SWS a.s. dvacet let

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SWS a.s. dvacet let 1991-2011"

Transkript

1 SWS a.s. dvacet let Distributor ve Vašich službách

2 SWS ZÁKLADNÍ INFORMACE SÍDLO SWS a.s. SWS a.s., Dostihová 1, Slušovice WEB SWS a.s. Představení společnosti ZÁKLADNÍ KAPITÁL 130,485 mil. Kč OBRAT ,46 mld. Kč POČET AKTIVNÍCH RESELLERŮ SKLADOVACÍ PLOCHA m 2 POČET ZAMĚSTNANCŮ 180 SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří SWS a.s. mezi 100 nejvýznamnějších fi rem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ČEKIA také mezi nejstabilnější společnosti české i zahraniční.

3 O SWS PŘEDNÍM ČESKÉM DISTRIBUTOROVI INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ Předmět činnosti Od roku 1995 je SWS a.s. čistě obchodní společností zabývající se nákupem a prodejem informačních technologií, spotřební elektroniky a digitální fototechniky. Orientuje se na český a slovenský trh a jejími zákazníky jsou podnikatelské subjekty, které se zabývají prodejem zboží koncovému uživateli. SWS a.s. poskytuje obchodním partnerům široké portfolio hardwarových a softwarových produktů od více než 250 výrobců. U mnoha značek je výhradním distributorem.

4 TEL: FAX: MAIL: WEB: SWS a.s. Představení společnosti Vize SWS a.s. klade ve svém podnikání důraz na služby obchodním partnerům, optimalizaci logistiky a rozmanitost sortimentu. SWS a.s. se snaží, aby zákazníci byli spokojeni nejen se službami, ale také s celkovým působením SWS a.s. na trhu. Hlavní prioritou jsou dlouhodobé vztahy s obchodními partnery, které SWS a.s. jako partnery opravdu vnímá a váží si jich. SWS a.s. to vyjadřuje také sloganem Distributor ve Vašich službách.

5 MEZNÍKY SWS a.s. OD POČÁTKU K ÚSPĚCHŮM 1991 Založení společnosti SWS SOFTWARE spol. s.r.o. Předmětem činnosti je distribuce software, vývoj programů a publikace odborných textů. SWS jako první v ČSFR získává kontrakty se společnostmi Microsoft, Novell a APC. SWS je vydavatelem časopisů Softwarové noviny a SW Port Založení pobočky v Praze Značka SWS je zapsána jako ochranná známka společnosti SWS se stává čistě distribuční společností. Cílené rozšiřování sortimentu zboží o hardware Název společnosti zkrácen z původního SWS Software na SWS. Změna právní formy na akciovou společnost (SWS a.s.) Získání distribuční smlouvy IBM Spuštění B2B portálu a počátek internetového obchodování přes web. Počet aktivních dealerů překročil 500. Získání distribuční smlouvy Acer. První setkání obchodních partnerů v Čejkovicích Rozšíření sortimentu o digitální spotřební elektroniku a komunikační technologie. SWS a.s. se stává největším distributorem software na českém trhu Dosažení obratu 1 mld. korun. Ukončení zasílání tištěných ceníků. Získání distribuční smlouvy Fujitsu-Siemens a Olympus Založení dceřiné společnosti SWS Distribution a.s. se sídlem v Bratislavě. Počet aktivních dealerů překročil Získáni distribuce produktů Lexmark a Sony Získání distribuční smlouvy Nikon, Minolta a Canon foto-video. SWS a.s. se stává nejvýznamnějším distributorem v oblasti foto-video Implementace nového informačního systému I6. SWS a.s. prodala kusů digitálních fotoaparátů.

6 Společnost SWS a.s. vznikla v roce 1991, její kořeny však sahají do osmdesátých let. V roce 1986 zahájil v JZD AK Slušovice činnost závod Software, ve kterém působil generální ředitel Evžen Varadinek, technický ředitel Ivan Trubelík a desítka dalších pracovníků dnešní SWS. V roce 1990 se závod transformoval v družstevní podnik Software d.p., z něhož o rok později vznikla společnost SWS SOFTWARE spol. s.r.o SWS a.s. získala distribuční smlouvu na produkty Kodak SWS a.s. vykazuje procentuálně největší meziroční nárůst na českém trhu IT 6 let za sebou. Postavena nová hala skladu (budova N). Skladovací plocha se zvýšila na m 2. Počet aktivních dealerů přesahuje počet SWS a.s. Mezníky v trvání SWS 2006 Nárůst obratu společnosti o 20%, množství odebraného zboží se zvýšilo o 35%. Postavením nové skladovací haly (budova R) se rozšířila skladovací plocha na m 2. SWS a.s. získává distribuční smlouvu na produkty Canon periferie (tiskárny, multifunkce, kopírky, plotry a skenery) Překročení obratu 4 mld. Kč. Získání distribuční smlouvy na produkty Lenovo a Epson. Přestěhování pražské pobočky do vlastních prostor v Praze - Strašnicích. Získání titulu IT distributor roku - 1. místo SWS a.s. jako jediná distribuční fi rma roste i v krizovém období. Získání distribuční smlouvy na produkty Dell. Významné posílení pozic SWS a.s. v segmentu retail (řetězce). Získání titulu Český IT distributor - 1. místo v absolutní kategorii Získání certifi kátu ISO 9001:2009 pro oblast Nákup, prodej a distribuce produktů IT. Navýšení základního kapitálu na 130,485 milionů korun z původních 43,495 milionů. Obhájení titulu Český IT Distributor - 1. místo v absolutní kategorii SWS a.s. zařazena mezi 100 nejvýznamnějších fi rem České republiky CZECH TOP 100. Dosažení obratu 5,4 mld. Kč nárůst o 20%. Postavením nové haly (budova S) se skladovací plocha zvyšuje o 30% na m 2. Získání distribuční smlouvy na HP PSG (počítače, notebooky a LCD) a LG. Obhájení titulu Český IT Distributor - 1. místo v absolutní kategorii. Udělení certifi kátu AAA - ČEKIA Stability Award, nejvyššího ocenění stability společnosti SWS a.s. se stává výhradním distributorem značky Kodak pro Českou republiku. Počet zaměstnanců SWS a.s. přesáhl 180. Získání distribuční smlouvy Asus. Obhájení certifi kátu AAA - ČEKIA Stability Award, nejvyššího ocenění stability společnosti.

7 EVŽEN VARADINEK GENERÁLNÍ ŘEDITEL - PROFIL VEDENÍ SPOLEČNOSTI Evžen Varadinek je generálním ředitelem od vzniku fi rmy v roce 1991 a současně zastává pozici předsedy představenstva SWS a.s. Je jedním ze zakladatelů společnosti a majoritním vlastníkem. Evžen Varadinek vystudoval obor technická kybernetika na Fakultě chemického inženýrství Vysoké školy chemicko- -technologické v Praze. Po ukončení studia zde působil jako pracovník pro vědu a výzkum. Od roku 1983 pracoval pro Agrokombinát Slušovice na úseku aplikované kybernetiky. Působil zde jako programátor- -analytik, vedoucí programátorského týmu a později jako ředitel závodu vývoje software. Mezi oblíbené činnosti Evžena Varadinka patří kromě počítačů horská turistika a fotografování. Ve volném čase čte kvalitní sci-fi a literaturu faktu. Nejen při ní si rád vychutná šálek dobrého čaje.

8 SWS a.s.. Generální ředitel - profil vedení společnosti

9 IVAN TRUBELÍK TECHNICKÝ ŘEDITEL - PROFIL VEDENÍ SPOLEČNOSTI Ivan Trubelík zastává v SWS a.s. pozici technického ředitele a od vzniku společnosti je místopředsedou představenstva. Ze své pozice se věnuje především zabezpečení technického chodu fi rmy. Zodpovídá za vnitropodnikový informační systém a datová rozhraní pro komunikaci s partnery. Před založením SWS a.s. působil Ivan Trubelík v Agrokombinátu Slušovice na pozici programátora. Zde získal zkušenosti s vývojem softwarových aplikací a vedením týmu. Ivan Trubelík vystudoval matematické inženýrství na Fakultě jaderné a fyzikálně inženýrské ČVUT v Praze. Po ukončení studií působil krátce jako vědecký pracovník ve Fyzikálním ústavu ČSAV. Ve volném čase se Ivan Trubelík nejraději věnuje rodině, s manželkou vychovává tři syny. Mezi jeho koníčky patří stavební práce, opracování dřeva a zahrada. Rád ze své úrody pálí pravou valašskou slivovici.

10 SWS a.s. Technický ředitel - profil vedení společnosti-

11 STANISLAV SKALIČKA OBCHODNÍ ŘEDITEL - PROFIL VEDENÍ SPOLEČNOSTI Stanislav Skalička byl jmenován obchodním ředitelem SWS a.s. v roce Dříve zde působil tři roky jako produktový manažer. Na současné pozici se zabývá řízením obchodu ve vztahu k nákupu, prodeji, logistice a reklamacím. Je také zodpovědný za výsledky dceřiné společnosti na Slovensku. Stanislav Skalička absolvoval obor ekonomika a řízení spotřebního průmyslu na Technologické fakultě VUT ve Zlíně, kde působil 10 let jako výzkumný pracovník a odborný asistent. Zde získal bohaté zkušenosti v oblasti ekonomiky, marketingu a informačních technologií. Volný čas Stanislav Skalička tráví nejraději na golfovém hřišti. Mezi jeho koníčky dále patří tenis, lyžování, jízda na motorce, horolezectví a dobrá vína.

12 SWS a.s. Obchodní ředitel - profil vedení společnosti

13 ÚSPECHY A OCENENÍ SWS a.s. nejlepším IT distributorem roku Od roku 2007 se SWS a.s. pravidelně umísťuje na předních příčkách v anketě Český IT distributor. Anketa je organizována vydavatelstvím časopisu Reseller Magazine a každoročně se jí účastní přes fi rem z oblasti prodeje informačních technologií, spotřební elektroniky, softwaru a služeb v IT. Hodnocení je tvořeno na základě osobních zkušeností s distributory, a SWS a.s. si proto tohoto ocenění velmi váží. Setkání partnerů SWS a.s. v Čejkovicích je TOP 3 Partnerským setkáním roku ChannelWorld vyhlásil Setkání partnerů SWS a.s. v Čejkovicích jednou z nejlepších akcí pro dealery v České republice. Setkání získalo titul TOP3 Partnerská setkání roku, nejvíce byla hodnocena atmosféra akce. Časopis ChannelWorld posuzuje kvalitu akcí podle toho, zda splnily očekávání partnerů, zda byla zvládnuta organizační stránka a celkovou atmosféru akce.

14 SWS a.s. patří mezi 100 nejvýznamnějších firem České republiky Sdružení CZECH TOP 100 zařadilo SWS a.s. mezi 100 nejvýznamnějších fi rem České republiky. V rámci zlínského kraje získala 4. místo, celorepublikově se SWS a.s. umístila na 88. místě. Prestižní hodnocení CZECH TOP 100 je přehledem nejvýznamnějších českých fi rem. Přehled je sestavován na základě ekonomických ukazatelů českých fi rem a umístění v žebříčku CZECH TOP 100 je obecně vnímáno jako velmi prestižní. SWS a.s. Úspěchy a ocenění Nejvyšší ocenění za stabilitu společnosti pro SWS a.s. SWS a.s. bylo uděleno nejvyšší ocenění za stabilitu společnosti. Česká kapitálová informační agentura (ČEKIA) ocenila SWS a.s. nejvyšší možnou známkou AAA, čímž společnost zařadila mezi nejstabilnější fi rmy v České republice i zahraničí. Při posuzování stability hodnotí agentura ČEKIA fi nanční výsledky fi rmy, délku jejího působení na trhu, management společnosti nebo makroekonomický vliv na fi rmu. Certifikát ISO 9001:2009 V roce 2009 se SWS a.s. podařilo získat certifi kát ISO 9001:2009 pro oblast Nákup, prodej a distribuce produktů IT. Toto osvědčení vystavené nezávislou stranou zaručuje, že kvalita poskytovaných služeb SWS a.s. splňuje mezinárodní standardy a že společnost disponuje prověřeným systémem řízení se zárukou výkonnosti fi rmy. IQNet The international certifi cation network CQS Czech association for quality certifi cation

15 POBOČKA PRAHA Uhříněveská 1227/4, Praha 10 - Strašnice, Česká republika N , E SWS a.s. založila pobočku v Praze v roce Impulzem pro její vytvoření byla tendence zlepšit podporu dealerské sítě a také výhody zastoupení společnosti v hlavním městě. Svou pražskou působnost zahájila SWS a.s. na Žižkově, odkud se v roce 2007 přemístila do vlastních prostor v Praze 10 - Strašnicích, kde sídlí dosud. Obchodní partneři pobočku s oblibou využívají k osobním odběrům zboží, které SWS a.s. dopravuje denně z centrálních skladů ve Slušovicích. V prostorách pobočky působí produktoví manažeři a několik obchodníků. Pro formální i neformální setkání jsou v budově zasedací místnosti a školicí prostory, které využívají také dodavatelé k prezentacím. Pražská pobočka SWS a.s. je dopravně dobře dostupná a jsou zde parkovací místa pro zákazníky. SWS DISTRIBUTION a.s. Studená 5, Bratislava, Slovenská republika N , E

16 TELEFON , FAX WEB Obchodní oddělení 8:00-17:00 Osobní odběry 8:00-17:00 Produktoví manažeři 9:00-17:00 SWS a.s. Pobočka Praha a dceřiná společnost TELEFON , FAX WEB sales@swsd.sk, Obchodní oddělení 8:30-18:00 Osobní odběry 8:30-18:00 Produktoví manažeři 8:30-18:00 SWS Distribution a.s. je dceřinou společností fi rmy SWS a.s. Orientuje se výhradně na slovenský trh a sídlí v centru Bratislavy. SWS Distribution a.s. se zabývá stejnou činností jako její zakládající společnost, tj. distribucí informačních technologií. Vystupuje jako samostatná a nezávislá distribuční společnost a disponuje vlastními skladovacími prostorami. S mateřskou společností úzce spolupracuje, čerpá z jejích zkušeností a snaží se navázat na její silnou pozici na českém trhu. V SWS Distribution pracuje 30 zaměstnanců. SWS Distribution a.s. byla založena v roce 2001 a jako první distributor na Slovensku nabízela komfort obchodování B2B. Zpočátku se orientovala na odvětví softwarových produktů, které se postupně rozšířilo o hardware a spotřební elektroniku. V dnešní době tvoří software 20% sortimentu, velmi žádanou částí produktového portfolia se stává digitální fototechnika. SWS Distribution a.s. si zakládá na osobním přístupu k zákazníkovi. Po vzoru české SWS a.s. pořádá úspěšná partnerská setkání dealerů, která u obchodních partnerů narůstají na oblibě. Stejně jako mateřská společnost se prezentuje sloganem SWS Distributor ve Vašich službách.

17 SLUŠOVICE Dostihová 1, Slušovice, Česká republika N , E TELEFON , FAX , WEB sws@sws.cz, Hlavní sídlo akciové společnosti SWS se nachází ve Slušovicích nedaleko dostihové dráhy. Toto třítisícové městečko leží 10 km severovýchodně od Zlína a umístění společnosti právě v něm není náhodné. V minulosti byly Slušovice perlou Československa v oboru informačních technologií a SWS a.s. z odkazu slušovického zázraku vzešla. Areál SWS a.s. ve Slušovicích čítá 12 budov, které tvoří administrativní, skladové a technické prostory. Během dvacetiletého působení společnosti se mnohé zrekonstruovaly, rozšířily a vystavěly nové. Ve Slušovicích pracuje většina ze 180 zaměstnanců. Působí zde vedení společnosti, obchodní oddělení, produktoví manažeři, reklamační oddělení a ekonomický úsek. Značnou část areálu představují sklady rozkládající se na ploše m 2. Tvoří je čtyři velkokapacitní haly, z nichž nejnovější z roku 2010 je připravena na zprovoznění pojízdných regálů. Součástí areálu je dvanáct parkovišť pro asi 130 automobilů s vyhrazenými místy pro zákazníky. Všechny budovy a pozemky, včetně příjezdových komunikací, jsou vlastnictvím SWS a.s.

18 Recepce (Hotline) 7:00 20:00 Osobní odběry 7:00 19:00 Reklamace 7:00 17:00 Produktoví manažeři 9:00 17:00 Obchodní oddělení 7:30 19:30 SWS a.s. Sídlo Slušovice

19 SWS V ČÍSLECH Kč Široký sortiment nabízených produktů, moderní velkokapacitní skladové haly, propracované a komplexní logistické služby a moderní informační systém - to je SWS v současnosti Kč Kč Kč SWS se stala předním distributorem informačních technologií na českém trhu. Je to především zásluhou maximálního využití automatizace obchodního procesu, logistiky, optimálního řízení fi nančních toků Kč Kč Kč 0 Kč a širokého využívání internetu a e-obchodování.

20 VÝVOJ TRŽEB SWS a.s. SWS a.s. SWS v číslech 6,1 mld. Kč * *Předpokládaný obrat

21 D CLEAN

22 Portfolio je srdcem každé distribuční společnosti. Sortiment zboží SWS a.s. zahrnuje úplnou nabídku softwarového a hardwarovému vybavení od notebooků, tiskáren a fototechniky, až po servery, záložní zdroje a komponenty. Svým partnerům SWS a.s. poskytuje pestrou škálu produktů od více než 250 výrobců, u některých je výhradním distributorem. Podle potřeb partnerů je sortiment zboží dále rozšiřován a aktualizován podle trendů v odvětví.

*Organizátor. *Generální partner. *Metodický garant. *Mediální partneři

*Organizátor. *Generální partner. *Metodický garant. *Mediální partneři VÝSLEDKY ANKETY *Organizátor *Generální partner *Metodický garant *Mediální partneři *Hlasování od 7. 9. 2015 do 31. 1. 2016 *V 5 kategoriích distributorů hlasují reselleři a výrobci *V 10 kategoriích

Více

Prezentace společnosti

Prezentace společnosti Prezentace společnosti CS Cargo je nejrychlěji se rozvíjející logistickou skupinou regionu CEE CS Cargo patří k vedoucím firmám v odvětví dopravy a logistiky v regionu střední a východní Evropy Se sídlem

Více

24. 2. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4. Závěrečná zpráva z konference

24. 2. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4. Závěrečná zpráva z konference 24. 2. 2010, Konferenční centrum CITY, Praha 4 Závěrečná zpráva z konference Datum: 24. 2. 2010 Místo: Konferenční centrum CITY, Praha 4 Pořadatel: DCD Publishing, vydavatel časopisu Reseller Magazine

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

Mikroprostředí firmy

Mikroprostředí firmy VY_32_INOVACE_MAR_86 Mikroprostředí firmy Ing. Dagmar Novotná Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534 Dostupné z www.oalysa.cz. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Období vytvoření: 10/2012

Více

O anketě a průzkumu. Mediální partneři. Organizátor. Metodický garant

O anketě a průzkumu. Mediální partneři. Organizátor. Metodický garant VÝSLEDKY O anketě a průzkumu 2 Organizátor Mediální partneři Metodický garant O anketě 3 4 Anketní část Volba Broadline distributorů roku Třístranné hodnocení nominovaných Hlasování od září 2016 do ledna

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Ing. Eva Šlaichová, Ph.D. eva.slaichova@tul.cz Budova H 6. patro Tel.: 48 535 2353 Konzultační hodiny: ST 10:40 12:10 nebo dle dohody

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Ing. Eva Šlaichová, Ph.D. eva.slaichova@tul.cz Budova H 6. patro Tel.: 48 535 2353 Konzultační hodiny: ST 10:40 12:10 nebo dle dohody ŘÍZENÍ JAKOSTI Ing. Eva Šlaichová, Ph.D. eva.slaichova@tul.cz Budova H 6. patro Tel.: 48 535 2353 Konzultační hodiny: ST 10:40 12:10 nebo dle dohody Sylabus předmětu Úvod do problematiky. Vymezení pojmů.

Více

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s.

Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Nabídka komplexních logistických služeb společnosti CELogis a.s. Představení společnosti CELogis a.s. Rychlost, kvalita a přesnost je pro nás samozřejmostí! Firma CELogis byla založena v roce 1999 jako

Více

S 63/05-1665/06-610 V Brně dne 27. ledna 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 50/05, zahájeném dne 27.

S 63/05-1665/06-610 V Brně dne 27. ledna 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 50/05, zahájeném dne 27. S 63/05-1665/06-610 V Brně dne 27. ledna 2006 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 50/05, zahájeném dne 27. prosince 2005 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na nákup licencí a zkrátil proces implementace nových aplikací a SW na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

Pecharova 10, 146 20 PRAHA 4 Tel.: 222 135 544, Fax: 222 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ

Pecharova 10, 146 20 PRAHA 4 Tel.: 222 135 544, Fax: 222 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ E-BUSINESS V PODNIKOVÉ SFÉŘE PŘEHLED VÝSLEDKŮ VÝZKUMU Pecharova 1, 146 PRAHA 4 Tel.: 135 544, Fax: 135 545 E-Mail: INBOX@MARKENT.CZ Říjen 1 O č i, které vidí víc Markent, s.r.o., je společnost specializovaná

Více

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s.

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. 2011 Adresa: Hollarovo nám. 11, Praha 3, 130 00, telefon: +420 267 315 585-8, fax: +420 267 315 589, e-mail: mip@mip.cz, www.mip.cz 1 www.mip.cz I. M.I.P. Advertising,

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2006 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 2 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 4 Nejvýznamnější události roku 2006... 6 Hospodářské

Více

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR

Microsoft SharePoint Portal Server 2003. Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Microsoft SharePoint Portal Server 2003 Zvýšená týmová produktivita a úspora času při správě dokumentů ve společnosti Makro Cash & Carry ČR Přehled Země: Česká republika Odvětví: Velkoobchod Profil zákazníka

Více

Osnova studie proveditelnosti pro projekt zakládání a rozvoje klastrů

Osnova studie proveditelnosti pro projekt zakládání a rozvoje klastrů Osnova studie proveditelnosti pro projekt zakládání a rozvoje klastrů V rámci tohoto dokumentu se předpokládá využití informací a dat, zjištěných v rámci projektu Vyhledávání vhodných firem pro klastry

Více

Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s.

Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s. Výroční zpráva 2008 společnosti Informační služby energetika, a.s. Informační služby energetika, a.s. U Plynárny 500, 141 00 Praha 4 tel.: 267 17 29 03, fax: 267 17 49 03 e-mail: ise@ise.cz Obsah 1. Základní

Více

S 205/2007/KS-17517/2007/840 V Brně dne 24. září 2007

S 205/2007/KS-17517/2007/840 V Brně dne 24. září 2007 S 205/2007/KS-17517/2007/840 V Brně dne 24. září 2007 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení sp. zn. S 205/2007, zahájeném dne 15. srpna 2007 podle 44 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád,

Více

Výroční zpráva společnosti ZONER software, s.r.o.

Výroční zpráva společnosti ZONER software, s.r.o. Výroční zpráva společnosti ZONER software, s.r.o. Za hospodářský rok 2007 (období od 01.09.2007 do 31.8.2008) Zpracoval: Milan Behro, jednatel společnosti V Brně dne 28.2. 2009 Obsah: 1. Základní identifikační

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 CITCO Finanční trhy a.s. Deviza pro Váš obchod ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 2007 Deviza pro Váš obchod Obsah Úvodní slovo výkonné ředitelky... 1 Profil společnosti... 3 Vývoj vybraných ekonomických ukazatelů... 5 Nejvýznamnější události roku 2007... 7 Hospodářské

Více

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill.

Komplexní přehled. NÁKLAD : 10 000 ks. We Build Your Goodwill. Ročenka Travel & Event Manager s HANDBOOK je určena všem manažerům, kteří mají na starosti marketing, získávání nových zákazníků a s tím spojené organizování firemních akcí a večírků, konferencí a kongresů.

Více

a práce s daty ve firmách

a práce s daty ve firmách 24. Výsledky průzkumu č. 24 AMSP ČR Investice do IT a práce s daty ve firmách AMSP ČR na začátku roku 2014 (tak jako v roce 2013) naplánovala průzkum zabývající se investicemi firemního segmentu v ČR do

Více

f i r e m n í p r e z e n ta c e

f i r e m n í p r e z e n ta c e f i r e m n í p r e z e n ta c e TSS Group - je mladá dynamická společnost zabývající se vývojem, výrobou, dovozem a distribucí bezpečnostních technologií. V současnosti zaměstnává přibližně 140 zaměstnanců.

Více

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s.

Výroční zpráva. za rok REALITNÍ FOND PRAHA a.s. 1 Výroční zpráva za rok 2017 REALITNÍ FOND PRAHA a.s. Obsah Základní údaje... 3 Informace pro investory... 4 Uplynulý vývoj podnikaní společnosti...4 Předpokládaný vývoj podnikání společnosti...4 Cíl a

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období VÝROČNÍ ZPRÁVA za období 1.4.2008 31.3.2009 Vypracoval: Lucie Reiterová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, Ing. Renáta Pavelková, Ing. Václav Klaška Datum: 7.8.2009 Strana 1 z 28 1 OBSAH 1 OBSAH...

Více

Průzkum českého nákupu Procurement Survey 2016

Průzkum českého nákupu Procurement Survey 2016 Průzkum českého Procurement Survey 2016 Květen 2017 Představení průzkumu Procurement Survey 2016 Společnost Profitana ve spolupráci s Českou asociací a prodeje (CANAP) uspořádala již třetí ročník průzkumu

Více

Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány...

Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány... Obsah: 1. PROFIL SPOLEČNOSTI...3 a. Identifikace společnosti...3 b. Údaje o základním kapitálu...3 c. Předmět podnikání:...3 d. Statutární orgány...3 f. Obchodní podíly v dalších společnostech:...4 g.

Více

3. Očekávání a efektivnost aplikací

3. Očekávání a efektivnost aplikací VYUŽÍVANÍ INFORMAČNÍCH SYSTÉMŮ V ŘÍZENÍ FIREM Ota Formánek 1 1. Úvod Informační systémy (IS) jsou v současnosti naprosto nezbytné pro úspěšné řízení firem. Informačním ním systémem rozumíme ucelené softwarové

Více

Budování prosperující společnosti působící na trhu v oblastech hlavních činností společnosti.

Budování prosperující společnosti působící na trhu v oblastech hlavních činností společnosti. VÝROČNÍ ZPRÁVA 216 1. Představení společnosti FREKO a.s. Akciová společnost FREKO, založená v roce 1991, je specializovaná stavební firma s působností po celé České republice, případně i v ostatních zemích

Více

Dne jediný akcionář Vladimír Minařík na základě kupní smlouvy prodal akcie společnosti KM PRONA holding s.r.o. IČ

Dne jediný akcionář Vladimír Minařík na základě kupní smlouvy prodal akcie společnosti KM PRONA holding s.r.o. IČ PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra Minaříka a dne 8.12.2003 zapsána do Obchodního rejstříku,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období za období 1.4.2010 31.3.2011 Vypracoval: Pavla Steffanová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, p. Iveta Staniczková, Ing. Václav Klaška Datum: 05.08.2011 Strana 1 z 30 1 OBSAH 1 OBSAH...2 2 ÚVODNÍ SLOVO

Více

Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu

Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu Program INOVACE - Kritéria pro výběr projektu Pro každý projekt jsou tyto typy kritérií: A) Musí být splněno kritéria typu ANO/NE pokud všechna tato kritéria nejsou splněna, projekt nepostupuje dále. B)

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS

PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS. Petra, marketing, DNS PŘÍPADOVÁ STUDIE ŘEŠENÍ BEZPEČNOSTI FIREMNÍ INTERNETOVÉ KOMUNIKACE POUŽITÉ ŘEŠENÍ: DELL SOFTWARE A SLUŽBY IT AWACS Petra, marketing, DNS www.dns.cz/pripadovestudie PROFIL DISTRIBUTORA DNS a.s. www.dns.cz

Více

Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016

Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016 Kamenný obchod versus / a / nebo E-commerce? Marta Nováková prezidentka 9. listopadu 2016 KDO JE SOCR? Druhý největší zaměstnavatelský svaz v ČR (26 let existence) Nezávislé a dobrovolné sdružení asociací,

Více

media akce konference reklama + + MEDIA KIT

media akce konference reklama + + MEDIA KIT MEDIA KIT kompetence Economia největšívydavatel ekonomického (Hospodářskénoviny, Ekonom) a odborného tisku v ČR (celkem 19 titulů); leader na mediálním trhu v segmentech marketing, management, logistika,

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky SEKCE MÍSTOPŘEDSEDY VLÁDY PRO VĚDU, VÝZKUM A INOVACE Úřad vlády České republiky Pavel Bělobrádek místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace a předseda Rady pro výzkum, vývoj a inovace Věda není náklad,

Více

Produkty třídy BYZNYS

Produkty třídy BYZNYS Produkty třídy BYZNYS - jistota, spolehlivost a dynamika ve Vašich datech Jiří Rákosník, obchodní ředitel ing. Vlastimil Fousek, vedoucí analytického a vývojového oddělení Produkty třídy BYZNYS informační

Více

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, předseda představenstva Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě a první zprostředkovatel

Více

Nejvíce žen ve vedení firem je zejména ve zdravotnictví, farmacii a v pojišťovnictví

Nejvíce žen ve vedení firem je zejména ve zdravotnictví, farmacii a v pojišťovnictví Tisková zpráva Nejvíce žen ve vedení firem je zejména ve zdravotnictví, farmacii a v pojišťovnictví Praha, 20. listopadu2014 Největší podíl žen ve vedení firem v České republice je zejména v odvětví zdravotnictví,

Více

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019

Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Gemba Workshopy v rámci Mezinárodního týdne produktivity IPW 2019 Obsah 1. ABB 1 2. Alfmeier HR 2 3. Alfmeier Lean 3 4. Amazon 4 5. JHV-ENGINEERING s.r.o 5 6. ŠKODA 6 1. ABB Program workshopu v provozu

Více

Alza.cz v číslech 2018

Alza.cz v číslech 2018 Alza.cz v číslech 2018 Tomáš Havryluk, místopředseda představenstva Alza.cz Poděkování Kdo jsme? Největší e-shop v ČR 25 let na trhu Přes 1 500 zaměstnanců Věkový průměr 28 let EC := B + IT Tomáš Havryluk,

Více

CONQUEST ENTERTAINMENT A.S.

CONQUEST ENTERTAINMENT A.S. CONQUEST ENTERTAINMENT A.S. 31. března 2013 Výroční zpráva 2012 Obsah S L O V O P Ř E D S E D Y D O Z O R Č Í R A D Y.... 2 S L O V O P Ř E D S E D Y P Ř E D S T A V E N S T V A... 3 S T R U K T U R A

Více

Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství. Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů

Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství. Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů Praktické zkušenosti s klastrováním v českém nábytkářství Ing. Radek Brychta předseda Klastru českých nábytkářů Potřebujeme hledat nové způsoby podpory českého nábytkářství? Jaká je kondice českého nábytkářského

Více

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016

Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika. prosinec 2016 Dotace a investiční pobídky Deloitte Česká republika prosinec 2016 Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost 2 Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo dne 24. října 2016 jako Řídicí

Více

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions

Výroční zpráva společnosti Corpus Solutions a.s. za rok Popis účetní jednotky. Název společnosti: Corpus Solutions Výroční zpráva společnosti za rok 2018 Popis účetní jednotky Název společnosti: Corpus Solutions Sídlo: Štětkova1638/18 Praha 4, 140 00 Právní forma: a.s. IČO: 25764616 Rozhodující předmět činnosti: prodej

Více

PATENTSERVIS V EVROPĚ

PATENTSERVIS V EVROPĚ PATENTSERVIS V EVROPĚ Praha Bratislava Alicante Mnichov -------------------- 1 -------------------- HISTORIE SPOLEČNOSTI - Začátek 90. let realizujeme myšlenku na vznik nezávislé patentové a známkové agentury

Více

Komerční banka, a. s 31

Komerční banka, a. s 31 Příloha č. 4 Komerční banka, a. s 31 KB je univerzální bankou se širokou nabídkou služeb v oblasti drobného, podnikového a investičního bankovnictví. Společnosti finanční skupiny Komerční banky nabízejí

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Jindřichův Hradec Škola s více jak stodvacetiletou tradicí Aktuální nabídka oborů pro školní rok 2013 2014 nabízí: - moderní perspektivní maturitní i učební

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku

Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Staňte se naším partnerem a podpořte růst své fi rmy i zisku Náš program partnerské spolupráce je šitý na míru vašim potřebám a pomůže vám uspět na měnícím se trhu Co potřebujete k úspěchu? Přilákat nové

Více

OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI

OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI OČEKÁVÁNÍ FIREM A FAKTORY FIREMN Í ÚSPĚŠNOSTI VÝZKUM MEZI MAJITELI A MANAŽERY FIREM 2013 Strana 1 z 9 Obsah: 1. Úvod 3 2. Hlavní závěry výzkumu 4 3. Metodika 7 4. Vzorek respondentů 7 5. Organizátoři a

Více

VÝROÈNÍ ZPRÁVA SPOLEÈNOSTI. KM-PRONA, a.s. za rok

VÝROÈNÍ ZPRÁVA SPOLEÈNOSTI. KM-PRONA, a.s. za rok VÝROÈNÍ ZPRÁVA SPOLEÈNOSTI KM-PRONA, a.s. za rok 2016 PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra

Více

hsf System a. s Výroční zpráva v ostravě dne Zpracoval: Ing. Jan Hasík

hsf System a. s Výroční zpráva v ostravě dne Zpracoval: Ing. Jan Hasík hsf System a. s. 2015 Výroční zpráva v ostravě dne 27. 5. 2016 Zpracoval: Ing. Jan Hasík 2015 Výroční zpráva Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Vývoj společnosti HSF System a. s....3 1.2. Personál společnosti...4

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic AGENTURA CZECHINVEST 4. června 2012 Bc. Veronika Zumrová Regionální projektový manažer pro Královéhradecký kraj Agentura pro podporu podnikání a investic

Více

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2011

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2011 PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra Minaříka a dne 8.12.2003 zapsána do Obchodního rejstříku,

Více

Příloha č. C_47 soupisu majetkové podstaty - Soubor movitých věcí - vybavení místností

Příloha č. C_47 soupisu majetkové podstaty - Soubor movitých věcí - vybavení místností Pořadové číslo soupis MP / posudek 20 / 197 Regály PROMAN, sklad materiálu, zboží, hala 436 000,- Kč 32 / 198 Mostový jeřáb o nosnosti 3 200 kg 106 000,- Kč 33 / 199 Mostový jeřáb o nosnosti 8 000 kg 278

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice OBCHODNÍ ČINNOST 9. KOOPERACE V OBCHODNÍM PODNIKÁNÍ Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci

Více

Cíle kvality zaměřené na společnost na rok 2018

Cíle kvality zaměřené na společnost na rok 2018 Klatovy Cíle kvality zaměřené na společnost na rok 2018 1. Cíl: zpřehlednění informací v rámci společnosti Lorenc Logistic a zlepšení interní komunikace Realizační krok: dokončení implementace informačního

Více

Barvy v pohybu. Jan Polter DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel. Denisa Jančářová

Barvy v pohybu. Jan Polter DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel. Denisa Jančářová Jan Polter DACHSER Czech Republic a.s. Obchodní a marketingový ředitel Denisa Jančářová Hempel (Czech Republic) s.r.o. Customer Service and Logistic Manager Agenda Evropská logistika DACHSER Logistická

Více

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu

Případová studie. SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu Případová studie SAM Assessment ušetřil AAA Auto 30 % nákladů na licence a zkrátil proces implementace nových aplikací a software na desetinu www.microsoft.cz/pripadovestudie Přehled Země: Česká republika

Více

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE

MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE MARKETINGOVÉ MINIMUM PRO FINANČNÍ ŘEDITELE V KONTEXTU AKTUÁLNÍ FINANČNÍ SITUACE Ing. Jiří Nosek Sector Leader Financial Services & Digital Technology Praha, hotel Boscolo Prague, 3.10.2012 GfK 2012 CFO

Více

KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ

KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ MAZACÍ SYSTÉMY 05/2013 O nás Vážení obchodní přátelé, Firma Milan Chvalina - CHVALIS byla založena v roce 1990. Od svého vzniku

Více

Přes 25 let vám přinášíme nové světové technologie

Přes 25 let vám přinášíme nové světové technologie Přes 25 let vám přinášíme nové světové technologie 1992 2018 Historie firmy 1 Hlavní sídlo NWT Computer v Hulíně Prezentace NWT Computer v Baťově vile ve Zlíně Nová budova zlínské pobočky (2003) Logistické

Více

ÚSTAV FYZIKÁLNÍ BIOLOGIE JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

ÚSTAV FYZIKÁLNÍ BIOLOGIE JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Projekt ÚSTAV FYZIKÁLNÍ BIOLOGIE JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH PŘIHLÁŠKA STUDENTSKÉHO PROJEKTU Název projektu: Návrh a implementace procesu zpracování dat, formát MzXML Uchazeč Hlavní řešitel

Více

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti

COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti COFELY a.s. Facility Services Prezentace společnosti 06 2014 1 COFELY tradice & prosperita 1,4 mld. Kč obrat za rok 2014 365 zaměstnanců Součást skupiny ENGIE (dříve GDF SUEZ) 1991 vznik společnosti ARiS

Více

Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE

Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE Krize a recese: příležitost pro prosperitu firmy? RNDr. Evžen Korec, CSc. 25.10.2013, VŠE Osnova RNDr. Evžen Korec, CSc. vědecká kariéra podnikatel a developer EKOSPOL a.s. vývoj strategie a firemní kultura

Více

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1

PragueBest 2011. www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 PragueBest 2011 www.praguebest.cz info@praguebest.cz +420 286 891 273 1 1. Informace o společnosti 1.1. PROFIL Obchodní název společnosti Právní forma PragueBest s.r.o. Společnost s ručením omezeným Základním

Více

Řízení podniku a elektronické obchodování

Řízení podniku a elektronické obchodování Řízení podniku a elektronické obchodování Elektronické podnikání Všechny podnikové procesy ovlivněné internetem Elektronický obchod Řízení dodavatelských sítí Řízení zdrojů podniku Řízení vztahů se zákazníky

Více

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena

Společně dokážeme více. Copyright 2014 American International Group, Inc. Všechna práva vyhrazena Společně dokážeme více AIG ve světě AIG v ČR 90 + let na pojistném trhu 88M + klientů obrat 68 mld. dolarů 20 + let v České republice 1. zahraniční neživotní pojišťovna po roce 1989 působnost ve130 + zemích

Více

Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s.

Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s. Výroční zpráva 2009 společnosti Informační služby energetika, a.s. Informační služby energetika, a.s. U Plynárny 500, 141 00 Praha 4 tel.: 267 17 29 03, fax: 267 17 49 03 e-mail: ise@ise.cz Obsah 1. Základní

Více

Závěrečná zpráva 2010

Závěrečná zpráva 2010 Závěrečná zpráva 2010 Počet konferencí: 6 Názvy setkání: Reseller Forum počítače a notebooky Reseller Forum tiskárny a spotřební materiál Reseller Forum sítě a komunikace Reseller Forum virtualizace Reseller

Více

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s.

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. 2012 Adresa: Hollarovo nám. 11, Praha 3, 130 00, telefon: +420 267 315 585-8, fax: +420 267 315 589, e-mail: mip@mip.cz, www.mip.cz 1 www.mip.cz I. M.I.P. Advertising,

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme SUBCON 2015 Jediný britský veletrh s jednoznačným zaměřením na subdodávky & výrobu & technologie Zastoupení všech úrovní v oblasti strojírenského dodavatelského řetězce

Více

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2013

Zpráva o obchodní činnosti za rok 2013 PROFIL SPOLEČNOSTI Akciová společnost KM-PRONA, a.s. byla založena zakladatelskou smlouvou dne 23.7.2003 rozhodnutím jediného akcionáře pana Vladimíra Minaříka a dne 8.12.2003 zapsána do Obchodního rejstříku,

Více

1. VYMEZENÍ KONSOLIDAČNÍHO CELKU

1. VYMEZENÍ KONSOLIDAČNÍHO CELKU K O N S O L I D O V A N Á V Ý R O Č N Í Z P R Á V A Z A R O K K O N Č Í C Í 3 1. P R O S I N C E M 2 0 1 7 KOVÁRNA VIVA, A. S. KONSOLIDOVANÁ VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK KONČÍCÍ 31. PROSINCEM 2017 2 1. VYMEZENÍ

Více

Sledované indikátory: I. Výzkum a vývoj

Sledované indikátory: I. Výzkum a vývoj REGIONÁLNÍ OBSERVATOŘ KONKURENCESCHOPNOSTI oblast VÝZKUM, VÝVOJ A INOVACE Moravskoslezský kraj se vyznačuje silným potenciálem v oblasti výzkumných, vývojových a inovačních aktivit. Je to dáno existencí

Více

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek

Tisková zpráva. OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Strana 1 ze 5 OVB Holding AG: Výrazně lepší výsledek Další posílení prodejního potenciálu: Růst finančních poradců, zákazníků a nových smluv Trvale pozitivní vývoj obchodu v segmentu jižní a západní Evropy

Více

Výroční zpráva společnosti ZONER SOFTWARE, s.r.o.

Výroční zpráva společnosti ZONER SOFTWARE, s.r.o. Výroční zpráva společnosti ZONER SOFTWARE, s.r.o. Za hospodářský rok 2006 (období od 01.09.2006 do 31.8.2007) Zpracoval: Milan Behro, jednatel společnosti V Brně dne 31.3.2008 Obsah: 1. Základní identifikační

Více

FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST

FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST FRAUNHOFEROVA SPOLEČNOST Charakteristika největší organizace pro aplikovaný výzkum v Evropě v šesti bodech Fraunhoferova společnost je největší organizace pro aplikovaný výzkum v Evropě, která provádí

Více

KOMPLETNÍ OUTSOURCING LOGISTICKÝCH SLUŽEB

KOMPLETNÍ OUTSOURCING LOGISTICKÝCH SLUŽEB Ing. Jan Polter, MBA Obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic a.s. Lenka Táborská, MBA Group Supply Chain Manager GCE, s.r.o. OSNOVA 1.Představení GCE 2.Představení DACHSER 3.Základní logistická

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA za rok 2011

VÝRO NÍ ZPRÁVA za rok 2011 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2011 Obsah výroční zprávy Č á s t T e x t I. Základní informace o společnosti II. Orgány společnosti, organizační struktura III. Zpráva představenstva o výsledcích dosažených v roce

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s.

PROFIL SPOLEČNOSTI. Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. PROFIL SPOLEČNOSTI 2011 Stavební společnost Jaroslav Oršuliak, a.s. společnost se zavedeným systémem jakosti dle: dle: ČSN ČSN EN EN ISO ISO 9001:2009, 9001:2001, ČSN CSN EN EN ISO ISO 14001:2005, OHSAS

Více

Fórum českého stavebnictví 2012

Fórum českého stavebnictví 2012 Fórum českého stavebnictví 2012 RNDr. Evžen Korec, CSc. 06.03.2012 Představení EKOSPOL a.s. patří mezi TOP 4 developerské firmy v ČR v oblasti rezidenčního developmentu (dle podílu na trhu) Jediný velký

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme ADVANCED ENGINEERING UK sektor automobilový, letecký, kompozitní, zpracování kovů, elektroniky Veletrh ADVANCED ENGINEERING se koná každoročně a pod jednou střechou nabízí

Více

BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012

BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012 SIGNAL TRADE s.r.o. Kodaňská 558/25 101 00 Praha 10 GSM: +420 773 758 570 Mail: office@signaltrade.cz web: www.signaltrade.cz BCPP:ČEZ- BAACEZ, ISIN CZ0005112300, kurz 662 Kč, dne 28.11.2012 Popis společnosti:

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Podpora inovačního potenciálu MSP na regionální úrovni 19. září 2011 Ing. Miroslav Křížek, Ph.D. Generální ředitel Inovace a CzechInvest CO JSOU INOVACE?

Více

Příloha č. 1 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku

Příloha č. 1 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku Příloha č. 1 Zpráva představenstva o podnikatelské činnosti a stavu majetku ( zpracováno pro Valnou hromadu společnosti PHARMOS a.s. konanou dne 30.6.2015 ) Činnost představenstva společnosti Představenstvo

Více

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování

Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Cesta ke zvýšení produktivity ve svařování Migatronic Automation A/S Migatronic Automation A/S, dceřiná pobočka firmy Svejsemaskinefabrikken Migatronic A/S, je dánská společnost založená v roce 1986 se

Více

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario

tisková zpráva Novinky v CONSTRUCTU Nové produkty řady Vario Novinky v CONSTRUCTU Nové vedení společnosti Nové produkty řady Vario Aktualita NOVÉ VEDENÍ SPOLEČNOSTI Společnost CONSTRUCT, působící na českém trhu více než 20 let, prošla zásadní personální změnou.

Více

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic

CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic PŘEDSTAVENÍ REGIONÁLNÍ KANCELÁŘE pro ZLÍNSKÝ KRAJ 7. března 2012 Ing. Daniel Hajda Ředitel Regionální kanceláře Zlín CzechInvest Agentura pro podporu

Více

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC

MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC partner pro byznys inovace MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC Hlavní zaměření: Odborná specializace: EKONOMIKA a MANAGEMENT Inovační management Informační a komunikační technologie

Více

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech

1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA. 1.4 Posílení efektivity a výzkumné činnosti v doktorských studijních programech AKTUALIZACE DLOUHODOBÉHO ZÁMĚRU MASARYKOVY UNIVERZITY NA ROK 2012 1. VZDĚLÁVACÍ POSLÁNÍ UNIVERZITY A PŘÍSTUP ORIENTOVANÝ NA STUDENTA 1.1 Profilace a diverzifikace studijních programů koordinaci přijímacích

Více

B2B marketing v ČR v roce 2017

B2B marketing v ČR v roce 2017 B2B marketing v ČR v roce 2017 Nástroje, rozpočty, trendy říjen 2017 B-inside s.r.o. Šmeralova 12, 170 00 Praha 7 Vavrečkova 5262, 760 01 Zlín IČ: 24790648 DIČ: CZ24790648 Telefon: +420 608 048 048 www.b-inside.cz

Více

Workswell s.r.o. Praha, Česká republika www.workswell.cz

Workswell s.r.o. Praha, Česká republika www.workswell.cz Vznik podnikatelského záměru je mladá technologická firma, která byla založena ve Vědeckém inkubátoru při ČVUT. Firma byla založena dvěma absolventy Fakulty elektrotechnické ČVUT (obor Kybernetika a měření)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období

VÝROČNÍ ZPRÁVA. za období za období 1.4.2011 31.3.2012 Vypracoval: Pavla Steffanová Podklady poskytl: Ing. Michal Šlachta, p. Iveta Staniczková, Ing. Václav Klaška Datum: 03.08.2012 Strana 1 z 29 1 OBSAH 1 OBSAH...2 2 ÚVODNÍ SLOVO

Více

Na počátku bylo slovo. Efektivita práce s dokumenty, Océ-Česká republika, s.r.o. 10.6.2008

Na počátku bylo slovo. Efektivita práce s dokumenty, Océ-Česká republika, s.r.o. 10.6.2008 Na počátku bylo slovo 1 a zvuková komunikace 2 o něco později papír 3 a jediný logický další krok byl 4 Efektivita a profesionalita tvorby a správy dokumentů ve státní správě a samosprávě Tomáš Kovařík

Více

KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ

KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ KOMPLEXNÍ E ENÍ PRO MAZACÍ SYSTÉMY P EHLED MAZACÍCH SYSTÉMÒ A KOMPONENTÒ MAZACÍ SYSTÉMY 06/2016 O nás Vážení obchodní přátelé, Firma Milan Chvalina - CHVALIS byla založena v roce 1990. Od svého vzniku

Více