Zápis č. 4/2010 z valné hromady Sdružení obcí Sedlčanska, která se konala dne na obecním úřadě v Petrovicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 4/2010 z valné hromady Sdružení obcí Sedlčanska, která se konala dne na obecním úřadě v Petrovicích"

Transkript

1 Zápis č. 4/2010 z valné hromady Sdružení obcí Sedlčanska, která se konala dne na obecním úřadě v Petrovicích Přítomni: viz. prezenční listina Ověřovatelé: J. Pšeničková, M. Hrazánek 1. Zahájení - Ing. J. Burian, P. Štěpánek Ing. Burian připomněl založení a činnost sdružení, noví starostové obdrželi zakládací dokumenty (statut,stanovy,jednací řád). Š.Barešová seznámila přítomné s navrženým programem, byl přijat bez připomínek. 2. Kontrola usnesení - č. 3/2010 splněno. 3. Volba předsedy, místopředsedů, představenstva a komisí Před zahájením volby předsedy, místopředsedů, představenstva a členů komisí VH zvolila: -volební a mandátovou komisi ve složení: D. Vokrouhlíková Křepenice J. Hejhal Nechvalice P. Spilka Krásná Hora Předsedou volební a mandátové komise byl zvolen 20 hlasy Jiří Hejhal. -návrhovou komisi ve složení: P. Štěpánek Petrovice M. Hrazánek Jesenice F. Chlasták Vysoký Chlumec Předsedou navrhovací komise byl zvolen 20 hlasy Petr Štěpánek. Š.Barešová ověřila účast, dle prezenční listiny přítomno 20 členů sdružení (nadpoloviční většina), valná hromada byla usnášení schopná. Volba předsedy svazku J. Hejhal přijal návrhy na předsedu svazku. Byl navržen současný předseda Ing. J. Burian, starosta města Sedlčany, který kandidaturu přijal. Předsedou svazku s počtem 19-ti hlasů byl zvolen Ing. Jiří Burian, 1 se zdržel hlasování, nikdo nebyl proti. Volba 1.místopředsedy svazku J. Hejhal přijal návrhy na 1.místopředsedu svazku: J. Pšeničková Nalžovice, P.Štěpánek - Petrovice, M. Hrazánek Jesenice. Navržení kandidáti kandidaturu přijali. Výsledky hlasování: J.Pšeničková 15 hlasů pro, 5 proti, zdrželo se hlasování 0 P.Štěpánek - 10 hlasů pro, 10 proti, zdrželo se hlasování 0 M. Hrazánek - 8 hlasů pro, 12 proti, zdrželo se hlasování 0. 1.místopředsedkyní svazku byla zvolena Jana Pšeničková s nejvyšším počtem 15 hlasů.

2 Volba 2. místopředsedy svazku J. Hejhal přijal návrhy na 2.místopředsedu svazku: P.Štěpánek - Petrovice, M. Hrazánek Jesenice. Navržení kandidáti kandidaturu přijali. Výsledky hlasování: P.Štěpánek - 10 hlasů pro, 10 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 M. Hrazánek - 8 hlasů pro, 12 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0. 2.místopředsedou svazku byl zvolen Petr Štěpánek s nejvyšším počtem 10 hlasů. Volba představenstva Mezi 7-členné představenstvo automaticky patří předseda a místopředsedové sdružení. J. Hejhal přijal návrhy na kandidáty do představenstva: M. Hrazánek - Jesenice, Mgr. Č. Sosnovec - Nedrahovice, F. Chlasták - Vysoký Chlumec, J. Vokrouhlík-Milešov. Navržení kandidaturu přijali. Složení představenstva: Ing. Jiří Burian předseda svazku Jana Pšeničková 1.místopředseda Petr Štěpánek 2. místopředseda Hlasováním byli zvoleni tito kandidáti: Miloslav Hrazánek - 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 Čestmír Sosnovec - 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 František Chlasták - 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 Jiří Vokrouhlík - 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 Volba předsedů a členů jednotlivých komisí svazku J.Hejhal přijal návrhy do kontrolní a revizní komise: M.Krameš Kosova Hora, P. Nevlida Příčovy, D.Vokrouhlíková Křepenice. Všichni členové kandidaturu přijali. Složení kontrolní a revizní komise: Martin Krameš 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 Pavel Nevlida 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0 Dana Vokrouhlíková 20 hlasů pro, 0 hlasů proti, zdrželo se hlasování 0. Volba členů do 7 realizačních skupin J. Hejhal přijal návrhy na kandidáty do těchto pracovních skupin: 1.Rozvoj ekonomického potenciálu a podnikatelských aktivit-ing. J. Burian, Ing. J. Vencovský, J. Pšeničková Realizační skupina v tomto složení byla zvolena počtem 20 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování Školství, zdravotnictví, kultura P. Spilka, J. Veselý, M. Hrazánek, P. Halada. Realizační skupina v tomto složení byla zvolena počtem 19 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování 1.

3 3. Rozvoj turismu a cestovního ruchu J. Vokrouhlík, P. Štěpánek, P.Kabyl. Realizační skupina v tomto složení byla zvolena počtem 19 hlasů, proti 0 hlasů, zdržel se hlasování Ochrana a tvorba životního prostředí J. Sůsa-Kňovice, J. Vokrouhlík-Milešov, Z.Pekárek- Počepice, P. Kabyl-Svatý Jan 5. Doprava a dopravní obslužnost F.Chlasták Vysoký Chlumec, P. Červenka Prosenická Lhota, J. Hejhal Nechvalice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). 6. Technická infrastruktura regionu P. Pechač Osečany, M. Krameš Kosova Hora, P. Nevlida Příčovy (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). 7. Bezpečnost, ochrana majetku a osob S. Krampera Radíč, Ing. O. Jeřicha Dublovice, J. Mátl Solenice (19 pro, 0 proti, zdržel se 1). 4. Powerpointová prezentace Š.Barešová prezentovala náplň sdružení a výsledky práce od roku 2005 až do současnosti. 5. Dotace Informace Š.Barešová. KÚ Středočeského kraje na rok byla vyhlášena výzva pro podání žádostí na rok 2011, elektronické podání žádostí na adrese: žádost je nutné podat také v písemné podobě od do Do každého fondu je možné podat pouze 1 žádost. Financování dotace 95 %, vlastní zdroje 5% z celkových nákladů projektu. Za svazek možno podat žádost o dotaci s názvem: Výroba nových a dotisk starších propagačních materiálů Sedlčanska do Středočeského Fondu cestovního ruchu a podpory podnikání, v celkových nákladech Kč s garancí spolufinancování projektu ve výši Kč. Obsah žádosti: výroba 4 nových letáků, výroba stolního kalendáře pro rok 2012 a dotisk starších letáků. Za REION SEDLČANSKO o.p.s. možno podat žádost o dotaci s názvem: Rozvoj rekreační cyklistiky aneb Sedlčanskem na kole do Středočeského Fondu cestovního ruchu a podnikání. Náplň žádosti: údržba stávajících mobiliářů, doplnění poškozeného vybavení pro cyklisty. Podrobnosti projektu nutno konzultovat na KÚ. Dotace MMR Vyhlášena výzva z programu Bezbariérové obce (určeno pro obce a města jejíž záměry bezbariérových tras v podobě projektů byly schváleny Řídícím výborem Národního rozvojového programu mobility pro všechny), možnost podání žádosti od do na adrese: Program obnovy venkova a vojenské objekty budou vyhlášeny ve výzvě , možnost podání žádosti do února 2011 (bližší informace ve výzvě). Pro rok 2011vyhlášeny 4 dotační tituly: 1.Podpora vítězů soutěže Vesnice roku 2. Podpora zapojení dětí a mládeže do komunitního života v obci-max. 300 tis. (dotace 70 %) 3. Podpora spolupráce obcí na obnově rozvoji venkova max. 200 tis. (dotace 70 %) 4. Podpora obnovy drobných sakrálních staveb v obci max. 400 tis. (dotace 70 %)

4 Patronát Sedlčansko -nadační fond, zakladatelem Arco - Zinneberg. -žádost mohou podat fyzické a právnické osoby. -obsah žádosti: záměr, celkové náklady projektu, rozpočet, způsob financování a jméno zodpovědné osoby. -obsah aktivit by měl být v souladu s cíli Nadačního fondu, přednost mají projekty, které jsou zaměřeny na práci s dětmi -spolufinancování 60 % dotace, 40 % vlastní zdroje. 6. Veletrh cestovního ruchu Regiontour 2011 Proběhne ve dnech na výstavišti v Brně. Vystavovat budeme na samostatné ploše 24m2 v rámci Středočeského kraje. Téma stánku bude Vltava, provoz zajistí Š.Barešová, H.Švagrová, J.Špalová, A.Votrubová. Odjezd starostů je 13.ledna 2011 v 7. hod z autobusového nádraží Sedlčany, zastávka u pošty. Počty nahlášených osob, které se zájezdu na Regiontour zúčastní jsou závazné. Š.Barešová požádala přítomné starosty o dodání propagačních materiálů do do kanceláře sdružení nebo Městského informačního centra Sedlčany. Veletrh cestovního ruchu Holiday World 2011 Proběhne ve dnech v Praze na Výstavišti. Vystavovat budeme na samostatné ploše 6 m2. Chod stánku zajistí Š.Barešová, H.Švagrová. 7.Různé - Ing. J.Burian připomněl přítomným starostům znění stávajících dokumentů sdružení: jednacího řádu, statutu, stanov a navrhl schválení těchto dokumentů pro období Pro hlasovalo 20, proti 0,zdržel se 0. - Ing. J.Burian požádal starosty o písemné ( em) sdělení počtů obyvatel k do kanceláře sdružení do konce ledna 2011.Tyto údaje budou sloužit k přefakturaci dopravní obslužnosti a ke stanovení výše příspěvku do sdružení. - Ing. J.Burian navrhl ponechat příspěvek do sdružení ve stejné výši jako v loňském roce tj. 50 Kč na osobu, s tím, že výši příspěvku projednají starostové nejdříve ve svých zastupitelstev. - Ing. J. Burian navrhl pro rok 2011 rozpočtové provizorium. - Ing. J. Burian navrhl rozpočtové opatření č. 2, v příjmové části: 3349 položka 2329-prodej kalendářů snížit o 100 tis. Kč 2221 položka 2324-dopravní obslužnost za rok 2009 zvýšit o 100 tis. Kč. - Š.Barešová seznámila přítomné s hospodařením svazku k v příjmové části ve výši tis. Kč, ve výdajové části ve výši 1.951,5 tis. Kč, se zůstatkem 699,75 tis. Kč (viz.příloha). - Š. Barešová informovala, že na základě usnesení z předchozí valné hromady byla založena obecně prospěšná společnost REGION SEDLČANSKO o.p.s. - Š.Barešová navrhla zúčastnit se veletrhu cestovního ruchu v Hradci Králové.ve dnech VH schválila účast návštěvou.

5 - Š.Barešová tlumočila žádost p.j.mátla o pomoc při řešení havarijního stavu počítače na Obecním úřadě Solenice. Sdružení v současné době nemá možnost zapůjčit počítač, vrácené 2 počítače z informačního centra Petrovice byly odborníkem upraveny a přestaveny na 1 funkční, který využívá účetní H.Švagrová. - VH navrhla a pověřila inventarizační komisi ve složení Š.Barešová, J.Pšeničková, H.Švagrová k provedení dokladové a fyzické inventarizace HIM, DHIM, NIM, závazků a pohledávek do 25.ledna Š.Barešová předložila návrhy na výrobu kalendáře pro rok 2012 od p. Steckera s tématem Panoramatické výhledy. Ing. Burian navrhuje i nadále pokračovat ve spolupráci s p. Steckerem. Náklady na výrobu kalendáře se sdružení pokusí zahrnout do žádosti o dotaci. - Š.Barešová otevřela diskusi k úvěru MAS o.p.s. Ověřovatelé zápisu:. J. Pšeničková-Nalžovice M.Hrazánek-Jesenice Zapsala: Hana Švagrová

6 Usnesení č. 4/2010 VH bere na vědomí kontrolu usnesení č. 3/2010. VH souhlasí s navrženými ověřovateli zápisu : J. Pšeničková-Nalžovice, M. Hrazánek- Jesenice. VH zvolila mandátovou a volební komisi ve složení: předseda J. Hejhal Nechvalice, D. Vokrouhlíková Křepenice, P. Spilka Krásná Hora (pro 20 hlasů, proti 0, zdržel se 0). VH zvolila návrhovou komisi ve složení: předseda P. Štěpánek Petrovice, M. Hrazánek Jesenice, F. Chlasták Vysoký Chlumec (pro 20 hlasů, proti 0, zdržel se 0). VH zvolila aklamací předsedu svazku Sdružení obcí Sedlčanska pro volební období Ing. J. Buriana Sedlčany (pro 19 hlasů, proti 0, zdržel se 1). VH zvolila aklamací 1. místopředsedu J.Pšeničkovou Nalžovice (pro 15 hlasů, proti 5, zdežel se 0). VH zvolila aklamací 2. místopředsedu P. Štěpánka Petrovice (pro 10 hlasů, proti 10, zdržel se 0). VH zvolila aklamací 7 členné představenstvo ve složení: Ing. J. Burian předseda svazku, J.Pšeničková 1.místopředseda, P. Štěpánek 2. místopředseda, M. Hrazánek - Jesenice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0), Mgr.Č. Sosnovec Nedrahovice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0), F. Chlasták Vysoký Chlumec (20 pro, 0 proti, zdržel se 0),J.Vokrouhlík Milešov (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). VH zvolila aklamací kontrolní a revizní komisi ve složení: M. Krameš Kosova Hora, P. Nevlida Příčovy, D.Vokrouhlíková Křepenice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). VH zvolila aklamací 7 realizačních skupin v následujícím složení: 1. Rozvoj ekonomického potenciálu a podnikatelských aktivit Ing. J. Burian Sedlčany, Ing. J. Vencovský-Kamýk nad Vltavou, J. Pšeničková-Nalžovice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). 2. Školství, zdravotnictví, kultura P.Spilka-Krásná Hora, J. Veselý-Klučenice, P. Halada- Kamýk nad Vltavou, M. Hrazánek Jesenice (19 pro, 0 proti, zdržel se 1). 3. Rozvoj turismu a cestovního ruchu J. Vokrouhlík-Milešov, P. Štěpánek-Petrovice, P. Kabyl, D. Vokrouhlíková - Křepenice (19 pro, 0 proti, zdržel se 1). 4. Ochrana a tvorba životního prostředí J. Sůsa-Kňovice, J. Vokrouhlík-Milešov, Z.Pekárek- Počepice, P. Kabyl-Svatý Jan(19 pro, 0 proti, zdržel se 1). 5. Doprava a dopravní obslužnost F. Chlasták Vysoký Chlumec, P. Červenka Prosenická Lhota, J. Hejhal Nechvalice (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). 6. Technická infrastruktura regionu P. Pechač Osečany, M. Krameš Kosova Hora, P. Nevlida Příčovy (20 pro, 0 proti, zdržel se 0).

7 7. Bezpečnost, ochrana majetku a osob S. Krampera Radíč, Ing. O. Jeřicha Dublovice, J. Mátl Solenice (19 pro, 0 proti, zdržel se 1). VH souhlasí se zněním stávajících dokumentů sdružení (statut, stanovy, jednací řád) z předchozího volebního období (20 pro, 0 proti, zdržel se 0). VH ukládá starostům obcí písemně ( em) sdělit počty obyvatel k do konce ledna 2011 do kanceláře sdružení, nutné k přefakturaci dopravní obslužnosti a stanovení výše příspěvku do sdružení. VH souhlasí s podáním žádosti o dotaci Výroba nových a dotisk starších propagačních materiálů Sedlčanska do Středočeského Fondu cestovního ruchu a podpory podnikání, v celkových nákladech Kč a garantuje spolufinancování projektu ve výši Kč. VH bere na vědomí informace o dotacích na rok 2011 poskytovaných Středočeským krajem na, Ministerstvem pro místní rozvoj a o. p. s. MAS Sedlčansko. VH schvaluje pro rok 2011 rozpočtové provizórium. VH schvaluje rozpočtové opatření č. 2, v příjmové části: 3349 položka 2329-prodej kalendářů snížit o 100 tis. Kč 2221 položka 2324-dopravní obslužnost za rok 2009 zvýšit o 100 tis. Kč. VH bere na vědomí hospodaření svazku k v příjmové části ve výši mil. Kč, ve výdajové části 1.951,5 mil. Kč, se zůstatkem 699,75 tis. Kč (viz.příloha). VH bere na vědomí založení obecně prospěšné společnosti Region Sedlčansko. VH schvaluje Š. Barešové návštěvu veletrhu cestovního ruchu v Hradci Králové ve dnech VH ukládá inventarizační komisi ve složení Š.Barešová, H.Švagrová, J.Pšeničková, provést fyzickou inventarizaci HIM, DHIM, NIM a dokladovou inventarizaci závazků a pohledávek. VH schvaluje vydat kalendář na rok 2012, pokračovat i nadále ve spolupráci s p. Steckerem. Ověřovatelé usnesení:. J. Pšeničková-Nalžovice M.Hrazánek-Jesenice Zapsala: Hana Švagrová

Návrh závěrečného účtu Sdružení obcí Sedlčanska za rok 2013

Návrh závěrečného účtu Sdružení obcí Sedlčanska za rok 2013 Dublovice Jesenice Kamýk nad Vlt. Klučenice Kňovice Kosova Hora Krásná Hora Křepenice Milešov Nalžovice Nedrahovice Nechvalice Osečany Petrovice Počepice Prosenická Lhota Příčovy Radíč Sedlčany Solenice

Více

MAS Sedlčansko, o.p.s.

MAS Sedlčansko, o.p.s. Z ÁP I S z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s., které se konalo 7. 10. 2014 od 16.00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Krásné Hoře nad Vltavou Program: 1. Zahájení, zvolení

Více

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků

Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS. Program : - 14:00 - Zahájení. Volba členů Programového výboru a Výběrové komise. Prezenční listina účastníků Zápis z jednání členů Sdružení zakladatelů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 28. 02. 2012 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou 252 kancelář MAS Program : - 14:00 - Zahájení Seznámení s činností Schválení

Více

Obce ve správním obvodu města Sedlčany

Obce ve správním obvodu města Sedlčany Obce ve správním obvodu města Sedlčany Správní obvod Sedlčany se nachází v jižní části Středočeského kraje, kde hraničí s krajem Jihočeským. Na východě a severovýchodě sousedí s obvody Benešov a Votice,

Více

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kužel, Fořtová

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kužel, Fořtová Zápis z jednání členů Výběrové komise MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 15. 02. 2011 Místo konání: Krásná Hora nad Vltavou kancelář MAS Program: 14:00 14:15 Prezentace účastníků (účast nejlépe hlásit předem)

Více

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kulanda, Štěpánek, Kužel,

Žák, Kovařík, Hrazánek, Jeřicha, Černá, Kulanda, Štěpánek, Kužel, Zápis z jednání členů Výběrové komise MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 27. 05. 2013 Místo konání: Krásná Hora nad kancelář MAS Program: 15:00 15:15 Prezentace účastníků (účast nejlépe hlásit předem) 15:15

Více

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015

Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Zápis ze zasedání Valné hromady MAS Bohdanečsko, z. s. konané dne 22. června 2015 Omluveni: Městsko-lázeňské informační centrum, o.p.s., ZŠ a MŠ Lázně Bohdaneč, Rybniční

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 1/2014 Datum konání: 11. února 2014 Místo: Skalsko čp. 18 Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM

Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Zápis č. 2/2015 Z Valné hromady SOTM, konané 12. května 2015 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.12.2017 Termín: středa 20.12.2017 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 17.12.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s.

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ VALNÉ HROMADY 5/2018 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY SVATOVÁCLAVSKO, z. s. konané dne 28. března 2018 v kulturním sále ZŠ Tuchlovice od 17,00 hod. Zahájení zasedání Valné hromady Místní akční skupiny

Více

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov

Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina. Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Zápis a usnesení z řádné Valné hromady občanského sdružení FOKUS Vysočina Dne 18. června 2013, Hotel Slavie, Masarykovo náměstí 29, Pelhřimov Přítomni: viz Příloha č. 1 Prezenční listina 1. Zahájení Valné

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 5.11.2018 1. Zastupitelstvo ověřuje: Platnost voleb do Zastupitelstva města Chýnov konaných ve dnech 5. a 6. října 2018 a platnost

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013

Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 O b e c N e d ě l i š t ě Zasedání zastupitelstva obce č. 6/2013 ze dne 9.12.2013 Z á p i s : Přítomni: Ing. L. Podlipný, V. Otřísal, p. Michálek, L. Mozdík, U. Stannerová, J. Michálek, M. Spačková, L.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce č. 2/2016, které se konalo 21.3.2016 od 18.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Houba, Josef Jedlička, Milada Grillová,

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM

dle prezenční listiny všech 12 zástupců obcí ředitel SOTM Jan Řebíček DiS. Lucie Oherová - pracovnice SOTM Iveta Nováková - účetní SOTM Z á p i s z valné hromady SOTM, konané dne 17.prosince 2012 v 17.00hod. v zasedací místnosti sídla SOTM Proseč ====================================================== Přítomni: Hosté : Program: dle prezenční

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 - 1 - č.j. 6/2010 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 12.11.2010 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 12.11.2010 18:00 hodin Ukončení jednání: 12.11.2010 18:45 hodin

Více

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků.

Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad. Vltavou. Program : - začátek 14:00. Prezenční listina účastníků. Zápis z jednání Valného shromáždění členů MAS Sedlčansko, o.p.s. ze dne 4. 08. 2014 Místo konání: Vltavou Krásná Hora nad Vltavou Zasedací místnost MěÚ Krásná Hora nad Program : - začátek 14:00 1. Zahájení,

Více

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ

viz presenční listina - 7 pověřených zástupců členských obcí Martin Jacko, Ing. Karel Kuča, Miloš Dostalý, Mgr. Radek Musil PROGRAM ZASEDÁNÍ Z Á P I S z 51. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 9. října 2014 v 15:00 hod. v zasedací místnosti MěÚ Ivančice Přítomni : Omluveni : viz presenční listina

Více

PROGRAM ZASEDÁNÍ. ANO NE ZDRŽELO SE Výsledek hlasování 8 0 0

PROGRAM ZASEDÁNÍ. ANO NE ZDRŽELO SE Výsledek hlasování 8 0 0 Z Á P I S z 24. zasedání VALNÉ HROMADY dobrovolného svazku obcí MIKROREGION IVANČICKO konané dne 7. října 2008 v 16:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Hlína Přítomni : viz presenční listina Omluveni

Více

Obec Nedrahovice. Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin

Obec Nedrahovice. Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 20 hodin Pozvánka na zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 18.03. 2015 v 20 hodin Termín: středa 18.03.2015 od 20 hodin v hasičárně v Boru Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na březen 2015:

Více

Základní informace o obcích:

Základní informace o obcích: Obce ve správním obvodu města Sedlčany Správní obvod Sedlčany se nachází v jižní části Středočeského kraje, kde hraničí s krajem Jihočeským. Na východě a severovýchodě sousedí s obvody Benešov a Votice,

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na květen 2013 Termín: středa 22. 05. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice

Více

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne

Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne Zápis č. 8/2018 z ustavujícího zasedání zastupitelstva Obce Zárubice dne 2.11.2018 Přítomni: Křivánek Luboš Burian Jaroslav Kazda Libor Kazda Miloslav Pata Jaroslav Stejskal Miroslav Omluven: Pekárková

Více

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne ve hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 9/2010 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 24.11.2010 ve 20.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Dosavadní starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnili se

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:6 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.12. 2018 od 19:00 hod. listů:6 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Krejčí Jiří, Zejda Josef, Rostislav

Více

Výroční zpráva MAS Sedlčansko, o.p.s. za rok 2012. Sedlčansko - pohoda v srdci Čech

Výroční zpráva MAS Sedlčansko, o.p.s. za rok 2012. Sedlčansko - pohoda v srdci Čech Výroční zpráva MAS Sedlčansko, o.p.s. za rok 2012 Sedlčansko - pohoda v srdci Čech 1 Zprávu předkládá: Jiří KUŽEL ředitel společnosti V Krásné Hoře nad Vltavou dne 2013 Razítko a podpis:.. 2 Obsah: 1.

Více

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ).

Z á p i s č.1. Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18,05hodin dosavadním starostou obce Romanem Mikulou ( dále jako předsedající ). Z á p i s č.1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 3. 11. 2014 od 18.00 hod. v místnosti č.3 obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno

Více

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky

Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Zápis č. 05/18 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Moravské Bránice konaného ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Hospodě u zastávky Ustavující zasedání zahájil v 17 40 hodin dosavadní starosta obce,

Více

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 7/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 21.12.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 5/2015, které se konalo 17.12.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Miroslav Čonka, Marta Kratinová Hájková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 25.9.2019 Termín: středa 25.9. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví

Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Zápis z jednání Členské schůze Místní akční skupiny Střední Povltaví Dne 11. prosince 2014 ve 14 30 hodin Penzion MAVL Přeštěnice Přítomni: Pavel Souhrada, Ing. Miroslav Maksa, Pavel Hroch, Miroslav Zíka,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.2.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.:

SERVISO, o.p.s. Komenského náměstí 17, Třebívlice. IČ: DIČ: CZ tel.: Zápis z jednání nejvyššího orgánu organizační složky MAS SERVISO obecně prospěšné společnosti SERVISO, o. p. s. se sídlem,,, zapsané v rejstříku obecně prospěšných společností vedeném krajským soudem v

Více

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM

Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v hodin v sídle SOTM Zápis č. 4/2016 Z Valné hromady SOTM, konané 22. září 2016 v 17.00 hodin v sídle SOTM Valná hromada byla řádně svolána, předseda konstatoval, že je přítomna nadpoloviční většina zástupců obcí, je tedy

Více

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s.

Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Zápis z Členské schůze Místní akční skupiny Hlučínsko z.s. Datum konání: 27. března 2019 Místo konání: obec Vřesina (Restaurace U Vojáčka) Členská schůze byla svolána předsedou organizace na základě rozhodnutí

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s.

Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. Místní Akční Skupina Mladoboleslavský venkov, o. s. ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉ HROMADY č. 2/2014 Datum konání: 17. června 2014 Místo: KD Katusice Přítomni: Hosté: Ověřovatelé zápisu: dle prezenční listiny Ing.

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis č.1/2016 z jednání Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 13. ledna 2016 Čas zahájení: 14 hodin Místo: zasedací místnost MěU Příbram, Tyršova 108, 261 19 Přítomni: 12 členů

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY MAS HRUBÝ JESENÍK Místo konání: Bruntál Datum konání: 4. 12. 2014 V prvním bloku se konala Valná hromada MAS Hrubý Jeseník společně s VH MAS Nízký Jeseník, po schválení a podpisu

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova

Zápis č. 1/2019 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova Materiál číslo: 11 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 30.01.2019 Předkládá Ing. Čermáková Libuše - předsedkyně výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu s ohledem na ochranu

Více

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

Z á p i s č. 5. ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek od hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve čtvrtek 21.12.2017 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Krédl, p. Pelikán,p. Mišta,p. Jelínek,p.

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 27.11. 2013 v 19 hodin Termín: středa 27. 11. 2013 od 19 hodin v budově hasičárny v Boru Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na listopad

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA ORLICKO Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk M A S Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: statek U Krtka, Helvíkovice Dne: 14.05.2009 Účastníci: Hosté: členové MAS ORLICKO dle

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná

Přítomni členové rady Svazku: Ing Zdeněk Nejdl, Blanka Čebišová, Pavel Souček, Ing. Dana Bechynská, Ing. Josef Bumba, Hana Hajná Zápis z jednání 16. rady Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo ve středu 28.11.2012 od 10,00 hodin v kanceláři Svazku měst a obcí Rakovnicka, Husovo náměstí 255, Rakovník Přítomni členové rady

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc

Zápis. z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Zápis Obecně prospěšná společnost pro Český z jednání pléna Místní akční skupiny, o.p.s., které se konalo dne 19.1.2010 v hotelu Ort v obci Libošovice, místní část Nepřívěc Přítomni: viz presenční listina

Více

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada Zápis z 2. zasedání správní rady konaného dne 19. 2. 2013, od 08:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Falek, Mgr. Martin Kupka, Jiří

Více

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018

JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 JEDNACÍ ŘÁD pro krajské shromáždění delegátů Krajského svazu juda Královéhradeckého kraje 2018 Článek 1. Zahájení shromáždění delegátů 1. Jednání shromáždění delegátů zahájí pověřený člen představenstva

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 VÝBOR PRO DOTAČNÍ POLITIKU ZASTUPITELSTVA MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 4 z jednání Výboru pro dotační politiku Zastupitelstva městské části Praha 3 Datum jednání: 05.09. 2016 Místo jednání:

Více

Plná moc: Bořek Švarc za Jaroslavu Čechovou (Malinová) Jana Tlapáková za Josefa Vrbu (Svojetín) Kancelář svazku: Renata Valerová, Iveta Štěpánková

Plná moc: Bořek Švarc za Jaroslavu Čechovou (Malinová) Jana Tlapáková za Josefa Vrbu (Svojetín) Kancelář svazku: Renata Valerová, Iveta Štěpánková Zápis z jednání 25. Sněmu Svazku měst a obcí Rakovnicka, které se konalo dne 11. 12. 2012 od 14:00 hodin v sále Kulturního centra, Na Sekyře 3277, Rakovník Přítomni: Škrle, Čebišová, Kozáková, Milerová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.03.2016 Termín: středa 23.03.2016 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice ( 95 zákona o obcích) Obec Močovice Zastupitelstvo obce Močovice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Močovice, konaného dne 31.

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis z Ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 11. 11. 2010 Přítomni : Josef Morávek Zuzana Prokšová Stanislav Vrtal Rostislav Mutl Přemysl Moravec Milan Machovec Zastupitelstvo

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 26. září 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská ul. 2, Ivančice Přítomní členové správního výboru: Naděžda Chajmová,

Více

Zápis. Podrobný program jednání ustavující členské schůze MAS Jablunkovsko

Zápis. Podrobný program jednání ustavující členské schůze MAS Jablunkovsko Zápis o ustavující členské schůzi zájmového sdružení právnických osob podle ustanovení 20 f a následujících ustanovení zákona č. 40/1964 Sb. Občanského zákoníku, ve znění pozdějších platných předpisů,

Více

Z á p i s č. 18. ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne od hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích

Z á p i s č. 18. ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne od hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích Z á p i s č. 18 ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 4. 11. 2016 od 18.00 hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18hodin

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne

Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne Zápis č. 204 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 20.12.2017 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 6 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,.Duspiva,

Více

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin

Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne od 16:30 hodin Zasedání Správní rady Královská stezka o.p.s. a Programového výboru MAS Královská stezka o.p.s. dne 5. 3. 2019 od 16:30 hodin Zapisovatel: Lucie Šulcová Ověřovatel 1: Luděk Šíma Ověřovatel 2: Aneta Tomová

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2018 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 19.11.2018 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY DSO TIŠNOVSKO č. 2/2016 konané dne 28. 6. 2016 od 17.00 hod. Místo konání: Obecní úřad, Předklášteří, 2. patro, sál Navržený program jednání: 1. Zahájení technické záležitosti 2.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 19.12.2018 Termín: středa 19.12.2018 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 26.6.2019 Termín: středa 26.6. 2019 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin

dne 15. března 2006 v 19,00 hodin Obecní úřad ve Vohančicích zve všechny občany na Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Vohančice, které se koná dne 15. března 2006 v 19,00 hodin v budově Obecního úřadu ve Vohančicích Návrh programu: 1.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne ve společenském domě Orlovna Šitbořice Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Šitbořice konané dne 03.11.2014 ve společenském domě Orlovna Šitbořice 1. Přestavení nově zvolených zastupitelů a složení slibu Ustavující zasedání ZO

Více

Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 6/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 24.10.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Jméno: Martin Chvála Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax:

Jméno: Martin Chvála Funkce v komisi: člen Telefon práce: Adresa práce: Funkce na pracovišti: Mobil-veřejný: E-mail: Poznámka: Fax: Elektronický Digitální Povodňový Portál Radíč Stanoviště: 14/, Radíč 262 93 Telefon: 318864571 obec.radic@worldonline.cz Jméno: Stanislav Krampera Funkce v komisi: předseda Telefon práce: 318864109 Adresa

Více

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0

Zápis. USNESENÍ: 1. VH schvaluje program jednání. Hlasování: Pro: 16 Proti: 0 Zdržel se: 0 Zápis z 16. Valné hromady Místní akční skupiny Svitava z. s. konané dne 4. května 2017 v zasedací místnosti budovy Mze ČR, pracoviště SZIF, Olomoucká 26, Svitavy Na svolání Valné hromady se Rada spolku

Více

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018

Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Zápis z Valné hromady Golf Clubu Semily konané dne 17. února 2018 Valná hromada členů Golf Clubu Semily (dále jen GCS) se konala v sobotu dne 17. února 2018 od 14,00 hod. v restauraci U Bernarda v Semilech.

Více

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.:

Společenství obcí Podkrkonoší Náměstí 36, Pilníkov, IČO , tel.: ZÁPIS z 6. zasedání Valné hromady Společenství obcí Podkrkonoší 29. 12. 2014, Hajnice Přítomni: Dorazili později: Omluveni: Hosté: P. Hrubý, E. Rezková, L. Grega, E. Havrdová, P. Červený, M. Klapka, B.

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne v 19 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 18.12. 2013 v 19 hodin Termín: středa 18.12.2013 od 19 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na prosinec 2013:

Více

Zápis z 10. členské schůze

Zápis z 10. členské schůze Zápis z 10. členské schůze Spolku nazvaného: Občanské sdružení Montessori Kladno, z.s. IČ: 22719849, se sídlem: Pařížská 2249, Kročehlavy, 272 01 Kladno, zapsaného ve spolkovém rejstříku vedeném Městským

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. listopadu 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno

Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zápis z IX. zasedání Zastupitelstva městské části Brno-Žabovřesky, konaného dne 18. 02. 2016 v Domě spolkových aktivit Rubínek, Poznaňská 10, Brno Zahájení: 16:30 hodin Přítomni: viz prezenční listina

Více

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/

Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ /0.0/0.0/15_019/ Projekt Posilování administrativní kapacity obcí na bázi meziobecní spolupráce, reg. č.: CZ.03.4.74/0.0/0.0/15_019/0003017 ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY A 6. SETKÁNÍ STAROSTŮ ze dne 11. 12. 2018 Místo: Nepomuk

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne

Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne Zápis č. 2. ze zasedání zastupitelstva městyse Přídolí č.2. dne 17. 11. 2014 Přítomni: dle presenční listiny, všichni členové zastupitelstva Omluveni: 0 Ověřovatelé zápisu: Ing. Vítězslav Jílek, Oldřich

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z ustavující schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 01.11. 2014

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více