Zpráva o účasti společnosti Freewood s.r.o. na veletrhu WOOD-TEC 2013 v Brně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zpráva o účasti společnosti Freewood s.r.o. na veletrhu WOOD-TEC 2013 v Brně"

Transkript

1 Zpráva o účasti společnosti Freewood s.r.o. na veletrhu WOOD-TEC 2013 v Brně Na konci října 2013 jsme se zúčastnili veletrhu Wood-Tec, který je tradiční prezentací výrobců a dodavatelů dřevoobráběcích strojů. Na ploše téměř 100 m 2 jsme návštěvníkům představili 6 exponátů 4 počítačem řízené dřevoobráběcí stroje, které jsme předváděli v provozu, balící automat na nábytek a komory na tepelné ošetření a tepelnou modifikaci dřeva. V Brně jsme představili výběr strojů, které jsou u zákazníků aktuálně nejvíce poptávané, protože nabízí rychlou návratnost investice. Našim cílem bylo oslovit menší a střední firmy, které hledají možnost investice do strojů nabízejících úsporu mzdových nákladů i materiálu, jsou přesné a nenáročné na obsluhu. V případě vysokoteplotní komory jsme se snažili návštěvníkům naznačit nové možnosti zhodnocení řeziva. Největší zájem návštěvníků stánku překvapivě vzbuzoval CNC soustruh CENTAURO, model T-Star. T-Star je určen pro výrobce, kteří chtějí nabídnout vysokou variabilitu a originalitu soustružených prvků v menších sériích. Možnosti soustruhu zvyšuje NC fréza, která je

2 volitelným příslušenstvím. Součástí stroje je grafický CAD software. Programování je snadné a nevyžaduje po obsluze žádné speciální znalosti. Základní cena soustruhu začíná od cca 750 tis.kč. Cena obsahuje vzdálenost mezi hroty mm, pohyblivou lunetu, soustružení řízené programem až do průměru obrobku 250 mm, nebo manuálně až do průměru 500 mm, programování až 10 ti vrstev obrábění. Za příplatek cca 250 tis. je k dispozici NC fréza s řízenými otáčkami osy C. Značku CENTAURO nese také další exponát těšící se značnému zájmu. Jedná se o NC dlabací a frézovací stroj ALFA. Stroj je vhodný pro přesné dlabání a frézování otvorů ve výrobě dveří, zárubní, schodů, regálů, nábytkových dílců, drobných dřevostaveb, zahradního nábytku apod. Otvory vyráběné na tomto stroji mohou mít různorodý tvar a velikost, např.otvor pro zámek dveří, včetně bezpečnostního tříbodového, protiplechy, skryté závěsy dveří, otvor pro kliku a zámkovou vložku, osazení pro schodnice, příčky regálů, dřevěných venkovních žaluzií apod. Užitnou hodnotu stroje tvoří přesnost umístění, tvaru a velikosti otvoru, vysoká úspora mzdových nákladů a 100% bezpečnost práce. Obsluha pouze umístí obrobek na stůl, zvolí program a spustí obrábění, které pak probíhá v automatickém režimu.

3 Nástroj pracuje v horizontální, nebo vertikální rovině, s přímým převodem síly z motoru na nástroj, bez použití agregátů, s volitelnými otáčkami 0 až otáček za minutu. Velikost a umístění otvorů je řízena počítačem dle zvoleného programu. Tvorba programů je velice jednoduchá pomocí grafiky a přednastavených geometrických tvarů. Přesnost otvorů je možno regulovat volbou nadměrku opracování. Stroj se vyznačuje malými provozními náklady a jednoduchou údržbou. Díky nízké investiční náročnosti ve výši cca 800 tis. Kč je stroj vhodný i pro malé a střední provozy. Na stánku jsme také prezentovali velmi přesné řezání tenkých dílců na vertikální pásové pile s integrovaným pásovým automatickým podavačem SUPERCUT 80. Stroj zaujal především ty návštěvníky, kteří ve své výrobě potřebují řezat přesně a rychle tvrdé dřeviny, jako výrobci hudebních nástrojů, výrobci třívrstvých podlah, schodů a interiérových prvků, zpracovatelé tropických dřevin, ale i výrobci dveří a okrasných dárkových předmětů. Hlavními užitnými vlastnostmi pily je velmi přesný řez při vysoké rychlosti podávání až 30 m /min. Tloušťka pilového pásu 0,9 mm přináší vysokou úsporu řezaného materiálu. Materiál lze řezat kolmo, nebo v úhlu (např.výroba rohů beden). Max výška řezu je 400 mm. Délka vkládaného řeziva je bez omezení. Podavač manuálně stavitelný, nebo programovatelný.

4 Vertikální pásové pily s integrovaným podavačem CENTAURO jsou univerzální stroje na podélné opracování řeziva. Robustní konstrukce pil umožňuje intenzivní využití se stálou vysokou přesností řezu. Vyrábí se v různých provedeních dle typu a způsobu zpracování jednotlivých druhů dřeva. Cena stroje v základním provedení začíná na cca 450 tis. Kč, na veletrhu jsme prezentovali vrchol nabídky v ceně cca 750 tis. Kč. Pro prezentaci CNC strojů od specializovaného výrobce CNC společnosti UNITEAM jsme vybrali model UNICAWOOD v provedení s 3 osým elektrovřetenem a dvěma přídavnými vřeteny pro pilové kotouče o průměru 300 mm. Stroj byl vyroben na míru pro výrobce dveří. Slouží především pro formátování a falcování dveřních sendvičů, ale také pro frézování výplňových otvorů a případné další povrchové opracování dveří. Na veletrhu byla skvělá příležitost vidět pohromadě a porovnat téměř všechny hlavní značky CNC strojů dodávaných na českém trhu. Návštěvníci v porovnání s konkurencí kladně hodnotili robustnost a perfektní dílenské zpracování UNITEAMU ve srovnání s ostatními CNC v dané cenové kategorii.

5 Výrobní společnost Uniteam vyrábí 3, 4 a 5ti osé CNC stroje a tvoří ji tři divize CNC stroje na výrobu prvků interiérů budov - schody, dveře a nábytek, dále divize CNC strojů pro stavební průmysl, jako CNC stroje na výrobu krovů, nebo opracování masivních dřevěných panelů dřevostaveb a poslední divize CNC strojů na opracování plastu, hliníku a kompozitních materiálů. Tyto stroje využívají výrobci modelů pro slévárny, výrobci interiérů lodí a lodních trupů, interiérů obytných automobilů a letadel, výrobci automobilových dílů, ale i výrobci 3D reklamy apod. Pro představení komplexnosti naší nabídky jsme mezi exponáty zařadili také balící automat na nábytek od výrobní společnosti GG MACCHINE, model AT s prstencem o průměru mm. Balící automaty kladně hodnotí pro vysoké úspory mzdových nákladů a balícího materiálu nejen výrobci nábytku a nábytkových dílců, ale také výrobci dveří, výrobci

6 palubek, podlahovek, lepených hranolů, spárovky a všichni, kteří balí své výrobky do stretch fólie a vedle uvedených úspor ohodnotí i profesionální vzhled balení svých výrobků. Balící automat pracuje zcela samostatně. Obsluha položí balený díl na vstupní dopravník, nasadí ochranné rožky, kartony či bublinkovou fólii, posune připravený díl k čidlu balícího stroje a věnuje se přípravě dalšího dílu. Stroj sám nasadí folii, provede balení dle zvoleného programu a zabalený díl odsune na výstupní dopravník. Vkládání bublinkové fólie může být také automatické. Programy obsahují 8 způsobů balení. Průměr prstence odpovídá rozměrům baleného zboží. Délka balíků je bez omezení. Stroj pracuje s cívkami fólie o vnějším průměru 250 mm a šetří tak prostoje při výměně cívek. Šířka fólie je 250 mm, případně i 500 mm. 100% předtah fólie přináší vysokou úsporu balícího materiálu. Provedení stolů a dopravníků lze upravit dle povahy a tvaru baleného zboží. Doplňkové příslušenství tvoří automatické nakládání rozměrných a těžkých předmětů z vertikální polohy. Investice do balícího automatu se rychle vrátí. Stroj se vyplatí v provozu, kde balí dva a více pracovníků, nebo se balí dlouhé či těžké předměty. GG Macchine nabízí kompletní balící program, od balení palubek a KVH hranolů, přes balení oken a dveří až po velké stroje pro balení částí dřevostaveb.

7 Poslední exponát stánku Freewood s.r.o. tvořila maketa sušící komory, jejíž plochu jsme využili pro prezentaci výrobků společnosti BIGonDRY, která se zabývá vývojem a výrobou sušících komor na dřevo, tepelné ošetření palet, pařících komor, kondenzačních jednotek pro sušení dřeva v extrémních klimatických podmínkách, vakuových sušáren a vrchol nabídky tvoří termokomory pro tepelnou modifikaci dřeva při teplotách až 230 C. Českou premiéru měla na veletrhu WOOD-TEC v Brně horkovzdušná sušárna řeziva BIGonDRY s integrovaným přímým plynovým vytápěním. Jde o zařízení, jež v zahraničí pracuje již u mnoha firem, ale v tuzemsku je novinkou. Předností jsou nízké náklady - 3 Kč na 1 ks palety EUR 800 x 1200, 65 Kč na 1 m3 řeziva. To jsou průměrné náklady tepelného ošetření ISPM 15 (při ceně 15,- Kč / m3 plynu) v této sušárně. Integrované přímé plynové vytápění zaručuje 200 procentní bezpečnost proti zahoření dřeva a nevyžaduje další investice do kotle, zásobníku horké vody a budovy kotelny. Se zvyšující se cenou a stále horší dostupností dřevního odpadu se přímé plynové topení sušárny stává stále více ekonomicky výhodnější variantou. Během veletrhu jsme zaznamenali přes 200 jednání a do 1 měsíce po veletrhu jsme uzavřeli 6 prodejů. Dále aktivně jednáme s dalšími cca 20 potenciálními zákazníky. Ukázalo se, že jsme se výběrem exponátů trefili do složení návštěvníků.

8 Rádi bychom poděkovali za návštěvu stánku všem návštěvníkům a s ostatními se těšíme na viděnou na dalších veletrzích, nejbližší už začátkem února 2014 Dřevostavby v Praze, kde budeme prezentovat CNC UNITEAM na výrobu krovů a dřevostaveb, úhlové pily STROMAB pro tesařské firmy a další produkty pro výrobce dřevostaveb. Za kolektiv stánku společnosti Freewood Zdeněk Kramoliš jednatel Na stánku se návštěvníkům dále věnovali: Petr Kopecký obchodní oddělení spol.freewood s.r.o. Jaroslav Fiurášek - obchodní oddělení spol.freewood s.r.o. Ivana Fiurášková naše milá hosteska Erik Konečný obchodně technický poradce spol.centauro Spa Giulio Mescoli technický poradce spol.centauro Spa Roberto Carafoli odborný technik spol. Centauro Spa Tiziano Gherardi majitel spol.gg Macchine Srl Diego Volpato technický poradce spol.bigondry Srl

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm.

ZÁKLADNÍ INFORMACE. NC nebo konvenční horizontální soustruh série HL s délkou až 12000 mm, točným průměrem nad ložem až 3500 mm. TDZ Turn TDZ TURN S.R.O. HLC SERIE ZÁKLADNÍ INFORMACE Společnost TDZ Turn s.r.o. patří mezi přední dodavatele nových CNC vertikálních soustruhů v České a Slovenské republice, ale také v dalších evropských

Více

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP

VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP VRTACÍ A FRÉZOVACÍ CENTRA POINT 2 / K2 TOP Máme řešení pro každého POINT 2 POINT 2 Inovativní vícevřetenový elektronický vrtací stroj Point 2 s revolučním přechodným posuvem dílců, s možností drážkování

Více

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00

Obráběcí stroje. Nabízíme Vám tyto služby: Obráběcí stroje. Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo Pily kotoučové a formátovací s předřezem Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Pásové pily na kov Sukovací vrtačky Stolní

Více

Compact 32 PRO MALÉ A STŘEDNÍ TRUHLÁŘSKÉ PROVOZY. 1 Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje.

Compact 32 PRO MALÉ A STŘEDNÍ TRUHLÁŘSKÉ PROVOZY. 1   Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje. FORMÁTOVACÍ PILY Compact 32 PRO MALÉ A STŘEDNÍ TRUHLÁŘSKÉ PROVOZY Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje. Jednoduchá obsluha, vysoká přesnost. Robustní mechanika stroje zavěšena

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC PORTÁLOVÁ OBRÁBĚCÍ CENTRA FV FV5 www.feeler-cnc.cz CNC portálová obráběcí centra řady FV FV-3214 FV-3214 O výměnu nástrojů se stará spolehlivý řetězový zásobník s výměnnou rukou

Více

COMBI U7 CNC frézovací centrum

COMBI U7 CNC frézovací centrum COMBI U7 CNC frézovací centrum - Univerzální frézovací hlava - Masivní litinová konstrukce - Ergonomický design a komfortní obsluha - Otáčky 8000 až 24000 ot/min - Minimální zástavbová plocha - 2-stupňová

Více

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg

Sleva. 1020 x 70 x 680 mm 1240 x 70 x 270 mm 710 x 510 x 410 mm 580 x 100 x 90 mm. 327 x 137 x 1069 mm. 124 kg 135 kg. 83 kg 93 kg kdr 60, 602 kdr 604 KOMBINOVANÉ BRUSKY Válcová bruska Průměr kotouče Hmotnost KDR 60 00 x 90 mm 50 x 220 mm 2 400 W, 230 V/50 Hz 550 W, 230 V/ 50 Hz 560 x 270 x 300 mm 700 x 450 x 3 7 kg 8 kg 5 kg 54 kg

Více

Nabízíme Vám tyto služby: Prodej nástrojů, měřidel a příslušenství ke strojům Fax: 241 722 218 Servisní práce otosch@volny.cz 39

Nabízíme Vám tyto služby: Prodej nástrojů, měřidel a příslušenství ke strojům Fax: 241 722 218 Servisní práce otosch@volny.cz 39 Schönfeld Oto Sládkovičova 1266 Praha 4 142 00 Tel.: 602 653 163 606 494 750 777 858 452 N N N N 40 42 43 46 48 50 54 56 58 63 64 66 67 68 70 77 78 80 92 93 94 102 Kombi brusky Srážeč hran Hoblovky, dlabačka

Více

HLC série. horizontální soustruhy

HLC série. horizontální soustruhy HLC série horizontální soustruhy Soustruhy HLC Jsou nabízeny ve 3 provedeních s oběžným průměrem nad ložem od 900 do 2 000 mm. Délka obrobku může být až 12 metrů. Lože soustruhů jsou robustní konstrukce,

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2.15 Konstrukční materiály Kapitola 26 Konstrukční

Více

Compact. Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje, jednoduchá obsluha, vysoká přesnost.

Compact. Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje, jednoduchá obsluha, vysoká přesnost. FORMÁTOVACÍ PILY Compact Perfektní zpracování, masivní li nové čás pracovní jednotky stroje, jednoduchá obsluha, vysoká přesnost. Robustní mechanika stroje zavěšena na li novém stole pomocí segmentů (půlměsíců)

Více

Y X SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA

Y X SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO OBRÁBĚNÍ HLINÍKOVÝCH SLITIN PŘESNOST DYNAMIKA kompaktní portálové 5osé CNC centrum s horním gantry na ose Y vysoká produktivita možnost Master-Slave Z Y X Nové kompaktní 5osé obráběcí

Více

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST

GF Machining Solutions. Mikron MILL P 800 U ST GF Machining Solutions Mikron MILL P 800 U ST Mikron MILL P 800 U ST Soustružení. Hrubování. Dokončování. Jediná upínací operace. Mikron MILL P 800 U ST pro simultánní soustružení je nové řešení, založené

Více

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38.

61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od do pavilon P, stánek 38. Dovolujeme si Vás srdečně pozvat k návštěvě naší expozice na: 61. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně od 7. 10. do 11. 10. 2019 pavilon P, stánek 38. V naší expozici si budete moci v letošním roce

Více

VTB (C) 85R/100R Svislý CNC soustruh

VTB (C) 85R/100R Svislý CNC soustruh VTB (C) 85R/100R Svislý CNC soustruh - Lože je tuhý litinový monolit s vysokou tuhostí - 8 /12 polohová nožová hlava - Dlouhodobá pracovní přesnost a spolehlivost - Provedení C s poháněnými nástroji a

Více

ROVER A EDGE - OLEPOVÁNÍ NEPRAVIDELNÝCH TVARŦ NA CNC CENTRECH

ROVER A EDGE - OLEPOVÁNÍ NEPRAVIDELNÝCH TVARŦ NA CNC CENTRECH BIESSE GROUP ROVER A EDGE - OLEPOVÁNÍ NEPRAVIDELNÝCH TVARŦ NA CNC CENTRECH Segment trhu s malými a středními univerzálními CNC obráběcími centry prodělává v posledních letech bouřlivý vývoj a stále více

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU ZÁKLADOVÁ DESKA Stavba bude založena na základových pasech šířky 400 mm, výšky 1200 mm. Vyrovnávací řada ze ztraceného bednění. Pokládka ležaté kanalizace. Pod takto provedené

Více

POVRCHOVĚ NEUPRAVENÉ DŘEVO

POVRCHOVĚ NEUPRAVENÉ DŘEVO 8.1 Povolený recyklát Materiál vhodný pro výrobu DTD POVRCHOVĚ NEUPRAVENÉ DŘEVO RECYKLÁT MATERIÁLOVÉ VYUŽITÍ Desky, sloupky, povrchově neupravené dřevo ze střešních krovů, výřezy ze zpracování povrchově

Více

VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY HORIZONTÁLNÍ SOUSTRUHY. TDZ Turn s.r.o. PRODUKTOVÝ KATALOG

VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY HORIZONTÁLNÍ SOUSTRUHY. TDZ Turn s.r.o. PRODUKTOVÝ KATALOG VERTIKÁLNÍ SOUSTRUHY HORIZONTÁLNÍ SOUSTRUHY TDZ Turn s.r.o. PRODUKTOVÝ KATALOG VÝVOJ SPOLEČNOSTI TDZ Turn s.r.o. 2006 2008 2010 Vznikla jako společnost výhradně zaměřená na dodávku vertikálních soustruhů.

Více

Eurohranoly pro výrobu eurooken

Eurohranoly pro výrobu eurooken Eurohranoly pro výrobu eurooken EUROHRANOL je základní polotovar pro výrobu EUROOKEN. Jedná se o třívrstvě lepený hranol, u kterého jsou krycí lamely vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu v radiálním

Více

Stroj Speed panel SPM-2. Flexibilní centrum pro kompletní opracování deskového materiálu všech typů. Inovace pro dřevostavby

Stroj Speed panel SPM-2. Flexibilní centrum pro kompletní opracování deskového materiálu všech typů. Inovace pro dřevostavby 1 Stroj Speed panel SPM-2 Flexibilní centrum pro kompletní opracování deskového materiálu všech typů Inovace pro dřevostavby 2 Řezání, frézování, vrtání, drážkování, popisování Opracování desek při jednou

Více

TNL-130AL. CNC soustruh

TNL-130AL. CNC soustruh TNL 130AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-130AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø 410 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

3 590,- 6 990,- 14 900,- 48 900,- 490,-

3 590,- 6 990,- 14 900,- 48 900,- 490,- Soustruhy na dřevo Soustruhy na dřevo jsou určeny pro běžné soustružení rotačních válcových, kuželových a tvarových ploch z měkkého i tvrdého dřeva. Pomocí příslušenství, např. kopírovacího zařízení, je

Více

SUSEN CNC obráběcí centrum na ozářená zkušební tělesa

SUSEN CNC obráběcí centrum na ozářená zkušební tělesa Příloha č. 1 - Technické podmínky SUSEN CNC obráběcí centrum na ozářená zkušební tělesa 1. Kupující vzadávacím řízení poptal dodávku zařízení vyhovujícího následujícím technickým požadavkům: Součástí dodávky

Více

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje

SA Trade bestseller hoblovka s protahem HP-200 (více na straně 28). 6 490,- Dřevoobráběcí stroje Dřevoobráběcí stroje Kombi brusky Příslušenství, truhlářské svěrky, dlabačka Hoblovky s protahem Truhlářské frézky Soustruhy na dřevo, sada dlát, hoblice 26 27 28 29 30 6 490,- SA Trade bestseller hoblovka

Více

Kombi soustruhy. Obráběcí stroje. Kombi soustruhy SK-400 SK-550. Frézovací zařízení FZ-25E

Kombi soustruhy. Obráběcí stroje. Kombi soustruhy SK-400 SK-550. Frézovací zařízení FZ-25E Kombi soustruhy Kombi soustruhy jsou určeny pro opracování obrobků z kovů, plastů i dřeva. Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin,

Více

CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol. Ing.

CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol. Ing. Číslo projektu Číslo a název šablony klíčové aktivity Tematická oblast CZ.1.07/1.5.00/34.0015 V/2 - Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol III.2. Inovace

Více

kdr 601, 602 kdr 102 N, 104 kdr 802, 803 kdr 103 N Vše, co domácí dílna, chata a chalupa potřebuje.

kdr 601, 602 kdr 102 N, 104 kdr 802, 803 kdr 103 N Vše, co domácí dílna, chata a chalupa potřebuje. kdr kdr KOMBINOVANÉ BRUSKY Válcová bruska KOMBINOVANÉ BRUSKY slouží k broušení a leštění dřeva aglomerátů a plastů Jsou určeny pro kutily a řemeslníky Mají stabilní konstrukci zajišťující přesné broušení

Více

TNL-160AL. CNC soustruh

TNL-160AL. CNC soustruh TNL 160AL CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění TNL-160AL Ø 620 mm Ø 410 mm Ø530 mm - Tuhá litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 30

Více

Výrobní program. TOS Čelákovice, Slovácké strojírny a.s. ČESKÁ REPUBLIKA.

Výrobní program. TOS Čelákovice, Slovácké strojírny a.s. ČESKÁ REPUBLIKA. Výrobní program TOS Čelákovice, Slovácké strojírny a.s. ČESKÁ REPUBLIKA www.sub.cz Česká republika Váš partner Tradiční výrobce obráběcích strojů Brusky: BUA 25B NC Practic BUA 25B CNC Profi BUB 40B, 50B

Více

CNC-Obráběcí centrum 2010

CNC-Obráběcí centrum 2010 CNC-Obráběcí centrum 2010 Venture 08 2 4 5 1 3 wood loves Venture /// German Technology 2 rychlovýměnné systémy nástrojů ve standardu Laserové polohování Elektronické snímání všech dorazových válců 1 2

Více

HS Maschinenbau s.r.o.

HS Maschinenbau s.r.o. HS Maschinenbau s.r.o. Česká republika Stroje S62 Drážkovací stroj Vodící drážka Šířka: Výška: 0.9 mm 2 mm Napětí: 3+ PEN, 400 V, 50 HZ Příkon: 14 kw Počet vřeten: 3 Tlak. vzduch:pracovní tlak 0.6 0.8

Více

Metodika k dílně pro obor Truhlář

Metodika k dílně pro obor Truhlář Metodika k dílně pro obor Truhlář Příjemce:, Školní 709, 374 19 Trhové Sviny Projekt:, Cíl učebny: nákup nového strojního vybavení do dílen, zatraktivnit a zmodernizovat výuku a usnadnit tak cestu absolventům

Více

PA PLUS, s.r.o. - katalog dveří a zárubní

PA PLUS, s.r.o. - katalog dveří a zárubní Kontakt: PA PLUS, s.r.o. e-mail: vratacz@gmail.com web: www.vratacz.cz tel: +420 606 49 60 60 (CZ) Po-Pá 9:00-18:00 Chceme našim zákazníkům nabídnout poctivě vyrobené interiérové dveře z pravých materiálů

Více

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz

INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM. www.feeler-cnc.cz INOVACE A DOKONALOST CNC HORIZONTÁLNÍ OBRÁBĚCÍ CENTRA FMH EH FBM www.feeler-cnc.cz CNC horizontální obráběcí centra řady FMH FMH-500 (č.40) Rám tvaru T má integrované tříúrovňové vedení s žebrovanou výztuží

Více

přesné řezy. Perfektní pro

přesné řezy. Perfektní pro Perfektní pro přesné řezy. Přesné řezání, jako ještě nikdy. Se stacionárním nářadím PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S a řezací stanicí PLS 300 pro kmitací pily od firmy Bosch. Více informací na www.bosch-do-it.cz.

Více

Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C

Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C Olepovačka hran Optimat KDN 330 - KDF 350 C vše co si řemeslo žádá Konstrukční řada pro všechny materiály Inovace splňující požadavky zákazníků Celosvětově více jak 4000 spokojených zákazníků používá denně

Více

Zvláštní příslušenství: příruba brusného kotouče (PBP-200A) obj. č ,- příruba brusného kotouče (PBP-400A) obj. č.

Zvláštní příslušenství: příruba brusného kotouče (PBP-200A) obj. č ,- příruba brusného kotouče (PBP-400A) obj. č. Brusky na plocho Bruska na plocho manuální PBP-220 obj. číslo 25012000 obr. PBP-200A Brusky na plocho automatické PBP-200A PBP-400A obj. číslo 25012001 obj. číslo 25012002 příruba brusného kotouče (PBP-200A)

Více

bez DP ,2 kw *, 230 V/50 Hz 1,7 kw *, 230 V/50 Hz 1,5 kw *, 230 V/50 Hz

bez DP ,2 kw *, 230 V/50 Hz 1,7 kw *, 230 V/50 Hz 1,5 kw *, 230 V/50 Hz kdr 0 0 kdr 04 KOMBINOVANÉ BRUSKY Válcová bruska KOMBINOVANÉ BRUSKY slouží k broušení a leštění dřeva aglomerátů a plastů Jsou určeny pro kutily a řemeslníky Mají stabilní konstrukci zajišťující přesné

Více

TC 1500 CNC soustruh. Typ TC-1500 TC-1500M Max. oběžný průměr nad suportem

TC 1500 CNC soustruh. Typ TC-1500 TC-1500M Max. oběžný průměr nad suportem TC 1500 CNC soustruh - Nová řada CNC soustruhů ze zvýšenou tuhostí - Nová nástrojová hlava s rychlou výměnou nástroje - Efektivní a přesné soustružení - Provedení M s osou C a poháněnými nástroji Typ TC-1500

Více

THL-620. CNC soustruh. překračujeme běžné standardy přesnosti a služeb

THL-620. CNC soustruh. překračujeme běžné standardy přesnosti a služeb THL- 620 CNC soustruh Typ Max. oběžný průměr nad ložem Max. oběžný průměr nad suportem Max. průměr obrábění THL-620 Ø 780 mm Ø 620 mm Ø 620 mm - Tuhé litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem 45

Více

Obráběcí centrum Speed Cut SC-3. Rychlé přířezové centrum pro všechny výrobce dřevěných konstrukcí. Inovace pro dřevostavby

Obráběcí centrum Speed Cut SC-3. Rychlé přířezové centrum pro všechny výrobce dřevěných konstrukcí. Inovace pro dřevostavby Obráběcí centrum Speed Cut SC-3 Rychlé přířezové centrum pro všechny výrobce dřevěných konstrukcí Inovace pro dřevostavby 2 Optimální stroj pro průřezy od 20 x 40 mm do 200 x 450 mm Opracování dřevěných

Více

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily

efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily efficiency in laser cutting Bystar L Velkoformátové laserové řezací systémy na plechy, roury a profily 2 Bystar L velký, přesný a autonomní Vzhledem k velikosti pracovní oblasti překračují univerzálně

Více

DŘEVOINTEXT KATALOG VSTUPNÍCH A VCHODOVÝCH DVEŘÍ

DŘEVOINTEXT KATALOG VSTUPNÍCH A VCHODOVÝCH DVEŘÍ DŘEVOINTEXT KATALOG VSTUPNÍCH A VCHODOVÝCH DVEŘÍ OBSAH Vstupní dveře - masiv smrk Tl. 42 mm bez zárubně tl. 42 mm včetně zárubně vchodové dveře - masiv smrk tl. 68 mm včetně zárubně Sendvičové tl. 50 MM

Více

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů

ByVention. milestone in. laser cutting. Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů milestone in laser cutting ByVention Nejmenší laserové řezací zařízení na standardní formáty plechů ByVention nejvyšší efektivita a vše, co k tomu patří Neobyčejný systém pro řezání laserem ByVention zaručuje

Více

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C

DŘEVOSTAVBY HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO KONSTRUKČNÍ K&C K&C KONSTRUKČNÍ HRANOLY MASIVNÍ KONSTRUKČNÍ HRANOLY KVH HRANOLY DUO/TRIO BSH - LAMELOVÉ NOSNÍKY MATERIÁL PRO DŘEVOSTAVBY K&C Vše pro Drevostavbu KONSTRUKČNÍ HRANOLY Z MASIVNÍHO LEPENÉHO DŘEVA. Nejjednodušší

Více

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies

SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies SPOLMETAL, s.r.o. CNC technologies Kdo jsme? Naše společnost byla založena 15. dubna 1994 zápisem do obchodního rejstříku, vedeného Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 14824. Statutárním orgánem společnosti

Více

DŘEVĚNÉ DVEŘE SE ZÁRUBNÍ TYPU EURO min. 5 ks výrobní série sloučených zakázek

DŘEVĚNÉ DVEŘE SE ZÁRUBNÍ TYPU EURO min. 5 ks výrobní série sloučených zakázek DŘEVĚNÉ DVEŘE SE ZÁRUBNÍ TYPU EURO min. 5 ks výrobní série sloučených zakázek Jednokřídlé otvíravé dveře, materiál smrk - délkově nastavená lamela š. 120 mm ( cink ) Výplně dýhovaná laťovka nebo deska

Více

TB-25Y CNC soustružnické centrum

TB-25Y CNC soustružnické centrum TB-25Y CNC soustružnické centrum - Ekonomicky výhodné řešení v multifunkčním obrábění - Konstrukce s 90 ložem umožňuje dosahovat vyšší přesnosti v ose Y než u jiných strojů - C a Y osa, poháněné nástroje

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí:

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí: ZÁKLADNÍ INFORMACE Firma RD AUDO s.r.o. se zabývá výrobou a montáží montovaných rodinných domů, bytových domů a stavebních občanských objektů z konstrukčního systému AS. Montované AS objekty jsou určeny

Více

CNC soustruhy. Soustruhy. Nástrojářské. Vertikální. 5osá. frézky. s šikmým ložem. s rovným ložem. obráběcí centra. obráběcí centra

CNC soustruhy. Soustruhy. Nástrojářské. Vertikální. 5osá. frézky. s šikmým ložem. s rovným ložem. obráběcí centra. obráběcí centra Produktový katalog 5osá Vertikální Nástrojářské CNC soustruhy Soustruhy obráběcí centra obráběcí centra frézky s šikmým ložem s rovným ložem Fabryka Obrabiarek Precyzyjnych AVIA S.A. O nás Fabryka Obrabiarek

Více

Prezentace vysvětluje žákům základní výrobu voštinových desek. Klíčová slova: Výroba voštinových desek, plášť. Podklad pro výklad učiva.

Prezentace vysvětluje žákům základní výrobu voštinových desek. Klíčová slova: Výroba voštinových desek, plášť. Podklad pro výklad učiva. Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: VY_32_INOVACE_JANJA_TECHNOLOGIE_T_15 Výroba voštinových desek Technologie 1. ročník truhlář Prezentace vysvětluje žákům

Více

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly

Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Technické podmínky Veřejné zakázky Nákup strojního vybavení dílenské víceúčelové haly Obecné technické podmínky platné pro celou dodávku Kvalitní a spolehlivé stroje. Součástí dodávky budou všechny komponenty

Více

2016 TOOL TRADE s.r.o. All rights reserved

2016 TOOL TRADE s.r.o. All rights reserved SPECIÁLNÍ ŘEŠENÍ PRO 3osé OBRÁBĚNÍ KVALITA DYNAMIKA SPOLEHLIVOST portálové 3osé CNC centrum deskové materiály výroba jaderníků, modelů a matric hliníkové slitiny Kompaktní tříosé obráběcí centrum BR A

Více

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY

DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY DEKPANEL SPRÁVNÁ VOLBA PRO VAŠI DŘEVOSTAVBU MASIVNÍ DŘEVĚNÉ PANELY 1 PRINCIP SYSTÉMU DEKPANEL D Vnější tepelněizolační vrstva brání prostupu tepla stěnou a zajišťuje příjemné vnitřní prostředí v interiéru.

Více

FRENTECH CLAMPING SYSTEM

FRENTECH CLAMPING SYSTEM FRENTECH CLAMPING SYSTEM 2010 Frentech Aerospace s.r.o., Jarní 48, 614 00 Brno, Česká republika mailbox@frentech.eu, www.frentech.eu PŘESNÉ SVĚRÁKY PRO PĚTIOSÉ OBRÁBĚNÍ B B1 D 70 mm 52 mm 12F7 H3 K L 10

Více

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum TMV 850 / TMV 1050 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 3 sec, s řezu do řezu 4,7 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

CNC soustružnická centra se šikmým ložem

CNC soustružnická centra se šikmým ložem CNC soustružnická centra se šikmým ložem FTC FTB www.feeler-cnc.cz CNC soustružnická centra se šikmým ložem řady FTC FTC-10 velmi malý půdorys (1,8 x 1,3 m) oběžný průměr na ložem 520 mm maximální obráběný

Více

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže

SUM ODRY s r.o. strojírenství údržba - montáže Výroba jednoúčelových strojů a zařízení Repase, modernizace, generální opravy strojů a výrobních linek Výroba strojírenských dílů Výroba dílů na soustružnických automatech Strojírenská zakázková výroba

Více

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE

DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE DŘEVOOBRÁBĚCÍ STROJE CZ POKOSOVÉ PILY ELEKTRO maschinen pokosové pily jsou přesné a flexibilní s mnoha praktickými detaily. Jsou rozděleny do 3 skupin: základní pokosové pily, posuvné pokosové pily a s

Více

Balící stroj na brikety BP 800

Balící stroj na brikety BP 800 Balící stroj na brikety BP 800 Pro balení briket nabízíme poloautomatický balicí stroj typu SmiPack BP 800 pro skupinové balení briket do teplem smrštitelné folie LDPE. Předpokládané technické zadání:

Více

TECHNICKÉ SPECIFIKACE DOPORUČENÝCH VARIANT

TECHNICKÉ SPECIFIKACE DOPORUČENÝCH VARIANT TECHNICKÉ SPECIFIKACE DOPORUČENÝCH VARIANT Čísla u jednotlivých položek se shodují s pozicemi na výkresech. Sklad kulatiny - s manipulačně třídící linkou 1. Dopravník příčný řetězový zásobní - délka dopravníku

Více

REQ /A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující parametry definované v tabulce č. 1.

REQ /A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující parametry definované v tabulce č. 1. Institute of Physics ASCR, v. v. i. Na Slovance 2 182 21 Prague 8 eli-cz@fzu.cz www.eli-beams.eu 1. CNC vertikální frézovací centrum REQ-010195/A CNC vertikální frézovací centrum musí splňovat následující

Více

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec

VÝPIS DVEŘÍ. D.1.1.c.01c. VÝPIS DVEŘÍ. Město Bílovec. Modernizace a přístavba domova pro seniory Bílovec VÝPIS DVEŘÍ ZMĚNY c b a DOPLNĚNÍ DVEŘÍ D/P, ÚPRAVA POČTU DVEŘÍ D/P ÚPRAVA SPECIFIKACE - ROZMĚRŮ, MATERIÁLU DVEŘÍ DOPLNĚNÍ SPECIFIKACE DVEŘÍ - INTERIÉROVÉ ŽALUZIE /4 DATUM 4/6 Ing. Jana K. JAHODOVÁ /5 Ing.

Více

s.r.o. zapsaná v OR vedeném u MS Praha, oddíl C, vložka

s.r.o. zapsaná v OR vedeném u MS Praha, oddíl C, vložka Popis linky na výrobu I-beam 1. Předmět dodávky Předmětem dodávky je vodorovný pneumatický lis délky 13.000 mm tvořený pracovní komorou o velikosti 600 x 13.000 mm ve tvaru válečkového stolu (poz.1), na

Více

Univerzální CNC soustruhy řady SU

Univerzální CNC soustruhy řady SU Univerzální CNC soustruhy řady SU Jde o nejnovější produkt s dílny M-MOOS s.r.o. Tato série soustruhů řady heavy duty je kompletně montována v České republice. Jde o skutečně tuhé a těžké CNC soustruhy,

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

Akira Seiki SL35MC. Nabídka na CNC produkční soustruhy

Akira Seiki SL35MC. Nabídka na CNC produkční soustruhy adresa: Lípa 190, 763 11, Zlín, Česká republika web: www.macmatic.eu zpracoval: Ing. Pavel Rak gsm: +420 774 741 780 e-mail: pavel.rak@macmatic.eu Nabídka na CNC produkční soustruhy Akira Seiki SL35MC

Více

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm

Fréza se 2 noži není vhodná k volnému frézování s motorem horní frézy OFE 738 a frézovacím a brusným motorem FME 737. Využitelná délka mm Příslušenství pro horní frézy a přímé brusky Kleštiny Pro OFE 738, Of E 1229 Signal, FME 737 a přímé brusky Upínací otvor 3 6.31947* 1/8" (3,18 ) 6.31948* 6 6.31945* 8 6.31946* 1/4" (6,35 ) 6.31949* Pro

Více

CZE. Precisely for you. Model DS: není jen na dřevo...

CZE. Precisely for you. Model DS: není jen na dřevo... DS CZE Precisely for you Model DS: není jen na dřevo... ...také pro plasty a hliník Modely DS jsou vybaveny všemi potřebnými funkcemi pro profesionální použití a také pro řezání plastů a hlinikových materiálů.

Více

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM

CNC soustruhy SF... STANDARDNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE SF 43 CNC WWW.FERMATMACHINERY.COM CNC soustruhy řady SF - s vodorovným ložem Stroje tohoto konstrukčního řešení jsou univerzální modifikovatelné ve 2 (X, Z) i ve 3 (X, Z, C) osách souvisle řízené soustruhy s vodorovným ložem a jsou určeny

Více

HISTORIE A SOUČASNOST

HISTORIE A SOUČASNOST Ruční nářadí HISTORIE A SOUČASNOST HISTORIE Výroba nástrojů v Hulíně byla zahájena v roce 1934, kdy pan Josef Studeník založil firmu s názvem První moravská továrna na pily a nástroje. Firma nejprve vyráběla

Více

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ

KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ KATALOG DVEŘÍ DVEŘE INTERIÉROVÉ DVEŘE CELODŘEVĚNÉ ZÁRUBNĚ CARMAN-DOORS, s.r.o. je výrobní závod v Ostravě-Porubě, který navázal na činnost Moravskoslezských dřevařských závodů Šumperk, a.s. založených

Více

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus

1. Všeobecné informace: 2. Předpisy: 3. Výroba: 4. Zemní práce. 5. Základy a základová deska. Provedení: Standard Hrubá stavba plus Provedení: Standard Hrubá stavba plus Platnost: 1.1.2010-31.12.2010 - technické změny vyhrazeny 1. Všeobecné informace: Standardní vybavení rodinných domů je jeho základní provedení v dodávce Stavba na

Více

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů

- výrazná modernizace výrobní základny nakoupením CNC obráběcích strojů Firma GENICZECH-M spol. s r.o. se zabývá kompletní výrobou rotačních a skříňových součástí, montáží technologických skupin strojů, včetně zajištění dopravy k zákazníkovi. Historie firmy 1993 1993 1995

Více

Závěsy TKZ ESPRIT pro moderní

Závěsy TKZ ESPRIT pro moderní TKZ ESPRIT Závěsy TKZ ESPRIT pro moderní interiér Závěs TKZ Esprit je ideálním řešením pro použití v moderních kancelářích, veřejných budovách, při stavbách bytů a rodinných domů. Plynulé 3D nastavení

Více

JAINNHER. www.moostrading.cz. Profil společnosti. Založení: 1982 Počet zaměstnanců: 120 Základní kapitál: 4 mil USD. Rozloha závodu: 17.

JAINNHER. www.moostrading.cz. Profil společnosti. Založení: 1982 Počet zaměstnanců: 120 Základní kapitál: 4 mil USD. Rozloha závodu: 17. JAINNHER Profil společnosti Založení: 1982 Počet zaměstnanců: 120 Základní kapitál: 4 mil USD Rozloha závodu: 17.000m2 Hlavní produkce: Bezhrotové brusky JHC-12BN / 12S / 18 / 18S / 18A / 18AS / 18B /

Více

HLM a HLC série. Manuálně ovládané a CNC řízené horizontální soustruhy

HLM a HLC série. Manuálně ovládané a CNC řízené horizontální soustruhy HLM a HLC série Manuálně ovládané a CNC řízené horizontální soustruhy TDZ Turn s.r.o. TDZ Turn s.r.o. je strojírenskou společností, která vznikla v roce 2006. Specializuje se na nabídku, prodej a servis

Více

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel

pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel pfeifergroup.com Od roku 2019 Dřevostavby s masivními výhodami CLT panel FAKTA shutterstock.com alexandre zveiger Nová přirozenost architektury CLT panel je masivní prefabrikovaný systém ze dřeva. CLT

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

ZPRÁVA Z REALIZOVANÉ AKTIVITY

ZPRÁVA Z REALIZOVANÉ AKTIVITY ZPRÁVA Z REALIZOVANÉ AKTIVITY v rámci projektu Vytváření nových sítí a posílení vzájemné spolupráce v oblasti inovativního strojírenství Registrační číslo projektu: CZ.1.07/2.4.00/31.0170 Typ realizované

Více

Bytový dům REAL, Kyjov. Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení

Bytový dům REAL, Kyjov. Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení Bytový dům REAL, Kyjov Novostavba bytového domu REAL v Kyjově, ulice U Sklepů nadstandardní řešení vašeho bydlení Charakteristickým rysem stavby jsou kontrastní vnější výplně otvorů, zábradlí a stavební

Více

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum

TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum TMV 510 AII / TMV 510 CII CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro vysokorychlostní vrtání, frézování a řezání závitů - Rychlá výměna nástroje 0,8 sec, s řezu do řezu 2 sec - Ergonomický design a komfortní

Více

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum

VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum VC-608/ VC-610/711 CNC vertikální obráběcí centrum - Určeno pro přesné obrábění forem a náročných kontur - Vysokorychlostní obrábění 12.000 20.000 ot/min - Ergonomický design a komfortní obsluha - Systém

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V.2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V.2.19 Strojní opracování dřeva Kapitola 6 Opracování

Více

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie

FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie FS390 Serie Ovinovací stroj na palety Systém na 400% předepnutí folie Standardní technické specifikace Otočný disk: Ø 1,650 mm / Ø 1,800 mm / Ø 2200 mm Maximální velikost palety: 1,100 x 1.200 mm pro Ø

Více

Rýmařovsk. ovská 15. (druhy dřevd 12.05. / 2012. Ing. Martin Greško

Rýmařovsk. ovská 15. (druhy dřevd 12.05. / 2012. Ing. Martin Greško Základní škola, Bruntál Rýmařovsk ovská 15 Spojování dřeva na šířku (druhy dřevd evěných spojů,, využit ití, ) 12.05. / 2012 Ing. Martin Greško Spojování dřeva Dřevěné díly a desky lze vzájemně spojovat.

Více

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje PRAECISA série PSC GREEN DRIVE Elektrohydraulické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PSC GREEN DRIVE Ohraňovací lisy G.A.D.E. PRAECISA

Více

Obráběcí centrum DEXTER Čepování versus kolíkování CNC horní obráběcí centra

Obráběcí centrum DEXTER Čepování versus kolíkování CNC horní obráběcí centra Obráběcí centrum DEXTER Obrábění oken je v podstatě nekončícím tématem, které pokaždé přinese nějakou novinku. Nikdo dnes již nediskutuje, zda dílcovou metodu nebo tradiční způsob obrábění. Dílcová metoda

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 2

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 2 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace č. 2 Prioritní osa Oblast podpory 4 Rozvoj podnikatelského prostředí 4.2 Podpora rozvoje spolupráce se středními školami a učilišti,

Více

Kompletní technologie pro výrobu dřevostaveb

Kompletní technologie pro výrobu dřevostaveb Kompletní technologie pro výrobu dřevostaveb Efektivně podle vašich představ Přesnost a maximální produktivita Framer Basic je určen pro začínající firmy s výrobou do 10 domů za rok. Možnost dodání v systému

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

Opakování učiva I. ročníku

Opakování učiva I. ročníku Název a adresa školy: Střední škola průmyslová a umělecká, Opava, příspěvková organizace, Praskova 399/8, Opava, 746 01 Název operačního programu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, oblast podpory 1.5

Více

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění

TA-25 CNC soustruh. Typ TA 25 (B) TA 25M (MB) Max. oběžný průměr nad suportem. Max. průměr obrábění Ø 450 mm Ø 380 mm Max, délka obrábění TA-25 CNC soustruh - Tuhé litinové lože vyrobené z jednoho kusu se sklonem 60 - Masivní kluzné vodící plochy předurčují stroj pro silové a přesné obrábění - Lze rozšířit o C osu a poháněné nástroje - Typ

Více

TOS Hostivař s.r.o. UBB 50

TOS Hostivař s.r.o.   UBB 50 UBB 50 Specifikace řady strojů UBB 50 CNC Stroj UBB 50 CNC vychází z univerzální hrotové brusky UB 50 CNC, Jedná se o brusky na kulato pro obrobky maximálního průměru 500 mm a maximální délky 3 000 mm.

Více

VYVRTÁVÁNÍ. Výroba otvorů

VYVRTÁVÁNÍ. Výroba otvorů Poznámka: tyto materiály slouží pouze pro opakování STT žáků SPŠ Na Třebešíně, Praha 10; s platností do r. 2016 v návaznosti na platnost norem. Zákaz šíření a modifikace těchto materiálů. Děkuji Ing. D.

Více

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC. CNC obrábění

KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC. CNC obrábění KOMPLEXNÍ VZDĚLÁVÁNÍ KATEDRA STROJNÍ SPŠSE a VOŠ LIBEREC CNC obrábění CNC OBECNĚ Kapitola 1 - Způsoby programování CNC strojů Kapitola 2 - Základní terminologie, oblasti CNC programování Kapitola 3 - Řídící

Více

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T

PSC GREEN DRIVE. Hybridní ohraňovací lis T Hybridní ohraňovací lis 120-450T Představení společnosti Společnost G.A.D.E. S.r.l. byla založena v roce 1980 čtyřmi partnery, kteří dodnes působí ve společnosti. Za více než 30 let působení společnosti

Více

Integrovaná střední škola, Slaný

Integrovaná střední škola, Slaný Označení materiálu: Název materiálu: Tematická oblast: Anotace: Očekávaný výstup: Klíčová slova: Metodika: Obor: Ročník: Autor: VY_32_INOVACE_JANJA_TECHNOLOGIE_T_16 Výroba dřevotřískových desek Technologie

Více