Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR"

Transkript

1 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1 Uzamykací systém XESAR 1. Co je XESAR? 2. Základní informace o systému XESAR 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde je možné systém XESAR koupit Ad 1 XESAR je moderní zamykací systém. Je to produktový set několika užitečných dílů, pomocí kterých můžeme řešit přístup téměř do každé budovy. Od jednotlivých dveří, před rodinné domy, menší firmy, až po rozsáhlé objekty. Je to mechatronické řešení ve smyslu KDO KDE KDY. Stavebnice umožňuje vytvářet přístupy strukturované ve smyslu prostoru a času. Můžeme tak řídit průchod určitými konkrétními dveřmi na základě jejich zařazení do přístupového plánu. Vlastní průchod je řešen přihlášením přes elektronická identifikační média. V případě XESARU jsou to elektronické klíče ve tvaru čipu, nebo karty. Projekt přístupového systému je uložen u zákazníka, na lokálním

2 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 2 počítači. Přes programovací stanici můžeme přidávat/odebírat média a přes lokální software přidávat/odebírat dveře a uživatele. Přenos dat z počítače do elektronických zámků, se realizuje speciálním tabletem. Ten může, nebo nemusí být součástí dodávky. Přístupový systém XESAR řeší jednoduše a levně problém KDO-KDE-KDY

3 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 3 Ad 2 Základní informace o systému XESAR Někdy prostě potřebujeme mít přehled o tom, kdo, kdy a kde se pohybuje. Jsou i lidé, kteří vítaní nejsou a nebudou. Ať ve školství, v administrativě, v průmyslu, nebo doma. XESAR jednoduše řeší i složitá zadání. Jak, to si popíšeme dál.

4 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 4 V některých objektech potřebujeme řídit průchod návštěv a zaměstnanců. Někdo může jenom někam a některé prostory mohou navštívit všichni. Problém je, že řešení musí někdo nastínit a pak ho buď technicky, nebo personálně zajistit.

5 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 5 Každé dobré řešení začíná tím, že si uděláme plán. Ten je v systému XESAR soustředěný v elektronické verzi na místním počítači. A je zdarma.

6 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 6 Software nám pomůže udržet si v systému přehled, a to jak v technice, tak v personální problematice. Vše je tímto způsobem jednoduché a jasné.

7 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 7 XESAR jednoduše řeší i složitá nastavení. Pomocí několika komponentů je schopen efektivně řídit pohyb osob po budově

8 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 8 XESAR jednoduše a flexibilně zajistí přidělování a rušení přístupů do jednotlivých dveří. Vše je záležitostí několika minut

9 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 9 XESAR je vhodný pro každou bezpečnostní úroveň.

10 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 10 XESAR je řízený lokálně instalovaným softwarem, který je zdarma. Všechny informace o bezpečnosti tak zůstávají doma, nebo ve firmě.

11 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 11 Přes kódovací stanici se vytváří elektronické klíče. Jsou to karty, nebo čipy.

12 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 12 Ztracené, nebo ukradené karty se dají jednoduše vyměnit, nebo zablokovat.

13 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 13 Výměna zámků v případě ztraceného klíče se stává minulostí

14 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 14 XESAR se snadno a jednoduše montuje Ať kování, nebo kliky, nebo vložky.

15 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 15 Systém XESAR má zhruba 7 hlavních částí kliku, kování, vložku a čtečku, dále identifikační média a software. S tím vystačíme v malých i velkých objektech.

16 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 16 XESAR se hodí do vnitřních i venkovních prostor.

17 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 17 Jak už bylo řešeno, instalace správcovského softwaru se provádí na místní infrastruktuře u zákazníka. Informace jsou vždy doma

18 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 18 Kromě kódovací stanice zákazník dostává i tablet, který slouží k přenosu informací ze softwaru do jednotlivých zařízení, instalovaných na dveřích.

19 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 19 Kolik XESAR stojí? Kromě pořizovacích nákladů na zařízení instalovaná na dveřích, XESAR účtuje ještě spotřebu tzv. kreditů. Ty se spotřebovávají v případě přidělení, nebo změny osob v systému. Zablokování karty nebo čipu je zdarma.

20 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 20 Existují zpoplatněné KEY CREDITS, karty které nám umožní přidat do systému 10, 50, 100 nebo neomezený počet osob. V mnoha jiných přístupových systémech zákazník platí software, zde nikoliv, je zdarma, ale zpoplatněné jsou zápisy osob do systému XESAR a změny jejich přístupových oprávnění. Vymazání je zadarmo. Poplatek na osobu není nijak vysoký. Karty mají kód, který se zapisuje do správcovského softwaru a za každou osobu se umaže jeden kredit.

21 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 21 S XESAREM máte vždy naprostý přehled, flexibilitu a jistotu.

22 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 22 Ad 3 Komponenty systému XESAR Klika je základní dveřní komponent. Slouží k blokaci střelky a lze ji namontovat téměř na každé dveře s jakýmkoliv novějším zadlabacím zámkem.

23 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 23 Kování je další základní dveřní komponent. Slouží k blokaci střelky a lze ho namontovat na dveře s téměř jakýmkoliv současným zadlabacím zámkem.

24 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 24 Jednostranná vložka XESAR. Na levé straně je čtecí hlavice s anténou, signalizací, elektronikou a bateriemi (vše skryto v hlavici), na pravé straně je ruční knoflík. Knoflíkem se zamyká ručně zevnitř. Vložka se vyrábí v modulárním provedení. Hlavice se volně protáčí a po přiložení čipu se na několik sekund sepne spojka a uživatel může otočením hlavice odemknout.

25 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 25 Oboustranná vložka XESAR. Na obou stranách jsou čtecí hlavice s anténou, signalizací, elektronikou a bateriemi (vše skryto v hlavici). Hlavice se volně protáčí a po přiložení čipu se na několik sekund sepne spojka a uživatel může otočením hlavice odemknout. Oboustranný přístup se používá pro objekty s vyššími požadavky na bezpečnost. (Kontrola osob při příchodu i odchodu)

26 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 26 Nástěnná čtečka XESAR přístupový systém XESAR je bezdrátový a bateriový. Pokud potřebujeme ovládat další externí systémy, které XESAR nepodporuje, můžeme identifikačními médii ze stavebnice XESAR ovládat například turnikety, pohony vrat, mříží, dveřní automatické uzamykací systémy apod Čtečka je drátová a vyžaduje napájení 12V DC. K činnosti je nutná řídící jednotka viz foto.

27 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 27 XESAR používá 3 typy médií pro provoz potištěnou a nepotištěnou proximity kartu a proximity čip. Pro nastavení a uvedení do provozu používá montážní a administrativní karty. Technologie karet je MIFARE DESFire EV1. Pomocí administrativní karty se spravuje celý systém a přidělují oprávnění. Pomocí montážní karty se ovládají dveřní zařízení před naprogramováním.

28 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 28 Software, kódovací stanice a tablet umožní veškerou správu systému XESAR.

29 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 29 KeyCredits jsou stírací karty, které obsahují předplacený kód. Funguje to na podobném principu, jako předplacené telefonní karty zaplatíte si 10, 50, 100, nebo neomezený počet aktivací, na kartě fyzicky setřete kód a opíšete ho do správcovského software. Při každém zařazení osoby do systému, nebo při změně jejích přístupových práv se odečte jeden kredit. Vymazání ze systému je zdarma.

30 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 30 Poznámka ke komponentům XESAR V tomto jednoduchém materiálu, nelze vyjmenovat a zobrazit všechny modifikace klik, kování a vložek. Rovněž externí čtečka má několik designů. K dispozici je propracovaný katalog komponentů XESAR, který Vám na požádání zašleme. V katalogu můžete získat přesnější informace zejména o: Barvě a tvaru klik Barvě a tvaru kování Barvách externí čtečky O čipech/kartách O jednostranných, resp. oboustranných vložkách O softwaru a zpoplatnění přístupů pomocí KEY CREDITS O aplikačních možnostech systému XESAR v průmyslu, administrativě a privatu A ještě další informace, pokud Vás budou zajímat.

31 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 31 Ad 4 typická aplikace systému XESAR

32 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 32 Rekapitulace příkladu: Administrativní část malé obchodní firmy sídlí v části budovy, která je členěna podle výše uvedeného půdorysu. Je zde celkem 7 dveří a zde je jejich seznam: Číslo Popis místnosti Kování Klika Vložka Čtečka nástěnná 1 Vchod Marketing Jednatel Ekonom Obchodníci Kuchyňka WC Upřednostňované identifikační médium je čip XESAR.

33 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 33 Pozice 1 Vstup Vstup je zajištěný nástěnnou čtečkou XESAR s řídící jednotkou. Čtečka bude v denním režimu ovládat automatické posuvné dveře, které ani jinak, než čtečkou ovládat nelze. Pro noční režim budou dveře uzamknuty vložkou jednostrannou XESAR. Pozice 2 Marketing, Pozice 3 Jednatel, Pozice 4 Ekonom, Pozice 5 Obchod Tyto pozice mohou mít pro denní režim vložky XESAR a kování přepnuty do denního režimu, nebo do časově vymezeného režimu office (kromě oběda) a v nočním režimu budou oba prvky zamknuty. Pozice 6 Kuchyňka, Pozice 7 WC mohou být pro denní režim přepnuty do časově vymezeného režimu office a na noc uzamknuty. Poznámka: Pozice 1 až 5 jsou klíčové a proto jsou jištěny 2x. Kováním a vložkou.

34 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 34 Použité prvky Kování XESAR NEREZ, vložkové Klika XESAR NEREZ + čip Vložka XESAR jednostranná Čtečka nástěnná barva černá úprava TANGO Poznámka: zobrazené prvky se v systému XESAR používají nejčastěji.

35 Unikátní zamykací systém XESAR Strana 35 Ad 5 - Prodejna systému XESAR Českých Budějovicích F. Študlar Trezory (v blízkosti prodejny jsou dva autosalony) Jeremiášova České Budějovice Pracovní doba: PO až PÁ 7:30 až 17:00. Telefony na prodejnu: , studlar@trezory-studlar.com Internet:

Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey

Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey Inteligentní vložka AirKey Strana 1 Inteligentní vložka AirKey 1. Co je AirKey? 2. Základní info o systému AirKey 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde můžete AirKey

Více

Ad 1. Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1

Ad 1. Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1 Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1 1. Proč vložka 3KS+? 2. Tvar klíče 3. Standardní rozměry těles 4. Provedení a modifikace vložky 3KS 5. Souhrn vlastností vložky 3KS Ad 1 Vložka 3KS+ je jednoduše

Více

Ad 1. Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1. Uzamykací systém EMZY

Ad 1. Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1. Uzamykací systém EMZY Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1 Uzamykací systém EMZY 1. Proč EMZY? 2. Vzhled a části systému 3. Studie Typická aplikace 4. Mechanická část systému EMZY 5. Odhadovaná cena dodávky

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Profesionální řešení Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení pro váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný

Více

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše Kontrolu máte všestranný vy Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1. Vložka EVVA EPS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1. Vložka EVVA EPS Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1 Vložka EVVA EPS 1. Proč vložka EPS? 2. Tvary klíčů 3. Informace o vložce EPS 4. Standardní rozměry těles 5. Provedení a modifikace těles vložky EPS 6. Souhrn

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Profesionální řešení pro Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení. váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný elektronický

Více

Xesar. Jednoduše všestranný

Xesar. Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše všestranný Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových komplexech, ve vzdělávacím

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1. Vložka EVVA ICS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1. Vložka EVVA ICS Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1 Vložka EVVA ICS 1. Proč vložka ICS? 2. Tvary klíčů 3. Standardní rozměry těles 4. Provedení a modifikace těles vložky ICS 5. Souhrn vlastností vložky ICS Ad

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1. Vložka EVVA MCS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1. Vložka EVVA MCS Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1 Vložka EVVA MCS 1. Proč vložka MCS? 2. Tvary klíčů 3. Jak vložka funguje? 4. Standardní rozměry těles 5. Provedení a modifikace těles vložky MCS 6. Souhrn

Více

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová technologie budoucnosti APERIO je nejnovější bezdrátová technologie s

Více

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone AirKey Klíčem je mobilní smartphone Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek erze softwaru Xesar V2.1.37.17 (zveřejněná dne 09. 12. 2015) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek K systému lze prostřednictvím aktualizačního nástroje

Více

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nově dostupná virtuální síť Xesar 2.0 Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nové vydání Spousta novinek na jednom místě NOVINKA Virtuální síť Xesar Identifikační média v oběhu šíří bezpečnostní

Více

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce Xesar Software V2.2.38.18 (zveřejněno 03.10.2016) 1 Virtuální sítě připojení až 123 čtenářů updater stěn Xesar 2 Tablet V Xesar 2.2 Použití více než jedné tablety pro správu systému je možná. Automatická

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Systém kontroly vstupu

Systém kontroly vstupu ACS-8 Systém kontroly vstupu Systém kontroly vstupu z řady MB Series ACS8 je perspektivní modulární technologie pro široké spektrum aplikací. Parametry systému vyhoví středním i velkým instalacím. Nezanedbatelnou

Více

Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ

Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ Systémy generálního klíče FAB Schéma systému SGK Pod značkou FAB se vyrábí mechanické systémy generálního klíče už 100 let. Jejich kvalitu a spolehlivost měly

Více

Chytrá klika. KABA c-lever. Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů

Chytrá klika. KABA c-lever. Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů Chytrá klika KABA Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů vnitřní strana dveří vnější strana dveří odemčeno, jakmile oprávněný uživatel přiloží čip, stiskem kliky pak otevře dveře (nastavení

Více

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů.

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. 2 Perspektivní přístupový systém Flexibilita organizace Pro současnou

Více

AirKey. Klíčem je mobilní telefon

AirKey. Klíčem je mobilní telefon AirKey Klíčem je mobilní telefon Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne )

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V 3.0.109 (zveřejněno dne 12.11.2018) Správce instalace: 1.0.48 Správce periferních zařízení: 1.0.16 Verze firmwaru: 0.420.1 Verze aplikace pro tablet: 3.0.18 Řešení problémů a vylepšení

Více

Software Xesar V (zveřejněno dne )

Software Xesar V (zveřejněno dne ) Software Xesar V3.0.216 (zveřejněno dne 27.05.2019) Správce instalace: 1.1.15 Správce rozhraní: 1.0.26 Verze aplikace pro tablet: 3.0.25 Schválená verze Docker: Docker Community Edition 18.06.1-ce-win73

Více

Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS TESA.

Elektrické zámky. Kování a příslušenství. Elektrické otvírače. Elektromagnety. Pohony dveří. Panikové hrazdy. Komponenty pro ACS TESA. Elektrické zámky TESA TESA je vedoucí španělský výrobce a dodavatel uzamykacích systémů a systémů kontroly vstupu pro rezidenční a komerční sektor. TESA nabízí širokou a kompletní řadu produktů zahrnujících

Více

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio The global leader in door opening solutions 2 Disponujete dveřmi se systémem kontroly vstupu a mechanickým zabezpečením? Proč provozovat

Více

HOTELOVÝ VSTUPNÍ SYSTÉM

HOTELOVÝ VSTUPNÍ SYSTÉM HOTELOVÝ VSTUPNÍ SYSTÉM ILCO COFIDANT RFID / SAFLOK CONFIDANT RFID Elektronický zámek Napájení: 3 AA baterie (životnost 120 000 otevření / 2-3 roky) Povrchová úprava: satén chrom/černá nebo satén mosaz/černá

Více

910-0772xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.)

910-0772xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.) 910-0772xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.) 710-016250 TR50B-8 EM,RS485, inst.kr.re 710-016270 TR50-8 ČJ --, RS485, Re Popis: Terminál pro otvírač Plus je používán v přístupových systémech pro

Více

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Obsah 1 Kontrolní seznam k projektu... 1 1.1 Systémové požadavky infrastruktura... 1 1.2 Konfigurace zařízení... 2 1.3 Témata týkající se projektu...

Více

Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1

Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1 Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1 Opravy starých dveří 1. O servisu starých dveří 2. Konkrétní příklad z praxe postup dodávky 3. Fotodokumentace řešení Ad 1 Servis starých

Více

Samozamykací zámky ABLOY Obsah

Samozamykací zámky ABLOY Obsah Samozamykací zámky ABLOY Obsah ABLOY CERTA EL420 s externí ústřednou EA420... 8 ABLOY CERTA MP420 s externí ústřednou EA420...10 ABLOY CERTA MP420 FLAT s externí ústřednou EA420...12 ABLOY CERTA EL520

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

APERIO bezdrátová On-Line technologie pro systémy kontroly vstupu

APERIO bezdrátová On-Line technologie pro systémy kontroly vstupu APERIO bezdrátová On-Line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in door opening solutions APERIO bezdrátová technologie budoucnosti APERIO Je bezdrátové zařízení s integrovanou čtečkou

Více

AirKey. Jednoduše inteligentní

AirKey. Jednoduše inteligentní AirKey Jednoduše inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad dveřmi. Co k tomu

Více

Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY

Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY Obecná charakteristika elektromotorických samozamykacích zámků ABLOY Základní rozdělení Dle typu konstrukce dveří můžeme rozdělit zámky na úzké a hluboké. profilové dveře plné dveře 4 4 2 2 3 3 5 5 1 1

Více

Xesar. Software Stručný návod

Xesar. Software Stručný návod Xesar Software Stručný návod Vytvoření osoby Do vašeho podniku nastupuje nový zaměstnanec Bezpodmínečně vyplňte povinná pole (jméno a příjmení) V případě potřeby osobě přiřaďte oprávnění pro Trvalé manuální

Více

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek je určen k zabudování do skříněk, u kterých je klasický klíč nahrazen klíčem elektronickým - bezkontaktním čipem (v provedení: karta, přívěšek, náramek). Paměť

Více

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu

Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu Řešení pro vstupní dveře Vašeho bytového domu - mechanický samozamykací zámek s elektromotorickým odjištěním Použití Pro rámové i plné dveře u vstupních portálů do bytových domů Řešení uzamykání pro vstupní

Více

xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.)

xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.) 910-0772xx Terminál pro otvírač Plus (TR50 - inst.kr.) 710-016250 TR50B-8 EM,RS485, inst.kr.re 710-016270 TR50-8 ČJ --, RS485, Re Popis: Terminál pro otvírač Plus je používán v přístupových systémech pro

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

SC Autonomní řídící jednotka pro dvoje dveře. Instalační manuál Verze 1.0

SC Autonomní řídící jednotka pro dvoje dveře. Instalační manuál Verze 1.0 SC24000 Autonomní řídící jednotka pro dvoje dveře Instalační manuál Verze 1.0 Kelcom International, spol. s r. o. Tomkova 142, 500 03 Hradec Králové, Česká republika tel.: +420 495 513 886 fax: +420 495

Více

CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace)

CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace) CombiStar 7250pro RFID (Radio Frekvenční Identifikace) rozšiřující část návodu k obsluze Varianta pro RFID obsahuje všechny funkce zámku CombiStar 7250pro rozšířené o další identifikaci pomocí bezkontaktního

Více

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu SMARTAIR je dveřní kování s integrovanou čtečkou karet a elektromagnetickým

Více

Autonomní zámek LOG2

Autonomní zámek LOG2 Autonomní zámek LOG2 Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Verze hardware LOG3.6 popis LOG2-6.doc - strana 1 (celkem 9) Popis funkce Modul LOG2 slouží pro ovládání a kontrolu vstupů pomocí

Více

Přístupové moduly PAL Electronic Systems řady SmartGate. Základní přehled

Přístupové moduly PAL Electronic Systems řady SmartGate. Základní přehled Přístupové moduly PAL Electronic Systems řady SmartGate Základní přehled SmartGate Jednoduchá přístupovka přes GSM / Bluetooth / 3G Co řeší? Velmi jednoduše nasaditelný přístupový systém s jednoduchým

Více

Vítejte! Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky. Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří)

Vítejte! Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky. Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří) Vítejte! 4 snadné kroky k instalaci vašeho zámku! 1 Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky 2 Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří) 3 Montáž cylindrické vložky

Více

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu SMARTAIR je dveřní kování s integrovanou čtečkou karet a elektromagnetickým

Více

e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost

e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost e-primo Flexibilní systém pro vysokou bezpečnost Více flexibility pro e-primo rodiny, singles a kanceláře e-primo bezpečnost a flexibilita Chcete se cítit bezpečně a přitom zůstat flexibilní? Zámek e-primo

Více

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo elektronický zámek e-primo - servis: trezory, klíče, zámky - TREZORSERVIS - bezpečnostní dveře, bezpeč Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo Připravili jsme pro vás novinku od firmy EVVA - elektronický

Více

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart.

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart. AirKey Einfach Jednoduše smart. inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad

Více

Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly

Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly Dveře vybavené antipanikovými zámky a madly Použití produktů v praxi Obsah Základní produktové údaje...3 Jednokřídlé dveře ovládané mechanickými antipanikovými zámky...4-5 ovládané antipanikovými samozamykacími

Více

PC-D250A-4-ID. Dveřní stanice. Návod k instalaci

PC-D250A-4-ID. Dveřní stanice. Návod k instalaci PC-D250A-4-ID Dveřní stanice Návod k instalaci 2 Obsah 1. Popis...4 1.1 Technické parametry...4 2. Montáž...5 3. Zapojení...6 3.1 Zapojení zámků...6 3.1.1 Napájení zámku z dveřní stanice...6 3.1.2 Napájení

Více

Registrace v systému AirKey

Registrace v systému AirKey AirKey První kroky Registrace v systému AirKey Klikněte na stránce airkey.evva.com na tlačítko Registrace v systému AirKey. Proveďte registraci. Obdržíte potvrzovací e-mail, pomocí kterého registraci dokončíte.

Více

Návod na použití E KR11

Návod na použití E KR11 Návod na použití E KR11 Popis Kódová klávesnice a zároveň i čtečka karet je určena pro venkovní / vnitřní použití. Zařízení lze provozovat samostatně nebo jej lze zapojit do větších systémů pomocí výstupu

Více

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M

Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Čtečky s klávesnicí EDK3, EDK3B, EDK3M Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Od verze firmware 1.19 Návod EDK3x - strana 1 (celkem 8) Popis funkce Snímač kontaktních i bezkontaktních medií

Více

1. český výrobce domácí dorozumívací techniky. czech producer of home phone technology

1. český výrobce domácí dorozumívací techniky. czech producer of home phone technology 1. český výrobce domácí dorozumívací techniky czech producer of home phone technology DOMÁCÍ DOROZUMÍVACÍ TECHNIKA AUDIO/VIDEO v dnešní době běžný standard pro rodinné domy, panelové domy i firemní objekty

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 204 SMARTair Technické informace Přehled a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Více

Ceny typových instalací

Ceny typových instalací Ceny typových instalací Bezplatná zákaznická linka 800 800 522 www.jablotron.cz Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí,

Více

Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.)

Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.) Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.) 940-076260 Terminál pro otvírač Plus 940-076270 Terminál pro otvírač Plus 960-076260 Terminál pro otvírač Plus 960-076270 Terminál pro otvírač Plus 710-016277

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

ICS. Silný a spolehlivý

ICS. Silný a spolehlivý ICS Silný a spolehlivý ICS. Silný a spolehlivý Mezi výhody systému ICS patří nejen vyšší komfort používání, ale také možnost plánování, ochrana investice, robustnost a dlouhá životnost. ICS je stabilní

Více

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro verze pro operační systém Symbian 1 1. Popis Aplikace je určena pro mobilní telefony NOKIA s operačním Symbian a vybavené technologií NFC. Slouží pro správu identifikačních

Více

AirKey. Stručný návod

AirKey. Stručný návod AirKey Stručný návod Registrace pomocí vytvořeného smartphonu a funkce Send a Key Na úvodní stránce Home zvolte tlačítko Send a Key. Do vyhledávacího pole zadejte jméno osoby, ID atd. Pokud víte, že osoba

Více

NABA 46. Dvojitý síťový interface s rozhraním ABA Track II s podporou zámků APERIO. Uživatelská příručka

NABA 46. Dvojitý síťový interface s rozhraním ABA Track II s podporou zámků APERIO. Uživatelská příručka NABA 46 Dvojitý síťový interface s rozhraním ABA Track II s podporou zámků APERIO Uživatelská příručka 2004 205, TECHFASS s.r.o., Věštínská 6/9, 53 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno

Více

Výrobní závody španělské společnosti Talleres de Escoriaza - TESA ve Španělsku, Mexiku a Portugalsku zaměstnávají přes 800 zaměstnanců.

Výrobní závody španělské společnosti Talleres de Escoriaza - TESA ve Španělsku, Mexiku a Portugalsku zaměstnávají přes 800 zaměstnanců. Výrobní závody španělské společnosti Talleres de Escoriaza - TESA ve Španělsku, Mexiku a Portugalsku zaměstnávají přes 800 zaměstnanců. Obchodní značka InHova zastupuje elektronické systémy kontroly vstupu

Více

MCS. 100% ochrana proti kopírování

MCS. 100% ochrana proti kopírování MCS 100% ochrana proti kopírování MCS. 100% ochrana proti kopírování S celosvětově jedinečnou bezpečností systému zažije každý provozovatel uzamykacího systému MCS automaticky bezstarostný pocit. Ten

Více

ELEKTRONICKÉ ZÁMKY KEYA KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO SKŘÍŇKY

ELEKTRONICKÉ ZÁMKY KEYA KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO SKŘÍŇKY www.hafele.cz ELEKTRONICKÉ ZÁMKY KEYA KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO SKŘÍŇKY ELOCK PLUS SAMOSTATNÝ ELEKTRONICKÝ JAZÝČKOVÝ ZÁMEK ELOCK Plus je praktické a spolehlivé řešení vyvinuté s ohledem na snadnou montáž. Jeho

Více

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci www.fab.cz ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions FAB VERSO CLIQ inteligentní zabezpečení Co je FAB VERSO CLIQ? FAB VERSO CLIQ je nová inteligentní

Více

VERIA. safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY

VERIA. safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY safety for life KATALOG PRODUKTŮ VIDEOTELEFONY Úvod Na trh nedávno uvedené vstupní systémy řady 7 navazují na oblíbenou řadu 6 a přináší s sebou kromě celodotykového ovládání a unikátního ultratenkého

Více

Série 4000 Modulární systém

Série 4000 Modulární systém 24 24 Série 4000 představuje spojení atraktivního designu a velmi kvalitního zpracování. Čelní plát modulů a tlačítka samotná jsou vyráběny z leštěné nerezavějící oceli, montážní rámeček je odlit z jednoho

Více

Paniková kování. Následující normy stanovují požadavky na vybavení požárních uzávěrů (dveří) v závislosti na počtu osob v objektu a jeho využití:

Paniková kování. Následující normy stanovují požadavky na vybavení požárních uzávěrů (dveří) v závislosti na počtu osob v objektu a jeho využití: Paniková kování společnosti FAB, s.r.o. jsou navržena pro použití v administrativních objektech, obchodech, nákupních centrech, divadlech, kinech a ostatních prostorách s velkým pohybem osob. Jsou také

Více

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy EVVA Mechanické a elektronické uzamykací systémy Mechanika EVVA prověřená bezpečnost Každý mechanický systém je jedinečný svým technickým provedení i funkcí. Společná je jim nejvyšší úroveň kvality a výborná

Více

Elektrické zámky Kování a příslušenství Elektrické otvírače Elektromagnety Pohony dveří Panikové hrazdy Aperio Aperio Komponenty pro A Traka 186

Elektrické zámky Kování a příslušenství Elektrické otvírače Elektromagnety Pohony dveří Panikové hrazdy Aperio Aperio Komponenty pro A Traka 186 Elektrické zámky Aperio Aperio HID Global is thebudoucnosti. trusted leader in solutions for jak therozšířit deliveryváš of systém secure identity millions of customers around Aperio - řešení Efektivní

Více

Nůžkové mříže Strana 1. Nůžkové mříže

Nůžkové mříže Strana 1. Nůžkové mříže Nůžkové mříže Strana 1 Nůžkové mříže 1. Obecný popis nůžkové mříže 2. Konkrétní příklad z praxe postup dodávky 3. Fotodokumentace řešení 4. Bezpečnostní třídy nůžkové mříže Ad 1 Nůžková mříž je velmi efektivní

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

Čipový systém. návod na zapojení a užívání

Čipový systém. návod na zapojení a užívání Čipový systém návod na zapojení a užívání Technická data Řídící jednotka (VI200) Napájecí napětí 12/24 AC/DC 99 úložných míst v paměti Přípojka pro Mini-C-čtečku (anténu) přes oboustranný CODIX-bus 2 relé

Více

Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.)

Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.) Terminál pro otvírač Plus (TR50 - AnVa-víko, Mif.) 940-076260 Terminál pro otvírač Plus 940-076270 Terminál pro otvírač Plus 960-076260 Terminál pro otvírač Plus 960-076270 Terminál pro otvírač Plus 710-016277

Více

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100 Ceny typových instalací Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí, kterou by měly provádět pouze proškolené montážní

Více

ZADLABACÍ ZÁMKY 2017

ZADLABACÍ ZÁMKY 2017 ZADLABACÍ ZÁMKY 2017 SE FUNKCÍ SAMOZAMYKÁNÍ Nová generace zámků Zamyká bez klíče 5 let záruka 15 mm silný Paniková klika Zamyká ve dvou bodech Levý s jednoduchou výměnou na pravý Český výrobce 1 Zadlabací

Více

910-0762x Terminál pro otvírač (TR43)

910-0762x Terminál pro otvírač (TR43) 910-0762x Terminál pro otvírač (TR43) Popis: Terminál pro otvírač je používán v přístupových systémech pro kontrolu vstupu. Terminál na základě povolení ovládá externí zařízení (el. zámky, turnikety, závory).

Více

Instalační manuál PC-D250A-4-ID. Venkovní audio jednotka se čtečkou karet

Instalační manuál PC-D250A-4-ID. Venkovní audio jednotka se čtečkou karet Instalační manuál PC-D250A-4-ID Venkovní audio jednotka se čtečkou karet Obsah OBSAH...2 POPIS...3 1 1.1 2 3 TECHNICKÉ PARAMETRY... 3 MONTÁŽ...4 ZAPOJENÍ...5 3.1 ZAPOJENÍ ZÁMKŮ... 5 3.1.1 Napájení zámku

Více

Čtečka EDK2-OEM. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5)

Čtečka EDK2-OEM. Návod pro instalaci. Identifikační systém ACS-line. Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5) Čtečka EDK2-OEM Identifikační systém ACS-line Návod pro instalaci Popis EDK2-OEM.doc - strana 1 (celkem 5) Popis funkce Čtečky EDK2-OEM slouží pro čtení kontaktních čipů Dallas nebo bezkontaktních karet

Více

EEEEE MAGISTRO MAGISTRO. Řada

EEEEE MAGISTRO MAGISTRO. Řada Propojenost Bft není jen ukázka toho, co tato technologie může dělat, ale co užitečného může udělat: Magistro je inovativní systém pro kontrolu a řízení automatických vrat, rolovacích vrat nebo domácího

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.08.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové funkce a zlepšovat jeho stávající

Více

Systémové požadavky Xesar

Systémové požadavky Xesar Xesar První kroky Systémové požadavky Xesar Osobní počítač; min. 1,2 GHz nebo vyšší Nejméně 8 GB RAM (u 64bitového systému, z toho 4 GB dostupné pro systém Xesar) 2 hostitelské zařízení USB 2.0 pro kódovací

Více

Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14. The global leader in door opening solutions 1

Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14. The global leader in door opening solutions 1 Projektová řešení uzamykacích systémů 2013/14 The global leader in door opening solutions 1 Projektová řešení uzamykacích systémů Společnost ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o. je leadrem v oblasti kompletního

Více

Kaba elolegic Rodina produktů V3. Elektronický přístupový systém pro více flexibility

Kaba elolegic Rodina produktů V3. Elektronický přístupový systém pro více flexibility Kaba elolegic Rodina produktů V3 Elektronický přístupový systém pro více flexibility Mechatronika nabízí dvojitou jistotu Bezpečnost, cítit se dobře - k tomu významně přispívá správný bezpečnostní systém.

Více

Příručka k systému Systém Xesar 3.0

Příručka k systému Systém Xesar 3.0 Příručka k systému Systém Xesar 3.0 1 Obsah 1 Obecné informace a přehled systému... 7 1.1 Všeobecné právní informace... 7 1.2 Tiráž... 8 1.3 Vysvětlení symbolů... 8 1.4 Vysvětlení symbolů softwaru Xesar...

Více

Systémová elektroinstalace se systémem Foxtrot - komplexní řízení technologií administrativní budovy WOMBAT v Brně

Systémová elektroinstalace se systémem Foxtrot - komplexní řízení technologií administrativní budovy WOMBAT v Brně Kolín, 18.5.2015 Systémová elektroinstalace se systémem Foxtrot - komplexní řízení technologií administrativní budovy WOMBAT v Brně Během letošního ročníku mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky,

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 2014 SMARTair Technické informace Přehled systému a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening

Více

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem

ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem ekey TOCAnet Váš prst je Vašim klíčem Biometrická síť SYSTÉM ŘÍZENÍ PŘÍSTUPU Představte si...... nový zaměstnanec nebude potřebovat klíče, karty ani kódy pro vstup do budovy společnosti.... centrální řízení

Více

CLIQ - zařazení produktu

CLIQ - zařazení produktu CLIQ CLIQ - zařazení produktu CLIQ je off-line elektro-mechanické řešení pro systémy generálního a hlavního klíče (SGHK) pro komerční a residenční aplikace CLIQ - vlastnosti Popis problému Ztráta klíče

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu FPS Značková kvalita za nejlepší cenu FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu Systém FPS nabízí jednoduché, spolehlivé a komfortní zabezpečení. Systém FPS lze použít v jednoduše strukturovaných uzamykacích

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD TTL06. turniket tripodový elektromechanický

MONTÁŽNÍ NÁVOD TTL06. turniket tripodový elektromechanický MONTÁŽNÍ NÁVOD OBSAH 1 Technické parametry...3 2 Popis turniketu...4 2.1 Štěrbinová čtečka bezkontaktních karet (na objednávku)...5 2.2 Všesměrová čtečka čárových kódů (na objednávku)...5 2.3 Čtečka bezkontaktních

Více

Cena vzorové instalace 18 431 Kč bez DPH, 21 196 Kč včetně 15 % DPH v případě profesionální montáže pro bytové účely.

Cena vzorové instalace 18 431 Kč bez DPH, 21 196 Kč včetně 15 % DPH v případě profesionální montáže pro bytové účely. byt typová instalace pro vzorový byt je připravena v bezdrátové verzi, která je šetrná k interiéru bytu a výrazně zkracuje čas, a tím snížuje i cenu montáže v porovnání s drátovým systémem. a Ústředna

Více