Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková"

Transkript

1 A+A RENAX, s.r.o. Přízová 3 Brno , % na stěhování, vyklízení, autodopravu z ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková Hybešova 41 Brno % z ceny služeb "Servis případu v oddlužení" (zahrnuje přidělení osobního specialisty klientského centra, přednostní zpracování, on-line informace o průběhu řízení, prioritní řešení případných komplikací, garance správnosti postupu) ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Kamil Škerle Hybešova 41 Brno % z ceny služeb "Servis případu v oddlužení" (zahrnuje přidělení osobního specialisty klientského centra, přednostní zpracování, on-line informace o průběhu řízení, prioritní řešení případných komplikací, garance správnosti postupu) AC Real - Reality v Bystrci.cz Dělnická 39 Brno , % provizi za zprostředkování koupě nebo pronájmu nemovitosti přes naši RK 30.00% sleva na provizi při koupi nebo zprostředkování pronájmu pro stálé klienty (při realizovaném prodeji nebo koupi nemovitosti přes naši RK v posledním roce) 50.00% na zpracování odhadu ADI - mobilní telefony Minská 66 Brno % na servis ADI - počítače Minská 66 Brno % na servis Advokátní kancelář JUDr. Jaroslava Padrnose, CSc a JUDr. Jany Jakoubkové Banskobystrická 68 Brno % na veškeré právní služby, porady a zastupování v oblasti medicínského, rodinného, pracovního, občanského, obchodního a trestního práva, sepis smluv a jiných listin, ověřování podpisů 20.00% v měsíci červenci-srpnu na porady v oblasti medicínského, rodinného, pracovního, občanského, obchodního a trestního práva, sepis smluv a jiných listin, ověřování podpisů Allianz pojišťovna V Aleji 105 Brno , 5.00% na veškeré druhy pojištění Arbela - čistírna, prádelna Koliště 9 Brno % Arbela - čistírna, prádelna Dornych 4 - OD Brno % Tesco Arbela - čistírna, prádelna Hrnčířská 6 Brno % Arboretum Šmelcovna Śmelcovna 1364/3 Boskovice % na rostlinný materiál Areál Kukla - Permonium Padochovská 31 Oslavany % na vstupné do Kulturní památky těžní věže Kukla po dobu sezony. Strana 1 z 10 Aktualizováno dne:

2 Astroporadna Kateřiny Schlosserové Starobrněnská 3, Starý Špalíček Brno % na všechny astrokonzultace - osobně, přes Skype, telefon 15.00% na všechny horoskopy zakoupené přes e-shop Ateliér ISH - Ing. arch. Ivana Hrazdilová Nádražní 898 Židlochovice % na architektonické studie rodinných domů, řešení bytů a návrhy bytových interiérů Autodoprava František Hudec Rotalova 50 Brno % dovoz betonu v Brně 10.00% dovoz štěrku v Brně 12.00% 1 km v osobní dopravě 40.00% na stání v osobní dopravě Autodoprava, stěhování Stránského 28 Brno , % z celkové stěny stěhování % na prohlídku před stěhováním a na vypracování cenové kalkulace služby Besteco koupelny Václavská 2 Brno % na výrobky Besteco.cz BuildTeam, spol. s.r.o. Vinařská 42 Brno % Bytový textil Veveří 4 Brno % na vše Cafe Water Service s.r.o. Lazaretní 1/7 Brno , % barelová voda 18,9 l nebo 10 l 10.00% voda v nevratných lahvích CAFFE IDEA Cacovická 66a Brno , % na kávovary a kávu Centrum sociálního a zdravotnického vzdělávání při CSZŠ Century 21 All Inclusive Grohova 14/14 Brno , Náměstí 28. dubna 2/1069 Brno , Colorarena Tuřanka 115 Brno , Coloseum nemovitosti s.r.o. - Sadová 149/2 Blansko , okres Blansko % na veškeré nabízené kurzy a aktivity 15.00% na zpracování energetického štítku % na odhad tržní ceny nemovitostí % na službu aktivního vyhledávání nemovitosti vč. právního servisu pro kupujícího % poradenství ohledně nemovitosti 10.00% na celý sortiment, mimo akční zboží Strana 2 z 10 Aktualizováno dne:

3 Květná 167/3 Brno , Coloseum nemovitosti s.r.o. - okres Brno-Město Coloseum nemovitosti s.r.o. - okres Brno-Venkov Coloseum nemovitosti s.r.o. - okres Břeclav Coloseum nemovitosti s.r.o. - okres Vyškov Coloseum nemovitosti s.r.o. - okres Znojmo Lidická 1875/40 Brno , Národních hrdinů 391/19 Masarykovo nám. 61/29 Břeclav , Vyškov , Studentská 951/3 Znojmo , Čalounictví Tölger Brněnská Pole 8 Šlapanice % na potahové látky Český košík Veselice 66 Vavřinec % na celý sortiment Dveře a zárubně SAPELI Heršpická 5a Brno , % 10.00% při nákupu nad ,- Kč EIM elektro, s.r.o. Tábor 26 Brno % na veškerý nabízený sortiment 10.00% Při odběru zboží v celkové částce 3 000,- Kč bez DPH Strana 3 z 10 Aktualizováno dne:

4 Elektro - průmyslové zboží Kubec nám. Krále Jiřího 22 Kunštát % doporučené ceny zboží (mimo akční modely a jiné již zlevněné zboží) Elektro Rumler Burianovo náměstí Brno , % mimo akcí Eva Gärtnerová - Rodokmeny Útěchovská 32 Brno % na nabízené služby a dárkové poukazy Flat in, s.r.o. Hrnčířská 6 Brno , % na ostatní doplňkový sortiment 10.00% při platbě v hotovosti na sedací soupravy Foto - VERKAAL Komenského 228 Řícmanice % na dětské či rodinné portrétové fotografování v ateliéru i exteriéru Foto Mašek Kovářská 3 Znojmo % na služby, fotopříslušenství Foto Mašek e-shop Kovářská 3 Znojmo % z GAIAFE Úklidy - Čištění - Hvězdová 305/8 Brno % jednorázové úklidy, čištění koberců, mytí oken Očista prostor Panská 2 Brno % na povinné ručení Tyršova 332 Bzenec % na povinné ručení Národních hrdinů 22 Břeclav , % na povinné ručení Bratislavská 25 Hustopeče % na povinné ručení Žižkova 7 Vyškov , % na povinné ručení Strana 4 z 10 Aktualizováno dne:

5 Hračky Hopík Za Školkou 294 Znojmo , % na povinné ručení Smetanova 2 Blansko % na povinné ručení Bednaříkova Brno % na sortiment kamenného obchodu 2883/1b Hračky Hopík Vážného 1498/21 Brno % na sortiment kamenného obchodu Hračky Hopík Pálavské nám. Brno % na sortiment kamenného obchodu 4387/14 Hračky Hopík Libušina třída Brno % na sortiment kamenného obchodu 577/17 Hračky Hopík Halasovo nám. Brno % na sortiment kamenného obchodu 918/6b hulkarna.cz Brno % na vycházkové hole + trekingové hole (ne příslušenství a poštovné) Chladservis Křenová 19 Brno % na nové spotřebiče AEG a LIEBHERR (nevztahuje se na akční cenu, nelze kumulovat s jinými slevami) IN-TEL SE-CO, spol. s r.o. Režná 20 Brno , % na všechny poskytované služby tj. vedení účetnictví právnických i fyzických osob, vedení daňové evidence, personální agenda a zpracování mezd Inter-sat LTD, organizační složka, provozovna Blučina Blučina 704 Blučina % z maloobchodních cen (Sleva se nevztahuje na akční a letákové zboží a rovněž na zboží ve výprodeji.) IPM Group, a.s. Kulkova 4001/4 Brno % na veškerý sortiment Jan Červinka - garážová vrata a stínící technika Břízová 271 Moravský Krumlov % na veškerý sortiment stínící techniky Jaroslav Cendelín - malířské a natěračské práce Sádky 406 Želešice cz/ 5.00% na zakázku Strana 5 z 10 Aktualizováno dne:

6 JUDr. Iva Sedláčková, advokátka Starobrněnská 690/20 Brno % poskytování veškerých právních služeb z cen stanovených vyhláškou ministerstva spravedlnosti č. 177/1996 Sb. (advokátní tarif) % pouze po předdomluvení předem na Senior Pas jsme rovněž schopni vyjímečně poskytnout klientům bezplatnou konzultaci v délce trvání cca 20minut, v rámci kterých se pokusíme klientovi nastínit základní aspekty jeho případu. Kancelářské a výtvarné Táborská 179 Brno % na nákup potřeby Knihařství Jiří Klouda Kounicova 2 b Brno % vazby knih a časopisů a olepování dětských obrázků pod sklo KOSEMO - kotle, servis, montáže Brněnská 554/63 Šlapanice % na opravy plynových kotlů (na práci) 20.00% na pravidelný provozní servis, revize plynového zařízení, kotle (na práci - čištění, seřízení, kontrola) ( ) Kovotechnika, spol. s r.o. Křídlovická 1a Brno , % na veškerý sortiment Kuchyně Gardoň nám. Míru 17 Hrušovany nad Jevišovkou Kuchyně Rumler Burianovo náměstí z 10.00% na zakázku bez spotřebičů Brno , % z celkové ceny zakázky % na grafický návrh Kuželkárna Hnánice 97 Znojmo % na kuželky cz Květinářství MYFLOWERS Horní náměstí 7 Znojmo % na ostatní sortiment 10.00% na řezané a hrnkové květiny Květinářství U Chudějů, s.r.o. nám. Míru 89 Hrušovany nad Jevišovkou a.cz 5.00% na všechno neslevněné zboží. Slevy se nesčítají. Květinka Vracov Nám. Míru 210 Vracov , 5.00% na nabízený sortiment Květiny Arancio Makovského náměstí 1 (OC Rubín) Brno % na květiny i veškerý další doplňkový sortiment, nabízený v našich prodejnách květin. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží nebo zboží v akci. Slevy se nesčítají. Květiny Arancio Sedláčkova 4 (OD Billa) Brno % na květiny i veškerý další doplňkový sortiment, nabízený v našich prodejnách květin. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží nebo zboží v akci. Slevy se nesčítají. Strana 6 z 10 Aktualizováno dne:

7 Květiny Arancio Minská 31 Brno % na květiny i veškerý další doplňkový sortiment, nabízený v našich prodejnách květin. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží nebo zboží v akci. Slevy se nesčítají. Květiny Arancio EDEN Purkyňova 35 c Brno % na květiny i veškerý další doplňkový sortiment, nabízený v našich prodejnách květin. Sleva se nevztahuje na již zlevněné zboží nebo zboží v akci. Slevy se nesčítají. Květiny Smile náměstí 28 dubna Brno % na vše při nákupu nad 100 Kč 40 cz Kytičkárna U Sluníčka Legionářská 232 Kuřim % na řezané a hrnkové květiny LENGÁL s.r.o. Holásecká 688/14a Brno % na klimatizace Lenka Cendelínová - Komplexní účetní služby Sádky 406 Želešice % Letní koupaliště Moravský Znojemská Moravský koupalistemk % na vstup Krumlov na ulici Znojemská Městská plovárna Louka Melkusova 42 Znojmo % na vstup Znojmo ojmo.cz Mobil centrum XXL Dobrovského 2 Vyškov % na opravy mobilních telefonů cz Mobily a počítače Růžová 39 Moravský Krumlov % na servis Monika Ladecká - Fin. analytik Nováčkova 58 Brno , % na pojištění osob i firem, finanční produkty MPcosmetic s.r.o. Svatopetrská 536/201 Brno % na italské drogistické zboží zn. SOFT, BIOFORM, MANGIACALCARE, SCANSAFATICHE vyrobené firmou BIOCHIMICA SPA, dále španělské AMALFI, ORO. V nabídce je také zboží českých firem % stálým odběratelům při každém 3. nákupu nad 600,- Kč na italské drogistické zboží zn. SOFT, BIOFORM, MANGIACALCARE, SCANSAFATICHE vyrobené firmou BIOCHIMICA SPA, dále španělské AMALFI, ORO. Nábytek Pjaták Palackého 104 Brno % platí i pro aktuální slevy NORE nábytek Minská 109 Brno , % na kompletní kuchyňskou linku zn. Hanák a Active. Akce a slevy uvedené jinde se nesčítají. Strana 7 z 10 Aktualizováno dne:

8 Oknostudio, s.r.o. Masná 34 Brno % na vnitřní žaluzie, sítě proti hmyzu, vertikální žaluzie, venkovní rolety, venkovní žaluzie z ceníkové ceny 10.00% na servis oken a dveří 50.00% na plastová okna z původní ceníkové ceny Oknostyl - Blansko - zákaznické centrum č.12 Oknostyl - Kuřim - zákaznické centrum č.1 Masarykova 14 Blansko % Dodatečná sleva na 6 komorová plastová okna Oknostyl PREMIUM round line a klasik. Sleva se sčítá se základní slevou 55%. Na nová úsporná okna získáte slevu až ve výši až 70%! 15.00% Dodatečná sleva na 7 komorová plastová okna Oknostyl REHAU SYNEGO. Sleva se sčítá se základní slevou 55%. Na nová úsporná okna tak získáte slevu až ve výši 70%! Tišnovská 305 (areál bývalého statku - bílá správní budova) Kuřim % Dodatečná sleva na 6 komorová plastová okna Oknostyl PREMIUM round line a klasik. Sleva se sčítá se základní slevou 55%. Na nová úsporná okna získáte slevu až ve výši až 70%! 15.00% Dodatečná sleva na 7 komorová plastová okna Oknostyl REHAU SYNEGO. Sleva se sčítá se základní slevou 55%. Na nová úsporná okna tak získáte slevu až ve výši 70%! Pavel Hobza Žleb 152 Neslovice u.cz Poradenské a úvěrové centrum Kotlářská 32 Brno , , % 15.00% na veškerý sortiment mimo změkčovačů vody 20.00% na veškerý sortiment mimo změkčovačů vody v období léto a zima Prodejna SIGMAshop.cz Brno Kaštanová 265/19 Brno % na tlakové nádoby REFLEX, na zahradní bazény, na zahradní nábytek, na grily. Slevy nelze kombinovat % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Prodejna SIGMAshop.cz Hodonín Půjčovna lodí NAFLEKU Velkomoravská 2606/83 Přístavní (Brněnská přehrada - Přístaviště) Hodonín % na tlakové nádoby REFLEX, na zahradní bazény, na zahradní nábytek, na grily. Slevy nelze kombinovat % na čerpadla SIGMA NAUTILA a vodárny SIGMA DARLING KONTA % na dopravu při nákupu nad 500,- Kč Brno , % na výpůjčku lodí Strana 8 z 10 Aktualizováno dne:

9 Půjčovna nářadí Vrba Kouty 75 Brno , % na veškerý sortiment půjčovny 20.00% na veškerý sortiment půjčovny v období listopad-únor Radek Neumann - Outdoor Havírna 12 Oslavany % point Renata Machová - Hůlkárna.cz Hlavní 145/110 Brno % na vycházkové hole + trekingové hole (ne příslušenství a poštovné) RITZY - interiéry kuchyně, V Zaražených 5 Oslavany % na kuchyně a výrobky Ritzy s.r.o. Sáčky do vysavačů, Svěráková s.r.o. Poštovská 455/8, Alfa pasáž Brno % na všechny produkty v našich podnikových prodejnách v ČR a v e-shopu SAMSON Konec 14/268 Tvrdonice cz 10.00% na servis a prodej výpočetní techniky, serverů, sítí, mobilní techniky a zabezpečovacích systému, včetně dalších služeb uveřejněných na satzona.cz Růžová 39 Moravský % na montáže Krumlov Služby Božice, příspěvková organizace Božice 380 Božice % 20.00% jednorázový vstup do bazénu a vířivky Stáj Manner Manerov 55 Bohdalice-P avlovice , , % na hodinovou vyjížďku nebo vození 15.00% na vícehodinovou vyjížďku 20.00% na vyjížďku na voze celoročně Starožitnictví Antik Dukelská 18 A Boskovice % Stolařské práce - Jindřich Exler Sentice 78 Tišnov % na dodaný nábytek, matrace a produkty fy. PerDormire (nevztahuje se na dodaný drátěný program, spotřebiče, dřezy a baterie) Stolařství Pavel Lipanský Poděbradova 111 Brno % na zakázku Stone BRICK Botanická 37 Brno % Studio a Agentura Bianca Vranovská 19 Brno % na půlroční nebo čtvrtletní kurzovné do všech pravidelných kurzů a na všechny semináře, zaměřené na ochranu zdraví a psychomotorický vývoj dětí. Sleva se vztahuje i na služby dětské a laktační poradny. Úpravna psů a koček Křížová 8 Brno , 10.00% na vše Veselské kulturní centrum, z. ú. Nám. Míru 667 Veselí nad Moravou % na vstupném do kina a na kulturní akce pořádané Veselským kulturním centrem Voda - Topení - Plyn Gorkého 61/11 Brno % na práci při realizaci zakázky voda, topení, plyn a další instalatérské práce. Strana 9 z 10 Aktualizováno dne:

10 Výcviková stáj "Terezovský dvůr" Terezín Terezín % na vyjížďku kočárem po okolí Terezína, vždy po telefonické domluvě Libušina tř. 577/17 Brno , % (e-shop) Blučina 704 Blučina % z maloobchodních cen (Sleva se nevztahuje na akční a letákové zboží a rovněž na zboží ve výprodeji.) Zahradnictví František Chlup Borotín 205 Borotín % na rostliny z ZOO Brno a stanice zájm. U Zoologické Brno MVDr Martin % na vstupné do ZOO Brno činnosti, příspěvková organizace zahrady 46 Hovorka Živa Lysice - zahradnictví Žerůtská 420 Lysice % Strana 10 z 10 Aktualizováno dne:

Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková

Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková A+A RENAX, s.r.o. Přízová 3 Brno 543 254 140, http://www.stehovani-renax.c 10.00% na stěhování, vyklízení, autodopravu 602 755 628 z ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková Hybešova

Více

Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková

Ostatní. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková A+A RENAX, s.r.o. Přízová 3 Brno 543 254 140, http://www.stehovani-renax.c 10.00% na stěhování, vyklízení, autodopravu 602 755 628 z ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jarmila Sobotková Hybešova

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 http://www.cedok.cz Exim Tours a.s. - NC Géčko Vrbné 2360 Penzion Minor*** Školní 8 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 0.00% na nabídku zájezdů v poslední

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Cestování Soukenné náměstí Liberec 485 105 215 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a 669/2a, OC Forum zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Hotel Motorsport Na Šípu 189 Ostrovačice

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Hotel Atom Velkomeziříčská 640/45 Třebíč 561 200 123, 739 348 914 http://www.hotelatom.cz 10.00% na ubytování 35.00% ba víkendové pobyty pá-ne na 2 noci Hotel Zámek Valeč Valeč 1 Valeč 724 400

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420 http://www.ohrada.cz 10.00% na ubytování na 3 a více nocí Apartmens Sedlák Horní Palava 21 Blansko 602 569 600 http://www.sedlak.info 10.00%

Více

% na ubytování na 5. noc u

% na ubytování na 5. noc u Cestování Hotel Akademie Velké Bílovice Zahradní 1295 Velké Bílovice 519 364 111 http://www.hotelakademie.cz 100.00% na ubytování na 5. noc Penzion Citadela Višňová 173 Horní Věstonice 777 331 666 http://www.penzion-palava.e

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování ARNICA Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588, http://www.ubytovanilipnice.c 10.00% na ubtování na min. 2 noci 193 608 830 588 z FOREST Lipnice nad Lipnice nad Lipnice nad 603 330 588,

Více

Ostatní. Žižkova 309/12 České Budějovice. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jan Kyncl

Ostatní. Žižkova 309/12 České Budějovice. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jan Kyncl A+A RENAX, s.r.o. Přízová 3 Brno 543 254 140, http://www.stehovani-renax.c 10.00% na stěhování, vyklízení, autodopravu 602 755 628 z oddlužení Jan Kyncl Žižkova 309/12 České Budějovice 777 947 793 http://www.abivia.cz

Více

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety

Smetanovo nám. 26 Litomyšl % na vyhlídkové lety Cestování Agropension U Háje Nedošín 62 Litomyšl 724 313 719, 602 331 119 http://www.agropension.cz 10.00% na ubytování mimo hlavní prázdniny, rezervace nutná telefonicky nebo online na www.agropension.cz

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov , 10.

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov ,   10. Cestování DJ - Penzion Nám. Míru 210 Vracov 777 007 743, http://www.dj-penzion.cz 10.00% na ubytování 518 628 565 Hotel Panon Koupelní 4 Hodonín 518 341 243 http://www.hotelpanon.cz 15.00% na pultové ceny

Více

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná ,

Cestování % na kuželky. Penzion muzeum Lesná Lesná 13 Lesná , Cestování Hotel Happy Star s.r.o. Hnanice 111 Znojmo 515 210 300 http://www.hotelhappystar.cz 25.00% celoročně, kromě TOP-termínů Hotel Kárník Železářská 25 Znojmo 515 226 826 http://www.hotelkarnik.cz

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Activity Park Všemina Všemina 300 Všemina 577 116 611 http://www.vsemina.cz 0.00% sleva pro držitele SP - speciální balíčky - viz text Exim Tours a.s. - Zlín OC Čepkov Tyršovo nábř. 5496 Zlín

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec Králové , Cestování Čedok a.s. Gočárova 1288/43 Hradec 495 534 620, 495 534 621 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Kavárna Lanna Jiráskovo nábřeží 45e České 737 967 000 http://www.kavarna-lanna.cz 10.00% na půjčovné (pronájem), kteréhokoliv kola v rámci půjčovny kol Bicykl Lanna zřizované Kavárnou Lanna.

Více

Výprodej expozičního zboží

Výprodej expozičního zboží 73 73 slevy až %* Výprodej expozičního zboží % * PLATNOST AKCE OD 19. 10. DO 27. 10. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. www.jena-nabytek.cz Alfa 48 % pohovka 6999 Kč 13 699 Kč S pevnou konstrukcí,

Více

Ostatní. Žižkova 309/12 České Budějovice. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jan Kyncl

Ostatní. Žižkova 309/12 České Budějovice. ABIVIA s.r.o. - specialista na oddlužení Jan Kyncl A+A RENAX, s.r.o. Příová 3 Brno 543 254 140, http://www.stehovani-renax.c 10.00% na stěhování, vyklíení, autodopravu 602 755 628 oddlužení Jan Kyncl Žižkova 309/12 České Budějovice 777 947 793 http://www.abivia.c

Více

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží

Velké náměstí 115 Kroměříž % na vybrané zboží Cestování CA ZÁJEZD Šlapanice 777 197 768 http://www.ca-zajezd.cz 10.00% na akce pořádané CA Zájezd. Sleva se počítá ze základních cen. Nelze sčítat s jinými slevami. Prima zájezd Bořivojova 53 Praha 222

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE Nabídka platí od 5. 4. do 19. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu.

PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -76 až Letní j e d o r p ý v PLATNOST AKCE OD 17. 8. DO 25. 8. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. %, ložnice, y k á v ý b o a n ačky* d e s, ě n y h kuc www.jena-nabytek.cz V jednoduchosti

Více

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME

STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - NE: 9.00-21.00 STĚHUJEME SE VYPRODÁVÁME Nabídka platí od 19. 4. do 3. 5. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - NÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Brno 541 236 975, http://www.akompas.cz 732 744 679 Šumavská 2, Brno) Stránského 19 Brno 603 424 401, 100.00% Buzení telefonem v den zakázky 541 210 388 AKompas Štefániková 51 (vchod z ulice

Více

Turistická informační centra v Jihomoravském kraji

Turistická informační centra v Jihomoravském kraji Turistická informační centra v Jihomoravském kraji Baťův kanál Informační centrum, Zámecká 2, Veselí nad Moravou www.batacanal.cz Mail: abk@batacanal.cz Tel.: 420 518 325 330, Bílé Karpaty Vzdělávací a

Více

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE:

VÝPRODEJ STĚHUJEME SE. OC Olympia, Srbická NE: TEPLICE PO OC Olympia, Srbická 464 - E: 9.00-21.00 VÝPRODEJ STĚHUJEME SE abídka platí od 22. 3. do 5. 4. 2018 nebo do vyprodání zásob pouze v prodejně ASKO - ÁBYTEK Teplice, a to - pokud není u konkrétního

Více

Ušetřete s námi Kč

Ušetřete s námi Kč Ušetřete s námi 102 220 Kč VÝPRODEJ * A-61% -61% PLATNOST AKCE OD 8. 6. DO 16. 6. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. -61% -58% OBÝVÁKY OBÝVÁKY V -55% -46% SPANÍ AŽ AŽ AŽ AŽ www.jena-nabytek.cz

Více

Dodatek c. 1. v příloze č. 1 této rámcové smlouvy, které centrální zadavatel

Dodatek c. 1. v příloze č. 1 této rámcové smlouvy, které centrální zadavatel Dodatek c. 1 k Rámcové smlouvě o poskytování pevných telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem (dále také jen "Smlouva") uzavřené mezi uvedenými smluvními

Více

cz

cz Alfa Oční optika Jánská 11 Brno 542 231 168, 10.00% na brýlové obruby 731 463 473 Andělský dotek - masáže, Čtvrtě 5 Brno 734 338 955 http://www.andelskydotek. 20.00% celoročně na veškeré masáže Jitka Kuglerová

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Jílová 36g, 639 00 Brno. Vídeňská 47, 639 00 Brno. Vídeňská 52, 639 00 Brno. Dornych 2, 602 00 Brno. Kounicova 16. Jaselská 7/9, 602 00 Brno

Jílová 36g, 639 00 Brno. Vídeňská 47, 639 00 Brno. Vídeňská 52, 639 00 Brno. Dornych 2, 602 00 Brno. Kounicova 16. Jaselská 7/9, 602 00 Brno JM IČO DIČ Název příspěvkové SÍDLO Ulice PSČ, Město JM_001 006 38 013 CZ00638013 Střední škola polytechnická,, Jílová 36g Jílová 36g, 639 00 Jílová 36g 639 00 JM_002 005 58 982 není plátce DPH Gymnázium,,

Více

HITŮ. katalog CENOVÝCH

HITŮ. katalog CENOVÝCH katalog CENOVÝCH HITŮ Nabídka platí do 31. 3. 2018 nebo do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8CH01_CZ. Rohová sedací souprava látka micro

Více

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo 15.10.2009 Obsah Municipální program Poradenství EU fondy Financování projektů

Více

[ ] DHR ÚKLID. Veškeré úklidové práce ÚKLID PRONÁJEM VYSOKOZVDIŽNÝCH PLOŠIN

[ ] DHR ÚKLID. Veškeré úklidové práce ÚKLID PRONÁJEM VYSOKOZVDIŽNÝCH PLOŠIN [ ] DHR ÚKLID ÚKLID PRONÁJEM VYSOKOZVDIŽNÝCH PLOŠIN FIRMA Naše firma se sídlem v Chebu nabízí široké spektrum služeb. Jako rodinná firma vsázíme na individuální přístup a profesionální poradenství pro

Více

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků

Zahradní set, umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků Zahradní katalog 2018 Závěsná houpačka, umělý ratan černý nebo bílý / kovová konstrukce, křeslo 88 120 60 cm, 2x polštářek, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a Zahradní

Více

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN..

...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ...ROMANTICKY KAŽDÝ DEN.. BÝT SPOLU A V POHODLÍ Nabídka platí do vyprodání zásob ve všech prodejnách ASKO - NÁBYTEK v ČR. Více informací na poslední stránce. Prospekt 8OKG_CZ. VARIABILNÍ

Více

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o.

R&P DEVELOPMENT. Růžička a partneři development s.r.o. R&P DEVELOPMENT Růžička a partneři development s.r.o. Společnost Růžička a partneři development s.r.o. se věnuje podnikatelské činnosti v oblasti realit a developmentu NABÍZÍME TYTO SLUŽBY developerská

Více

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem Příloha č. 4 směrnice Organizační řád Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Jihomoravským krajem poř.č. Příspěvkové organizace 1 47885939 Základní umělecká škola Adamov, příspěvková organizace

Více

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015.

15 % sleva. na celý nákup. Platí při platbě ČSOB platební kartou v termínu od 11. do 13. 9. 2015. 40% 30% 20% 25% 15% Být naším klientem se vyplatí ČSOB vám přináší září plné skvělých výhod. Stačí zaplatit ČSOB platební nebo kreditní kartou a můžete výhodně nakoupit u našich partnerů. p Pokud budete

Více

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT!

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! NOVÁ NABÍDKA PODZIM 09 DĚLÁME DOMOV ÚTULNĚJŠÍ PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... VARIABILNÍ PROGRAM MADRANO bílá / bílá - vysoký lesk, široký výběr elementů 500667-..

Více

Nabídka služeb. Ekonomicko správní činnosti SPS

Nabídka služeb. Ekonomicko správní činnosti SPS Jana Masaryka 22 Praha 2 Vinohrady 120 00 info@sps-sn.cz www.sps-sn.cz Nabídka služeb Účetnictví a daně vedení jednoduchého účetnictví vedení podvojného účetnictví vypracování daňového přiznání Ekonomicko

Více

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

Zahradní set, cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků. umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 120 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm,

cena za set stolu, lavice, 2 křesel a podsedáků umělý ratan černý, stůl cm, křeslo cm, lavice cm, Zahradní katalog 2018 Závěsná houp ačka, umělý ratan če nebo bílý / ko rný vová konstrukce, křeslo 88 12 0 2x polštářek 60 cm,, nosnost 150 kg 1003265-00, 01 cena za set stolu, lavice, 2 křesel a 14 500.

Více

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené

Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené Příloha č. 4 směrnice Organizační řád Právnické osoby zřízené, založené nebo spoluzaložené poř.č. IČ Název právnické osoby* Příspěvkové 1 47885939 Základní umělecká škola Adamov, příspěvková 2 00380521

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Masarykovo náměstí 21/11 Karviná 596 311 010, 596 311 009 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,-

Více

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY

VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY 70 % AŽ * VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA VÝPRODEJ JEDINEČNÁ NABÍDKA SLEVY NA BYTOVÉ DOPLŇKY Koberec Ducato, 80 150cm,0505806-00, 0505807-00, 0505809-00, 0505810-00 - 1 299,- 120 170, 0505806-01, 0505807-01,

Více

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE.

Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Nejrozsáhlejší internetový server se stavebními materiály ONLINE. Co Vám server STAVEBNÍ ZBOŽÍ přinese? Internetový server STAVEBNÍ ZBOŽÍ Vám nabízí možnost propagace Vašeho internetového obchodu v rámci

Více

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období

Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období Čerpání finančních prostředků z fondů EU v území JMK za programové období 2007 2013 Jihomoravský kraj Výše dotace pro projekty realizované na území Jihomoravského kraje z OP období 2007 2013 145 mld. Kč

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

Euroklíč v Jihomoravském kraji 2012,

Euroklíč v Jihomoravském kraji 2012, Vážení přátelé, držitelé průkazu TP, ZTP, ZTP/P, diabetici, stomici, onkologičtí pacienti a rodiče dětí do tří let, můžete získat zdarma EUROKLÍČ a zapojit se aktivně do projektu Euroklíč v Jihomoravském

Více

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ...

PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... JE ČAS SE ZAŘÍDIT! DĚLÁME DOMOV ÚTULNEJŠÍ PRVNÍ SPOLEČNÉ BYDLENÍ... 4 VARIABILNÍ PROGRAM MADRANO bílá / bílá - vysoký lesk, široký výběr elementů 5004667-.. VITRÍNA 00 50 4 cm

Více

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno

Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, Brno Odbor právní a organizační Úřadu městské části Dominikánská 2, 601 69 Brno Číslo jednací: MCBS/2015/0142398/PLEJ K podání: Vaše číslo jednací: Spisová značka: 2010/MCBS/2015/0142398/1 Vyřizuje: Mgr. Jana

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2014 Celkové pořadí Pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 17 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a

Více

4. Jméno/Název: David Kučera IČ: 86933892 Sídlo: Ostrava Petřkovice, Údolní 291, 725 29 Provozovna: Činnost: Zlatnický a Klenotnický Ateliér

4. Jméno/Název: David Kučera IČ: 86933892 Sídlo: Ostrava Petřkovice, Údolní 291, 725 29 Provozovna: Činnost: Zlatnický a Klenotnický Ateliér Seznam schválených podnikatelů po jednání Odborné komise 1. Jméno/Název: SNABYTEK COMPANY s.r.o. IČ: 286 18 203 Sídlo: Ve Statku 1966/2, Hlučín 748 01 Mírové náměstí 29, Hlučín 748 01 SNABYTEK COMPANY

Více

ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY. www.vpo.cz

ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY. www.vpo.cz ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY představení společnosti Společnost VPO Protivanov, a.s. byla založena v roce 1993 jako akciová společnost a navázala na čtyřletou tradici výroby plastových oken

Více

doporučená cena 8 644.- Novinka!

doporučená cena 8 644.- Novinka! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! Ušetřete až 6 000! ové slevy! 210 cm 1 000 při nákupu nad 5 000 Platí

Více

Cestování. Brno ,

Cestování. Brno , Cestování Active wellness hotel U Zlaté Tučapy 102 Tučapy 739 610 847 http://www.ulaterybky.c 10.00% na ubytování a wellness mimo akční nabídku rybky Agrocentrum Ohrada Vísky Vísky 100 Vísky 605 298 420

Více

35 % na -51 -50 -46 % sleva. všechny sedací soupravy. akce. akce. akce. Novinka! Novinka!

35 % na -51 -50 -46 % sleva. všechny sedací soupravy. akce. akce. akce. Novinka! Novinka! sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy sleva 35 na všechny sedací soupravy 980-1842/01 Obývací stěna

Více

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015

ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015 ZNALECKÝ POSUDEK č. 4473-272/2015 O ceně bytové jednotky č.722/10 v Brně, místní část Bystrc, ulice Laštůvkova 722/47, vč.příslušenství a podílu o velikosti 5842/103784 na společných částech domu a pozemcích

Více

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské

Cestování. Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov % na ubytování září-červen Jezdecká a vozatajská stáj JUKO Rouské Cestování Hotel FIT*** Dvořákova 21 b Přerov 583 842 416, http://www.hotelfit.c 15.00% na ubytování včetně snídaně 724 559 790 Hotel Jana Koliby 2824/2 Přerov 581 204 466 http://www.hotel-jana.c 10.00%

Více

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup

Pokud budete potřebovat některý z kuponů opakovaně, najdete jej ke stažení na www.svetodmen.cz. 15 % sleva. na celý nákup 25% 40% 15% 20% 30% Svět odměn slaví 1. narozeniny. Dárky ale rozdáváme vám! Přidejte se k našim členům, plaťte Era platební kartou a využijte lákavé nabídky našich partnerů. Aktivujte si Svět odměn v

Více

le: 28353242 MUDr. Bořkem Semrádem. jednatelem Zaps<Ínav obchodním rejstříku vedeném Krajsk)'lll soudem v I3rně, oddíl C.

le: 28353242 MUDr. Bořkem Semrádem. jednatelem Zaps<Ínav obchodním rejstříku vedeném Krajsk)'lll soudem v I3rně, oddíl C. Dodatek Č. I k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravsk)' kraj a príspčvkové zřizované Jihomoravsk)'m kr~em (dále také jen,.smlouva'") llz:wrcné mezi uvedcn~'rni

Více

Pomáháme Vám. být úspěšnými...

Pomáháme Vám. být úspěšnými... Pomáháme Vám být úspěšnými... BUDOUCNOST ZALOŽENÁ NA TRADICI: Vývoj firmy Schachermayer od roku 1838 1838 zakládá Josef Schachermayer v rakouském Linci zámečnictví, které se stává základem společnosti

Více

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY

Kuchyňské studio v novém a trendy stylu. Naše značky TATO KVALITNÍ KUCHYNĚ UŽ OD. Plánovaná kuchyně Flash, ** SPOTŘEBIČE BATERIE DŘEZY Kuchyňské studio v novém a trendy stylu Plánovaná kuchyně Flash, 1001435-88** odsavač, 372867-2, EEK E indukční deska, 332983 trouba, 235223, EEK A lednice, 361626, EEK A+ myčka, 246704, EEK A mikrovlnná

Více

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz

vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz vestavěné skříně nábytek na míru zakázková dřevovýroba www.madekop.cz Vestavěné skříně Vestavěné skříně nacházejí uplatnění všude tam, kde je kladen důraz na využití úložného prostoru. Navrhneme a vyrobíme

Více

% KOUPIT KOUPIT KOUPIT KOUPIT LINUS SLEVA * Sedací souprava, pravá bílá kůže / ekokůže, cm, výška 94 cm, **

% KOUPIT KOUPIT KOUPIT KOUPIT LINUS SLEVA * Sedací souprava, pravá bílá kůže / ekokůže, cm, výška 94 cm, ** POHODLNĚ SE USAĎTE JE ČAS RELAXOVAT E ROSTEM Sedací souprava Lotus Mini, látka šedá / ekokůže bílá, 190 290 cm, výška 76-86 cm, 1008694-02, 03 TOP 3x polohovatelná opěrka hlavy Sedací souprava Panama,

Více

Příloha závěrkového listu č. 1 Soupis ných míst Poř. číslo JM - označení Faktický atel IČ faktického atele Adresa ného místa EIC Číslo ného místa Celkový za období termínu dodávky [MWh] Typ měření Napojení

Více

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva.

50% sleva na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. 25% 15% sleva. 20% sleva. 20% sleva. 1+1 zdarma. 30% sleva. 50% na balíček exkluzivních mycích programů 4 SuperStar + 8 NanoTec. Sleva se nevztahuje na další akce a nelze ji kombinovat s jinými mi. B S BEAUTY SALON 25% na všechny služby. na čištění oděvů kromě

Více

Dodatek č. 3. Zerotínovo náměstí 449/3, Brno

Dodatek č. 3. Zerotínovo náměstí 449/3, Brno Dodatek č. 3 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem ve znění Dodatku č. 1 ze dne 27. 3. 2015 a Dodatku č.

Více

Dodatek c. 2. MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. C 63163

Dodatek c. 2. MUDr. Bořkem Semrádem, jednatelem Zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně pod sp. zn. C 63163 Dodatek c. 2 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem ve znění Dodatku č. 1 ze dne 27. 3. 2015 (dále také jen

Více

Školy přihlášené do pilotního ověřování jednotné přijímací zkoušky ve školním roce 2014/15

Školy přihlášené do pilotního ověřování jednotné přijímací zkoušky ve školním roce 2014/15 Školy přihlášené do pilotního ověřování jednotné přijímací zkoušky ve školním roce 2014/15 obor * škola kód název oboru délka studia zřizovate l školy okres Integrovaná střední škola, Sokolnice 496 26-41-L/01

Více

http://www.penzioncosmos.e u

http://www.penzioncosmos.e u Cestování Exprescar Kladno 28. října 1327 Kladno 777 600 345 http://www.exprescarkladno. 5.00% na zájezdovou dopravu Hotel U Hradu Staroměstské nám. 108 Mladá 326 721 049 http://www.uhradu. 10.00% na ubytování

Více

Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů)

Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů) Název školy REDIZO školy Obor (vypište kód/y vybraných oboru/ů) Gymnázium T.G.Masaryka Zastávka, příspěvková Gymnázium T.G.Masaryka Zastávka, příspěvková Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský

Více

GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, MENDLOVO NÁMĚSTÍ, BRNO

GYMNÁZIA A STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, MENDLOVO NÁMĚSTÍ, BRNO 001. Bezpečnostně právní akademie Brno, s. r. o., střední škola 002. Klasické a španělské gymnázium Brno-Bystrc, p. o. 003. EKO GYMNÁZIUM BRNO o. p. s. 004. VOŠ potravinářská a SPŠ mlékárenská Kroměříž

Více

Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str

Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY. Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str Ročník 2016 ÚSTŘEDNÍ VĚSTNÍK ČESKÉ REPUBLIKY Částka 4 Rozesláno dne 6. června 2016 Cena 177, Kč OBSAH: Oznámení... str. 2 104 stránka 2 Ústřední věstník Částka 4/2016 MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ oznamuje

Více

Pravidelný denní úklid komerčních prostor

Pravidelný denní úklid komerčních prostor Pravidelný denní úklid komerčních prostor Kanceláře 0,80-1,80 Kč/m 2 0,60-1,00 Kč/m 2 0,50-0,90 Kč/m 2 Sklady, haly 4-6 Kč/m 2 dohodou dohodou Garáže 4-8 Kč/m 2 dohodou dohodou Podle domluvy poskytujeme

Více

Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní

Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! Jarní nabídka! nabídka!jarní Nevztahuje se již jinak zlevněné zboží. Jarní LET 06/12 20. 9. 980-1784/02, 21, 22, 25, 26, 27 Ložnicový program dekor dub tmavý, postel 160/180 x 200 cm, bez úložného prostoru,

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje:

NABÍDKA SLUŽEB. Informace o firmě. Předmět podnikání: Zpracování písemností na SW. Pojištění : Kontaktní údaje: Nabídka služeb NABÍDKA SLUŽEB Informace o firmě Společnost Sia Consulting, s.r.o. podniká v oboru vedení účetnictví, daňové evidence a správy nemovitostí. Zajišťujeme ekonomické činnosti spojené se správou

Více

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013

Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Tabulka č. 1: Celkové pořadí srovnávacího výzkumu Město pro byznys Jihomoravského kraje 2013 Celkové pořadí v oblasti podnikatelské prostředí podle 21 kritérií (více detailů v tabulce č. 2, 3 a 4) v oblasti

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. nám. Přemysla Otakara II. 39 České http://www.cedok.cz 387 202 859, 387 202 858, 387 202 860 Čedok a.s. Velké náměstí 1 Písek 3823 213 096, 382 213 001 http://www.cedok.cz 0.00% na

Více

Sleva 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** na veškerý sortiment. PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu.

Sleva 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** na veškerý sortiment. PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 43 % * Sleva na veškerý sortiment PLATNOST AKCE OD 2. 12. DO 8. 12. 2015 nebo do vyprodání zásob v uvedeném termínu. 5. 12. 8. 12. 2015 DOPRAVA ZDARMA! ** www.jena-nabytek.cz 2. 42 % CLIP ušák 5 999 Kč

Více

IS 21d Konec cyklistické trasy. E 12b Vjezd cyklistů v protisměru povolen. E 12c Povolený směr jízdy cyklistů. V 20 Piktogramový koridor pro cyklisty

IS 21d Konec cyklistické trasy. E 12b Vjezd cyklistů v protisměru povolen. E 12c Povolený směr jízdy cyklistů. V 20 Piktogramový koridor pro cyklisty 13 Přílohy IS 10e Návěst doporučeného způsobu odbočení cyklistů vlevo IS 21d Konec cyklistické trasy E 12b Vjezd cyklistů v protisměru povolen E 12c Povolený směr jízdy cyklistů V 8b Přejezd pro cyklisty

Více

S.A.F. Praha SPOL. S R.O. PŘIJME. CENTRUM ÚJEZDA n.l. Vlasové studio Mishell Jana Soukupo. Více informací: 604 215 036, 241 443 129,

S.A.F. Praha SPOL. S R.O. PŘIJME. CENTRUM ÚJEZDA n.l. Vlasové studio Mishell Jana Soukupo. Více informací: 604 215 036, 241 443 129, 32 SPORT Pánské dámské dětské k adeřnictví Vlasové studio Mishell Jana Soukupo upová OFFICE: Žíšovská 1627 - Rohožník, 190 16 Praha 21, Újezd n / L Tel.: el.: 603 789 042 42 Hledám pronájem rodinného domu,

Více

Čištění a mytí automobilů

Čištění a mytí automobilů Čištění a mytí automobilů Interiér - cena od 800,- Kč 2 místa k sezení -vyčistíme panely, držáky, plasty, madla, profoukneme větráky a zbavíme je prachu -odstraníme skvrny z potahů a koberečků, horká pára

Více

Znalecký posudek č. 2012/346

Znalecký posudek č. 2012/346 Znalecký posudek č. 2012/346 o ceně nemovitosti: Byt, jednotka č. 1416/8, v budově č.p. 1416,1417,1418, na parcele č. st.2573/1, v katastrálním území, obec, okres Zlín, kraj Zlínský, včetně podílu ke společným

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Náměstí Republiky 292/32 Žďár nad 566 623 648 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín

METROPOLE. Poslední etapa bytů u metra Zličín. Praha 5 Zličín METROPOLE Praha 5 Zličín Poslední etapa bytů u metra Zličín Nově dokončené byty v nejprodávanější lokalitě v Praze V blízkosti velké obchodně-zábavní centrum Efektivní úsporné domy NEJPRODÁVANĚJŠÍ BYTY

Více

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní!

Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! Vítejte ve světě plánovaných kuchyní! kika, kam jinam? 46.990. Ḵč místo 78.437,- navýšení na tento produkt*** STUDIO PLÁNOVANÝCH KUCHYNÍ V KIKA, DOPŘEJTE SI KUCHYNI OD PROFESIONÁLŮ Trend Lack výběr z několika

Více

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1)

01/2009. www.tydeniky.cz. (list 1) obec část obce domácnosti Brno Bohunice Ukrajinská 565 Brno Bohunice Ukrajinská 691 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 475 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 436 Brno Bohunice Morávkovo náměstí 548 Brno Bohunice

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3374-197/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3374-197/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3374-197/2013 O ceně bytové jednotky č.961/5 v Hulíně, Zahradní č.p.961, včetně příslušenství a podílu o velikosti 730/7070 na společných částech domu a pozemcích, p.č.664, zastavěná

Více

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA

PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA PRAHA 9 LETŇANY LETŇANSKÉ ZAHRADY RODINNÉ BYDLENÍ V ŽÁDANÉ LOKALITĚ BLÍZKO METRA RODINNÉ BYDLENÍ BLÍZKO OC LEŤNANY Areál Letňanské zahrady vyrůstá v sousedství zavedené lokality nových bytových domů, jen

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole

NABÍDKA BYTŮ. PRAHA 5 ZLIČÍN / Metropole 1/5 Termíny dokončení: bytový dům A - P, Y: DOKONČENO bytový dům T, U, V, X: DOKONČENO bytový dům Q, R, S: prosinec 2014 Aktuální prospekt ke stažení na www.central-group.cz 2/5 Patro Číslo bytu Dispozice,

Více

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno

Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, Brno Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor životního prostředí Žerotínovo náměstí 3, 601 82 Brno Č. j. SpZn. Vyřizuje/linka Brno JMK 74619/2019 S-JMK 167788/2018 OŽP/Sal Ing. Jan Salnek/541 652 637 24.05.2019

Více

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň ,

Cestování. Název Ulice Město Telefon Web slevy Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň , Cestování Čedok a.s. Prešovská 10 Plzeň 377 222 609, 377 236 775 http://www.cedok.cz 0.00% v období předprodejů na letecké pobytové zájezdy pro letní a zimní sezónu = sleva za včasný nákup+500,- Kč pro

Více

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ

PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ SPECIÁLNÍ NABÍDKA POUZE PRO VÁS PRAZE, HRADCI KRÁLOVÉ, ZLÍNĚ BRNĚ V A N Ó P U K za 12 Dekorační vankúše polštáře Zottel, Zottel, Dekoračné 100% polyester, polyester, 48 48 48 48 cm, cm, 100% 708783-00

Více

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3617-440/2013

ZNALECKÝ POSUDEK. č.3617-440/2013 ZNALECKÝ POSUDEK č.3617-440/2013 O ceně rodinného domu v Písku, Budějovické Předměstí, Lázeňská č.p.638, včetně příslušenství a pozemků p.č.st.1264, zastavěná plocha a nádvoří, o velikosti 228 m 2 a p.č.1824/5,

Více

číslo 518387 Uzavřené dne 9. 10. 2014 mezi Poskytovatel a centrální zadavatel se dohodli na následujících změnách vý~euvedené Rámcovésmlouvy:

číslo 518387 Uzavřené dne 9. 10. 2014 mezi Poskytovatel a centrální zadavatel se dohodli na následujících změnách vý~euvedené Rámcovésmlouvy: Eviden~ní~Islo: 606964 Dodatek Č. 1 k Rámcové smlouvě o poskytování mobilních telekomunikačních služeb pro Jihomoravský kraj a příspěvkové zřizované Jihomoravským krajem, případně pro další právnické osoby

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 30. září 2013 R 516/13 R 517/13 Finanční dar neuvolněnému členu zastupitelstva a) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši 20.000 Kč panu Bc. Josefu Pavinskému

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Čedok a.s. Palackého 1947 Pardubice 466 513 240 http://www.cedok.cz 0.00% na nabídku zájezdů v poslední minutě s dodatkovou slevou ve výši 150,- Kč/osobu k autobusovým a 300,- Kč/osobu k leteckým

Více

Název Ulice Město Telefon Web slevy

Název Ulice Město Telefon Web slevy Cestování Balkan Bus - Hellas Tour Netušilova 1623/1 Prostějov 608 829 222 http://www.balkanbus.cz 10.00% na všechny zájezdy. Nárok na slevu je potřeba nahlásit při objednávání Hotel Tennis Club Za Kosteleckou

Více