Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2008 do 1. listopadu 2009

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2008 do 1. listopadu 2009"

Transkript

1 Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2008 do 1. listopadu 2009 Osadní výbor Zimný důl-lazy (dále jen OV) je výborem Zastupitelstva města Orlová a je zřízen dle 120 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích. Vznikl z potřeby především efektivně zprostředkovávat informace mezi občany v lokalitě a MěÚ Orlová, dále také k přímému prosazování a chránění zájmů a potřeb občanů lokality. Výroční zpráva OV za období byla odsouhlasena OV na jeho zasedání dne a bez připomínek schválena Zastupitelstvem města Orlová dne Výroční zpráva za období byla schválena OV na jeho 25. jednání dne Současné složení OV: Předseda: Radim Lapšanský Místopředseda: Mgr. Martin Juřica Členové: Ing. Kateřina Kempná, Roman Weissberger, Ing. Radko Pětros, Eva Ježíšková, Ing. Petr Křístek Na 13. schůzi OV konané byli ve svých funkcích potvrzeni stávající předseda a místopředseda OV. Změny ve složení OV V době projednávání této výroční zprávy OV byla vedena intenzivní jednání o rozšíření OV o čtyři zástupce z řad obyvatel nájemního bydlení ve vlastnictví společnosti RPG RE žijící v lokalitě Zimný důl. Hlavním důvodem rozšíření OV je absence členů OV, kteří bydlí v koloniích v Zimném dole. Problematiku této části lokality tak není možno v rámci OV adekvátně řešit. Zastupitelstvo města Orlová souhlas s členstvím v OV odložilo a následně nepřijalo žádné usnesení. Strana 1 (celkem 7)

2 Schůze OV Schůze OV se konaly ve společenské místnosti domu s pečovatelskou službou Altenheim v Zimném dole. Využívat tyto prostory k práci OV umožňuje dohoda s odborem správy bytů a budov MěÚ Orlová ze dne Od 1. listopadu 2008 do 31. října 2009 se konalo 13 řádných schůzí OV. Členové OV se sešli vždy v počtu usnášeníschopném. Na některé schůze byli rovněž zváni hosté, kteří měli možnost vyjádřit se k projednávaným otázkám (místostarosta Martin Sliwka, zástupce Odboru školství, kultury a sportu MěÚ Orlová Bc. David Pěntka, velitel Městské policie Orlová Rostislav Szczurek, člen ZM Orlová Doc. Ing. Václav Kafka CSc., předseda OV Výhoda Ing. Jiří Bobrek, Petr Handl - ředitel vnějších vztahů RPG Real Estate, Ing. Libor Dluhoš vedoucí odboru ZNHČ Dolu Karviná nebo RNDr. Oldřich Vacek CSc. zpracovatel posudku EIA). 10. března 2009 proběhlo společné jednání OV Zimný důl-lazy a OV Výhoda, jejímž cílem byla výměna zkušeností z činností OV. Zpřístupnění informací o činnosti OV a kontakty na OV Informace o usneseních a činnosti OV jsou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách MěÚ Orlová na adrese: která je od 10/2009 detailně a nepřetržitě statistiky monitorovaná. Ke komunikaci občanů s OV je k dispozici zavedená ová adresa: osadnivyb.zl@seznam.cz. Lze také využívat poštovní adresu: V Zimném dole 859, Orlová K informování občanů slouží také skřínky na autobusových zastávkách Obřadní síň, a Kornas, nově také Lazy-Podlesí, které OV zajistil prostřednictvím Odboru správy úřadu MěÚ Orlová a díky osobní iniciativě. Všichni vedoucí odborů MěÚ Orlová byli informováni o možnosti využití skřínek prostřednictvím OV ke zveřejňování informací týkajících se obyvatel lokalit Zimného dolu a Lazů. Písemnosti OV Písemnosti OV jsou uloženy u zapisovatelky Ing. K. Kempné. Doposud obsahují 151 položek (pozvánky na jednání, zápisy a usnesení z jednání, prezenční listiny ze zasedání, seznam investičních akcí podporovaných OV, kopie materiálů Zastupitelstva města Orlová týkající se OV, kopie písemností MěÚ Orlová týkající se OV a lokalit Zimný důl a Lazy další korespondence úřední povahy (mj. s generálním ředitelem OKD, a. s., Dr. Ing. Klaus- Dieterem Beckem, Ministerstvem životního prostředí ČR atd.), kopie ů, kopie článků Strana 2 (celkem 7)

3 týkající se činnosti OV a problematiky jim projednávané, petice občanů, písemné nebo ové dotazy obyvatel lokality směřované osadnímu výboru, zápisy o ústních dotazech a stížnostech občanů, kopie katastrální mapy lokality s návrhem tras kanalizačních stok atd.) Program činnosti OV a jeho plnění OV schválil na své schůzi 1. listopadu 2007 tyto své hlavní úkoly: 1) odkanalizování městské části Zimný důl a Lazy 2) účinná úprava křižovatky ulic Ostravská, Klášterní a Petra Cingra 3) oprava vodovodního řadu a nová komunikace na ul. k Holotovci 4) oprava chodníků a plotu kolem hřbitova, včetně vybudování adekvátního záchytného parkoviště pro parkování u hřbitovů v Orlové Městě 5) zkvalitnění možností pro třídění komunálního odpadu včetně zajištění častějšího přistavování velkoobjemových kontejnerů v oblasti působnosti OV 6) prosazení účinného monitoringu důlních vlivů a obnovení činnosti Hornické komise města se zástupcem člena OV v této komisi 7) zajištění plánu alternativního způsobu vytápění - koncepce města 8) zachování a údržba hřiště u ZŠ v Zimném dole 9) zajištění prostorů a financí pro společenské akce v působnosti OV Plán činnosti OV byl posléze dále doplněn a konkretizován materiálem Investiční akce v lokalitě podporované OV pro rok 2009 : obnova chodníků v okolí hřbitova zhotovení přiměřeného parkování v dolní části hřbitova (bývalá Klášterní kolonie) hřiště u bývalé ZŠ v Zimném dole, tj. vybavení hřiště dětský koutek, pingpongový stůl, údržba ploch hřiště apod. oprava a vybudování chodníku podél kolonií v Zimném dole s napojením na chodník vedoucí kolem čelní strany hřbitova oprava místní komunikace od točny MHD Kornas směr Havířov-Šumbark oprava místní komunikace od točny MHD Kornas směr Veverka oprava komunikace ul. K Holotovci po dohodě především s SmVaK, a. s. Strana 3 (celkem 7)

4 Dosavadní stav plnění: ad 1) projekt odkanalizování byl přepracován. S ohledem na snížení nákladů stavby byly zrušeny některé větve kanalizačních stok v lokalitách Zimný důl a Lazy. Pokračuje řízení k stavebnímu povolení. S majiteli dotčených nemovitostí proběhla v domě kultury Orlová jednání za účasti zástupce vedení Odboru rozvoje a investic MěÚ Orlová Ing. Szotkowskou a projektanta stavby firmy Tebodin Czech Republic, s. r. o., na kterých majitelé odsouhlašovali příslušná kanalizační odbočení ke svým nemovitostem. ad 2) na úpravu křižovatky ulic Ostravská, Klášterní a Petra Cingra je zpracován projekt, který počítá s instalací semaforů na křižovatce. Předpokládané finanční prostředky na realizaci tohoto projektu, který má vysokou prioritu, byly zařazeny do návrhu rozpočtu města Orlové pro rok Rekonstrukce se oddálila vzhledem k nevyjasněným vlastnickým vztahům k části pozemků nacházejících se v místě předpokládané křižovatky. ad 3) v jednání, vzhledem k plánované výstavbě kanalizace a případně nového vodovodního řadu ad 4) stavba plotu kolem katolické části hřbitova je dokončena. Oprava přilehlého chodníku včetně vybudování záchytného parkoviště u hřbitova bude následovat po dostavbě kanalizační stoky, která má být umístěna v trase chodníku. ad 5) v lokalitách byla pro obyvatele vybudována sběrná hnízda pro separaci odpadu a mimo obvyklého přistavení velkoobjemových kontejnerů bylo umožněno i častější přistavení a vývoz velkoobjemových kontejnerů v lokalitách v působnosti OV. ad 6) o vlivu důlní činnosti je průběžně jednáno s vedením města, zástupci OKD a. s., obvodním Báňským úřadem, zástupci Ministerstva životního prostředí ČR a České inspekce životního prostředí. Nejvýznamnější aktivitou OV bylo připomínkování Strana 4 (celkem 7)

5 dokumentace pro proces zvaný E.I.A. Dolu Karviná závod Lazy. Připomínky byly projednány se zástupci OKD, a. s., zaslány ředitelce Odboru posuzování vlivů na životní prostředí Ministerstva životního prostředí ČR a předloženy zastupitelstvu města. K materiálu E.I.A. vznesl OV tyto připomínky: - zapracování stanoviska označujícího horské otřesy a BTPVR jako významné negativní důlní jevy - doplnění materiálu E.I.A. o způsoby stanovení psychické újmy obyvatel vlivem důlních otřesů - dopracování o ustanovení, že za důlní škodu je považován rovněž neřízený výstup důlních plynů v blízkosti především obytné zástavby - OV vyslovuje rovněž nesouhlas s tvrzením zpracovatelem posudku uváděným v materiálu E.I.A. Dolu Karviná závod Lazy, že dobývání na zakládku zvyšuje nebezpečí vzniku anomálních geomechanických jevů - dořešení ekologické zátěže bývalé koksovny Lazy - zapracování povinnosti těžaře zajistit znalecké posouzení možných negativních vlivů na nemovitosti a psychiku obyvatel v sousedství s DP Dolu Karviná závodu Lazy OV také inicioval vytvoření pracovní skupiny tvořené delegovanými zástupci OV a OKD, a. s. Tato pracovní skupina dohodla: - informování předsedy OV v předstihu o každé připravované BTPVR prováděné v 2. a 9. kře DP závodu Lazy - konzultaci a doplnění seznamu znalců hodnotících důlní škody na majetku občanů vzniklé v souvislosti s důlní činností, který by byl akceptovatelný jak OKD a. s., tak OV Zimný důl-lazy - umístění geoseismické stanice OKD a. s., v lokalitě působnosti OV - kontaktní osobu pro OV zastupující spol. OKD a. s., v projednávání požadavků OV Proběhlo rovněž jednání předsedy OV se znalcem v oboru statika a dynamika staveb na poddolovaném území. V této souvislosti inicioval OV prostřednictvím svého předsedy možnost podání žádostí majitelů nemovitostí v lokalitě o odškodnění Strana 5 (celkem 7)

6 způsobených důlními otřesy. Tato možnost byla občany v lokalitě hojně využita, kdy nárokovaná odškodnění byla ve všech případech důlní společností uspokojena ve prospěch obyvatel. Situace je i nadále průběžně monitorována. Účinnější činnost Hornické komise byla obnovena. Zástupcem OV v HK se stal člen OV Ing. P. Křístek. ad 7) v jednání ad 8) hřiště u bývalé ZŠ v Zimném dole je prozatím v majetku města a způsob jeho dalšího využití zatím není dořešen i přesto, že projekt na jeho rekonstrukci je připraven a jeho konečná podoba byla dokončena cca 2/2009. Tato investiční akce byla OV prosazována k zařazení do rozpočtu města pro rok 2009 a do následujících období bude i nadále podporována. ad 9) OV v uplynulém období sponzoroval jedinou společenskou akci a to oslavu MDD v MŠ v Orlové-Městě na ul. Husova. Nepořádal žádnou společenskou akci pro občany v lokalitě a ani veřejnou schůzi. Jednak nebyly dořešeny majetkové vztahy k bývalé ZŠ a klubovně na hřišti u bývalé základní školy v Zimném dole. Nebylo tak možno zajistit adekvátní zázemí pro případné pořádané společenské akce na hřišti, či veřejnou schůzi v prostorách bývalé ZŠ. Rovněž požadavek na veřejnou schůzi občanů nebyl občany vznesen. Také ze strany Klubu důchodců v Zimném dole v minulosti nebyla naplněna uzavřená dohoda o vzájemné spolupráci. Kromě plnění plánu činnosti se OV zabýval celou řadou dalších problémů v lokalitě z nichž lze jmenovat: - hlídkovou činnost Městské policie Orlová v Zimném dole a Lazích a s tím související stav veřejného pořádku - pokos travního porostu (především v majetku RPG) - monitorování probíhajícího převodu bývalé ZŠ v Zimném dole z vlastnictví města do majetku společnosti Domácí péče SOS, spol. s. r.o. - OV inicioval jednání o zajištění požární bezpečnosti staveb ve zděných koloniích nájemního bydlení spol. RPG RE v Zimném dole Strana 6 (celkem 7)

7 - OV se nad rámec své činnosti také zasadil o ohlášení vznikajících nepovolených skládek na ul. Lazecké, které byly následně vlastníkem pozemku zlikvidovány. Spolupráce se sdělovacími prostředky O činnosti OV vyšly články v regionálním tisku (Karvinský a Havířovský deník, MfDnes) a také v Orlovských novinách. Předseda OV rovněž prezentoval názory OV ve zpravodajství některých televizních stanic. 1. listopadu 2009 Radim Lapšanský předseda OV Zimný důl-lazy Strana 7 (celkem 7)

Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2007 do 1. listopadu 2008

Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2007 do 1. listopadu 2008 Výroční zpráva Osadního výboru Zimný důl-lazy za období od 1. listopadu 2007 do 1. listopadu 2008 Osadní výbor Zimný důl-lazy (dále OV) je výborem Zastupitelstva města Orlová a je zřízen dle 120 zákona

Více

ZÁPIS. Pokračování hornické činnosti OKD, a.s., Dolu Karviná na závodě ČSA v období

ZÁPIS. Pokračování hornické činnosti OKD, a.s., Dolu Karviná na závodě ČSA v období V Praze dne 7. 8. 2015 Č.j.: 55804/ENV/15 ZÁPIS z veřejného projednání dokumentace a posudku podle ustanovení 17 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí a o změně některých souvisejících

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: 10 Členů ZO 1 dle presenční listiny Neomluveni: - Jednání řídí

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 9. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 6. 10. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

Informace o přijatých usneseních. z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016

Informace o přijatých usneseních. z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016 z 10. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. ledna 2016 1) Volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu Zastupitelstvo města Rumburka projednalo a: a) zvolilo návrhovou komisi ve složení:

Více

Výpis z usnesení 34. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. července 2016

Výpis z usnesení 34. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. července 2016 Výpis z usnesení 34. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 19. července 2016 1/ Kontrola usnesení 34/170 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočtové opatření č. 7/16 34/171

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod.

Město Hostivice. ZÁPIS z jednání Rady města Hostivice č. 2/2012 konaného dne od 16,00 hod. do 17,05 hod. * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 22. z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 22 z 22. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 16. 9. 2013 v 19.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy

Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy Příloha č. 1 Programu rozvoje obce Horní Radechová na období 2016 2021 Prioritní osa 1 (PO 1): Infrastruktura a životní prostředí Oblast Opatření Typy aktivit Role obce 1.1. Doprava a komunikace Zlepšení

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č. 4/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky

Zápis č.2/2018 ze zasedání Osadního výboru Hájek - Hajánky Materiál číslo: 36 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Kotouček Ladislav - předseda Osadního výboru Hájek-Hajánky Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu

Více

Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky

Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky 2015-2018 Úvod Městský obvod Pardubice VI leží na západní straně města Pardubic a tvoří ho katastrální území Svítkov, Staré Čívice, Popkovice, Lány

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. USNESENÍ z 50. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. října 2012 v 8 hodin v zasedací místnost, Masarykovo nám. 1 UR01/50/2012 Schválení programu 50. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu

12/1.2 Zpráva o ověření zápisu U s n e s e n í ze 12. zasedání Zastupitelstva ve Frýdlantě nad Ostravicí konané dne 20. 09. 2012 v 15,00 hodin v zasedací místnosti budovy č.p. 139 1. Organizační záležitosti 12/1.1 Program 12. zasedání

Více

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013

ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 ze 106. schůze Rady města Rumburk, konané dne 7. března 2013 1. Schválení programu Usnesení č. 1639/2013 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 106. schůze rady města. 2. Kontrola

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva města Kojetín, konaného dne 31.ledna 2006 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo

Více

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 5 ze zasedání ZM ze dne 31. 5. 2017, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 19. 6. 2017 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Zápis č. 4/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 4/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 4/2012 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 29. 3. 2012 v 19.00 na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Aron Jiří, Hanuš Libor,

Více

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne

Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne Z Á P I S č. 6/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 14. 6. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:35 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína

Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj obce Šenov u Nového Jičína Zápis z 1. jednání Komise pro rozvoj Šenov u Nového Jičína Dne: 14.1.2015 od 16:00 Místo: Obecní úřad Účast: Ing. Frömel, p.horák, Mgr. Kovář, p., Ing. Pozvaní hosté: starosta JUDr. Třetina, stavební úsek

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne : 31.1. 2008 Bod pořadu jednání: Věc: Majetkoprávní operace - Odbor rozvojových projektů: Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar

Více

1. schvaluje správnost zápisu z 16. zasedání Zastupitelstva města Uničova s připomínkou pana Zdeňka Beňo.

1. schvaluje správnost zápisu z 16. zasedání Zastupitelstva města Uničova s připomínkou pana Zdeňka Beňo. USNESENÍ ze 17. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 24. června 2013 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení na Moravském náměstí v Uničově UZ01/17/2013 Schválení

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě

Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne v kulturním domě Zápis z veřejné schůze Zastupitelstva města Dolní Kounice konané dne 3.12.2018 v kulturním domě Přítomni: Přítomni: Mgr. Dagmar Burešová, MUDr. Petr Fila, Ing. Radka Formánková, Bc. Martin Frei, Ing. Roman

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 16/2015

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 16/2015 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 16/2015 Ze schůze Rady města Toužim č. 16 konané dne 31. srpna 2015 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze 2. Projednání záměru na nájem pozemku 3. Projednání

Více

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení z mimořádného zasedání zastupitelstva konaného dne 17. 1. 2018 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne

Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne Zápis č. 12/2019 z jednání Rady městyse Komárov konaného dne 8.4.2019 Přítomni: Jaroslav Klekner, Radim Šíma, Bc. Jaroslav Baumann, Bc. Ondřej Holman, Radovan Lisý Host RM: Ing. Dobrý Program: 1. Host

Více

Zápis z jednání osadního výboru Janová a Přemyšov č. 7 ze dne

Zápis z jednání osadního výboru Janová a Přemyšov č. 7 ze dne Zápis z jednání osadního výboru Janová a Přemyšov č. 7 ze dne 10.11.2011 Místo konání: Janová hasičárna Účastníci jednání: Jarmila Klevetová, Martin Koloděj, Eduard Szwajnoch, Martina Šoustalová, Vladimir

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 18. 5. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Brázda, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Ing. Hana

Více

Osadní výbor Hájek Hajánky

Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky Osadní výbor Hájek Hajánky (dále jen OV ) Zápis č. Přítomni: Hosté: 11/2015 ze dne 20.12.2015 v areálu kulturního domu v Hajánkách L. Kotouček, P. Pospíšilová, M. Nejez, V. Pospíšil,

Více

Zápis z 16. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV)

Zápis z 16. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV) Zápis z 16. jednání Hospodářského výboru Zastupitelstva města Přerova (dále jen HOSPV) konaného dne 25.5.2016 v zasedací místnosti Rady města od 16:30 hodin do 18:45 hodin Přítomni: Ing. Vrána Petr Bc.

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne od 16,10 hod. do 22,15 hod.

MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne od 16,10 hod. do 22,15 hod. MĚSTO HOSTIVICE Zápis z jednání Rady města Hostivice č. 13/2019 konaného dne 27.5.2019 od 16,10 hod. do 22,15 hod. čj.: 10337/19/Sekr Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení

ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne Zahájení ZÁPIS z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova č.&'2018 dne 19. 6. 2018 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:44 hod v krizové místnosti radnice. Přítomno: S členů,

Více

28. schůze RM Rychvald

28. schůze RM Rychvald Usnesení z 28. schůze Rady města Rychvald, dne 05. 10. 2015 Kontrola usnesení 28/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 28/2. Rada města 1. Zápis ze 7. schůzky KPOZ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2017 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2017 ze dne 7.7. 2017 Místo konání: Obec Písečné knihovna, Písečné 25 Doba konání: pátek 7.7. 2017, 16.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů

Více

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.)

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

Usnesení ze 4. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 4. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení ze 4. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 4. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení ze 4. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 4. 2. 2015 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 4.1. Návrh rozpočtu MČ Praha Zličín na rok 2015, návrh investičních akcí

Více

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, PaedDr. Štoček, Bc. Omastová, Hruška, Navrátil, Fišera

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, PaedDr. Štoček, Bc. Omastová, Hruška, Navrátil, Fišera z 79. schůze Rady města Nový Bydžov konané dne 14. 11. 2005 od 15:30 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu ----------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, PaedDr. Štoček, Bc. Omastová, Hruška, Navrátil,

Více

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 2. 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 2 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 15. 12. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program (v konečné projednávané podobě): 1) Technický bod schválení

Více

Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích

Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích Osadní výbor Semice 08.09.2015 Z Á P I S č. 07/2015 z jednání, které se konalo dne 8.9.2015 od 19:00 hodin v zasedací místnosti osadního výboru v budově staré školy v Semicích Přítomni Milan Smola, Olga

Více

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově

USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově USNESENÍ z 39. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice v Uničově UR01/39/2016 Schválení programu 39. schůze Rady města Uničova program 39.

Více

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018

Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Přítomní členové OV: Omluvení členové OV: 0 Hosté: 0 Zápis č. 1 z jednání Osadního výboru v Hájově dne 19. listopadu 2018 Sýkora Ondřej, Kocourek Pavel, Šrámek Jaroslav, Böhm Petr, Böhm Martin, Opěla Ondřej,

Více

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m².

B. Zastupitelstvo neschvaluje: 1. Záměr prodeje části pozemku parc. č. 18/14 v k.ú. Velmovice o výměře 196m². U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 27. 5. 2019 Starostka určuje zapisovatelem zápisu pana Ondřeje Jaroše. A. Zastupitelstvo schvaluje: 1. Zapisovatele usnesení Jana Pistulku.

Více

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 34 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 4.12.2017 Přítomni: Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Omluven: Antonín Merhaut Host RM: p. Kubovčiak starosta obce Osek

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 24. 9. 2012 Usnesení č. 1.: 1. Schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele 3. Podání

Více

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek.

Zápis. Václav Nový, Antonín Kadlec, Jana Zemanová, Lukáš Kohl, Miroslava Burešová, Karel Trnobranský, Magda Kindlová, Martin Ježek. 1 Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 31. 3. 2010 od 17.30 hod. v Kulturním středisku Buštěhrad č. 5/2010 Přítomni: Omluveni: Za MěÚ: Václav Nový, Antonín Kadlec,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I.

USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě. I. USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Staré Město, konaného dne 26.06.2019 v zasedací místnosti radnice ve Starém Městě Zastupitelstvo města Staré Město I. vzalo na vědomí K bodu 2) zprávu o činnosti

Více

Usnesení rady města z 5. zasedání

Usnesení rady města z 5. zasedání Město Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice IČO: 00264521, DIČ: CZ00264521 Telefon: 416594301, e-mail: podatelna@mesto-trebenice.cz Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, Ostrava. Závěr zjišťovacího řízení záměru KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor životního prostředí a zemědělství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01ZOZIM* Váš dopis zn.: Ze dne: Čj: MSK 96133/2018 Sp. zn.: ŽPZ/20303/2018/Huj 208.3 V10 Vyřizuje:

Více

PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY

PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY PROGRAM OBNOVY VENKOVA OBEC PLAVY okres Jablonec nad Nisou kraj Liberecký období : 2008 2012 Program obnovy venkova byl schválen usnesením Zastupitelstva Obce Plavy č. 22/1/08 ze dne 12.3.2008 I. ÚČEL

Více

Rozvojová strategie obce Písečná

Rozvojová strategie obce Písečná Rozvojová strategie obce Písečná VIZE Obec Písečná bude v roce 2020 kvalitním místem pro život občanů s pestrým kulturně-společenským děním, čistým životním prostředím a rozvinutou infrastrukturou. GLOBÁLNÍ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 20.01.2016 Termín: středa 20.01.2016 od 20 hodin, OÚ Nedrahovice Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení

Více

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65. Přemístění odbavení cestujících do nového Terminálu Jana Kašpara

MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65. Přemístění odbavení cestujících do nového Terminálu Jana Kašpara MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ 100 10 PRAHA 10 VRŠOVICE, Vršovická 65 ZÁPIS V Praze dne 18. 7. 2013 Č.j.: 50281/ENV/13 z veřejného projednání posudku a současně dokumentace podle ustanovení 17 zákona

Více

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin.

Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne v hodin. Obec Cidlina Zastupitelstvo obce Cidlina Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Cidlina, konaného dne 11.12.2017 v 18.00 hodin. Zasedání ZOC č. 24/2017 Dne 11.12.2017 se v 18.00 hod konalo v budově obecního

Více

Usnesení ze 42. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 1. 8. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení ze 42. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 1. 8. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení ze 42. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 1. 8. 2012 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu : 1. Rodinný dům na pozemku parc. č. 135/6 k.ú. Zličín, ul. Tylovická

Více

Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky

Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky Program rozvoje Městského obvodu Pardubice VI na roky 2019-2022 Program rozvoje formuluje obecné zásady rozvoje území obvodu a navrhuje konkrétní opatření k jeho rozvoji v daných oblastech. Komise pro

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne

Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne Zápis č. 25 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 25.9.2017 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Jan Křikava Program: 1. Úkoly pro radu městyse uložené zastupitelstvem

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015

Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 Usnesení přijatá na 19. schůzi Rady obce Doubrava, konané dne 12. 10. 2015 223/19/15 Rada obce Doubrava program 19. schůze Rady obce Doubrava konané dne 12. 10. 2015 1. Zahájení a procení záležitosti 2.

Více

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 16/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 24.10.2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce

Příloha k usnesení. ze 49. zasedání rady obce konané dne v 17. hodin v kanceláři starosty obce 49/02/2018- RO-U Příloha k usnesení ze 49. zasedání rady obce konané dne 5. 2. 2018 v 17. hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: Bc. Pavel Mana, Ing. Martin Solanský, Ing. Petr Bohušík, Ing. Pavla Novosadová

Více

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne

P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne P o z v á n k a n a j e d n á n í r a d y č. 22. dne 2.11.2009 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Vyhodnocení jednání ZO 4. Příprava Rozpočtu na r. 2010 a Rozpočtového výhledu na r. 2011-2013

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

Zastupitelstvo města Chropyně

Zastupitelstvo města Chropyně Zastupitelstvo města Chropyně Datum jednání: 13.12.2018 Číslo jednání: 2 1040-ZM2018 Plán práce Kontrolního výboru Zastupitelstva města Chropyně na rok 2019 a zpráva o činnosti výboru za uplynulé období

Více

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin

Zápis č a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zápis č. 02-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 28. ledna 2019 od 19,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Obec Roudné. Roudenská 120, Ceské Budějovice ZÁPIS

Obec Roudné. Roudenská 120, Ceské Budějovice ZÁPIS Obec Roudné v Roudenská 120, 370 07 Ceské Budějovice ZÁPIS Z 13. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTV A OBCE ROUDNÉ, konaného dne 21. 04. 2016 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Roudně, okr. České Budějovice. 1.

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 1. srpna 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 25. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 25 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. prosince 2009 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: dle prezenční listiny Program zasedání: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města

Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Zápis z jednání Komise pro realizaci majetku města Datum: 11.01.2017 Účast: členové KRMM dle prezenční listiny - komise je usnášeníschopná (přítomno 6 členů ze 7 členů) Omluveni: Ing. Jiří Hacaperka Nepřítomen:

Více

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS z 18. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 12. 2016 v 18:00hod. Přítomni : Ing. Jiří Balík, Bc. Petr

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í. č. 188 ze dne č.j.: 153/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 188 ze dne 22.03.2016 Prodej pozemku parc. č. 2183/172 v k.ú. Žižkov, zastavěného stavbou technického vybavení bez čp/č.ev.,

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 1. zasedání zastupitelstva města dne: 16.12. 2010 Bod pořadu jednání: Věc: OC FORUM výmaz věcného předkupního práva Zpracoval: odbor, oddělení: Dagmar Salomonová

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2016

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2016 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 22. února 2016 Přítomni: Ivana Vlková, Kateřina Pudivítrová, Jana Marešová, Michaela Jůzková, Josef Novák Vladimír Šíma, Josef Lácha

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne

Zápis č. 1/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne Materiál číslo: 32 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA HODNOTÍCÍ ZPRÁVA PROGRAMU ROZVOJE OBCE HOŠTKA NA OBDOBÍ LET 1.1.2016-31.12.2016 Zpracovatel: Mgr. Radovan Rieger Schválení: RM č. 66/2017, usnesení 6.1 Představení Programu rozvoje obce Program rozvoje

Více

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV

Zápis. Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice IV Zápis ze 15. jednání Rady MO Pardubice IV, které se konalo v pondělí dne 16. 9. 2015 v 16. 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni:

Více

Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin

Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin Obec Doubek Zastupitelstvo obce Doubek Zápis č. 17 ze zasedání Zastupitelstva obce Doubek, konaného dne 11.12.2013, od 18:00 hodin Přítomni: Pospíšil, Čížková, Čadil, Glaser, Lacina, Winzberger Určení

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro.

Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne , od hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Zápis č. 3 ze zasedání ZM ze dne 25. 4. 2018, od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro. Příští zasedání se bude konat 30. 5. 2018 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní

Více

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017

Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 Schválená usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Polná konaného dne 12. června 2017 ZM-387/24/2017 Zastupitelstvo města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m z a s e d á n í v tomto znění: 1. Kontrola

Více

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 18/2017. z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 18/2017 z 18. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 9. října 2017 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Ing. Leo Doseděl, Anna Hanáková, Petr Krejčí, František Novák, Marta

Více

Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka. Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková

Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka. Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková 13 členů obvodního zastupitelstva Šárka Lyčková - tajemnice ÚMOb Martinov Dagmar Lapešová, DiS. - finanční úsek ÚMOb Martinov Rostislav Musálek Zdeněk Kudělka Vlasta Závodská Ing. Lenka Křížková Šárka

Více

Vnitřní předpis města Dvůr Králové nad Labem č. 10/2014. Zásady a postup při prodeji a směně pozemků v majetku města Dvůr Králové nad Labem

Vnitřní předpis města Dvůr Králové nad Labem č. 10/2014. Zásady a postup při prodeji a směně pozemků v majetku města Dvůr Králové nad Labem Vnitřní předpis města Dvůr Králové nad Labem č. 10/2014 Zásady a postup při prodeji a směně pozemků v majetku města Dvůr Králové nad Labem Článek 1 Úvodní ustanovení 1.1. Cílem tohoto vnitřního předpisu

Více