MITO, RENTAL SERVICE s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MITO, RENTAL SERVICE s.r.o."

Transkript

1 MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Pronájem pracovních oděvů a prádla, praní, chemické čištění a dodávky pracovních oděvů a prádla. Údržba a pronájem pracovních oděvů pro výrobu a služby Přednosti: Profesionální kvalita s duchem ruční péče Péče o pracovní oděvy je jedním z úhelných kamenů našich služeb. Zajišťujeme jak komplexní servis (pronájmy oděvů včetně poskytnutí samoobslužných skříněk), tak i dílčí služby, jako je praní nebo chemické čištění oděvů, jejich opravy, impregnace apod. A to s bohatými zkušenostmi v oboru od roku Možná je vhodné na tomto místě připomenout, že jsme autory dnes běžně používaného termínu "servis pracovních oděvů". praní a čištění v menších dávkách s vyšší starostlivostí pečlivé ruční žehlení pružné termíny a množství Můžeme vám nabídnout dvě základní skupiny služeb: Pokud oděvy máte, nebo si je chcete pořizovat na vlastní náklady, a požadujete jen jejich čištění, praní a s tím spojené služby, zvolte údržbu pracovních oděvů. Pokud se nechcete o nic starat a vše, včetně poskytnutí oděvů necháte na nás, pak zvolte pronájem pracovních oděvů. Nabídneme vám komplexní službu se vším všudy. V obou případech vám pak můžeme poskytnout samoobslužné skříňky pro sběr a výdej oděvů. Údržba pracovních oděvů Pokud máte své pracovní oděvy, které zatím dobře slouží, nebo chcete mít nákup oděvů pod kontrolou, máme pro vás službu komplexní údržby pracovních oděvů. Mimo vlastní pořízení oděvů obsahuje všechny komfortní služby, které nabízíme u pronájmu pracovních oděvů. Vy si tedy obstaráte oděvy a vydáte je zaměstnancům, my se postaráme o všechno ostatní. Co všechno naše služby zahrnují a co vám můžeme nabídnout?

2 Co služba obsahuje: Praní (případně i chemické čištění) Údržbu speciálních oděvů Žehlení Opravy (volba) Značení oděvů Dopravu a obsluhu Poskytnutí samoobslužných skříněk (volba) Evidenci a statistiky Údržba pracovních oděvů Údržba sestává z praní (chemického čištění), žehlení, oprav a případných dalších doplňujících služeb. Záleží na tom, jak velký rozsah péče požadujete. Můžeme pro vás jenom prát či čistit (samozřejmě včetně pečlivého ručního žehlení), nebo přidat i opravy v dohodnutém rozsahu, či službu ještě doplnit třeba označením štítky nebo čipy, pohlídat životnost oděvů, zejména těch speciálních atd. Základní rozlišení pro tuto službu: kompletní údržba včetně oprav údržba bez oprav (za nižší cenu) Od roku 1994, kdy se se údržbě pracovních oděvů věnujeme, jsme se už setkali s různým ušpiněním, proto nás jen tak něco nepřekvapí. Kromě praček používáme i chemický čistící stroj, takže jejich kombinace zajistí vysokou účinnost. I když tvrdit, že vyčistíme naprosto vše, samozřejmě nemůžeme. Důležité také je, že pereme v menších pračkách, takže se různě zašpiněné oděvy nemíchají a nezpracovávají "univerzálně". Výsledek je pak samozřejmě lepší než u velkokapacitního praní. Pro vás to znamená důležitou informaci: oděvy, které i třeba hodně ušpiníte, dostanete zase nazpátek čisté a vyžehlené. Balení Čisté oděvy balíme do fólie. Pokud to vaše předpisy vyžadují (například v potravinářských provozech), můžeme individuálně balit oděvy pro každého pracovníka do sáčků neprodyšně uzavřených svarem. Opravy Poškození oděvu nemusíte vyhledávat a upozorňovat na něj, protože to zařídíme za vás. Při dvoustupňové kontrole oděvy vyřadíme a opravíme, a to v rozsahu, který si dohodneme. Pokud už by nebylo ekonomické oděv spravovat, upozorníme vás na potřebu výměny. Kromě šití používáme i lisované záplaty, což je velmi efektivní způsob oprav textilu a především vypadá lépe, než prosté šití.

3 Označení oděvů K základním službám můžeme přidat některé další. Patří mezi ně i označení oděvů. Buď nalisovaným štítkem, obsahujícím všechny údaje, které považujete za nutné, nebo UHF čipy, umožňující sledovat oběh oděvů, jejich životnost (což je důležité třeba u svářečských obleků) ale třeba i pohyb pracovníků v rizikových provozech apod. Logistika Chcete-li mít systém, o který se opravdu nemusíte starat, pak jsou ideálním řešením sběru špinavých oděvů a výdeje čistých samoobslužnými skříňkami. Někdy se pro ně bohužel jen těžko hledá místo. Ale i s tím si většinou dokážeme poradit. Máte-li jiný systém, dohodneme se, jak ho využít. Rozvoz provádíme týdně, nebo v případě potřeby, například v potravinářských provozech, i častěji. Pokud si pronajmete skříňky, zajišťujeme samozřejmě i jejich obsluhu. Ve větších firmách na to obvykle máme svého pracovníka, který nejméně jednou týdně do podniku dochází a kromě obsluhy skříněk řeší i nástupy, přeměření nových pracovníků, výstupy a případné reklamace. Pronájem pracovních oděvů Co služba obsahuje: Pokud chcete uspořit čas a náklady na pořizování pracovních oděvů, organizování jejich výdeje a údržby, zvolte naši službu pronájmu pracovních oděvů. Zahrnuje vše, co se používání pracovních a ochranných oděvů ve vaší firmě týká. Pokud využijete vše, co v jejím rámci nabízíme (včetně samoobslužného sběru a výdeje), zbyde na vás jediná práce, a to kontrola vyúčtování. Co všechno tato komplexní služba zahrnuje a co vám můžeme nabídnout? Zapůjčení všech druhů oděvů Praní (případně i chemické čištění) Žehlení Opravy Automatickou obměnu oděvů Dopravu a obsluhu Poskytnutí samoobslužných skříněk Evidenci a statistiky Poskytnutí pracovních oděvů Všechny pracovní oděvy vám v rámci služby zapůjčíme, takže odpadá starost o jejich nakupování, vyhledávání nejlevnějších a přitom kvalitních dodavatelů, skladování, výdej a sledování skladových zásob. To může ušetřit nemalou část vašeho pracovního času.

4 Pracovník má vždy tolik oděvů, aby se mohl pohodlně převlékat. Počet sad, které dostane, závisí na četnosti převlékání a intervalu svozu. Například při klasickém rozvozu jednou týdně a týdenním převlékání vaši zaměstnanci obdrží tři sady (jednu mají na sobě, jednu ve skříňce a jedna se právě čistí a žehlí v prádelně). Pokud se pracovníci převlékají častěji, dostanou souprav více: pět, sedm, jedenáct Například: Převlékání jednou týdně Převlékání od den Převlékání každý den Jaké oděvy Standardní oděv nebo lepší provedení? Bavlna nebo směsový materiál? To jsou nejčastější otázky, které si zájemci o tuto službu kladou. Odpovědi na ně najdete v naší rubrice FAQ (nejčastěji kladené otázky) na webu. Můžeme však říci, že se vždy snažíme vyhovět vašim přáním (pokud jsou samozřejmě realizovatelná za cenu, kterou si představujete). Pro inspiraci si můžete prohlédnout naše vzorové kolekce. Údržba Pro údržbu a logistiku pronajatých oděvů platí to samé, co je uvedeno v předchozí kapitole. Pronájem samoobslužných skříněk Naše služby jsou založeny na tom, že šetří vaše prostředky a váš čas: "Přenechejte nám starosti o vaše prádlo a pracovní oděvy!". Ideálem samozřejmě je, abyste se vůbec nemuseli zajímat, jak se to vlastně děje, že vaši lidé, postele nebo stoly jsou stále v čistém. Proto nemůže chybět naše nabídka pronájmu samoobslužných skříněk. Je to řešení, které nevyžaduje velkou námahu od samotných pracovníků, ale zejména od nikoho dalšího. Žádné sběrny a výdejny nebo zatěžování lidí ve skladech a výdejnách nářadí. A významně spoří čas každého zaměstnance.

5 Co vám můžeme poskytnout: Skříňky na vhazování špinavých oděvů Výdejní skříňky Barevné provedení podle přání Pronájem skříněk Řešení umístění Označení štítky Obsluhu skříněk Správu klíčů V čem jsou výhody použití samoobslužných skříněk: Není třeba, aby někdo z vašich zaměstnanců sbíral od pracovníků špinavé oděvy. Sami je jednoduše vhodí do sběrné skříňky. Není ani třeba, aby někdo čisté oděvy pracovníkům vydával. Sami si je vyzvednou ze své přihrádky skříňky. Vhazovat špinavé oděvy a brát si čisté je možno kdykoliv - není tu žádné časové omezení. Vše tedy probíhá rychle a jednoduše, není třeba žádné vaší součinnosti. O službu se tedy nemusíte nijak starat. V případě, že se rozhodnete pro řešení pronájmu pracovních oděvů (nebo i některého prádla) včetně skříněk, zahrneme vám jejich zapůjčení a obsluhu do celkové ceny pronájmu (nebo údržby). A stejně jako doplňujeme oděvy pro nové pracovníky (nebo ubíráme při jejich odchodu), plynule měníme i počet potřebných skříněk, takže vždy je kam oděvy nebo prádlo dát. Sběrná skříňka Skříňka pro sběr špinavých oděvů má v horní části jednoduchý otvor pro vhazování špinavých oděvů s klapkou. Je konstruován tak, aby se oděvy nedaly z vnitřku vytáhnout, a chrání je tak před nenechavci. Uvnitř skříně je upevněn pytel, do kterého oděvy padají. Kapacita skříňky postačí pro asi pracovníků (při týdenním cyklu výměny oděvů). Tento údaj se může měnit podle dalších okolností a je jen orientační. Počet skříněk může být také vyšší v případě, že je sběrných míst více. Rozměry: výška 1770 mm x šířka 380 mm x hloubka 460 mm

6 Výdejní skříňka Skříňka pro výdej čistých oděvů má v přední stěně dveře rozdělené na jednotlivé přepážky. Velké dveře slouží pro obsluhu skříňky, po jejich otevření jsou přístupné všechny přihrádky. Pracovníci si pak otevřou klíčem jen svoji přidělenou přihrádku. Přednostně se dodávají cylindrické klíče, je ale možno přizpůsobit zamykání přihrádek i pro visací zámky. Počet přihrádek v jedné skříňce se může lišit podle množství a druhů oděvů, které má pracovník přiděleny. Standardní počet je 10 přihrádek, což odpovídá situaci, kdy se pracovník převléká týdně a má k dispozici kalhoty, blůzu a tričko. Je-li objem oděvů větší, může být ve skříňce umístěno šest přihrádek nebo čtyři, které jsou pak samozřejmě vyšší. S tím je třeba počítat při plánování umístění skříněk. S řešením vám samozřejmě pomůžeme. Rozměry: výška 1770 mm x šířka 380 mm x hloubka 460 mm Kontakt MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Pronájem a údržba pracovních oděvů a prádla Sídlo: Sídlištní Zubří IČ: DIČ: CZ Telefon, fax, tel.: fax: info@mitospo.cz Lidé: Ing. Marie Tomanová, jednatelka tel.: tomanova@mitospo.cz Ing. Miloš Toman, marketing a prodej tel.: toman@mitospo.cz

MITO, RENTAL SERVICE s.r.o.

MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Pronájem pracovních oděvů a prádla, praní, chemické čištění a dodávky pracovních oděvů a prádla. Praní a pronájem prádla pro ubytovací zařízení a restaurace Přednosti: Profesionální

Více

Servis pracovních oděvů

Servis pracovních oděvů Servis pracovních oděvů Svěřte péči o své pracovní oděvy odborníkům Společnost Lindström je jednou z předních evropských fi rem poskytujících servis textilních výrobků. Jsme globálním partnerem fi rem

Více

ESD oděvy značky CleverTex

ESD oděvy značky CleverTex MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. ESD oděvy značky CleverTex Distributor: MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. MITO, RENTAL SERVICE s.r.o. Sídlištní 818, 756 54 Zubří strana č. Pro oblast výroby elektroniky a elektrotechnického

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ OBSAH PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ 8 PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ 1. Rozbalení a kontrola Po vybalení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Praní a čištění prádla pro rok 2015-2016

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Praní a čištění prádla pro rok 2015-2016 Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově Zlínská 991, 769 01 Holešov, tel. 573 324 111, fax. 573 324 103, e-mail: internet sekret@spshol.cz, Intranet sekret@mail.sps.km.jm

Více

Pomáháme profesionálům

Pomáháme profesionálům Pomáháme profesionálům Pronájem pracovních oděvů Naší prací je neustále vylepšovat vaše každodenní pracovní podmínky. To znamená, že chceme, abyste ve vašich pracovních oděvech cítili lépe, a tak měli

Více

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport

Doblò Scudo Ducato FIAT. s vestavbou bott. pro servis a transport Doblò Scudo Ducato FIAT s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro optimální

Více

IV. Záchranářský program

IV. Záchranářský program Nafukovací nosítka Nafukovací nosítka Sava jsou navržena pro použití za jakýchkoli podmínek a poskytují naprostou bezpečnost a ochranu raněnému během záchranné operace na souši, na sněhu, na ledu, ve vodě

Více

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. TW 300 S Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí koberce, tvrdé podlahy, vysává prach

Více

KATALOG. Služby pro Vás. servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod. www.pevi.cz

KATALOG. Služby pro Vás. servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod. www.pevi.cz KATALOG Služby pro Vás servis a pronájem pracovních oděvů logistika osobní ochranné pracovní pomůcky velkoobchod www.pevi.cz proč právě pevi? PROČ PRÁVĚ PEVI? Firma PEVI, s.r.o. je ryze česká společnost

Více

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort

Systém třídění odpadu BLANCOSELECT S jistotou větší komfort Systém třídění odpadu S jistotou větší komfort Využití prostoru. Kryt se dá používat Jistota plánování. Systém třídění Zatížitelnost. Vysoce kvalitní materiály jako další odkládací plocha na čisticí odpadu

Více

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix.

katalog 2011 EXTRAKTORY CLEANFIX, s.r.o., Šumavská 3 602 00 BRNO tel.+fax: 541 235 012, 541 249 445 www.cleanfix.cz info@cleanfix. EXTRAKTORY EXTRAKTORY TW 300 S TW 300 Car Malý stroj na profesionální extrakční čištění. Lehký, kompaktní, díky nízko položenému těžišti stabilní, snadno ovladatelný, na 4 kolečkách. Univerzální čistí

Více

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ

VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ OBSAH PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ POPIS SUŠIČKY PŘÍPOJKA PRO ODVĚTRÁVÁNÍ ZMĚNA SMĚRU OTVÍRÁNÍ DVEŘÍ 8 PŘED POUžITÍM SUŠIČKY/PŘIPOJENÍ 1. Rozbalení a kontrola Po vybalení

Více

KONTEJNERY NA TŘÍDĚNÝ SBĚR

KONTEJNERY NA TŘÍDĚNÝ SBĚR KONTEJNERY NA TŘÍDĚNÝ SBĚR 01 SKLOLAMINÁTOVÉ KONTEJNERY GFB 1.3, 2.5, 3.3 Kontejnery GFA a GFB představují osvědčený způsob tříděného sběru komunálních odpadů. Plní vysoké nároky kladené na kontejnery

Více

Plechové rozvodné skříně

Plechové rozvodné skříně OMU Univerzální konstrukce/ skříně - OMU Využití Vnitřní skříně elektrických rozvodů, řídících zařízení, kontrola výrobních procesů a zařízení Způsob instalace Uvnitř budov ; Na fasádu ; Pod fasádu. Podmínky

Více

Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní. Systémy dávkování. Leonardo de Vinci Project. Modul 4. Používání energie a detergentů.

Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní. Systémy dávkování. Leonardo de Vinci Project. Modul 4. Používání energie a detergentů. Leonardo de Vinci Project Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní Modul 4 Používání energie a detergentů Kapitola 3 Systémy dávkování Modul 4 Energie a detergenty Kapitola 3 Systémy dávkování

Více

Německá kvalita dodávaná leaderem na trhu!

Německá kvalita dodávaná leaderem na trhu! Čisté šatní skříně Šatní skříně Classic Konstrukce z pevného ocelového plechu Nohy z nerezavějícího propylenu Dno skříňky hladké, snadno se vymetá Dveře s otevíráním doprava, zavěšené na čepech se svislým

Více

PROVOZ SPOTŘEBIČE. Další informace (včetně informací o odstraňování závad a servisu) naleznete v jednotlivých kapitolách návodu k použití.

PROVOZ SPOTŘEBIČE. Další informace (včetně informací o odstraňování závad a servisu) naleznete v jednotlivých kapitolách návodu k použití. PROVOZ SPOTŘEBIČE Další informace (včetně informací o odstraňování závad a servisu) naleznete v jednotlivých kapitolách návodu k použití. Prádlo roztřiďte podle symbolů péče Nesušit v bubnové sušičce Vhodné

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU

WWW.VNPSRO.CZ ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU WWW.VNPSRO.CZ ČESKÁ KVALITA ČESKÝ VÝROBEK KARTÁČE PROTI PRACHU BAREVNÁ VARIABILITA DOTAH DVEŘÍ KOMPLETNÍ DODÁVKA KATALOG NÁBYTKU LYON VNP s. r. o. Bílá kost ČESKÁ KVALITA Česká kvalita Základem našich

Více

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport

FORD. s vestavbou bott. pro servis a transport Transit Connect Transit FORD s vestavbou bott pro servis a transport Koncepce. Kompetence. Zkušenost. Vestavby od firmy bott. Přesvědčivé v detailu Zásuvková skříň otočená do bočních posuvných dveří pro

Více

Toto oblečení bude opatřeno jednoznačnými identifikačními údaji (číselné označení fixem na štítku ošacení).

Toto oblečení bude opatřeno jednoznačnými identifikačními údaji (číselné označení fixem na štítku ošacení). Pravidla pro používání vlastního ošacení dětí 1. Před nástupem Rodiče (zákonní zástupci) obdrží před nástupem dítěte seznam doporučeného ošacení (viz příloha seznam), které zahrnuje oblečení pro školu

Více

Informace pro uživatele návod na údržbu Obleky AMBULANCE podle EN 20471

Informace pro uživatele návod na údržbu Obleky AMBULANCE podle EN 20471 VÝROBCE: DEVA F-M. s.r.o., Collo-louky 2140, 738 01 Frýdek-Místek, Česká republika tel.: 00420 558 448 338, e-mail: deva@deva-fm.cz Ochranné obleky jsou OOP 2. kategorie certifikované Notifikovanou osobou

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA. Série pohovek. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA. Série pohovek. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland NÁKUPNÍ PROSPEKT VALLENTUNA Série pohovek DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland ČÁSTI Sedací díl Sedací díl s úložným prostorem Sedací díl s lůžkem Opěrka, 80 80 Opěrka, 80 100 Opěrka,

Více

SERVICE ON LINE MANUÁL

SERVICE ON LINE MANUÁL SERVICE ON LINE MANUÁL 1 Obsah 1. Přihlášení... 3 1.1 Úvodní stránka... 3 2. Zaměstnanci... 4 2.1 Hledat zaměstnance... 4 2.2 Založit uživatele... 9 2.3 Založte skříňku/oddělení... 11 2.4 Přehled objednávek...

Více

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3

KOVOVÝ NÁBYTEK. Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035. Skříně. Příloha č 2 k RS kovový nábytek č.j. MV-86810-65/VZ-2013 39113600-3 KOVOVÝ NÁBYTEK Příloha č 2 k RS kovový nábytek Základní barevné provedení : barva šedá RAL 7035 NÁZEV POPIS MATERIÁL NIPEZ KÓD Lavice šatní lavička, 150 cm konstrukce nohou z ocelových trubek, sedák -

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM Série nábytku do ložnice PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Poté důkladně osušte čistou textílií. Zrcadlo čistěte leštidlem na okna. UPOZORNĚNÍ!

Více

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou SERVIS...kvalita provìøená medicínou Profesionální servis Práce servisu začíná prodejem zdravotnických prostředků firmy TRUMPF, Wagner, Lawton, CRC Hypokramed Firma Hypokramed s.r.o. je autorizovaným servisním

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

KATALOG SEMINÁŘŮ PRÁDELENSKO ČISTÍRENSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ TZÚ

KATALOG SEMINÁŘŮ PRÁDELENSKO ČISTÍRENSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ TZÚ KATALOG SEMINÁŘŮ PRÁDELENSKO ČISTÍRENSKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ TZÚ Katalog vzdělávacích akcí Textilního zkušebního ústavu, s.p. Nabídka seminářů... 3 1. Čistírenská technologie... 4 2. Čistírenská chemie... 5 3.

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice

NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM. Série nábytku do ložnice NÁKUPNÍ PROSPEKT MALM Série nábytku do ložnice PÉČE A ČIŠTĚNÍ Otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Poté důkladně osušte čistou textílií. Zrcadlo čistěte leštidlem na okna. UPOZORNĚNÍ!

Více

Sklolaminátové kontejnery

Sklolaminátové kontejnery Kontejnery GFA a GFB představují osvědčený způsob tříděného sběru ve vyspělé Evropě. Plní vysoké nároky kladené na kontejnery na tříděný sběr. Mají vysokou nosnost, jen s obtížemi mohou prohledávat jejich

Více

BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR

BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR Tel/Fax: +0 51 6 73 Řada H NF X 15-11 class BEZODTAHOVÉ DIGESTOŘE LABOPUR Výhody Optimální ochrana uživatele digestoře jsou schváleny podle normy NF X 15-11 nezávislou laboratoří nebezpečné výpary jsou

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI. Otevřený úložný systém DESIGN:

NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI. Otevřený úložný systém DESIGN: NÁKUPNÍ PROSPEKT ELVARLI Otevřený úložný systém DESIGN: Ehlén Johansson BEZPEČNOST: Nastavitelné stojny je třeba upevnit ke stropu a bočnice ke stěně. Různé materiály, z nichž jsou vyrobeny stěny, vyžadují

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ROUDNICE NAD LABEM, Jungmannova 660, PSČ Poptávkové řízení

ZÁKLADNÍ ŠKOLA ROUDNICE NAD LABEM, Jungmannova 660, PSČ Poptávkové řízení Poptávkové řízení Název zakázky: Vybavení školy nábytkem pro Základní školu Roudnice nad Labem, Jungmannova 660, okres Litoměřice Datum vyhlášení zakázky: 20. 5. 2016 Název zadavatele: Základní škola Roudnice

Více

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení!

-30% ZA 1,- KČ! * Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! Vítejte ve světě moderních kuchyní! kika jednička v nápadech na bydlení! IHRE GARANTIEKÜCHE Plánovaná kuchyně Puncta NA KUCHYNĚ! * DOPRAVA A MONTÁŽ KUCHYNÍ ZA 1,- KČ! * AKCE *Sleva se nevztahuje na kuchyňské

Více

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG. Série pohovek. FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy

NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG. Série pohovek. FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy NÁKUPNÍ PROSPEKT NORSBORG Série pohovek FUNKCE/ČÁSTI 2místný díl 3místný díl Lenoška Rohový díl Područka Nohy Snímatelný potah Výběr potahu Potah lze prát Výběr nohou Pohovka, na které si odpočine celá

Více

pra'delenska' technika

pra'delenska' technika pra'delenska' technika Systém mokrého čištění www.primuslaundry.cz CHRAŇTE SVÉ ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ www.primuslaundry.cz PRIMUS SOFTWASH : ŘEŠENÍ PRO MOKRÉ ČIŠTĚNÍ JEMNÝCH TKANIN Standardy ochrany životního

Více

pro iphone, Android, smartphone, tablety a další telefony poslání v obálce doprava ZDARMA

pro iphone, Android, smartphone, tablety a další telefony poslání v obálce doprava ZDARMA doprava ZDARMA od 300 Kč poslání v obálce 150 výdejních míst v ČR platba kartou nebo převodem platba kartou nebo převodem za 38,- pro objednávky do 300,-, od 300,- ZDARMA) nebo dobírka za 88,- příslušenství

Více

Ceník. Vozidla Balíčky služeb

Ceník. Vozidla Balíčky služeb Ceník Vozidla Balíčky služeb Přijedeme za Vámi kamkoliv Průmyslové čištění dokážeme zajistit kdekoli: v průmyslových provozech, na dílnách a halách, na stavbě i v lomu, v garáži, na parkovišti, v restauraci

Více

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t

Unikátní souprava nůžkových zapuštěných zvedáků ECOLIFT o nosnosti 27 40,5 54 t Autorizovaný zástupce prodeje a oprav autoservisní techniky Ivanovické nám. 3, 620 00 BRNO Tel./Fax 545 219 254, Tel. 545 229 728-9, 545 229 679 602 724 620, e-mail: smejkalova@miteral.cz www.miteral.cz

Více

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE

MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE MOBILNÍ ODVLHČOVAČE AIRSEC TECHNICKÁ SPECIFIKACE perfektum.cz PERFEKTUMGROUP 0 ŘADA CD Malé, přenosné odvlhčovače pro Váš dům, chatu, kancelář Rodina může prostým dýcháním, vařením, koupelí či sušením

Více

Tipy pro Váš nákup kuchyně

Tipy pro Váš nákup kuchyně Tipy pro Váš nákup kuchyně www.blum.com 2 stránky jedné kuchyně krásná & praktická Abyste se mohli ze své nové kuchyně radovat co nejdéle Podle zkušeností používáme kuchyň cca 15 let a déle. A ona se přitom

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

8/2016. Spodní prádlo NOMEX. OOP II. Kategorie

8/2016. Spodní prádlo NOMEX. OOP II. Kategorie 8/2016 Spodní prádlo NOMEX OOP II. Kategorie 1 Vyobrazení produktu: 2 Popis použitých materiálů a jejich technických parametrů: Materiál: Šicí nitě: NOMEX Comfort, 175g/m2 (90% Nomex, 5% Kevlar, 5% P140

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Smlouva na zajištění praní prádla

Smlouva na zajištění praní prádla Smlouva na zajištění praní prádla Smluvní strany 1. Hana Veselá, Ústecká 2917, 470 01 Česká Lípa IČ: 64661334 DIČ: CZ535412230 Zastoupený: Hana Veselá Kontakt. osoba: Hana Veselá Provozovna: Čistírna,

Více

ODBORNÁ INSTRUKCE STANOVENÍ KONCEPTU POLOŽKY PRO PRAČKY A SUŠIČKY

ODBORNÁ INSTRUKCE STANOVENÍ KONCEPTU POLOŽKY PRO PRAČKY A SUŠIČKY VELITELSTVÍ SIL PODPORY Odbor logistického zabezpečení personálu Oddělení všeobecné podpory Ve Staré Boleslavi dne 30. srpna 2010 Čj. 1586/2010-2280 Výtisk č. 1 Počet listů: 4 Přílohy: 13/13 ODBORNÁ INSTRUKCE

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská Profesní oblečení

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Chrudim, Čáslavská Profesní oblečení Klíčová slova: 1. Profesní oblečení Pracovní oblečení, blůza, kalhoty, zástěra, čepice, boty s protiskluznou podrážkou, rondon, šátek, kalhoty, čepice, kravata, pásek. Text: Gastronomie je obor, ve kterém

Více

šatny a koupelny věšáky na ručníky značky s obrázky šatny pro děti botníky šatny pro učitelky

šatny a koupelny věšáky na ručníky značky s obrázky šatny pro děti botníky šatny pro učitelky 103 věšáky na ručníky značky s obrázky šatny pro děti botníky šatny pro učitelky 403 200 Dekorace rybky na vlně š / hl / v (mm) 848 x 12 x 95 Umístění na věšák se 7 sektory. 403 201 403 202 403 206 403

Více

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY

SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN. To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY SERVISNÍ BALÍČKY KÄRCHER MAINTAIN To nejlepší pro vás a váš stroj PROFESSIONAL SLUŽBY Kärcher Maintain: Zaručí vám maximální provozuschopnost Servisní balíčky Kärcher Maintain spojují špičkovou technickou

Více

Nová profesionální pračka pro úklidové firmy. Mop-Profi PW 5064

Nová profesionální pračka pro úklidové firmy. Mop-Profi PW 5064 Nová profesionální pračka pro úklidové firmy Mop-Profi PW 5064 Perfektně vybaven! Nový Mop-Profi PW 5064 Zcela nový, prostě ideální: První malý obr Mop-Profi, který je šetrný, pere/ čistí a dezinfikuje.

Více

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ ÚVOD Vážená paní Nováková, otevíráte návrh možných dispozičních úprav vašeho bytu. Zamyšlení nad kvalitním řešením dispozice daného prostoru patří

Více

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací.

jsme tu s Vámi! Obsah Vážení zákazníci, dovolujeme si Vám nabídnout široký sortiment nažehlovacích záplat, obrázků a aplikací. Obsah 0... Obsah 0... Úvod 0... Nažehlovací motivy z kamínků 0... Nažehlovací aplikace - velké 0... Nažehlovací etikety - velké 0... Nažehlovací etikety - střední 0... Vyšívané nažehlovací obrázky - velké

Více

Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním

Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním Uživatelská příručka APEX 6x3 Nejedná se o kůlnu, nýbrž o komplexní řešení vašich problémů se skladováním Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte tuto uživatelskou příručku - česky A-1070-2 519115

Více

Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte tuto uživatelskou příručku (pro montáž výrobku lze využít originální obrazový návod) - česky

Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte tuto uživatelskou příručku (pro montáž výrobku lze využít originální obrazový návod) - česky Uživatelská příručka Gemini 6x6 Vaší zahradě bude perfektně slušet Před zahájením montáže si pečlivě prostudujte tuto uživatelskou příručku (pro montáž výrobku lze využít originální obrazový návod) - česky

Více

8/2016. Ochranná KUKLA. OOP III. Kategorie

8/2016. Ochranná KUKLA. OOP III. Kategorie 8/2016 Ochranná KUKLA OOP III. Kategorie 1 Vyobrazení produktu: 2 Popis použitých materiálů a jejich technických parametrů: Materiál: Šicí nitě: Popis: NOMEX Comfort, Art. 270 DC, 270g/m2 (93% Nomex, 5%

Více

Vrchem plněná pračka s revoluční technologií. Budoucnost praní na dosah

Vrchem plněná pračka s revoluční technologií. Budoucnost praní na dosah Vrchem plněná pračka s revoluční technologií Automatické dávkování tekutého pracího prostředku Praktická Integrovaný zásobník pojme až 4,5 litru tekutého pracího prostředku. Ekonomická Automatické dávkování

Více

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání

Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Vybavení do rohové skříně Přehled sortimentu / technické porovnání Moving Corner Comfort Moving Corner LeMans II Strana 744-745 746-747 748-750 Popis Otočný výsuv do rohové skříně pro montáž za dveře Otočný

Více

Mobilní technologický stojan

Mobilní technologický stojan Česká zemědělská univerzita v Praze Konstruování s podporou počítačů Dokumentace Mobilní technologický stojan IŘT KS Havel Miroslav 9. 8. 2011 miroslav.havel@seznam.cz 1 Úvod Jako téma projektu jsem si

Více

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology

Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology Velký výkon. Náklady zcela pod kontrolou. Odsávací turbíny TURBO II DC-TEC Dynamic Control Technology TURBO II DC-TEC s Dynamic Control Technology Inteligentní řídicí jednotka Dynamic Control Technology

Více

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace

Bezpečnostní oplocení strojů. Stabilní, flexibilní a snadná instalace Bezpečnostní oplocení strojů Stabilní, flexibilní a snadná instalace Úvod 4 Přehled 6 Možnosti oplocení 12 Možnosti uzamčení 14 Návod na montáž 17 Výroba s vysokým stupněm automatizace Garantell je rodinný

Více

Nabídka, která vás rozhýbe

Nabídka, která vás rozhýbe Nabídka, která vás rozhýbe Dámské sportovní triko s vtipným potiskem, v bílé, šedé nebo růžové barvě, XS-XL Pánské triko s vintage potiskem, v různých barvách a velikostech M-XL nebo M-XXL Dámské teplákové

Více

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ

1 ŠROUBOVÉ 2 BEZŠROUBOVÉ S NOSNOSTÍ. RAL 9003 (bílá signální) nebo POZINK, RAL 7035 (šedá) pouze u regálu s policí z DTD SESTAVNÉ PLECHOVÉ SKŘÍNĚ KARTOTÉKY REGÁLY KOŠE Kartotéky Široká rozměrová škála ZÁSUVKOVÝCH kartoték pro formáty A4, A5, A6. základní provedení 8 druhů barev, viz. popis Skříně Nabídka zahrnuje 3 výrobkové řady

Více

SL 16.1 P. Odsavač par. Návod k instalaci a použití

SL 16.1 P. Odsavač par. Návod k instalaci a použití SL 16.1 P Odsavač par Návod k instalaci a použití SL 16.1 P Odsavač par Návod k instalaci a použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám, že jste si zakoupil výrobek společnosti MERLONI Elettrodomestici, spa.

Více

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře

STRONG. Vysoká nosnost polic a pevnost konstrukce. 80kg SKŘÍNĚ. Police. Korpus. Dveře SKŘÍNĚ STOLY 46 SKŘÍNĚ Korpus V naší nabídce naleznete korpusy vysoké 76,8, 115, nebo 19 cm a široké 40, 80 nebo 10 cm, jejich hloubka je 40 cm. Hlavní předností skříní Hobis Strong je pevná a robustní

Více

Pracujeme pro. malé i velké SPECIALIZOVANÉ PORADENSTVÍ PRO VAŠI DÍLNU A SKLAD ZDARMA

Pracujeme pro. malé i velké SPECIALIZOVANÉ PORADENSTVÍ PRO VAŠI DÍLNU A SKLAD ZDARMA Pracujeme pro malé i velké SPECIALIZOVANÉ PORADENSTVÍ PRO VAŠI DÍLNU A SKLAD ZDARMA w w w. r e g a l y 2 4. c z Plošiny skladovací regály regály pro těžké náklady a palety regály s Zdvojnásobte své skladovací

Více

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic 4

POLAK CZ s.r.o. Czech Republic   4 Společnost POLAK CZ je hrdá na roli jedné z hlavních českých průmyslových společností v oblasti výroby dílenského nábytku. V moderním výrobním areálu vybudovaném podle nejnovějších požadavků na flexibilitu

Více

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA

Maloobchodní ceník BMB Platnost od 20. 4. 2015 VENEZIA Maloobchodní ceník BMB VENEZIA Text v hlavičce sloupce % DPH Zaokrouhlit na : 1, 5, 10, 100 apod. 21 1 Verze: 20150701_001V BMB spol. s r.o. Telefon: 518 305 640 Nádražní 524, 696 32 Ždánice Fax: 518 633

Více

Spolehlivý. Silný. Výnosný.

Spolehlivý. Silný. Výnosný. Spolehlivý. Silný. Výnosný. 20 let paketovacích lisů od firmy Strautmann Vaše výhoda Obchodujte se svými recyklovatelnými materiály a likvidujte je se ziskem! Pořádek a čistota Materiál se nepovaluje na

Více

Umyvadla a koupelnový nábytek

Umyvadla a koupelnový nábytek Umyvadla a koupelnový nábytek Praktické a dokonale sladěné PROTI VLHKOSTI Speciální impregnace do Více viz str. 13 194 Spojení užitku, krásy a jedinečnosti Výsledkem spojení značky RAVAK s předními designéry

Více

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA.

ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 ZVLHČOVÁNÍ KOMFORTNÍ ZVLHČOVAČ A ČISTIČ VZDUCHU PRACUJÍCÍ NA PRINCIPU OD- PARU VODY. EKONOMICKÝ. ROBUSTNÍ. VELMI SNADNÁ OBSLUHA. Defensor PH15/PH28 Proč Defensor PH15 a Defensor PH28?

Více

WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ

WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ WÜRTH VÝDEJNÍ AUTOMATY SKLADNÍK NA 7 DNÍ V TÝDNU, 24 HOD DENNĚ Výhody výdejního automatu výdej zboží 7 dní v týdnu, 24hod denně úspora skladníka nebo času mistra jednoduchá obsluha odebrání zboží až v

Více

nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku

nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku nástěnné kotle s ohřevem vody v zásobníku therm PRo 14 XZ, txz therm 20 LXZ, tlxz therm 28 LXZ, tlxz therm 20 LXZe.A, tlxze.a therm 28 LXZe.A therm PRo 14 KX, tkx therm 28 LXZ.A 5, tlxz.a 5 therm 20 LXZe.A

Více

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY

CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY CRAMO - VYBAVENÍ STAVENIŠTĚ OBYTNÉ, KANCELÁŘSKÉ, SANITÁRNÍ A SKLADOVÉ BUŇKY Pro vybavení staveniště vám může společnost Cramo poskytnout efektivní dodávky technických zařízení v průběhu kompletního stavebního

Více

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám

Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám Známe Vaše auto jako své boty! Servis přímo od výrobce a deset dalších důvodů, proč přijet právě k nám ŠKODA Servisní centrum Váš servis přímo od výrobce Přijeďte na pravidelnou údržbu nebo opravu se svým

Více

Okamžitá použitelnost

Okamžitá použitelnost Přednosti: Alternativní nabídky během okamžiku snadné ovládání okamžitá použitelnost vypracování alternativních nabídek s minimem námahy Okamžitá použitelnost Modul Výměna materiálu vyniká komfortním ovládáním

Více

Monitorování, řízení, dokumentace

Monitorování, řízení, dokumentace Leonardo de Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 6 Speciální aspekty Kapitola 6 Monitorování, řízení, dokumentace Modul 6 Speciální aspekty Kapitola 6 Monitorování, řízení, 1

Více

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M

Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Systém posuvných dveří pro nábytek moderního designu: SlideLine M Design v pohybu Kování SlideLine M vylepšuje funkčnost i vzhled nábytku: ať se jedná o obývací stěny a policové systémy, či o horní kuchyňské

Více

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD.

Průvodce službami. Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. Průvodce službami Žijete rychlostí? Vyberte si DPD. O společnosti DPD Víte, že DPD vzniklo v roce 1976 denně doručí přes 1,6 milionu zásilek přepravuje zásilky až do 1.000 kg vaše zásilky přepraví rychle

Více

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání

Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Dílenské skříně Přizpůsobivé vnitřní uspořádání Pevná ocelová konstrukce Různé provedení pro každé použití Dobrá stabilita dveří díky středovému vyztužení Zvýšené povolené zatížení polic (70 kg).80,- Skříně

Více

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty.

Sídlíme v Ostravě v České republice, kde také provozujeme vlastní flamencovou školu s mnoha studentkami spokojenými s našimi produkty. Drazí příznivci flamenca. Ateliér Son Rubias je rodinná firmička složená ze dvou velkých flamencových nadšenkyň z matky Soni a dcery Anety; obě jsme tanečnice s mnohaletou zkušeností, což se odráží i v

Více

www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image

www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image www.datex.com DATEX - ochranné potahy pro ALFA ROMEO s jistotou chrání - šetří náklady - zlepšují image Postranní ochranné potahy pro ALFA ROMEO obj. č. D-AR 95 Postranní ochranné potahy chrání přední

Více

Zásoby pro humanitární pomoc ( ZHP )

Zásoby pro humanitární pomoc ( ZHP ) Zásoby pro humanitární pomoc ( ZHP ) Správa státních hmotných rezerv ( dále jen Správa) v souladu s 12 zákona č. 241/2000 Sb.,o hospodářských opatřeních pro krizové stavy a změně některých souvisejících

Více

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack

Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack Podlahový mycí stroj s odsáváním Step-on BD 60/95 RS Bp Pack Step on podlahový mycí stroj s odsáváním a systémem Aqua-Mizer, bezúdržbovými gelovými bateriemi a pracovní šířkou 60-75 cm. Technika a obratnost

Více

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů www.vyrobaonline.cz Plánování výroby Evidence zakázek Automatizovaný sběr dat Online stav skladů Zvýšení efektivity výroby Evidence docházky VÝROBA ONLINE je nový moderní výrobní informační systém, ve

Více

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou

Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek se zabudovanou proximity čtečkou Zámek je určen k zabudování do skříněk, u kterých je klasický klíč nahrazen klíčem elektronickým - bezkontaktním čipem (v provedení: karta, přívěšek, náramek). Paměť

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru.

PORT PORT. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější kritéria na moderní vzhled, ergonomické uspořádání pracoviště a komplexní využití prostoru. PORT Představujeme Vám nábytkovou řadu PORT, kterou jsem vyvinuli v roce 2007 na základě Vašich připomínek, požadavků a našich dlouholetých zkušeností v oboru. Čisté linie řady PORT splňují nejnáročnější

Více

Transparentní náklady. Optimalizované procesy. Vyšší efektivita

Transparentní náklady. Optimalizované procesy. Vyšší efektivita Transparentní náklady Optimalizované procesy Vyšší efektivita Iden fikovat skryté náklady a uvědomit si potenciál pro op malizaci Počty fyzických dokumentů, čas na zpracování a náklady na tisk jsou obvykle

Více

Základní třída K 2 Premium

Základní třída K 2 Premium Základní třída K 2 Premium Vybavení: Integrovaný vodní filtr Adaptér připojení k zahradní hadici A3/4" Vysokotlaká pistole VT hadice 6 m Vario-Power-pracovní nástavec Rotační tryska Objednací číslo: 1.673-305.0

Více

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis.

Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Nabízíme celkové řešení mycí a čistící technologie od projektu až po konečnou realizaci, provoz a servis. Vysokotlaké mytí s rozvody, sanitace, misting Pro polní hospodářství a vinařství - čištění strojů,

Více

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M

Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaké čističe se spalovacím motorem G 4.10 M Vysokotlaký čistič se spalovacím motorem Pro uživatele, kteří ocení při práci nezávislost na el. síti. Tato třída proto představuje opravdové všeuměly

Více

MINIPRAČKA MODEL: XPB15-2008

MINIPRAČKA MODEL: XPB15-2008 MINIPRAČKA MODEL: XPB15-2008 CZ NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku! Prosím, přečtěte si tento návod k použití. Návod si uschovejte i pro pozdější nahlédnutí. Tento model pračky je

Více

STRONG. Technický popis

STRONG. Technický popis STRONG Technický popis NOVÁ NÁBYTKOVÁ ŘADA PRO PERSONÁL SMART Řada kancelářského nábytku pro personál STRONG je správnou volbou praktického a moderního nábytku za dostupnou cenu. Tento nábytek se hodí

Více

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson

10 let NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE. Série pohovek. DESIGN Ehlén Johansson NÁKUPNÍ PROSPEKT VIMLE Série pohovek DESIGN Ehlén Johansson ČÁSTI Područka Lenoška Rohový díl Podnožka s úložným prostorem Opěrka hlavy 1místný sedací díl 2místný sedací díl 3místný sedací díl 2místná

Více

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I

Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Model: CK-I, CF-P, SK-I, SK-P, BK-I, UC-I, SS-P, PT-I Originální instrukce (CZ) Důležité bezpečnostní instrukce 3 Rozbalení a příprava 4 Připojení k elektrice 4 Spuštění 5 Termostat 6 Rozmrazování 6 Údržba

Více

Multifunkční vysavače MV 3 P

Multifunkční vysavače MV 3 P Multifunkční vysavače MV 3 P Vybavení: Sací hadice 2 m 35 mm Sací trubky 2 kusy 0.5 m 35 mm Mokro-suchá podlahová hubice Clips with 2 rubber and 2 brush inserts Spárová hubice Adaptér pro připojení elektronářadí

Více