Církevní mateřská škola Radost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Církevní mateřská škola Radost"

Transkript

1 Církevní mateřská škola Radost Bulharská 2331,Kročehlavy, Kladno tel/fax: , mob , web: Výroční zpráva 2017/2018

2 1. Základní údaje o mateřské škole NÁZEV: SÍDLO: Církevní mateřská škola Radost Bulharská 2331, Kročehlavy, Kladno ZŘIZOVATEL: Arcibiskupství pražské, Praha, Hradčanské nám. 16,PSČ STATUTÁRNÍ ORGÁN: Mons. Dominik Duka OP, Mons. ThDr. Michael Slavík, Mons. Mgr. Václav Malý, Mons. Karel Herbst, ŘEDITEL : ZÁSTUPCE ŘEDITELE: ČLENOVÉ RADY: PRÁVNÍ FORMA: Mgr. Anna Valentová není PhDr. Ivana Bernardová, Mgr. Monika Vagenknechtová, Ing. Jarmila Bláhová školská právnická osoba ČÍSLO TELEFONU: , WWW: cms-radost@cms-radost.cz cms-radost.cz IČO: IZO: POČET INTEGROVANÝCH DĚTÍ: 1 POČET DĚTÍ A POČET TŘÍD: 52 dětí 2 třídy, povolená kapacita MŠ je 60 dětí PROVOZ MŠ: ŠKOLNÍ VZDĚLÁVACÍ PROGRAM: Kytička pro radost 2.Stručná charakteristika a provozně materiální zabezpečení Děti v naší mateřské škole jsou rozděleny do dvou smíšených tříd. 1. třída Broučci 26 dětí ve věku 2,5 7 let (OŠD). V první třídě bylo umístěno integrované dítě. 2. třída Medvídci 26 dětí ve věku 2,5-7 let (OŠD). Naše mateřská škola se nachází v 1. patře bývalých jeslí, kde máme třídy, provozní zázemí i vlastní školní jídelnu. Majitelem budovy je Magistrát města Kladna. Nemáme bezbariérový přístup do tříd.

3 3. Personální zabezpečení a další vzdělávání pracovníků Provoz mateřské školy ve školním roce 2017/2018 byl zabezpečen dostatečně (viz. tabulka). Fyzické osoby Přepočtené na plně zaměstnané z toho bez kvalifikace Ředitelka Učitelky 3 2,9 studující Asistent ped. 1 0,75 0 Provozní ŠJ 2 1,5 0 Provozní 2 1,5 0 Celkem 9 7,65 0 Od funguje naše mateřská škola jako dvoutřídní. Přechod na toto uspořádání se ukázal jako správný krok. Výsledky přijímacího řízení jsou každoročně obdobné. Konečný výsledek přijímacího řízení je ovlivněn přesuny dětí zákonnými zástupci mezi mateřskými školami. Ve školním roce pracovnice CMŠ navštívily tyto kurzy: Učitelky: Ranní cvičení v MŠ Základy Hejného metody v předmatematické přípravě Relaxace a uvolňovací cviky v MŠ Ředitelka: Konference ředitelů CŠ a školských zařízení Porady ředitelů CŠ (pravidelně) GDPR GDPR Koncepce a strategie rozvoje školy VISK H-mat VISK ČBK AP ĆBK VISK VISK Účast na setkání Centra kolegiální podpory v Kladně. Účast v řídícím výboru MAP I při Magistrátu města Kladna. Všechny učitelky se zúčastnily duchovní obnovy pro učitelky, kterou jsme pořádali ve spolupráci s CZŠ Maltézských rytířů v Kladně, pod vedením otce Martina Chleboráda na faře v Kladně. Jedna učitelka si doplňuje kvalifikaci studiem na VOŠ pedagogické ve Svatém Janu pod Skalou. V CMŠ probíhají pravidelná školení zaměstnanců na BOZP a PO a pravidelné pedagogické a provozní porady. 4. Zápis dětí do základní školy Počet dětí k zápisu do ZŠ Přijato OŠD Rozmístění dětí podle jednotlivých škol: CZŠ 5 5. ZŠ 1 6.ZŠ ZŠ 1 14.ZŠ 1 ZŠ Hřebeč 1 ZŠ V. Přítočno 1 ZŠ a MŠ Kladno Švermov 1

4 Cíle ŠVP byly naplněny. Ve školním roce 2017/2018 jsme vytvořili dvě věkově smíšené třídy. Snažili jsme se o rovnoměrné zastoupení všech věkových kategorií. Ve třídě Broučků byl integrován chlapec s těžkou vývojovou dysfázií a měl stanovena podpůrná opatření třetího stupně. V této třídě pracovala asistentka pedagoga. V obou třídách byly děti s odkladem školní docházky. 5. Zápis dětí do mateřské školy Počet evidovaných žádostí o přijetí do MŠ k Počet vydaných rozhodnutí o přijetí 12 Počet vydaných rozhodnutí o nepřijetí 11 Počet odstoupení od žádosti 1 Počet nově přijatých dětí k Počet dětí, které nenastoupily bez udání důvodu 1 Počet žádostí podaných po přijímacím řízení 1 Zápis do CMŠ proběhl a v souladu s termínem zápisu do kladenských mateřských škol. Ve školním roce 2017/2018 byly děti přijímány ve správním řízení. Vzhledem k tomu, že v letošním školním roce jsme měli jenom 12 volných míst, kapacitu školy se podařilo naplnit zájemci o vzdělávání v naší škole hned při zápisu a tím odpadl problém z předešlých let, kdy jsme děti přijímali až do konce září, protože rodiče se hlásili na více mateřských škol a naši mateřskou školu měli jako pojistku. 6. Výsledky ČŠI Ve školním roce 2017/2018 naši mateřskou školu ČŠI nenavštívila. 7. Vyhodnocení integrace, logopedie a spolupráce s KPPP a OPPP v Kladně Ve školním roce 2017/2018 byly integrováno jedno dítě s podpůrným opatřením 3 stupně. Při jeho integraci jsme spolupracovali s KPPP Praha. V naší mateřské škole měla odloučené pracoviště klinická logopedka, která pravidelně každou středu, za přítomnosti rodičů prováděla nápravu řeči u dětí, které to potřebovaly. Tato spolupráce byla ukončena z důvodu odchodu paní logopedky do důchodu. S Křesťanskou PPP v Praze spolupracujeme na sestavování individuálních vzdělávacích plánů integrovaných dětí a na zmapování školní připravenosti. Rodiče naší CMŠ mohou využít návštěvy pracovnice této poradny ke konzultaci výchovných problémů svých dětí. 8. Prevence sociálně patologických jevů Prevencí sociálně patologických jevů se zabýváme v rámci běžné výuky. Každý rok navštěvujeme HZS Kladno. Ve spolupráci s Arcibiskupstvím pražským byly v prostorách mateřské školy instalovány videotelefony a hlásič otevřených dveří. Tím se zlepšila ochrana dětí a zamezilo se vstupu nepovolaných osob do prostor MŠ. V době uzavření mateřské školy je budova napojena na pult ochrany městské policie Kladno. 9. Vzdělávání cizinců Ve školním roce 2016/2017 navštěvovalo naši mateřskou školu celkem devět dětí cizinců z těchto zemí: Bulharsko, Slovensko, Ukrajina a Vietnam. Vzdělávacím jazykem těchto dětí byla čeština.

5 10.Environmentální vzdělávání Průběžně zapracováváme do školního vzdělávacího programu. 11. Prezentace školy na veřejnosti Účast na výtvarných soutěžích: Požární ochrana očima dětí okresní kolo: 1. místo v kategorii MŠ - krajské kolo: 2.místo kategorii MŠ 46. mezinárodní dětská výtvarná výstava Lidice účast, bez umístění Kladenská veverka účast, bez umístění Na veřejnosti se dále prezentujeme pomocí nástěnek v kladenských kostelech, občasným publikováním ve farních časopisech a na internetových stránkách. Informace o naší mateřské škole jsou také na internetových stránkách našeho města. V letošním školním roce se děti z naší školky podílely vystoupením na Noci kostelů v kostele sv. Václava v Kladně Rozdělově. U příležitosti Noci kostelů uspořádaly výstavu prací našich dětí v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve spolupráci s CZŠ. Ve spolupráci s CZŠ Maltézských rytířů jsme se zúčastnili s výtvarnými pracemi na akci Kladenské dvorky, která je u obyvatel města Kladna velice populární. 12. Služby Školní stravování 14/15 Celková kapacita Počet strávníků Počet pracovníků celkem Úvazky celkem ,5 Stravování cizích strávníků, tzv. doplňková činnost Poskytování informací Celkový počet písemných žádostí o informace 0 Počet podaných rozkladů proti rozhodnutí o neposkytnutí informace 0 Počet rozsudků soudu, kterým došlo k přezkoumání rozhodnutí o neposkytnutí informace 0 Výsledky sankčních řízení za nedodržování zákona 0 Veškeré písemné dotazy včetně kopií vyřízení za uvedené období jsou k dispozici v kanceláři školy.

6 14. Spolupráce s partnery, předpoklady a trend dalšího rozvoje a) Výukový program, výchovný proces i nadále pokračovat v daném způsobu péče o děti. Výchovný program řídit Školním vzdělávacím programem Kytička pro Radost. Připravovat děti na úspěšný vstup do školy. I nadále chceme pokračovat v trendu zlepšování psychohygienických podmínek (dle prostorových možností) a materiálně technického vybavení (dle finančních možností). b) Speciální pedagogika velice dobrá je spolupráce s KPPP při depistáži problémových dětí a dětí se specifickými potřebami. c) Spolupráce s rodiči pomalu a jistě se jí daří rozvíjet. Rodiče upřednostňují osobní kontakt a žádost o pomoc než formou sdělení na třídní schůzce nebo nástěnce. Chceme motivovat rodiče k většímu zapojení do běžného života v CMŠ.V letošním školním roce jsme již podruhé pro maminky s dětmi uspořádali výrobu a zdobení adventních věnců pod vedením maminky, která je profesionální floristka. Účastníci projevili zájem o uspořádání akce i v příštím roce. d) Spolupráce s církevní obcí Ve školním roce navštěvoval naši školu P. M. Chleborád, který byl od jmenován školním kaplanem. Snažíme se publikovat ve farních časopisech. Ve spolupráci s kladenskou farní charitou a s CZŠ Maltézských rytířů se pravidelně zapojujeme do Tříkrálové sbírky. Také se pravidelně, každý rok, zapojujeme do akce Noc kostelů a to vystoupením dětí a výstavou jejich prací. Pravidelně střídáme vystoupení v obou farnostech. Během školního roku navštívíme s dětmi čtyřikrát kladenské kostely u příležitosti církevních svátků. Jeden z farníků pomáhá se zajištěním mikulášské nadílky ve školce. Také jsme v adventním čase uspořádali první dětskou mši. e) Spolupráce s Magistrátem města Kladna ve spolupráci s městským úřadem se nám daří udržovat zahradu a budovu, kde jsme v nájmu. V červenci a srpnu proběhla oprava přípojky teplovodu do výměníku, který je součástí budovy MŠ a vede přes naši zahradu. Díky tomu proběhla úprava terénu zahrady a oprava některých herních prvků. Ředitelka školy byla členkou Řídícího výboru MAP I. f) Spolupráce se školami spolupráce s kladenskými mateřskými školami při zajišťování prázdninového provozu a při zápisu dětí do MŠ se v letošním školním roce neuskutečnila z důvodu výměny vedení těchto mateřských škol nebo byly připojeny k základním školám. Rozvinout spolupráci od začátku bude velmi problematické, protože je tu velké konkurenční prostředí. O letošních prázdninách se nám nepodařilo do městských školek umístit ani jedno dítě. Důvodem byla přeplněnost těchto školek dětmi z městských školek, které mají při umísťování přednost. S místními mateřskými školami a základními školami budeme spolupracovat prostřednictvím MAP II a CKP při praktické škole. S ředitelkami CMŠ konzultujeme zavádění nových zákonů do praxe. S CZŠ Kladno spolupracujeme při zápisu dětí do základní školy. V letošním školním roce se podařilo, ve spolupráci s CZŠ, uspořádat tyto akce: mikulášskou nadílku v CMŠ, návštěvu našich dětí ve škole, výstavu prací žáků obou škol u příležitosti Noci kostelů, Rozloučení s předškoláky. Žáci CZŠ přišli dětem zazpívat a pasovali naše děti na školáky. Také jsme se společně zúčastnili Kladenských dvorků. Naše děti navštívili školní mši. Také jsme uspořádali společnou duchovní obnovu pro učitelky, kterou vedl P. M. Chleborád. Předpokládáme, že trend spolupráce bude mít i nadále stoupající tendenci. Rodiče našich dětí mají možnost účastnit se akcí, které pořádá škola pro své žáky. g) Spolupráce se zřizovatelem Se zřizovatelem spolupracujeme v oblasti metodiky řízení školy. Zde je velice důležitá možnost konzultace při vytváření vnitřních předpisů školy. Součástí této spolupráce je také další vzdělávání ředitelů a duchovní obnova ředitelů. V letošním školním roce se nám poskytl zřizovatel finanční prostředky na obnovu vybavení školní zahrady. V Kladně dne Mgr. Anna Valentová ředitelka CMŠ

7 15. Přehled akcí uskutečněných ve školním roce 2016/2017 Kalendář akcí Pravidelné akce: Logopedie pravidelně každou středu (jen děti s vadami řeči v doprovodu rodičů) Setkání s biblickými příběhy pravidelně 1 x měsíčně (předškoláci, P. M. Chleborád) Předškoláci pravidelně každé úterý příprava na školu + dle potřeby a časových možností Akce: Třídní schůzka rodičů Návštěva psycholožky z KPPP Praha Setkání s biblickými příběhy Návštěva kostela sv. Václava v Kladně - Rozdělově Hledání svatováclavského pokladu ve spolupráci s žáky CZŠ Maltézských rytířů Svatý František-Medvídkový den Návštěva divadelního představení O Cipískovi v loutkovém divadle LAMPION Uspávání broučků-akce pro třídu Medvídků Památka zesnulých - návštěva hřbitova starší děti Vizitace farnosti návštěva Mons. Dominika kardinála Duky v mateřské škole Pečení chleba Slavnost světla oslava svátku sv. Martina, jízda dětí na koni ve školce Vizitace ve školce pravidelná návštěva Mons. Václava Malého, pomocného biskupa Setkání s biblickými příběhy Zdobení adventních věnců akce pro maminky ve třídě Broučků Svatý Mikuláš- Mikulášská nadílka ve spolupráci s farností a s CZŠ Návštěva výstavy Medové Vánoce Vánoční besídka pro rodiče dětí Návštěva kostela Nanebevzetí Panny Marie, dětská mše Vánoční nadílka hraček ve školce vánoční prázdniny Návštěva kostela svatého Václava v Kladně - Rozdělově Návštěva knihovny třída Broučků Návštěva výstavy korunovačních klenotů v muzeu třída Medvídků Návštěva knihovny třída Medvídků Návštěva výstavy korunovačních klenotů třída Broučků Setkání s biblickými příběhy Sněhuláčkový den Hromnice - povídání a tematické vyrábění Karneval + bubnování

8 8. 2. Návštěva loutkového divadla Lampion Proč mají sloni dlouhé choboty První pomoc se záchranářem Markem Popeleční středa Setkání s biblickými příběhy Olympiáda v MŠ Fotograf v MŠ Výroba dárků pro tatínky sv. Josef Beseda s učitelkou 1.třídy CZŠ určeno rodičům Křížová cesta s P. M. Chleborádem Testování školní připravenosti KPPP Praha Odemykání jara Velikonoční doba NSEV Čabárna Návštěva předškoláků v 1. třídě CZŠ Výlet třídy Medvídků na výstavu o večerníčkách v ČT v Praze Svatý Jiří-Den rytířů a princezen Návštěva u hasičů Čarodějnický den Cvičný poplach Zápisy do MŠ Besídka ke Dni matek Hasičská soutěž studentů ČVUT + výstava hasičské techniky výlet třídy Broučků Městská policie v MŠ Setkání s biblickými příběhy Vystoupení dětí na Noci kostelů v kostele sv. Václava, výstava prací dětí v kostele Nanebevzetí Panny Marie Celoškolní výlet dětí do svíčkárny v Šestajovicích Návštěva předškoláků na výstavě výtvarných prací dětí v Lidicích Pirátský den-oslava dne dětí Kladenské dvorky výstava výtvarných prací našich dětí spolu s CZŠ Setkání s biblickými příběhy Třídní schůzka nově přijatých dětí Rozloučení s předškoláky pasování na školáky dětmi z CZŠ, zahradní slavnost Společná mše s CZŠ Maltézských rytířů spojená s biřmováním, zahradní slavnost Společná mše církevních škol v katedrále na Pražském hradě Prázdninový provoz

9 16. Fotografie z akcí

10 1. Putování za svatováclavským pokladem (ve spolupráci se ZŠ Maltézských rytířů) 2. Den s plyšovými medvídky-připomenutí svátku sv. Františka 3. Návštěva Mons. Dominika kardinála Duky ve školce při vizitaci kladenské farnosti 4. Martinská slavnost světla-jízda na koni (ve spolupráci s panem Králem, ředitelem kladenské Charity) 5. Vizitace Mons. Václava Malého, pomocného biskupa v CMŠ Radost 6. Mikulášská nadílka (ve spolupráci se ZŠ Maltézských rytířů) 7. Vánoční mše s otcem Martinem Chleborádem na faře 8. Vycházka k betlému vyrobenému žáky ZŠ Maltézských rytířů u kostela Nejsvětějšího srdce Páně v Kročehlavech 9. Křížová cesta v postní době v kostele Nanebevzetí Panny Marie 10. Den rytířů a princezen-připomínka svátku sv. Jiří 11. Besídka ke Dni matek ve školce 12. Výstava dětských prací na Noci kostelů v kostele Nanebevzetí Panny Marie 13. Účast na zahradní slavnosti po biřmování ZŠ Maltézských rytířů 14. Mše Církevních škol v katedrále svatého Víta, Václava a Vojtěcha 17. Výkaz zisku a ztrát

11

12 Obsah Základní údaje o mateřské škole Stručná charakteristika a provozně materiální zabezpečení 2 Personální zabezpečení. 3 Zápis dětí do základní školy Zápis dětí do mateřské školy. 4 Výsledky ČŠI Vyhodnocení integrace, logopedie a spolupráce s KPPP Prevence sociálně patologických jevů Vzdělávání cizinců Environmentální vzdělávání. 5 Prezentace školy Služby Poskytování informací Spolupráce s partnery 6 Přehled akcí uskutečněných ve školním roce 2014/2015 Kalendář akcí. 7 Fotografie z akcí 9 Výkaz zisku a ztrát. 11 Obsah.. 12

Církevní mateřská škola Radost

Církevní mateřská škola Radost Církevní mateřská škola Radost Bulharská 2331, 272 01 Kladno Kročehlavy tel/fax: 312 684 143, mob.731 626 022, e-mail: cms-radost@cms-radost.cz web: www.cms-radost.cz Výroční zpráva 2013/2014 1. Základní

Více

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova

Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 2006/2007 Mateøská škola Janákova Výroèní zpráva o èinnosti školní rok 26/27 Mateøská škola Janákova Základní škola a Mateøská škola námìstí Interbrigády, Praha 6, Antonína Èermáka 6 Základní škola a Mateřská škola náměstí Interbrigády,

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2017 2018 Základní údaje o zařízení: Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017-2018 Č. j.: zsuprk_844/2018 1. Základní údaje

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016-2017 Č.j.: zsuprk_705/2017 1. Základní údaje

Více

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání.

vytvoření základních předpokladů pro pokračování dítěte ve vzdělávání. Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Brandýs nad Labem Stará Boleslav název školy: Základní škola a Mateřská škola Brandýs n. L. St. Boleslav

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013-2014 Č.j.: zsuprk_457/2014

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2017/2018 1. Základní charakteristika

Více

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy.

Plán práce Školní rok Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. Základní škola a Mateřská škola Lukavice,okres Rychnov nad Kněžnou Plán práce Školní rok 2015 2016 Hlavní úkoly vyplývají z koncepce rozvoje a řízení školy. V mateřské škole se vyučuje podle ŠVP Studánky

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 1. Základní údaje o škole Název školy : Základní škola a Mateřská škola Cotkytle, okres Ústí nad Orlicí

Více

Výsledky výchovy a vzdělání

Výsledky výchovy a vzdělání MATEŘSKÉ ŠKOLY VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠK. ROCE 2009/2010 Základní charakteristika mateřské školy a) Základní škola a mateřská škola Bzenec Odloučené pracoviště MŠ I Bzenec, Olšovská 1299 b)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Hradec Králové, říjen 2008. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Hradec Králové, říjen 2008. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště Pedagogický systém Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 2008 Hradec Králové, říjen 2008 Obsah

Více

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014

Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2013 2014 Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Komorní Lhotka Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2013 2014 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Zřizovatel: OÚ Komorní Lhotka Ředitelka: Mgr.

Více

Mateřská škola Sluníčko Šumperk

Mateřská škola Sluníčko Šumperk Mateřská škola Sluníčko Šumperk Obsah Organizační struktura MŠ Sluníčko Základní informace o MŠ Sluníčko Hospodaření MŠ Sluníčko, dotace zřizovatele - město Šumperk Zápisy dětí Závěr Organizační struktura

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Štefcova 1125 odloučené pracoviště. Prvky pedagogického systému Marie Montessori Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Štefcova 1125 odloučené pracoviště Prvky pedagogického systému Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015-2016 Č.j.: zsuprk_716/2016 Obsah: 1. Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2011/2012 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště. zahájení provozu 1.2.

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1. Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště. zahájení provozu 1.2. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Holubova 792 odloučené pracoviště zahájení provozu 1.2.2015 Výroční zpráva 2014-2015 č.j. zsuprk_897/2015 1. Základní údaje o škole

Více

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance:

třídy, herny, zahrada MŠ K zajištění stravování: výdejna stravy příprava svačin Zázemí pro zaměstnance: Výroční zpráva mateřské školy 1. Základní údaje o škole 1.1. Škola název školy Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 odloučené pracoviště Montessori adresa: Štefcova 1125 Hradec Králové

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková organizace Olomoucká 336, Dvorce, tel Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2013/2014 1.Základní charakteristika

Více

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.

Základní škola a Mateřská škola Verneřice. Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny. Základní škola a Mateřská škola Verneřice Tel.: 412 559 063 Mírové náměstí 141, 407 25 Verneřice IČO: 71 01 25 24 e-mail: zsvernerice@volny.cz Číslo účtu:925864329/0800 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A mateřské

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013

MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA. Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy. Školní rok 2012 2013 MATEŘSKÁ ŠKOLA KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy Školní rok 2012 2013 Mateřská škola Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný, psychický a sociální

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2010/2011 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola

Více

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011

KOMORNÍ LHOTKA. Školní rok 2010-2011 MATEŘSKÁ ŠKOLA PRZEDSZKOLE KOMORNÍ LHOTKA Výroční zpráva o činnosti mateřské školy Školní rok 2010-2011 Mateřská škola przedszkole Komorní Lhotka 153 Základním posláním naší mateřské školy je zdravý tělesný,

Více

, IČO : IPZ

, IČO : IPZ Výroční zpráva školní rok 2015 2016 Mateřská škola a školní jídelna Chotětov Mírová 2 294 28 Chotětov tel. 326 395 395, 326 351 120 IČO : 70993718 IPZ : 600 048 594 Zpracovala : Bc. Markéta Vosyková, DiS.,

Více

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál,

Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, 1 Základní škola a mateřská škola Dvorce, okres Bruntál, příspěvková Olomoucká 336, 793 68 Dvorce, tel. 554745491 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy za školní rok 2014/2015 2 1.Základní charakteristika

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN. VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2007/2008 Č.j. 77/2008/R Základní údaje Název: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA TĚCHONÍN 561 66 Těchonín 4 IČO: 70985995 Tel.: 465 635

Více

ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

ZA ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 MATEŘSKÁ ŠKOLA POD JEŠTĚDEM, LIBEREC, U ŠKOLKY 67, příspěvková organizace 460 08 Liberec 19, U Školky 67, tel.č.482 771 067, e-mail: ms32.lbc@volny.cz, www.mspodjestedem.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA o ČINNOSTI ŠKOLY

Více

Výroční zpráva školy školní rok

Výroční zpráva školy školní rok Základní škola a mateřská škola Drnholec, okres Břeclav, příspěvková organizace, Svatoplukova 277/2, 691 83 Drnholec Výroční zpráva školy školní rok 2016-2017 I. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Základní

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno Školní rok: 2017/2018 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU Mateřské školy Fantazie Voroněžská 5, Brno 616 00 I. Provoz mateřské školy - pondělí pátek 7,00-17,00 hod. - je možné předem dohodnout individuální dobu vyzvednutí

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009

VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Základní škola a Mateřská škola Horní Benešov, okres Bruntál, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti mateřské školy školní rok: 2008/2009 Zpracovala: Libuše Špačková, ved. učitelka MŠ OBSAH 1.

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2014/2015 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015/16 Část I. Základní údaje o škole Název školy: Adresa školy: Základní škola a Mateřská škola Služovice, okres Opava Služovice 134, 747 28 Štěpánkovice IČ

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2015/16

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2015/16 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2015/16 Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 Základní škola a Mateřská škola Moravské Knínice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 27/28 MORAVSKÉ KNÍNICE Září 28 Zpracovala: Alena Matějíčková

Více

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK

HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK Dokument č.j. 12/2018 HODNOCENÍ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2017-18 Mateřská škola Veltruby, okres Kolín Sportovní 326 28002 Veltruby - Kolín Zpravovala: Marcela Tesaříková, ředitelka školy Projednáno na pedagogické

Více

Roční plán. Září. Říjen. Listopad

Roční plán. Září. Říjen. Listopad Září Říjen Listopad Roční plán 3. 9. Slavnostní zahájení školního roku 2018/2019 3. 9. Zahájení provozu 4. 9. Seznamovací a kontaktní hry 4. 9. v 15 hod Schůzka s rodiči 6. 9. v 15.30 Schůzka s rodiči

Více

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007

Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZŠ JENEČ školní rok 2006-2007 Výroční zpráva ZŠ Jeneč za školní rok 2006/2007 1. Základní údaje: Název: Základní škola a Mateřská škola Jeneč, okres Praha západ Sídlo: Jeneč, Lidická 265,

Více

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ

MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ MATEŘSKÁ ŠKOLA POTEČ Základní údaje o zařízení: - název: Mateřská škola Poteč, příspěvková organizace - adresa: Mateřská škola Poteč, Poteč č.12, 766 01 Valašské klobouky - IČO: 71005641 - telefon: 577321702

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2010/2011. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2010/2011 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21, MŠ Mlýnská

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008-2009. Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 115 odloučené pracoviště Pedagogický systém Marie Montessori VÝROČNÍ ZPRÁVA 008-009 Hradec Králové, říjen 009 Obsah 1.

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 30.9.2016 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015

ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VLKOŠ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Náves 43, 751 19 Vlkoš, tel.: 581 223 030, IČO: 70989362 ORGANIZACE ŠKOLNÍHO ROKU 2014/2015 Základní škola a Mateřská škola Vlkoš, příspěvková

Více

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21

Výroční zpráva za školní rok 2013/2014. Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Výroční zpráva za školní rok 2013/2014 Mateřská škola Brno, Mlýnská 27 Součást ZŠ a MŠ Brno, Křenová 21 Mateřské školy Údaje o mateřské škole za školní rok 2013/2014 Část I. Základní charakteristika mateřské

Více

Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Výroční zpráva o činnosti školní družiny Základní škola a Mateřská škola Chlum, okres Příbram Chlum 16, 262 93 Nalžovice telefon: 318 864 157, www.zsamschlum.cz, email: zsmschlum@volny.cz, IČO: 71000461 Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Více

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE :

DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE : DIVADLA A DALŠÍ AKCE MŠ LOUŇOVICE 2018-2019: Září 10.9. Informativní schůzka pro rodiče od 16,00 25.9. Divadelní představení pohádky 9,30,,Koblížkovi 26.9. Polytechnický program,,hraní Rybičky s vlnou

Více

Základní škola a Mateřská škola Babice, příspěvková organizace, Babice 40 Šternberk PLÁN PRÁCE VÝCHOVNÉHO PORADCE. Školní rok 2016/2017

Základní škola a Mateřská škola Babice, příspěvková organizace, Babice 40 Šternberk PLÁN PRÁCE VÝCHOVNÉHO PORADCE. Školní rok 2016/2017 Základní škola a Mateřská škola Babice, příspěvková organizace, Babice 40 Šternberk PLÁN PRÁCE VÝCHOVNÉHO PORADCE Školní rok 2016/2017 Výchovný poradce: Mgr Alena Pitnerová Ředitelka školy: Mgr. Marie

Více

Výroční zpráva Mateřské školy Janákova za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva Mateřské školy Janákova za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva Mateřské školy Janákova za školní rok 2009/2010 Slouží jako podklad k výroční zprávě o stavu a rozvoji vzdělávací soustavy hl. m. Prahy (i pro MŠ z MČ spadajících pod správní obvod Prahy

Více

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti

Výroční zpráva. Mateřské školy v Dobrém Poli. ve školním roce 2015/2016. o činnosti Výroční zpráva o činnosti Mateřské školy v Dobrém Poli ve školním roce 2015/2016 Zprávu předkládá vedoucí učitelka MŠ: Mgr. Radislava Fantová V Dobrém Poli 16.9.2015 OBSAH: I. Základní údaje o mateřské

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2014/15

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2014/15 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2014/15 l Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011. Charakteristika mateřské školy VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MATEŘSKÉ ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2010/2011 Charakteristika mateřské školy - Základní škola a Mateřská škola Osek nad Bečvou 78 - Telefon : 581 705 922, MŠ: 581 793 012 - IČO: 43541712

Více

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019

Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Základní škola a Mateřská škola Lichnov, okres Bruntál, příspěvková organizace, 793 15 Lichnov 46. Celoroční plán práce Školní rok 2018/2019 Pracoviště mateřská škola Základní škola a Mateřská škola Lichnov,

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017

Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 Plán činnosti školy na školní rok 2016 / 2017 1. Výchovně vzdělávací oblast: 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2015/2016 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Mateřská škola Štramberk Zauličí 185,742 66 Štramberk VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI MŠ ZA ŠKOLNÍ ROK 2004-2005 Ve Štramberku dne 31.8.2005 Zpracovala: Pavla Bergerová Řídící učitelka MŠ Štramberk Zauličí Výroční

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2017/18

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2017/18 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2017/18 Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy

Výroční zpráva o činnosti mateřské školy , 182 00 IČO: 709 307 16 Výroční zpráva o činnosti mateřské školy 2011 2012 Č. j.: 437/2012/2 V Praze dne 12. října 2012 A) Výroční zpráva o činnosti mateřské školy ve školním roce 2011/2012 V souladu

Více

Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 - Stodůlky. Výroční zpráva školní rok 2006-2007

Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 - Stodůlky. Výroční zpráva školní rok 2006-2007 Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 - Stodůlky Výroční zpráva školní rok 2006-2007 Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 Vlachova 1502, 155 00 Praha

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2017/2018)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2017/2018) Základní škola a Mateřská škola Bílý Potok, okres Liberec, příspěvková organizace Bílý Potok 220, 463 62 Hejnice Tel.: 482 322 160 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY (ŠKOLNÍ ROK 2017/2018) Zprávu předkládá:

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2011/12

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2011/12 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2011/12 Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

Akce školy 2016/2017

Akce školy 2016/2017 1. pololetí 23. srpna Třídní schůzky MŠ Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem, p. o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz,

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2012/2013 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2012/2013 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

Předškolní vzdělávání

Předškolní vzdělávání Mateřská škola a základní škola speciální Diakonie ČCE Praha 5 Vlachova 1502, 155 00 Praha 5 identifikátor právnické osoby : 600 021 033 IČ : 71197613 Zřizovatel : Diakonie Českobratrské církve evangelické

Více

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2012/13

Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola. Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA. Školní rok 2012/13 Mateřská škola Sluníčko Olomouc, o.p.s. Mateřská škola Blahoslavova 2 Olomouc VÝROČNÍ ZPRÁVA Školní rok 2012/13 l Obsah 1. Obecná charakteristika 1.1. Charakteristika zřizovatele 1.2. Základní informace

Více

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y

Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y V Ý R O Č N Í Z P R Á V A M A T E Ř S K É Š K O L Y za školní rok 2016/2017 1. Základní údaje o škole Název školy Základní škola a Mateřská škola Pohádka, Hradec Králové, Mandysova 1434 Adresa školy Hradec

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2014/2015

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2014/2015 Výroční zpráva o činnosti školy za rok 204/205 Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/2, 460 0 Liberec, příspěvková organizace 4 Obsah. Základní údaje o škole... 3 2. Zabezpečení provozu... 4 3. Personální

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017 Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2016/2017 Mateřská škola, Liberec, Matoušova 468/12, 460 01 Liberec 1, příspěvková organizace 4 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Zabezpečení provozu... 4 3.

Více

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok

Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok Výroční zpráva ZŠ a MŠ Hamry nad Sázavou za školní rok 2013 2014 Základní škola a Mateřská škola Hamry nad Sázavou, příspěvková organizace Hamry nad Sázavou 133 591 01 Žďár nad Sázavou tel.: 775 99 44

Více

KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV,

KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV, KONCEPCE ROZVOJE MATEŘSKÉ ŠKOLY JABLUNKOV, ŠKOLNÍ 800, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PRO OBDOBÍ 2018-2024 VYPRACOVALA: BC. ILONA NIESLANIKOVÁ PODPIS:. 1. Oblast vnějších vztahů Přátelská a otevřená spolupráce

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠPINDLERŮV MLÝN Okružní Špindlerův Mlýn. Vlastní hodnocení mateřské školy 2017/ Mgr.

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠPINDLERŮV MLÝN Okružní Špindlerův Mlýn. Vlastní hodnocení mateřské školy 2017/ Mgr. ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA ŠPINDLERŮV MLÝN Okružní 32 543 51 Špindlerův Mlýn Vlastní hodnocení mateřské školy 2017/ 2018 Zpracovala: 29. 8. 2018 vedoucí učitelka mateřské školy Mgr. Ramachová Zuzana

Více

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017

ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 ORGANIZAČNÍ ZABEZPEČENÍ ŠKOLNÍHO ROKU 2016/2017 I. Charakteristika školy 1. Údaje o zařízení Základní škola adresa: Kožušany 79, Kožušany-Tážaly 783 75 telefon: 585 961 044 IČO: 70 990 166 ředitel: Mgr.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Fakultní základní škola Komenium a Mateřská škola Olomouc, 8. května 29 příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015/2016 Zpracovala: Mgr. Zuzana Arelýová, vedoucí učitelka V Olomouci dne 31.8.2016 1 OBSAH:

Více

Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014

Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2013/2014 1. Základní údaje o škole zřizovatel školy: Obec Přezletice název školy : Mateřská škola Přezletice, Kaštanová 417, 25073 Přezletice 250 73 jméno ředitele

Více

Z á k l a d n í š k o l a a M a t e ř s k á š k o l a Ž l e b y. Součást Mateřská škola

Z á k l a d n í š k o l a a M a t e ř s k á š k o l a Ž l e b y. Součást Mateřská škola Z á k l a d n í š k o l a a M a t e ř s k á š k o l a Ž l e b y Součást Mateřská škola V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Školní rok: 2012-2013 Předkladatel : Zpracovala: Mgr. Irena Marousková, ředitelka školy

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Základní škola Nové Město na Moravě, Malá 54 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY Školní rok 6/7 Nové Město na Moravě,..7 Zpracoval: Mgr. Bohuslav Žilka ředitel školy ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Plný název školy:

Více

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět

Soukromá základní škola a mateřská škola Svět. Výroční zpráva o činnosti školy. Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Soukromá základní škola a mateřská škola Svět Výroční zpráva o činnosti školy Soukromá základní škola a mateřská škola Svět ve školním roce 2017/2018 1 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3 2. Přehled oborů

Více

Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2017/2018 (Dílčí údaje o mateřské škole za školní rok 2017/2018)

Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2017/2018 (Dílčí údaje o mateřské škole za školní rok 2017/2018) Mateřská škola Slunečnice, Praha 10, Milánská 473 Výroční zpráva mateřské školy za školní rok 2017/2018 (Dílčí údaje o mateřské škole za školní rok 2017/2018) 1. Zřizovatel Městská část Praha 15, Boloňská

Více

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016

Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 Plán činnosti školy na školní rok 2015 / 2016 1. Výchovně vzdělávací oblast : 1. 1. Exkurze a školní výlety Zpracování plánů exkurzí a školních výletů v souladu s výchovnými a vzdělávacími cíli jednotlivých

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2015/2016

Výroční zpráva o činnosti školy za rok 2015/2016 Výroční zpráva o činnosti školy za rok 015/01 Mateřská škola, Liberec, Matoušova 48/1, 40 01 Liberec 1, příspěvková organizace 4 Obsah 1. Základní údaje o škole... 3. Zabezpečení provozu... 4 3. Personální

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: / Oblastní pracoviště č. 13 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: / Oblastní pracoviště č. 13 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 132 423/99-11055 Oblastní pracoviště č. 13 Signatura: am4as102 Okresní pracoviště Přerov INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola: Mateřská škola V Zahradách 274, 753 66 Hustopeče

Více

Plán akcí ve školním roce 2011 2012

Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Plán akcí ve školním roce 2011 2012 Na školní rok 2011 2012 bylo do mateřské školy zapsáno 25 dětí (11 chlapců a 14 dívek) z toho 6 dětí z Jiříkovic, 15 dětí z Radňovic, 2 z Maršovic a 2 děti z Nové Vsi.

Více

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7

Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 Výroční zpráva 2010/2011 Vyhláška15/2005 Sb., 7 údaje o škole Mateřská škola U Roháčových kasáren 14/1215, Praha 10, příspěvková organizace telefon: 267311073, 267310191 fax 267310190 web. www.rohacovky.cz

Více

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012

Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA. za školní rok 2011/2012 Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA za školní rok 2011/2012 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské

Více

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015

PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 PLÁN AKCÍ NAŠÍ MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015/2016 ZÁŘÍ 2015 Divadlo v MŠ divadlo Silesia Ostrava pohádka Byla jednou koťata 2.9.2015 v 9:00 hod. všechny třídy MŠ Schůze výboru KPŠ 8.9.2015 v 15:00 hod. Výbor KPŠ

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2009/2010 A) Základní údaje o škole Název: Základní škola a mateřská škola Moravské Bránice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Sídlo: Moravské Bránice

Více

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446

Výroční zpráva. Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav. tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 Výroční zpráva školní rok 2008 2009 Havlíčkova 1153 Mateřská škola SLUNÍČKO 293 01 Mladá Boleslav tel. 0326 723 223/4 IČO : 48683833 IPZ : 600 048 446 PRÁVNÍ SUBJEKT - PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ZŘIZOVATEL

Více

Výroční zpráva za školní rok

Výroční zpráva za školní rok Výroční zpráva za školní rok 2015-201 Zpracovala Mgr. Iva Burdová, MBA 31. 8.201 Projednáno se zřizovatelem 31. 8. 201 Projednáno pedagogickou radou 30. 11. 201 Obsah Výroční zpráva... 3 Charakteristika

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009-2010 Hradec Králové, září 2010 Obsah: 1. Základní údaje o škole... 3 2.

Více

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2017/2018 Mateřská škola Radim, okres Kolín

Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2017/2018 Mateřská škola Radim, okres Kolín ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA RADIM, OKRES KOLÍN příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy za školní rok 2017/2018 Mateřská škola Radim, okres Kolín a) Základní údaje o škole název: Základní

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2006/2007 ÚVOD 1. Základní údaje o organizaci 1.1. Organizace 1.2. Zřizovatel 1.3. Součástí školy 1.4. Školská rada 2. Přehled pracovníků školy 2.1. Údaje

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Kladno, Ukrajinská Ukrajinská 2447, Kladno Kročehlavy. Identifikátor školy:

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola Kladno, Ukrajinská Ukrajinská 2447, Kladno Kročehlavy. Identifikátor školy: Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola Kladno, Ukrajinská 2447 Ukrajinská 2447, 272 01 Kladno Kročehlavy Identifikátor školy: 600 044 530 Termín konání inspekce:

Více

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA

Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola, Hradec Králové, Úprkova 1 Mateřská škola Štefcova 1125 odloučené pracoviště VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010-2011 Hradec Králové, 20.9. 2011 Obsah: 1. Základní údaje o škole 3 2. Vzdělávací

Více

Výroční zpráva Demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku

Výroční zpráva Demografický vývoj, změny zaznamenané v průběhu školního roku Výroční zpráva 2018 A/ Výroční zpráva o činnosti mateřské školy osnova 1. Charakteristika školy Mateřská škola Ondřejov, K Výstavišti 426, 25165 Ondřejov Pražská 59, Ondřejov, 25165 Ondřejov provozovatel:

Více

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018

Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace. Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 Mateřská škola v Mouchnicích, příspěvková organizace Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2017/2018 číslo jednací: 42/2018 1. Základní údaje o škole, charakteristika školy 2. Školní vzdělávací

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice. Komenského 256, 38732 Sedlice

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice. Komenského 256, 38732 Sedlice Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Základní škola a Mateřská škola T. G. Masaryka Sedlice, okres Strakonice Komenského 256, 38732 Sedlice Identifikátor školy: 650 055 551 Termín

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY VE ŠKOLNÍM ROCE 2007/2008 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA MALETÍN, okres Šumperk, příspěvková organizace 1. ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA ŠKOLY Zřizovatelem školy s právní subjektivitou

Více

Údaje o mateřské škole za školní rok 2016/2017. Waldorfská základní škola a mateřská škola Brno, Plovdivská 8, příspěvková organizace

Údaje o mateřské škole za školní rok 2016/2017. Waldorfská základní škola a mateřská škola Brno, Plovdivská 8, příspěvková organizace Údaje o mateřské škole za školní rok 2016/2017 Waldorfská základní škola a mateřská škola Brno, Plovdivská 8, příspěvková organizace Část I. Základní charakteristika mateřské školy a/ Název školy: (dle

Více

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015

Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Výroční zpráva školní rok 2014/ 2015 Základní škola Brno nám. Míru 3, příspěvková organizace 1.0 Základní charakteristika školy 1.1 Název právnické osoby vykonávající činnost školy: ZŠ Brno, nám. Míru

Více

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec

Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá. pá celý den děti v Jablonci Dýňobraní Dům vína Jablonec KALENDÁŘ AKCÍ NA ŠKOLNÍ ROK 2018-2019 Datum Čas Třída / Cena Představení Místo Pořádá Poznámka, kontakt, etc. ZÁŘÍ St 12.9. 9:00 celá Cesta na Sever tělocvična Divadélko Ondřej pohádka pro děti čt 20.9.

Více

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014

Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Příloha č. 1 Základní škola a mateřská škola, Citonice, okres Znojmo, příspěvková organizace Mateřské školy specifika součásti organizace školní rok 2013-2014 Část I. Základní charakteristika mateřské

Více