ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER"

Transkript

1 ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

2 Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí, ale můžete i vstoupit.

3 Design je tím, co obdivujeme. Prostor si užíváme. Design k nám promlouvá a prostor dává jeho slovům ozvěnu. Design dokáže přilákat publikum, ale díky prostoru může zaznít potlesk.

4 Prostor miluje volnost. Design jej však dovede zachytit, ovládnout a formovat. Prostor může být často sám o sobě spojován s krásou, ale teprve design dává této kráse smysl.

5 Prostor a design mají schopnost proměny. Jakákoli jízda se může stát mostem k inspiraci. Cesta se může stát zajímavější než cíl. Cesta, na které jsou prostor a design Vašimi pasažéry. Cesta vozem Škoda Superb Combi.

6 Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako dokonalou funkčnost. Například bi-xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou nejen atraktivní na pohled, ale i výjimečné po technické stránce. Mohutnou masku chladiče, která je charakteristickým znakem vozů Škoda, lemuje chromovaný rámeček. Efektní a zároveň účelné jsou i další chromované prvky exteriéru: krytky integrovaných ostřikovačů světlometů, lišta kolem funkčního otvoru pro přísun vzduchu ve spodní části nárazníku, lišty kolem bočních oken a ochranné boční lišty dveří. Celkový elegantní vzhled vozu podtrhuje střešní anténa ve tvaru ploutve. Výrazným designovým prvkem jsou pak nově tvarované zadní skupinové svítilny s tradičním prosvícením do písmene C.

7 Nоvé exkluzivní prvky modelu Superb Combi Vám přinesou větší užitek, komfort i radost. Například systém KESSY* (Keyless Entry, Start and exit SYstem) Vám umožní odemknout a zamknout vůz, stejně jako nastartovat a vypnout motor, bez aktivního použití klíče. Potřebujete pouze mít klíč u sebe. K odemknutí vozu pak stačí uchopit přední kliku. Podobný postup platí i při uzamykání vozu: po zavření dveří se dotknete vnější části přední kliky. K bezklíčovému nastartování a vypnutí motoru slouží tlačítko Start/Stop na sloupku řízení. Elektricky ovládané páté dveře s automatickým otevíráním i zavíráním lze ovládat ze čtyř různých míst: tlačítkem na klíči s dálkovým ovládáním, tlačítkem na středové konzole, vnitřním tlačítkem na výplni pátých dveří nebo vnějším tlačítkem na jejich spodní hraně. Horní polohu dveří si můžete individuálně nastavit podle svých potřeb. Komfortní zavírání pátých dveří Vám umožní tlačítko na jejich vnitřní straně. Automatický roletový kryt zavazadlového prostoru se po otevření elektricky ovládaných pátých dveří zasune do střední polohy, a tak je přístup k zavazadlům maximálně pohodlný. * K dispozici od 22. týdne roku 2010.

8 Světlo, které dovnitř proniká panoramatickým střešním oknem, umocňuje příjemný pocit a radost z jízdy. Při cestování za tmy zase oceníte různé možnosti osvětlení v interiéru a okolí vozu. Osvětlení zavazadlového prostoru zajišťují u modelu Superb Combi dvě lampičky umístěné na vnitřní straně pátých dveří. Díky tomuto jednoduchému a přitom funkčnímu řešení je intenzivně osvětlen nejen objemný zavazadlový prostor, ale i místo za vozidlem. Na levé straně zavazadlového prostoru najdete praktickou vyjímatelnou LED svítilnu, která se po zpětném uložení na své místo automaticky (při zapnutém motoru) dobije. Svítilna je vybavena magnetem, takže ji lze například při opravě kola uchytit na karoserii vozu. Osvětlení prostoru pro nohy vzadu se aktivuje při otevření zadních dveří. Vystupování z vozu za tmy Vám usnadní vnitřní kličky dveří s osvětlením. Osvětlení nástupního prostoru Boarding Spots ve vnějších zpětných zrcátkách a ve spodní části předních i zadních dveří Vám umožní vyhnout se při nastupování za tmy například kalužím.

9 Tříramenný kožený multifunkční volant umožňuje ovládání rádia i telefonu a také řazení rychlostních stupňů automatické převodovky. Superb Combi 4x4 je k dispozici v několika motorizacích. Vrchol nabídky představuje motor 3,6 FSI V6/191 kw dodávaný s automatickou šestistupňovou převodovkou DSG (Direct Shift Gearbox). Pohon 4x4, benzinový šestiválec a převodovka DSG přitom představují tři špičkové technologie, jejichž kombinace je zárukou nevšedních jízdních zážitků a možností. Vůz je vybaven spojkou Haldex, jejíž řídicí jednotka okamžitě reaguje v závislosti na jízdní situaci bez nutnosti prokluzu předních kol. Moderní technologie jsou jedním z charakteristických rysů modelu Superb Combi. Špičková automobilová technika a elektronika, kterou vůz disponuje, Vám nejen zpříjemní cestování a zvýší jízdní komfort, ale zároveň se podílí i na Vaší bezpečnosti. Funkce doporučení zařazení rychlostního stupně se zobrazuje v pravém horním rohu Maxi DOTu nebo na displeji palubního počítače. S konektorem MDI (Mobile Device Interface) máte možnost ovládat připojený externí přístroj přes rádio nebo navigační systém Škoda. Navigační systém Columbus s 6,5" barevným dotykovým displejem nabízí mnoho funkcí. Novinkou je možnost hlasového ovládání systému. V kombinaci s TV tunerem systém umožňuje i sledování televizního vysílání a prohlížení stránek teletextu. Přípravu pro telefon GSM II určenou pro přístroje podporující technologii Bluetooth nabízíme s držákem i bez držáku. Pro telefony podporující rsap (remote SIM Acces Profile) je určena sada GSM III (bez držáku). Rádio Bolero disponuje množstvím funkcí, jako jsou například: mechanika pro čtení datových karet SD a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a souborů ve formátu MP3 a WMA, paměť rozhlasových dopravních hlášení (TIM) a CD měnič. Sound System s desetikanálovým zesilovačem s digitálním ekvalizérem a deseti reproduktory nabízíme v kombinaci s rádiem Bolero nebo s některým z navigačních systémů.

10 Bezpečnost posádky zajišťuje celá řada prvků. Mimo jiné k nim patří i bi-xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System), které dokážou přizpůsobit osvětlení před vozidlem aktuálním jízdním podmínkám, přičemž adaptivní systém může pracovat v několika odlišných režimech: meziměsto, město a dálnice. Navíc AFS nabízí i funkci déšť určenou pro jízdu za snížené viditelnosti. Natáčecí moduly světlometů disponují ještě funkcí osvětlování právě projížděné zatáčky. K vyšší bezpečnosti přispívají i přední mlhové světlomety s Corner funkcí a nově integrovanou funkcí pro denní svícení. Boční airbagy chrání Vaši pánev a hrudník. Superb Combi je jimi standardně vybaven vpředu, a navíc je může mít i vzadu. Airbagy řidiče a spolujezdce patří k základním bezpečnostním prvkům vozu stejně jako hlavové airbagy, které vytvoří po aktivaci stěnu podél bočních oken. Airbag spolujezdce lze deaktivovat, a tak můžete umístit na přední sedadlo dětskou autosedačku. Na krajních zadních sedadlech je vůz vybaven přípravou pro uchycení dvou autosedaček se systémem Isofix. Dešťový senzor aktivuje přední stěrače Aero v závislosti na intenzitě deště. Výborný výhled přes zadní sklo Vám zaručí zadní stěrač Aero, který stírá rovnoměrně po celé své délce. Kolenní airbag řidiče chrání při případném nárazu před zraněním o spodní část přístrojové desky. Podélné reflexní plochy, tzv. kočičí oči, přispívají k lepší viditelnosti zadní části vozu. Tlačítka na středové konzole slouží pro aktivaci/deaktivaci těchto funkcí: ASR (protiprokluzový systém), při jehož případném vypnutí zůstává stále aktivován ESP (stabilizující systém), kontrola tlaku v pneumatikách, parkovací senzory, parkovací asistent pro bezpečné zaparkování mezi podélně stojící vozy a otevírání pátých dveří doprovázené výstražným akustickým signálem. Bezpečnostní světla na výplních předních i zadních dveří upozorňují okolo jedoucí řidiče na otevřené dveře stojícího vozidla.

11 Pro zajištění a uspořádání zavazadel je Superb Combi vybaven novým systémem: integrovanými hliníkovými lištami s upínacími elementy. Teleskopickou přepážkou lze například rozdělit zavazadlový prostor a pružný popruh Vám umožní upevnit zavazadla. Se síťovým programem, obsahujícím dvě vertikální a jednu horizontální síť, zvýšíte variabilitu zavazadlového prostoru a zamezíte posouvání převážených věcí. U vozů s integrovanými hliníkovými lištami je možné umístit vertikální síť do středu zavazadlového prostoru. Mezipodlaha vyrovnává dno zavazadlového prostoru na úroveň nákladové hrany, čímž vzniká skrytý úložný prostor. Novinkou je možnost vysunutí mezipodlahy a tím i překrytí nákladové hrany, což Vám usnadní manipulaci s objemnějšími či těžšími zavazadly. Prostor, který Superb Combi nabízí pro posádku i zavazadla, je výjimečný. Po sklopení zadních sedadel se zavazadlový prostor o objemu 633 litrů zvětší až na 1865 litrů. Ve vozech s mezipodlahou můžete získat rovnou ložnou plochu o délce 1916 mm. Zadní sedadla byla navržena s důrazem na co největší pohodlí i variabilitu. Mají proto dělená a sklopná nejen opěradla, ale i sedáky. Za zadními podběhy najdete uzavíratelné odkládací schránky. Nad nimi jsou umístěny praktické sklopné háčky, které Vám usnadní převážení nákupů.

12 Komfort hraje při cestování důležitou úlohu, a proto je i naše nabídka komfortní výbavy bohatá. Mysleli jsme přitom na každého člena posádky, takže jízdu si budete užívat na kterémkoli sedadle. Vyjímatelný vak Unibag je vhodný pro převážení lyží nebo snowboardu. Ve středové konzole mezi sedadly řidiče a spolujezdce najdete držák nápojů s lamelovým krytem. Klimatizovaná odkládací schránka v přístrojové desce je umístěna proti sedadlu spolujezdce. Schránka na deštník v levých zadních dveřích je konstruována tak, aby voda z mokrého deštníku odtékala z vozu ven. Schránka na brýle umístěná nad vnitřním zpětným zrcátkem s automatickým stmíváním je v dosahu řidiče i spolujezdce. Cestující vzadu jistě přivítají držák nápojů umístěný v loketní opěře. Síťka na středové konzole na straně spolujezdce je ideálním úložným místem pro nejrůznější drobnosti.

13 Střešní nosič může být v eloxovaném nebo černém provedení. SunSet, skla s vyšším stupněm tónování v zadní části vozu, pasažéry nejen chrání před sluncem, ale zároveň umocňuje pocit soukromí. Pohodlí cestujících vzadu zvyšují zejména v letním období stínicí rola pro boční skla. Výstupy vzduchu na B-sloupcích zvyšují komfort cestujících na zadních sedadlech. Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče disponuje pamětí pro tři různá nastavení sedadla a vnějších zpětných zrcátek. O dokonalou čistotu předních světlometů se postarají výsuvné integrované ostřikovače. Vnější zpětná zrcátka s automatickým sklápěním po uzamčení vozu oceníte například při parkování v městských ulicích. Climatronic, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací, Vám dává možnost nastavit si pro levou a pravou část interiéru rozdílné teploty. Vůz může být vybaven i nezávislým topením, které dokáže při vypnutém motoru ohřívat či ochlazovat interiér nebo odmrazit čelní sklo. Vyhřívání čelního skla slouží k rychlému odstranění zamlžení nebo námrazy. Na zadní straně Jumbo Boxu je umístěn informační displej se zobrazením času a vnější teploty. Dále pak zde může být i 12V zásuvka a také ovladač pro vyhřívání sedadel vzadu. Sportovní pedály nabízíme jako součást sportovního paketu. Vkládané tkané koberce Lounge Step s opěrou pro nohy ocení pasažéři vzadu při delších cestách. Elektricky ovládané panoramatické střešní okno s přední částí výklopnou a výsuvnou (s větrnou clonou) má zatmavené sklo s nižší prostupností světla a tepelné energie. Celé okno je možné zakrýt elektricky ovládaným síťovým rolem.

14 Pro uspokojení nejvyšších nároků je určena verze Exclusive, standardně vybavená interiérem Emory (v kombinaci Alcantara/kůže/umělá kůže) v černé barvě nebo Ivory. Na přání (bez příplatku) lze objednat i interiér Glamour (kůže/umělá kůže) v provedení černá nebo Ivory. K variantě Ivory máte u obou interiérů možnost volby světlého nebo tmavého obložení podlahové části včetně vkládaných tkaných koberců. Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/ivory) a dveře (s výplněmi v černé barvě nebo Ivory) jsou obložené dekorem Noblesse (imitace dřeva). Interiér navíc zdobí řada dekorativních prvků provedených v lesklém černém dekoru a stejně tak zde najdeme i chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování, takže poskytují maximální komfort. Výbavová verze Elegance je standardně dodávaná s atraktivním interiérem Felicity, v provedení černá nebo Ivory, se čtyřramenným koženým multifunkčním volantem a malým koženým paketem (hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy). K variantě Ivory máte možnost volby světlého nebo tmavého obložení podlahové části včetně vkládaných tkaných koberců. Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/ivory) a dveře (s výplněmi v černé barvě nebo Ivory) jsou obložené dekorem Noblesse (imitace dřeva). Interiér rovněž zdobí řada dekorativních prvků v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování pro vyšší komfort. Jako mimořádné výbavy jsou pro verzi Elegance určeny exkluzivní interiéry Emory (Alcantara/kůže/umělá kůže) nebo Glamour (kůže/umělá kůže) a dekor Mirage (imitace kovu).

15 Dynamickým stylem se vyznačuje verze Ambition vybavená ve svém základním provedení interiérem Rubicon v černé nebo šedé barvě, tříramenným koženým volantem a malým koženým paketem (hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy). Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/šedá) a dveře (s výplněmi v černé nebo šedé barvě) jsou obložené dekorem Mirage (imitace kovu). Součástí interiéru jsou rovněž dekorativní prvky v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Jako mimořádnou výbavu nabízíme pro verzi Ambition exkluzivní interiéry Emory (Alcantara/kůže/umělá kůže) nebo Glamour (kůže/umělá kůže), oba v černém provedení, a dekor Noblesse (imitace dřeva). Verze Comfort je dodávána s decentním interiérem Ray v černém provedení. Přístrojová deska a dveře jsou obložené dekorem Stromboli. Stejně jako v ostatních výbavových verzích zdobí interiér dekorativní prvky provedené v lesklém černém dekoru, jako například kryty otočného spínače světel, klimatizace nebo rádia, a mnoho chromovaných doplňků jako rámečky výdechů ventilace, otočného spínače světel, klimatizace, rádia, hlavice řadicí páky a jiné.

16 Bílá Candy uni Modrá Pacific uni Interiér Glamour Ivory Exclusive*, Elegance* kůže Feinnappa/umělá kůže Interiér Glamour černý Exclusive*, Elegance*, Ambition* kůže Feinnappa/umělá kůže Interiér Emory Ivory Exclusive, Elegance* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Themisto 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18) Kola z lehké slitiny Luna 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18) Stříbrná Brilliant metalíza Rosso Brunello metalíza Interiér Emory černý Exclusive, Elegance*, Ambition* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže Interiér Felicity Ivory Elegance látka Interiér Felicity černý Elegance látka Béžová Cappuccino metalíza Hnědá Mocca metalíza Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Callisto 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Trifid 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17) Interiér Rubicon šedý/černý Ambition látka Interiér Ray černý Comfort látka * Mimořádná výbava. Barva Kód barvy Interiér Modrá Storm metalíza Zelená Amazonian metalíza Černý Šedý/Černý Ivory Bílá Candy uni 9P9P Modrá Pacific uni Z5Z5 Stříbrná Brilliant metalíza 8E8E Rosso Brunello metalíza X7X7 Kola z lehké slitiny Venus 7,0J x 17" (pneu 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Moon 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16) Béžová Cappuccino metalíza 4K4K Hnědá Mocca metalíza 6Q6Q Modrá Aqua metalíza Šedá Platin metalíza Modrá Storm metalíza 8D8D Zelená Amazonian metalíza 7R7R Modrá Aqua metalíza 3U3U Šedá Platin metalíza 2G2G Amethyst Purple metalíza 3X3X Černá Magic s perleťovým efektem 1Z1Z Doporučení pro kombinace barev: velmi dobrá dobrá nedoporučuje se Amethyst Purple metalíza Černá Magic s perleťovým efektem Kola z lehké slitiny Spectrum 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16) Kola ocelová 7,0J x 16" s velkoplošnými kryty kol Tempel (pneu 205/55 R16)

17 Technické údaje Motor 1,4 TSI/92 kw 1,8 TSI/118 kw 3,6 FSI V6/191 kw 2,0 TDI PD DPF/103 kw 2,0 TDI CR DPF/125 kw zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, 2x OHC zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, 2x OHC zážehový, vidlicový, 2x OHC vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, OHC vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, 2x OHC Počet válců Zdvihový objem (cm 3 ) Maximální výkon/otáčky (kw/min -1 ) 92/ / / / /4200 Maximální točivý moment/otáčky (Nm/min -1 ) 200/ / / / / Exhalační norma EU5 EU5 EU5 EU4 EU5 Palivo bezolovnatý benzin, okt. č. min. 95 bezolovnatý benzin, okt. č. 95/91* bezolovnatý benzin, okt. č. min. 95 motorová nafta motorová nafta Provozní vlastnosti Maximální rychlost (km/h) (218) [215] (203) 220 (218) [217] Zrychlení km/h (s) 10,6 8,7 (8,6) [8,8] 6,6 10,3 (10,3) 8,9 (8,9) [9,1] Spotřeba (dle normy 99/100) město (l/100 km) 9,0 9,5 (9,5) [10,7] 14,4 7,7 (8,9) 7,7 (8,0) [8,4] mimo město ( l/100 km) 5,6 6,0 (5,9) [6,7] 7,8 5,1 (5,6) 4,9 (5,2) [5,4] kombinovaná (l/100 km) 6,9 7,3 (7,3) [8,2] 10,2 6,1 (6,8) 5,9 (6,2) [6,5] Emise CO 2 (g/km) (170) [191] (179) 155 (162) [169] Vnější průměr zatáčení obrysový (m) 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 Pohon Druh předních kol předních kol [4x4] 4x4 předních kol předních kol [4x4] Spojka hydraulicky ovládaná, jednokotoučová hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] Převodovka mechanická 6stupňová mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] spojka Haldex automatická 6stupňová DSG hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] Superb Combi s pohonem předních kol (k dispozici ve všech motorizacích vyjma 3,6 FSI V6/191 kw) Hmotnost Pohotovostní hmotnost s řidičem (kg)** (1550) [1629] (1591) 1577 (1594) [1669] Užitečná hmotnost bez řidiče (kg) Celková hmotnost (kg) (2113) [2192] (2154) 2140 (2157) [2232] Nebrzděný přívěs (max. kg) (700) [750] (700) 750 (750) [750] Brzděný přívěs při 12% stoupání (max. kg) (1500) [1600] (1800) 1800 (1800) [2000] Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu Cw 0,30 0,32 0,33 0,32 0,32 Podvozek Přední náprava Zadní náprava Brzdy typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem víceprvkové zavěšení s podélným a příčnými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate vpředu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny vzadu kotoučové Řízení hřebenové přímočinné s elektromechanickým posilovačem Kola 7,0J x 16"; 7,0J x 17"; 7,5J x 18" Pneumatiky 205/55 R16; 225/45 R17; 225/40 R18 Náplně Objem palivové nádrže (l) 60 * Při použití benzinu s nižším oktanovým číslem může dojít k mírnému snížení výkonu. ** Platí pro vůz se základní výbavou; hmotnost řidiče 75 kg. ( ) Platí pro automatickou převodovku. [ ] Platí pro verzi 4x4. Superb Combi s pohonem 4x4 a spojkou Haldex 4. generace (motorizace 1,8 TSI/118 kw; 3,6 FSI V6/191 kw a 2,0 TDI CR DPF/125 kw)

18 Všeobecné informace Škoda originální příslušenství představuje širokou nabídku nejrůznějších doplňků z oblastí jako sport a design, hudba a komunikace, komfort a užitek, přeprava a v neposlední řadě také bezpečnost. Ucelený přehled našich produktů přinášíme v samostatném katalogu příslušenství, který Vám poskytne každý autorizovaný servisní partner Škoda. Styling kit, který dodá Vašemu vozu sportovnější styl, zahrnuje: střešní spoiler, difuzor, koncovku výfuku z ušlechtilé oceli a spoiler předního nárazníku. Originální střešní box na lyže s kapacitou 380 litrů pojme až 5 párů lyží nebo 4 snowboardy. Box úspěšně absolvoval City Crash Test. Autosedačky nabízíme pro děti nejrůznějších věkových kategorií až do 12 let a hmotnosti 36 kg. Interiérový držák jízdních kol Vám umožní převézt v interiéru vozu dvě kola. Škoda service Nabízíme Vám mnoho dobrých důvodů, proč navštěvovat autorizovaného servisního partnera Škoda: Kvalita úrovně servisní sítě a personálu: V současné době máte k dispozici téměř 260 autorizovaných servisních partnerů Škoda to znamená jednu z nejhustějších sítí autorizovaných servisních partnerů v České republice s kapacitou téměř 600 přejímacích techniků, kvalifikovaných mechaniků, více než 400 klempířů a 380 lakýrníků. Kvalita úrovně oprav a péče o zákazníka: Vždy, když si Váš vůz Škoda říká o servis, zavolejte nám a dohodneme s Vámi individuální termín. Tak si pro Vás zajistíme dostatek času, abychom Vám mohli věnovat maximální péči. Auto rizovaní servisní partneři Škoda disponují špičkovým dílenským vybavením a diagnostickými systémy, které společně s výrobcem předepsanými technologickými postupy zajišťují dokonalou funkčnost a spolehlivost Vašeho vozu. Komplexní nabídka služeb: ŠKODA ASSISTANCE Stane-li se Vaše vozidlo z jakýchkoliv důvodů nepojízdným, volejte kdykoliv (24 hodin denně 365 dní v roce) centrálu Škoda Assistance : v ČR: v zahraničí: Pracovníci centrály Vám ochotně zprostředkují potřebnou pomoc. DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA MOBILITY K tomu, aby jízda s Vaším vozem byla vždy bezpečná a příjemná, přispívá mimo jiné i doživotní záruka mobility. V případě závady na Vašem vozidle je Vám v rámci záruky mobility prostřednictvím centrály Škoda Assistance poskytnut bezplatně příjezd servisního vozidla na místo poruchy, případný odtah k nejbližšímu autorizovanému servisnímu partnerovi a v případě potřeby i další služby pro posádku vozidla, například přenocování v hotelu, náhradní vozidlo či náhradní doprava. Podmínkou platnosti doživotní záruky mobility je provádění servisních prohlídek v síti autorizovaných servisních partnerů Škoda. S každou takto provedenou servisní prohlídkou je doživotní záruka mobility prodloužena o další servisní interval. Veškeré podrobnosti o rozsahu a platnosti záruky jsou uvedeny v palubní literatuře, která je součástí každého vozu. Informace o záruce mobility získáte také u autorizovaných servisních partnerů Škoda nebo na Škoda Auto Info-line ZÁRUKA MOBILITY PREMIUM Součástí služeb poskytovaných k novému vozu (převzatému zákazníkem od ) je Záruka mobility Premium. Pokud se ocitnete v situaci způsobené i vlastním zaviněním, kdy prostě neodjedete, jako například v případě nedostatku/záměny paliva, defektu pneumatiky, zamknutých nebo ztracených klíčů, vybité autobaterie, přijedeme za Vámi, ať jste kdekoliv na území České repu bliky či ostatních evropských států, a pomůžeme vyřešit Vaši nepříjemnou situaci. Stačí zavolat na centrálu Škoda Assistance, 24 hodin denně 365 dní v roce. Další podrobnosti o nabídce naleznete na a u autorizovaných servisních partnerů Škoda. VYZVEDNUTÍ A PŘISTAVENÍ VOZU Je-li pro Vás překážkou přistavit vůz do servisu, autorizovaný servisní partner s Vámi dohodne termín a vůz si u Vás vyzvedne. Po provedení servisních úkonů jej přistaví zpět. NÁHRADNÍ VOZIDLO Po dobu opravy nebo údržby Vašeho vozu Vám autorizovaný servisní partner Škoda může poskytnout náhradní vozidlo. Záruky výrobce 1. Záruka 2 roky na věcné a právní vady 2. Záruka 3 roky na vady laku 3. Záruka 12 let na neprorezavění karoserie Prodloužená záruka U vozů Škoda Superb Combi podobně jako u ostatních modelových řad si můžete za příplatek jako mimořádnou výbavu objednat k vozu záruku prodlouženou o 3. a 4. rok s volbou limitu najetých kilometrů (do nebo km). V době trvání prodloužené záruky máte právo na bezplatné, včasné a řádné odstranění oprávněně reklamovaných vad dle platných obchodních podmínek. Více informací naleznete na a u svých autorizovaných prodejců vozů Škoda. Proměnlivý servisní interval U nových modelů značky Škoda může být uplatněn proměnlivý servisní interval (WIV). Při dodržení předepsaných podmínek umožňuje systém WIV prodloužit servisní interval až na maximálně km. Časový limit mezi servisními prohlídkami je stanoven maximálně na dva roky. Délka intervalu servisních prohlídek závisí na režimu provozu vozidla. Řidič je vždy včas informován prostřednictvím panelu přístrojů o nutnosti provedení servisní prohlídky. O možnostech nastavení proměnlivého servisního intervalu na Vašem voze se informujte u svého nejbližšího servisního partnera Škoda. Škoda originální příslušenství Každý vůz získává jedinečnost, individualitu a osobitý styl také díky originálnímu příslu šen ství, které tvoří volitelnou výbavu. Vozy Škoda Superb Combi samozřejmě mají bohatou základní výbavu, přesto však lze některé prvky zakoupit pouze jako Škoda originální příslušenství. Jsou to například dětské sedačky, přepravní systémy, kola z lehké slitiny rozšiřující nabídku mimořádných výbav, sluneční clony, mechanické zabezpečení a celá škála příslušenství zvyšující užitnou hodnotu a individualitu vozu. Bližší informace o sortimentu Škoda originálního příslušenství najdete v katalogu příslušenství vozu Superb. Škoda originální díly Škoda originální díly jsou identické s díly, které byly použity při montáži vozu Škoda. Výrobce vozu má ty nejlepší znalosti o tom, který díl je pro kterou funkci ve voze přesně určen a jaké předepsané hodnoty musí bezpodmínečně splňovat pro bezporuchovou funkčnost automobilu. Bezpečnost: Každý díl a součástka na automobilu má svůj význam a na některých přímo závisí bezpečnost jízdy. Důkazem naší péče o bezpečnost je například konstrukce karoserie, airbagy, bezpečnostní pásy a především brzdová soustava. Na kvalitě a provozní účinnosti brzd, zejména v extrémních podmínkách, závisí životy všech účastníků silničního provozu. Dostupnost: Díky husté síti autorizovaných servisů Škoda je možné uspokojit všechny řidiče vozů Škoda. Škoda Auto v rámci svého programu nabízí kompletní sortiment dílů, resp. dílů výbavy použitých při sériové výrobě vozu, a nezaměřuje se pouze na obrátkové díly. Zásobování Škoda originálními díly je zajištěno i po výběhu daného modelu ze série. A to nejenom po zákonem stanovenou lhůtu po skončení sériové výroby, ale: min. 15 let po jejím ukončení jsou na trh dodávány díly nutné pro provoz vozidla, min. 10 let díly výbavy vozidla, min. 8 let díly dveřních výplní a koberce. Špičková kvalita: K ověření kvalitativních ukazatelů slouží rozsáhlé zkušební zařízení oddělení vývoje, včetně zkušební dráhy v extrémních polárních a pouštních podmínkách, a materiálové laboratoře oddělení kvality. Díky použití prvotřídních materiálů a technologií zaručují Škoda originální díly bezpečnou a bezstarostnou jízdu. Přesnost lícování zaručuje výměnu opotřebovaných dílů bez zbytečných komplikací. Dlouhá životnost: Použití materiálů prvotřídní kvality a špičková technologie výroby Škoda originálních dílů zaručují jejich maximální spolehlivost a dlouhou životnost. Důkazem je prodloužení záruční doby Škoda originálních tlumičů výfuku na 4 roky. Záruka se vztahuje na tlumiče výfuku, na vozy Škoda Fabia, Roomster, Octavia, Superb Combi a Superb, prodané po 1. lednu 2006 jako Škoda originální díly. Originální technická řešení: Poznatky z výroby a provozu se neustále promítají do hledání nových technických řešení s cílem získat skutečně prvotřídní výrobek, který splní očekávání zákazníka. Legislativní požadavky a homologace: Všechny Škoda originální díly splňují legislativní požadavky a na základě splnění přísných kritérií jsou schváleny firmou Škoda Auto. Získáváte tak záruku, že díly namontované do Vašeho vozu budou spolehlivé, funkční a bezpečné. Ochrana životního prostředí: Do sortimentu Škoda originálních dílů patří i díly výměnné, při jejichž výrobě není životní prostředí natolik zatěžováno odpadem, přebytkem odpadního tepla a znečišťová ním vody. Použité díly a komplety jsou detailně rozebrány, vyčištěny a proměřeny. Součástky schopné renovace jsou renovovány, ostatní jsou nahrazeny novými. Celý tento proces přispívá k ochraně životního prostředí. Informace na internetu Internetová prezentace na adrese Vám díky prodrobnému popisu všech modelových verzí, doplněnému množstvím fotografií, usnadní rozhodování při koupi nového vozu. Program konfigurátor Vám poskytne možnost nezávazně si vyzkoušet různé kombinace standardní výbavy, motoru, barvy, interiéru a volitelné výbavy tak, aby nový vůz plně vyhovoval Vašim nárokům a možnostem. Tato aplikace Vám rovněž poslouží při výpočtu optimálních splátek financování Vašeho vozu a pomůže s výběrem vhodného prodejce, u kterého si lze nový vůz přímo objednat. Škoda Finance Pokud se rozhodnete pro vůz Škoda Superb Combi, s jeho financováním Vám pomůže ŠkoFIN. Tato společnost nabízí řešení jak soukromým osobám, tak podnikatelům. V rámci značkové produktové řady Škoda Finance můžete využít leasingové i úvěrové financování. Prostřednictvím autorizovaného prodejce vozů Škoda můžete sjednat a podepsat smlouvu, seznámit se s produktovou nabídkou či výhodnými akčními nabídkami ŠkoFINu. Ty jsou časově omezené, přinášejí ale výjimečné a zajímavé benefity. Více informací získáte také na internetové stránce Prodej velkoodběratelům Ať už je Váš vozový park malý, nebo velký, ať jste zákazníkem z obchodní, či státní sféry, Škoda Auto a její autorizovaná obchodní síť jsou tu pro Vás. Nabízíme Vám produkty a služby přizpůsobené Vašim obchodním a finančním potřebám, špičkovou úroveň péče o zákazníka, portfolio služeb odpovídající specifickým požadavkům velkoodběratelů a vysokou kvalitu vozů, příslušenství a servisu, která je zárukou nízkých nákladů na provoz a držení Vašeho vozového parku.

19 Společnost Škoda Auto považuje za jeden ze svých prvořadých cílů vývoj a výrobu produktů, které jsou v maximální možné míře šetrné k životnímu prostředí ve všech fázích svého životního cyklu. Hlavní důraz klademe na výběr recyklovatelných materiálů. Vozy Škoda vyrábíme progresivními technologiemi v moderních výrobních provozech splňujících nejpřísnější kritéria. Pro antikorozní ochranu lakovaných částí vozu je používána výhradně bezolovnatá kataforéza (KTL) a vodou ředitelné barvy. Snižování spotřeby paliva a emisí realizujeme v rámci koncernové strategie, a tak motory, které Škoda Auto nabízí, splňují aktuální emisní předpisy. V naší nabídce nechybí ani dieselové motory s filtrem pevných částic (DPF). Všechny produkty Škoda Auto splňují zákony a předpisy na ochranu půdy a vody. Výsledkem těchto aktivit je, že vozy Škoda odpovídají nejen požadavkům z oblasti technické úrovně, bezpečnosti a kvality, ale i z oblasti ochrany životního prostředí. Společnost Škoda Auto tak přispívá k zachování čistého životního prostředí při současném zajištění mobility a spokojenosti svých zákazníků. Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu Škoda Auto o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě. Objednejte si prodlouženou záruku ke svému vozu jako mimořádnou výbavu. Škoda ZÁRUKA PLUS V tomto katalogu jsou vyobrazeny modely s volitelnou výbavou, která nemusí být součástí standardní výbavy. Informace o technických údajích, konstrukci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Další podrobné informace o standardní a volitelné výbavě, o aktuálních cenách, dodacích podmínkách a termínech Vám poskytne na přání Váš prodejce vozů Škoda. Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš prodejce vozů Škoda: B /09

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Jako 180 koní, které čekají na pobídku Vaší pravé nohy. Vítejte ve světě síly

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE SUPERB Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 655 900 710 900 1,8 TSI/118 kw EU 5 7,2 l/100 km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Na Váš povel totiž čeká pod kapotou 180 koní. Vítejte ve světě, kde se podává zdravá

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše podnikání, které bude s jeho stylovým

Více

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER Škoda Octavia Tour je vozem, na který se můžete spolehnout v nejrůznějších životních situacích. Představuje tak výbornou volbu především pro aktivní rodiny s dětmi, které

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠÉFEM, MANŽELEM, TÁTOU A NĚKDY PROSTĚ JEN MUŽEM. V práci Vás právě povýšili. Rodina je zaopatřená a spokojená. Všemu věnujete spoustu energie, ale nezapomínáte přitom trochu

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví příběh. Možná mezi nimi

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER Když se elegance setká s účelností, můžete vnímat krásu designu a zároveň se těšit z výjimečného prostoru pro své každodenní povinnosti i víkendové zážitky. Když se komfort setká

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz Email: david.bily@porsche.cz NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 20.11.2014 Fabia

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK Kdo chce ve svém podnikání vyniknout, měl by být flexibilní, všestranný a spolehlivý. Tak jako ŠKODA Praktik. Dvousedadlový užitkový model Praktik Vám nabízí komfort i snadnou

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. ŠKODA Octavia RS představuje jedinečnou

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více