Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ad 1. Inteligentní vložka AirKey Strana 1. Inteligentní vložka AirKey"

Transkript

1 Inteligentní vložka AirKey Strana 1 Inteligentní vložka AirKey 1. Co je AirKey? 2. Základní info o systému AirKey 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde můžete AirKey koupit Ad 1 AirKey je moderní zamykací vložka. Je to produkt, pomocí kterého můžeme řešit přístup téměř do každé budovy. Od sólo dveří, před rodinné domy, menší firmy, až po rozsáhlé objekty. Je to mechatronické řešení ve smyslu KDO KDE KDY. Ovšem doménou AirKey jsou spíš MENŠÍ objekty. Úplnou novinkou na AirKey je to, že primárním klíčem této vložky je chytrý mobilní telefon (technologie NFC). Kromě mobilů můžou vložku otevírat také čipy a karty. Ovšem záměrem tvůrců této chytré vložky, je nabídnout zákazníkům vložku s pružným a mobilním klíčem, který je možné dálkově přidělit a odebrat. Včetně kompletní správy systému. Můžeme tak jednoduše řešit přístupy do vzdálených objektů, aniž bychom je museli fyzicky navštívit. Šetříme tak vlastní čas a peníze. A to je vždy zajímavé.

2 Inteligentní vložka AirKey Strana 2 Ad 2 Základní informace o systému AIRKEY Pokud máte více odlehlých objektů a řešíte jejich zamykání, AirKey je šance.

3 Inteligentní vložka AirKey Strana 3 Pokud spravujete několik objektů současně, potřebujete výkonný přístupový systém. A často musíte velmi pružně měnit přístupová práva. Vyžaduje to vždy fyzicky tento objekt navštívit a upravit systém dle požadavků uživatelů.

4 Inteligentní vložka AirKey Strana 4 Správa několika objektů naráz vyžaduje nutnost měnit klíče, zámky a vést evidenci uživatelů. Všichni správci nemají čas a chuť aktivně upravovat klíčový systém, kdykoliv se někdo přistěhuje, nebo odstěhuje. Přesto je to nutné

5 Inteligentní vložka AirKey Strana 5 Při správě objektů je někdy nutné měnit celý klíčový systém. To je vždy drahé

6 Inteligentní vložka AirKey Strana 6 Možnost rychle měnit přístupová oprávnění je snem mnoha správců budov

7 Inteligentní vložka AirKey Strana 7 AirKey řeší problém kdo - kde kdy on-line systémem pro správu. Ten je umístněný na vzdáleném a dozorovaném serveru ve Vídni.

8 Inteligentní vložka AirKey Strana 8 Když si pořizujete AirKey, musíte sice jednorázově vyměnit vložku, ale další ovládání je již rychlé, bezpečné a flexibilní.

9 Inteligentní vložka AirKey Strana 9 Instalací vložky AirKey získáme vynikající přehled nad systémem uživatelů a klíčů. Všechny změny probíhají bez nutnosti měnit zámky a rozdávat klíče

10 Inteligentní vložka AirKey Strana 10 Instalace systému je velmi jednoduchá, zvládne ji téměř každý řemeslník

11 Inteligentní vložka AirKey Strana 11 Vložky AirKey jsou navrženy jak pro vnitřní, tak i pro vnější prostředí.

12 Inteligentní vložka AirKey Strana 12 Není nutné nic upravovat, vrtat, řezat a složitě zasahovat do stávajících dveří.

13 Inteligentní vložka AirKey Strana 13 U zákazníka se nic neinstaluje. Vše je na softwaru na vzdáleném serveru.

14 Inteligentní vložka AirKey Strana 14 U AirKey jsou zajímavé náklady. Kromě vložek se účtuje a zpoplatňuje přidělení přístupových práv na osobu pomocí kreditů. Ty si zákazník kupuje pomocí stíracích karet tzv. KeyCredits. Připomínají karty s předplaceným kreditem jako je známe u telefonních operátorů. Kód na kartě přečteme po seškrábání barvy a vepíšeme ho do políčka vzdáleně nainstalovaného softwaru. (Server Vídeň)

15 Inteligentní vložka AirKey Strana 15 Karty kupujeme pro hodnotu 10, 50, 100 a neomezený počet přístupů. Vymazání přístupu je v systému AirKey vždy zadarmo. Za přiřazení jednoho uživatele se vždy v programu umaže jeden kredit.

16 Inteligentní vložka AirKey Strana 16 Když zákazník nemá chytrý mobil s NFC technologií, není to problém. Systém je ještě možno ovládat čipy a kartami s velmi odolným kódem.

17 Inteligentní vložka AirKey Strana 17 Budoucnost zamykací techniky určitě povede přes mobilní a flexibilní technologie. A přes systémy umožňující systémovou integraci. AirKey systémovou integraci podporuje. Bez problému lze dodat mechanický a elektronický klíč v jednom pouzdře.

18 Inteligentní vložka AirKey Strana 18 Ad 3 Komponenty systému AirKey krok po kroku Vložíte li do prohlížeče adresu získáte přístup do správního AirKey firmy EVVA. Zaregistrujete se a následně můžete se vstoupit do on-line správy systémů AirKey. Tento portál vytvořila a spravuje f. EVVA.

19 Inteligentní vložka AirKey Strana 19 Ihned po vstupu můžete začít editaci svého systému přes menu UZAMYKACÍ ZAŘÍZENÍ, MÉDIA A OSOBY, PROTOKOLY a SPRÁVCI.

20 Inteligentní vložka AirKey Strana 20 Postupně nabijete kredit přes KeyCredits, vytvoříte seznamy osob, médií, chytrých telefonů s aplikací AirKey a vlastní seznam uzamykacích zařízení vložek. Přidáte časová řízení, položky mezi sebou propojíte a systém je hotový.

21 Inteligentní vložka AirKey Strana 21 Přenést klíčový a uzamykací systém do tabulky/databáze správního střediska, je nejdůležitější operace při koncipování adaptivního uzamykacího systému. Předem je zapotřebí vědět, kdo, kdy, kde, kam a jaká média budou mít přístup.

22 Inteligentní vložka AirKey Strana 22 KeyCredits jsou předplacené karty s kreditem. Tento kredit je vyjádřený kódem, který si můžeme přečíst po setření stírací barvy podobně jako na losech, nebo předplacených kartách telefonních operátorů. Kód se opisuje do softwaru správního centra EVVA Airkey. Karty mají buď 10, 50, 100, nebo neomezený počet kreditů s časovým omezením na 12, nebo 36 měsíců. Za zavedení osoby do systému Airkey se odepíše jeden kredit. Vymazání je zdarma.

23 Inteligentní vložka AirKey Strana 23 Vložka AirKey používá 3 typy médií pro svůj provoz potištěnou a nepotištěnou proximity kartu a proximity čip. A dále jako přenosný elektronický klíč chytré mobily s aktivovanou aplikací AirKey a technologií NFC. Technologie karet a čipů je založena na momentálně nejmodernější technologii JAVA (JCOP). Čipy a karty dodané k nové vložce jsou naprogramované tak, aby ji otevřely.

24 Inteligentní vložka AirKey Strana 24 Vložka Airkey s čtecí hlavou na jedné straně nejpoužívanější prvek systému. Používá se pro zajištění všech typů dveří na jedné straně. Na druhé straně uvnitř, je pevně nainstalovaný knoflík, kterým lze ovládat zamykací systém zevnitř.

25 Inteligentní vložka AirKey Strana 25 Instalace vložky AirKey. Vložka sestává z tělesa, čtecí hlavice a knoflíku. Nejprve se instaluje do zadlabacího zámku těleso vložky, na něj se našroubuje a následně zajistí čtecí hlavice a z druhé strany knoflík. Instalace trvá cca 5 minut. Není nutné upravovat dveře, vrtat, apod. Pokud k vložce existují naprogramované čipy, nebo jsou přidělené chytré mobily, je vlastně již vše hotové a můžete

26 Inteligentní vložka AirKey Strana 26 systém využívat v praxi. Vložku Airkey můžeme instalovat i do vnějšího prostředí. Má dostatečné krytí.

27 Inteligentní vložka AirKey Strana 27 Poloviční vložka Airkey pro spínací skříňky, ovládání garážových vrat, atd

28 Inteligentní vložka AirKey Strana 28 Oboustranná vložka Airkey pro řízení vstupu do prostor, kde je nutné kontrolovat osoby přicházející tam i zpět. Může to být kdekoliv, kde jsou zvýšené požadavky na bezpečnost provozu. Viz oboustr. vložka ve skleněných dveřích.

29 Inteligentní vložka AirKey Strana 29 Měření rozměrů u jednostranných, polovičních a oboustranných vložek AirKey. Příslušenství vložky nástroj na skládání/rozebírání, náhradní baterie, náhradní zdroj proudu a kódovací stanice médií Airkey.

30 Inteligentní vložka AirKey Strana 30 Poznámka ke komponentům AirKey V tomto jednoduchém materiálu, nelze vyjmenovat a zobrazit všechny modifikace vložek. K dispozici máme profesionálně zpracovaný produktový katalog komponentů Airkey, který Vám na požádání zašleme. V katalogu můžete získat přesnější informace zejména o: Povrchu a provedení vložek O čipech/kartách O softwaru a zpoplatnění přístupů pomocí KEY CREDITS O aplikačních možnostech systému AirKey v průmyslu, administrativě a privatu A ještě další informace, pokud Vás budou zajímat.

31 Inteligentní vložka AirKey Strana 31 Ad 4 studie, typická aplikace systému AirKey Administrativa malé obchodní firmy sídlí v části budovy, která je členěna podle výše uvedeného půdorysu. Je zde celkem 8 dveří a zde je jejich seznam: Číslo Popis místnosti Oboustranná vložka AirKey Jednostranná vložka AirKey Poloviční vložka AirKey Mechanická vložka ICS 1 Vchod Marketing Jednatel Ekonom Obchodníci Kuchyňka WC Server /skříň/ Upřednostňované identifikační médium je jednak čip AirKey, kombinovaný klíč a chytrý mobil. Vše popíšeme podrobněji v dalším textu. (Předpokládáme systémovou integraci přístupových prvků a klíčů do další části budovy).

32 Inteligentní vložka AirKey Strana 32 Půdorys prostor malé obchodní firmy

33 Inteligentní vložka AirKey Strana 33 Pozice 1 Vstup Vstup je zajištěný vložkou AirKey s oboustrannou kontrolou přístupu. Dveře jsou stále uzamčené až na případy, kdy je zámek odemykaný aktivací vložky. Uzamykání je ruční, režimové. Pozice 2 Marketing, Pozice 3 Jednatel, Pozice 4 Ekonom, Pozice 5 Obchodní oddělení. Tyto pozice můžeme osadit vložkou AirKey s jednostrannou kontrolou přístupu. Pozice 6 Kuchyňka, Pozice 7 WC Jsou to méně významné prostory a proto jsou zajištěné levnější mechanickou vložkou ICS. Viz dále. Tyto vložky jsou ovládané mechanickým klíčem, který je doplněný čipem. Viz foto. Čip aktivuje elektronické vložky, klíč odemyká WC a kuchyňku. Poznámka: Zajištění pozic 6 a 7 nestojí tolik peněz, kolik kompletní elektronická vložka AirKey s jednostrannou funkcí kontroly.

34 Inteligentní vložka AirKey Strana 34 Pozice 8 Server Předpokládejme, že server je tvořen běžnou ocelovou skříní, /RACK/. Je postaven někde v rohu místnosti a uzamknutý půlvložkou. V našem případě můžeme použít půlvložku AirKey s funkcí jednostranné kontroly přístupu. Více fotografie uvedené níže. Server RACK a zamykání poloviční vložkou AirKey s jednostrannou kontrolou

35 Inteligentní vložka AirKey Strana 35 Použité dveřní bezpečnostní prvky Oboustranná vložka AirKey Jednostranná vložka AirKey Poloviční vložka AirKey Mechanická vložka ICS

36 Inteligentní vložka AirKey Strana 36 Použitá identifikační média Klíč se dvěma funkcemi jednak čipem může odemykat vložky AirKey a jednak může mechanickou částí odemykat mechanické vložky nainstalované v kuchyňce a na WC. Navíc lze klíč užít i v ostatních částech budovy. Čip je ukrytý v plastové hlavici klíče. Klíčem může být chytrý telefon s NFC technologií a staženou aplikací AirKey. Elektronické klíče ovšem neumí otevřít mechanickou vložku. Mobilní telefon slouží i jako programovací jednotka. K ovládání elektronických vložek může sloužit i prostý čip.

37 Inteligentní vložka AirKey Strana 37 Ad 5 - Prodejna systému AirKey Českých Budějovicích F. Študlar Trezory (v blízkosti prodejny jsou dva autosalony) Jeremiášova České Budějovice Pracovní doba: PO až PÁ 7:30 až 17:00. Telefony na prodejnu: , studlar@trezory-studlar.com Internet:

Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR

Ad 1. Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1. Uzamykací systém XESAR Unikátní zamykací systém XESAR Strana 1 Uzamykací systém XESAR 1. Co je XESAR? 2. Základní informace o systému XESAR 3. Komponenty systému 4. Studie Typická aplikace 5. Adresa prodejny, kde je možné systém

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru

Nově dostupná. virtuální síť. Xesar 2.0. Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nově dostupná virtuální síť Xesar 2.0 Mnohostranné bezpečnostní řešení s novou verzí softwaru Nové vydání Spousta novinek na jednom místě NOVINKA Virtuální síť Xesar Identifikační média v oběhu šíří bezpečnostní

Více

Ad 1. Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1. Uzamykací systém EMZY

Ad 1. Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1. Uzamykací systém EMZY Unikátní elektromotorická vložky EMZY MZT35i Strana 1 Uzamykací systém EMZY 1. Proč EMZY? 2. Vzhled a části systému 3. Studie Typická aplikace 4. Mechanická část systému EMZY 5. Odhadovaná cena dodávky

Více

AirKey. Klíčem je mobilní telefon

AirKey. Klíčem je mobilní telefon AirKey Klíčem je mobilní telefon Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Ad 1. Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1

Ad 1. Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1 Unikátní mechanická vložka 3KS plus Strana 1 1. Proč vložka 3KS+? 2. Tvar klíče 3. Standardní rozměry těles 4. Provedení a modifikace vložky 3KS 5. Souhrn vlastností vložky 3KS Ad 1 Vložka 3KS+ je jednoduše

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1. Vložka EVVA ICS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1. Vložka EVVA ICS Unikátní cylindrické vložky EVVA ICS Strana 1 Vložka EVVA ICS 1. Proč vložka ICS? 2. Tvary klíčů 3. Standardní rozměry těles 4. Provedení a modifikace těles vložky ICS 5. Souhrn vlastností vložky ICS Ad

Více

Mnohostranné bezpečnostní řešení

Mnohostranné bezpečnostní řešení Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Uzamykací systém pro komplexní použití Mnohostranné bezpečnostní řešení pro profesionální použití Systém Xesar je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Profesionální řešení pro Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení. váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný elektronický

Více

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone

AirKey. Klíčem je mobilní smartphone AirKey Klíčem je mobilní smartphone Tak dynamický jako Vše o systému AirKey jednoduché a přehledné vysvětlení. potřeby zákazníků AirKey Flexibilní přístupové řešení pro kancelářské prostory Moderní způsob

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1. Vložka EVVA EPS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1. Vložka EVVA EPS Unikátní cylindrické vložky EVVA EPS Strana 1 Vložka EVVA EPS 1. Proč vložka EPS? 2. Tvary klíčů 3. Informace o vložce EPS 4. Standardní rozměry těles 5. Provedení a modifikace těles vložky EPS 6. Souhrn

Více

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný

Xesar Kontrolu máte vy Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše Kontrolu máte všestranný vy Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových

Více

AirKey. Jednoduše inteligentní

AirKey. Jednoduše inteligentní AirKey Jednoduše inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad dveřmi. Co k tomu

Více

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup

DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey Snadný mobilní přístup DOM Tapkey SNADNÝ MOBILNÍ PŘÍSTUP DOM Tapkey Chytrý telefon je klíč CHYTRÝ TELEFON JE KLÍČ DOM a Tapkey Vám nabízí to nejlepší z obou těchto světů. Široká nabídka digitálních

Více

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart.

AirK Jednoduše inteligentní ey Einfach smart. AirKey Einfach Jednoduše smart. inteligentní Systém AirKey. Jednoduše inteligentní U systému AirKey je klíčem smartphone. To zvyšuje vaši bezpečnost, flexibilitu a také vám to dává úplnou kontrolu nad

Více

Xesar. Jednoduše všestranný

Xesar. Jednoduše všestranný Xesar Jednoduše všestranný Xesar. Jednoduše všestranný Kontrola, bezpečnost a flexibilita spojené v jediném inovativním elektronickém uzamykacím systému to je Xesar. Ať už v bytových komplexech, ve vzdělávacím

Více

Registrace v systému AirKey

Registrace v systému AirKey AirKey První kroky Registrace v systému AirKey Klikněte na stránce airkey.evva.com na tlačítko Registrace v systému AirKey. Proveďte registraci. Obdržíte potvrzovací e-mail, pomocí kterého registraci dokončíte.

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2010 The global leader in the door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí

Více

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1. Vložka EVVA MCS

Ad 1. Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1. Vložka EVVA MCS Unikátní cylindrické vložky EVVA MCS Strana 1 Vložka EVVA MCS 1. Proč vložka MCS? 2. Tvary klíčů 3. Jak vložka funguje? 4. Standardní rozměry těles 5. Provedení a modifikace těles vložky MCS 6. Souhrn

Více

Registrace do systému AirKey

Registrace do systému AirKey AirKey První kroky Registrace do systému AirKey Na adrese https://airkey.evva.com klikněte na tlačítko Registrace do systému AirKey. Vyplňte pole formuláře. Pole označená symbolem * jsou povinná. Nezapomeňte

Více

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení

Xesar. Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Mnohostranné bezpečnostní řešení Xesar Profesionální řešení Vše o systému Xesar jednoduché a přehledné vysvětlení pro váš podnik Xesar Bezpečný a flexibilní systém Xesar je mnohostranně využitelný

Více

ICS. Silný a spolehlivý

ICS. Silný a spolehlivý ICS Silný a spolehlivý ICS. Silný a spolehlivý Mezi výhody systému ICS patří nejen vyšší komfort používání, ale také možnost plánování, ochrana investice, robustnost a dlouhá životnost. ICS je stabilní

Více

AirKey. Stručný návod

AirKey. Stručný návod AirKey Stručný návod Registrace pomocí vytvořeného smartphonu a funkce Send a Key Na úvodní stránce Home zvolte tlačítko Send a Key. Do vyhledávacího pole zadejte jméno osoby, ID atd. Pokud víte, že osoba

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2011 The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí potřebám

Více

4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější

4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější 4KS Stabilnější, silnější, bezpečnější 4KS. Stabilnější, silnější, bezpečnější Na 4KS se zkrátka můžete spolehnout. Díky vysoké odolnosti dokáže systém dveře bezproblémově uzamykat a odemykat i po mnoha

Více

MCS. 100% ochrana proti kopírování

MCS. 100% ochrana proti kopírování MCS 100% ochrana proti kopírování MCS. 100% ochrana proti kopírování S celosvětově jedinečnou bezpečností systému zažije každý provozovatel uzamykacího systému MCS automaticky bezstarostný pocit. Ten

Více

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu

FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu FPS Značková kvalita za nejlepší cenu FPS. Značková kvalita za nejlepší cenu Systém FPS nabízí jednoduché, spolehlivé a komfortní zabezpečení. Systém FPS lze použít v jednoduše strukturovaných uzamykacích

Více

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy

EVVA. Mechanické a elektronické uzamykací systémy EVVA Mechanické a elektronické uzamykací systémy Mechanika EVVA prověřená bezpečnost Každý mechanický systém je jedinečný svým technickým provedení i funkcí. Společná je jim nejvyšší úroveň kvality a výborná

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.08.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové funkce a zlepšovat jeho stávající

Více

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů

EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů EPS To nejlepší ze stavítkových systémů EPS. To nejlepší ze stavítkových systémů Systém EPS spolehlivě chrání rodinné domy, ale je také často používaným přístupovým systémem v jasně strukturovaných uzamykacích

Více

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo

Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo elektronický zámek e-primo - servis: trezory, klíče, zámky - TREZORSERVIS - bezpečnostní dveře, bezpeč Novinka firmy EVVA - elektronický zámek e-primo Připravili jsme pro vás novinku od firmy EVVA - elektronický

Více

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio The global leader in door opening solutions 2 Disponujete dveřmi se systémem kontroly vstupu a mechanickým zabezpečením? Proč provozovat

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí:

K datu je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Poznámky k verzi 24.03.2016 systému AirKey K datu 24.03.2016 je k dispozici vylepšená verze aplikace AirKey. Následující nové funkce a vylepšení jsou dostupné s novou verzí: Optimalizovaná komunikace mezi

Více

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů.

Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost. Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. Kaba evolo základ pro bezpečnou budoucnost Kaba evolo vám nekomplikovaně a flexibilně otevírá svět elektronických uzamykacích systémů. 2 Perspektivní přístupový systém Flexibilita organizace Pro současnou

Více

Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ

Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ Mechatronické uzamykací systémy FAB +CLIQ Systémy generálního klíče FAB Schéma systému SGK Pod značkou FAB se vyrábí mechanické systémy generálního klíče už 100 let. Jejich kvalitu a spolehlivost měly

Více

Systémové požadavky Xesar

Systémové požadavky Xesar Xesar První kroky Systémové požadavky Xesar Osobní počítač; min. 1,2 GHz nebo vyšší Nejméně 8 GB RAM (u 64bitového systému, z toho 4 GB dostupné pro systém Xesar) 2 hostitelské zařízení USB 2.0 pro kódovací

Více

Poznámky k verzi systému AirKey

Poznámky k verzi systému AirKey Poznámky k verzi 11.2.2016 systému AirKey Abychom vám mohli nabízet co nejlepší služby a velmi kvalitní výrobek, snažíme se nepřetržitě rozšiřovat systém AirKey o nové druhy funkcí a zlepšovat ty stávající.

Více

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian

Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro. verze pro operační systém Symbian Manuál pro mobilní aplikaci Patron-Pro verze pro operační systém Symbian 1 1. Popis Aplikace je určena pro mobilní telefony NOKIA s operačním Symbian a vybavené technologií NFC. Slouží pro správu identifikačních

Více

Cylindrické vložky EVVA CPS Strana 1. Vložka EVVA CPS

Cylindrické vložky EVVA CPS Strana 1. Vložka EVVA CPS Cylindrické vložky EVVA CPS Strana 1 Vložka EVVA CPS 1. Typické použití vložky EVVA CPS 2. Obrázky výrobku 3. Tabulka rozměrů 4. Souhrn vlastností výrobku Ad 1 Vložka EVVA GUARD CPS je moderní výrobek

Více

Titulní strana projektu

Titulní strana projektu Titulní strana projektu Pro všeobecné informace a popis projektu Název projektu Rok Číslo objektu (pokud je k dispozici) Dveře Odhadovaný počet Uživatelé Odhadovaný počet Dokončení Požadovaný termín DD.MM.RRRR

Více

DOM Protector. Kompletní řešení místo polovičatých věcí. O rozměr dále. N O V Á Ú R O V E Ň F L E X I B I L I T Y BEZPEČNOST, KVALITA, DOM.

DOM Protector. Kompletní řešení místo polovičatých věcí. O rozměr dále. N O V Á Ú R O V E Ň F L E X I B I L I T Y BEZPEČNOST, KVALITA, DOM. DOM Protector O rozměr dále. BEZPEČNOST, KVALITA, DOM. N O V Á Ú R O V E Ň F L E X I B I L I T Y Kompletní řešení místo polovičatých věcí. Při vývoji nového systému DOM Protector sloučila firma DOM do

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová technologie budoucnosti APERIO je nejnovější bezdrátová technologie s

Více

uzamykací systém s funkcí přístupového systému Připravil: Ing. Josef Tajtl

uzamykací systém s funkcí přístupového systému Připravil: Ing. Josef Tajtl Vysokobezpečnostní elektronický uzamykací systém s funkcí přístupového systému Připravil: Ing. Josef Tajtl 1 Informace o výrobci Medeco patří mezi lídry v oblasti dodávek kompletních elektronických systémů

Více

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK

WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK WORKWATCH ON-LINE EVIDENCE PRÁCE A ZAKÁZEK Systém WorkWatch je určen pro malé a střední firmy, které se zabývají službami nebo zakázkovou výrobou. Zajistí dokonalý přehled o všech zakázkách a jejich rozpracovanosti.

Více

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012

CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012 CYLINDRICKÉ VLOŽKY 2012 The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Více než stoletá historie značky FAB prověřila kvalitu a spolehlivost jejich výrobků. Vždy

Více

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Obsah 1 Kontrolní seznam k projektu... 1 1.1 Systémové požadavky infrastruktura... 1 1.2 Konfigurace zařízení... 2 1.3 Témata týkající se projektu...

Více

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině s potěšením oznamuje, že k prodeji a dodání byl uvolněn nový systém řízení přístupu Aliro v českém, polském, řeckém

Více

Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM. Mechanismus vložky MT5+ Ochranné prvky. Životnost. Klíče a zabezpečení klíčů.

Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM. Mechanismus vložky MT5+ Ochranné prvky. Životnost. Klíče a zabezpečení klíčů. Modelová řada NOVINKA! Mechanismus vložky MT5+ TM Zamykací systém tvořen kombinací tří nezávislých mechanismů Zdvojená teleskopická stavítka ovládaná důlkovou částí klíče Blokovací lišta ovládaná hadovitým

Více

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy

Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy Zlepšete bezpečnost a komunikaci ve zdravotnických zařízeních a nemocnicích IP vnitřní a venkovní video interkomy a IP paging systémy HIP video interkomy a IP paging systémy společnosti 2N umožní zvýšit

Více

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE. TECHNICKÉ INFORMACE HORIZONT jednostranný BIKE BOX. verze 0118

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE. TECHNICKÉ INFORMACE HORIZONT jednostranný BIKE BOX. verze 0118 HORIZONT jednostranný BIKE BOX verze 0118 1 - CO JE BIKE BOX - Jedná se o uzavřený box, vyrobený ze silnostěnného ocelového materiálu. Jeho konstrukční detaily jsou navrženy tak aby odpovídali vysokému

Více

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek

erze softwaru Xesar V (zveřejněná dne ) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek erze softwaru Xesar V2.1.37.17 (zveřejněná dne 09. 12. 2015) 1 Virtuální síť Připojení až 14 aktualizačních nástrojů Xesar nástěnných čtecích jednotek K systému lze prostřednictvím aktualizačního nástroje

Více

CLIQ - zařazení produktu

CLIQ - zařazení produktu CLIQ CLIQ - zařazení produktu CLIQ je off-line elektro-mechanické řešení pro systémy generálního a hlavního klíče (SGHK) pro komerční a residenční aplikace CLIQ - vlastnosti Popis problému Ztráta klíče

Více

Visací a lankové zámky

Visací a lankové zámky Visací a lankové zámky The global leader in door opening solutions Nejlepší přítel, kterému můžete důvěřovat Na výrobky s logem psa je spolehnutí. Česká značka FAB díky stoleté tradici dobře rozumí potřebám

Více

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce

Xesar Software V (zveřejněno ) 1 Virtuální sítě. 2 Tablet. 3 Technické zhodnocení. 4 další nové funkce Xesar Software V2.2.38.18 (zveřejněno 03.10.2016) 1 Virtuální sítě připojení až 123 čtenářů updater stěn Xesar 2 Tablet V Xesar 2.2 Použití více než jedné tablety pro správu systému je možná. Automatická

Více

Odemykací systém firmy Raab Computer

Odemykací systém firmy Raab Computer Odemykací systém firmy Raab Computer Systém RaabKey se používá pro otevírání dveří bez klíčů - pomocí bezkontaktních čipových klíčenek - čipů. Po přiblížení čipu ke čtečce na vzdálenost cca 3 až 5 cm dojde

Více

Ceny typových instalací

Ceny typových instalací Ceny typových instalací Bezplatná zákaznická linka 800 800 522 www.jablotron.cz Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí,

Více

ArcGIS Online Subscription

ArcGIS Online Subscription ArcGIS Online Subscription GIS pro organizace ArcGIS Online je GIS v cloudu. Poskytuje služby GIS v prostředí internetu, ať už se jedná o úložné místo, publikaci mapových a geoprocessingových služeb, nebo

Více

Nastavení MDA Compact V

Nastavení MDA Compact V Nastavení MDA Compact V Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Compact V, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile

Více

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100

Ceny typových instalací. Alarm Jablotron 100 Ceny typových instalací Alarm Jablotron 100 Vážený zákazníku, instalace elektronického zabezpečovacího systému JABLOTRON 100 je odbornou záležitostí, kterou by měly provádět pouze proškolené montážní

Více

Novinky v RFID produktech. Pavel Zajíček

Novinky v RFID produktech. Pavel Zajíček Novinky v RFID produktech Pavel Zajíček Bezpečnostní brány BiblioGate VI Světelný a akustický poplach Lze propojit se zablokováním automatických dveří Zabudované obousměrné počítadlo Vzdálenost stojanů

Více

Nastavení služby GSM pro fotopast UM535 Panda

Nastavení služby GSM pro fotopast UM535 Panda Nastavení služby GSM pro fotopast UM535 Panda Fotopast.cz s.r.o. Francouzká 815 25229 Dobřichovice IČ: 29128749 www.fotopast.cz strana 1 1. Vložte SD kartu a SIM kartu do fotopasti. 2. Přepněte přepínač

Více

Chytrá klika. KABA c-lever. Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů

Chytrá klika. KABA c-lever. Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů Chytrá klika KABA Více bezpečnosti i pohodlí pro vstupy bytových domů vnitřní strana dveří vnější strana dveří odemčeno, jakmile oprávněný uživatel přiloží čip, stiskem kliky pak otevře dveře (nastavení

Více

Nastavení telefonu Samsung S5610

Nastavení telefonu Samsung S5610 Nastavení telefonu Samsung S5610 Telefon Samsung S5610, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb již přednastaveny. Pokud je

Více

Vítejte! Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky. Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří)

Vítejte! Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky. Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří) Vítejte! 4 snadné kroky k instalaci vašeho zámku! 1 Kompatibilita dveří a demontáž původní cylindrické vložky 2 Nastavení cylindrické vložky SOMFY (V závislosti na šířce dveří) 3 Montáž cylindrické vložky

Více

nadstavbový modul programu Amicus

nadstavbový modul programu Amicus nadstavbový modul programu Amicus pro Windows TM Příručka uživatele v.1.0 duben 2012 CompuGroup Medical Česká republika s.r.o. Jeremiášova 1422/7b 155 00 Praha 5 Obsah 1 Úvod k modulu CGMesky 1 2 Aktivace

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

Nastavení služby T-Mobile GPRS. pro přístup na Internet z počítače s operačním systémem Windows

Nastavení služby T-Mobile GPRS. pro přístup na Internet z počítače s operačním systémem Windows Nastavení služby T-Mobile GPRS pro přístup na Internet z počítače s operačním systémem Windows Obsah Úvod Instalace modemu Nastavení počítače Obecné parametry nastavení Úvod Tento manuál slouží jako návod

Více

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený

Redakční systém Joomla. Prokop Zelený Redakční systém Joomla Prokop Zelený 1 Co jsou to red. systémy? Redakční systémy (anglicky Content Management System - CMS) jsou webové aplikace používané pro snadnou správu obsahu stránek. Hlavním cílem

Více

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil

Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil Nápověda pro efektivní užívání služeb První Mobil 1 Obsah Užitečné informace... 3 Získání SIM s novým číslem... 3 Získání SIM se svým současným číslem... 3 Aktivace SIM... 3 ČVOP... 4 Jak získat ČVOP...

Více

GSV5 MODUL GSV5. Kompletní uživatelský manuál. Verze SW 2.01b. Seco

GSV5 MODUL GSV5. Kompletní uživatelský manuál. Verze SW 2.01b. Seco MODUL Kompletní uživatelský manuál Verze SW 2.01b Seco-9409-2 Tento manuál se skládá z 2 manuálů Mobilní aplikace Secolink Pro a cloud ALARMSERVER.NET Obsah Ovládání systému hlasovým průvodcem... 3 Ovládání

Více

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek je určen k zabudování do skříněk, u kterých je klasický klíč nahrazen klíčem elektronickým - bezkontaktním čipem (v provedení: karta, přívěšek, náramek). Paměť

Více

Základní informace a nastavení... 3

Základní informace a nastavení... 3 Obsah Základní informace a nastavení... 3...4 Registrace docházky...5 Editace vlastní docházky...5 Ovládaní z mobilní aplikace...6 Konfigurace mobilní aplikace...7... 8... 9 Docházka...9 Lidé... 10 Ovládání...

Více

2N Helios IP. produktová prezentace

2N Helios IP. produktová prezentace 2N Helios IP produktová prezentace Základní vlastnosti Kompletní řešení dveřní komunikace hlas, video, klávesnice a přístupový systém v jedné krabici IP prostředí LAN podporující SIP PoE podpora Vzdálený

Více

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci

Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci Dejte svému klíči rozhodovací pravomoci www.fab.cz ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions FAB VERSO CLIQ inteligentní zabezpečení Co je FAB VERSO CLIQ? FAB VERSO CLIQ je nová inteligentní

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET

Jednoduše bezpečný. Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Jednoduše bezpečný Nový bezkontaktní bezpečnostní zámek CET Bezpečnostní zámek CET CET kombinuje princip mechanického zamykání s elektronicky kódovaným aktuátorem. Všestranný Zámky CET se používají pro

Více

Co je SMS Podpis? Služba SMS Podpis je ZDARMA. A smlouva je uzavřena během několika minut. Výhody pro Vás

Co je SMS Podpis? Služba SMS Podpis je ZDARMA. A smlouva je uzavřena během několika minut. Výhody pro Vás Průvodce propagací Co je SMS Podpis? Při nakupování na eshopu a využití nákupu na splátky umožní podepsat zákazníkovi tuto smlouvu pomocí SMS kódu. Zákazník potvrdí on-line uzavřenou smlouvu prostřednictvím

Více

Software Xesar V (zveřejněno dne )

Software Xesar V (zveřejněno dne ) Software Xesar V3.0.216 (zveřejněno dne 27.05.2019) Správce instalace: 1.1.15 Správce rozhraní: 1.0.26 Verze aplikace pro tablet: 3.0.25 Schválená verze Docker: Docker Community Edition 18.06.1-ce-win73

Více

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne )

Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V (zveřejněno dne ) Verze softwaru Xesar V 3.0.109 (zveřejněno dne 12.11.2018) Správce instalace: 1.0.48 Správce periferních zařízení: 1.0.16 Verze firmwaru: 0.420.1 Verze aplikace pro tablet: 3.0.18 Řešení problémů a vylepšení

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Nastavení telefonu T-Mobile MDA Vario IV Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Vario IV, zakoupený v prodejní síti společnosti T- Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro

Více

Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1

Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1 Opravy historických a památkově chráněných dveří a vrat Strana 1 Opravy starých dveří 1. O servisu starých dveří 2. Konkrétní příklad z praxe postup dodávky 3. Fotodokumentace řešení Ad 1 Servis starých

Více

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Instalace a aktivace Předchozí verze Instalace Aktivace Pokud máte nainstalovanou předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Security, je třeba ji ukončit.

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ

PROFI TDi s.r.o. 696 37, Želetice 40 www.profi-tdi.cz info@profi-tdi.cz. Návod k používání systému OTDI.CZ Návod k používání systému OTDI.CZ Vážený kliente. Děkujeme za projevený zájem o náš on-line systém evidence kontrol, určený speciálně pro účely dozorů staveb. Systém OTDI.CZ nabízí svým uživatelům zejména:

Více

Automatické dveře pro pohodlí, soukromí a bezpečí obyvatel bytových domů

Automatické dveře pro pohodlí, soukromí a bezpečí obyvatel bytových domů extrainfo Informační žurnál společnosti SPEDOS Automatické dveře pro pohodlí, soukromí a bezpečí obyvatel bytových domů PROČ automatické dveře? získáte pohodlný, bezbariérový východ pro obyvatele přenášející

Více

Nastavení přístupových práv terminálů BM-Finger na čipování docházky a otevírání dveří

Nastavení přístupových práv terminálů BM-Finger na čipování docházky a otevírání dveří Nastavení přístupových práv terminálů BM-Finger na čipování docházky a otevírání dveří Zobrazení a změna informace o nastavení přístupových práv zvoleného terminálu. Tedy kdo a kdy má právo na tomto terminálu

Více

Hybrid. Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou

Hybrid. Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou Hybrid Systémy Xesar a AirKey se setkávají s mechanikou Cylindrická vložka Hybrid Elektronika zkombinovaná s mechanikou Různé povrchy Nikl, leštěný nikl, leštěná mosaz, hnědá patina, černá patina Vhodné

Více

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář

JRV.CZ s.r.o. Bulharská 4 612 00 Brno www.rosadata.cz. RosaData TM. Realitní kancelář RosaData TM Realitní kancelář OBSAH Úvod... 3 Realitní kancelář... 4 Seznam realit... 4 Detail reality... 5 Foto... 8 Exporty... 10 Stavy reality... 10 Obchodní případ... 12 Realitní poptávky... 13 Export

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ

RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ RYCHLÝ PRŮVODCE INSTALACÍ Celý manuál a záruční podmínky je možné nalézt na: http://consumer.inosat.com/manualmy_cz.pdf 1 NABÍJENÍ BATERIE Uživatel bude automaticky informován

Více

TC-502L. Tenký klient

TC-502L. Tenký klient TC-502L Tenký klient Popis přístroje Tenký klient s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. Disponuje 1x rozhraním LAN 10/100,

Více

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE 2BB. verze 0116

BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE BIKE BOX TECHNICKÉ INFORMACE 2BB. verze 0116 BIKE BOX 2BB verze 0116 1 - CO JE BIKE BOX - Jedná se o uzavřený box, vyrobený ze silnostěnného ocelového materiálu. Jeho konstrukční detaily jsou navrženy tak aby odpovídaly vysokému stupni ochrany proti

Více

MOBITO PENÍZE V MOBILU ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

MOBITO PENÍZE V MOBILU ČASTO KLADENÉ OTÁZKY MOBITO PENÍZE V MOBILU ČASTO KLADENÉ OTÁZKY 1. Co je Mobito? Mobito jsou vaše peníze v mobilu. Díky Mobitu bezpečně, rychle a jednoduše zaplatíte svým mobilním telefonem v jakoukoli denní či noční hodinu,

Více

MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ

MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ MANUÁL MOBILNÍ APLIKACE GOLEM PRO OPERAČNÍ SYSTÉM ANDROID 4.X A VYŠŠÍ 1 OBSAH 1.Popis... 3 2.Ovládání aplikace...3 3.Základní pojmy... 3 3.1.Karta...3 3.2.Čtečka...3 3.3.Skupina...3 3.4.Kalendář...3 3.5.Volný

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více