BENET s. r. o. Jeden z nejvýznamnějších velkoobchodních dodavatelů hliníkových disků na aftermarketovém trhu, promotér Octavia Cupu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BENET s. r. o. Jeden z nejvýznamnějších velkoobchodních dodavatelů hliníkových disků na aftermarketovém trhu, promotér Octavia Cupu"

Transkript

1

2 Kdo jsme Skupina BENET HOLDING sdružuje výrobní, obchodní, vývojové, servisní společnosti a agentury zaměřené na automobilový průmysl, motoristický sport, organizování eventových programů, cateringů na klíč, mediální servis či kampaně. AGENTURA POZITIF s. r. o. Marketingová, reklamní a mediální agentura se zaměřením na automobilový průmysl a motorsport AAS AUTOMOTIVE s. r. o. Přední tuzemský výrobce hliníkových eloxovaných komponentů pro automobilový průmysl BENET s. r. o. Jeden z nejvýznamnějších velkoobchodních dodavatelů hliníkových disků na aftermarketovém trhu, promotér Octavia Cupu BENET ENGINEERING s. r. o. Vývojová konstrukční firma disponující týmem specialistů s dlouholetými zkušenostmi s vývojovými projekty pro přední světové automobilky, například Audi, VW, Porsche, Škoda, Suzuki, BMW a dalšími CZECH MOTORLAND s. r. o. Společnost provozuje multifunkční unikátní přírodní areál, který nabízí zážitkové programy, testování techniky pro závodní týmy na tříkilometrovém asfaltovém okruhu, kurzy pro řízení a maximální využití vozů s pohonem 4 x 4, a to kategorie SUV i offroad, catering a ubytování v hotelu Relax přímo v areálu AUTODROM MOST a. s. Společnost provozuje velký a malý závodní okruh, plochy polygonu pro výuku i praktický výcvik v kurzech bezpečné jízdy, organizuje tuzemské, ale také mezinárodní závody automobilů a motocyklů i řadu dalších aktivit pro celé rodiny VISCUMA PLASTIC a. s. Výrobce vstřikovaných dílů pro automobilový, elektrotechnický a zdravotnický průmysl

3 BENET HOLDING Automotive produkce Exteriérové i interiérové plastové vstřikované díly (PP, PA, ABS, EPDM, PC, PS, PMMA, PBT) Exteriérové i interiérové hliníkové díly Velkoobchod disků v ČR a SK Konstrukční práce a vývoj VISCUMA PLASTIC a.s. AAS AUTOMOTIVE s.r.o. BENET s.r.o. BENET ENGINEERING s.r.o. Naši strategičtí zákazníci:

4 BENET HOLDING Motorsport a eventy Czech Truck Prix, Octavia Cup, Zlatý volant, Zlatá míle, Eco Car 2018, The Most Grand Finale, ADAC GT Masters, Centrum Elektromobility AUTODROM MOST a.s. CZECH MOTORLAND s.r.o. AGENTURA POZITIF s.r.o. Naši strategičtí partneři:

5 6 Most Bělá p. Bezdězem 5 4 Bakov n. J. 3 Mladá Boleslav 2 Milovice 1 Praha 7 Strážná 1 Praha 2 Milovice 3 Mladá Boleslav KDE JSME AGENTURA POZITIF s.r.o. - eventy, PR, obchod, grafika, kanceláře AUTODROMU MOST, Centrum elektromobility a Octavia Cup AAS AUTOMOTIVE s.r.o. - nový areál na anodickou oxidaci hliníkových komponentů (eloxování) BENET s.r.o. - obchodní oddělení, pneuservis, BENET ENGINEERING s.r.o. - konstrukční práce a vývoj 4 Bakov n. Jizerou 5 Bělá p. Bezdězem 6 Most 7 Strážná AAS AUTOMOTIVE s.r.o. - výroba hliníkových komponentů pro automobilový průmysl CZECH MOTORLAND s.r.o. - multifunkční areál (off-road, SUV, rallye), Hotel Relax AUTODROM MOST a.s. - autodrom, polygon, off-road, rallye, motokáry, Centrum elektromobility VISCUMA PLASTIC a.s. - výroba plastových dílů, BENET s.r.o. - sklad disků a pneumatik

6 BENET HOLDING Historie Obnovení závodního seriálu OCTAVIA CUP Založení společnosti BENET AUTOMOTIVE s.r.o. Založení společnosti VISCUMA PLASTIC a.s. Převzetí společnosti AUTODROM MOST a.s. Převzetí společnosti AGENTURA POZITIF s.r.o. Otevření nové AAS AUTOMOTIVE s.r.o. eloxovny v Milovicích Založení společnosti BENET s.r.o. Založení společnosti BENET ENGINEERING s.r.o. Vstup do společnosti AAS AUTOMOTIVE s.r.o. Převzetí společnosti CZECH MOTORLAND s.r.o. Prodej společnosti BENET AUTOMOTIVE s.r.o.

7 BENET HOLDING V číslech Počet zaměstnanců BENET HOLDING Obrat BENET HOLDING počet zaměstnanců mil. EUR

8 BENET ENGINEERING ISO 9001:2009 Portfolio činností Design A-class surfacing Koncepční vývoj Vývoj a konstrukce prototypových dílů Vývoj a konstrukce sériových dílů Technická podpora do SOP 2D dokumentace, výkresy a montážní listy Administrace CAD dat Výroba prototypů 3D tisk

9 Reference

10 VISCUMA PLASTIC ISO 9001:2008 Výroba přesných vstřikovaných dílů na strojích s uzavírací silou tun. Pro zabezpečení požadované kvality a způsobilosti procesů jsou díly vyráběny na strojích značek Arburg a Engel, převážně zpracovávané materiály PC, PS, PMMA, PBT, plněné PP s hmotností výlisku do 2,5 kg. Spektrum výroby exteriérové díly, (ochranné lišty, lemy blatníků), čiré a opticky náročné díly (odrazová, čirá skla, skla předních reflektorů), díly do elektrotechnického průmyslu.

11 Reference

12 BENET Velkoobchodní dodavatel hliníkových a plechových disků a s tím souvisejícího příslušenství. V současné době jeden z nejvýznamnějších dodavatelů hliníkových disků na aftermarketovém trhu v České a Slovenské republice. Portfolio nabízených značek: BROCK, ANZIO, ALUTEC, ATS, RIAL, SPARCO a DBV Společnost BENET s.r.o. je promotérem Octavia Cupu.

13 Cílem promotéra BENET s.r.o. je navázat na úspěchy v minulosti mimořádně oblíbeného pohárového klání OCTAVIA CUP. V sezoně 2018 je proto naplánováno celkem sedm cupových závodů na atraktivních evropských okruzích. Vizí promotéra je nabídnout talentovaným jezdcům špičkovou a cenově dostupnou techniku a stát se tak v brzké budoucnosti nejúspěšnějším pohárovým kláním nejen v České republice, ale i za jejími hranicemi.

14 AAS AUTOMOTIVE ISO TS 16949:2009 / EN ISO 14001:2004 Společnost s dlouholetou tradicí ve výrobě podélných a příčných střešních nosičů, interiérových a exteriérových komponentů pro automobilový průmysl zejména OEM. Expanduje na trhy s novými zákazníky a implementuje nová unikátní technologická zařízení / technologie.

15 Společnost AAS AUTOMOTIVE s.r.o., sídlící v Bakově nad Jizerou, se zabývá výrobou a dodávkami dílů do automotive. Převážně se jedná o díly, které zapadají do segmentu střešních nosičů. Tyto díly jsou požadovány v povrchové úpravě anodická oxidace (elox). Anodická oxidace hliníku a jeho slitin (elox) vytváří na povrchu součásti vrstvu oxidu hlinitého, která má strukturu korundu. Tato vrstva je velmi tvrdá, nevodivá, otěruvzdorná a současně zabraňuje následné oxidaci povrchu součásti. V září roku 2018 bude spuštěn nový provoz určený především pro eloxování profilů a pro technologii lesklého eloxu s vysokou korozní a alkalickou odolností. Tím se naplní strategický záměr firmy - komplexní řešení projektů od prvovýroby, přes povrchovou úpravu (elox), až po montáž finálního produktu a současné nabídnout inovativní řešení povrchových úprav zákazníkům, nejen z oblasti automobilového průmyslu. Schopnosti nového provozu anodické oxidace hliníku: Přírodní elox, předúprava E0 - odmaštění a dezoxidace, povrch mírný lesk až mat Mechanické broušení E1 - předúprava povrchu před eloxováním Mechanické kartáčování E2 - předúprava povrchu před eloxováním Mechanické leštění E3 - předúprava povrchu před eloxováním Přírodní elox, předúprava E6 - moření, po eloxování saténově matný povrch Kombinace předúprav E4/E5 - kartáčování a broušení / broušení a leštění Elektrolytické leštění E7 - bez mechanických předúprav Černý elox, předúprava E0/E6/E7 - po eloxu následuje smáčení v barvě Elektrolytické leštění E8 - díly se před eloxováním brousí a/nebo leští, po eloxu mají vysoce lesklý povrch Pasivace hliníku - pasivace hliníku před nanášením barvy U všech uvedených variant eloxování je zaručeno plnění norem automobilového průmyslu. Příkladem je norma VW TL 212. Nadstandardem je potom vylepšení této normy v oblasti alkalické odolnosti z požadovaných 12,5 ph na 13,5 ph.

16 Reference Technologie 3D CNC ohýbání / řezání / vrtání / odjehlování / CNC 5ti osé / montážní stoly / Catia V / elektronická zpětná sledovatelnost / práškové lakování, lesklé/matné / eloxování 13,0 ph

17 AUTODROM MOST Společnost AUTODROM MOST pořádá v současné době ve stejnojmenném areálu tuzemské i mezinárodní závody motocyklů, cestovních vozů, trucků, vytrvalostní závody. Vedení firmy postupně uvádí do života další novinky nejen v oblasti motoristického sportu s cílem otevřít areál široké veřejnosti a vytvořit z něj navštěvované centrum, jež bude součástí sportovního, společenského a kulturního života po celý rok.

18 ZÁVODNÍ OKRUH m délka m šířka 21 zatáček 42 boxů POLYGON Rozkládá se na ploše 13 hektarů. EVENTY Nabízíme široké spektrum služeb pro maximální prožitek návštevníků areálu autodromu a sousedního polygonu. Díky svému vybavení a metodice výcviku je nejmodernějším areálem ve střední Evropě.

19 CENTRUM ELEKTROMOBILITY Centrum elektromobility je novou divizí společnosti AUTODROM MOST Jsme moderní a kreativní spolek, který sleduje tyto hlavní cíle: využívat zázemí a technologie k výuce bezpečné jízdy v elektrovozech a jejich testování shromažďovat informace o elektromobilitě, jejím efektivním používání, legislativě, a předávat je veřejnému sektoru a dalším institucím, které se zabývají vývojem a inovacemi pořádat vzdělávací semináře a konference k problematice elektromobility zajišťovat propagační a publikační činnost Výuka v oblasti Spolek Centrum elektromobility ze skupiny AUTODROM MOST připravuje spolupráci s ministerstvem dopravy na přípravě metodických materiálů v segmentu elektrovozů. Zaměřuje se přitom na celé spektrum oborů od obchodu přes služby až po výukové programy. metodika výuky kurzů bezpečné jízdy pro elektrovozy metodika pro autoškoly při výuce jízdy v elektrovoze učební obor elektroautomechanik profesní zkouška řidičů v oboru elektro výuka záchranných složek doplňkové školení prodejců elektrovozů pro odborný prodej školení nových majitelů elektrovozů zaměřené na bezpečnost

20 AGENTURA POZITIF Jsme petrolheadi. Milujeme auta, motorky, lodě, všechno, co umí letět" dopředu. Čím rychleji, tím lépe! Vycházíme z motorsportu a víme, že historie se neptá. Vyhrávají jen ti nejlepší. A my teď chceme vyhrávat pro vás. Jsme agentura, které koluje v žilách benzin. Naší specializací jsou akce na klíč, teambuildingy, školení řidičů a mediální servis pro svět rychlých kol. Dneska to už umíme i potichu a bez vytočeného motoru, a nejen pro fanoušky motorismu. Vyškolil nás ale motorsport. Svět akce, dynamiky, vášně a absolutní profesionality."

21 EVENTY MEDIÁLNÍ SERVIS KREATIVA

22 CZECH MOTORLAND Společnost CZECH MOTORLAND provozuje multifunkční unikátní přírodní areál, který je přímo předurčený k zábavě a rekreaci. Špičkově připravený technický off-roadový polygon a tříkilometrový asfaltový okruh včetně kompletního zázemí (učebny, catering, vytápěné stany) využívají k testování svých závodních speciálů nejen přední tuzemské a evropské rallye týmy, ale také mnozí dakarští jezdci. Součástí areálu je zcela nový hotel Relax s vynikající kuchyní a kapacitou ubytování až 52 lůžek. Díky němu, své poloze nedaleko Máchova jezera a dětským aktivitám v bezprostřední blízkosti hotelu (in-line stezky, mini ZOO, lanové centrum s rozhlednou), je CZECH MOTORLAND rovněž ideálním místem pro rodinnou dovolenou uprostřed panenské přírody. Přesvědčte se sami.

23 HOTEL RELAX 52 lůžek / školící prostory / restaurace / dětské hřiště / 7km in-line dráha / rozhledna RALLYE OFF-ROAD Délka dráhy 650 m SUV Délka dráhy m délka m šířka 3-20 m převýšení 25 m Asfaltový povrch / možnost zajištění mokrých podmínek / simulace tratě rychlostní zkoušky rally / trať využívána týmem ŠKODA Motorsport

24 NAVŠTIVTE NÁS

Kdo jsme? BENET GROUP je dynamicky se rozvíjející

Kdo jsme? BENET GROUP je dynamicky se rozvíjející ENCZDE verze Kdo jsme? BENET GROUP je dynamicky se rozvíjející skupina firem s dlouholetou zkušeností s dodávkami do automobilového průmyslu. V současné době disponujeme technologiemi rychlého vstřikování

Více

Kdo jsme? Závodní speciály Profesionální jezdce Cestovní služby v auto-moto sportu

Kdo jsme? Závodní speciály Profesionální jezdce Cestovní služby v auto-moto sportu Kdo jsme? Značka RallyeEvent představuje nejmladší dceřinou společnost agentury BPR, která má 19 let zkušeností na českém i zahraničním trhu. Ve spojení s týmem profesionálů z oblasti motoristického sportu

Více

OCTAVIA CUP V SEZÓNĚ 2018

OCTAVIA CUP V SEZÓNĚ 2018 www.octaviacup.cz n Úvod Octavia Cup 2018 n Kalendář závodů n O ciální test - včetně progamu n Prize money n Ceník n Medializace n Povinné polepy n Povinná kombinéza a výšivky n V hlavní roli sport n Přihláška

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

Škoda Octavia Cup 2017

Škoda Octavia Cup 2017 Škoda Octavia Cup 2017 Prezentace a ceny www.octaviacup.cz Škoda Octavia Cup 2017 Společnost BENET AUTOMOTIVE s.r.o. představuje druhý ročník mezinárodního seriálu pohárových závodů automobilů na okruzích

Více

Display Technology for your Industry

Display Technology for your Industry O nás Display Technology for your Industry Zobrazovací technologie pro Váš průmysl SemsoTec Group vytvoří ve Vaší společnosti kompletní výrobní řetězce pro Infotainment-Displeje a řídící jednotky od prototypů

Více

Profil jezdce. 1.Adam Lacko

Profil jezdce. 1.Adam Lacko Adam Lacko 1.Adam Lacko Profil jezdce Datum narození: 24. září 1984 Místo narození: Čeladná, Česká Republika Národnost: česká Váha: 85 kg Výška: 186 cm Povolání: závodní jezdec První start: 1994, motokáry

Více

Technologický lídr v oboru stínicí techniky

Technologický lídr v oboru stínicí techniky Technologický lídr v oboru stínicí techniky Společnost ISOTRA a.s. Společnost ISOTRA byla založena v Bolaticích v roce 1992. Počáteční aktivity byly soustředěny na velkoobchod s těsněním do oken včetně

Více

20 KP Galvano s.r.o. 19

20 KP Galvano s.r.o. 19 20 19 KP Galvano s.r.o. KP Galvano s.r.o. PLASTIKA a.s. PLASTIKA a.s. Spoluvlastník KP Galvano s.r.o. z 50 % Více než 60 let zkušeností v oblasti zpracování plastů Přes 90 % celkové produkce automotive

Více

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ

> POJĎTE S NÁMI VÍTĚZIT! NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ NABÍDKA SPOLUPRÁCE JAN ČERNÝ 2 PROJEKT MČR 2015 Po několika letech s vozy s předním pohonem bychom rádi opět usedli do čtyřkolky. Volba padla na vůz Škoda Fabia S2000, se kterou jsme v roce 2013 absolvovali

Více

PZK BRNO a.s. Komponenty pro automotive

PZK BRNO a.s. Komponenty pro automotive PZK BRNO a.s. Úvodní fakta na trhu od roku 1991 35 stálých zaměstnanců roční obrat 15 mil EUR sídlo v Brně, pobočka na Slovensku, zastoupení v Číně od roku 2006 certifikát ISO 9001 od roku 2014 akreditovaná

Více

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ!

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! ZARUČENÁ KVALITA VÝROBKU EVROPSKY Nové pneumatiky Sebring jsou vyráběny v továrně na výrobu pneumatik v Evropě jedním z předních světových výrobců pneumatik. KVALITNĚ Zajištění

Více

engineering a better tomorrow!

engineering a better tomorrow! NEA engineering s.r.o. Nová 486/32 CZ-591 01 Žďár nad Sázavou Tel.: +420 565 653 160 Mobil: +420 604 831 100 Email: info@cz.nea.engineering www.nea.engineering NEA engineering Group představuje spojení

Více

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ Pro auto. Pro sebe. Pro radost. Prezentace společnosti SWELL, a. s. 1 NAŠE FIRMA Naši firmu tvoří vnímaví a komunikativní odborníci, kteří mají techniku v krvi. S rostoucím týmem

Více

Sika Industry Inventing the Future

Sika Industry Inventing the Future Sika Industry Inventing the Future Segmenty trhu pro potřeby našich zákazníků: automobilový průmysl automotive Aftermarket transportation spotřebiče & komponenty nástroje & kompozity Vyvíjíme řešení pro:

Více

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ Pro auto. Pro sebe. Pro radost. Prezentace společnosti SWELL, a. s. 1 NAŠE FIRMA Naši firmu tvoří vnímaví a komunikativní odborníci, kteří mají techniku v krvi. S rostoucím týmem

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

50% SLEVA. na VODNÍ ČERPADLA. pro osobní vozy ELITNÍ CENY TÝDNE 17. 11. 23. 11. 2014 47/2014. Příklady akčních položek

50% SLEVA. na VODNÍ ČERPADLA. pro osobní vozy ELITNÍ CENY TÝDNE 17. 11. 23. 11. 2014 47/2014. Příklady akčních položek ELITNÍ CENY TÝDNE 17. 11. 23. 11. 2014 47/2014 50% SLEVA na VODNÍ ČERPADLA pro osobní vozy Příklady akčních položek Objednací číslo Výrobce Příkad použití MOC Vaše cena s 50% slevou SPA 1235 SALERI CITROEN

Více

Akumulační kamna. ... s námi je zima létem

Akumulační kamna. ... s námi je zima létem Akumulační kamna... s námi je zima létem jaký typ kamen si vybrat Nejdříve si změřte délku, šířku a výšku místnosti, získané údaje vynásobte a získáte tak velikost místnosti v m 3. Pak stanovte velikost

Více

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty. Reference. Certifikáty. Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky

ROBOTICKÉ PALETY. Kontakty.  Reference. Certifikáty.  Použití. Vlastnosti. Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky ROBOTICKÉ PALETY Použití Lisovací linky Svařovací linky Montážní linky Vlastnosti Zvyšují přesnost ukládání dílů Redukují obslužný personál Slouží jako zásobníky v robotických věžích Reference ŠKODA Auto

Více

KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika. Dostupné výrobní technologie

KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika. Dostupné výrobní technologie KOH-I-NOOR a.s. Praha, Česká republika Dostupné výrobní technologie Řízení jakosti Všechny technologie jsou řízeny dle požadavků ČSN EN ISO: 9001: 2001. Kvalita výrobků je garantována přísným dodržováním

Více

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality

HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA. Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality HLINÍKOVÉ STOLY ČESKÁ VÝROBA Zajímavá řešení s otiskem Vaší individuality JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké

Více

Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září březen 2017, pořadatel NTI consulting, s.r.o.

Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září březen 2017, pořadatel NTI consulting, s.r.o. Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září 2016 - březen 2017, pořadatel 14.09/16 Týmová práce a koučování při týmové práci ŠKODA AUTO, Mladá Boleslav 12.10/16

Více

7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech

7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech 1. skupina 2. skupina Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září 2016 - březen 2017, pořadatel 14.09/16 15.09/16 Týmová práce a koučování při týmové práci ŠKODA

Více

OBSAH OKENNÍ SYSTÉMY POSUVNÉ SYSTÉMY FASÁDNÍ SYSTÉMY STANDARTNÍ PROFILY

OBSAH OKENNÍ SYSTÉMY POSUVNÉ SYSTÉMY FASÁDNÍ SYSTÉMY STANDARTNÍ PROFILY OBSAH OKENNÍ SYSTÉMY POSUVNÉ SYSTÉMY FASÁDNÍ SYSTÉMY STANDARTNÍ PROFILY D NÁBYTKOVÉ A DEKORAČNÍ PROFILY PROFILY NA ZÁBRADLÍ PROFILY NA ŽALUZIE STÍNÍCÍ PROFILY NA ZÁSTĚNY PROTI HMYZU PROFILY NA SPRCHOVÉ

Více

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce

XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce XTG Opel ADAM Cup 2015 startuje na Valašce Dvakrát v závěru loňské sezony se na českých tratích představil pohárový speciál Opel ADAM. Starty dokladovaly společnou snahu společnosti Opel C&S, českého zastoupení

Více

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014

střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 střešní nosiče zadní nosiče nosiče kol autoboxy 2014 On 1line objednávky: 2 3 www.stresninosice.eu Tři kroky k výběru optimálního střešního nosiče. Proč chtít právě výrobek Piccola-M a žádný jiný? 1 2

Více

Historie. Jan Kopecký. Petr Fulín. Erik Janiš. Adam Lacko. Michal Matějovský. Štefan Rosina. Mateusz Lisowski. Jiří Janák

Historie. Jan Kopecký. Petr Fulín. Erik Janiš. Adam Lacko. Michal Matějovský. Štefan Rosina. Mateusz Lisowski. Jiří Janák INFORMACE 3 2015 Historie Adam Lacko Petr Fulín Erik Janiš Jan Kopecký Historie pohárových závodů má v ČR velmi silné kořeny a zvláště pak seriál Česká pojišťovna Škoda Octavia CUP se zařadil mezi nejúspěšnější

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září březen 2017, pořadatel NTI consulting, s.r.o.

Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září březen 2017, pořadatel NTI consulting, s.r.o. Kolotoč mistrů 7 exkurzí a seminářů pro mistry výroby přímo ve výrobních závodech září 2016 - březen 2017, pořadatel 1. skupina 2. skupina 14.09/16 12.10/16 07.12/16 12.12/16 18.01/17 15.02/17 15.09/16

Více

50% SLEVA. na VODNÍ ČERPADLA. pro osobní vozy ELITNÍ CENY TÝDNE 2. 3. 8. 3. 2015 10/2015. Příklady akčních položek

50% SLEVA. na VODNÍ ČERPADLA. pro osobní vozy ELITNÍ CENY TÝDNE 2. 3. 8. 3. 2015 10/2015. Příklady akčních položek ELITNÍ CENY TÝDNE 2. 3. 8. 3. 2015 10/2015 50% SLEVA na VODNÍ ČERPADLA pro osobní vozy Příklady akčních položek Objednací číslo Výrobce Příkad použití MOC Vaše cena s 50% slevou SPA 1235 SALERI CITROEN

Více

Specialista na povrchové úpravy nejen v oblasti letectví

Specialista na povrchové úpravy nejen v oblasti letectví Realizace galvanických provozů Galvanické linky Specialista na povrchové úpravy nejen v oblasti letectví Linky pro chemickou úpravu povrchu Zneškodňovací stanice odpadních vod Technická projekčně-konstrukční

Více

Automatizace je naší motivací

Automatizace je naší motivací Automatizace je naší motivací 02 Springer Automatizace je naší motivací Společnost Springer GmbH inovativní společnost pro váš úspěch v automatizaci Springer Automatizace je naší motivací Silou inovace,

Více

KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika. Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas.

KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika. Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas. KOH-I-NOOR PONAS s.r.o. Starohradská 47 572 01 Polička Česká Republika Phone: +420 461 723 235, Web: www.ponas.cz, Email: ponas@ponas.cz MAJETKOVÁ STRUKTURA SPOLEČNOSTI Nástrojárna od roku 1950. Roční

Více

DESIGNOVÉ KONVEKTORY

DESIGNOVÉ KONVEKTORY DESIGNOVÉ KONVEKTORY O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. je ryze českou společností, která patří k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti www.asperatechnology.cz 14. červen 2015 1 Kde nás najdete Aspera Technology Křižíkova 734/1 370 01 České Budějovice Czech Republik www.asperatechnology.cz 2 Kdo jsme - ASPERA, spol.

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti 1 Základní informace ZÁKLADNÍ INFORMACE FORMA VLASTNICVÍ: DATUM ZALOŽENÍ: POČET ZAMĚSTNANCŮ: OBRAT 2012: CERTIFIKACE: Akciová společnost říjen 1992 234 1 200 mil. Kč (48 mil. EUR)

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti www.asperatechnology.cz 14. červen 2015 1 Kde nás najdete Aspera Technology Křižíkova 734/1 370 01 České Budějovice Česká republika www.asperatechnology.cz 2 Kdo jsme - ASPERA, spol.

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SPOLEHLIVÝ PARTNER PRO ENERGETIKU EGE je skupina podniků působící na mezinárodním trhu, která se orientuje zejména na dodávky pro energetický průmysl. Holding EGE disponuje výhradně

Více

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o.

Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžky společnosti HUGO Bike s.r.o. Koloběžka HUGO Bike je luxusní koloběžka, která je vyráběna v České republice. Pevná a stabilní konstrukce zaručuje nenáročné ovládání, jízdní komfort i při delších

Více

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI

PORTFOLIO SPOLEČNOSTI PORTFOLIO SPOLEČNOSTI HESTEGO a.s. Na Nouzce 470/7, CZ 682 01 Vyškov tel.: +420 517 321 011 e-mail: hestego@hestego.cz www.hestego.cz HISTORIE TELESKOPICKÉ KRYTY rok založení: 1995 krytí vodicích drah

Více

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group

PERFECT CAR INTERIOR. Novem. Firemní prezentace. Novem Group PERFECT CAR INTERIOR Novem Firemní prezentace PERFECT CAR INTERIOR 1) Vize Strategie Hodnoty Fakta a data Zákazníci a reference Rozsah služeb Kariéra Náš závazek Strana 2 Vize Strategie Hodnoty VIZE We

Více

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha

KNIHA SVÍTIDEL. Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha KNIHA SVÍTIDEL Dům sociálních služeb S.K. Neumanna, Praha A1 Svítidlo na zářivky T8 pro přisazenou montáž. Šedý kryt a transparentní difuzor vyrobený z PC. Vnitřní reflektor z ocelového plechu, práškově

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER

PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER PŘÍSLUŠENSTVÍ MODEL: FORD RANGER Společnost Road Ranger působí na poli užitkových vozů již více než 30 let. Zabývá se výrobou vybavení a doplňků pro terénní pickupy, zejména nástaveb (hardtopů), kterých

Více

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 %

50% SLEVA + AKČNÍ CENA NA PATENTOVANÝ + NOVINKA! TESTER VŮLÍ ZAVĚŠENÍ! dílů řízení, zavěšení a silentbloků. polyuretanové silentbloky 35 % ELITNÍ CENY TÝDNE 23. 11. 29. 11. 2015 48/2015 50% SLEVA dílů řízení, zavěšení a silentbloků Atraktivní řešení Proč se na Ukrajině prodává nejvíce Lemforder? Powerflex: Chcete vyřešit nevysvětlitelné problémy

Více

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný

Jan Charouz. Datum narození: 17. července 1987. Místo narození: Praha, Česká republika. Národnost: česká. Bydliště: Praha. Rodinný stav: svobodný Jan Charouz Datum narození: 17. července 1987 Místo narození: Praha, Česká republika Národnost: česká Bydliště: Praha Rodinný stav: svobodný První závod: 1995 Tovární jezdec Aston Martin Racing v Le Mans

Více

ALARIS UMBRA. ALARIS Czech Republic, s. r. o. Chmelník Zlín - Malenovice IČ: , DIČ: CZ

ALARIS UMBRA. ALARIS Czech Republic, s. r. o. Chmelník Zlín - Malenovice IČ: , DIČ: CZ ALARIS UMBRA Tyto lamely se používají jako pevné protisluneční clony a to zejména jako zastínění prosklených fasád, oken a světlíků. V současné moderní architektuře se tyto lamely začínají stále více používat

Více

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI

GLOBAL PERCEPTION, DETAILED APPROACH PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI PREZENTACE SPOLEČNOSTI Představení společnosti Strana 02 Společnost BÖHM PLAST-TECHNIK a.s. (BPT) byla založena v roce 1991 v České Třebové. Díky těsné spolupráci s Tier 1 dodavateli

Více

FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU

FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU FORTELL S.R.O. VŠECHNY SLUŽBY POD JEDNOU STŘECHOU O NÁS Firma fortell s.r.o. se zabývá zejména velkosériovou výrobou vstřikovaných plastových a lisovaných kovových dílů, a také konstrukcí a výrobou vstřikovacích

Více

Cembrit Plank a Cembrit Panel

Cembrit Plank a Cembrit Panel Cembrit Plank a Cembrit Panel 15 LET ZÁRUKY CEMBRIT Vláknocement Co je vláknocement? Cement vyztužený vlákny je atraktivní a houževnatý stavební materiál vhodný pro vytváření finálních vrstev stavebních

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Projektově orientovaná výuka ve strojírenství

Projektově orientovaná výuka ve strojírenství Projektově orientovaná výuka ve strojírenství Koutný, D. Paloušek, D. We learn by example and by direct experience because there are real limits to the adequacy of verbal instruction. Malcolm Gladwell,

Více

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE.

JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. www.amden.cz O SPOLEČNOSTI JSME ZAVEDENÁ, RYZE ČESKÁ AGENTURA S POBOČKOU V SK. POSKYTNEME VÁM DOKONALÝ SERVIS A PORADENSTVÍ VE VŠECH OBLASTECH MARKETINGOVÉ KOMUNIKACE. SVOBODA Jsme svobodná firma... OTEVŘENOST

Více

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii hankooktire.com/cz Obsah Popis a technické informace Klíčové vlastnosti Koncept Marketing Produktová mapa Popis dezénu a použitých technologií Popis a technické informace Rozměry Šířka pneumatiky 205~305

Více

představení společnosti MK - MONT ILLUMINATIONS

představení společnosti MK - MONT ILLUMINATIONS český výrobce vánoční a světelné dekorace www.mkmont.cz český výrobce vánoční a světelné dekorace MK mont illuminations s.r.o. Průmyslová 6 (průmyslová zóna Verne) 431 51 Klášterec nad Ohří www.mkmont.cz

Více

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností

DRT. Dopravníky řetězové akumulační. Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností DRT Dopravníky řetězové akumulační Určeny k přepravě kusových výrobků větších rozměrů a vyšších hmotností Dopravníky řetězové akumulační Jsou vhodné jak k samostatnému použití, tak pro zástavbu do větších

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY

PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY ODLITKY VÝKOVKY PROFIL SPOLEČNOSTI VÝROBNÍ PORTFOLIO TRŽNÍ SEGMENTY / REFERENCE KONTAKT SVAŘOVANÉ DÍLY STROJÍRENSKO-METALURGICKÁ SPOLEČNOST PROFIL FIRMY TRADICE KVALITA - FLEXIBILITA Rok založení: 1949

Více

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o.

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o. Tour de Fleet 2018 2/13 Co je Tour de Fleet? Tour de Fleet je tradiční celostátní turné událostí zaměřených na informační a komerční podporu fleet managementu v České republice. Sestává z outdoor a indoor

Více

EUROPART CZ. Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí. V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů

EUROPART CZ. Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí. V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů Školení pro zákazníky 2015 - II. pololetí V této brožurce najdete termíny technických školení firmy EUROPART a našich dodavatelů Slovo úvodem... Vážení zákazníci společnosti EUROPART, také v roce 2015

Více

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI

Hi-Tech. Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI Hi-Tech Pylon Light PRŮVODCE PRO VÝBĚR A INSTALACI VERZE: 11/2011 Triline je chráněná značka světové jedničky ve vývoji a výrobě architektonických modulárních orientačních systémů, patřící nadnárodní společnosti

Více

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení ELITNÍ CENY TÝDNE 25. 7. 31. 7. 2016 30/2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení 1 ...a něco z vybavení servisů Kleště na hadicové spony Speciální prodloužené

Více

Technické podmínky dodávky

Technické podmínky dodávky Digitálně podepsal Radomír Doležel DN: c=cz, o=povodí Odry, státní podnik [IČ 70890021], ou=105916, cn=radomír Doležel, serialnumber=p434615 Datum: 2015.05.29 12:46:55 +02'00' Příloha č. 1 Technické podmínky

Více

O NÁS O VÝROBCÍCH O SPOLEČNOSTI O VÝROBĚ

O NÁS O VÝROBCÍCH O SPOLEČNOSTI O VÝROBĚ novinky O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. patří v Evropě k předním výrobcům konvektorů. V současné době exportuje své výrobky také do Asie, Austrálie i Ameriky. Od roku 1999 systematicky inovuje

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

Sleva 50 % a speciální ceny na sady brzd. na kompletní brzdový sortiment* * Akce se nevztahuje na sortiment High Performance.

Sleva 50 % a speciální ceny na sady brzd. na kompletní brzdový sortiment* * Akce se nevztahuje na sortiment High Performance. ELITNÍ CENY TÝDNE 17. 7. 23. 7. 2017 29/2017 Sleva 50 % na kompletní brzdový sortiment* a speciální ceny na sady brzd RoadHouse DualKit! * Akce se nevztahuje na sortiment High Performance. 1 ...a něco

Více

Úvodní představení společnosti

Úvodní představení společnosti Legenda Úvodní představení společnosti Linaset, a.s. Spolupráce s CzechInvest Operační program průmyslu a podnikání Operační program podnikání a inovace Vyhodnocení spolupráce s CzechInvest Úvodní představení

Více

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o.

Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. nástrojárna, kovoobrábění Šumice 90, 687 31 IČO: 253 12 090 DIČ: CZ 253 12 090 Dovolte, abychom Vám stručně představili naši společnost Gyrus, s.r.o. Firma Gyrus, s.r.o. se zabývá konstrukcí a výrobou

Více

ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE

ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE ZPRÁVA Z PRŮMYSLOVÉ PRAXE Číslo projektu Název projektu Jméno a adresa firmy Jméno a příjmení, tituly studenta: Modul projektu CZ.1.07/2.4.00/31.0170 Vytváření nových sítí a posílení vzájemné spolupráce

Více

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování Prodej strojů z dovozu realizuje společnost, která má zkušenosti se zahraničním obchodem v Číně a na Taiwanu již od r. 2008. Na základě poptávek zákazníků byl postupně zahájen i dovoz obráběcích strojů.

Více

HISTORIE.

HISTORIE. HISTORIE 1995 1998 1999 2002 2009 2015 Jsme dynamickou, rychle se vyvíjející společností prioritou je spokojený zákazník individuální a vysoce profesionální přístup 1995 Rodinná firma s 8 zaměstnanci v

Více

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ

JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ JSME VÝVOJÁŘI AUTOMOBILŮ Pro auto. Pro sebe. Pro radost. Prezentace společnosti SWELL, a.s. 05-2016 Prezentace společnosti SWELL, a. s. 1 NAŠE FIRMA Naši firmu tvoří vnímaví a komunikativní odborníci,

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail:

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail: AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČR TESTOVAL SUV LETNÍ PNEUMATIKY TEST SUV LETNÍCH PNEUMATIK 215/65 R16 H Autoklub

Více

strojírenská výroba radiátory konvektory

strojírenská výroba radiátory konvektory strojírenská výroba radiátory konvektory PROFIL SPOLEČNOSTI BOKI Industries a.s. strojírenská výroba radiátory konvektory Společnost BOKI Industries a.s. (do roku 2014 pod názvem Frigera Metal, a.s.) patří

Více

Prezentace společnosti EPRONA. EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou

Prezentace společnosti EPRONA. EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou Prezentace společnosti EPRONA EPRONA, a.s. Rokytnice nad Jizerou Historie a současnost EPRONY začátek 1944 1945 až 1989 1990 až dnešek Začátek výroby Pobočka firmy Siemens byla přestěhována do Rokytnice

Více

O NÁS. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu. SAMOSTOJNÉ A NÁSTĚNNÉ modely uvedené v roce 2015 jsou O VÝROBCÍCH

O NÁS. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu. SAMOSTOJNÉ A NÁSTĚNNÉ modely uvedené v roce 2015 jsou O VÝROBCÍCH NOVINKY 2015 O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. patří v Evropě k předním výrobcům konvektorů. V současné době exportuje své výrobky také do Asie, Austrálie i Ameriky. Od roku 1999 systematicky inovuje

Více

FORTEX-AGS akciová společnost. Mgr. Potěšil Tomáš generální ředitel Mobil: Divize KOVO

FORTEX-AGS akciová společnost. Mgr. Potěšil Tomáš generální ředitel Mobil: Divize KOVO Profil společnosti FORTEX-AGS Akciová společnost FORTEX-AGS byla založena v roce 1968, od roku 2006 je součástí holdingu Úsovsko a.s. se sídlem v Klopině. je zaměřena na stavební výrobu, vývoj a do dáv

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete.

Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Chceme Vám být prospěšní tam, kde nás skutečně potřebujete. Bezpečnost Vašeho zboží? -> U nás priorita č. 1. Vozidla včas na nakládce? -> U nás vždy. Přišlo Vám zboží dříve, než jste očekávali? -> My Vám

Více

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby.

Halley. Made in Italy GHOST - R. Halley. Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. Made in Italy GHOST - R Vynikající poměr vysoké kvality, bezkonkurenční ceny a nízké energetické spotřeby. LET Z Á R U K A ROZŠÍŘENÁ 11 VÝHODY Vyspělá LED technologie je v tradičním designu LED průmyslové

Více

R-lighting. Katalog výrobků 2014

R-lighting. Katalog výrobků 2014 Katalog výrobků 2014 Vážení obchodní přátelé, dovolte, abychom Vám představili další vydání katalogu s výrobním programem svítidel R-lighting firmy Resolux s.r.o. Naše společnost již více než 23 let získává

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE EGE spolu se svými dceřinými společnostmi tvoří holding, jehož aktivity jsou zaměřeny na potřeby elektroenergetiky v České republice i v zahraničí. Holding disponuje výhradně českým

Více

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE

SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE Sekce Ocelové EGE, spol. s r.o. Novohradská 34 370 08 České Budějovice Česká republika Tel.: +420 387 764 522 Fax: +420 387 764 604 E-mail: okoobch@ege.cz www.ege.cz SEKCE OCELOVÉ KONSTRUKCE EGE spolu

Více

Firma REHAU, s.r.o. Výrobní závod v Moravské Třebové slaví 20 let úspěšného působení na českém trhu

Firma REHAU, s.r.o. Výrobní závod v Moravské Třebové slaví 20 let úspěšného působení na českém trhu 1994 2014 Firma REHAU, s.r.o. Výrobní závod v Moravské Třebové slaví 20 let úspěšného působení na českém trhu 23. srpna 2014 - Společnost REHAU je tradičním výrobcem technicky náročných plastových dílů

Více

Abyste mohli dělat věci jinak, musíte je jinak i vidět Paul Allaire

Abyste mohli dělat věci jinak, musíte je jinak i vidět Paul Allaire Abyste mohli dělat věci jinak, musíte je jinak i vidět Paul Allaire Konstrukční inženýrství učíme věci jinak Ústav konstruování Odbor metodiky konstruování Fakulta strojního inženýrství Vysoké učení technické

Více

50% SLEVA. Akční Nabídka ELIT Tlumiče pružiny horní uložení

50% SLEVA. Akční Nabídka ELIT Tlumiče pružiny horní uložení ELITNÍ CENY TÝDNE 31. 10. 6. 11. 2016 44/2016 50% SLEVA Tlumiče* pružiny horní uložení *35% sleva na tlumiče KAYABA Performance, BILSTEIN HP a ALKO Performance Akční Nabídka ELIT Tlumiče pružiny horní

Více

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti.

Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Na těchto přívěsech přepravíte svou loď nebo vodní skútr bezpečně na malé i velké vzdálenosti. Firma ELLEBI připravila pro novou sezonu dvě nové řady přívěsů pro přepravu člunů. Cílem je nabídnout podstatně

Více

VW Amarok - víka - rolety

VW Amarok - víka - rolety Obsah : 1. Víko K1 str. 3 VW Amarok - víka - rolety 2. Víko K2 str. 4-5 3. Víko K3 str. 6 4. Víko K4 str. 7 5. Víko K5 str. 8 6. Víko K7 str. 9-10 7. Víko K8 str. 11-12 8. Víko K9 str. 13 9. Víko K12 str.

Více

KATALOG PRODUKTŮ PRO RYTCE SKLA

KATALOG PRODUKTŮ PRO RYTCE SKLA KATALOG PRODUKTŮ PRO RYTCE SKLA FIRMA POLPUR, SPOL. S R.O. JE RYZE ČESKÁ FIRMA, ZALOŽENÁ V ROCE 1991. Vyvíjíme a vyrábíme lešticí, lapovací a brousicí nástroje, a to především pro sklářský, bižuterní a

Více

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám.

ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY. Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. ZNÁME VAŠE AUTO JAKO SVÉ BOTY Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám. Jako vzorový servis ŠKODA se staráme o služební vozy společnosti ŠKODA AUTO, privátní vozy zaměstnanců

Více

HELIOS TECHNOLOGIES s.r.o

HELIOS TECHNOLOGIES s.r.o VÝVOJ / VÝROBA / KONSTRUKCE JEDNOÚČELOVÉ STROJE A ZAŘÍZENÍ / VÝROBNÍ LINKY ROBOTICKÁ PRACOVIŠTĚ / MONTÁŽNÍ PŘÍPRAVKY HELIOS TECHNOLOGIES s.r.o Sídlo : Máchova 39, Zlonice 273 71 Provozovna : Švermova 268

Více

Když se déšť ochladí.

Když se déšť ochladí. Va e jistota na mokru. Když se déšť ochladí. Zimní Nabídka pneumatiky letních pneumatik 2013/2014 pro pro osobní, 4 4 vozidla, a dodávková SUV a dodávky vozidla Bezpečnější jízda v zimních podmínkách.

Více

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum

Profil servisní prodejny GPD Praha. Pneu centrum Profil servisní prodejny GPD Praha Člen skupiny VIANOR Pneu centrum GPD a.s. IČO: 25031881 Poděbradská 85 DIČ: CZ25031881 198 00 PRAHA 9 - Hloubětín Tel.:284 892 639 hot line: 603 704 080 Fax: 284 892

Více

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY

HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY HLINÍKOVÉ SYSTÉMY PRO OKNA, DVEŘE A FASÁDY COR 70 INDUSTRIAL s PTM MILLENNIUM 2000 bez PTM MILLENNIUM Plus FASÁDNÍ SYSTÉM TP-52 ZDVIŽNĚ POSUVNÝ SYSTÉM 4500 A 4600 s PTM vyrobeno z profilů HLINÍKOVÁ OKNA,

Více

VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY

VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY INDIVIDUÁLNÍ AKTIVITA (IA_02) PROJEKTU ENVITECH VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY PROJEKTOVÝ TÝM Ing. Brigita Kolčavová Sirková, Ph.D. Bc. Filip Sanetrník

Více

Tradice. Motory TEDOM

Tradice. Motory TEDOM motory Tradice Historie výroby motorů TEDOM navazuje na bohatou tradici výroby automobilů v Libereckém kraji, která se datuje již od roku 1906. V roce 1953 pak byla založena společnost LIAZ - Liberecké

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více