Zápis z Okresní konference ČSV o.s. Litoměřice konané dne 11. dubna 2015 v Budyni nad Ohří.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z Okresní konference ČSV o.s. Litoměřice konané dne 11. dubna 2015 v Budyni nad Ohří."

Transkript

1 Zápis z Okresní konference ČSV o.s. Litoměřice konané dne 11. dubna 2015 v Budyni nad Ohří. Okresní konference OV ČSV o.s. Litoměřice (dále jen OV ČSV) proběhla jak bylo naplánováno dne 11. dubna 2015 od 9.00 hodin v jednacím sále vinárny ČESKÝ LEV v Budyni nad Ohří. Přítomni : Dle prezentační listiny, která je nedílnou součástí tohoto zápisu. Omluveni : př. Kocánek Program Okresní konference OV ČSV : 1) Zahájení okresní konference OV ČSV 2) Schválení programu 3) Volba pracovního předsednictva 4) Schválení jednacího řádu okresní konference 5) Volba volební, mandátové a návrhové komise. 6) Zpráva o činnosti a hospodaření OO ČSV o.s. 7) Zpráva okresní kontrolní a revizní komise za uplynulé volební období. 8) Stanovisko k návrhu Stanov a Hlavních směrů činnosti ČSV o.s. na další funkční období. 9) Návrh činnosti a rozpočtu OO ČSV o.s. na rok 2015 a další funkční období. 10) Vystoupení člena RV ČSV o.s. 11) Diskuse k předloženým zprávám. 12) Zpráva mandátové komise. 13) Volba okresního výboru a okresní kontrolní a revizní komise. 14) Volba 2 delegátů a 2 náhradníků na X. Sjezd ČSV o.s. a kandidáta do RV ČSV o.s. Přestávka na oběd v průběhu se sejdou nově zvolené orgány na ustavujícím jednání z nichž budou pořízeny zápisy s procesem popisu volby předsednictva a OKRK. 15) Oznámení rozdělení funkcí. 16) Usnesení. 17) Závěr konference. Ad 1) Okresní konferenci zahájil, přítomné hosty, delegáty a zástupce ÚV ČSV o.s. přivítal stávající předseda OV ČSV př. Masopust Jan, předložil návrh pracovního předsednictva, které bylo jednomyslně odsouhlaseno ve složení : př. Masopust Jan, př. Musil Petr, př. Prudký Jiří, př. Krahulík Václav, př. Andrš Vladislav. Př. Ing. Schorm Josef a př. Geletič Radek. Zapisovatelem dnešního jednání byl pověřen př. Baloun Vladimír. Ověřovateli zápisu byli pověřeni : př. Andrš Vladimír a př. Košťál Jaromír. Řízením dnešního jednání byl pověřen př. Jiří Prudký. Minutou ticha byla uctěna památka těch členů OV ČSV, kteří v uplynulém období opustili naše řady..

2 - 2 - Ad 2) Okresní konference jednomyslně schválila program okresní konference. Ad 3) Delegáti okresní konference bez připomínek a jednomyslně schválili jednací řád okresní konference, jehož výtisk obdržel každý účastník jednání. Ad 4 ) Jako další bod proběhla volba mandátové, volební a návrhové komise. Delegátům byly předloženy tyto návrhy členů komisí : Mandátová komise ve složení : př. Pulchart Slavomír ( ZO Třebenice), př. Krycnerová Irena (ZO Libochovice) a př. Pleva Oldřich (ZO Budyně n/o) Volební komise ve složení : př. Kirschner Vladimír (ZO Litoměřice), př. Drobný Jiří (ZO Charvátce) a př. Kocánek Marek (ZO Třebívlice). Návrhová komise ve složení : př. Pergler Jiří (ZO Litoměřice), př. Ing. Jindra Jan (ZO Roudnice n/l) a př. Moca Michal (ZO Štětí). Mandátová, volební a návrhová komise byly jednotlivě bez připomínek delegáty okresní konference zvoleny a neprodleně začaly plnit své úkoly. Ad 5) Stávající předseda OV ČSV Litoměřice, př. Jan Masopust přednesl zprávu o činnosti OV ČSV o.s. Litoměřice za uplynulé období od minulé okresní konference. Zpráva o činnosti je přílohou tohoto zápisu Zprávu o hospodaření za období od minulé konference přednesla velmi podrobně př. Iva Žaludová. Zpráva o hospodaření OO ČSV je přílohou tohoto zápisu. Ad 6) Zprávu o činnosti kontrolní a revizní komise přednesl př. Pulchart. Zpráva byla věcná. Na úseku hospodaření s finančními prostředky nebyly od minulé okresní konference zjištěny žádné nedostatky. Rovněž na dalších úsecích, které má komise v kompetenci (hospodaření s léčivy, výplata dotací, kontrola podkladů k žádostem o dotace) nebyly zjištěny žádné nedostatky. Ad 7) Stanovisko k návrhu Stanov a Hlavních směrů činnosti ČSV o.s. na další funkční období: Okresní konference ČSV o.s. Litoměřice na základě stanovisek ZO ČSV o.s. které v okrese působí a na základě diskuse na Okresní konferenci bere na vědomí návrhy Stanov a Hlavních směrů činnosti po X. Sjezdu ČSV o.s. K předloženému návrhu textu stanov má následující výhrady a námitky : 1) Stanovy by měly umožnit, aby vznikly pobočné spolky s plnou subjektivitou, nebo částečně odvozenou subjektivitou podle vlastní volby. Spolky s plnou subjektivitou by měly právo vystoupit ze Svazu, a to i se svým majetkem.

3 - 3-2) Členům ČSV by mělo být umožněno být i členem jiných včelařských spolků, včelařských organizací nebo zájmových sdružení mimo ČSV. 3) K budoucímu názvu Pobočný spolek. Pro současné ZO ČSV by měla být zvolena taková forma názvu, aby nebylo nutno měnit razítka a zajišťovat další zbytečnou administrativu. Ad. 8) Návrh činnosti a rozpočtu OO ČSV o.s. na rok 2015 a další funkční období. - Návrh činnosti a rozpočtu OO ČSV o.s do konce roku 2015 přednesla př. Iva Žaludová. Ad. 9) Vystoupení člena RV ČSV o.s. Za RV ČSV o.s. vystoupil př. Musil Petr, který minulé funkční období zastupoval OO ČSV Litoměřice a informoval Okresní konferenci OO ČSV o dění v tomto orgánu. Ad. 10) Diskuse : a) Př. Vyhnálek ze ZO Štětí upozornil na špatné postupy při aplikaci postřiků na porosty řepky, které mají špatný vliv na zdravotní stav včelstev. b) Př. Ing. Jindra upozornil na pasivitu členů ČSV a nezájem o nové metody chovu včel a jejich léčení. Většina členů ani nečte časopis Včelařství. c) Př. Durák v návaznosti na nové stanovy vznesl dotaz zda přijdou ZO ČSV o majetek při zániku ZO. d) Př. Pleva ze ZO Budyně n/o upozornil na špatný postup zemědělců na aplikaci postřiků zemědělských plodin (řepky). e) Př. Moca ze ZO Štětí zdůraznil, že by majetek ZO měl být nedotknutelný. f) Př. Ing. Schorm uvedl, že by mělo být zaručeno právo ZO vystoupit ze svazu ČSV i se svým majetkem. g) V diskusi vystoupil i zástupce SVS Ústí n/l MVDr. Rýgl Milan a hovořil k následujícím tématům : - postupy při léčení včelstev - odebírání vzorků při podezření na otravu včel - problematika ošetřování zemědělských plodin - rozbor vzorků měli na včelí mor plodu v návaznosti na přesunu včelstev a oddělků, které je od letošního roku povinné i v rámci přesunu mezi katastry obcí Ad. 11) Zpráva mandátové komise Za Mandátovou komisi vystoupil př. Pulchart a oznámil, že z 12 ZO ČSV jsou přítomni zástupci z 11 ZO ČSV v počtu 35 delegátů. Konference OO ČSV je tedy usnášeníschopná. Ad. 12) Volba členů do Okresního výboru a OKRK ČSV o.s. Litoměřice. Z výročních schůzí ZO ČSV o.s. okresu Litoměřice byli navržení tito členové :

4 - 4-1) Do Okresního výboru ČSV o.s Litoměřice, ZO ČSV Bechlín př. Štros Miroslav ZO ČSV Charvátce př. Drobný Jiří ZO ČSV Libochovice př. Pail Zdeněk ZO ČSV Litoměřice př. Durák Jiří ZO ČSV Lovosice př. Geletič Radek a př. Žaludová Iva ZO ČSV Roudnice n/l př. Nebeský Vladimír ZO ČSV Štětí př. Moca Michal ZO ČSV Třebívlice př. Kocánek Marek ZO ČSV Úštěk př. Andrš Vladislav ZO ČSV Velemín př. Karfik Vladislav ml. a př. Masopust Jan 2) Do Okresní kontrolní a revizní komise ČSV o.s Litoměřice ZO ČSV Budyně n/o ZO ČSV Libochovice ZO ČSV Litoměřice ZO ČSV Třebenice př. Krahulík Václav př. Krycnerová Irena př. Musil Petr př. Pulchart Slavomír Ke jmenovaným kandidátům nebyly žádné připomínky a všichni byli jednomyslně do navrhovaných orgánů zvoleni. Ad. 13) Volba delegátů a náhradníka na X. Sjezd ČSV o.s. a kandidáta do RV ČSV o.s. Na X. sjezd ČSV o.s. který se bude konat 12. a 13. prosince 2015 byli zvoleni : př. Vladislav Andrš (ZO ČSV Úštěk) a př. Jan Masopust (ZO ČSV Velemín) Jako náhradník byl zvolen př. Marek Kocánek (ZO ČSV Třebívlice) Jako kandidát do RV ČSV o.s. za Okresní organizaci ČSV o.s. Litoměřice byl zvolen př. Jan Masopust (ZO ČSV Velemín) jako náhradník př. Jiří Durák (ZO ČSV Litoměřice. Ad. 14) Oznámení o rozdělení funkcí. V průběhu přestávky na oběd se sešli členové nově zvolených orgánů na ustavujícím jednání. Funkce byly rozděleny takto : Okresní výbor ČSV o.s. Litoměřice : Předseda : př. Jan Masopust Místopředseda : př. Vladimír Nebeský Jednatel : př. Jiří Durák Účetní : př. Iva Žaludová Zdravotní referent: př. Vladislav Andrš a př. Radek Geletič Osvětový referent : př. Vladislav Karfik ml.

5 - 5 - Okresní kontrolní a revizní komise ČSV o.s. Litoměřice : Předseda : př. Slavomír Pulchart Místopředseda : př. Václav Krahulík Ad. 15) Usnesení Delegáti okresní konference byli seznámení s návrhem usnesení, po úpravě a doplnění bylo usnesení jednomyslně schváleno. Text usnesení je nedílnou přílohou tohoto zápisu. Ad. 16) Závěr Okresní konference ČSV o.s. Litoměřice. Závěr provedl staronový předseda Okresní Organizace př. Jan Masopust. Poděkoval končícím funkcionářům za jejich práci a čas strávený při výkonu funkcí. Popřál, zvoleným funkcionářům a všem ostatním členům ČSV o.s. Litoměřice mnoho osobních i chovatelských úspěchů a zdraví v dalším období. Předseda OO ČSV o.s. Litoměřice : Ověřovatelé zápisu : př. Jan Masopust př. Vladislav Andrš př. Jaromír Košťál st. Jednatel OO ČSV o.s. Litoměřice : př. Jiří Durák Zapisovatel : př. Vladimír Baloun Přílohy : Usnesení Okresní konference Okresní organizace Českého svazu včelařů občanského sdružení LITOMĚŘICE, konané dne 11.dubna 2015 ve vinárně U Českého Lva v Budyni nad Ohří. Okresní konference ČSV,o.s. Litoměřice: 1. Schvaluje a) Zprávu o činnosti okresního výboru za uplynulé volební období b) Zprávu o hospodaření okresního výboru za uplynulé volební období c)zprávu Okresní kontrolní a revizní komise za uplynulé volební období d) Stanovisko k návrhu Stanov a Hlavních směrů činnosti ČSV,o.s. na další funkční období e) Rámcový návrh činnosti na další funkční období 2. Volí a) Členy Okresního výboru: př. Vladislava ANDRŠE, př. Jiřího DROBNÉHO, př. Jiřího DURÁKA, př. Radka GELETIČE, př. Karla JELÍNKA, př. Marka KOCÁNKA, př. Vladimíra KARFÍKA ml., př. Jana MASOPUSTA, př. Michala MOCU, př. Vladimíra NEBESKÉHO, př. Zdeňka PAILA, př.miroslava ŠTROSE, př. Ivu ŽALUDOVOU b) Členy Okresní kontrolní a revizní komise: př.petra MUSILA, př. Václava KRAHULÍKA, př. Irenu KRYCNEROVOU, př. Slavomíra PULCHARTA c) Delegáty na X.sjezd ČSV,o.s., př. Vladislava ANDRŠE a př. Jana MASOPUSTA a náhradníkem př.marka KOCÁNKA 3. Navrhuje Kandidáta do Republikového výboru za Okresní organizaci Litoměřice př. Jana MASOPUSTA, náhradníka př. Jiřího DURÁKA

6 4. Ukládá a) Nově zvolenému Okresnímu výboru vyhodnotit připomínky a návrhy delegátů a hostů a zástupci základních organizací mají za úkol výsledky přenést do organizací. b) Podle pokynů Státní veterinární správy zajistit pro všechny ZO v obvodu OO ČSV,o.s. Litoměřice potřebná léčiva dle jejich požadavků a základní organizace následně zajistí provedení správného léčení včel doporučujeme v každé ZO monitorování stavu varroázy. c) I nadále se věnovat osvětové práci, organizovat přednášky, besedy a další činnosti ke zvýšení popularizace včelařství a zvýšení vlastní vědomosti o úspěšném chovu včelstev a jejich zdravotního stavu. d) Být nápomocni Žákovským včelařským kroužkům, i školám a v obcích pokračovat v propagaci včelařství. e) Nově zvolenému členu Republikového výboru př.janu Masopustovi pravidelně se zúčastňovat jednání RV ČSV,o.s. i OV ČSV,o.s. a předávat připomínky, žádosti a názory z OO ČSV,o.s. Litoměřice na RV a zkušenosti z ostatních okresů republiky zase zpět na OOČSV,o.s. f) I nadále se zúčastňovat podzimní výstavy Zahrada Čech v Litoměřicích, organizovat zde přednášky pro včelaře i veřejnost. Umožnit nákup včelařských pomůcek a tak napomoci propagovat včelařství. 5. Doporučuje V souvislosti s Centrálním informačním systémem : a) všem členům v působnosti OOČSV.o.s. průběžné nahlašování změn v počtu včelstev, stanovišť, KÚ a všech osobních kontaktů. b) členům ve výborech ZO ČSV.o.s. zodpovědným za CIS tento pravidelně průběžně doplňovat a aktualizovat. b) Internetové stránky (vcelari-ov-litomerice.webnode.cz) OOČSV.o.s.Litoměřice, které máme zavedeny od r včas aktualizovat, doplňovat a vylepšovat. Zpráva o hospodaření 2014 (Žaludová) Výdajové položky za uplynulé 5leté období tvořily : 1. Poštovné a to korespondence s RV a administrativou spojenou s akcí ZČ ve výši 3 059,- Kč. 2. Kancelářské potřeby-nová razítka, náplně do PC, tel.karty, drobný kanc.materiál a tiskopisy ve výši ,- Kč 3. Cestovné ve výši ,- Kč a to na semináře pořádaných SOU Nasavrky, schůze OO a na akci ZČ. 4. Již zmíněná administrace, která je ihned po převzetí přerozdělena na jednotlivé ZO beze zbytku a řádně je obratem vyúčtována ČSV v Praze. 5. Náklady na akci Zahrada Čech- 5x Kč (již zmíněný pronájem) a v r dotace Kč na další doplňkové akce. 6. ostatní náklady a to : Za vedení účtu jsme zaplatili bankovní poplatky ve výši Kč Za květinové dary při úmrtí 2 členů OO jsme zaplatili 500 Kč (př.toman a Douša) Jako ocenění při životním jubileu člena OO bylo vydáno Kč (př.weniger,prudký, Schorm) V r bylo také zaplaceno občerstvení ve výši Kč podávané na minulé OK V r byl naší OO zapůjčen ČSV Praha počítač s příslušenstvím a tiskárnou v celkové částce Kč. Je určen pro potřeby OO. V r byla také naší organizaci zapůjčena sada 10 ks včelařských obrázkových panelů, které si dle dohody mohou zapůjčit i jednotlivé ZO na různé akce. Tyto zápůjčky jsou zahrnuty do inventarizace OO. Tak to je z mé strany vše máte-li někdo nějaké dotazy k mé zprávě? Děkuji za pozornost. V Litoměřicích Zpracovala : Iva Žaludová hospodář-účetní OO

Zápis ze schůze Okresního výboru ČSV, o.s. Litoměřice konané dne 26.3.2009 v Litoměřicích

Zápis ze schůze Okresního výboru ČSV, o.s. Litoměřice konané dne 26.3.2009 v Litoměřicích Zápis ze schůze Okresního výboru ČSV, o.s. Litoměřice konané dne 26.3.2009 v Litoměřicích Přítomni : přítel : Masopust Jan, Musil Petr, Ing. Jindra Jan, Pulchart Slavomír, Krahulík Václav, Jirota Zdeněk,

Více

Nepřítomen: delegát ZO ČSV Praha 5

Nepřítomen: delegát ZO ČSV Praha 5 Zápis z jednání Městské konference Českého svazu včelařů, o.s. městské organizace Praha konané dne 18. května 2015 od 16.30 hodin v zasedací místnosti SVS, Slezská 7, Praha 2 Přítomní byli - Delegáti ZO

Více

Oběžník č. 3/2009. Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, 115 24 Praha 1 tel.: 224 934 082, fax: 224 934 478, e-mail: info@vcelarstvi.

Oběžník č. 3/2009. Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, 115 24 Praha 1 tel.: 224 934 082, fax: 224 934 478, e-mail: info@vcelarstvi. Oběžník č. 3/2009 Český svaz včelařů, o. s., Křemencova 8, 115 24 Praha 1 tel.: 224 934 082, fax: 224 934 478, e-mail: info@vcelarstvi.cz Den vydání: 14. prosince 2009 Určeno: Všem organizačním složkám

Více

Usnesení z Okresní konference OO ČSV Písek ze dne

Usnesení z Okresní konference OO ČSV Písek ze dne Usnesení z Okresní konference OO ČSV Písek ze dne 18.4.2015 1) Přítomní delegáti na okresní konferenci schválili její předložený program. 2) Okresní konference v Písku vzala na vědomí přednesenou Zprávu

Více

Výroční zpráva ZO ČSV Doksy za r. 2015

Výroční zpráva ZO ČSV Doksy za r. 2015 Výroční zpráva ZO ČSV Doksy za r. 2015 ( schválená členy ZO ČSV,o.s., Doksy na výroční členské schůzi dne 30.1.2016) Součástí Výroční zprávy ČSV o.s. ZO Doksy jsou dílčí zprávy: Zpráva předsedy o činnosti

Více

Zápis z okresní konference včelařských organizací okresu Beroun

Zápis z okresní konference včelařských organizací okresu Beroun Zápis z okresní konference včelařských organizací okresu Beroun Datum a čas konání: Sobota 18.dubna 2015 od 10:00 Místo konání: restaurace U Kropáčů, Bratří Nejedlých 223/29, Beroun 1. Zahájení OK zahájil

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne od hodin v Kulturním domě v Libňatově, Libňatov 25, Libňatov. Spolek pro obnovu venkova Královéhradeckého kraje Nepolisy 75, 503 63 predseda.spovkhk@volny.cz www.obnovavenkova.cz Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 4.4.2017 od 14.30 hodin

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 31. 10. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch (dosavadní starosta),

Více

Zápis z valné hromady Včelařského spolku pro mladou Boleslav a okolí z.s., konané v sobotu v Domě kultury v Mladé Boleslavi.

Zápis z valné hromady Včelařského spolku pro mladou Boleslav a okolí z.s., konané v sobotu v Domě kultury v Mladé Boleslavi. Zápis z valné hromady Včelařského spolku pro mladou Boleslav a okolí z.s., konané v sobotu 24. 11. 2018 v Domě kultury v Mladé Boleslavi. Jednání zahájil v 9:00 hodin přítel Šturma. Seznámil přítomné s

Více

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice

Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Trutnov - Kryblice Zápis z konference ZO ČZS Kryblice Datum konání : 8. března 2014 Přítomni : dle prezenční listiny Předseda ZO ČZS př. Roza seznámil přítomné

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka

Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané v v hostinci U Šodka Zápis z volební výroční valné hromady SDH Vratimov Konané 17. 1. 2015 v 17 00 v hostinci U Šodka 1. Zahájení, uvítání hostů, minuta ticha, program schůze Vedením schůze byl pověřen Ing. Dalibor Vlček.

Více

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin.

Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne , od 18:00 hodin. Jednání ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy, konaného dne 30.10.2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Doloplazy (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele

Z Á P I S. Program: 1. Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Z Á P I S z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 11. 11. 2010 v 18.00 hod. v klubovně hasičů v budově bývalé školy ve Valchově Přítomno: Hosté: Program: ing. Radka Bezděková,

Více

PLÁN PRÁCE RV ČSV, o. s. NA ROK 2015 Akce zajišťované RV ČSV P. č. Akce I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII.

PLÁN PRÁCE RV ČSV, o. s. NA ROK 2015 Akce zajišťované RV ČSV P. č. Akce I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. PLÁN PRÁCE RV ČSV, o. s. NA ROK 2015 Akce zajišťované RV ČSV P. č. Akce I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. 1. X. Sjezd Českého svazu včelařů, o. s. 12-13 2. Konference s delegáty sjezdu

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006

Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006 Veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva obce Hlína 7. listopadu 2006 Dne 7.11.2006 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání ustavující zasedání obecního zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis z ustavujícího 1. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 30. října 2018 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny (příloha č. 1) 1. Technický

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO SHROMÁŽDĚNÍ SPOLEČENSTVÍ PRO DŮM TICHÁ 525-526 TRUTNOV konaného dne 29. dubna 2010 od 19,00 hodin v kinosále ZŠ Mládežnická. Program: 1. Zahájení - zástupce SBD Trutnov 2. Volba mandátové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7

Z á p i s. 2) Jiří Richter provedl kontrolu osvědčení a potvrdil tak platnost nově zvolených členů OZ. Souhlasí - 7 Z á p i s Z ustavujícího zasedání obecního zastupitelstva obce OSTRUŽNO, konaného dne 31. října 2018 od 19,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ostružně. Přítomni: 7 členů OZ: Bittnerová Zdeňka,

Více

Podpory včelařství. Podpora včelařství 1.D. Opatření ke zlepšení obecných podmínek pro produkci včelařských produktů a jejich uvádění na trh

Podpory včelařství. Podpora včelařství 1.D. Opatření ke zlepšení obecných podmínek pro produkci včelařských produktů a jejich uvádění na trh Podpory včelařství Podpora včelařství 1.D. Opatření ke zlepšení obecných podmínek pro produkci včelařských produktů a jejich uvádění na trh Podpůrný program 1.D. Dotace slouží k podpoře mimoprodukčních

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice, konaného dne 01. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod I - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hraničné Petrovice

Více

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích

Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne v obecním sále v Dětkovicích Zápis z valné hromady honebního společenstva Určice Myslejovice konané dne 19.12.2012 v obecním sále v Dětkovicích Valná hromada byla v souladu se Stanovami honebního společenstva řádně svolána na den

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Městys Velký Vřešťov Zastupitelstvo městyse Velkého Vřešťova Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva městyse Velkého Vřešťova, konaného dne 31. října 2018, od 19,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč

BOXERKLUB ČR. Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč BOXERKLUB ČR Zápis z konference Boxerklubu ČR konané dne 23.5.2015 - Hotel ATOM Třebíč 1/ Zahájení Předseda BK ČR Ing. Radim Fiala přivítal přítomné delegáty a zahájil konferenci. Přítomno: 31 delegátů

Více

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici

ZÁPIS. z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Březnice konaného dne: 7.11.2014 od: 18:00 hod. na obecním úřadě v Březnici Zasedání zastupitelstva obce Březnice bylo zahájeno v 18:01 hod., dne: 7.11.2014

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici.

Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 13.1.2015 v zasedací místnosti Vily Čerych v České Skalici. Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 8 členů + 5 x plná moc - omluveno Opakovanou

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 5. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová

Více

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení

Zápis ze č lenske sčhů ze Odborove organizače PILA Ptení Místo jednání: Hospoda Ptenský Dvorek Datum jednání: 4. 3. 2017 Zahájení jednání: 15.30h Ukončení jednání: 17.00h Přítomni: Omluveni: Účast: dle presenční listiny dle presenční listiny Členské schůze se

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Zápis z jednání Valné hromady

Zápis z jednání Valné hromady Zápis z jednání Valné hromady Místo konání: Dne: Městský úřad v Žamberku, zasedací místnost 14.04.2010, od 15.00 hodin Účastníci: Ing. Oldřich Žďárský, Ing. Josef Paďour, Ing. Dana Hubálková, Jan Vychplná

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Tučapy dne 7.11.2014 v zasedací místnosti OÚ v Tučapech Účast : Petr Elis, Mgr. Zdeněk Gajdoš, Alfréd Kadavý, PhDr. Jiřina Rozsypalová, Radek Zelinka Hodina

Více

Zápis ze 7. SCHŮZE VÝBORU ZO ČSV Konice konané dne v restauraci Na hřišti v Konici

Zápis ze 7. SCHŮZE VÝBORU ZO ČSV Konice konané dne v restauraci Na hřišti v Konici Zápis ze 7. SCHŮZE VÝBORU ZO ČSV Konice konané dne 6.1. 2017 v restauraci Na hřišti v Konici Zahájení v 17:30 hod Přítomní členové výboru: 1. 2. Ing. Bořivoj Najbr 3. Antonín Dragoun 4. Tomáš Vrba 5. Vladislav

Více

Krajské sdružení ČSCH

Krajské sdružení ČSCH Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje Organizační řád CL L Organizační přehled 1) Krajské sdružení ČSCH Královéhradeckého kraje (dále jen sdružení) je ve smyslu 9, odst. 3 a 22 stanov ČSCH dobrovolné

Více

Shromáždění se zúčastnilo z pozvaných 90 ZO OS DLV Morava II. 40 zástupců ZO z celkem 37 ZO, t.j. 41,11%.

Shromáždění se zúčastnilo z pozvaných 90 ZO OS DLV Morava II. 40 zástupců ZO z celkem 37 ZO, t.j. 41,11%. Odborový svaz pracovníků dřevozpracujících odvětví, lesního a vodního hospodářství v České republice Oblastní pracoviště - Oblast III. Zastoupení pro kraje Královéhradecký, Pardubický, Olomoucký a Moravskoslezský

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise

Zápis. z konference OS CHPH Český Západ, konané dne v Tymákově. 1. Zahájeni konference. 2. Volba mandátové a návrhové komise Zápis z konference OS CHPH Český Západ, konané dne 18.11. 2016 v Tymákově. Přítomni: viz. příloha - prezenční listina Program: 1) Zahájeni konference 2) Volba mandátové, návrhové a volební komise 3) Zpráva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 11.11.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Dosavadní starosta Václav Šefčík (dále jako předsedající ) zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezeřany - Maršovice konaného dne 14.11.2010 Program: 1. Zahájení 2. Slib členů zastupitelstva obce. 3. Schválení programu 4. Volba volební a návrhové

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012

Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Zápis z Valné výroční hromady SDH Ohrobec 2012 Místo konání 21.1.2012 Restaurace U Trojánků Přítomni: S. Balík, F. Hatle, F. Kolář, L. Kolář ml., F. Král, O. Křehlík, M. Machata, J. Pikous, V. Plíhal,

Více

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období

Obec Rychnov na Moravě Rychnov na Moravě 63 IČO: , DIČ:CZ Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období Obec Rychnov na Moravě 569 34 Rychnov na Moravě 63 IČO: 00277312, DIČ:CZ00277312 Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě - volební období 2018-2022 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne , od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na Hané, konaného dne 1. 11. 2018, od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Čelechovice na

Více

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016

Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Příloha č. 2 kompletní dokumentace XXVII. členské schůze Zápis XXVII. členské schůze bytového družstva MOLBYT konané dne 22. března 2016 Přítomní členové představenstva Přítomní členové kontrolní komise:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Benešov u Semil konaného dne 06. 11. 2014 Přítomni: Ing. Bís Ladislav, Dolenský Vladimír, Hubař Jan, Klimeš Petr, Lampa Dalibor, Ing. Lukeš Jiří ml., Ing.

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013

Z Á P I S č. 2. ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Výkonný výbor okresního sdružení ČUS Vsetín Z Á P I S č. 2 ze schůze výkonného výboru Okresního sdružení ČUS Vsetín, konané dne 20. srpna 2013 Schůze byla zahájena v 16.00 hodin. Schůzi zahájil a řídil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 23. února 2019 od 17 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako

Více

ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, Litoměřice

ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, Litoměřice ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, 412 01 Litoměřice ZÁPIS z jednání výroční konference delegátů konané 1. 4. 2017 od 9:00 hod v restauraci LUNA v Litoměřicích Program: 1. zahájení a schválení

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 11. 2014 Zahájení: 19:05 hodin na OÚ Tisem, Tisem 36 Přítomni: Bohuslav Čermoch, Milan Albrecht, Jana Starostová DiS, Zdeněk Hlaváček,

Více

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 24.4.2012 Seznam použitých zkratek: ZO TŽ OS KOVO VZO P-VZO

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne Zápis z 2. zasedání zastupitelstva Obce Studená ze dne 20. 11. 2006 Starosta zahájil zasedání v 19:00 hodin a přivítal přítomné. Dle prezenční listiny přítomno 12 členů zastupitelstva. Omluvena: Ing. Václav

Více

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání.

PRO - 9, PROTI - 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ ) Obecní zastupitelstvo schválilo program ustavujícího zasedání. Z á p i s č.4/2018 z veřejného ustavujícího zasedání nově zvoleného obecního zastupitelstva obce Čakov konaného dne 31. 10. 2018 od 19 00 hodin v zasedací místnosti OÚ Čakov - v Tatouňovicích čp. 5. Přítomni:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Přibyslavice, konaného dne 29. října 2018, od 18.00 hodin Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, ing. Macek Jan, ing. Pacal Jiří, ing. Samek Ivan, Mgr.

Více

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne

Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z ustavujícího veřejného zasedání městského zastupitelstva Vysoké Veselí ze dne 1.11.2018 Přítomni: Ing. Miroslav Čížek, p. Jiří Hanč, p. Josef Havelka, p. Luboš Holman, Mgr. Vladimír Knížek, Ing.

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY

Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Základní organizace OS KOVO Třinecké železárny VOLEBNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ORGANIZACE OS KOVO TŘINECKÉ ŽELEZÁRNY Schválený konferencí ZO OS KOVO TŽ 26.4.2016 Novelizován konferencí ZO OS KOVO TŽ 25.4.2017 Seznam

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc

dle prezenční listiny přítomno 7 členů + 19 x plná moc Zápis z valné hromady Spolku pro obnovu venkova KHK konané dne 28.7.2015 v zasedací místnosti N3.118 (3. patro) v sídle Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Pivovarské náměstí 1245, v Hradci Králové.

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 17/2017 ze 17. zasedání

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. 10. 2018 ( 95 zákona o obcích) Obec Ostravice Zastupitelstvo obce Ostravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostravice, konaného

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne od hodin Ustavující zasedání ZO Obora Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Obora konaného dne 30. 10. 2018 od 17.00 hodin Ustavující zasedání ZO Obora Přítomni: Josef Alexa, Markéta Španělová, Petr Havíř, Jaroslava Dobiášová, Lubomír Janíček,

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne

Zápis. z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne Zápis z Valné hromady Sportovně střeleckého klubu Brniště ze dne 7.1.2017 Přítomno členů: 31, p. Pánek 10,00 hod, Omluveno členů: 11 Nepřítomno členů: 3 Program Valné hromady: 1. Přivítání členů a host

Více

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.2/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 15. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 18:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne

Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 1 Zápis z Ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 5/2018 konaného dne 30. 10. 2018 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné Přítomno: 7 zastupitelů, zasedání zastupitelstva

Více

ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, 412 01 Litoměřice

ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, 412 01 Litoměřice ČRS Místní organizace Litoměřice Velká Mlýnská 2, 412 01 Litoměřice ZÁPIS z jednání výroční volební konference delegátů konané 5. 4. 2014 od 9.00 hod v restauraci LUNA v Litoměřicích Program: 1. zahájení

Více

OO ČSV Olomouc OBĚŽNÍK č. 1/2016

OO ČSV Olomouc OBĚŽNÍK č. 1/2016 OO ČSV Olomouc 13.1.2016 OBĚŽNÍK č. 1/2016 1) Schůze výboru OO ČSV Olomouc Dne 1.2 2016 v 18:00 hod. se uskuteční schůze okresního výboru. Pokud bude mít některý člen základních organizací z okresu Olomouc

Více

Z Á P I S. z členské schůze. Název spolku: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O.

Z Á P I S. z členské schůze. Název spolku: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O. Z Á P I S z členské schůze Název spolku: Název orgánu: Doba zasedání: Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Frýdlant nad Ostravicí (dále jen ČRS MO Frýdlant n. O.) členská schůze 05. března 2017

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014

Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje. zápis ze dne 21.11.2014 Shromáždění delegátů Krajského svazu juda Karlovarského kraje zápis ze dne 21.11.2014 Program: Zahájení Volba řídícího shromáždění Volba mandátové a volební komise Volba zapisovatele a dvou ověřovatelů

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 4. listopadu 2014 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu

1. Zahájení. 2. Složení slibu členů zastupitelstva městského obvodu Z Á P I S z 1. ustavujícího jednání Zastupitelstva městského obvodu Pardubice III, které se konalo dne 24. listopadu 2014 od 17:00 hod ve velkém sále Kulturního domu Dubna. Přítomni: František Brendl,

Více

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne

Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne Zápis z Valné hromady Sportovního klubu Spartak Hulín ze dne 8. 11. 2016 Místo konání: Kulturní klub Města Hulín Doba konání: 8. 11. 2016 Přítomní: členové dle prezenční listiny 1. Zahájení a schválení

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne

Zas. 2/ Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne Z á p i s ze zasedání zastupitelstva města Chýnov konaného dne 26.11.2018 Místo konání: jídelna restaurace Na Radnici Začátek: 19 00 hod. Přítomni: dle prezenční listiny 14 členů Omluveni: Otto Strakatý

Více

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány.

Jaroslav Komosný konstatoval, že zápis ze zasedání číslo 3/2014 byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí, námitky proti zápisu nebyly podány. O b e c K r u m v í ř, Krumvíř č. 184, PSČ 69173 Zápis ze schůze Zastupitelstva obce konané dne 4.11.2014 č. 4/2014 Předsedající starosta Obce Krumvíř Jaroslav Komosný zahájil 4. zasedání Zastupitelstva

Více

Ekonomická a kontrolní činnost. aneb jaké papíry by měla mít každá základní organizace a co s nimi dělat

Ekonomická a kontrolní činnost. aneb jaké papíry by měla mít každá základní organizace a co s nimi dělat Ekonomická a kontrolní činnost aneb jaké papíry by měla mít každá základní organizace a co s nimi dělat 1 Základní doklady Evidence členů, příspěvků, stanovišť a včelstev Registrační / změnový list org.

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř

Obec Nový Ples Nový Ples 28, Jaroměř Obec Nový Ples Nový Ples 28, 551 01 Jaroměř IČO: 00272892 e-mail:novy.ples@cbox.cz 724 180 090 Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nový Ples konaného dne 2. 11. 2018 Začátek jednání: 18:15

Více

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ.

v tomto znění: Zastupitelstvo MČ po projednání jmenuje paní Markétu Köhlerovou zapisovatelem zápisu ZMČ. Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 5.11.2018 od 18.05 hod v budově Obecního domu, Osinalická 1104/13, Praha-Ďáblice Přítomni:Ing. Miloš

Více

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví

Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Zápis z jednání výboru MAS Střední Povltaví Dne 17. 3.. 2014 v 9 00 hodin Kancelář (p. Pavel Hroch) - Kovářov Přítomni: Hroch Pavel, Ing. Čunát Miroslav, Mgr. Kolářová Ludmila, Pavel Souhrada Omluveni:

Více

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 31. října 2018 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.12.2017 Termín: středa 20.12.2017 od 20 hodin, hasičárna Kamenice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva

Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva Připomínky k návrhu Stanov ČSV 2015 důvodová zpráva V časopise Včelařství 1/2015 je uveřejněn návrh Stanov ČSV s tím, že členové ČSV mají právo se k nim vyjádřit. V příloze časopisu č. 12/2013 se v posledním

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od hod. Zápis z 1. ustavujícího zasedání zastupitelstva Města Rovensko pod Troskami, konaného ve středu 5. listopadu 2014 od 19.00 hod. Přítomni: Bc. Jiří Bíma, Ing. Tomáš Bláha, Jiřina Bláhová, Ing. Petr Halama,

Více

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO , tel.: , .:

Městys Dolní Čermná Dolní Čermná 76, IČO ,   tel.: ,  .: Městys Dolní Čermná 561 53 Dolní Čermná 76, IČO 278734, www.dolni-cermna.cz tel.: 465 393 125, e-mail.: mestys@dolni-cermna.cz, USTAVUJÍCÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE (ZM) čj. ÚmDC 898/2018 Počet listů

Více

SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ SVAZ DŮCHODCŮ ČESKÉ REPUBLIKY, o.s. JEDNACÍ ŘÁD I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ 1. Jednací řád stanoví pravidla jednání orgánů a organizací Svazu důchodců České republiky, o.s. (SDČR) v souladu se stanovami schválenými

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

PLÁN PRÁCE RV ČSV, z. s. NA ROK 2018

PLÁN PRÁCE RV ČSV, z. s. NA ROK 2018 PLÁN PRÁCE RV ČSV, z. s. NA ROK 2018 P. č. Akce I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. 1. Zasedání RV ČSV 24-25 25-26 17-18 2. Zasedání ÚKK 6+23 24 16 3. Zasedání PRV ČSV 9 13 13+23 10 9 12

Více

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne

ZÁPIS. ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany. konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 11. 9. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:00 hod a všechny přivítal. Technický bod: Starosta obce konstatoval, že informace

Více

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin

Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Zápis z jednání Valné hromady Svazu závěsného létání ze dne 27.10. 2012 Která se uskutečnila v restauraci Ponorka na Rané od 16 hodin Účast: 39 členů s hlasem volebním Hosté: Jan Brskovský prezident LAA

Více

Zápis č.8/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č.8/2015. ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č.8/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 24. 6. 2015 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 19:00 hodin konec jednání: 20:30 hodin přítomni: p. Vladimír

Více