The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "The best way to predict the future is to invent it. Alan Kay."

Transkript

1

2 The best way to predict the future is to invent it Alan Kay.

3

4 Machine condition Připraven udržet vaše stroje v chodu 24/7. Get an instant field diagnosis, analyse when required.

5 monitoring pro hospodárnou údržbu Pro jakékoliv prostředí a výrobu myslí na zisk z údržby. Více než 40 let zkušeností a úzké spolupráce s našimi uživateli po celém světě umožňuje SPM uvést převratnou novinku pro proaktivní údržbu. Leonova Infinity znamená rozhodující výhodu v monitorování stavu strojů ö unikátní diagnostické funkce ö přesné laserové ustavování a vyvažování ö výběr funkcí dle potřeby ö optimální ergonomický design ö převratné ekonomické podmínky SPM má organizaci a znalosti ke zvýšení dostupnosti a ziskovosti vašeho výrobního zařízení. S vědomím, že vaše situace je specifická, vybavili jsme Leonovu Infinity úplným rozsahem funkcí a vyvinuli nový systém financování monitorování stavu strojů. Volbu nyní necháváme na vás. Udělejte si z Leonova Infinity váš dokonalý nástroj.

6 Technical Zelená dobře, červená špatně, žlutá jako včasné varování. High-tech dělá život jednodušší. Páteří veškeré proaktivní údržby jsou aktuální údaje o stavu stroje získané pomocí dvou osvědčených frontline technik. Monitorování mohutnosti vibrací dle ISO standardu diagnostikuje celkový stav stroje. Monitorování rázových pulsů pomocí True SPM Metody poskytuje včasné varování o poškození ložiska, nejčastější příčiny předčasného selhání strojů. Mohutnost vibrací plus FFT spektrum Leonova měří vibrační rychlost, zrychlení a výchylku v souladu s nejnovějším standardem ISO 10816, v menu lze vybrat všechny specifikované třídy strojů a jejich alarmové limitní hodnoty. Navíc kromě RMS efektivní hodnoty vibrací Leonova zobrazuje FFT spektrum, ve kterém lze jednoduše identifikovat příznaky nevývahy, nesouososti či strukturální slabosti. Metoda True SPM SPM metoda měření rázových pulsů je jediná úspěšná monitorovací technika specializovaná na valivé části ložisek. Představuje přesnou informaci o mechanickém stavu povrchu drah a o stavu mazání z důvodu ohodnocení životnosti ložisek. Instalační vady a suchý chod, základní příčiny mnoha vad ložisek, lze zjistit jednoduše.

7 solutions pro každou situaci Bezkontaktní identifikace měřících bodů s SPM patentovanou pamětí stavu. Použijte nejvhodnější monitorovací techniku Leonova Infinity nabízí vše co můžete. Vibrační analýza EVAM poskytuje předprogramované vyhodnocovací modely a devět vibračních parametrů, včetně Crest hodnoty, excesu a nesouměrnosti. Volitelné symptomy vad zvýrazní odpovídající frekvenční čáry a vypočte trendovatelnou hodnotu symptomu vady. SPM Spectrum Toto je unikátní vlastnost, účinný nástroj pro podrobnou analýzu stavu ložisek. Časový záznam signálu z SPM snímače rázových pulsů je zpracován FFT analýzou. Výsledkem je spektrum, které je porovnáno s rotačními frekvencemi jednotlivých částí ložiska. Navíc lze metodu použít pro identifikaci jiných zdrojů periodických rázových pulsů jako poškození převodovek. Analýza Orbitu U všech strojů s kluznými ložisky lze použít současné měření se dvěma vibračními snímači pro získání přesného grafu pohybu středu hřídele. Strukturální rezonance Run up/coast down měření a Bump test jsou nástroje pro RCA analýzu. Zobrazují vibrační charakteristiky základu stroje, rezonanční frekvence a reakce při kritických rychlostech. CondID V identifikačních štítkách jsou uložena základní data a poslední naměřené výsledky. Leonova je poté automaticky naprogramována pomocí RF signálu. CondID má trojitou ochranu dat pomocí vazeb a hesel.

8 Your Varianta vašeho vlastního barevně nastříkaného designu. moon grey jupiter blue Automatické podsvícení Interaktivní TFT barevná obrazovka RS232 a USB komunikace RF přenos pro bezkontaktní identifikaci měřících bodů, funkce čtení/zápis ve spojení s CondID paměťovými štítky Hmotnost 580g Spolehlivá klávesnice a dotyková obrazovka Ovládání jednou rukou, pravou nebo levou Rychlonabíjení baterií s indikací stavu Li-Ion baterie pro minimálně 8 hodin normální práce Paměť na tisíce měřících bodů Historie až 100 sad výsledků měření a poznámek pro každý bod Grafy se zoom funkcí v obou osách Windows CE platforma 400 MHz Intel XScale procesor 64 MB RAM, 32 MB Flash, rozšiřitelná na 4 GB Zkuste nové pracovní prostředí. Leonova má nízkou hmotnost, je ergonomická a jednoduše se ovládá. Menu vás provede funkcemi Leonovy pomocí klávesnice nebo dotykové obrazovky. Rychlý procesor a velmi velká paměť dělá sběr dat účinnější než kdy jindy. Nahrajte data z PC do Leonovy, poté jednoduše měřte a uložte. Všechna vstupní data jsou předprogramována. Obdržíte okamžité ohodnocení stavu na stupnici zelená žlutá červená.

9 requirements set the limits Vibrační časový záznam až 40 khz Až čarové FFT spektrum Obálka, true zoom funkce, časově synchronní měření Předdefinované symptomy pro analýzu spektra Vodopádový graf, fázové a živé spektrum Bodeův a Nyqvistův graf Sledování špiček, sluchátka Volba jazyka Automatický test kabelu a snímače Ohodnocení stavu LED indikátory želená žlutá červená Souběžný záznam tří parametrů po dobu až 50 hodin Dvoukanálové měření vibrací Průměrování s přesahem Vibrační spektrum v Hz, ot/min nebo pořadí Lze připojit všechny snímače standardu IEPE

10 Sophisticated Horizontální rozmítaný laser plus velký vertikální snímač přesné ustavování souososti hřídelí s LineLazer. Odstranění příčin, to je skutečná preventivní údržba. Špatně ustavený a vyvážený stroj spotřebuje více energie a opotřebovává se. Netolerujte nadměrný hluk, vibrace a poruchovost. Leonova je nástroj údržby pro rychlé a jednoduché ustavování a vyvažování na úrovni. Přesné ustavování souososti hřídelí Pro ustavování souososti horizontálních i vertikálních strojů Leonova používá speciální rozmítaný laser. Souprava LineLazer obsahuje laserové hlavy s detektory a příslušenství. Jednotka detektoru vysílá horizontálně rozmítaný laserový paprsek oproti velkému vertikálnímu snímači, čímž je zajištěno snadné a přesné zaměření. K připojení je třeba pouze jediný kabel. Laserový paprsek je kódován, aby byla zajištěna odolnost proti interferencím s jinými světelnými zdroji. Automatický přesný měřič náklonu trvale měří úhlovou pozici hřídele. Pro přesné určení aktuální nesouososti stačí tři měření v rozsahu značně menším, nežli 180. Grafické rozhraní provede uživatele procesem ustavování k perfektnímu výsledku. Pro vertikální ustavení použijte přesné podložky od SPM.

11 tools pro korektivní údržbu Provozní vyvažování šetří energii a prodlužuje životnost. Dynamické vyvažování S Leonovou je jedno a dvou rovinové vyvažování rotorů v souladu s moderními metodami jednoduchou operací. Stejně jako ustavování souososti, je funkce dostupná jak pro neomezené použití, tak i v režimu Function&Use. Můžete použít tradiční čtyřprůběhovou techniku nebo dvouprůběhovou metodu s časově synchronním měřením spouštěným snímačem fáze připojeným k Leonově. Jednoduché ovládání Funkce, které Leonova podporuje, dělají provozní vyvažování jednoduché a spolehlivé. Ukládá se tabulka vlivů, což umožňuje provést rychlé opětovné vyvážení bez odstavení stroje za účelem připojení testovacího závaží. Úvodní vibrační měření se spektrální analýzou jasně ukáže existenci a rozsah nevývahy a tedy potřebu a pravděpodobný úspěch procesu vyvažování. Vlastnosti a přínosy Leonova počítá vhodnou velikost zkušebního závaží a navrhuje množství možností pro nápravu nevývahy. Vyvažovací hmota, s odstraněním nebo ponecháním zkušebního závaží, může být radiálně posunuta a rozdělena mezi dvě rotorové části. Pokud chceme vyvažovací hmotu odvrtávat, Leonova vypočte průměr a hloubku pro různé materiály. Pozice závaží je zobrazena jako úhel nebo vzdálenost měřená po obvodu rotoru. Více vyvažovacích závaží na rotoru může být zaměněno za jediné. U všech metod je možné provést závěrečné kontrolní měření, abychom ověřili výsledek. Pokud je třeba, můžeme uložit data do souboru pro příští nastavení.

12 Pay for performance optimální ekonomika Pracujte s měřícím účtem objednejte si doplňovací soubor, když je potřeba. Condition Monitoring stojí peníze na vybavení, zaškolení a práci. S Leonovou máte svobodnou volbu vhodných funkcí do přístroje a způsobu platby za jejich použití. Funkce Platformu tvoří sběrač dat, který měří rychlost, teplotu a vibrace dle ISO2372. Komunikuje s Condmaster Nova a též akceptuje manuální vkládání dat. Přidejte jakoukoliv individuální funkci ze seznamu tak, abyste dostali přístroj pro monitorování strojů, který nejlépe splní vaše technické požadavky. Funkce můžete koupit v sadě nebo jednu po druhé, ve formě aktualizačních souborů. Rozšiřujte systém pomalu a rozložte čas potřebný pro zaškolení obsluhy. Použití Převeďte většinu vašich investičních nákladů na provozní nákupem "měřících kreditů" namísto neomezeného použití. Platformové funkce jsou vždy zdarma, zatímco každé měření stavu spotřebuje pár kreditů, v závislosti na metodě. Leonova vede účet a poskytuje dvě varovné hlášky před úplným vyprázdněním nádrže. Poté se přepne na rezervu.

13 s náležitou technikou Kupte si další funkce, až když je potřebujete nejprve návratnost, rozšiřování později. Kompatibilní s Condmaster Nova Identifikace měřících bodů s CondID Měření rychlosti a teploty Analogové signály, proud a napětí Manuální záznam, kontrolní body Efektivní hodnota vibrací, ISO 2372 Metoda rázových pulsů Efektivní hodnota vibrací se spektrem, ISO FFT se symptomy SPM Spectrum Analýza mazání EVAM vibrační analýza s vyhodnocením Dlouhodobý záznam Vyvažování, jedno a dvourovinové Efektivní hodnota vibrací se spektrem, ISO Ustavování souososti hřídelí s LineLazer Analýza Orbitu Dvoukanálové měření vibrací Run up/coast down, Bump test Rozšířený kmitočtový rozsah a rozlišení Rozšíření paměti Platform Frontliner Analyser Balancer Aligner Options

14 Powerful software pro dokonalý přehled a kontrolu Expertní znalosti ve vašich rukou na místě a kdekoliv ve světě. Leonova je část našeho příspěvku k cenově efektivnímu monitorování stavu strojů. S Condmaster Nova jako úplnou softwarovou platformou může SPM poskytovat praktická řešení diagnostiky stavu ve vašem prostředí a aplikacích. Condmaster Nova Software přijímá data ze všech SPM monitorovacích systémů, ručních i on-line. Vzhledem k modulární stavbě jej lze přizpůsobit přesně vašemu hardware, výkonově i cenově. Podporuje veškeré preventivní údržbové aktivity, jako časové plánování, grafy trendů, statistiky a zprávy. Součinnost s jinými software pro údržbu, volitelně přístup přes Internet a alarmy prostřednictvím ů a SMS zpráv. Condmaster Nova obsahuje rozsáhlý katalog ložisek a vyhodnocovací modely pro rázy, vibrace a analýzu mazání. Předprogramované symptomy jednoduše zvýrazní obrazy vad strojů ve spektrálních grafech. Zelená žlutá červená signalizace ve všech úrovních dozoru, od celkového pohledu na továrnu až po individuální měřící bod, poskytuje rychlý přehled o veškerém monitorovaném zařízení U SPM Instrument AB ISO 9001:2000 certified. Technical data are subject to change without notice.

15 Knowledge is power.

16 SPM Instrument AB

Leonova. the machine condition genius. Potřebujete-li okamžitou informaci o stavu zařízení, použijte analýzu. Šetří vaše peníze.

Leonova. the machine condition genius. Potřebujete-li okamžitou informaci o stavu zařízení, použijte analýzu. Šetří vaše peníze. Leonova the machine condition genius Potřebujete-li okamžitou informaci o stavu zařízení, použijte analýzu. Šetří vaše peníze. Plná zodpovědnost za udržení vašich strojů v provozu. Myslete na údržbu, myslete

Více

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com

SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com SPM Instrument AB www.spminstrument.com www.leonovabyspm.com PORTABLE INTELLIGENCE condition monitoring in a league of its own di a mond \ dī-(ə-)mənd\ The hardest naturally occurring substance known;

Více

POR TA BLE EFFICIENC Y

POR TA BLE EFFICIENC Y PORTABLE EFFICIENCY condition monitoring in a league of its own em er ald \ em(ə)rəld\ Member of the beryll family of minerals and the most famous and valuable green gemstone. The name Leonova Emerald

Více

Dodatek k manuálu. Analyzátor vibrací Adash 4102/A

Dodatek k manuálu. Analyzátor vibrací Adash 4102/A Dodatek k manuálu Analyzátor vibrací Adash 4102/A (Dodatek k manuálu pro přístroj Adash 4101) Aplikace: Diagnostika mechanických poruch strojů nevyváženost, nesouosost Diagnostika ventilátorů, čerpadel,

Více

VIBXPERT II. Sběrač dat & FFT analyzátor. Rychlý sběr dat. Výkonné diagnostické nástroje. Jednoduché použití. Šest mezinárodních ocenění

VIBXPERT II. Sběrač dat & FFT analyzátor. Rychlý sběr dat. Výkonné diagnostické nástroje. Jednoduché použití. Šest mezinárodních ocenění VIBXPERT II Sběrač dat & FFT analyzátor Rychlý sběr dat Výkonné diagnostické nástroje Jednoduché použití Šest mezinárodních ocenění Zvolte PRÜFTECHNIK inovativní a spolehlivou technologii V rámci 40 let

Více

A4400 VA4 pro ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ

A4400 VA4 pro ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 pro 4-kanálový analyzátor ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 Pro NejVÝKONNĚJŠÍ 4-kanálový MULTIFUNKČNÍ analyzátor > > unikátní expertní systém pro automatickou detekci poruch

Více

A4400 VA4 PRO II 4-KANÁLOVÝ ANALYZÁTOR ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ

A4400 VA4 PRO II 4-KANÁLOVÝ ANALYZÁTOR ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 PRO II 4-KANÁLOVÝ ANALYZÁTOR ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 Pro II NEJVÝKONNĚJŠÍ 4-KANÁLOVÝ MULTIFUNKČNÍ ANALYZÁTOR > unikátní expertní systém pro automatickou detekci

Více

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910

It is wiser to find out than to suppose. Mark Twain, 1835-1910 It is wiser to find out than to suppose Mark Twain, 1835-1910 Online Intelligence Monitoring stavu strojů inteligentním způsobem Intellinova je on-line systém pro sledování stavu strojů, kde se potkávají

Více

Adash. ... Your best partner for vibration diagnostics

Adash. ... Your best partner for vibration diagnostics ... Your best partner for vibration diagnostics Adash Přístroje pro prediktivní a pro-aktivní řízení údržby Diagnostika mechanických poruch strojů Diagnostika ložisek a mazání Provozní vyvažování strojů

Více

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz,

HILGER s.r.o., Místecká 258, 720 02 Ostrava-Hrabová, Telefon: (+420) 596 718 912, (+420) 596 706 301, Email: hilger@hilger.cz, Tyto kamery třetí generace mají vysoce citlivý IR detektor a ergonomický tvar. Jsou cenově dostupné, jednoduše se ovládají, poskytují vysoce kvalitní snímky a umožňují přesné měření teplot. Mají integrovanou

Více

A4900 Vibrio M kapesní průvodce

A4900 Vibrio M kapesní průvodce A4900 Vibrio M kapesní průvodce A4900 Vibrio M kapesní průvodce Základní informace 4 Zapnutí / Vypnutí 5 Obsluha přístroje 6 Základní menu 7 Měřící obrazovky 8-9 Ukládání naměřených dat 10 Light - Světlo

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

1.16 Vibrodiagnostika Novelizováno:

1.16 Vibrodiagnostika Novelizováno: Vypracoval Gestor Schválil Listů Příloh Bc. Pavel Pantlík, Milan Melichar PSZ PS 5 Technické podmínky pro vibrodiagnostiku strojních zařízení. Standard platí pro všechny závody ŠkodaAuto. Obsah: 1. Definice

Více

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar. HHVB82 Uživatelský manuál Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.cz 1 OBSAH Str. 1. Vlastnosti. 3 2. Specifikace 3 3. Popis čelního

Více

Online monitorovací systémy. Ing. Lukáš Heisig, Ph.D. Technická diagnostika a monitoring Tel.

Online monitorovací systémy. Ing. Lukáš Heisig, Ph.D. Technická diagnostika a monitoring   Tel. Online monitorovací systémy Ing. Lukáš Heisig, Ph.D. Technická diagnostika a monitoring Email: luk.heisig@gmail.com Tel.: +420 724 555 179 Online systém monitorování vibrací Vzdálená diagnostika je určena

Více

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování

ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Podsvícený barevný displej Bluetooth a USB rozhraní ROTALIGN Ultra Moderní laserový systém k ustavování Od vynálezců ustavování laserem! Výkonný pomocník Přístroj ROTALIGN Ultra umožňuje jednoduše a srozumitelně

Více

SPM od A do Z. pozadí metody SPM. SPM od A do Z. Copyright SPM Instrument

SPM od A do Z. pozadí metody SPM. SPM od A do Z. Copyright SPM Instrument pozadí metody SPM Copyright SPM Instrument 2013 1 VIBRACE cyklický pohyb stroje nebo části stroje z jeho klidové resp. neutrální pozice. O charakteru vibrací rozhodují 4 faktory: budící síla (např. nevývaha)

Více

Uživatelský manuál Revize 010621RS

Uživatelský manuál Revize 010621RS Analyzátor vibrací Adash 4900 Uživatelský manuál Revize 010621RS Email: a4900@adash.cz 2 Obsah: Před prvním zapnutím... 4 Úvod... 5 Popis přístroje... 6 Popis čelního panelu... 7 Použití přístroje... 8

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH Elias Tomeh / Snímek 1

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH   Elias Tomeh / Snímek 1 doc. Dr. Ing. Elias TOMEH e-mail: elias.tomeh@tul.cz Elias Tomeh / Snímek 1 DEFINICE Vibrace: je střídavý pohyb kolem určité referenční polohy, který je popsán časem a amplitudou počtu - frekvence vztažená

Více

PROVOZ, DIAGNOSTIKA A ÚDRŽBA STROJŮ

PROVOZ, DIAGNOSTIKA A ÚDRŽBA STROJŮ VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA FAKULTA STROJNÍ PROVOZ, DIAGNOSTIKA A ÚDRŽBA STROJŮ ZÁKLADNÍ PORUCHY A JEJICH PROJEVY VE FREKVENČNÍCH SPEKTRECH doc. Ing. Helebrant František, CSc. Ing.

Více

Používá internetovou technologii VIBROWEB. Monitorování online chytře & pružně. Ideální pro stroje s proměnnými otáčkami

Používá internetovou technologii VIBROWEB. Monitorování online chytře & pružně. Ideální pro stroje s proměnnými otáčkami Používá internetovou technologii VIBROWEB Monitorování online chytře & pružně Ideální pro stroje s proměnnými otáčkami VIBROWEB Spolehlivé online monitorování klíčových zařízení Architektura přístroje

Více

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů Phasec 3 tel.: 222500101-105 - detektor z řady defektoskopů V Phasec 3 Series je defektoskop na bázi vířivých proudů a byl navržen k detekci chyby železných a neželezných kovů a je vhodný pro téměř všechny

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

OPTALIGN smart RS. Výkonný přístroj pro profesionální ustavování

OPTALIGN smart RS. Výkonný přístroj pro profesionální ustavování OPTALIGN smart RS Výkonný přístroj pro profesionální ustavování Desítky let zkušeností v přesném ustavování hřídelů PRÜFTECHNIK Alignment Systems vynálezce ustavování laserem má desítky let zkušeností

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

HC-CENTER 340. Záznamník teploty

HC-CENTER 340. Záznamník teploty /. Bezpečnostní informace: HC-CENTER 340 Záznamník teploty Dříve než začnete používat nebo opravovat měřič, prostudujte pečlivě následující informace. Opravy a údržbu nepopsané v tomto návodu smí provádět

Více

bearing monitoring as you have never seen it

bearing monitoring as you have never seen it bearing monitoring as you have never seen it Seznamte se s novou generací v technologii monitoringu ložisek Před 40 lety byla SPM Instrument průkopníkem v měření rázových pulsů. Od té doby si metoda True

Více

Napínání řetězů a řemenů / Pružné elementy Nástroje pro montáž řemenů

Napínání řetězů a řemenů / Pružné elementy Nástroje pro montáž řemenů Elektronický měřič napnutí řemene Sonic 308C Pro kontrolu napnutí řemene měřením frekvence Správné montážní napnutí pohonných řemenů je základem pro jejich optimální výkon a dlouhou životnost. Elektronický

Více

SPM SPECTRUM NOVÁ UNIKÁTNÍ METODA PRO DIAGNOSTIKU LOŽISEK

SPM SPECTRUM NOVÁ UNIKÁTNÍ METODA PRO DIAGNOSTIKU LOŽISEK SPM SPECTRUM NOVÁ UNIKÁTNÍ METODA PRO DIAGNOSTIKU LOŽISEK V této části prezentujeme výsledky použití metody SPM Spectrum (Shock Pulse Method Metoda rázových pulsů) jako metody pro monitorování stavu valivých

Více

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management Katalog výrobků Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management MicroCorr Digital DX Digitální radiový přenos Digitální senzor MicroCALL+ DigiCALL MicroCorr 7 SoundSens "i" Analogový senzor

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

On-line datový list. MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru PRODUKTOVÉ PORTFOLIO

On-line datový list. MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru PRODUKTOVÉ PORTFOLIO On-line datový list MICS3-AAAZ55AZ1 microscan3 bez systémového konektoru A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Dosah ochranného pole Dosah varovného pole Počet simultánně

Více

Uživatelský manuál. A4000 Download

Uživatelský manuál. A4000 Download Uživatelský manuál Aplikace: Jednoduchý program pro přenášení dat z přístrojů řady A4000 Export měřených dat do souboru Zobrazení grafů naměřených dat Tisk grafů naměřených dat Vlastnosti: Hardwarové požadavky:

Více

Technická zpráva. Metoda rázových pulsů SPM a. čtyři fáze poškození valivých ložisek

Technická zpráva. Metoda rázových pulsů SPM a. čtyři fáze poškození valivých ložisek Technická zpráva Metoda rázových pulsů SPM a čtyři fáze poškození valivých ložisek Tim Sundström R&D, SPM Instrument AB 07. 08. 2013 2 (13) 3 (13) Obsah 1 Cíl dokumentu... 4 2 Úvod... 4 3 Čtyři fáze poškození

Více

Dodatek k uživatelském manuálu Adash 4202 Revize 040528MK

Dodatek k uživatelském manuálu Adash 4202 Revize 040528MK Vyvažovací analyzátory Adash 4200 Dodatek k uživatelském manuálu Adash 4202 Revize 040528MK Email: info@adash.cz Obsah: Popis základních funkcí... 3 On Line Měření... 3 On Line Metr... 3 Časový záznam...

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Měřící technika. 5/2019 (N)

Měřící technika.   5/2019 (N) Měřící technika www.solight.cz 5/2019 (N) V A Ω TRMS HZ V ~ A ~ hfe C Profesionální multimetr V40 proudu, napětí, odporu, frekvence, kapacity, teploty true RMS (efektivní hodnota střídavých průběhů) tranzistorový

Více

OPTALIGN smart RS5 Výkonný přístroj pro přesné ustavování hřídelí

OPTALIGN smart RS5 Výkonný přístroj pro přesné ustavování hřídelí OPTALIGN smart RS5 Výkonný přístroj pro přesné ustavování hřídelí Vždy o krok napřed s přesným ustavením hřídelí Technologie RS5 5osý XL HD PSD senzor Přesný integrovaný inklinoměr Kompenzace působení

Více

VIBRODIAGNOSTIKA HYDRAULICKÝCH POHONŮ VSTŘIKOVACÍCH LISŮ VIBRODIAGNOSTICS HYDRAULIC DRIVES INJECTION MOLDING MACHINES

VIBRODIAGNOSTIKA HYDRAULICKÝCH POHONŮ VSTŘIKOVACÍCH LISŮ VIBRODIAGNOSTICS HYDRAULIC DRIVES INJECTION MOLDING MACHINES VIBRODIAGNOSTIKA HYDRAULICKÝCH POHONŮ VSTŘIKOVACÍCH LISŮ VIBRODIAGNOSTICS HYDRAULIC DRIVES INJECTION MOLDING MACHINES Lukáš Heisig, Daniel Plonka, Esos Ostrava, s. r. o. Anotace: Provozování vštřikolisů

Více

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor

Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Hotel Čertousy, Praha, 11. 5. 2011 Ruční snímače čárových kódů Datové terminály Aplikační generátor Jindřich Miler Snímače čárových kódů Argox Ruční CCD snímač AS-8000, Ruční bezdrátový CCD snímač AS-8020

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

GSP9200 Touch. Vysoce výkonný vyvažovací stroj s dotykovým ovládáním NOVINKA

GSP9200 Touch. Vysoce výkonný vyvažovací stroj s dotykovým ovládáním NOVINKA GSP9200 Touch Vysoce výkonný vyvažovací stroj s dotykovým ovládáním NOVINKA GSP9200 Touch v přehledu HammerHead Top-TDC laser pro přesné umístění naklepávacího závaží Automatická detekce vyvažovacího programu

Více

Siems & Klein spol. s r. o.

Siems & Klein spol. s r. o. spol. s r. o. AUTOSERVISNÍ TECHNIKA - PRODEJ, SERVIS, LEASING Krajní 1230, 252 42 Jesenice u Prahy, Praha - západ Tel.: 608 98 39 68 (M. Bednář), 27201 6955, fax 27201 6944 JOHN BEAN vyvažovačka kol BHF

Více

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, 20.-21.9.2016 Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden September 15, 2016 Slide 1 Zpracování dat z rozvoden

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

Diagnostika strojů - jak nastavit smysluplné měření. ANEB NAUČTE SE TO KONEČNĚ, JAK NA TO 20. - 25.4.2015 ŠTÚROVO ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO CMMS

Diagnostika strojů - jak nastavit smysluplné měření. ANEB NAUČTE SE TO KONEČNĚ, JAK NA TO 20. - 25.4.2015 ŠTÚROVO ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO CMMS Diagnostika strojů - jak nastavit smysluplné měření. ANEB NAUČTE SE TO KONEČNĚ, JAK NA TO 20. - 25.4.2015 ŠTÚROVO ŠKOLÍCÍ STŘEDISKO CMMS VÍTE, ŽE VÍC JAK 75% PROJEKTŮ PREDIKTIVNÍ ÚDRŽBY JE NEÚSPĚŠNÝCH?

Více

Vyvažovačky kol. Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice

Vyvažovačky kol. Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice Digitální vyvažovačka kola pro malé dílny a servisní stanice Vyvažovačka kol s ručním otáčením. Obsahuje mnoho patentovaných vlastností, jako je například technika virtuálního zobrazení roviny (VPI), držák

Více

Návod k obsluze. Bezkontaktní teploměr - pyrometr Sonel DIT 500

Návod k obsluze. Bezkontaktní teploměr - pyrometr Sonel DIT 500 Návod k obsluze Bezkontaktní teploměr - pyrometr Sonel DIT 500 Úvodní informace Přístroj měří bezkontaktně a kontaktně (snímač typu K) povrchovou teplotu. Umožňuje uchovat naměřené hodnoty ve vnitřní paměti

Více

H-Série. www.abbas.cz. Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace. Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace

H-Série. www.abbas.cz. Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace. Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace Termovizní kamery pro bezpečnostní a dohledové aplikace H-Série Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace HS-324 s 2X extenderem HS-324 Přenosné termovizní kamery pro bezpečnostní aplikace Termovizní

Více

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev

LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOP Měření Tloušťky Nanesených Vrstev LEPTOSKOPY jsou již několik desetiletí osvědčené přístroje pro nedestruktivní měření tloušťky nanesených vrstev na kovech magnetoinduktivní metodou (EN ISO 2178)

Více

ZOBRAZOVACÍ JEDNOTKY A SNÍMAČE

ZOBRAZOVACÍ JEDNOTKY A SNÍMAČE ZOBRAZOVACÍ JEDNOTKY A SNÍMAČE Zobrazovací jednotky Sylvac jsou multifunkční sběrače dat, ke kterým můžeme připojit jak kapacitivní snímače, tak i všechny digitální přístroje s přímým výstupem dat RS232.

Více

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory.

Nové senzory jsou automaticky. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Nové senzory jsou automaticky identifikovány. Kontrolér SC 100 pro maximálně dva senzory. Kontrolér SC 1000 komunikuje až s osmi senzory najednou. HACH LANGE www.hach-lange.com Spolehlivý přenos dat i

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

Technická diagnostika Vibrodiagnostika Ing. Jan BLATA, Ph.D. Kat. 340, VŠB-TU Ostrava Ostrava 2014

Technická diagnostika Vibrodiagnostika Ing. Jan BLATA, Ph.D. Kat. 340, VŠB-TU Ostrava Ostrava 2014 Fakulta strojní VŠB TUO Technická diagnostika Vibrodiagnostika Ing. Jan BLATA, Ph.D. Kat. 340, VŠB-TU Ostrava Ostrava 2014 Vibrodiagnostika Je jednou z nejpoužívanějších metod pro diagnostiku technického

Více

Dvoukanálový monitor absolutního chvění MMS 6120

Dvoukanálový monitor absolutního chvění MMS 6120 Dvoukanálový monitor absolutního chvění MMS 6120 Součást systému MMS 6000 Vyměnitelný za provozu, redundantní napájení Určen pro provoz s elektrodynamickými snímači absolutního chvění epro PR 9266, PR

Více

Analyzátor vibrací Adash 4300 - VA3 Dvoukanálová měření

Analyzátor vibrací Adash 4300 - VA3 Dvoukanálová měření ! Uživatelský manuál Analyzátor vibrací Adash 4300 - VA3 Dvoukanálová měření FW 03.07 BETA Ref: 18022005 KM Obsah Před prvním zapnutím analyzátoru... 3 Indikace slabých napájecích článků... 3 Odkazy...

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA 1. Technická specifikace Možnost napájení ze sítě nebo akumulátoru s UPS funkcí - alespoň 2 hodiny provozu z akumulátorů

Více

TESA HITS SPECIÁLNÍ MOŽNOST PROPOJENÍ: PROPOJTE VAŠE PŘÍSTROJE S BLUETOOTH KONEKTIVITOU ZA NEJLEPŠÍ CENY. HexagonMI.com TESAtechnology.

TESA HITS SPECIÁLNÍ MOŽNOST PROPOJENÍ: PROPOJTE VAŠE PŘÍSTROJE S BLUETOOTH KONEKTIVITOU ZA NEJLEPŠÍ CENY. HexagonMI.com TESAtechnology. TECHNOLOGY TESA HITS Version CZ EUR SPECIÁLNÍ MOŽNOST PROPOJENÍ: PROPOJTE VAŠE PŘÍSTROJE S BLUETOOTH KONEKTIVITOU ZA NEJLEPŠÍ CENY Platnost do 31.12.2018 - Ceny bez DPH HexagonMI.com TESAtechnology.com

Více

SHAFTALIGN Nový standard pro laserové ustavování

SHAFTALIGN Nový standard pro laserové ustavování SHAFTALIGN Nový standard pro laserové ustavování Více než čtyřicet let zkušeností v přesném ustavování hřídelů PRÜFTECHNIK Alignment Systems více než čtyři desetiletí nepřetržitého vývoje nejpřesnějších

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

1 ÚVOD 14 2 KDEZAČÍT SE SPOLEHLIVOSTÍASYNCHRONNÍCH ELEKTROMOTORŮ 16 3 BEZDEMONTÁŽNÍ TECHNICKÁDIAGNOSTIKA 17

1 ÚVOD 14 2 KDEZAČÍT SE SPOLEHLIVOSTÍASYNCHRONNÍCH ELEKTROMOTORŮ 16 3 BEZDEMONTÁŽNÍ TECHNICKÁDIAGNOSTIKA 17 Obsah 1 ÚVOD 14 2 KDEZAČÍT SE SPOLEHLIVOSTÍASYNCHRONNÍCH ELEKTROMOTORŮ 16 3 BEZDEMONTÁŽNÍ TECHNICKÁDIAGNOSTIKA 17 3.1 MOŽNOSTI POSUZOVÁNÍ TECHNICKÉHO STAVU ASYNCHRONNÍCH ELEKTROMOTORŮ 23 3.2 ZAČLENĚNÍ

Více

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou Jednosměrné měřicí soupravy: Tyto měřící soupravy měří pouze v jednom směru. Pro měření v druhém směru je nutné přemístění. Výhodou těchto souprav je nízká cena. Schéma zapojení těchto měřicích soustav

Více

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 3500 Jednoplynový detektor Rychlý a spolehlivý, přesný a nevyžadující údržbu až dva roky: Přístroj Dräger Pac 3500 je ideálním řešením pro průmyslovou osobní detekci oxidu uhelnatého, sirovodíku

Více

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH Elias Tomeh / Snímek 1

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH   Elias Tomeh / Snímek 1 doc. Dr. Ing. Elias TOMEH e-mail: elias.tomeh@tul.cz Elias Tomeh / Snímek 1 Kratší perioda znamená vyšší frekvence Elias Tomeh / Snímek 2 Elias Tomeh / Snímek 3 Elias Tomeh / Snímek 4 m s Hmotnost snímače

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Síový analyzátor / rekordér pechodových jev

Síový analyzátor / rekordér pechodových jev Technické údaje Síový analyzátor / rekordér pechodových jev Model PQ-Box 200 Detekce chyb Vyhodnocování kvality naptí podle norem EN50160 a IEC61000-2-2 (2-4) FFT analýza do 20 khz Naítání analýz, mení

Více

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Vysoce přesný ultrazvukový digitální tloušťkoměr Elcometer 307 je kalibrován při výrobě a jeho použití je tak velmi snadné. Je vhodný pro rychlé a přesné

Více

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ]

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ P i l y ] Pokosové pily Pily na dvojitý pokos Vyřezávací pily Pily pro klínové řezy a vybrání Pilové automaty Pilové automaty s pusherem elumatec Česká republika >CZ-25241

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1-

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- HHTQ88 Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- OBSAH 1. VLASTNOSTI 3 2. SPECIFIKACE. 3 2 1 Obecná specifikace 3 2 2 Displej jednotky / max. rozsah / rozlišení 5 3. POPIS ČELNÍHO PANELU. 5 3

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH Elias Tomeh / Snímek 1

doc. Dr. Ing. Elias TOMEH   Elias Tomeh / Snímek 1 doc. Dr. Ing. Elias TOMEH e-mail: elias.tomeh@tul.cz Elias Tomeh / Snímek 1 Elias Tomeh / Snímek 2 Elias Tomeh / Snímek 3 Elias Tomeh / Snímek 4 ZÁKLADNÍ VIBRODIAGNOSTICKÉ MĚŘICÍ METODY Měření celkových

Více

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 ruční bezdotykový teploměr Teploměr testo 830-T4 je profesionálním řešením pro bezdotykové měření teploty

Více

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Posuvné měřítko Vybaveno indukčním snímačem AOS (Advanced Onsite Sensor Pokročilý vestavěný snímač) Ruční měřidla a systémy přenosu dat Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko Nová

Více

REVEX profi II. Měřené veličiny:

REVEX profi II. Měřené veličiny: REVEX profi II REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 REVEXprofi získal na veletrhu Elektrotechnika

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace - technické specifikace DNS na laboratorní přístroje -15-2013 Kód Položka CPV kódy Název cpv Minimální požadované specifikace Počet ks Výrobce a typ Specifikace zboží

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Připojení přístroje A4101 k aplikaci DDS2000

Připojení přístroje A4101 k aplikaci DDS2000 " Uživatelský manuál Připojení přístroje A4101 k aplikaci DDS2000 Aplikace :! Přenos a archivace dat naměřených přístrojem A4101! Přenos pochůzky vytvořené v aplikaci DDS2000 do přístroje A4101 Vlastnosti

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1

Měřič. krouticího momentu /06/04/v1 Měřič krouticího momentu 2019/06/04/v1 DataTouch 3 - Analyzátor dat Datový analyzátor Data Touch 3 umožňuje kontrolu kvality, ktera se stává účinnou, rychlou a snadnou. S možností kombinování s různými

Více

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele.

Nákup poptávaných zařízení na základě zadání této veřejné zakázky je jediným možným způsobem naplnění potřeby zadavatele. Odůvodnění veřejné zakázky Dodávka zařízení pro zkušebnictví v oblasti technologie obrábění, dynamiky a tepla - Kompetenční centrum Kuřim část 1 a 6 dle 156 zákona č. 137/2006, ve znění pozdějších předpisů

Více

UŽIVATELSKÉ PROSTŘEDÍ

UŽIVATELSKÉ PROSTŘEDÍ UŽIVATELSKÉ PROSTŘEDÍ Instalace software Pro stažení software využijte adresu www.uk.fme.vutbr.cz - výzkum - únavové vlastnosti - vybavení - trvanlivosti ložisek, kde je program VDT_Basic (klient) určený

Více

Technické podmínky systému měření ojetí kolejnic OK-02

Technické podmínky systému měření ojetí kolejnic OK-02 Technické podmínky systému měření ojetí kolejnic OK-02 ROT-HSware s.r.o. Mezi Mosty 176 530 03 Pardubice 3 www.rothsware.cz Březen, 2004 www.rothsware.cz 1/7 1. Úvod Systém OK-02 slouží k měření příčného

Více

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu.

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu. Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj momentových nástrojů MTT02-50E Obj. číslo: 106001893 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 570,0 Ncm (50,0 lbin). Rozlišení 0,5 Ncm (0,02

Více

Verze Verze Verze Verze Verze 03.04

Verze Verze Verze Verze Verze 03.04 Verze 03.00 VA3 Loader 1.39 + Firmware - položka hlavního menu Při použití nové verze programu VA3 Loader 1.39 je možné uložit FW také do datové paměti. V hlavním menu FW je vytvořena nová položka Firmware,

Více

Přehled SIP telefonů. Aastra 5000 a Aastra 400. Jádro bezpečných telekomunikačních řešení

Přehled SIP telefonů. Aastra 5000 a Aastra 400. Jádro bezpečných telekomunikačních řešení Přehled SIP telefonů Aastra 5000 a Aastra 400 Jádro bezpečných telekomunikačních řešení SIP telefony Aastra Aastra 6730i» 3-řádkový LCD displej (16 znaků na řádek)» vynikající poměr cena/výkon» podpora

Více

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství Stránka č. 1 z 6 EurotestXE LLKO Novinky Katalog Ceník Objednávka Kalibrační služby Výstavy+semináře Ke stažení EurotestXE - špičkový multifunkční přístroj pro revize elektrických instalací Použití Technické

Více

POHON 4x4 JAKO ZDROJ VIBRACÍ OSOBNÍHO AUTOMOBILU

POHON 4x4 JAKO ZDROJ VIBRACÍ OSOBNÍHO AUTOMOBILU POHON 4x4 JAKO ZDROJ VIBRACÍ OSOBNÍHO AUTOMOBILU Pavel NĚMEČEK, Technická univerzita v Liberci 1 Radek KOLÍNSKÝ, Technická univerzita v Liberci 2 Anotace: Příspěvek popisuje postup identifikace zdrojů

Více

PXM50. Dotykový panel 15.6 DESIGO. Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100

PXM50. Dotykový panel 15.6 DESIGO. Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100 s 9 293 DESIGO Dotykový panel 15.6 Pro použití s webovým rozhraním PXG3.W100 PXM50 Kompaktní konstrukce s malou vestavnou hloubkou, pro montáž do dveří rozvaděče TFT displej s vysokým rozlišením, 16,7

Více

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125

Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Revizní přístroj Eurotest COMBO MI3125 Eurotest COMBO MI 3125 - špičkový kompaktní multifunkční přístroj pro provádění revizí dle požadavků ČSN 332000-6-61 Použití: Měření spojitosti Zkratový proud > 200

Více

REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1

REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 REVEXprofi II - špičkový přístroj pro kontroly a revize el. spotřebičů dle ČSN 33 1600 ed. 2 a pro kontroly pracovních strojů dle ČSN EN 60204-1 Měřené veličiny: - odpor ochranného vodiče proudem > 200

Více

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL

SONOPULS 492 NOVÝ MODEL Vrcholem série 4 je přístroj Sonopuls 492, jenž nabízí aplikaci ultrazvuku, elektroterapie a kombinované terapie za pomoci multifrekvenčních ultrazvukových hlavic o frekvenci 1 a 3 MHz a kompletní nabídky

Více

Aktivací DOWN módu je možné zkrátit dobu přenosu parametrů (pouze však za klidu měniče).

Aktivací DOWN módu je možné zkrátit dobu přenosu parametrů (pouze však za klidu měniče). Software MATRIX 2.0 POZNÁMKY K INSTALACI A POUŽITÍ 1. Požadovaná zařízení K vašemu počítači potřebujete navíc kabel pro přenos dat po sériové lince s označením MX-PC. Tento kabel spojuje rozhraní vašeho

Více

Digitální profiloměr Elcometer 224

Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl.

BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157. obchod@btl.cz www.btl. BTL zdravotnická technika, a.s. Šantrochova 16, 162 00 Praha 6 tel./fax: +420 235 363 606 +420 235 361 392 +420 235 364 157 obchod@btl.cz www.btl.cz Všechna práva vyhrazena. 2007 BTL zdravotnická technika,

Více