Výzva k podávání nabídek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podávání nabídek"

Transkript

1 Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Poskytování služeb pověřence pro ochranu osobních údajů. 2. Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, Pardubice IČO: Zastoupený: Ing. Tomášem Pelikánem, místopředsedou představenstva 3. Vymezení předmětu veřejné zakázky Druh veřejné zakázky: zakázka malého rozsahu na služby Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění činnosti Pověřence pro ochranu osobních údajů (dále jen Pověřenec) ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (dále jen Nařízení) a dalších zadavatelem v této výzvě požadovaných služeb na základě smlouvy o poskytování služeb. Podrobné vymezení předmětu plnění obsahují požadavky zadavatele, které jsou přílohou č. 3 této výzvy. 4. Seznámení se s podmínkami plnění Uchazeči mají možnost seznámit se s podmínkami plnění, tedy s rozsahem činnosti zadavatele a tomu odpovídajícím nárokům na ochranu osobních údajů dne 11. dubna 2018 od 10:00 v sídle zadavatele. Uchazečům bude představena činnost zadavatele s ohledem na problematiku ochrany osobních údajů, a to v podrobnosti přesahující obsah přílohy č. 3 této výzvy. Uchazečům budou zodpovězeny jejich dotazy. O tomto seznámení se s podmínkami plnění bude sepsán zápis, který bude uveřejněn způsobem shodným s uveřejněním této výzvy. 5. Požadavky na kvalifikaci Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje, aby dodavatel měl základní způsobilost pro účast v zadávacích řízeních dle zákona o zadávání veřejných zakázek, tedy aby měl základní způsobilost dle 74 zákona. Zadavatel bude požadovat prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů až po vybraném dodavateli předložením čestného prohlášení, eventuálně, v případě pochybností o splnění kritérií základní způsobilosti, i jinak. Profesní kvalifikační předpoklady: Dodavatel splňuje profesní kvalifikační předpoklady, pokud je oprávněn k podnikání v oboru odpovídajícím předmětu veřejné zakázky. Zadavatel bude požadovat prokázání profesních kvalifikačních předpokladů až po vybraném dodavateli, a to doložením kopie oprávnění k podnikání v rozsahu odpovídajícím předmětu zakázky.

2 Odborné kvalifikační předpoklady: Stanovení odborné kvalifikační předpoklady musí splňovat samotný uchazeč a současně též uchazečem stanovená odpovědná osoba, která bude funkci pověřence fakticky vykonávat. a) odborné znalosti Zadavatel požaduje, aby uchazeč disponoval odbornými znalostmi práva v oblasti ochrany osobních údajů. Splnění požadavku vztahujícího se k prokázání odborných znalostí uchazeč doloží kopiemi dokladů o absolvované odborné přípravě. Takovými doklady se rozumí např. doklady o absolvování magisterského studijního programu v oboru právo, o absolvování relevantních kurzů, školení, apod. b) praxe v oblasti ochrany osobních údajů Zadavatel požaduje, aby uchazeč měl nejméně tříletou praxi v oblasti ochrany osobních údajů. Za praxi v oblasti ochrany osobních údajů se považuje zejména výkon správních činností na Úřadu pro ochranu osobních údajů, zabezpečování dodržování předpisů o ochraně osobních údajů u správce nebo zpracovatele osobních údajů, poskytování konzultačních nebo školicích služeb v této oblasti. Splnění požadavku vztahující se k prokázání dostatečně dlouhé praxe v oblasti ochrany osobních údajů uchazeč doloží soupisem praxe s uvedením konkrétních subjektů, pro které byla praxe vykonávána, včetně uvedení kontaktů pro případné ověření uváděných údajů zadavatelem. Pokud je praxe dokládána referenčními zakázkami, musí být pro jednotlivé uváděné referenční zakázky uvedeno nejméně: identifikace objednatele (včetně kontaktních údajů na kontaktní osobu objednatele, u níž je možné referenci ověřit) specifikace předmětu plnění v rozsahu nutném pro posouzení, zda zakázka naplňuje znaky referenční zakázky finanční objem dodávky ve vztahu k předmětu plnění naplňující znaky referenční zakázky rok a měsíc plnění zakázky. 6. Požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude podána v českém jazyce v tištěné podobě. Všechny listy nabídky budou očíslovány vzestupnou číselnou řadou a budou vhodným způsobem chráněny proti manipulaci. Nabídka bude obsahovat alespoň: krycí list nabídky podepsaný dodavatelem, pro sestavení krycího listu dodavatel závazně použije přílohu č. 1 krycí list nabídky, představení uchazeče v rozsahu uchazečem určeném, zadavatel doporučuje, aby se uchazeči zaměřili na popis odbornou kvalifikace v těch směrech, v nichž je prováděno dle čl. 9 této výzvy hodnocení odborných kvalifikačních předpokladů, dokumenty k odborné kvalifikaci, určení odpovědné osoby, která bude funkci pověřence fakticky vykonávat (v případě, že je odlišná od osoby uchazeče).

3 7. Způsob stanovení nabídkové ceny Nabídková cena uchazeče se bude skládat z následujících tří položek: Jednorázová celková cena (Ca) za provedení služeb požadovaných zadavatelem v odstavci 1., přílohy č. 3. Měsíční paušální cena (Cb) za provádění služeb požadovaných zadavatelem v bodě a), odstavce 2., přílohy č. 3 Hodinová sazba (Cc) za zadavatelem vyžádané činnosti požadované v bodech b) až d) odstavce 2., přílohy č. 3 Zadavatel nebude poskytovat žádné jiné náhrady (ubytovací, cestovné, stravné, apod.), ledaže by v konkrétním případě bylo předem dohodnuto jinak. Svou cenovou nabídku uchazeč v této struktuře uvede do Krycího listu nabídky. 8. Smluvní a obchodní podmínky a) Doba plnění: Smlouva bude zakládat závazek na dobu určitou, a to do b) Platební podmínky: Platba proběhne výhradně v CZK a rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. Úhrada za předmět plnění bude probíhat na základě daňových dokladů, který bude vystaven po převzetí předmětu plnění se splatností 30 dnů. První daňový doklad bude vystaven za provedení a převzetí služeb požadovaných zadavatelem v odstavci 1., přílohy č. 3. Následující doklady budou vystavovány za každý následující kalendářní měsíc za provedení a převzetí služeb požadovaných zadavatelem v odstavci 2., přílohy č. 3 Zadavatel nebude poskytovat zálohové platby. c) Valorizace cen Pověřenec i správce bude oprávněn jednostranně upravit ceny za poskytování služeb v závislosti na vývoji výše průměrné mzdy v národním hospodářství, a to vždy ke kalendářního roku (nejdříve ke dni ). Jednotlivé cenové položky takto mohou být upraveny podílem odpovídajícím podílu průměrné mzdy za kalendářní rok předcházející roku, v němž je změna oznamována, a průměrné mzdy za rok d) Mlčenlivost Pověřenec bude vůči objednateli (správci) smluvně vázán mlčenlivostí o všech skutečnostech, o kterých se dozví v souvislosti s výkonem své činnosti pověřence. Pověřenec bude ve všech věcech informace předávat pouze jmenované kontaktní osobě zadavatele. Pověřenec pro ochranu osobních údajů bude brát při plnění svých úkolů patřičný ohled na riziko spojené s operacemi zpracování a současně přihlíží k povaze, rozsahu, kontextu a účelům zpracování. e) Výpovědní podmínky Závazek ze smlouvy uzavřené na základě tohoto výběrového řízení může být před uplynutím doby, na niž je závazek sjednáván, vypovězen ze strany správce (zadavatele): v případě ztráty předpokladů pro výkon funkce pověřence v případě dlouhodobé neschopnosti pověřence tuto funkci vykonávat,

4 v případě škody způsobené správci porušením zákonných nebo smluvních povinností pověřence v případě neplnění zákonných a smluvních povinností, a to po marném uplynutí nejméně jednoměsíční lhůty, v níž správce vyzve pověřence k nápravě v případě změny odpovědné osoby na straně pověřence, a to do 30 dní od oznámení této změny uchazečem ze strany pověřence (uchazeče): v případě prodlení se splatností faktury delším než 30 dní v případě neposkytování potřebné součinnosti ze strany správce (zadavatele), a to po marném uplynutí nejméně jednoměsíční lhůty, v níž pověřenec vyzve správce k nápravě. Výpověď ze strany správce z důvodů uvedených na prvních dvou místech bude možná bez výpovědní doby, výpověď z ostatních důvodů ze strany správce i pověřence bude možná ve výpovědní době dvou měsíců. 9. Způsob hodnocení Předmětem hodnocení bude ekonomická výhodnost nabídky. Dílčími hodnotícími kritérii budou A) výše nabídkové ceny, váha 50 %, B) odborná kvalifikace, váha 50 %. Hodnocení bude prováděno ve dvou kolech. V prvním kole bude hodnocení prováděno podle údajů uvedených v nabídkách. Na základě prvního kola hodnocení bude vybráno nejvýše pět nabídek, které dosáhnou v prvním kole hodnocení nejvyšší bodové hodnoty. Ve druhém kole budou hodnoceny pouze nabídky postoupivší z prvního kola. Ve druhém kole hodnocení budou uchazeči vyzváni k pohovoru s odpovědnou osobou určenou uchazečem jako osoba, která bude fakticky vykonávat pro zadavatele funkci pověřence. Pohovor bude zaměřen zejména na prověření tvrzení uchazečů uvedených v nabídce a odstranění případných nejasností a pochybností. Na základě pohovorů vedených s odpovědnými osobami může být ve druhém kole hodnocení kritéria B) odborná kvalifikace upraveno. Postup hodnocení hodnotícího kritéria A výše nabídkové ceny Hodnoty jednotlivých cenových položek budou převzaty z krycího listu nabídky. Výši nabídkové ceny (NC) uchazeče zadavatel vyčíslí jako součet ceny dílčích cenových položek specifikovaných v kapitole 6. této výzvy podle následujícího vzorce: NC = Ca + 42*Cb + 525*Cc Příslušnému uchazeči bude přidělen počet bodů rovnající se podílů nejnižší nabídkové ceny ku nabídkové ceně příslušného uchazeče, vynásobenému stem a váhou dílčího kritéria A) Postup hodnocení hodnotícího kritéria B odborná kvalifikace Odborné kvalifikační předpoklady bude hodnotící komise v prvním kole posuzovat na základě uchazečem doložených dokumentů (doklady k odborným kvalifikačním předpokladům, představení uchazeče). Ve druhém kole zadavatel přihlédne rovněž ke zjištěním, která vyplynou z pohovoru s uchazečem určenou odpovědnou osobou, která bude funkci pověřence fakticky vykonávat.

5 V rámci hodnocení odborné kvalifikace se zadavatel zaměří zejména na relevantnost praxe v ochraně osobních údajů (referenčních zakázek) ve vztahu k činnosti zadavatele a na míru a relevantnost odborných znalostí. Za nejrelevantnější bude zadavatel považovat činnosti (zakázky), jejichž předmětem bylo zajištění ochrany osobních údajů u správce osobních údajů provozujícího osobní dopravu způsobem zahrnujícím monitoring cestujících prostřednictvím elektronického odbavovacího systému. Zadavatel bude rovněž příznivě hodnotit praxi zahrnující přímé jednání s Úřadem pro ochranu osobních údajů. Zadavatel přitom bude hodnotit jak rozsah (četnost), tak i charakter těchto jednání. V případě odborných znalostí bude zadavatel příznivě hodnotit kromě znalostí práva v oblasti ochrany osobních údajů též znalosti o fungování osobní dopravy relevantní vzhledem k ochraně osobních údajů, jakož i znalost informačních technologií pro zajištění. V případě, že uchazeč není totožný s odpovědnou osobou, která má fakticky vykonávat funkci pověřence, bude zadavatel hodnotit odbornou kvalifikaci uchazeče i odpovědné osoby, přičemž důraz bude klást na odbornou kvalifikaci samotné odpovědné osoby. Hodnotící komise na základě provedeného vyhodnocení přidělí uchazečům v každém kole ohodnocení od 0 do 100 bodů. Výsledný počet bodů za dílčí kritérium B) bude vypočítán z podílů počtu bodů přidělených hodnotící komisí příslušnému uchazeči ku nejvýše dosaženému počtu bodů vynásobenému váhou dílčího kritéria B). Celkové hodnocení Celkové hodnocení bude vycházet ze součtu bodů za dílčí kritéria A) a B) zakázka bude přidělena uchazeči s nejvyšším počtem bodů. 10. Dodatečné informace Případné bližší informace týkající se této výzvy poskytne Bc. Petra Brunová, referentka pohledávek a veřejných zakázek, tel , petrab@dpmp.cz nebo Ing. Mgr. Martin Slezák právník společnosti, tel , martins@dpmp.cz. 11. Místo, způsob podání a označení nabídky Dodavatelé podají nabídku v řádně uzavřené obálce, na které budou vyznačeny identifikační údaje dodavatele a která bude označena nápisem Poskytování služeb pověřence pro ochranu osobních údajů s výzvou Neotevírat. Nabídky mohou být podány: osobně do kanceláře právníka společnosti v pracovních dnech od 9:00 do 15:00 hodin, po telefonické domluvě i v jinou hodinu, nebo zaslány v písemné podobě na adresu: Dopravní podnik města Pardubic a.s. právní oddělení Teplého Pardubice 12. Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek: , 10:00 hodin.

6 13. Jiné požadavky zadavatele na plnění zakázky a práva zadavatele Zadavatel nebude vracet dodavatelům podané nabídky. Zadavatel nebude poskytovat náhradu nákladů, které dodavatel vynaloží na zpracování nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo na změnu zadávacích podmínek v průběhu lhůty pro podávání nabídek. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit soutěž. Zadavatel si vyhrazuje právo jednat s vybraným dodavatelem o textaci smlouvy Zadavatel si vyhrazuje právo nepřijmout žádnou z podaných nabídek. Dodavatelé budou svými nabídkami vázáni do Do tohoto data oznámí zadavatel dodavatelům vybranou nabídku. 14. Další sdělení dodavatelům Touto výzvou není v souladu s ustanovením 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (ZZVZ), zahájeno zadávací řízení ve smyslu ZZVZ. Zadavatel bude při výběru nejvhodnější nabídky postupovat zejména v souladu s pravidly stanovenými touto výzvou, příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, o veřejné soutěži. V Pardubicích dne: ing. Tomáš Pelikán místopředseda představenstva Příloha č. 1: Krycí list nabídky Příloha č. 2: Informace o zadavateli, součinnost zadavatele Příloha č. 3: Požadavky zadavatele

7 KRYCÍ LIST NABÍDKY k veřejné zakázce: Zajištění služeb pověřence pro ochranu osobních údajů Zadavatel: Obchodní firma Dopravní podnik města Pardubic a.s. Sídlo/místo podnikání Zelené předměstí, Teplého 2141, Pardubice IČ Osoba oprávněná za zadavatele jednat: Ing. Tomáš Pelikán, místopředseda představenstva Kontaktní osoba: Bc. Petra Brunová, Ing. Mgr. Martin Slezák Tel.: , petrab@dpmp.cz, martins@dpmp.cz Dodavatel: Obchodní firma nebo jméno a příjmení: Sídlo/místo podnikání, popř. místo trvalého pobytu: IČ Osoba oprávněná jednat jménem či za dodavatele: Kontaktní osoba: Tel.: [Kč bez DPH] [Kč s DPH] Jednorázová celková cena (Ca) za provedení služeb požadovaných zadavatelem v odstavci 1., přílohy č. 3 Výzvy k podání nabídky Měsíční paušální cena (Cb) za provádění služeb požadovaných zadavatelem v bodě a), odstavce 2., přílohy č. 3 Výzvy k podání nabídky Hodinová sazba (Cc) za zadavatelem vyžádané činnosti požadované v bodech b) až d) odstavce 2., přílohy č. 3 Výzvy k podání nabídky Jednající osoba Podpis dodavatele nebo jeho zástupce: Jméno, příjmení: Funkce nebo jiný důvod zastoupení v případě zástupce:: Datum:

8 Příloha č. 2: Informace o zadavateli, součinnost zadavatele 1. Informace o zadavateli Dopravní podnik města Pardubic je akciovou společností zaměstnávající cca 400 zaměstnanců, jejíž hlavní činností je provozování městské hromadné dopravy na území statutárního města Pardubice a v přilehlém okolí. Zpracování osobních údajů provádí v přímé souvislosti s hlavní činností a dále s vedlejšími aktivitami společnosti. Zpracování je možno rozdělit do dvou oblastí: Zpracování osobní údaje zaměstnanců (zčásti i jejich rodinných příslušníků): Personální a mzdová agenda Provozní agenda (zpracování osobních údajů v aplikacích informačních systémů a dokumentech v rámci potřeb provozních středisek společnosti) Zpracování osobních údajů externích subjektů údajů: Agenda související s odbavením cestujících (žadatelů a držitelů dopravních karet, data týkající se elektronického odbavení cestujících, dobíjení dopravních karet apod.) Agenda přepravní kontroly Agenda týkající se provozování zdravotnického zařízení (vedení zdravotní dokumentace) Agenda školicího střediska (evidence žadatelů o řidičské oprávnění, školení apod.) Přístup k městskému kamerovému a provozování vnitropodnikového kamerového systému Zpracování osobních údajů v rámci smluvních vztahů s dodavatelskými a odběratelskými subjekty 2. Součinnost zadavatele Zadavatel zajistí pro výkon funkce pověřence pro ochranu osobních údajů součinnost minimálně v rozsahu: Jmenováním spoluprací pověřeného týmu odborných zaměstnanců zadavatele, jehož členy budou podnikový právník, ekonomicko-obchodní náměstek, provozně-technický náměstek. Kontaktní osobou pro potřeby operativní komunikace je podnikový právník. Zajištění aktivní podpory ze strany pověřeného týmu a vedoucích zaměstnanců. Zadavatel neprodleně po podpisu smlouvy pověřenci předá datasety popisující jednotlivé procesy zpracování osobních údajů. Pověřenec pro ochranu osobních údajů bude vyzýván k účasti na schůzkách rozšířeného vedení společnosti, v jejichž programu bude problematika ochrany osobních údajů. Předávání veškerých přijímaných rozhodnutí, informací a materiálů týkajících se ochrany osobních údajů v dostatečném předstihu. Bezodkladné předávání informací při zjištění porušení ochrany osobních údajů nebo jinému incidentu s dopady na ochranu osobních údajů. Zajištění potřebného prostoru v podobě jednoho pracoviště v sídle zadavatele vybaveného kancelářským zařízením pro jednu fyzickou osobu. Zajištění nezbytného přístupu do vnitřních procesů zadavatele, jako jsou např. oddělení personalistiky, oddělení právní, oddělení IT nebo ochrany majetku a osob atd., aby pověřenec pro ochranu osobních údajů měl pro výkon své činnosti nezbytné informace a vstupy.

9 Příloha č. 3: Požadavky zadavatele na činnost Pověřence pro ochranu osobních údajů 1. Činnosti požadované neprodleně po podpisu smlouvy ukončené a předané zadavateli do dvou měsíců od podpisu smlouvy a) Detailní seznámení se s relevantními činnostmi zadavatele, vnitropodnikovou dokumentací, jednotlivými procesy zpracování osobních údajů, aplikačním prostředím souvisejících informačních systémů a informačních technologií včetně jejich smluvního zajištění. b) Verifikace procesů se zadavatelem předloženými datasety popisujícími jednotlivé procesy zpracování osobních údajů. Předání požadavků zadavateli na dopracování respektive doplnění datasetů. c) Analýza jednotlivých procesů zpracování osobních údajů a posouzení jejich souladu s jednotlivými články kapitoly II. Nařízení. Součástí analýzy bude vypracování zprávy, která bude obsahovat k jednotlivým procesům zpracování osobních údajů rozbor relevantnosti k jednotlivým článkům kapitoly II. Nařízení, jejich soulad respektive návrh nutných opatření k uvedení do souladu s Nařízením. d) K jednotlivým procesům zpracování osobních údajů vypracovat návrh konkrétních opatření k zajištění práv subjektů údajů ve smyslu jednotlivých článků kapitoly III. Nařízení (např. návrhy znění souhlasů se zpracováním osobních údajů, návrh znění úpravy smluvních vztahů, návrh informace poskytované subjektu údajů, návrh znění řídící dokumentace), a to v součinnosti se zadavatelem. e) Rozbor všech procesů zpracování osobních údajů a výběr konkrétních agend, u kterých bude nutné provedení posouzení vlivu na ochranu osobních údajů ve smyslu článku 35 Nařízení. Vypracování tohoto posouzení. Pověřenec je povinen do dvou měsíců od podpisu smlouvy předat zadavateli posudek s návrhovým řešením vhodných technických a organizačních opatření pro eliminaci závažných rizik, tak aby zadavatel byl schopen doložit, že konkrétní proces zpracování je prováděn v souladu se všemi právními předpisy upravující oblast ochrany osobních údajů. Pověřenec je při své činnosti povinen stanovovat priority a své pracovní zaměření ve smyslu plnění předmětu smlouvy cílil především na problémy zadavatele představující vyšší rizika pro ochranu osobních údajů. 2. Opakující se plnění v průběhu trvání smlouvy a) Monitorování souladu procesů nakládání s osobními údaji ve všech dotčených činnostech zadavatele s Nařízením, dalšími národními předpisy a předpisy Unie v oblasti ochrany osobních údajů a s koncepcemi zadavatele v oblasti ochrany osobních údajů, včetně rozdělení odpovědnosti, zvyšování povědomí a odborné přípravy zaměstnanců zadavatele zapojených do procesů zpracování osobních údajů a souvisejících auditů. Vždy 1x za rok ke (poprvé ) je pověřenec povinen vypracovat zprávu o souladu procesů nakládání s osobními údaji s právními předpisy spolu s doporučeními konkrétních opatření. b) Pověřenec je povinen provádět interní školení zaměstnanců objednatele (správce). Předmětem interního školení bude problematika ochrany osobních údajů a bude prováděno dle potřeb zadavatele např. v případě nových zaměstnanců. c) Poskytování informací a poradenství popř. konzultační podpory správcům nebo zpracovatelům a zaměstnancům zadavatele, vzhledem k plnění jejich povinností vyplývajících z Nařízení nebo dalších předpisů Unie nebo členských států v oblasti ochrany osobních údajů (činnost bude probíhat na vyžádání zadavatele). d) Spolupráce s dozorovým úřadem, působení jako kontaktní místo pro dozorový úřad v záležitostech týkajících se zpracování, včetně předchozí konzultace podle článku 36 Nařízení, a případně vedení konzultací v jakékoli jiné věci.

10 e) Pověřenec je povinen vést záznamy o všech kategoriích činností zpracování, které provádí zadavatel.

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Nátěry stožárů trakčního trolejového vedení trolejbusové dráhy. 2. Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Sanace montážních jam 2. Zadavatel Název: Sídlo: Výzva k podávání nabídek Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice IČO: 63217066 Zastoupený: Ing. Tomášem Pelikánem, místopředsedou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2006 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu DPMP a.s. 2. Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 53220

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

Výzva k podávání nabídek

Výzva k podávání nabídek 1. Název veřejné zakázky Rekonstrukce vjezdových vrat 2. Zadavatel Název: Sídlo: Výzva k podávání nabídek Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice IČO: 63217066

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem

VÝZVA ZÁJEMCŮM. s názvem VÝZVA ZÁJEMCŮM k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu dle ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen Výzva ) s názvem ZPRACOVÁNÍ

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 125946/2017 Naše sp. zn.: 125945/2017 TAJ/PAKO *MUSPX01TUVGN * Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace)

Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně. příspěvková organizace (dále jen organizace) Integrovaná střední škola energetická, Chomutov, Na Průhoně 4800, příspěvková organizace (dále jen organizace) Ev.č.: 2/2007 Výzva k podání nabídky na dodávku služby: Grafické a tiskové služby Počet stran

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

VYZÝVÁ k předložení nabídky.

VYZÝVÁ k předložení nabídky. Výzva k podání nabídky Regionální rozvojová agentura Pardubického kraje (dále jen RRA PK), nám. Republiky 12, 530 21 Pardubice, jako zadavatel, vyzývá k podání nabídky na zakázku malého rozsahu - nejedná

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů :

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu, spolufinancované Evropskou unií z ERDF, s názvem Management a monitoring projektů : 1. Základní identifikační údaje Zadavatele Název Fakultní nemocnice

Více

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem. Dodávka kancelářských potřeb

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem. Dodávka kancelářských potřeb ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem 1. Název veřejné zakázky Dodávka kancelářských potřeb Jedná se o zakázku malého rozsahu ve

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10

Veřejná zakázka Zajištění provozu lékařské zubní pohotovosti pro děti a dorost na území m.č. Praha 10 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Veřejná zakázka Zajištění

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Nučice se sídlem úřadu, Kubrova 31, 252 16 Nučice Tel/Fax : 311 670 123, e-mail: info@obecnucice.cz Výzva k podání nabídky Obec Nučice vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu Účetní služby pro obec

Více

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky ve smyslu dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) s

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma

1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Plán územního systému ekologické stability na území NP Podyjí a jeho ochranného pásma VÝZVA K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU PRO ZADÁVACÍ ŘÍZENÍ MIMO REŽIM ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH POŽADAVKY NA PŘEDMĚT ZAKÁZKY A PODMÍNKY JEJÍHO PLNĚNÍ Veřejná zakázka malého rozsahu (dále je veřejná

Více

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek

Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Kontaktní osoba: Michaela Machálková Tel.: 267 994 323 Fax: 272 936 386 E-mail: michaela.machlakova@sfzp.cz Název veřejné zakázky: Organizační podpora při zadávání veřejných zakázek Zadávací dokumentace

Více

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky

Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Úřad vlády České republiky Odbor protidrogové politiky Oddělení koordinace a financování protidrogové politiky Zadavatel Česká republika Úřad vlády České republiky Zastoupený: Mgr. Jindřichem Vobořilem,

Více

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013

Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Dodávka automatických zbraní pro Celní správu ČR 2013 Otevřené řízení Čl. I. Identifikace zadavatele Česká republika - Generální ředitelství cel se sídlem Budějovická 7, 140 96 Praha 4, IČ 71214011 Čl.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky zakázky Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zakázky: Rekonstrukce výměníkové stanice objekt Mladenovova 3240 Zadavatel:

Více

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov.

3. Místo plnění : Místem plnění je pozemek parc. č. parc. č. 360, 363/1, 363/2 v k.ú. Dolní Benešov. Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na stavební práce Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Pověřenec pro ochranu osobních údajů NIPEZ: 79100000-5 Právní služby Druh zadávacího řízení: Předmět veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka malého

Více

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice

INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice INTEGROVANÁ STŘEDNÍ ŠKOLA, SOKOLNICE 496 příspěvková organizace 664 52 Sokolnice V Ý B Ě R O V É Ř Í Z E N Í Zadávací dokumentace Název zakázky: Nákup devítimístného vozidla ISŠ Sokolnice Zadavatel: Zadavatelem

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů Objednatel: Svazek obcí Podbořansko Sídlo: Náměstí míru 166,439 82 Vroutek IČ: 71175369 DIČ: CZ71175369 Zastoupený:

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. Zpracování studie pro záměr vybudování městského kamerového dohlížecího systému

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. Zpracování studie pro záměr vybudování městského kamerového dohlížecího systému VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Město Vodňany Se sídlem: Náměstí Svobody 18/I, Vodňany Zastoupený: Ing. Viktorem Blaščákem, starostou města IČ: 00251984 NÁZEV ZAKÁZKY:

Více

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče

ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče ČÁST B. Způsob zpracování nabídky uchazeče 1. V nabídce musí být uvedeny identifikační údaje uchazeče. 2. Nabídka bude splňovat podmínky stanovené zněním 68 zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění

Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO PRŮMYSLU A OBCHODU Výzva k podání nabídek na rámcovou smlouvu s jedním uchazečem dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění 1. Název veřejné zakázky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Administrace a organizace zadávacích řízení Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7

IČ: Tel.: DIČ: CZ ID datové schránky: axsmci7 Váš dopis zn: Ze dne: Naše zn: VZ/49MRA/19 Vyřizuje: Petr Wrubel Tel: +420596808142 E-mail: wrubel@mra.cz Datum : 22.05.2019 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace Statutární město Havířov zastoupené

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Zodpovědná osoba: 24.6.2011 do 9.00 hod. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 24.6.2011 do 9.00 hod. Zodpovědná osoba: Ing. František Řeřicha +420 377 402 500 rericha@fnplzen.cz V souladu

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na provedení díla Úprava prostoru kolem nákupního centra Vysočina, veřejná zakázka malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO MĚSTSKÁ ČÁST BRNO-ŘEČKOVICE A MOKRÁ HORA Palackého nám. 11, 621 00 Brno tel: 541 421 749, fax: 541 226 124, e-mail: sekr@reckovice.brno.cz Výzva k podání nabídky na provedení díla

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: likvidace

Více

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3

coufal@iqpark.cz Název veřejné zakázky: Zadavatel Obchodní firma: LABYRINT BOHEMIA, o. p. s. Sídlo: Košická 6, 460 12 Liberec 3 Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle Pravidel pro výběr dodavatelů v rámci OP VaVpI (dále jen PPVD) a analogicky dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz

Zadávací dokumentace. Outsourcing odborných služeb provozu ICT Úřadu městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz k veřejné zakázce malého rozsahu v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Název zakázky veřejné Outsourcing odborných služeb

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola

Ing. Miloslav Pileček 3. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE OSOBY ZASTUPUJÍCÍ ZADAVATELE DLE 151 ZÁKONA. Jihočeský kraj. Mgr. Jiří Zimola ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K NADLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA DODÁVKY ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM ŘÍZENÍ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rámcová smlouva na poskytování mobilních datových přenosů pro notebooky Identifikační

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku na zajištění projektových služeb na akci: LIKVIDACE ODPADNÍCH VOD DOBROVOLNÉHO SVAZKU LIGARY - autorský dozor Tato zadávací dokumentace

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Realizace ad hoc online průzkumů Evidenční číslo VZ VZ 2013/110/115 Druh

Více

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Čj. GB 206/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 31 zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále zákon 134), na

Více

DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU, DALŠÍCH SLUŽEB A POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S GDPR PRO MĚSTO KOJETÍN

DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU, DALŠÍCH SLUŽEB A POVĚŘENCE PRO OCHRANU OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S GDPR PRO MĚSTO KOJETÍN Město Kojetín tajemník městského úřadu Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU DODAVATEL VSTUPNÍHO AUDITU,

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu ,

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu , Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu 1. Název veřejné zakázky Název veřejné zakázky Evidenční číslo VZ VZ 2016/200/27 Druh zadávacího řízení Zajištění správy

Více

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon )

Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Kontaktní osoba: Magdalena Krejsarová Tel.: 267 994 300 Fax: 272 936 597 E-mail: verejnazakazka@sfzp.cz Datum: 24.3.20009 Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Projektová dokumentace Oprava zařízení na ohřev teplé vody vč. řídícího systému na kotelně polikliniky Bučovice Identifikace

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková.

Statutární město Ostrava. Prokešovo náměstí 8, Ostrava. Ing. Ivana Růžičková. ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: Název zadavatele: Propojení Francouzská Rudná (DÚR + IČ) IČO zadavatele: 00845451 Kontaktní adresa zadavatele: Kontaktní osoba

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon )

dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Kontaktní osoba: Leo Matušek Tel.: 267 994 410 Fax: 272 936 597 E-mail: Leo.matusek@sfzp.cz Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ) Název

Více

Dodávka laboratorního nábytku

Dodávka laboratorního nábytku Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. v platném znění (dále jen zákon) s názvem Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Na padesátém 81 100 82 Praha 10 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace

FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: FN Plzeň Bory Stavební úprava parkoviště a oprava přilehlé komunikace Lhůta

Více

MČ Praha 20 Horní Počernice

MČ Praha 20 Horní Počernice Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlo: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 Telefon: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato veřejná

Více

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil

Horka u Staré Paky dopravní automobil. Výzva k podání nabídky. Horka u Staré Paky dopravní automobil Výzva k podání nabídky Obec Horka u Staré Paky (dále jen zadavatel ) v souladu s ust. 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývají

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu. Mateřská školka 4. třída Veltrusy Mateřská školka 4. třída Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Bronislavem Havlínem místostarostou Tomášem Čapkem Oznámení zadávacího řízení je

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANOU MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Název veřejné zakázky: Zpracování projektových žádostí do OPŽP Zpracoval:

Více

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013

Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Veverková /544 528 642 Brno, 20.3.2013 Věc: Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu na služby s označením V 000453 - Provedení auditu

Více

Úřad práce v Jihlavě Oddělení implementace projektů ESF Brtnická 21, 586 01 Jihlava

Úřad práce v Jihlavě Oddělení implementace projektů ESF Brtnická 21, 586 01 Jihlava Zadávací dokumentace Využití služeb personální agentury z důvodu personálního zajištění administrace grantového schématu v Opatření 4.1 vyhlašovaného Úřadem práce v Jihlavě ZADAVATEL Česká republika Úřad

Více

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6

Nákup počítačových sestav, software a ostatních ICT zařízení pro VOŠZ a SZŠ, Praha 1,Alšovo nábřeží 6 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ A STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA Praha 1, Alšovo nábřeží 6, PSČ 110 00 Tel. 221 771 111, fax 222 320 006, IČO: 00638749 E-mail voszaszs@szspraha1.cz Webové stránky www.szspraha1.cz

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy 2. termín Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka

Více

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel

Příloha A. Přemostění silnice I/44 na Červenohorském sedle. Název veřejné zakázky: Zadavatel Základní údaje zadávací dokumentace k veřejné zakázce zadané v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA DODÁVKY VMP - DODÁVKA ZEMNÍHO PLYNU PRO ROK 2011 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VMP - dodávka zemního plynu pro rok 2011 Zadavatel ve smyslu 2, odst. 2, písm. b) zákona

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více