Č.j.: ŽP/2263/12 V Plzni dne Vyřizuje: Ing. Vojtajová. R o z h o d n u t í. o změně č. 2 integrovaného povolení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Č.j.: ŽP/2263/12 V Plzni dne Vyřizuje: Ing. Vojtajová. R o z h o d n u t í. o změně č. 2 integrovaného povolení"

Transkript

1 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň Č.j.: ŽP/2263/12 V Plzni dne Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 2 integrovaného povolení Krajský úřad Plzeňského kraje (dále jen krajský úřad) jako příslušný správní úřad podle 33 písm. a) zákona č. 76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (zákon o integrované prevenci), v platném znění (dále jen zákon o integrované prevenci), m ě n í podle ustanovení 19a odst. 2 zákona o integrované prevenci a v souladu s ust. 18 odst. 3 a 46 odst. 5 téhož zákona, na základě oznámení provozovatele zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s. společnosti LITÉ akciová společnost se sídlem Líté 77, Dolní Bělá s přiděleným IČ ze dne integrované povolení vydané pod č.j. ŽP/8408/07 ze dne a ve znění změny č. 1 vydané pod č.j. ŽP/10933/09 ze dne Výrok: tak, že celý výrok nově zní takto: Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor životního prostředí (dále jen krajský úřad ), jako příslušný správní úřad podle ustanovení 33 písm. a) zákona č.76/2002 Sb., o integrované prevenci a omezování znečištění, o integrovaném registru znečišťování a o změně některých zákonů (zákon o integrované prevenci), v platném znění, podle ustanovení 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci vydává integrované povolení provozovateli zařízení: LITÉ akciová společnost, se sídlem Líté 77, Dolní Bělá s přiděleným IČ k provozu zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s.

2 1. Popis zařízení 1.1 Identifikační údaje provozovatele zařízení Název zařízení Adresa, na které se nalézá zařízení Provozovatel zařízení Adresa sídla IČ Kategorie dle přílohy č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. Umístění zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s. Líté 77, Dolní Bělá LITÉ akciová společnost Líté 77, Dolní Bělá 6.6. b) zařízení intenzivního chovu prasat mající prostor pro více než kusů prasat na porážku (nad 30 kg) kraj: Plzeňský obec: Líté katastrální území: Líté parcelní čísla: uvedená na listu vlastnictví Popis zařízení a přímo spojených činností a) Technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. 8 hal výkrmu prasat o celkové kapacitě ks prasat b) Technické a technologické jednotky neuvedené v příloze č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. Chov březích a jalových prasnic a prasniček ustájení ve 4 halách. Celková projektovaná kapacita pro 640 ks, z toho 160 ks pro prasničky. Ustájení je volné po 2 3 kusech v kotci. Podlaha kotce je z 1/3 zaroštovaná (plastové rošty) a ze 2/3 betonová. Porodna prasnic 2 haly, rozdělené na 3 sekce. Projektovaná kapacita 3 sekcí pro 24 ks a 3 sekcí pro 28 ks. Podlaha kotce je z 1/3 zaroštovaná (plastové rošty) a ze 2/3 betonová. Odchovna selat 2 haly, rozdělené na 4 sekce. Celková projektovaná kapacita je ks selat. Náhradní zdroj elektrické energie dieselagregát, typ 8 S 160 o výkonu 120 kw. Palivem je nafta. Topná tělesa 3 ks topných těles, typ REMKO GmbH & co. KG o jednotlivém strana 2 (celkem 14)

3 výkonu 10,5 kw na elektrickou energii. Mobilní topidla na naftu nebo LTO - 4 ks (3 x DZ 25 HD a 1 x DZ 40 HD) o jednotlivém výkonu 23,3 kw. Administrativní budova jednopatrová zděná budova. Součástí budovy jsou kanceláře, šatny se sprchami a zámečnická dílna. Odpadní splašková voda ze sociálních zařízení je svedena do kejdového hospodářství. Pro vytápění Hygienické smyčky, dílny a administrativní budovy je provozována nízkotlaká teplovodní kotelna s elektrickým ohřevem. V kotelně je instalováno 5 ks elektrických akumulačních teplovodních zdrojů AKURA o jednotkovém tepelném výkonu 30 kw. Celkový tepelný výkon kotelny činí 150 kw. Separátor kejdy typ FAN, dochází zde k oddělení tuhé a tekuté frakce kejdy. Hnojiště na odseparovanou kejdu tuhá část je skladována na hnojišti s vyasfaltovaným dnem, stěny ze železných profilů a dubových fošen. Okolo hnojiště jsou kameninové žlábky, které jsou svedeny do plastové záchytné jímky o objemu 50 m 3. Kejdové hospodářství 2 sběrné jímky o objemu 30 m 3, pevná část kejdy (separát) je skladována na hnojišti. Tekutá část (fugát) je skladována v nádrži HARWESTORE o objemu m 3 a v železobetonových jímkách o celkovém objemu m 3. Nádrže na syrovátku, čerpací stanice Bencalor (znovu zprovozněna od ), hygienická smyčka, garáže, kafilerní box. c) Přímo spojené činnosti Technologie ustájení volné ustájení v kotcích po 2 3 kusech pro prasničky a březí prasnice. Podlaha kotce je z 1/3 zaroštovaná (plastové rošty), ze 2/3 betonová. Jalové prasnice jsou v individuálních kotcích; podlaha kotce je z 1/3 zaroštovaná (plastové rošty) a ze 2/3 betonová. Prasata ve výkrmu jsou ustájena volně, ve skupinách po kusech, podlaha kotce je z 1/3 zaroštovaná (plastové rošty) a ze 2/3 betonová. Selata v předvýkrmu volné ustájení v kotcích po kusech v závislosti na velikosti kotce, podlaha kotce je celoroštová (plastové rošty). Technologie krmení: Mokré krmení WEDA směs sypké krmné směsi, syrovátky a vody. V přípravnách jsou umístěny nádrže na syrovátku, míchací nádrže, dopravní čerpadlo a řídící PC jednotka. Sypké krmivo je dopravováno ze skladovacích sil. Tekutá směs je dopravována do koryt v každém kotci. Suché krmení krmivo je dopravováno trubkovými dopravníky do automatických samokrmítek. Technologie napájení voda je vedena z vlastního vrtu přes vodojem do vodovodního řadu. Napáječky jsou kolíkové s podšálky. Technologie ventilace nucené větrání pomocí ventilátorů. Vzduch je nasáván průduchem v hale a odpadní vzduch je odsáván ventilátory typu MULTIFAN 4E 50QS, v počtu 8 ks na halu. Výkon ventilátorů m 3.h -1. strana 3 (celkem 14)

4 Technologie vytápění hala odchovu selat je vytápěna v zimních měsících před naskladněním selat topnými tělesy REMKO na elektrickou energii a mobilními topidly na naftu nebo LTO 4 ks o jednotlivém výkonu 23,3 kw. Technologie osvitu osvětlení stájí je zajištěno zářivkovými svítidly. Technologie manipulace se zvířaty prasnice jsou přeháněny z jalovárny a březárny na porodnu a zpět v závislosti na fázi reprodukčního cyklu. Selata jsou do výkrmen přeháněna přes naskladňovací rampu. Vykrmená prasata jsou naháněna přes rampu na dopravní prostředky. Technologie odstraňování kejdy exkrementy propadají rošty do kanálů. Kejda z hal (porodny, předvýkrm, haly pro ustájení jalových a březích prasniček a prasnic, výkrm) odtéká samospádem do 2 sběrných jímek o objemu 30 m 3, zde je homogenizována a přečerpána do sběrných jímek a separace. Technologie separace kejdy oddělení tekuté a tuhé frakce kejdy. Tekutá část se přečerpává na kalové hospodářství na 1. a 2. stupeň rybník a následně do skladovací nádrže. Pevná část je skladována na hnojišti. Technologie skladování kejdy zemní jímky o celkové kapacitě m 3. Technologie zapravování kejdy separát a fugát jsou odebírány smluvními osobami a je zapravován do půdy zaoráním, pomocí hadicového aplikátoru nebo pásovým postřikem. Mytí, dezinfekce, dezinsekce, deratizace po ukončení turnusu se haly omyjí tlakovou vodou. Po vysušení haly se provede dezinfekce. Do prostor s výskytem hlodavců se aplikují deratizační prostředky. Odkliz kadáverů uhynulá zvířata jsou ručně, za dodržení základních hygienických předpisů a za použití základních ochranných pomůcek v nejkratší době odklízena do kafilerního boxu, odkud jsou odvážena specializovanou firmou. Monitoring vstupů a výstupů vstupy (krmiva, voda, nafta, LTO zvířata, DDD prostředky, veterinární přípravky, elektrická energie) i výstupy (zvířata, kejda, emise, kadávery, odpadní vody, odpady) jsou evidovány v provozní evidenci a jejich množství jsou doložena v příslušných kapitolách žádosti o vydání IP. 2. Nahrazení a rušení rozhodnutí, která byla vydána podle zvláštních předpisů 2.1 Tímto rozhodnutím se v souladu s 13 zákona o integrované prevenci nahrazují následující rozhodnutí vydávaná na základě zvláštních právních předpisů: 1) souhlas k nakládání s nebezpečným odpadem podle 16 odst. 3 zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů, strana 4 (celkem 14)

5 2) souhlas s aktualizovaným Plánem zavedení zásad správné zemědělské praxe 2012 podle 5 odst. 8 zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů, 3) povolení k nakládání s vodami k odběru podzemních vod podle 8 odst. 1, písm. b) 1. zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů, 4) schválení aktualizovaného Havarijního plánu ze dne , podle 39 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů, 5) souhlas k odnětí pozemku ze zemědělského půdního fondu, podle 9 zákona č. 334/1992 Sb., o ochraně zemědělského půdního fondu, ve znění pozdějších předpisů. 2.2 Tímto rozhodnutím se v souladu s 44 odst. 2 zákona o integrované prevenci ruší následující pravomocná rozhodnutí: 1) rozhodnutí Okresního národního výboru Plzeň-sever ze dne , pod č.j.: zem 780/1972, kterým se povoluje vynětí zemědělské půdy ze zem. půdního fondu, 2) rozhodnutí Okresního úřadu Plzeň-sever ze dne , pod č.j.: ŽP/16/98, kterým se schvaluje Plán opatření proti havarijnímu zhoršení jakosti vody, 3) rozhodnutí Městského úřadu Kralovice, odboru životního prostředí ze dne pod č.j. OŽP/1314/07, kterým se uděluje souhlas k nakládání s nebezpečnými odpady. Povinnosti vyplývající z ustanovení zvláštních právních předpisů a správních aktů, které toto integrované povolení nezahrnuje, zůstávají v souladu s ust. 46 odst. 3 zákona o integrované prevenci integrovaným povolením nedotčeny. strana 5 (celkem 14)

6 3. Závazné podmínky provozu: V souladu s ustanovením 13 odst. 3 písm. d) zákona o integrované prevenci, ustanovením 13 odst. 4 a ustanovením 13 odst. 6 zákona o integrované prevenci, ve vazbě na 14 zákona o integrované prevenci, stanoví krajský úřad závazné podmínky provozu zařízení a s ním přímo spojených činností, dále postupy a opatření zabezpečující plnění těchto podmínek. 3.1 Emisní limity, opatření na ochranu ovzduší, vody a proti hluku a související monitoring Ovzduší Střední zdroj znečišťování ovzduší chov prasat Tento zdroj je podle písm. a) bodu 1 přílohy č. 2 k nařízení vlády č. 294/2011 Sb., které mění nařízení vlády č. 615/2006 Sb., kterým se stanoví emisní limity a další podmínky provozování ostatních stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší, středním zdrojem znečišťování ovzduší. Tyto zdroje nemají stanoven žádný specifický ani obecný emisní limit. Podle 5 nařízení vlády č. 294/2011 Sb., která mění nařízení vlády č. 615/2006 Sb., zpracovávají provozovatelé těchto zdrojů Plán zavedení zásad správné zemědělské praxe. Malý zdroj znečišťování ovzduší čerpací stanice nafty Malé zdroje znečišťování ovzduší dieselagregát, topné jednotky Pokud záložní zdroj není provozován více jak 300 h ročně, není prováděno měření znečišťujících látek. Monitorování: 1) Důsledně plnit schválený Plán zavedení zásad správné zemědělské praxe, 2) Pachové látky nesmějí být vnášeny do ovzduší nad míru způsobující obtěžování obyvatelstva. Přípustná míra obtěžování zápachem se vyhodnocuje způsobem uvedeným ve vyhlášce č. 362/2006 Sb., v platném znění, 3) Vystavět a provozovat bioplynovou stanici. T: do strana 6 (celkem 14)

7 3.1.2 Voda A. Odpadní voda Odpadní voda ze sociálních zařízení je svedena do kejdového hospodářství. Odpadní voda z mytí a čištění hal chovu se stává součástí kejdy. 1) Nevyvážet odpadní splaškovou vodu ze sociálních zařízení na zemědělské pozemky. B. Dešťová voda Dešťové vody z objektů a zpevněných ploch jsou svedeny trubním odpadem do bezejmenné vodoteče. C. Odběr podzemních vod 1) Povoluje se odběr podzemní vody z vlastní vrtané studny TS 3 v areálu zařízení na pozemkové parcele č. 229/2 v k.ú. Líté, číslo hydrologického pořadí pro potřeby zásobování areálu velkovýkrmny prasat a 13rodinných domů pitnou a užitkovou vodou, v tomto rozsahu: Q prům.... 0,38 l.s -1 Q max.... 3,0 l.s -1 max. Q měs m 3.měsíc -1 Q rok m 3.rok -1 2) Množství čerpané podzemní vody měřit kalibrovaným měřidlem, které splňuje podmínky zákona č. 505/1990 Sb., o metrologii, ve znění pozdějších předpisů, 3) Kvalitu odebrané podzemní vody sledovat v rozsahu vyhlášky MZdr. č. 252/2004 Sb., kterou se stanoví hygienické požadavky na pitnou a teplou vodu a četnost a rozsah kontroly pitné vody, ve znění pozdějších předpisů, 4) Zdroj podzemní vody vrtanou studnu, včetně jejího okolí, udržovat v souladu s ČSN , 5) Množství odebírané podzemní vody měřit podle vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 20/2002 Sb., o způsobu a četnosti měření množství vody, ve znění pozdějších předpisů; výsledky těchto měření za kalendářní rok je třeba zaslat vždy do 31. ledna následujícího roku správci povodí, 6) Zasílat výsledky měření množství odebírané podzemní vody v písemné formě za kalendářní rok v souladu s přílohou č. 1 vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 431/2001 Sb., o obsahu vodní bilance, způsobu jejího sestavení a o údajích pro vodní bilanci, v platném znění. strana 7 (celkem 14)

8 D. Pitná voda, ochranná pásma vodních zdrojů Ochranné pásmo vodního zdroje nebylo stanoveno. E. Ochrana vod Monitorování: 1) Provádět zkoušky vodotěsnosti jímek na kejdu a fugát 1x za 5 let. 2) Provádět vizuální kontrolu těsnosti nadzemní ocelové smaltované nádrže typu Harwestore 1x za týden Hluk, vibrace a neionizující záření a) Hluk Plnit nejvyšší přípustnou ekvivalentní hladinu akustického tlaku ve venkovním chráněném prostoru podle nařízení vlády č. 272/2011 Sb., o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací, v platném znění. b) Vibrace Nerelevantní. c) Neionizující záření Nerelevantní. 3.2 Podmínky pro nakládání s odpady Bude nakládáno s těmito nebezpečnými odpady: Tabulka 1 Seznam nebezpečných odpadů Název odpadu Kat. č. Nechlorované minerální motorové, převodové a mazací oleje Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo obaly těmito látkami znečištěné Absorpční činidla, filtrační materiály (včetně olejových filtrů jinak blíže neurčených), čistící tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami Olověné akumulátory Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť strana 8 (celkem 14)

9 1) Při nakládání s vedlejšími živočišnými produkty postupovat podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1069/2009 v platném znění, případně dle platných přímo použitelných předpisů Evropských společenství. 2) Shromažďovat odpady utříděné dle druhů a kategorií, a to včetně využitelných a nebezpečných složek z odpadu podobného komunálnímu. 3) Vytříděné odpady shromažďovat do určených nádob řádně označených dle požadavků platné legislativy v odpadovém hospodářství. 3.3 Opatření k vyloučení rizik po ukončení činnosti 1) V případě plánovaného ukončení provozu zařízení je nutno odstranit stávající technologii. Odpady budou shromážděny a předány oprávněné osobě. Nespotřebované provozní hmoty a pomocné chemické látky budou řízeně spotřebovány nebo předány k využití, případně k odstranění. 2) Tři měsíce před plánovaným ukončením provozu bude předložen povolovacímu orgánu Plán postupu ukončení provozu podléhající schválení všemi dotčenými orgány. 3.4 Ochrana zdraví člověka, zvířat a životního prostředí Podmínky se nestanovují. 3.5 Hospodárné využití surovin a energie Podmínky se nestanovují. 3.6 Opatření pro předcházení haváriím Nestanovují se. Jsou zajištěna havarijním plánem a pohotovostním plánem pro případ výskytu nebezpečných nákaz, požární poplachovou směrnicí a plánem revizí. 3.7 Opatření pro provoz týkající se situací odlišných od podmínek běžného provozu, při kterých může vzniknout nebezpečí ohrožení životního prostředí nebo zdraví člověka Nestanovují se. Jsou zajištěna havarijním plánem, pohotovostním plánem pro případ výskytu nebezpečných nákaz. strana 9 (celkem 14)

10 3.8 Způsob monitorování emisí a přenosů, případně technických opatření (metodika měření, frekvence, vedení záznamů) Viz kapitoly a tohoto rozhodnutí. 3.9 Opatření k minimalizaci dálkového přemisťování znečištění a k zajištění vysoké úrovně ochrany životního prostředí jako celku Zařízení není zdrojem dálkového přemísťování znečištění Postup vyhodnocování plnění podmínek integrovaného povolení Provozovatel zařízení je povinen podle příslušných právních předpisů: 1) Předložit roční zprávu plnění podmínek integrovaného povolení krajskému úřadu vždy k běžného roku. 2) Ohlásit krajskému úřadu plánovanou změnu zařízení. 3) Neprodleně hlásit dotčeným orgánům všechny mimořádné situace, havárie zařízení a havarijní úniky znečišťujících látek ze zařízení do životního prostředí Podmínky uvedené ve vyjádření příslušného orgánu ochrany veřejného zdraví Podmínka předložit rozbor pitné vody byla splněna tím, že provozovatel doložil v žádosti o vydání integrovaného povolení protokol o provedené zkoušce pitné vody ze dne Povinnost provádět rozbor vody používané v zařízení je uvedena v kap tohoto rozhodnutí Ostatní podmínky Nebyly stanoveny. strana 10 (celkem 14)

11 O d ů v o d n ě n í : Krajský úřad obdržel dne oznámení o změně zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s. v Lítém. Oznamovatelem je provozovatel zařízení společnost LITÉ akciová společnost se sídlem Líté 77, Dolní Bělá, s přiděleným IČ Uvedeným dnem bylo zahájeno řízení o změně integrovaného povolení v souladu s 18 odst. 3 zákona o integrované prevenci a podle ust. 19a odst. 2 téhož zákona. Zařízení má platné integrované povolení, které vydal krajský úřad dne pod č.j. ŽP/8408/07. Uvedené integrované povolení bylo změněno rozhodnutím o změně č. 1 ze dne vydané pod č.j. ŽP/10933/09. Zařízení spadá do kategorie 6.6. b) zařízení intenzivního chovu prasat mající prostor pro více než kusů prasat na porážku (nad 30 kg). Předmětem žádosti o změnu č. 2 integrovaného povolení je zavedení uzavřeného obratu stáda v zařízení za účelem zvýšení biologické bezpečnosti chovu. Zavedení uzavřeného obratu stáda vyžadovalo navýšení kapacity pro chov prasnic, prasniček a odchov selat. Ze 4 hal, které původně sloužily pro výkrm prasat, jsou 2 haly využívány k chovu březích a jalových prasnic a prasniček, 1 hala jako porodna a 1 hala jako odchovna selat. Ve výrokové části rozhodnutí byly upřesněny popisy zařízení, technologie a dále byly provedeny aktualizace, které si vyžádala změna legislativy. Krajský úřad, v souladu s ust. 18 odst. 3 zákona o integrované prevenci na základě oznámení plánované změny, přezkoumal platné integrované povolení pro zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s.. Krajský úřad konstatoval, že plánovaná změna není podstatnou změnou ve smyslu ust. 2 písm. j) zákona o integrované prevenci, ale že je nezbytné provést změnu integrovaného povolení. O provedeném přezkoumání informoval krajský úřad, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona o integrované prevenci, Českou inspekci životního prostředí OI v Plzni a Krajskou hygienickou stanici v Plzni dopisem ze dne pod č.j. ŽP/469/12. Krajský úřad vydává pro lepší přehlednost integrovaného povolení celý výrok změněného rozhodnutí včetně zapracovaných změn ve výrokové části rozhodnutí a provedené změny specifikuje v odůvodnění, komentář krajského úřadu je psán kurzívou. V původním integrovaném povolení č.j.: ŽP/8408/07 ze dne , ve znění změny č. 1 ze dne pod č.j. ŽP/10933/09 vydaném společnosti LITÉ akciová společnost se sídlem Líté 77, Dolní Bělá, s přiděleným IČ , pro zařízení Farma pro chov a výkrm prasat LITÉ a.s. byly provedeny následující změny: strana 11 (celkem 14)

12 1) V kapitole 1.2 Popis zařízení a přímo spojených činností, se bod a) Technické a technologické jednotky uvedené v příloze č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. (str. 2) mění a nově zní takto: 8 hal výkrmu prasat o celkové kapacitě ks prasat Změna kapacity byla provedena na žádost provozovatele, kterou krajský úřad obdržel dne pod č.j. ŽP/11323/11. Původní počet hal pro výkrm se snížil z 12hal o celkové kapacitě ks prasat na 8 hal o celkové kapacitě ks prasat ve výkrmu. 2) V kapitole 1.2 Popis zařízení a přímo spojených činností, se bod b) Technické a technologické jednotky neuvedené v příloze č. 1 zákona č. 76/2002 Sb. (str. 2-3) doplňuje a celý bod nově zní tak, jak je uvedeno ve výrokové části rozhodnutí. V této kapitole byl doplněn a aktualizován popis technologie dle podané žádosti, jednání s provozovatelem a protokolu ČIŽP informace o výsledku kontroly zařízení, zn. ČIŽP/43/IPP/ /09/ZVB ze dne ) V kapitole 1.2 Popis zařízení a přímo spojených činností, se bod c) Přímo spojené činnosti (str. 3-4) doplňuje a celý bod nově zní tak, jak je uvedeno ve výrokové části rozhodnutí. V této kapitole byl doplněn a aktualizován popis technologie přímo spojených činností dle žádosti, jednání s provozovatelem a protokolu ČIŽP informace o výsledku kontroly zařízení, zn. ČIŽP/43/IPP/ /09/ZVB ze dne ) V kapitole 2.1 Tímto rozhodnutím se v souladu s 13 zákona o integrované prevenci nahrazují následující rozhodnutí vydávaná na základě zvláštních právních předpisů (str. 4), se mění bod 2), který nově zní takto: 2) souhlas s aktualizovaným Plánem zavedení zásad správné zemědělské praxe 2012 podle 5 odst. 8 zákona č. 86/2002 Sb., o ochraně ovzduší, ve znění pozdějších předpisů, 5) V kapitole 2.1 Tímto rozhodnutím se v souladu s 13 zákona o integrované prevenci nahrazují následující rozhodnutí vydávaná na základě zvláštních právních předpisů (str. 5), se vypouští bod 3), kterým bylo povoleno vydání Provozního řádu velkého zdroje znečišťování ovzduší pro zařízení, zbývající body kapitoly se odpovídajícím způsobem přečíslují. Tuto změnu si vyžádala změna legislativy. Tento zemědělský zdroj znečišťování ovzduší je podle písm. a) bodu 1 přílohy č. 2 k nařízení vlády č. 294/2011 Sb., které mění nařízení vlády č. 615/2006 Sb., kterým se stanoví emisní limity a další podmínky provozování ostatních stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší, středním zdrojem znečišťování ovzduší. Povinnost zpracovat provozní řád mají strana 12 (celkem 14)

13 provozovatelé středních zdrojů uvedených v 4 odst. 2 nařízení vlády č. 294/2011 Sb.; výše uvedený zemědělský zdroj nepatří mezi vyjmenované zdroje, a tudíž nemá povinnost zpracovat provozní řád středního zdroje znečišťování ovzduší. 6) V kapitole 2.1 Tímto rozhodnutím se v souladu s 13 zákona o integrované prevenci nahrazují následující rozhodnutí vydávaná na základě zvláštních právních předpisů (str. 5), se mění bod 4), který nově zní takto: 4) schválení aktualizovaného Havarijního plánu ze dne , podle 39 zákona č. 254/2001 Sb., o vodách, ve znění pozdějších předpisů, 7) V kapitole 3.1 Emisní limity, opatření na ochranu ovzduší, vody a proti hluku a související monitoring (str. 6), se mění bod Ovzduší a nově zní tak, jak je uvedeno ve výrokové části rozhodnutí. V kapitole je uvedena nová kapacita zařízení 8 hal výkrmu prasat o celkové kapacitě ks prasat. Tento zemědělský zdroj znečišťování ovzduší je podle písm. a) bodu 1 přílohy č. 2 k nařízení vlády č. 294/2011 Sb., které mění nařízení vlády č. 615/2006 Sb., kterým se stanoví emisní limity a další podmínky provozování ostatních stacionárních zdrojů znečišťování ovzduší, středním zdrojem znečišťování ovzduší. Dále byl prodloužen termín výstavby bioplynové stanice na žádost provozovatele z ekonomických důvodů - do V bodě 6) byla podmínka splněna čerpací stanice nafty je znovu zprovozněna od Krajskému úřadu bylo dopisem č.j. ŽP/11322/10 ze dne oznámeno zprovoznění nadzemní naftové nádrže. Nádrž byla vyčištěna, byl nabarven plášť nádrže a byla provedena revize firmou R.A.B. service spol. s r.o., Nádražní 74, Dubňany; revizní zpráva je přílohou výše uvedeného dopisu. 8) V kapitole Voda, se v bodě C. Odběr podzemních vod (str. 7) doplňují nové odrážky 5) a 6), které nově zní takto: 4) Množství odebírané podzemní vody měřit podle vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 20/2002 Sb., o způsobu a četnosti měření množství vody, ve znění pozdějších předpisů; výsledky těchto měření za kalendářní rok je třeba zaslat vždy do 31. ledna následujícího roku správci povodí, 5) Zasílat výsledky měření množství odebírané podzemní vody v písemné formě za kalendářní rok v souladu s přílohou č. 1 vyhlášky Ministerstva zemědělství č. 431/2001 Sb., o obsahu vodní bilance, způsobu jejího sestavení a o údajích pro vodní bilanci, v platném znění. 9) V kapitole Voda, se v bodě E. Ochrana vod (str. 7) mění odrážka 1) a nově zní takto: 1) Provádět zkoušky vodotěsnosti jímek na kejdu a fugát 1x za 5 let. strana 13 (celkem 14)

14 V původním rozhodnutí byl uveden termín pro splnění podmínky provést zkoušky vodotěsnosti jímek na kejdu a fugát 1 x za 5 let v termínu do Zkouška byla provedena v termínu Další zkouška těsnosti jímek na kejdu a fugát bude provedena dle platné podmínky. 10) V kapitole Hluk, vibrace a neionizující záření, v bodě a) Hluk (str. 8) je nově uvedeno nařízení vlády č. 272/2011 Sb., o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací, které mění nařízení vlády č. 148/2006 Sb. Tuto změnu si vyžádala změna legislativy. 11) V kapitole 3.2 Podmínky pro nakládání s odpady, je v bodě 1) na str. 8 uvedeno nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1069/2009, které nahradilo nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1774/2002. Tuto změnu si vyžádala změna legislativy. Řízení o změně integrovaného povolení podle položky 96 zákona č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, nepodléhá správnímu poplatku. Krajský úřad po provedeném řízení o vydání změny č. 2 integrovaného povolení, na podkladě komplexního posouzení věci, rozhodl tak, jak je uvedeno ve výrokové části tohoto rozhodnutí. Poučení o odvolání Proti rozhodnutí mají účastníci řízení právo podat odvolání k Ministerstvu životního prostředí ve lhůtě 15 dnů ode dne doručení rozhodnutí. Odvolání se podává u Krajského úřadu Plzeňského kraje, odboru životního prostředí. otisk úředního razítka Ing. Rudolf Rečka vedoucí oddělení IPPC a EIA strana 14 (celkem 14)

15 Rozdělovník: Účastníci řízení: 1. LITÉ akciová společnost, Líté 77, Dolní Bělá 2. Obec Líté, Líté 71, Dolní Bělá 3. Plzeňský kraj - zde Příslušné správní úřady (po nabytí právní moci): 1. Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor ŽP (ochrana ovzduší) - zde 2. Městský úřad Kralovice, odbor ŽP, Manětínská 493, Kralovice 3. Krajská hygienická stanice Plzeňského kraje, Skrétova 15, Plzeň 4. Krajská veterinární správa pro Plzeňský kraj, Družstevní 13, Plzeň 5. CENIA, Agentura integrované prevence, Litevská 8, Praha Ministerstvo životního prostředí, odbor posuzování vlivů na životní prostředí a integrované prevence, Vršovická 65, Praha Česká inspekce životního prostředí, Klatovská 48, Plzeň strana 15 (celkem 14)

R O Z H O D N U T Í o změně č. 3 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 3 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/9462/14 Spis. zn.: ZN/1960/ŽP/14 Počet listů: 7 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/434/16 Spis. zn.: ZN/2561/ŽP/15 Počet listů: 4 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 84 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

LUKROM, plus s.r.o. Výkrm prasat Lesní Dvůr Integrované povolení čj. MSK 15731/2015 ze dne

LUKROM, plus s.r.o. Výkrm prasat Lesní Dvůr Integrované povolení čj. MSK 15731/2015 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu

amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším než 500 g/h nesmí být překročena úhrnná hmotnostní koncentrace 50 mg/m 3 v odpadním plynu 1. Emisní limity Ovzduší Velký zdroj znečišťování ovzduší Tabulka č.1 Emisní zdroj Znečišťující látka Emisní limit Četnost měření Zařízení chovu prasat amoniak Při hmotnostním toku emisí zneč. látky vyšším

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/768/16 Spis. zn.: ZN/2585/ŽP/15 Počet listů: 3 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 34 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007)

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 200320/2006 ze dne 8.6.2007 (nabytí právní moci dne 29.6.2007) V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/1454/14 V Plzni dne 14. 2. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 5 integrovaného povolení

Více

CBS-Czech Breeding Services s.r.o. Středisko chovu prasat Kujavy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

CBS-Czech Breeding Services s.r.o. Středisko chovu prasat Kujavy Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn SCHROM FARMS spol. s.r.o. Farma Bílov V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2016 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

R O Z H O D N U T Í. se ve výroku mění tak, že po změně zní :

R O Z H O D N U T Í. se ve výroku mění tak, že po změně zní : Liberec 4.dubna 2008 Č. j.: KULK/14919/2008 Sp.Zn.: ORVZŽP/89/2008 Vyřizuje: Kateřina Ťoková Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor rozvoje

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: PK-ŽP/6819/18 Spis. zn.: ZN/1019/ŽP/18 Počet listů: 3 Počet příloh: 0 Počet listů příloh: 0 Vyřizuje: Ing.

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik INTEGRA, a.s. Zemědělská č.p. 53 664 63 ŽABČICE datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 7. září 2010 Ing. et Ing. Ondřej

Více

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

JATKA KURKA s.r.o. Jatka Otice Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í

Ing. Věra Hromadová l R o z h o d n u t í Praha: 22.6.2017 Číslo jednací: 063728/2017/KUSK OŽP/Hr Spisová značka: SZ_063728/2017/KUSK/5 Oprávněná úřední osoba: Ing. Věra Hromadová l. 443 dle rozdělovníku R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZPZ 2561/2017 Dob Rozhodnutí Krajský úřad

Více

SCHROM FARMS spol. s r.o. Odchov masných slepic Melč Integrované povolení čj. MSK 88977/2007 ze dne 15.11.2007

SCHROM FARMS spol. s r.o. Odchov masných slepic Melč Integrované povolení čj. MSK 88977/2007 ze dne 15.11.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik GLYCONA s.r.o. tř. T. Bati 1635 areál Toma a.s., budova č. 39 765 82 OTROKOVICE datum oprávněná úřední osoba číslo jednací

Více

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Služovice Integrované povolení čj. MSK 120042/2006 ze dne 1.8.2006 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 60504/2010 S JMK 60504/2010 OŽP/Ns Nosilová Mariana/2678

Více

Č.j.: ŽP/6244/13 V Plzni dne Vyřizuje: Ing. Vojtajová. R o z h o d n u t í. o změně č. 3 integrovaného povolení

Č.j.: ŽP/6244/13 V Plzni dne Vyřizuje: Ing. Vojtajová. R o z h o d n u t í. o změně č. 3 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j.: ŽP/6244/13 V Plzni dne 17. 6. 2013 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 3 integrovaného povolení

Více

I - Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení. společnosti:

I - Rozhodnutí. vydává 4. změnu integrovaného povolení. společnosti: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Číslo jednací: KUJI 91697/2011 I - Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j.: ŽP/7004/13 V Plzni dne 8. 7. 2013 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í o změně č. 3 integrovaného povolení

Více

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s.

Rozhodnutí. 3. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení. právnické osobě: ADW AGRO, a.s. Číslo jednací: KUJI 52479/2010 Spisová zn.: OZP 585/2010 Dob/17 KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí

Více

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007):

Aktuální znění výrokové části integrovaného povolení čj. MSK 103649/2007 ze dne 30.10.2007, (nabytí právní moci dne 16.11.2007): V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846

VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846 VEPASPOL Olomouc, a. s. Paseka č.p. 270, PSČ 783 97 IČ: 47672846 okres Olomouc Olomoucký kraj Česká republika NABÍDKA NA PRODEJ Hospodářství Velký Týnec, Bystřická č.p. 415, PSČ 783 72 Hospodářství je

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

R O Z H O D N U T Í autoremedura

R O Z H O D N U T Í autoremedura Liberec 2.května 2007 Č. j.: KULK/26517/2007 Sp.Zn.: KULK/10605/2005 Vyřizuje: Ťoková Kateřina Tel.: 485 226 385 Adresátům dle rozdělovníku R O Z H O D N U T Í autoremedura Krajský úřad Libereckého kraje,

Více

Zemědělský podnik, a.s. Město Albrechtice ZP Město Albrechtice, středisko drůbeže Integrované povolení čj. MSK 125948/2006 ze dne 11.4.

Zemědělský podnik, a.s. Město Albrechtice ZP Město Albrechtice, středisko drůbeže Integrované povolení čj. MSK 125948/2006 ze dne 11.4. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/17341/16 Spis. zn.: ZN/3584/ŽP/16 Počet listů: 3 Počet příloh: 1 Počet listů příloh: 64 Vyřizuje: Ing.

Více

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Březová Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne

MAVET a.s. Chov a výkrm prasat provoz Březová Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení

Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Úplné znění výrokové části integrovaného povolení Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. V souladu s 19a odst. 7 zákona o integrované prevenci je rozhodné znění výrokových částí

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94 ROZHODNUTÍ

Statek Prostějov s.r.o. tel.: Určická 1749/94   ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc V Olomouci dne 26. 8. 2016 SpZn.: KÚOK/73403/2016/OŽPZ/7265 Vyřizuje: Mgr. Vojtěch Cvek Statek Prostějov

Více

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení

28.3.2011 4.3.2015. Právnické osobě SITA CZ a.s. se sídlem Španělská 10/1073, 120 00 Praha 2, Vinohrady, IČ 25638955, se vydává integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

i n t e g r o v a n é p o v o l e n í

i n t e g r o v a n é p o v o l e n í Adresátům dle rozdělovníku v Liberci 29.1.2008 Spis č.: ORVZŽP 2952/2008 Č. j.: KULK 70068/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í o změně č. 2 integrovaného povolení KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/234/15 Spis. zn.: ZN/2032/ŽP/14 Počet listů: 8 Počet příloh: 2 Počet listů příloh: 11 Vyřizuje: Ing. Ivana

Více

Integrované povolení čj. MSK 201233/2006 ze dne 3.7.2007, ve znění pozdějších změn

Integrované povolení čj. MSK 201233/2006 ze dne 3.7.2007, ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Vyjádření. k aplikaci BAT Agro MONET, a.s.

Vyjádření. k aplikaci BAT Agro MONET, a.s. Vyjádření k aplikaci BAT Agro MONET, a.s. V Praze, 10.5.2007 Zadavatel: Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno IČ: 70 88 83 37 Kontakt: posta@kr-jihomoravsky.cz,

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Číslo jednací: KUJI 51119/2014 Spisová zn.: OZP 1287/2014

Více

Farma Hlubočec s.r.o. Farma Hlubočec Integrované povolení čj. MSK 125648/2007 ze dne 21.11.2007

Farma Hlubočec s.r.o. Farma Hlubočec Integrované povolení čj. MSK 125648/2007 ze dne 21.11.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o:

B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: B. Výroková část II. Závazné podmínky provozu, písmeno A. Ochrana ovzduší, bod 1.2: s e m ě n í t a k t o: 1.1 Integrovaným povolením se vydává v souladu s ustanovením 11 odst. 2 písm. d) zákona č. 201/2012

Více

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5.

Zemědělské obchodní družstvo Slezská Hořina Brumovice Vypěňování PUR bloků Integrované povolení čj. MSK /2008 ze dne 26.5. V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 38581/2006 Spis č.: KULK 10726/2005 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 v Liberci 9.6.2006 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje, odboru

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/4555/10 V Plzni dne 11.5.2010 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Uchytilová R O Z H O D U T Í o změně č. 3 integrovaného

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZEVOS a.s. Nádražní 25 686 01 Uherské Hradiště datum 2. září 2010 oprávněná úřední osoba Ing. Diana Tkadlecová číslo jednací

Více

ZEMPRO Opava, a.s. Středisko chovu nosnic Opava - Kateřinky Integrované povolení čj. 15378/2007 ze dne 10.7.2007

ZEMPRO Opava, a.s. Středisko chovu nosnic Opava - Kateřinky Integrované povolení čj. 15378/2007 ze dne 10.7.2007 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik

Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ENERGOINVESTMENT s.r.o. Hotel-lázně Kostelec 493 763 14 ZLÍN 12 IDS: va5vv2h datum vyřizuje číslo jednací spisová značka 9.

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 28106/2016 S- JMK 154443/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 22.02.2016

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. č.j.: KULK/2714/2003 ze dne 11. května 2004 Adresátům dle rozdělovníku Liberec 8. srpna 2011 Sp. Zn. OŽPZ 203/2010 Č. j. KULK 29223/2011 Vyřizuje: Ing. Petr Čech Tel.: 485 226 391 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor životního

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. ve znění změn integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení. ve znění změn integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 29. listopadu 2010 Č. j.: KULK 79358/2010 Sp. Zn.: OŽPZ 1088/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje,

Více

Rozmnožovací chov drůbeže v Miloticích nad Opavou. Integrované povolení čj. ŽPZ/2959/03/Kl ze dne 1.9. 2003

Rozmnožovací chov drůbeže v Miloticích nad Opavou. Integrované povolení čj. ŽPZ/2959/03/Kl ze dne 1.9. 2003 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. SpZn Vyřizuje/linka Brno dne: JMK 105469/2015 S- JMK 76612/2015 OŽP/Sme Mgr. Smetana /2636 13.08.2015

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ

VEPASPOL Olomouc, a.s. Paseka Paseka ROZHODNUTÍ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Čj.: KUOK 92757/2013 V Olomouci dne 25. 10. 2013 SpZn.: KÚOK/79799/2013/OŽPZ/7265 Sp. a skart. znak:

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2015 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

Rozhodnutí. 7. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 7. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Spisová zn.: OZP 54/2014 Dob Rozhodnutí Krajský úřad Kraje

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele Obchodní firma nebo název/ Titul,

Více

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

ArcelorMittal Ostrava a.s. Teplárna Integrované povolení čj. MSK 83215/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí

ROZHODNUTÍ. rozhodnutí Odbor životního prostředí a zemědělství oddělení hodnocení ekologických rizik ZPS SLÉVÁRNA, a.s. Třída 3. května 1172 763 02 Zlín, Malenovice datum oprávněná úřední osoba číslo jednací spisová značka 14.

Více

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí

OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ. rozhodl. o opravě zřejmých nesprávností ve výrokové části rozhodnutí Spisová zn.: KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava OPRAVNÉ ROZHODNUTÍ Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. Sp.Zn. Vyřizuje/linka Brno JMK 94010/2014 S-JMK 94010/2014 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 10.10.2014 R

Více

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení

Rozhodnutí. vydává 3. změnu integrovaného povolení V Praze dne: 12. 3. 2015 Číslo jednací: 128211/2014/KUSK OŢP/Dvo, Spisová značka: SZ_ 128211/2014/KUSK/8 Oprávněná úřední osoba: Ing. Lenka Dvořáková dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení INTEGRA, a.s. V Praze, 21. 5. 2007 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín IČ:

Více

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn

KOMTERM Morava, s.r.o. Energetika Kopřivnice Integrované povolení čj. MSK 24911/2007 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

AFEED, a.s. Montovaná výrobna krmných směsí Integrované povolení čj. MSK /2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Beskyd Agro a.s. Palkovice Středisko chovu prasat Kunčičky Integrované povolení čj. MSK 66503/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

Beskyd Agro a.s. Palkovice Středisko chovu prasat Kunčičky Integrované povolení čj. MSK 66503/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Rozhodnutí. vydává 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení. společnosti PROVEM a.s., Havlíčkův Brod,

Rozhodnutí. vydává 8. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení. společnosti PROVEM a.s., Havlíčkův Brod, Číslo jednací: KUJI 18256/2017 Spisová zn.: OZPZ 3065/2016 Dob KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24,

Více

R O Z H O D N U T Í. mění

R O Z H O D N U T Í. mění KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Naše č. j.: ŽP/2853/15 Spis. zn.: ZN/4348/ŽP/10 Počet listů: 5 Počet příloh: Počet listů příloh: Vyřizuje: Ing. Jiří Soutner

Více

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci

R O Z H O D N U T Í. integrované povolení podle 13 odst. 3 zákona o integrované prevenci Adresátům dle rozdělovníku Č. j.: KULK 46581/2007 Spis zn.: ORVZŽP 175/2007 Vyřizuje: Ing. Miroslav Kašák Telefon: 485 226 499 v Liberci 15. října 2007 R O Z H O D N U T Í Krajského úřadu Libereckého kraje,

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP )

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně v provozu zařízení (dále jen 10. změna IP ) Spisová zn.: OZP 408/2013 Kle KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště: Seifertova 24, Jihlava Rozhodnutí Krajský úřad Kraje Vysočina,

Více

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto:

A. Výroková část integrovaného povolení ve znění pozdějších změn se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 23.12.2013 Číslo jednací: 158129/2013/KUSK OŽP/Dvk Spisová značka: SZ_158129/2013/KUSK/6 Vyřizuje: Ing. Klára Dvořáková, l. 655 Značka: OŽP/Dvk Rozhodnutí Dle rozdělovníku Krajský úřad Středočeského

Více

Best, spol. s r.o. BEST spol. s r.o. Odchov drůbeže Kravaře Integrované povolení čj. MSK 97143/2015 ze dne 31.8.2015

Best, spol. s r.o. BEST spol. s r.o. Odchov drůbeže Kravaře Integrované povolení čj. MSK 97143/2015 ze dne 31.8.2015 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o.

Vyjádření. k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o. Vyjádření k žádosti o vydání integrovaného povolení BROLA, spol. s r.o. V Praze, 5. 4. 2007 Zadavatel: Krajský úřad Zlínského kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Tř. Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2014 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo název/

Více

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ

ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ZPRÁVA O PLNĚNÍ PODMÍNEK INTEGROVANÉHO POVOLENÍ ČÁST A IDENTIFIKACE PROVOZOVATELE ZAŘÍZENÍ, IDENTIFIKACE ZAŘÍZENÍ A SOUVISEJÍCÍ ÚDAJE Rok 2013 1. Identifikace provozovatele zařízení Obchodní firma nebo

Více

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í

č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň č.j.: ŽP/6253/11 V Plzni dne 15. června 2011 Vyřizuje: Mgr. Kateřina Hrušková R O Z H O D N U T Í o změně č. 6 integrovaného

Více

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn

TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY,a.s. Vysoké pece Integrované povolení čj. MSK 97969/2006 ze dne , ve znění pozdějších změn V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. ktuální

Více

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává

V Praze dne: dle rozdělovníku. R o z h o d n u t í. vydává V Praze dne: 15.8.2012 dle rozdělovníku Číslo jednací: 206048/2011/KUSK OŽP/VITK Spisová značka: SZ_206048/2011/KUSK/18 Oprávněná úřední osoba: Ing. Kamil Vitner R o z h o d n u t í Krajský úřad Středočeského

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Dle rozdělovníku Č.j. SpZn. Vyřizuje/ linka Brno dne: JMK 128967/2009 S JMK 128967/2009 OŽP/Ns Mariana Nosilová/2678

Více

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení

Rozhodnutí. 10. změnu integrovaného povolení při nepodstatné změně zařízení KRAJSKÝ ÚŘAD KRAJE VYSOČINA Odbor životního prostředí a zemědělství Žižkova 57, 587 33 Jihlava, Česká republika Pracoviště Seifertova 24, Jihlava Číslo jednací: KUJI 66500/2016 Spisová zn.: OZPZ 2133/2016

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Krajský úřad Libereckého kraje Odbor životního prostředí a zemědělství Adresátům dle rozdělovníku Liberec 21. 4. 2009 Č. j.: KULK 23709/2009 Sp. Zn.: OŽPZ 206/2009 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.:

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01WK9CD* Čj: MSK 20088/2018 Sp. zn.: ŽPZ/3586/2018/Kou 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Petra Koudelková

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň

KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, Plzeň KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Škroupova 18, 306 13 Plzeň Č.j.: ŽP/267/14 V Plzni dne 9. 1. 2014 Vyřizuje: Ing. Vojtajová R o z h o d n u t í Krajský úřad Plzeňského kraje, odbor

Více

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004

ENERGETIKA TŘINEC, a.s. Teplárna E2 Integrované povolení čj. ŽPZ/10759/03/Hd/9 ze dne 9.12.2004 V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j.: JMK 86150/2016 Sp. zn.: S-JMK 637/2016 OŽP/Zlv Brno 03.06.2016 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Jihomoravského

Více

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto:

Rozhodnutí. vydává. A. Výroková část integrovaného povolení v platném znění se mění a doplňuje takto: V Praze dne: 25. 2. 2016 Číslo jednací: 016522/2016/KUSK OŽP/Čpl Spisová značka: SZ_016522/2016/KUSK/10 Oprávněná úřední osoba: RNDr. Petr Čepela Dle rozdělovníku Rozhodnutí Krajský úřad Středočeského

Více

datum: vyřizuje: Ing. Michal Pinl telefon: R O Z H O D N U T Í o změně integrovaného povolení

datum: vyřizuje: Ing. Michal Pinl telefon: R O Z H O D N U T Í o změně integrovaného povolení !!+LVDCY11IYEOB+! KUCBX00HXDNA O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S TŘEDÍ, ZEMĚDĚLSTVÍ A LESNICTVÍ Čj.: KUJCK 54719/2015/OZZL Sp.zn.: OZZL 29401//2015/mipi datum: 20.07.2015 vyřizuje: Ing. Michal Pinl telefon:

Více

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení

R O Z H O D N U T Í. změnu integrovaného povolení Adresátům dle rozdělovníku Liberec 14. května 2010 Č. j.: KULK 31995/2010 Sp. zn.: OŽPZ 203/2010 Vyřizuje: Ing. Pavlína Švecová Tel.: 485 226 385 R O Z H O D N U T Í Krajský úřad Libereckého kraje, odbor

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOMORAVSKÉHO KRAJE Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č.j. Sp.Zn. Vyřizuje/linka Brno JMK 23877/2016 S-JMK 160101/2015 OŽP/Zlv Mgr. Zlevorová/2682 15.02.2016 R O

Více

integrované povolení

integrované povolení V rámci aktuálního znění výrokové části integrovaného povolení jsou zapracovány dosud vydané změny příslušného integrovaného povolení. Uvedený dokument má pouze informativní charakter a není závazný. Aktuální

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁVĚR ZJIŠŤOVACÍHO ŘÍZENÍ V Praze dne 9. 6. 2014 Č. j. 39584/ENV/14 podle 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01LLTQD* Čj: MSK 15698/2016 Sp. zn.: ŽPZ/4068/2015/Ště 209.1 V50 Vyřizuje: Ing. Mgr. Jana Štěpánková

Více