SCANDIUM TIDLING 0310

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SCANDIUM TIDLING 0310"

Transkript

1 SCANDIUM TIDLING 0310 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s jakými výrobci rádi spolupracujeme, jaké osobnosti obdivujeme nebo jaké nové zajímavé produkty se zrodily, jak na poli interiérového tak kancelářského nábytku. A pár tipů na zajímavé akce na konec. NOVINKY NYHETER PŘEDSTAVUJEME FÖRESTÄLLING OSOBNOST PERSONLIGHET KANCELÁŘ KANSLI SYSTÉM PLANES CO SE DĚJE AKTUALITET HEART, BOO VACUUM,MOBI BOLON ALVAR AALTO ORGATEC, VÁNOČNÍ TIPY

2

3 NOVINKY NYHETER BOO BlÄ STATION DESIGN STEFAN BORSELIUS Oblíbená extrémně pohodlná židle Boo se nově vyrábí i v odlehčené plastové verzi. Dobrou zprávou je, že k odlehčení tak současně dochází i cenově - nyní se dá pořídit již od 5800 Kč bez DPH. Povrch může mít matovou nebo lesklou úpravu a několik barev, nožičky standardně chrom, u větších projektů i ve stejné barvě jako skořepina. Samozřejmě je k dostání i ve verzi s područkami. MOBIABSTRACTA DESIGN BY ANDREA RUGGIERO Mobi je inovativní mobilní pracovní stanice, která v sobě spojuje vysokou flexibilitu a touhu po soukromí. Byla vyvinuta speciálně pro dnešní požadavky dynamických pracovišť : skládá se z pracovního stolu a zvukoabsorpční zástěny na uzamykatelných kolečkách, takže ji lze kdykoliv lehce přemístit. Jednoduše bez použití jakéhokoliv nářadí se zkompletuje až na místě určení, a poslouží jak jako pracoviště pro jednoho, tak jednací prostor až pro tři osoby. HEART SOFTLINE DESIGN PHILIP BRO Superjednoduchá modulární sofa se srdcovým profilem. Opěrák může být kdykoliv odejmut a znovu připojen do horizontální polohy, tak aby vytvořil plochou lounge sofu. Jednotlivé moduly mohou být kombinovány, tak aby byla vytvořena větší, elegantní sofa nebo použity odděleně jako křesílka. Na doplnění je zde i taburet.

4 NOVINKY NYHETER MATCH TEA LIGHT, MUUTO DESIGN FOREM US WITH LOVE 482 Kč Taky máte tak rádi házení zapálené svíčky do kalíškových svícnů nebo popálené prsty pokud se o to snažíte již uvnitř? Těmto dobám je s novými svícny Match nyní konec! K dostání v mnoha něžných barvách, které budou slušet každému interiéru. NORM 69, NORMANN COPENHAGEN, DESIGN BY SIMON KARKOV od Kč Číslo 69 na n-tou. Simon Karkov navrhl design této vizionářské, futuristické lampy, která se skládá z 69-ti částí právě v roce 1969, ale návrhy bohužel skončily na dlouho v šuplíku na půdě. Tuto lampu si koupíte v rozloženém stavu a doma si ji sami můžete poskládat bez jakéhokoliv nářadí či lepidla. Výsledkem je svítidlo, které vydává velmi příjemné světlo, které nikdy neoslní, ale přitom je maximálně využívá, čímž následuje tradici dánských světel, které se po celém světě právě touto kombinací proslavila. K dostání ve třech velikostech. NOVINKY Z E-SHOPU WISHBONE, FROST, DESIGN BY BUSK A HERTZOG Kč Známé designérské duo vytvořilo věšák inspirovaný kosti tvaru vidlice typickou pro ptačí říši a ihned po jeho uvedení s ním začali atakovat přední designérské ceny. Zatím se věšák pyšní cenou Red dot a Good design a stejné úspěchy slaví už i jeho bratříček - stůl Wishbone ze stejné kolekce. WASHING-UP BOWL AND BRUSH, DESIGN BY OLE JENSEN cena 1670 Kč To, co původně začalo nápadem na šetrné umývání křehkého nádobí v dřezu, se později rozvinulo do konceptu mnohostranně užitného předmětu. Například v mecce muzeí newyorském MoMA tuto silikonovou mísu používají jako chladící box na víno (samozřejmě naplněnou spoustou ledu) a v několika hotelích na světě zase jako nádobu na lázeň pro unavené nohy. Fantazii a potřebám se v tomto případě meze nekladou.

5 PŘEDSTAVUJEME FÖRESTÄLLING Rodinná firma Bolon vyrábí tkané vinylové podlahy už více než 50 let a značka Bolon slaví úspěchy nejen u svých zákazníků, ale i u odborné veřejnosti. V posledních letech dosáhla na všechna významná ocenění v oblasti produktového designu včetně cen If, Good design a Red Dot. Annica a Marie Eklund, současné majitelky, jsou navíc čerstvými držitelkami ceny The Female Rising Star of the year v soutěži Podnikatel roku, kterou každoročně uděluje společnost Ernst & Young. Podlahy Bolon jsou exkluzivní, vyzývavé, jedinečné. Spojují v sobě organičnost textilních povrchů a všechny výhody vinylu: zvláště extrémní odolnost proti ošoupání, jednoduchou údržbu a snadnou instalaci. Navíc jsou voděodolné, protiskluzové, nehořlavé a jsou dodávány v různých modelech povrchů a mnoha barvách, v rolích či dlaždicích. Je ale zároveň možné objednávat i kusově s lemem nebo nařezané do tvarů dle návrhu konkrétního klienta - fantazii se meze nekladou. Podlahy Bolon jsou vyvinuty především pro použití ve veřejných prostorách jako hotely, kanceláře, obchody a podobně, kde je velký důraz kladen na ekonomickou a environmentální efektivitu a zároveň není místo pro kompromisy po estetické a uživatelské stránce... Všechny podlahy jsou vyráběny ve Švédsku pod přísnou kontrolou a na strojích, které byly vyvinuty a uzpůsobeny speciálně pro tuto produkci. Pro ty, kteří si Bolon zvolí jako řešení svých podlah, to znamená krátké dodací lhůty a velký prostor pro flexibilitu.

6 OSOBNOST PERSONLIGHET ALVAR A AINO AALTO Alvar Aalto byl velmi pokrokovým a nápaditým architektem, který stále stojí na předních místech severské architektury - byl hlavním představitelem severského i evropského funkcionalismu a jeho vliv na současnou architekturu je nepopíratelný. Aalto však nebyl jen vynikajícím architektem, ale také designérem - navrhoval také nábytek a jeho nejznámějším výrobkem je jistě Savojská váza. Navrhl ale také spoustu designů pro finskou značku Artek, kterou také založil. Byl tolerantní a se svými klienty se dokázal vždy domluvit. A co je neméně důležité, jeho chápání lidí jako součásti různorodé a složité přírody bylo v souladu s dnešním ekologickým myšlením, což byla další oblast, ve které byl víc než jen o jeden krok napřed. Jeho manželka Aino Aalto navrhla především řadu skleněných objektů pro finskou značku Iittala. Některé z jejich designů se prodávají neustále a jejich nejrůznější kopie vyráběné značkami jako IKEA jsou rozšířené po celém světě. Aino je ovšem i spoluautorkou slavného designu Savojské vázy, na které v roce 1936 spolupracovala se svým manželem.

7 KANCELÁŘ KANSLI MOBILNÍ SYSTÉM PLANES Kancelářský svět je jako divadelní scéna Herci, prostředí, požadavky a cíle se mění a vyvíjejí v nepředvídatelném sledu. Pomocí Planes se nám podařilo vyvinout úspěšnou koncepci "univerzální místnosti" - dispoziční řešení otevřené ve všech směrech - které nabízí odpovídající rekvizity pro každou scénu a umožňující jejím uživatelům stát se každý další den svými scénografy. Planes se tak hodí pro všechny prostory, v nichž se lidé scházejí - při seminářích, jednáních a konferencích. Zaujme navíc svou svěžestí, elegantním vzhledem a univerzálností zajišťující maximální flexibilitu. Pracovní desky mohou být sklopeny do vertikální polohy a zajištěny pomocí pojistného mechanizmu. Tento systém umožňuje skladování a přesun velkého množství stolů s minimálními nároky na prostor - lze stohovat za sebe. Stolové desky o síle 25 mm s ABS hranou 3 mm jsou v provedení laminát nebo dýha. Desky mohou mít ochranou gumu na hraně zamezující poškození. Podnoží je vyrobeno z eloxovaného hliníku a má integrované kabelové koryto. Další vybavení konferenčních místností je ve stejném designu - cateringové vozíky, řečnický pult, skříňky, flipcharty, nástěnky, zkrátka vše co je třeba.

8 VELETRH ORGATEC KOLÍN NAD RÝNEM Ve dnech října 2010 proběhl ve Kolíně nad Rýnem další ročník nábytkového veletrhu ORGATEC, který se pořádá každé dva roky a patří k nejvýznamnějším událostem na světě v oboru kancelářských interiérů. Tématem letošní výstavy Orgatec bylo Better office, greater success. Veletrhu se účastnilo nejen mnoho skandinávských značek, které jsou svým ekologickým přístupem k výrobě vyhlášené, ale velmi výrazně se účastnil i jeden ze světových lídrů v oblasti kancelářského nábytku HAWORTH, který zde na ploše 800 m2 prezentoval nejnovější trendy v oboru funkčního, ekologického kancelářského nábytku a představil v Evropě poprvé svůj nový koncept Organic Workspaces TM. V rámci výstavního prostoru byly vytvořeny prostorové sekce, Organisational Cultures, které podporovaly různé pracovní styly a potřeby. Všechny novinky, které zde byly poprvé představeny budeme postupně představovati zde, máte se na co těšit... SCANDIUM TIDLING 0310 VYDÁVÁ SCANDIUM S.R.O., 2009 SCANDIUM S.R.O. VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA FOTO SCANDIUM A ARCHIV FIREM DESIGN TOMÁŠ CIKÁN REDAKCE HANA OTEVŘELOVÁ SHOWROOM SCANDIUM PODĚBRADSKÁ 186/56 I PRAHA 9 PO PÁ 9 18 HOD. SO NE PO DOHODĚ T F SCANDIUM@SCANDIUM.CZ,

9 SNĚHOVÁ KRÁLOVNA VE STAVOVSKÉM DIVADLE KDY : :00, :00 a 18:00, :00, :00 a 18:00 NALAĎTE SE NA VÁNOCE! Pohádka o síle lásky a odhodlání bojovat proti zlu neztratila ani po desítkách let nic na aktuálnosti. Iva Janžurová ve své babičkovské čtyřroli exceluje a přitom zachovává osobitost každé z postav, stejně jako ostatní herci, z nichž někteří také hrají více rolí současně. Už samo obsazení herců do několika rolí by mělo odkazovat k tomu, že Sněhová královna se nebere na scéně Stavovského divadla tak úplně vážně. Příběh zůstává stejně dojemným a srdceryvným putováním s posláním za každou cenu najít a osvobodit lásku, ale zbytek je rukou režisérky Zoji Mikotové a dramaturgyně Ivy Klestilové servírován v moderním duchu plném nadhledu, ironie a současného pohledu. Ve finále tak sledujeme zvláštní směsici několika stylů ať již výrazný poetismus hraničící s patosem, hovorové dialogy či výrazy spadající do jednadvacátého století. Zejména ve scéně s mluvícím Havranem (nejnovější stálý člen činohry ND Vojtěch Dyk, který ztvárňuje i dospělého Káje) divák dostane přímý zásah moderního slovníku. Přesto ale tento výlet do budoucnosti nijak nezaráží a působí velmi uvolněně a vtipně. TRADIČNÍ ĆESKÉ VÁNOČNÍ BAŇKY V NOVÉM KABÁTĚ Nyní vystaveny a k prodeji v showroomu scandium! Ve spolupráci s rodinnou firmou svého dědečka - Fi. Ozdobacz - Václava Bergera vytvořila Ing. arch. Jitka Kozová velmi současnou kolekci vánočních ozdob. Podpořte staré české ruční umění a kupte si letos na stromeček tyto originální křehké kousky, které budete možná jednou s hrdostí ukazovat i svým vnoučatům, tak jak si to mnozí pamatujeme z vlastního dětství. SVÁTEK SV.LUCIE, Svátek svaté Lucie patří dodnes k nejživějším tradicím ve Švédsku. V roce 1927 vyhlásil jeden stockholmský časopis soutěž o volbu Lucie. Dívku, která zvítězila, korunovali Lucií a v průvodu byla provázena družičkami a chlapci nosiči hvězd. Tím se oslava Lucií rozšířila po celém Švédsku. Lucie dnes přichází dokonce i do nemocnic. Lucie, které obcházejí v severských zemích, mají na hlavě korunu se svíčkami, jako předzvěst konce nejtemnějšího období roku. Lucie zpívá a dává naději, že po tmě se k nám vrátí světlo. DOMŮ NA VÁNOCE - HJEM TIL JUL Skandinávské vánoce v kině! Je Štedrý večer a několik obyvatel zasněženého norského městečka se připravuje na důležitý okamžik v roce. Milenka připravuje romantickou atmosféru pro svého ženatého milence; opuštěný manžel se převleče za Santa Clause, aby mohl strávit chvíli se svými dětmi, zatímco jiný muž upřednostní práci před společným večerem se ženou. Chlapec zamilovaný do spolužačky zalže, jen aby s ní mohl být o něco déle; milenci na útěku potřebují pomoc cizího člověka a starý manželský pár přichází o to nejcennější, co v životě měl.

SCANDIUM TIDLING 0409

SCANDIUM TIDLING 0409 SCANDIUM TIDLING 0409 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž,

Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, Světlá nad Sázavou, leden 2016 Tisková zpráva Účast na veletrhu designu Maison et Objet, Paříž, 22.1. - 26.1.2016 Po velkém úspěchu na loňském zářijovém veletrhu Maison et Objet se BOMMA opět vrací do

Více

Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1. kancelářský nábytek. X -line

Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1. kancelářský nábytek. X -line Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 1 kancelářský nábytek X -line Nobl_7_18.8. A5 25.08.2004 20:24 Stránka 2 Všechno to byla vlastně velká náhoda. Začalo to hned na základní škole, kde jsem moc zlobil

Více

stories stories srpen architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories srpen architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects stories srpen 2015 12 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 3 EDITORIAL stories 4 TÉMA: BYT PUŠKINOVO NÁMĚSTÍ PRAHA 5 VILA BŘEVNOV 6 RODINNÝ DŮM MATĚJSKÁ 7 HISTORIE: TŘI

Více

SCANDIUM TIDLING 0111

SCANDIUM TIDLING 0111 SCANDIUM TIDLING 0111 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

SCANDIUM TIDLING 0209

SCANDIUM TIDLING 0209 SCANDIUM TIDLING 0209 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A.

Nábytek SMART má tři varianty stolového podnoží, a to kombinace kovových nohou a lubů z DTD desek, celokovového podnoží typu U a typu A. Český kancelářský nábytek SMART představuje moderní koncept tvorby kancelářských pracovišť. Atraktivní geometrické linie odrážejí základní tvůrčí principy: jednoduchost, variabilitu a funkčnost kancelářského

Více

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects

stories stories září architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects S T O R I E S září 2014 architektura Design koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED PO HORKÉM A ODPOČINKOVÉM LÉTĚ K VÁM PŘICHÁZÍME S PRVNÍM VYDÁNÍM AKA STORIES, NEWSLETTERU ATELIÉRU KUNC ARCHITECTS.

Více

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014

Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávky Dodávka nábytku 2014 NÁVRHU ŘEŠENÍ INTERIÉRU KANCELÁŘSKÝCH PROSTORŮ Úřad Regionální rady regionu soudržnosti Jihovýchod, Kounicova 13,

Více

SCANDIUM TIDLING 0210

SCANDIUM TIDLING 0210 SCANDIUM TIDLING 0210 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

SCANDIUM TIDLING 0110

SCANDIUM TIDLING 0110 SCANDIUM TIDLING 0110 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

stories březen stories architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects Interiéry kanceláří Luxury Brand Management,

stories březen stories architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects Interiéry kanceláří Luxury Brand Management, Interiéry kanceláří Luxury Brand Management, detail grafiky / Michal Kunc březen 2015 07 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 Interiéry kanceláří Luxury Brand Management, detail

Více

SCANDIUM TIDLING 0309

SCANDIUM TIDLING 0309 SCANDIUM TIDLING 0309 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK NEW SYSTEM CENÍK

KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK NEW SYSTEM CENÍK KANCELÁŘSKÝ NÁBYTEK CENÍK Kancelářský splňuje podmínky moderního řešení kancelářských pracovišť s důrazem na osobitost a originalitu vytvářeného interiéru. JEDNOTLIVÉ PRVKY 2950,- POPIS Provedení: Hrušeň

Více

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly

SIRIUS Q24. KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly KUCHYNĚ SKŘÍNĚ stoly Robustní mechanika se zvýšenou nosností a odolností, jednoduché a zároveň komplexní ovládání, prvotřídní síťovina a v neposlední řadě originální futuristický design. Židle Sirius Q4

Více

STRONG. Technický popis

STRONG. Technický popis STRONG Technický popis NOVÁ NÁBYTKOVÁ ŘADA PRO PERSONÁL SMART Řada kancelářského nábytku pro personál STRONG je správnou volbou praktického a moderního nábytku za dostupnou cenu. Tento nábytek se hodí

Více

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek

Příloha č.1 Zadávací dokumentace. Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek Příloha č.1 Zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu dodávky - nábytek KANCELÁŘE: Stůl psací - 6 ks boční stůl s prostorem pro počítač v pravém rohu, šířka 130cm (+/- 10cm), pravá strana hloubka

Více

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize

1. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Žárovice - ředitelství divize . část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Žárovice - ředitelství divize TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty

Více

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti

Konstantin Schmidt, manager prodeje. Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Konstantin Schmidt, manager prodeje Pro všechny, kteří chtějí překonávat hranice i v práci. Kufry ZARGES dokonalá prezentace elegance a robustnosti Tak legendární. Tak elegantní. Nové kufry ZARGES. Chcete

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

SCANDIUM TIDLING 0509

SCANDIUM TIDLING 0509 SCANDIUM TIDLING 0509 Baví vás skandinávský design? Nás ano. A chceme, aby bavil i vás. Proto jsme se vám rozhodli přinášet tipy na to nejaktuálnější a nejlepší, co se v této oblasti děje. Dozvíte se s

Více

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku

Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Egger Stammhaus Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Unikátní vícepodlažní kancelářská budova v Tyrolsku Modulární dřevěné konstrukce Poptávka po cenově dostupných obytných a komerčních

Více

Představení společnosti Artspect, a.s.

Představení společnosti Artspect, a.s. Představení společnosti Artspect, a.s. Společnost Artspect, a.s. byla Jaroslavem Burianem založena v květnu roku 2010 po rozdělení jednoho z leaderů na trhu s výrobou kancelářského nábytku. Společnost

Více

/9/ ŘÍJEN TISKOVÁ KONFERENCE AČN

/9/ ŘÍJEN TISKOVÁ KONFERENCE AČN /9/ ŘÍJEN 2016 29.9. TISKOVÁ KONFERENCE AČN AČN na tiskové konferenci za účasti významných médií včetně České televize představila ekonomické vyhlídky oboru na letošní rok. Nábytkářský průmysl v letošním

Více

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH

mc design ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 512 SPŠEIT BRNO Martina Císařová SPŠEIT - návrh interiérů nadstavby celkem včetně DPH cena za/kus včetně DPH ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 52 SPŠEIT BRNO ks DPH skříň skříň LTD 8mm barva světle šedá U708 a kovově modrá U539 200/2050/600 ÚNOR 205 ROZPOČET - NÁBYTEK PRO UČEBNU 50 SPŠEIT BRNO maximální ks DPH ks

Více

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU. stories. stories. duben. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects PŘEMÝŠLENÍ O DESIGNU duben 2015 08 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 3 EDITORIAL 4 NA ČEM NÁM V ATELIÉRU ZÁLEŽÍ 7 AKA & SALONE DEL MOBILE 14 PRÁVĚ SE DĚJE V ATELIÉRU

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

Flexibilní a elegantní

Flexibilní a elegantní flexibilní modulární systém Flexibilní a elegantní předveďte svůj produkt na revolučním displeji nejvyšší kvality Vaše správná volba; kdykoliv a kdekoliv snadno postavíte vysoce odolný prezentační systém.

Více

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení

Název Požadavek - technická specifikace Splňuje požadavaek (ANO/NE) Nabídnuto - obchodní název, typ, popis 1) Hygienické zařízení 1 Projekt: Číslo projektu: Energetické zdroje pro 21. století CZ.1.11/3.4.00/42.01656 1) Hygienické zařízení H01 Odpadkový koš nástěnný kapacita / objem: min. 34 l rozměry: cca 300 x 520 x 270 mm vlastnosti:

Více

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance

Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance Ambiente Contract-SL Contract-Lock Elegance 2015-2016 Luxusní vinylové dílce Volně kladené dlaždice a lamely Tkané vinylové čtverce Vytváříme atmosféru Architekti, interiéroví designéři a firmy zabývající

Více

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA

HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA HLINÍKOVÉ STOLY DESIGN INDIVIDUALITA KVALITA ČESKÁ VÝROBA 1 JÍDELNÍ STOLY Jídelní stoly Benevetti jsou navrhovány s nadčasovým designem zvýrazňujícím pravidelné geometrické tvary a hladké linie v interiéru

Více

Rovnou do zóny. Design: LUCY.D

Rovnou do zóny. Design: LUCY.D m.zone Rovnou do zóny. Kanceláře budoucnosti musí poskytovat zaměstnancům různorodé a přizpůsobivé pracovní prostředí, které umožňuje nastavení v závislosti na aktivitě. Rigidní prostorové struktury ustupují.

Více

Plastové židle. Dřevěné židle

Plastové židle. Dřevěné židle 1 Plastové židle Dřevěné židle Amfora 26-27 Amore 05 Atami 24 Blok 20 Colorado 22-23 Eset 21 Frame 15 Impact 14 Margot 09 Napoli 16 Olla 04-05 Orea 24-25 Parana 17 Poema 06-07 Poema PB 10-11 Prodigi 18-19

Více

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH

Kancelář architekta města Brna, p.o. Zelný trh 331/ Brno. Příloha č. 1 - specifikace nábytku. Provedení ks Kč/Ks bez DPH Kč/ks s Kč celkem s 1 1600 x 800 x 720 Kancelářský stůl EasySpace, 1600 x 800 x 720, horní deska v provedení melamin, barva bílá, tl. 25 mm, plastová hrana ABS tl. 2 mm, otvor pro kabeláž dle kabelového

Více

Od globálního trendu k produktům

Od globálního trendu k produktům Od globálního trendu k produktům Hettich na veletrhu interzum 2019 nadchne pro bydlení budoucnosti Stále menší byty ve městech, nové životní koncepty a pracovní modely nebo rostoucí poptávka po individualizaci

Více

yuno office concept wiesner hager

yuno office concept wiesner hager yuno office concept wiesner hager Voliteln. Obdélníkový stůl Jednoduchý plug-in box Dvojitý plug-in box Jednoduchý plug-in box, vysoký Výška stolu 740 mm 9531-000 9533-000 9530-000 Dvojitý plug-in box,

Více

NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY

NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY 2015 NÁBYTEK PRO MATEŘSKÉ ŠKOLY Nábytkový program BASIC 1-10 Nábytkový program BASIC nabízí základní modulovou řadu prvků pro vybavení interiérů MŠ. Skříňky jsou vyráběny v LAMINOVANÉM provedení dřevotřísková

Více

Neprodejné - ZDARMA. kancelářský. nábytek PARDUBICE. český výrobce náhradní plnění doprava, montáž, servis návrhy na PC zdarma

Neprodejné - ZDARMA. kancelářský. nábytek PARDUBICE. český výrobce náhradní plnění doprava, montáž, servis návrhy na PC zdarma Neprodejné - ZDARMA kancelářský nábytek PARDUBICE český výrobce náhradní plnění doprava, montáž, servis návrhy na PC zdarma Náš Vlastní Vývoj Výroba & 1. Ceny 2. Slevy 3. Servis 4. Míra 5. Kde? Proč máme

Více

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG

LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG LOŽNICE / OBÝVACÍ POKOJE / JÍDELNY / ÚLOŽNÉ PROSTORY / PŘEDSÍNĚ / KATALOG JITONA PŘÍBĚH VÝROBY Jitona, to je příběh výroby nábytku s dlouhou historií. Jitona navazuje na tradici UP závodů a výroby nábytku

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

h a n d b o o k A L F A 3 0 0

h a n d b o o k A L F A 3 0 0 handbook A LFA 300 úvod je stabilní a flexibilní, jehož základním konstrukčním prvkem je most. Vhodný je pro vybavování všech druhů kanceláří, call center, zasedacích či školících místností apod. Stoly

Více

umění bydlet 55 Kč prosinec 2013 prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor fešandy jídelny časopis o designu a bydlení 55 Kč 3,69

umění bydlet 55 Kč prosinec 2013 prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor fešandy jídelny časopis o designu a bydlení 55 Kč 3,69 55 Kč prosinec 2013 umění bydlet prosinec 2013 kovové efekty Palombovi rozhovor časopis o designu a bydlení fešandy jídelny 55 Kč 3,69 rozhovor čisté souznění Pod rukama manželů Palombových vznikají výrobky

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ

TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ TECHNICKÁ SPECIFIKACE NÁBYTKU - MOBILIÁŘ Příloha č. 4 Zadavatel uvádí, že veškeré zde uvedené rozměry se vztahují k referenčním výrobkům a dodavatel musí respektovat minimální požadavky stanovené v této

Více

16.910,-* 6.499,- JÍDELNÍ STŮL UŠETŘÍTE

16.910,-* 6.499,- JÍDELNÍ STŮL UŠETŘÍTE 24/7 E-SHOP WWW.XXXLUTZ.CZ DOMY NÁBYTKU. TY S TOU ČERVENOU ŽIDLÍ. AMBIA HOME STYLOVÝ NÁBYTEK A DESIGNOVÉ DOPLŇKY masiv dřeva akácie 3.999,-* 1.499,- 62% ŽIDLE 6.499,- 16.910,-* JÍDELNÍ STŮL 6.999,- 14.999,-*

Více

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa

2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 2014 Myslejovice lesní správa 2. část veřejné zakázky Nábytek pro divize Plumlov a Lipník nad Bečvou 204 Myslejovice lesní správa TECHNICKÝ POPIS Technický popis k veřejné zakázce malého rozsahu Interiér a mobiliář pro objekty VLS

Více

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá

PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY. Třída č. 1. RAL 1018 žlutá PŘÍLOHA č. 4 Technická specifikace dodávky TŘÍDY Třída č. 1. RAL 1018 žlutá 1. Žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky počet kusů: 15 - žákovská výškově stavitelná lavice pro dva žáky - výška stolové

Více

UPŘESNĚNÍ STANDARDŮ NÁBYTKU

UPŘESNĚNÍ STANDARDŮ NÁBYTKU ATELIER PENTA v.o.s. Mrš kova 12 586 01 Jihlava tel: +420 567 312 451-4 email: penta@penta.ji.cz www.penta.ji.cz Akce : Investor : Zak. číslo : Revitalizace čás parku Malý Heulos - II. etapa Dokumentace

Více

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě.

DOPRAVA PO ČR ZDARMA LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY LET ZÁRUKA* * Použití v odpovídající zátěžové třídě. 20 LET ZÁRUKA* VINYLOVÉ PODLAHY * Použití v odpovídající zátěžové třídě. floors @home floors @work LOOSE-LAY CLICK CERTIFIKÁTY NO PTHALATES B E Z ECO F TA L ÁT Ů DOPRAVA PO ČR ZDARMA PW1115 30 914 x 102

Více

Postup tvorby. Poznání potřeb klienta

Postup tvorby. Poznání potřeb klienta Design Interiérový design Součástí divize dřevovýroby společnosti ROmiLL je i designové studio za měřené na interiérový a produktový design. Dbáme na všechny potřebné aspekty, jež vedou ke spokojenému

Více

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART

VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V BRNĚ BRNO UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FAKULTA VÝTVARNÝCH UMĚNÍ FACULTY OF FINE ART ATELIÉR PRODUKTOVÉHO DESIGNU STUDIO PRODUCT DESIGN NÁVRH INTERIÉRU KAVÁRNY DESIGN OF COFFEE HOUSE

Více

Ceník. NewSystem kancelářský nábytek

Ceník. NewSystem kancelářský nábytek Ceník NewSystem kancelářský nábytek sestavy stolů a skříní NEWSYSTEM Sestava 1 1 4884,4884,1672,1672,1298,1298,583,16291,- Sestava 2 NS2 N67 2 4884,2255,2761,583,10483,- Sestava 3 NSZ1 N64 3 Sk. žaluzie

Více

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA

48 h SKLADOVÝ PROGRAM , 2 906, NOVINKA SKLADOVÝ PROGRAM 4 4 Židle 7 Židle Wiesner-Hager 11 Pracovní stůl model KLASIK 12 Pracovní stůl model BINGO 13 Pracovní stůl model APOLO 14 Paravan 15 Pracovní stůl model VIVA 16 Pracovní stůl model VIVA

Více

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015

Hospodářská komora ČR/ ilustrace kancelářského vybavení Florentinum / listopad 2015 Hospodářská komora České republiky Kancelářské vybavení prostor Florentinum, Praha 1 / kancelářská a retailová část Ilustrace navrhovaného standardu vybavení / sedací nábytek 20.11.2015 základní kancelářská

Více

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE

OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE OBSAH KLASIK FRIEMD KOMFORT MANAGER FORME DÍLENSKÉ A PRŮMYSLOVÉ ANTISTATIC KONFERENCE WOOD PLASTOVÉ ŽIDLE LAVICE LAVICE OBSAH KLASIK BZJ 001 BZJ 002 ST/CH BZJ 002 PK/A BZJ 004 BZJ 009 BZJ 016 FRIEMD BZJ

Více

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS

LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS LED OSVĚTLENÍ VNITŘNÍCH PROSTOR BESTSELLERS Reference: Jupiter Lounge, Sparta, Rotterdam, Nizozemsko 1 LED DOWNLIGHT, str. 6 3 MODULÁRNÍ LED DOWNLIGHT, str. 8 4 LED I-PANEL, str. 9 6 LED PRODISC MINI,

Více

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1

STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV. Stránka 1 STACIONÁŘ MEZI MOSTY TRUTNOV Stránka 1 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon A II. NP 11 Zádveří 12 Kuchyně 13 Obývací pokoj Stránka 2 DISPOZIČNÍ ŘEŠENÍ VYBAVENÍ Pavilon B/C I.NP 02 Kancelář 05 Šatna 06 Společenská

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

h a n d b o o k A L F A 2 0 0

h a n d b o o k A L F A 2 0 0 handbook A LFA 200 úvod je tradiční čtyřnohé, rámové konstrukce, který je vhodný do běžného administrativního provozu všech typů kanceláří, call center, zasedacích či školících místností apod. Tento typ

Více

PEKO EXPO SERVIS. Katalog služeb Verze č. 12

PEKO EXPO SERVIS. Katalog služeb Verze č. 12 PEKO EXPO SERVIS Katalog služeb 2018 Verze č. 12 Vydání: 5. 6. 2018 STRÁNKA 2 Obsah: Výstavní expozice ze systému Octanorm 3 strana Výstavní expozice atypické 4 strana Výstavní expozice venkovní ze systému

Více

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky

Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Veřejná zakázka na dodávky s názvem: Dodávka nábytku a kuchyňského zařízení pro Fakultu elektrotechniky a informatiky Zadavatel: Univerzita Pardubice, Studentská 95, 532 10 Pardubice Specifikace nábytku

Více

nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz

nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz nejširší výběr vybavení k pronájmu katalog 2009 www.zapujcka.cz Společnost ZÁPŮJČKA.CZ nabízí nejširší výběr vybavení k pronájmu. Základními artikly jsou stoly, židle a prezentační panely. Dále sedací

Více

STANDARD. STANDARD představení řady

STANDARD. STANDARD představení řady STANDARD Vyšší řada kancelářského nábytku vyráběného z ekodřevotřískových desek laminovaných s ABS hranami za použití silnějších stolových desek a horních plátů skříněk zvýrazňujících vlastní design nábytku.

Více

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE.

ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE. ENGINEERED BY NOVINKA INDIVIDUÁLNÍ A ROZMANITÉ NOVÝ OFFICYS PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE www.hafele.cz NOVÝ PROGRAM KANCELÁŘSKÉHO PODNOŽÍ HÄFELE KANCELÁŘ UZPŮSOBENÁ POŽADAVKŮM ZÁKAZNÍKA OD TRUHLÁŘE

Více

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T]

VOLITELNÉ DOPLŇKY. 4 Series[T] Series[T] 2 Series[T] Series[T] Flexibilní řada Series[T] je navržena tak, aby umožňovala vybrat jak samostatné pracoviště, tak zajistit konzistentní vzhled pracoviště při otevřeném uspořádání kanceláře.

Více

Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ

Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ MOBILIÁŘ A HYGIENICKÉ POMŮCKY - STANDARDY Nemocnice s poliklinikou Havířov Rekonstrukce geriatrie 4.NP, blok B MOBILIÁŘ TV - TRUHLÁŘSKÉ VÝROBKY TV1 - Kuchyňské a pracovní linky - celkové rozměry sestav

Více

OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ.

OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ. NO.1 JARO 2013 OFFICE LO ER TRENDY.NOVINKY. ROZHOVORY. REALIZACE ZE SVĚTA KANCELÁŘÍ. VÍTEJTE u prvního čísla newsletteru OFFICE LOVER, který pro vás připravujeme v cre8. Zabýváme se interiérovým designem

Více

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout

Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Při rekonstrukci se našel prostor na pracovní kout Bez ohledu na to, zda máme byt v paneláku, v nové výstavbě, či ve starším zděném domě, jedním z nejčastějších problémů, se kterými se v menších bytech

Více

Ceník nového kabelu DEVIflex Září 2013

Ceník nového kabelu DEVIflex Září 2013 DEVIflex nahrazuje kabely DTIP. Vyhovuje normě IEC 60800:2009 Vnější plášť z PVC Instalace při nízkých teplotách až 5 C Kulatý průřez Plné stínění 360 DEVIflex nahrazuje kabely DTIP Ceník nového kabelu

Více

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit

První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně. Mediakit První a jediný česko-německý magazín v Praze a v Berlíně Mediakit Jsme mostem mezi Prahou a Berlínem n&n je prvním česko-německým magazínem pro Prahu a Berlín. Naše cílová skupina jsou lidé, kteří se zajímají

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM ZADAVATEL: Česká zemědělská univerzita v Praze Sídlem: Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol Zastoupený: Ing. Jana Vohralíková, kvestorka IČ: 60460709 Profil zadavatele:

Více

Příloha č. 2 Výzvy Technická specifikace

Příloha č. 2 Výzvy Technická specifikace Příloha č. 2 Výzvy Technická specifikace NÁBYTEK A INTERIEROVÉ DOPLŇKY V RÁMCI IOP.NP a 2. NP Pol.č. odkaz na výkres Název položky Popis požadovaného plnění ks m.č. 0A ZÁDVEŘÍ 54 VENKOVNÍ POUTAČ S NÁPISEM

Více

Zdravotnické vozíky Metal line Eco

Zdravotnické vozíky Metal line Eco Zdravotnické vozíky Metal line Eco www.klaro.cz Zdravotnické vozíky Metal line ECO úvodní informace výhodou řady Metal Line ECO je cenová dostupnost při zachování kvality a funkčnosti vozíků řada Metal

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Technická specifikace QuickStand navržený společností Humanscale je jedinečný produkt montovaný na pracovní stůl, vhodný při sezení i stání, který podporuje aktivitu uživatele a snadno začleňuje pohyb

Více

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU

INFORMAČNÍ STŘEDISKO DOBŘÍŠ INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU 1 DOBŘÍŠ INFORMAČNÍ STŘEDISKO INTERIÉR INFORMAČNÍHO STŘEDISKA A PRODEJNY KNIH MÍROVÉ NÁM. 106, DOBŘÍŠ PROJEKT INTERIÉRU Investor: Město Dobříš, Mírové nám. 119, 263 01 Dobříš Vypracoval: Ing. arch. Jan

Více

k u c h y n ě n a m í r u

k u c h y n ě n a m í r u kuchyně na míru Roman Vrtiška Narozen 22. února 1982 v Chomutově. Žije a tvoří v Praze. Rozsah jeho prací jako designéra sestává z návrhů nábytku, produktového designu, grafiky, návrhů interiérů a architektury.

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY

VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY INDIVIDUÁLNÍ AKTIVITA (IA_02) PROJEKTU ENVITECH VÝROBA PLOŠNÝCH TEXTILNÍCH STRUKTUR POJENÝCH KOLMÝM KLADENÍM POLYMERNÍ TAVENINY PROJEKTOVÝ TÝM Ing. Brigita Kolčavová Sirková, Ph.D. Bc. Filip Sanetrník

Více

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč

NOVINKY. Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Sedací souprava TOFFI. Velký výběr potahových látek. Cenová nabídka: Rohová sestava 21 125 Kč, možný příplatek za silikonovou výplň do polštářů + 3 750 Kč Rozměr rohové sedací soupravy je 270x210 cm, lůžko

Více

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I

Katalog PF Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I Katalog PF 2018 Sdružení TULIPAN z.s. I Sokolská 113/8 I Liberec I 460 01 Vážení obchodní partneři, dostává se Vám do ruky nabídka novoročenek pro rok 2018. Tyto novoročenky byly navrhnuty a vyrobeny v

Více

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru.

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru. PORT Představujeme Vám nábytkovou řadu PORT, kterou jsem vyvinuli v roce 2007 na základě Vašich připomínek, požadavků a našich dlouholetých zkušeností v oboru. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější

Více

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost

Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost temptation Všechny opravdu krásné věci mají něco společného: jednoduchost Více než jedno století navrhuje a vyrábí firma Sedus kancelářský nábytek budoucnosti, s nároky na preciznost. To, že dokonalá technologie

Více

Nový obývák? Proměna se zvládla za 10 dnů a stojí za to!

Nový obývák? Proměna se zvládla za 10 dnů a stojí za to! Nový obývák? Proměna se zvládla za 10 dnů a stojí za to! MARCELA ŠKARDOVÁ 9. 5. 2017 f t Jedna věc je postavit dům a ta druhá pěkně ho zabydlet. Jak dokládá příběh mladých manželů, jde to i s časovým odstupem.

Více

Návrh ocenění pro vítěze studentské soutěže POPAI STUDENT AWARD

Návrh ocenění pro vítěze studentské soutěže POPAI STUDENT AWARD Návrh ocenění pro vítěze studentské soutěže POPAI STUDENT AWARD i Obsah 3 O soutěži 4 5 6 7 8 9 Řešení Ocenění Placka Stuha Obal Fotodokumentace 3 O soutěži Soutěž POPAI STUDENT AWARD patří mezi projekty

Více

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky

Jídelní stoly. Vrchní skříňky. Spodní skříně. Pracovní desky. Jídelní stoly. Kuchyňské linky Solitérní kuchyňky KUCHYNĚ SKŘÍ STOL OLY 66 Spodní skříně Výšku spodních skříní naší řady nabízíme v jednotné výšce 85 cm (včetně pracovní desky) a vybírat můžete mezi moduly o šířkách 30 a 60 cm. Základním materiálem korpusů

Více

Vertigo VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 -

Vertigo VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 - vertigo v2009v/v2010 1 2 3 Vertigo 01 1. VV0203 1x 2. VV0120 1x 3. VV3001 1x - 1 - tigo 2 Vertigo 02 1. VV0180 1x 2. VV4355 2x 1-2 - tigo Propracované detaily jsou patrné na každém dílu. Dvířka jsou v

Více

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04

BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 BYJEHR_MD12_bydleni je hra.indd 78 27.10.10 8:04 Bílá kožená sedací souprava vyrobená na míru a umístěná na sokl tvoří kontrast s tmavou dřevěnou podlahou Bydlení je hra O svém vysněném bydlení měla paní

Více

Specifikace (upřesnění) - nábytek

Specifikace (upřesnění) - nábytek Specifikace (upřesnění) - nábytek Projekt: Areál dopravní výchovy a vzdělávání Křeslo kancelářské (židle pracovní) Kancelářské křeslo, polstrovaný sedák i opěrka zad a krku, s mechanismem nastavení úhlu

Více

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah:

Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly. Obsah: Projektová dokumentace 2. část VZ - Sedadla, židle a související výrobky a jejich díly Obsah: 1. Úvodní specifikace 2. Půdorys 1 3. Půdorys 2 4. Půdorys 3 5. Kancelářská židle Z1, konferenční židle Z2

Více

MYSLENÍ NOV. MOVEO Glas. Dverní technika. Automatika. Kování na sklo. Záchranné a únikové cesty. Posuvné delicí stěny

MYSLENÍ NOV. MOVEO Glas. Dverní technika. Automatika. Kování na sklo. Záchranné a únikové cesty. Posuvné delicí stěny Dverní technika Automatika MOVEO Glas WN 053 532 51532, CZ, 5, BD, 01/09, změny vyhrazeny. Kování na sklo Záchranné a únikové cesty Posuvné delicí stěny DORMA dveřní technika ČR, s. r. o Vinohradská 184

Více

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb

ANDALUSIA: jemná a neskutečně variabilní, sestavujte a kombinujte dle nálady a aktuálních potřeb CARCASSONNE robustní a solidní V letošním roce přicházíme s rozšířením nabídky konferečních stolků se sklem a masivním dřevem, které skvěle doplní jakoukoli sedací soupravu. Tradiční je vysoká kvalita

Více

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light

Evoluce v osvětlení. Natural Evolution of Light Evoluce v osvětlení 2013 Natural Evolution of Light Zářivější budoucnost Menší spotřeba elektrické energie a větší pohodlí: nová generace Panasonic LED žárovek změní váš pohled na domov a sníží vaše náklady.

Více

AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí. rekonstrukce interiéru městského úřadu Veselí nad Moravou tel.: ,

AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí. rekonstrukce interiéru městského úřadu Veselí nad Moravou tel.: , AKCE: vypracoval: Tomáš Kočí rekonstrukce interiéru městského úřadu tel.: 734 321 943, e-mail: koci-tomas@seznam.cz květen 2014 seznam umístnění základní materiály popis nábytku výpis prvků vizualizace

Více

Tisková zpráva. Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015

Tisková zpráva. Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015 Tisková zpráva Salone del Mobile 14. 19. dubna 2015 Výroba skla v naší společnosti je nejmodernější v celé Evropě, v roce 2012 jsme otevřeli zcela novou sklárnu o rozloze 3500 m2. Navazujeme tak na bohatou

Více

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti.

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti. 16. - 23. 10. 2019 VELETRH K je největší plastikářský veletrh na světě! Veletrh se koná výstavní ploše téměř 72.000 m 2, vystavuje zde přes 3.200 vystavovatelů z celého světa. Jedná se o prvotřídní platformu

Více

o klukovi, který neuměl zlobit

o klukovi, který neuměl zlobit Pracovní list k inscenaci o klukovi, který neuměl zlobit o klukovi, který neuměl zlobit 1) nahlédni za oponu / pročti komiks Diváci se pohodlně usazují do svých sedaček a čekají, až se ozve třetí zvonění,

Více

Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková

Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková Nabídka Mgr. Alžběta Mrnuštíková Nenavrhuji anonymní interiéry. Navrhuji pro své klienty. A podle toho k práci přistupuji Designérka Katka Tomčíková A jak pracuji? Na začátku každého projektu stojí konkrétní

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

STANDARD PROČ STANDARD? STANDARD představení řady

STANDARD PROČ STANDARD? STANDARD představení řady STANDARD Vyšší řada kancelářského nábytku vyráběné ho z dřevotřískových desek laminovaných s ABS hranami za použití silnějších stolových desek a horních plátů skříněk zvýrazňujících vlastní design nábytku.

Více

4-5/2013 NOVINKY. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu!

4-5/2013 NOVINKY. www.alcaplast.cz. Ve svém živlu! INFO Ovládací tlačítka FLAT Elegantní a krásná, tak můžeme charakterizovat nová tlačítka FLAT. Byla navržena pro nejnáročnější zákazníky. Splňují požadavky moderní interiérové architektury originální design

Více