Zápis Z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 4. dubna 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis Z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 4. dubna 2013"

Transkript

1 Zápis Z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 4. dubna 2013 Přítomni: mluveni: Hosté: Fruhbauer Jan Geist Jiří, Hájek Ladislav, Mgr. Hájek tto, Halama Jiří, Hošák Albert, Ing. evole Josef, Panáček Josef, Ing. Šmíd Karel Štukhejl Marek, Tonar Radoslav, Ing. Uttendorfský Aleš, Uttendorfská Božena Zvolánek Jiří Nevole František evolová Marie, Havlíček Lubomír, Burian David, Štěpán Zdeněk Zápis o hlasování: x pro - x proti - x zdržel se hlasování Program: Zahájení Volba ověřovatelů Kontrola usnesení z minulého jednání Schválení programu jednání Příspěvky spolkům Prodej bytového domu čp. 220 Veřejná zakázka malého rozsahu na projektové služby "Kanalizace Havlíčkova Borová" Příspěvek na obyvatele pro MAS Havlíčkův kraj Stavební parcely u vodárny Různé Závěr a ČV 1. ZAHÁJENÍ Starosta přivítal přítomné a zahájil jednání. 2. VLBA VĚŘVATELŮ Byli zvoleni ověřovatelé zápisu: Halama Jiří, Hošák Albert. Předkladatel návrhu: Mgr. Hájek tto. Hlasování: (zdrželi se Halama Jiří, Hošák Albert). Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení Č. 1/4/ K TRLA USNESENÍ Z MINULÉH JED r Í Byla provedena kontrola usnesení z minulého jednání. Dotazy a upřesnění k jednotlivým bodům březnového usnesení a k projednávaným bodům: Zvolánek Jiří - dotaz na výsledek ve věci žádosti Alberta Hošáka o změnu přednosti v jízdě - starosta upřesnil že bude řešeno až po celkové kolaudaci rekonstruované silnice III/3507 Radary a jejich umístění v městysi - Radoslav Tonar dotaz na umístění rad aru u mateřské školy; Halama Jiří - návrh doplnit radar u MŠ blikající cedulí upozorňující na děti. K usnesení č. 18/3/2013: starosta informovalo usnesení zjednáni České obce sokolské, kterým ČS odkládá rozhodnutí o dlouhodobé výpůjčce sokolovny Městysi Havlíčkova Borová, a požaduje předložit studii investičního záměru + hrubý rozpočet a také návrh smlouvy o výpůjčce.

2 Za tupitelstvo městyse bere na vědomí výpis z usnesení z 32. zasedání České obce sokolské, kterým odkládá rozhodnutí ve věci dlouhodobé výpůjčky sokolovny Městysi Havlíčkova Borová. Zastupitelstvo městyse schvaluje usne ení z minulého jednání. Předkladatel návrhu: Mgr. Hájek tto. Hlasování: (zdržel se Tonar Radoslav). Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 2/ SCHVÁLE Í PRGRAMU JEDNÁNÍ Zastupitelstvo městyse schvaluje program jednání. Předkladatel návrhu: Mgr. Hájek tto. Hlasováni: Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 3/4/ PŘÍSPĚVKY SPLKŮM Božena Uttendorfská jménem finančního výboru představila přítomným žádosti jednotlivých spolků, které fmanční výbor posoudil a navrhuje následující příspěvky z rozpočtu městyse na rok 2013: Zadatel Učel Požadovaná Doporučená částka částka SDH Havlíčkova Materiálové vybavení pro mladé Borová hasiče Sachový kroužek Cestovné, startovné Letní šachové soustředění 7000 Sachový turnaj Předvánoční šachový turnaj Digitální šachové hodiny dborná literatura Myslivecké sdružení Rybářské závody pro děti Výsadba ovocných dřevin 5000 Cinnost kroužku Mladý myslivec Týdenní pobyt v přírodě Výlet s MŠ S TrojHáček Dětský kroužek akce revitalizace rybníka S JenTak Pořízení opony ZS Výměnný pobyt Polsko TJ Sokol Havl. Borová Nákup sedáků + cvičební pomůcky Včelařský svaz Pořízení nádoby na vyvářeni vosku H.Borová Celkem Nevole Josef vznesl dotaz, zda podali vyúčtování dotací za rok 2012 všichni žadatelé. Tonar Radoslav doporučil při posuzování žádostí o příspěvek z rozpočtu městyse v roce 2014 sestavit komisi k posouzení jednotlivých žádostí. David B. (host) vznesl dotaz, zda by nebylo možné uveřejnit jednotlivé žádosti o dotace vždy na webových stránkách městyse, aby byly zcela transparentní a přístupné veřejnosti.

3 Zastupitelstvo městyse schvaluje dotace spolkům z rozpočtu městyse pro rok 2013 v následující výši: Zadatel Učel Dotace SDH Havlíčkova Materiálové vybavení pro mladé Borová hasiče Sachový kroužek Cestovné, startovné 4000 Letní šachové soustředění Šachový turnaj 3000 Předvánoční šachový turnaj Digitální šachové hodiny 4000 dborná literatura Myslivecké sdružení Rybářské závody pro děti 3000 Výsadba ovocných dřevin Cinnost kroužku Mladý myslivec Týdenní pobyt v přírodě Výlet s MS S TrojHáček Dětský kroužek, akce, revitalizace rybníka S JenTak Pořízení opony ZS Výměnný pobyt Polsko TJ Sokol Havl. Borová Nákup sedáků + cvičební pomůcky Včelařský svaz Pořízení nádoby na vyváření vosku 7500 H.Borová Celkem Předkladatel návrhu: Uttendorfská Božena. Hlasování: Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 4/4/ PRDEJ BYTVÉH DMU ČP. 220 Zastupitelé zvážili varianty záměru prodeje nájemních bytů v domě čp V rozpravě prodiskutovali podrobnosti týkající se možné prodejní ceny, zaj ištění znaleckých posudků a postupu při možném prodeji. Místostarosta seznámil přítomné s ročními příjmy z pronájmu bytů v čp. 220, s přibližnými provozními náklady, stavem bytového domu a investičními potřebami. Místostarosta navrhnul hlasovat o záměru prodeje bytového domu čp. 220 a následně uspořádat schůzku Rady městyse se všemi nájemniky za účelem pečlivého prodiskutování. Tonar Radoslav navrhnul odložit tento bod na příští jednání zastupitelstva a do té doby shromáždit veškeré podklady nezbytné pro rozhodnutí. Zastupitelstvo městyse pověřuje Radu městyse shromážděním veškerých podkladů nezbytných pro rozhodnutí o prodeji bytového domu čp Zastupitelstvo městyse odkládá prodej bytového domu čp Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 5/4/ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉH RZSAHU NA PRJEKTVÉ SLUŽBY "KANALIZACE A ČV HAVLíČKVA BRVÁ" Místostarosta informovalo možnostech získání dotace na kanalizaci + čističku odpadních vod.

4 Zastupitelstvo městyse schvaluje vypsání zakázky malého rozsahu na zajištění projektových služeb na akci: "Kanalizace a ČV Havlíčkova Borová". Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 6/4/2013. Zastupitelstvo městyse schvaluje 3-člennou komisi na výběr dodavatele projektových služeb na akci: "Kanalizace a ČV Havlíčkova Borová" ve složení: Mgr. Hájek tto, Ing. Uttendorfský Aleš, Hájek Ladislav. áhradníci: Ing. Šmíd Karel, Geist Jiří, Tonar Radoslav. Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 7/4/ PŘÍSPĚVKY MAS Starosta informovalo nedávném zasedání valné hromady Havlíčkův kraj o.p.s., na kterém došlo ke schválení navýšení příspěvku na obyvatele ze 6 Kč na 10 Kč. V následné rozpravě diskutovali zastupitelé nad opodstatněním tohoto navýšení, nad účelem založení místní akční skupiny Havlíčkův kraj, nad získanými finančními prostředky od založení MAS do dnešního data a také nad možnostmi získání dotací z rozpočtu MAS v budoucnu. Zastupitelstvo městyse schvaluje navýšení členského příspěvku do MAS ze 6 Kč na 10 Kč na obyvatele a zároveň schvaluje rozpočtovou změnu na výdajové straně rozpočtu Městyse Havlíčkova Borová pro rok 2013 v odpovídající výši. Předkladatel návrhu: Mgr. Hájek tto. Hlasování: (proti Panáček Jiří, zdržel se Zvolánek Jiří). Zastupitelstvo městyse schvaluje. U nesení č. 8/4/ STAVEBNÍ PARCELY U VDÁRNY Místostarosta informovalo aktuálních variantách studie parcel u vodárny - studie počítá celkem s 9 parcelami, nutno vyřešit směnou u pozemku pana Bohuslava M. Štukhejl Marek se dotázal na stanovisko CHK - dle odpovědi místostarosty je zaneseno v územním plánu, zatím jde pouze o studii. Starosta dal na zvážení variantu propojení slepé silnice v ulici U vodárny s ulicí Polní. Zastupitelstvo městyse schvaluje variantu č. 15 uspořádání stavebních parcel v lokalitě u vodárny. Zastupitelstvo městyse schvaluje. Usnesení č. 9/4/ RŮZNÉ a) BDY S TRJHÁČEK Havlíček Lubomír jménem TrojHáček přednesl dva body: Řešení přístupové cesty k rybníku V Kopaninách - odpověd' místostarosty: nelze řešit do ukončení pozemkových úprav - předpokládaný termín květen - červenl Pytle na odpadky k ukládání komunálního odpadu u rybníku v Kopaninách b) MÍSTNÍ SPLKY Rada městyse navrhuje sezvat představitele jednotlivých spolků působících v městysi a vytvořit / zkoordinovat plán jednotlivých akcí pořádaných v průběhu roku.

5 c) STAV RZPRACVA ÝCH ŽÁDSTÍ DTACE A SCHV ÁLENÝCH AKCÍ Starosta informovalo podaných žádostech (rekonstrukce půdních prostor ŽŠ, přírodní zahrada MŠ), plánu prací při zateplení úřadu městyse a MŠ. d) PRADEK NA MÍST ÍM HŘBITVĚ Zastupitelé diskutovali o možnostech zlepšení stavu pořádku na místním hřbitově a možnostech umístění kontejneru na odpad. Upozornění na udržování pořádku bude uveřejněno v Borovských listech. ZM bere na vědomí: Informaci starosty o přípravách na tradiční pálení čarodějnic - v této souvislosti starosta vyslovil názor, že pořádání akce žáky 8. třídy ZŠ se letos uskuteční naposledy. Havlíček Lubomír za S TrojHáček oznámil nový koncept pořádání pálení čarodějnic společně s dětským kroužkem mladých myslivců. Návrh starosty na upravení textu a náklad ve výši 4 tisk. Kč v rámci uveřejnění textu o Městysu Havlíčkova Borová na ~ A4. Upřesňující informace starosty v souvislosti s nadcházející Akcí Čistá Vysočina. Upřesnil, že do akce je přihlášena Základní škola a Mateřská škola Havlíčkova Borová a Městys Havlíčkova Borová. Vyzval ostatní spolky k účasti při úklidu. Havlíček Lubomír za S TrojHáček potvrdil účast na Akci Čistá Vysočina a navíc na akci Čistá řeka Sázava, která probíhá paralelně. Informaci starosty týkající se umístění odpadkových košů na veřejných prostranstvích. Informaci starosty o nově zakoupených lavicích na chodbě zdravotního střediska. Zhodnocení zimní údržby rekonstruované silnice 111/3507a návrh umístit nadcházející zimní sezónu za účelem usnadnění zimní údržby při okraji silnice kůly. 11. ZÁVĚR V Havlíčkové Borové dne Zapsala: Ing. Burianová Linda:. věřili: Halama Jiří:. Hošák Albert:.

6 US ESE Í z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 4. dubna 2013 Č. 1/4/2013 ZM schvaluje ověřovatele zápisu: Halama Jiří, Hošák Albert. č.2/4/2013 ZM schvaluje usnesení z minulého jednání. č.3/4/2013 ZM schvaluje program jednání. č.4/4/2013 ZM schvaluje dotace spolkům z rozpočtu městyse pro rok 2013 v následující výši: Žadatel Účel Dotace SDH Havlíčkova Borová Materiálové vybavení pro mladé hasiče Šachový kroužek Cestovné, startovné 4000 Letní šachové soustředění Šachový turnaj 3000 Předvánoční šachový turnaj 1000 Digitální šachové hodiny 4000 dborná literatura 1000 Myslivecké sdružení Rybářské závody pro děti 3000 Výsadba ovocných dřevin Činnost kroužku Mladý myslivec Týdenní pobyt v přírodě Výlet s MŠ 1000 S TrojHáček Dětský kroužek, akce, revitalizace rybníka S JenTak Pořízení opony 14000

7 ZŠ Výměnný pobyt Polsko TJ Sokol Havl. Borová Nákup sedáků + cvičební pomůcky Včelařský svaz H.Borová Pořízení nádoby na vyváření vosku 7500 Celkem č.5/4/2013 ZM odkládá prodej bytového domu čp č.6/4/2013 ZM schvaluje vypsání zakázky malého rozsahu na zajištění projektových služeb na akci: "Kanalizace a ČV Havlíčkova Borová". č.7/4/2013 ZM schvaluje 3-člennou komisi na výběr dodavatele projektových služeb na akci: "Kanalizace a ČV Havlíčkova Borová" ve složení: Mgr. Hájek tto, Ing. Uttendorfský Aleš, Hájek Ladislav. Náhradníci: Ing. Šmíd Karel, Geist Jiří, Tonar Radoslav. č.8/4/2013 ZM schvaluje navýšení členského příspěvku do MAS ze 6 Kč na 10 Kč na obyvatele a zároveň schvaluje rozpočtovou změnu na výdajové straně rozpočtu Městyse Havlíčkova Borová pro rok 2013 v odpovídající výši. č.9/ ZM schvaluje variantu č. 15 uspořádání stavebních parcel v lokalitě u vodárny. ;r;':::!/ ---~------~--~-~ místo starosta

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 10. ledna 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 10. ledna 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 10. ledna 2013 Přítomni: Bc. Janáček Jakub, Geist Jiří, Hájek Ladislav, Mgr. Hájek Otto, Hošák Albert, Ing. Nevole Josef, Štukhejl

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 8. března 2012

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 8. března 2012 Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 8. března 2012 Přítomni: Hájek Ladislav, Mgr. Hájek Otto, Geist Jiří, Bc. Janáček Jakub, Janáček Tomáš, Nevole František, Ing. Šmíd

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 13. ledna 2011

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 13. ledna 2011 I Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 13. ledna 2011 Přítomen: Geist Jiří, Hájek Ladislav, Mgr.Hájek Otto.Bc.Janáček Jakub, evole František, Ing. Šmíd Karel, Štukhejl

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 14. prosince 2012

Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 14. prosince 2012 Zápis z jednání Zastupitelstva městyse Havlíčkovy Borové konaného dne 14. prosince 2012 Přítomni: Omluveni: Hosté: Bc. Janáček Jakub, Friíhbauer Jan, Geist Jiří, Hájek Ladislav, Mgr. Hájek Otto, Nevole

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 37. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 4.6. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V., Kotrba

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne od 17:00 hodin. v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy Zápis z 4. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 20.03.2019 od 17:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Abertamy 1. Zahájení Starostka města paní J. R. přivítala přítomné členy zastupitelstva

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ - 0 Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 30.3.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod.

Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Zápis z 33. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 24. ledna 2013 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel, Havelka, Vladimír Vališ, Jiří Beran, Josef Adámek, Marie Machová, Josef

Více

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 5. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. února 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Korek Vladimír, Illek František, Vališ Vladimír, David Josef, Šnábl Jan (příchod v 19.25

Více

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013

Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 7. 2013 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:02

Více

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 6. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.3.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadě Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 5 resp.6

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTV A MĚSTYSE HA VLÍČKOV A BOROVÁ KONANÉHO DNE 11. listopadu 2010

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTV A MĚSTYSE HA VLÍČKOV A BOROVÁ KONANÉHO DNE 11. listopadu 2010 ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTV A MĚSTYSE HA VLÍČKOV A BOROVÁ KONANÉHO DNE 11. listopadu 2010 Přítomen: Frůhbauer Jan, Geist Jiří, Hájek Ladislav, Mgr.Hájek Otto, Hájková Jaroslava, Bc.Janáček Jakub,

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013.

Předsedkyně finančního výboru přečetla zprávu finančního výboru č. 4 ze dne 2.3.2013. Zápis číslo 23/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 10.4.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. Jaroslav Řezáč, Ing.

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 1 / 2018 ze dne 24. 1. 2018 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 1. 2018 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Rokytnice nad Rokytnou, č. 35 ze dne 19.8.2009 Místo konání: Úřad městyse Rokytnice nad Rokytnou, kancelář starosty Zahájení zasedání dne 19.8.2009 v 19:00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan

Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk dle presenční listiny. Omluveni: Ing. František Kujan Zápis č. 1/2008/10 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 27. 2. 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: 14 členů Zastupitelstva městyse Krucemburk

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 30. prosince 2014 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček J. Omluvena:

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 5. dubna 2017 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Miroslav Čepčář, Ladislav Beran, Ing. Pavlína Jedličková,,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 30.6.2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 6 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod.

Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zápis z 24. Zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 18.12.2012 od 18.00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Butoves (dále jako zastupitelstvo ) zahájil a řídil

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 19. 12. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 918/2014/OUNE Celkem přítomno: 13 Členů obecního zastupitelstva

Více

31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS

31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS 31. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 11. září 2018 ZÁPIS Přítomni: 5 Zástupci veřejnosti: 0 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Prodloužení nájemních smluv v obecních bytech

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích

o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018, konaného dne 11. 07. 2018 v Těšeticích Starostka obce zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2018(dále jen

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS

1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS 1. ustavující zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 5. listopadu 2018 ZÁPIS Přítomni: 1. Mgr. Dagmar Havlová 2. Barbora Skrbková 3. Ing. Jolana Ondráčková 4. Bc. Aneta Šmídová 5. Vojtěch Halama

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod.

Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Zápis z 21. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 8. března 2012 v 18:00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Hynek Čada, Vítězslav Krbálek,

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce

OBEC HUSLENKY. Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Přítomní: Hosté: Začátek: Zapisovatel: Program: Zápis z 5. zasedání rady obce Huslenky konaného dne 25. ledna 2011 v kanceláři starosty obce Oldřich Surala, Mgr. Helena Jurčíková, Mgr. Jarmila Kopecká,

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015 ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov, konaného dne 18.8.2015 Zasedání Zastupitelstva obce Zbýšov bylo zahájeno starostkou Květou Němcovou v 18,oo hodin na Obecním úřadě ve Zbýšově. Dnešní zastupitelstvo

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích

Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne v Přibyslavicích Zápis z 10. schůze zastupitelstva obce Vlkaneč konané dne 12.9.2018 v Přibyslavicích Přítomní zastupitelé: Klaus Josef, Kořínek Bohuslav, Novák Oldřich, Pavlas Stanislav, Pavlas Václav, Semrádová Bohumila,

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 4. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 9. dubna 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Koldín dne 29.5.2018 Přítomni: Aleš Zeman, Karel Kameník, Zdenka Konárková, Luděk Brandýský, Jiří Stárek, Petr Zítko, Tomáš Absolon Hosté: František Brandýský,

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod.

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Zápis z 26. zasedání zastupitelstva městyse Višňové zahájeného dne 21. června 2012 v 18,00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Vladimír Vališ, Josef Šnábl (od 18.11), František Illek, Jiří Beran,

Více

starosty Bezúplatný převod pozemku parc. č. 255/17 v k. ú. Strančice do programu Zastupitelstva obce Strančice. Diskuse: Usnesení č. Z /1. při

starosty Bezúplatný převod pozemku parc. č. 255/17 v k. ú. Strančice do programu Zastupitelstva obce Strančice. Diskuse: Usnesení č. Z /1. při Zápis č. Z-18-01 ze zasedání Zastupitelstva obce Strančice ze dne 12. března 2018 ve Strančicích. Zahájeno: v 19 hodin Přítomni: Ing. Ivana Fiedlerová, Miloslav Janda, Ing. Hana Jarošová, Karel Řepka st.,

Více

Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne

Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne Z á p i s z 34. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 25.6. 2018 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 19:45 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, O. Burda, Mgr. M. Čermáková, Bc. Robert Hájek,

Více

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z II. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 22. 12. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z XI/2017 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.12.2017, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.12.2017, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích

Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne v Těšeticích Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019, konaného dne 20. 2. 2019 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice v roce 2019 (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 10/2010 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 13.12.2010 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 19.50 hodin PŘÍTOMNI: NEPŘÍTOMEN: OMLUVENI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek,

Více

Město Abertamy, Farní 2, Abertamy

Město Abertamy, Farní 2, Abertamy Farní 2,362 35 Abertamy Město Abertamy, U S N E S E N Í z 35. zasedání zastupitelstva města Abertamy, které se uskutečnilo dne 4.3.2009 od 17,00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Abertamy Jednání řídil: Lakatoš

Více

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN

Z Á P I S č. 3 / ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE OD 18:30 HODIN Z Á P I S č. 3 / 2 0 1 9 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VRÁBČE KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ VRÁBČE DNE 6.3.2019 OD 18:30 HODIN Zasedání řídil: starosta obce František Ohrazda Přítomni členovézo: Ohrazda, Fessl,

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 10 / 2015 ze dne 16. 12. 2015 Místo a datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 16. 12. 2015 v 19:30 hodin Přítomni:

Více

7. zasedání zastupitelstva obce Kuchařovice

7. zasedání zastupitelstva obce Kuchařovice 7. zasedání zastupitelstva obce Kuchařovice Výpis z 7. zasedání zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 6.5. 2019 v zasedací místnosti Obecního úřadu Kuchařovice, 8. května 211 Bod č. 1 Zahájení Zasedání

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle

Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 11/2016 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle Strana 1 Č.j. 899/02/2016 konaného dne 19.12.2016 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ladislav

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 2. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 30. 12. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 2.

Více

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 18. 11. 2014. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 16,00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 Dobrovolný svazek obcí Tišnovsko Radniční 14, 666 01 Tišnov ZÁPIS Z JEDNÁNÍ SPRÁVNÍHO VÝBORU DSO SV č. 5/2016 dne 3.6.2016 od 15:00 hodin, Centrum služeb DSO Zahájení: Jednání správního výboru DSO Tišnovsko

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2013 konaného dne 4. 11. 2013, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Obec Kyselka tel., fax 353941127, 353941289 Zastupitelstvo obce Kyselka e-mail: starosta@obeckyselka.cz 362 72 Kyselka http://www.obeckyselka.cz IČ: 00254762 Č. j. 337/2013 Usnesení z 11. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kostelní Radouň konaného dne 7. 12. 2018 Přítomní: P. Vaňásek, L. Ayrer, J. Lukš, A. Miláčková, R. Miláček, M. Potužáková, Mgr. L. Skořepová Omluvení: Hosté: viz příloha

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 44. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 5.11. 2012 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing.Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00

Těchobuz 60, 395 01 Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009. konaného dne 17.září 2009 v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00772/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2009

Více

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 10. 8. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 8. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 15. července 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013

Z Á P I S. 1. Ověření zápisu 13. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6.2.2013 Z Á P I S 14. zasedání Zastupitelstva obce Rybí konaného dne 25. 3. 2013 Přítomno : 12 (omluvili se: Petr Purmenský, David Bajer a Martin Pospěch) Občanů : 6 Místo konání : sál pohostinství Beseda Čas

Více

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích

Zápis č. 8/2011. ze zasedání ZO Malotice ze dne od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích Zápis č. 8/2011 ze zasedání ZO Malotice ze dne 28.9. 2011 od 19:00 hod., v zasedací místnosti obecního úřadu v Maloticích. Přítomni: Jirkovská Radka, Mgr. Tereza Jirkovská, Kallaschová Bohumila, Kaše Jiří,

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2013 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 06. 11. 2013 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne

Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne Zápis o průběhu 1. zasedání zastupitelstva obce Šumná konaného dne 21. 1. 2019 Starosta Petr Cejpek (předsedající) zahájil 1. zasedání Zastupitelstva obce Šumná (dále jen zastupitelstvo obce ) v 18.00

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13.4. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 4. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 2. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne v zasedací místnosti kulturního domu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Lhota, konaného dne 23. 12. 2015 v zasedací místnosti kulturního domu. Přítomni: Širůček Z., Šebek P., Müller J., Havránek J., Opluštil P., Sokol Petr, Sokol

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod.

Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Zápis z 42. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 17. října 2013 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl, Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef

Více

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 11.5. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 5. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne

Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne Zápis z 35. jednání Zastupitelstva Města Kryry konaného dne 27.11. 2013 Místo konání: zasedací místnost MěÚ Kryry Termín konání: 27.11. 2013 Přítomni: Omluven: Přítomno: p. Brda Miroslav, p. Michálek Vojtěch,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 17/3/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Maryška, Niedermertl, Arafa, Štecher,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Přítomni: Buchal, Bureš, Dvořák, Kocourek M., Kocourek P., Lupač, Mach, Setnička, Štika Zapisovatel: Dvořák

Více

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne

Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne Z á p i s č. 1/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konaného dne 8.2.2018 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 hod. do: 20:05 hod. František

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více