Apollo TM Defektoskop

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Apollo TM Defektoskop"

Transkript

1 Apollo TM Defektoskop tel.: Jedná se o multi-kanálový/ multi-frekvenční kontrolní systém na bázi vířivých proudů, pro aplikace vyžadující více frekvencí nebo multifunkční cívky. Systém Apollo TM je zaměřen na kontrolu potrubí pro přepravu ropy a zemního plynu v energetice. Používá se i u výměníků, které vyžadují pravidelné kontroly, s použitím pro rafinerie, hnojiva, nebo farmaceutické továrny a kontrolu výměníků tepla. Systém Apollo TM je moderní testovací systém, který zahrnuje komplexní hardware a software pro zmíněné kontroly.

2 Výhody: Jednoduché rozhraní systému Windows Uživatelská definice pracovní plochy Automatická kalibrace signálu Uživatelem definované tabulky Podpora automatické lokalizace potrubí Odvolání chybné funkce Multifunkční kapacita kontrolní sondy Podporuje průmyslové standardní sondy Aplikace: Systém Apollo TM je nedílnou součástí kompletního řešení kontroly potrubí. Ve spojení s vnitřním průměrem potrubí (ID) a kontrolní sondou na bázi vířivých proudů, splňuje všechny přísné požadavky na kontrolu, pro kontrolu tepelných výměníků a podobných komponent, v rafinériích a průmyslových zařízení. Strana 2 (celkem 12)

3 Sondy pro vířivé proudy (ID) vnitřní průměry pro trubky Vnitřní průměr (ID) EC Sondy se používají ke kontrole železných a neželezných potrubí a u tepelných výměníků a kondenzátorů. Sondy jsou známé v průmyslu jako (Balance of Plant - BOP) - což znamená, inspekce potrubí, a komponentů s výjimkou parních generátorů (steam generators - SG) v jaderných elektrárnách. K dispozici je několik řad identifikačních sond: EC sondy ke kontrole neželezných trubek a jsou společné na sekundární straně elektráren. RFT sondy pro kontrolu železných materiálů, které jsou běžně v rafineriích a chemických rafinériích, pro ropu a zemní plyn a fosilní elektrárny. AC sondy se používají pro velké komerční systémy HVAC ve školách, hotelech a velkých kancelářských budovách. Literatura o výrobku - Multi-stránkový stručný přehled Systému Apollo TM a ID sond se specifikací. Brožura se používá jako úvod do nabídek. FAQ - seznam často kladených otázek o Systému Apollo TM. Technická specifikace: Napájení Napájení: Frekvence: 100 až 240 VAC 50 až 60 Hz (samo spínací) Velikost a hmotnost Rozměry: 300 mm x 290 mm x 249 mm (11.8 x 11.4 x W x H x D) Hmotnost: 8.7 kg Provozní prostředí Provozní teplota: 5 C až 40 C (41 ºF až 104 ºF) Skladovací teplota: -20 C až 70 C (-4 F až 158º F) Relativní vlhkost: 90%, bez kondenzace Strana 3 (celkem 12)

4 Počítačové rozhraní Ethernet: Rychlost 10/100Mbps Enkodér Number: 6 výstupů (A, B, C) LEVEL: LVTTL Typ: Inkrementální s A & B signály Digitální vstupy: Number - 8 Level - LVTTL Režim - Vstup bit, Přístupný ACQ, Trigger Šířka - Programovatelná Digitální výstupy: Number - 8 Level - LVTTL Režim - Výstup Bit, alarm, ACQ, Trigger, Time-Slot Šířka - programovatelná Analogové vstupy: Number - 2 Rozsah: + / - 15V Šířka pásma - 20 khz Analogové výstupy Number - 2 Rozsah: + / - 10V Šířka pásma - 20 khz Inspekce vířivými proudy: Počet vstupů: 8 Kanály: Až 256; rozšiřitelné až na 1024 kanálů Počet frekvencí: 32 Frekvenční rozsah: 1 Hz až 10 MHz Generátory: 2 Výkon generátoru: (2) přímé výstupy a (16) 100 Ohmů výstupy Generátor - vstřikovací režim: Multiplex a simultánní Pohon napětí: 0-24 V špička (peak to peak) Gain: Ruční a automatický Gain rozsah: 0 až 40 db Vzorkovací frekvence: vzorků / sec Strana 4 (celkem 12)

5 Field inspection: Počet vstupů: 8 Kanály: 8 simultánních Počet frekvencí: 4 Kontrola vířivými proudy - Array inspekce Počet vstupů: 8 Kanály: Až 256; rozšiřitelné až na 1024 kanálů Počet frekvencí: 32 Frekvenční rozsah: 1 Hz až 10 MHz Generátory: 2 Výkon generátoru: (2) přímé výstupy a (16) 100 Ohmů výstupy Generátor vstřikovací režim: Multiplex a simultánní Pohon napětí: 0-24 V špička (peak to peak) Gain: Ruční a automatický Gain rozsah: 0 až 40 db Vzorkovací frekvence: vzorků / sec Sonda vyvážení: Elektronické vyvažování sondy (hardware null) Multiplexer: Kompatibilní pro externí multiplexer Inspekční sondy pro potrubí a výrobu elektrické energie, Oil & Gas, a HVAC: Sondy GE Sensing & Inspection Technologies jsou navrženy tak, aby splňovaly nejpřísnější kontrolní potřeby. Pro kontrolu elektráren, Oil & Gas, a klimatizační techniky u neželezných a železných trubek. GE IT je speciální výrobce, a zákazníkům poskytuje vysoce kvalitní a nákladově efektivní sondy pro jejich kontroly. Vlastnosti a výhody sondy ID pro potrubí jsou vyrobeny s vysokým výkonem z odolných materiálů proti oděru, mají vysokou odolnost a dlouhou životnost. Vlastní dlouhou životností přispívají ke zvýšení životnosti, zlepšení trvanlivost a snadné kontrole. Strana 5 (celkem 12)

6 SONDY Sondy pro vzdálené pole (RFT): pro železné trubky. Určeno pro kontrolu železných trubek v Oil & Gas a v petrochemickém průmyslu. Všechny sondy mají obal z nerezové oceli Snímání od průměru palce (7.92 mm) až palce (19.1 mm). Sondy jsou k dispozici se standardními póly, délka hřídele (19,8 m). Sondy jsou dodávány s třemi a šesti-piny Amphenol konektory. Sondy pro neželezné trubky Balance-of-Plant : Určeno pro kontrolu neželezných trubek aplikace v Oil & Gas and Power Generation průmyslu. Snímací od průměru palce do 1.5 palce (9.65 mm do 38.1 mm) v krocích palce (0.254 mm) Malé průměry sondy a také průměry; od palce (6.86 mm), palce (9.40 mm), sondy na 0.25 palce póly hřídele dlouhé 50 stop. Sondy jsou k dispozici se standardními póly hřídele délky: 65 stop, 80 stop, 100 stop a 120 stop (19.8 m, 24 m, 30,5 m & 36.5 m). Strana 6 (celkem 12)

7 Sondy pro klimatizační potrubí: Určeno pro kontrolu neželezných trubek v průmyslových a jednotek HVAC. Všechny sondy jsou uzavřeny v nerez ocelovém pouzdru. Cross design cívky pro detekci všesměrových vad. Snímací rozměry: palce (10.4 mm) palce (20.32 mm) Sondy jsou k dispozici se standardními póly -délka hřídele 35 stop (10.7 m). Sondy mají standardně 4-pinový Amphenol konektor. Příklad kontroly ET: Tepelné problémy s trubkami výměníků mohou způsobit výpadky a dopad na životní prostředí. Poškození se může objevit náhle (trubky-titan) ET je přednostní metoda pro trubky a kontrolu pro neželezné slitiny Strana 7 (celkem 12)

8 Flexibilní a snadno použitelný Software pro inspekci: Flexibilní a snadno použitelný Software Systému Apollo TM na bázi vířivých proudů, umožňuje operátorovi zcela řídit kontrolu z výkresu a diagramu potrubí. Umožňuje inspekci přes sběr dat, analýzu a podávání zpráv. Vše jednou, snadno použitelnou aplikací integrovaného softwaru. TubeSheet Editor Kontrola začíná generováním diagramu potrubí a splňuje požadavky zkušebního plánu. Nabídka aplikace nabízí inspekci přes nastavení z mapy. TubeSheet Editor vyhovuje pro jednoduché a složité provedení výměníku tepla, včetně variabilní rozteče trubek a jejich konfigurace. Strana 8 (celkem 12)

9 Komplexní Tube mapa Pořízení softwaru Acquisition Software Apollo Acquisition Software umožňuje sběr a trvalé ukládání dat na bázi vířivými proudy a RFT data. Zaznamenaná data, jsou snadno dostupné pro analýzu, vytváření kontrolních zpráv a archivace záznamů. Také je možné současné zobrazení uživatelsky definovaných kanálů a konfigurace sond. Zobrazení prezentace nulování (null), rozpětí a rotace jsou funkce ovládané pomocí myši počítače. Automaticky uživatelsky definovaný systém umožňuje kalibraci pro rychlé nastavení doby a dává více času na provádění inspekcí. Apollo Akvizice Software s uživatelsky definovaným zkušebním zobrazením Strana 9 (celkem 12)

10 Snadno použitelná konfigurace zobrazení umožňuje uživateli vybrat pracovní režim testeru: multiplexní nebo simultánní, vkládání a počet frekvencí, stejně jako rozsah vzorkovacích frekvencí. Apollo Acquisition Control Software s plánem inspekce Software pro analýzu a dokumentaci Apollo nabízí výkonný software kombinující pokročilou a aktuální analýzu dat a schopnost dokumentace schopnosti pro uživatele s Windows rozhraním. Tento software má snadné zobrazení obrazu. Indikace lze měřit přímo uživatelem ve vztahu k jakékoli definované tabulce nebo struktuře. Volba umožňuje systém pro identifikaci strukturovat automaticky. Zpracování signálu Apollo má pružné funkce umožňující zpracování signálu a vytvořit uživateli četné dvoukanálové diferenciální nebo absolutní směsi, pro zvýšení spolehlivosti detekce a indikací nacházejících se blízko struktur. Některé možnosti filtrování jsou také k dispozici. Veškeré informace v Lissajous žebříčku s aktualizací se zobrazí automaticky. Strana 10 (celkem 12)

11 Apollo Analýza s Multiple ABS a DIFF datovými kanály Indikační Tabulka Apollo Software má uživatelsky vymezené indikacích tabulky. Uživatel definuje název označení, spojené tři v písmenný kód pro každou indikaci, která údaje může vyžadovat pro sekundární hodnocení, stejně jako tyto údaje pouze v případě informace (tři písmenné kódy jsou povinné). Kalibrace Kalibrace a inspekce může být provedena pomocí manuálu a auto-kalibračního routeru. Automatická kalibrace umožňuje uživateli vyplnění a uložení informace o kalibraci na několik dílů, a pak kopírovat tyto informace k jiným testerům. Auto kalibrace je také schopna vytvářet směsi, duplikovat kanály, kalibrace a křivky a rozpětí, rotace a nastavení napětí pro všechny kanály, potřebné pro konkrétní zkoušku. Obrazovka zobrazení kalibrace Apollo Software Editor zpráv Apollo má editor zpráva, který nabízí několik užitečných funkcí. Všechny odkazy na potrubí v současné době v analýze, jsou zobrazena v okně zpráv. Strana 11 (celkem 12)

12 Příspěvky mohou být upraveny pro dokončení analýzy trubky. Zprávy generujeme jednoduchým stisknutím tlačítka. Závěrečná zpráva obsahuje řadu uživatelsky definovatelných možnosti pro zobrazení trubky, nebo kontrolních informací. Obě aktuální trubice a závěrečné zprávy obsahují Recall Flaw vady, hlášení umožňuje odvolání na údaje a lze vybrat a ukázat měření, přesné umístění ke zveřejnění inspekčního rozhodnutí. Apollo Analýza s ABS a DIFF datového kanálu / Report zákazníkovi Strana 12 (celkem 12)

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů Phasec 3 tel.: 222500101-105 - detektor z řady defektoskopů V Phasec 3 Series je defektoskop na bázi vířivých proudů a byl navržen k detekci chyby železných a neželezných kovů a je vhodný pro téměř všechny

Více

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA

Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA Příloha č. 3 TECHNICKÉ PARAMETRY PRO DODÁVKU TECHNOLOGIE: UNIVERZÁLNÍ MĚŘICÍ ÚSTŘEDNA 1. Technická specifikace Možnost napájení ze sítě nebo akumulátoru s UPS funkcí - alespoň 2 hodiny provozu z akumulátorů

Více

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.

HHVB82. Uživatelský manuál. Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti. tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar. HHVB82 Uživatelský manuál Měřič vibrací, zrychlení a rychlosti tel: 596 311 899 fax: 596 311 114 web: www.jakar.cz e-mail: kontakt@jakar.cz 1 OBSAH Str. 1. Vlastnosti. 3 2. Specifikace 3 3. Popis čelního

Více

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu.

Vysokorychlostní 7000 Hz vzorkovací frekvence přesně vystihuje špičkové hodnoty točivého momentu. Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj momentových nástrojů MTT02-50E Obj. číslo: 106001893 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 570,0 Ncm (50,0 lbin). Rozlišení 0,5 Ncm (0,02

Více

SonoMeter 31 Měřiče tepla

SonoMeter 31 Měřiče tepla SonoMeter 31 Měřiče tepla Popis Danfoss SonoMeter 31 je řada ultrazvukových, kompaktních měřičů tepla určených k měření spotřeby energie při vytápění a chlazení pro účely fakturace. Tyto měřiče jsou určeny

Více

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy

BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy BCPM: Systém pro měření a monitorování napájení datových technologií (PDU) Katalogové listy Funkce a vlastnosti Ideální řešení pro manažery, techniky a provozní vedoucí datových center, kteří odpovídají

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Externí 12V / 200 ma (adaptér v příslušenství)

Externí 12V / 200 ma (adaptér v příslušenství) ORCA 2800 DVOUKANÁLOVÝ A/D PŘEVODNÍK Orca 2800 je externí precizní dvoukanálový 24bit A/D převodník s dvěma analogovými a čtyřmi digitálními vstupy, čtyřmi číslicovými výstupy a jedním pomocným D/A převodníkem.

Více

Ultrazvukový defektoskop MFD800C

Ultrazvukový defektoskop MFD800C Ultrazvukový defektoskop MFD800C 1 Úvod MFD800C je moderní digitální ultrazvukový defektoskop s vícebarevným LCD displejem a množství nových vlastností, aby splňoval náročné požadavky kontroly kvality.

Více

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně).

Výměnné snímače síly a točivého momentu s technologií Plug & TestTM (prodávají se samostatně). Katalogový list www.abetec.cz Indikátor síly a momentu M3IE, bez senzoru Obj. číslo: 106002051 Výrobce: Mark-10 Corporation Anotace Profesionální digitální ukazatel síly / točivého momentu. Navržený pro

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1-

HHTQ88. Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- HHTQ88 Měřič kroutícího momentu Příručka pro uživatele -1- OBSAH 1. VLASTNOSTI 3 2. SPECIFIKACE. 3 2 1 Obecná specifikace 3 2 2 Displej jednotky / max. rozsah / rozlišení 5 3. POPIS ČELNÍHO PANELU. 5 3

Více

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš

Síťový adaptér nebo akumulátor. Je zobrazen indikátor nízkého napětí baterie v několika krocích. V případě příliš Katalogový list www.abetec.cz Zkušební přístroj síly M2-200E Obj. číslo: 106002048 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Kapacita přístroje 1000,0 N (200,0 lbf). Rozlišení 1,0 N (0,2 lbf). Vysoký vzorkovací

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Frekvenční měniče a servomotory Frekvenční měnič D2

Frekvenční měniče a servomotory Frekvenční měnič D2 intelligence IN MOTION 1.6 Plně digitální frekvenční měniče HIWIN D2 s vektorovým řízením jsou speciálně navrženy pro použití se servomotory HIWIN. Pro různé druhy použití jsou k dispozici různá provedení

Více

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně).

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Testovací zařízení tahu vodičů WT3-201ME Obj. číslo: 106001934 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Motorizované testovací zařízení určené ke zjišťování

Více

Výhody/Použití. Varianty. prostředí. Flexibilní vícekomponentní měřící. Třída přesnosti 0,0025. Měřící zesilovač. Ovládání dotykovou obrazovkou

Výhody/Použití. Varianty. prostředí. Flexibilní vícekomponentní měřící. Třída přesnosti 0,0025. Měřící zesilovač. Ovládání dotykovou obrazovkou Datový list Měřící zesilovač MCMpro Výhody/Použití Flexibilní vícekomponentní měřící zesilovač Třída přesnosti 0,0025 Konfigurovatelný uživatelský software Ovládání dotykovou obrazovkou Konfigurovatelné

Více

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management Katalog výrobků Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management MicroCorr Digital DX Digitální radiový přenos Digitální senzor MicroCALL+ DigiCALL MicroCorr 7 SoundSens "i" Analogový senzor

Více

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 FLOWSIC200 / FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Tento produkt nespadá podle článku 2 (4) do oblasti

Více

NTIS-VP1/1: Laboratorní napájecí zdroj programovatelný

NTIS-VP1/1: Laboratorní napájecí zdroj programovatelný NTIS-VP1/1: Laboratorní napájecí zdroj programovatelný stejnosměrný zdroj s regulací výstupního napětí a proudu s programovatelnými funkcemi 3 nezávislé výstupní kanály výstupní rozsah napětí u všech kanálů:

Více

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC200 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC200 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem

LEVEL INSTRUMENTS. Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem LEVEL INSTRUMENTS EE23 Multifunkční snímač vlhkosti a teploty s volitelným alarmovým výstupem Snímač EE23 je jednoduchý multifunkční přístroj, jenž vyniká vysokou přesností, jednoduchou instalací a údržbou.

Více

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500

Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Multifunkční dataloger s displejem EMD-1500 Pro zobrazení, záznam a vyhodnocení fyzikálních veličin (výška hladiny, teplota, průtok apod.) 3,5'' TFT dotykový displej, české menu Libovolné kombinace vstupních

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ

On-line datový list GM960 PROCESNÍ ŘEŠENÍ On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

T-DIDACTIC. Motorová skupina Funkční generátor Modul Simatic S7-200 Modul Simatic S7-300 Třífázová soustava

T-DIDACTIC. Motorová skupina Funkční generátor Modul Simatic S7-200 Modul Simatic S7-300 Třífázová soustava Popis produktu Systém T-DIDACTIC představuje vysoce sofistikovaný systém pro výuku elektroniky, automatizace, číslicové a měřící techniky, popř. dalších elektrotechnických oborů na středních a vysokých

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Displej 1999 čít., 200 A ACA/DCA, 600 V ACV/DCV, True RMS, Ohm, Vodivost, Data Hold VIDLICOVÝ PROUDOVÝ MULTIMETR. Model : FT-9950

Displej 1999 čít., 200 A ACA/DCA, 600 V ACV/DCV, True RMS, Ohm, Vodivost, Data Hold VIDLICOVÝ PROUDOVÝ MULTIMETR. Model : FT-9950 Displej 1999 čít., 200 A ACA/DCA, 600 V ACV/DCV, True RMS, Ohm, Vodivost, Data Hold VIDLICOVÝ PROUDOVÝ MULTIMETR Model : FT-9950 Symboly Upozornění : * Nebezpečí úrazu elektrickým proudem! Výstraha : *

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

Genius 4x Čtyřosý pozicionér pro frézovací, vrtací a vyvrtávací stroje

Genius 4x Čtyřosý pozicionér pro frézovací, vrtací a vyvrtávací stroje Genius 4x Čtyřosý pozicionér pro frézovací, vrtací a vyvrtávací stroje K vykonávání automatických cyklů na stroji nemůsí být nutné instalovat komplexní a tudíž drahý CNC systém. Někdy je možno dosáhnout

Více

Uživatelský manuál Revize 010621RS

Uživatelský manuál Revize 010621RS Analyzátor vibrací Adash 4900 Uživatelský manuál Revize 010621RS Email: a4900@adash.cz 2 Obsah: Před prvním zapnutím... 4 Úvod... 5 Popis přístroje... 6 Popis čelního panelu... 7 Použití přístroje... 8

Více

DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20

DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20 DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20 Instrukční manuál Edice 03/2004 servotechnika Bezpečnostní instrukce Před provedením instalace si přečtěte tuto dokumentaci. Nesprávné zacházení se servozesilovačem

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Dodatek k manuálu. Analyzátor vibrací Adash 4102/A

Dodatek k manuálu. Analyzátor vibrací Adash 4102/A Dodatek k manuálu Analyzátor vibrací Adash 4102/A (Dodatek k manuálu pro přístroj Adash 4101) Aplikace: Diagnostika mechanických poruch strojů nevyváženost, nesouosost Diagnostika ventilátorů, čerpadel,

Více

Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2

Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2 Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2 Simulace vlivů prostředí Odborník na simulace vlivů prostředí Společnost Climats se na klimatické zkoušky specializuje již více než 40 let. Je předním

Více

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1

SEH62.1. Spínací hodiny. Siemens Building Technologies HVAC Products SEH62.1 5 243 Spínací hodiny Digitální spínací hodiny jsou určeny pro zapínání a vypínání zařízení nebo regulaci s časovým spínáním. Integrovaný nastavitelný časový spínač Časový spínač jako pomocná funkce Určené

Více

ZVUKOMĚR NÁVOD K OBSLUZE. Model : SL-4011

ZVUKOMĚR NÁVOD K OBSLUZE. Model : SL-4011 ZVUKOMĚR Model : SL-4011 Nákup tohoto zvukoměru pro Vás představuje krok vpřed v oblasti přesného měření. Správným používaním tohoto zvukoměru předejdete případným potížím. Přečtěte si prosím pozorně následující

Více

Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu

Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu Anemometr HHF802 měření rychlosti a teploty vzduchu Uživatelská příručka Obsah Anemometr HHF802... 1 Obsah... 2 Vlastnosti...2 Specifikace... 3 Obecné specifikace... 3 Elektrické specifikace... 4 Popis

Více

Seznam elektromateriálu

Seznam elektromateriálu Seznam elektromateriálu Stykače, relé, spínače, svorky,, frekvenční měniče, kabely Položka Specifikace Množství ( ks, m, kg ) Stykače, relé Stykač AC In 6 A, 3 pólový, kontakty 3 ON, Un 400V, 0 AC,AC3,

Více

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam.

Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření a digitální záznam. Katalogový list www.abetec.cz ESD digitální kamera Flexia HM OP-019 195 Obj. číslo: 106000751 Výrobce: Optilia Anotace Digitální video mikroskop navržený pro flexibilní kontrolu, řízení jakosti, měření

Více

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití Univerzální vážící terminál GX10 pro GRAVEX - GX 10 je zcela nový vysoce precizní vážící systém určený především pro průmyslové aplikace podléhající obchodnímu vážení dle normy E ČS 45501:2015. Systém

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

On-line datový list GM35 PLYNOVÉ ANALYZÁTORY IN SITU

On-line datový list GM35 PLYNOVÉ ANALYZÁTORY IN SITU On-line datový list GM35 C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Objednací informace Typ Výrobek č. GM35 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Vysoce přesný ultrazvukový digitální tloušťkoměr Elcometer 307 je kalibrován při výrobě a jeho použití je tak velmi snadné. Je vhodný pro rychlé a přesné

Více

DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20

DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20 DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20 Instrukční manuál Edice 01/2014 servotechnika Typy servozesilovačů TGA-24-9/20 TGA-24-9/20-O1 TGA-24-9/20-O3 TGA-24-9/20-O4 TGA-24-9/20-O8 standardní verze s volitelným

Více

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie.

Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Modulární monitorovací systém Gradient Digitální systém pro záznam, archivaci a vyhodnocení telefonie. Obsah prezentace. Historie systému Gradient. Popis funkcí systému Gradient. Závěr kontaktní informace.

Více

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic]

Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590. Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nás posouvají vpřed ŘEŠENÍ KTS 560/KTS 590 Diagnostika řídicích jednotek s ESI[tronic] Nejmodernější diagnostika řídicích jednotek pro maximální efektivitu Nové robustní komunikační moduly KTS 560 a KTS

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

TGA-24-9/20. Instrukční manuál DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ. Typy servozesilovačů

TGA-24-9/20. Instrukční manuál DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ. Typy servozesilovačů DIGITÁLNÍ SERVOZESILOVAČ TGA-24-9/20 Instrukční manuál Edice 06/2012 Typy servozesilovačů TGA-24-9/20 standardní verze TGA-24-9/20-O1 s volitelným komunikačním konektorem X1 8 pólů TGA-24-9/20-O3 napájecí

Více

EDDY CURRENT TESTING ÚVOD DOPORUČENÉ MATERIÁLY DEFINICE URČENÍ DÉKLA ŠKOLENÍ. Sylabus pro kurzy metody vířivých proudů dle systému ISO 9712 1 / 7

EDDY CURRENT TESTING ÚVOD DOPORUČENÉ MATERIÁLY DEFINICE URČENÍ DÉKLA ŠKOLENÍ. Sylabus pro kurzy metody vířivých proudů dle systému ISO 9712 1 / 7 EDDY CURRENT TESTING Sylabus pro kurzy metody vířivých proudů dle systému ISO 9712 ET PROCES SYSTÉM METODA STUPEŇ / TECHNIKA SEKTOR CODE PLATNÉ OD ZPRACOVAL NDT 9712 ET 1, 2, 3 MS, t - 4 / 2015 ROXER ÚVOD

Více

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém

THOR Modular. Popis. Vlastnosti. Modulární UPS systém THOR Modular Modulární UPS systém Online dvojitá konverze Škálovatelné Decentralizované Paralelní Modulární 10, 20, 30, 40 moduly Systémy 10 520 Popis THOR Modular je nový škálovatelný online systém s

Více

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 Řešení energetické správy podniků Měření a Regulace průběhu spotřeby energií (elektřina, plyn, voda, teplo, ) Kalkulace nákladů na provoz, výrobu a rezerv. kapacitu

Více

ELVAC systémy pro energetiku

ELVAC systémy pro energetiku ELVAC systémy pro energetiku ELVAC vývoj pro energetický sektor Rok 1998 MCS systém pro řízení v rozvodnách Od 1998 do současnosti instalace systému MCS ve více než 130 rozvodnách ELVAC vývoj pro energetický

Více

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Posuvné měřítko Vybaveno indukčním snímačem AOS (Advanced Onsite Sensor Pokročilý vestavěný snímač) Ruční měřidla a systémy přenosu dat Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko Nová

Více

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Automatické testování netěsností vzduchem Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Nejmodernější technologie testování netěsností: Přístroje JWF pro testování netěsností, série 400 Pro každý postup

Více

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ

Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Název veřejné zakázky: Systémy pro měření, diagnostiku a testování prototypů II. Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) ZVZ Technická podmínka: Odůvodnění Zaškolení obsluhy:

Více

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 je snadno použitelný přístroj ke zaznamenávání teploty ve vypalovací peci, ideální pro

Více

Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje

Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje Dell Inspiron 580: Kompletní technické údaje Tento dokument obsahuje informace, které můžete potřebovat při instalaci a nastavení, aktualizaci ovladačů a upgradu počítače. POZNÁMKA: Nabízené možnosti se

Více

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled

O varováních. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje. Čelní pohled O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4200 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 19 18 1 17 16 15 2 3 14

Více

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS

Inteligentní převodníky SMART. Univerzální vícevstupový programovatelný převodník. 6xS Univerzální vícevstupový programovatelný převodník 6xS 6 vstupů: DC napětí, DC proud, Pt100, Pt1000, Ni100, Ni1000, termočlánek, ( po dohodě i jiné ) 6 výstupních proudových signálů 4-20mA (vzájemně galvanicky

Více

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače

TGZ. 2-osé digitální servozesilovače TGZ 2-osé digitální servozesilovače Digitální servozesilovače TGZ TGZ představuje nový koncept měničů pro více-osé aplikace. TGZ v sobě zahrnuje moderní prvky digitálního řízení, jednoduché přednastavené

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

LTC 2605/91 Jednotka pro správu videa

LTC 2605/91 Jednotka pro správu videa CCTV LTC 265/91 Jednotka pro správu videa LTC 265/91 Jednotka pro správu videa Centralizované řízení činnosti monitorů a multiplexerů Řídí až 16 digitálních videorekordérů Divar nebo multiplexerů System4

Více

HTT-102 DVB-T HD modulátor

HTT-102 DVB-T HD modulátor HTT-102 DVB-T HD modulátor HTT-101 slouží k převodu nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu připojeného na rozhraní HDMI na komprimovaný transportní tok MPEG-4 HD (H.264) a

Více

FSD-804PS. 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch. Uživatelský manuál

FSD-804PS. 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch. Uživatelský manuál FSD-804PS 8-Portů 10/100Mbps s 4-Port PoE Web Smart Ethernet Switch Uživatelský manuál 1. Charakteristika switche FSD-804PS je vybaven nestíněnými (UTP) porty poskytujícími 10 nebo 100Mbitu/s. Zařízení

Více

Systém bezkartáčových stejnosměrných pohonů BLDC

Systém bezkartáčových stejnosměrných pohonů BLDC Systém bezkartáčových stejnosměrných pohonů BLDC Provoz v otevřené smyčce bez zpětné vazby z halových sond a IRC čidla Provoz v uzavřené smyčce se zpětnou vazbou z magnetického čidla Použití pro jednoduché

Více

GF Piping Systems Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250

GF Piping Systems   Malé & lehké. Elektrické pohony typu EA15-250 GF Piping Systems www.titan-plastimex.cz Malé & lehké Elektrické pohony typu EA15-250 Plně utěsněné Hřídel pro integrované nouzové manuální ovládání LED trubice Motor Slot pro příslušenství Displej chybové

Více

Elektromotorické pohony

Elektromotorické pohony 4 508 Elektromotorické pohony pro ventily s úhlem natočení 90 napájecí napětí AC 230 V napájecí napětí AC 24 V 3-polohový řídicí signál Jmenovitý úhel natočení 90 Jmenovitý krouticí moment 5 Nm Přímá montáž

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace - technické specifikace DNS na laboratorní přístroje -15-2013 Kód Položka CPV kódy Název cpv Minimální požadované specifikace Počet ks Výrobce a typ Specifikace zboží

Více

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru

Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 Ruční bezdotykový teploměr Více jistoty při měření díky dvoubodovému laseru testo 830-T4 ruční bezdotykový teploměr Teploměr testo 830-T4 je profesionálním řešením pro bezdotykové měření teploty

Více

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ

On-line datový list FLOWSIC60 PŘÍSTROJE PRO MĚŘENÍ RYCHLOSTI PROUDĚNÍ On-line datový list A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace TNÍ MĚŘENÍ PROUDĚNÍ VZDUCHU PRO BÁŇSKÉM PRŮMYSLU Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10

Napájení USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10. 1,62 A při 12 VDC, 0,81 A při 24 VDC. Displej USP-070-B10 USP-104-B10 USP-156-B10 HMI panel UniStream USP-070-B10, USP-104-B10, USP-156-B10 HMI panely UniStream tvoří základ HMI + PLC kontrolérů typu all-in-one. Ty lze snadno sestavit nacvaknutím CPU UniStream a jednoho nebo více Uni-I/O,

Více

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR

On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 PLYNOMĚR On-line datový list FLOWSIC30 FLOWSIC30 / FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC30 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu

O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu O varováních VAROVÁNÍ: VAROVÁNÍ upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude E4300 Informace o instalaci a funkcích technické údaje Čelní pohled 1 2 3 21 20 4 19 5 18

Více

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej.

Sundaram KS. Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ. Uživatelská konfigurace provozu. Snadná montáž. Detailní displej. Sundaram KS Vysoce účinný sinusový měnič a nabíječ Sundaram KS 1K/2K/3K Sundaram KS 4K/5K > Střídač s čistým sinusovým průběhem > Výběr rozsahu vstupního napětí pro domácí spotřebiče a osobní počítače

Více

Manuál sady přípravků do cvičení PMN (Pokročilé metody návrhu)

Manuál sady přípravků do cvičení PMN (Pokročilé metody návrhu) Manuál PMN (Pokročilé metody návrhu) Cvičení (v1.0) Petr PFEIFER Liberec 2014 TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY. Obsah Úvod, motivace... 3

Více

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka

NRRF 12. Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem. Uživatelská příručka NRRF 12 Síťový čtecí modul 433 MHz s dlouhým dosahem Uživatelská příručka 2004 2015, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2015/09/10, platné

Více

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál

MCDVR31H. Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem. Uživatelský manuál MCDVR31H Mini DVR s vestavěnou HD kamerou a displejem Uživatelský manuál Kamera je ideální pro záznam provozu v autě nebo pro jiný mobilní záznam. Zařízení ukládá obraz na SD karty do kapacity 32GB. Rozlišení

Více

Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250

Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250 Datový list Snímače tlaku určené pro aplikace s velkým zatížením MBS 3200 a 3250 Kompaktní snímač tlaku MBS 3200 je konstruován pro použití v hydraulických systémech a ve většině průmyslových aplikací.

Více

WheelScan 5. PAPco, s.r.o. Litvínovská 609/3 190 00 Praha 9 tel.: 222500101-105 fax: 222500106, e-mail info@papco.cz

WheelScan 5. PAPco, s.r.o. Litvínovská 609/3 190 00 Praha 9 tel.: 222500101-105 fax: 222500106, e-mail info@papco.cz tel.: 222500101-105 WheelScan 5 WheelScan 5 je široce rozšířené zařízení po celém světě, jako rychlý a spolehlivý prostředek k udržení integrity u kol letadel. WheelScan 5 je má velmi jednoduché řešení,

Více

A4400 VA4 pro ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ

A4400 VA4 pro ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 pro 4-kanálový analyzátor ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ ROZUMÍME ŘEČI VIBRACÍ A4400 VA4 Pro NejVÝKONNĚJŠÍ 4-kanálový MULTIFUNKČNÍ analyzátor > > unikátní expertní systém pro automatickou detekci poruch

Více

Landis+Gyr E550. Elektroměr. Elektroměry Pro energetiku a průmysl ZMG300/400 ZFG400. Vynikající zabezpečení

Landis+Gyr E550. Elektroměr. Elektroměry Pro energetiku a průmysl ZMG300/400 ZFG400. Vynikající zabezpečení Elektroměry Pro energetiku a průmysl Elektroměr Landis+Gyr E550 ZMG300/400 ZFG400 Vynikající zabezpečení Pojistěte si výnosy moderními funkcemi zabraňujícími neoprávněnému přístupu E550 Nová řada elektroměrů

Více

karet Analogové výstupy (AO) (DIO) karty Zdroje informací

karet Analogové výstupy (AO) (DIO) karty Zdroje informací Ústav fyziky a měřicí techniky 4. 10. 2009 Obsah Měřicí Měřicí Zařízení sloužící pro přímé měření či generování signálu počítačem. Měřicí umožňují zapojení počítače přímo do procesu a spolu s vhodným programovacím

Více

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden

Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden Michal Andrejčák, Seminář Energetika v průmyslu, Hotel Vista Dolní Morava, 20.-21.9.2016 Možnosti monitorování a ovládání Zpracování dat z rozvoden September 15, 2016 Slide 1 Zpracování dat z rozvoden

Více

Přepočítávač CORUS PTZ

Přepočítávač CORUS PTZ Přepočítávač CORUS PTZ T,PT, PTZ přepočítávač Široká integrovaná databáze Kompresibilita dle AGANX19, S-GERG, AGA8 nebo tabuky Z RS 232 a optický port pro lokální/dálkový odečet Schváleno dle evropských

Více

EE776 ELEKTRONIK EE776

EE776 ELEKTRONIK EE776 Zásuvný průtokoměr pro stlačený vzduch a plyny DN50 - DN700 (2-28 ) Zásuvný průtokoměr, založený na principu hmotnostního snímání průtoku, je určen pro měření průtoku v potrubí od DN50 (2 ) do DN700 (28

Více

Výrobková řada E 210 Vícenásobné signálky E 219 System pro M compact

Výrobková řada E 210 Vícenásobné signálky E 219 System pro M compact Výrobková řada E 210 Vícenásobné signálky E 219 System pro M compact Poloviční velikost silný efekt Nové signálky v šířce 9 mm od společnosti ABB pro montáž na lištu DIN 35 mm, v provedení System pro M

Více

CSE TV ZV G 1F Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE TV ZV G 1F CSE TV ZV G 1F

CSE TV ZV G 1F Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE TV ZV G 1F CSE TV ZV G 1F CSE TV ZV G 1F www.regulus.cz Návod na instalaci a použití ČERPADLOVÁ SKUPINA CSE TV ZV G 1F CSE TV ZV G 1F CZ 1. Úvod Čerpadlová skupina je určena pro zajištění cirkulace v rozvodech teplé vody v objektech,

Více

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í

KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í KAMEROVÝ SYSTÉM XPECTIA K o n t r o l a, k t e r á p ř e d č í o č e k á v á n í» Koncepce flexibilní platformy» I n t u i t i v n í ovládání» Funkční princip blízký lidskému oku Výkon, který jde ruku

Více

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Dataloggery s GSM modemem Klávesnice se dvěma

Více

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů

MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů MT-7059 Multifunkční tester sítí a vyhledávač vodičů Uživatelský manuál Druhé vydání 2013 2013 Copyright by Prokit's Industries Co., Ltd. Přečtete si pečlivě tyto instrukce předtím, než budete chtít přístroj

Více

Informace o VÝSTRAZE. Dell Latitude XT2 Informace o nastavení a funkcích. Pohled zepředu a zprava

Informace o VÝSTRAZE. Dell Latitude XT2 Informace o nastavení a funkcích. Pohled zepředu a zprava Informace o VÝSTRAZE VÝSTRAHA: VÝSTRAHA upozorňuje na možné poškození majetku a riziko úrazu nebo smrti. Dell Latitude XT2 Informace o nastavení a funkcích Pohled zepředu a zprava 23 24 1 22 21 20 19 18

Více

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ

On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS UNIVERZÁLNÍ TLAKOVÝ SNÍMAČ On-line datový list PBS-RB010SG2SS0BMA0Z PBS A B C D E F Obrázek je pouze ilustrační Objednací informace Typ Výrobek č. PBS-RB010SG2SS0BMA0Z 6039121 Další provedení přístroje a příslušenství www.sick.com/pbs

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku

I/O modul VersaPoint. Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál IC220ALG321. Specifikace modulu. Spotřeba. Vlastnosti. Údaje pro objednávku Analogový výstupní modul, 16 bitový, napětí, 1 kanál Modul slouží pro výstup analogových napěťových signálů. Tyto signály jsou k dispozici v 16 bitovém rozlišení. Specifikace modulu Rozměry pouzdra (šířka

Více

On-line datový list. FX3-MOC Flexi Soft BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKY

On-line datový list. FX3-MOC Flexi Soft BEZPEČNOSTNÍ JEDNOTKY On-line datový list FX3-MOC000000 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Technická data v detailu Vlastnosti Moduly Způsob komunikace Bezpečnostně technické parametry Objednací informace Další

Více