NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN"

Transkript

1 NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY AMFITEÁTR ZÁMECKÉ ZAHRADY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA ZAČÁTEK OD HODIN

2 LETNÍ KINO J E F ENOMÉN Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava, koncert nebo ples. Kino však není jen poklidné sledování oživlých obrázků, ale také o setkávání se. Snad každý rád vzpomíná na první rande, které povětšinou probíhalo právě v kině. Filmová projekce - to je také inspirace. Francouzský umělec Jean Effel říkal, že kino je čerpací stanicí zážitků a fantazií. Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Téměř každý v nějakém byl nebo o něm alespoň slyšel od svých blízkých. Promítání pod širákem má nezaměnitelné kouzlo, protože není větší romantiky, než pod hvězdnou oblohou sledovat hvězdy stříbrného plátna. Zážitek z projekce v přírodě má v sobě rozměr, který nikde jinde nenajdete. To si uvědomuje stále více lidí. Ty starší přivádí do letního kina nostalgie, mladší generaci pak touha po nových zážitcích. Letní kina jsou v tuzemsku aktuálně nesmírně populární a podle průzkumů jim dává většina populace přednost před multiplexy. Před deseti lety však byla letní kina na okraji zájmu a nikdo je nechtěl pořádat tvrdilo se, že diváci mají vyšší nároky, dané multiplexy, a nestojí o venkovní a méně komfortní projekce. Ti, kdož vsadili na nostalgii filmových fanoušků a skutečnost, že filmoví fanoušci nepodléhají tak snadno novým trendům, jejich intuice je nezklamala. Po úspěchu Pardubického letního kina ( ) tak začaly podobné projekty postupně vznikat na filmových festivalech a poté se k nim začala vracet i velká krajská města. Dnes už lze najít letní kina i v těch nejmenších vesnicích, ovšem jejich úroveň se značně liší. Nepromítají dva měsíce v kuse, nedisponují premiérovými tituly, ani je nepřijíždějí uvádět tvůrci samotní. Nemohou se pyšnit špičkovým technickým vybavením, ale i rozsáhlým gastronomickým zázemím, a především nejsou po celou dobu pro všechny zdarma.

3

4 HL VNÍ IDE Hrochův Týnec zažije léto, plné hvězd! Každý prázdninový víkendový večer zpříjemní místním i turistům romantický letní biograf. Obyvatelé a návštěvníci Hrochova Týnce tak budou mít možnost strávit prázdninové letní večery tím nejromantičtějším způsobem: s hvězdami stříbrného plátna před očima a s hvězdnou oblohou nad hlavou. Letní kino Týniště nad Orlicí ale nemusí být pouze obyčejným letním kinem: pořádat jej mohou organizátoři největšího letního kina v republice, promítat se bude na obří mobilní plátno nejnovějšími projekčními i audio systémy a speciálně bude sestaven i program. A co víc: všichni návštěvníci budou mít vstup zcela zdarma!

5

6 D M TU GI KÁ KL DB OG MU Velký akcent bude od počátku kladen na dramaturgickou skladbu programu. Tím se Letní kino v Hrochově Týnci odliší od většiny podobných kin v republice nebude zařazovat filmy ad hoc, ale systematicky, aby diváci mohli vnímat filmovou tvorbu v určitém kontextu a zejména souvislostech /společenských, politických i historických/. Filmy budou pečlivě vybírány tak, aby si každý divák odnesl co nejkomplexnější obraz o současné kinematografii. Pro zasvěcenější filmové diváky mohu být připraveny jako bonusy filmové retrospektivy významných tuzemských režisérů. Součástí budoucího programu Letní kino v Hrochově Týnci mohou být, za předpokladu diváckého zájmu, také občasné festivaly. Na projekce českých snímků budou zvány delegace tvůrců, kteří svá díla představí a poté s nimi mohou diváci diskutovat. Letní kino v Hrochově Týnci tak může být prospěšné tuzemské i zahraniční kinematografii, protože jasně dokáže, že film rozhodně není ani přežité médium, ani zastaralá forma komunikace, jež je dávno za zenitem.

7

8 Š I KOVÉ TE HNI KÉ ZÁZEMÍ K maximální divácké atraktivitě jednotlivých projekcí nadcházejícího ročníku Letní kino v Hrochově Týnci í může přispět také kombinace technologie mobilního kina s pevně instalovanou částí techniky (rám na plátno, ozvučení, dřevěné dočasné stavby). Touto kombinací bude možné vytvořit dokonale ozvučený a kompletně vybavený biograf s velkým plátnem a patřičným zázemím na místech, kde by za normálních okolností promítání nebylo možné. Nad to za významných ekonomických úspor. V amfiteátru zámeckých zahrad tak může opět vyrůst moderní kino, jehož návštěvníkům se dostane podívané, která se kvalitou projekce vyrovná špičkovým multiplexům. Na rozdíl od kamenné konkurence však díky daleko romantičtějšímu prostředí nabídne divákům nesrovnatelně silnější kulturní zážitek. Spojení know-how, zázemí a profesionálního servisu, nemajícího v České republice konkurenci, lze velmi efektivně využít v případě realizace Letního kina v Hrochově Týnci.

9

10 ŘÍNO LETNÍOKIN KIN O MĚ TO Letní kino v Hrochově Týnci se tak může podílet nejen na rozvoji turismu, ale skrze mediální odezvu, také na šíření dobrého jména Hrochova Týnce po celé České republice. Případný nadcházející ročník na nabídne léty prověřenou a propracovanou dramaturgickou koncepci, řadu překvapení v podobě pozvaných filmových delegací či doprovodných akcí. S vysokou mírou pravděpodobnosti lze předpokládat, že počet spokojených návštěvníků vzroste již prvním dnem prázdninového promítání a denní návštěvnost bude atakovat kapacitu areálu. Tak jako tomu bylo v rámci prvního ročníku.

11 VÝHOD EKL M V LETNÍM KINĚ V OKÁ HODNOT Z M TOV TELNO TI Reklama v letním kině vykazuje vysoké hodnoty zapamatovatelnosti. Jakékoli sdělení na velkoplošném plátně znamená začátek kulturní akce a divák je stejně soustředěný jako při sledování filmu. Vnímání reklamy je v tomto případě maximální, umocněno velikostí plátna a zvukovými efekty díla. Návštěvníci letního kina jsou pozorným publikem. Protože se nachází v unikátním ničím nerušeném mediálním prostředí, jsou mnohem více dostupní reklamnímu sdělení. Bez dálkových ovladačů a jiných prostředků, které vyrušují diváckou a poslecho-vou zkušenost, jsou návštěvníci letního kina považováni za jednu z nejdostupnějších skupin. Pozornost diváků dokazuje vysoké povědomí o reklamním obsahu. OZITIVNÍ VNÍMÁNÍ EKL M Zatímco u některých médií je reklama vnímána rušivě a negativně, v letním kině je tomu naopak. Návštěvníci letního kina jsou reklamě otevřeni a považují reklamu za příjemné zpestření. Dvě třetiny diváků uvádí, že jim nevadí reklamní spoty před filmem. Reklama na plátně letního kina je tak více akceptována než například internetová nebo televizní reklama. Přispívá k tomu pozitivní vnímání letního kina jako místa, kde návštěvníci tráví příjemné, romantické chvilky se svými přáteli nebo příbuznými. Diváci usednou do orosené trávy a dobře naladění čekají na setkání se svými oblíbenými filmovými hrdiny. ŘE NÉ Z ÍLENÍ VELMI T KTIVNÍ ÍLOVÁ KU IN Výhodou tohoto způsobu reklamy v porovnání s klasickými médii je také možnost velmi přesně a efektivně zaměřit cílovou skupinu. Tvoří ji zejména lidé ve věku pod 35 let. Obvykle se jedná o lidi, kteří více cestují, sportují, zúčastňují se outdoorových aktivit. EKL MU V LETNÍM KINĚ NELZE V NOUT NI ŘE NOUT

12

13 O G E LETNÍHO KIN Od prvního okamžiku by měla být věnována zvýšená pozornost propagaci a PR aktivitám. Spojení atraktivního programu, komfortního areálu s kvalitním servisem a vstupem zdarma, vše ozvláštněno účastí filmových delegací, garantuje zájem egionálních médií. Tím bude intenzivně propagováno nejen kino samotné, ale především Hrochův Týnec, který se tak přirozeně stane nositelem další kulturní tradice. Aktivity v oblasti public relations mohou probíhat souběžně po několika liniích tisknout se budou programové letáky formátu A5 programové brožury formátu A6, případně plakáty formátu A1 s programem. Obzvlášť velký důraz by měl být kladen kladen na pravidelnou spolupráci s novináři z audiovizuálních i tištěných médií, kteří budou zváni jak na tiskové konference, tak na besedy s filmovými tvůrci, kde získají exkluzivní prostor pro rozhovory a reportáže. Intenzivně doporučujeme pracovat s novými médii a budeme jejich prostřednictvím jednotlivé projekce propagovat, což navíc přinese rychlou zpětnou vazbu od návštěvníků a tím pádem nám umožní pružně reagovat na jejich aktuální požadavky a potřeby.

14

15 N V ŽENÉ BONU OLU Á E Vzhledem k dílčím nedostatkům realizace loňského ročníku si Vám dovolujeme nabídnout několik bonusů, jako kompenzaci a poděkování za dlouhodobou spolupráci. Za přínosné považuji zejména následující: bezplatného zapůjčení promítacího plátna bezplatné zapůjčení kompletně vybaveného dřevěného baru s občerstvením, viz foto bezplatné zapůjčení plastových židliček samozřejmostí součinnost při sestavení stabilního týmu pořadatelů a provozovatele občerstvení zprostředkování spolupráce s akciovou společností Pardubický pivovar S projektem Letního kina v Hrochově Týnci jsme se za dobu jeho konání již ztotožnili, pročež bychom rádi přispěli k vytvoření rodinné atmosféry jejímž základem bude stabilní tým pořadatelů, sestavený ve spolupráci s panem Petrem Dolanem a především Vaším úřadem. Vzhledem k zásadnímu milníku v historii Pardubického letního kina, které po 13 letech kočování získala stálou adresu na následujících 10 let, nelze očekávat kolizi termínů vzniknuvší v loňském roce. 14. ročník Pardubického letního kina nad to startuje svou 14 sezonu již 14. května 2019.

16

17

18 ŘED T VENÍ DOD V TELE Předkladatelem této koncepce je společnost Cinema Time s.r.o. pořádající již 13 let Pardubické letní kino Pernštejn, které z malé regionální akce stalo největším letním kinem v České republice a svým rozsahem, dálkou trvání a dramaturgií unikátním projektem v celé střední Evropě. Milovníci filmu i filmaři samotní si ho za 13 let jeho existence velmi oblíbili, což může potvrdit jak 650 tisíc spokojených diváků, tak řada osobností, které do letního kina pravidelně jezdí představit své filmy, například režiséři Juraj Herz, Jan Hřebejk, Fero Fenič, Filip Renč, Zdeněk Troška, Irena Pavlásková, Olga Špátová, Miloslav Šmídmajer, Zdeněk Zelenka, Dan Přibáň, Jan Chicago Novák, Jiří Chlumský, Čestmír Kopecký a další. Nejen díky tomu se každý ročník těší velkému zájmu celostátních a regionálních médií. Úspěch Pardubického letního kina se samozřejmě nezrodil ze dne na den. Po celá léta jeho konání pořadatelé dbali na zachování tří klíčových zásad, které jej v porovnání s akcemi podobného druhu činí velmi specifickým: je to především speciální dramaturgická skladba programu, kvalita produkčního zajištění a v neposlední řadě absence vstupného. Skutečnost, že všechny projekce jsou zdarma, je kruciální: tento kulturní podnik se tak stává dostupným pro všechny sociální vrstvy obyvatel. Letitá obliba letního kina je dána také komfortním diváckým zázemím a rozsáhlou propagací. Proto také filmové projekce pod širým nebem přilákaly již výše zmiňovaných 650 tisíc diváků.

19

20 ŘED T VENÍ DUBI KÉHO LETNÍHO KIN Pardubické letní kino Pernštejn je největším podnikem svého druhu v České republice a představuje díky svému rozsahu, dramaturgické koncepci a délce trvání nejen republikový, ale i středoevropský unikát. Úspěch Pardubického letního kina se samozřejmě nezrodil ze dne na den. Po celá léta jeho konání jsme velmi dbali na zachování tří klíčových zásad, které jej v porovnání s akcemi podobného druhu činí velmi specifickým: je to především speciální dramaturgická skladba programu, kvalita produkčního zajištění a v neposlední řadě absence vstupného. Skutečnost, že všechny projekce jsou zdarma, je zásadní: tento kulturní podnik se tak stává dostupným pro všechny sociální vrstvy obyvatel. Letitá obliba letního kina je dána také kvalitním produkčním zajištěním, komfortním diváckým zázemím a rozsáhlou propagací. Proto také filmové projekce pod širým nebem přilákaly již výše zmiňovaných 650 tisíc diváků. Dalším specifikem, které Pardubické letní kino Pernštejn odlišuje od ostatních kulturních podniků podobného druhu, je ucelená dramaturgie. Filmy jsou pečlivě vybírány tak, aby si každý divák odnesl co nejkomplexnější obraz o současné kinematografii. Pro zasvěcenější jsou připraveny jako bonus i filmové minifestivaly, ať přehlídka latinskoamerické tvorby, tak retrospektivy významných tuzemských režisérů. Jednotlivé dny v týdnu jsou navíc zasvěceny jednotlivým žánrům, takže návštěvníci si mohou sestavovat program dle vlastních potřeb a chutí, protože vědí, že středy patří dětem, pátky se nesou ve znamení současné tuzemské tvorby, soboty ve znamení snímků, oceněných Oscarem, a neděle patří tzv. blockboosterům neboli celosvětově úspěšným filmovým hitům.

21 EFE EN NÍ OJEKT OLE NO TI INEM TIME pardubická část Mezinárodního filmového festivalu Febiofest ( , 2018) projekce filmu Spalovač mrtvol v pardubickém krematoriu (2006) projekce filmu Ostře sledované vlaky na vlakovém nádraží (200 ) projekce filmu Tmavomodrý svět v prostorách letištního hangáru (2008) projekce filmu Katyň v objektu bývalých sovětských kasáren (2009) projekce snímku Občan Havel Přikuluje v Pardubickém pivovaru (2010) projekce snímku Zapomenuté světlo v kostele Zvěstování Panny Marie (2011) mimořádné projekce v rámci Filmového festivalu Febiofest na Letišti Praha (2011) celoroční provoz kina Cinema Time na Letišti Václava Havla Praha ( ) projekce filmu Markéta Lazarová na nádvoří Nostického paláce MK ČR (2012) projekt Letní kino pro seniory Ústeckého kraje (35 projekcí roku 2012) projekt Otevřené léto na nádvoří Nostického paláce MK ČR, Praha (2013) provoz dětského kina Vesna v Léčebných lázních Janské lázně (2013) projekce filmu Přelet nad kukaččím hnízdem - 65 let pardubické Psychiatrie (2013) kino distribuce dokumentárního filmu Jana Nováka Pušky, puky, pivo a psi (2013) projekce snímku Klub poslední naděje v rámci dne boje proti HIV NemPK (2014) projekce filmu Rozmarné léto v areálu lutých lázní (2014) projekce filmu Než si pro nás přijde v NemPK - boj proti rakovině (2015) produkce dokumentárního filmu Jana Ch. Nováka Pivo a Pardubice (2015) příprava natáčení historického dokumentárního filmu Vilém Vizionář (2016,201 ) realizace Letního kina v Hrochově Týnci (červenec srpen 201, 2018) realizace Letního kina ve lutých lázních (červenec srpen 201 ) realizace Letního kina v rámci projektu Národní galerie Anežka LIVE (201 ) realizace letního kina D BINA (2018)

22

23 ZÁKL DNÍ ÚD JE O DUBI KÉM LETNÍM KINĚ největší letní kino v České republice třináct mimořádně úspěšných ročníků více než 650 tisíc diváků, 70 delegací filmových tvůrců nejnavštěvovanější prázdninový projekt Pardubického kraje rozsahem, dramaturgií a koncepcí unikátní středoevropský projekt 10 let pod záštitou Ministerstva kultury České republiky součást projektu Pardubičtí tahouni zahrnující pilíře pardubické kultury více než 700 zveřejněných článků, rozhlasových a TV reportáží přes 800 tisíc distribuovaných letáků a 150 tisíc programových brožurek areál s kapacitou více než 3 tisíce diváků od počátku se vstupem zdarma

24

25

26 Cinema Time, s.r.o. Wintrova II. 1088, Pardubice Radotínská 69, Praha 5 info@letni-kino.cz info@cinematime.cz DIGITÁLNÍ KINO

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV...

FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... FILMOVÉ PROJEKCE KDEKOLIV... Biograf s nezaměnitelným kouzlem, který může promítat téměř kdekoliv Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava,

Více

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi.

Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. MOBILNÍ LETNÍ KINO Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Letní kino je fenomén, který jde napříč generacemi. Téměř každý v nějakém byl nebo o něm alespoň slyšel od svých blízkých. Zážitek

Více

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019

14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE. CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 14. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST TÉMĚŘ 700 TISÍC DIVÁKŮ 28. ČERVNA až 1. ZÁŘÍ 2019 WWW.LETNI-KINO.CZ ř é Pardubické letní

Více

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC.

V LESNÍM KINĚ SPOJÍME TROCHU Z TRADICE LESNÍ MOUDROSTI A ÚCTY K LESU JAKO MÍSTU POTŘEBNÉHO NEJEN PRO ODPOČINEK, ALE ŽIVOT VŮBEC. MOBILNÍ LESNÍ KINO V NĚKTERÝCH ČESKÝCH LESÍCH, HÁJÍCH NEBO PARCÍCH SE BĚHEM LETNÍCH PRÁZDNIN OBJEVÍ ZVLÁŠTNÍ ÚKAZ. NEPŮJDE O ŽÁDNÝ VÍCE ČI MÉNĚ ZNÁMÝ DRUH FAUNY ČI FLÓRY, ALE O NĚCO ZCELA MILÉHO A PŘÁTELSKÉHO,

Více

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma

Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6. v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od do vstup zdarma Pražské letní kino /nejen/ pro Prahu 6 v parku Maxe van der Stoela každý čtvrtek od 30. 5. do 26. 9. 2019 vstup zdarma PRAHA 6 ZAŽIJE LÉTO PLNÉ HVĚZD! Každý čtvrteční večer, počínaje 30. květnem 2019 zpříjemní

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 400.000 DIVÁKŮ WWW.LETNI-KINO.CZ LETNÍ KINO JE FENOMÉN,

Více

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky.

Značka Top kino je registrována jako ochranná známka Úřadem průmyslového vlastnictví České republiky. MOBILNÍ LETNÍ KINO Návštěva biografu vždy patřila k velkým společenským událostem. Stejně jako divadelní představení, výstava, koncert nebo ples. Kino není jen o poklidném sledování oživlých obrázků, ale

Více

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V

NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE NEJVĚTŠÍ LETNÍ KINO V ČESKÉ REPUBLICE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 450.000 DIVÁKŮ

Více

CZECH FILM SUMMER 2018

CZECH FILM SUMMER 2018 CZECH FILM SUMMER 2018 Islas Canarias Tenerife Santa Cruz de Tenerife Tento projekt je autorským dílem uschovaným dne 28. listopadu 2017 u DILIA, divadelní, literární, audiovizuální agentury, z.s. České

Více

KINO NA LEDĚ PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU

KINO NA LEDĚ PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU KINO NA LEDĚ EXKLUSIVNÍ PŘEDPREMIÉROVÁ PROJEKCE NOVÉHO DOKUMENTÁRNÍHO FILMU JANA A ADAMA NOVÁKA VYPRÁVĚJÍCÍHO O ARMÁDNÍM HOKEJI V DOBÁCH SOCIALISMU PUŠKY, PUKY, PIVO A PSI REALIZOVANÁ PŘÍMO NA LEDOVÉ PLOŠE

Více

PROSINCE 2017

PROSINCE 2017 17. 27. PROSINCE 2017 Multikino CineStar Pardubice Obchodní centrum Grand nám. Republiky 1400, Pardubice POD ZÁŠTITOU RADNÍHO PARDUBICKÉHO KRAJE LADISLAVA VALTRA POHÁDKOVÝ FESTIVAL 2017 Pardubické multikino

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ

10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ 10. ROČNÍK NEJVĚTŠÍ FILMOVÉ HITY KAŽDÝ PRÁZDNINOVÝ VEČER, CELÉ LÉTO VSTUP ZDARMA NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ PRÁZDNINOVÝ PROJEKT PARDUBICKÉHO KRAJE CELKOVÁ NÁVŠTĚVNOST PŘES 450.000 DIVÁKŮ 2006-2015 WWW.LETNI-KINO.CZ

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER

AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER VELETRHY ABF, A.S. VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER AFB VÁŠ VELETRŽNÍ PARTNER Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory

Více

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM

O AKCI SPORTOVNÍ ČÁST DOPROVODNÝ PROGRAM Brněnské výstaviště 7. 8. listopadu 2015 O AKCI Sport Life Run je kulturně sportovní akce, která je určená pro celé rodiny. Tato dvoudenní událost se uskuteční 7. 8. listopadu 2015 a její centrum bude

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Portofolio televizních kanálů

Portofolio televizních kanálů Portofolio televizních kanálů SAT Plus, s.r.o. upc express Společnost SAT Plus, s.r.o. se od svého založení věnuje projektům nízkonákladových televizních stanic a je majitelem licencí tří televizních kanálů,

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou

Léto na zámku zámek Lomnice nad Popelkou Léto na zámku 2016 Lomnický zámek pohádkový a hravý ani v létě nezahálí! 5. ročník cyklu letních kulturních akcí Pořadatel: Kulturní a informační středisko, příspěvková organizace Navazující 5. ročník

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

OBSAH PREZENTACE. O Media Masteru. Kontakty

OBSAH PREZENTACE. O Media Masteru. Kontakty OBSAH PREZENTACE O Media Masteru Představení zastoupených médií TV Barrandov Kino Barrandov Barrandov Plus Týden Instinkt Sedmička Exkluziv Interview Animáček Top dívky Popcorn Marketing sales media PR

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech? Přílohy 1. Dotazník se seznamem otázek pro diváky Úvodní otázky Navštěvujete živá operní představení? Kolikrát do roka? Navštěvujete přímé přenosy oper v kinech? Kolikrát do roka? A ve kterých kinech?

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA Mezinárodní festival dokumentárních filmů 24. 29. října 2019 NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZOVAT PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA O FESTIVALU Mezinárodní festival dokumentárních

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem

LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem LIPENSKÉ LÉTO 2013 staňte se naším partnerem LIPENSKÉ LÉTO 2013 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat během letních měsíců roku 2013: - Zahájení letní turistické sezóny LIPNO 2013 - LIPNO

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 655/2016. č. 607 ze dne Vyhlášení literární soutěže SEIFERTŮV ŽIŽKOV

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 655/2016. č. 607 ze dne Vyhlášení literární soutěže SEIFERTŮV ŽIŽKOV č.j.: 655/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 607 ze dne 31.08.2016 Vyhlášení literární soutěže SEIFERTŮV ŽIŽKOV Rada městské části I. s o u h l a s í II. 1. s vyhlášením literární

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013

Představení projektu. na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Představení projektu na Setkání podnikatelů dne 17. června 2013 Obsah co znamená projekt Evropské hlavní město kultury přehled programu klíčové události časový harmonogram představení společnosti Plzeň

Více

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro).

Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Tradiční zpravodajský server z Kutnohorska zprávy sport galerie Redakce Adresa redakce: Palackého náměstí 320, 284 01 Kutná Hora (budova bývalé České pojišťovny, druhé patro). Šéfredaktor zpravodajství:

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 21. 23. 8. 2015, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1936 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Self promotion - specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Brno 2007 Filip Vážanský Čestné prohlášení Prohlašuji, že jsem

Více

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava Mediální informace TV FORUM Nová Karolina Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava TV FORUM Nová Karolina Mediální informace Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava je nejvýraznější

Více

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

Účast na veletrzích a dalších akcích v září

Účast na veletrzích a dalších akcích v září Účast na veletrzích a dalších akcích v září CIAF, 2. -3. 9. Hradec Králové CIAF je největší leteckou přehlídkou a soutěží špičkových vojenských bojových letounů v České republice. Královéhradecké letiště

Více

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI

OBŘÍ LOUTKY V PLZNI OBŘÍ LOUTKY V PLZNI 28. 30. 8. 2015 VÝSLEDKY PRŮZKUMU OHLASŮ ÚČASTNÍKŮ Obří loutky Carros De Foc v ulicích Evropského hlavního města kultury 2015 Jako poctu tradici plzeňskému loutkářství, do které spadají

Více

POHÁDKOVÝ FESTIVAL 2018

POHÁDKOVÝ FESTIVAL 2018 POHÁDKOVÝ FESTIVAL Společnost CINEMA TIME, pořadatel největších letních kin v České republice, představuje pravděpodobně jeden z nejrozsáhlejších filmových počinů nadcházejícího roku pro dítka v České

Více

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ

VETERAN RALLYE & SRPNOVÉ HODOVÁNÍ SRPNOVÉ HODOVÁNÍ 19. 21. 8. 2016, KUTNÁ HORA JEDINEČNÝ MEZINÁRODNÍ ZÁVOD HISTORICKÝCH VOZIDEL DO ROKU VÝROBY 1940 POD ZÁŠTITOU NÁRODNÍHO TECHNICKÉHO MUZEA, SPOJENÝ S KULTURNÍM PROGRAMEM A BOHATOU NABÍDKOU

Více

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 26.5. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO ÚSTECKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb

PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ. nabídka produkčních a mediálních služeb HOLD Production, s.r.o. Praha 8, Na Rokytce 1032 Liberec III, Mrštíkova 399/2a Tel.: 602 404 692, 724 135 671 PROFESIONÁLNÍ MEDIALIZACE PROJEKTŮ nabídka produkčních a mediálních služeb Ve spolupráci s

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM?

NÁKLAD + ČTENOST: JAK SE NOVINY DOSTÁVAJÍ KE ČTENÁŘŮM? Noviny ČESKÝ RÁJ V AKCI každý měsíc prezentují významné události, akce, nabídky a subjekty poskytující nejrůznější služby. Čtenářům přináší inspiraci kam vyrazit za kulturou, jak strávit volný čas, kde

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU Český rozhlas SEVER Oddělení obchodu ČRo Platné od 1. 1. 2018 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné

Více

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o.

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o. PROMOTION Nabídka pro dealery automobilů AGENTURA 3K s.r.o. Vážení přátelé, dovolujeme si Vám předložit tuto nabídku na zajištění promotion akce ve Vašem autosalónu. Naše agentura se jako jediná v ČR dlouhodobě

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU:

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU: PROJEKT č. 1 NÁZEV Koncertní činnost Severočeské filharmonie Teplice 2017 v rámci Ústeckého kraje Severočeská filharmonie Teplice PRÁVNÍ FORMA: Příspěvková organizace Teplice 3 500 000 Kč CELKOVÉ NÁKLADY

Více

Easy Magazine Media Kit

Easy Magazine Media Kit # 1 EASY MEDIA KIT Easy Magazine Media Kit Independence, Freedom & Hangover Since 2010 14 # 2 EASY MEDIA KIT Easy Easy Magazine je svěží, mladý a neotřelý časopis, který zaujme atraktivním designem a příjemným

Více

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí

Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Stručná informace o kině Spektrum a Letním kině v Sezimově Ústí Městské středisko kultury a sportu, příspěvková organizace města Sezimovo Ústí, spravuje v Sezimově Ústí dvě kina - Spektrum a Letní kino,

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7

Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 prezentace Nová syntéza Experimentální kavárna Veletržní palác Dukelských hrdinů 47 170 00 Praha 7 Provozovatel: Sdružení pro výběrovou kávu o.s. Petřvaldská 8 616 00 Brno email.: info@novasynteza.cz www.novasynteza.cz

Více

XVI. ACROBATSHOW XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA

XVI. ACROBATSHOW XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA XVI. ACROBATSHOW - XII. MEMORIÁL MARTINA STÁHALÍKA - první ročník Setkání mistrů 15.-16. září 2012 letiště Příbram-Dlouhá Lhota Nabídka partnerům Acrobatshow Memoriál l Martina Stáhal halíka je největší

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA

FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA FILM A AUDIOVIZUÁLNÍ TVORBA Film je součástí vizuálního umění. Od druhé polovině 20. století, kdy jej výtvarníci zejména formou videa začali více používat ve své tvorbě, zdomácněl v muzeích umění a galeriích.

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Příloha č. 2. Komunikační strategie

Příloha č. 2. Komunikační strategie Příloha č. 2 Akčního plánu rozvoje MA21 MSK na léta 2010-2011 Návrh Komunikační strategie OBSAH: 1. ÚVOD...3 2. NÁVRH KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE...4 2.1. CÍLOVÉ SKUPINY...4 HLAVNÍMI CÍLOVÝMI SKUPINAMI PROJEKTU

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014

Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014 Program protidrogové prevence města Benešov na rok 2014 2014 MěÚ Benešov OSVZ Masarykovo nám. 100, 25601 Benešov verze ze dne 27.8.2014 Dokument schválen RM dne 27.8.2014, usnesení č. 981-16/2014/RM ze

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Projekt digitalizace Kina Řevnice dle standartu DCI

Projekt digitalizace Kina Řevnice dle standartu DCI Projekt digitalizace Kina Řevnice dle standartu DCI 1. Charakteristika podstaty projektu Projekt je lokalizován do města Řevnice (Praha-západ). K 1. lednu 2010 měly Řevnice 3 085 obyvatel. Město Řevnice

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ VIZE První VOD platforma která distribuuje evropské debutové filmy. Smyslem platformy je upozorňovat na první filmy mladých a začínajících

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června

Přehled činnosti spolku Popular v roce Bardzo fajný večer 6. června Přehled činnosti spolku Popular v roce 2015 Spolek Popular vzniknul v červenci 2013, a zabývá se organizací kulturních projektů. Snaží se o prezentaci, popularizaci a šíření kultury, především ve středoevropském

Více

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY!

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! Česká republika nabízí skvělá místa pro běh, který se stal společenským fenoménem Běhání zažívá neobyčejný boom, stává se životním stylem. Poptávka

Více

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne

Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne Propagační kampaň na podporu značek BIO a ekologického zemědělství dne 6. 8. 2019 6. 8. 2019 1 Zhodnocení kampaně 6. 8. 2019 2 Hlavní cíle komunikační kampaně Cílem bylo zvýšit znalost značek BIO (BIO

Více

Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna.

Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna. POLSKÉ FILMOVÉ LÉTO POLSKIE FILMOWE LATO Nejvzdálenější nám často bývá to, co máme nejblíže. A platí to také v umění. Příkladem by mohla být polská filmová scéna. V Lodži, kde roku 1899 vznikl první stálý

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino. 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal)

1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino. 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal) Bakalářský proseminář I seminární projekt lokální filmová historie 1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal) Úkol 2 je zadáván individuálně

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem Partnerství pro rozvoj cestovního ruchu na území Pardubického kraje Základní informace o významu a aktivitách nově vznikající Destinační společnosti Východní Čechy Tento projekt je spolufinancován Evropským

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

Studentské filmové kluby Jeden svět na školách. projekt společnosti Člověk v tísni www.jsns.cz

Studentské filmové kluby Jeden svět na školách. projekt společnosti Člověk v tísni www.jsns.cz Studentské filmové kluby Jeden svět na školách projekt společnosti Člověk v tísni www.jsns.cz O projektu ÈÈstudentské filmové kluby jsou součástí rozsáhlého vzdělávacího programu Jeden svět na školách,

Více

ZÁŘÍ 2012 SRPEN 2013

ZÁŘÍ 2012 SRPEN 2013 ZÁŘÍ 2012 SRPEN 2013 STRUČNÁ CHARAKTERISTIKA 64 plnobarevných stran tištěná i elektronická podoba 15.000 výtisků měsíčně každé číslo přes 2.000 downloadů zdarma v padesáti městech po celé ČR kapesní formát

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

Oslavte to s námi! Nabídka propagační kampaně. Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů

Oslavte to s námi! Nabídka propagační kampaně. Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů Oslavte to s námi! 1.10. 2011 Nabídka propagační kampaně Využijte příležitost participace na programu oslav Svátku seniorů 01 Oslavte s námi Svátek seniorů! Na první den měsíce října připadá Mezinárodní

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku:

Produkt LIPNO BEZ BARIÉR je nabízen jako komplex zahrnující širokou nabídku: LIPNO BEZ BARIÉR Lipno bez bariér je jediný produkt svého druhu obsahující komplexní nabídku s celoročním využitím nejen pro handicapované, a to díky svým synergickým efektům. Přednosti: vše na jednom

Více

Občanské sdružení Ekofilm

Občanské sdružení Ekofilm Občanské sdružení Ekofilm OS EKOFILM PROJEKTY ROKU 2013 Občanské sdružení EKOFILM se i v roce 2013 snažilo naplňovat své stanovy. Pracovalo na projektech, které podporují vzdělávání za pomocí filmů. Uspořádalo

Více

Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice

Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice Nabídka sponzorských aktivit - Dostihy Slušovice Nabídka sponzorům Dostihový provoz na Moravě byl vždy závislý na pořádání dostihů převážně ve Slušovicích, protože zdejší dráha splňuje podmínky pro velké

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. www.magazinuni.cz Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 Miss Pardubického kraje Miss Královéhradeckého kraje 21. - 24. srpna 2008 - Lázně Velichovky a Nová Amerika Golf Resort Galavečer Miss východní Čechy 3. října 2008 - Kongresové

Více

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem

ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 staňte se naším partnerem ZAHÁJENÍ LETNÍ SEZÓNY LIPNO 2012 je souhrnný název pro tři akce, které se budou konat v dubnu a květnu 2012 a jimiž bude slavnostně zahájena cyklistická

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Členy správní rady CEPu jsou Václav Klaus, Jiří Weigl a Karel Steigerwald, přičemž Václav Klaus je předsedou Správní rady.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Členy správní rady CEPu jsou Václav Klaus, Jiří Weigl a Karel Steigerwald, přičemž Václav Klaus je předsedou Správní rady. Zpráva o činnosti a hospodaření CEPu v roce 2007 1 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 Centrum pro ekonomiku a politiku (CEP) je občanské sdružení založené v roce 1998. Cílem CEPu je šíření a podpora idejí svobodné společnosti

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více