USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/253/ jednání konané dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/253/ jednání konané dne"

Transkript

1 Z/253/ jednání konané dne Informace hejtmana o činnosti rady 1. b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti Rady v. r.

2 Z/254/18 Záležitosti odboru finančního 1. b e r e n a v ě d o m í a) rozpočtové opatření v kapitole Finanční schválené v kompetenci RPk, dle důvodové zprávy, část 1a), a přílohy č. 1 zprávy b) rozpočtová opatření v kapitolách Kancelář hejtmana, Kancelář ředitele úřadu a Finanční dle důvodové zprávy, část 1b) a přílohy č. 2 zprávy c) rozpočtová opatření v kapitolách Kancelář ředitele úřadu a Finanční dle důvodové zprávy, část 1c), a přílohy č. 3 zprávy d) rozpočtová opatření v kapitolách Školství a mládež, Kancelář hejtmana a Sociální věci, dle důvodové zprávy, část 1d), a přílohy č. 4 zprávy, změnu rozpisu a poskytnutí účelových finančních prostředků z MŠMT ČR na přímé náklady na vzdělávání jednotlivým krajským, obecním a soukromým školám a školským zařízením a dále přidělení účelových finančních prostředků MŠMT na rozvojové programy a pokusná ověřování právnickým osobám vykonávajícím činnost škol a školských zařízení, dle důvodové zprávy, část 1d), a příloh č. 15, 16, 17, 18, 19 a 20 zprávy e) rozpočtová opatření v kapitolách Sociální věci, Kancelář ředitele úřadu a Investice dle důvodové zprávy, část 1e), a přílohy č. 5 zprávy f) rozpočtová opatření v kapitolách Rozvoj, Školství a mládež a Finanční dle důvodové zprávy, část 1f), a přílohy č. 6 zprávy g) rozpočtová opatření v kapitolách Majetek a stavební řád, Investice, Kancelář ředitele úřadu a Finanční dle důvodové zprávy, část 1g), a přílohy č. 7 zprávy h) rozpočtová opatření v kapitolách Zdravotnictví a Finanční a změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací v odvětví zdravotnictví schválené RPk, dle důvodové zprávy, část 1h), a přílohy č. 8 zprávy 2. s c h v a l u j e a) změnu rozpočtu vyvolanou poskytnutím dotací v kapitole Kancelář hejtmana dle důvodové zprávy, část 2a) a přílohy č. 9 a 14 zprávy b) změnu rozpočtu v kapitole Kancelář ředitele úřadu dle důvodové zprávy, část 2b) a přílohy č. 10 zprávy c) čerpání Nespecifikované rezervy Odboru finančního, včetně změny rozpočtu v kapitolách Finanční a Školství a mládež, dle důvodové zprávy, část 2c), a přílohy č. 11 zprávy d) poskytnutí neinvestičních finančních prostředků na rok 2018 příspěvkovým organizacím Pk, dle důvodové zprávy, část 2c)

3 e) změny závazných ukazatelů na rok 2018 pro příspěvkové organizace Pk, dle důvodové zprávy, část 2c) f) změnu rozpočtu v kapitole Rozvoj dle důvodové zprávy, část 2d) a přílohy č. 12 zprávy g) čerpání Nespecifikované rezervy odboru finančního, vč. změny rozpočtu v kapitolách Finanční a Zdravotnictví, vč. změny závazného ukazatele příspěvkové organizace Pk Nemocnice následné péče Moravská Třebová, dle důvodové zprávy, část 2e) a přílohy č. 13 zprávy 3. r o z h o d u j e o poskytnutí dotací z kapitoly Kancelář hejtmana dle příloh č. 9 a 14 zprávy 4. u k l á d á uzavřít veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací mezi Pardubickým krajem a příjemci dotací uvedenými v důvodové zprávě, část 2a) a přílohy č. 9 a 14 zprávy Termín: v. r.

4 Z/255/18 Záležitosti v oblasti krizového řízení 1. b e r e n a v ě d o m í rozpočtové opatření kraje v roce 2018 v kapitole Krizové řízení, dle důvodové zprávy, část 1) a přílohy č. 1) této zprávy 2. r o z h o d u j e o poskytnutí dotací a o nevyhovění žádostem, v rámci rozdělení programové dotace z rozpočtu kraje na rok 2018 z kapitoly Krizové řízení v celkové výši ,- Kč vybraným obcím zřizovatelům jednotek SDH obcí, dle důvodové zprávy část 2) a přílohy č. 2 této zprávy 3. s c h v a l u j e znění vzorových veřejnoprávních smluv souvisejících s poskytnutím programové dotace vybraným obcím zřizovatelům jednotek SDH obcí a související změnu rozpočtu kraje na rok 2018 v kapitole Krizové řízení, dle důvodové zprávy část 3) a přílohy č. 3, 4 a 6 této zprávy 4. u k l á d á hejtmanovi uzavřít příslušné smlouvy na poskytnutí dotací, v rámci rozdělení programové dotace z rozpočtu kraje na rok 2018 z kapitoly Krizové řízení v celkové výši ,- Kč vybraným obcím zřizovatelům jednotek SDH obcí, a poskytnout informaci o neposkytnutí dotace, v souladu s 10a) odst. 4 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, dle důvodové zprávy část 4) a přílohy č. 2, 3, 4 a 5 této zprávy Termín: s v ě ř u j e radě kraje schvalování rozpočtových opatření, spočívajících v přesunu prostředků mezi neinvestiční a investiční transferovou položkou, dle skutečného charakteru dotace, jenž vyplyne z obcí předloženého vyúčtování dotace, dle důvodové zprávy část 5), a to maximálně v objemu dotace schválené příslušné obci zastupitelstvem kraje dle přílohy č. 2 této zprávy v. r.

5 Z/256/18 Projekt oslav 100. výročí vzniku republiky v Pardubickém kraji 1. b e r e n a v ě d o m í a) rozpočtová opatření v kapitolách Kancelář hejtmana a Finanční dle důvodové zprávy a přílohy č. 1 zprávy b) uzavření veřejnoprávních smluv poskytovatelů podpory Pardubickému kraji, dle důvodové zprávy a přílohy č. 3 zprávy 2. s c h v a l u j e změnu rozpočtu v kapitole Kancelář hejtmana vyvolanou poskytnutím dotace v roce 2018 dle důvodové zprávy a přílohy č. 2 zprávy 3. r o z h o d u j e o poskytnutí dotace z kapitoly Kancelář hejtmana dle důvodové zprávy a přílohy č. 2 a 3 4. u k l á d á hejtmanovi uzavřít veřejnoprávní smlouvu dle důvodové zprávy a přílohy č. 3 zprávy Termín: v. r.

6 Z/257/18 Uzavření smlouvy o vzájemné spolupráci - areál Tesla 1. s c h v a l u j e majetkoprávní úkon uvedený v ukládací části tohoto usnesení týkající se vzájemné spolupráce mezi Pardubickým krajem a statutárním městem Pardubice, ve věci vybudování kvalitní veřejné dopravní infrastruktury v Pardubicích, části Pardubičky, v lokalitě tvořené areálem Tesla Kyjevská a bezprostředně sousedícím areálem Nemocnice, a.s. dle důvodové zprávy a přílohy č. 1 a 2 této zprávy 2. u k l á d á uzavřít smlouvu o vzájemné spolupráci mezi Pardubickým krajem a statutárním městem Pardubice, týkající se vybudování kvalitní veřejné dopravní infrastruktury v Pardubicích, části Pardubičky, v lokalitě tvořené areálem Tesla Kyjevská a bezprostředně sousedícím areálem Nemocnice, a.s. dle důvodové zprávy a přílohy č. 1 a 2 této zprávy Termín: v. r.

7 Z/258/18 Majetkové záležitosti a revokace Z/138/13 a Z/223/18 Zastupitelstvo projednalo předloženou zprávu a 1. s c h v a l u j e a) nepřijetí nabídky na využití zákonného předkupního práva váznoucího na pozemku označeném jako p. p. č. 1666/27 orná půda o výměře 15 m2 v obci Svitavy a k. ú. Čtyřicet Lánů a vydání potvrzení o zániku předkupního práva pro vlastníka uvedeného pozemku, dle důvodové zprávy, část 1a), č. R/OM/2062/18/MS b) majetkoprávní úkony uvedené v ukládací části tohoto usnesení (viz bod 2.) 2. u k l á d á a) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 395/7 orná půda o výměře 67 m2 a p. p. č. 395/8 orná půda o výměře 64 m2, vše v obci Sebranice a k. ú. Pohora, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2a), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí a nákladů za zhotovení znaleckého posudku, s tím, že nepodaří-li se v zákonem stanovené lhůtě uzavřít kupní smlouvu, podá Pardubický kraj žádost o zahájení vyvlastňovacího řízení, č. S/OM/2023/07/PCH Termín: b) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. a), tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemky označené jako p. p. č. 395/7 orná půda o výměře 67 m2 a p. p. č. 395/8 orná půda o výměře 64 m2, vše v obci Sebranice a k. ú. Pohora se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2b), č. H/OM/483/18/PCH Termín:

8 c) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemků označených jako p. p. č. 440/2 zahrada o výměře 227 m2, p. p. č. 2094/23 ostatní plocha silnice o výměře 597 m2 a p. p. č. 2104/2 ostatní plocha silnice o výměře 10 m2, vše v obci a k. ú. Linhartice, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2c), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí, poměrné části za zhotovení geometrického plánu a poměrné části za zhotovení znaleckého posudku, č. S/OM/1233/16/IS Termín: d) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. c), tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemky označené jako p. p. č. 440/2 zahrada o výměře 227 m2, p. p. č. 2094/23 ostatní plocha silnice o výměře 597 m2 a p. p. č. 2104/2 ostatní plocha silnice o výměře 10 m2, vše v obci a k. ú. Linhartice, se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2d), č. H/OM/482/18/IS Termín: e) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemku nově označeného jako p. p. č. 134/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 28 m2 v obci a k. ú. Lavičné se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2e), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí, č. S/OM/3196/18/IS Termín: f) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. e), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 134/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 28 m2 v obci a k. ú. Lavičné se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2f), č. H/OM/484/18/IS Termín: g) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemků označených jakost. p. č. 44 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 259 m2, jehož součástí je stavba č.p. 88 zemědělská usedlost, p. p. č. 96/1 zahrada o výměře 219 m2, p. p. č. 96/2 zahrada o výměře 108 m2, p. p. č. 97 zahrada o výměře 619 m2, p. p. č. 98 zahrada o výměře 126 m2, p. p. č. 104 ostatní plocha neplodná půda o výměře 539 m2, p. p. č. 690/29 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 82 m2, p. p. č. 690/30 ostatní plocha ostatní

9 komunikace o výměře 246 m2, p. p. č. 690/35 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 66 m2, p. p. č. 691/1 vodní plocha koryto vodního toku přirozené nebo upravené o výměře 874 m2, p. p. č. 691/2 zahrada o výměře 111 m2, p. p. č. 692 vodní plocha koryto vodního toku umělé o výměře 507 m2, p. p. č. 693 vodní plocha koryto vodního toku přirozené nebo umělé o výměře m2, p. p. č. 702 trvalý travní porost o výměře 76 m2, p. p. č. 732 ostatní plocha jiná plocha o výměře 155 m2, vše v obci, části obce a k. ú. Chroustovice, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2g), s přičtením nákladů za provedení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, č. S/OM/2365/17/MT Termín: h) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. g), tohoto usnesení, převodu nemovitostí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemky označené jako st. p. č. 44 zastavěná plocha a nádvoří o výměře 259 m2, jehož součástí je stavba č.p. 88 zemědělská usedlost, p. p. č. 96/1 zahrada o výměře 219 m2, p. p. č. 96/2 zahrada o výměře 108 m2, p. p. č. 97 zahrada o výměře 619 m2, p. p. č. 98 zahrada o výměře 126 m2, p. p. č. 104 ostatní plocha neplodná půda o výměře 539 m2, p. p. č. 690/29 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 82 m2, p. p. č. 690/30 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 246 m2, p. p. č. 690/35 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 66 m2, p. p. č. 691/1 vodní plocha koryto vodního toku přirozené nebo upravené o výměře 874 m2, p. p. č. 691/2 zahrada o výměře 111 m2, p. p. č. 692 vodní plocha koryto vodního toku umělé o výměře 507 m2, p. p. č. 693 vodní plocha koryto vodního toku přirozené nebo umělé o výměře m2, p. p. č. 702 trvalý travní porost o výměře 76 m2, p. p. č. 732 ostatní plocha jiná plocha o výměře 155 m2, vše v obci, části obce a k. ú. Chroustovice, se všemi součástmi a příslušenstvím v ceně 4, Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Odborné učiliště Chroustovice, Zámek 1, IČ: , se sídlem Zámek 1, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2h), č. H/OM/477/18/MT Termín: i) uzavřít smlouvu o bezúplatném převodu na převod pozemku označeného jako p. p. č. 348/7 ostatní plocha silnice o výměře 19 m2 v obci Běstvina a k. ú. Spačice, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2i), č. S/OM/3156/18/MZ Termín: j) v případě uzavření smlouvy o bezúplatném převodu dle bodu 2., písm. i), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 348/7 ostatní plocha silnice o výměře 19 m2 v obci Běstvina a k. ú. Spačice, se všemi součástmi a příslušenstvím v ceně 89 Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2j), č. H/OM/475/18/MZ Termín:

10 k) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemku nově označeného jako p. p. č. 1953/3 ostatní plocha silnice o výměře 3 m2 v obci a k. ú. Linhartice se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2k), č. S/OM/1228/16/IS Termín: l) v případě uzavření darovací smlouvy dle bodu 2., písm. k), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 1953/3 ostatní plocha silnice o výměře 3 m2 v obci a k. ú. Linhartice se všemi součástmi a příslušenstvím v ceně 14,28 Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2l), č. H/OM/479/18/IS Termín: m) uzavřít smlouvu o bezúplatném převodu na převod pozemků označených jako p. p. č. 976/25 ostatní plocha silnice o výměře 210 m2 v obci a k. ú. Bělá u Jevíčka, p. p. č ostatní plocha silnice o výměře 567 m2 v obci a k. ú. Gruna, p. p. č. 766/1 ostatní plocha o výměře 827 m2 v obci a k. ú. Křenov, p. p. č. 2463/2 ostatní plocha silnice o výměře 675 m2 v obci a k. ú. Radiměř, p. p. č. 326/2 ostatní plocha silnice o výměře 720 m2, p. p. č. 327/3 ostatní plocha silnice o výměře 120 m2, p. p. č. 327/5 ostatní plocha silnice o výměře 215 m2, p. p. č. 327/6 ostatní plocha silnice o výměře 84 m2, p. p. č. 327/7 ostatní plocha silnice o výměře 287 m2, p. p. č. 327/8 ostatní plocha silnice o výměře 246 m2, p. p. č. 327/9 ostatní plocha silnice o výměře 109 m2, p. p. č. 327/10 ostatní plocha silnice o výměře 168 m2, vše v obci Biskupice a k. ú. Zálesí u Jevíčka, p. p. č. 260/14 ostatní plocha silnice o výměře m2, p. p. č. 260/15 ostatní plocha silnice o výměře 542 m2, vše v obci a k. ú. Želivsko, a pozemků nově označených jako p. p. č. 212/3 ostatní plocha silnice o výměře m2 v obci Študlov a k. ú. Študlov u Vítějevsi, p. p. č. 863/14 ostatní plocha o výměře 33 m2 a p. p. č. 863/15 ostatní plocha o výměře 22 m2, vše v obci Kunčina a k. ú. Nová Ves u Moravské Třebové, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2m), č. S/OM/6658/14/IS, S/OM/8102/15/IS, S/OM/359/15/IS, S/OM/1972/17/IS Termín: n) v případě uzavření smlouvy o bezúplatném převodu dle bodu 2., písm. m), tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví Pardubického kraje předat pozemky označené jako p. p. č. 976/25 ostatní plocha silnice o výměře 210 m2 v obci a k. ú. Bělá u Jevíčka, p. p. č ostatní plocha silnice o výměře 567 m2 v obci a k. ú. Gruna, p. p. č. 766/1 ostatní plocha o výměře 827 m2 v obci a k. ú. Křenov, p. p. č. 2463/2 ostatní plocha silnice o výměře 675 m2 v obci a k. ú. Radiměř, p. p. č. 326/2 ostatní plocha silnice o výměře 720 m2, p. p. č. 327/3 ostatní plocha silnice o výměře 120 m2, p. p. č. 327/5 ostatní plocha silnice o výměře 215 m2, p. p. č. 327/6 ostatní plocha silnice o výměře 84 m2, p. p. č. 327/7 ostatní plocha silnice o výměře 287 m2, p. p. č. 327/8 ostatní plocha silnice o výměře 246 m2,

11 p. p. č. 327/9 ostatní plocha silnice o výměře 109 m2, p. p. č. 327/10 ostatní plocha silnice o výměře 168 m2, vše v obci Biskupice a k. ú. Zálesí u Jevíčka, p. p. č. 260/14 ostatní plocha silnice o výměře m2, p. p. č. 260/15 ostatní plocha silnice o výměře 542 m2, vše v obci a k. ú. Želivsko, p. p. č. 212/3 ostatní plocha silnice o výměře m2 v obci Študlov a k. ú. Študlov u Vítějevsi, p. p. č. 863/14 ostatní plocha o výměře 33 m2 a p. p. č. 863/15 ostatní plocha o výměře 22 m2, vše v obci Kunčina a k. ú. Nová Ves u Moravské Třebové, se všemi součástmi a příslušenstvím v ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2n), č. H/OM/481/18/IS Termín: o) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemku označeného jako st. p. č. 820 zastavěná plocha a nádvoří o výměře m2, jehož součástí je stavba č.p. 325 objekt občanské vybavenosti, v obci a k. ú. Pardubice, části obce Zelené Předměstí, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2o), s přičtením nákladů za provedení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, č. S/OM/3019/18/MT Termín: p) v případě uzavření darovací smlouvy dle bodu 2., písm. o), tohoto usnesení, převodu nemovitosti dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako st. p. č. 820 zastavěná plocha a nádvoří o výměře m2, jehož součástí je stavba č.p. 325 objekt občanské vybavenosti, v obci a k. ú. Pardubice, části obce Zelené Předměstí, se všemi součástmi a příslušenstvím k hospodaření příspěvkové organizaci Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Pardubice, Štefánikova 325, IČ: , se sídlem Pardubice, Štefánikova 325, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2p), č. H/OM/478/18/MT Termín: q) uzavřít darovací smlouvu o budoucí darovací smlouvě na převod části stavby silnice I/36 od hranice s Královéhradeckým krajem po mimoúrovňovou křižovatku se silnicí I/37, tj. úseky od UB 1323B004 (km 2,812) do UB 1324A16701 (km 22,167), včetně všech pozemků, na kterých je darovaný úsek silnice I/36 umístěn v k. ú. Chýšť, Voleč, Rohovládová Bělá, Bukovka, Lázně Bohdaneč, Rybitví, Semtín a Trnová, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2q), č. S/OM/3134/18/MT Termín: r) uzavřít směnnou smlouvu na směnu pozemků označených jako p. p. č. 267 ostatní plocha silnice o výměře 221 m2 a p. p. č. 219/6 ostatní plocha silnice o výměře 77 m2, vše v obci Přelouč a k. ú. Tupesy u Přelouče a díl f o výměře 2 m2 oddělený z pozemku označeného jako p. p. č. 2187/8 ostatní plocha ostatní komunikace a p.

12 p. č. 2255/11 ostatní plocha silnice o výměře m2, vše v obci a k. ú. Přelouč, se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví za pozemky nově označené jako p. p. č. 1817/13 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 908 m2 a p. p. č. 1817/14 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 325 m2, vše v obci a k. ú. Přelouč, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví Pardubického kraje, dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty pozemky nově označené jako 1817/13 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 908 m2 a p. p. č. 1817/14 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 325 m2, vše v obci a k. ú. Přelouč, dle důvodové zprávy, část 2r), č. S/OM/3148/18/BP Termín: s) v případě uzavření směnné smlouvy dle bodu 2., písm. r) tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemky označené jako p. p. č. 267 ostatní plocha silnice o výměře 221 m2 a p. p. č. 219/6 ostatní plocha silnice o výměře 77 m2, vše v obci Přelouč a k. ú. Tupesy u Přelouče a díl f o výměře 2 m2 oddělený z pozemku označeného jako p. p. č. 2187/8 ostatní plocha ostatní komunikace a p. p. č. 2255/11 ostatní plocha silnice o výměře m2, vše v obci a k. ú. Přelouč, se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně ,42 Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2s), č. H/OM/476/18/BP Termín: t) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemku nově označeného p. p. č. 1586/9 ostatní plocha jiná plocha o výměře 53 m2 v obci Mrákotín a k. ú. Mrákotín u Skutče, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2t) za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí, dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace bude odejmuta uvedená nemovitá věc, č. S/OM/3176/18/MS Termín: u) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 2531/7 ostatní plocha o výměře 15 m2, p. p. č. 2531/8 ostatní plocha o výměře 5 m2, p. p. č. 2531/9 ostatní plocha o výměře 142 m2, p. p. č. 2531/10 ostatní plocha o výměře 19 m2, p. p. č. 2531/11 ostatní plocha o výměře 28 m2, p. p. č. 2531/12 ostatní plocha o výměře 54 m2, p. p. č. 2531/13 ostatní plocha o výměře 120 m2, p. p. č. 2531/14 ostatní plocha o výměře 36 m2, p. p. č. 2531/15 ostatní plocha o výměře 528 m2, p. p. č. 2531/16 ostatní plocha o výměře 7 m2, p. p. č. 2531/17 ostatní plocha o výměře 99 m2, p. p. č. 2531/18 ostatní plocha o výměře 216 m2, p. p. č. 2531/19 ostatní plocha o výměře 2 m2, vše v obci a k. ú. Červená Voda a pozemku nově označeného jako p. p. č. 884/5 ostatní plocha o výměře 98 m2 v obci Červená Voda a k. ú. Bílá Voda, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2u), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové

13 organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty uvedené nemovité věci, č. S/OM/3180/18/VK Termín: v) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 2075/7 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 952 m2, p. p. č. 2075/9 ostatní plocha jiná plocha o výměře 28 m2 a p. p. č. 3539/2 ostatní plocha jiná plocha o výměře 2 m2, vše v obci a k. ú. Linhartice, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2v), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty uvedené nemovité věci, č. S/OM/3183/18/IS Termín: w) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemku nově označeného jako p. p. č. 355/4 ostatní plocha silnice o výměře 191 m2 v obci a k. ú. Dřenice, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2w), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace bude odejmuta uvedená nemovitá věc, č. S/OM/2160/17/BP Termín: x) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 1131/2 ostatní plocha silnice o výměře 1 m2 a p. p. č. 1131/3 ostatní plocha silnice o výměře 1 m2, vše v obci a k. ú. Čankovice, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2x), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic Pardubického kraje, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty uvedené nemovité věci, č. S/OM/5799/12/BP Termín: y) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 747/5 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 148 m2 a p. p. č. 747/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 412 m2, vše v obci a k. ú. Stradouň, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2y), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty uvedené nemovité věci, č. S/OM/3151/18/MS Termín:

14 z) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 4106/95 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 136 m2, p. p. č. 4106/96 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 54 m2, p. p. č. 4106/97 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře m2, p. p. č. 4106/98 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 27 m2, p. p. č. 4106/100 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 19 m2, p. p. č. 4304/5 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 277 m2 a p. p. č. 4304/6 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 6 m2, vše v obci a k. ú. Dolní Čermná, se všemi součástmi a příslušenstvím z vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2z), dále provést změnu přílohy zřizovací listiny příspěvkové organizace Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ tak, že ve vymezení majetku organizace budou odejmuty uvedené nemovité věci, č. S/OM/476/16/MS Termín: aa) uzavřít darovací smlouvu na převod pozemků označených jako st. p. č zastavěná plocha a nádvoří o výměře 1007 m2, jehož součástí je budova bez čp/če budova občanské vybavenosti a p. p. č. 905/14 ostatní plocha jiná plocha o výměře 1259 m2, vše v obci a k. ú. Přelouč, se všemi součástmi a příslušenstvím mezi Pardubickým krajem a městem Přelouč do vlastnictví města Přelouč, dále zřízení služebnosti stezky na služebném pozemku označeném jako st. p. č zastavěná plocha a nádvoří o výměře 1007 m2 v obci a k. ú. Přelouč ve prospěch panujícího pozemku označeného jako st. p. č zastavěná plocha a nádvoří na dobu neurčitou a bezplatně mezi Pardubickým krajem jako oprávněným a městem Přelouč jako povinným a dále zřízení služebnosti stezky a cesty na služebném pozemku označeném jako p. p. č. 905/12 ostatní plocha ostatní komunikace ve prospěch panujícího pozemku označeného jako p. p. č. 753/2 ostatní plocha ostatní komunikace v obci a k. ú. Přelouč v rozsahu vymezeném v geometrickém plánu č /2018 na dobu neurčitou a bezplatně mezi Pardubickým krajem jako povinným a městem Přelouč jako oprávněným, dle důvodové zprávy, část 2aa), č. S/OM/2961/18/MS Termín: ab) vydat potvrzení o zániku předkupního práva pro vlastníka pozemku označeného jako p. p. č. 1666/27 orná půda o výměře 15 m2 v obci Svitavy a k. ú. Čtyřicet Lánů a provést výmaz předkupního práva v katastru nemovitostí, dle důvodové zprávy, část 2ab), č. R/OM/2062/18/MS Termín: m ě n í ve smyslu důvodové zprávy stávající text uvedený v důvodové zprávě část 2bn) k usnesení Zastupitelstva Z/223/18, bodu 2., písm. bn), a to tak, že se z textu důvodové zprávy vypouští pozemky označené jako parc. č. st a par. č. p v obci a k. ú. Pardubice, dle důvodové zprávy, část 3). Text usnesení zůstává beze změn, č. S/OM/2576/17/dodatek č. 1/JH 4. r u š í a) ve smyslu důvodové zprávy usnesení Zastupitelstva Z/138/13, bod 3., písm. bw), ve znění Z/250/14, bod 3., písm. b), ve znění Z/23/16, bod 4., písm. f), týkající se uzavření smlouvy o bezúplatném převodu na převod pozemků v obci Vrbatův Kostelec a k. ú. Louka u Vrbatova Kostelce se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví, dle důvodové zprávy, část 4a). Ostatní části usnesení zůstávají beze změny, č. S/OM/4893/11/AL

15 b) ve smyslu důvodové zprávy usnesení Zastupitelstva Z/138/13, bod 3., písm. bx), ve znění Z/250/14, bod 3., písm. c), ve znění Z/23/16, bod 4., písm. g), týkající se předání pozemků v obci Vrbatův Kostelec a k. ú. Louka u Vrbatova Kostelce se všemi součástmi a příslušenstvím k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic a provedení změny přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace dle důvodové zprávy, část 4b). Ostatní části usnesení zůstávají beze změny, č. H/OM/729/13/AL v. r.

16 Z/259/18 Majetkové záležitosti pro investiční akce Zastupitelstvo projednalo předloženou zprávu a 1. s c h v a l u j e majetkoprávní úkony uvedené v ukládací části tohoto usnesení (viz bod 2.) 2. u k l á d á a) uzavřít kupní smlouvu na převod spoluvlastnického podílu ve výši 1/2 na pozemku nově označeném jako p. p. č. 372/2 orná půda o výměře 192 m2 v obci Městečko Trnávka a k. ú. Stará Trnávka se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2a), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu práva do katastru nemovitostí, s tím, že nepodaří-li se v zákonem stanovené lhůtě uzavřít kupní smlouvu, podá Pardubický kraj žádost o zahájení vyvlastňovacího řízení, Pardubický kraj dále uhradí prodávajícímu náklady spojené s uzavřením kupní smlouvy, bude-li o to prodávajícím požádán, č. S/OM/2102a/17/IS Termín: b) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. a), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemku označeném jako p. p. č. 372/2 orná půda o výměře 192 m2 v obci Městečko Trnávka a k. ú. Stará Trnávka se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2b), č. H/OM/480a/18/IS Termín: c) uzavřít kupní smlouvu na převod spoluvlastnického podílu ve výši 1/2 na pozemku nově označeném jako p. p. č. 372/2 orná půda o výměře 192 m2 v obci Městečko Trnávka a k. ú. Stará Trnávka se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2c), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení

17 vkladu práva do katastru nemovitostí, s tím, že nepodaří-li se v zákonem stanovené lhůtě uzavřít kupní smlouvu, podá Pardubický kraj žádost o zahájení vyvlastňovacího řízení, Pardubický kraj dále uhradí prodávajícímu náklady spojené s uzavřením kupní smlouvy, bude-li o to prodávajícím požádán, č. S/OM/2102b/17/IS Termín: d) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. c), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 na pozemku označeném jako p. p. č. 372/2 orná půda o výměře 192 m2 v obci Městečko Trnávka a k. ú. Stará Trnávka se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2d), č. H/OM/480b/18/IS Termín: e) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemku označeného jako p. p. č. 3718/50 trvalý travní porost o výměře 7 m2 v obci a k. ú. Lanškroun se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2e), za kupní cenu ve výši 810 Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, a dále na úhradu správního poplatku ve výši Kč prodávajícímu za výmaz zástavního práva z katastru nemovitostí, S/OM/1802/17/JN Termín: f) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. e), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 3718/50 trvalý travní porost o výměře 7 m2 v obci a k. ú. Lanškroun se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále návrh provedení změny přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2f), č. H/OM/485/18/JN Termín: g) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemků nově označených jako p. p. č. 1273/2 orná půda o výměře 54 m2, p. p. č. 1273/3 orná půda o výměře 497 m2, p. p. č. 1278/3 orná půda o výměře m2, p. p. č. 1286/19 trvalý travní porost o výměře 209 m2, p. p. č. 1286/21 trvalý travní porost o výměře 195 m2, p. p. č. 1286/20 vodní plocha - koryto vodního toku umělé o výměře 180 m2, p. p. č. 1289/10 orná půda o výměře m2, p. p. č. 1353/14 ostatní plocha neplodná půda o výměře 42 m2, p. p. č. 1472/2 ostatní plocha - ostatní komunikace o výměře 202 m2 a p. p. č. 1472/3 ostatní plocha - ostatní komunikace o výměře 7 m2, vše v obci a k. ú. Býšť, se všemi součástmi a příslušenstvím, do vlastnictví dle důvodové zprávy část 2g), za kupní cenu ve výši 2, Kč s přičtením nákladů za správní poplatek

18 za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, S/OM/1479/16/JN Termín: h) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. g), tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemky nově označené jako p. p. č. 1273/2 orná půda o výměře 54 m2, p. p. č. 1273/3 orná půda o výměře 497 m2, p. p. č. 1278/3 orná půda o výměře m2, p. p. č. 1286/19 trvalý travní porost o výměře 209 m2, p. p. č. 1286/21 trvalý travní porost o výměře 195 m2, p. p. č. 1286/20 vodní plocha - koryto vodního toku umělé o výměře 180 m2, p. p. č. 1289/10 orná půda o výměře m2, p. p. č. 1353/14 ostatní plocha neplodná půda o výměře 42 m2, p. p. č. 1472/2 ostatní plocha - ostatní komunikace o výměře 202 m2 a p. p. č. 1472/3 ostatní plocha - ostatní komunikace o výměře 7 m2, vše v obci a k. ú. Býšť se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně 2, Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2h), č. H/OM/486/18/JN Termín: i) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemku nově označeného jako p. p. č. 1072/124 orná půda o výměře m2, v obci a k. ú. Dašice se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2i), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, S/OM/1730/17/JN Termín: j) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. i), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek nově označený jako p. p. č. 1072/124 orná půda o výměře m2, v obci a k. ú. Dašice se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále návrh provedení změny přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace bude doplněna uvedená nemovitá věc, dle důvodové zprávy, část 2j), č. H/OM/487/18/JN Termín: k) uzavřít kupní smlouvu na převod pozemku označeného jako p. p. č. 1143/4 orná půda o nové výměře m2 a pozemku nově označeného jako p. p. č. 1143/12 orná půda o výměře 19 m2 v obci a k. ú. Dašice se všemi součástmi a příslušenstvím do vlastnictví dle důvodové zprávy, část 2k), za kupní cenu ve výši Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, S/OM/1736/17/JN

19 Termín: l) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. k), tohoto usnesení, převodu nemovité věci dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 1143/4 orná půda o nové výměře m2 a pozemek nově označený jako p. p. č. 1143/12 orná půda o výměře 19 m2 v obci a k. ú. Dašice se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále návrh provedení změny přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2l), č. H/OM/488/18/JN Termín: m) uzavřít kupní smlouvu na převod na převod pozemku označeného jako p. p. č. 2302/8 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 32 m2 a pozemků nově označených jako p. p. č. 771/9 orná půda o výměře m2 a p. p. č. 773/7 orná půda o výměře 791 m2, vše v obci a k. ú. Dašice, se všemi součástmi a příslušenstvím, do vlastnictví dle důvodové zprávy část 2m), za kupní cenu ve výši 1, Kč s přičtením nákladů za správní poplatek za přijetí návrhu na zahájení řízení o povolení vkladu vlastnického práva do katastru nemovitostí, S/OM/1711/17/JN Termín: n) v případě uzavření kupní smlouvy dle bodu 2., písm. m), tohoto usnesení, převodu nemovitých věcí dle této smlouvy do vlastnictví předat pozemek označený jako p. p. č. 2302/8 ostatní plocha ostatní komunikace o výměře 32 m2 a pozemky nově označené jako p. p. č. 771/9 orná půda o výměře m2 a p. p. č. 773/7 orná půda o výměře 791 m2, vše v obci a k. ú. Dašice, se všemi součástmi a příslušenstvím v pořizovací ceně 1, Kč k hospodaření příspěvkové organizaci Správa a údržba silnic, IČ: , se sídlem Pardubice, Doubravice 98, PSČ , dále provést změnu přílohy zřizovací listiny této příspěvkové organizace tak, že ve vymezení majetku organizace budou doplněny uvedené nemovité věci, dle důvodové zprávy, část 2n), č. H/OM/489/18/JN Termín: v. r.

20 Z/260/18 Záležitosti v oblasti kultury a památkové péče a revokace usnesení Z/197/18 1. b e r e n a v ě d o m í rozpočtová opatření v kapitolách Kultura a památková péče, Majetek a stavební řád a Investice dle důvodové zprávy, část 1 a přílohy č. 1 zprávy 2. r o z h o d u j e o poskytnutí programových dotací v oblasti kultury a památkové péče v roce 2018 dle důvodové zprávy, část 2 a přílohy č. 2 zprávy 3. m ě n í přílohy č. 9, 10 a 11 k bodu 2 usnesení Z/197/18 ze dne Program podpory kultury a památkové péče v Pardubickém kraji na rok 2018 kompetence Zastupitelstva Pk dle důvodové zprávy, část 3 4. s c h v a l u j e a) dodatky ke smlouvám o poskytnutí dotací v oblasti kultury dle důvodové zprávy, část 4a) a příloh č. 3 a 4 zprávy b) smlouvy o poskytnutí dotací v oblasti památkové péče dle důvodové zprávy, část 4b) a příloh č. 5 a 6 zprávy c) navýšení a změnu rozpočtu v kapitole Kultura a památková péče a změnu rozpočtu v kapitole Finanční dle přílohy č. 7 zprávy 5. u k l á d á a) uzavřít veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí programových dotací v oblasti kultury a památkové péče dle důvodové zprávy, část 5a) a přílohy č. 2 zprávy Termín: Roman Línek

21 Milan Novák b) uzavřít dodatky ke smlouvám a smlouvy o poskytnutí dotací v oblasti kultury a památkové péče dle důvodové zprávy, část 5b) a příloh č. 3, 4, 5 a 6 zprávy Termín: Roman Línek Milan Novák v. r.

22 Z/261/18 Programové dotace v oblasti cestovního ruchu v roce 2018 program "Podpora činnosti a provozu turistických informačních center v Pardubickém kraji" 1. b e r e n a v ě d o m í zápis z jednání hodnotící komise pro vyhodnocení dotačního programu pro rok 2018 "Podpora činnosti a provozu turistických informačních center v Pardubickém kraji" dle důvodové zprávy, část 1 a přílohy č. 1 této zprávy 2. r o z h o d u j e o poskytnutí programových dotací z rozpočtu v roce 2018 v kompetenci Zastupitelstva v rámci dotačního programu "Podpora činnosti a provozu turistických informačních center v Pardubickém kraji" dle důvodové zprávy, část 2 a tabulky č. 1 přílohy č. 2 této zprávy 3. s c h v a l u j e změnu rozpočtu v roce 2018 v kapitole Sport a cestovní ruch dle důvodové zprávy, část 3 a přílohy č. 3 této zprávy 4. u k l á d á uzavřít smlouvy o poskytnutí dotací z Programu "Podpora činnosti a provozu turistických informačních center v Pardubickém kraji" se subjekty dle důvodové zprávy, část 4 a tabulky č. 1 přílohy č. 2 této zprávy Termín: René Živný v. r.

23 Z/262/18 Záležitosti v oblasti sportu a cestovního ruchu a revokace usnesení Z/246/18 1. b e r e n a v ě d o m í rozpočtová opaření v roce 2018 v kapitolách Sport a cestovní ruch, Finanční, Sociální věci, Kancelář hejtmana schválená Radou Pk dle důvodové zprávy, část 1 a přílohy č. 6 této zprávy 2. r o z h o d u j e o poskytnutí dotací z rozpočtu Pk subjektům v oblasti cestovního ruchu v roce 2018 v kompetenci Zastupitelstva Pk dle důvodové zprávy, část 2 a tabulek č. 1 a 2 přílohy č. 2 této zprávy 3. m ě n í přílohu č. 1 k usnesení Z/246/18, v rozsahu tabulky č. 1 (týkající se návrhu na poskytnutí dotací v kompetenci Zastupitelstva Pk) dle důvodové zprávy, část 3 a přílohy č. 1 této zprávy 4. s c h v a l u j e a) smlouvu o poskytnutí individuální dotace v oblasti cestovního ruchu (audiovizuální dílo) dle důvodové zprávy, část 4a) a přílohy č. 3 této zprávy b) změny projektů v oblasti cestovního ruchu podpořených v roce 2018 dle důvodové zprávy, část 4b) a příloh č. 4 a 5 této zprávy c) změnu rozpočtu v roce 2018 v kapitolách Sport a cestovní ruch, Finanční dle důvodové zprávy, část 4 c) a přílohy č. 7 této zprávy 5. u k l á d á a) uzavřít veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí individuálních dotací v oblasti cestovního ruchu dle důvodové zprávy, část 5a) a tabulek č. 1 a 2 přílohy č. 2 a přílohy č. 3 této zprávy Termín:

24 b) informovat žadatele o výsledku projednání žádostí o změnu projektů v oblasti cestovního ruchu podpořených v roce 2018 dle důvodové zprávy, část 5b) a příloh č. 4 a 5 této zprávy Termín: René Živný v. r.

25 Z/263/18 Síť sociálních služeb a revokace usnesení Z/107/17 a Z/228/18 1. m ě n í a) ve smyslu důvodové zprávy, část 1a), a přílohy č. 1 zprávy, síť sociálních služeb Pardubického kraje na rok 2018 schválené v bodě 2 usnesení Z/107/17 dne b) ve smyslu důvodové zprávy, část 1b), a přílohy č. 2 zprávy, síť sociálních služeb Pardubického kraje na rok 2018 schválenou v bodě 2 usnesení Z/228/18 dne s c h v a l u j e zrušeno 3. b e r e n a v ě d o m í změnu rozvojové varianty sítě sociálních služeb na rok 2019 spočívající v navýšení kapacity služeb poskytovatele Rodinné integrační centrum sociálně aktivizační služby a sociální rehabilitace a jejich zařazení do rozvojové varianty sítě sociálních služeb na roky 2020 a 2021 schválené usnesením R/1218/18 ze dne dle důvodové zprávy, část 3 v. r.

26 Z/264/18 Pravidla řízení a financování sociálních služeb z rozpočtu Pk a revokace usnesení Z/479/16 a Z/406/16 1. r u š í ve smyslu důvodové zprávy, část 1, "Metodiku řízení a koordinace sítě sociálních služeb " a "vzor rozhodnutí o úmyslu pověřit žadatele výkonem služeb obecného hospodářského zájmu" schválené v bodě 2 písm. a) a b) usnesení Z/479/16 2. s c h v a l u j e a) návrh Pravidel pro tvorbu, řízení, koordinaci a financování sítě sociálních služeb Pardubického kraje dle důvodové zprávy, část 2a), a přílohy č. 1 zprávy b) návrh Pravidel řízení a koordinace sítě sociálních služeb dle důvodové zprávy, část 2b), a přílohy č. 2 zprávy c) změnu rozpočtu v kapitole Sociální věci vyvolanou poskytnutím dotací v rámci Burzy filantropie dle tabulky a) přílohy č. 6 zprávy, poskytnutí dotací z rozpočtu na rok 2018 v rámci Burzy filantropie dle části 2c) důvodové zprávy a veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací dle příloh č. 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 a 17 zprávy 3. m ě n í ve smyslu důvodové zprávy, část 3) a přílohy č. 3 a 4 této zprávy, usnesení Z/406/16, část 1a), týkající se poskytnutí dotací pro sociální služby financované v rámci realizace projektu Rozvoj sociálních služeb v Pk - dodatek č. 3 k veřejnoprávní smlouvě č. OSV/16/22210 pro Rodinné Integrační Centrum z.s., který řeší změnu adresy a místa poskytování sociální služby raná péče 4. u k l á d á a) uzavřít dodatek č. 3 k veřejnoprávní smlouvě č. OSV/16/22210 mezi Pardubickým krajem a poskytovatelem sociální služby raná péče Rodinné Integrační Centrum, z.s., dle důvodové zprávy část 4a) a přílohy č. 3 a 4 této zprávy Termín: b) uzavřít veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotací v rámci Burzy filantropie, které podle zákona o krajích podléhají schválení zastupitelstvem, mezi Pardubickým krajem a příjemci dotací uvedenými v části 4b) důvodové zprávy a dle příloh č. 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 a 17 zprávy

27 Termín: b e r e n a v ě d o m í rozpočtové opatření v kapitole Sociální věci dle tabulky a) přílohy č. 5 této zprávy a dle části 5 důvodové zprávy a poskytnutí dotací z rozpočtu na rok 2018 v rámci Burzy filantropie dle části 5 důvodové zprávy v. r.

28 Z/265/18 Dotační řízení na podporu sociálních služeb 2018, 2. kolo 1. s c h v a l u j e a) změnu rozpočtu v kapitole sociálních věcí vyvolanou poskytnutím účelových dotací dle důvodové zprávy části 1a) a přílohy č. 1 této zprávy b) poskytnutí účelových dotací z rozpočtu na rok 2018 ve 2. kole dotačního řízení na podporu sociálních služeb dle důvodové zprávy části 1b) a přílohy č. 2 tabulky A této zprávy c) neposkytnutí účelových dotací z rozpočtu na rok 2018 ve 2. kole dotačního řízení na podporu sociálních služeb dle důvodové zprávy části 1c) a přílohy č. 2 tabulky B této zprávy d) závazné kvantitativní ukazatele do smluv pro poskytovatele sociálních služeb dle části 1d) důvodové zprávy a přílohy č. 3 této zprávy e) vzorové dodatky ke smlouvám o poskytnutí účelové dotace dle části 1e) důvodové zprávy a příloh č. 4 a 5 této zprávy f) dodatky ke smlouvám o poskytnutí dotace v rámci programu podpory sociálních služeb poskytovaných v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (Program 1) a dodatků ke smlouvám o poskytnutí dotace v rámci dotačního řízení na podporu sociálních věcí (Program 2 a 3) dle části 1f) důvodové zprávy a příloh č této zprávy 2. u k l á d á uzavřít smlouvy a dodatky ke smlouvám o poskytnutí účelových a programových dotací mezi Pardubických krajem a jednotlivými příjemci, které podle zákona podléhají schválení Zastupitelstvem Pk dle důvodové zprávy a příloh č této zprávy Termín: v. r.

29 Z/266/18 Dotační řízení na podporu sociálních služeb 2018, 3. kolo 1. s c h v a l u j e a) změnu rozpočtu v kapitole sociálních věcí vyvolanou poskytnutím účelových dotací dle důvodové zprávy části 1a) a přílohy č. 1 této zprávy b) poskytnutí účelových dotací z rozpočtu na rok 2018 ve 3. kole dotačního řízení na podporu sociálních služeb dle důvodové zprávy části 1b) a přílohy č. 2 tabulky A této zprávy c) neposkytnutí účelových dotací z rozpočtu na rok 2018 ve 3. kole dotačního řízení na podporu sociálních služeb dle důvodové zprávy části 1c) a přílohy č. 2 tabulky B této zprávy 2. u k l á d á uzavřít dodatky ke smlouvám o poskytnutí účelových dotací mezi Pardubickým krajem a jednotlivými příjemci dle důvodové zprávy část 2 a příloh č. 1 a 2 této zprávy Termín: v. r.

30 Z/267/18 Záležitosti společnosti Nemocnice, a.s., III. 1. s c h v a l u j e a) změnu rozpočtu v kapitole Zdravotnictví na rok 2018, dle části 1a) důvodové zprávy a přílohy č. 1 této zprávy b) vyrovnávací platbu za plnění závazku veřejné služby na rok 2018 pro společnost Nemocnice, a.s., v nové celkové výši ,00 Kč, dle části 1b) důvodové zprávy c) uzavření dodatku č. 1 k dohodě o započtení mezi Pardubickým krajem a společností Nemocnice, a.s., sjednané dne , dle části 1c) důvodové zprávy a přílohy č. 2 této zprávy 2. u k l á d á hejtmanovi podepsat dodatek č. 1 k dohodě o započtení mezi Pardubickým krajem a společností Nemocnice, a.s., uzavřené dne , dle části 2) důvodové zprávy a přílohy č. 2 této zprávy Termín: v. r.

ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje (výjezdní zasedání v Kulturním zařízení města Choceň - Panský dům)

ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje (výjezdní zasedání v Kulturním zařízení města Choceň - Panský dům) PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje (výjezdní zasedání v Kulturním zařízení města Choceň - Panský dům) 16. 10. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení Z/253-275/18 Přítomni:

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/236/ jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/236/ jednání konané dne Z/236/18 11. jednání konané dne 21. 8. 2018 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti Rady v. r. hejtman Z/237/18

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/183/18 9. jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/183/18 9. jednání konané dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/183/18 9. jednání konané dne 17.4.2018 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. b e r e n a v

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/936/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/936/ jednání konané R/936/18 33. jednání konané 19. 3. 2018 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních o činnosti od posledního

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/732/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/732/ jednání konané PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/732/17 27. jednání konané 27. 11. 2017 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/408/ jednání konané

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/408/ jednání konané Z/408/16 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti Rady Pardubického kraje 1.náměstek hejtmana Pardubického kraje

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/207/ jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/207/ jednání konané dne Z/207/18 Informace hejtmana o činnosti rady 1. b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti Rady v. r. hejtman Z/208/18 Záležitosti výboru pro kulturu a památkovou péči Zastupitelstva 1. b e r e n a v

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 76. řádné jednání Rady Pardubického kraje a 48. rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. 30. 3. 2016 Tento zápis obsahuje

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/140/17 7. jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/140/17 7. jednání konané dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/140/17 7. jednání konané dne 12.12.2017 Iniciativa Pardubického kraje k novele zákona o střetu zájmů Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 33. řádné jednání Rady Pardubického kraje a 15. rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s., 19. 3. 2018 Tento zápis obsahuje

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1279/ jednání konané dne

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1279/ jednání konané dne R/1279/10 Informace hejtmana a radních o činnosti 1. b ere na vědomí přednesené informace hejtmana a radních o činnosti od posledního jednání rady v. r. R/1280/10 Hospodaření Pardubického kraje v 1. pololetí

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/286/ jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/286/ jednání konané dne Z/286/11 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. bere na vě domí informace o činnosti Rady Pardubického kraje v. r. Z/287/11 Záležitosti rozpočtu Pk v roce

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/186/ jednání konané dne

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/186/ jednání konané dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/186/14 10. jednání konané dne 19.6.2014 Informace hejtmana o činnosti Rady Pardubického kraje Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1660/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1660/ jednání konané R/1660/19 Informace hejtmana a radních o činnosti 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních o činnosti od posledního jednání rady 2. d o p o r u č u j e ke schválení informace dle důvodové

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1141/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1141/ jednání konané PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1141/18 38. jednání konané 11. 6. 2018 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1471/ jednání konané dne

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1471/ jednání konané dne R/1471/10 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. b ere na vědomí přednesené informace hejtmana a radních o činnosti od posledního jednání rady v. r. R/1472/10

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/436/ jednání konané

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/436/ jednání konané Z/436/16 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace o činnosti Rady v. r. 1. náměstek hejtmana Z/437/16 Závěrečný účet za

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1480/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/1480/ jednání konané R/1480/14 47. jednání konané 20. 11. 2014 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních o činnosti od posledního

Více

ZÁPIS 6. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 6. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 6. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 11. 9. 2017 Tento zápis obsahuje usnesení Z/115-139/17 Přítomni: Miloš Akerman, Oldřich Jedlička, Miroslav Jurenka, Jaroslav Kytýr,

Více

ZÁPIS 9. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 9. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 9. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 17. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení Z/183-206/18 Přítomni: Miloš Akerman, Ivana Dolečková, Oldřich Jedlička, Miroslav Jurenka,

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/117/13 6. jednání konané dne

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/117/13 6. jednání konané dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/117/13 6. jednání konané dne 24.1.2013 Informace hejtmana a radních o činnosti Rada Pk projednala předloženou zprávu a 1. bere na vě domí přednesené informace

Více

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 5. mimořádné jednání Rady Pardubického kraje 5. 4. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1018-1020/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, ROMAN LÍNEK, MICHAL KORTYŠ, BOHUMIL BERNÁŠEK, VÁCLAV

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 53. řádné jednání Rady Pardubického kraje a 26. rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s. 28. 1. 2019 Tento zápis obsahuje

Více

ZÁPIS 11. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 11. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 11. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 21. 8. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení Z/236-252/18 Přítomni: Miloš Akerman, Ivana Dolečková, Oldřich Jedlička, Lukáš Malina,

Více

ZÁPIS 42. řádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 42. řádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 42. řádné jednání Rady Pardubického kraje 6. 8. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení R/1281-1316/18 Přítomni: MARTIN NETOLICKÝ, BOHUMIL BERNÁŠEK, MICHAL KORTYŠ, VÁCLAV KROUTIL, ROMAN

Více

USNESENÍ ZE 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ ZE 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ ZE 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 8. 3. 2007 Tento přehled obsahuje usnesení Z/217/07 až Z/226/07 Schválený program jednání: 1. Zahájení 2. +2a Informace

Více

ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 17. 9. 2015 Tento zápis obsahuje usnesení Z/332-356/15 Přítomni: Miloš Izák, Václav Kroutil, Zdenek Křišťál, Marie Kučerová, Milan

Více

ZÁPIS 10. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 10. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 10. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 26. 6. 2018 Tento zápis obsahuje usnesení Z/207-235/18 Přítomni: Miloš Akerman, Ivana Dolečková, Oldřich Jedlička, Miroslav Jurenka,

Více

USNESENÍ ZE 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ ZE 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne USNESENÍ ZE 17. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 3. 5. 2007 Tento přehled obsahuje usnesení Z/227/07 až Z/241/07 Schválený program jednání: 1. Zahájení 2. + 2a Informace hejtmana

Více

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/11/16 2. jednání konané

USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/11/16 2. jednání konané PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE Z/11/16 2. jednání konané 13. 12. 2016 Informace hejtmana o činnosti rady Zastupitelstvo Pk projednalo předloženou zprávu a 1. b e r e n a v ě

Více

ZÁPIS 14. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 14. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 14. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 14.4.2011 Tento zápis obsahuje usnesení Z/286/11 až Z/312/11 Přítomni: DLE PREZENČNÍ LISTINY Omluveni: RADKO MARTÍNEK, ŠTĚPÁNKA

Více

ZÁPIS 81. řádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 81. řádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 81. řádné jednání Rady Pardubického kraje 23.8.2012 Tento zápis obsahuje usnesení R/2716-2758/12 a RA/171-173/12 Přítomni: Místo konání: Zápis a organizace: Tisková mluvčí: RADKO

Více

USNESENÍ Z 53. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ Z 53. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne USNESENÍ Z 53. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 28. 5. 2007 Tento přehled obsahuje usnesení R/1510/07 až R/1534/07 Schválený program jednání: 1. Informace hejtmana a radních o činnosti 2. Závěrečný

Více

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení

PARDUBICKÝ KRAJ. Pardubice, jednací sál Rady Pardubického kraje. 1. Zahájení PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 7. řádné jednání Rady Pardubického kraje a 3. rozhodování ve věcech kraje jako jediného akcionáře společnosti Nemocnice Pardubického kraje, a.s., 23. 1. 2017 Tento zápis obsahuje

Více

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE

USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉHO DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů. USNESENÍ Z 41. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC

Více

USNESENÍ Z 24. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ Z 24. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne Z 24. JEDNÁNÍ konaného dne 30. 11. 2005 Tento přehled obsahuje usnesení R/576/05 až R/616/05 Schválený program jednání: 1. Informace hejtmana a radních o činnosti 2. Záležitosti rozpočtu Pk v roce 2005

Více

ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 12. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 11. 12. 2014 Tento zápis obsahuje usnesení Z/234/14 až Z/256/14 Přítomni: Ladislav Effenberk, Martin Macháček, Miloš Izák, Václav

Více

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města

Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne Program. Kontrola plnění usnesení ZM. Společnosti s majetkovou účastí města Usnesení z 11. zasedání ZM konaného dne 27. 4. 2016 Program 16/011/002/00/00 - Program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh ZM schvaluje program 11. zasedání Zastupitelstva města Zábřeh. Kontrola plnění

Více

USNESENÍ ZE 7. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ ZE 7. JEDNÁNÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne ZE 7. JEDNÁNÍ konaného dne 17. 2. 2005 Tento přehled obsahuje usnesení R/100/05 až R/121/05 Schválený program jednání: 1. Informace hejtmana a radních o činnosti 2. Dodatky zřizovacích listin PO Pk 3.

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Příloha č. 1 Přehled

Více

ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 16. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 18. 6. 2019 Tento zápis obsahuje usnesení Z/349-370/19 Přítomni: Miloš Akerman, Ivana Dolečková, Lukáš Malina, Jiřina Klčová, Pavel

Více

USNESENÍ Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne USNESENÍ Z 18. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 21. 6. 2007 Tento přehled obsahuje usnesení Z/242/07 až Z/256/07 Schválený program jednání: 1. Zahájení 2. Složení slibu zastupitele

Více

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 11. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/19/1/2014 Odprodej nebytové jednotky, vymezené v budově,

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679 a zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 21. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne 11.12.2017 332/21/ZM/2017 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 6. 9. 2017, 20.

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 31. 1. 2018 od 16:00 hod. ve

Více

Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 26 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 12. 10. 2015 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/26/1/2015 Majetkoprávní vypořádání nemovitostí v k.ú. a

Více

ZÁPIS 21. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje

ZÁPIS 21. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 21. řádné jednání Zastupitelstva Pardubického kraje 13.9.2012 Tento zápis obsahuje usnesení Z/436/12 až Z/454/12 Přítomni: Milan Davídek, Ladislav Effenberk, Petr Fiala, Jaroslav

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město D ě č í n U S N E S E N Í z 2. zasedání zastupitelstva města,

Více

Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 12.. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 22.06.2016 239 / 12 č. 2 240 / 12 č. 3 241 / 12 č. 4 242 / 12 č. 5 243 / 12 č. 6 244 / 12 č. 7 program zasedání dne 22. 6. 2016 přehled usnesení

Více

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května

Více

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra

Usnesení. Místostarosta 12/3.1 Zpráva o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Svazku obcí Čistá Odra Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva města Frýdlant nad Ostravicí konaného 21.09.2016 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ulici Hlavní čp. 139 Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12.

Více

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A. I. schvaluje Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 3. zasedání v roce 2019, které se uskutečnilo 12. června 2019 Z A S T U P I T E L S T V O M Ě S T A I. schvaluje 104 Rozpočtové opatření č.

Více

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 1090/38/1/2018 Zahájení, schválení programu 38. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje doplněný program 38. zasedání

Více

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z

PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z PŘEHLED USNESENÍ Z 6. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA STUDÉNKY Z 18.06.2015 Číslo usn. Číslo mat. 70 1 71 2 72 3 73 př. 1 Problematika Vnitroorganizační směrnice č. SM/ /2015/VV Jednací řád Zastupitelstva

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2813/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2813/ jednání konané R/2813/16 Informace hejtmana a radních o činnosti 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních o činnosti od minulého jednání rady 2. d o p o r u č u j e ke schválení informace dle důvodové

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ. ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ ze 14. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 13. 9.2017 229/14/ZM/2017 Kontrola plnění úkolů kontrolu úkolů ke dni 13.09.2017. 230/14/ZM/2017

Více

USNESENÍ Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne

USNESENÍ Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne PARDUBICKÝ KRAJ USNESENÍ Z 19. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA PARDUBICKÉHO KRAJE konaného dne 20. 9. 2007 Tento přehled obsahuje usnesení Z/257/07 až Z/278/07 Schválený program jednání: 1. Zahájení 2. + 2a Informace

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2401/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2401/ jednání konané R/2401/16 Informace hejtmana a radních o činnosti 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních o činnosti od posledního jednání rady hejtman R/2402/16 Vyhodnocení plnění dohody o spolupráci

Více

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 10. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 23. 4. 2018 UZ/10/1/2018 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený program 10.

Více

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od 1. 4. 2017 do 4. 6. 2017 Usnesení č. 55/18Z/2014 (v návrhu na usnesení pod číslem B)1.) Nakládání

Více

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č.

Město Hradec nad Moravicí. Usnesení č. Město Hradec nad Moravicí Usnesení č. 20 ze zasedání Zastupitelstva města Hradec nad Moravicí, konaného dne 17.02.2014 ve Společenské místnosti MěÚ Hradec nad Moravicí, Opavská 265, 747 41 Hradec nad Moravicí.

Více

Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 5 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 20. 5. 2013 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/5/1/2013 Odprodej částí pozemků v k.ú. Horní Libina z vlastnictví

Více

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne

ZM U S N E S E N Í. z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne Naše čj.: MUSP 17664/2019 Naše sp. zn.: 14759/2019 TAJ/IVNO *MUSPX01ZG6R7* U S N E S E N Í z 4. zasedání zastupitelstva města Šumperka konaného dne 21. 2. 2019 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 3. Předkládá: Jiří Kudláček MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 23. 2. 2017 Bod programu: 3 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 10. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 13.7.2016 75/10/ZM/2016 Jednací řád zastupitelstva města jednací řád zastupitelstva

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 20. 9. 2010 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2010 Odprodej části pozemku v k.ú. a obci Mohelnice

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 13. zasedání následující. usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 13. zasedání 06.11.2012 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne : 31.1. 2008 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace - Odbor rozvojových projektů: Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2830/ jednání konané

USNESENÍ RADY PARDUBICKÉHO KRAJE R/2830/ jednání konané R/2830/16 Informace hejtmana a radních o činnosti 1. b e r e n a v ě d o m í informace hejtmana a radních od minulého jednání rady 2. s c h v a l u j e informace dle důvodové zprávy R/2831/16 Majetkové

Více

USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne

USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne USNESENÍ z 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané dne 8. 1. 2018 UR/32/1/2018 Program 32. schůze Rady Olomouckého kraje 1. b e r e n a v ě d o m í upravený program 32. schůze Rady Olomouckého kraje konané

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD HOŠŤÁLKOVICE U S N E S E N Í ze 17. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Hošťálkovice konaného dne 23.6.2009 303/17z předložený program 17. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011

Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení ze 3. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 24. března 2011 I. ZM PROJEDNALO: 1. Zahájení 2. Sdělení

Více

SOUBOR USNESENÍ. z XXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne

SOUBOR USNESENÍ. z XXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne SOUBOR USNESENÍ z XXI. zasedání Zastupitelstva Jihočeského kraje konaného dne 11. 2. 2003 Program: 1. Zpráva o činnosti Rady Jihočeského kraje od 1.12. 2002-15.1. 2003 Usnesení č. 1/2003/ZK 2. Zpráva o

Více

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018

Výpis usnesení. 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne čísl. usn /2018 Zastupitelstvo města Vrbna pod Pradědem Volební období 2018-2022 Číslo jednací:10407/2018 VV/Ad *MUVPX0092QG4* Výpis usnesení 2. zasedání Zastupitelstva města Vrbna pod Pradědem, konané dne 19.12.2018

Více

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha 14. Zastupitelstvo městské části č. 16/ZMČ/2019 k návrhu programu Praha I. s c h v a l u j e program č. 17/ZMČ/2019 k informaci o plnění úkolů Zastupitelstva městské části Praha Praha I. b e r e n a v ě d o m í informaci o plnění úkolů

Více

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 21. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 10. 02. 2004 UZ/21/1/2004 A) Zánik mandátu člena Zastupitelstva Olomouckého kraje odstoupení z funkce člena Zastupitelstva Olomouckého

Více

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 22. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 02. 2018 Číslo: 487/22 program zasedání ZM dne 21.02.2018 Číslo:

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města.

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne Zastupitelstvo města Beroun schvaluje program zasedání zastupitelstva města. Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský č. 12 ze dne 19.10.2016 1. USNESENÍ č. 2016/ 12/283/ZM Program Zastupitelstva města Moravský zařazení bodu dotazy a podněty občanů za bod volba ověřovatelů Celkem

Více

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014

M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ. z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014 M ě s t o K l á š t e r e c n a d O h ř í USNESENÍ z 26. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 19. června 2014 Usn. č. 812/26/2014 volí ověřovatele zápisu ve složení: p. Josef Herout, Bc. Jaroslav

Více

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: , isds: iv5bfnz

Město Kravaře Náměstí 405/43, Kravaře tel.: ,   isds: iv5bfnz Město Kravaře Náměstí 405/43, 747 21 Kravaře tel.: +420 553 777 911, e-mail: posta@kravare.cz, isds: iv5bfnz USNESENÍ z 24. zasedání Zastupitelstva města Kravaře, konaného dne 20. 6. 2018 v zasedací místnosti

Více

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Přehled splněných usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Přehled splněných

Více

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 16. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 24. 6. 2019 UZ/16/1/2019 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 1. s c h v a l u j e upravený program 16.

Více

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do

Žádosti o prodloužení termínů plnění usnesení ze Zastupitelstva Ústeckého kraje kontrolované období od do Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Žádosti o prodloužení

Více

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne

USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva Olomouckého kraje konaného dne 25. 2. 2019 UZ/14/1/2019 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu, schválení programu zasedání 2. s c h v a l u j e upravený program 14.

Více

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů

Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Byla provedena oprava usnesení č. ZM 17 03 07 15 dne 31.03.2017 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Statutární město

Více

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne

Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne Usnesení č. 6 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 6. 2013 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/6/1/2013 Odprodej nemovitostí v k.ú. a obci Prostějov z vlastnictví

Více

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing.

2. Určení ověřovatelů zápisu Usnesení č. 1/03Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov určuje ověřovateli zápisu z dnešního 3. zasedání pp. Ing. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Usnesení 11. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 06.04.2016 208 / 11 č. 2 209 / 11 č. 3 210 / 11 č. 4 211 / 11 č. 5 212 / 11 č. 6 213 / 11 č. 7 program zasedání dne 6. 4. 2016 přehled usnesení

Více

ZÁPIS 14. řádné jednání Rady Pardubického kraje

ZÁPIS 14. řádné jednání Rady Pardubického kraje PARDUBICKÝ KRAJ ZÁPIS 14. řádné jednání Rady Pardubického kraje 30.5.2013 Tento zápis obsahuje usnesení R/368-400/13 a RA/28-34/13 Přítomni: JAROMÍR DUŠEK, (ODCHOD V 14:22), MARTIN NETOLICKÝ, VÁCLAV KROUTIL,

Více

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 06. 2017 Číslo: 367/18 program zasedání ZM dne 21.06.2017 Číslo:

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, 25. ledna 2018 U S N E S E N Í ------------------------- z 36. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici

Usnesení. ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Město Moravská Třebová 1 Usnesení ze 100. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 09.07.2018 od 16:00 hod v: Zasedací místnosti, na: Radnici Rada města schvaluje: 3781/R/090718: předložený

Více

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2.

MĚSTO HRANICE MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Kontrola plnění usnesení. Bod programu: 2. MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 2 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Vedoucí odborů Vedoucí odborů Název bodu: Kontrola

Více