Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 %

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 %"

Transkript

1 Revitalizace fasády omyvatelný obklad změní tvář vašeho domu V kombinaci se zateplením úspora nákladů na vytápění až 50 % Bezkontaktní fasády Bezkontaktní fasády (zavěšené provětrávané)-provětrávané fasády jsou jednou z možností vnějšího zateplení budov. Jsou vhodné pro dodatečné zateplení malých rodinných domků a chat svépomocí. Izolační desky jsou vkládány mezi držáky nebo profily, které samostatně zajišťují spojení mezi zdí a fasádním obkladem. Při svépomocném zateplování fasády je možné využít jako nosnou konstrukci vodorovný dřevěný rošt. Do roštu se vkládají izolační desky. Obklad těchto fasád je možno provést ze dřeva, eternitu, kovu, plastu, keramiky nebo kamene. Mezi tepelnou izolaci a obklad se navrhuje provětrávací mezera, která zajišťuje odvádění případné vlhkosti z izolace. BEZÚDRŽBOVÉ PROFILY (VĚRNÁ IMITACE DŘEVA NEBO KAMENE) VYSOKÁ OCHRANA STĚN PROTI VODĚ I JINÝM POVĚTRNOSTNÍM VLIVŮM

2 Plastové obklady "Palubka" POPIS A VLASTNOSTI : Pod názvem "Palubka" montujeme systém exteriérových plastových obkladů. Ten je tvořený komůrkovými lamelami opatřenými perem a drážkou pro snadnou a přesnou montáž a ukončovacími profily pro začištění a dokonalý vzhled obkládaných ploch. Obkladové lamely i ukončovací profily jsou vyrobeny z kvalitního stabilizovaného tvrzeného PVC a probarveny v hmotě. Systém plastových obkladů "Palubka" nahrazuje klasické dřevěné palubkové obklady a nabízí kompletní řešení především pro obkládání podhledů konstrukcí krovu a nadstřešních konstrukcí staveb (vikýřů, apod.). Lze jej však použít i na jiných částech staveb, zcela v souladu s vašimi potřebami. Obklady jsou přímo určeny pro použití v exteriéru, ale lze je samozřejmě použít bez omezení i v interiérech staveb. Plastové lamely lze použít na obklady a zateplení rodinných domů, panelové výstavby, skladových a sportovních hal i podnikatelských objektů. Plastové lamely připomínající dřevěné obložení splňují vysoké nároky na estetickou a užitnou hodnotu. Lamely jsou zastoupeny několika profily použitelnými pro vodorovný a svislý obklad a pro obklad podhledových částí fasády. Jednotlivé barvy a profily lze kombinovat a vytvářet tak ještě zajímavější vzhled vašeho domu nebo firemního objektu. Dlouholetá záruka na barevnou stálost tzn., že na rozdíl od jakékoliv omítky barva vaší fasády zůstane taková, jakou jste si přáli. Plastové lamely neslouží pouze jako obkladový materiál, ale ve spojení s izolací se stává výborným zateplovacím systémem. Je to systém odvětrávaný, tzv. nekontaktní. Ve srovnání s kontaktním systémem nemusíte mít nikdy obavy z možného výskytu plísní a vlhkosti vnitřního zdiva. Naopak u vlhkých zdí dochází k postupnému vysychání díky odvětrávané vrstvě. Obklady i se zateplením lze úspěšně použít na rodinné domy, obytné domy, panelovou výstavbu, skladové a sportovní haly i podnikatelské objekty. Kotvení je možné na všechny druhy podkladů na zdivo (omítnuté i neomítnuté), montované stavby, železobetonové konstrukce, dřevo apod. Hlavními přednostmi systému obkladů "Palubka" v porovnání se dřevem jsou : snadná a rychlá montáž bez nároků na speciální vybavení skutečně dlouhá životnost a odolnost vůči mrazu i UV záření minimální nároky na údržbu bez potřeby dodatečné povrchové úpravy STANDARDNĚ DODÁVANÉ BARVY : bílá (011) hnědá (009) červenohnědá (951) Detaily spojení a ukončení : Lamely i profily dodáváme v délkách 6 m, lamely jsou baleny po 10 kusech, ukončovací profily po 20 kusech. Objednávat je možno i po kusech, není podmínkou odebrat celé balení. Pro snažší přepravu vám profily po dohodě nadělíme na požadované délky (na délky 2 nebo 3 m zdarma, jiné délky za poplatek). P obkladový panel pero - drážka :skladebná šířka lamely je 100 mm, tloušťka lamely je 9 mm. P obkladový panel pero - drážka - větrací :Skladebná šířka lamely je 100 mm, tloušťka lamely je 9 mm.

3 Ukončovací profily : Některé ukončovací profily se vyrábějí pouze ve vybraných barvách. P 509 P 510 P 511 P 517 P 518 Orientační ceny včetně nosného roštu a montáže(kč bez DPH/m 2 ): 1)Obklad palubka bílá 799,- 2)Obklad palubka hnědá 849,- 3)Obklad palubka červeno-hnědá 869,- 4)Obklad palubka bílá+polystyren 50mm 1050,- 5)Obklad palubka hnědá +polystyren 50mm 1100,- 6)Obklad palubka červeno-hnědá +polystyren 50mm 1120,- Pozn.:Uvedené orientační ceny byly kalkulovány k datu VENKOVNÍ OBKLADY FASÁDY POPIS A VLASTNOSTI : Nabízíme široký sortiment obkladových komůrkových profilů a doplňků z tvrzeného PVC vyráběných belgickou firmou Deceuninck. Jedná se o kompletní řešení pro obkládání a zateplování. Se systémem pero a drážka lze tyto komůrkové profily snadno osazovat, přičemž poskytují veškeré výhody výrobků z PVC-U. Kompletní systém pro obložení všech ploch fasád (svislých, šikmých, vodorovných, ostění). Ideální pro obklady střešních podhledů, okapů, říms nebo vikýřů. Při opravách starých omítaných fasád, ale i u novostaveb, nabízí použití prvků zvlášť vhodných při dodatečném zateplování stěn (ZATEPLOVACÍ ODVĚTRÁVANÝ SYSTÉM) Nepřekonatelný při řešení vlhkosti zdiva zvláště vhodný na odvětrávané sokly a úpravu sklepních prostor. Systém lze použít i pro obložení interiérů. Snadná a rychlá montáž, trvanlivost, odolnost vůči mrazu i UV záření, minimální údržba, pestrá škála výběru barev i struktur a v neposlední řadě i rozumná cena - to jsou vlastnosti pro které stále více stavebníků volí tyto produkty.

4 SORTIMENT OBKLADŮ : P 317 plně probarvený profil s přiznanou drážkou ( tatranský vzor ). Pro svoji nízkou cenu je nejoblíbemějším profilem pro venkovní obklady podhledů krovu. Běžně dodáváme v bílé barvě, na objednávků též v barvě šedé. Skladebná šířka profilu 100 mm, tloušťka profilu 10 mm; max. délka 6000 mm. K obkladům dodáváme barevně sladěné dokončovací profily. bílá šedá Obklad bílá,šedá (včetně nosného roštu a montáže) 860,-(Kč bez DPH/m 2 ) Akční cena na obklad podhledu krovů(při rovinnosti krovu do 5mm)-palubka bílá.590,-(kč bez DPH/m 2 ) P 180 plně probarvený profil s přiznanou drážkou. Profil pro náročnější aplikace (velmi tuhý profil s větší tloušťkou stěny a více komorami), nejpoužívanější profil pro zateplení a obklady fasád. Běžně dodáváme v barvách bílá, šedá a béžová. Pro obklady podhledů krovu také v barvě světlé dřevo. Skladebná šířka profilu 100 mm, tloušťka profilu 10 mm; max. délka 6000 mm. K obkladům dodáváme barevně sladěné dokončovací profily. bílá šedá béžová světlé dřevo Obklad bílá, (včetně nosného roštu a montáže) 920,-(Kč bez DPH/m 2 ) Obklad béžová, (včetně nosného roštu a montáže) 950,-(Kč bez DPH/m 2 ) Obklad šedá, (včetně nosného roštu a montáže) 960,-(Kč bez DPH/m 2 ) Obklad sv.dřevo-pouze podhledy, (včetně nosného roštu a montáže) 960,-(Kč bez DPH/m 2 ) P 144 PACIFIC bílý profil bez drážky (vytváří hladkou plochu). Profil ideální pro aplikaci v intenzivně využívaných prostorách jako jsou bazény a komerčně využívané prostory se zvýšenými nároky na hygienu. Ideální také pro vytváření REKLAMNÍCH PLOCH. Má vynikající schopnost odpuzovat vodu. Dodáváme v bílé barvě. Skladebná šířka profilu 165 mm, tloušťka profilu 10 mm; max. délka 6000 mm. Obklad bílá, (včetně nosného roštu a montáže) 950,-(Kč bez DPH/m 2 )

5 P 130 NORDICA fóliovaný profil s přiznanou drážkou. Vysoce kvalitní profil špičkového vzhledu s 10-ti letou zárukou. Povrchová úprava fólie renolit. Bežně dodávané dekory jsou zlatý dub, tmavý dub a palisander. Ostatní barvy dle aktuální nabídky jsou pouze na objednávku. Ideální pro kombinaci s plastovými okenními profily. Skladebná šířka profilu 165 mm, tloušťka profilu 10 mm; délka 6000 mm. Dodáváme barevně sladěné dokončovací profily bílá béžová zlatý dub tmavý dub palisandr(třešeň) ořech světlý dub jedlová-zelená antracitově-černá ocelově-hnědá tmavě-hnědá Obklad viz-dekory (včetně nosného roštu a montáže) 1320,-(Kč bez DPH/m 2 )

6 SYSTÉM PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ Použití panelů : -elegantní vzhled lícového cihlového zdiva v několika barevných provedeních -tvoří ucelený systém s příslušenstvím pro všechny stavební detaily -umožňují funkční odvětrání vlhkosti z konstrukce pod obkladem -stálobarevné, mrazuvzdorné, odolné proti mechanickému poškození -odolné proti vlhkosti a nepříznivým klimatickým vlivům, snadno čistitelné vodou -dlouhá životnost bez nároků na údržbu, stále stejný perfektní vzhled -jednoduchá a rychlá montáž nezávislá na klimatických podmínkách Výhody použití panelů: -ideální řešení pro obklady soklového zdiva u novostaveb i rekonstrukcí -kompletní řešení stylové fasády objektu se zateplením i bez zateplení -sanace vlhkých zděných konstrukcí s účinným odvětráním vlhkosti -efektní obložení zdiva drobných staveb, zahradních domků, garáží... -ve výstavnictví umožní velmi rychle a opakovaně vytvořit působivé detaily -v interiérech restaurací, obchodů nebo kanceláří vytvoří neopakovatelnou atmosféru -díky snadné údržbě a omyvatelnosti jsou vhodné na exponovaná místa u komunikací Obklad viz-dekory (včetně nosného roštu a montáže) 1290,-(Kč bez DPH/m 2 )

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+:

Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Hlavní výhody a použití plastových palubek Alto a Alto+: Venkovní foliované plastové palubky Alto a Alto+ Jedná se o systém plastových obkladů, který je vhodný pro řešení povrchových úprav jak vnějších, tak i vnitřních prostor.plastové palubky nahrazují klasické

Více

Počet držáků izolace DH na 1 desku Airrock LD (Airrock SL)

Počet držáků izolace DH na 1 desku Airrock LD (Airrock SL) IZOLACE Běžné izolační materiály doporučené pro odvětrávané fasády s požadovanou tepelnou vodivostí a tloušťkou. (doplnit) Provětravané zateplovací systémy Provětrávané zateplovací systémy patří k jedné

Více

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky :

DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : Vertikální instalace obkladu na stěny (lamely svisle) : DOPORUČENÍ PRO MONTÁŽ-palubky : 1. Ke stěně přišroubujte vodorovně dřevěné latě (rozměru cca. 30 x 25 mm) nebo latě z PVC (P9050, o rozměru 32 x

Více

prostavbu PLASTOVÉ PALUBKY www. prostavbu.cz KATALOG (kompletní přehled sortimentu plastových palubek)

prostavbu PLASTOVÉ PALUBKY www. prostavbu.cz KATALOG (kompletní přehled sortimentu plastových palubek) 1. stránka KATALOG PLASTOVÉ PALUBKY PLASTOVÉ PALUBKY prostavbu Plastové obkladové palubky a doplňkové y Prostavbu nahrazují klasické dřevěné palubkové obklady. Vyznačují se elegantním vzhledem, dlouhou

Více

F A S Á D Y. Investice do budoucnosti

F A S Á D Y. Investice do budoucnosti F A S Á D Y Investice do budoucnosti 04.03.2010 Vzhled dekorativních omítek, výhody odvětrávaných fasád Rodinný dům před sanací fasády Rodinný dům po sanaci fasády systémem vinytherm Kvalita a promyšlené

Více

FASÁDY. Investice do budoucnosti

FASÁDY. Investice do budoucnosti FASÁDY Investice do budoucnosti Vzhled dekorativních omítek, výhody odvětrávaných fasád Rodinný dům před sanací fasády Rodinný dům po sanaci fasády systémem vinytherm Kvalita a promyšlené detaily Fasádní

Více

TECHNICKÉ DETAILY PRO ODVĚTRÁVANÉ FASÁDY PŘI POUŽITÍ CHYTRÉ IZOLACE

TECHNICKÉ DETAILY PRO ODVĚTRÁVANÉ FASÁDY PŘI POUŽITÍ CHYTRÉ IZOLACE 1 TECHNICKÉ DETAILY PRO ODVĚTRÁVANÉ FASÁDY PŘI POUŽITÍ CHYTRÉ IZOLACE 2 Systém odvětrávané fasády Vizualizace skladby odvětrávané fasády kovový rošt Skladba fasády: Obvodové zdivo Kovová kotvící botka

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita V. 2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Téma V. 2.23 Zateplování budov pěnovým polystyrenem

Více

Icynene chytrá tepelná izolace

Icynene chytrá tepelná izolace Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene šetří Vaše peníze Využití pro průmyslové objekty zateplení průmyslových a administrativních objektů zateplení novostaveb i rekonstrukcí

Více

BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY

BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY BEZÚDRŽBOVÉ ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY QUICK-MIX S ATRAKTIVNÍ POVRCHOVOU ÚPRAVOU CIHLOVÝMI PÁSKY SNÍŽENÍ NÁKLADŮ NA TOPENÍ A CHLAZENÍ MINIMÁLNÍ NÁKLADY NA ÚDRŽBU SNÍŽENÍ EMISÍ PŘI VÝROBĚ ENERGIE ZVÝŠENÍ ŽIVOTNOSTI

Více

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo

Renovační program Roto Výměna starých střešních oken. Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Renovační program Roto Výměna starých střešních oken Profesionální a komplexní řešení výměny střešních oken produktové řady Designo Uvažujete o výměně střešního okna? Důvodů k výměně střešních oken je

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice 13. ZATEPLENÍ OBVODOVÝCH STĚN Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu "Integrace

Více

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví

Icynene. chytrá tepelná izolace. Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá tepelná izolace Šetří Vaše peníze, chrání Vaše zdraví Icynene chytrá izolační pěna z Kanady, která chrání teplo Vašeho domova Co je to Icynene Icynene [:ajsinýn:] je stříkaná izolační pěna

Více

RENOL!!! MONTÁŽNÍ ŘÁD!

RENOL!!! MONTÁŽNÍ ŘÁD! RENOL MONTÁŽNÍ ŘÁD 1. Základní pravidla a doporučení Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití (příp. fasádních systémů)

Více

Kvalitní české schody pro váš domov

Kvalitní české schody pro váš domov Kvalitní české schody pro váš domov TOPSTEP Profi / Style Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá

Více

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA

PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA PLECHOVÁ STŘEŠNÍ KRYTINA Plechová střešní krytina SAFÍR, KRON, nebo nově RUBÍN PLUS je moderní střešní krytina s univerzálním použitím. Své příznivce si získává především díky výborným užitným vlastnostem

Více

Uvnitř ukončovacích profilů je nutné vždy ponechat cca 10 mm dilatační mezeru od konců obkladových lamel (při montáži za teplot nad 25 C zmenšíme

Uvnitř ukončovacích profilů je nutné vždy ponechat cca 10 mm dilatační mezeru od konců obkladových lamel (při montáži za teplot nad 25 C zmenšíme Obklady podhledů krovů lamelami z PVC Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití z PVC lamel a profilů při běžné praxi.

Více

Montáž střešního podbití nevyžaduje speciální nářadí. Používejte proto běžné nářadí určené pro práci s dřevem.

Montáž střešního podbití nevyžaduje speciální nářadí. Používejte proto běžné nářadí určené pro práci s dřevem. 1. Základní pravidla a doporučení Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže střešního podbití a fasádních obkladů z PVC lamel a profilů

Více

Dřevěné domy a chaty - Standard

Dřevěné domy a chaty - Standard Stavebnice Stavebnice Stavebnice Dřevěné domy a chaty - Standard Dřevěné domy a chaty - Lux Roubenky Základový rám základový rám z tlakově impregnovaných KVH hranolů (smrk) Oplechování základového rámu

Více

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ

1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING. (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému. Verze 2017/07-01 CZ 1. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING DECO SIDING WOOD SIDING (typ 2015) NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 2. stránka Návod na montáž DECO/WOOD SIDING Základní prvky fasádního systému

Více

Nerezové komínové systémy KERASTAR, ICS, PERMETER

Nerezové komínové systémy KERASTAR, ICS, PERMETER Nerezové komínové systémy KERASTAR, ICS, PERMETER Part of the BRAAS MONIER BUILDING GROUP Proč nerezový komín Schiedel? Kvalitní materiál, téměř 70 let zkušeností v komínové problematice Nízká hmotnost,

Více

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING

DECO SIDING. NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému NOVÝ. 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING 1. stránka Návod na montáž DECO SIDING NOVÝ DECO SIDING 2015 NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž DECO SIDING Základní prvky fasádního systému DECO

Více

fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou PROVĚŘENO NA PROJEKTECH

fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou PROVĚŘENO NA PROJEKTECH fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice. PROVĚŘENO

Více

Ing. Jan Kozák Robert Mikulka

Ing. Jan Kozák Robert Mikulka Ing. Jan Kozák Robert Mikulka Nejběžnější rozměr je 9x3 m. Vyrábějí se od 4 do 15 m délky a od 2,5 do 4,9 m šířky. Celková výška se pohybuje kolem 2,7 m a vnitřní přes 2 m. Hmotnost bývá mezi 3-7 tunami.

Více

Cembrit Plank a Cembrit Panel

Cembrit Plank a Cembrit Panel Cembrit Plank a Cembrit Panel 15 LET ZÁRUKY CEMBRIT Vláknocement Co je vláknocement? Cement vyztužený vlákny je atraktivní a houževnatý stavební materiál vhodný pro vytváření finálních vrstev stavebních

Více

www.palubky-online.cz

www.palubky-online.cz Montážní návod pro použití v exteriéru 1. Základní pravidla a doporučení pro montáž plastové palubky Účelem tohoto návodu je popsání základních pravidel a doporučení, které je potřeba dodržovat během montáže

Více

Bezkontaktní fasády (klasické lepené) Rozdíl mezi odvětranou a neodvětranou fasádou

Bezkontaktní fasády (klasické lepené) Rozdíl mezi odvětranou a neodvětranou fasádou Bezkontaktní fasády (klasické lepené) Bezkontaktní fasády (zavěšené provětrávané)-provětrávané fasády jsou jednou z možností vnějšího zateplení budov. Jsou vhodné pro dodatečné zateplení malých rodinných

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy Vážení, rádi bychom Vás oslovili nabídkou dodávek a montáže madel pro panelové domy. Tento sortiment dodáváme na český trh již několik let. Zajišťujeme dodávky kvalitního materiálu

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému

NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému 1. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE NÁVOD NA MONTÁŽ odvětrávaného fasádního systému www.prostavbu.cz 2. stránka Návod na montáž SOLID BRICK + SOLID STONE Základní prvky fasádního systému

Více

Madla pro panelové domy

Madla pro panelové domy Madla pro panelové domy určená pro revitalizaci zábradlí panelových domů široká nabídka provedení materiálu a dekoru dodávky materiálu k vlastní montáži autorizovaná montáž po celé ČR množstevní slevy

Více

Požadavky na spáru - Zamezit proudění vzduchu, žádné trhliny (přenos hluku) - Spára musí být suchá a oddělená od vnitřního klimatu

Požadavky na spáru - Zamezit proudění vzduchu, žádné trhliny (přenos hluku) - Spára musí být suchá a oddělená od vnitřního klimatu 1. Titulní strana 2. Obsah 3. Správná montáž 4. prostupu tepla stavební konstrukcí 5. Přehled barevných dekorů 6. Ploché samolepící lišty bez praporku v tyčích 7. Ploché samolepící lišty s praporkem v

Více

Fasádní a střešní profily a systémy

Fasádní a střešní profily a systémy CCZ 1000 CZ/09.2011/Redtype Fasádní a střešní profily a systémy CZ s.r.o., S 257 311 040 X 257 311 041 w www.ruukki.cz w www.ruukkistrechy.cz U poptavky@ruukki.com Copyright 2011 Rautaruukki Corporation.

Více

Šikmá střecha. Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny. Izolace pro požární ochranu a bezpečnost PROVĚŘENO NA PROJEKTECH

Šikmá střecha. Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny. Izolace pro požární ochranu a bezpečnost PROVĚŘENO NA PROJEKTECH Izolace pro požární ochranu a bezpečnost Šikmá střecha Zateplení nad, mezi a pod krokvemi izolací z kamenné vlny Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice.

Více

CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH.

CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH. CENÍK PROFI CORPO Profi Corpo P550-2001 fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ Profi Corpo P550-2089 fólie TMAVÝ DUB Profi Corpo P550-5003 fólie ANTRACITOVÁ ŠEDÁ Profi Corpo P550-7505 fólie HNĚDÝ PALISANDR Profi Corpo P550-8001

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ

MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ MONTÁŽNÍ NÁVOD PLASTOVÉ PALUBKY BOPAL CZ 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní zateplovací systém.

Více

Parador Titel der Vinyl Präsentation 01.11.2012 1 Elastické krytiny nabízí solidní výhody. Elastické podlahové krytiny jsou hygienicky čisté a při pravidelné údržbě zůstanou hygienicky čisté mnoho

Více

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly

tvrdé dřevo (v panelech) Vnitřní stěny, vnitřní podpory beton, přírodní kámen, cihly, klinkerové cihly, vápenopískové cihly NOSNÉ KONSTRUKCE Betonové základy 80-150 100 Venkovní stěny / -sloupy beton, železobeton (vnější prostředí) 60-80 70 přírodní kámen (vnější prostředí) 60-250 80 cihly, lícové cihly (vnější prostředí) 80-150

Více

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken.

S našimi žaluziemi lze snadno zastínit i všechny typy střešních, šikmých a atypických oken. INTERIÉROVÉ ŽALUZIE Nabízíme široký sortiment interiérových žaluzií. Z nabízeného sortimentu žaluzií si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Žaluzie od společnosti DAVERIK jsou vhodné pro zastínění většiny

Více

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,-

HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- LÉTOBARVY 7/19 HET KLASIK COLOR 16 odstínů 7+1 kg ZDARMA 319,- TÓNOVANÁ DISPERZNÍ OTĚRUVZDORNÁ BARVA doporučujeme pro obývací a komerční prostory, dětské pokoje, jídelny, chodby, kanceláře, prodejní prostory.

Více

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S

Montované technologie. Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované technologie Technologie staveb Jan Kotšmíd,3.S Montované železobetonové stavby U montovaného skeletu je rozdělena nosná část sloupy, průvlaky a stropní panely) a výplňová část (stěny): Podle

Více

sortiment zboží a seznam prodejcu naleznete na: www.kamen-ploty.cz www.magicrete.cz v obkladu a dlažeb s imitací prírodních materiálu

sortiment zboží a seznam prodejcu naleznete na: www.kamen-ploty.cz www.magicrete.cz v obkladu a dlažeb s imitací prírodních materiálu Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC) Tel/Fax: +420 257 951 521 Fax: +420 251 619 289 Mobil: +420 605 255 512 sortiment zboží a seznam

Více

fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou PROVĚŘENO NA PROJEKTECH

fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou PROVĚŘENO NA PROJEKTECH fasády a stropy Fasády a stropy Řešení pro izolaci obvodových stěn a stropních konstrukcí kamennou vlnou Jediný výrobce a prodejce izolace se specializací pouze na kamennou vlnu v České republice. PROVĚŘENO

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA)

MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY. (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) MONTÁŽNÍ NÁVOD VENKOVNÍ PLASTOVÉ OBKLADY (platí pro všechny typy plastových obkladů HOPA) 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné

Více

Průvodce montáží interiérových palubek

Průvodce montáží interiérových palubek Průvodce montáží interiérových palubek Tipy, rady a návody pro montáž obkladů stěn a stropů www.seca.at Proč používat značkové palubky SECA? 1. Vzhled Díky přísnému dodržování kvalitativních norem výroby

Více

Řez : SLOVTHERM s.r.o., 93001 Veľké Blahovo 1097, IČO : 46362495 mail: info@slovtherm.sk Roman Ilavský tel +421 903 837 490

Řez : SLOVTHERM s.r.o., 93001 Veľké Blahovo 1097, IČO : 46362495 mail: info@slovtherm.sk Roman Ilavský tel +421 903 837 490 Vážení klienti, touto cestou Vám nabízíme: V posledních 15 letech se cena plynu a elektrické energie pro domácnosti zvyšovala v průměru téměř o 10 % ročně. Náklady na vytápění bytů a rodinných domů tedy

Více

TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie

TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie Špičková klimaticky aktivní fólie pro vnitřní i venkovní utěsnění připojovací spáry TwinAktiv je špičkovou klimaticky aktivních fólií, která mění své parametry v závislosti

Více

*MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ

*MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ *MONTÁŽNÍ NÁVOD PRO OBLOŽENÍ FASÁD A SOKLŮ BRICK STONE Obkladové panely BRICK se připevňují na nosný rošt vytvořený z dřevěných, plastových nebo plechových profilů. V případě rovného podkladu lze panely

Více

Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek

Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek Montážní předpis k obkladovému systému PVC palubek 1. Popis Skladebný systém PVC obkladů umožňující obložení vnitřních a venkovních stěn a stropů. Při použití pomocné izolace takto vzniká kompletní zateplovací

Více

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora

obousměrný rošt - eliminace deformací obkladu skrytý spoj s kluzným uložením desek dodatečná úprava spár dlouhá životnost technická podpora HLINÍKOVÝ KONSTRUKČNÍ SYSTÉM PRO ODVĚTRANÉ FASÁDY Hliníkový systém pro montáž odvětraných fasád vyvinutý pro použití cementotřískových, vláknocementových, kompaktních a ostatních desek na bázi dřeva, kovu

Více

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám

KLOMAX. E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a. Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám KLOMAX O k n a a d v e ř e v š e c h t y p ů E u r o s u š á k y a d r ž á k y p r o p l a s t o v á o k n a Revitalizace panelových domů, program Panel a Zelená úsporám Solární systémy, tepelná čerpadla

Více

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F

DOMY ALEJE STANDARDY RODINÝCH DOMŮ A - F Rodinný dům - bez podlahových krytin (pouze WC + koupelna) - bez kuchyněké linky (pouze vývody), bez digestoře - bez dodávky světel (světelné vývody jsou zakončeny svorkovnicí) Venky - bez oplocení, bez

Více

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení

Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Funkční řešení fasádního a interiérového obložení Dnešní doba klade vysoké nároky na kvalitu, funkčnost a užitné vlastnosti materiálů, které jsou použité pří výstavbě moderních domů nebo při rekonstrukci

Více

FASÁDNÍ PLÁŠTĚ KONTAKTNÍ A NEKONTAKTNÍ SKLÁDANÉ PLÁŠTĚ

FASÁDNÍ PLÁŠTĚ KONTAKTNÍ A NEKONTAKTNÍ SKLÁDANÉ PLÁŠTĚ FASÁDNÍ PLÁŠTĚ KONTAKTNÍ A NEKONTAKTNÍ SKLÁDANÉ PLÁŠTĚ POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III. Doc. Ing. Miloslav Pavlík, CSc. Fakulta architektury ČVUT v Praze ČLENĚNÍ FASÁDNÍCH PLÁŠŤŮ JEDNOVRSTVÉ FUNKCE NOSNÁ FUNKCE

Více

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz

PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN. www.volmut.cz PREZENTACE FIRMY KVALITNÍ KONSTRUKCE A MODERNÍ DESIGN www.volmut.cz HISTORIE FIRMY Firma VOLMUT vznikla v roce 1991 jako fyzická osoba. K transformaci na společnost s ručením omezeným došlo začátkem roku

Více

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky

Příprava před zateplením fasády. 3. výběr typu fasádní omítky Příprava před zateplením fasády 3. výběr typu fasádní omítky Výběr vhodné omítky závisí na požadovaných vlastnostech materiálu, podmínkách aplikace, požadavcích vyplývajících z konkrétního typu budovy,

Více

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy

Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Monarplan LA Přichází s lakovanou vrstvou prodlužující životnost Vaší střechy Icopal a dlouhá životnost Společnost Icopal je hrdá na svůj vysoký kredit v oblasti aktivní podpory recyklace svých produktů

Více

PARAPETY dřevotřískové

PARAPETY dřevotřískové Parapety vnitřní Vnitřní parapety jsou význačným doplňkem moderních interiérů. Neplní pouze funkci ukončení zdiva, ale svým vzhledem a barevnou škálou výrazně zasahují do vzhledu interiérů. Parapety se

Více

VARIANTY ZALOŽENÍ STAVBY Základová deska

VARIANTY ZALOŽENÍ STAVBY Základová deska VARIANTY ZALOŽENÍ STAVBY Základová deska konstrukce spodní obytné části domu Dům je postaven na jednoduché základové desce( pasy, radonová izolace, hydroizolace). Spojení domu ze základovou deskou je prováděno

Více

OMYVATELNÉ ODVĚTRÁVANÉ FASÁDNÍ SYSTÉMY. Vinyl Siding

OMYVATELNÉ ODVĚTRÁVANÉ FASÁDNÍ SYSTÉMY. Vinyl Siding 2016 OMYVATELNÉ ODVĚTRÁVANÉ FASÁDNÍ SYSTÉMY Vinyl Siding 1 Vinyl Siding Lamelový fasádní obklad Vysoce kvalitní plastový lamelový fasádní obklad pro odvětrané fasády na bázi neměkčeného suspenzního PVC,

Více

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály

Aplikace na dřevěný podklad. Schodišťový systém TOPSTEP. Aplikace na betonový podklad. Aplikace na kovový podklad. Aplikace na ostatní materiály SCHODIŠŤOVÝ SYSTÉM Schodišťový systém TOPSTEP Schodišťový systém TOPSTEP snadná údržba oproti dřevěným obkladům materiál nepracuje a nesesychá jednoduchá montáž bez stavebních úprav dlouhá životnost a

Více

Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů

Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů Utěsňování dřevostaveb a montovaných domů illbruck vše perfektně těsné Technologie utěsňování stavebních konstrukcí je pro tremco illbruck srdeční záležitostí. Vášeň pro hledání nových technologií pro

Více

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha

Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Vápenná jímka opláštění budovy a střecha Jirkov, Jindřiššká - Šerchov POPIS Projekt Rekonstrukce úpravny vody Jirkov řeší novostavbu budovy vápenného hospodářství a objekt vápenné jímky. Společnost HIPOS

Více

Fasády kontaktní a provětrávané

Fasády kontaktní a provětrávané Ostrava, Brno, Praha, Liberec,Plzeň / 2019 Fasády kontaktní a provětrávané Jan.juhas@knaufinsulation.com Fukční střecha nemusí být extrémně drahá ani složitá Fasády kontaktní a provětrávané Správné provedení

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU

TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU TECHNICKÉ PARAMETRY ZDĚNÉHO DOMU ZÁKLADOVÁ DESKA Stavba bude založena na základových pasech šířky 400 mm, výšky 1200 mm. Vyrovnávací řada ze ztraceného bednění. Pokládka ležaté kanalizace. Pod takto provedené

Více

katalog Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC)

katalog Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC) Vzorková prodejna spolecnosti MAGICRETE: Chráštany 140 252 19 Rudná u Prahy Ceská republika (CZECH REPUBLIC) Tel/Fax: +420 257 951 521 Fax: +420 251 619 289 Mobil: +420 605 255 512 sortiment zboží a seznam

Více

TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ ROLETY

TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ ROLETY TECHNICKÉ LISTY PŘEDOKENNÍ PŘEDOKENNÍ LUX - PŘEDOKENNÍ S VIDITELNÝM HLINÍKOVÝM EM Standardní box - řez Box - standardní provedení Box - půlkulaté provedení BARVY Viditelná část boxu,vodící lišty a spodní

Více

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek

Fasády. vyhotovil: Břetislav Bardonek Fasády vyhotovil: Břetislav Bardonek Co je fasáda Fasáda neboli průčelí je vnější stěna stavby, její konečná úprava. Bývá prolomena okny a vchody a členěna různými architektonickými prvky, například V

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí:

ZÁKLADNÍ INFORMACE. Firma RD AUDO, spol. s r. o. nabízí: ZÁKLADNÍ INFORMACE Firma RD AUDO s.r.o. se zabývá výrobou a montáží montovaných rodinných domů, bytových domů a stavebních občanských objektů z konstrukčního systému AS. Montované AS objekty jsou určeny

Více

Technické parametry plastových oken

Technické parametry plastových oken Technické parametry plastových oken Schüco Corona CT 70 Nadčasový, bezpečný, efektivní systém Okenní systém Corona CT 70 je univerzálem v oblasti plastových okenních systémů s vysokou tepelnou izolací

Více

Fasádní obkladové systémy Inoutic Hliník / Twinson / PVC

Fasádní obkladové systémy Inoutic Hliník / Twinson / PVC Fasádní obkladové systémy Inoutic Hliník / Twinson / PVC MEMBER OF THE DECEUNINCK GROUP DOKONALÝ TVAR DLOUHÁ ŽIVOTNOST EKOLOGIE Obklady fasády a střešních podhledů chrání budovu před povětrnostními vlivy

Více

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY HALY STŘECHY OPLÁŠTĚNÍ KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ STAVBY REALIZACE O NÁS Firma ZEMAN PEM se věnuje realizaci halových staveb, ocelových konstrukcí a opláštění. Budujeme průmyslové objekty, sportovní haly, výstavní

Více

Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky

Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky NG nová generace stavebního systému pohledové PRVKY HELUZ Mrazuvzdorné maloformátové cihly HELUZ P15 36,5 broušená Obkladové pásky HELUZ Vínovky strana 1 Mrazuvzdorné maloformátové cihly Příčně děrované

Více

Izolace fasád. Průvodce pro investora

Izolace fasád. Průvodce pro investora Izolace fasád Průvodce pro investora Zateplovat se vyplatí! Rozhodnutí o zateplení domu je jedním z nejdůležitějších kroků v procesu jeho výstavby, neboť se promítá do výhledu mnoha let jeho používání.

Více

CENÍK ASTEZA ASTEZA P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH.

CENÍK ASTEZA ASTEZA P fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ. Cena s DPH. CENÍK ASTEZA ASTEZA P565-2001 fólie ČERNÁ TŘEŠEŇ ASTEZA P565-2089 fólie TMAVÝ DUB ASTEZA P565-5003 fólie ANTRACITOVÁ ŠEDÁ ASTEZA P565-7505 fólie HNĚDÝ PALISANDR ASTEZA P565-8001 fólie ZLATÝ DUB ASTEZA

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene PŘEDSTAVUJE NEJUCELENĚJŠÍ NABÍDKU MODERNÍHO OBKLADOVÉHO SYSTÉMU Z PŘÍRODNÍHO KAMENE NA TRHU SPOLEČNOST CUPASTONE JE SOUČÁSTÍ ŠPANĚLSKÉ SPOLEČNOSTI CUPAGROUP, KTERÁ MÁ VÍCE NEŽ 25

Více

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC

BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC BETONOVÉ STŘEŠNÍ TAŠKY BRAMAC Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z přírodních surovin a jsou plně recyklovatelné. Charakteristická je vysoká pevnost, která se v průběhu let zvyšuje. Pokládka je

Více

Krása přírodního kamene

Krása přírodního kamene Krása přírodního kamene STONEPANEL JE MODERNÍ OBKLADOVÝ SYSTÉM Z PŘÍRODNÍHO KAMENE URČENÝ K OBKLÁDÁNÍ STĚN A FASÁD STONEPANEL je nabízen ve variantách břidlice, rula, křemenec, vápenec nebo pískovec. Přírodní

Více

Termografická diagnostika pláště objektu

Termografická diagnostika pláště objektu Termografická diagnostika pláště objektu Firma AFCITYPLAN s.r.o. Jindřišská 17 Praha 1 Zkušební technik: Ing. Daniel Bubenko Telefon: EMail: +420 739 057 826 daniel.bubenko@afconsult. com Přístroj TESTO

Více

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard

ClickBoard novinka na českém trhu. Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou. ClickBoard ClickBoard novinka na českém trhu Obkladové stěnové a stropní panely s finální povrchovou úpravou ClickBoard Obkladové stěnové a stropní panely ClickBoard interiér Vašich snů Stěnové a stropní panely ClickBoard

Více

HELUZ Family 2in1 důležitá součást obálky budovy

HELUZ Family 2in1 důležitá součást obálky budovy 25.10.2013 Ing. Pavel Heinrich 1 HELUZ Family 2in1 důležitá součást obálky budovy Ing. Pavel Heinrich Technický rozvoj heinrich@heluz.cz 25.10.2013 Ing. Pavel Heinrich 2 HELUZ Family 2in1 Výroba cihel

Více

obkladů a dlažeb s imitací přírodních materiálu

obkladů a dlažeb s imitací přírodních materiálu K A t a l o g obkladů a dlažeb s imitací přírodních materiálu V součastné době najdete na trhu velké množství firem, které se zabývají výrobou umělého kamene, avšak málokterým z nich se povede dosáhnout

Více

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR

THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR THERMANO TEPELNĚIZOLAČNÍ PANELY PIR VÍC NEŽ ALTERNARIVA PRO MINERÁLNÍ VLNU A POLYSTYREN Thermano je revolucí na trhu s tepelnou izolací. Jeden panel izoluje téměř dvakrát lépe než stejně tlustý polystyren

Více

SKLOLAMINÁTOVÉ FASÁDY

SKLOLAMINÁTOVÉ FASÁDY ALTOtec, s.r.o. stránka 1 Hudcova 533/78c 62100 Brno SKLOLAMINÁTOVÉ FASÁDY odvětrávané fasády ze sklolaminátu od německého výrobce - firmy Zierer TERRA - fasádní oklad Terra má na svém povrchu přiznané

Více

Předmět, způsob a rozsah provedení díla

Předmět, způsob a rozsah provedení díla Zateplení jižní strany domu č.p. 2685, 2686 a 2687 v ulici Pod Holým vrchem v České Lípě Předmět, způsob a rozsah provedení díla Předmět provedení díla: Provedení zateplení jižní strany obvodového pláště

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních

TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA. 1. Zemní práce. 2. Základy. 3. Svislé konstrukce. 4. Vodorovné konstrukce. 5. Úprava povrchů vnitřních -2-793 TECHNICKÁ ZPRÁVA SO 001 VLASTNÍ STAVBA A. KONSTRUKCE A PRÁCE HSV 1. Zemní práce Budou provedeny výkopy pro okapové chodníky a pro základy. Provedou se ručně a to v hornině 3. Odvoz zeminy se provede

Více

TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie

TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie TwinAktiv Klimaticky aktivní fólie Špičková klimaticky aktivní fólie pro vnitřní i venkovní utěsnění připojovací spáry TwinAktiv je špičkovou klimaticky aktivních fólií, která mění své parametry v závislosti

Více

SCHEMA OBJEKTU POPIS OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům

SCHEMA OBJEKTU POPIS OBJEKTU. Obr. 3: Pohled na rodinný dům Klasický rodinný dům pro tři až čtyři obyvatele se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Obvodové stěny vystavěny ze škvárobetonových tvárnic tl. 300 mm, šikmá střecha zateplena mezi krokvemi. V rámci

Více

Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013

Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013 Katalog obytných a sanitárních kontejnerů 2013 V PEGAS CONTAINER s.r.o. vyrábíme a montujeme: obytné kontejnery sanitární kontejnery speciální kontejnery stavby z obytných a sanitárních modulů a kontejnerů

Více

Povrchové úpravy svislých a vodorovných konstrukcí

Povrchové úpravy svislých a vodorovných konstrukcí Povrchové úpravy svislých a vodorovných konstrukcí Povrchové úpravy Provádí kvůli zlepšení technických, užitných a estetických parametrů. Zvyšují odolnost proti mechanickým, fyzikálním, chemickým a biologickým

Více

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Institute of Technology And Business In České Budějovice 6.ŠIKMÉ A STRMÉ STŘECHY PODHLEDOVÉ KONSTRUKCE Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice Tento učební materiál vznikl v rámci projektu

Více

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY

PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY 7. PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY PLASTOVÝ OKAPOVÝ SYSTÉM MARLEY Okapový systém MARLEY je kvalitní, propracovaný a elegantní systém odvodnění střechy se snadnou montáží a řadou předností. Všechny prvky

Více

ZATEPLENÍ ŠIKMÉ STŘECHY DVOUPLÁŠŤOVÉ S IZOLACÍ MEZI A POD KROKVEMI, NAPOJENÍ NA OBVODOVÝ PLÁŠŤ

ZATEPLENÍ ŠIKMÉ STŘECHY DVOUPLÁŠŤOVÉ S IZOLACÍ MEZI A POD KROKVEMI, NAPOJENÍ NA OBVODOVÝ PLÁŠŤ min. 50mm min.100 ZATEPLENÍ ŠIKMÉ STŘECHY DVOUPLÁŠŤOVÉ S IZOLACÍ MEZI A POD MI, NAPOJENÍ NA OBVODOVÝ PLÁŠŤ KONTRA 1. VRSTVA IZOLACE ROCKWOOL MEZI MI : 160 mm 40mm 160 50 POZEDNICE 180140mm OKAPNIČKA HYDROIZOLACE

Více

NÍZKOENERGETICKÉ DOMY

NÍZKOENERGETICKÉ DOMY Vážení klienti, nabízíme Vám NÍZKOENERGETICKÉ DOMY NÍZKOENERGETICKÉ DOMY Velmi výhodné nízkoenergetické domy, dostavby, přístavby vše podle dodaného návrhu, který přepracujeme na nízkoenergetický dům Vypracování

Více

Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil

Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil Instalace plastových palubek není složitá a zvládne ji každý zdatný kutil Jednotlivé plastové palubky se montují klasickým systémem pero-drážka. Pro montáž obkladu z plastových lamel je nutné připravit

Více

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška

BALANCE. Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová posuvná taška BALANCE Velkoformátová keramická taška vyvážených proporcí vhodná jak pro velké, tak i menší střešní plochy. Technické údaje Rozměry cca 323 502 mm 100 % Barevná stálost

Více

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA

ČESKÁ ČESKÁ OCEL OCELOVÁ S STŘE TŘECHA CHA ČESKÁ OCELOVÁ STŘECHA PUREX GREENCOAT materiál speciálně pro střechy VÝROBNÍ MATERIÁL OD SPOLEČNOTI SSAB PUREX GreenCoat vyrábí společnost SSAB, která je průkopníkem inovativních ocelových výrobků. Materiál

Více

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR

ZATEPLENÍ OBVODOVÉ STĚNY PROVĚTRÁVANÝM ZPŮSOBEM VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA. PS = posuvný bod NÁZEV VÝKRESU NÁZEV STAVBY INVESTOR PS = posuvný bod VNĚJŠÍ PLÁŠŤ - FASADNÍ DESKY PREFA ZDIVO TERMSTOP L - KONZOLA SPOJOVACÍ ŠROUB L- PROFIL 60/40/1,8mm VERTIKÁLNÍ FASÁDNÍ OBKLAD PREFA VZDUCHOVÁ MEZERA PREFA 4.1.1.01 ZODP. NOSNÝ ROŠT - VERTIKÁLNÍ

Více