Technická příručka aplikace. Popis API internetového bankovnictví

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technická příručka aplikace. Popis API internetového bankovnictví"

Transkript

1 Technická příručka aplikace Popis API ernetového bankovnictví Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, Praha 1 Tel.: info@cmzrb.cz www: 1 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

2 Obsah 1 Úvod Právní rámec Aplikační programové rozhraní (API) Služby WKClientLogonService WKClientService Souhrn použití metod služeb Bezpečnostní token SOAP hlavička Ošetření chyb Identifikace a ověření poskytovatele služby Identifikace a ověření uživatele Autentizace Autorizace Metody služby API Výběr aktuálního účtu Příkaz k úhradě Zahraniční platba Informace o účtu Datové typy (Entity) Výčtové typy z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

3 1 Úvod Předmětem toho dokumentu je popis aplikačního programového rozhraní API pro přístup k funkcím ernetového bankovnictví ČMZRB. 2 Právní rámec Tato technická příručka reaguje na povinnosti ČMZRB vyplývající ze Směrnice Evropského parlamentu a Rady (EU) 2015/2366 o platebních službách na vnitřním trhu a Zákona č. 370/2017 o platebním styku. Dokument je určen licencovaným tzv. třetím stranám dle výše uvedené směrnice. Internetové bankovnictví ČMZRB poskytuje služby těmto poskytovatelům služeb: - PIS (Payment Initiation Service resp. Služba iniciování platby), - AIS (Account Information Service resp. Služba informování o účtu), - CPS (Card-based Payment Service resp. Služba platby kartou). V aplikaci ernetového bankovnictví je možné pracovat jen a pouze s platebními účty klienta, které budou mít ve smluvní dokumentaci s ČMZRB potvrzen souhlas s tímto přístupem. 3 Aplikační programové rozhraní (API) Internetové bankovnictví ČMZRB poskytuje aplikační programové rozhraní (API) pomocí technologie webových služeb WCF (Windows Communication Foundation) založených na zasílání zpráv protokolu SOAP (Simple Object Access Protocol) 3.1 Služby WKClientLogonService Služba poskytující metody pro identifikaci a ověření uživatele Služba poskytuje popis rozhraní pomocí WSDL WKClientService Služba poskytující metody pro získání informací o účtech a zpracování bankovních transakcí Služba poskytuje popis rozhraní pomocí WSDL. 3 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

4 3.1.3 Souhrn použití metod služeb Předpokladem pro použití metod popsaných v kapitole Metody služby API je úspěšná autentizace uživatele pomocí metod služby popsané v kapitole Identifikace a ověření uživatele a nastavení aktivního účtu pro další operace pomocí metody Výběr aktuálního účtu Metody pro všechny poskytovatele služeb Autentizace pomocí bezpečnostního tokenu Autentizace pomocí certifikátu Autentizace pomocí ověřovacího kódu SMS Výběr aktuálního účtu Metody pro poskytovatele Služby informování o účtu Informace o účtu Dotaz na dostatek prostředků na účtu pro uskutečnění transakce Přehled příkazů k úhradě Přehled platebních příkazů do zahraničí Přehled pohybů na účtu Přehled zůstatků na účtu Metody pro poskytovatele Služby platby kartou Dotaz na dostatek prostředků na účtu pro uskutečnění transakce Metody pro poskytovatele Služby iniciování platby Zadání jednorázového příkazu k úhradě Autorizace příkazu k úhradě Zrušení příkazu k úhradě Zadání platebního příkazu do zahraničí Autorizace platebního příkazu do zahraničí Zrušení platebního příkazu do zahraničí 3.2 Bezpečnostní token Aplikace používá systém kryptograficky generovaných, časově omezených bezpečnostních tokenů (tiketů) platných vždy pro právě jednu následující operaci. Při volání metody je vždy 4 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

5 vrácen nový bezpečnostní token pro další volání webové služby. První bezpečnostní token je vrácen po prvotní úspěšné autentizaci uživatele. V případě použití neplatného tokenu je další volání následné operace znemožněno a je nutné provést opětovně autentizaci uživatele. Bezpečnostní token se předává aplikaci pomocí speciální SOAP hlavičky viz dále. 3.3 SOAP hlavička Každé volání webové metody služby musí obsahovat speciální SOAP hlavičku, do které je nutné vždy vložit, kromě dalších údajů, bezpečnostní token získaný během autentizace uživatele nebo z předchozího volání některé metody webové služby. Na základě ověření bezpečnostního tokenu (tiketu) je identifikován aktuální uživatel (účet) v jehož kontextu se provádí požadovaná operace AccessRoles Account ApplicationId BalanceView System.Globalization.CultureInfo Culture HasAccount HostAddress HostName System.Guid? IdsSessionId ThumbPr Otisk autentizačního certifikátu uživatele System.Globalization.CultureInfo UICulture byte [] UserIdentification VerificationTicket Bezpečnostní token (tiket) 3.4 Ošetření chyb V případě že při komunikaci klientské aplikace s webovou službou dojde k nějaké výjimce a požadavek není možné zpracovat, dojde je k výjimce vrácena informace ve formě SOAP Fault. SOAP Fault LoginFault Popis Výjimka vyvolaná v případě neúspěšné autentizace uživatele Třída obsahuje atribut Message, ve kterém je upřesnění chybného stavu: 5 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

6 SOAP Fault AuthorizationFault Popis Výjimka vyvolaná v případě, neúspěšné autorizace Třída obsahuje atribut Message, ve kterém je upřesnění chybného stavu: SecurityTicketFault Výjimka vyvolaná v případě neplatného bezpečnostního tokenu Třída obsahuje atribut Message, ve kterém je upřesnění chybného stavu: ServiceFault Výjimka vyvolaná z důvodu vzniku neočekávaného stavu aplikace Třída obsahuje atribut Message, ve kterém je upřesnění chybného stavu: ValidationFault Výjimka vyvolaná v případě chyby vzniklé v průběhu validace vstupních parametrů Třída obsahuje atribut Message, ve kterém je upřesnění chybného stavu: 3.5 Identifikace a ověření poskytovatele služby Podmínkou pro použití aplikačního programového rozhraní (API) pro komunikaci poskytovatele služby s ernetovým bankovnictvím ČMZRB je jednoznačná identifikace poskytovatele služby prostřednictvím klientského certifikátu vydaného na základě registrace poskytovatele služby. Vlastní komunikace s API probíhá výhradě pomocí zabezpečeného protokolu https. 6 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

7 3.6 Identifikace a ověření uživatele Podmínkou provádění aktivních i pasivních operací s účtem je úspěšná identifikace uživatele prostřednictvím bezpečnostních prvků dvou-faktorové autentizace. Aplikace využívá dva způsoby ověření identity uživatele. Buď pomocí klientského certifikátu nebo autentizační SMS zprávy. Identifikační prvky uživatele při přihlášení certifikátem: klientský certifikát vydaný schválenou certifikační autoritou (slouží k prokázání identity uživatele) bezpečnostní heslo Identifikační prvky uživatele při přihlášení pomocí SMS autentizace: identifikátor uživatele je bezvýznamový identifikátor jehož hodnota se nastavuje v procesu aktivace webového bankovnictví. bezpečnostní heslo autentizační SMS kód je kód, který je doručen uživateli na jeho mobilní telefon po ověření identifikátoru uživatele a bezpečnostního hesla. Aplikace rozlišuje mezi výchozím heslem (které klient obdržel během procesu aktivace webového bankovnictví) a běžným heslem nastaveným uživatelem. Výchozí heslo slouží pouze k prvotnímu přihlášení (během kterého je nezbytné si nastavit nové běžné heslo pro plnohodnotný přístup k účtu), nebo k odblokování účtu. Toto heslo není možné použít pro autentizaci uživatele při komunikace s webovou službou Autentizace Použití metody služby Metody jsou nutné pro: poskytovatele Služby iniciování platby poskytovatele Služby informování o účtu poskytovatele Služby platby kartou Autentizace pomocí bezpečnostního tokenu Uživatel pro přihlášení použije standardní přihlašovací formulář aplikace 7 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

8 Po úspěšném přihlášení je vrácen jednorázový bezpečnostní token pro další komunikaci s webovou službou ve formě cookie s názvem TOKEN, který se následně použije jako vstupní parametr pro metodu Login Metoda Login( token); token Parametry token Jednorázový bezpečnostní token [] Návratové hodnoty Příznak úspěchu či neúspěchu operace Autentizace pomocí certifikátu Metoda Login(byte[] password, out isdefaultpassword); byte[] password Parametry out isdefaultpassword byte[] password heslo uživatele out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo [] Návratové hodnoty 8 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

9 Příznak úspěchu či neúspěchu operace out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo Autentizace pomocí ověřovacího kódu SMS Před ověření uživatele Metoda LoginByPassword (byte[] username, byte[] password, out isdefaultpassword) Parametry byte[] username byte[] password out isdefaultpassword byte[] username Identifikátor uživatele byte[] password heslo uživatele out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo [] Návratové hodnoty Příznak úspěchu či neúspěchu operace out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo Výsledkem úspěšného před ověření je získání bezpečnostního tokenu pro následné operace Zaslání ověřovacího kódu SMS Metoda void SendAuthenticateSms(byte[] username) Parametry byte[] username byte[] username Identifikátor uživatele void Návratové hodnoty Ověření uživatele 9 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

10 Metoda LoginBySmsCode (byte[] username, smscode, isdefaultpassword) Parametry byte[] username smscode isdefaultpassword byte[] username Identifikátor uživatele smscode Ověřovací kód SMS out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo [] Návratové hodnoty Příznak úspěchu či neúspěchu operace out isdefaultpassword příznak zda bylo použito výchozí heslo Autorizace Všechny bankovní transakce podléhají autorizaci ze strany klienta. Autorizace probíhá pomocí sestavení a zaslání kryptograficky generovaného kódu na nastavený autorizační prostředek klienta (SMS terminál) a jeho následnému ověření před vlastním zpracováním požadované bankovní transakce. Klientská aplikace si vyžádá zaslání autorizačního kódu pro příslušnou bankovní transakci (Na nastavený autorizační prostředek klienta bude zaslán autorizační kód pro požadovanou transakci). Zaslaný autorizační kód je nutné následně předat do příslušné metody pro zpracování transakce Použití metod služby Metody jsou nutné pro: poskytovatele služby nepřímého dání platebního příkazu Získání autorizačního kódu pro jednu transakci Metoda void SendAuthorizationCode(AuthorizationOperation OperationId, System.Data.Objects.DataClasses.EntityObject entityitem) Parametry AuthorizationOperation OperationId System.Data.Objects.DataClasses.EntityObject entityitem AuthorizationOperation OperationId Identifikátor operace 10 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

11 System.Data.Objects. entityitem DataClasses.EntityObject Entita s parametry jedné bankovní transakce typu TRAN_PRUH TRAN_PRUH_TRVALY TRAN_PRUH_ZAHR void Návratové hodnoty Získání autorizačního kódu pro více transakcí Metoda void SendMultipleAuthorizationCode(AuthorizationOperation OperationId, System.Data.Objects.DataClasses.EntityObject[] entityitems) Parametry AuthorizationOperation OperationId System.Data.Objects.DataClasses.EntityObject[] entityitems AuthorizationOperation OperationId Identifikátor operace System.Data.Objects. DataClasses.EntityObject[] entityitem Pole entit s parametry bankovních transakcí typu TRAN_PRUH TRAN_PRUH_TRVALY TRAN_PRUH_ZAHR void Návratové hodnoty 3.7 Metody služby API Výběr aktuálního účtu Metoda je nutná pro: poskytovatele Služby iniciování platby poskytovatele Služby informování o účtu poskytovatele Služby platby kartou Metoda pro výběr účtu, na kterém se budou provádět další operace pomocí ostatních metod služby. Aktivní účet se následně metodám předává pomocí SOAP hlavičky popsané v kapitole SOAP hlavička Metoda 11 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

12 ZMOCOSO_UCET SetCurrentUserAccount( idzmocosoucet) Parametry idzmocosoucet idzmocosoucet Identifikátor účtu zmocněné osoby Návratové hodnoty ZMOCOSO_UCET ZMOCOSO_UCET Datová entita vybraného účtu Příkaz k úhradě Příkaz k úhradě slouží k jednorázovému zaslání platby na účet příjemce, který je vedený v ČMZRB, a.s. nebo v ostatních bankách v České republice Zadání jednorázového příkazu k úhradě Zadání jednorázového tuzemského příkazu k úhradě s autorizací Metoda je vhodná pro poskytovatele služby nepřímého dání platebního příkazu Metoda [] ProcessPaymentOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH[] paymentorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH[] paymentorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation. AuthorizationSingle AuthorizationOperation. Authorization TRAN_PRUH[] paymentorders Datová struktura příkazu k úhradě DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Insert Návratové hodnoty [] 12 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

13 Pole řetězců k předání identifikátorů transakcí nově vytvořených záznamů zpět volajícímu klientovi [] Seznam identifikátorů transakcí Autorizace příkazu k úhradě Metoda pro autorizaci příkazu k úhradě Metoda je vhodná pro poskytovatele služby nepřímého dání platebního příkazu Metoda [] ProcessPaymentOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH[] paymentorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH[] paymentorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation. AuthorizationSingle AuthorizationOperation. Authorization TRAN_PRUH[] paymentorders Datová struktura příkazu k úhradě DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Insert Návratové hodnoty [] Pole řetězců k předání identifikátorů transakcí nově vytvořených záznamů zpět volajícímu klientovi [] Seznam identifikátorů transakcí Přehled příkazů k úhradě Metoda pro získání seznamu tuzemských příkazů k úhradě Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby iniciování platby 13 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

14 poskytovatele Služby informování o účtu Metoda TRAN_PRUH[] GetPaymentOrders( from, count, sortexpression, XElement whereexpression) Parametry from count sortexpression XElement whereexpression from Pořadové číslo počátečního záznamu count Počet záznamů sortexpression Třídící řetězec XElement whereexpression Filtrační podmínka typu Expression<Func<TRAN_PRUH, >> Návratové hodnoty TRAN_PRUH[] TRAN_PRUH[] Pole příkazů k úhradě Zrušení příkazu k úhradě Metoda pro zrušení zadaného příkazu k úhradě Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby iniciování platby Metoda [] ProcessPaymentOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH[] paymentorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH[] paymentorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation.Cancel TRAN_PRUH[] paymentorders Datová struktura příkazu k úhradě 14 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

15 DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Update Návratové hodnoty [] Pole řetězců k předání identifikátorů transakcí nově vytvořených záznamů zpět volajícímu klientovi [] Seznam identifikátorů transakcí Zahraniční platba Platební příkaz do zahraničí slouží k jednorázovému zaslání platby na zahraniční na účet příjemce Zadání platebního příkazu do zahraničí Metoda pro zadání platebního příkazu do zahraničí s autorizací Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby iniciování platby Metoda [] ProcessForeignOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation. AuthorizationSingle TRAN_PRUH_ZAHR[] paymentorders Datová struktura trvalého příkazu k úhradě DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Insert Návratové hodnoty [] [] Seznam identifikátorů transakcí 15 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

16 Autorizace platebního příkazu do zahraničí Metoda pro autorizaci platebního příkazu do zahraničí Metoda je vhodná pro poskytovatele Služby iniciování platby Metoda [] ProcessForeignOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation. AuthorizationSingle TRAN_PRUH_ZAHR[] paymentorders Datová struktura trvalého příkazu k úhradě DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Insert Návratové hodnoty [] [] Seznam identifikátorů transakcí Přehled platebních příkazů do zahraničí Metoda pro získání seznamu platebních příkazů do zahraničí Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby iniciování platby poskytovatele Služby informování o účtu Metoda TRAN_PRUH_ZAHR[] GetForeignOrders( from, count, sortexpression, XElement whereexpression) Parametry from count sortexpression 16 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

17 XElement whereexpression from Pořadové číslo počátečního záznamu count Počet záznamů sortexpression Třídící řetězec XElement whereexpression Filtrační podmínka typu Expression<Func< TRAN_PRUH_ZAHR, >> Návratové hodnoty TRAN_PRUH_ZAHR[] TRAN_PRUH_ZAHR[] Pole trvalých příkazů k úhradě Zrušení platebního příkazu do zahraničí Metoda pro zrušení zadaného platebního příkazu do zahraničí Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby iniciování platby Metoda [] ProcessForeignOrders( authorizationcode, AuthorizationOperation authorizationoperation, TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders, DataObjectOperation dataobjectoperation) Parametry authorizationcode AuthorizationOperation authorizationoperation TRAN_PRUH_ZAHR[] foreignorders DataObjectOperation dataobjectoperation authorizationcode Autorizační kód AuthorizationOperation authorizationoperation Typ autorizační operace AuthorizationOperation.Cancel TRAN_PRUH_ZAHR[] paymentorders Datová struktura trvalého příkazu k úhradě DataObjectOperation dataobjectoperation Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation.Update Návratové hodnoty [] [] Seznam identifikátorů transakcí 17 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

18 3.7.4 Informace o účtu Metody pro získání informací o účtu a stavu transakcí Informace o účtu Metoda pro získání obecných informací o účtu Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby informování o účtu Metoda POHYBY_UCET_INFO GetClientAccountInformation() Parametry Dotaz na dostatek prostředků na účtu pro uskutečnění transakce Metoda pro ověření stavu prostředků na účtu Metoda služby je vhodná pro: poskytovatele Služby informování o účtu poskytovatele Služby platby kartou Metoda IsPaymentAllowed (decimal amount) Parametry decimal amount decimal amount Částka k ověření možnosti uskutečnění transakce Návratové hodnoty Příznak povolení zákazu uskutečnění transakce True Ano False Ne Přehled pohybů na účtu Metoda pro získání přehledu pohybů na účtu Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby informování o účtu 18 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

19 Metoda POHYBY_UCET_TRAN[] GetClientAccountTransactions( from, count, sortexpression, XElement whereexpression Parametry from count sortexpression XElement whereexpression from Pořadové číslo počátečního záznamu count Počet záznamů sortexpression Třídící řetězec XElement whereexpression Filtrační podmínka typu Expression<Func< POHYBY_UCET_TRAN, >> Návratové hodnoty POHYBY_UCET_TRAN[] POHYBY_UCET_ZUST[] Pole pohybů na účtu Přehled zůstatků na účtu Metoda pro získání přehledu zůstatků na účtu Metoda je vhodná pro: poskytovatele Služby informování o účtu Metoda POHYBY_UCET_ZUST[] GetClientAccountBalances( from, count, sortexpression, XElement whereexpression) Parametry from count sortexpression XElement whereexpression from Pořadové číslo počátečního záznamu count Počet záznamů sortexpression Třídící řetězec 19 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

20 XElement whereexpression Filtrační podmínka typu Expression<Func< POHYBY_UCET_ZUST, >> Návratové hodnoty POHYBY_UCET_TRAN[] POHYBY_UCET_ZUST[] Pole zůstatků na účtu Datové typy (Entity) Příkaz k úhradě TRAN_PRUH Entita pro Příkaz k úhradě AUTORIZACE [] AUTORIZACE Bool? AVIZO Decimal CASTKA System.DateTime? DATUM_AUT System.DateTime? DATUM_EDIT System.DateTime? DATUM_OVERENO System.DateTime? DATUM_SCHVALENI System.DateTime DATUM_SPLATNOSTI System.DateTime? DATUM_VER System.DateTime DATUM_VYHOTOVENI System.DateTime? DATUM_ZAPISU System.DateTime? DATUM_ZRUSENO ID_IDENTIFIKACE ID_PRUH ID_UCET KLIENT_UCET KLIENT_UCET KOD_MENY KOD_PLATBY KOD_PLATCE KOD_PRIJEMCE KON_SYMBOL POCET_AUTORIZACI POZNAMKA_PRIKAZCE SPE_SYMBOL STATUS_AVIZO STATUS_INTERNI System.DateTime? STATUS_INTERNI_DATUM TRAN_PRUH_SOIB TRAN_PRUH_SOIB Vždy NULL UCET_PLATCE UCET_PLATCE_PREDCISLI UCET_PRIJEMCE UCET_PRIJEMCE_PREDCISLI 20 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

21 VAR_SYMBOL VYHOTOVITEL ZAMITNUTO Int? ZAMITNUTO_AUT Int? ZAMITNUTO_VER ZAPSAL ZAPSAL_AUT ZAPSAL_OVERENO ZAPSAL_VER Int? ZDROJ_ID ZRUSIL SimpleOrder Příznak, že se jedná o zadání jednoho PÚ s autorizací MultipleOrders Příznak, že se jedná o hromadné zadání PÚ bez autorizací Trvalý příkaz k úhradě TRAN_PRUH_TRVALY Entita pro Trvalý příkaz k úhradě APPROVED AUTORIZACE [] AUTORIZACE decimal CASTKA_POSLEDNI decimal CASTKA_PRAVIDELNA decimal CASTKA_PRVNI CETNOST CETNOST_CTVRTLETI CETNOST_DEN System.DateTime? DATUM_AUT System.DateTime? DATUM_EDIT System.DateTime? DATUM_OVERENO System.DateTime? DATUM_PLATBY System.DateTime? DATUM_POSLEDNI_PLATBY System.DateTime? DATUM_SCHVALENI System.DateTime? DATUM_UKONCENO System.DateTime? DATUM_VER System.DateTime DATUM_VYHOTOVENI System.DateTime? DATUM_ZAPISU System.DateTime? DATUM_ZRUSENO ID_IDENTIFIKACE ID_TRV_PRUH ID_UCET KLIENT_UCET KLIENT_UCET KOD_MENY KOD_PLATCE KOD_PRIJEMCE KON_SYMBOL? LAST_DATE_MONTH_INPUT? LAST_DATE_YEAR_INPUT System.DateTime? MATURITY_DATE long NEXT_SEND_DATE POCET_AUTORIZACI 21 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

22 REF_ID REGULAR_PAYMENT_DAY_I NPUT SENDED SPE_SYMBOL System.DateTime START_DATE START_DATE_MONTH_INPUT START_DATE_YEAR_INPUT TRAN_PRUH_TRVALY_ TRAN_PRUH_TRVALY_SOIB Vždy NULL SOIB UCET_PLATCE UCET_PLATCE_PREDCISLI UCET_PRIJEMCE UCET_PRIJEMCE_PREDCISLI UKONCIL VAR_SYMBOL VYHOTOVITEL Bool ZAMITNUTO? ZAMITNUTO_AUT? ZAMITNUTO_VER ZAPSAL ZAPSAL_AUT ZAPSAL_OVERENO ZAPSAL_VER? ZDROJ_ID ZPRAVA_PRO_KLIENTA ZRUSIL Bool SimpleOrder Příznak, že se jedná o zadání jednoho PÚ s autorizací Bool MultipleOrders Příznak, že se jedná o hromadné zadání PÚ bez autorizací Zahraniční platba TRAN_PRUH_ZAHR Entita pro Zahraniční platbu AUTORIZACE [] AUTORIZACE decimal CASTKA System.DateTime? DATUM_AUT System.DateTime? DATUM_EDIT System.DateTime? DATUM_OVERENO System.DateTime? DATUM_SCHVALENI System.DateTime DATUM_SPLATNOSTI System.DateTime? DATUM_VER System.DateTime DATUM_VYHOTOVENI System.DateTime? DATUM_ZAPISU System.DateTime? DATUM_ZRUSENO ID_IDENTIFIKACE Int ID_UCET Int ID_ZAHR_PRUH KLIENT_UCET KLIENT_UCET 22 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

23 KOD_MENY KOD_PLATCE KOD_ZEME_BANKA KOD_ZEME_PRIJEMCE MESTO_BANKA MESTO_PRIJEMCE NAZEV1_PRIJEMCE NAZEV2_PRIJEMCE NAZEV_BANKA_PRIJEMCE PLATEBNI_TITUL Int POCET_AUTORIZACI POPIS_TRANSAKCE POPLATKY STATUS_INTERNI System.DateTime? STATUS_INTERNI_DATUM SWIFT_KOD TRAN_PRUH_ZAHR_SOIB TRAN_PRUH_ZAHR_SOIB Vždy NULL? TYP_PLATBA UCEL_UHRADY UCET_MENA UCET_PLATCE UCET_PLATCE_PREDCISLI UCET_PRIJEMCE ULICE_BANKA ULICE_PRIJEMCE VYHOTOVITEL Bool ZAMITNUTO? ZAMITNUTO_AUT? ZAMITNUTO_VER ZAPSAL ZAPSAL_AUT ZAPSAL_OVERENO ZAPSAL_VER? ZDROJ_ID ZRUSIL Bool SimpleOrder Příznak, že se jedná o zadání jednoho PÚ s autorizací More Bool MultipleOrders Příznak, že se jedná o hromadné zadání PÚ bez autorizací Autorizace AUTORIZACE Entita pro Autorizace bankovní transakce AUTORIZ_OPERACE AUTORIZ_OPERACE CIS_AUTORIZACE CIS_AUTORIZACE System.DateTime DATUM ID_AUTORIZ_OPERACE ID_CIS_AUTORIZACE? ID_TRAN_PRUH? ID_TRAN_PRUH_TRVALY 23 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

24 ? ID_TRAN_PRUH_ZAHR Id REPLIKOVAT TRAN_PRUH TRAN_PRUH TRAN_PRUH_TRVALY TRAN_PRUH_TRVALY TRAN_PRUH_ZAHR TRAN_PRUH_ZAHR ZAMITNUTO ZAPSAL Klient Účet KLIENT_UCET Entita pro Účet klienta System.DateTime? DATUM_REGISTRACE System.DateTime? DATUM_ZRUSENI ID_KLIENT ID_UCET KLIENT KLIENT KOD_MENY? PORADI TRAN_BUVY [] TRAN_BUVY TRAN_KREDOCEK [] TRAN_KREDOCEK TRAN_PRUH [] TRAN_PRUH TRAN_PRUH_TRVALY [] TRAN_PRUH_TRVALY TRAN_PRUH_ZAHR [] TRAN_PRUH_ZAHR UCET UCET_PREDCISLI ZMOCOSO_UCET [] ZMOCOSO_UCET ZPRAVA_ADRESAT [] ZPRAVA_ADRESAT ZPRAVA_PRECTENO [] ZPRAVA_PRECTENO Účet umocněné osoby ZMOCOSO_UCET Entita pro Účet zmocněné osoby FORMAT_DAVKA ID ID_UCET ID_ZMOCOSO KLIENT_UCET KLIENT_UCET decimal? LIMIT_PRUH decimal? LIMIT_PRUH_SMS decimal? LIMIT_TRVAL decimal? LIMIT_TRVAL_SMS decimal? LIMIT_ZAHR decimal? LIMIT_ZAHR_SMS decimal? OSO_ODCHOZI_LIMIT_ 24 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

25 decimal? OSO_ODCHOZI_LIMIT_SMS OSO_ODCHOZI_PLATBY decimal? OSO_PRICHOZI_LIMIT_ decimal? OSO_PRICHOZI_LIMIT_SMS OSO_PRICHOZI_PLATBY OSO_ZOBRAZIT_ZUSTATEK short? OVERENI_PRUH short? OVERENI_PRUH_SMS short? OVERENI_TRV_PRUH short? OVERENI_TRV_PRUH_SMS short? OVERENI_ZAHR_PRUH short? OVERENI_ZAHR_PRUH_SMS? PRISTUP? PRISTUP_SMS SABLONA_TRAN_PRUH SABLONA_TRAN_PRUH [] ZMOCOSO ZMOCOSO OSO_ODCHOZI_SMS OSO_ODCHOZI_ OSO_ODCHOZI_NONE OSO_PRICHOZI_SMS OSO_PRICHOZI_ OSO_PRICHOZI_NONE OSO_ZUSTATEK_SKRYT OSO_ZUSTATEK_ON_HOVER OSO_ZUSTATEK_ZOBRAZIT SMS_TERMINAL NASTAVIT_OSTATNI_UCTY Pohyby na účtu POHYBY_UCET_TRAN Entita pro Pohyby na účtu Decimal CASTKA CISLO_UCTU CISLO_UCTU_PROTIST System.DateTime DAT_ZAPIS System.DateTime? DAT_ZRUSENO DEBET_KREDIT System.DateTime? EOD ID ID_IDENTIFIKACE KOD_BANKY_PROSTISTR KS POPIS Int POR_CISLO_TRAN PREDCISLI_UCTU PREDCISLI_UCTU_PROSTISTR REVERZNI_TRAN SS TRANSAKCE 25 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

26 TRAN_KOD System.DateTime VALUTA VS Zůstatky POHYBY_UCET_ZUST Entita pro Zůstatky na účtech CISLO_UCTU System.DateTime DATUM decimal KON_ZUSTATEK decimal POC_ZUSTATEK Výčtové typy Typ autorizační operace AuthorizationOperation Výčet typů autorizačních operací transakcí Hodnota Cancel Authorization AuthorizationSingle Decline End LogIn CancelSingle Popis Zrušení/stornování Autorizace (vice transakcí) Autorizace jednoho záznamu (transakce) Zamítnutí Ukončení (trvalého příkazu) Přihlášení uživatele Zrušení/stornování jednoho záznamu Typ operace s datovým objektem DataObjectOperation Výčet typů operací s datovým objektem Hodnota Insert Update Delete Popis Vložení Aktualizace Odstranění 26 z 26 Verze 1.0 ČMZRB, a.s.

Funkční specifikace ABOKWS. Aplikační rozhraní elektronického bankovnictví ABO-K. Verze 0.5

Funkční specifikace ABOKWS. Aplikační rozhraní elektronického bankovnictví ABO-K. Verze 0.5 Funkční specifikace ABOKWS Aplikační rozhraní elektronického bankovnictví ABO-K Verze 0.5 Přehled změn Verze Datum Změnil Popis 0.1 26.2.2013 MB Úvod, Osnova dokumentu, funkce ABOKWS 0.2 18.4.2014 MB Tabulky

Více

Technická specifikace Platební brána IBS

Technická specifikace Platební brána IBS Technická specifikace Platební brána IBS Verze 1 Strana 1 z 6 1. Obecné Platební brána je určena k platbě za zboží nebo služby nakoupené v internetovém obchodě, kdy uživatel je přesměrován na přihlašovací

Více

PSD 2 Payment Service Directive

PSD 2 Payment Service Directive PSD 2 Payment Service Directive Praha, 14. listopadu 2017 Michal Nožička STRUČNÝ ÚVOD PSD 2 = Revisited Directive on Payment Services Směrnice EU pro regulaci platebních služeb Stručná historie Schváleno

Více

wplatba SOAP api Technická dokumentáce

wplatba SOAP api Technická dokumentáce wplatba SOAP api Technická dokumentáce 1 OBSAH ÚČEL DOKUMENTU... 3 TECHNICKÝ KONTAKT... 3 LEGENDA... 3 PLATEBNÍ METODY... 4 KOMUNIKACE... 4 TESTOVÁNÍ... 4 JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ PROBLÉMŮ... 4 CARDPAY...

Více

SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s.

SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK JE PLATNÝ OD 1. 11. 2013 Evropsko-ruská banka, a.s. Štefánikova 78/50, 150 00, Praha 5 Tel.: +420 236 073 757 Fax: +420 236 073 750 info@erbank.cz

Více

Ceník pro Základní účet

Ceník pro Základní účet ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro Základní účet 1. Základní účet 2. Tuzemské úhrady 3. Zahraniční úhrady 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Poskytnutí debetní karty 6. Telefonní

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INTERNETOVÉHO

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INTERNETOVÉHO OBSAH UŽIVATELSKÉ PŘÍRUČKY: UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CITFIN, SPOŘITELNÍ DRUŽSTVO PRO VÍCE INFORMACÍ VOLEJTE +420 234 092 333 1 VSTUP DO INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ 1 PŘIHLÁŠENÍ SE

Více

Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku

Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku Obchodní podmínky pro poskytnutí a užívání elektronického platebního prostředku platné od 12.12.2016 pro dříve uzavřené smlouvy platné od 1.3.2017 Článek I Předmět úpravy Českomoravská záruční a rozvojová

Více

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část Uživatelská příručka aplikace WebKlient klientská část Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 255 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz

Více

Ceník pro studentský účet

Ceník pro studentský účet ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro studentský účet Účet pro klienty od 0 do 26 let, kteří splní podmínky stanovené Všeobecnými obchodními podmínkami České spořitelny, a. s. Soukromá

Více

Uživatelská příručka aplikace E-podatelna

Uživatelská příručka aplikace E-podatelna Uživatelská příručka aplikace E-podatelna Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 225 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz 1 z 22 ČMZRB,

Více

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část Uživatelská příručka aplikace WebKlient klientská část Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 255 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz

Více

Uživatelská příručka aplikace E-podatelna

Uživatelská příručka aplikace E-podatelna Uživatelská příručka aplikace E-podatelna Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 225 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz Přehled

Více

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část Uživatelská příručka aplikace WebKlient klientská část Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 255 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz

Více

PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s.

PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. PRÁVNICKÉ OSOBY A FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELE EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK JE PLATNÝ OD 1. 8. 2013 Evropsko-ruská banka, a.s. Štefánikova 78/50, 150 00, Praha 5 Tel.: +420 236 073 757 Fax: +420 236

Více

Ceník pro Osobní účet České spořitelny II

Ceník pro Osobní účet České spořitelny II ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/6 Ceník pro Osobní účet České spořitelny II 1. Osobní účet ČS II 2. Tuzemské úhrady 3. Zahraniční úhrady 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Poskytnutí debetní

Více

Právnické osoby, fyzické osoby podnikatelé

Právnické osoby, fyzické osoby podnikatelé Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Právnické osoby, fyzické osoby podnikatelé 1. KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET 1.1. Úrokové sazby Běžný účet CZK - úročení zůstatku účtu Běžný účet CZK - úročení debetního zůstatku

Více

Fyzické osoby - občané

Fyzické osoby - občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby - občané 1. KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET 1.1. Úrokové sazby Běžný účet CZK - úročení zůstatku účtu Běžný účet CZK - úročení debetního zůstatku účtu 0,2 % p.a. 36

Více

SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s.

SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK PRO FYZICKÉ OSOBY EVROPSKO-RUSKÁ BANKA, a. s. SAZEBNÍK JE PLATNÝ OD 1. 4. 2014 Evropsko-ruská banka, a.s. Štefánikova 78/50, 150 00, Praha 5 Tel.: +420 236 073 757 Fax: +420 236 073 750 info@erbank.cz

Více

Obchodní podmínky pro poskytování Služeb přímého bankovnictví Equa bank a.s.

Obchodní podmínky pro poskytování Služeb přímého bankovnictví Equa bank a.s. Stránka 1 z 7 Obchodní podmínky pro poskytování Služeb přímého bankovnictví Equa bank a.s. I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Podmínky jsou obchodními podmínkami ve smyslu čl. I. bod 3 VOP vydané v souladu se

Více

Příručka pro potvrzování zůstatku vydavatelům karetních platebních prostředků

Příručka pro potvrzování zůstatku vydavatelům karetních platebních prostředků Příručka pro potvrzování zůstatku vydavatelům karetních platebních prostředků 1 Obsah Příručka pro potvrzování zůstatku vydavatelům karetních platebních prostředků (CIS)... 3 1. Dotaz na dostatek prostředků

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Vážený kliente, naším cílem je nabídnout Vám takové finanční služby, které Váš skutečný život zjednoduší. Proto jsme se rozhodli novou podobu našich finančních

Více

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví

Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Příručka pro uživatele Telefonního bankovnictví Obsah KLIENTSKÁ LINKA POŠTOVNÍ SPOŘITELNY 2 1 1.1 Základní navigace pro výběr služby 2 1.2 Úvodní menu Telefonního bankovnictví 2 AUTOMATICKÉ SLUŽBY 2 2

Více

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO RICHEE ÚČET JUNIOR 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO RICHEE ÚČET JUNIOR 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO RICHEE PRODUKTY JUNIOR ÚČINNÉ OD 14. 9. 2019 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO RICHEE ÚČET JUNIOR 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ

Více

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část

Uživatelská příručka aplikace. WebKlient klientská část Uživatelská příručka aplikace WebKlient klientská část Českomoravská záruční a rozvojová banka, a.s. Jeruzalémská 964/4, 110 00 Praha 1 Tel.: +420 255 721 111 E-mail: info@cmzrb.cz www: http://www.cmzrb.cz

Více

BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY 2010-2013. 15.6.2012 Mezinárodní obchodní operace 1

BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY 2010-2013. 15.6.2012 Mezinárodní obchodní operace 1 BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY V Z D Ě L Á VA C Í M AT E R I Á L K E K U R Z U M E Z I N Á R O D N Í O B C H O D N Í O P E R A C E S L E Z S K Á U N I V E R Z I TA V O PAV Ě O K R E S N Í H O S P O D Á Ř S K Á KO

Více

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS ÚČINNÝ OD 1. KVĚTNA 2012 OBSAH Technické požadavky 01 Bezpečnostní prvky 01 Povinnost zřízení a vedení účtu 01 Dostupnost 01 Limity aktivních

Více

IBOD - API. Rozhraní pro přípis bodů partnery programu ibod

IBOD - API. Rozhraní pro přípis bodů partnery programu ibod IBOD - API Rozhraní pro přípis bodů partnery programu ibod Abstrakt Systémová specifikace datových vět a způsobu napojení na aplikační interface věrnostního programu ibod. Dokument je určený pro ICT oddělení

Více

Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku

Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku Popis B2B rozhraní pro elektronickou neschopenku Historie dokumentu Verze Datum Změny 0.9 30. 4. 2019 Vytvoření dokumentu Obsah 1 Účel dokumentu... 3 2 Charakteristika rozhraní... 3 2.1 Způsob komunikace...

Více

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS ÚČINNÉ OD 1. ÚNORA 2011 OBSAH Technické požadavky 01 Bezpečnostní prvky 01 Povinnost zřízení a vedení účtu 01 Dostupnost 01 Limity aktivních

Více

Fyzické osoby - podnikatelé

Fyzické osoby - podnikatelé Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Fyzické osoby - podnikatelé platný od 17. prosince 2012 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. Běžné účty Zřízení účtu Vedení účtu účty v CZK Vedení účtu účty vedené v EUR, USD,

Více

Ceník pro službu Moje zdravé finance (založenou od )

Ceník pro službu Moje zdravé finance (založenou od ) Ceník pro službu Moje zdravé finance (založenou od 24. 10. 2016) 1. Služba MOje ZDraVé finance Základní cena měsíčně Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní důchod měsíčně 50 Kč Odměny pro klienty

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Běžný účet v EUR Datum: 1. května 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb

Více

Základní cena. 25 informačních SMS měsíčně 25 Kč. Druhá debetní karta Visa Classic měsíčně 25 Kč. Vedení kontokorentu.

Základní cena. 25 informačních SMS měsíčně 25 Kč. Druhá debetní karta Visa Classic měsíčně 25 Kč. Vedení kontokorentu. účty infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro Základní účet 1. Základní účet 2. Domácí platby 3. Zahraniční platby 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Debetní platební karta Visa Classic 6.

Více

Manuál pro implementaci služby PLATBA 24. Datum: 17. prosince 2014 Verze: 1.49

Manuál pro implementaci služby PLATBA 24. Datum: 17. prosince 2014 Verze: 1.49 Manuál pro implementaci služby PLATBA 24 Datum: 17. prosince 2014 Verze: 1.49 1 Úvodní informace ke službě PLATBA 24... 3 1.1 Obecný popis služby... 3 1.2 Administrativní předpoklady k využití služby PLATBA

Více

Základní cena měsíčně 100 Kč. Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní důchod měsíčně 50 Kč. Odměna za využívání Účtu měsíčně 50 Kč

Základní cena měsíčně 100 Kč. Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní důchod měsíčně 50 Kč. Odměna za využívání Účtu měsíčně 50 Kč Služba Moje zdravé finance infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro službu Moje zdravé finance 1. Služba Moje zdravé finance Základní cena měsíčně Cena pro klienty, kterým chodí na Účet starobní

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ Korunový běžný účet Modré konto Modré konto je poskytováno klientům úseku Privátní

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: KB Start konto Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb

Více

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Právnické osoby 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu účty v CZK Vedení účtu účty vedené v EUR, USD, CHF, GBP * Zrušení účtu Minimální

Více

Sazebník bankovních poplatků mbank

Sazebník bankovních poplatků mbank Sazebník bankovních poplatků mbank platný od 11. 11. 2007 I Osobní účet mkonto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) zřízení osobního účtu mkonto b) vedení osobního účtu mkonto / měsíc c) zrušení osobního

Více

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví Právnické osoby 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu účty v CZK Vedení účtu účty vedené v EUR, USD, CHF, GBP * Zrušení účtu Minimální

Více

mojeid a další eid projekty

mojeid a další eid projekty mojeid a další eid projekty Aktuality ze světa elektronické identifikace Jaromír Talíř jaromir.talir@nic.cz 15. 11. 2018 Obsah Web mojeid Validace mojeid Přihlašovací metody mojeid jako kvalifikovaný systém

Více

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta

Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do systému erecept pro pacienta 1. Obecné 1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Pro pacienty je zpřístupněná webová a mobilní aplikace.

Více

Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking

Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking Obchodní podmínky pro poskytování služby MPU internetbanking OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ SLUŽBY MPU INTERNETBANKING ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) Moravského Peněžního

Více

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÝ OD 15. 3. 2019 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ

Více

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS

PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS PŘEHLED SLUŽEB A PARAMETRŮ INTERNETOVÉHO BANKOVNICTVÍ CREDITAS ÚČINNÝ OD 1. ÚNORA 2015 OBSAH Technické požadavky 01 Bezpečnostní prvky 01 Povinnost zřízení a vedení účtu 01 Dostupnost 01 Limity aktivních

Více

Zadání příkazu k úhradě

Zadání příkazu k úhradě Zadání příkazu k úhradě Přihlašte se do aplikace WSPK Smartbanking a zobrazí se vám Úvodní stránka s přehledem aktivních produktů, které máte aktivované pro elektronické bankovnictví. Na formulář pro zadání

Více

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÉ OD 24. 6. 2019 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ

Více

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby

Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví. - depozitní produkty a služby. Právnické osoby Ceník pro úsek Korporátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 15. 5. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu v CZK Vedení účtu v EUR,

Více

Ceník pro Osobní konto České spořitelny

Ceník pro Osobní konto České spořitelny Ceník pro Osobní konto České spořitelny 1. Osobní konto 2. Tuzemský platební styk 3. Debetní karta Visa Gold 4. Přímé bankovnictví 5. Nedodržení smluvních podmínek 1. OSOBNÍ KONTO ČS 1.1 Založení, přechod

Více

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta

1.1. Základní informace o aplikacích pro pacienta Registrace a aktivace uživatelského profilu k přístupu do aplikace systému erecept pro pacienta, přihlášení do aplikace systému erecept pro pacienta na základě registrovaného profilu v NIA nebo elektronického

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Běžný účet v CHF Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb

Více

Bezpečnost internetového bankovnictví, bankomaty

Bezpečnost internetového bankovnictví, bankomaty , bankomaty Filip Marada, filipmarada@gmail.com KM FJFI 15. května 2014 15. května 2014 1 / 18 Obsah prezentace 1 Bezpečnost internetového bankovnictví Možná rizika 2 Bankomaty Výběr z bankomatu Možná

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Osobní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 1. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu v CZK Vedení účtu - v EUR,

Více

Běžný účet. Zřízení účtu ZDARMA ZDARMA INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu (měsíčně) ZDARMA ZDARMA ZDARMA Zrušení účtu ZDARMA ZDARMA ZDARMA

Běžný účet. Zřízení účtu ZDARMA ZDARMA INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu (měsíčně) ZDARMA ZDARMA ZDARMA Zrušení účtu ZDARMA ZDARMA ZDARMA Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.02.2015 Běžný účet Zřízení účtu Vedení účtu (měsíčně) 99 Kč 149 Kč 369 Kč Zrušení účtu Běžný účet v EUR, USD Účet advokátní/ notářské

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby

SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby 1 ÚČTY 1.1 Běžné účty MĚNA ÚČTU CZK EUR, USD, CHF, GBP, RUB Založení účtu Vedení účtu Zrušení účtu Minimální zůstatek 0,-

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby Ceník pro úsek Privátní bankovnictví - depozitní produkty a služby Právnické osoby platný od 16. 1. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ KORUNOVÝ BĚŽNÝ ÚČET MODRÉ KONTO Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby

Více

pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby

pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby Poplatky v cizí měně jsou přepočítávány aktuálním kurzem ČNB a účtovány v příslušné měně účtu. 1. Běžné účty 2. Ostatní

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ A PRÁVNICKÉ OSOBY ÚČINNÝ OD 1. ŘÍJNA 2015 OBSAH Úvodní ustanovení 01 Běžný účet CREDITAS 01 Spořicí vklad CREDITAS

Více

Běžný účet. Běžný účet pro právnické osoby All inclusive. Běžný účet pro právnické osoby

Běžný účet. Běžný účet pro právnické osoby All inclusive. Běžný účet pro právnické osoby Sazebník poplatků FYZICKÉ OSOBY PODNIKATELÉ A PRÁVNICKÉ OSOBY Platný od 01.04.2015 * v EUR, Zřízení účtu INDIVIDUÁLNĚ Vedení účtu při splnění níže uvedené podmínky (měsíčně) Průměrný měsíční zůstatek na

Více

Jednotný identitní prostor Provozní dokumentace

Jednotný identitní prostor Provozní dokumentace Jednotný identitní prostor Provozní dokumentace Vytvořeno dne: 21. 2. 2012 Aktualizováno: 23. 5. 2017 Verze: 1.2 2017 MVČR Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Účel provozní dokumentace... 3 1.2. Související dokumenty...

Více

pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby

pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby SAZEBNÍK POPLATKŮ pro fyzické osoby, fyzické osoby podnikatele a právnické osoby Poplatky v cizí měně jsou přepočítávány aktuálním kurzem ČNB a účtovány v příslušné měně účtu. 1. Běžné účty 2. Ostatní

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM

RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM RYCHLÝ PRŮVODCE INTERNETOVÝM BANKOVNICTVÍM JAK SE PŘIHLÁSIT Do internetového bankovnictví se přihlásíte na adrese www.bankservis.cz Pro přihlášení zadejte Přihlásit. prosím Vaše klientské číslo a PIN.

Více

Sazebník bankovních poplatků pro podnikatele

Sazebník bankovních poplatků pro podnikatele Sazebník bankovních poplatků pro podnikatele PLATNÝ OD 15. 3. 2012 www.mbank.cz I. Podnikatelský účet mbusiness Konto 1. Zřízení, vedení a zrušení účtu a) Zřízení účtu mbusiness Konto b) Vedení účtu mbusiness

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÝ OD 1. ČERVNA 2015 OBSAH Úvodní ustanovení 01 Běžný účet CREDITAS 01 Běžný účet CREDITAS s cenovým

Více

JAK PSD2 OVLIVNÍ PLATEBNÍ STYK KORPORÁTNÍCH KLIENTŮ? BRONISLAV ČÍŽ 8210 / PAYMENT PRODUCTS

JAK PSD2 OVLIVNÍ PLATEBNÍ STYK KORPORÁTNÍCH KLIENTŮ? BRONISLAV ČÍŽ 8210 / PAYMENT PRODUCTS C3 JAK PSD2 OVLIVNÍ PLATEBNÍ STYK KORPORÁTNÍCH KLIENTŮ? BRONISLAV ČÍŽ 8210 / PAYMENT PRODUCTS Payment Services Directive (2015/2366/EU) Evropská komise přijala návrh dne 24. 7. 2013 v rámci tzv. platebního

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ A PRÁVNICKÉ OSOBY. 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2

SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ A PRÁVNICKÉ OSOBY. 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ A PRÁVNICKÉ OSOBY ÚČINNÝ OD 1. 9. 2018 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET 2

Více

Příkaz k úhradě. Bezhotovostní platební styk. výhody: výhody:

Příkaz k úhradě. Bezhotovostní platební styk. výhody: výhody: Příkaz k úhradě Příkaz k úhradě Bezhotovostní platební styk Platební operace realizované bez přítomnosti hotových peněz převodem peněžních prostředků mezi bankovními účty zúčastněných subjektů výhody:

Více

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÝ OD 1. 9. 2018 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ

Více

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3

1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET 2 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ SAZEBNÍK POPLATKŮ BANKY CREDITAS a.s. PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÉ OD 14. 9. 2019 OBSAH 1 ÚVODNÍ USTANOVENÍ 2 1.1 Úvod 2 2 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO BĚŽNÝ ÚČET A ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ

Více

Cena pro klienty služby BLUE měsíčně zdarma. Cena pro pro osoby splňující kritéria Osobního bankovnictví a pro spřízněné osoby měsíčně 120 Kč

Cena pro klienty služby BLUE měsíčně zdarma. Cena pro pro osoby splňující kritéria Osobního bankovnictví a pro spřízněné osoby měsíčně 120 Kč ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro Osobní konto České spořitelny 1. Osobní konto 2. Tuzemský platební styk 3. Debetní karta Visa Gold 4. Přímé bankovnictví a informační zprávy

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ČSOB BUSINESSBANKING 24 POPIS FORMÁTU TXT

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ČSOB BUSINESSBANKING 24 POPIS FORMÁTU TXT UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA ČSOB BUSINESSBANKING 24 POPIS FORMÁTU TXT strana 1 z 17 OBSAH 1 OBECNÉ... 3 1.1 Popis typů polí... 3 1.2 Použité oddělovače... 3 1.3 Zkratky a názvy... 3 2 POPIS STRUKTUR VSTUPNÍCH

Více

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM

OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM OTEVŘENÉ BANKOVNICTVÍ INFORMACE K NOVÝM SLUŽBÁM Co je otevřené bankovnictví Ve světě otevřeného bankovnictví si snadno propojíte své účty s aplikacemi třetích stran, a usnadníte si tak jejich ovládání

Více

Fyzické osoby - občané

Fyzické osoby - občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby - občané 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu účty v CZK Vedení účtu účty v cizí měně Zrušení účtu Vedení faxové tabulky

Více

Fyzické osoby - občané

Fyzické osoby - občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby - občané 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Zřízení účtu Vedení účtu účty v CZK Vedení účtu účty v cizí měně Zrušení účtu Vedení faxové tabulky

Více

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty

Manuál pro majitele Korporátní karty. Manuál pro majitele Korporátní karty Manuál pro majitele Korporátní karty Obsah příručky 1 MojeBanka Business...3 1.1 Přihlášení do aplikace MojeBanka Business...3 1.2 Elektronické výpisy v sekci evýpisy...3 1.3 Výpisy v sekci Výpisy transakcí...4

Více

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Osobní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 20. 2. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ 1.1. BĚŽNÉ A VKLADOVÉ ÚČTY Běžné účty jsou poskytovány pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Běžný účet v CZK Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ, PRÁVNICKÉ OSOBY A ORGANIZACE ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2012 OBSAH. Úvodní ustanovení 1

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ, PRÁVNICKÉ OSOBY A ORGANIZACE ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2012 OBSAH. Úvodní ustanovení 1 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO FYZICKÉ OSOBY PODNIKAJÍCÍ, PRÁVNICKÉ OSOBY A ORGANIZACE ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2012 OBSAH Úvodní ustanovení 1 Běžný účet CREDITAS 1 Spořící vklad CREDITAS 3 Termínovaný vklad CREDITAS

Více

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL

INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL INTERNETOVÉ BANKOVNICTVÍ ARTESA IDEAL Příručka pro klienty V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte na info@artesa.cz nebo na čísle 800 128 836. 1/23 Artesa, spořitelní družstvo, www.artesa.cz, info@artesa.cz

Více

INFORMACE INFORMACE O OBECNÝCH PODMÍNKÁCH PROVÁDĚNÍ PŘEVODŮ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ

INFORMACE INFORMACE O OBECNÝCH PODMÍNKÁCH PROVÁDĚNÍ PŘEVODŮ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ INFORMACE vydaná GE Money Bank, a.s. ("Banka") v souladu s 11, odst.1 zákona o bankách č. 21/1992 Sb., ve znění změn č. 126/2002 Sb. a) Banka je pro operace tuzemského platebního styku účastníkem Systému

Více

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané

Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané Ceník pro úsek Privátní bankovnictví Fyzické osoby občané platný od 15. 5. 2019 1. SAZEBNÍK POPLATKŮ Korunový běžný účet Modré konto Modré konto je poskytováno pro fyzické osoby a fyzické osoby podnikatele.

Více

Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s.

Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s. Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s. Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím Systému LBBW

Více

mlinka: Sazebník bankovních poplatků mbank pro podnikatele maximum výhod a pohodlí

mlinka: Sazebník bankovních poplatků mbank pro podnikatele maximum výhod a pohodlí www.mbank.cz : 844 777 000 Sazebník bankovních poplatků mbank pro podnikatele maximum výhod a pohodlí Sazebník bankovních poplatků mbank pro podnikatele platný od 20. 10. 2008 I. Firemní účet mbusiness

Více

Sazebník. bankovních poplatků mbank pro podnikatele. Platný od 1. 11. 2012.

Sazebník. bankovních poplatků mbank pro podnikatele. Platný od 1. 11. 2012. Sazebník bankovních poplatků mbank pro podnikatele Platný od 1. 11. 2012. Obsah I. Podnikatelský účet mkonto business 2 II. Spořicí účet pro podnikatele emax busines 2 III. Účet pro internetové obchody

Více

Elektronická evidence tržeb. P r a h a 2. srpna 2016

Elektronická evidence tržeb. P r a h a 2. srpna 2016 Elektronická evidence tržeb P r a h a 2. srpna 2016 Agenda 1. Úvod 2. Zákon o evidenci tržeb a prováděcí předpisy 3. Technická dokumentace 4. Testovací prostředí (Playground) 5. Diskuse Zákon o evidenci

Více

Datové schránky. Technická specifikace. Vytvořeno dne: Aktualizováno: Verze: Software602, a.s.

Datové schránky. Technická specifikace. Vytvořeno dne: Aktualizováno: Verze: Software602, a.s. Datové schránky Autentizační služba Portálu veřejné správy Technická specifikace Vytvořeno dne: 7.12.2012 Aktualizováno: 26.8.2015 Verze: 1.7 2009 Software602, a.s. Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Cíl dokumentu...

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2. Spořící účet CREDITAS 3

SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH. Běžný účet CREDITAS 1. Spořící vklad CREDITAS 2. Spořící účet CREDITAS 3 SAZEBNÍK POPLATKŮ PRO OBČANA ÚČINNÝ OD 1. LISTOPADU 2011 OBSAH Běžný účet CREDITAS 1 Spořící vklad CREDITAS 2 Spořící účet CREDITAS 3 Vkladní knížka CREDITAS 4 Termínovaný vklad CREDITAS 5 Ostatní poplatky

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: MůjÚčet Datum: 1. dubna 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb spojených

Více

Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s.

Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s. Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím systému LBBW Direct LBBW Bank CZ a.s. Obchodní podmínky pro používání služeb přímého bankovnictví prostřednictvím Systému LBBW

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 v EUR Datum: 1. května 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání

Více

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM

SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM SAZEBNÍK POPLATKŮ K DEPOZITNÍM PRODUKTŮM A SOUVISEJÍCÍM SLUŽBÁM PRO FYZICKÉ OSOBY NEPODNIKAJÍCÍ ÚČINNÝ OD 27. ŘÍJNA 2016 OBSAH Úvodní ustanovení 01 Běžný účet CREDITAS 01 Spořicí účet BENEFIT 03 Spořicí

Více

POPIS ČÍSELNÍKU. Název: Výčet položek číselníku:

POPIS ČÍSELNÍKU. Název: Výčet položek číselníku: 01 POPIS ČÍSELNÍKU Výčet položek číselníku: Kód Jednotlivé typy distribučních kanálů elektronického bankovnictví. Použití číselníku v parametrech: P0178 Kanál elektronického bankovnictví Název položky

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: TOP nabídka Datum: 1. dubna 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních služeb spojených

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Základní platební účet Datum: 31. října 2018 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních

Více

Nařízení eidas aneb elektronická identifikace nezná hranice

Nařízení eidas aneb elektronická identifikace nezná hranice Nařízení eidas aneb elektronická identifikace nezná hranice Mikulov, září 2014 Ing. Radek Horáček odbor egovernmentu MVČR Co znamená zkratka eidas Co znamená zkratka eidas electronic identification and

Více

Sdělení informací o poplatcích

Sdělení informací o poplatcích Sdělení informací o poplatcích Název poskytovatele účtu: Komerční banka, a.s. Název účtu: Studentský účet konto G2.2 Datum: 1. května 2019 Tento dokument obsahuje informace o poplatcích za používání hlavních

Více