1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg."

Transkript

1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne a č. 03 ze dne v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné zakázce Rekonstrukce a zateplení budovy Hodoňovice č. p II Na základě žádosti dodavatele o vysvětlení zadávací dokumentace (dále jen vysvětlení ZD ) doručené dne , tj. v zákonem stanoveném termínu před uplynutím lhůty pro podání nabídek, zadavatel Obec Baška zveřejňuje vysvětlení ZD k výše uvedené veřejné zakázce včetně přesného znění žádosti dodavatele v souladu zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen zákon ): VYSVĚTLENÍ č. 02 Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 1: 1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 29 výrobek kovový 10kg. Prosím, upřesněte co máme ocenit? Vysvětlení ZD č. 1: Jedná se o šikmou rampu pro kočárky Tvořenou dvěma kolejnicemi z posilovaného (slzičkového) plechu ve výkrese 1.NP a výpisu zámečnických prvků označena jako Z1. Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 2: V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 34- Sanitární příčky, 1,7m; 1xDveře. Prosíme o doplnění přesné specifikace materiálového složení, barevnosti, kování apod. Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 1 (celkem 8)

2 Vysvětlení ZD č. 2: Specifikace sanitárních příček byla doplněna do výpisu ostatních prvků. Sanitární příčka je označena jako P3 Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 3: 3) V obdrženém položkovém výkazu výměr Dětská skupina IROP (2. a 3.NP) je uvedena položka č. 34- Sanitární příčky, 3,5m; 2xDveře, dle specifikací. Specifikace výrobku ale v PD není blíže uvedena. Prosíme o doplnění přesné specifikace materiálového složení, barevnosti, kování apod. Vysvětlení ZD č. 3: Specifikace sanitárních příček byla doplněna do výpisu ostatních prvků. Sanitární příčka je označena jako P4. Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 4: 4) V obdrženém položkovém výkazu výměr Venkovní úpravy pro dětskou skupinu je uvedena položka č. 14-kód položky RT1 Montáž obkladů schodišť z dlaždic keramických. Jelikož se nejedná o agregovanou položku, chybí ve výkazu výměr k této montáži dodávka keramické dlažby. Prosíme o doplnění dodávky keramické dlažby do výkazu výměr, nebo změny kódu této položky. Vysvětlení ZD č. 4: V rozpočtu byla doplněna položka č.16 kód položky R - dlažba keramická š = 150 mm; l = 150 mm; h = 9,0 mm; povrch reliéfní; pro interiér i exteriér, s protiskluzovou úpravou R dlažba keramická š = 150 mm; l = 150 mm; h = 9,0 mm; povrch reliéfní; pro interiér i exteriér, s protiskluzovou úpravou m2 12, ,00 SPCM Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 5: Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 2 (celkem 8)

3 5) V obdržené PD a výkazech výměr je nesoulad ve značení prvků pod ozn. P. Ve výkresu Půdorys 1.NP je pod označením P1 sanitární příčka v m.č. 1.08, ve výkazu výměr je pod tímto ozn. plošina -vstupní schodiště, dle specifikací, která je ve výkresu Půdorys 1.NP pod ozn. P3. Dále máte nesoulad mezi výkresem Půdorysu 1.NP a výpisu zámečnických prvků pod ozn. Z. Ve výkresu Půdorys 1.NP je pod ozn. Z1 vnitřní schodišťové zábradlí, v tabulce výpisu prvků schodišťová nájezdová plošina pro kočárky. Ve výkresu Půdorysu 1.NP je pod ozn. Z2 schodišťová nájezdová plošina pro kočárky a rovněž venkovní schodišťové zábradlí. Dle tabulky výpisu prvků je u položky Z2 uvedena repase stávajícího zábradlí nebo nové trubkové, ale dále není řešeno ve výkazu výměr. Prosíme o upřesnění označení a doplnění výpisů prvků P a Z. Dále žádáme o doplnění do výkazu výměr repase či M+D nového venkovního schodišťového zábradlí, pokud tak nebude řešeno až s vítězným uchazečem v průběhu realizace díla. Vysvětlení ZD č. 5: Tento nesoulad byl upraven v PD i ve výpise prvků P1 - Schodišťová plošina mezi 1.NP a 2.NP P2 - Schodišťová plošina na vstupním schodišti P3 - Sanitární příčka ve 1.NP P4 - Sanitární příčka ve 2.NP Dále byly do rozpočtu doplněny položky zahrnující nové stávajícího zábradlí s označení Z2 : Díl: 766 Konstrukce truhlářské 0, Montáž madel schodišťových R00...dřevěných nebo verzalitových, průběžných, Díl: 767 Konstrukce zámečnické Montáž zábradlí schodišťových R00...z trubek nebo tenkostěnných profilů do zdiva, o hmotnosti 1 m zábradlí do 15 kg m 4, , Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 3 (celkem 8) 0,00 m 4, , R výrobek kovový kg 64, ,00 SPCM R madlo schodišťové; m 4, ,00 SPCM buk; š = 50 mm; l =

4 3 000,0 mm; tl = 50,0 mm Přesun hmot pro kovové stavební doplňk. konstrukce 50 m vodorovně R00...v objektech výšky do 12 m t 0, , Díl: 783 Nátěry 0, Nátěry kov.stavebních doplňk.konstrukcí syntetické R00...dvojnásobné m2 4, , R00...základní m2 4, , Nátěry truhlářských výrobků syntetické R00...lazurovací, 1x m2 0, , lakování R00...lazurovací, 2x lakování 783 m2 0, , Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 6: 6) V obdrženém položkovém výkazu výměr Venkovní úpravy pro dětskou skupinu je uvedena položka č. 8- kód položky R00 Dočasné konstrukce ze dřeva hran. Trvání do 2 roků. Jelikož se nejedná o agregovanou položku, chybí ve výkazu výměr k této montáži dodávka řeziva. Dále nám není jasné, co se touto položkou myslí? Prosíme o doplnění dodávky řeziva do výkazu výměr, nebo změny kódu této položky a upřesnění popisu k této položce. Vysvětlení ZD č. 6: Do rozpočtu byla doplněna položka zahrnující dodávku řeziva. Jedná se o venkovní samostatně stojící pergolu R hranol jehličnaté(sm; BO); l = až mm; jakost I m3 3, ,00 SPCM Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 4 (celkem 8)

5 VYSVĚTLENÍ č. 03 Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 1: 1) V obdrženém položkovém výkazu výměr Zateplení a střešní plášť OPZP v oddílu 713-izolace tepelné jsou uvedeny k montáži tepelné izolace podkroví dodávky desek izolačních fasádních s podélným vláknem položky č. 29, 30 a 31. Máme za to, že položka č. 29 je párována k položce č. 13 Zateplení fasády. Položky č. 30 a 31 jsou dle našeho názoru nesprávně zkopírovány. Dále máme nesoulad v popisu montáže a dodávek v tomto slepém položkovém výkazu výměr oproti PD. Ve výkazu výměr schází dodávka tepelné izolace k položce č. 25 a dále není ve výkazu M+D tepelné izolace ke skladbě S7 a S8. V PD není uveden popis skladby S13. Prosím, upřesněte co platí a doplňte specifikaci dodávky tepelných izolací včetně doplnění do výkazů výměr. Vysvětlení ZD č. 1: Skladba S13 je uvedena ve výkrese č. D.1.1b.D1 Položky č R a R byly nahrazeny R a AR. Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 2: 2) V obdrženém položkovém výkazu výměr Zateplení a střešní plášť OPZP v oddílu 62-Úpravy povrchů vnější je uvedena položka č. 12-zateplení soklu deskami z extrudovaného polystyrénu tl. 160 mm. V popisu položky již není uvedena dodávka tepelné izolace. Prosíme o doplnění do výkazu výměr. Tato položka dle ceníku stavebních prací obsahuje dodávku izolantu. Vysvětlení ZD č. 2: Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 3: Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 5 (celkem 8)

6 3) V obdrženém položkovém výkazu výměr Zateplení a střešní plášť OPZP v oddílu 62-Úpravy povrchů vnější je uvedena položka č. 13-zateplení fasády minerálními deskami s kolmým vláknem tl. 160 mm. V položce č. 29 je ovšem uvedena dodávka desek s podélnými vlákny. Prosíme o upřesnění co platí a opravu výkazu výměr. Vysvětlení ZD č. 3: Položka číslo R00 se vztahuje na montáž desek s podélným vláknem tj. položka R v upraveném soupisu prací. Kontaktní zateplovací systém je s podélnými vlákny. Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 4: 4) V obdrženém položkovém výkazu výměr Zateplení a střešní plášť OPZP v oddílu 764-Konstrukce klempířské jsou uvedeny položky č. 35 a 36 z materiálu pozinkovaného. Ostatní prvky střešní krytiny a krytina samotná je z materiálu TiZn. Materiálové složení skladby střešní krytiny musí být z jednotného materiálu. Prosíme, upřesněte co platí a opravte ve výkazu výměr. Vysvětlení ZD č. 4: U položky č R00 byla upravena výměra, položka R00 byla nahrazena položkou č RT1. Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 5: 5) V obdrženém položkovém výkazu výměr Stavební práce mimo dotační programy (1.NP) je uvedena položka č. 18-odvoz sutí a vybouraných hmot na skládku do 1 km. Prosíme o uvedení přesné vzdálenosti řízené skládky od místa stavby a upřesnění položky ve výkazu výměr. Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 6 (celkem 8)

7 Vysvětlení ZD č. 5: Byla přidána položka R00...příplatek za každý další 1 km Poplatek za skládku t 120, , Znění žádosti o vysvětlení ZD č. 6: 6) Dle výrobců schodišťových plošin je nutné u plošiny P1 provést ještě jednu parkovací zatáčku 90st., poněvadž plošina nesmí zabraňovat při parkování vstupu na schodiště a do přilehlé chodby. Prosíme o Vaše vyjádření, popřípadě doplnění do popisu ve výkazu výměr. Vysvětlení ZD č. 6: Plošina upravena v projektové dokumentaci. Zadavatel upřesňuje a připomíná, že všechny přílohy tohoto vysvětlení obsahující soubory a informace v nich obsažené v relevantních částech doplňují resp. nahrazují dosavadní relevantní části zadávací dokumentace; dodavatelé tudíž použijí pro zpracování nabídky zadávací dokumentaci doplněnou resp. upravenou ve znění tohoto vysvětlení. S ohledem na doplnění zadávací dokumentace obsažené ve vysvětlení zadávací dokumentace č. 02 a č. 03 prodlužuje zadavatel v souladu s ust. 99 odst. 2 zákona lhůtu pro podání nabídek o 2 pracovní dny. Vzhledem k tomu, že Vysvětlení zadávací dokumentace neuveřejnil zadavatel v termínu stanoveném v 98 odst. 4 zákona, zároveň prodlužuje lhůtu pro podání nabídek o 1 pracovní den. Z výše uvedených důvodů prodlužuje zadavatel lhůtu pro podání nabídek celkem o 3 pracovní dny. Nová lhůta pro podání nabídek (bod 6.3 ZD): Nová lhůta pro otevírání obálek (bod 6.6 ZD): v 10:00 hod v 10:05 hod. Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 7 (celkem 8)

8 Ostatní skutečnosti vztahující se k podávání žádostí o vysvětlení ZD, podávání nabídek a otevírání obálek uvedené v zadávací dokumentaci zůstávají beze změny. Výše uvedená doplnění zadávací dokumentace budou v souladu s ust. 99 odst. 1 zákona uveřejněny stejným způsobem jako zadávací podmínky, které byly změněny. Ing. Libor Zegzulka jednatel společnosti Unitender, s.r.o. společnost pověřená výkonem zadavatelských činností Přílohy: Přílohy k vysvětlení 02 a 03_Hodoňovice II Unitender, s.r.o., Podzámčí 482/62, Ostrava 10 Strana 8 (celkem 8)

Sada dodatečných informací č. 2

Sada dodatečných informací č. 2 Údaje veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo zadavatele 13030025 Druh veřejné zakázky Druh zadávacího řízení Identifikační údaje zadavatele Sada dodatečných informací č. 2 Dům dětí a mládeže

Více

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Odbor investic Žerotínovo nám. 3, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 75775/2018 Sp. zn.: S-JMK 38729/2018 OINV Vyřizuje: Mgr. Jana Zezulová Telefon: 541 651 178 Počet listů:

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/528312/17/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/6 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

dodatečné informace 1 k zadávacím podmínkám dle 49 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze dne Číslo jednací Vyřizuje/telefon

Více

Chápeme správně, že položkový rozpočet by měl obsahovat veškeré konstrukce, materiály a práce, které jsou nutné pro kvalitní a úplné provedení díla?

Chápeme správně, že položkový rozpočet by měl obsahovat veškeré konstrukce, materiály a práce, které jsou nutné pro kvalitní a úplné provedení díla? Číslo dopisu: 0152 /VYB-OVA/2016 V Ostravě: 19.7.2016 Vyřizuje, tel.: Pavla Pipreková, +420 739 321 531 Věc: Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Rekonstrukce objektů pro

Více

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem:

Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek. pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: V Praze dne 14. ledna 2014 Dodatečná informace č. 25 až 35 a Rozhodnutí o změně zadávacích podmínek pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce s názvem: Stavební úpravy domů Táborská 376/40 a 1691/32,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 DODATEČNÁ INFORMACE Č. 4 veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále také ZVZ) s názvem Práh - rekonstrukce

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 8-10 Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary Sídlo: Moskevská 21, 361 20 Karlovy Vary IČO: 00254657 Zastoupený: Ing. Petrem Kulhánkem, primátorem města Smluvní zastoupení

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE 3

DODATEČNÉ INFORMACE 3 DODATEČNÉ INFORMACE 3 Název veřejné zakázky: Stavební úpravy za účelem změny užívání domu č.p. 1738 na dům s pečovatelskou službou v Petřvaldě Evidenčním číslo veřejné zakázky: 511151 Identifikační údaje

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín

Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Rekonstrukce vnitřních prostor a zateplení Spolkového domu Podivín zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I

VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. I Identifikační údaje o veřejné zakázce a zadavateli VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Modernizace přírodovědných učeben a laboratoří II. evidenční číslo zakázky

Více

(staveb) občanského vybavení dle definice Uvedené v ustanovení 6 vyhlášky č. 398/2009

(staveb) občanského vybavení dle definice Uvedené v ustanovení 6 vyhlášky č. 398/2009 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 6.12.2017 v souladu s ust. 98 odst. 1, 3 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné zakázce Na základě žádosti/í dodavatelů

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava

MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01BDGBL* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 21838/2014 Sp. zn.: KŘ/462/2014/Sche 091.1.1 V10 Vyřizuje: Ing. Ondřej Schenk Odbor. Odbor

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1

DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Určeno zájemcům o veřejnou zakázku DODATEČNÉ INFORMACE k zadávacím podmínkám a úprava zadávacích podmínek č. 1 Název veřejné zakázky: Zadavatel: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Modernizace

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 k zadávacím podmínkám nadlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákona

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v

Sv. Čech 12.02.2010. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. 0 0,00 0 0,00 0 0,00 Rozpočtové náklady v Strana 1 z 11 Název objektu EČO D Sv. Čech 12.02.2010 Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Počet Náklady / 1 m.j. Rozpočtové náklady v A Základní rozp. náklady B Doplňkové náklady C Náklady na

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace

Vysvětlení zadávací dokumentace Vysvětlení zadávací dokumentace Dodatečné informace č. 1 k Zadávací dokumentaci Zadavatel: Obec Šenov u Nového Jičína se sídlem: Dukelská 245, 742 42 Šenov u Nového Jičína IČ: 60798432 Název veřejné zakázky:

Více

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013

Číslo jednací Vyřizuje/telefon V Jihlavě dne KUJI 80259/2013 Mgr. Tvrzová/kl. 218 22. 11. 2013 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor majetkový Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Všem zájemcům o veřejnou zakázku Tazateli zasláno prostřednictvím DS Zveřejněno na profilu zadavatele Váš dopis značky/ze

Více

MA projekt, spol. s r.o.

MA projekt, spol. s r.o. MA projekt, spol. s r.o. zapsaná v OR u Městs. soudu v Praze, oddíl C, vložka 141357 se sídlem Patočkova 1638/67, Praha 6 PSČ 169 00 IČO: 28 43 63 18 tel./ fax: 220 512 524, mobil: 602 815 427 e-mail:

Více

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy

DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy PPCentrum, s.r.o. Pod pekárnami 7, 190 00 Praha 9 Provozovna Čelákovice Průmyslová 155 250 88 Čelákovice DODATEČNÁ INFORMACE Č. 3 k Zadávací dokumentaci na akci Zateplení základní školy Dotazy: 1. Ve výpisu

Více

plast, nerez? velikost rolí papíru? objem nádoby? jedno čí více patrová? plast, chrom?

plast, nerez? velikost rolí papíru? objem nádoby? jedno čí více patrová? plast, chrom? VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 02 ze dne 09.08.2018 v souladu s ust. 98 odst. 1 a 3 a ust. 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k veřejné zakázce Na základě žádosti

Více

Statutární město Ostrava Magistrát

Statutární město Ostrava Magistrát Statutární město Ostrava Magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/000911/18/VZKÚ/Jur Sp. zn.: S-SMO/423735/17/VZKÚ/11 Vyřizuje: Ing. Lenka Jurníčková Telefon: +420 599 442 035 E-mail: ljurnickova@ostrava.cz

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 14 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8

PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU S NÁZVEM PŘESTAVBA MODELOVACÍ HALY NA KNIHOVNU V 1.NP BUDOVY B V AREÁLU ÚSMH V HOLEŠOVIČKÁCH 41, PRAHA 8 DODATEČNÁ INFORMACE č. 12 Zadavatel: Ústav struktury a mechaniky hornin

Více

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce

Stavební úprava technického a společenského zázemí obce Dodatečné informace č. 6 k zadávacím podmínkám k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce s názvem: Stavební úprava technického a společenského zázemí obce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576

Telefonní kontakt + 420 581 626 202, +420 739 430 576 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 614/MS/OVZ/2014 dne: 11. 9. 2014 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 6 K nadlimitní veřejné

Více

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015

Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Všem uchazečům o veřejnou zakázku Vyřizuje/tel. PaedDr. Zoja Šťastná/602 748 621 V Brně dne 18.09.2015 Věc: Veřejná zakázka: REKONSTRUKCE AULY V OBJEKTU A, BA 01 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám

Více

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci

Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Dodatečné informace č. 5 k zadávacím podmínkám k výběrovému řízení s názvem Rekonstrukce knihovny v Třinci Vážená paní / Vážený pane, na základě zmocnění zadavatele Třinec, sídlem Jablunkovská 160, 739

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.:

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: tel.: dle seznamu Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje: V Praze dne: 08. 11. 2017 VZ9/OST/2017 J. Sosnarová tel.: 235 094 054 jsosnarova@sneo.cz Dodatečná informace č. 2 k veřejné zakázce č. VZ/9/2017 MŠ Vokovická

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

Dodatečné informace č. 1

Dodatečné informace č. 1 Dotaz č. 1 Dobrý den, Dodatečné informace č. 1 Mám dotazy k výběrovému řízení Obecní úřad Orel: V rozpočtu Obecní úřad stavba pol.194, 195 je zde uvedeno: 194 195 taška základní 1/1 33x42cm (hnědá) kus

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově

Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/ Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Vysvětlení zadávací dokumentace veřejné zakázky č. 2/18165 Revitalizace bytového domu Hraničářů 1, 3, 5 v Mikulově Identifikační údaje veřejného zadavatele: Název: Město Mikulov Sídlo: Náměstí 1, 692 20

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 11 1.1. Název veřejné zakázky: Výstavba Domova pro seniory Opavská 2,4 Šternberk stavební práce 1.2. Evidenční číslo veřejné zakázky: Z2019-008172 1.3. Identifikační

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM. Snížení energetických ztrát budovy Šumavská DODATEČNÉ INFORMACE Č. 4 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM k zakázce na stavební práce s názvem: Snížení energetických ztrát budovy Šumavská zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb

Soupis stavebních prací, dodávek a služeb Pokyny pro vyplnění Ve všech listech tohoto souboru můžete měnit pouze buňky s modrým pozadím. Jedná se o tyto údaje : - údaje o firmě - jednotkové ceny položek zadané na maximálně dvě desetinná místa

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU. balkon - Oprava balkonu a fasády SV. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00. Stavba: Domov Mladá Objekt:

KRYCÍ LIST SOUPISU. balkon - Oprava balkonu a fasády SV. Cena s DPH v CZK 0,00. Cena bez DPH 0,00. Stavba: Domov Mladá Objekt: KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Domov Mladá Objekt: balkon - Oprava balkonu a fasády SV KSO: CC-CZ: Místo: Milovice nad Labbem, ul. Rakouská Datum: 00.01.1900 Zadavatel: Uchazeč: Projektant: IČ: DIČ: IČ: DIČ:

Více

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné.

Dodatečné informace. Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Dodatečné informace Dotaz č. 1: VV D1.15-S Soupis prací STAVBA pol. č. 39 Položení izolační fólie, včetně dodávky PE díl Izolace tepelné. Domníváme se, že množství u této položky je chybné. Žádáme tedy

Více

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY

SLEPÝ ROZPOČET ROZPOČTOVÉ NÁKLADY SLEPÝ ROZPOČET Rozpočet: 10001200 REVITAL.PROSTOR ÚSTAV 423 INVESTICE Název objektu : JKSO : S02 REVITAL PROSTOR ÚSTAV 423, INVESTICE Název stavby : SKP : 10001200 REVITALIZACE PROSTOR ÚSTAVU 423, OBJ.B

Více

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část

ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část ROZPOČET Stavba: Výměna oken a vchodových dveří, Praha 3 - Žižkov, Radhošťská 1623, č. parc. 1562 Objekt: SO 01 Výměna oken a vchodových dveří Část P.č. Montáž Dodávka Cena Celkový součet 5 617 851 7 476

Více

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky

Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Výzva k podání nabídky Zadávací podmínky Tato Výzva k podání nabídky je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6 a 27 zákona č.

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 8654/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Váňa Telefon: 541 651 244 Počet listů: 7 Počet příloh/listů:

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 430/PJ/OVZ/2015 dne: 25. listopad 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 7 K nadlimitní veřejné

Více

Vysvětlení a změna zadávací dokumentace č. 3

Vysvětlení a změna zadávací dokumentace č. 3 Vysvětlení a změna zadávací dokumentace č. 3 Veřejná zakázka: Ev. č. VVZ: Z2018-008132 Zadavatel: Způsob zadání: Zvýšení dostupnosti komunitních pobytových služeb v lokalitě Kostelec nad Orlicí stavební

Více

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno

Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Věc: Dodatečná informace (v pořadí druhá) k zadávacím podmínkám veřejné zakázky Instalace OZE a snížení energetické náročnosti MŠ, ZŠ Mělnické Vtelno Veřejný zadavatel: Obec Mělnické Vtelno Vážení uchazeči,

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Dodatečné informace k zadávacím podmínkám a změna zadávacích podmínek Zadavatel: Masarykova univerzita, sídlem Žerotínovo náměstí 617/9, 601 77 Brno, IČ: 00216224 Veřejná zakázka: PřF MU Vybudování půdní

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE. Město Zubří 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE. Město Zubří 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ ZJEDNODUŠENÝM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍM PODLE 38 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ Zadavatel níže uvedené veřejné zakázky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM č. VIII ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 16521 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Josef Vojáček, kvestor IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

KRYCÍ LIST SOUPISU Stavba: Dodatečné práce na zateplení MŠ Velká Okružní čp. 1343/8 Duchcov KSO: CC-CZ: Místo: Duchcov Datum: 11.10.2013 Zadavatel: Město Duchcov Uchazeč: Vyplň údaj Projektant: BIOPLAN

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle 38 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na stavební práce Realizace úspor energií - Zateplení objektu - Základní

Více

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL

GENERÁLNÍ ŘEDITELSTVÍ CEL Všem uchazečům VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE / LINKA DATUM 11703/2015-900000-090 Mgr. Carbolová/261332570 25. 02. 2015 Dodatečná informace Veřejná zakázka na stavební práce zadaná v otevřeném řízení

Více

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/ Oprava oken a fasády hlavní budovy

Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/ Oprava oken a fasády hlavní budovy Dodatečné informace k zadávacím podmínkám veřejné zakázky č. 2/16102 Oprava oken a fasády hlavní budovy Identifikační údaje zadavatele: Název: Domov pro seniory Jevišovice, příspěvková organizace Sídlo:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4

DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 DODATEČNÉ INFORMACE č. 4 Název veřejné zakázky: Řídící se zákonem: OPRAVA DOMU č. p. 60 - NEČTINY O veřejných zakázkách č. 137/2006 sb., ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Druh veřejné zakázky:

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr.

V příloze přikládáme skeny počtu dveří, tak jak jsme je napočítali z půdorysu a dále přehledný výtah z výkazu výměr. Dotaz č.1 VYJÁDŘENÍ PROJEKTANTA K VZNESENÝM DOTAZŮM 1) ve výkazu výměr v oddílu 766 Konstrukce truhlářské chybí montáž a dodávka 9 kusů oken: O03.6 kusů O04.3 kusy Prosíme o doplnění do výkazu výměr. 2)

Více

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04

Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04 Vysvětlení zadávací dokumentace č. 04 V souladu s ustanovením 98 Zákona o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), vydává veřejný zadavatel: Název zadavatele:

Více

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016

Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní objektu bytového domu Tyršova 976, Kolín. V Poličce dne 5. února 2016 Tender Consulting CZ s.r.o. Riegrova 46, 572 01 Polička Tel./Fax: 461 721 749, GSM: 725 735 521 E-mail: j.kaspar@tender-consulting.cz www.tender-consulting.cz Zájemcům o veřejnou zakázku Oprava výplní

Více

Č.j. Vyřizuje / linka Datum Zak. č. OR/001/16 MHMP /2016 Ing. Josef Knotek / Sp. zn.

Č.j. Vyřizuje / linka Datum Zak. č. OR/001/16 MHMP /2016 Ing. Josef Knotek / Sp. zn. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor technické vybavenosti *MHMPXP4OJODA* MHMPXP4OJODA Dle rozdělovníku Č.j. Vyřizuje / linka Datum Zak. č. OR/001/16 MHMP 1407248/2016 Ing. Josef Knotek

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO:

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, Ostrava Moravská Ostrava IČO: Uveřejněno na profilu zadavatele a oznámeno dodavatelům dne: 7. 3. 2016 Vyřizuje: Ing. Markéta Mojžíšková, RECTE.CZ, s.r.o. Dodatečná informace k zadávacím podmínkám (14 až 18) veřejné zakázky na zhotovitele

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 122/PJ/OVZ/2015 dne: 20. března 2015 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 1 K podlimitní veřejné

Více

Odpověď GP na doplňující informace č.1

Odpověď GP na doplňující informace č.1 Odpověď GP na doplňující informace č.1 Akce: Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1.stupeň, Rumburk Dne 31.5.2016 a dne 1.6.2016 byla GP doručena žádost o poskytnutí doplňujících informací ze strany uchazeče ve

Více

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace

: Přístavba učeben ZŠ Komenského v Dačicích - II. vysvětlení zadávací dokumentace STAVONA Tender, spol. s r.o., Pražská 2230/8, 586 01 Jihlava IČO: 02850311, DIČ: CZ02850311 Zápis v obchodním rejstříku: Krajský soud v Brně Spisová značka: C 82705 Telefon: 567 300 128 E-mail: toscher@stavonatender.cz,

Více

Statutární město Ostrava magistrát

Statutární město Ostrava magistrát Statutární město Ostrava magistrát Vaše značka: Ze dne: Č. j.: SMO/398710/16/VZKÚ/Las Sp. zn.: S-SMO/221188/16/VZKÚ/4 Vyřizuje: Ing. Andrea Laslopová Telefon: +420 599 443 339 Dle rozdělovníku E-mail:

Více

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění.

3) U OBJEKTU A1 a OBJEKTU J, chybí ve výkazu výměr položky pro montáž lešení a ochranné sítě. Žádáme zadavatele o doplnění. Žádost o poskytnutí dodatečných informací Žádám Vás tímto o poskytnutí dodatečných informací k zadávacím podmínkám k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem s názvem zakázky Oprava a zateplení plášťů budov

Více

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady

INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady INPROJEKT, spol. s r.o. Ostende 87/II, 290 01 Poděbrady http: www.inprojekt-podebrady.cz, e-mail: info@inprojekt-podebrady.cz, tel.: +420/325610079, fax: +420/325610215 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ ŘÍZENÍ

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve věci zakázky malého rozsahu zadávané mimo režim zákona o veřejných zakázkách čj.: sekr/414/2013/pol č.ev. 1185/2013

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XV.

DODATEČNÉ INFORMACE XV. V Praze dne 16. května 2014 DODATEČNÉ INFORMACE XV. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček

TECHNICKÁ ZPRÁVA. : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE TECHNICKÁ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY MÍSTO STAVBY INVESTOR PROJEKTANT CHARAKTER STAVBY ZAK.ČÍSLO : 3385 : Zateplení objektu MŠ 28. října, Uherské Hradiště SO 02 Spojovací krček : 28. října

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH ZPRÁVY:

TECHNICKÁ ZPRÁVA OBSAH ZPRÁVY: OBSAH ZPRÁVY: 1. ÚČEL ZMĚNY STAVBY... 3 2. ARCHITEKTONICKÉ A FUNKČNÍ ŘEŠENÍ... 3 3. ORIENTACE KE SVĚTOVÝM STRANÁM, DENNÍ OSVĚTLENÍ, OSLUNĚNÍ... 3 4. BEZBARIÉROVÉ UŽÍVÁNÍ STAVBY... 3 5. BEZPEČNOST PŘI UŽÍVÁNÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

Dodatečné informace č. 4

Dodatečné informace č. 4 Dodatečné informace č. 4 k veřejné zakázce Regionální muzeum v Dobromilicích V Brně dne 02.02.2015 Zadavatel sděluje následující dodatečné informace k zadávací dokumentaci vztahující se k výše uvedené

Více

Položkový soupis prací a dodávek

Položkový soupis prací a dodávek Díl: 9 Ostatní konstrukce, bourání 4 095,00 1 900-001 Odstranění stávajícího potrubí odvětrání, pod střešním pláštěm m 23,40000 25,00 585,00 Vlastní 9*2,60 23,40000 2 900-002 D+M nové odvětrávací potrubí

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KARLŠTEJN

ZÁKLADNÍ ŠKOLA KARLŠTEJN ZÁKLADNÍ ŠKOLA KARLŠTEJN NOUZOVÝ VÝCHOD A TERASA MÍSTO STAVBY: OBJEDNATEL: Karlštejn č.p.67, 267 18 Karlštejn, parc.č.st.27/1 a 12/1, v katastrálním území Budňany, obec Karlštejn, okres Beroun městys KARLŠTEJN,

Více

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno

Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, Brno Jihomoravský kraj Hejtman Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Váš dopis zn.: Ze dne: Č. j.: JMK 18924/2013 Sp. zn.: S-JMK 143239/2009 OINV Vyřizuje: Mgr. Rumlová Telefon: 541 651 245 Počet listů: 5 Počet

Více

REKAPITULACE. Rekapitulace Strana: 1. Rekapitulace cen stavebních objektů. List v tomto sešitě. celkem. P.č. Typ Kód objektu Název objektu

REKAPITULACE. Rekapitulace Strana: 1. Rekapitulace cen stavebních objektů. List v tomto sešitě. celkem. P.č. Typ Kód objektu Název objektu Rekapitulace Strana: 1 REKAPITULACE Rekapitulace cen stavebních objektů P.č. Typ Kód objektu Název objektu 1. S 323 Praha Zateplení objektu Bochovská 560-564 List v tomto sešitě celkem 2. Č 1.3 1.3 - Zateplení

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 6 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Třebíč pavilon chirurgických oborů Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno

Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova 21, Brno STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO KRÁLOVO POLE STAROSTKA Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na plnění veřejné zakázky na stavební práce Oprava vnitřních rozvodů v MŠ Purkyňova

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 9 Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení: Název zadavatele: Cyklistická stezka Studénka Nová Horka Stavební práce

Více

Kvalitativní požadavky objednatele

Kvalitativní požadavky objednatele Kvalitativní požadavky objednatele Průzkum radonový průzkum Izolace proti vodě spodní stavby dle výsledků radonového průzkumu Konstrukce Zdi zděné dozdívky z plných cihel pálených nové zdivo zdící bloky

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 8 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Nemocnice Jihlava rekonstrukce pavilonu interny Evidenční číslo veřejné zakázky:

Více

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon )

Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) Vysvětlení a doplnění zadávací dokumentace č. 7 dle 98 a 99 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen Zákon ) 1. Název veřejné zakázky Stavební úpravy stávajícího

Více

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr

Nabídkový rozpočet s výkazem výměr Nabídkový rozpočet s výkazem výměr Zakázka Číslo zakázky... Zakázka Klasifikace Fáze Komentář Muzeum Týn oprava fasády - Jižní strana Verze Popis Komentář Nabídka Firmy Typ Firmy Uživatelé Význam (funkce)

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 161/PJ/OVZ/2016 dne: 17. 08. 2016 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 4 K nadlimitní veřejné

Více

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks.

Dotaz č. 2: Objekt č. 4- Stavební objekt U položky č. 178 Dveře vnitřní se zvýšenou odolností je ve výkazu výměr uvedeno celkové množství 3 Ks. MINISTERSTVO VNITRA generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky Kloknerova 2295/26, pošt. přihr. 69, 148 01 Praha 414 Č.j.: MV-18161-12/PO-PSM-2014 V Praze 17. února 2015 Počet listů:

Více

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech. Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace ZŠ Dr. F.L.Riegra v Semilech Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku, zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: IČ zadavatele: 00285455 Pověřená osoba: Název: Město Veselí nad Moravou Tř. Masarykova 119, 698 01 Veselí nad Moravou Jan Husák - veřejné

Více

Zlepšení tepelně technických vlastností ZŠ a školní družiny - Městská část Praha 22

Zlepšení tepelně technických vlastností ZŠ a školní družiny - Městská část Praha 22 A B C D OBSAH PRŮVODNÍ ZPRÁVA SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA SITUAČNÍ VÝKRESY C.4 KATASTRÁLNÍ SITUAČNÍ VÝKRES M 0 DOKUMENTACE OBJEKTŮ A TECHNICKÝCH A TECHNOLOGICKÝCH ZAŘÍZENÍ. 1 PŮDORYS 1NP M 2 PŮDORYS 1NP

Více

Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1

Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1 Zakázka Číslo zakázky Zakázka Klasifikace Fáze Komentář Nabídkový rozpočet - návrh změnového listu č. 1 Staré Křečany - změna během výstavby (návrh ZML) Založená nabídka Verze Popis Komentář Nabídka Firmy

Více

Předmět, způsob a rozsah provedení díla

Předmět, způsob a rozsah provedení díla Zateplení jižní strany domu č.p. 2685, 2686 a 2687 v ulici Pod Holým vrchem v České Lípě Předmět, způsob a rozsah provedení díla Předmět provedení díla: Provedení zateplení jižní strany obvodového pláště

Více

DODATEČNÉ INFORMACE XII.

DODATEČNÉ INFORMACE XII. V Praze dne 2. května 204 DODATEČNÉ INFORMACE XII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. zákona č. 37/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byly zástupci

Více

VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ

VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ VÝPIS ZÁMEČNICKÝCH VÝROBKŮ c ZMĚNY b a DATUM PODPIS INVESTOR: Česká republika - ČSSZ Česká republika - ČSSZ Křížová 25, 225 8 Praha 5 tel.: +42 257 6, fax: +42 257 62 86 e-mail: posta@cssz.cz PROJEKTANT:

Více

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1 VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č. 1 Název veřejné zakázky: UK KAM - ZATEPLENÍ KOLEJE BOLEVECKÁ, PLZEŇ Druh zadávacího řízení: Zjednodušené podlimitní řízení Předmět veřejné zakázky: Stavební práce Režim

Více

, , , , , ,00. m3 1, ,00 910, , , , , , ,56

, , , , , ,00. m3 1, ,00 910, , , , , , ,56 3436 4 3436 7 7679955 7 obezdění klinkrem v m původní komín nový komín v 4,5 m -8,6 Zdivo komínů a ventilací z cihel plných Klinker dl 9 mm pevnosti P 6 na MVC včetně spárování m3,675,45*,75*,675 Prefabrikovaná

Více