DXR série. Spojení inteligence a zkušeností v přenosných reproboxech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DXR série. Spojení inteligence a zkušeností v přenosných reproboxech"

Transkript

1 DXR série Reproboxy DXR série nabízí vynikající kvalitu zvuku a prvotřídní hodnoty akustického tlaku avšak ve velmi kompaktním a extrémně funkčním designu poskytující všestrannost využití nesrovnatelnou s dnešními reproboxy ve své třídě. Funkce Spojení inteligence a zkušeností v přenosných reproboxech Od chvíle, kdy jsme začali vyvíjet profesionální audio zařízení v 60. letech minulého století, se snažíme udržet na předních místech v technologiích. Na základě mnohaletých zkušeností jako skutečný průmyslový inovátor, nevyužíváme jen nejmodernějších technologie, ale vyvíjíme i nové vlastní. S jasným cílem vytvořit co možná nejvýkonnější a spolehlivé reproboxy s vysokou kvalitou zvuku se do takového vývoje pustil tým nejzkušenějších inženýrů z Yamahy, aby zkoumali a vylepšili každý detail konstrukce reproboxu. Tato vášeň pro inovace sloužila jako impulz k intenzivní spolupráci s NEXO, gigantem mezi výrobci reproduktorů. Výsledkem této spolupráce lídrů v oblasti přenosných reproboxů je produkce kvalitního ozvučení reproboxů našich sérií DSR, DXR a DXS. V důsledku úzké spolupráce s inženýry z NEXO a jejich špičkových zkušeností náš tým přijal nový přístup v některých zásadních aspektech konstrukce těchto reproboxů. Detailní analýzy převodníků, důkladné testování akustiky šasi a jednotlivých prvků a optimální nastavení limitéru, to vše přispělo k vyšším SPL hodnotám dodávaným s úžasnou srozumitelností a nepřekonatelnou úrovní spolehlivosti. Propojením špičkových technologií v oblasti reproduktorů se podařilo vytvořit nejvýkonnější a nejspolehlivější aktivní reproboxy jaké kdy byly vůbec vyrobeny.

2 VÝKON PRO LIDI Výkon se dědí. A tak stejně jako DSR série, tak i reproboxy DXR série nabízí vynikající kvalitu zvuku a prvotřídní hodnoty akustického tlaku avšak ve velmi kompaktním a extrémně funkčním designu poskytující všestrannost využití nesrovnatelnou s dnešními reproboxy ve své třídě. Série DXR, skládající se ze čtyř širokopásmových modelů, se skvěle hodí jednak do hlavního ozvučovacího systému, nebo jako odposlechy, pro jednoduché ozvučovací aplikace, tak i pro složitější zvukové aplikace. Kombinací této série s našimi novými DXS subwoofery se dále zvýší celkový výkon systému, což vám poskytne také univerzální kontrolu nad burácejícími basovými tóny. S dokonalým vyvážením úžasného výkonu a inovativních technologií reproduktorů se můžete spolehnout, že série DXR vám nabídne plný výkon pro každého posluchače ve vašem publiku. Síla a výkon "D" Náš vývojový tým plně využívá spousty pokročilých digitálních technologií, ať už nových nebo již známých, založených na rozsáhlých zkušenostech Yamahy nashromážděných za dlouhá léta vývoje profesionálních audio zařízení. Vše od detailního nastavení výhybky, EQ a chování limitéru, funkcí ochran a precizního dynamického nastavení zvuku bylo předmětem nekonečných simulací ve vnitřních prostorách i venku v terénu, aby bylo docíleno výstupní zvukové kvality na nejvyšší možné úrovni. V kombinaci s pokročilým Yamaha analogovým zpracováním signálu a akustickými technologiemi je pak síla a výkon D (zesilovače třídy D) maximální. Mimořádně precizní 48-bitové DSP zpracování zvuku ve vysokém rozlišení Všechny širokopásmové modely jsou vybaveny patentovanou technologií Yamaha FIR-X tuning poskytující lineární fázovou odezvu FIR filtrů. FIR-X tuning současně optimalizuje frekvenční a fázovou odezvu při nastavování časování mezi vysokofrekvenčními (HF) a nízkofrekvenčními (LF) transduktory. Toto vytváří velice hladké přechody kolem dělícího bodu výhybky a nabízí mnohem lepší srozumitelnost a kvalitu snímání než je možné dosáhnout pomocí klasických výhybek. Všechny signály jsou precizně zpracovávány v interní 48-bitovém procesoru (76-bitové jádro) pro optimální zvukovou kvalitu. Všechny širokopásmové modely využívají vysoce přesné oddělené AD a DA převodníky se skvělým odstupem signál/šum a dynamickým rozsahem.

3 Inteligentní dynamické řízení (Intelligent Dynamic Control) pro jasnou srozumitelnost při jakékoli úrovni hlasitosti D-CONTOUR je inteligentní vícepásmový kompresor, který výkon a stálý zvukový výstup ve všech úrovních hlasitosti. Pracuje na principu neustálého monitorování výstupu ve více frekvenčních pásmech a ve zpětném vyhodnocování dat v inteligentním systému snímání. Tento systém pak vypočítá optimální nastavení EQ pro jednotlivá frekvenční pásma, čehož výsledkem je maximalizace SPL při zachování muzikálnosti. U série DXR nabízí D-CONTOUR mnohem detailnější naladění vašeho zvuku díky dvěma různým nastavením: režim FOH/ MAIN nebo režim MONITOR. Režim FOH/MAIN zesiluje nízkofrekvenční pásmo, které obvykle chybí při použití reproboxů pro hlavní ozvučení, nebo když stojí na stojanech. Naopak režim MONITOR je kompletně optimalizován pro nastavení reproboxů jako odposlechů, kdy reproboxy leží na zemi. V tomto případě inteligentně nastavení ztlumí hluboké basové frekvence, které jsou nahrazeny odrazem od podlahy, a vyrovná celou šířku pásma pro lepší srozumitelnost odposlechů. Obě tato předvolená nastavení byly nespočetně krát testovány poslechy se zkušenými zvukaři tak, aby tento vícepásmový kompresor přinesl konzistentní, ale dynamický zvuk s nízkým zkreslením při každé úrovni hlasitosti. Rozsáhlé DSP ochranné funkce pro maximální výstup V typickém systému, který se skládá z pasivních reproboxů, zesilovačů a signálových procesorů se snažíme docílit optimálního nastavení jednotlivých komponent, což může být poměrně složité. Jednou z výhod aktivních reproboxů je, že kombinace převodníků a zesilovačů jsou perfektně optimalizovány. Během vývoje sérií DSR, DXR a DXS jsme měřili a testovali odolnost každého převodníku a výstupního zesilovače při opakovaných nespočetných poslechových testech jak ve vnitřních prostorách, tak i venku. Na základě výsledků testů se nám podařilo optimálně nastavit limitér pro každý z modelů pomocí precizního nastavení DSP. Kromě optimálního nastavení limitéru využívají naše reproboxy stejné ochranné funkce, jaké najdete i v špičkové TXn sérii profesionálních zesilovačů. Mikroprocesor a vysoce výkonný DSP sledují stav napájení, koncové zesilovače, převodníky a signálovou trasu pro ochranu všech aspektů jednotlivých komponent. Výsledkem je, že tyto reproboxy jsou schopny naplno využít svůj potenciál a zároveň zajistit spolehlivý provoz i v těch nejnáročnějších podmínkách.

4 - Zapínatelná bílá LED na přední straně Každý z širokopásmových modelů i subwooferů série DXS je vybaven bílou LED za přední ochrannou mřížkou, která svítí při zapnutém napájení a její intenzita jasu se mění v závislosti na intenzitě signálu. Vysoce efektivní 1100W zesilovače třídy D - Zcela nové, kompaktní, vysoce výkonné DXR moduly zesilovačů Všechny modely reproboxů DXR série jsou vybaveny vysoce efektivními zesilovači třídy D, které jsou optimálně navrženy tak, aby dokázaly naplno spolupracovat a využívat potenciál HF a LF transduktorů série DXR. Tyto vysoce výkonné zesilovače přinášejí nejvyšší zvukový výkon ve své třídě neuvěřitelných 1100W, při maximálním akustickém tlaku SPL až 133dB. Poskytují také velmi rychlý nástup a vynikající přechodovou odezvu, což také značně přispívá k fantastickému audio výkonu. - Univerzální spínaný zdroj Série DXR využívá zcela nový, vysoce efektivní spínaný zdroj s vynikajícími výsledky. Napájení je možné také kdekoli na světě, díky své multinapěťové konstrukci. Inteligentní vestavěný 3-kanálový mix Série DXR nabízí flexibilní vestavěný mixážní pult s více vstupy, takže je ideální pro jednoduché vokálně / nástrojové aplikace. Díky svým flexibilním vstupům a výstupům může DXR série tvořit kompletní ozvučovací systém, nebo je lze snadno integrovat do různých konfigurací v kombinaci s reproboxy sérií DSR a DXS.

5 - Všestranné možnosti linkových a mikrofonních vstupů Vestavěný mix v sérii DXR dokáže sloučit signál až ze tří různých vstupů. Podporována je jak mikrofonní, tak i linková vstupní úroveň signálu, což vám dává možnost širokého výběru zdrojů signálu od mikrofonů, přes linkovou úroveň nástrojů až po přenosná audio zařízení. Při zapojení mikrofonu se automaticky aktivuje HPF pro odfiltrování nežádoucích nízkých frekvencí. - Flexibilní HPF nastavení Všechny DXR reproboxy mají flexibilní HPF nastavení, korespondující skvěle s DSR a DXS subwoofery. Můžete volit mezi frekvencemi 100Hz nebo 120Hz, v závislosti na tom, který model subwooferu v kombinaci s DXR používáte. Subwoofery DXS série umožňují flexibilní LPF nastavením, takže si můžete nalézt optimální HPF/LPF vyvážení pro váš zvuk. - Chytré funkce mixování a směrování Každý kanál má samostatné ovládání hlasitosti, takže můžete libovolně mixovat tři různé audio zdroje. Do výstupu THRU se směruje signál z kanálu 1 a výstup LINK OUT posílá celkový mix všech kanálů, což je ideální například pro směrování celkového signálu do dalšího zařízení. LINK OUT je velice užitečný výstup při konfigurování kompletního ozvučovacího systému, zatímco LINK MODE umožňuje snadno přepínat mezi stereo a dvojitou-mono konfigurací. Vynikající komponenty. Nepřekonatelný výkon. - Speciálně navržené DXR převodníky Všechny převodníky v DXR sérii byly pečlivě vybírány a speciálně upraveny tak, aby poskytovaly maximální výkon. Detailní charakteristiky chování každého snímače a převodníku byly důkladně analyzovány a vyhodnocovány sofistikovanými počítačovými simulacemi s cílem pomoci realizovat plný výkonový potenciál jednotlivých součástek. Vysoce výkonné basové reproduktory poskytují nízké zkreslení a zřetelné hutné basy, zatímco 1.4 přesné tlakové výškové drivery produkují přesně střední a vysoké frekvence až do 20 khz.

6 - Široký vyzařovací úhel horny série DXR Zvukovod horny byl vytvořen se zcela novým konstantním vyzařováním pod úhly 90 x60, s cílem rovnoměrného pokrytí většího prostoru bez nesouměrnosti, se kterou se můžeme setkat u většiny konvenčních horn. Zvukovod šíří frekvenčně bohatý zvuk rovnoměrněji díky vyzařovacím úhlům 90 horizontálně a 60 vertikálně do celé pokrývané oblasti. Tím je dosaženo vysoce kvalitního zvuku v celém prostoru a maximální spokojenost publika. Odolné, kompaktní ABS šasi Širokopásmové modely přicházejí v robustním šasi z nerezonujícího ABS plastu a jsou navrženy tak, aby se tlumily vibrace způsobené vysokou výstupní úrovní pro nižší zkreslení a vynikající zvukovou kvalitu. Pro přepravu jsou reproboxy vybaveny pevnou kovovou mřížkou chránící basový reproduktor a ergonomickými hliníkovými uchy pro delší trvanlivost a snadné přenášení. Symetrický design šasi pro zrcadlový způsob umístění odposlechů Symetrický design šasi reproboxů DXR12 a DXR15 umožňuje zrcadlový způsob umístění odposlechů na pódiu, čímž se vytvoří symetrické zvukové pole, což usnadňuje umělci najít si optimální místo, kde se slyší ideálně z obou odposlechů. Ať už se použijí v symetrickém dual-mono režimu nebo v stereo režimu dvou odposlechů, zrcadlové umístění odposlechových reproboxů může výrazně zlepšit váš výkon na pódiu.

7 Hnízdo pro stojan se dvěma úhly natočení V závislosti na prostoru se někdy může zhoršit šíření zvuku například díky nízkému stropu nebo jiným atributům dané místnosti. Šíření zvuku do publika pak v takovém prostoru není ideální. Hnízdo pro reproduktorový stojan u DXR proto umožňuje nastavit dvě pozice sklonu 0 a 7 pro správné nasměrování zvuku do publika. Přípojná místa pro standardní ucha a volitelné úchyty ve tvaru písmene U DXR série reproboxů je vybavena úchytnými body, které umožňují použití standardních závěsných ok*. Když potřebujete větší variabilitu, pak můžete použít volitelné úchyty ve tvaru písmene U, které umožňují snadnou manipulaci v horizontální i vertikální poloze. *Závěsná oka nejsou součástí

8 DXR8 8 2-pásmový aktivní reprobox Nejkompaktnější reprobox série DXR, model DXR8, nabízí úžasný výkon 1100W při zachování vysoké kvality zvuku. V kombinaci se subwooferem DXS12 si vytvoříte mimořádně kompaktní a vysoce výkonný ozvučovací systém. DXR pásmový aktivní reprobox Přenosný, avšak schopný produkovat neuvěřitelných 131 db SPL. DXR10 s kompaktním a funkčním designem je ideální pro širokou škálu aplikací. Ať už jde o jednoduchou reprodukci zpěvu a nástrojů, při použití jako velmi výkonný odposlech nebo součást kompaktního ozvučovacího systému DXR10 přináší nekompromisní zvukovou kvalitu a výkon.

9 DXR pásmový aktivní reprobox DXR12 je vysoce výkonný reprobox, který je schopný produkovat maximální SPL 132dB se svým impozantním výkonem 1100W. Jedná se o ideální řešení pro živé zvukové aplikace, které vyžadují širokopásmové reproduktory a extrémně vysoké zvukové rozlišení a kvalitu. DXR pásmový aktivní reprobox DXR15 dosahuje špičkového SPL a plného výkonu v širokém pásmu díky kombinaci výkonného zesilovače třídy D a vysoce výkonného basového reproduktoru, spolu s průlomovými technologiemi Yamaha. Zkuste přidat D- CONTOUR a budete mít pocit, že používáte i subwoofer.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

LINEAR 5 LTS A. Nová výkonová řada > EFEKTIVNÍ.

LINEAR 5 LTS A. Nová výkonová řada > EFEKTIVNÍ. LINEAR 5 LTS A Nová výkonová řada > Long Throw. ULTRAKOMPAKTNÍ. EFEKTIVNÍ. Přenést dynamicky celé frekvenční spektrum na vzdálenost až 30 m byla doposud výsada pouze velkých Line-Array systémů. Systém

Více

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému

Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Snadná obsluha a ovládání systému 2 Systém veřejného ozvučení Plena Easy Line Skutečná cesta ke kvalitnímu veřejnému ozvučení Snadné používání díky označení zón

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Vstupy a ovládací prvky 4 3.2 Napájecí

Více

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně.

Premium audiosystém JBL. Dosáhněte nejvyšší úrovně. Premium audiosystém JBL Dosáhněte nejvyšší úrovně. Dokonalý audiosystém JBL ve vozech Toyota Společnost JBL, založená v roce 1946 Jamesem B. Lansingem, stojí v čele vývoje profesionálních a domácích reproduktorů

Více

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY

NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY NEVIDITELNÉ REPRODUKTORY Kompletně skrytá technologie/audio Kvalitní zvuk by měl být především slyšet nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují

Více

LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ

LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K SRDCE MOBILNÍHO DJ LUCAS 2K je ultimátním PA ozvučovacím systémem pro mobilní DJ. Při událostech jako jsou svatby, narozeniny, gala nebo jiné večírky zajistí tento

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti

Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti Systém veřejného ozvučení Bosch Udáváme směr v akustické dokonalosti 2 Udáváme směr v akustické dokonalosti Rozsáhlé odborné znalosti z akustiky Společnost Bosch má více než 60leté zkušenosti v navrhování

Více

Mikrofony Lewitt série MTP

Mikrofony Lewitt série MTP Mikrofony Lewitt série MTP (MTP 240 DM/DMs, MTP 250 DM/DMs, MTP 340 CM/CMs, MTP 350 CM/CMs, MTP 440 DM, MTP 540 DM/DMs, MTP 740 CM, MTP 840 DM, MTP 940 CM) Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste

Více

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W MODEL TECHNICKÉ SPECIFIKACE OCENĚNÍ MOC KČ Integrované zesilovače Integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 50 W osazený elektronkami KR KT88. Osvědčená konstrukce hybridního zesilovače, kdy předzesilovač je

Více

Mikrofony Lewitt série MTP

Mikrofony Lewitt série MTP Mikrofony Lewitt série MTP (MTP 240 DM/DMs, MTP 340 CM/CMs, MTP 440 DM, MTP 540 DM/DMs, MTP 840 DM, MTP 940 CM) Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském

Více

Estetické zakrytí technologie

Estetické zakrytí technologie Estetické zakrytí technologie Kvalitní zvuk by měl být slyšet - nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují mnoho reproduktorů umístěných v poslechovém

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15

UŽIVATELSKÝ MANUÁL. Profesionální ozvučovací. Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Profesionální ozvučovací systém KAIFAT Dvoupásmový reprobox s reproduktorem o průměru 6, 8, 10, 12 nebo 15 Prosím čtěte tento manuál pečlivě a uložte jej na bezpečném místě. 1. Pasivní

Více

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah.

Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Nejkompaktnější provedení, nejširší dosah. 2 Stropní reproduktor s širokým vyzařovacím úhlem LC4 Kompaktní, kvalitní a nepřekonatelné pokrytí Špičkový

Více

LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití

LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití Konferenční systémy LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití LBC 3201/00 Reproduktor Line Array pro vnitřní použití www.boschsecurity.cz u u Rozšířená oblast poslechu Vynikající srozumitelnost

Více

Element Series. Co znamená ELEMENT?

Element Series. Co znamená ELEMENT? Element Amplifier Co znamená ELEMENT? Element bude ucelená modelová řada zesilovačů a komponentů Elac s neobyčejně příznivým poměrem vlastností a ceny, která je určena pro spořivé zákazníky. Element přináší

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Sony UWP- nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou za přijatelnou cenu a přitom bez interferencí Díky velké poptávce

Více

Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V)

Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V) Ceník produktů EUR (230V) EUR (250V) EX Série - aktivní reproboxy EX6 KVV 987 139 Kompaktní 2-pásmový reproduktorový systém s plným frekvenčním rozsahem 1249 EUR EX6 VWB KVV 987 148 Vertikální držák pro

Více

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání.

Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Překvapivá flexibilita. Výkonné ovládání. 2 Digitální ozvučovací systém PLENA matrix Vaše univerzální volba pro vynikající zvukový výkon Bezdrátové ovládání napříč

Více

D:SIDER. : satelit D:SIDER. www.verse-audio.cz D:SIDER 12

D:SIDER. : satelit D:SIDER. www.verse-audio.cz D:SIDER 12 VERSE NOVINKY 2009 : satelit Aktivní reprobox 12 12 Výkon - dle EAJ Středobasový zesilovač Výškový zesilovač Akustický tlak Středobasové repro Výškové repro 1000 W 750 W 250 W 131 db 12 neodim, 3 AL neodim,

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Ovládací prvky a zapojení reproduktorů 4 3.2 Ovládací prvky a zapojení subwooferu

Více

Estetické zakrytí technologie

Estetické zakrytí technologie Estetické zakrytí technologie Kvalitní zvuk by měl být slyšet nikoli vidět Dnešní vícekanálové systémy prostorového zvuku a audio systémy do celého domu vyžadují mnoho reproduktorů umístěných v poslechovém

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 2.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V)

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) EX Série - aktivní reproboxy EX6 KVV 987 139 Kompaktní 2-pásmový reproduktorový systém s plným frekvenčním rozsahem 26725 CZK 32337 CZK EX6 VWB KVV 987 148 Vertikální

Více

Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů

Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů Uživatelský manuál Softwarové modely prvotřídních basových aparátů Obsah O produktu... 2 Novinky ve verzi 2... 2 Kompatibilita... 2 Všeobecné ovládání... 2 Zesilovač MB150... 4 Zesilovač 800RB... 5 Zesilovač

Více

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY CENÍK PRODUKTŮ 2015 PASIVNÍ REPROSOUSTAVY Cena vč. DPH (Kč) EVP-X SERIES Provedení černý odolný koberec EVP-X12 12" 2pásmová, 55 20 khz (± 3 db), 8, vstupy: 2x 6,3mm jack + 2x speakon, 6.490,- 250/500/1000

Více

Digitální signální procesor. Co od něj můžeme čekat? Pavel Kůrka 1/12

Digitální signální procesor. Co od něj můžeme čekat? Pavel Kůrka   1/12 Digitální signální procesor Co od něj můžeme čekat? www.audiolabk.cz 1/12 Obsah 1 Úvod... 3 2 Proč DSP?... 3 3 Měření reproduktorů... 5 4 Programování FIR filtrů... 6 5 Shrnutí testu reproduktorů Tesla...

Více

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace...

Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... Konferenční systém Bosch CCS 800 Ultro Přináší inovace... 2 Konferenční systém CCS 800 Ultro...s využitím flexibilního řešení pro konference Jedinečná funkce digitálního záznamu a přehrávání ve formátu

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP

UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP UŽIVATELSKÝ MANUÁL PROFESIONÁLNÍ REPRODUKTORY KAIFAT SÉRIE HP POZOR! RIZIKO ELEKTRICKÉHO ŠOKU! NEOTVÍREJTE! VAROVÁNÍ: NEODSTRAŇUJTE ŠROUBY, ZABRÁNÍTE TAK VZNIKU POŽÁRU NEBO ELEKTRICKÉHO ŠOKU. UVNITŘ NEJSOU

Více

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V)

Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) Ceník produktů CZK (230V) CZK (250V) EX Série - aktivní reproboxy EX6 KVV 987 139 Kompaktní 2-pásmový reproduktorový systém s plným frekvenčním rozsahem 32724 CZK 39596 CZK EX6 VWB KVV 987 148 Vertikální

Více

Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7

Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 Sada mikrofonů Lewitt DTP Beat Kit Pro 7 Uživatelský manuál Úvod Děkujeme Vám, že jste si vybrali výrobek firmy LEWITT. V tomto uživatelském manuálu se dozvíte doplňující informace o mikrofonech LEWITT,

Více

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku

Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku Řešení veřejného ozvučení Plena Flexibilní přístup ke správě zvuku 2 Řešení veřejného ozvučení Plena Snadno rozšiřitelný systém veřejného ozvučení Ať už se jedná o místní supermarket, součást rozsáhlejšího

Více

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM

VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM VM-3000 Série INTEGROVANÝ NOUZOVÝ VAROVNÝ SYSTÉM Digitální ozvučovací systém pro zabezpečení budov a hudební ozvučení Kompaktní systémový zesilovač, hlasový poplach v jednom zařízení VLASTNOSTI SYSTÉMU

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 4.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

Integrovaný zesilovač A-S1100

Integrovaný zesilovač A-S1100 Integrovaný zesilovač A-S1100 Zesilujeme vášeň pro hudbu Představujeme zesilovač A-S1100, nový integrovaný zesilovač nejvyšší třídy, jehož cílem je věrné zachycení a reprodukce zvuku z různých hudebních

Více

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000

ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 ZVUKOVÝ ŘÍDÍCÍ SYSTÉM SX-2000 Systém pro rozsáhlé instalace efektivně řízený a kontrolovaný po síti umožňuje propojení vzdálených lokalit. SX-2000 představuje nový standard pro vysoce výkonné systémy bez

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí

Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí 2 Systém veřejného ozvučení a evakuačního rozhlasu Plena Rychlá cesta do bezpečí Řada výrobků systému veřejného ozvučení a

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU MAC AUDIA, Gratulujeme vám k zakoupení auto HiFi zesilovače EDITION S TWO / EDITION S TWO LIMITED. Použití Toto zařízení lze využít pouze v motorových vozidlech s 12V napěťovým zdrojem

Více

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné Pokročilé zpracování a precizní provedení umožňují špičkový poslech hudby. Užijte si díky zvuku s vysokým rozlišením ty nejjemnější zvukové nuance zvukové kvality. Vášeň pro hudbu prostupuje všemi prvky

Více

Akustika. Cesta zvuku od hudebního nástroje přes nahrávací a reprodukční řetězec k posluchači

Akustika. Cesta zvuku od hudebního nástroje přes nahrávací a reprodukční řetězec k posluchači Akustika Cesta zvuku od hudebního nástroje přes nahrávací a reprodukční řetězec k posluchači Vzdělávání v rámci projektu Rozvoj výzkumného potenciálu JAMU Princip zvukařiny x s c T R Q O L M Poslech nebo

Více

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů.

Zřejmě první, co zaujme, je vysokotónový reproduktor s impozantním zvukovodem a neobvykle masivní aluminiové rámečky ostatních měničů. 010_019 News.qxd 20.8.2004 16:47 Stránka 12 NEWS BC ACOUSTIQUE, MODELOVÁ ADA ACT MODEL A4 Nejvyšší model A4 nové modelové řady francouzského výrobce BC Acoustique nese označení ACT, což je akronym pro

Více

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality.

AV Receiver RX-V kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. 5.1kanálový AV receiver kompatibilní s funkcí Bluetooth, s plně diskrétní konfigurací a s převodníky DAC vysoké kvality. Prostorový zvuk jako v kině. Zažívejte kouzlo filmů v kině s realistickým prostorovým

Více

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl

Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl Notebook Qosmio: Uslyšíte rozdíl PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio dokonalý zvukový RECORDER zážitek VIRTUAL SURROUND Společnost Toshiba uvedla na trh notebook Qosmio, mobilní

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) Jmenovitý výstupní výkon

Více

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém Diskuzní systém Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena - delegáta () nebo ve variantě pro předsedu diskuse (WA 520RB), který má prioritní pravomoci

Více

PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY

PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY PROFESIONÁLNÍ REPROSOUSTAVY ŘADA BC, BCW Všeobecně Moderní reprosoustavy řady BC jsou vyráběny v rozsahu od 8 do 15 velikosti basového reproduktoru, existují v aktivní (BC 800A, BC 1000A, BC 1200A, BC

Více

Kód Produkt Referenční Jednotka

Kód Produkt Referenční Jednotka Kód Produkt Referenční Jednotka Předzesilovače Phono EQ.2 42 750 Kč ks Phono module RCA NOVINKA - předzesilovač pro MM a MC přenosky s externím napájecím zdrojem, vstupní impedance fixní pro MM přenosky

Více

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá MULTIMEDIÁLNÍ A HYPERMEDIÁLNÍ SYSTÉMY 3) Zvuk a jeho nahrávání Petr Lobaz, 3. 3. 2009 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ZVUK příčné kmitání molekul vzduchu rychlost 340 m s 1 (1000 ft s 1, 1 ft ms 1 ) vlnová délka pro

Více

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie

Modulární mixážní pulty Řady 52. Digitální broadcast technologie Modulární mixážní pulty Řady 52 Digitální broadcast technologie Základní vlastnosti Modularita jako základ Všechny řídicí moduly jsou propojeny pomocí standardní CAT 5/6 kabeláže s využitím napájení Power

Více

rádi bychom Vám představili novinky z oblasti ozvučovacích a kongresových systémů společnosti Bosch Security Systems.

rádi bychom Vám představili novinky z oblasti ozvučovacích a kongresových systémů společnosti Bosch Security Systems. Vážení obchodní přátelé, rádi bychom Vám představili novinky z oblasti ozvučovacích a kongresových systémů společnosti Bosch Security Systems. Obsah: Nové reproduktory LB3-PC250, LB3-PC350 Hudební tlakový

Více

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel www.fishman.cz Začínáme Zde jsou některé základní tipy pro nastavení, které vám pomohou dostat jdeš. Chcete-li ovládat Loudbox Mini bezpečně, přečtěte si prosím celý návod k použití, a to zejména Důležité

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

Maloobchodní ceník FYNE Audio

Maloobchodní ceník FYNE Audio EXPERIENCE FYNE AUDIO Maloobchodní ceník FYNE Audio Stránka z 5 F series Audiophile range / Made in UK barva balení MOC/kus RP F.2 Contemporary 359 900 Větší bratr modelu F.0, s větším zvukem vhodným do

Více

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov

Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Jednoduché propojení rozvaděčů s řídicími systémy budov Komunikační systém Acti 9 poskytuje vašim obchodním partnerům úplnou kontrolu nad jejich elektroinstalací 100% Pouze od Schneider Electric exclusive

Více

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight

Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení. technologie starlight Chceme vám nabídnout kvalitní záběr i při nekvalitním osvětlení technologie starlight 2 technologie starlight Dokonalé kamery pro nepřetržité snímání Nebylo by skvělé, kdybyste měli jistotu, že za jakýchkoli

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015. Červen 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10

Obchodní ceník ČERVEN 2015. Červen 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Červen 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: objednavka@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 NÁSTĚNNÉ,

Více

Seznamte se s Emotivou

Seznamte se s Emotivou Seznamte se s Emotivou Vše začalo jednoduchou otázkou: Proč nemůžeme mít úžasný zvuk a video za ceny, které neohrožují splácení naší hypotéky? A tato otázka se později ukázala jako klíčová. Špičkový zvuk

Více

Nová řada 800. Přehled modelů:

Nová řada 800. Přehled modelů: Nová řada 800 Firma Bowers & Wilkins, která bude v příštím roce slavit 50 let od svého založení, uvádí na trh novou generaci řady 800 tedy novou kolekci svých referenčních reprosoustav. Uvedení nové generace

Více

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013 Sound Passion Maloobchodní ceník GENELEC Prosinec 2013 Výhradní zastoupení výrobků GENELEC Home Audio pro území ČR Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

Eiger - basová past HP

Eiger - basová past HP Eiger - basová past HP Zpravidla nejslyšitelnější problémy v záznamu nebo studiové postprodukci bývají způsobeny nízkými kmitočty a bývají často v tradičních akustických úpravách přehlíženy. Eiger je vysoce

Více

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka

SCC124. Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V. Uživatelská příručka SCC124 Autorádio s přehrávačem medií USB/MMC/SD napájení 24V Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Funkce tlačítek na

Více

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. (

Výhradním dovozcem značky SinusTec do České Republiky je Ahifi s.r.o. ( Vážený zákazníku, Rádi bychom vám pogratulovali k zakoupení vašeho nového výkonového zesilovače o špičkové kvalitě. Pro zaručení využívání všech možných funkcí si prosím pozorně přečtěte následující instalační

Více

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2 NORMA audio elektronika www.normaudio.com Ceník platný od 5.1.2016 STRANA 8 XAVIAN ELECTRONICS s.r.o., Za Mlýnem 114, 253 01 Hostivice Praha západ PŘEDZESILOVAČE REVO SC SERIES REVO SC-2 LN referenční

Více

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t

Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Detektor řady Professional Ví, kdy spustit poplach a kdy poplach nespustit. Zp t Nepřekonatelné technologie společnosti Bosch zvyšují schopnost detekce a omezují vznik falešných poplachů Tradiční detektory

Více

Zvukové rozhraní. Základní pojmy

Zvukové rozhraní. Základní pojmy Zvukové rozhraní Zvukové rozhraní (zvukový adaptér) je rozšiřující rozhraní počítače, které slouží k počítačovému zpracování zvuku (vstup, výstup). Pro vstup zvuku do počítače je potřeba jeho konverze

Více

Ceník modelů řady QX najdete zde Představení série QX

Ceník modelů řady QX najdete zde   Představení série QX Firma Mission byla založena v roce 1977, takže je na trhu již více než 40 let. Její produkty patří do tzv. britské školy zvuku, která v 70 tých letech minulého století udávala tón a dodnes je toto období

Více

ANTÉNY. antech. antény ANTÉNA DIGINOVA ANTÉNA UHF - NOE-095 ANTÉNA UHF - FLASHD

ANTÉNY. antech. antény ANTÉNA DIGINOVA ANTÉNA UHF - NOE-095 ANTÉNA UHF - FLASHD ANTÉNY ANTÉNA DIGINOA ANTÉNA UHF - NEO-09 ANTÉNA UHF - FLASHD ANTÉNA UHF - NOE-09 UHF ANTÉNY - BU PÁSMOÉ ANTÉNY UHF - BU OSTATNÍ ANTÉNY AKTINÍ DB-T/DAB ANTÉNY str.2 str.3 str.4 str. str.6 str.7 str.8 str.9

Více

LBC 3011/x1 Panelové reproduktory

LBC 3011/x1 Panelové reproduktory Komunikační systémy LBC 3011/x1 Panelové reproduktory LBC 3011/x1 Panelové reproduktory Vysoce kvalitní reprodukce řeči a hudby Dvoupásmový systém Jednoduché nastavení výkonu Zápustná montáž do zdí, stropů

Více

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný

Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1. Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný Digitální konferenční systém CCS 1000 D 1 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Malý, ale všestranný 2 Digitální konferenční systém CCS 1000 D Okamžité použití po zapojení, snadné použití a vysoká produktivita

Více

Nastavení studiových monitorů

Nastavení studiových monitorů Nastavení studiových monitorů Pracujte se špičkovou technikou a dbejte na její správné nastavení. Zvuk bude reprodukován přesně a dosáhnete tak lepších výsledků. 1 Nejlepší na vstupu Nejlepší na výstupu

Více

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností:

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností: SOUNDMAN R Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon Vyráběno a distribuováno společností: -2- Binaurální stereo mikrofonní sluchátka OKM, zahrnující omnidirekční stereo elektretový kondenzorový mikrofon

Více

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití

Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití Kamera řady MIC 550 Odolná kamera PTZ pro venkovní použití 2 Řada MIC 550 Nastavení standardu pro sledování Atraktivní, kompaktní provedení pro nenápadné začlenění do prostředí sledování Robustní konstrukce

Více

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie

XD Routing a vstupní I/O systém. Digitální broadcast technologie Řada 52 XD Routing a vstupní I/O systém Digitální broadcast technologie Design Core XD a Core XC systému Core - Jádro systému 52/XC Core je DHD centrální procesor pro menší a střední mixážní pulty se zpracováním

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU

KATALOG ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU KATALOG - 2011 ALOG SYSTÉM PRO SPRÁVU A ŘÍZENÍ VÝROBY STLAČENÉHO VZDUCHU CONCERTO: úplné ovládání a absolutní přizpůsobivost Početná spouštění a zastavování kompresoru, plýtvání energií a velká proměnlivost

Více

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ A MODULÁRNÍ AUDIO SYSTÉM SKANDINÁVSKÝ DESIGN Výrobky EC Living představují čistý skandinávský design a inženýrství. Jsou navrženy, zkonstruovány a vyrobeny v Norsku. Charakteristická kombinace

Více

Exkluzivní skryté interiérové lineární LED svítidlo s inteligentním bílým a barevným světlem

Exkluzivní skryté interiérové lineární LED svítidlo s inteligentním bílým a barevným světlem Lighting Exkluzivní skryté interiérové lineární LED svítidlo s inteligentním bílým a barevným světlem PureStyle IntelliHue Powercore Inovativní svítidla PureStyle Powercore nabízí profesionální osvětlení

Více

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň

2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 2-kanálový zesilovač Automatický koncový stupeň 10006684 10006685 10006686 10006687 10006688 10006689 http://www.auna-multimedia.com ŘEŠENÍ PROBLÉMŮ Problém Řešení Kontrolka napájení se nerozsvítí. Uvolněná

Více

Flexibilní a elegantní

Flexibilní a elegantní flexibilní modulární systém Flexibilní a elegantní předveďte svůj produkt na revolučním displeji nejvyšší kvality Vaše správná volba; kdykoliv a kdekoliv snadno postavíte vysoce odolný prezentační systém.

Více

PRODUKTY PRO FITNESS. výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky

PRODUKTY PRO FITNESS. výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky PRODUKTY PRO FITNESS výběr zvukových sestav zvuková zařízení světelná zařízení doplňky Aerobic Set malý 300W pro cca 40 cvičenců Aerobic Set 300W 2 x aktivní plastový ABS reprobox 1 x CD přehrávač 1 x

Více

labrador line labrador 21 labrador 29

labrador line labrador 21 labrador 29 Řada Labrador je připravena pro velmi náročného posluchače a je konstruována tak, aby vyhověla i nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je sandwichová konstrukce ozvučnice, ta u nové řady Labrador používá

Více

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY NX M22-A STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ

PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY NX M22-A STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ PROFESIONÁLNÍ AKTIVNÍ REPROBOXY NX M22-A STRUČNÝ NÁVOD K POUŽITÍ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY 1. Přečtěte si tyto pokyny. 2. Uschovejte si tyto pokyny. 3 Dbejte všech varování. 4 Dodržujte všechny pokyny. 5. Nepoužívejte

Více

DENON 100leté výročí Letos v říjnu je tomu již 100 let od doby, kdy se začala psát historie firmy stojící za značkou DENON. Americký obchodník pan Frederick Whitney Horn tehdy v Japonské Jokohamě založil

Více

1) Restaurace a bary. V závislosti na tvaru a velikosti prostoru lze použít tyto výrobky: Reproduktory: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 5S

1) Restaurace a bary. V závislosti na tvaru a velikosti prostoru lze použít tyto výrobky: Reproduktory: Work NEO3 Work NEO S8A Work IC 5S PŘÍKLADOVÉ STUDIE OBSAH 1) Restaurace a bary 2) Prodejny - malé s lokálním ozvučením 3) Prodejny - nákupní centra 4) Sportovní centra (spinning, wellnes, aerobic, jóga, ) 5) Výukové prostory 6) Kulturní

Více

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com

Innovation Centre. NICe. nikken-world.com Innovation Centre e u r o p e NICe nikken-world.com NIKKEN Filozofie Každodenního Výzkumu Společnost NIKKEN se zavázala posunovat hranice moderní výroby a věří, že se to odráží v naší nabídce nejlepší

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8, B+=14,4V) 4 x 300W

Více

Dataprojektory. Parametry projektorů

Dataprojektory. Parametry projektorů Dataprojektory Projektory, neboli audiovizuální média, slouží k přenosu obrazu na promítací plátno či zeď, případně na podobný povrch. Zdrojem obrazu může být osobní počítač, notebook, přehrávač dvd a

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více

Hlavní parametry rádiových přijímačů

Hlavní parametry rádiových přijímačů Hlavní parametry rádiových přijímačů Zpracoval: Ing. Jiří Sehnal Pro posouzení základních vlastností rádiových přijímačů jsou zavedena normalizovaná kritéria parametry, podle kterých se rádiové přijímače

Více

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Zesilovací moduly ZS 291, 301 a 351 jsou určeny pro výrobu a montáž do profesionálních aktivních reprosoustav. Modul 351 je určen pro speciální

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více