Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 ADAM Audio ARTist 5 Studiové zařízení je málokdy vhodné (esteticky, prakticky ) pro domácí použití, na druhou stranu málokdy najdete v reprodukční technice věrněji hrající kusy (byť samozřejmě i zde jsou propastné rozdíly až na výjimky je tu ale oproti hi-fi technice přesnost tím jediným cílem). Jednou z čestných výjimek je německá firma ADAM Professional Audio, která nejen, že je dobře známá všem muzikantům a zvukařům, ale nemalou oblibu si její produkty získaly i u milovníků špičkového domácího poslechu. V jejím katalogu najdete ten nejvyšší high-end (známé modely Tensor Alpha s cenou přes jeden a čtvrt milionu) s minimem kompromisů, i nečekaně dostupné produkty (třeba dnes představovaný model za dvě desítky tisíc); snad právě proto se jí uznání dostalo u tak širokého spektra zvukově postižených. Tato berlínská firma spatřila světlo světa na sklonku minulého milénia, založili ji dva pánové s tím nejlepším vzděláním fyzik Klaus Heinz a elektroinženýr Roland Stenz. Základním důvodem, proč vznikla zrovna značka ADAM Audio, byl nápad na vytvoření výškového měniče ART (Accelerating Ribbon Technology volně přeloženo technologie rychlého páskového měniče ). Nejde vlastně ani o původní nápad (což ale upřímně nejde vlastně nikdy nikde), ale o rozvinutí principu Oskara Heila, pocházejícího odkudsi z hlouby šedesátých let.

2 Faktem je, že díky zapojení logiky, rozumu a dobrých fyzikálních znalostí spolu s moderními materiály byl posun skutečně hodný čtyřicetiletého vývoje. Již od začátku si tak produkty se značkou ADAM (což mimochodem znamená Advanced Dynamic Audio Monitors) neumí nikdo představit bez tohoto páskového tweeteru. Firma si své ostruhy zasloužila i tím, že měniče i elektroniku si vyvíjí zcela ve vlastní režii. Jak sám výrobce píše ve své prezentaci, je jedním z mála, kteří ignorují rozdíl mezi domácím a profesionálním nasazením cílem je pouze věrná reprodukce, jejíž nároky a standardy by měly být kdykoliv konzistentní. Tím se dostáváme k jedněm z nejdostupnějších reprosoustav, které studiovou přesnost a autenticitu přináší v luxusně vypadající skořápce, která se shodou okolností může měřit svou kvalitou s libovolnou konkurencí v dané třídě. Řada ARTist je jak už napovídá název určena všem těm, kteří touží po kompaktních reprosoustavách s monitorovým zvukem, aniž by ale chtěli slevit z vizuálních kvalit či mohli investovat do podobných řešení desítky, ne-li stovky tisíc (ti pak patrně sáhnou po některém z čistě profesionálních modelů ADAM nebo ATC). Typickým zákazníkem sice bude zřejmě majitel malého domácího studia, ale vzhledem k atraktivnímu vzhledu i výbavě (a v neposlední řadě ceně) mohou skvěle posloužit i běžným milovníkům hudby a zvuku.

3 Přímo od výrobce k nám doputoval pár (to je nutno zdůraznit profi produkty se prodávají spíše na kusy, takže vždycky chtějte koupit celý pár) středního monitoru řady ARTist s pořadovým číslem 5. Jde o aktivní regálový monitor velmi kompaktních rozměrů, primárně určený pro poslech v blízkém poli. Výrobce k nim dokonce dodává (příplatkové) stojánky na stůl; prostě dokonalé řešení pro domácí zvukové studio nebo každodenní poslech při práci. ARTist 5 mají podobu klasického dvoupásmového monitoru, jsou uzavřeny ve velmi kompaktních rozměrech 29 x 17 x 22 cm (v x š x h). Jeden kanál i při těchto mírách váží robustních 7 kg, to nejdůležitější je ale skutečně luxusní provedení, kterému se v obdobné cenové třídě může rovnat jen máloco. Zakulacené rohy, hluboký lak a zjevná preciznost budí ten nejlepší dojem. O středobasovou sekci se stará reproduktor s membránou o průměru 14,5 cm s velkou středovou kopulkou. Materiál membrány je kombinací uhlíkových vláken, rohacellu a skleněných vláken, což by měla být kombinace ideální z hlediska poměru lehkosti a pevnosti. Masivní měkký závěs dovoluje výrazný výkmit. V pohonném ústrojí se nachází cívka poměrně velkým průměrem 3,2 cm. Reproduktoru dodává energii vestavěný tranzistorový zesilovač s dostatečným výkonem 50 Wattů, pracující ve smíšené třídě A/B. Úplně stejný modul je pak nainstalován pro pohon tweeteru. Ten je typickým firemním měničem typu X-ART, jde tedy o páskový měnič. Jeho kovová vrstvička má plochu celkem 2420 mm2, což je ekvivalent dvoupalcové kaloty. Oproti klasickému řešení má ale pásek naprosto zanedbatelnou hmotnost 0,17 g a tak může na elektrické podněty reagovat výrazně rychleji, byť častým důsledkem bývá subjektivně příliš malá hmota zvuku, taková přílišná éteričnost. Přední panel kromě měničů odkazuje i na tradici profi sféry trojicí prvků kromě kolébkového spínače je tu ještě velký ovladač hlasitosti, díky kterému lze jemně vyladit hlasitost jednotlivých kanálů třeba při asymetrickém umístění reprosoustav. Pokud by to nestačilo, na zadní straně nalezneme ještě trojici kontrolních prvků, které umožní jednak ekvalizér úrovně Hz (+/- 6 db) a 300 Hz (+/- 6 db), tak také zisk výškového měniče (+/- 4 db). Není tak žádný problém umístit ARTist 5 v podstatě kamkoliv, regulace by měla vyřešit téměř jakýkoliv potenciální nesoulad. Snad jen úzká štěrbina zadního bassreflexu by mohla být limitem toho, že reprosoustavy by nemusely být přiraženy úplně ke zdi. Výrobce udává na dané rozměry vcelku impozantní frekvenční odezvu Hz. I naměřené hodnoty tomu vcelku odpovídají, což v dané cenové třídě rozhodně stojí za pozitivní zmínku. Dobře tak poslouží i středně náročným domácím tvůrcům, nejen milovníkům kritického poslechu. V blízkém poli dokonce ani není potřeba žádná potřeba podpory subwooferu, ten by se hodil až ve středních místnostech.

4 ARTist 5 by se rozhodně mohly honosit přívlastkem multimediální. Kromě 3,5 mm vstupu na čelní straně můžete využít i symetrické XLR či nevyvážné RCA konektory. Speciální konektory také umožňují spojení libovolného počtu monitorů a ovládání jejich hlasitosti jen jedním z nich. Bez zajímavosti není ani připojení pomocí USB, kdy reprosoustava funguje jako externí zvukové zařízení. Bezproblémová je instalace i provoz, dokud ovšem nebudete chtít víc než Red Book standard; přehrávání 24 / 96 a vyšších rozlišení se nám bohužel nezdařilo. Většinu času strávily ADAM Audio ARTist 5 ve společnosti předzesilovače / D/A převodníku ASUS Xonar Essence One MUSES, případně na pre-out výstupech NAD C370 a Electrocompaniet ECI 6DS. K propojení jsme používali symetrické kabely Vincent, cinche Eagle Cable, Monster Cable a QUAD. Kvalitu napájení zajišťoval Xindak XF-2000B, analogovými zdroji signálu se stal Pioneer BDP-LX71 či Musical Fidelity V90-DAC. Předností páskového výškového měniče je rozhodně jeho rychlost, detailnost a čistota, které se v této cenové úrovni málokdo vyrovná, ale přeci jen jde o kovový pásek, který má jemnost a rafinovanost až někde za všemi dříve jmenovanými vlastnostmi. I proto se zdálo, že sykavky Candice Night ve Fires at Midnight, titulní písni alba od Blackmore s Night mají tendenci být trochu výraznější, stejně jako právě vyšší tóny měly při tichém poslechu zjevně navrch. Pásmo se vyrovná teprve u střední hlasitosti, takže třeba noční poslech v tichém bytě se spícími dalšími členy domácnosti není úplně optimální. Na druhou stranu právě vyšší podíl vysokých tónů dává pocit vysoké detailnosti a lehkosti zvuku, tu podporuje i již zmiňovaná skvělá rychlost reprodukce.

5 Na svou cenu a velikost jsou ARTist 5 příjemně dynamické patrně dar profesionálních genů. Skvěle vyznívá Flamenco Sketches od Milese Davise z jeho legendární desky Kind of Blue. Piano i kontrabas mají velmi živoucí energii a důraz, objem zvuku je nečekaně velký, stejně jako důraz v oblasti spodních oktáv. Je tu také zjevná snaha o maximální, typicky studiovou kontrolu, byť ARTist 5 nejsou typicky studeným profíkem, jejich ladění je až líbivě kulaté a vřelé, takže se pohodově poslouchají v jakékoliv situaci a po jakkoliv dlouhou dobu. Jakkoliv středobas umí sáhnout subjektivně pěkně hluboko, přeci jen je limit 50 Hz naprosto zjevný. Varhany v Rutterově Nativity Carol v podání sanfranciských Choral Artists jsou spíše tak nějak informativní, přes sympatickou snahu prostě malý kabinet nemá šanci vygenerovat dostatečnou energii. Naproti tomu jsou hlasy nádherně srozumitelné a rozlišené, celý sbor působí velmi sugestivně, byť i zde je občas cítit poněkud prezentnější záchvěv sykavek a ženských hlasů ve vyšších polohách. Není to každopádně nic nepříjemného. Co jde malým monitorům opravdu výjimečně skvostně a v čem se vyrovnají systémům s cenou mezi tisíci, to je podání dřevených perkusí. Naprosto úchvatné bylo podání bubínků a paliček v

6 Dog Breath, coververzi skladby Franka Zappy od Omnibus Dog Ensemble ze sampleru IsoTek Ultimate Set-Up Disc. Rány jsou řízné, energické, tóny mají velmi rychlý náběh a kontrola zůstává bezproblémová až do rozpuštění tónu ve zvukovém celku. Autoritativní údery podporují i dojem velmi přesného časování reprodukce, hudba tak má atraktivní tah na branku. To samé lze vypozorovat v rockové Exiles z živáku USA od King Crimson. Ostré kytary, kontrolovaný a dobře rozlišený zvuk umí přenést onu živou atmosféru a rockovou dravost a naléhavost. Energie těmto drobečkům rozhodně neschází, byť celkový dojem je poněkud zmenšený, jako při pohledu zmenšovacím sklem. To je prostě daň za monitorový zvuk z malých rozměrů. Páskové měniče často mívají problémy s reprodukcí prostoru, respektive s velmi výraznou směrovostí. To není případ ADAM Audio ARTist 5, rozložení nástrojů v prostoru je skvělé, jak se ukázalo v Polo Mze Pt. II z pera Ted Sirota s Rebel Soul, kteroužto skladbu najdete na Naim Sampler 7. Abychom byli féroví, i zde je určitá směrovost cítit, ale rozhodně není třeba se bát toho, že se zvuk rozpadne při sebemenším pohybu. Na běžné sedačce či v oblíbeném křesle se můžete vrtět dle libosti.

7 Malé aktivní monitory ADAM Audio ARTist 5 jsou potvrzením toho, že německý výrobce si svou pověst zaslouží. V dané cenové třídě jde o skutečně luxusně vypadající a luxusně hrající malé reprosoustavy, disponující dobře vyváženou kombinací studiové strohosti a přenosti a muzikálnosti, kterou ocení běžní domácí posluchači. Tím nejúžasnějším na nich je fakt, že poskytují pro běžný každodenní poslech vysoký komfort ať už jsou to různorodé, maximálně bezproblémově fungující vstupy, ať už je to možnost dokonalého přizpůsobení akustice prostoru či právě přesný, čistý a věrný zvuk, který má jen málo omezení. Je faktem, že ARTist 5 je spíše umělcem, než studiovým technikem, ale to vůbec nevadí. Důležité je totiž to, že je radost tyhle reprosoustavy poslouchat a pokud vám vyhovuje jejich cena, nutnost poslouchat víceméně v blízkém poli, přenesete se přes občasnou nadstandardní razanci výškového pásma, tak můžete mít skutečně skvělé a přitom velmi dostupné aktivní řešení, nabízející vysokou kvalitu reprodukce i užitné hodnoty a komfortu. Takže pokud vám není forma malých aktivních reprosoustav cizí, tohle může být velmi zajímavé řešení. MĚŘENÍ Měření frekvenční charakteristiky probíhalo v uzavřeném semireverberantním prostoru o výměře podlahové plochy 50 metrů čtverečních. Prostor není akusticky speciálně upraven, a proto jsou naměřené hodnoty interpretovatelné jako 100% věrohodné v pásmu 200 Hz a výše, v pásmu Hz ovlivněné akustickými parametry prostoru konkrétně mírným zdvihem na basech. Měřeno bylo pomocí software ATB PC Pro vždy v pěti cyklech v různou denní dobu, vybrána byla vždy střední křivka. Všechna měření probíhala na NAD C370 (přes výstupy pre-out) a Pioneer BDP-LX71 s vždy stejně nastavenou úrovní hlasitosti. Měřeno pomocí PCM stopy o vzorkovací frekvenci 48 khz s 1/3 oktávovým vyhlazováním. Naměřená frekvenční křivka plně odpovídá cenové úrovni reprosoustav, navíc se s přehledem vejde do tolerance +/- 3dB v rozsahu Hz, pak už je na křivce vidět poměrně rychlý propad, byť subjektivně je výšek stále dostatek. Je tu také vidět velmi malý zdvih v oblasti basů a výšek, ústící v pocit energického přednesu. Bas jednoduše umí kopnout a výšky zase poskytují dost informací, přičemž ani střednímu pásmu není co vytknout. VHODNÁ MÍSTNOST MALÁ [< 20m2] [ ] STŘEDNÍ [> 20m2 / < 40m2] [ ] VELKÁ (> 40m2) [ ] Kč , KLADY + skvělé výrobní provedení

8 + dostatek vstupních konektorů + přesný, rychlý zvuk s bohatými detaily + umí zahrát dost nahlas a vyplnit i velkou místnost + pětiletá záruka a zjevně maximální spolehlivost ZÁPORY - při velmi tichém poslechu mají výšky znatelně navrch PRODÁVÁ: ADAM Professiona Audio pro e-magazín Hi-Fi Voice / / napsal Daniel Březina

Xavian Bonbonus Sladká hudba To je nejen vystižení ideální reprodukční reality, ale také název nové série stále úspěšněji expandujícího největšího českého výrobce Xavian, kterou si nadělil k patnáctému

Více

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc

+ i jakožto čistě komerční produkt přehraje lecjaká sluchátka s cenou kolem 10ti tisíc Bowers&Wilkins P5 Proč se vůbec pustí jeden z nejznámějších výrobců reproduktorových soustav do výroby sluchátek? Kdo ví, patrně proto, že ví, že může uspět a co je ještě lepší, tato premisa se skutečně

Více

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk

{youtube}szwrkpnbe4k{/youtube} Kč 5 700,- --- --- --- --- --- KLADY. + dynamika projevu. + pevný, monitorově kompaktní zvuk Koss PRO4AAAT Požádáte-li běžného českého smrtelníka o jmenování neznámějšího výrobce sluchátek, velmi pravděpodobně bude nejčastěji padajícím názvem právě americký Koss. Snad je to díky více než padesátileté

Více

Fischer&Fischer SN/SL70

Fischer&Fischer SN/SL70 Fischer&Fischer SN/SL70 Německo je zem high endu věru zaslíbená, podobně jako Anglie či Japonsko na rozdíl od zmíněných se tu však projevuje cit pro technickou přesnost a nekompromisnost, vlastní do určité

Více

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL

P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL P10 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius P10. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou.

pažích. Tu a tam nedokonale vyzpívaná sykavka ale není ničím zatajená ani zahlazená, tyto Xaviany si servítky neberou. Xavian Virtuosa Jak začít popisovat něco nečekaného a výjimečného? Jak přetavit emoce a dojmy do přesně těch správných slov? V případě těchto reprosoustav to patrně nejde jinak než odkazem na jejich název,

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9100 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9100. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015

Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 19 December 2015 Firma Gato Audio není na trhu úplně dlouho, ale za těch pár let své existence se tito Dánové z Kodaně stihli etablovat jako výrobci velmi designově orientovaných

Více

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek

- externí phono předzesilovač v ceně nějakých 10 000,- už poskytne lepší výsledek Denon PMA-2010AE Co se vám vybaví, řekneme-li Denon? Minimálně v poslední dekádě plus mínus pár let to asi u většiny budou dostupné dvoukanálové přístroje slušné kvality a také masivní aktivita směrem

Více

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky

X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky 6. 4. 2012 Novinky X-mini: ultrapřenosné kapesní reproduktorky Autor: Rudolf PlevaVytisknout textová verze velikost písma Vzhled, konstrukce, připojení, ovládání Kvalita zvuku, hodnocení Miniaturní aktivní

Více

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016

autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 autor: Daniel Brezina (Hi-Fi Voice) 23.04.2016 O dánských Gato Audio už byla na webu Hi-Fi Voice několikerá zmínka, naposledy o designovém integrovaném zesilovači AMP-150, který však není jen vizuálním

Více

TEST: Yamaha A-S 2100

TEST: Yamaha A-S 2100 TEST: Yamaha A-S 2100 Autor: Daniel Březina, Hi-Fi Voice 9 / 2014 Japonská korporace Yamaha, to je skutečný gigant s obrovským záběrem. U základů tohoto jména ale stály v roce 1887 jazýčkové varhany a

Více

xxx pár připravujeme - podzim 2016

xxx pár připravujeme - podzim 2016 Ceník AQ 4/2016 Reprosoustavy AQ Passion line Passion 485 000,- pár Vlajková loď, nekompromisní osazení nejvyššími modely reproduktorů Scan-Speak. Modelovaná sendvičová ozvučnice, korpus je vyztužen unikátními

Více

SE JEN NA HUDBU SE SLUCHÁTKY BUXTON

SE JEN NA HUDBU SE SLUCHÁTKY BUXTON Značce BUXTON se podařilo i přes relativně krátkou historii pevně zakotvit na trhu s prémiovými sluchátky Značka BUXTON se od svých počátků věnuje vývoji a výrobě špičkových sluchátek pro širokou veřejnost.

Více

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin

Ze sterea na prostorový zvuk během několika vteřin Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips SoundBar Reproduktor Soundbar Bezdrátové prostorový zvuk 4.1 CH Bluetooth aptx, AAC a NFC 2 vstupy HDMI a výstup HDMI ARC Prostorová kalibrace

Více

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ

SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ SB-301 VÝKONOVÝ ZESILOVAČ 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem výkonového zesilovače Plinius SB-301. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne Vám veškeré

Více

STONE LINE DINO II. Snowwhite

STONE LINE DINO II. Snowwhite Zvuk a kvalita na prvním místě, tak lze snad nejstručněji vyjádřit to, co již déle než 12 roků skrývá značka AQ. Začalo to nadšením, nespokojeností s tehdejší standardní nabídkou a jednou garáží. Dnes

Více

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL

INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 9200 INTEGROVANÝ ZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem integrovaného zesilovače Plinius 9200. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho zesilovače a poskytne

Více

Maloobchodní ceník PSB

Maloobchodní ceník PSB Real Sound for Real People Maloobchodní ceník PSB Březen 2015 Výhradní zastoupení výrobků PSB speakers pro území ČR Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390

Více

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena

Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Ceník 3-2016 Změna cen vyhrazena Cena za kus ALTEI spol. s r.o., U háje 29, 147 00 Praha 4, Česká republika Tel.: (+420) 222 721 501, (+420) 222 728 335; e-mail: info@altei.cz IČO 25637274, DIČ CZ25637274,

Více

mikrofony pro živé ozvučení

mikrofony pro živé ozvučení série artist elite Naše těsná spolupráce se špičkovými firmami pro ozvučování hudebních produkcí, s významnými konstruktéry a zvukaři, s audio-konzultanty i umělci tedy s těmi nejlepšími profesionály v

Více

studiové mikrofony mikrofony série 40 mikrofony série 20 průvodce použitím strana 16

studiové mikrofony mikrofony série 40 mikrofony série 20 průvodce použitím strana 16 studiové mikrofony mikrofony série 40 Konstrukční teorie nezkreslujících elektromagnetických měničů kombinovaná se špičkovou moderní technologií a lety vynikajících praktických zkušeností při výrobě mikrofonů

Více

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk.

Z technického hlediska uplatňuje BeoLab 90 celou řadu jedinečných přístupů, díky nimž si můžete doma vychutnat špičkový a vysoce kvalitní zvuk. ZÁKLADNÍ TECHNICKÉ INFORMACE O VÝROBKU 1 BeoLab 90 BeoLab 90 je revoluční výrobek v oblasti zvukových a přehrávacích zařízení. Jedná se o nový špičkový reproduktor od společnosti Bang & Olufsen, který

Více

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL

KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL KORU PHONO PŘEDZESILOVAČ - MANUÁL 1 Gratulujeme k rozhodnutí stát se hrdým majitelem phono předzesilovače Plinius Koru. Tento manuál Vám pomůže lépe porozumět ovládání Vašeho předzesilovače a poskytne

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 35 05 51 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 35 05 51 Systém prostorového zvuku (5.1-kanálový) mivoc HXA 5000 pro domácí kino s aktivním superhloubkovým reproduktorem (anglicky subwooferem ) - sice s malými kompaktními rozměry,

Více

Stojanová reprosoustava BEYMA--SEAS Audioweb projekt

Stojanová reprosoustava BEYMA--SEAS Audioweb projekt Návrh a konstrukce 2009 Dokumentace zpracována 2013 Autoři Jiří Rezler, Leoš Procházka Osazení Beyma 5mp60n; Seas 27tbcf/g Technická data Bassreflexová ozvučnice, (š x v x h) 170 x 285 x 303mm; Bassreflexový

Více

CUSTOM ONE PRO PLUS CUSTOM STREET CUSTOM ONE PRO. Maloobchodní ceník platný od 1.6.2015

CUSTOM ONE PRO PLUS CUSTOM STREET CUSTOM ONE PRO. Maloobchodní ceník platný od 1.6.2015 CUSTOM ONE PRO PLUS Profesionální sluchátka pro studiové a domácí použití. Zvláštností těchto sluchátek je proměnlivý zvuk, který lze zvolit ve čtyřech fázích od analytického zvuku až po plné basy přes

Více

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio

možnost připojení k tabletu ipad (pomocí sady pro připojení kamery) nebo chytrému telefonu (s kabelem OTG) podporujícími formát USB audio Obsah 1. Představení produktu Klíčové vlastnosti produktu 2. Specifikace 3. Obsah balení 4. Popis jednotlivých částí přístroje Přední panel Zadní panel 5. Připojení přístroje k počítači a nastavení Windows

Více

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna

Sluchátkový přijímač. Vysílací základna Sluchátkový přijímač 1. Sluchátka levé/pravé 2. Ovládání hlasitosti 3. Indikace napájení 4. Tlačítko mikrofonu 5. Spínač zapnuto/vypnuto 6. Mikrofon 7. Vyvážení úrovně zvuku ve sluchátkách 8. Baterie Vysílací

Více

Charakteristika CDX-GT929U. www.sony-europe.com 2

Charakteristika CDX-GT929U. www.sony-europe.com 2 Špičkový design s motorizovaným, odklopným předním panelem a 8stupňovým displejem s bodovou matricí a funkcí Full Motion. Se vstupy USB a AUX pro přímé připojení přenosných hudebních zařízení, techn. Q-BrowZer

Více

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000

Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU NEW W PR PRODUCT P ODUCT BULLETIN Skutečně realistický zážitek nyní v úhledném provedení! TV systém prostorového zvuku SRT-1000 Umístěte systém pod váš televizor a vychutnejte

Více

SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260

SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260 SUB 800A, 810A, 1200A, ZS 260 Úvodem: Aktivní subwoofery SUB 800A, 810A a SUB 1200A, disponují 8 nebo 12" reproduktorem v bassreflexové ozvučnici, regulací hlasitosti, přeladitelnou výhybkou, invertováním

Více

Maloobchodní ceník Burmester

Maloobchodní ceník Burmester Maloobchodní ceník Burmester Duben 202 Výhradní zastoupení výrobků Burmester pro území ČR a SK Perfect Sound Group s.r.o. Leopoldova 238 49 00 Praha 4 - Chodov tel: +420 272 658 390 fax: +420 272 658 390

Více

JPM 1320 koncový zesilovač

JPM 1320 koncový zesilovač JPM 1320 koncový zesilovač Úvodem: JPM 1320 je prvním 8kanálovým zesilovačem (rozhlasovou ústřednou) z produkce Dexon. Jedná se o 8 zesilovačů v třídě D s řízenou spotřebou a standby funkcí sdružených

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 10 44

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 10 44 NÁVOD K OBSLUZE Verze 06/03 Obj. č.: 30 10 44 Tento monofonní modul koncového zesilovače s ochranou proti zkratu a přehřátí, který dodáváme včetně montážních šroubů, slouží k přímému zabudování do aktivních

Více

PMS 206 výkonový mix. pult

PMS 206 výkonový mix. pult PMS 206 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 206 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 2 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE TESTOVACÍ CD Obj. č.: 37 57 83 OBSAH Strana: Úvod... 2 Krok 1. Levá/pravá kabeláž reproduktoru... 3 Krok 2. Levé/pravé porovnání zvuku A... 3 Krok 3. Levé/pravé porovnání zvuku

Více

víceúčelové mikrofony

víceúčelové mikrofony víceúčelové mikrofony série pro Je charakteristická spolehlivými modely, které každý den splňují i ty nejvyšší nároky na snímání zvuku a složité úkoly při ozvučování. Špičková elektronika s jemným a čistým

Více

R series The Last Edition HiFi komponenty MOC Limitovaná poslední kolekce 30 setů legerdární R série

R series The Last Edition HiFi komponenty MOC Limitovaná poslední kolekce 30 setů legerdární R série HV series PA 3000 HV MP 3000 HV High End komponenty integrovaný zesilovač plně symetrické konstrukce, unikátní konstrukce s trvalým výkonem 300Wx2/8Ω nebo 500Wx2/4Ω; volitelný procesor kalibrace místnosti

Více

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu

Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Tisková zpráva 5. ledna 2010 Nejštíhlejší WALKMAN SONY nabízí skvělý zvuk i obrazovou kvalitu Vybavený WALKMAN A845 s tloušťku pouhých 7,2 mm Velký a jasný širokoúhlý OLED displej, 7,1 cm (2,8 ) Digitální

Více

PMS 410 výkonový mix. pult

PMS 410 výkonový mix. pult PMS 410 výkonový mix. pult Stránka č. 1 Úvodem: Výkonový mixážní pult PMS 410 je elektronické zařízení, které umožňuje směšovat 4 monofonní signály a 2 stereofonní signály. Z toho monofonní signály můžete

Více

EM92606. 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem. Pokyny

EM92606. 5.1 kanálový reproduktorový systém se subwooferem. Pokyny EM92606. kanálový reproduktorový systém se subwooferem Pokyny . kanálový reproduktorový systém se subwooferem EM92606. kanálový reproduktorový systém se subwooferem VLASTNOSTI Dřevěný subwoofer pro velmi

Více

Elektronické sirény MAESTRO

Elektronické sirény MAESTRO Elektronické sirény MAESTRO Koncové prvky systému varování obyvatelstva Varovné signály při mimořádných událostech Reprodukce hlasových zpráv Ozvučení měst a obcí Základní charakteristika Technický popis

Více

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502

Line 500 Reference. Line 4Pi. Line 400. Line AIR-X. Ceník reprosoustav a příslušenství Elac platný od 23. 10. 2015. Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Line 500 Reference FS 509 VX-JET Black HGL 30500 Walnut HGL 30502 Čtyřpásmová podlahová reprosoutava s volitelným nastavením vyzařovací charakteristiky, ozvučnice bassreflex. Osazení: 1x unikátní měnič

Více

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku

BULLETIN NOVÉHO PRODUKTU. Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203. Přední systém prostorového zvuku Mocný prostorový zvuk a robustní konstrukce. YAS-203 Přední systém prostorového zvuku Sofistikovaný design, který se vyznačuje elegantním, jemně zaobleným tvarem. Bezdrátový přenos hudby prostřednictvím

Více

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení

Obsah. Obsah balení. Hlavní funkce. Prvky a funkce. Základní ovládání. Uživatelské prostředí Obrazovka přehrávání Moje hudba Nastavení Návod k obsluze Obsah Obsah balení Hlavní funkce Specifikace Prvky a funkce Základní ovládání Zapnutí / vypnutí Zapnutí / vypnutí displeje Nabíjení Připojení k PC a použití jako externí DAC Uživatelské

Více

KAIFAT S610A, S815A, S1018A

KAIFAT S610A, S815A, S1018A KAIFAT S610A, S815A, S1018A Manuál k ozvučovací sestavě 1 2015 AUDIO PARTNER s.r.o. OBSAH 1) Vlastnosti a parametry 2) Zapojení a ovládací prvky 3) Technická data 4) Příslušenství 5) Řešení problémů 1)

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1

KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 KS-40A Aktivní 2pásmové monitory 2 x 10 W RMS Uživatelská příručka AUDIO PARTNER s.r.o. 1 Cílem návodu je seznámit uživatele s funkcemi nástroje a proto všechny běžné termíny nemusí být dopodrobna vysvětleny.

Více

Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál

Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál Položkový rozpočet - vybavení Koncertní sál Vybavení MJ Množství Cena/MJ Celkem v Kč Videokamera pevná Full HD min. 8GB paměti, 25x optický zoom, foto 5,5Mpx, USB optická stabilizace, paměťové karty SD,

Více

Hi Fi Voice LUXMAN M 800A. autor: Daniel Březina (Hi Fi Voice) 13.04.2014

Hi Fi Voice LUXMAN M 800A. autor: Daniel Březina (Hi Fi Voice) 13.04.2014 Hi Fi Voice LUXMAN M 800A autor: Daniel Březina (Hi Fi Voice) 13.04.2014 Japonskou značku Luxman asi netřeba blíže představovat, měla od roku 1925 dost času se zapsat do všeobecného povědomí. Patří tak

Více

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013

Sound Passion. Maloobchodní ceník GENELEC. Prosinec 2013 Sound Passion Maloobchodní ceník GENELEC Prosinec 2013 Výhradní zastoupení výrobků GENELEC Home Audio pro území ČR Perfect Sound Group s.r.o. Čerčanská 640/30 140 00 Praha 4 - Krč tel: +420 272 658 390

Více

Datasheet FUJITSU Monitor P23T-6 FPR 3D Monitory

Datasheet FUJITSU Monitor P23T-6 FPR 3D Monitory Datasheet FUJITSU Monitor P23T-6 FPR 3D Monitory Špičkový displej: širokoúhlý 23 (58,4cm) Dva displeje pod jedním krytem vysoce kvalitní kancelářský a profesionální 3D displej Pokud jste profesionál, který

Více

audio-video-hobby Domácí HIFI Audio Přenosné systémy Mikrofony Elektro Osvětlení Párty doplňky www.maxistore.cz

audio-video-hobby Domácí HIFI Audio Přenosné systémy Mikrofony Elektro Osvětlení Párty doplňky www.maxistore.cz audio-video-hobby a p ř í s l u š e n s t v í Domácí HIFI Mikrofony Audio Sluchátka Přenosné systémy Kabely Elektro Osvětlení Párty doplňky domácí Hi-Fi obj. č. SK103112 Karaoke set se 2 mikrofony rozšířte

Více

Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady. Před použitím: Popis částí zařízení:

Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady. Před použitím: Popis částí zařízení: Návod k použití Bezpečnostní upozornění: Při používání elektrického zařízení dodržujte prosím následující zásady 1. Před prvním použitím zařízení se seznamte s tímto návodem. 2. Uchovejte si tento návod

Více

Maloobchodní ceník Usher

Maloobchodní ceník Usher Maloobchodní ceník Usher Červen 2015 Mini X Diamond Dancer série Diamond Moc vč.dph středo s papírovou membránou 180 mm (8948A). Citlivost: 87 db 1 watt / 1m, nominální impedance: 8 ohmů, 67 600 Kč 41

Více

PRESTIGE barva balení MOC/kus Autograph Mini teak / týková dýha 2* 27 990

PRESTIGE barva balení MOC/kus Autograph Mini teak / týková dýha 2* 27 990 Maloobchodní ceník platný od.0.204 KINGDOM ROYAL popis Kingdom Royal černý satén, dřevo ve vysokém lesku 727 990 Vrchol technologie v nejvyšší třídě a muzikální ztělesnění ultra rigidního kabinetu spojuje

Více

NA130. Automobilový multimediální přehrávač

NA130. Automobilový multimediální přehrávač NA130 Automobilový multimediální přehrávač Uživatelská příručka Obsah Obsah balení... 2 Postup montáže... 3 Funkce tlačítek přehrávače... 5 Funkce tlačítek dálkového ovladače... 5 Volba zdroje přehrávání...

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

AudioWorld. S námi ovládáte světlo. ABB s.r.o. Elektro-Praga

AudioWorld. S námi ovládáte světlo. ABB s.r.o. Elektro-Praga AudioWorld S námi ovládáte světlo ABB s.r.o. Elektro-Praga Nová generace přístrojů Doba, kdy jste si pro ozvučení místností ve Vašem domě museli pořídit několik rozhlasových příjímačů nebo dalších přístrojů,

Více

ELEKTRONKOVÉ ZESILOVAÈE Karel Rochelt Aèkoliv se dnes vyrábí absolutní vìtšina spotøební audioelektroniky na bázi polovodièù, a koneckoncù by nešla její pøevážná èást bez polovodièù vùbec realizovat, stále

Více

WA 622CDR, RC řečnické systémy

WA 622CDR, RC řečnické systémy WA 622CDR, RC řečnické systémy Stránka č. 1 Úvodem: Bezdrátový řečnický systém WA 622CDR, WA 622RC je dodáván s klopovým, náhlavním a ručním bezdrátovým mikrofonem, přičemž používat lze pouze 2 současně

Více

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy

LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy LARGO 70, 120, 130 HIFI reprosoustavy Úvodem: O nových reprosoustavách řady Largo můžeme směle říci, že ve své cenové kategorii posouvají laťku designového zpracování i zvukového projevu. Více, než roční

Více

VÝZKUM, VÝVOJ A INOVACE V OBLASTI VAROVÁNÍ OBYVATELSTVA RESEARCH, DEVELOPMENT AND INNOVATION IN WARNING THE POPULATION

VÝZKUM, VÝVOJ A INOVACE V OBLASTI VAROVÁNÍ OBYVATELSTVA RESEARCH, DEVELOPMENT AND INNOVATION IN WARNING THE POPULATION VÝZKUM, VÝVOJ A INOVACE V OBLASTI VAROVÁNÍ OBYVATELSTVA RESEARCH, DEVELOPMENT AND INNOVATION IN WARNING THE POPULATION Tomáš ŠIMEK Dostupné na http://www.population-protection.eu/attachments/042_vol4special_simek.pdf.

Více

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností

ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností ozvučení průmyslových provozů vzdělávacích zařízení domácností omnitronic cs série širokopásmové reproduktory určené pro montáž do podhledů, stěn nebo stropů interiéru. reproduktory jsou vybaveny transformátorem

Více

VAROVÁNÍ: Snížení rizika požáru nebo úrazu dosáhnete, nebudete-li tento produkt vystavovat dešti a vlhkosti.

VAROVÁNÍ: Snížení rizika požáru nebo úrazu dosáhnete, nebudete-li tento produkt vystavovat dešti a vlhkosti. Uživatelský manuál DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Přečtěte si instrukce. Řiďte se těmito instrukcemi. Dbejte všech varování. Sledujte veškeré instrukce. Nepoužívejte přístroj tam, kde hrozí kontakt s vodou.

Více

Datasheet Fujitsu Monitor P23T-6 LED Monitor

Datasheet Fujitsu Monitor P23T-6 LED Monitor Datasheet Fujitsu Monitor P23T-6 LED Monitor Špičkový monitor: 23 (58,4 cm), širokoúhlé zobrazení Špičková zobrazovací technologie a inovativní řešení šetrné k životnímu prostředí Dokonalá kvalita obrazu

Více

Sony představuje svůj dosud nejmenší diktafon. Ultraštíhlý ICD-TX50 má tloušťku pouze 6,4 mm a hmotnost 50 g

Sony představuje svůj dosud nejmenší diktafon. Ultraštíhlý ICD-TX50 má tloušťku pouze 6,4 mm a hmotnost 50 g osokuna Tisková zpráva 12.3.2012 Sony představuje svůj dosud nejmenší diktafon Ultraštíhlý ICD-TX50 má tloušťku pouze 6,4 mm a hmotnost 50 g Štíhlý, stylový digitální diktafon pro pracovní použití Uhlazený

Více

JDM 80IR modul sampleru

JDM 80IR modul sampleru JDM 80IR modul sampleru Stránka č. 1 Úvodem: JDM 80IR je sampler, který je vyjímečný tím, že je osazen jednak přímo výkonovým zesilovačem, na který lze připojit rovnou externí reproduktor, a jednak elektronikou

Více

JPA 1080 rozhlasová ústředna

JPA 1080 rozhlasová ústředna JPA 1080 rozhlasová ústředna Stránka č. 1 Úvodem: JPA 1080 je modelem stereofonní rozhlasové ústředny, kompaktního rozměru, s vestavěným Mp3 přehrávačem z USB flash paměti. Ústředna je vybavena montážní

Více

Ceník platný od 1.1.2016

Ceník platný od 1.1.2016 XAVIAN reprosoustavy, kabely, subwoofery, akustické panely Ceník platný od 1.1.2016 STRANA 1 EPICA - pouze epické modely ORFEO ORFEO referenční 2-pásmová, bass-reflexová, regálová vybraný italský masivní

Více

Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové reproduktorové doky

Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové reproduktorové doky Tisková zpráva 9.1. 2012 Řada X: akustická přesnost, stylová elegance. Sony představuje nové luxusní bezdrátové ové doky Reproduktory Made for ipod/iphone/ipad s úžasným moderním designem, bezdrátovým

Více

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka

AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka CORE AIRCAST MP4 pøehrávaè Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte pøehrávaè

Více

Obchodní ceník ČERVEN 2015. Červen 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10

Obchodní ceník ČERVEN 2015. Červen 2015. Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Červen 2015 Obchodní ceník ČERVEN 2015 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 raha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 HIFI-GUIDE s.r.o.,

Více

USB gramofon RF100. Obj. č.: 31 12 23. Vlastnosti výrobku. Ovládací prvky

USB gramofon RF100. Obj. č.: 31 12 23. Vlastnosti výrobku. Ovládací prvky USB gramofon RF100 Vlastnosti výrobku Plně automatický gramofon Řemínkový pohon Omezený zdvih raménka přenosky Hliníkový talíř 33 1/3 a 45 otáček za minutu USB rozhraní pro digitalizaci záznamu Vestavěný

Více

Nonšalantní, avšak přesto elegantní. Opravdový HiFi systém navržený a vyladěný k naprosté dokonalosti.

Nonšalantní, avšak přesto elegantní. Opravdový HiFi systém navržený a vyladěný k naprosté dokonalosti. Komponentní mikrosystém MCR-N670 Nonšalantní, avšak přesto elegantní. Opravdový HiFi systém navržený a vyladěný k naprosté dokonalosti. Komponentní mikrosystém MCR-N670 Pro více informací načtěte kód.

Více

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black

Ceník Quadral/Aurum Září 2014. M8+ P8 Black Ceník Quadral/Aurum Září 2014 M8+ P8 Popis C3 - /Choco oak/light oak C5 DA - /Choco oak/light oak A3 - /Choco oak/light oak A5 - /Choco oak/light oak STEREO KOMPONENTY Řada AURUM CD přehrávač, analogový

Více

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac

Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Čelní jednotka USB 1-wire s přehrávačem disků CD kompatibilním s formáty mp3/wma/aac Charakteristika Přední převodník USB 1-wire pro připojení k přehrávači WALKMAN, zařízení ipod, iphone a jiným kompatibilním

Více

3 Měření hlukových emisí elektrických strojů

3 Měření hlukových emisí elektrických strojů 3 Měření hlukových emisí elektrických strojů Cíle úlohy: Cílem laboratorní úlohy je seznámit studenty s hlukem jako vedlejším produktem průmyslové činnosti, zásadami pro jeho objektivní měření pomocí moderních

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer

NÁVOD K POUŽITÍ. PM-222 DJ Mixer NÁVOD K POUŽITÍ PM-222 DJ Mixer Uchovejte pro další použiti! Kopírování zakázáno 10006819 Omnitronic PM-222, 2-kanálový DJ mixpult 1 / 8 Návod k obsluze VAROVÁNÍ! Chraňte tento přístroj před deštěm a vlhkem!

Více

Obchodní ceník LEDEN 2017

Obchodní ceník LEDEN 2017 Lden 2017 Obchodní ceník LEDEN 2017 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz ADDON Aktivní bezdrátové reproduktory ( BT4.0 apt-x) MOC ADDON T3 černá / bílá / oranžová

Více

USHER S-520 II. První dojem. www.usheraudio.cz. www.hifi-voice.com. http://www.hifi-voice.com/testy/usher-s-520ii.html

USHER S-520 II. První dojem. www.usheraudio.cz. www.hifi-voice.com. http://www.hifi-voice.com/testy/usher-s-520ii.html www.usheraudio.cz www.hifi-voice.com http://www.hifi-voice.com/testy/usher-s-520ii.html USHER S-520 II První dojem Tento produkt má laťku nasazenu hodně vysoko. Ještě než jsem vůbec dostal regálovky Usher

Více

Pociťte vibrace senzačního zvuku

Pociťte vibrace senzačního zvuku Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips MP4 přehrávač s funkcí FullSound Vibe 4 GB* SA4VBE04KFS/12 Pociťte vibrace senzačního zvuku Malý, barevný a zábavný Přehrávač MP4 Philips GoGEAR

Více

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U

V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U Bezpečnostní pokyny V Ý S T R A H A N E O T V Í R A T! R I Z I K O E L E K T R I C K É H O Š O K U VÝSTRAHA 1. Ke snížení rizika úrazu elektrickým proudem neodstraňujte kryt výrobku ani jeho zadní část.

Více

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač

NGTA602/NGTA704. Automobilový zesilovač NGTA602/NGTA704 Automobilový zesilovač Uživatelská příručka Jako příklad jsou v této příručce znázorněny obrázky modelu NGTA704. Obsah Informace k bezpečnému používání... 2 Seznam příslušenství... 2 Funkce

Více

Datasheet FUJITSU Monitor E20T-7 LED

Datasheet FUJITSU Monitor E20T-7 LED Datasheet FUJITSU Monitor E20T-7 LED Všestranný monitor: 19,5 (49,53 cm), širokoúhlé zobrazení Snadné používání Monitor FUJITSU E20T-7 LED nabízí formát zobrazení 16:9 v moderním provedení. Žádné kompromisy

Více

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65

JABRA EVOLVE 65. Návod k použití. jabra.com/evolve65 Návod k použití jabra.com/evolve65 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je zapsaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené ochranné známky

Více

JABRA EVOLVE 40. Návod k použití. jabra.com/evolve40

JABRA EVOLVE 40. Návod k použití. jabra.com/evolve40 Návod k použití jabra.com/evolve40 2014 GN Netcom A/S / GN Netcom US, Inc. Všechna práva vyhrazena. Jabra je registrovaná ochranná známka společnosti GN Netcom A/S. Všechny ostatní zde uvedené obchodní

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 30 09 39 / 30 09 49 PA-4000 (obj. č.: 30 09 39): Výkon (sinus) 2 x 120 W, hudební výkon 400 W PA-7000 (obj. č.: 30 09 49): Výkon (sinus) 2 x 220 W, hudební výkon 700 W Tento návod

Více

Klíčovou roli Odměna za úsilí

Klíčovou roli Odměna za úsilí Silné argumenty V určitém okamžiku budete muset začít opět úplně od začátku, pomyslel si Dieter Burmester a jeho tým vyvinul čistokrevný CD přehrávač, který bude sloužit navěky. Jeho vývojáři myslí jinak

Více

Sony odtajnila svoji zbraň určenou. pro FPS počítačové hráče

Sony odtajnila svoji zbraň určenou. pro FPS počítačové hráče Tisková zpráva 25. srpna 2010 Sony odtajnila svoji zbraň určenou pro FPS počítačové hráče Herní sluchátka s unikátním prostorovým zvukem ideální na akční střílečky Typ DR-GA500 nabízí 7.1 kanálový digitální

Více

Digitalizace signálu (obraz, zvuk)

Digitalizace signálu (obraz, zvuk) Digitalizace signálu (obraz, zvuk) Základem pro digitalizaci obrazu je převod světla na elektrické veličiny. K převodu světla na elektrické veličiny slouží např. čip CCD. Zkratka CCD znamená Charged Coupled

Více

Obchodní ceník ÚNOR 2016

Obchodní ceník ÚNOR 2016 Únor 2016 Obchodní ceník ÚNOR 2016 Oficiální dovozce: HIFI-GUIDE s.r.o. Sídlo: Za potokem 46/1, 106 00 Praha 10 Email: info@hifi-guide.cz www.hifi-guide.cz Michal Tůma, tel: 724 368 355 1/5 SERIE 503 REFERENCE

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch

Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch Datasheet FUJITSU Monitor E22 Touch Všestranný monitor: 21,5 (54,6 cm), širokoúhlé zobrazení Ergonomie dotykového ovládání Monitor FUJITSU E22 Touch má moderní a inovativní vzhled a poskytuje nejnovější

Více

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 33 03 29

NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE. Obj. č.: 33 03 29 NÁVOD K MONTÁŽI A OBSLUZE Obj. č.: 33 03 29 OBSAH 2 Strana: Úvod... 2 Připojení SW 650 A se satelity... 2 Připojení SW 650 A jako doplňkový subwoofer... 3 Instalace a uvedení do provozu... 4 Připojení

Více

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ

Výkonový zesilovač KS-AX4700 KS-AX4500 NÁVOD K POUŽITÍ Výkonový zesilovač NÁVOD K POUŽITÍ Děkujeme, že jste si zakoupili výrobek JVC. Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte tento návod k použití. Ujištění: Přístroj odpovídá požadavkům zákona o technických

Více

#16. mikrofony série artist ( PC 305-MC 220 ) ATM73a

#16. mikrofony série artist ( PC 305-MC 220 ) ATM73a #16 mikrofony série artist ( PC 305-MC 220 ) ATM73a Profesionální miniaturní hlavový kardioidní kondenzátorový mikrofon Umožňuje snímání ze strany úst. Ideální pro bubeníky, hráče na klávesy, tanečníky

Více

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon

Volvo Premium Sound. značky Harman Kardon Volvo Premium Sound značky Harman Kardon Užívejte si zvuk stvořený pro Vás "Naše vášeň pro co nejživější reprodukci hudby se proměnila ve Váš dokonalý poslechový zážitek." Při navrhování nového Volva se

Více

Instalační manuál 366511

Instalační manuál 366511 Instalační manuál 3665 PRI 3 4 6 0 0 0 PRI 30V~ 50-60Hz 60mA - } 7V,A IP30 03 06 TK 346830 PS PI Video sada 30 Vac V 30 Vac Původní systém se zvonkem Stávající systém se 3 vodiči a zvonkem Nový systém

Více