný vůz s variabilní přepážkou Mimořádná nabídka Mimořádnou nabídku získáte u autorizovaného prodejce Ford. Zvýhodněné financování úvěrem 3,99 od Ford Credit Základní

Více

OPEL Movano Bus / Movano Trabus

OPEL Movano Bus / Movano Trabus OPEL Movano / Movano 25000 1,21 Movano - Přední náhon Verze Sezení Motor Výkon bez DPH s DPH 3.9 t L3H2 16 míst 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ27 819.500 991.595 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ27 852.000 1.030.920

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ

POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ PŘIZPŮSOBÍ SE VAŠEMU PODNIKÁNÍ Sleva 17% již od 395 900 Kč 22% Fleetové slevy již při nákupu 1 vozu POHODLNÝ A PŘIZPŮSOBITELNÝ Nissan NV200 Combi poskytuje více prostoru, je flexibilní a nabízí širokou

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900

L3H1P3 20 779 900 834 900 L4H1P4 20 829 900 884 900 L4H1P5 20 859 900 L4H1P4 22 894 900 nový SKŘÍŇOvÁ nástavba Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m³) PŘEDNÍ POHON L3H1P3 20 749 900 ZADNÍ POHON 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 165

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2

FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 FORD TRANSIT BUS M2 I CENÍK 14-18místný vůz kategorie M2 Mimořádná nabídka Úvěr od Ford Credit s úrokem jen 2,99 %* Základní ceny, individuální nabídku si vyžádejte u autorizovaného prodejce Ford. Ceny

Více

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van

NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van NOVÝ OPEL Vivaro Crew Van Verze Objem nákladového prostoru Užitečná hmotnost Motor a převodovka 35.000.1 66 kw / 90 k MT6 480.000 580.800 1.6 CDTI 66 kw / 90 k MT6 Start/Stop 488.000 590.480 5,2 m 3 1.000

Více

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30

Ocelová kola se středovými kryty kol 4 kusy (dle ročního období dodání vozu) 29 Plnohodnotné rezervní kolo včetně příslušenství pro jeho výměnu 30 Technická specifikace pro část I. - Malé užitkové (pickup) typ N1 (1ks) Specifikace podvozku 1 Automobil kategorie N1 plnící požadavky zákona 56/2001 sb. 2 Motor zážehový, min. 1190 cm 3 a s minimálním

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 288 810 Již od 288 810 Kč MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl chytře navržen tak, aby byly vnitřní rozměry co největší a je tak

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již Kč bez DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 419 900 Kč bez DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.12.2014. Cena pro Single Cab

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L2H1P3 699 900 754 900 L2H1P3 759 900 784 900 L2H1P4 789 900 814 900 L2H1P5 844 900 844 900 nový SKLOPný valník Od 510 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k S&S 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON P3 699 900 754 900

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Innovation, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Čalounění kombinací kůže/látka Monita, černé Jet Black,

Více

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz

FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz FORD TOURNEO COURIER I CENÍK 5místný vůz Mimořádná nabídka* Již za 267 686 Kč bez DPH / 323 900 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit * Zvýhodněná nabídka platí do 31. 12. 2016. Cena pro verzi Trend

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 %

VYUŽIJTE NABÍDKY. FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % Renault TWIZY CENÍK URBAN 80 N CARGO 80 N 319 900 339 900 VYUŽIJTE NABÍDKY značkového FInancování Renault Finance: FAIR CREDIT s 0% poplatkem a úrokem již od 0 % www.renault.cz Sledujte nás na sociálních

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

33 kwh

33 kwh Renault Kangoo Z.E. 100% elektrické CENÍK AKUMULÁTOR MaXI combi 33 kwh 699 900 729 900 759 900 Nejprodávanější elektrododávka v Evropě s dojezdem až 270 km* S financováním Renault Energy získáte WALLBOX

Více

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945

Motor Výkon Kód bez DPH s DPH. Kód. 92 kw / 125 k MT6 QN61 XZ24 747.000 903.870 110 kw / 150 k MT6 QM61 XZ24 754.500 912.945 OPEL Movano 625 25 153 1,21 Přední náhon Verze Objem Motor Výkon bez DPH s DPH 3.5 t L3H1 2 m 3 2.3 CDTI 92 kw / 125 k MT6 QJ61 XZ23 712. 861.52 11 kw / 15 k MT6 QM61 XZ23 719.5 87.595 2.3 CDTI 92 kw /

Více

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU.

JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. NOVÝ OPEL CORSAVAN JAKO ZA VOLANTEM KLASICKÉHO OSOBNÍHO VOZU. Nabitý praktičností Nový opel Corsavan je vizitkou vašeho podnikání. sportovní design a prostorná kabina z něj dělají ideální pracovní vůz

Více

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový PODvOZEK DvOUKABInA Od 434 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

OPEL Movano Podvozek. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 424 500 Kč

OPEL Movano Podvozek. Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda. již za 424 500 Kč OPEL Movano Podvozek již za 424 5 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Záruka BASIC 5 let a nebo 15 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) * Záruka KOMPLET 5 let a nebo 15 km (kompletní

Více

Ceník platný od 1. července 2015

Ceník platný od 1. července 2015 Ceník platný od 1. července 2015 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) V 200d K 1 070 245,- V 220d K

Více

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k

ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k nový PlOšina Od 401 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ROZMĚRY 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY 2,3 dci 165 k S&S L2H1P3 549 900 584 900 639 900 639

Více

VÝBAVY A CENY CAMARO

VÝBAVY A CENY CAMARO VÝBAVY A CENY CAMARO CENÍK PLATNÝ OD 1.1.2013 CENA kupé kabriolet CENÍKOVÁ CENA EMISE CO2 1024000 Kč 1074500 Kč 329 g/km 304 g/km 1154000 Kč 1204500 Kč 329 g/km 304 g/km VÝBAVA KUPÉ KABRIOLET Vnější vzhled

Více

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ

10 3% nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč FINANCOVÁNÍ nový valník DvOUKABInA Od 471 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY BUSInESS 2,3 dci 125 k 2,3 dci 125 k ENERGY 2,3 dci 135 k COOL 2,3 dci 150 k Quickshift ENERGY

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k

ENERGY 2,3 dci 165 k S&S. 2,3 dci 125 k nový furgon dvoukabina Od 412 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) PŘEDNÍ POHON ZADNÍ POHON ROZMĚRY MAXIMÁLNÍ OBJEM NÁKLADOVÉHO PROSTORU (m 3 ) MAXIMÁLNÍ UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ (kg) 110 k BUSINESS

Více

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH*

NISSAN NV200 Van ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ. Sleva 21% od 284 300Kč bez DPH* ZMĚNÍ VAŠE PODNIKÁNÍ Sleva 21% od 284 300Kč * MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor vozu NV200 je dostatečně dlouhý pro dvě europalety Nákladový prostor vozu NV200 byl chytře navržen, aby byly

Více

Movano Speciální přestavby z výroby

Movano Speciální přestavby z výroby Movano Speciální přestavby z výroby Opel Movano. Není velkých nákladů, jenom malých aut. Kromě inteligentního managementu a odpovědných pracovníků závisí úspěch vašich logistických operací na vozidlech

Více

CDTI

CDTI OPEL Vivaro Tour 1,21 Vivaro Tour L1H1 Motor Převodovka 66kW (90k) 512.000 619.520 532.000 643.720 66kW (90k) ecoflex 519.500 628.595 539.500 652.795 84kW (114k) 6-st. automatická 539.500 652.795 574.500

Více

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH

FORD RANGER I CENÍK. Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH FORD RANGER I CENÍK Mimořádná nabídka* Nejbezpečnější vůz své třídy podle Euro NCAP již 424 900 Kč bez DPH / 514 129 Kč s DPH Výhodné financování od Ford Credit *Zvýhodněná nabídka platí do 31.3.2015.

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Dacia Logan & Logan MCV

Dacia Logan & Logan MCV Dacia Logan & Logan MCV Komfort a inteligentní technologie Dotykový multimediální systém Media Nav 2.0*. Tempomat s omezovačem rychlosti*. Zadní parkovací senzor. * Dostupný v závislosti na verzi. Nevídaný

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč*

NOVÝ MEgaNE COUPÉ. od 279 900 Kč* NOVÝ MEgaNE COUPÉ od 279 900 Kč* ZVÝHODNĚNÍ AŽ 60 000 Kč* FINANCOVáNÍ ALL4LimiteD první rok havarijního pojištění zdarma další roky za zvýhodněnou sazbu 1,8 % s 10% spoluúčastí bez poplatků za zpracování

Více

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st.

5-st. manuální. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. automatická. 6-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. manuální. 6-st. manuální. 5-st. Diesel Diesel Benzín OPEL Combo Tour 1,21 Combo Tour L1H1 Essentia Enjoy Cosmo Motor Převodovka 1.4 70kW (95k) 5st. manuální 335.000 351.250 360.000 405.350 425.013 435.600 1.4 CNG Turbo 88kW (120k) 6st.

Více

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be).

MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON. Statistiky společnosti ACEA v roce 2015 v kategoriich LUV a minibusy do 3,5 t v zemích Evropské unie (http://www.acea.be). Renault MASTER VALNÍK, SKLOPNÝ VALNÍK Euro 5 18 LET Č. V EVROPĚ 1) VERZE Přepravní kapacita (počet europalet) L2H1P3 5 1 387 kg L3H1P3 7 1 315 kg MASTER VALNÍK PŘEDNÍ POHON MAX. UŽITEČNÉ ZATÍŽENÍ 2) MOTORIZACE

Více

Nové COMBO LIFE již od Kč

Nové COMBO LIFE již od Kč Nové COMBO LIFE již od 339.900 Kč CENÍKOVÉ A AKČNÍ CENY Ceník platí od 1. 4. 2019 VÝBAVA MOTOR PALIVO PŘEVODOVKA CENÍKOVÁ CENA SLEVA AKČNÍ CENA 1.2 TURBO (81kW/110k) Start/Stop benzín 6st. manuální 429.900

Více

Dopravní automobil Ford Transit Kombi L2 350 Trend 2.0 TDCi

Dopravní automobil Ford Transit Kombi L2 350 Trend 2.0 TDCi Dopravní automobil Ford Transit Kombi L2 350 Trend 2.0 TDCi Cena: Kč Cena s DPH: 0,00 Kč Popis zboží: Dopravní automobil (DA - L1Z) Ford Transit Kombi 350 Trend 2.0 TDCi ve variantě L2H2 nebo L3H2 Barva

Více

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k

COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON L3H1P ROZMĚRY 2,3 dci 125 k nový SKLOPNÝ VALNÍK DVOUKABINA Od 547 900 Kč 10 3% FINANCOVÁNÍ 17 LET Č. V EVROPĚ 1) ROZMĚRY 2,3 dci 125 k COOL ENERGY 2,3 dci 165 k S&S PŘEDNÍ POHON H1P3 749 900 804 900 ZADNÍ POHON H1P4 864 900 H1P5

Více

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda

Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda OPEL Corsa Van již za 194 000 Kč Vaš užitkový vůz Opel = Vaše výhoda * Opel FlexCare - Záruka BASIC 5 let anebo 150 000 km (2 roky komplet + 3 roky motor, rozvodovka, převodovka) - Opel Assistance - úplná

Více

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH)

Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) Část 1 - Technologické vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 500 000 Kč vč. DPH ( Kč 413 223 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max 2000 cm 3 výkon min. 81 kw

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Transporter Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Transporter Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active. Toyota kód 1Xexsxy. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1Xexsxy Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active Model Auris 1,2 Turbo 6 M/T Active 432 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Černá/šedá látka (FB20) Paket TREND 16'' litá kola, 205/55

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FIORINO COMBI Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 225.1DN.1 1.4 8v 77k E6D 545 kg 0,36-2,5 m 3 L1 H1

Více

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ!

Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky. Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle svých představ! NOVÉ TWINGO Již od 149 900 Kč* včetně prodloužené záruky a servisních prohlídek až na 4 roky AKTUÁLNÍ AKCE S Novým Twingem vám bude město ležet u nohou! Povolte uzdy své fantazii a vytvořte si Twingo podle

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel)

Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 3050 kg 4,65 2422 (2624) x 1650 x 1353 5,19 2667 (2869) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz třída V velkoprostorový osobní vůz (6-8 sedadel) 100 kw / 136 k Platné od 3. Března 2014 V 200 CDI K 1 035 155,-

Více