LEDEN. Zpráva o činnosti Městské policie Letohrad Jablonné nad Orlicí za rok Vážení občané města Jablonné nad Orlicí,

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LEDEN. Zpráva o činnosti Městské policie Letohrad Jablonné nad Orlicí za rok Vážení občané města Jablonné nad Orlicí,"

Transkript

1 Zpráva o činnosti Městské policie Letohrad Jablonné nad Orlicí za rok 2017 Vážení občané města Jablonné nad Orlicí, předkládám Vám k nahlédnutí výběr událostí z činnosti Městské policie Letohrad - Jablonné nad Orlicí za rok 2017, které byly řešeny vedle běžných, každodenních případů. Zachyceny jsou zde výjimečné situace řešené na základě vlastních poznatků i vašich podnětů. Eva Fialová, strážník MP LEDEN Řízení dopravy po dobu šetření autonehody Dne 5. ledna po osmé hodině ranní cestou do služby přijel strážník Eva Fialová k nehodě osobního automobilu, který sjel ze svahu. Po zjištění stavu řidiče byla nehoda oznámena PČR. Před příjezdem hlídky PČR byla zajištěna plynulost a bezpečnost provozu. Osobní automobil byl vyproštěn hasičským jeřábem, který na vedlejší silnici odtahoval zapadlý kamion. Žádost o zjištění trvalého pobytu v městském bytě Dne šetřila městská policie na žádost správního orgánu obyvatelku města, která se zdržovala v městském bytě i po ukončení nájemní smlouvy.

2 Vyklizení parkujících aut na Náměstí 5. května z důvodu úklidu sněhu Na začátku minulého roku, kdy nás potrápila zima, bylo potřeba odvézt vyhrnutý sníh. Proto bylo využito pomoci strážníka městské policie k vyklizení části parkujících vozidel, aby měli zaměstnanci technických služeb co nejlepší prostor pro svou práci a techniku. Oznámení o poškození majetku a zdraví v důsledku ohňostroje Během pochůzkové činnosti oznámil hlídce městské policie občan poškození střechy osobního vozidla a zranění pravé ruky, když nakládal sportovní potřeby do střešního nosiče svého vozidla. Padající zábavní pyrotechnika jej popálila na ruce a poškodila část laku střechy jeho auta. Štěstím bylo, že popálenina ruky nebyla vážná a poškozený s podezřelým se na místě domluvili a škoda byla uhrazena. Spolupráce s PČR a SKPV Městská policie Letohrad Jablonné nad Orlicí spolupracuje s Policií České republiky a Službou kriminální policie a vyšetřování. Spolupráce zahrnuje nejen poskytnutí kamerových záznamů, ale v případě potřeby i zapůjčení služebny městské policie. ÚNOR Kontrola výherních automatů na žádost Ministerstva financí Písemnou žádostí z Ministerstva financí byla Městská policie Letohrad - Jablonné nad Orlicí požádána o kontrolu platnosti výherních automatů v místním restauračním zařízení. Kontrolou strážníkem městské policie nebylo zjištěno žádné pochybení v platnostech a osvědčení výherních automatů.

3 Oznámení o psem zardoušené drůbeži kolem 10 hodiny dopolední bylo městské policii Letohrad Jablonné nad Orlicí oznámeno majitelem rodinného domu, že na dvorku svého domu chytil psa, který zardousil pět kusů drůbeže. Hlídka městské policie na místě zajistila psa a následným šetřením zjistila majitele psa. Po kontaktování přijel majitel pro psa na služebnu městské policie v Jablonném nad Orlicí, kde si psa převzal a poté uhradil škodu způsobenou na drůbeži. BŘEZEN Oznámení o poškození osobního automobilu vlivem padajícího sněhu ze střechy Dne oznámil majitel zaparkovaného osobního automobilu na služebně městské policie poškození svého vozu. Vozidlo poškodil okap padající z vedlejšího domu, kdy došlo k poškození kapoty a střechy výše zmíněného vozidla. Oznámení o toulavém psu a jeho odchyt Díky všímavosti občanů města přijala městská policie oznámení o psu, který se pohybuje v odlehlejších částech města a je ve špatné kondici. Během šetření a zajišťování odchytu psa sdělili svědci hlídce městské policie, že psa někdo vyhodil z auta na kraji města a poté odjel. Bohužel nebyla zjištěna registrační značka vozidla. Po několika neúspěšných pokusech odchytu ze strany městské policie, se odchycení podařilo jedné z obyvatelek města. Pes byl v té době již velmi vyčerpaný. Velké poděkování ze strany policie patří této dámě, která pejskovi poskytla nejen nutnou veterinární péči, ale především láskyplný domov. Děkujeme. Oznámení o podezření úmrtí Dne v ranních hodinách bylo městské policii zaměstnankyní MěÚ Jablonné nad Orlicí telefonicky oznámeno podezření na úmrtí jednoho z obyvatelů bytu v ulici Mlýnská. Na místo vyrazil strážník Eva Fialová, po neúspěšných pokusech o kontakt s obyvatelem bytu ve spolupráci s pracovníky MěÚ Jablonné nad Orlicí byli kontaktováni příbuzní. Prováděným šetřením bylo zjištěno podezření na úmrtí. Hlídka městské policie proto kontaktovala PČR a HZS Žamberk, kteří následně otevřeli byt, kde se nacházel mrtvý muž.

4 DUBEN Přednáška o bezpečnosti pro MŠ Hradisková Dne dopoledne přijeli strážníci městské policie Letohrad a Jablonné nad Orlicí Jaromír Hrubý a Eva Fialová na návštěvu do mateřské školky. S dětmi mluvili o bezpečnosti nejen v provozu, ale i o nástrahách, se kterými se mohou setkat při hře na hřišti i doma. Po dotazech dětí, rozdali strážníci dětem obrázky a ukázali služební vůz. Dále dětem předvedli co všechno má policista u sebe během výkonu služby a na přání malých posluchačů si děti vyzkoušely, jaké to je mít nasazená služební pouta. Oznámení o napadení psem bylo oznámeno pokousání malého dítěte psem. Toto oznámení bylo předáno obvodnímu oddělení PČR v Letohradě. Oznámení o neoprávněném uživateli městského bytu Dne se na městskou policii obrátila nájemnice jednoho z městských bytů s tím, že se u ní zdržuje muž, který přijel na krátkou návštěvu a nyní nechce byt opustit. Krátce po oznámení si muž své jednání rozmyslel a byt opustil. Znečištění křižovatky u autobusového nádraží Dne při pochůzkové činnosti zjistila hlídka městské policie znečištění křižovatky na silnici I/11 u autobusového nádraží ve směru na Žamberk. Hlídce městské policie v průběhu zjišťování podezřelého všímavý občan ohlásil vozidlo, které vozovku znečistilo. Hlídka městské policie kontaktovala firmu, ze které vozidlo vyjelo, aby zajistila úklid pozemní komunikace. Oznámení o dohledání žáků základní školy Dne oznámila výchovná poradkyně základní školy v Jablonném nad Orlicí, že dvě žákyně nedochází k pravidelné školní docházce a požádala hlídku městské

5 policie o pomoc ve vyhledání dvou dívek. Hlídka městské policie tyto dívky našla v jednom z kontrolovaných restauračních zařízení. Poté byly dívky předány pracovnicím sociálně - právní ochrany dětí. KVĚTEN Ovce běhala na silnici I/11 Dne dostala městská policie oznámení o pobíhající ovci na silnici I/11, která ohrožuje provoz na silnici ve směru na Suchý vrch. Hlídka městské policie byla díky všímavosti obyvatel přesně informována o aktuálním pohybu ovce. Ta byla nakonec zajištěna v prostoru urnového háje místního hřbitova. Za pomoci zaměstnanců MěÚ Jablonné nad Orlicí byla ovce zahnána na zahradu jednoho z rodinných domů. Po informování majitelů rodinného domu, byla ovce zajištěna proti dalšímu útěku, kdy se čekalo na příjezd odchytové služby. Poškození hasícího přístroje ve večerních hodinách telefonicky oznámila obyvatelka jednoho z městských domů podezřelý hluk a křik ve společných prostorách. Hlídka městské police po příchodu na místo slyšela křik ostatních obyvatelů domu, který zapříčinil zmatek obyvatel domu. Jedno z dětí na chodbě v mezipatře spustilo hasící přistroj, který byl poté vyhozen z okna ven. V nastalém zmatku si ještě jeden z obyvatel domu zabouchl klíče v bytě. Během šetření události se na místo dostavil zámečník, který zabouchnuté dveře otevřel. Neznámý vandal poškodil vývěsní skříňku bylo městské policii oznámeno poškození jedné z vývěsních skříněk v ulici Česká. Následným šetřením nebyl zjištěn podezřelý z přestupku proti majetku. Celá věc byla předána správnímu orgánu při MěÚ Jablonné nad Orlicí.

6 Oznámení o krádeži dřeva Dne byla městské policii v Jablonném nad Orlicí oznámena krádež palivového dřeva ze skládky. Během šetření se podařilo zjistit pachatele a celá věc byla předána správnímu orgánu při MěÚ Jablonné nad Orlicí. ČERVEN Přednáška o bezpečnosti pro MŠ Nábřežní Dne dopoledne přijeli strážníci městské policie Letohrad a Jablonné nad Orlicí Marek Slezák a Eva Fialová na návštěvu do mateřské školky. S dětmi mluvili o bezpečnosti nejen v provozu, ale i o nástrahách, se kterými se mohou setkat při hře na hřišti i doma. Po dotazech dětí rozdali strážníci dětem obrázky a ukázali služební vůz. Dále dětem předvedli co všechno má policista u sebe během výkonu služby. Oznámení o podávání alkoholu osobám mladším 18 let Ve večerních hodinách během pochůzkové činnosti bylo strážníkovi městské policie Letohrad Jablonné nad Orlicí oznámeno, že v jedné z večerek ve městě je prodáván alkohol osobám mladším 18ti let. Hlídka městské policie po prověření situace zjistila, že se informace zakládá na pravdě. Tuto skutečnost vyřešila na místě udělením blokové pokuty s nejvyšší sazbou.

7 ČERVENEC Sběr injekčních stříkaček provedla městská policie Letohrad Jablonné nad Orlicí preventivní kontrolu zaměřenou na sběr použitých injekčních stříkaček. Kontrola proběhla s negativním výsledkem. Vyhlášení pátrání po pohřešované osobě Dne oznámil na služebně městské policie občan města, že jeden z rodinných příslušníků zmizel z domu a je vysoké riziko ohrožení na životě. Hlídka městské policie skutečnost oznámila operačnímu středisku PČR. V průběhu pátrání bylo oznámeno, že pohřešovaná osoba byla nalezena. Následné šetření převzala Policie České republiky. Oznámení o napadení psem Dne se na městskou policii obrátil starší muž, který byl na procházce napaden psem. Toto se odehrálo na silnici vedoucí do Orliček, při míjení se dvěma dívkami. Tyto dívky měly psa sice na vodítku, ale bez náhubku. Pes ve snaze vytrhnout se z vodítka zranil muže kousnutím lehce na noze. V nastalém leknutí se zapomněl zeptat, zda je pes očkován proti vzteklině. Účastníci incidentu pokračovali dále. Po následném lékařském ošetření byl muž odeslán k vyšetření do pardubické nemocnice, kde byla započata preventivní léčba proti nakažení vzteklinou. Ke štěstí zraněného muže, se dalším šetřením prokázalo, že pes byl proti vzteklině očkován a preventivní léčba mohla být ukončena. Na základě této události, žádáme majitele pejsků, aby zvážili, s kým své pejsky pustí na procházku. Zda je tato osoba natolik fyzicky zdatná, aby mohla zabránit podobné situaci. SRPEN Oznámení o dopravní nehodě a řízení provozu po dobu vyšetřování dopravní nehody v dopoledních hodinách přijala hlídka městské policie oznámení o dopravní nehodě osobního automobilu a motocyklu. Po příchodu na místo nehody již byla zajištěna první pomoc zraněnému řidiči motocyklu, na místě zasahovaly JSDH Jablonné nad Orlicí, HZS Žamberk, RZS a PČR. Po dobu šetření dopravní nehody hlídka městské policie ve spolupráci se členy JSDH řídila dopravu v místě nehody.

8 Nadměrný hluk v DPS oznámila telefonicky obyvatelka DPS, že jeden z obyvatel domu neustále porušuje domovní řád a ruší noční klid. Po příchodu na místo hlídka vyslechla ostatní obyvatele DPS, kteří doplnili informace o problémech a hluku, kterým jsou denně vystavováni. Během šetření vyslechla hlídka městské policie i podezřelého, který popřel celou skutečnost, jež byla oznámena. Hlídka městské policie celou věc předala správnímu orgánu, který z důvodu úmrtí podezřelého šetření zastavil. Oznámení o podezření z týrání zvířete byl na městského úřadu doručena zpráva, ve které oznamovatel uvedl, že jedna z obyvatelek města týrá zvíře. Hlídka městské policie šetřením na místě nezjistila žádný podnět, jenž by napovídal týrání zvířete. Pes byl v dobré výživové kondici, zajištěn přístup k vodě i krmivu. Majitelka psa doložila zdravotní dokumentaci psa od ošetřujícího veterináře. Šetřením policie se neprokázalo týrání zvířete. Nález tašky a pistole Dne oznámila na služebně městské policie obyvatelka města nález tašky ve společných prostorách bytového domu. V nalezené tašce byly části oblečení, ovoce a pistole. Strážník městské policie ihned kontaktoval o nálezu zbraně hlídku Policie České republiky, která si celou událost převzala ke svému šetření. Vyklizení náměstí proběhlo vyklizení náměstí 5. května k zajištění místa pro pouťové atrakce. Pouť Městská policie během pouťového víkendu dohlížela na klidný průběh pouti, především aby bylo zamezeno škodám na majetku a dodržení veřejného pořádku. V tomto ohledu proběhl pouťový víkend v poklidu.

9 ZÁŘÍ Nález psa Během noční služby si povšimla hlídka městské policie psa, který byl uvázán u zábradlí u služebny městské policie. Po kontrole bylo zjištěno, že pes nemá identifikační známku. Pes byl zajištěn v areálu ZKO Jablonné nad Orlicí, kde následující pracovní den za doprovodu veterináře proběhla kontrola zdravotního stavu psa a zda je pes čipován. Po neúspěšném hledání majitele byl pes převezen do útulku v Žamberku. Dohled na dodržení veřejného pořádku během Medového jarmarku proběhl Medový jarmark. Hlídka městské policie dohlížela na dodržování veřejného pořádku a zamezení škod na majetku. Z pohledu městské policie proběhla celá akce bez problémů. ŘÍJEN Oznámení o krádeži osobního automobilu a zjištění důkazů pro PČR přijala městská policie oznámení o ukradeném osobním automobilu. Tato skutečnost byla ihned předána Policii České republiky. V průběhu šetření žádala Policie České republiky o dodání kamerových záznamů. Přijetí nalezeného jízdního kola Městská policie byla přivolána k nalezenému jízdnímu kolu v jednom z restauračních zařízení ve městě. Díky poznatkům a všímavosti obyvatel byl majitel jízdního kola rychle nalezen a své kolo si v pořádku i s výbavou, která byla součástí kola, odvezl.

10 LISTOPAD Zvýšený dohled na hřbitově a urnovém háji k Památce zesnulých Nastalo období dušiček a městská policie zesílila běžnou hlídkovou činnost na hřbitově z důvodu prevence proti krádežím smuteční výzdoby z hrobů a proti krádežím věcí z vozidel na parkovišti. Únik nebezpečných látek v ulici Hradisková Dne byl v dopoledních hodinách vyhlášen požární poplach z důvodu úniku oleje na pozemní komunikaci v celé délce ulice Hradisková. K hlášené události vyrazili JSDH Jablonné nad Orlicí a HZS Žamberk, kdy došlo k zasypání skvrny sorbetem a poté jeho následný úklid. V průběhu úklidových prací hlídka městské policie řídila dopravu.

11 Ve městě se pohyboval zmatený muž Městská policie přijala oznámení, o muži, který se ve městě již delší dobu zdržuje a pravděpodobně nemá kde bydlet. Hlídka městské policie muže v krátké době vypátrala v Informačním centru. Po krátkém rozhovoru s ním bylo jasné, že jeho fyzický a psychický stav není dobrý a je podezření na ohrožení jeho zdraví a života. Muž měl částečně ošetřené rány na obličeji a byl zjevně dezorientovaný v čase i prostoru. Strážník Eva Fialová jej požádala, aby přešel na služebnu městské policie. Odtud byla přivolána RZS, která po příjezdu a kontrole zdravotního stavu, muže převezla do zdravotnického zařízení. (ilustrační foto) Únik nebezpečných látek v Lubníku v odpoledních hodinách přijala městská policie oznámení o znečištění pozemní komunikace v části Lubník. Hlídka městské policie na místě zhotovila fotodokumentaci a věc předala k šetření Odboru životního prostředí v Žamberku. Dalším šetřením se nepodařilo zjistit viníka.

12 Dohled na bezpečnost a plynulost provozu pro Rozsvícení náměstí v podvečer proběhlo Rozsvícení náměstí. Hlídka městské policie ve spolupráci se členy JSDH Jablonné nad Orlicí dohlížela na bezpečnost při průjezdu aut přes náměstí. Oznámení o nálezu zraněné kočky, zajištění veterinární péče Dne oznámila telefonicky na služebnu městské policie pracovnice železniční stanice Jablonné nad Orlicí nález zraněné kočky, kterou pravděpodobně srazilo auto. Strážník Eva Fialová po příchodu na místo převzala kočku, kterou přenesla na služebnu. Poté byla zvířeti zajištěna prohlídka a následná veterinární péče. PROSINEC Mezinárodně hledaná osoba v dopoledních hodinách přijala městská policie oznámení, že v prostoru náměstí se pohybuje podezřelý muž a žena, kteří pod záminkou pomoci pro neslyšící a tělesně postižené vybírají peníze od lidí. Hlídka podezřelého muže a ženu v krátké době našla a zjistila, že se jedná o cizí státní příslušníky. Událost byla oznámena Policii České republiky, která dalším šetřením zjistila, že se jedná o mezinárodně hledanou ženu. (ilustrační foto)

13 Poškození vstupních dveří Dne oznámil pracovník MěÚ Jablonné nad Orlicí poškození vstupních dveří jednoho z bytových domů. Hlídka městské policie na místě zhotovila fotodokumentaci, další zjištění poté předala oznamovateli. Napadení v parku v odpoledních hodinách přijala městská policie oznámení o napadení v parku. Strážník Eva Fialová ihned vyrazila na místo hlášené události. Na místě poté zjistila, že došlo k verbálnímu útoku mezi třemi osobami, které vyústilo ve fyzické napadení. Během zákroku byla přivolána hlídka PČR, po uklidnění situace rozdělil strážník Eva Fialová útočníka od napadených a vyčkali na příjezd hlídky PČR. Ta na místě převzala útočníka a provedla další šetření. Asistence PČR při ohledání místa činu provedl strážník Eva Fialová v součinnosti s hlídkou Policie České republiky ohledání místa činu. Uzavírka silnice I/11 přes náměstí Dne proběhla uzavírka silnice I/11 přes náměstí, kdy na náměstí probíhalo tradiční Setkání n náměstí. Hlídka městské policie odkláněla dopravu na křižovatce u autobusového nádraží a na křižovatce u kina.

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.1.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc leden Celkem bylo řešeno 7 případů

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 28.2.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc únor Celkem bylo řešeno 11 případů

Více

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE BRANDÝS NAD LABEM - STARÁ BOLESLAV ZA OBDOBÍ ČERVEN SRPEN 2016

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE BRANDÝS NAD LABEM - STARÁ BOLESLAV ZA OBDOBÍ ČERVEN SRPEN 2016 ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE BRANDÝS NAD LABEM - STARÁ BOLESLAV ZA OBDOBÍ ČERVEN SRPEN 2016 Na základě podnětu občana pana Dolejše předkládám ZM a občanům informaci o činnosti MěPo a jejím financování. Z dokumentu

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 31.3.2014 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc březen Celkem bylo řešeno 11 případů

Více

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 30.11.2013 664 42 Modřice

Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 30.11.2013 664 42 Modřice Městská policie nám. Svobody 90 664 42 Modřice Městský úřad Modřice nám. Svobody 92 V Modřicích dne 30.11.2013 664 42 Modřice Přehled činnosti Městské policie za měsíc Listopad Celkem bylo řešeno 19 případů

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2010

Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2010 Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2010 1. Úvod Cílem zprávy je předložit ve stručné podobě ucelený přehled činnosti Městské policie Třeboň za rok 2010. Činnost Městské policie je velice různorodá

Více

Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj

Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj Pondělí, 26. října 2015 Zdroj: Regiony24.cz (odkaz) Rubrika: AKTUÁLNĚ/ SPOLEČNOST Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj Strážníci besedovali se seniory v Komunitním centru Máj. V pátek

Více

Muž z Jihlavska chtěl vykrást trafiku. Zadrželi ho strážníci

Muž z Jihlavska chtěl vykrást trafiku. Zadrželi ho strážníci Muž z Jihlavska chtěl vykrást trafiku. Zadrželi ho strážníci Pozorný svědek zabránil vykradení trafiky v Pekárenské ulici. Zároveň pomohl strážníkům dopadnout pachatele. Tím je muž (46) z Jihlavska. Mluvčí

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2009

Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2009 Zpráva o činnosti Městské policie Třeboň za rok 2009 1. Úvod Cílem zprávy je předložit ve stručné podobě ucelený přehled činnosti Městské policie Třeboň za rok 2009. V průběhu roku 2009 získala Městská

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2010

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2010 ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2010 str. Petr Kropáč velitel Městské policie U nhošť Obsah : 1. Obecná část - Personální stav - Pracovní doba 2. Činnost městské policie - Přestupky - Doprava - Odchyt volně pobíhajících

Více

MĚSTSKÁ POLICIE VELTRUSY Palackého Veltrusy Tel: ,

MĚSTSKÁ POLICIE VELTRUSY Palackého Veltrusy Tel: , MĚSTSKÁ POLICIE VELTRUSY Palackého 9 277 46 Veltrusy Tel: 777 919 156, 777 919 157 e-mail: mestska.policie@veltrusy.cz ZPRÁVA O STAVU A ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE VELTRUSY ZA ROK 2016. Statistiky událostí

Více

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014 Zpráva o činnosti městské policie za rok 2014 - Místní záležitosti veřejného pořádku V roce 2014 se na zabezpečování místních záležitostí veřejného pořádku na území města Nymburka a plnění dalších úkolů

Více

O prodlouženém víkendu se policisté zaměřili na neukázněné řidiče na silnicích

O prodlouženém víkendu se policisté zaměřili na neukázněné řidiče na silnicích O prodlouženém víkendu se policisté zaměřili na neukázněné řidiče na silnicích Policisté dopravní, pořádkové a cizinecké policie z Krajského ředitelství policie kraje Vysočina v rámci velikonoční dopravně

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE str. Miroslav Toužimský. pověřený strážník. Městské policie Unhošť

ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE str. Miroslav Toužimský. pověřený strážník. Městské policie Unhošť ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2017 str. Miroslav Toužimský pověřený strážník Městské policie Unhošť Obsah : 1. Obecná část - Personální stav - Pracovní doba - Technické vybavení 2. Činnost městské policie -

Více

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2012 str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť Obsah : 1. Obecná část - Personální stav - Pracovní doba -Technické vybavení 2. Činnost městské policie - Přestupky - Doprava

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Mimoň za rok 2018

Zpráva o činnosti Městské policie Mimoň za rok 2018 Zpráva o činnosti Městské policie Mimoň za rok 2018 V roce 2018 pracovala MěPo Mimoň v počtu 4 strážníků a dvou asistentů městské policie. Nutno však podotknout, že v měsíci srpnu ukončil jeden ze strážníků

Více

Výměna dobré praxe v rámci projektu Domovník preventista

Výměna dobré praxe v rámci projektu Domovník preventista Výměna dobré praxe v rámci projektu Domovník preventista Název projektu: Domovník preventista, účinný nástroj sociálního začleňování a podpory sociálně situační prevence v obci Registrační číslo: CZ.03.2.63/0.0/0.0/15_029/0003723

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2015 Městská policie Desná, Krkonošská 500, Desná v Jizerských horách ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE DESNÁ ZA ROK 2015 Městská policie Desná Zpracoval: Ing. Miroslav ERLEBACH Desná leden 2016 Obsah: 1. Obecná

Více

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova Litovel tel.: , mobil:

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova Litovel tel.: , mobil: Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.cz Zpráva o činnosti městské policie Litovel za rok 2016 Strážníci Městské

Více

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2011 str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť Obsah : 1. Obecná část - Personální stav - Pracovní doba -Technické vybavení 2. Činnost městské policie - Přestupky - Doprava

Více

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2015

Zpráva o činnosti městské policie za rok 2015 Zpráva o činnosti městské policie za rok 2015 Místní záležitosti veřejného pořádku V roce 2015 zajišťovala městská policie místní záležitosti veřejného pořádku na území města Nymburka a plnila další úkoly

Více

11. Bezpečnost a krizové řízeni

11. Bezpečnost a krizové řízeni 11. Bezpečnost a krizové řízeni 11.1 Práce Policie ČR Na území města zajišťuje výkon služby Obvodní oddělení Policie ČR Val. Meziříčí. Zprávu o stavu veřejného pořádku na území města projednává 1x ročně

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE NYMBURK ZA ROK 2016

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE NYMBURK ZA ROK 2016 ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE NYMBURK ZA ROK 2016 Městská policie Nymburk završila v roce 2016 dvacátý rok své činnosti. Hlavním úkolem, kterého se městská policie držela, bylo zajišťování místních

Více

5/2011. Obecně závazná vyhláška. Statutárního města Karviná

5/2011. Obecně závazná vyhláška. Statutárního města Karviná Systém ASPI - stav k 9.11.2014 do částky 101/2014 Sb. a 31/2014 Sb.m.s. 5/2011 - o čistotě a veřejném pořádku - poslední stav textu Změna: 13/2011 5/2011 Obecně závazná vyhláška Statutárního města Karviná

Více

Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu

Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu T 5 - Postupy při řešení dopravních nehod, jiných událostí a přestupků na úseku dopravy Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu:

Více

VÝSLEDNOST Krajského ředitelství policie Zlínského kraje

VÝSLEDNOST Krajského ředitelství policie Zlínského kraje VÝSLEDNOST Krajského ředitelství policie Zlínského kraje 2014 ZÁKLADNÍ DATA Zlínský kraj se nachází ve východní části České republiky 2 ZÁKLADNÍ DATA 3 ZÁKLADNÍ DATA PERSONÁLNÍ OBSAZENÍ PLÁN SKUTEČ T.j.

Více

Věc: Souhrnná zpráva o činnosti Obecní policie Zdiby na území města Klecan, leden - červen 2014

Věc: Souhrnná zpráva o činnosti Obecní policie Zdiby na území města Klecan, leden - červen 2014 OBECNÍ POLICIE Datum: 31.7.2014 Č.j.: 234/14-OP-Zdiby-WA Přílohy: statistika MV ČR 2013 Vyřizuje: vedoucí OP Zdiby Luděk Wachtl Tel.: 774 986 014 Datová schránka Orgánu veřejné moci: Obecní policie Zdiby

Více

P Ř E H L E D Č I N N O S T I M P za rok 2012

P Ř E H L E D Č I N N O S T I M P za rok 2012 P Ř E H L E D Č I N N O S T I M P za rok 2012 Zjištění trestné činnosti Zadrženo pachatelů trestné činnosti Zadrženo hledaných osob Zjištěno přestupků celkem: 17 x 16 x 9 x 5 292 x přestupky na úseku dopravy

Více

Přestupků: 6 274 Trestných činů: 25. Trestné činy postupuje městská policie k dořešení Policii ČR.

Přestupků: 6 274 Trestných činů: 25. Trestné činy postupuje městská policie k dořešení Policii ČR. leden březen 2011 Přestupků: 6 274 Trestných činů: 25 Trestné činy postupuje městská policie k dořešení Policii ČR. V tomto období se stráţníci ve zvýšené míře zaměřili na kontrolu dodrţování vyhlášky

Více

Obecně závazná vyhláška č. 5/2011

Obecně závazná vyhláška č. 5/2011 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Obecně závazná vyhláška č. 5/2011 k zabezpečení čistoty a veřejného pořádku na území města Karviné Schváleno: 26.04.2011 Účinnost: 11.05.2011 Zpracovatel: Kancelář tajemníka Zastupitelstvo

Více

SPOLUPRÁCE ŠKOLY S POLICIÍ ČR PŘI PREVENCI A PŘI VYŠETŘOVÁNÍ KRIMINALITY DĚTÍ A MLÁDEŽE A KRIMINALITY NA DĚTECH A MLÁDEŽI PÁCHANÉ

SPOLUPRÁCE ŠKOLY S POLICIÍ ČR PŘI PREVENCI A PŘI VYŠETŘOVÁNÍ KRIMINALITY DĚTÍ A MLÁDEŽE A KRIMINALITY NA DĚTECH A MLÁDEŽI PÁCHANÉ Základní škola, Liberec, ul. 5.května 64/49, příspěvková organizace tel: 485 105 631 e-mail: info@zs5kveten.cz SPOLUPRÁCE ŠKOLY S POLICIÍ ČR PŘI PREVENCI A PŘI VYŠETŘOVÁNÍ KRIMINALITY DĚTÍ A MLÁDEŽE A

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ. č. 16/2005. o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva

STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ. č. 16/2005. o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva STATUTÁRNÍ MĚSTO ČESKÉ BUDĚJOVICE OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 16/2005 o pravidlech pro pohyb domácích zvířat a hospodářského zvířectva schválena dne 10. listopadu 2005 účinnost od 1. ledna 2006 Zastupitelstvo

Více

MONITORING TISKU TÝDEN 2018 MĚSTSKÁ POLICIE ČESKÉ BUDĚJOVICE

MONITORING TISKU TÝDEN 2018 MĚSTSKÁ POLICIE ČESKÉ BUDĚJOVICE Pondělí, 4. června 2018 Zdroj: Českobudějovicky deník, str. 3 Autor: win Z odstaveného vagonu nechtěl ven České Budějovice V sobotu krátce před půlnocí vyjeli městští strážníci v Budějovicích do areálu

Více

FOTO: Městská policie Nymburk slaví 10.výročí svého vzniku.

FOTO: Městská policie Nymburk slaví 10.výročí svého vzniku. Městská policie v Nymburce oslavila v roce 2006 desáté výročí své činnosti. Z tohoto důvodu připravili strážníci pro občany akce, které by činnost městské policie přiblížili veřejnosti. Nejvíce zájemců

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Zábřeh za rok 2008

Zpráva o činnosti Městské policie Zábřeh za rok 2008 Zpráva o činnosti Městské policie Zábřeh za rok 2008 Městská policie Zábřeh Počet stran: 12. Zpracovatel: Václav Doubrava Datum: 19.1.2008 Obsah: 1. Předmět činnosti 1.1. Přestupky 1.1.1. Dopravní přestupky

Více

Městská policie České Budějovice hledá nové strážníky

Městská policie České Budějovice hledá nové strážníky Čtvrtek, 6. srpna 2015 Zdroj: Regiony24 (odkaz) Autor: Věra Školková Městská policie České Budějovice hledá nové strážníky Strážník MP České Budějovice s rotvajlerem Cesarem. Autor / zdroj: Mgr. Václav

Více

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014 Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko Květen 2014 2014_16_06 00:32 hodin - 1.5. dopravní nehoda, vyproštění osob, silnice Chornice - Konice Technika : Renault CAS 20, 1+5, HZS Moravská

Více

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2008

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2008 ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2008 Územní pravomoc : katastrální území města Jirkova, kam spadá i Starý Březenec, Červený Hrádek a Jindřišská Městská policie zajišťuje následující činnosti :

Více

Výroční zpráva o činnosti městské policie

Výroční zpráva o činnosti městské policie Město Hrádek nad Nisou MĚSTSKÁ POLICIE HRÁDEK NAD NISOU Výroční zpráva o činnosti městské policie za rok 2013 Obsah: 1. Výroční zpráva za rok 2013 Přílohy: Příloha č. 1 Přehled událostí za rok 2013 Vypracoval(a):

Více

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť

str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť ZPRÁVA O ČINNOSTI V ROCE 2016 str. Petr Kropáč velitel Městské policie Unhošť Obsah : 1. Obecná část - Personální stav - Pracovní doba -Technické vybavení 2. Činnost městské policie - Přestupky - Doprava

Více

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2010

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2010 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 21 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 211 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 21 poskytly na požádání Ministerstvu

Více

18. Kriminalita Kriminalita ve městě Pardubice a přilehlých obcích *)

18. Kriminalita Kriminalita ve městě Pardubice a přilehlých obcích *) 18. Kriminalita Celkový počet zjištěných trestných činů v Pardubicích a přilehlých obcích měl v letech 2000 2005 převážně klesající tendenci. Mezi počátečním a koncovým rokem sledovaného období bylo zjištěno

Více

Metodický postup při řešení případů souvisejících s krádežemi a vandalismem v prostředí školy

Metodický postup při řešení případů souvisejících s krádežemi a vandalismem v prostředí školy Metodický postup při řešení případů souvisejících s krádežemi a vandalismem v prostředí školy Krádež je takové jednání, při kterém se někdo zmocní věci, která není jeho a to za účelem si ji ponechat, používat

Více

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. říjen _ hodin ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko

Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko. říjen _ hodin ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko Výjezdy jednotky sboru dobrovolných hasičů obce Jevíčko říjen 2017 2017_75-10.27 hodin 1. 10. - ostatní pomoc, transport pacienta, Jevíčko, ZZS Jednotka vyslána KOPIS Pardubice na transport pacienta do

Více

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2011

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2011 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 211 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 212 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 211 zde prezentované poskytly obce,

Více

Celkem 12 774 (12 222) událostí.

Celkem 12 774 (12 222) událostí. Červenec září 2014 Celkem 12 774 (12 222) událostí. Přestupků: 5 132 (4 916) Trestných činů: 28 (36) Trestné činy postupuje městská policie k dořešení Policii ČR. Řízení v opilosti nebo pod vlivem drog:

Více

Křižovnická pečovatelská služba. Nouzové a havarijní situace Platnost od 1. 3. 2015

Křižovnická pečovatelská služba. Nouzové a havarijní situace Platnost od 1. 3. 2015 STANDARD Č. 14 Nouzové a havarijní situace Platnost od 1. 3. 2015 Pracovníci KPS absolvují pravidelně školení požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a školení první pomoci. O nouzové a

Více

MĚSTO NOVÝ JIČÍN - MĚSTSKÁ POLICIE

MĚSTO NOVÝ JIČÍN - MĚSTSKÁ POLICIE MĚSTO NOVÝ JIČÍN - MĚSTSKÁ POLICIE v Novém Jičíně dne 5.4.2013 Zpráva o činnosti Městské policie Nový Jičín za 1.čtvrtletí roku 2013 Předkládá PhDr.Jaroslav Dvořák starosta města Zpracoval: Ing.René Škoda

Více

OBEC STARÝ KOLÍN. Obecně závazná vyhláška č. 2/2016, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Starý Kolín

OBEC STARÝ KOLÍN. Obecně závazná vyhláška č. 2/2016, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Starý Kolín OBEC STARÝ KOLÍN Obecně závazná vyhláška č. 2/2016, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství v obci Starý Kolín Zastupitelstvo obce Starý Kolín se na svém zasedání dne 8. 11.

Více

Realizace ŠPALKY NA D1

Realizace ŠPALKY NA D1 Realizace ŠPALKY NA D1 Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje a Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje Oznámení Dne 29. 1. 2015 v 18.07 hod. bylo na linku 158 oznámeno, že někdo hodil

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Planá nad Lužnicí

Zpráva o činnosti Městské policie Planá nad Lužnicí MĚ STSKÁ POLICIĚ Zákostelní 720 PLANÁ NAD LUŽNICÍ 20. ledna 2018 Zpráva o činnosti Městské policie Planá nad Lužnicí za rok 2017 1. Úvod Městská policie Planá nad Lužnicí zabezpečující místní záležitosti

Více

M Ě S T O V A R N S D O R F

M Ě S T O V A R N S D O R F M Ě S T O V A R N S D O R F Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, o pravidlech pro pohyb psů na veřejném prostranství v katastrálním území Varnsdorf a o vymezení prostor pro volné pobíhání psů a o trvalém

Více

Č.j.: KRPA /ČJ OR Praha 24. dubna 2017 ZPRÁVA O BEZPEČNOSTNÍ SITUACI NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 5 V ROCE 2016

Č.j.: KRPA /ČJ OR Praha 24. dubna 2017 ZPRÁVA O BEZPEČNOSTNÍ SITUACI NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 5 V ROCE 2016 OBVODNÍ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PRAHA II ředitel Č.j.: KRPA 118895-1/ČJ-2017-0012OR Praha 24. dubna 2017 Počet listů: 5 E-mail Městská část Praha 5 k rukám JUDr. Petra Lachnita P r a h a 5 ZPRÁVA O BEZPEČNOSTNÍ

Více

Č.j. MP8/2016/Z4 V Milevsku dne 5. ledna ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA o činnosti MĚSTSKÉ POLICIE MILEVSKO za rok za BLOKOVÉ POKUTY Počet BNP a

Č.j. MP8/2016/Z4 V Milevsku dne 5. ledna ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA o činnosti MĚSTSKÉ POLICIE MILEVSKO za rok za BLOKOVÉ POKUTY Počet BNP a Město Milevsko Městská Policie Náměstí E. Beneše 733, 399 1 Milevsko, tel. 382 521 389, 382 522 426, mob. 737 14 93, tísňová linka 156 ID datové schránky: 8kabvcx, E-mail: mpolicie@milevsko-mesto.cz, WWW:

Více

Policejní zpravodaj pro občany Přerovska

Policejní zpravodaj pro občany Přerovska Policejní zpravodaj pro občany Přerovska 2 / 2015 Obsah zpravodaje: - statistické ukazatele za rok 2015 - trestná činnost - dopravní nehodovost - aktuální a prázdninové dopravní uzavírky přerovského okresu

Více

Zpráva o činnosti městské policie Osek za rok 2013 pro jednání Rady města Oseka dne 19. února 2014

Zpráva o činnosti městské policie Osek za rok 2013 pro jednání Rady města Oseka dne 19. února 2014 Zpráva o činnosti městské policie Osek za rok 2013 pro jednání Rady města Oseka dne 19. února 2014 Předkládá: Miloš Fuchs DiS,vrchní strážník Dne 12.února 2013 ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE ZA ROK

Více

M Ě S T O L I T O M Ě Ř I C E

M Ě S T O L I T O M Ě Ř I C E M Ě S T O L I T O M Ě Ř I C E Obecně závazná vyhláška č. 2/2018 kterou se upravují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství a vymezují prostory pro volné pobíhání psů Zastupitelstvo města Litoměřice

Více

Zpráva o činnos- Městské policie Klecany

Zpráva o činnos- Městské policie Klecany ! Zpráva o činnos- Městské policie Klecany Srpen 1. Úvod. Zpráva o činnosti Městské policie Klecany je vypracována a předkládána pro potřebu předání komplexních informací radě města o práci, celkovém vytýčení

Více

Práskl známého, že ukradl kolo

Práskl známého, že ukradl kolo Pátek, 31. července 2015 Zdroj: Českobudějovický deník Práskl známého, že ukradl kolo Potkali se u čerstvě ukradeného kola, když pak šlo do tuhého, jeden klidně napráskal druhého, jako by se nechumelilo.

Více

P. č. Účel zpracování Kategorie osobních údajů Kategorie subjektu údajů Kategorie příjemců

P. č. Účel zpracování Kategorie osobních údajů Kategorie subjektu údajů Kategorie příjemců Plnění povinností MP vyplývající z její působnosti v souladu se: - zákonem č. 553/1991 Sb., o obecní policii, ve znění - zákonem č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších - zákonem č. 40/2009

Více

Připomínky a doporučení k návrhu Hodnotícího standardu Pracovník výjezdové skupiny

Připomínky a doporučení k návrhu Hodnotícího standardu Pracovník výjezdové skupiny Připomínky a doporučení k návrhu Hodnotícího standardu Pracovník výjezdové skupiny 1. Provedení výjezdu a) Přijetí pokynu k výjezdu výjezdové skupiny a typu poplachové informace, komunikace s dohledovým

Více

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011

Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011 Hasičský záchranný sbor Jihočeského kraje Přehled událostí HZS Jihočeského kraje za den 23. dubna 2011 Zpracovala: por. Ing. Vendula Matějů tisková mluvčí Územní odbor České Budějovice 1:02 Požár Škoda

Více

Zpráva o činnosti. MP Šluknov za rok 2012. Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov.

Zpráva o činnosti. MP Šluknov za rok 2012. Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov. Zpráva o činnosti MP Šluknov za rok 2012 Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov. Obsah: 1. Obecné Personální změny, hlídková činnost, výcvik, vybavení...1, 2 2. Činnost městské policie

Více

Minimální preventivní program 2018 / 2019

Minimální preventivní program 2018 / 2019 Minimální preventivní program 2018 / 2019 Zpracovala: Mgr. Jana Melicharová, školní metodik prevence 1 Minimální preventivní program vychází z metodických pokynů MŠMT v souladu s 29 odst. 1 a 30 odst.

Více

OCHRANA ZVÍŘAT PROTI TÝRÁNÍ POZNATKY MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ

OCHRANA ZVÍŘAT PROTI TÝRÁNÍ POZNATKY MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ OCHRANA ZVÍŘAT PROTI TÝRÁNÍ POZNATKY MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ JUDr. Jana Traplová 22. 2. 2018 Konference Aktuální poznatky a otazníky v oblasti ochrany zvířat proti týrání Role Ministerstva zemědělství

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TÁBORA Č. 06/2006 O PRAVIDLECH PRO POHYB PSŮ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ A O VYMEZENÍ PROSTORŮ PRO VOLNÉ POBÍHÁNÍ PSŮ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TÁBORA Č. 06/2006 O PRAVIDLECH PRO POHYB PSŮ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ A O VYMEZENÍ PROSTORŮ PRO VOLNÉ POBÍHÁNÍ PSŮ OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA TÁBORA Č. 06/2006 O PRAVIDLECH PRO POHYB PSŮ NA VEŘEJNÉM PROSTRANSTVÍ A O VYMEZENÍ PROSTORŮ PRO VOLNÉ POBÍHÁNÍ PSŮ Zastupitelstvo města Tábora vydává dle ustanovení 24 odst.

Více

Do Samsonovy kašny hodili stůl a utrhli stěrač z auta. Mladíky přistihli strážníci

Do Samsonovy kašny hodili stůl a utrhli stěrač z auta. Mladíky přistihli strážníci Čtvrtek, 14. ledna 2016 Zdroj: Jižní Čechy Teď (odkaz) Rubrika: Budějovicko Autor: Markéta Snížková Do Samsonovy kašny hodili stůl a utrhli stěrač z auta. Mladíky přistihli strážníci ČESKÉ BUDĚJOVICE -

Více

MĚSTSKÁ POLICIE CHABAŘOVICE Husovo náměstí 17, tel:

MĚSTSKÁ POLICIE CHABAŘOVICE Husovo náměstí 17, tel: MĚSTSKÁ POLICIE CHABAŘOVICE Husovo náměstí 17, tel: 725 062 547 V Chabařovicích, dne : 2.02.2007 Činnost MěP Chabařovice za rok 2006. Městská policie Chabařovice v počtu 3 strážníků, zabezpečuje místní

Více

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012

Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 Statistické údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 Odbor bezpečnostní politiky Ministerstvo vnitra ČR červen 2013 1 Úvod Údaje o činnosti obecních policií za rok 2012 poskytly obce, ve kterých je

Více

Osnova: 7. 7.1. 7.2. 7.3. 7.4. 7.5.

Osnova: 7. 7.1. 7.2. 7.3. 7.4. 7.5. Zpráva o činnosti Městské policie České Budějovice za II. čtvrtletí roku 28 Osnova: 1. Statistika událostí II. čtvrtletí 28, hlídková sluţba ( vč. psovodi cyklohlídky) 2. Statistika událostí II. čtvrtletí

Více

Křižovnická pečovatelská služba. Nouzové a havarijní situace Platnost od

Křižovnická pečovatelská služba. Nouzové a havarijní situace Platnost od STANDARD Č. 14 Nouzové a havarijní situace Platnost od 1. 7. 2016 Pracovníci KPS absolvují pravidelně školení požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a školení první pomoci. O nouzové a

Více

Město Moravská Třebová vnitřní předpis

Město Moravská Třebová vnitřní předpis Město Moravská Třebová vnitřní předpis Druh předpisu: Směrnice Rady města Moravské Třebové Číslo předpisu: 6/2007 Název předpisu: Předpis je závazný pro: Za věcnou správnost odpovídá: Předpis schválil:

Více

SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010

SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010 SOUHRN UDÁLOSTÍ HASIČI města Železná Ruda ZA ROK 2010 LEDEN 2010 1.1.2010 - Požár zbytků zábavné pyrotechniky a krabic v prostoru autobusové zastávky poblíž zaparkovaného autobusu. 4.1.2010 - Téměř v pravé

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 21.7.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou

Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Výjezdy JSDH Chlumec nad Cidlinou Fotografie jsou záměrně špatně čitelné z důvodu ochrany identity účastníků dopravních nehod nebo jiných událostí. Poslední výjezd Domů---sdhchlumecnc.sweb.cz 001 6.1.2010

Více

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04.

Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04. Hlášení o požárech a zásazích hasičských jednotek na území hl. m. Prahy od 06.00 hodin dne 18. 04. 2011 do 06.00 hodin dne 19. 04. 2011 06.10 11, Steinerova Jednotka HZS Praha stanice 4 provedla na ţádost

Více

Obecně závazná vyhláška č. 3/2013, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství ve městě Postoloprty

Obecně závazná vyhláška č. 3/2013, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství ve městě Postoloprty M Ě S T O P O S T O L O P R T Y Obecně závazná vyhláška č. 3/2013, kterou se stanovují pravidla pro pohyb psů na veřejném prostranství ve městě Postoloprty Zastupitelstvo města Postoloprty se na svém zasedání

Více

Příloha č. 1. Zpráva o činnosti Městské policie Klášterec nad Ohří za rok 2015

Příloha č. 1. Zpráva o činnosti Městské policie Klášterec nad Ohří za rok 2015 Příloha č. 1 Zpráva o činnosti Městské policie Klášterec nad Ohří za rok 2015 Zpracoval: str. Petr Hörbe V Klášterci nad Ohří dne: 20. 01. 2016 Obsah 1 Úvod... 2 1.1 Personální stav... 2 1.2 Systém služeb...

Více

Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod tabulkami.

Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod tabulkami. ; SESTAJOVICE;STC;7;6;0;1;6;0;1;2;3;0;6;0;4;1;1;562;26;532;0;1;0;3;0;50;2;5;0;23;4;11;1;4;0;0;0;0;0;0;20;0;0;0;0;381500;39144 Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete pod

Více

I. Znalostní test zaměřený na Policii České republiky (dále jen Policie ČR)

I. Znalostní test zaměřený na Policii České republiky (dále jen Policie ČR) Název týmu: Hlubocký detektiv Název školy: ZŠ Hluboká nad Vltavou Kategorie: II. kategorie I. Znalostní test zaměřený na Policii České republiky (dále jen Policie ČR) 1) Kdo zřizuje Policii ČR a kdo městskou

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Kojetín a stavu veřejného pořádku za rok tel: mobil

Zpráva o činnosti Městské policie Kojetín a stavu veřejného pořádku za rok tel: mobil Zpráva o činnosti Městské policie Kojetín a stavu veřejného pořádku za rok 2017 tel: 776 737 287 - mobil 581 277 409 e-mail: sluzebna@mp.kojetin.cz V Kojetíně 3. 1. 2018 Obsah 1. Úvod do problematiky obecní

Více

Zpráva o činnosti Městské policie Nové Město na Moravě za období roku 2000.

Zpráva o činnosti Městské policie Nové Město na Moravě za období roku 2000. Zpráva o činnosti Městské policie Nové Město na Moravě za období roku 2000. Na činnosti Městské policie v Novém Městě na Moravě se v roce 2000 podílelo celkem 9 strážníků ( včetně velitele ). Každý ze

Více

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH

S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2002 V Praze dne 4. července 2002 Částka 124 PRO VNITŘNÍ POTŘEBU OBSAH Část I 105. Závazný pokyn policejního prezidenta ze

Více

Informace o činnosti duben 2015

Informace o činnosti duben 2015 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice, Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti duben 2015 24. března 2015 v 16:07 hodin Jednotka SDH Mirovice vyjela s CAS 32 Tatra 815 k technické pomoci do Husovy

Více

Dopravních nehod je letos více

Dopravních nehod je letos více Dopravních nehod je letos více Od počátku letošního roku evidují policisté ze služby dopravní policie na Třebíčsku již 193 dopravních nehod. V loňském roce došlo k 177 dopravním nehodám. Z tohoto důvodu

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE KLADNO ZA ROK 2011

ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE KLADNO ZA ROK 2011 ZPRÁVA O ČINNOSTI MĚSTSKÉ POLICIE KLADNO ZA ROK 2011 Vypracoval : Stanislav Procházka ředitel Městské policie KLADNO Obsah : 1. Úvod 2. Oblast personální práce a vzdělávání 3. Činnost městské policie 3.1

Více

V Chabařovicích, dne : 18.07.2007

V Chabařovicích, dne : 18.07.2007 MĚSTSKÁ POLICIE CHABAŘOVICE Husovo náměstí 17, mobil : 725 062 547 V Chabařovicích, dne : 18.07.2007 Činnost MěP Chabařovice za 1. pololetí 2007. Cílem zprávy je předložit radě města ve stručné podobě

Více

MÍSTNÍ UJEDNÁNÍ. ze dne: ...

MÍSTNÍ UJEDNÁNÍ. ze dne: ... MÍSTNÍ UJEDNÁNÍ ze dne: domácí fotbalový klub.... hostující fotbalový klub S ohledem na dohodu uzavřenou mezi Fotbalovou asociací České republiky (dále jen FAČR ), Ligovou fotbalovou asociací (dále jen

Více

KRIZOVÝ PLÁN ŠKOLY. 1. Užívání omamných a psychotropních látek (OPL)

KRIZOVÝ PLÁN ŠKOLY. 1. Užívání omamných a psychotropních látek (OPL) Vzdělávací institut INTEGRA BRNO - gymnázium, základní škola a mateřská škola, s.r.o. 628 00 Brno, Rašelinová 11 tel. +420 544 211 547, 702 103 892 www.integra.cz KRIZOVÝ PLÁN ŠKOLY Obsah: 1. Užívání omamných

Více

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2017

ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2017 ČINNOST MĚSTSKÉ POLICIE V JIRKOVĚ ZA ROK 2017 ředitel Městské policie Jirkov: Mgr. Martin Řehůřek od 13.10.2017 Kompetenční vztah dle kompetenční směrnice MěÚ Jirkov: Městská policie není v této směrnici

Více

Informace o činnosti za červen 2016

Informace o činnosti za červen 2016 Sbor dobrovolných hasičů Mirovice a Jednotka sboru dobrovolných hasičů Mirovice Tyršova 315, 398 06 Mirovice Informace o činnosti za červen 2016 Dne 1. června provedli členové zásahové jednotky společně

Více

Městská policie Semily

Městská policie Semily Městská policie Semily Zpráva o činnosti v roce 2017 Obsah o Krycí list 1 o Obsah 2 o Kontakty, personalistika 3 o Hlídky, spolupráce s PČR a jinými orgány 4 o Monitorovací systémy 5 o Prevence 7 o Přestupky

Více

1. Provedení průzkumu. NE, nejsou-li další činnosti v souladu s 6 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce)

1. Provedení průzkumu. NE, nejsou-li další činnosti v souladu s 6 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce) Klíčová slova popisu zásahu JPO na DN Poznámka / řešení nároku 1. Provedení průzkumu 2. Provedení protipožárních opatření (odpojení AKU): a) na vozidle škůdce (škůdce) ANO - předchází-li bezprostřední

Více

Připravenost VN Brno k řešení bezpečnostních hrozeb

Připravenost VN Brno k řešení bezpečnostních hrozeb Medicína katastrof Brno 2. 3. února 2012 Připravenost VN Brno k řešení bezpečnostních hrozeb 1. Úvod 2. Bezpečnostní systémy a jejich využití 3. Zabezpečení Vojenské nemocnice Brno 4. Zkušenosti 5. Doporučení

Více

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova Litovel tel.: , mobil:

Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova Litovel tel.: , mobil: Město Litovel Městská policie Litovel Havlíčkova 818 784 01 Litovel tel.: 585 341 568, mobil: 602 133 721 E-mail: mp@mestolitovel.cz Zpráva o činnosti městské policie Litovel za rok 2015 Služební vozidlo

Více

Zápis z jednání č. 5/2015

Zápis z jednání č. 5/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 4 VÝBOR PRO BEZPEČNOST ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 4 Zápis z jednání č. 5/2015 Datum konání: 30. 7. 2015 od 16.00 do 19.10 hodin v 9. patře, zasedací místnost, budova ÚMČ Praha

Více

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH

INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY OBSAH S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ POLICEJNÍHO PREZIDIA ČESKÉ REPUBLIKY Ročník 2009 V Praze dne 30. prosince 2009 Částka 197 OBSAH Část I 172. Závazný pokyn policejního prezidenta ze dne 30. prosince 2009,

Více

Zlínský. Název obce/městyse/města: Šestajovice kód kraj Kraj: STC HKK Královéhradecký

Zlínský. Název obce/městyse/města: Šestajovice kód kraj Kraj: STC HKK Královéhradecký ; Šestajovice;STC;6;5;0;1;5;2;0;3;0;0;5;0;3;1;1;202;172;27;0;2;0;1;0;32;13;3;0;4;1;1;0;10;0;0;0;0;0;0;16;0;0;0;0;117800;2649903;; Doplňte, prosím, údaje v oranžových a žlutých položkách, pokyny naleznete

Více

ZPRÁVA O BEZPEČNOTNÍ SITUACI

ZPRÁVA O BEZPEČNOTNÍ SITUACI POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE územní odbor Nový Jičín obvodní oddělení Policie ČR Nový Jičín Č.j.KRPT-26326 /ČJ-2014-070414 Nový Jičín 31. ledna 2014 Výtisk

Více