BRE02/1. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BRE02/1. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm."

Transkript

1 KATALOG 2018

2 BRE01 Řemen na zbraň z kůže nejvyšší kvality. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 102 cm. Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm. Best quality leather gun sling with anti-slip suede lining and buckle. Straps have been stitched. Length: 102 cm. BRE02 BRE02/1 Řemen na zbraň z kůže nejvyšší kvality. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 93 cm. BRE02 délka: 93 cm BRE02/1 délka: 103 cm Remeň na zbraň z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. BRE02 dĺžka: 93 cm BRE02/1 dĺžka: 103 cm. Best quality leather rifle sling with anti-slip suede lining and buckle. Straps have been stitched by hand. Length: 93 cm.

3 BR 01 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 102 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 102 cm. Waterproof treated gun sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip suede leather. Stitched straps have handmade finishing and buckle protections. Length: 102 cm. BR 02/1 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 93 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 93 cm. Waterproof treated rifle sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip suede leather. Stitched straps have handmade finishing and buckle protections. Length: cm 93.

4 BR 02/2 BR 02/3 BR 02/4 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a vycpávkou, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. BR 02/2 délka: 93 cm BR 02/3 délka: 103 cm BR 02/4 délka: 115 cm Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a vypchávkou s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. BR 02/2 dĺžka: 93 cm BR 02/3 dĺžka: 103 cm BR 02/4 dĺžka: 115 cm padded rifle sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip suede leather. Stitched straps have handmade finishing and buckle protections. Length: cm 93 BR02/3 Length: cm 103 Length: cm 115 BR02/4 BR 05 BR 05/2 BR 05/3 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a vycpávkou, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou a se zásobníkem na střelivo. BR 05 délka: 93 cm, BR 05/2 délka: 103 cm, BR 05/3 délka: 115 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a vypchávkou s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou so zásobníkom na strelivo. BR 05 dĺžka: 93 cm, BR 05/2 dĺžka: 103 cm, BR 05/3 dĺžka: 115 cm. padded rifle sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip suede leather. Stitched straps have handmade finishing, buckle protections, and covered bullets carrier. Length: cm 93 BR05/2 Length: cm 103.

5 BR 06 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a vycpávkou, ručně dokončený, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Nikoli přezka, ale šrouby a otvory pro perfektní přizpůsobení tělu. Délka: 103 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a vypchávkou, ručne dokončený s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Nie pracka, ale skrutky a otvory pre perfektné prispôsobenie telu. Dĺžka: 103 cm. padded, hand finished rifle sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip suede leather. No buckle but screws and holes for a fine body adjustment. Length: 103 cm. BR 07 BR 07/2 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou, s efektem teletiny. Neklouzavá úprava, nastavitelnost délky. Ručně přišitá poutka s přezkou. BR 07 délka: max. 103 cm, BR 07/2 délka max. 115 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Nekĺzavá úprava, nastaviteľnosť dĺžky. Ručne prišité pútka s prackou. BR 07 dĺžka: max. 103 cm, BR 07/2 dĺžka max. 115 cm. Waterproof treated rifle sling with nabuck effect. It is completely lined in anti-slip, adjustable length. Stitched straps have handmade finishing and buckle protections. BR 07/P with covered bullets carrier.

6 BR 07/P BR 07/P/2 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou, s efektem teletiny a se zásobníkem na střelivo. Neklouzavá úprava, nastavitelnost délky. Ručně přišitá poutka s přezkou. BR 07/P délka: max. 103 cm, BR 07/P/2 délka max. 115 cm. Remeň na zbraň so zásobníkom na strelivo, vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Nekĺzavá úprava, nastaviteľnosť dĺžky. Ručné prišité pútka s prackou. BR 07/P dĺžka: max. 103 cm, BR 07/P/2 dĺžka max. 115 cm. Leather padded rifle sling waterproof treated. It is fully lined in antislip in Neoprene, adjustable length. Stitched straps have handmade finishing and buckles. BR 07/P with covered bullets carrier. BR 10 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a vycpávkou, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Nastavitelnost délky cm. Nastavovací část řemenu je z nylonu v kombinaci z bavlnou. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Nastaviteľnost dlžky cm. Nastavovacia časť remeňa je z nylonu v kombinácii s bavlnou. Leather padded rifle sling waterproof treated. It is lined in suede leather anti-slip. Stitched straps have handmade finishing and buckles. Adjustable length. Length from 93 cm to 115 cm.

7 BR 11 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Je kompletně podšitý neklouzavým velurem. Ručně přišitá poutka s přezkou. Délka: 93 cm. Remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Je kompletne podšitý nekĺzavým velúrom. Ručne prišité pútka s prackou. Dĺžka: 93 cm. Leather rifle sling waterproof treated. It is fully lined in suede leather anti-slip. Stitched straps have handmade finishing and buckles. Length: cm 93. BR 12 Ekonomický řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou, s efektem teletiny. Neklouzavá úprava, nastavitelnost délky. Nastavovací část řemenu je z nylonu v kombinaci z bavlnou. Ručně přišitá poutka s přezkou. Ekonomický remeň na zbraň s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Nekĺzavá úprava, nastaviteľnosť dĺžky. Nastavovacia časť remeňa je z nylonu v kombinácii s bavlnou. Ručne prišité pútka s prackou. Padded leather rifle sling with anti-slip suede lining. Waterproof. With buckle. Adjustable length. Straps have been stitched and painted by hand.

8 CA 01 Nábojový pás s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, pevně ušitý, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý velurem. Celková délka: 135 cm. Zakázková výroba možná. Určený pro tyto ráže: Nábojový pás s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, pevne ušitý, s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý velúrom. Celková dĺžka: 135 cm. Zákazková výroba možná. Určený pre tieto kalibre: stitched cartridge belt with nabuck effect. It is completely lined in suede leather. Total length: 135 cm. Custom made options are also available. Available for the following calibers: CA 04 Nábojový pás s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, pevně ušitý, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý velurem. Celková délka: 135 cm. Zakázková výroba možná. Určený pro tyto ráže: Nábojový pás s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, pevne ušitý, s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý velúrom. Celková dĺžka: 135 cm. Zákazková výroba možná. Určený pre tieto kalibre: stitched cartridge belt with nabuck effect. It is completely lined in suede leather. Total length: 135 cm. Custom made options are also available. Available for the following calibers:

9 CAE05 Pevně ušitý nábojový pás z kůže nejvyšší kvality. Je kompletně podšitý velurem. Celková délka: 135 cm Určený pro tyto ráže: Pevne ušitý nábojový pás z kože najvyššej kvality. Je kompletne podšitý velúrom. Celková dĺžka: 135 cm Určený na tieto kalibre: Cartridge belt made with the best quality leather and with anti-slip suede lining. Handmade. Total length: 135 cm. Available for the following calibers: CA 06 Nábojový pás s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, pevně ušitý, s efektem teletiny a 20 nebo 30 elastickými kapsičkami. Je kompletně podšitý velurem. Celková délka: 135 cm. Zakázková výroba možná. Určený pro tyto ráže: od 223 do 300 WM. Nábojový pás s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, pevne ušitý, s efektom teľaciny a 20timi alebo 30timi elastickými kapsičkami. Je kompletne podšitý velúrom. Celková dĺžka: 135 cm. Zákazková výroba možná. Určený pre tieto kalibre: od 223 do 300 WM. stitched cartridge belt with nabuck effect and 20 or 30 elastic cells. It is completely lined in suede leather. Total length: 135 cm. Custom made options are also available. Available for the following calibers: from 223 to 300 Wm.

10 CAE07 Nábojový pás z kůže nejvyšší kvality, ručně dokončený, pevně ušitý, s 20 elastickými kapsičkami. Je kompletně podšitý velurem. Určený pro tyto ráže: od 223 do 300 WM. Zásobník na 10 nábojů rovněž k dispozici. Délka: 135 cm. Nábojový pás z kože najvyššej kvality, ručne dokončený, pevne ušitý, s 20timi elastickými kapsičkami. Kompletne podšitý velúrom. Určený pre tieto kalibre: od 223 do 300 WM. Zásobník na 10 nábojov takisto k dispozícii. Dĺžka: 135 cm. Best quality leather cartridge belt for rifles with anti-slip suede lining, 20 elastic cells and a front pocket. Stitched by hand. For 20 cartridges in the following calibers: from 223 to 300 Wm. Total length: 135 cm. CA 07 Nábojový pás s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, pevně ušitý, s efektem teletiny a 20 elastickými kapsičkami. Je kompletně podšitý velurem. Určený pro tyto ráže: od 223 do 300 WM. Zásobník na 10 nábojů rovněž k dispozici. Délka: 135 cm. Zakázková výroba možná. Nábojový pás s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, pevne ušitý, s efektom teľaciny s 20timi elastickými kapsičkami. Kompletne podšitý velúrom. Určený pre tieto kalibre: od 223 do 300 WM. Zásobník na 10 nábojov takisto k dispozícii. Dĺžka: 135 cm. Zakázková výroba možná. stitched cartridge belt with nabuck effect and 20 elastic cells. It is completely lined in suede leather. Available for the following calibers: from 223 to 300 Wm. A pocket for 10 shots magazine is also available. Total length: 135 cm. Custom made options are also available.

11 CA 08 Nábojový pás s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, pevně ušitý, s efektem teletiny. Je kompletně podšitý velurem. Celková délka: 135 cm. Zakázková výroba možná. Určený pro tyto ráže: Nábojový pás s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, pevne ušitý, s efektom teľaciny. Je kompletne podšitý velúrom. Celková dĺžka: 135 cm. Zákazková výroba možná. Určený pre tieto kalibre: stitched cartridge belt with nabuck effect. It is completely lined in suede leather. Total length: 135 cm. Custom made options are also available. Available for the following calibers: GBP 01 Nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami. Kompletně podšité antikorozním materiálem. Určené pro 11 nábojů, ráží od 223 do 300WM. Nábojove púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušité, v efektu teľaciny a s elastickými kapsičkami. Kompletne podšité antikoróznym materiálom. Určené na 11 nábojov, kalibrov od 223 do 300WM. Waterproof treated tough stitched cartridge case with nabuck effect and elastic cells. It is completely lined with anti-corrosion material. It fits 11 shots. Calibers vary from 223 to 300 WM.

12 GBP 03 Nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami. Kompletně podšité antikorozním materiálem. Určené pro 7 nábojů, ráží od 223 do 300WM. Nábojove púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušité, v efektu teľaciny a s elastickými kapsičkami. Kompletne podšité antikoróznym materiálom. Určené na 7 nábojov,kalibrov od 223 do 300WM. Waterproof treated tough stitched cartridge case with nabuck effect and elastic cells. It is completely lined with anti-corrosion material. It fits 7 shots. Calibers vary from 223 to 300 WM. GBP 05 Nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami a lůžkem pro hrot střely. Kompletně podšité antikorozním materiálem. Určené pro 7 nábojů, ráží od 223 do 300WM. Nábojove púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušite, s efektom teľaciny. S elastickými kapsičkami a lôžkom pre hrot strely. Kompletne podšité antikoróznym materiálom. Určené pre 7 nábojov, kalibrov od 223 do 300WM. stitched cartridge case with nabuck effect, elastic cells, and ball stopper. It is completely lined in material antioxidant. It fits 7 shots. Calibers vary from 223 to 300 WM.

13 GBP 06 Nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami, koženými lůžky pro hrot střely a průvlaky pro nasazení na opasek. Kompletně podšité velurem. Určené pro 10 nábojů, ráže od 223 do 300WM. Nábojove púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušite, v efektu teľaciny a s elastickými kapsičkami, koženými lôžkami pre hrot strely a prievlaky pre nasadenie na opasok. Kompletne podšité velúrom. Určené pre 10 nábojov, kalibrov od 223 do 300WM. stitched cartridge case with nabuck effect, elastic cells, leather ball stopper, and belt loops. It is completely lined in suede leather. It fits 10 shots. Calibers vary from 223 to 300 WM. GBP 09 Kožené nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami. Kompletně podšité antikorozním materiálem. Určené pro 5 nábojů, ráže od 223 do 300WM. Kožené nábojové púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušité, s efektom teľaciny. S elastickými kapsičkami. Kompletne podšité antikoróznym materiálom. Určené pre 5 nábojov, kalibrov od 223 do 300WM. Waterproof treated tough stitched cartridge case with nabuck effect and elastic cells. It is completely lined with anti-corrosion material. It fits 5 shots. Calibers vary from 308 to 300 WM.

14 GBC 05 Nábojové pouzdro s vodovzdornou úpravou, pevně ušité, v efektu teletiny a s elastickými kapsičkami, koženými lůžky pro hrot střely. Kompletně podšité velurem. Určené pro 8 nábojů pro ráži 12 a 9 nábojů pro ráži 20. Nábojove púzdro s vodeodolnou úpravou, pevne ušite, v efektu teľaciny a s elastickými kapsičkami, koženými lôžkami pre hroty striel. Kompletne podšité velúrom. Určené na 8 nábojov pre kaliber 12 a 9 nábojov pre kaliber 20. stitched cartridge case with nabuck effect, leather cells, and leather ball stopper. It is completely lined in suede leather. It fits 8 shots for caliber 12 and 9 shots for caliber 20. SCR Botka s vodovzdornou úpravou a s plstěnou vložkou na zbraň, s pružným segmentem pro univerzální použití. Velikosti: SCR01 20 mm SCR02 30 mm. Botka s vodeodolnou úpravou a s plstenou vložkou na zbraň, s pružným segmentom pre univerzálne použitie. Veľkosťi: 20 mm SCR01 SCR02 30 mm. shotgun butt recoil pads with elasticated section for universal fitting, It has a felt padding. Size available: SCR01 mm 20 - SCR02 mm 30.

15 FO 03 Pouzdro na zbraň (brokovnici) s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka a YKK zip s možností celkového rozepnutí. Velikosti: 130 cm/120 cm/110 cm. Výroba velikosti na zakázku a výstelka z pravé ovčí vlny je možná. Produkt neobsahuje řemen. Vhodný řemen si můžete vybrat z naší nabídky řemenů na zbraně. Púzdro na zbraň (brokovnicu) s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Vo vnútri má syntetickú kožušinu. Kožené detaily, pevne prišité pútka, YKK zips s možnosťou celkového rozopnutia. Veľkosti: 130 cm / 120 cm / 110 cm. Výroba veľkosti na zákazku a výstelka z pravej ovčej vlny je možná. Produkt neobsahuje remeň. Vhodný remeň si môžete vybrať z ponuky naších remeňov na zbrane. padded gun holster with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, tough stitched straps, and YKK zippers for complete opening. Available sizes: 130 cm/120 cm/110 cm. Custom made sizes and real sheepskin leather liners are also available. FO 06 Pouzdro na kulovnici (s optikou) a vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka a YKK zip s možností celkového rozepnutí. Velikosti: 110/120 cm. Výroba velikosti na zakázku a výstelka z pravé ovčí vlny je možná. Produkt neobsahuje řemen. Vhodný řemen si můžete vybrat z naší nabídky řemenů na zbraně. FO06/2 (vyšší verze), velikosti: 115/120 cm. Púzdro na guľovnicu (s optikou) a vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Vo vnútri má syntetickú kožušinu. Kožené detaily, pevne prišité pútka, YKK zips s možnosťou celkového rozopnutia. Veľkosti: 110/120 cm. Výroba veľkosti na zákazku a výstelka z pravej ovčej vlny je možná. Produkt neobsahuje remeň. Vhodný remeň si môžete vybrať z ponuky naších remeňov na zbrane. FO06/2 (vyššia verzia), velikosti: 115/120 cm. Disponibile anche su misura e con interno in vero montone Waterproof treated, rifle (with optic) holster with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, tough stitched straps, and YKK zippers for complete opening. Available sizes: 120 cm/110 cm/ 100 cm. Custom made sizes and real sheepskin leather liners are also available.

16 FO 07 Pouzdro na kozlici (ráže 12 20, express) s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka. Určená pro hlavně 65 cm/70 cm/75 cm. Možnost schránky pro optiku. FO14 ráže Produkt neobsahuje řemen. Vhodný řemen si můžete vybrat z naší nabídky řemenů na zbraně. Púzdro na kozlicu (kaliber 12-20, express) s vodeodolnou úpravou, s efektom teľaciny. Má vnútornú syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka. Určená pre hlavne 65 cm / 70 cm / 75 cm. Možnosť schránky pre optiku. FO14 kalibre Produkt neobsahuje remeň. Vhodný remeň si môžete vybrať z ponuky naších remeňov na zbrane. gun (caliber 12-20/shooting/express) holster with nabuck effect. It has synthetic fur, leather details, and tough stitched straps. Available for barrel sizes: 65 cm/70 cm/ 75 cm. Also, it is available with optics carrier. FO 14 caliber /kipplauf. FO 08 Pouzdro na zbraň, ručně dokončené, s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Pouzdro je na straně hlavně uzavřeno všitým kruhovým dnem. Má vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka. Určená pro velikost 125 cm. Výroba velikostí na zakázku možná. Produkt neobsahuje řemen. Vhodný řemen si můžete vybrat z naší nabídky řemenů na zbraně. Púzdro na zbraň, ručne dokončené, s vodeodolou úpravou, s efektom teľaciny. Púzdro je na strane hlavne uzavreté všitým kruhovým dnom. Má vnútornú syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevné prišité pútka. Veľkosť: 125 cm. Výroba veľkostí na zákazku možná. Produkt neobsahuje remeň. Vhodný remeň si môžete vybrať z ponuky naších remeňov na zbrane. hand finished gun holster with nabuck effect, fin and round point. It has synthetic fur, leather details, and tough stitched straps. Available for sizes: 125 cm. Custom made sizes are also available.

17 FO 09 Pouzdro na dvě zbraně, ručně dokončené, s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Pozdro je na straně hlavně uzavřeno všitým kruhovým dnem. Ma vnitřní syntetickou kožešinu, kožené detaily, pevně přišitá poutka. Toto pouzdro je rovněž možné rozdělit a využít jednotlivě. Určené pro velikost: 125 cm. Výroba velikostí na zakázku možná. Púzdro na dve zbrane, ručne dokončené, s vodeodolnou úpravou, koža s efektom teľaciny. Púzdro je na strane hlavne uzavreté všitým kruhovým dnom. Má vnútornú syntetickú kožušinu, kožené detaily, pevne prišité pútka. Toto púzdro je možné tiež rozdeliť a využiť samostatne. Určené pro veľkosť: 125 cm Výroba veľkosti na zakázku možná. hand finished, double gun holster with nabuck effect, fin and round point. It has synthetic fur, leather details, and tough stitched straps. This holster can be also utilized as a single unit. Available for sizes: 125 cm Custom made sizes are also available. FO 11 FO 11/2 Pouzdro na pistoli s vodovzdornou úpravou a efektem teletiny. Má vnitřní vycpávku s elastickým upnutím zbraně, kožené detaily, pevně přišitá poutka a YKK zip pro kompletní rozepnutí. Velikost: 21x30x4 cm. FO 11/2 se zásobníkem na střelivo. Púzdro na pištoľ s vodeodolnou úpravou a efektom teľaciny. Má vnútornú vypchávku s elastickým upnutím zbrane, kožené detaily, pevne prišité pútka, YKK zips pre kompletné rozopnutie. Veľkosť: 21x30x4 cm. FO 11/2 so zásobníkom na strelivo. Waterproof treated pistol holster with nabuck effect. It has a padded liner with an elastic pistol stopper, leather details, tough stitched straps, and YKK zippers for complete opening. Size: 21 x 30 x 4 cm. FO 11/2 A pocket for shots magazine.

18 BORSA 010 Brašna s vodovzdornou úpravou, pevně ušitá, janovský typ, s efektem teletiny. Kapacita 75 nebalených nábojů ráže 12. Taška s vodeodolnou úpravou, pevné ušitá, janovský typ s efektom teľaciny. Kapacita 75 nebalených nábojov kalibru 12. stitched bag Genovese type with nabuck effect. It has a capacity of 75 unpacked caliber 12 cartridges. BORSA 010/XL Brašna s vodovzdornou úpravou, pevně ušitá, janovský typ, s efektem teletiny. Kapacita 100 nebalených nábojů ráže 12. Taška s vodeodolnou úpravou, pevné ušitá, janovský typ s efektom teľaciny. Kapacita 100 nebalených nábojov kalibru 12. stitched bag Genovese type with nabuck effect. It has a capacity of 100 unpacked caliber 12 cartridges.

19 BORSA 025 Brašna s vodovzdornou úpravou, pevně ušitá, prodávaná v páru, pro hon, s efektem teletiny. Každá s kapacitou 110 nebalených nábojů ráže 12. Taška s vodeodolnou úpravou, pevné ušitá, predávaná v páre pre hon, s efektom teľaciny. Každá s kapacitou 110 nebalených nábojov kalibru 12. stitched bags (sold in couple) with nabuck effect for hunting beats. Each bag has a capacity of 110 unpacked caliber 12 cartridges. BORSA 030 BORSA 030/XL Brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná a pevně ušitá, prodávaná v páru, s efektem teletiny, uzavřená speciálním zámkem. Každá s kapacitou 45 nebalených nábojů ráže 12. Model XL: Každá s kapacitou 60 nebalených nábojů ráže 12. Taška s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevné ušitá, predávaná v páre s efektom teľaciny, uzavretá špeciálnym zámkom. Každá s kapacitou 45 nebalených nábojov kalibru 12. Model XL: Každá s kapacitou 60 nebalených nábojov kalibru 12. stitched bags (sold in couple) with nabuck effect, and fins with special locks. Each bag has a capacity of 45 unpacked caliber 12 cartridges. Modello XL Each bag has a capacity of 60 unpacked caliber 12 cartridges.

20 BORSA 035 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, s efektem teletiny. Má mnoho schránek nejrůznějších velikostí a magnetický zámek. Kapacita 300 nábojů ráže 12. Kožená taška s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, s efektom teľaciny. Má mnoho vreciek najrôznejších veľkosti a magnetický zámok. Kapacita 300 nábojov kalibru 12. stitched bag with nabuck effect. It has several pockets of different sizes and a magnetic lock. It has a capacity of 300 caliber 12 cartridges. BORSA 055 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip. Velikost 40 cm x 14 cm x 28 cm. Kožená taška s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútornými vreckami uzatvárateľnými na zips. Veľkosť 40 cm x 14 cm x 28 cm. stitched bag with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size: 40 cm x 14 cm x 28 cm.

21 BORSA 060 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip. Velikost 45 cm x 16 cm x 30 cm. Kožená taška s vodovzdornou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútornými vreckami uzatvárateľnými na zips. Veľkosť 45 cm x 16 cm x 30 cm. stitched bag with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size: 45 cm x 16 cm x 30 cm. BORSA 065 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip. Velikost 57cm x 26cm x 34cm Kožená taška s vodovzdornou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným priedušným materiálom, s vnútornými vreckami uzatvárateľnými na zips. Veľkosť 57cm x 26cm x 34cm Waterproof leather travel bag with washable lining, inside pocket with zipper and leather shoulder. Stitched and painted by hand. Size: 65 cm x 25 cm x 37 cm

22 BORSA Kožená brašna TUBO s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip a ramenním podšitým řemenem. Velikost: 50 x 27 x 27 cm. Kožená taška s vodovzdornou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným priedušným materiálom s vnútornými vreckami uzatvárateľnými na zips a ramenným podšitým remeňom. Veľkosť: 50 x 27 x 27 cm. Leather travel bag TUBO, waterproof treated, hand finished. It is lined with washable and breathable material. While the internal pocket has a zipper opening. with leather shoulder strap lined. Sizes: 50cm x 27cm x 27cm. BORSA 080 BORSA 081 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip. Brašna cm x 22 cm x 25 cm; Brašna cm x 15 cm x 23 cm. Kožená taška s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným priedušným materiálom s vnútornými vreckami uzatvárateľnými na zips. Veľkosť: 43 cm x 22 cm x 25 cm; Borsa cm x 15 cm x 23 cm. stitched bag with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. while the internal pocket has a zipper opening. Size available: BORSA cm x 22 cm x 25 cm; BORSA cm x 15cm x 23 cm.

23 BORSA 090 Kožená brašna s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená, do detailů vypracovaná, pevně ušitá, kůže s efektem teletiny. Je kompletně podšitá pratelným a prodyšným materiálem, s vnitřními kapsami uzavíratelnými na zip a ramenním podšitým řemenem. Velikost: 57 x 26 x 34 cm. Kožená taška s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, do detailov vypracovaná, pevne ušitá, koža s efektom teľaciny. Je kompletne podšitá prateľným a priedušným materiálom, s vnútornými kapsami uzavierateľnými na zips a ramenným podšitým remeňom. Veľkosť: 57 x 26 x 34 cm. Leather travel bag, waterproof treated, hand finished. It is lined with washable and breathable material. While the internal pocket has a zipper opening. with leather shoulder strap lined Sizes: 57cm x 26cm x 34cm. BORSA 095 Kožená taška s vodovzdournou úpravou, rozdělená na vnější kapsy, ručně dokončená. Rozměr: 17 x 15 x 25 cm. Kožená taška s vodeodolnou úpravou, rozdelená na vnútorné vrecká, ručne dokončená. Veľkosť: 17 x 15 x 25 cm. Misure: 17cm x 15cm x 25 cm. Leather pocket, waterproof treated, dividing inside and external pocket. Hand finished with belt. Sizes: 17cm x 15cm x 25cm.

24 TRAC 01 Kožený podšitý ramenní řemen pro brašny a pouzdra. Délka: od 65 do 125 cm. Kožený podšitý ramenný remeň pre tašky a púzdra. Dlžka: od 65 do 125 cm. Leather shoulder strap lined for bags and holsters. Length from 65cm to 125cm. TRAC 02 Ramenní řemen pro brašny. Délka: od 65 cm do 125cm. Ramenný remeň pre tašky. Dĺžka: od 65 cm do 125 cm. shoulder strap for bags and holsters. Length: from 65 cm to 125 cm

25 GHT 01 Návleky ve vodovzdorné úpravě s efektem teletiny. Uzavíratelné na zip a kovovými druky. Kožené detaily, se stahovacím kovovým lankem, vrchní materiál Explorer stažený gumou. Návleky vo vodeodolnej úprave s efektom teľaciny. Uzatvárateľné na zips s kovovými cvočkami. Kožené detaily so sťahovacím kovovým lankom, vrchný materiál Explorer stiahnutý gumou. gaiters in leather with nabuck effect. It is closed with zipper and metal snaps, leather details, steel cable auto-drawn and replaceable, top side in Explorer and elastic.

26 PC 01 Kožený zásobník s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený do detailů vypracovaný. Je kompletně podšitý antikorozním materiálem. Je určený pro 4 5 nábojů. Kožený zásobník s vodeodolnnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný. Kompletne podšitý antikoróznym materiálom. Je určený 4 5 nábojov. stitched magazine carrier with nabuck effect. It is completely lined with anti-corrosion material. It is for magazine up to 4 5 shots. PC 02 Kožený zásobník s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený do detailů vypracovaný. Je kompletně podšitý antikorozním materiálem. Je určený pro 10 nábojů. Kožený zásobník s vodeodolnnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný. Kompletne podšitý antikoróznym materiálom. Je určený pre 10 nábojov. stitched magazine carrier with nabuck effect. It is completely lined with anti-corrosion material. It is for magazine up to 10 shots.

27 P.OTTICA Obal na optiku s vodovzdornou úpravou, pevně ušitý, ručně dokončený. Je vhodný pro optiky až do 56 mm. Je předurčený pro použití na obal FO 07/C1 a FO 14. Délka 45 cm. Obal na optiku s vodeodolnou úpravou, pevne ušitý, ručně dokončený, koža s efektom telaciny. Je vhodný pre optiky až do 56mm. Je predurčený pre použitie na obal FO/C1 a FO14. Dlžka 45cm. stitched optics carrier with nabuck effect. It is suitable for optics up to 56 mm. It is premade for use on holster FO 07/C1 and FO 14. Length: 45 cm. PTDOC Kožené pouzdro na dokumenty s vyměnitelnými PVC složkami. Možné i s vlastním logem (min. 50 ks). Kožené púzdro na dokumenty s vymeniteľnými PVC vložkami. Možné i s vlastným logom (min. 50 ks). Leather document carrier with interchangeable PVC pockets. t is customable with own logo (50 pieces min.).

28 AZR 01 Kožený batoh s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, s efektem teletiny. Je podšitý pratelným a prodyšným materiálem. Přední kapsa má zámek na magnet, zatímco vnitřní kapsa je uzavíratelná na zip. Velikost: 25x30x17 cm. Kožený batoh s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý, s efektom teľaciny. Je podšitý prateľným priedušným materiálom. Predné vrecko má zámok na magnet, zatiaľ čo vnútorné vrecko je uzatvárateľné na zips. Veľkosť: 25x30x17 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched leather backpack with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. The front pocket has a magnetic lock, while the internal pocket has a zipper opening. Size: 25x30x17 cm. AZR 02 Kožený batoh s vodovzdornou úpravou, ručně dokončený, do detailů vypracovaný, pevně ušitý, s efektem teletiny. Je podšitý pratelným a prodyšným materiálem. Přední dvě kapsy mají zámek na magnet, zatímco vnitřní kapsa je uzavíratelná na zip. Velikost: 30x35x20 cm. Kožený batoh s vodeodolnou úpravou, ručne dokončený, do detailov vypracovaný, pevne ušitý s efektom teľaciny. Je podšitý prateľným priedušným materiálom. Predné dve vrecká majú zámok na magnet, zatiaľ čo vnútorné vrecko je uzatvárateľné na zips. Veľkosť: 30x35x20 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched leather backpack with nabuck effect. It is lined with washable and breathable material. The two front pockets have magnetic locks, while the internal pocket has a zipper opening. Size: 30x35x20 cm.

29 ARD Kožený návlek na pažbu se zvýšenou lícnicí. Pro použití s optickými mířidly. Nastavitelný pro každou velikost pažby. Proti posunutí zajištěný koženým páskem převlečeným přes botku. Vodovzdorná úprava s efektem teletiny. Dostupný se třemi výškami lícnice. ARD1 28 mm ARD2 20 mm ARD3 10 mm. Kožený návlek na pažbu so zvýšenou lícnicou. Pre použitie s optickými mieridlami. Nastaviteľnými pre každú veľkosť pažby. Proti posunutiu zaistený koženým opaskom prevlečeným cez botku. Vodeodolná úprava s efektom teľaciny. Dostupný s tromi výškami lícnice. ARD1 28 mm ARD2 20 mm 10 mm ARD3. Waterproof, suede lined optic alignment with nabuck effect for butt with red-dot in place. Adjustable on the rear part to fit every butt and closed by a leather string. Available in two sizes: ARD01 mm28 - ARD02 mm20 - ARD03 mm10. CN 07 Ručně dokončený kožený řemen. Masivní přezka s mosaznou patinou a prošitými okraji, výška: 40 mm. V nabídce v následujících délkách: cm. Ručne dokončený kožený remeň, masivná pracka s modsaznou patinou a prešitými okrajmi, výška: 40 mm. V ponuke v následujúcich dľžkach: cm. Hand finished leather belt. The heavy buckle has a weathered brass finish. The edges are rounded and stitched. Height: 40 mm. Available in the following sizes: cm.

30 SVT Kožená skládaná miska na drobné předměty, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je olemovaná přírodní kůží. Rozměry: SVT 01 cm 20 x 20 x 4 SVT 05 cm 17 x 16 x 4 cm. Kožená skladaná miska na malé predmety, pevne ušitá s efektom teľaciny. Je olemovaná prírodnou kožou. Rozmery: SVT 01 cm 20 x 20 x 4 SVT 05 cm 17 x 16 x 4 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched svuotatasche with nabuck effect. It is lined in natural leather. Misure: SVT 01 cm 20 x 20 x 4 SVT 05 cm 17 x 16 x 4. SVT 03 Kožená skládaná miska na drobné předměty, pevně ušitá, s efektem teletiny. Je olemovaná přírodní kůží. Rozměry: 12 x 15 x 4 cm. Kožená skládaná miska na malé predmety, pevne ušitá s efektom teľaciny. Je olemovaná prírodnou kožou. Rozmery: 12 x 15 x 4 cm. Waterproof, hand finished, tough stitched svuotatasche with nabuck effect. It is lined in natural leather. Misure: cm 12 x 15 x 4.

31 SPL 01 Nastavitelný chránič ramene, ručně dokončený, s efektem teletiny. Je vycpán plstí o tl. 8 mm. Podšívka je z přírodní prodyšné kůže. DX pravá SX levá. Nastaviteľný chránič ramená, ručne dokončený s efektom teľaciny. Je vypchatý plsťou o tl. 8 mm. Podšívka je z prírodnej priedušnej kože. DX pravý SX ľavý. Waterproof, hand finished, tough stitched, adjustable shoulder wrap with nabuck effect. It has 8 mm of felt padding. The liner is made of breathable natural leather. Available for right shoulder: DX (destro) - SX (sinistro). POTT 01 Pouzdro na závěr s vodovzdornou úpravou, ručně dokončené, pevně ušité s efektem teletiny. Je podšité velurem s poutkem na opasek. Púzdro na záver s vodeodolnou úpravou, ručne dokončené, pevne ušité s efektom teľaciny. Je podšité velurom s pútkom na opasok. Waterproof, hand finished, tough stitched breechblock carrier for rifle with nabuck effect. It is lined with suede leather and has a belt loop.

32 CPD 01 Kožená aktovka s vodovzdornou úpravou, ručně dokončená,plně podšitá, kožené detaily, rukojeť na kroužcích a podšitý ramenní pás. Rozměry: 43 cm x 33 cm x 15 cm. Kožená aktovka s vodeodolnou úpravou, ručne dokončená, plne podšitá, kožené detaily, rukoväť na krúžkoch a podšitý ramenný pás. Rozmery: 43 cm x 33 cm x 15 cm. Leather briefcase, waterproof treated, hand finished. Fully lined, leather details, rings for strap and leather shoulder strap lined. Sizes: 43cm x 33cm x 15cm. PSG 01 Ramenní zavěšení ulovené zvěřiny ptáků, kůže s vodovzdornou úpravou, polstrovaná, podšitá neoprenem, silné švy zajišťují trvanlivost. 10 závěsných kroužků. Ramenné zavesenie diviny vtákov, koža s vodeodolnou úpravou, polstrovaná, podšitá neoprénom, silné švy zaisťujú trvanlivosť. 10 závesných krúžkov. Leather brings wild game, waterproof treated, hand finished with Neoprene lined. 10 adjustable rin.

33 CN 09 CN 09P Kožený pás, ručně dokončený, kožené podšití. Masivní přezka s mosaznou patinou. Zaoblené, prošité okraje. CN09/40: výška: 40 mm v nabídce v následujícíh délkách: cm. CN09P/35: výška: 35 mm v nabídce v následujícíh délkách: cm. Kožený pás, ručne dokončený, kožené podšitie. Masivná pracka s modsaznou patinou. Zaoblené, prešité okraje. CN09/40: výška: 40 mm v ponuke v nasledujúcich dĺžkách: cm. CN09P/35: výška: 35 mm v ponuke v následujúcich dĺžkách: cm. Leather belt, hand finished, leather lining. The heavy buckle has a weathered brass finish. The edges are rounded and stitched. CN09/40: height: 40 mm sizes available: cm. CN09P/35: height: 35 mm sizes available: cm.

34 BARVY / FARBY / Available colors ECO tmavě hnědá ECO hnědá Jen pro položky / len pre položky / only for: BRE01 - BRE02 - CAE05 CAE07 Standardní kůže zesílená Standardná koža zosílená Standard leather fatted up Červená kůže Červená koža Red full grain leather Kůže tiger Koža tiger Tiger leather Kůže leopard Koža leopard Leopard leather Podšívka brašen Podšívka tašiek Bags lining

35 Ilustrace a barvy výrobků uvedených v tomto katalogu jsou pouze orientační. Artipel si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění vylepšit své modely, nebo provést změny konstrukční povahy. Ilustrácie a farby výrobkov uvedených v tomto katalógu sú iba orientačné. Artipel si vyhradzuje právo bez predchádzajúceho upozornenia vylepšiť svoje modely, alebo previesť zmeny konštrukčnej povahy.

Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži!

Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži! Tiger line je vyrobena z ručně malované kůže nejedná se o opravdovou tygří kůži! Tiger line je vyrobená z ručne farbenej kože nejedná se o reálnú kožu z tygra! The TIGER line is made out of hand-painted

Více

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna. Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna. Original Loden of Italian manufacture 100% wool

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna. Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna. Original Loden of Italian manufacture 100% wool Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Originálny Loden od talianského výrobcu, 100% vlna Original Loden of Italian manufacture 100% wool BRL 07 BRL 07/2 Řemen na zbraň s Lodenem, vodovzdornou

Více

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna

Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Originální Loden od italského výrobce, 100% vlna Original Loden of Italian manufacture 100% wool BRL 07 BRL 07/2 Řemen na zbraň s vodovzdornou úpravou, s efektem teletina a Lodenem. Neklouzavá úprava,

Více

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť.

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. The new cloth Explorer

Více

Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost.

Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. The new cloth Explorer of Italian manufacture combines the lightness to the resistan-ce, the elegance to the practicality.

Více

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť.

Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. Nová látka Explorer italského výrobce spojuje lehkost a odolnost, eleganci a praktičnost. Nová látka Explorer od talianskeho výrobcu spojuje ľahkosť a odolnosť, eleganciu a praktičnosť. The new cloth Explorer

Více

BR 01/R. Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná).

BR 01/R. Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná). KATALOG 2015 BR 01/R Ekonomický řemen na zbraň vyrobený z obšité kůže, prošitým poutkem a mosaznou přezkou. (barva kůže může být odlišná). Délka: 102 cm Economic gun sling made of lined leather, stitched

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3 lovecké plátno, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň

Více

KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE

KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE KATALOG VÝROBKŮ Z KŮŢE CRAZY HORSES Stránka 2 OBSAH O nás.... 4-5 Sedlo drezurní.. 6 Ohlávka... 7 Opasek...... 8 Pouzdro na pistoli... 9 Pouzdro na nůţ... 10 Tepaný řemen na pušku.. 11 Nábojový pás...

Více

Barrier. Baltic. Buckskin. oblečení. clothing

Barrier. Baltic. Buckskin. oblečení. clothing Barrier Outdoorová bunda Materiál: Pontetorto NOWIND membrána zabraňující proniknutí větru s výbornými perspiračními vlastnostmi. Dva větrací otvory vpředu, stahování na bocích a za krkem, oboustranný

Více

ODĚVY. 2 in1 PRÁCE A VOLNÝ ČAS WORK AND FREE TIME GARMENTS GARMENTS CV TM CV TM. Vesta / Waistcoat IDAHO. Vesta / Waistcoat IDAHO

ODĚVY. 2 in1 PRÁCE A VOLNÝ ČAS WORK AND FREE TIME GARMENTS GARMENTS CV TM CV TM. Vesta / Waistcoat IDAHO. Vesta / Waistcoat IDAHO ODĚVY GARMENTS kód 1308-VV název Vesta TEXAS Zateplená, oboustranná, se zipem a krycí légou, 7 kapes, materiál: 65% polyester, 35% Bavlna barva velikost CV TM code 1308-VV Waistcoat TEXAS Padded, reversible,

Více

www.proline-tools.pl 81

www.proline-tools.pl 81 www.proline-tools.pl 81 SKŘÍŇKY, TAŠKY 1 SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ ZÁSUVEK Tool cabinet KOVOVÁ SKŘÍŇKA NA NÁŘADÍ Tool boxes zásuvek o rozměrech 8x1 cm a hluboké 1x0cm a x10 cm zásuvek 10 88 x 8 x 1 SKŘÍŇKA NA

Více

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex. Lanex SAFETY HARNESS

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex. Lanex SAFETY HARNESS 09_postroje_221-225.qxd 7/12/07 4:40 PM Str. 221 LX 2 *PSHLX2MXL Jedná se o univerzální typ postroje s širokou škálou použití. Zachycovací postroj LX 2 má zadní a přední kotvící prvek polohovací pás s

Více

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE

BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE Lanex FLXK01 LX 2 Jedná se o univerzální typ postroje s širokou škálou použití. Zachycovací postroj LX 2 má zadní a přední kotvící prvek polohovací pás s bočními oky nastavitelné ramenní a stehenní popruhy

Více

pánská peněženka / men s wallet 100598 size: 13,5 x 11 cm pánská peněženka / men s wallet 102306 size: 15 x 9,5 cm

pánská peněženka / men s wallet 100598 size: 13,5 x 11 cm pánská peněženka / men s wallet 102306 size: 15 x 9,5 cm kolekce CLASSIC Precizní zpracování přírodně činěných, ručně tamponovaných materiálů a použití klasických výrobních postupů dává možnost vzniku klasického výrobku. Individuální výběr každého jednotlivého

Více

Vše pro myslivost a náročnou turistiku

Vše pro myslivost a náročnou turistiku Vše pro myslivost a náročnou turistiku Provedení výrobků A vepřová kůže, hnědá B kombinace textilu a kůže, B/1, B/2 lovecká plachtovina, B/3, B/4 kortexin C hovězí kůže D, lovecká zeleň E jiné provedení

Více

MERCHANDISE. Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current logos FUTURE NATURE. www.robe.cz. Fabric: 100% Cotton

MERCHANDISE. Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current logos FUTURE NATURE. www.robe.cz. Fabric: 100% Cotton N A B Í D K A F I R E M N Í H O O B L E Č E N Í A 3 D P Ř E D M Ě T Ů, k o n c e p t, d e s i g n a l a y o u t ( c ) E L L I P S E, 2 0 1 2 Men's t-shirt Men's classic cotton t-shirt with prints of current

Více

BOOK LEATHER COLLECTION 2015

BOOK LEATHER COLLECTION 2015 BOOK LEATHER COLLECTION 2015 prvotřídní kůže, kterou nám dodávají naši indičtí partneři z Kalkaty. Zde se toto tradiční řemeslo předává už po mnoho generací, zdejší kůže proto dosahuje nejvyšší kvality.

Více

od 0, 829 od 0, M mm 196 Kompletný sortiment papierových tašiek a cenník on-line je na našich www stránkach alebo na dopyt.

od 0, 829 od 0, M mm 196 Kompletný sortiment papierových tašiek a cenník on-line je na našich www stránkach alebo na dopyt. 160 100 230 mm ks 1-399 400+ 2 000+ 4 000+ 0,477 0,460 0,442 0,428 20992.B 20994.B 220 110 300 mm ks 1-249 250+ 1 250+ 2 500+ 0,853 0,805 0,773 0,749 20991.C 20995.C s darčekovou visačkou (komplimentkou)

Více

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.

Profesionální. ochranné. oblečení. vyšší stupeň ochrany při produkci potravin. Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema. Profesionální ochranné oblečení vyšší stupeň ochrany při produkci potravin Pro více informací navštivte naše webové stránky: www.hema.cz KLEEN FLEXOTHANE Kleen má anti bakteriální vlastnosti, Povrch ze

Více

Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH

Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH Outdoorový batoh BERGARA cena 1.600,- Kč / 65,- Ceny vč. 20% DPH šedočerné nebo zelené provedení s možností odejmutí pomocného bederního popruhu lehký, pohodlný voděodolný batoh o objemu 30 litrů, vybavený

Více

Cestovní potřeby. Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 22,71

Cestovní potřeby. Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 22,71 Cestovní potřeby Cestovní potřeby Cambridge 70060 Aktovka na dokumenty rozměry: 42 31 16 cm cena: 22,71 Hubert 70210 Kožená aktovka s páskem přes rameno rozměry: 42 34,5 10 cm barva na obrázku: 66 hnědá

Více

ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA ROCKDALE

ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA ROCKDALE ODĚVY VESTY - ČERVA NYALA Zateplená nepromokavá vesta,100% polyester povrstvený PVC, zateplení a podšívka polyester, vnitřní kapsa na mobil, velikosti S - XXXL Waterproof, thermoinsulated vest, 100% polyester

Více

Tabulka pro velikosti postrojů

Tabulka pro velikosti postrojů 250 252 254 256 BEZPEČNOSTNÍ POSTROJE SAFETY HARNESSES TLUMIČE PÁDU ENERGY ABSORBERS LANA, UPÍNACÍ POMŮCKY ROPES, CONNECTORS DOPLŇKY ACCESSORIES PRÁCE VE VÝŠKÁCH Tabulka pro velikosti postrojů velikost

Více

PRACOVNÍ ODĚVY / Workwear

PRACOVNÍ ODĚVY / Workwear COOL TREND COOL TREND - KIDS H8700 modro-žlutá /blue-yellow H8701 šedo-oranžová /grey-orange H8702 modro-červená /blue-red dětské montérkové kalhoty s laclem, 100% bavlna, 270 g/m 2, reflexní pruhy kids

Více

Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní

Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní Příslušenství pro lov a střelecký sport Zajištění zbraní Pouzdra na kulovnice Vypolstrovaná pouzdra a dvojpouzdra na kulovnice z polyester nylonové tkaniny 900 - D. Na straně osazeno kapsou na munici

Více

Šablona strom. str. 20 Skutečná velikost (mřížka 10 x 10 mm)

Šablona strom. str. 20 Skutečná velikost (mřížka 10 x 10 mm) Šablona strom str. 20 (mřížka 10 x 10 mm) Šablona trojúhelníkové aplikace str. 25 (mřížka 10 x 10 mm) Kruhové šablony na aplikace str. 27 (mřížka 10 x 10 mm) Šablona na patchworkový šestiúhelník str. 30

Více

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu

CENÍK VÝMĚNY ZIPU. SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu CENÍK VÝMĚNY ZIPU SUKNĚ, KALHOTY, HALENKY, POLOKOŠILE Uvedené ceny jsou bez cen zipu cena v Kč sukně bez podšívky 100,- sukně s podšívkou 110,- kalhoty bez podšívky 100,- kalhoty s podšívkou 110,- riflové

Více

CENÍK Kancelářské stoly NEW EASY (k cenám se připočítává 21 % DPH) platný od 28.4.2015

CENÍK Kancelářské stoly NEW EASY (k cenám se připočítává 21 % DPH) platný od 28.4.2015 CENÍK Kancelářské stoly NEW EASY (k cenám se připočítává 21 % DPH) platný od 28.4.2015 Dodací lhůty a podmínky: * 4-5 týdnů po objednání * zabezpečujeme dopravu na místo určení na náklady zákazníka * při

Více

Together H A N D B O O K

Together H A N D B O O K Together HANDBOOK Konferenční stůl Together Úvod TOGETHER je rámový konferenční stůl vhodný do jednacích a zasedacích místností. Jeho výhodou je dlouhá životnost a použité materiály nezatěžující životní

Více

Al A. tu Bu e. g o. Bazénové žebříky Pool ladders Madla Handrails Bazénové žebříky, příslušenství...

Al A. tu Bu e. g o. Bazénové žebříky Pool ladders Madla Handrails Bazénové žebříky, příslušenství... Žebříky, schodiště Pool ladders, staircase azénové žebříky.................................. 108 Pool ladders...................................... 108 Madla...........................................

Více

ODĚVY zimní. winter CLOTHING

ODĚVY zimní. winter CLOTHING 03_Odevy07_070-130.qxd 7/12/07 2:43 PM Str. 73 CLOTHES BLESBOK Zateplená nepromokavá bunda, 100% polyester povrstvený PVC, odepínací kapuce, vnitřní kapsa na mobil, polyesterová podšívka se zipem přizpůsobená

Více

MANNLICHER (str 6-15) 2007

MANNLICHER (str 6-15) 2007 Stránka 1 MANNLICHER (str 6-15) 2007 MANNLICHER LUXUS Základní konfigurace Luxus, polopažba dřevo třída 1, dřevěné boční panely, hlaveň 600mm, standardní klika závěru, napínáček / bez napínáčku, picatinny

Více

Elektroinstalační lišty a tvarovky. Elektroinstalační lišty / Cable trunkings

Elektroinstalační lišty a tvarovky. Elektroinstalační lišty / Cable trunkings Elektroinstalační lišty a tvarovky Elektroinstalační lišty / Cable trunkings Z důvodu jednodušší instalace jsou lišty na spodní straně opatřeny montážními otvory. Délka 2m. Na přání lze vyrobit v různých

Více

ZORO WINTER BRIAN WINTER URBI WINTER XX. Zimní rukavice / Winter gloves 9, 11 CAT CAT CAT 0003-XX XX L-9 Z

ZORO WINTER BRIAN WINTER URBI WINTER XX. Zimní rukavice / Winter gloves 9, 11 CAT CAT CAT 0003-XX XX L-9 Z ZORO WINTER 3700 006 000 XX 0003-XX CZ / Zimní rukavice s podšívkou. Doporučené použití: práce v chladném počasí v suchém prostředí. Odvětví: stavebnictví. Materiál: dlaň - vepřovicová štípenka, hřbet

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

ALFA UP H A N D B O O K

ALFA UP H A N D B O O K ALFA UP HANDBOOK Kancelářský systém ALFA UP Úvod Flexibilní výškově stavitelný stolový systém ALFA UP Výškově stavitelné nohy jsou konstrukčně řešeny jako 3stupňové umožňující změnu výšky v rozsahu od

Více

Kulovnice a malorážky

Kulovnice a malorážky MODEL 700 SPS CENTERFIRE BOLT ACTION RIFLE w/r3 Recoil Pad New 7349.204 Ruger 18 333 Kč New 7353 New 7351 New 7355 New 7357 New 7359 New 7361 New 7363 New 7331 New 7333 New 7385 New 7387 New 7389.270 WSM.300

Více

ODĚVY vesty. vests CLOTHING

ODĚVY vesty. vests CLOTHING ODĚVY vesty vests CLOTHING ROCKDALE Zateplená vesta z nylonu povrstveného polyuretanem, kapuce v límci, polyesterová podšívka se zipem přizpůsobená na strojní vyšívání, velikosti S, M, L, XL, XXL, XXXL

Více

FS990. Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges

FS990. Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges 3 FS0 Samozavírací závěsy Hydraulic bottom hinges FS0 Samozavírací dolní závěs s aretací 0 Hydraulic bottom hinge, hold in 0 0 0 4 57 ± 3 8 7 48 28 0 ±4 24 ± 3 0 4 0 ɸ,5 48 Montážní podlahová základna

Více

Dodací lhůta max. 2 týdny, cena dle objednávky zboží + dobírka. MNOHO ÚSPĚŠNÝCH KILOMETRŮ VÁM VŠEM PŘEJE Fa GODULOVÁ

Dodací lhůta max. 2 týdny, cena dle objednávky zboží + dobírka. MNOHO ÚSPĚŠNÝCH KILOMETRŮ VÁM VŠEM PŘEJE Fa GODULOVÁ NABÍDKOVÝ CENÍK 2012 Fa.: EVA GODULOVÁ Adresa : EVA GODULOVÁ PLYNÁRENSKÁ 4a / 1444 HAVÍŘOV 4 PROST. SUCHÁ 735 64 www.ewog.websnadno.cz Fa GODULOVÁ si vyhrazuje právo na změnu materiálů, dle možnosti výrobce

Více

M-LOCK Magnetický zámek pro křídlové sklněné dveře. M-LOCK Magnetic lock for glass swing doors

M-LOCK Magnetický zámek pro křídlové sklněné dveře. M-LOCK Magnetic lock for glass swing doors M-LOCK Magnetický zámek pro křídlové sklněné dveře M-LOCK Magnetic lock for glass swing doors M-L ock Serratura Magnetica Magnetický zámek M-Lock Přednosti (výhody) 31 mm Extrémně malé rozměry Extrémně

Více

batohy A B C D E F G H backpacks VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES Dvě komory Two compartments Adjustable Husky Back System

batohy A B C D E F G H backpacks VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES Dvě komory Two compartments Adjustable Husky Back System 24 VÝBAVA batohů Husky 2005/Husky 2005 rucksacks ACCESSORIES A B C D E F G H Dvě komory Posuvný zádový systém Prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných rameních a bederní popruzích, hrudní poprhuh

Více

BERGAMO FIRENZE RIMINI. Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges

BERGAMO FIRENZE RIMINI. Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges 3 BERGAMO FIRENZE RIMINI Samozavírače a samozavírací závěsy Floor springs and hinges Bartosini s.r.o. Kancelář: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín tel.: +420 602 322 276; e-mail: bartosini@bartosini.cz

Více

www.alu-sv.com BLATNÍKY A BEDNY NA NÁŘADÍ MUDGUARDS AND TOOLBOXES 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5

www.alu-sv.com BLATNÍKY A BEDNY NA NÁŘADÍ MUDGUARDS AND TOOLBOXES 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5 5.1 CZ LATNÍKY A EDNY NA NÁŘADÍ 5.1 latníky 5.2 edny na nářadí 5.3 Kanystry na vodu a schránky na hasící přístroje 5.4 Zakládací klíny 5.5 Držáky rezervy a navijáky EN 5.1 Mudguards 5.2 Toolboxes 5.3 Plastic

Více

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107

CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 107 CESTOVÁNÍ, VOLNÝ ČAS 1 3500 Šňůrka na krk - lanyard s kovovou karabinkou polyester 48 2 cm potisk: TR3 20 1,8 cm 6,30 3506 Šňůrka na krk - laynard s kovovou karabinkou a poutkem na mobilní telefon, polyester

Více

Tašky, batohy, cestovní zavazadla

Tašky, batohy, cestovní zavazadla Tašky, batohy, cestovní zavazadla Papírová taška s plochým držadlem, bílá kraft papír od 4, 50 Papírová taška s plochým držadlem, natural sulfátový papír od 4, 70 91371.B 440 140 500 mm 913H1.B 320 130

Více

zima 2014-2015 11-J1085 Péřový zimní kabát s kapucí Matový vnějšímateriál, který je vodě a větru odolný Dvoucestný zip s vnitřní klopou Odepínací kapuce Elastický pás na kapuci, na rukávech a na spodním

Více

Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013

Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013 Podrobně k vybraným novinkám z kolekce DIDRIKSONS1913 pro sezónu jaro/léto 2013 VÝROČNÍ KOLEKCE SKUTEVIK pánská retro bunda Pánská polyuretanová bunda naprosto odolná větru i dešti, svařené švy. Z vnitřní

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele NA PŘÍKOPĚ 28 115 03 PRAHA 1 Č.j.: 2015/124152/CNB/420 Písemná zpráva zadavatele VEŘEJNÁ ZAKÁZKA Dodávky osobních ochranných pracovních prostředků a jednotného pracovního oblečení (část III. veřejné zakázky)

Více

stany A B C D tents VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 tents ACCESSORIES

stany A B C D tents VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 tents ACCESSORIES VÝBAVA stanů Husky 2005/Husky 2005 ACCESSORIES A B C D E F Voděodolnost Husky Dostatečné vodní sloupce v hodnotě až 6000 mm/cm 2 tropiko a 10000 mm/cm 2 podlážka (dle typu stanu), PU zátěry a podlepené

Více

Technická specifikace nabídky 1. Identifikační údaje zakázky

Technická specifikace nabídky 1. Identifikační údaje zakázky Označení zakázky Zadavatel zakázky Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: E-mail: IČ: DIČ: Spisová značka v OR: Osoba opráv. Jednat za uchazeče: Kontaktní osoba: Tel./fax. E-mail: Technická specifikace

Více

www.lanex.cz Photo Lanex

www.lanex.cz Photo Lanex www.lanex.cz Photo Lanex 08_01_postroje_Lanex_k01.indd 373 22.7.2009 10:02:49 Statická lana vyráběná v akciové společnosti LANEX a.s. v Bolaticích jsou výrobky, které budou i v těch nejnáročnějších situacích

Více

MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT LIFELINE - 06/2018 WEB:

MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT LIFELINE - 06/2018 WEB: MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT LIFELINE - 06/2018 WEB: www.mk-racing.cz, www.zavodniauta.cz Hasící systémy a příslušenství MAIL: praha@mk-racing.cz & morava@mk-racing.cz, TEL.: +420-778005253 & +420-603785748

Více

Pracovní oděvy pánské

Pracovní oděvy pánské Pracovní oděvy pánské Pánská bunda OTAKAR a kalhoty TEODOR Pánská bunda EDA P152121 P150313 P152122 P150314 P15212 Pánská bunda s krytým zapínáním, rukávy do manžety, kapsy a poutka pro různá využití,

Více

Kolekcia Alpine BUTIK 2017

Kolekcia Alpine BUTIK 2017 Kolekcia Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIČKA POLOTRIČKA KOŠELE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČIAPKY STRANA 13 3 BUTIK PRE DETI STRANA 18 4 DOPLNKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIČKA POLOTRIČKA

Více

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými

AERO SPEED PACK 85 S ÉRIE A ERO S PEED P A CKS. Postranní víko a prostor pro laptop s ochrannými voděodolnými A ERO S PEED P A CKS Batohy Tamrac Aero Speed Pack jsou ideálním řešením pro fotografy, kteří upřednostňují komfort batohu, ale nechtějí přijít o výhodu rychlé dostupnosti svého vybavení. Firma Tamrac

Více

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1

průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna 160 g/m 2 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 KATALOG 2018 průkrčník lemován žebrovým úpletem 1:1 RESIST R01 60 0 95 0 01-X 00 NEW Single Jersey, 100 % předsrážená bavlna, 160 g/m 2 S - 4XL pratelné na 95 C (bílé) a 60 C (barevné) předsrážená bavlna

Více

YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY. PRECIOSA Jewellery & Decoration

YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY. PRECIOSA Jewellery & Decoration YOUR CRYSTAL HARMONY EXCLUSIVE JEWELLERY PRECIOSA Jewellery & Decoration 2 SILVER ELEGANCE YOUR CRYSTAL HARMONY PRECIOSA Jewellery & Decoration 3 SILVER ELEGANCE GENTLE PASSION 5213 69 Rosa Earrings Ag

Více

PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2

PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 TEXTILNÍ TEXTILE PARTIALproduction Produkty Products QUALITY 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 PRINT 100% bavlna/cotton 400 g/m 2 9951 black Základní řada, která vyhoví i těm nejnáročněj- 9951 black Froté vyrobené

Více

ODĚVY zimní. winter CLOTHING

ODĚVY zimní. winter CLOTHING GLIDER Zateplená nepromokavá bunda, 100% polyesterové mikrovlákno povrstvené PVC, zateplení a podšívka polyester, černá / šedá, odepínací kapuce, vnitřní kapsa na mobil, Waterproof, thermoinsulated jacket,

Více

Kolekce Alpine BUTIK 2017

Kolekce Alpine BUTIK 2017 Kolekce Alpine BUTIK 2017 OBSAH 1 TRIKA POLO TRIKA KOŠILE STRANA 5 2 MIKINY BUNDY ČEPICE STRANA 13 3 BUTIK PRO DĚTI STRANA 18 4 DOPLŇKY A MODELY STRANA 21 5 TAŠKY A BATOHY STRANA 27 1TRIKA POLO TRIKA

Více

Zástrče, pákové uzávěry / Latches, lever locking

Zástrče, pákové uzávěry / Latches, lever locking Zástrč nábytková ZN1 / Furniture latch ZN1 materiál / material: Z pozinkovaná, Y žlutý pozink / Zn, tropic. plated steel Zástrč lakovaná Z4 / Latch painted Z4 kg/100pcs materiál / material : hnědý lak

Více

7242FT 847,00 Kč. Kožená obuv profesionální, bez ochranné špice, bez ochrany proti propichu. 7243FT 812,00 Kč. Kožená obuv profesionální, voděodolné,

7242FT 847,00 Kč. Kožená obuv profesionální, bez ochranné špice, bez ochrany proti propichu. 7243FT 812,00 Kč. Kožená obuv profesionální, voděodolné, 2 7241FT 786,00 Kč 667,00 Kč 7242FT 847,00 Kč 653,00 Kč 7243PL 904,00 Kč 760,00 Kč Profesionální kožené polobotky, voděodolné, bez ochranné špice, bez ochrany proti propichu EN 20347 O2 FO SRC Kožená obuv

Více

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál

Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty HHS a PČR. Materiál - 1 - POLICEJNÍ PREZIDIUM ČESKÉ REPUBLIKY Správa logistického zabezpečení PŘÍLOHA Č.2 K Č.j: PPR-10743-4/ČJ-2012- Specifikace veřejné zakázky pro hudebníky HHS a P ČR: Stejnokroj pro hudebníky a dirigenty

Více

Ceník opravy obuvi a galantérie. platný od

Ceník opravy obuvi a galantérie. platný od Ceník opravy obuvi a galantérie OPRAVY I platný od 1. 1. 2013 DÁMSKÁ PÁNSKÁ Podešve 250,- 330,- Podrážky 150,- 200,- Podrážky speciál 200,- 200,- Patníky 100,- 150,- Patníky vlastní 65,- 65,- Patníky speciál

Více

ALFA UP H A N D B O O K

ALFA UP H A N D B O O K ALFA UP HANDBOOK Kancelářský systém ALFA UP Úvod Flexibilní výškově stavitelný stolový systém ALFA UP Výškově stavitelné nohy jsou konstrukčně řešeny jako 3stupňové umožňující změnu výšky v rozsahu od

Více

S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k

S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k S.P.M. Liberec s.r.o. Stav skladu výrobků k 31.12.2017 Produkt Popis Katalogové číslo Skladem Cena průměrná Celkem FIFO 001749 Pouzdro na dva zásobníky SA 58 levé S - khaki 2 95,73 191,45 001750 Pouzdro

Více

IV. Žebříky, schodiště. Pool ladders. Příspěvek do soutěže DLW bazén roku 2008 Fólie DLW Bluestone

IV. Žebříky, schodiště. Pool ladders. Příspěvek do soutěže DLW bazén roku 2008 Fólie DLW Bluestone IV. Žebříky, schodiště Pool ladders Příspěvek do soutěže DLW bazén roku 2008 Fólie DLW Bluestone Bazénové žebříky / Pool ladders IV. Žebříky jsou určeny pro privátní a komerční bazény. Jsou vyrobeno z

Více

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00

Plážové doplňky. od 12, 90. od 79, 00. od 139, 00 Plážové doplňky 108.425 Létající talíř Frisbee - klasická sportovní potřeba s velkou plochou pro potisk. Materiál: plast. Rozměr: ø 22 cm. Technologie potisku: sítotisk. Plocha pro potisk: ø 12 cm. Množství

Více

4Ever H A N D B O O K

4Ever H A N D B O O K 4Ever HANDBOOK Kancelářský systém 4Ever Úvod Základními stavebními komponenty podnoží jsou bočnice a podélné nosníky. Bočnice je tvořena nohami čtvercového průřezu 45 x 45 mm, spojovacím vodorovným bočním

Více

Citis SN h a n d b o o k

Citis SN h a n d b o o k handbook Kancelářský systém Úvod Pevná varianta stolového systému CITIS je vhodná do běžného administrativního provozu pro vybavování všech druhů kanceláří, call center, zasedacích či školicích místností

Více

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106 JOY-AAB106 Držák ipadu 2/3/4 na trubku - možnost připevnit držák na jakýkoliv pevný povrch bez ohledu na tvar - stůl, loketní opěrka, regál, kočárek, postel - upevnění na desku do tloušťky cca. 4,1cm a

Více

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody.

* 2006 Kanada. 2010 partner ZOH Vancouver. Kombinace trendů do města i přírody. Inovativní tkaniny. Prověřené konstrukční metody. Představení značky * 2006 Kanada 2010 partner ZOH Vancouver Kombinace trendů do města i přírody Inovativní tkaniny Prověřené konstrukční metody Dlouhá životnost Sportovní duch Logo inspirováno Zimními

Více

Triko 160 Triko 190 Dětské triko 160 úplet jersey / jersey knit 100 % bavlna / 100% cotton 160 g/m 2

Triko 160 Triko 190 Dětské triko 160 úplet jersey / jersey knit 100 % bavlna / 100% cotton 160 g/m 2 Triko 160 Triko 190 Dětské triko 160 / 100% cotton / 100% cotton 190 g/m 2 / 100% cotton Tričko z česané bavlny, materiál je hladký a příjemný na dotek. Kulatý průkrčník s nízkým patentem, který obsahuje

Více

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL

NOVINKA NOVINKA 2016 DMACHGIW S/M/L/XL/XXL/3XL LULEA2 S/M/L/XL/XXL/3XL NOVINKA NOVINKA 2016 Podšívka límce z polar fleecu Golier s polar flis podšívkou DMACHGIW Dekorativní reflexní proužek na zádech Dekoratívne reflexné pásy na chrbte Zateplená vesta s mnoha kapsami (řada

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2010 / 2011 ČEPICE, ŠÁLY, SPODNÍ PRÁDLO KARA -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá,

Více

LA H 002 Fialové květované holinky

LA H 002 Fialové květované holinky LA H 001 Červené květované holinky Holinky s nastavitelnou přezkou pro větší pohodlí a jednoduchost použití. Voděodolné. Odolná gumová podrážka s podpatkem. LA H 002 Fialové květované holinky Holinky s

Více

Gymnázium, Brno, Slovanské nám. 7 WORKBOOK. Mathematics. Teacher: Student:

Gymnázium, Brno, Slovanské nám. 7 WORKBOOK.   Mathematics. Teacher: Student: WORKBOOK Subject: Teacher: Student: Mathematics.... School year:../ Conic section The conic sections are the nondegenerate curves generated by the intersections of a plane with one or two nappes of a cone.

Více

Ceník - Notebook brašny

Ceník - Notebook brašny BASIC Notebook Brašna "Sportsline II" Sportsline I - prostorné polstrované hlavní oddělení - uvnitř brašny oddělení pro dokumenty - organizér se dvěmi kapsami a 3 držáky per - dvě přední kapsy /červená

Více

MODEL 97. Cena s DPH Colt (5 shot) 4¼", 5½", 7½" ,-Kč Special (5shot) 4¼", 5½", 7½" ,-Kč

MODEL 97. Cena s DPH Colt (5 shot) 4¼, 5½, 7½ ,-Kč Special (5shot) 4¼, 5½, 7½ ,-Kč MODEL 97 Model 97 Premier Grade Adjustable Sights Adjustable sight models are drilled and tapped for scope mounts. Nerezové provedení, broušený/jemně perličkovaný povrch, pažbičky z tvrdého dřeva Seřiditelné

Více

Katalog reklamního textilu 2014

Katalog reklamního textilu 2014 Katalog reklamního textilu 2014 Obsah Trika pánská... 3 Triko pánské T160... 4 Triko pánské EXCLUSIVE... 5 Triko pánské V - Neck... 6 Triko pánské dlouhý rukáv... 7 Triko pánské bez rukávů... 8 Triko pánské

Více

Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou )

Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou ) CENNÍK SPOJOK 2016 Cena kompletnej spojky (FB)* (hotovou dierou skladových priemerov) Cena kompletnej spojky (PB) (s predvŕtanou dierou ) Ceny jednotlivých častí spojok veľkosť spojky SW L 180 mm 180 mm

Více

váš nový kamarád your new buddy

váš nový kamarád your new buddy váš nový kamarád your new buddy fabula Jídelní židlička je součástí každé domácnosti s malým dítětem. Doporučujeme židličku Fábulu, která je komfortní a polohovatelná. multifunkční židlička pro děti od

Více

Americký pěšák v Československu 1945

Americký pěšák v Československu 1945 Americký pěšák v Československu 1945 Příslušník 2. pěší divize Indianhead, 38. pěší pluk (Domažlicko, 5. května 1945) Autor: Daniel Malý, Foto: Blanka Chocová, Figurant: Stanislav Bečvář KVH Tommy & Yankee

Více

project ladies jacket active plus

project ladies jacket active plus content /obsah: inspiration / inspirace 4 fashion design / návrh oděvu.. 6 color variation / barevné variace.. 7 technical draft and description / technický nákres a popis.... 9 description / english.....

Více

Klubové předměty DDCCR

Klubové předměty DDCCR Klubové předměty DDCCR - doručení možné poštou (poštovné a balné 150Kč) nebo osobně po předchozí domluvě na akcích DDCCR - platba předem na účet DDCCR, VS: 7 - termín dodání je cca. 2-3 týdny - objednávky

Více

Exxcurve. Exxcurve. W 940 x H 1050 x D 560 mm. deska Graphic size: Cena celkem. Exxcurve Mini. W 780 x H 950 x D 460 mm.

Exxcurve. Exxcurve. W 940 x H 1050 x D 560 mm. deska Graphic size: Cena celkem. Exxcurve Mini. W 780 x H 950 x D 460 mm. EXXCOUNTER model MODEL kat. ART č. NR rozměry SIZE grafiky PRICE cena () 57609 57609 Exxcurve Exxcurve W 940 x H 1050 x D 560 2 ks. 390x1000 čelní 1 pcs zahnutá 903x1000 deska, 2 pcs 390x1000 1 ks. 903x1000

Více

Ostatní / Accessories

Ostatní / Accessories _Ostatní 71060 I1045 tříokruhový komfortní bezpečnostní postroj, velikost L nastavitelná, váha 1138 g fullbody safety harness, 3 gear rings, size L adjustable, weight 1138 g 71070 I1046 pracovní polohovací

Více

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK

445,- 38 42 575,- 36 44 545,- 365,- 36 42 425,- 425,- E. ART. 76190 PODPRSENKA CZK 2 LITEX SWIMWEAR COLLECTION A. ART. 76188 545,- C. ART. 76192 S KOŠÍČKY PUSH-UP. Zapínání na zádech. Kontrastní nastavitelná ramínka. Řasení. 80% Polyamid + 20% Elastan Tisk + černá. 36, 38, 40, 42, 44

Více

124 15 PRACOVNÍ OPASKY

124 15 PRACOVNÍ OPASKY 124 15 SNIKKI KOMFORTSYSTÉM POSTAVTE SI VÁŠ VLASTNÍ PRACOVNÍ OPASEK 1. Zvolte si typ opasku: Ergo opasek (strana 133), komfortní opasek (strana 128), kožený opasek (strana 129) nylonový opasek (strana

Více

Executive office furniture system LINEART. Systém manažerského nábytku LINEART

Executive office furniture system LINEART. Systém manažerského nábytku LINEART Systém manažerského nábytku LINEART Executive office furniture system LINEART L i n e a r t Rozmístění zásuvek a polic ve skříních a komodách umožňuje pohodlné ukládání dokumentů a kancelářského sortimentu.

Více

Element h A N D B o o K

Element h A N D B o o K handbook Skříňový program Úvod Kancelářský systém je skladebný, modulový, skříňový systém, který je určen pro doplnění stolových sestav Horizont nebo pro vytváření modulových stěn. Tento systém pak vytváří

Více

Samozavírače Floor springs BERGAMO

Samozavírače Floor springs BERGAMO Samozavírače Floor springs BERGAMO TD800 Podlahový samozavírač BERGAMO TD800 Floor spring BERGAMO TD800 Nastavitelné ventily 108 307 64 40 54 54 319 61 129 25 Samozavírač - bez aretace / Floor spring

Více

Hasící systémy a příslušenství TEL.: +420-778005253 & +420-603785748 Ceník je platný pro kurz 1 GBP = 39 CZK (+/- 1)

Hasící systémy a příslušenství TEL.: +420-778005253 & +420-603785748 Ceník je platný pro kurz 1 GBP = 39 CZK (+/- 1) MK-RACING - PERFORMANCE & MOTORSPORT LIFE-LINE - 03/2015 WEB: www.mk-racing.cz, MAIL: praha@mk-racing.cz & morava@mk-racing.cz Hasící systémy a příslušenství TEL.: +420-778005253 & +420-603785748 Ceník

Více

The global leader in door opening solutions

The global leader in door opening solutions Cylinder CYLINDRICKÉ locks VLOŽKY 2011 The global leader in door opening solutions Cylindrické Cylinder locks vložky with se increased zvýšenou protection ochranou pro for entrance vstupní dveře doors

Více

Esprit h a n d b o o k

Esprit h a n d b o o k handbook Kancelářský systém Úvod Kovové podnoží Základními stavebními komponenty podnoží jsou bočnice a čelní příčky. Noha je svařencem ve tvaru obráceného hranatého písmene U. Použitý materiál je dutý

Více

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč

SET 3ks RUČNĚ VYŠÍVANÉ. 99 Kč [3,95 ] 149 Kč [5,95 ] 199 Kč [7,95 ] 199 Kč [7,95 ] za soupravu VYROBENO Z LASTUR PERLORODEK. 299 Kč [11,95 ] 399 Kč DA Šála v cihlové barvě, x 0 cm, vhodná pro ženy i muže. Kč DA0 Paví oko šeříkové - souprava ručně vyšívaných náušnic a náhrdelníku, s kovovou spirálou. Délka náušnic: 0 cm, náhrdelní: 0 cm, délka přívěšku:

Více

04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS. 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS

04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS. 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS ESSENTIALS by 04» 07 KABELKY HANDBAGS 08» 09 MALÉ ZBOŽÍ SMALL GOODS 10» 11 DEŠTNÍKY a ČEPICE UMBRELLAS and HATS ESSENTIALS Pelcor je značka doplňků vyrobených z korkové kůže, která kombinuje modernost

Více

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2009 / 2010

KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2009 / 2010 ČEPICE KOLEKCE ZIMNÍCH ODĚVŮ SEZÓNA 2009 / 2010 KARA 071001038 -teplá zimní čepice z polar polyesteru vhodná i k dlouhodobým pobytům v chladném prostředí, podšívka z 3M Thinsulate, barvy modrá, černá 65

Více