STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky"

Transkript

1 STRUČNÁ PŘÍRUČKA Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

2 ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější ochranu počítače před škodlivým kódem. Základem je oceňované skenovací jádro ESET LiveGrid, které nekompromisně chrání počítač před všemi aktuálními hrozbami bez nutnosti analýzy konkrétního škodlivého kódu. Integrovaný antivirový a antispywarový modul je zárukou kompletního bezpečnostního řešení. Tato příručka vás krok za krokem provede typickou instalací a základním nastavením ESET NOD32 Antivirus.

3 Antivirus Proaktivně chrání před všemi typy škodlivých kódů, včetně virů, červů, trojských koní a rootkitů. Ochrana proti ransomware Analyzuje chování běžících aplikací a procesů, které přistupují k osobním datům. Pokud produkt zaznamená pokus o nežádoucí modifikaci dat, akci zablokuje a upozorní vás na ni. Nízké nároky Podpora JAWS Antispyware ESET vyvinul chytré řešení s extrémně nízkými systémovými nároky, zajišťující rychlý start počítače a bezproblémový provoz. ESET NOD32 Antivirus podporuje nejrozšířenější odečítače obrazovek JAWS. Chrání před neautorizovaným přístupem a zneužitím citlivých dat, včetně downloaderů, exploitů, crackerů, hijacků a keyloggerů.

4 Instalace ESET NOD32 Antivirus obsahuje komponenty, které nemusí být kompatibilní s ostatními antivirovými produkty nainstalovanými na počítači. Silně doporučujeme před instalací ESET NOD32 Antivirus takové programy odinstalovat. ESET NOD32 Antivirus můžete nainstalovat z CD/DVD média nebo si stáhnout online/offline instalátor z webových stránek eset.cz. Spuštění instalace Spustit instalačního průvodce můžete jedním z následujících způsobů: 1. Pokud instalujete z CD/DVD, vložte médium do mechaniky. Pokud se průvodce nespustí automaticky, klikněte dvakrát na ikonu CD/DVD mechaniky v Průzkumníku Windows. Instalátor automaticky zkontroluje, zda není dostupná novější verze produktu. Pokud ano, budete vyzváni ke stažení novější verze. Po odsouhlasení licenčního ujednání, vyberte zda chcete produkt nainstalovat standardní cestou nebo chcete provést vlastní úpravy. Návod v této příručce popisuje typickou instalaci. 2. V případě instalace z webových stránek společnosti ESET spusťte dvojklikem stažený Live installer. Soubor

5 samotný má malou velikost, všechny potřebné soubory pro instalaci ESET NOD32 Antivirus budou staženy automaticky. licence. Při prodloužení stávající licence zadejte nový licenční klíč. Pokud si chcete ESET NOD32 Antivirus před zakoupením vyzkoušet, vyberte možnost Zkušební verze. Zadejte své jméno a ovou adresu. Následně na zadaný obdržíte licenční údaje a ESET NOD32 Antivirus se aktivuje na omezenou dobu. Zkušební licenci si můžete aktivovat pouze jednou. Případně klikněte na možnost Přeskočit aktivaci. K aktivaci budete vyzvání po dokončení instalace prvním spuštění programu. Po vybrání možnosti Použít správce licencí budete vyzváni k zadání přihlašovacích údajů k vašemu my.eset.com účtu. Pokud nemáte licenci a chcete si produkt zakoupit, klikněte na tlačítko Objednat licenci. Po kliknutí budete přesměrováni na webové stránky vašeho lokálního prodejce ESET. Aktivace produktu Instalátor zobrazí okno Aktivace produktu. Pokud jste zakoupili krabicovou nebo elektronickou verzi produktu ESET NOD32 Antivirus, aktivujte jej zadáním licenčního klíče. Licenční klíč naleznete na licenčním štítku v krabici nebo jste jej obdrželi em při nákupu

6 Účast v ESET LiveGrid Spuštění ESET NOD32 Antivirus Pomozte nám v boji se škodlivým kódem. Pokud se zapojíte, poskytnete nám možnost lepšího sběru podezřelých souborů, což v konečném důsledku znamená dokonalejší ochranu pro všechny uživatele produktů ESET. Doporučujeme tuto funkci zapnout. ESET NOD32 Antivirus chrání počítač ihned po instalaci. Není potřeba program otevírat nebo ho jinak spouštět. Hlavní okno programu ESET NOD32 Antivirus si můžete kdykoli otevřít, ověřit stav ochrany, spustit kontrolu počítače nebo naplánovat úlohy.. Hlavní okno ESET NOD32 Antivirus otevřete dvojklikem na Detekce potenciálně nechtěných aplikací Jelikož některé potenciálně nechtěné aplikace jsou legitimní a nemusí nutně představovat bezpečnostní riziko, ponecháváme aktivaci této funkce na rozhodnutí uživatele. Dokončení instalace Po nastavení všech potřebných parametrů zahajte instalaci kliknutím na tlačítko Instalovat. Průběh instalace je reprezentován graficky. Po dokončení instalace se ESET NOD32 Antivirus spustí automaticky. Restart počítače není ve většině případů nutný, ESET NOD32 Antivirus chrání počítač před hrozbami okamžitě. ikonu programu ESET vedle hodin. umístěnou v oznamovací oblasti Uživatelské rozhraní Na záložce Domů naleznete v přehledné formě informace o aktuálním stavu ochrany vašeho počítače. V sekci Kontrola počítače můžete spustit kontrolu počítače. K dispozici je rychlá kontrola s předdefinovaným nastavením nebo si můžete definovat vlastní parametry kontroly. Záložka Aktualizace zobrazuje informace o aktualizacích detekčních a programových modulů. Je velice důležité, aby program pro zajištění maximální ochrany pravidelně stahoval aktualizace detekčních modulů.

7 V sekci Nástroje máte přístup k protokolům, statistikám ochrany, sledování aktivity, spuštěným procesů a karanténě. Část Nastavení obsahuje podrobné možnosti nastavení ochrany počítače. Sekce Nápověda a podpora poskytuje přístup k nápovědě, databázi znalostí a dalším informacím pro řešení problémů s ESET NOD32 Antivirus. Můžete zde také přímo vytvořit dotaz na technickou podporu. Aktualizace ESET NOD32 Antivirus po instalaci automaticky stahuje aktualizace detekčních a programových modulů (seznam všech naplánovaných úloh včetně jejich popisu naleznete v nápovědě v kapitole Plánovač). Pokud ihned po instalaci nedojde k aktualizaci modulů, stáhněte aktualizaci ručně: V hlavním okně ESET NOD32 Antivirus přejděte na záložku Aktualizace v levé části okna, a poté klikněte na tlačítko Zkontrolovat aktualizace.

8 Kontrola počítače Po úspěšné instalaci programu a aktualizaci detekčních modulů doporučujeme provést kontrolu počítače. Spustit ji můžete ručně kliknutím na záložku Kontrola počítače v hlavním okně programu a následně vybráním možnosti Provést kontrolu počítače. Poznámka: Prvotní kontrola počítače se spustí automaticky po dokončení aktualizace modulů. Modul aktualizace se připojí k internetu, kontaktuje dostupný aktualizační server ESET a stáhne digitálně podepsané aktualizační soubory. Ty obsahují poslední vzorky škodlivého kódu a nové definice pro rozšířenou heuristiku a další programové moduly. O úspěšné aktualizaci ESET NOD32 Antivirus budete informování upozorněním v pravé dolní části obrazovky.

9 Po spuštění kontroly se zkontrolují všechny soubory na lokálních pevných discích. Zároveň se zobrazí informace o průběhu kontroly společně se statistickými informacemi o počtu nalezených a vyléčených hrozeb. Nalezené hrozby jsou přesunuty do Karantény ESET NOD32 Antivirus a zobrazí se upozornění o provedené akci. Při kontrole počítače můžete standardně pracovat. Stav ochrany Stav ochrany ESET NOD32 Antivirus je reprezentován ikonou programu umístěnou v oznamovací oblasti vedle hodin. V hlavním okně programu na záložce Domů jsou dále zobrazeny detailní informace o úrovni ochrany počítače. Pokud dojde k deaktivaci některé ze součásti programu, zobrazí se v této části výstražné upozornění společně s návodem, jak obnovit maximální ochranu. Ikona ochrany má tři stavy: Zelená Antivirová ochrana funguje správně a počítač je chráněn před hrozbami a síťovými útoky. Všechny moduly jsou zapnuty a aktuální. Oranžová Tato ikona se zobrazí, pokud: je zapnuta rezidentní ochrana, ale není zajištěna maximální úroveň ochrany,

10 nefunguje nebo je vypnuta Ochrana přístupu na web nebo Ochrana poštovních klientů, nejsou nainstalovány všechny aktualizace operačního systému. Červená Tato ikona se zobrazí, pokud: nefunguje nebo je vypnuta rezidentní ochrana. Protože se jedná o nejdůležitější bezpečnostní modul, doporučujeme rezidentní ochranu ihned zapnout. Moduly nejsou aktuální. Pokud nedojde k automatické aktualizaci, zkuste moduly aktualizovat ručně. Zkontrolujte také připojení k internetu. Řešení problémů Předtím než kontaktujete technickou podporu ESET, si prosím přečtěte příslušnou kapitolu v nápovědě k programu. Případně zkuste najít řešení v Databázi znalostí, kterou naleznete na adrese: servis.eset.cz Kontaktovat technickou podporu ESET můžete pomocí internetového formuláře nebo telefonicky na Odeslání požadavku na technickou podporu Odeslat požadavek na technickou podporu můžete přímo z hlavního okna programu ESET NOD32 Antivirus ze záložky Nápověda a podpora po kliknutí na možnost Vytvořit dotaz na technickou podporu.

11 Copyright 2017 ESET, spol. s r.o. ESET NOD32 Antivirus byl vyvinut společností ESET, spol. s r.o. Pro více informací navštivte Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována žádným prostředkem, ani distribuována jakýmkoliv způsobem bez předchozího písemného povolení společnosti ESET, spol. s r. o. Společnost Eset, spol. s r. o. si vyhrazuje právo změn programových produktů popsaných v této publikaci bez předchozího upozornění. ESET, logo ESET, NOD32, Smart Security,ThreatSense, ThreatSense.Net, Live Grid a / nebo jiné uvedené produkty ESET, spol. s r. o. jsou registrované ochranné známky společnosti ESET, spol. s r. o. Ostatní zde uvedené společnosti nebo produkty mohou být registrovanými obchodními známkami svých vlastníků. V knize použité názvy programových produktů, firem a pod. mohou být ochrannými známkami nebo registrovanými ochrannými známkami příslušných vlastníků. Vyrobeno dle norem jakosti ISO 9001:2000. REV

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější ochranu počítače

Více

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Internet Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení.

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje

Více

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security poskytuje nejmodernější ochranu počítače před

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky STRUČNÁ PŘÍRUČKA Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Internet Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje

Více

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista

ESET SMART SECURITY PREMIUM 10. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET SMART SECURITY PREMIUM 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista ESET Smart Security Premium je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje vás v bezpečí na internetu i na veřejných sítích.

Více

ESET SMART SECURITY 10

ESET SMART SECURITY 10 ESET SMART SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Stručná příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení. Udržuje

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky STRUČNÁ PŘÍRUČKA Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Smart Security Premium je komplexní internetové bezpečnostní řešení.

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuje nejmodernější

Více

ESET INTERNET SECURITY 10

ESET INTERNET SECURITY 10 ESET INTERNET SECURITY 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Stručná příručka Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky ESET Internet Security je komplexní internetové bezpečnostní řešení.

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET NOD32 Antivirus poskytuj e nej moderněj ší ochranu počítače

Více

PRO MAC. Rychlá uživatelská příručka. Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky

PRO MAC. Rychlá uživatelská příručka. Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky PRO MAC Rychlá uživatelská příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense,

Více

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET Smart Security poskytuje

Více

ESET SMART SECURITY 6

ESET SMART SECURITY 6 ESET SMART SECURITY 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Stručná příručka Klikněte zde pro stáhnutí poslední verze dokumentu ESET Smart Security poskytuj e nej moderněj ší ochranu počítače

Více

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde

ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka. Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET CYBER SECURITY pro Mac Rychlá příručka Pro stáhnutí nejnovější verze dokumentu klikněte zde ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro

Více

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) / Mac OS X 10.5, 10.6 / Linux (RPM, DEB) Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus poskytuje dokonalou ochranu počítače před škodlivým kódem.

Více

PRO macos Rychlá uživatelská příručka. Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky

PRO macos Rychlá uživatelská příručka. Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky PRO macos Rychlá uživatelská příručka Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky ESET Cyber Security poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense,

Více

PRO macos Rychlá uživatelská příručka. Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky

PRO macos Rychlá uživatelská příručka. Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky PRO macos Rychlá uživatelská příručka Klikně te sem pro stažení nejnově jší verze příručky ESET Cyber Security Pro poskytuje novou úroveň ochrany před škodlivým kódem. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense,

Více

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Stručná příručka

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Stručná příručka Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Stručná příručka ESET Smart Security poskytuje dokonalou ochranu počítače před škodlivým kódem. Základem je skenovací technologie ThreatSense, která

Více

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka

ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop. Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 pro Linux Desktop Stručná příručka ESET NOD32 Antivirus 4 poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. Produkt využívá skenovací jádro ThreatSense, které

Více

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt.

Antivirus: Proaktivně detekuje a likviduje známé i neznámé hrozby lépe než kterýkoliv jiný bezpečnostní produkt. Stručná příručka ESET Cybersecurity poskytuje špičkovou ochranu vašeho počítače před počítačovými hrozbami. ESET Cybersecurity využívá skenovací jádro ThreatSense, které bylo poprvé použito v uživateli

Více

ESET NOD32 Antivirus. pro Kerio. Instalace

ESET NOD32 Antivirus. pro Kerio. Instalace ESET NOD32 Antivirus pro Kerio Instalace Obsah 1. Úvod...3 2. Podporované verze...3 ESET NOD32 Antivirus pro Kerio Copyright ESET, spol. s r. o. Eset software spol. s r.o. Classic 7 Business Park Jankovcova

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Instalace a aktivace Předchozí verze Instalace Aktivace Pokud máte nainstalovanou předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Security, je třeba ji ukončit.

Více

Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem

Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem Průvodce aktualizací systému Windows 8.1 krok za krokem Instalace a aktualizace systému Windows 8.1 Aktualizujte prostředí BIOS, aplikace, ovladače a spusťte službu Windows Update Vyberte typ instalace

Více

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2015

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2015 CUZAK Instalační příručka Verze 2.0 2015 Copyright 2015 Altair CUZAK s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

Jak nainstalovat Avast?

Jak nainstalovat Avast? Jak nainstalovat Avast? produkty pro malé firmy a domácnosti Tento postup je určen pro produkty: Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security, Avast PREMIER. Poznámka: Některá zde zobrazení dialogová okna

Více

Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide

Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide Windows RT 8.1 Update Step-by-Step Guide Aktualizace Windows RT na verzi Windows RT 8.1 Nainstalováním nejnovějších aktualizací Windows zajistěte, aby byl počítač s Windows RT v aktuálním stavu Zjištění

Více

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz

Instalace a první spuštění programu. www.zoner.cz Instalace a první spuštění programu www.zoner.cz CZ Průvodce instalací Z nabídky instalačního CD vyberte Zoner Photo Studio 13 v požadované jazykové verzi * a klikněte na položku Instalace programu. Pokud

Více

Jak nainstalovat Avast?

Jak nainstalovat Avast? Jak nainstalovat Avast? produkty pro malé firmy a domácnosti Tento postup je určen pro produkty: Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security, Avast PREMIER. Poznámka: Některá zde zobrazení dialogová okna

Více

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2014

CUZAK. Instalační příručka. Verze 2.0 2014 CUZAK Instalační příručka Verze 2.0 2014 Copyright 2014 Altair Software s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechna práva vyhrazena. Všechna informace, jež jsou publikována na v tomto dokumentu, jsou chráněna

Více

.NET Framework verze 3.5... 4 Program pro připojení ke vzdálené ploše (RDC) verze 7.1... 5

.NET Framework verze 3.5... 4 Program pro připojení ke vzdálené ploše (RDC) verze 7.1... 5 Obsah Přístup k serveru ČMIS Kancelář Online... 2 Úvod... 2 Uživatelé s operačním systémem Windows XP musí nainstalovat:... 2 Uživatelé s operačním systémem Windows Vista musí nainstalovat:... 4.NET Framework

Více

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs

Software Capture Pro. Začínáme. A-61640_cs Software Capture Pro Začínáme A-61640_cs Začínáme se softwarem Kodak Capture Pro Software a Capture Pro Limited Edition Instalace softwaru: Kodak Capture Pro Software a Network Edition... 1 Instalace softwaru:

Více

STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET)

STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET) STATISTICA 10 Postup instalace plovoucí síťové verze s odpojováním licencí (BNET) 1. Instalace plovoucí síťové verze zahrnuje dvě části: a) instalace serveru a b) lokální instalace na připojených pracovních

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro zobrazení online verze příručky Copyright 2018 ESET, spol.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro zobrazení online verze příručky Copyright 2018 ESET, spol.

Více

Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ

Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ Uživatelská příručka Aktualizováno: 10. 8. 2017 Obsah Instalace pluginů pro formuláře na eportálu ČSSZ... 1 Obsah... 2 1 Přehled změn v tomto dokumentu...

Více

1. Úvod. 2. CryptoPlus jak začít. 2.1 HW a SW předpoklady. 2.2 Licenční ujednání a omezení. 2.3 Jazyková podpora. Požadavky na HW.

1. Úvod. 2. CryptoPlus jak začít. 2.1 HW a SW předpoklady. 2.2 Licenční ujednání a omezení. 2.3 Jazyková podpora. Požadavky na HW. CryptoPlus KB verze 2.1.2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA říjen 2013 Obsah Obsah 2 1. Úvod 3 2. CryptoPlus jak začít... 3 2.1 HW a SW předpoklady... 3 2.2 Licenční ujednání a omezení... 3 2.3 Jazyková podpora...

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE

TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE INSTALACE SW EduArt OBSAH: OBSAH: TECHNICKÉ POŽADAVKY PRO INSTALACI SW PRO ZÁZNAM VIDEA PRO ZÁZNAM AUDIA (ZVUKU) PRO ZÁZNAM OBRÁZKŮ JAZYKOVÉ MUTACE POSTUP INSTALACE KDE NAJDETE INSTALAČNÍ SOUBOR JAK SPUSTÍTE

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro zobrazení online verze příručky Klikněte sem pro stažení

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky Copyright 2017 ESET, spol.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro zobrazení online verze příručky Copyright 2018 ESET, spol.

Více

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Instalace a aktivace Předchozí Instalace Předchozí verzi aplikace F-Secure Mobile Anti-Virus není třeba odinstalovat. Po instalaci nové zkontrolujte nastavení aplikace

Více

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2

Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Instalační příručka Command WorkStation 5.6 se sadou Fiery Extended Applications 4.2 Sada Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 obsahuje aplikace Fiery pro provádění úloh souvisejících se serverem

Více

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m

eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) w w w. n e s s. c o m eliška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7) Příprava Při instalaci elišky doporučujeme nemít spuštěné žádné další programy. Pro instalaci elišky je třeba mít administrátorská práva na daném počítači.

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 12.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro zobrazení online verze příručky Copyright 2018 ESET, spol.

Více

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny

Aktualizace systému WorldShip na jedné pracovní stanici nebo pracovní stanici v rámci pracovní skupiny POKYNY PŘED INSTALACÍ: Tento dokument se zabývá použitím disku DVD se systémem WorldShip pro aktualizaci systému WorldShip. Systém WorldShip můžete také nainstalovat z webových stránek. Přejděte na následující

Více

Příručka pro klientský certifikát

Příručka pro klientský certifikát Příručka pro klientský certifikát OBSAH 1) Instalace programového vybavení do systému Microsoft Windows 2 1. krok - Průvodce instalací 4 2. krok - Dokončení instalace 5 3. krok - Instalace na PC, který

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Copyright 2018 ESET, spol. s r. o. ESET Smart Security Premium byl vyvinut

Více

AVG Identity Protection

AVG Identity Protection AVG Identity Protection Uživatelský manuál Verze dokumentace 90.4 (30.11.2009) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechny ostatní obchodní značky jsou majetkem jejich registrovaných

Více

Aktivace Samostatné Licence Aktivace samostatné licence probíhá přes Internet. Pokud nemáte přístup k Internetu, čtěte na str. 2 jak postupovat.

Aktivace Samostatné Licence Aktivace samostatné licence probíhá přes Internet. Pokud nemáte přístup k Internetu, čtěte na str. 2 jak postupovat. Instalace samostatné licence Edgecam Tento dokument popisuje instalaci a aktivaci samostatné licence Edgecam. Obsahem dokumentu je i update licence (více na straně 4). Před aktivací licence si pozorně

Více

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4

Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Průvodce instalací modulu Offline VetShop verze 3.4 Úvod k instalaci Tato instalační příručka je určena uživatelům objednávkového modulu Offline VetShop verze 3.4. Obsah 1. Instalace modulu Offline VetShop...

Více

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele CS OTE OTE Launcher Manager 1/13 Obsah Použité zkratky... 2 1 Úvod... 3 2 Nastavení systému uživatele... 3 2.1 Konfigurace stanice... 3 2.2 Distribuce aplikace OTE Launcher Manager... 3 2.3 Download aplikace

Více

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM

Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Podpora sady Nero 7 pro Windows Vista TM Nero AG Informace o autorských právech a ochranných známkách Tato stručná příručka i celý její obsah jsou chráněny autorským právem a jsou majetkem společnosti

Více

STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu

STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu STATISTICA 9 Postup instalace plovoucí síťové verze na terminálovém serveru a Citrixu 1. Tento návod se soustředí na instalaci na terminálová server a Citrix, ale je použitelný pro jakoukoli instalaci,

Více

INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka

INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka INISOFT UPDATE - SLUŽBA AUTOMATICKÝCH AKTUALIZACÍ Uživatelská příručka Popis funkce Softwarový nástroj INISOFT Update je univerzálním nástrojem pro stahování, údržbu a distribuci programových aktualizací

Více

Předpoklady správného fungování formulářů

Předpoklady správného fungování formulářů Předpoklady správného fungování formulářů Uživatelská příručka Aktualizováno: 19. 2. 2018 Obsah 1 Úvod... 3 2 Systémové požadavky... 3 3 Práce s přílohami... 3 4 MS Internet Explorer... 3 4.1 Instalace

Více

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS

Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Podrobný návod na instalaci programu HiddenSMS Poslední aktualizace: 9. 6. 2009 Samotná instalace programu HiddenSMS se skládá ze dvou kroků: I. PŘIPOJENÍ TELEFONU S POČÍTAČEM - podrobný popis najdete

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget

INSTALAČNÍ MANUÁL. TME gadget INSTALAČNÍ MANUÁL TME gadget OBSAH 1 KROKY PŘED INSTALACÍ... 2 1.1 Kontrola operačního systému a internetového připojení... 2 1.2 Příprava instalačního souboru TMEgadget.exe... 2 2 INSTALACE... 2 2.1 Spuštění

Více

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka

IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka IceWarp Mail server 10 IceWarp Outlook Sync Rychlá příručka Verze 10.4 Printed on 20 September, 2011 Instalace Prostudujte si před instalací Na cílové pracovní stanici musí být nainstalovaný program Microsoft

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky Copyright 2017 ESET, spol.

Více

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka.

Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Uživatelská příručka Pokyny pro rychlou instalaci viz zadní obálka. Chráníme více lidí před více online hrozbami než kdokoli jiný na světě. Chraňte své životní prostředí. Je to správné. Společnost Symantec

Více

Návod pro připojení k síti VŠPJ prostřednictvím VPN Vysoká škola polytechnická Jihlava

Návod pro připojení k síti VŠPJ prostřednictvím VPN Vysoká škola polytechnická Jihlava Návod pro připojení k síti VŠPJ prostřednictvím VPN Vysoká škola polytechnická Jihlava autor: OIKT 2015 Obsah Návod pro instalaci VPN... 3 Důležité upozornění... 3 Příprava na instalaci - stažení souborů...

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA (platná pro produkty ve verzi 11.0 a vyšší) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze příručky Copyright 2017 ESET, spol.

Více

BRICSCAD V15. Licencování

BRICSCAD V15. Licencování BRICSCAD V15 Licencování Protea spol. s r.o. Makovského 1339/16 236 00 Praha 6 - Řepy tel.: 235 316 232, 235 316 237 fax: 235 316 038 e-mail: obchod@protea.cz web: www.protea.cz Copyright Protea spol.

Více

plussystem Příručka k instalaci systému

plussystem Příručka k instalaci systému plussystem Příručka k instalaci systému Tato příručka je určena zejména prodejcům systému a případně koncovým uživatelům. Poskytuje návod, jak provést potřebná nastavení komponent. ITFutuRe s.r.o. 26.2.2015

Více

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Uživatelská příručka (platná pro produkty verze 8.0 a vyšší) Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější verze

Více

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Uživatelská příručka (platná pro produkty verze 7.0 a vyšší) Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Klikněte sem pro stažení nejnovější

Více

OBSAH & ÚVOD. KEY Nástroje pro práci s klíči a dálkovými ovladači. příprava a učení klíčů, učení dálkových ovladačů, diagnostické funkce a další

OBSAH & ÚVOD. KEY Nástroje pro práci s klíči a dálkovými ovladači. příprava a učení klíčů, učení dálkových ovladačů, diagnostické funkce a další PRŮVODCE INSTALACÍ OBSAH & ÚVOD Obsah & úvod... strana 1 SuperVAG sada... strana 2 SuperVAG sada... strana 3 I. AKTIVACE... strana 4 II. INSTALACE... strana 5 III. PŘIPOJENÍ... strana 6 IV. KONFIGURACE...

Více

Software602 FormApps Server

Software602 FormApps Server Software602 FormApps Server Instalace pluginů pro elektronické formuláře Aktualizováno: 13. 1. 2017 Software602 a.s. Hornokrčská 15 140 00 Praha 4 tel: 222 011 602 web: www.602.cz e-mail: info@602.cz ID

Více

!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! Pokyny k instalaci

!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! Pokyny k instalaci S B N - Start Správa bytů a nemovitostí Pokyny k instalaci!! UPOZORNĚNÍ!! Po nainstalování programu nezapomeňte instalovat Sestavy a Aktualizaci!! VYDAS software s.r.o. Zámostí 16 338 08 Zbiroh tel: 724

Více

Instalace programu ProGEO

Instalace programu ProGEO Instalace programu ProGEO Obsah dokumentu: 1. Požadavky na systém 2. Průběh instalace 3. Aktivace zakoupené licence 4. Automatické aktualizace Updater 1. Požadavky na systém Softwarové požadavky: MicroStation

Více

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows

Datacard. Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren. Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Datacard Instrukce k aktualizaci firmware tiskáren Aktualizační aplikace pro operační systémy Windows Co potřebujete Tiskárna karet je zapnuta a připravena k tisku karet ve stavu Ready, a stavová dioda

Více

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (server)

Nápověda pro možnosti Fiery 1.3 (server) 2015 Electronics For Imaging. Informace obsažené v této publikaci jsou zahrnuty v Právním upozornění pro tento produkt. 5. února 2015 Obsah 3 Obsah...5 Aktivace možnosti Fiery...5 Automatická aktivace

Více

Příručka pro instalaci, aktivaci, správu a deinstalaci SelectionProfessional

Příručka pro instalaci, aktivaci, správu a deinstalaci SelectionProfessional Příručka pro instalaci, aktivaci, správu a deinstalaci SelectionProfessional Impressum Veškerá autorská práva vyhrazena. Bez našeho písemného schválení není dovoleno žádným způsobem kopírovat tuto příručku

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

Jak spustit program P-touch Editor

Jak spustit program P-touch Editor Jak spustit program P-touch Editor Verze 0 CZE Úvod Důležité upozornění Obsah tohoto dokumentu a technické parametry tohoto produktu se mohou bez upozornění změnit. Společnost Brother si vyhrazuje právo

Více

Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu

Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu Velký křízovkářský slovník 4.0 (VKS) Instalace programu Obsah Technické podmínky pro provoz programu minimální konfigurace... 2 Základní informace... 2 Hlavní nabídka instalačního programu... 2 Instalace

Více

1. POSTUP INSTALACE A KONTROLA NASTAVENÍ MICROSOFT SQL SERVERU 2005 EXPRESS:

1. POSTUP INSTALACE A KONTROLA NASTAVENÍ MICROSOFT SQL SERVERU 2005 EXPRESS: 1. POSTUP INSTALACE A KONTROLA NASTAVENÍ MICROSOFT SQL SERVERU 2005 EXPRESS: Ověřte prosím následující nastavení (tento postup se může nepatrně lišit podle operačního systému Vašeho pc). Pro lepší viditelnost

Více

OBSAH... 2 ÚVOD... 3 TYPY INSTALACE... 4

OBSAH... 2 ÚVOD... 3 TYPY INSTALACE... 4 OBSAH OBSAH... 2 ÚVOD... 3 O této příručce...3 Téma 3 Určení 3 Potřebný software...3 Systémové požadavky...3 Požadavky na server 3 TYPY INSTALACE... 4 Instalace na samostatná PC (Typická)...4 Typická instalace

Více

Aktivace a aktualizace klíčů

Aktivace a aktualizace klíčů Aktivace a aktualizace klíčů Obsah 1 Jak začít...2 2 Instalace Prerequisities 15...3 3 Instalace CAD...3 4 Informace o ochranných klíčích...4 5 Jak můžu aktivovat můj klíč?...4 5.1 Instalace Prerequisities...5

Více

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS

Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS Návod pro připojení telefonu Nokia 6230 přes infračervený port pro Windows XP instalace programu PC Suite - GPRS 1. Instalace kabelu Do počítače vložte instalační CD Nokia 6230 CD-ROM, které je obsažené

Více

Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu

Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu Stažení instalačních souborů pro MATLAB a jeho nadstavby z internetu (určeno pro verzi R2014a a novější) Od verze MATLAB R2014a se instalační soubory pro MATLAB a jeho nadstavby stahují pomocí instalátoru,

Více

SKYLA Pro II. Popis instalace programu

SKYLA Pro II. Popis instalace programu SKYLA Pro II Popis instalace programu Rev. 30.07.2014 O manuálu Dokument popisuje celý proces instalace programu Skyla Pro II, který se v některých ohledech liší od instalace předchozích verzí a upozorňuje

Více

2018 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena.

2018 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. 2018 GEOVAP, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. GEOVAP, spol. s r. o. Čechovo nábřeží 1790 530 03 Pardubice Česká republika +420 466 024 618 http://www.geovap.cz V dokumentu použité názvy programových

Více

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK

Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky technické podpory programu TDS-TECHNIK Stránky slouží uživatelům programu TDS-TECHNIK a také i ostatním zájemcům pro zadávání dotazů souvisejících s používáním programu TDS-TECHNIK. Pro uživatele

Více

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH

MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH MATLAB: Automatická instalace a aktivace licence TAH 1. VYTVOŘENÍ UŽIVATELSKÉHO ÚČTU NA STRÁNKÁCH MATHWORKS: Na odkazu níže si vytvořte účet na stránkách MathWorks s použitím Vaší školní emailové adresy

Více

AIDA64 Extreme. Příručka k nastavení. v 1.1 30. 07. 2014.

AIDA64 Extreme. Příručka k nastavení. v 1.1 30. 07. 2014. Příručka k nastavení v 1.1 30. 07. 2014. je vyvíjen společností FinalWire s.r.o. Copyright 1995-2014 FinalWire s.r.o. Tento dokument byl vytvořen společností ABSEIRA s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Copyright

Více

www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook

www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook www.eset.cz ESET Anti-Theft: Ochrana pro váš notebook Co je Anti-Theft? Anti-Theft pomáhá uživatelům ztracený notebook nalézt a získat zpět. Co s ESET Anti-Theft dostanete? Lokalizace Sledování ztraceného

Více

MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount)

MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount) MATLAB: Automatická instalace a aktivace Campus-Wide licence (TAH Total Academic Headcount) Tento postup je určen pro instalaci individuálních licencí. V případě, že potřebujete jiný typ licence (Designated

Více

Postup instalace síťové verze Mount Blue

Postup instalace síťové verze Mount Blue Postup instalace síťové verze Mount Blue Instalace na serveru 1. Stáhněte si instalační balíček pro server ze stránek Mount Blue na adrese: http://www.mountblue.cz/download/mountblue-server-setup.exe 2.

Více

Nastavení programu pro práci v síti

Nastavení programu pro práci v síti Nastavení programu pro práci v síti Upozornění: následující text nelze chápat jako kompletní instalační instrukce - jedná se pouze stručný návod, který z principu nemůže popsat všechny možné stavy ve vašem

Více

ESET LICENSE ADMINISTRATOR

ESET LICENSE ADMINISTRATOR ESET LICENSE ADMINISTRATOR Uživatelská příručka Klikněte sem pro stažení nejnovější verze manuálu ESET LICENSE ADMINISTRATOR Copyright 2015 ESET, spol. s r.o. ESET License Administrator byl vyvinut společností

Více

Mobile Security pro Android. Instalační manuál

Mobile Security pro Android. Instalační manuál Mobile Security pro Android Instalační manuál Software popsaný v této příručce je poskytován na základě souhlasu s licenční smlouvou a lze jej použít pouze v souladu se smluvními podmínkami. Verze dokumentu:

Více

Registr práv a povinností

Registr práv a povinností Registr práv a povinností Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP Doporučené postupy a nastavení internetového prohlížeče pro práci v aplikaci AIS RPP v4.0

Více

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele CS OTE OTE Launcher Manager 1/20 Obsah Použité zkratky... 2 1 Úvod... 3 2 Nastavení systému uživatele... 3 2.1 Konfigurace stanice... 3 2.2 Distribuce aplikace OTE Launcher Manager... 3 2.3 Download aplikace

Více

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele

CS OTE. Dokumentace pro externí uživatele CS OTE OTE-COM Launcher Manager aplikace vnitrodenního trhu s plynem 1/19 Obsah Použité zkratky... 2 1 Úvod... 3 2 Nastavení systému uživatele... 3 2.1 Konfigurace stanice... 3 2.2 Distribuce aplikace

Více

AVG Identity Protection

AVG Identity Protection AVG Identity Protection Uživatelský manuál Verze dokumentace 85.3 (5.10.2009) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Všechny ostatní obchodní značky jsou majetkem jejich registrovaných

Více