A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S"

Transkript

1 A 10 ČJ: MH KVÚ/5151/2018 JID: 12548/2018/MH 2. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti městské rady 3. Informace od výborů zastupitelstva města 4. Převody nemovitostí 5. Veřejná aukce pozemky v Akátové ulici 6. Budova Klubu č.p varianty využití 7. Koupě pozemku Masarykovo náměstí, Mnichovo Hradiště 8. Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 2/ Dar historického vozidla Daimler Benz, SPZ V 4315 SDH Mnichovo Hradiště 10. Smlouva o partnerské spolupráci při plánování a realizaci projektu Lávka u Kofoly 11. Zásady pro výstavbu v Mnichově Hradišti 12. Fond rozvoje města Mnichovo Hradiště 13. Dotační program města 2018 návrh na rozdělení dotací na investice (hodnocení per rollam) 14. Návrh na zvolení přísedícím OS Ml. Boleslav 15. Program pro poskytování dotací z rozpočtu města MH na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území MPZ schválení dotací Program regenerace městské památkové zóny souhlas s rozdělením příspěvků v roce Delegování zástupce města na valnou hromadu a do dozorčí rady společnosti Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, a.s. konanou dne Modernizace sportoviště Nad parkem - spolufinancování 19. Dodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě o vkladu vodovodu do majetku spol. Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav a.s. 20. Různé - Informace ke konzultační fázi JZ města - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) 21. Závěr Zahájení zasedání ZaMě: v hodin Přítomni: Při zahájení jednání 18 členů ZaMě. Zastupitelstvo je usnášení schopné. (prezenční listina přiložena k zápisu) Mgr. Kamila Galetková- tajemnice MěÚ pí Jitka Libichová - zapisovatelka Omluveni: Mgr. Petr Beran, Věra Dandová, Mgr. Eduard Jan Havránek a PhDr. Lenka Sosnovcová Dostavili se později: Bc. Hana Otáhalová (od 18:23) Upozornění: Ze zasedání zastupitelstva města se pořizuje za účelem informování veřejnosti neupravený audiovizuální záznam. Záznam se zveřejňuje na internetu. Strana 1 (celkem 15)

2 TI TI TI TI TI TI ad 1/ Zahájení Zasedání ZaMě zahájil a řídil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. Konstatoval, že zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, Ing. Miroslavem Kolomazníkem a p. Robinem Panušem, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy a zápis ze zasedání ZaMě ze dne byl ověřen určenými ověřovateli, p. Františkem Ouředníkem a Ing. Tomášem Ježkem, kteří potvrdili správnost zápisu svými podpisy. Do návrhové komise navrhl Ing. Josefa Luku a Ing. Tomáše Ježka. Tento návrh byl schválen 16 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Ověřovateli dnešního zápisu navrhl Mgr. Pavla Paclta a Věru Vlasákovou. Tento návrh byl schválen 16 hlasy, 2 členové ZaMě se zdrželi hlasování. Dále seznámil přítomné členy ZaMě s programem dnešního jednání. Předložený program byl schválen 18 hlasy. ad 2/ Zpráva o činnosti městské rady Písemný materiál: Zpráva o činnosti RaMě Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o činnosti Rady města za období od do pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 3/ Informace od výborů zastupitelstva města Předkládá: Předsedové výborů zastupitelstva města Písemný materiál: Zápisy z výborů, které jsou přiloženy k zápisu. JUDr. Forst seznámil členy zastupitelstva se zápisem Kontrolního výboru. nejasnosti ohledně prodeje dřeva. Mgr. Lochman zjistíme a informaci předneseme na červnovém zastupitelstvu města. Ing. Jirásek seznámil členy zastupitelstva se zápisem Finančního výboru. Ing. Podzimková seznámila členy zastupitelstva se zápisem Výboru pro územní plánování. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávy z Kontrolního výboru, Finančního výboru a Výboru pro územní plánování. pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 Strana 2 (celkem 15)

3 TI TI TI TI TI TI ad 4/ Převody nemovitostí Předkládá: rada města 1. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Sychrov nad Jizerou Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje prodej pozemku p. č. 9/3 o výměře 99 m 2 trvalý travní porost v k. ú. Sychrov nad Jizerou J. D. za kupní cenu 200 Kč/m 2. Podpisem kupní smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 2. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Olšina Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky. osadního výboru Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku st. p. č. 118 o výměře 112 m 2 zastavěná plocha a nádvoří v k. ú. Olšina, jehož součástí je stavba bez č. p. občanské vybavenosti panu A. J. pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 3. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Sychrov nad Jizerou Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, rozhodnutí odboru VŽP městského úřadu v Mnichově Hradišti o odstranění stavby Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 197/2 o výměře m 2 trvalý travní porost v k. ú. Sychrov nad Jizerou D. a F. J. Strana 3 (celkem 15)

4 TI TI TI TI TI TI pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 4. Žádost o prodej pozemku v k. ú. Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města neschvaluje prodej pozemku p. č. 2316/1 o celkové výměře 622 m 2 zahrada v k. ú. Mnichovo Hradiště MUDr. Lence Grünbauerové, Oční Ambulance Mnichovo Hradiště, s. r. o., IČ , Nezvalova 1439, Mnichovo Hradiště. pro: 16 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 5. Nabídka na prodej pozemků v k. ú. Hoškovice Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Mgr. Lochman seznámil členy zastupitelstva s celou historií a problematickým vlastnictvím mostku, který není v dobrém stavu. Ing. Luka do doby než se bude pozemek kupovat, tak by se mělo vyjasnit vlastnictví mostku. Proč jdeme do zbytečného rizika? dávám protinávrh nekupovat pozemek. Mgr. Lochman naformuloval návrh usnesení. Zastupitelstvo města neschvaluje odkup částí pozemků p. č. 624/6 o výměře m 2, p. č. 624/9 o výměře 187 m 2, p. č. 624/10 o výměře 4 m 2, p. č. 624/11 o výměře 261 m 2 vše ostatní plocha ostatní komunikace v k. ú. Hoškovice od A. Č. na Moravě za cenu 200 Kč/m 2 do doby vyjasnění vlastnictví mostku. Strana 4 (celkem 15)

5 TI TI TI TI TI TI TI TI TI pro: 13 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 4 6. Návrh na převedení kaple v majetku VaK, a. s. v k. ú. Sychrov nad Jizerou Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, znalecký posudek Mgr. Lochman se zdržel hlasování, protože je členem dozorčí rady Vak Mladá Boleslav. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje odkup nemovité věci objektu vodního zdroje - na pozemku p. č. 133/1 v k. ú. Sychrov nad Jizerou za cenu určenou znaleckým posudkem, t. j Kč od společnosti Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, a. s., IČ , se sídlem Čechova 1151, Mladá Boleslav. pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 7. Směna pozemků v k.ú. Lhotice u Bosně, obec Dobrá Voda Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky Zastupitelstvo města schvaluje směnu části pozemku p. č. 458/1 v k. ú. Lhotice u Bosně ve vlastnictví města za část pozemku p. č. 458/3 v k. ú. Lhotice u Bosně ve vlastnictví J. a L. K. dle vyhotoveného GP. Podpisem směnné smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Strana 5 (celkem 15)

6 TI TI TI 8. Žádost o převod budoucí komunikace v k. ú. Sychrov nad Jizerou lokalita za zámkem Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení a snímky, Popis, Dokumentace k žádosti o vydání stavebního povolení, Požárně bezpečnostní řešení stavby, Podrobná situace, Návrh SOB darovací Ing. Podzimková seznámila členy zastupitelstva s problematikou týkající se nového návrhu územního plánu zatím je tam zdvojená komunikace a v novém by měla být jen jedna komunikace. P. Panuš navrhuji tento bod stáhnout z programu, když nemáme dostatek informací. A s investorem by se mělo dál jednat. Mgr. Lochman seznámil členy zastupitelstva s historií celého problému. P. Knobloch řešíme tu, co bylo podepsáno v minulosti. Splnil, to co měl splnit, tak moc variant tu nemáme. Ing. Luka pokud je to pro město nevýhodné, tak bychom měli dál jednat s investorem. Mgr. Lochman nechal hlasovat o protinávrhu pana Panuše. Zastupitelstvo města stahuje z programu bezúplatný převod částí pozemku p. č. 263/19 o výměře m 2 orná půda, p. č. 263/20 o výměře m 2 orná půda, p. č. 263/23 o výměře m 2 orná půda v k. ú. Sychrov nad Jizerou a veřejné technické a dopravní infrastruktury postavené na pozemcích p. č. 263/19 o výměře m 2 orná půda, p. č. 263/20 o výměře m 2 orná půda, p. č. 263/23 o výměře m 2 orná půda v k. ú. Sychrov nad Jizerou od P. K. a P. K. na základě Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy darovací. pro: 15 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 3 ad 5/ Veřejná aukce pozemky v Akátové ulici Předkládá: rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Nabídka, Příloha č. 1 dražené objekty, Příloha č. 2 reference JUDr. Forst vysvětlil členům zastupitelstva rozdíl mezi aukcí a dražbou. Přiklání se pro aukci. P. Panuš dotaz k bodu č. 3 v portálu, zda lze nastavit limitní cenu. Ing. Král lze Mgr. Haas chtěl jsem se zeptat na ty služby v předloženém materiálu? Ing. Král je to spíš otázka na právníky. Nikomu nemůžeme nařizovat, co bude se svým pozemkem dělat. Ing. Luka Měli bychom to dát do podmínek. Strana 6 (celkem 15)

7 Podzimková - TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje prodej pozemků p. č. 1992/169 a p. č. 1992/171 v k. ú. Mnichovo Hradiště, ulice Akátová, prostřednictvím společnosti e-dražby.cz, s. r. o., IČ , DIČ , Nerudova 956, Hradec Králové. Jednáním a uzavřením smlouvy pověřuje starostu a místostarostu města. Limitní cena bude stanovena částkou ve výši Kč/m 2 dle znaleckého posudku na přilehlé pozemky. pro: 16 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 V 18:23 příchod Bc. Otáhalové přítomno členů 19 ZaMě ad 6/ Budova Klubu č. p varianty využití Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zadání analýzy, Dispoziční analýza, Varianty řešení, Komentář architekta města k žádosti o závazné stanovisko P. Korych proč sem budeme dávat muzeum, když se sem nevejde a depozitář bude stejně mimo. Mgr. Haas přináší to obrovskou hodnotu pro objekt takový. Máme možnost přesunout muzeum na náměstí. Myslím si, že problém s muzeem není, spíše se to bude týkat Klubu. Zastupitelstvo města schvaluje zahájení projektové přípravy rekonstrukce objektu č.p. 299 na Masarykově náměstí dle varianty D předloženého návrhu variant řešení. pro: 12 členů ZaMě proti: 6 zdržel se hlasování: 1 ad 7/ Koupě pozemku Masarykovo náměstí, Mnichovo Hradiště Předkládá: rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení P. Knobloch navrhuji pozemek odkoupit, ale pouze za cenu, za kterou ho město prodávalo. P. Luka já si myslím, že je to legitimní požadavek a měli by ho uvést do původního stavu, bez toho nepořádku, který tam je. P. Panuš pokud se město rozhodne ho koupit, tak by si měl udělat velký archeologický průzkum. Ing. Jirásek dávám protinávrh nekupovat Strana 7 (celkem 15)

8 TI TI TI TI TI TI Mgr. Lochman nechal hlasovat o protinávrhu 11, 3, 5 protinávrh nebyl schválen Mgr. Lochman přečetl předložený návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje koupi pozemků p. č. 2286/1 o výměře 118 m 2 zastavěná plocha a nádvoří, p. č o výměře 629 m 2 zastavěná plocha a nádvoří, p. č o výměře 71 m 2 zahrada, p. č. 2325/9 o výměře 56 m 2 ostatní plocha v k. ú. Mnichovo Hradiště od společnosti TASCONER, s. r. o., IČ , Příčná 726/20, Rudná u Prahy za kupní cenu Kč včetně projektové dokumentace. pro: 7 členů ZaMě proti: 11 zdržel se hlasování: 1 usnesení nebylo přijato ad 8/ Změna rozpočtu rozpočtové opatření č. 2/2018 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Tabulky Ing. Kolomazníková, vedoucí FŠO, přečetla písemný materiál V 18:56 odchod pí Vlasákové - přítomno 18 členů ZaMě V 18:56 odchod p. Panuše - přítomno 17 členů ZaMě V 18:58 příchod pí Vlasákové - přítomno 18 členů ZaMě V 18:59 příchod p. Panuše - přítomno 19 členů ZaMě Mgr. Haas Bezpečnost a veřejný pořádek se týká navýšení o 1 strážníka? Ing. Kolomazníková - ano Zastupitelstvo města schvaluje Změnu rozpočtu - Rozpočtové opatření 2/2018 dle přílohy tabulkové části rozpočtu. pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 Zastupitelstvo města schvaluje zvýšení limitu mezd pro složku Městská policie Mnichovo Hradiště o 100 tis. Kč na celkový limit tis. Kč. Strana 8 (celkem 15)

9 TI TI TI TI TI TI pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 - Interpelace občanů (nejdéle v 19 hodin) Nebyly Vyhlášená přestávka od 19:00 do 19:13. ad 9/ Dar historického vozidla Daimler Benz, SPZ V 4315 SDH Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Žádost o bezúplatný převod vozidla, Darovací smlouva, OTP z roku 1962, Průkaz historického vozidla. Vlastnický list, Legitimace člena Veteran Car Clubu, ORV historického vozidla Diskuse zastupitelů, ze které vyplynulo, že město si má auto nechat v majetku města. Mgr. Bína stahuji bod z programu dnešního jednání. ad 10/ Smlouva o partnerské spolupráci při plánování a realizaci projektu Lávka u Kofoly Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Stručné představení projektu, Smlouva o partnerské spolupráci při plánování a realizaci projektu Lávka u Kofoly Diskuse členů zastupitelů s tím, že název Lávka u Kofoly se změní na Lávka u Černé silnice přes Jizeru. Mgr. Lochman naformuloval návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje uzavření smlouvy o partnerské spolupráci při plánování a realizaci projektu Lávka u Černé silnice přes Jizeru dle přiloženého návrhu s obcí Klášter Hradiště nad Jizerou, Klášter Hradiště nad Jizerou 2, , IČ pro: 19 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 11/ Zásady pro výstavbu v Mnichově Hradišti Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zásady pro výstavbu v Mnichově Hradišti upravená verze, Smlouva o poskytnutí finančního plnění vzor, Plánovací smlouva vzor Strana 9 (celkem 15)

10 TI TI TI TI TI TI Mgr. Šindelář seznámil členy zastupitelstva s písemným materiálem. Diskuse zastupitelů pro a proti přijetí zásad. Zastupitelstvo města schvaluje Zásady pro výstavbu v Mnichově Hradišti dle přílohy č. 1. Zastupitelstvo města zároveň schvaluje vzor Plánovací smlouvy dle přílohy č. 2 a vzor Smlouvy o poskytnutí finančního plnění dle přílohy č. 3. pro:13 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 5 ad 12/ Fond rozvoje města Mnichovo Hradiště Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Statut Fondu rozvoje města Mnichovo Hradiště Zastupitelstvo města schvaluje statut Fondu rozvoje města Mnichovo Hradiště dle přiloženého návrhu. pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 V 20:08 odchod Bc. Otáhalové přítomno 18 členů ZaMě ad 13/ Dotační program města 2018 návrh na rozdělení dotací na investice (hodnocení per rollam) Předkládá: Mgr. Jiří Bína, místostarosta města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Zápis z jednání dotační komise per rollam mezi dny a , Příloha zápisu Mgr. Haas seznámil členy zastupitelstva s písemným materiálem. Zastupitelstvo města schvaluje vyřazení žádosti žadatele SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Dneboh na investice z rozpočtu města na rok 2018 dle návrhu Dotační komise z jednání per rollam mezi dny a : Strana 10 (celkem 15)

11 TI TI TI TI TI TI JID žádosti IČO Název organizace Název projektu Žádáno o Doporučení Odůvodnění 6764/2018 /MH SH ČMS - Sbor dobrovolných hasičů Dneboh Zastřešení prostoru před "domkem" u hřiště Kč vyřadit Žadatel může podat pouze 1 žádost na investici ročně; nemovitost není v majetku žadatele, ale v majetku města. pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 14/ Návrh na zvolení přísedícím OS Ml. Boleslav Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Návrh na zvolení podaná p. Rymplem, ml. Mgr. Galetková, tajemnice MěÚ, seznámila členy zastupitelstva s písemným materiálem. Zastupitelstvo města navrhuje pro volbu přísedícího Okresního soudu v Mladé Boleslavi Jana Rympla ml. pro: 15 členů ZaMě proti: 1 zdržel se hlasování: 2 ad 15/ Program pro poskytování dotací z rozpočtu města MH na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území MPZ schválení dotací 2018 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Mapa s vyznačením objektů (žádosti o dotaci návrh komise), Zápis komise, Informace o objektech, památkové hodnocení, Návrh veřejnoprávních smluv (5 x) Ing. Zikmundová, referentka odboru VŽP, seznámila členy zastupitelstva s písemným materiálem. Strana 11 (celkem 15)

12 TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje rozdělení dotací z Programu pro poskytování dotací z rozpočtu města Mnichovo Hradiště na obnovu nepamátkových objektů nacházejících se na území městské památkové zóny Mnichovo Hradiště pro rok 2018 dle tabulky níže (sloupec schválená dotace ). Zastupitelstvo města současně schvaluje - neschvaluje uzavření veřejnoprávních smluv s příslušnými žadateli o dotaci dle přílohy a pověřuje starostu města jejich podpisem. žadatel nemovitost akce celkové náklady Kč podíl vlastníka Kč požadovaná dotace Kč schválená dotace Kč SVJ bytových jednotek domu čp. 157 čp. 157, V Lípách I. L. čp. 309, Zámecká P. Š. čp. 189, Na Příkopech SVJ čp. 158, V Lípách 158 V Lípách Z. K. čp. 102, Bělidla Z. Š. čp. 171, Na Dvorcích J. Z, čp. 173, Hluboká M. P. čp. 692, Masarykovo náměstí Z. K. čp. 134, Masarykovo náměstí výměna oken ve společných prostorách domu obnova fasády výměna oken v patře domu obnova fasády výměna střešní krytiny výměna střešní krytiny renovace oken, výměna krytiny obnova fasády obnova fasády pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 16/ Program regenerace městské památkové zóny souhlas s rozdělením příspěvků v roce 2018 Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Rekapitulace akcí obnovy připravovaných v PR MPZ na rok 2018 (tabulka), Fotografie KP Strana 12 (celkem 15)

13 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje následující přidělení státní finanční podpory a příspěvku města Mnichovo Hradiště z Programu regenerace Městské památkové zóny Mnichovo Hradiště v roce 2018 dle tabulky níže. žadatel akce, nemovitá kulturní památka státní podpora v tis. Kč příspěvek obce v tis. Kč příspěvek vlastníka v tis. Kč hodnota prací 2018 (100%) Římskokatolická farnost děkanství Mnichovo Hradiště oprava roubené stodoly v areálu děkanství čp. 232, 1. máje pro: 15 členů ZaMě proti: 2 zdržel se hlasování: 1 ad 17/ Delegování zástupce města na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, a.s. konanou dne Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Zastupitelstvu města deleguje v souladu s ust. 84 odst. 2, písm. f) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), v platném znění jako zástupce města Mn. Hradiště na valnou hromadu společnosti Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav, a.s., IČ: , která se bude konat Mgr. Jiřího Bínu a jako náhradníka Ing. Jana Mareše s tím, že je oprávněn na této valné hromadě činit veškeré právní úkony, k nimž je oprávněno město Mn. Hradiště jako akcionář této společnosti, zejména tedy účastnit se valné hromady, hlasovat v ní v souladu se schváleným jednacím a hlasovacím řádem valné hromady společnosti, požadovat a dostat na ní vysvětlení záležitostí, týkajících se společnosti, které jsou předmětem jednání valné hromady, podávat návrhy a protinávrhy k projednávanému programu. pro: 16 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 2 ad 18/ Modernizace sportoviště Nad parkem - spolufinancování Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení Strana 13 (celkem 15)

14 TI TI TI TI TI TI Zastupitelstvo města schvaluje spolufinancování akce Modernizace sportoviště Nad parkem v minimální výši Kč. pro: 18 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 0 ad 19/ Dodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě o vkladu vodovodu do majetku spol. Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav a.s. Předkládá: rada města Písemný materiál: Důvodová zpráva s návrhem usnesení, Dodatek Mgr. Lochman zdržím se, protože jsem v představenstvu. Ing. Král přečetl návrh usnesení. Zastupitelstvo města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o budoucí smlouvě ev. č. VaKMB 264 / 2015 / Ob ze dne na vklad vodovodu Dobrá Voda, Lhotice, se společností Vodovody a kanalizace Mladá Boleslav a.s., spočívající v prodloužení celkové délky vodovodu. pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 ad 20/ Různé 1. Informace ke konzultační fázi JZ města Mgr. Lochman informoval o jednání s firmami s tím, že se přihlásí do výběrového řízení, až budou známy podmínky. Do příštího zastupitelstva bude připraven materiál. Byla na městský úřad předána petice k této věci a bylo na ni odpovězeno. 2. Dopravní hřiště Mgr. Lochman informoval o jednání se Sdružením sportovních svazů České republiky. Mgr. Lochman naformuloval návrh usnesení. Zastupitelstvo města pověřuje starostu města jednáním o ceně koupě pozemku p.č. 609/3 a pozemku p.č. 609/4 (dopravní hřiště) v k.ú. Mnichovo Hradiště se Sdružením sportovních svazů České republiky, z.s. Strana 14 (celkem 15)

15 TI TI TI pro: 17 členů ZaMě proti: 0 zdržel se hlasování: 1 Mgr. Lochman - přečetl děkovný dopis od paní Bajerové ohledně plavání v bazénu Mladá Boleslav. Mgr. Haas požádal vedení města, aby akce politických subjektů byly dávány do Kamelotu, na Facebooku a výlepových plochách férově a nebyl preferován pouze jeden politický subjekt. Diskuse zastupitelů. Ing. Luka upozornil na to, že je nedostatek míst ve školce a mělo by se s tím něco dělat. Mgr. Lochman do 20. srpna 2018 se dává dohromady materiál obsahující kapacitu škol a co se s tím bude dělat. Ing. Jirásek podklady pro prodeje pozemků i na fotografii by mělo být poznat, o co se jedná. Bc. Kožený informoval, že nový strážník nastoupil od Dále informoval o probíhajícím čištění v Mnichově Hradišti. Mgr. Lochman informoval, že další zastupitelstvo bude 18. června V 20:41 odchod Mgr. Šeflové přítomno 17 členů ZaMě ad 1/ Závěr Jednání ZaMě ukončil starosta města Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. v 20:47 hod. Mgr. Ondřej Lochman, Ph.D. starosta města Mgr. Jiří Bína místostarosta Ověřovatelé: Mgr. Pavel Paclt Věra Vlasáková Strana 15 (celkem 15)

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8053/2015 JID: 24039/2015/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 07.09.2015 od 17:00 v sále Kina Mnichovo Hradiště Program: 1. Zahájení

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/12325/2017 JID: 33414/2017/MH 5. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 06.11.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o.

ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne od 17:00 v sále Klubu s.r.o. 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/9883/2017 JID: 27201/2017/MH 4. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 11.09.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

/ ) 9. OZV 1/ OZV

/ ) 9. OZV 1/ OZV 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/8260/2019 JID: 19144/2019/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 12.06.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/6958/2017 JID: 19954/2017/MH 3. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 28.06.2017 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne č. 152 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 10 ze dne 09.04.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 19.03.2018, souhlasí

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/15609/2018 JID: 36951/2018/MH 5. Z Á P I S ze zasedání ustavujícího Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 05.11.2018 od 18:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 8, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 8, které se uskutečnilo dne 03. 04. 2019 171/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání Bc. Hanu Otáhalovou. 172/2019 Rada města schvaluje

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/2632/2019 JID: 6103/2019/MH 1. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 25.02.2019 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Zpráva

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 32 ze dne 27.11.2017 č. 454 Rada města doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemku p. č. 523/5 o celkové výměře 1 192 m 2 orná půda -

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne č. 102 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne 12.03.2018 a) Rada města schvaluje Inventarizační zprávu za rok 2017 o výsledcích inventarizace majetku k 31.12.2017, (příloha

Více

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne

1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 12.02.2018 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Věra Dandová, PhDr. Lenka Sosnovcová Záznam o hlasování:

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 23.05.2016 277/11/ZM/2016 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 11. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH

ČJ: MH KVÚ/2941/2019 JID: 6809/2019/MH 1. U S N E S E N Í z jednání Zastupitelstva Města Mnichovo Hradiště konaného dne 25.02.2019 ZASTUPITELSTVO MĚSTA 1. zvolilo návrhovou komisi ve složení: Bc. Edita Řezáčová a Ing. Aleš Jirásek. 2. jmenovalo

Více

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015

Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Z á p i s č. 5 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 6. 5. 2015 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne USNESENÍ ze 17. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 12. 6. 2017 Přítomno: 10 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18:00 hodin. Usnesení č. ZM/17/296/2017/VI

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU

MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU MĚSTO BAKOV NAD JIZEROU Mírové náměstí 208, 294 01 Bakov nad Jizerou Souhrn usnesení z 3. zasedání zastupitelstva města, konané dne 21.05.2018 v 18:00 hod. Společenský sál Radnice Přítomni: Na začátku

Více

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč

Zápis č. 7/2018. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Zápis č. 7/2018 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. listopadu 2018 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 7. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2018 proběhlo v

Více

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne

23. zasedání Zastupitelstva města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města ze dne 9.4.2018 376/23/ZM/2018 Zprávy o činnosti rady I. Zastupitelstvo města bere na vědomí usnesení z jednání rady ze dne 24.01.2018, 14.02.2018, 28.02.2018

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 28. 6. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 27. 2. 2019 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš - Mgr.

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 3. 2. 2016 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 14. dubna 2014 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Ing. Pavel Strnad (7) Antonín Vyšohlíd (2) Vladimír Hejtmanský

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Zastupitelstva města Doksy dne 12. června 2019 Z 52/19 Z 53/19 Schválení programu jednání zastupitelstva města schvaluje program jednání Zastupitelstva města Doksy dne 12. 06. 2019

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 02 konaného 16. března 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Krabec Dušan, Mgr. (08) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Vyšohlíd

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ z 14. zasedání Zastupitelstva města Brtnice konaného dne 26. 10. 2016 Usnesení č. 314/16 ZM program 14. zasedání Zastupitelstva města Brtnice. Usnesení č. 315/16 ZM složení

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel.

Usnesení. ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září ) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav Vrhel. Usnesení ze zasedání zastupitelstva města ze dne 19. září 2018 Zastupitelstvo města: a) s ch v á l i l o 1) Program dnešního jednání. 2) Návrhovou komisi ve složení: František Kůs, MUDr. Jiří Choc a Miroslav

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 26.06.2017 654/19/ZM/2017 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 19. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Více

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019

ZÁPIS. z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 ZÁPIS z 6. schůze Rady města Přerova konané dne 3. ledna 2019 PROGRAM: 1. Zahájení primátor 2. Volba ověřovatele zápisu primátor 3. Kontrola plnění usnesení, informace z komisí 4. Finanční záležitosti

Více

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec

Usnesení. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v hod v Kulturním domě Rohatec Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 20. 4. 2016 v 17.00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva.

Usnesení. ZM schvaluje zprávu o činnosti Rady města za uplynulé období včetně kontroly plnění usnesení zastupitelstva. Usnesení 2. veřejného zasedání Zastupitelstva města Třebenice, konaného v sále Městského úřadu Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice dne 17. 12. 2018 od 18.00 hodin. Z důvodu zajištění ochrany

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33)

U S N E S E N Í. 5. Informace o provedení posledního rozpočtového opatření v roce 2014 (tisk Z/33) 1 U S N E S E N Í z 5. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2015 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 3/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 14.2.2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 17. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 5. 2017 v 17:30 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Mgr. Michaela Bernardová;

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 03 konaného 14. května 2012 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Vladimír Hejtmanský (8) Antonín Vyšohlíd (2) Mgr. Dušan Krabec

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne č. 14 č. 15 č. 16 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 2 ze dne 22.01.2018 Rada města bere na vědomí zápis z jednání Komise správy majetku a rozvoje města konaného dne 08.01.2018,

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu

Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu MĚSTO HOSTINNÉ Z á p i s z 11. schůze Zastupitelstva města Hostinné, konané dne 12.11.2012 od 17:00 hod v zasedací místnosti městského úřadu Přítomni: 17 zastupitelů města dle prezenční listiny Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S

A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S 101.2.1 A 10 ČJ: MH KVÚ/16213/2018 JID: 38313/2018/MH 6. Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva města v Mnichově Hradišti konaného dne 10.12.2018 od 17:00 v sále Klubu s.r.o. Program: 1. Zahájení 2. Složení

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne Číslo jednání: JedNZ3-12/2016 Datum jednání: 20.04.2016 Program jednání (USN-Z3-221/2016) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva ověřovatelů zápisu z minulého zasedání 3. Program jednání 4. Volba návrhové komise

Více

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1.

3. Schválení programu Starosta obce pan M. Veselý seznámil přítomné s navrženým zněním programu. Navržený program zní takto: 1. Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 07. 04. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva obce: Marek Veselý,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Zastupitelstvo města Vrchlabí P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 19. zasedání zastupitelstva města, které se konalo dne 6.6.2018 235/19/ZM/2018 Žádost o navýšení dotace a poskytnutí dotace na rok 2019 - Centrum

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 22, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 22, které se uskutečnilo dne 26. 08. 2019 416/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání pana Ondřeje Knoblocha. Hlasování: Pro: 5,

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ A NEPŘIJATÉ NÁVRHY USNESENÍ z 5. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, které se konalo dne 19. května 2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 38. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne

Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne program zasedání Zastupitelstva města Šternberka dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 3. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 20. 02. 2019 Číslo: 37/3 program zasedání Zastupitelstva města Šternberka

Více

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne

Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Rokytnice v Orlických horách ze dne 24.11.2014 Přítomno: 15 členů zastupitelstva města + tajemník MěÚ Jednání zahájeno: v 18,00 hodin. Usnesení č. ZM/2/14/2014/XI

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Moravský Beroun číslo 11. dne Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města číslo 11. dne 26.07.2016 Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Zastupitelstvo města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Č. j. MK 13973/2018 ST/Dan Spis č. 1400/2018 USNESENÍ ze 3. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 29. ledna 2019,

Více

Výpis usnesení z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 7. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 25. 11. 2015 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 14 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Novotná,

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č.

Zápis. ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 14.1.2015 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 1/2015 Č.j. 16/2015/1 Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ O B E C S O B O T Í N Sobotín 54, 788 16 Petrov nad Desnou PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ z 32. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobotín konaného dne 26. února 2018 od 17:00 hodin Usnesení č. 32/1: Zastupitelstvo

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 12 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 12 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 12 ze dne 02.05.2018 č. 191 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o provozování vodního díla vodovodu Mnichovo Hradiště Dobrá Voda, Lhotice, se

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 05 konaného 8. září 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 05 konaného 8. září 2014 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 05 konaného 8. září 2014 Přítomní členové zastupitelstva města: Jana Ponocná (1) Mgr. Dušan Krabec (9) Antonín Vyšohlíd (2) JUDr. Milan Ježek (11)

Více

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 79 / 6 č. 2 Usnesení 6. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 17.06.2015 program zasedání dne 17.06.2015 80 / 6 č. 3 přehled usnesení Rady města Šternberka za uplynulé období a informace občanům

Více

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne

Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 4. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 20.3.2019 36/4/ZM/2019 Kontrola plnění úkolů kontrolu plnění úkolů ke dni 20.03.2019.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČÁSLAVI USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Čáslavi konaného dne 29. 04. 2019 Č.j.: 11923/2019 ZM/22/2019 Hlasování pomocí elektronického systému Zastupitelstvo města Čáslavi

Více

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis a přijatá usnesení z 7. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 11.8.2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení : Ověřovatelé zápisu

Více

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne

Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště. č. 21, které se uskutečnilo dne Usnesení z jednání Rady města Mnichovo Hradiště č. 21, které se uskutečnilo dne 12. 08. 2019 384/2019 Rada města jmenuje ověřovatelem zápisu z dnešního jednání PhDr. Lenku Sosnovcovou. 385/2019 Rada města

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne

Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne Usnesení 17. zasedání Zastupitelstva města Moravské Budějovice dne 4.6.2018 Zastupitelstvo města pod číslem usnesení: 17/3/352 bere na vědomí plnění usnesení zastupitelstva města, rady města, usnesení

Více

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019

Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Jednání Rady města Broumov č. 20 ze dne 19. srpna 2019 Přítomni: Ing. Jaroslav Bitnar, Kamil Slezák, JUDr. Tomáš Blažek, MUDr. Miroslav Švábl, Ing. Eva Blažková, MPA tajemnice Omluveni: Mgr. Jiří Ringel,

Více

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018

USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 USNESENÍ z 38. zasedání Zastupitelstva města Přerova konaného dne 23. dubna 2018 1090/38/1/2018 Zahájení, schválení programu 38. zasedání, volba ověřovatelů zápisu 1. schvaluje doplněný program 38. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice Slížany č. 5, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice Slížany č. 5, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Morkovice Slížany č. 5, konaného dne 20.5.2019 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Agrodružstva Morkovice I. Při zahájení bylo přítomno 12 členů městského zastupitelstva

Více

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec

Přítomno: 11 členů ZM Načeradec MĚSTYS NAČERADEC Přítomno: 11 členů ZM Načeradec USNESENÍ Z 20. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 18. ČERVNA 2018 1. Zahájení Zastupitelstvo městyse Načeradec schvaluje veřejné hlasování. Pro: 11 Proti:0

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 26. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 29.9. 2014 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 7 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka č. 1 z 12 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 3. zasedání Zastupitelstva města Kolína konané dne 28.01.2019 162/3/ZM/2019 Návrh na schválení návrhové komise návrhovou komisi 3. zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč

Zápis č. 1/2019. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Zápis č. 1/2019 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 19. února 2019 v zasedací města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 1. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2019 proběhlo v době

Více

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 44. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 09. 05. 2018 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM

MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM MĚSTO VRBNO POD PRADĚDEM USNESENÍ 22. zasedání Zastupitelstva města Vrbno pod Pradědem, dne 20. 9. 2017 395/22/2017 Zahájení a schválení programu - procedurální záležitosti 1. schvaluje zápis z minulého

Více

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Obec Třanovice Zápis z X. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 21.11.2011 v 17 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 10 členů ZO Třanovice, 5 omluveno 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. zasedání zastupitelstva města Slavkov u Brna, které se konalo dne 26.3.2018 443/23/ZM/2018 Plnění usnesení ze zasedání zastupitelstva města průběžné plnění a trvání

Více

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 23. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 11. 04. 2018 Číslo: 503/23 program zasedání ZM dne 11.04.2018 Číslo:

Více

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4.

3. Schválení programu Usnesení č. 2/02Z/2018: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města dle návrhu. 4. Uveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Výpis ze zápisu č. 6. ze zasedání Zastupitelstva města Broumov. konaného dne 9. září 2015

Výpis ze zápisu č. 6. ze zasedání Zastupitelstva města Broumov. konaného dne 9. září 2015 Výpis ze zápisu č. 6 ze zasedání Zastupitelstva města Broumov konaného dne 9. září 2015 1 Volba návrhové komise 1/1 ZM volí návrhovou komisi ve složení Mgr., pan Arnold Vodochodský a paní Jitku Nigrinovou

Více

183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok II. Zastupitelstvo města schvaluje

183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok II. Zastupitelstvo města schvaluje Zastupitelstvo města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 12. zasedání Zastupitelstva města Štramberka, které se konalo dne 15.3.2017 183/12/ZM/2017 Hlavní body zasedání ZM pro rok 2017 Hlavní body zasedání Zastupitelstva

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 03/03/2019- ZO-U Příloha k usnesení z 3. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 3. 2019 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Zpráva KV 2. Zpráva

Více

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta

Město Kravaře. usn. čís / /2013. Ing. Andreas Hahn starosta Město Kravaře U s n e s e n í z 20. zasedání Zastupitelstva města Kravaře konaného dne 17. 4. 2013 v zasedací místnosti Rady a Zastupitelstva města Kravaře. usn. čís. 20. 143/2013 20. 149/2013 Ing. Andreas

Více

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne

Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne Město Šternberk Městský úřad Šternberk Horní náměstí 16 785 01 Šternberk Usnesení 18. zasedání Zastupitelstva města Šternberka ze dne 21. 06. 2017 Číslo: 367/18 program zasedání ZM dne 21.06.2017 Číslo:

Více

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne

Usnesení Zastupitelstva města Moravský Beroun č. 12 ze dne Usnesení Zastupitelstva města Moravský č. 12 ze dne 19.10.2016 1. USNESENÍ č. 2016/ 12/283/ZM Program Zastupitelstva města Moravský zařazení bodu dotazy a podněty občanů za bod volba ověřovatelů Celkem

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM a přítomné občany. ad 2) PROGRAM Z Á P I S z 28. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.3.2013 od 19.00 hodin do 19.43 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více