TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY"

Transkript

1 Číslo 3 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Letní sezóna 2013 klepe na dveře a bylo nutno udělat začátkem roku několik důležitých kroků. Leden je měsíc, kdy se hlásí družstva do soutěží řízených JTS. Náš oddíl bude opět zastoupen ve všech kategoriích. V kategorii dospělých jsem se rozhodl pro snížení počtu družstev. Důvodem je zkušenost z loňské sezóny, kdy se nám v mnoha případech nepodařilo naplnit soupisky jednotlivých zápasů. Druhým důležitým krokem začátku roku je zažádání o pořadatelství turnajů v sezóně Náš oddíl zažádal o pořadatelství dvou turnajů kategorie B. V obou případech jsme byli úspěšní. Ve druhé polovině září budeme pořadateli turnaje staršího žactva kategorie B pro chlapce i dívky a turnaje dorostenců také kategorie B. Náš oddíl bude pořadatelem i mnoha turnajů kategorie C,takže se naši hráči mají určitě na co těšit. Samozřejmě budu opět pořadatelem úspěšného okruhu dětí do 9-ti let BT MJ BABOLAT.

2 Naši hráči se i nadále účastnili mnoha turnajů na různých úrovních a na různých místech. V následujícím výčtu se Vám pokusím přiblížit ty nejdůležitější z nich. Ve výborné formě se zatím na turnajích prezentuje Honza Pařízek. Tentokrát se mu dařilo na turnaji staršího žactva (C) v tenisové hale TC Brno. Honza si v semifinále poradil lehce s Podsedníkem 6:1,6:2 a ve finále přehrál Hlavačku 6:3,6:0. Mezi hráče, kteří za posledních pár měsíců udělali velký výkonnostní skok patří i Oliver Gold. Olik se zúčastnil turnaje mladšího žactva (C) v Kyjově a nevedl si vůbec špatně. V prvním kole si lehce poradil s Motusem 6:1,6:2 a v kole druhém měl za soupeře druhého nasazeného Pekaře. Olik podal výborný výkon a jen kousek chyběl, aby se postaral o překvapení. Nakonec odešel poražen 4:6,7:5,6:10, ale svým výkonem určitě nezklamal. Ještě lépe se Olikovi dařilo ve čtyřhře společně se svým spoluhráčem Zemánkem si ve druhém kole poradil s druhým nasazeným párem Mach/Naležinský 5:7,7:5,11:9. V semifinále porazili dvojici Pekař/Dofek 6:4,6:3. Ve finále sice nestačili na sehraný pár Čech/Zavřel, kterému podlehli 4:6,2:6, ale za celý turnaj zaslouží Olik určitě pochvalu. Podobně jako Olíkovi se dařilo na turnaji dorostenek (C) v Poličce Robče Daňkové. Ta si v prvním kole na turnaji lehce poradila s Dipoldovou 6:0,6:0. V kole druhém měla za soupeřku Wasserbauerovou, která byla na turnaji nasazená jako jednička. Robča začala výborně a první set vyhrála 6:4. Druhý set sice prohrála 3:6, ale naděje na vítězství se otevřela v supertajbrejku. Robča ho sice nezačala dobře a prohrávala 1:6,stav však dokázala otočit na 9:6 a měla tři mečboly. Ty nevyužila a nakonec prohrála 9:11. Byla to škoda, protože za předvedený výkon si vítězství zasloužila. Robče se na turnaji dařilo i ve čtyřhře, kde společně s Dobšíkovou postoupila do semifinále,kde si poradily s druhou nasazenou dvojicí Wasserbauerová/Sokolová 2:6,6:3,10:8.

3 Ve finále sice prohrály s dvojici Bezdičková/Ondráčková 3:6,1:6, ale za dobře odehraný turnaj jí patří gratulace. Oliver Gold (01) Roberta Daňková (98) Jan Pařízek (99) Většinou píši v našem časopise o hráčích, kteří jsou žáky TŠ nebo členy oddílu TC-MJ TENIS. V tomto případě však udělám velice rád výjimku, protože jde o hráčku, která působila v našem oddíle a dva roky v něm i trénovala. Potom její cesta vedla do Prostějova, který ji vytvořil kvalitní podmínky pro další, téměř profesionální přípravu. Před prvním turnajem velké čtyřky v Melbourne patřilo Báře Krejčíkové 28 místo na žebříčku ITF a to jí opravňovalo k účasti v hlavní soutěži. Bára si v prvním kole poradila s Buahiam (THA) 6:0,6:4. V kole druhém porazila Fridman (UKR) 6:4,6:3. O postup do čtvrtfinále si poradila s Ferro 6:1,6:4. Ve čtvrtfinále Bára nestačila na pozdější vítězku turnaje Konjuk a prohrála 4:6,4:6. Ve čtyřhře se Báře dařilo ještě lépe, se svou deblovou partnerkou Korashvili postoupila do finále, kde sice nestačily na dvojici Konjuh/Zhao,se kterou prohrály po velkém boji 4:6,7:5,6:10. I tak je vystoupení Báry na tomto turnaji je obrovským úspěchem.

4 Bára Krejčíková (95) Na přiložených fotografiích je Bára na Australian open 2013 a na druhé je Bára s Gabrielou Pantůčkovou,která je letos také v Austrálii, kde reprezentuje ČR. Fotografie pochází z roku 2005,kdy byly obě účastnice okruhu dětí do 9-ti let. Později byly obě členky našeho oddílu. Gabča se dokonce stala hráčkou oddílu. Na třetí fotografii je Gabča s Viktorii Azarenko. Z těchto tří fotek je jasná jedna skutečnost nic není nemožné.

5 Alexandra Korashvili, Barbora Krejčíková Ve svém výčtu výsledků se vrátím o pár týdnu dozadu, kde si své první turnajové vítězství připsala hráčka našeho oddílu Katka Mandelíková, která kráčí pevně ve stopách svých rodičů, kteří se tenisu také věnovali na velice slušné úrovni. Katka si na turnaji mladšího žactva ve Vysokém Mýtě poradila po boji v semifinále s Šafránkovou 1:6,6:1,10:3 a ve finále s Moravcovou 6:2,6:1. Moravcová Adéla, Mandelíková Katka, Macháčková Tereza

6 Na turnaji mladšího žactva ve Strážnici si vedl výborně Alan Matyáš. Znovu dokazoval, že je velký bojovník. Ve druhém kole doslova vydřel vítězství nad druhým nasazeným Mišturykem 6:2,3:6,10:2. Ještě dramatičtější koncovku měl jeho semifinálový zápas, kdy porazil Žilkaye 4:6,6:3,15:13.Ve finále nestačil na prvního nasazeného Tejkala,s kterým prohrál 2:6,5:7.Vše si vynahradil ve čtyřhře, kde společně s Tejkalem porazili dvojici Melichar/Dvořák 6:1,6:4. Matyáš Alan Katka Kocí David Kiss Svůj vysoký standard opět odvedla na turnaji mladšího žactva Katka Kocí. Turnaj se konal v tenisové hale ŽLTC Brno (kat.6) na velice rychlém povrchu. Katka se opět probojovala do semifinále, kde si poradila po velkém boji s Novákovou 5:7,6:4,10:6. Ve finále nestačila na první nasazenou Maršálkovou, se kterou prohrála 3:6,3:6. Ve čtyřhře si se svou spoluhráčkou Maršálkovou poradily ve finále s dvojicí Šebestíková/Dörreová 6:3,6:1. Na turnaji dospělých v městečku se zajímavým názvem Strání (kat.4) si vedl velice dobře David Kiss. David si postupně poradil s Mišturikem 6:3,6:1, Nešporem 5:1 scr. a ve finále porazil Šafránka 6:2,6:4. Davidovi gratuluji a na dalších turnajích mu přeji hodně štěstí! Na turnaji minitenistů v Prostějově si vedl velice dobře Josef Sedlář. Josef se probojoval do závěrečných kol,kde si ve čtvrtfinále poradil s Byrtusovou a v semifinále porazil Korece 10:8,10:9. Ve finálovém zápase sice nestačil na Heiderovou,které podlehl 6:10,5:10,ale určitě odehrál výborný turnaj. Znovu dokázal,že patři mezi největší talenty našeho oddílu.

7 Ve dnech byl náš oddíl pořadatelem krajských přeborů JTS staršího žactva. Ve startovním poli bylo 32 hráčů z celého jihomoravského kraje. Neztratili se zde ani hráči z našeho klubu. Jako první se s turnajem rozloučil Adam Tlapák. Adam si proti Adamcovi nevedl vůbec zle. V prvním setu vedl 5:2 a ve druhém 3:0. Konečný výsledek byl však 6:7,4:6. Je to škoda,protože Adam nehrál vůbec špatně. Do čtvrtfinále se překvapivě, ale zcela zaslouženě probojoval Jan Pařízek. V prvním kole porazil Koukala 6:0,6:1 a ve druhém překvapivě hladce nasazeného Marančáka 6:2,6:1. Ve čtvrtfinále narazil na dalšího hráče našeho oddílu Sedláře. Respekt ze soupeře udělal ze zápasu jednoznačnou záležitost Sedláře. Ten nakonec vyhrál hladce 6:2,6:1 a postoupil do semifinále, kde nestačil na Šprláka, který ho porazil hladce 6:0,6:1. Dalším našim tenistou ve hře o MČR byl Martin Bugaj. I ten nedokázal porazit velice dobře hrajícího Šprláka a stejně jako David, tak i Martin vybojoval pouze jednu hru. Krajským přeborníkem se stal nakonec Jiroušek, který ve finále porazil Šprláka 6:3,5:7,6:2. Z našich hráčů se podařil vybojovat postup na MČR Davidu Sedlářovi. Bertík Šprlák, Jiří Veselík (předseda JTS), Tomáš Jiroušek

8 Současně s turnajem chlapců se hrál v Mostkovicích krajský přebor dívek. Na turnaji si vedla velice dobře Pavlína Guziurová, která ve dvouhře postoupila do semifinále, kde nestačila na hráčku z Jihlavy Bulantovou. Pavlína prohrála 1:6,4:6. Ve čtyřhře společně s Kučerovou se probojovala do finále. Tam se odehrála velká bitva, kterou nakonec vyhrála dvojice Kynčlová,Bulantová 6:4,0:6,9:11. Pavlínce, ale určitě patří velká gratulace za předvedené výkony. Turnaje se z našich hráček ještě zúčastnila mladá Konečná, která nestačila v prvním kole na Krátkou, které podlehla 0:6,3:6. Lucie Ivanová Pavlína Guziurová, Veronika Koudelková Veronika Konečná SE KONAL V Prostějovském centru další z turnajů letošního okruhu dětí do 9-ti let BT MJ BABOLAT.Turnaje se zúčastnilo téměř třicet dívek z celé ČR. Na turnaji si vedla výborně hráčka našeho oddílu Lucka Ivanová. Lucka postoupila do finále,kde po boji porazila domácí tenistku Klimovičovou 4:3. Lucce gratuluji a na dalších turnajích přeji hodně podobných výsledků.

9 Evžen Holiš v roce 2006 Evžen Holiš v roce 2012 Ve francouské městečku Tarbes se konal turnaj Europe14 nejsilnější kategorie 1. Český tenisový svaz uspořádal reprezentační výjezd našich nejlepších hráčů do 14 let. Mezi výběrem figuroval náš Evžen Holiš. Pro Evžena to byl teprve třetí turnaj této věkové kategorie, ale na turnaji si vedl velice dobře. Los mu do prvního kola nadělil přijatelného soupeře. Ukrajinec Braynin byl v době utkání na 31 místě na žebříčku Europe14. Evžen vybojoval důležité vítězství po setech 6 :4,5 :7,6 :4. Ve druhém kole čekal na Evžena přemožitel šestého nasazeného, Maďar Soha. Evžen se svého soupeře nezalekl a po setech 6 :4,7 :5 postoupil mezi posledních šestnáctku turnaje. Tam ho čekal Australan ruského původu Popyrin. Tomu patři na evropském žebříčku šesté místo. Tento soupeř byl nad síly našeho hráče a po setech 1 :6,4 :6 se z turnajem rozloučil. Evžen odehrál velice dobrý turnaj a do evropského žebříčku si připsal cenné body, které jsou důležité k účasti na dalších kvalitních turnajích. Silné zastoupení měl náš oddíl na turnaji dorostenců v Jundrově. Čtyřlístek našich hráčů tvořil Martin Bugaj, Milan Nguyen, Filip Guziur a favorit celého turnaje Vojta Prokop. V prvním kole se dařilo Martinovi, který porazil Ivičiče 6 :3,6 :3. Stejně dobře si vedl i Filip, který porazil dalšího našeho hráče Milana N. 6 :1,6 :2 a postoupil mezi osmičku. Tam postoupil bez boje i Vojta P., který si o postup do semifinále poradil s Šoukalem 6 :3,6 :3. Velkou bitvu odehrál o postup do semifinále Martin B., který měl na Haldinu dokonce mečbol,

10 ale nakonec odešel poražen 6 :7,7 :5,11 :13. Filip G. povolil Zápotočnému pouze dvě hry a po setech 6 :0,6 :2 postoupil mezi čtveřici nejlepších. V semifinále začal Vojta P. Proti Haldinovi ospale a v prvním setu prohrával 4 :5. Budíček však přišel včas a Vojta ziskem osmi her v řadě zápas otočil na 7 :5,6 :1. Ve druhém semifinále si Filip G. poradil s Hartlem také ve dvou setech 6 :4,6 :1. Finálový zápas přinesl v prvním setu výborný tenis a set ziskal Vojta P. 6 :2. Ve druhém setu pokračoval Filip G. ve výborném výkonu a Vojta nedokázal držet krok a po setu 6 :0 pro Filipa bylo srovnáno. O všem rozhodoval supertajbrej a v něm měl více klidu Filip G., který vyhrál celý turnaj po setech 2:6, 6:0,11 :9. Filipovi patří velká gratulace. Ve čtyřhře si poradila dvojice Guziur/Šoukal s dvojicí Prokop/Hartl 6:4,6 :3. Stejně dobře jako v Jundrově si vedli naši hráči na turnaji dorostenců v Tišnově. I tam jsme měli ve finále dvojí zastoupení. Radim Barták (Rudy) si v semifinále lehce poradil se slovenským hráčem Feketem 6 :0,6 :3 a Ondra Čtverák přehrál Křipského F. 6:3,6:1. Finálový zápas našich hráčů začal lépe Ondra,který vyhrál první set 7 :6. Od druhého setu však byl na dvorci lepší Radim a po setech 6 :7,6 :2,6 :1 se stal vítězem turnaje. Do finále čtyřhry se probojovali tři naši hráči. První nasazená dvojice byla složená pouze z našich hráču Barták/Holoubek,kteří se postavili proti našemu Ondrovi Čtverákovi a tišnovskému Křipskému. Vše si Ondra vynahradil ve finále čtyřhry,kde se svým spoluhráčem Křipským vyhrál 6 :1,6 :1. Naši dorostenci podali na těchto dvou turnajích výborné výkony a k těmto výsledkům musíme přidat výsledek dalšího našeho dorostence Davida Kisse,který vyhrál turnaj dospělých ve Strání. Určitě se netrpělivě čeká na návrat zraněného Jirky Pazdery,kterému přeji brzké uzdravení. Z ohledem na soutěž družstev v sezóně 2013,mne tato zkutečnost naplňuje optimistickou náladou. Byl bych velice rád,kdyby se družstvo pohybovalo v horních patrech ligové tabulky.

11 Filip Guziur, Vojtěch Prokop, Ondra Čtverák Prokop, Hartl, Šoukal, Guziur Třetí číslo našeho časopisu je u konce.doufám,že Vás svými informacemi o našich hráčích zaujalo a budete se těšit na pokračování našeho čtrnáctideníku. Chtěl jsem Vás poprosit,že i Vy můžete zaslat svůj článek nebo nějaký podnět,který bude zajímat i ostatní čtenáře. Šéfredaktor : Michal Juda Redaktorka: Michaela Judová

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY

Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 10 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Jarní část tenisové sezóny je v plném proudu a ke slovu přišly soutěže družstev. Bývaly časy, kdy jsem se na tuto část tenisové sezóny velmi těšil.

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 11 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Vítám Vás při čtení dalšího čísla našeho časopisu TENISKA. Každé číslo našeho časopisu rozesílám do mnoha emailových schránek a vůbec jsem si neuvědomil,že

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 0 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Dobrý den, od letošního roku jsem se rozhodl, že trošku změním model informovanosti všech příznivců našeho tenisového oddílu i žáku TŠ. Všechny informace

Více

TENISKA. Číslo 7 Ročník 2013. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Číslo 7 Ročník 2013. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 7 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY V poslední době se čím dál častěji zabývám myšlenkou,která určitě není jen výsadou pro tenisové prostředí. Myslím si,že se s ní setkávají i jiné

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 8 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Zas je tu jaro, je tu,lidí šílí zpívá Lucie Bílá v jedné ze svých písniček. Letos by se určitě dalo říct,že opravdu všichni šílí radostí,že konečně

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 5 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY Začátek března je každoročně ve znamení přesunů hráčů. Mám na mysli hostování. Tento jev funguje zřejmě téměř v každém sportu a tenis není výjimkou.

Více

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY

TENISKA. Tenisová škola MICHALA JUDY Číslo 9 Ročník 2013 TENISKA Tenisová škola MICHALA JUDY V krásných slunečných dnech si málo kdo vzpomene jaké počasí panovalo před dvěma týdny. Na kurtech ležel sníh a všichni nevěřícně kroutili hlavou.

Více

TC Dvůr Králové nad Labem

TC Dvůr Králové nad Labem TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz TC Dvůr Králové nad Labem 1 TENNIS CLUB Dvůr Králové 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email tcdk@.cz

Více

Klubový zpravodaj říjen 2015. TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@tcdvurkralove.cz

Klubový zpravodaj říjen 2015. TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@tcdvurkralove.cz TC Dvůr Králové, z. s. 17. listopadu 485 544 01 Dvůr Králové nad Labem email vybor@.cz TC Dvůr Králové, z. s. 1910 2015 OBSAH Úvodní slovo 3 Obsah Aktuality 4 Závodní hraní 9 Klubový život 16 2 Úvodní

Více

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24)

HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) HALOVÝ PŘEBOR JTS * MLADŠÍ ŽACTVO * ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.-13.1.2014 hoši: HTK Třebíč (Janáčkovo stromořadí 156) dívky: Spartak Jihlava(Mostecká 24) OFICIÁLNÍ MÍČ JTS V Š E O B E C N Á U S T A N O V E

Více

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz mobil vedoucí soutěží: 739 412 543, PŘEBORNICKÉ SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 2015

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015

VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA 22. - 23. 11. 2015 VOLEJBALOVÉ VÝSLEDKY SOKOLA. - 3.. 05... 05 ČESKÝ POHÁR JUNIOREK HRADEC KRÁLOVÉ Ve dnech... 05 pokračoval po předešlé kvalifikaci Český pohár juniorek prvním kolem. Pořadatelem je Slávia Hradec Králové,

Více

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí)

Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) Kategorie Sportovec JMK za rok 2014 (pouze první dále bez pořadí) 1. ADAM ONDRA, TJ Tesla Brno Lezec, který jako první v historii dosáhl titulu mistra světa v kategorii bouldering a v lezení na obtížnost.

Více

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014

VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 VÍTÁME VÁS NA SETKÁNÍ RODIČŮ A TK CHOCEŇ & VYHLÁŠENÍ NEJLEPŠÍCH HRÁČŮ 2014 23. října 2014, Tenisový klub Choceň PROGRAM MEETINGU 1. Kontext aneb trocha historie (2003-2014) 2. Koncept tréninkového střediska

Více

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011

Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Výroční zpráva sportovní gymnastika kluci 2011 Vánoční oddílový pohár 2011 http://www.zs-husova.tabor.cz/webg/ 1 Hodnocení roku V roce 2011 cvičilo 40 žáků a 8 trenérů. Největší část žlenské základny tvoří

Více

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN

SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN TISKOVÁ ZPRÁVA 1. 12. 2014 SPORTOVEC ROKU 2014 I. kolo ankety KSN 56. ROČNÍK NOVINÁŘSKÉ ANKETY ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.12.14 tisková zpráva výsledky 1. kola hlasování v anketě Sportovec roku 2014 08.12.14

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Kosmetika LF Lenka Fleklová

Kosmetika LF Lenka Fleklová Kosmetika LF Lenka Fleklová Úvodní slovo. Vítám všechny členy a členky naší tenisové rodiny. Dnešní zpravodaj Vám přináší čerstvé informace o našich soutěžích. Novinkou jsou komentáře ke 2 vybraným zápasům

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk,

V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, V pátek 3. února proběhl na hlucké tvrzi slavnostní galavečer Sportovec města Hluk za rok 2011. Akci pořádala sportovní komise města Hluk, příspěvková organizace Sport Hluk a občanské sdružení TJ Spartak

Více

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice

Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru. Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice X Soutěžní ročník 2015/2016 7.kolo Pražského přeboru Sobota, 17. října 2015 v 15:30 ABC Braník Třeboradice Úvodní slovo Vážení diváci, děkujeme Vám za dnešní návštěvu. Dnes nás čeká jeden z nejlepších

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zdravím všechny členy a členky naší tenisové rodiny, zdravím také všechny fanoušky a zájemce i zájemkyně o naše tenisové soutěže. Dnešní zpravodaj je nabitý

Více

HOSPODSKÁ ŠIPKA STARTUJE 3.ROČNÍK HLV POZVÁNKY NA TURNAJE

HOSPODSKÁ ŠIPKA STARTUJE 3.ROČNÍK HLV POZVÁNKY NA TURNAJE 12 POZVÁNKY NA TURNAJE 7-8-9 / 2009 POZVÁNKY NA TURNAJE MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA VYSOČINĚ HOSPODSKÁ ŠIPKA číslo 7-8-9/2009 červenec-srpen-září zdarma MEGA TOUR 2009 Kdy: každou středu Kde: Restaurace POHODA,

Více

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva

10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva 10. Přebor Brna mládeže hraný jako krajský přebor žactva Městský šachový svaz navázal na loňskou úspěšnou spolupráci s Orlem Bohunice, podpořený místní radnicí, a společně znovu uspořádali Přebor Brna

Více

Z Chorvatska vezeme medaile

Z Chorvatska vezeme medaile Z Chorvatska vezeme medaile Jsou za námi další, již XXIV.Mezinárodní salesiánské hry, které se konaly v chorvatském Zagrebu. Již tradičně několik let Česká republika vyslala své nejlepší stolní tenisty,

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2014 2015 10.10.2014 OBSAH: Adresář členů VV JčBaS str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých str. 6 Grand

Více

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role.

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Žáci tak Umožnili svým učitelům vrátit se do dětství a usednout do

Více

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz

VESECKÝ. zpravodaj 2015-2016. TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl - B A D M I N TO N. www.badmintonvesec.cz VESECKÝ zpravodaj 2015-2016 TJ Slovan Vesec - badmintonový oddíl Adresa: Česká ul. 374, Liberec 25, 463 12 IČO: 46744681 Číslo účtu: 0980720379/0800 Email: info@badmintonvesec.cz, www.badmintonvesec.cz

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

SPORTOVNÍ GYMNASTIKY

SPORTOVNÍ GYMNASTIKY ODDÍL SPORTOVNÍ GYMNASTIKY TJ POZEMSTAV PROSTĚJOV 2003 2007 Ukaž, co umíš prosinec 2006 Uplynulo dalších pět let naší činnosti...a my vám opět předkládáme úspěchy i nezdary našeho oddílu Rok 2003 Výbor

Více

Krajská kola ve florbalu středních škol

Krajská kola ve florbalu středních škol Krajská kola ve florbalu středních škol Krajské finále ve florbalu dívek středních škol naše děvčata obsadila skvělé 2. místo!! Vítězstvím v okresním kole, které jsme tradičně pořádali v naší tělocvičně

Více

Mistrovství Evropy týmů U19 2015 v Praze 2.-5.4.2015

Mistrovství Evropy týmů U19 2015 v Praze 2.-5.4.2015 Mistrovství Evropy týmů U19 2015 v Praze 2.-5.4.2015 Týmové ME začalo v podstatě již v pondělí 30.3.,kdy všichni trenéři jednotlivých států dali řediteli turnaje svůj návrh nasazení zemí do týmové soutěže.

Více

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010

Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Mistrovství ČR starší žákyně 2009/2010 Místo: Sokol Horní Počernice,Praha-9 Termín: 23. 25. 4. 2010 Účastníci: Basket Slovanka Praha Gaubová Zuzana-95 Bulíčková Klára-95 Procházková Andrea-95 Fryšová Veronika-95

Více

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536

Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 ní lad Zák M la, ško ežnick á5 lád 36,T rut no v4 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 Základní škola, Trutnov 2, Mládežnická 536 a Klub zájmové činnosti

Více

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH

Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Speciální vydání novin ZŠ TGM Blansko Vzpomínka na projektový den pro žáky 2. stupně, který se konal 24.10.2014 OBSAH Full English Breakfast... 1 Korálkování, Postoje a hodnoty žáků naší školy... 2 Pexeso,

Více

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 -

PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Východočeský tenisový svaz Milan Nosek vedoucí soutěží PŘEBORY SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - oficiální míč VČTS A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Podmínky startu a přihlašování Základní podmínkou

Více

JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA

JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA JARNÍ ÚKLID KOLEM STŘEDISKA KDY:11. 4. 2012 KDE: středisko Šumbark VEDOUCÍ: Jan Jargus ÚČASTNÍCI: děti z oratoře HODNOCENÍ AKCE: Ve středu po Velikonocích jsme s několika dětmi podnikli menší úklid kolem

Více

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE

ROČENKA TĚLOCVIČNÉ 2009 / 2010 JEDNOTY SOKOL KOLÍN ZPRÁVY Z ODDÍLŮ STATISTIKA K 1. 1. 2010 SPORTOVNÍ GYMNASTIKA BREAKDANCE STATISTIKA K 1. 1. 2010 TJ Sokol Kolín byla založena v roce 1862, tedy před 148 lety. Současná TJ se dělí na 6 oddílů s celkovým počtem 565 aktivních členů. muži ženy dorost žactvo celkem ROČENKA TĚLOCVIČNÉ

Více

Zpravodaj zima 2015/16

Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 Zpravodaj zima 2015/16 BABOLAT AERO PRO DRIVE, málo hraná, v perfektním stavu, váha 300g, grip 3, cena 800,- Kč, tel 721 998 492 Pavel Pekárek Zdravím všechny členy a členky tenisové

Více

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009

Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice rok 2009 Velikonoční šachový turnaj Nové Hrady 20. 3. 2008 Grand Prix 2007/2008 Horní Stropnice 5. 4. 2008 Novohradská rošáda Nové Hrady 17. 5. 2008 1 Zpráva o činnosti Šachového oddílu Hraničář Horní Stropnice

Více

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015

Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 Atletický klub AHA Vyškov, z. s., Tyršova 694/15B, 682 01 Vyškov Předměstí, E-mail:jm.aha@atlas.cz Zpráva o činnosti Atletického klubu AHA Vyškov v roce 2015 A. Tréninkový proces www.ahavyskov.cz A. Tréninkový

Více

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014

7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 7. ZŠ - naše úspěchy 2004-2014 Obsah Sportovní... 2 Přírodní vědy... 11 Společenské vědy... 15 Ostatní... 17 Pro přesun klikněte na požadovanou kategorii. Sportovní 14.10.2014 2.místo, kraj Přespolní běh

Více

ON-LINE TURNAJ TENIS

ON-LINE TURNAJ TENIS 1 On-line Tenis Turnaj v Kalču Fotbalový turnaj Turnaj v peckách Povelikonoční turnaj ve stolním tenise On-line Trackmanie Miss mažoretka Stará voda Florbalový turnaj Pečení věnečků KBT Stolní tenis On-line

Více

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA

BULLETIN HRANICKÉHO JUDA BULLETIN HRANICKÉHO JUDA Propracovali jsme se k druhému historickému bulletinu, takže první výstřel nebyl do prázdna. Vzhledem k tomu, že máme spoustu informaci, tak pojďme rovnou k věci a čtěte pozorně!

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2016 M L Á D E Ž 4. 1. 2016 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Krajský přebor jednotlivců Kategorie U19, U17 str. 4 Krajský přebor

Více

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010

Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 Jihočeský badmintonový svaz ROZPIS SOUTĚŽÍ SEZÓNY 2009 2010 České Budějovice, 7. 9. 2009 OBSAH: Adresář členů VV str. 2 Všeobecná ustanovení str. 3 Grand Prix C dospělých str. 4 Grand Prix D dospělých

Více

Přebory Ústeckého svazu karate 2015 6. června 2015 Ústí nad Labem 147 závodníků z 13 klubů

Přebory Ústeckého svazu karate 2015 6. června 2015 Ústí nad Labem 147 závodníků z 13 klubů KATA Přebory Ústeckého svazu karate 05 6. června 05 Ústí nad Labem 7 závodníků z klubů žáci do 9 let - 8.+7.kyu. Šmejkal Adam. Hnilička Ondřej. Kučera Matyáš. Filip Ondřej 5. Holovský Radim 5. Flajšinger

Více

Pohár ČNS - Memoriál Standy Maličkého 2013 singl dorostu a žáků

Pohár ČNS - Memoriál Standy Maličkého 2013 singl dorostu a žáků Pohár ČNS - Memoriál Standy Maličkého 2013 singl dorostu a žáků V pondělí o státní svátek 28. 10. 2013 za pořadatelství domácí NK Elna Počerady, která tuto akci uskutečnila za podpory hlavního partnera

Více

MT Global Challenge v Pule

MT Global Challenge v Pule MT Global Challenge v Pule Po krátké dovolené, kterou hráčky měly, jsme se sešli v pátek 13. 7. ve večerních hodinách v Brně. Druhý den ráno jsme jeli do slovinského Mariboru, kde jsme odehráli utkání

Více

Počet projednávaných případů DK MŠSF Praha 2013/2014

Počet projednávaných případů DK MŠSF Praha 2013/2014 Počet projednávaných případů DK MŠSF Praha 2013/2014 Krajská liga : celkem 14 MK přímá 5 MK po 2 ŽK se zápisem 1 MK po 2 ŽK bez zápisu 8 I.Městská liga : celkem 9 MK přímá 6 MK po 2 ŽK se zápisem 1 MK

Více

TJ Dobřany : TJ Jiskra Hazlov

TJ Dobřany : TJ Jiskra Hazlov Výsledkový servis: TJ Dobřany - TJ Jiskra Hazlov 6:2 1151-1039 14.02. TJ Jiskra Šabina - SKK Rokycany 7:1 1082-1019 14.02. TJ Baník Stříbro - TJ Slovan Karlovy Vary 8:0 1219-1155 14.02. TJ Lokomotiva Cheb

Více

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. 6. ročník 2013-2014

Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS. 6. ročník 2013-2014 Královéhradecký krajský kuželkářský svaz Pardubický krajský kuželkářský svaz ROZPIS Východočeského poháru mládeže 6. ročník 2013-2014 Sportovně technická komise KKKS a PKKS Ústí nad Orlicí 6. září 2013

Více

Pokud někdo z nominovaných rozhodčích nemůže přidělený důvodů rozhodovat, neprodleně zavolá pro zajištění náhradn

Pokud někdo z nominovaných rozhodčích nemůže přidělený důvodů rozhodovat, neprodleně zavolá pro zajištění náhradn Nominace rozhodčích na soutěže družstev JTS a kontakty na rozhodčí Licence Příjmení a jméno telefon A BALÁT Arnošt 777 607 237 B BUGAJ Vít 602,510,586 B DLABAČ Jaroslav 775 113 477 B 605 943 092 B DYNKA

Více

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Ve dnech 24. 11. 2014 a 1. 12. 2014 proběhlo školní kolo 12. ročníku Astronomické olympiády, která je tradičně pořádána Českou astronomickou

Více

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016

USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 USNESENÍ č. 02/2016 ze zasedání ZO, konaného dne 22.2.2016 Schvaluje: - zapisovatele pí. L.Chybovou a ověřovatele zápisu p. F. Mičku a O. Berana - program jednání ZO - smlouvu s hudbou na setkání seniorů

Více

Tenisové výsledky hráčů za měsíc Č E R V E N E C Z Á Ř Í D o s p ě l í

Tenisové výsledky hráčů za měsíc Č E R V E N E C Z Á Ř Í D o s p ě l í Tenisové výsledky hráčů za měsíc Č E R V E N E C Z Á Ř Í 2018 D o s p ě l í Michal V á g n e r Vítěz dvouhry LTC Nový Bydžov, 11.8.2018 Finalista čtyřhry LTC Nový Bydžov, 11.8.2018 Vítěz dvouhry TC Dvůr

Více

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006

Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Zpravodaj Orel župa Metodějova - Bystřice nad Pernštejnem - srpen 2006 Obsah: strana 2 Župní turnaj ve stolním tenise D. Loučky strana 3 Vyhodnocení stolního tenisu jaro 2006 strana 4 Den sportu pro všechny

Více

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace

Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace Úvodní slovo. Úvodem bych rád přivítal všechny rekreační tenisty a tenistky v našich soutěžích. Dnešní zpravodaj obsahuje další důležité informace zaměřené na start jarní a letní sezóny 2015. V procesu

Více

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY

TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Vánoční dílničky Vyučující a vychovatelky školní družiny srdečně zvou rodiče a budoucí prvňáčky na TRADIČNÍ VÁNOČNÍ DÍLNIČKY Přijďte si s námi: zazpívat udělat

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015 SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.205 Obsah: VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ...4. Forma činnosti...4.2 Organizace a řízení soutěží...4.3 Kategorie soutěží...4.4 Druhy

Více

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu:

K jednotlivým bodům shora uvedeného programu: Z á p i s z valné hromady Západočeského badmintonového svazu, o.s. konané 3. června 2013 ----------------------------------------------------------------------------------------------- Přítomni: zástupci

Více

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016).

Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016). Mistrovství jednotlivců pro rok 2015 (09. - 10. 01. 2016). Mimo mužů a seniorů jsou ve všech kategoriích počty startujících neomezené. Podmínkou startu na MPK je účast na MDO absolvování celého startu

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8

Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Krátký fotbalový zpravodaj č. 8 Vážení sportovní přátelé, zima už se pomalu chýlí ke konci. Opět tedy nastává čas pro druhou část fotbalové sezóny 2011/2012. Všechna naše mužstva už od ledna započala s

Více

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2

Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Krátký fotbalový zpravodaj č. 2 Vážení sportovní přátelé, už jsme opět ve fotbalovém kolotoči. Sezóna začala a už jsou známy první výsledky. A mužstvo ke svému debutu v okresním přeboru nejdříve zajíždělo

Více

ME U 16 skupiny B v Tallinu

ME U 16 skupiny B v Tallinu ME U 16 skupiny B v Tallinu Turnaj Mistrovství Evropy kadetů (divize B) se konal ve dnech 9. - 20. srpna 2006 v Estonsku (Tallinn). Skupina A: Švédsko, Rakousko, Gruzie, Estonsko, Norsko Skupina B: Finsko,

Více

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ

SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ ŽÁKO-Góólmánie - ČASOPIS NEDĚLE 19.04. 2015 Ročník 1. číslo 13. KRAJSKÁ SOUTĚŽ FA ČR Při MSKFS OSTRAVA Soutěžní ročník 2014/2015 SPOLEČNÁ SOUTĚŽ FOTBALOVÝCH KLUBŮ KMS JUVENTUS BRUTÁL o.s. ODDÍL FOTBAL

Více

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní

Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní Úvodní slovo. Vítám všechny účastníky a účastnice našich soutěží při čtení dnešního zpravodaje. Dnes se dozvíte kromě jiného i první konkrétní informace o tom, jak budou probíhat jarní a letní soutěže

Více

Žadatel: Krajská organizace ČUS Libereckého kraje

Žadatel: Krajská organizace ČUS Libereckého kraje Název projektu: Provozování sekce dětí sportovního centra mládeže orientačního běhu Libereckého kraje v roce 2016 Žadatel: Krajská organizace ČUS Libereckého kraje 1 Krajská organizace ČUS Libereckého

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2015-2016 (platí od 1.9.2015 do 31.8.2016) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2015/2016: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2015

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2015 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V BLESKOVÉM ŠACHU 2015 V KATEGORIÍCH MUŽI, ŽENY A MLÁDEŽ Praha, sobota 19. 12. 2015 1. Místo: Praha 6 - Dejvice, Kongresové centrum Masarykovy koleje, Thákurova 1 (http://www.masarykovakolej.cz/)

Více

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě.

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV. Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. ŠIPKAŘSKÝ ZPRAVODAJ MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU Číslo 3/2010 březen zdarma TAJFUN = VÍTĚZ ZÁKLADNÍ ČÁSTI HLV Největší vzestup předvedli Halůzáci, kteří jsou na 3. místě. Do konce základní části

Více

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí

Rok 2005. Vajrauch Zdeněk, Telecí 85 Rok 2005 Rok 2005 jsme zahájili znovuobnovením tradice pořádání hasičských plesů. Z důvodu malé kapacity společenského sálu našeho obecního úřadu jsme plesy uspořádali hned dva, a to 29. ledna a 5.

Více

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první

1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první 1. C na škole v přírodě I přes velice chladné a deštivé počasí jsme si naši první společnou školu v přírodě v Jizbici pod Blaníkem velice užili. Velký dík patří naší vychovatelce Terezce a ostatním instruktorům,

Více

ZÁPADOČESKÝ TENISOVÝ SVAZ U Borského parku 19, Plzeň

ZÁPADOČESKÝ TENISOVÝ SVAZ U Borského parku 19, Plzeň Výkonný výbor Západočeského tenisového svazu, U Borského parku 21, 301 00 Plzeň ROZPIS oblastních soutěží smíšených družstev pro kategorie BABYTENIS a MINITENIS Memoriál Z. Kocmana pro rok 2018 a to: Oblastní

Více

ZPRAVODAJ Východočeské divize. Výsledek 16. kola : Výsledky 17. kola :

ZPRAVODAJ Východočeské divize. Výsledek 16. kola : Výsledky 17. kola : ZPRAVODAJ Východočeské divize Ročník 2014/15 Číslo : 17 Trutnov 07.02.2015 Dalších 6 pětistovek tentokrát ve Vrchlabí, Rychnově a ve Vysokém Mýtě. Nejlepšího výkonu dosáhl Oldřich Motyčka a sice 516 sražených

Více

Zpravodaj závodní činnosti klubu č. 1/2014-15 ze dne 15. 11. 2014

Zpravodaj závodní činnosti klubu č. 1/2014-15 ze dne 15. 11. 2014 LTC MLADÁ BOLESLAV z.s. Zpravodaj závodní činnosti klubu č. 1/2014-15 ze dne 15. 11. 2014 Vážení závodní hráčky a hráči tenisového klubu LTC Mladá Boleslav. Dostává se Vám do rukou další ročník zpravodaje

Více

Severomoravský tenisový svaz Ostrava, Vítkovická 1, 702 00 Ostrava

Severomoravský tenisový svaz Ostrava, Vítkovická 1, 702 00 Ostrava Severomoravský tenisový svaz Ostrava, Vítkovická 1, 702 00 Ostrava ROZPIS JUNIOR TOUR Extraligy, Ligy a Oblastních přeborů družstev dorostenců O putovní pohár prezidenta ČTS pro rok 2015 Řízení soutěže

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Praha, 5. července 2008 Všeobecná ustanovení 1. Řízení Řídí Výkonný výbor ČKA prostřednictvím své Sportovně technické komise. 2. Pořadatel Pořadatelem každého vzájemného utkání

Více

mladší žáci Chaloupka Adam (15 BB) Kutač Vojtěch (15 BB)

mladší žáci Chaloupka Adam (15 BB) Kutač Vojtěch (15 BB) JEDNOTLIVCI UMÍSTĚNÍ NA ŽEBŘÍČKU ČTS kategorie jméno hráče/hráčky CŽ RCŽ KŽ mladší žákyně Dunajová Simona (20 BB) 70 36 7 mladší žáci Chaloupka Adam (15 BB) 182 90 24 Kutač Vojtěch (15 BB) 240 124 31 starší

Více

Turnaje se zúčastní 60 týmů Týmy budou rozděleny do 12 skupin po 5 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 60 týmů Týmy budou rozděleny do 12 skupin po 5 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 60 týmů Týmy budou rozděleny do 12 skupin po 5 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 2 nejlepší týmy a 8

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2013-2014 (platí od 1.9.2013 do 31.8.2014) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2013/2014: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 občanské sdružení Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 Vážené dámy, vážení pánové, přátelé, když se v horkém létě potřebujeme osvěžit, můžeme se třeba zakousnout do melounu. Poznat

Více

Hrajeme za Žďas Žďár nad Sázavou

Hrajeme za Žďas Žďár nad Sázavou Staráme se o mládí přebor Nového Města na Moravě v žácích 1974 Oldřich Perman, Radek Fiala, Ing. Ivo Fiala, František Ambrož, Bojka Kosour, Leoš Fiala okresní přebor žactva 1974 ve Žďáru nad Sázavou Jana

Více

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích

50 let. oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích 50 let oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích Pokraticích U příležitosti setkání na Kolibě v Litoměřicích 10. října 2014 1 Ohlédnutí za 50 lety existence oddílu gymnastiky a trampolín v Litoměřicích-Pokraticích

Více

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011:

2. DOROST SKŠ. STATISTIKA HRÁČU dorost SK ŠENOV: Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: 2. DOROST SKŠ Tabulka CELKOVÁ DOROST SK ŠENOV Městská soutěž MěFS Ostrava ročník 2010/2011: Poř. Tým PZ V R P SKÓRE BODY +/- 1. Šenov - dorost 12 9 1 2 67:16 28 (10) 2. V.Polom 12 8 1 3 58:21 25 (7) 3.

Více

MASČÁSEK Časopis Masarykovy základní školy v Klatovech 3. číslo 4. ročník

MASČÁSEK Časopis Masarykovy základní školy v Klatovech 3. číslo 4. ročník MASČÁSEK Časopis Masarykovy základní školy v Klatovech 3. číslo 4. ročník OBSAH 1. Úvodem 2. Literární tvorba 3. Akce 4. Závěrem 1. ÚVODEM Milé čtenářky a čtenáři, máte před sebou poslední číslo našeho

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016

ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ZÁPADOČESKÝ BADMINTONOVÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH SEZÓNY 2015-2016 ( 1.9.2015 31.8.2016 ) Plzeň, září 2015 Západočeský badmintonový svaz vypisuje OBLASTNÍ PŘEBOR DRUŽSTEV DOSPĚLÝCH OP A, OP B, OP

Více

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům

Ano tito všichni letos pomáhali při tréninku nejmenších a tak by to mělo být! Přeju všem našim členům a fanouškům Máme za sebou půlku sezóny 2014/2015 a já si pokládám otázku čeho jsme jako klub dosáhli, zda se něco zlepšilo, či naopak zhoršilo. Nejdříve bych to rozdělil na naše věkové kategorie, jelikož míra zlepšení

Více

Návrhy na nejúspěšnější sportovce okresu Liberec 2013 Jednotlivci dospělí Bernátová Kristýna (Sport Aerobic Liberec), aerobik. Vicemistryně ČR 2013 v kategorii jednotlivkyň, vítězka 1. kola Poháru federací

Více

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška

zůstatek pro šk.rok 2005/2006 268,- Matouš Ryška Zůstatek ze šk.roku 2004/2005 0,- Příjmy: příspěvky žáků 4 440,- Sponzoři 2 800,- Zisky z akcí 1 388,- Obecní úřad + příspěvky na karneval 1 856,- 10 484,- výdaje: příspěvek na výlet (66 žáků) 1 650,-

Více

Soutěžní řád Českého svazu karate

Soutěžní řád Českého svazu karate ČESKÝ SVAZ KARATE SPORTOVNĚ TECHNICKÁ KOMISE stk@czechkarate.cz www.czechkarate.cz www.karaterec.com Směrnice STK ČSKe č. 1/2014 Soutěžní řád Českého svazu karate Obsah Část první... - 3 - Úvodní ustanovení

Více

Národní pohár ČSKGr 2015-1.kolo

Národní pohár ČSKGr 2015-1.kolo Národní pohár ČSKGr 2015-1.kolo datum: 1. března 2015 místo Hustopeče počet závodníků: 143 počet startů 197 počet klubů 13 kihon-ido děti do 8 let do 8.kyu 13 1. Luža Martin Karate Klub Kyjov 20 2. Laštůvka

Více

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU 4. ROČNÍK HOSPODSKÉ LIGY ZAČÍNÁ

MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU 4. ROČNÍK HOSPODSKÉ LIGY ZAČÍNÁ ŠIPKAŘSKÝ ZPRAVODAJ MĚSÍČNÍK HRÁČŮ ŠIPEK NA HAVLÍČKOBRODSKU Číslo 6-9/2010 prázdninový zdarma ROČNÍK HOSPODSKÉ LIGY ZAČÍNÁ Sezona 2010/2011 začne s rekordním počtem týmů. Šipkové prázdniny skončily a je

Více

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský

Tomáš Hejhal Jirka Doležal Jonáš Borovský I když od eliminačního turnaje florbalových mladíků na vítkovské "zééšce" utekl už nějaký ten pátek, nedá mi, abych se v krátkém komentáři nevrátil v čase a seznámil vás, naše čtenáře školních stránek,

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V úterý 10. 11. se v hale základní školy konal již 5. tedy půlkulatý ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol,

Více

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR

Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Radek SELCER, Zdena PEŠATOVÁ, Robert SZYMECZEK, Viktor POLÁŠEK a Michaela DOLEŽELOVÁ Mistry ČR Pozornost lyžařských fanoušků se o uplynulém víkendu - 9. a 10. března 2013 upnula do harrachovského skokanského

Více

Kilometrový pásek Apríl jsme na naší škole oslavili netradičně přinesli jsme co nejvíc pásků. Při jejich spojování jsme se

Kilometrový pásek Apríl jsme na naší škole oslavili netradičně přinesli jsme co nejvíc pásků. Při jejich spojování jsme se Kilometrový pásek Apríl jsme na naší škole oslavili netradičně přinesli jsme co nejvíc pásků. Při jejich spojování jsme se vyřádili, nic jednoduchého to nebylo. Chvílemi pásky připomínaly klubka hadů a

Více

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013

Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 Nominační kritéria pro Hry VI. letní Olympiády dětí a mládeže České republiky 2013 OBSAH ATLETIKA... 3 BASKETBAL... 3 CYKLISTIKA... 4 FOTBAL... 4 HÁZENÁ... 5 KANOISTIKA... 5 ORIENTAČNÍ BĚH... 5 PLAVÁNÍ...

Více