Gryphon Diablo

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Gryphon Diablo + 32 + 100"

Transkript

1 1 Gryphon Diablo autor: Daniel Březina (Hi-Fi Voice) Příběh Gryfona, staršího než draci, milovanějšího než jednorožci. To jsou úvodní slova nádherné knihy o historii The Gryphon, dánského výrobce highendové audio techniky, v české kotlině v posledních letech poněkud pozapomenutého. Lokální renesance velkého jména ale právě přichází a o pozornost se hlásí produkty po všech stránkách vynikající úrovně jako první ďábelsky dobrý integrovaný zesilovač Diablo. Tak jako je mytický Gryfon spojením králů země a nebes (lví tělo s orlí hlavou a křídly), je i zesilovač Diablo spojením toho, co tito Dánové považují za nejlepší pro reprodukci zvuku. Integrované obvody jsou uzavřené v masivní krabici, vážící se vším všudy solidních 34 kg a svými rozměry nijak nepřekračující zaběhnuté standardy. Na poměry high endu je Diablo dokonce překvapivě malým strojem, byť jeho členité šasi budí dojem rigidity a masivnosti. Zadíváte-li se na čelní panel a prolisy na horním panelu, uzříte skutečně inspiraci, s jakou pánové v The Gryphon navrhovali vzhled Diabla. Jedná se totiž o high fidelity interpretaci Dartha Vadera z Hvězdných válek, jak přiznává i hlava firmy Flemming Rasmussen. Vzhledu černého stroje dominuje linie na vrchu uříznuté pyramidy, čelu pak velký a přehledný displej s dotykovými tlačítky a naznačeným žebrováním ve spodní části. S dobrým osvětlením tento přístroj může v noci klidně slabší povahy vystrašit. Dotyková tlačítka jsou velmi stylová, ale časté ovládání na přístroji vyžaduje důsledně čisté a suché prsty, jinak může trochu stávkovat. Nicméně od toho je tu víc než stylové dálkové ovládání nejnutnějších funkcí, připomínající tak trochu futuristickou zbraň nebo čarodějnickou hůlku. Jediným skutečně mechanickým ovládacím prvkem je kolébkový hlavní spínač, ukrytý lehce zákeřně pod pravým spodním rohem čelního panelu.

2 ryphon Diablo - Hi-Fi Voice audio testy & recenze Zadní panel tohoto skvostu je v protikladu ke zbytku těla bílý, opatřený jen reliéfem Gryfona a baterií prvotřídních konektorů. Jedinou ergonomickou nevýhodou může být rozdílná rozteč mezi analogovými RCA vstupy, kdy první jsou nejdále od sebe a poslední nejblíže. Diablo ale jinak nabízí víc než dostatečnou sestavu jeden pár symetrických analogových XLR vstupů, čtyři nesymetrické analogové RCA, tomu jeden pár RCA pro výstup páskové smyčky a na každém kanálu regulovatelný výstup pro subwoofer. O patro níž pak najdeme na každé straně skutečně vizuálně krásné a masivní reproterminály, přesně uprostřed pak zemnící kolík. Samozřejmostí je bytelný napájecí konektor i 12V vstup / výstup pro zapojení ovládacích systémů. Vnitřní konstrukce Gryphon Diablo je čistě dual mono s nulovou zpětnou vazbou. Srdcem je masivní napájecí zdroj s filtrační kapacitou mikrofarad na kanál a toroidní transformátor od známého výrobce Holmgren. Veškeré obvody jsou vytištěny na dvoustranných obvodových deskách čistou mědí a je tu pouze nejnutnější množství kabeláže. Dokonce i XLR konektory Neutrik a teflonem izolované cinche jsou připevněny přímo k deskám. O regulaci hlasitosti se stará mikroprocesorem kontrolovaný atenuátor s relátky a padesáti kroky pro co nejplynulejší a nejpreciznější ovládání, vše samozřejmě made in Gryphon. Jeho výhodou je předřazení pouze několika odporů a tím minimální ovlivnění signálu. Uvnitř se také nachází flash paměť s ovládacím software, který lze pomocí počítače aktualizovat. Diablo nabízí stabilní výkon 250 Wattů na kanál při zátěži 8 Ohm, dvojnásobný při poloviční zátěži a celých 800 Watt do zátěže 2 Ohmy. Připočteme-li k tomu solidní zisk 38 db, hlasitá reprodukce by neměla být nejmenším problémem, stejně jako plná kontrola jakýchkoliv reprosoustav. Výrobce uvádí frekvenční rozsah 0, Hz při toleranci -3 db, což je více než slušný parametr. V čisté třídě A by mělo být dle všeho k dispozici prvních 7 Wattů, ale s klidem by se dalo po poslechu přísahat alespoň na 20 i podle nesmírně horkého povrchu celého stroje.

3 ryphon Diablo - Hi-Fi Voice audio testy & recenze Bez zajímavosti určitě není ani skutečnost, že Gryphon ve své filozofii preferuje koncept integrovaného zesilovače jako nejlepší. Staví na skutečnosti, že dvě (či tři ) různá šasi jsou podstatně náchylnější na rušení, potřebují zbytečně dlouhou signálovou cestu a potřebují hodně kabelů, které jsou nejkritičtějším místem pro přenos signálu. Jedno jediné, dobře navržené šasi elegantně všechny problémy s nežádoucím rušením a vzájemnou elektrickou kompatibilitou odsouvá stranou. Gryphon Diablo byl zapojen po většinu času spolu se stájovým kolegou, nižším z obou CD přehrávačů, nazvaným Scorpio. Propojení samozřejmě symetrické, pomocí kabelu Gryphon VIP Reference. K dispozici jako nesymetricky připojené zdroje signálu byly ještě Denon DCD-1510AE, převodníky Arcam D33 (ten byl vyzkoušen i pomocí symetrického připojení) a KingRex UD384 a také Pioneer BDP-LX71. Pro porovnání hrály NAD C370, Denon PMA-1510AE a Audio Exklusiv P12. Zvuk se linul z Harbeth Monitor 30, Quadral Ascent 90 a QUAD ESL 2905 a přes sluchátkový zesilovač Pro-Ject Head Box II také ze sluchátek beyerdynamic DT 1350, Sennheiser IE8 a Bowers&Wilkins C5. Filtraci napájení obstarával filtr Xindak. Kromě kabeláže Gryphon byly použity ještě značky Eagle Cable, Monster Cable, ProAc a QUAD. První chvíle reprodukce se sestavou Gryphon probíhaly hluboko po půlnoci a tudíž na velmi nízké hlasitosti, ovšem Diablo prokázal ďábelsky dobrou kontrolu zvuku i při hodně stažené hlasitosti. Samozřejmě, že lehké ševelení Diany Krall na její Peel me a grape nemá schopnost vytvořit akustický tlak, ale v tichém domě poskytuje Diablo dokonalý přehled o dění v nahrávce, dokáže vybudovat prostor a hlavně vsugerovat posluchači pocit vzdušnosti, prosycený všemi potřebnými informacemi o lokacích nástrojů, texturách i barvách tónů. Ba co víc, umí dát prostor hudbě a odpoutat vás od zvuku. Testovací bubenické tracky od LessLoss Audio ukazují na velmi rychlý zesilovač, švihnutí paličkou do blány vygeneruje skutečně živé šlehnutí, které omezuje jen kvalita připojených reprosoustav. Studiové monitory od Harbeth zrovna v tomto oboru vynikají a při realistické hlasitosti se zdálo, že bubny stojí přímo mezi oběma kanály, tolik drobných detailů a takový pocit živosti dokáže Diablo dodat.

4 Dynamické schopnosti Gryphon Diablo jsou strhující a prvotřídní, naprosto obdivuhodné pro integrovanou konstrukci. Mussorgského Velká brána Kyjevská z testovacího Crystal Cable Arabesque má tah a živě proudí v masivních přívalech zvuku, citlivě kontrolovaných velmi přesnou a lineární regulací hlasitosti. Brilantní housle zní naprosto čistě a v mikro- i makro měřítku je jejich dynamické podání skvostné, skutečně high endové. Údery závěrečných kotlů vrhá pak Diablo do poslechového prostoru s pekelnou vervou a s famózní kontrolou. Zvuk překypuje samozřejmostí a sebejistotou, naprostou přirozeností. Gryphon má při reprodukci všechno pevně v rukou a naprosto jasně ukazuje to, co do něj přichází ze zdroje signálu se strojem této úrovně je radost poslouchat přínos kvalitního zdroje či porovnávat jednotlivé typy zvukových nosičů a formátů. Transparentnost tohoto integrovaného zesilovače je na úrovni, jakou byste u tří set tisícového stroje očekávali. Navíc v kombinaci s čistou třídou A, v níž bude Diablo po většinu času v domácích podmínkách pracovat, je zážitek nesmírně muzikální. Ať už řízní Dymytry se svou vypalovačkou Strážná věž, kde živá a otevřená bicí podmalovávají řezavé, ale nikoliv agresivní a nepříjemné kytary, nebo sladcí Irové z U2, s neuspěchanou něhou a trochu plochým zvukem (který je dílem nahrávky) stavící své přehledné melodie ve Where the streets have no name, napříč žánry je Diablo tím, kdo zesiluje zvuk, aniž by v něm přibyla jakákoliv rušivá stopa. Charakter Diabla je tak trochu v rozporu s názvem, dominantním rysem je totiž křehkost, něha a pohoda. Ta vystoupí na povrch na Hobgoodově spolupráci s Hadenem a Ellingem na desce When the heart dances. Mohutná, plná a bohatá Hadenova basa je jasně umístěna mírně vlevo vzadu, vedle ní se roztahuje Hobgoodovo

5 křídlo sem tam zazní specifický Ellingův hlas, tak plný barev a detailů, že se vám až chce sklonit se před umem nahrávacích inženýrů a hlavně Flemminga Rasmussena. Zesilovač od Gryphonu je kouzelný i téměř naprostou absencí nepříjemného (ale pozor, i příjemného, tedy uměle barevného ) zkreslení. Ať už jsou to prudké změny tónů, reprodukce náročných nástrojů jako jsou varhany nebo piano či ať je to lidský hlas, Diablo si vždy ví rady. S třetí symfonií Camille Saint-Saënse dokázal Gryphon z Harbeth Monitor 30 vydolovat bas, jaký snad nikdy dříve nepředvedly pevný, dominantní a velmi ukázněný byl projev varhan napříč celým reprodukovaným pásmem, stejně tak Mehldauovo piano na pětidílné sérii The Art of Trio nádherně ožívá pod jeho talentovanými prsty a neošizeno o jediný tón, který by snad mohl v nepřesnosti splynout s jiným (což Diablo nedovolí), rozdává hudební emoce. Lokalizace nástrojů a tvorba zvukové scény patří také mezi velmi dobře zvládnuté disciplíny. Diablo se nezalekne ani komorní jazzové skladby nástrojů jako lze najít u Davisovy Kind of Blue, kde každý jazzman má své místo, ani se Gryphon nezalekne velkých orchestrů či sborů budiž příkladem Rutterovo Requiem Pie Jesu. Stejně tak zvládá v plném, hutném a barevném zvuku s dokonale rozlišenými nástroji a exaktně odměřenými tóny zreprodukovat dramatickou Orffovu Carmina Burana, při libovolné hlasitosti se stále stejnou suverenitou. Od nejtišších zaslechnutelných mezí až po skutečný ryk se charakter Diabla nemění, je skutečně jen tišší či hlasitější dle libosti. Gryphon Diablo je osobitý přístroj, patřící mezi vyvolené integrované zesilovače. Excentrický design, perfektní výrobní provedení a chytrá, osvědčená technická řešení v kombinaci se štědrým dimenzováním potřebných součástek vytváří zesilovač tak příjemný, tak suverénní a tak dynamický jako málokterý další. Přitom zůstává jeho přednes nesmírně detailní a skutečně zesilující jednu každou informaci, obsaženou ve zdrojovém záznamu s odzbrojující a nevyvratitelnou upřímností Forresta Gumpa, šarmem Jacka Nicholsona, svůdností a něhou Marylin Monroe a úderností Hulka. Tři stovky tisíc není málo za jedinou krabici plnou součástek, ale měřeno očima poměrů ve světě high fidelity je Gryphon Diablo výjimečně povedeným a nádherně, doslova úchvatně hrajícím zesilovačem, hodným své ceny více než mnoho jiných. Jeho zvuková charakteristika je tak pohodová a muzikální, že na něj naprosto zapomenete a ponoříte se až po uši do živoucí hudby, vykouzlené jedním z nejlepších (nejen integrovaných) zesilovačů v této cenové hladině široko daleko. Kč , KLADY + dynamika, energie a živost zvuku + nadhled a kontrola nad velmi transparentní reprodukcí + famózní a trvalé výrobní zpracování

6 + dojem přítomnosti, důrazu zvuku ZÁPORY - dotykové řešení tlačítek na lesklém panelu je hodně náchylné na zašpinění VIZITKA PRODEJCE RP Audio info@rpaudio.cz Jak správně sdílet tento článek

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 O dánských Gato Audio už byla na webu Hi-Fi Voice několikerá zmínka, naposledy o designovém integrovaném zesilovači AMP-150, který však není jen vizuálním

Více

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek Denon PMA-2010AE Co se vám vybaví, řekneme-li Denon? Minimálně v poslední dekádě plus mínus pár let to asi u většiny budou dostupné dvoukanálové přístroje slušné kvality a také masivní aktivita směrem

Více

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou.

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou. Xavian Virtuosa Jak začít popisovat něco nečekaného a výjimečného? Jak přetavit emoce a dojmy do přesně těch správných slov? V případě těchto reprosoustav to patrně nejde jinak než odkazem na jejich název,

Více

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800

ŘADA DELTA. AV předzesilovač - procesor CLASSÉ SSP-800 Firmu Classé založil na počátku osmdesátých let minulého století Mike Viglas. V podstatě jej k tomu vedla nespokojenost s kvalitou přístrojů které byly tehdy na trhu nabízeny. Proto nabídl těm kdo mají

Více

Xavian Bonbonus Sladká hudba To je nejen vystižení ideální reprodukční reality, ale také název nové série stále úspěšněji expandujícího největšího českého výrobce Xavian, kterou si nadělil k patnáctému

Více

LUXMAN L-505u. Hi-Fi Voice

LUXMAN L-505u. Hi-Fi Voice Hi-Fi Voice LUXMAN L-505u Označení Made in Japan si vydobylo za dlouhá léta pozici puncu kvality (i když by se i zde našly čestné výjimky). U značky Luxman to pak platí dvojnásob však už i v České republice

Více

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY

VINCENT - HIGH END KOMPONENTY TUNERY STU 1 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 17 990 Kč STU 2 Hybridní tuner, 30 předvoleb, AM,FM, RDS, Kovové Dálkové ovládání 19 990 Kč STU 3 Tranzistorový tuner, 30

Více

Kč 22 990,- --- --- --- --- --- KLADY. + kvalita výrobního provedení. + sytý, barevný a hutně energický zvuk

Kč 22 990,- --- --- --- --- --- KLADY. + kvalita výrobního provedení. + sytý, barevný a hutně energický zvuk Rotel RA-1520 Jméno Rotel má patrně každý spojeno s dostupnou elektronikou slušné úrovně. O mnoho dalšího se v této cenové relaci asi také nezajímá. Je to ale škoda, protože zrovna Rotel je příkladem velmi

Více

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6

Červenec Obchodní ceník ČERVENEC /6 Červenec 2016 Obchodní ceník ČERVENEC 2016 1/6 SERIE 503 REFERENCE SPECIFIKACE, BARVA MOC UD-503 černá, stříbrná 27 990 KS Teac UD-503 je USB-DA převodník s 11,2MHz DSD a 384kHz/32 Bit PCM integrovaným

Více

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2

Ceník platný od STRANA 8 STRANA 2 NORMA audio elektronika www.normaudio.com Ceník platný od 5.1.2016 STRANA 8 XAVIAN ELECTRONICS s.r.o., Za Mlýnem 114, 253 01 Hostivice Praha západ PŘEDZESILOVAČE REVO SC SERIES REVO SC-2 LN referenční

Více

ADAM Audio ARTist 5 Studiové zařízení je málokdy vhodné (esteticky, prakticky ) pro domácí použití, na druhou stranu málokdy najdete v reprodukční technice věrněji hrající kusy (byť samozřejmě i zde jsou

Více

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc Bowers&Wilkins P5 Proč se vůbec pustí jeden z nejznámějších výrobců reproduktorových soustav do výroby sluchátek? Kdo ví, patrně proto, že ví, že může uspět a co je ještě lepší, tato premisa se skutečně

Více

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením

DNP-F109 (10 490 Kč ) Síťový přehrávač s Ethernetovým a WiFi připojením DENON F-109 Úspěšný minisystém F-107 složený ze samostatných komponentů má nyní svého nástupce řadu F-109. Novinkou je využití takzvaného plně digitálního konceptu, kdy jsou D/A převodníky umístěny v receiveru.

Více

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W

Vstupní citlivost: 0,75 V RMS / 47 k Ω při 30 W MODEL TECHNICKÉ SPECIFIKACE OCENĚNÍ MOC KČ Integrované zesilovače Integrovaný zesilovač s výkonem 2 x 50 W osazený elektronkami KR KT88. Osvědčená konstrukce hybridního zesilovače, kdy předzesilovač je

Více

TEST: Yamaha A-S 2100

TEST: Yamaha A-S 2100 TEST: Yamaha A-S 2100 Autor: Daniel Březina, Hi-Fi Voice 9 / 2014 Japonská korporace Yamaha, to je skutečný gigant s obrovským záběrem. U základů tohoto jména ale stály v roce 1887 jazýčkové varhany a

Více

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3

NA2750. Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 NA2750 Automobilový přehrávač DVD a CD disků a souborů MP3 Dotykový displej 6,8 USB konektor Vstup pro SD kartu Vstup pro externí zařízení Uživatelská příručka 1 Obsah Ukázka základního ovládání Demo...

Více

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Firma Gato Audio není na trhu úplně dlouho, ale za těch pár let své existence se tito Dánové z Kodaně stihli etablovat jako výrobci velmi designově orientovaných

Více

Maloobchodní ceník Burmester

Maloobchodní ceník Burmester Maloobchodní ceník Burmester Listopad 2013 Výhradní zastoupení výrobků Burmester pro území ČR a SK Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390 ludvik.zabak@perfectsoundgroup.cz

Více

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome.

Stakohome Network s.r.o., tel.: +420 226 517 522, +420 776 780 373, stakohome@stakohome.cz www.inteligentni-byt.cz, www.stakohome. LR4G 6 PRVKŮ SYSTÉM 2 PANELŮ LR3G TŘÍPASMOVÝ PANEL LR8G DVOUPÁSMOVÝ PANEL Jako vlajková loď řady reproduktorů Stealth Acoustics je LR4g prvním neviditelným reproduktorem, který se začleňuje do designu

Více

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel

Pokud je váš zesilovač máprovozní napětí 120V, zapojte dodaný síťový kabel www.fishman.cz Začínáme Zde jsou některé základní tipy pro nastavení, které vám pomohou dostat jdeš. Chcete-li ovládat Loudbox Mini bezpečně, přečtěte si prosím celý návod k použití, a to zejména Důležité

Více

DENON 100leté výročí Letos v říjnu je tomu již 100 let od doby, kdy se začala psát historie firmy stojící za značkou DENON. Americký obchodník pan Frederick Whitney Horn tehdy v Japonské Jokohamě založil

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY 2CESTNÉ REPRODUKTOROVÉ SYSTÉMY S AKTIVNÍMI SUBWOOFERY CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Ovládací prvky a zapojení reproduktorů 4 3.2 Ovládací prvky a zapojení subwooferu

Více

Obchodní ceník ČERVENEC 2016

Obchodní ceník ČERVENEC 2016 Červenec 2016 Obchodní ceník ČERVENEC 2016 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Aleš Fučík, tel: 724 119 673 Vedená u

Více

Maloobchodní ceník. VOICE Spółka z o.o. ul. Mostowa 4, Cieszyn

Maloobchodní ceník. VOICE Spółka z o.o. ul. Mostowa 4, Cieszyn ul. Mostowa 4, 43-400 Cieszyn www.voice-audio.cz Maloobchodní ceník 07.2018 ŘADA K3 Barevné provedení Anthracite Charcoal Opium K3 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ 43 790 Kč Díky elegantnímu designu a přítomnosti

Více

Souprava SET 840 S Vlastnosti

Souprava SET 840 S Vlastnosti Souprava SET 840 S Kompenzační pomůcka s audio výstupem a indukční smyčkou EZT 3011 a je určena pro spojení s klasickými sluchadly nebo běžnými sluchátky. Vlastnosti Bezdrátový přenos pomocí rádiových

Více

Tyros4: Základní body

Tyros4: Základní body Tyros3 vs Tyros4 Kompletně přepracovaný vokální harmonizér - VH2. Tyros3 měl vokální harmonizér,tyros4 má však nový a mnohem lepší systém vokální ho harmonizéru se syntetickým vokodérem. Tyros4 také nabízí

Více

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné

Sony Hi-Res audio. AVITSmart elektronika pro náročné Pokročilé zpracování a precizní provedení umožňují špičkový poslech hudby. Užijte si díky zvuku s vysokým rozlišením ty nejjemnější zvukové nuance zvukové kvality. Vášeň pro hudbu prostupuje všemi prvky

Více

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5

CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 SYSTÉM AKTIVNÍCH 2CESTNÝCH REPRODUKTORŮ R E D F I R E 1 0 R E D F I R E 1 2 R E D F I R E 1 5 CZ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Sekce 1 OBSAH 1 Úvod 3 2 Instalace 3 3 Popis 4 3.1 Vstupy a ovládací prvky 4 3.2 Napájecí

Více

A - Aktivní sestavy. Sestava A1

A - Aktivní sestavy. Sestava A1 Všechny uvedené sestavy lze připojit přímo do libovolného přehrávače, jako např. HiFi, notebook, MP3 přehrávač, CD player, mobil, TV a jiné. Redukce a audio kabely jsou poskytovány zdarma. O vhodnosti

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescenda 60 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. 1 Úvod Děkujeme vám, že jste si vybrali osobní zesilovací zařízení Crescendo 60. Před jeho prvním použitím si prosím přečtěte tento návod, abyste se seznámili se všemi možnostmi tohoto zařízení. Crescendo

Více

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black Ceník Quadral/Aurum Září 2014 M8+ P8 Popis C3 - /Choco oak/light oak C5 DA - /Choco oak/light oak A3 - /Choco oak/light oak A5 - /Choco oak/light oak STEREO KOMPONENTY Řada AURUM CD přehrávač, analogový

Více

Kód Produkt Referenční Jednotka

Kód Produkt Referenční Jednotka Kód Produkt Referenční Jednotka Předzesilovače Phono EQ.2 42 750 Kč ks Phono module RCA NOVINKA - předzesilovač pro MM a MC přenosky s externím napájecím zdrojem, vstupní impedance fixní pro MM přenosky

Více

Maloobchodní ceník Luxman

Maloobchodní ceník Luxman Maloobchodní ceník Luxman Červen 2015 INTEGROVANÉ ZESILOVAČE L-590AX 215 870 Kč Trvalý výstupní výkon čistá třída A: Více než 30 W + 30 W (8 Ω), více než 60 W + 60 W (4 Ω) L-507uX 165 500 Kč Trvalý výstupní

Více

Obchodní ceník SRPEN 2015

Obchodní ceník SRPEN 2015 Srpen 2015 Obchodní ceník SRPEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 1/6 SERIE 501

Více

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY

PASIVNÍ REPROSOUSTAVY CENÍK PRODUKTŮ 2015 PASIVNÍ REPROSOUSTAVY Cena vč. DPH (Kč) EVP-X SERIES Provedení černý odolný koberec EVP-X12 12" 2pásmová, 55 20 khz (± 3 db), 8, vstupy: 2x 6,3mm jack + 2x speakon, 6.490,- 250/500/1000

Více

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk Koss PRO4AAAT Požádáte-li běžného českého smrtelníka o jmenování neznámějšího výrobce sluchátek, velmi pravděpodobně bude nejčastěji padajícím názvem právě americký Koss. Snad je to díky více než padesátileté

Více

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače

ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače ZS 291, 301, 351, 401 modul zesilovače Stránka č. 1 Úvodem: Zesilovací moduly ZS 291, 301 a 351 jsou určeny pro výrobu a montáž do profesionálních aktivních reprosoustav. Modul 351 je určen pro speciální

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Zadní převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

resident dj 4-kanálový mixážní pult

resident dj 4-kanálový mixážní pult resident dj 4-kanálový mixážní pult 10028788 10028789 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám

Více

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení

Obsah. 1. Popis produktu. 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení Obsah 1. Popis produktu 2. Nejdůležitější vlastnosti produktu a obsah balení Nejdůležitější vlastnosti produktu Specifikace Obsah balení 3. Popis jednotlivých součástí Popis předního panelu Popis zadního

Více

Harman Kardon AVR 161

Harman Kardon AVR 161 10.2.2014 Harman Kardon AVR 161 Audiovizuální receivery v druhé dekádě jedenadvacátého století nabízí úchvatné možnosti reprodukce videa i zvuku nikdy nebylo snazší a finančně dostupnější přenést filmový

Více

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém

WA 520RC KATALOGOVÝ LIST VÝROBKU. Diskuzní systém Diskuzní systém Tento diskusní systém se skládá z konferenčních pultíků, ty existují ve variantě pro běžného člena - delegáta () nebo ve variantě pro předsedu diskuse (WA 520RB), který má prioritní pravomoci

Více

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o.

Uživatelský manuál MEI 100. Bezdrátový In Ear odposlechový systém Audio Partner s.r.o. Uživatelský manuál MEI 100 Bezdrátový In Ear odposlechový systém Součásti balení: Funkce vysílače MEI-100: Přední panel: 1) Zdířka pro sluchátka 2) Ovladání hlasitosti odposlechu (otočením doleva snížení

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (www.ahifi.cz) Při sestavování instalačních manuálů jsme závislí na poskytnutých informacích výrobců určitých typů automobilů.

Více

labrador line labrador 21 labrador 29

labrador line labrador 21 labrador 29 Řada Labrador je připravena pro velmi náročného posluchače a je konstruována tak, aby vyhověla i nejpřísnějším požadavkům. Samozřejmostí je sandwichová konstrukce ozvučnice, ta u nové řady Labrador používá

Více

Maloobchodní ceník Burmester

Maloobchodní ceník Burmester Maloobchodní ceník Burmester Duben 202 Výhradní zastoupení výrobků Burmester pro území ČR a SK Perfect Sound Group s.r.o. Leopoldova 238 49 00 Praha 4 - Chodov tel: +420 272 658 390 fax: +420 272 658 390

Více

Integrovaný zesilovač A-S1100

Integrovaný zesilovač A-S1100 Integrovaný zesilovač A-S1100 Zesilujeme vášeň pro hudbu Představujeme zesilovač A-S1100, nový integrovaný zesilovač nejvyšší třídy, jehož cílem je věrné zachycení a reprodukce zvuku z různých hudebních

Více

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou

Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost. Sluchátka svou věrnou reprodukcí a dynamikou překračují hranice, na které jste v této cenové kategorii

Více

Xavian XN 125 Junior

Xavian XN 125 Junior Xavian XN 125 Junior Model XN 125 by se dal navzdory svému nově získanému přízvisku Junior nazvat zasloužilým veteránem v katalogu firmy Xavian. Na trhu je totiž tento malý monitor už od roku 1997 Během

Více

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně

Technické vybavení. Ing. Jan Přichystal, Ph.D. 4. května 2010. PEF MZLU v Brně PEF MZLU v Brně 4. května 2010 Úvod Pro zpracování audiosignálu na počítači potřebujeme vedle programového vybavení i vybavení technické. Pomocí počítače a periferií můžeme zvuk do počítače nahrát, zpracovat

Více

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností omnitronic cs série širokopásmové reproduktory určené pro montáž do podhledů, stěn nebo stropů interiéru. reproduktory jsou vybaveny transformátorem

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. UŽIVATELSKÝ MANUÁL DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY VÝSTRAHA NEBEZPEČÍ ELEKTRICKÉHO ŠOKU, NEOTVÍREJTE SYMBOL BLESKU SE ŠIPKOU V ROVNOSTRANNÉM TROJÚHELNÍKU SLOUŽÍ K UPOZORNĚNÍ UŽIVATELE NA PŘÍTOMNOST NEIZOLOVANÉHO

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

Element Series. Co znamená ELEMENT?

Element Series. Co znamená ELEMENT? Element Amplifier Co znamená ELEMENT? Element bude ucelená modelová řada zesilovačů a komponentů Elac s neobyčejně příznivým poměrem vlastností a ceny, která je určena pro spořivé zákazníky. Element přináší

Více

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz

NEWTON Dictate 4. Software pro převod hlasu do textu. Katalog příslušentví. www.diktafony.cz NEWTON Dictate 4 Software pro převod hlasu do textu Katalog příslušentví www.diktafony.cz diktafony Philips Digital Pocket Memo 8000 Špičková kvalita záznamu s 3D Mic technologií Profesionální diktafon

Více

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series

Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou UWP Series Sony UWP- nová řada UHF bezdrátových mikrofonů s frekvenční syntézou za přijatelnou cenu a přitom bez interferencí Díky velké poptávce

Více

zde. http://www.siltechcables.com/index.php

zde. http://www.siltechcables.com/index.php Holandskou firmu Siltech zřejmě není třeba speciálně představovat. Za tři dekády působnosti mezi producenty audio-kabeláže si zaslouženě vypracovala místo na samém vrcholu. Kromě toho se angažuje rovněž

Více

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník

S10. Jednoduše výrazný a stylový. Vydání - Září, 2006. Vždy příjemný společník Jednoduše výrazný a stylový Vždy příjemný společník Vydání - Září, 2006 Varianty modelů S10 1GB / S10 2GB * Varianty barev Černá a Bílá Intuitivní iriver D-Click System 17.5g, ultra lehký přehrávač Dodáván

Více

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny.

Výrobce nemůže být zodpovědný za škodu, která byla způsobena používáním Crescendo 50 v rozporu s níže uvedenými bezpečnostními pokyny. Poskytovatel služeb pro sluchově postižené Palackého tř.114, vchod z ulice Kollárova 9, 612 00 Brno Telefon: 541245321, sms 775576120 nebo 725605216 Email: polacek@pomuckyproneslysici.cz, unb@cmjn.cz Návod

Více

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem výkonového zesilovače Plinius SB-301. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9100 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9100. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o.

Mobilní ozvučovací sestava s výkonem W UŽIVATELSKÝ MANUÁL AUDIO PARTNER s.r.o. Mobilní ozvučovací sestava s výkonem 2 100 W UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 2014 AUDIO PARTNER s.r.o. Drahý zákazníku, nejprve nám dovolte vám poděkovat za to, že jste zakoupili výrobek společnosti Soundsation.

Více

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny

DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050. Pokyny DVD reproduktory pro malé domácí kino HM050 Pokyny přední přední levý FL SUB FR přední pravý CEN DVD reproduktory pro malé domácí kino RL RR HM050 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem VLASTNOSTI

Více

HiFi-zesilnovač AUX / BT.

HiFi-zesilnovač AUX / BT. HiFi-zesilnovač AUX / BT 10008978 10008979 http://www.auna-multimedia.com Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby

Více

Integrovaný zesilovač

Integrovaný zesilovač A-S2100 Integrovaný zesilovač Pokročilé originální zesilovací obvody a eliminace ztráty signálu výsledkem je opravdu emocionální a dynamický zvuk. Toto je špičkový integrovaný zesilovač, který zdědil nový

Více

Kč 11 990,- --- --- --- --- --- KLADY. + široký záběr podporovaných formátů. + po prvotním nastavení bezproblémový a komfortní provoz

Kč 11 990,- --- --- --- --- --- KLADY. + široký záběr podporovaných formátů. + po prvotním nastavení bezproblémový a komfortní provoz Denon DNP-720AE Patrně žádná značka už dneska nemůže existovat bez přehrávače digitálních médií, ideálně v kombinaci se streamováním dat z počítačové sítě. Streamery jsou k vidění u širokého spektra výrobců

Více

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000

Full High-Definition Projektor pro domácí kino PT-AE3000 Full High-Definition Projektor pro domácí kino Parametry Označení Zobrazovač 0.74" LCD panely (D7) (formát 16:9) Rozlišení 1920 x 1080 (nativní) Světelný výkon 1.600 ANSI lumen (High Power mode) Kontrast

Více

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10

Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015. Září 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Září 2015 Obchodní ceník ZÁŘÍ 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 raha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 HIFI-GUIDE s.r.o.,

Více

Obchodní ceník. Srpen 2018

Obchodní ceník. Srpen 2018 Srpen 2018 Obchodní ceník Srpen 2018 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Vedená u Městského soudu v Praze, složka C 219286, zapsaná 9. prosince 2013 1/5 VINTAGE

Více

OZV - běžné ozvučení - ozvučovací systém TOA-APART

OZV - běžné ozvučení - ozvučovací systém TOA-APART 008.2.1.10 - systémy ozvučení T-A konc. cena dealer. cena moje cena VM-2120 Systémový řídicí zesilovač-ústředna 120W ** *** Kč ** *** Kč ** *** Kč 081 43106 5 zón - lze rozšířit, zatížitelnost RMS: 120W/100V,

Více

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností:

SOUNDMAN. Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon. Vyráběno a distribuováno společností: SOUNDMAN R Stereo Binaurálni Sluchatkovy Mikrofon Vyráběno a distribuováno společností: -2- Binaurální stereo mikrofonní sluchátka OKM, zahrnující omnidirekční stereo elektretový kondenzorový mikrofon

Více

Maloobchodní ceník FYNE Audio

Maloobchodní ceník FYNE Audio EXPERIENCE FYNE AUDIO Maloobchodní ceník FYNE Audio Stránka z 5 F series Audiophile range / Made in UK barva balení MOC/kus RP F.2 Contemporary 359 900 Větší bratr modelu F.0, s větším zvukem vhodným do

Více

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30

Autorádia s CD/MP3. CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 Autorádia s CD/MP3 CDXGT240.EUR 2075 2490 4905524604498 cenově dostupný model s MP3, SSIR-EXA ABC tuner, 30 předvoleb, BTM, RDS.EON, výkon 4 x 45 W, S-MOSFET výstupní stupeň, 24 bit převodník, CD-R/RW

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015

Obchodní ceník ČERVEN 2015 ČERVEN 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 ADDON Active

Více

Nové výrobky. Novinky 2014-15

Nové výrobky. Novinky 2014-15 Nové výrobky Novinky 2014-15 Nové výrobky: NuVista 800 Integrovaný zesilovač Musical Fidelity NuVista 800 Hybridní konstrukce kombinující polovodiče ve výkonovém stupni a triody nuvistor v předzesilovači.

Více

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá

A HYPERMEDIÁLNÍ MULTIMEDIÁLNÍ SYSTÉMY ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI. Zvuk a jeho nahrávání ZVUK. reakce logaritmická, frekvenčně závislá MULTIMEDIÁLNÍ A HYPERMEDIÁLNÍ SYSTÉMY 3) Zvuk a jeho nahrávání Petr Lobaz, 3. 3. 2009 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI ZVUK příčné kmitání molekul vzduchu rychlost 340 m s 1 (1000 ft s 1, 1 ft ms 1 ) vlnová délka pro

Více

KAIFAT S610A, S815A, S1018A

KAIFAT S610A, S815A, S1018A KAIFAT S610A, S815A, S1018A Manuál k ozvučovací sestavě 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. OBSAH 1) Vlastnosti a parametry 2) Zapojení a ovládací prvky 3) Technická data 4) Příslušenství 5) Řešení problémů 1)

Více

YAMAHA R-N602. Copyright Hotline:

YAMAHA R-N602. Copyright   Hotline: YAMAHA R-N602 Kód: Výrobce: Záruční doba: P02066 YAMAHA 24 měsíců Užijte si stereoposlech z jakéhokoli digitálního nebo analogového zdroje audiosignálu. Tento nový stereofonní přijímač je vybavený LAN

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

CUSTOM ONE PRO PLUS CUSTOM STREET CUSTOM ONE PRO. Maloobchodní ceník platný od 1.6.2015

CUSTOM ONE PRO PLUS CUSTOM STREET CUSTOM ONE PRO. Maloobchodní ceník platný od 1.6.2015 CUSTOM ONE PRO PLUS Profesionální sluchátka pro studiové a domácí použití. Zvláštností těchto sluchátek je proměnlivý zvuk, který lze zvolit ve čtyřech fázích od analytického zvuku až po plné basy přes

Více

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky 6. 4. 2012 Novinky X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky Autor: Rudolf PlevaVytisknout textová verze velikost písma Vzhled, konstrukce, připojení, ovládání Kvalita zvuku, hodnocení Miniaturní aktivní

Více

Uživatelský manuál Video projektor

Uživatelský manuál Video projektor Uživatelský manuál Video projektor Obsah Upozornění Popis tlačítek Provoz Připojení Tlačítka projektoru Tlačítka dálkového ovládání Výběr zdroje Připojení multimédií Připojení HDMI Vstup VGA (PC) Připojení

Více

Obchodní ceník LEDEN 2017

Obchodní ceník LEDEN 2017 Lden 2017 Obchodní ceník LEDEN 2017 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz ADDON Aktivní bezdrátové reproduktory ( BT4.0 apt-x) MOC ADDON T3 černá / bílá / oranžová

Více

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 07.03.2016 Firma Gato Audio z dánského městečka Herlev, ležícího pár kilometrů západně od Kodaně, staví na tradici jednoduchého, funkčního severského designu, který

Více

Zvukové rozhraní. Základní pojmy

Zvukové rozhraní. Základní pojmy Zvukové rozhraní Zvukové rozhraní (zvukový adaptér) je rozšiřující rozhraní počítače, které slouží k počítačovému zpracování zvuku (vstup, výstup). Pro vstup zvuku do počítače je potřeba jeho konverze

Více

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Gladen do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Instalace V případě, že jste se rozhodli zesilovače nainstalovat sami, prosím, pečlivě si přečtěte uživatelskou příručku a postupujte po jednotlivých krocích. Příprava pro montáž Před samotnou montáží

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II

Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II NÁVOD K OBSLUZE Digitální (počítačová) kamera s mikrofonem AIPTEK PENCAM VOICE II Obj. č.: 99 48 75 Digitální kamera (fotoaparát), videokamera a počítačová kamera (WebCam) v jednom! Do zabudované paměti

Více

PMS 206 výkonový mix. pult

PMS 206 výkonový mix. pult PMS 206 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 206 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 2 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 2.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ

TECHNICKÉ PARAMETRY OBSAH BALENÍ www.btk-group.cz TECHNICKÉ PARAMETRY -Celkový výkon RMS: 12 W -Výstupní výkon RMS subwooferu: 6 W -Výstupní výkon RMS satelitů: 2x3 W -Frekvenční odezva: 60Hz-20kHz -Jednotka subwooferu: 4" -Jednotky satelitů:

Více

Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a. Návod k obsluze

Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a. Návod k obsluze Elektronkový zesilovač ELZES 2x5a Návod k obsluze 1 Popis zařízení Jedná se o stereofonní versi elektronkového zesilovače třídy A. Jeden kanál je osazen elektronkou PCL 86 (trioda a pentoda v jedné baňce)

Více

Seznam dílů a pokusů stavebnice BZ 89211

Seznam dílů a pokusů stavebnice BZ 89211 Seznam dílů a pokusů stavebnice BZ 89211 Seznam dílů: (1) 1-pólové spojení (2) 2-pólové spojení (3) 3-pólové spojení (4) 4-pólové spojení (5) 5-pólové spojení (6) 6-pólové spojení (10) Otřesový spínač

Více

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON

USB. Návod k obsluze. Balení obsahuje: PT 01. Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem PŘENOSNÝ GRAMOFON USB PŘENOSNÝ GRAMOFON Návod k obsluze Balení obsahuje: Přenosný gramofon Napájecí adaptér USB kabel Instalační CD se softwarem Diagram propojení 1 Rychlé nastavení gramofonu 1. Zkontrolujte, zda balení

Více

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač

MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB. Návod k používání / = HiFi zesilovač / = CD přehrávač MP3-CD PŘEHRÁVAČ AUNA AV2-CD509, RADIOPŘIJÍMAČ, USB Návod k používání 10004933/1008980 = HiFi zesilovač 10005063/1008983 = CD přehrávač Vážený zákazníku, V první řadě se Vám chceme poděkovat za nákup tohoto

Více

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty

Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Návod k obsluze auly UP Olomouc Přírodovědecké fakulty Zapojení AV techniky v Aule UP má dvě centra kde je dislokovaná AV technika. Je to technika ve skříni vedle vedle podia a dále AV Rack v režii auly.

Více

Surrounding sound system

Surrounding sound system Surrounding sound system Instalační manuál REJSTŘÍK 1. Instrukce před zapojením 2. Předinstalační schéma montáže do zdi 3. Předinstalační schéma montáže na povrch 4. Schéma necentrálního zapojení 5. Schéma

Více

DAC. DVD Přehrávač. Avarice - 2 - S/PDIF in. S/PDIF out

DAC. DVD Přehrávač. Avarice - 2 - S/PDIF in. S/PDIF out AVARICE Uživatelská příručka Úvod Avarice je zařízení určeno primárně pro majitele DA převodníků, digitálních zesilovačů, digitálních výhybek a dalších přístrojů, ve kterých dochází k digitálně analogové

Více

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák (

Výhradním dovozcem značky Mac Audio do České Republiky je Ahifi - Ing. Karel Šudák ( Vážený zákazníku MAC AUDIA, Před samotnou instalací zesilovače si prosím přečtěte celý uživatelský manuál. 1. TECHNICKÁ DATA MPExlusive 4.0 XL Stereo / Můstek Max. výstupní výkon (1kHz sinusový šum 2:8,

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více