ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER"

Transkript

1 ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER

2 Když se elegance setká s účelností, můžete vnímat krásu designu a zároveň se těšit z výjimečného prostoru pro své každodenní povinnosti i víkendové zážitky.

3 Když se komfort setká s bezpečností, můžete se vypravit i na daleké cesty s vědomím, že je o Vás a Vaše spolucestující co nejlépe postaráno.

4 Když se osobitý styl setká se špičkovými technologiemi, může se samotná cesta stát přitažlivější než cíl. Cesta vozem Škoda Superb nebo Škoda Superb Combi.

5 Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako dokonalou funkčnost. Například bi-xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou nejen atraktivní na pohled, ale i výjimečné po technické stránce. Mohutnou masku chladiče, která je charakteristickým znakem vozů Škoda, lemuje chromovaný rámeček. Zadní skupinové svítilny modelu Superb výrazně zasahují do boků vozu, což přispívá k jeho dobré viditelnosti ze stran. Písmeno C, které lze rozeznat po rozsvícení světel, jasně odkazuje na příslušnost vozu ke značce Škoda. Elegantní vzhled vozu podtrhuje střešní anténa ve tvaru ploutve. Charakteristické zadní skupinové svítilny modelu Superb Combi se rovněž vyznačují tradičním prosvícením do písmene C. Zdvojená koncovka výfuku je důkazem, že se elegance může spojit se sportovnějším stylem. Chromované prvky, jako například lišty kolem bočních oken (na snímku) nebo ochranné boční lišty dveří, umocňují exkluzivitu vozu.

6 TwinDoor variabilní otevírání pátých dveří je patentem značky Škoda. Model Superb se s tímto unikátním konstrukčním a designérským řešením dostává na zcela ojedinělou pozici jak ve své třídě, tak z hlediska rozdělení automobilů podle typu karoserie. Na jedné straně je Superb představitelem klasicky elegantního sedanu s luxusním prostorem pro posádku zcela odděleným od prostoru pro zavazadla. K uloženým věcem máte přístup po stisknutí tlačítka Softtouch uprostřed pátých dveří, kdy se otevře jen jejich první část tedy v podstatě víko zavazadlového prostoru. Na druhé straně je Superb i mimořádně praktickým vozem typu liftback, který Vám umožňuje po vyklopení obou částí pátých dveří včetně okna neomezený přístup do zavazadlového prostoru a snadnou manipulaci i s objemnějšími předměty.

7 Superb Combi Vám přináší mnoho unikátních prvků, které znamenají větší užitek, komfort i radost. Například elektricky ovládané páté dveře s automatickým otevíráním i zavíráním lze ovládat ze čtyř různých míst: tlačítkem na klíči s dálkovým ovládáním, tlačítkem na středové konzole, vnitřním tlačítkem na výplni pátých dveří nebo vnějším tlačítkem na jejich spodní hraně. Horní polohu dveří si můžete individuálně nastavit podle svých potřeb. Komfortní zavírání pátých dveří Vám umožní tlačítko na jejich vnitřní straně. Automatický roletový kryt zavazadlového prostoru se po otevření elektricky ovládaných pátých dveří zasune do střední polohy, a tak je přístup k zavazadlům maximálně pohodlný.

8 Moderní technologie dokážou nejen zpříjemnit cestování, ale i usnadnit ovládání vozu. Například tříramenný kožený multifunkční volant Vám ve své top verzi nabízí ovládání rádia, telefonu a automatické převodovky DSG. V naší nabídce nechybí ani čtyřramenný kožený multifunkční volant umožňující ovládat funkce rádia a telefonu. Automatická sedmistupňová převodovka DSG (Direct Shift Gearbox), nabízená pro motorizaci 1,8 TSI/118 kw, je zárukou jemného a přitom rychlého řazení při maximálním využití potenciálu točivého momentu motoru. Sound System s desetikanálovým digitálním ekvalizérem a deseti reproduktory Vám ve voze zprostředkuje jedinečný poslech. Funkce doporučení zařazení rychlostního stupně se zobrazuje v pravém horním rohu Maxi DOTu nebo na displeji palubního počítače. MDI (Mobile Device Interface) Vám dává možnost ovládat připojený externí přístroj přes rádio, navigační systém nebo multifunkční volant. K bezklíčovému nastartování a vypnutí motoru slouží ve vozech vybavených systémem KESSY (Keyless Entry, Start and exit SYstem) tlačítko Start/Stop na sloupku řízení. Rádio Bolero je originálním audiosystémem s mnoha funkcemi, jako jsou například mechanika pro čtení datových karet SD a MMC, možnost přehrávání hudebních CD a souborů ve formátu MP3 a WMA, paměť rozhlasových dopravních hlášení (TIM), měnič na 6 CD a další. Navigační systém Columbus s 6,5" dotykovým displejem a možností hlasového ovládání Vám v kombinaci s TV tunerem zprostředkuje i příjem televizního vysílání včetně teletextu. Příprava pro telefon GSM II je určena pro přístroje podporující Bluetooth, sada GSM III pak pro telefony podporující navíc rsap (remote SIM Access Profile).

9 Ve všech vozech Superb se můžete spolehnout na vynikající bezpečnostní výbavu, ve které hrají důležitou roli špičkové technologie. K Vaší jistotě za volantem mohou mimo jiné přispět bi-xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System), které dokážou přizpůsobit osvětlení před vozidlem různým jízdním situacím. Systém AFS přitom může pracovat v těchto režimech: meziměsto, město a dálnice. Navíc AFS nabízí i funkci déšť určenou pro jízdu za snížené viditelnosti. Natáčecí moduly světlometů disponují ještě funkcí osvětlování právě projížděné zatáčky. K vyšší bezpečnosti přispívají i přední mlhové světlomety s Corner funkcí, kterou využijete zejména při odbočování na hůře osvětlených místech, a funkcí pro denní svícení. Hlavové airbagy vytvoří po aktivaci ochrannou stěnu, která chrání cestující vpředu i vzadu před zraněním hlavy. Senzor automatického spouštění stěračů aktivuje podle intenzity deště přední stěrače Aero, které vyvíjejí na sklo vyrovnaný tlak, a stírají tak rovnoměrně po celé své délce. Model Superb Combi je vybaven i zadním stěračem Aero. Podélné reflexní plochy, tzv. kočičí oči, přispívají k lepší viditelnosti zadní části modelu Superb Combi. Boční airbagy vpředu a vzadu jsou určeny k ochraně pánve a hrudníku v případě bočního nárazu. Airbagy řidiče a spolujezdce jsou účinnou ochranou při čelním nárazu. Airbag spolujezdce lze deaktivovat, a tak můžete umístit na přední sedadlo dětskou autosedačku. Parkovací asistent, který pro svou činnost využívá přední i zadní parkovací senzory a ještě další dvě vlastní čidla, nejen usnadňuje manipulaci s vozidlem, ale doslova zaparkuje místo Vás. Zatímco asistent ovládá volant, řidič má na starosti pouze plynový a brzdový pedál. Kolenní airbag umístěný pod sloupkem řízení chrání kolena a holenní kosti řidiče. Bezpečnostní světla na výplních předních a zadních dveří upozorňují okolo jedoucí řidiče na otevřené dveře stojícího vozu.

10 Přístrojová deska evokuje na pohled i na dotek pocit komfortu. Rozmístění jednotlivých ovládacích prvků bylo navrženo tak, abyste se za volantem vozu rychle a lehce zorientovali. Ovladače jsou na dosah ruky a na místech, kde je intuitivně očekáváte. Volanty pro model Superb i Superb Combi jsou k dispozici v několika různých provedeních, která se liší tvarem, materiálem a nabízenými funkcemi. Tlačítkem pro deaktivaci ASR (protiprokluzové zařízení) můžete v případě potřeby tento systém vypnout a přitom ESP (elektronický stabilizující systém) zůstane stále aktivní. S ESP je u modelu Superb Combi dodáván i TSA (Trailer Stability Assist), který dokáže při vlečení těžšího přívěsu zmírnit tendence k bočnímu kmitání nebo vlnění. TSA pracuje v součinnosti s originálním tažným zařízením s vlastní řídicí jednotkou. Kontrola tlaku v pneumatikách je systém, který využívá údajů z čidel ABS (protiblokovací brzdový systém). Podhuštěné kolo má totiž jiné otáčky než ostatní, a na tuto nesrovnalost upozorní řidiče kontrolka, která se rozsvítí na přístrojovém panelu. Vypínání parkovacích senzorů, respektive akustického signálu, využijete například v hustém městském provozu. Parkovací asistent, který usnadňuje podélné parkování v řadě vozidel, se aktivuje tlačítkem napravo od řadicí páky. Průběh parkování včetně vyhledání vhodného místa se zobrazuje na displeji Maxi DOT. Vyhřívání sedadel vzadu má svůj ovladač umístěn na zadní straně Jumbo Boxu. Tato komfortní výbava, která Vám kdykoli za chladnějšího počasí přinese okamžité jízdní pohodlí, se dodává výhradně v kombinaci s vyhříváním sedadel vpředu. Elektricky nastavitelné sedadlo řidiče je vybaveno pamětí, do které je možné uložit tři různá nastavení sedadla a vnějších zpětných zrcátek. Elektricky vyhřívané čelní sklo si rychle poradí s námrazou i zamlžením, a tak Vám zajistí dobrý výhled za jakéhokoli počasí.

11 Osvětlení zavazadlového prostoru zajišťují u modelu Superb Combi dvě lampičky umístěné na vnitřní straně pátých dveří. Díky tomuto jednoduchému a přitom funkčnímu řešení je intenzivně osvětlen nejen objemný zavazadlový prostor, ale i místo za vozidlem. Světlo, které proniká panoramatickým střešním oknem do interiéru vozu Superb Combi, umocňuje příjemný pocit a radost z jízdy. Při cestování za tmy zase oceníte různé možnosti osvětlení v interiéru a okolí vozu. Na levé straně zavazadlového prostoru modelu Superb Combi najdete praktickou vyjímatelnou LED svítilnu, která se po zpětném uložení na své místo automaticky (při zapnutém motoru) dobije. Svítilna je vybavena magnetem, takže ji lze například při opravě kola uchytit na karoserii vozu. Difuzní osvětlení CatVision je jemné rozptýlené osvětlení interiéru dvěma bílými LED diodami, které se rozsvítí stejně jako osvětlení kliček při zapnutí potkávacích světel. Osvětlení prostoru pro nohy vzadu se aktivuje při otevření zadních dveří. Vystupování z vozu za tmy Vám usnadní vnitřní kličky dveří s osvětlením. Osvětlení nástupního prostoru Boarding Spots ve vnějších zpětných zrcátkách a ve spodní části předních i zadních dveří Vám umožní vyhnout se při nastupování za tmy například kalužím.

12 Schránka na brýle umístěná nad vnitřním zpětným zrcátkem s automatickým stmíváním je v dosahu řidiče i spolujezdce. Vyjímatelný vak Unibag je vhodný pro převážení lyží nebo snowboardu. Ve středové konzole mezi sedadly řidiče a spolujezdce najdete držák nápojů s lamelovým krytem. Klimatizovaná odkládací schránka v přístrojové desce je umístěna proti sedadlu spolujezdce. Komfort hraje při cestování důležitou úlohu, a proto je i naše nabídka komfortní výbavy bohatá. Mysleli jsme přitom na každého člena posádky, takže jízdu si budete užívat na kterémkoli sedadle. Cestující vzadu jistě přivítají držák nápojů umístěný v loketní opěře. Síťka na středové konzole na straně spolujezdce je ideálním úložným místem pro nejrůznější drobnosti.

13 Elektricky ovládané střešní okno se solárními články je jedinečnou ukázkou moderní technologie, která může ve voze Superb zvýšit Váš komfort. Solární články uvnitř okna v zavřeném i vyklopeném stavu dodávají elektrickou energii pro pohon ventilátoru, který se zase stará o cirkulaci vzduchu uvnitř vozu. Superb Vám tak může nabídnout svěží a příjemné klima v interiéru i po delším parkování na slunci. SunSet intenzivnější tónování skel v zadní části vozu je jednoduchou, ale účinnou ochranou před přímým sluncem. Pasažéři na zadních sedadlech přivítají i větší pocit soukromí. Climatronic, dvouzónová klimatizace s elektronickou regulací a automatickou cirkulací vzduchu, Vám dává možnost nastavit si pro levou a pravou část interiéru rozdílné teploty. Pokud senzor kvality nasávaného vzduchu zaznamená (např. při průjezdu tunelem) nárůst koncentrace škodlivin, spustí se automaticky recirkulace vzduchu v interiéru. Výstupy vzduchu na B-sloupcích zvyšují tepelné pohodlí cestujících vzadu. Vnější zpětná zrcátka s automatickým sklápěním po uzamčení vozu oceníte zejména při parkování v městských ulicích. Výsuvné integrované ostřikovače světlometů si hravě poradí s prachem i blátem. Stínicí rola pro boční zadní skla (oba modely) a stínicí rolo pro zadní sklo (pouze Superb) s manuálním ovládáním podstatně zvyšují za slunečného počasí pohodlí cestujících na zadních sedadlech. Na zadní straně Jumbo Boxu je umístěn informační displej se zobrazením času a vnější teploty. Dále zde může být i 12V zásuvka a také ovladač pro vyhřívání sedadel vzadu. Vkládané tkané koberce Lounge Step s opěrou pro nohy dělají dlouhé cestování ještě pohodlnějším. Kryty pedálů z ušlechtilé oceli nabízíme v rámci sportovního paketu, který dále obsahuje sportovní podvozek, zadní spoiler v barvě vozu (pro liftback) a malý kožený paket (tříramenný kožený volant, madlo ruční brzdy a hlavice řadicí páky).

14 Pro zajištění a uspořádání zavazadel je Superb Combi vybaven systémem integrovaných hliníkových lišt s upínacími elementy. Teleskopickou přepážkou lze například rozdělit zavazadlový prostor a pružný popruh Vám umožní upevnit zavazadla. Se síťovým programem zvýšíte variabilitu zavazadlového prostoru a zamezíte posouvání převážených věcí. U vozů Superb Combi s integrovanými hliníkovými lištami je možné umístit vertikální síť do středu zavazadlového prostoru. Mezipodlaha vyrovnává dno zavazadlového prostoru na úroveň nákladové hrany, čímž vzniká skrytý úložný prostor. Novinkou je možnost vysunutí mezipodlahy a tím i překrytí nákladové hrany, což Vám usnadní manipulaci s objemnějšími či těžšími zavazadly. Prostor, který Vám všechny vozy Superb nabízí pro posádku i zavazadla, je výjimečný. V modelu Superb Combi se zavazadlový prostor o objemu 633 litrů zvětší po sklopení zadních sedadel až na 1865 litrů. Ve vozech s mezipodlahou můžete získat rovnou ložnou plochu o délce 1916 mm. Zadní sedadla byla navržena s důrazem na co největší pohodlí i variabilitu. Superb Combi má dělená a sklopná nejen opěradla, ale i sedáky. Za zadními podběhy najdete uzavíratelné odkládací schránky. Nad nimi jsou umístěny praktické sklopné háčky, které Vám usnadní převážení nákupů.

15 Vozy s pohonem 4x4 zaujímají v naší nabídce zcela výjimečné místo. Z hlediska jízdních vlastností propůjčuje pohon všech kol již tak luxusní jízdě vozem Superb další kvalitu a sportovní rozměr. S vozem 4x4 se budete cítit mnohem jistěji i na cestách s nezpevněným povrchem, například při jízdách do hor. Připojení zadní nápravy přitom řídí u všech nabízených motorizací 4x4 řídicí jednotka spojky Haldex, která okamžitě reaguje v závislosti na jízdní situaci bez nutnosti prokluzu předních kol. Motory určené pro verze s pohonem všech kol jsou celkem čtyři dva benzinové a dva dieselové. Motorizace 1,8 TSI/118 kw (benzin) a 2,0 TDI CR DPF/125 kw (diesel) jsou k dispozici s osvědčenou mechanickou šestistupňovou převodovkou; 2,0 TDI CR DPF/103 kw (diesel) a špičkový benzinový šestiválec 3,6 FSI V6/191 kw jsou dodávány se šestistupňovou automatickou převodovkou DSG. Vozy 4x4 nabízíme ve všech výbavových verzích: Comfort, Ambition, Elegance a Exclusive. Pohon 4x4 a automatická převodovka DSG představují dvě moderní technologie, jejichž kombinace je zárukou nevšedních jízdních zážitků.

16 Vozy řady GreenLine jsou výsledkem našeho úsilí neustále snižovat emise CO 2. Díky moderním technickým řešením Vám tak můžeme nabídnout mimořádnou ohleduplnost k životnímu prostředí i vysoký jízdní komfort. Superb a Superb Combi GreenLine mají mimo jiná opatření snížený podvozek a jsou poháněny dieselovým motorem 1,6 TDI CR DPF/77 kw, s nímž dosahují kombinované spotřeby paliva 4,4 l/100 km při emisích CO g/km. Verze GreenLine jsou dodávány ve výbavových stupních Comfort, Ambition a Elegance (viz výbavy). Na masce chladiče je originální plaketka GreenLine. Na snížení koeficientu odporu vzduchu se u modelu Superb GreenLine podílí i spoiler pátých dveří. Na zádi vozu najdete také plaketku GreenLine. Vozy v provedení GreenLine mohou být vybaveny koly z lehké slitiny Moon 7,0J x 16" s pneumatikami 205/55 R16 s nízkým valivým odporem. Verze Comfort je standardně dodávána s kryty kol Tempel a verze Ambition a Elegance s koly Spectrum. Systém Start-Stop, který dokáže automaticky vypnout motor, využijete například při čekání na semaforech nebo za jízdy v kolonách. Po sešlápnutí spojkového pedálu se motor opět automaticky nastartuje. Řidič může systém deaktivovat tlačítkem na středové konzole. Snížení zátěže motoru a hospodárnější provoz přináší i funkce rekuperace, která umožňuje efektivním způsobem využívat pohybovou energii automobilu k dobíjení akumulátoru.

17 Pro uspokojení nejvyšších nároků je určena verze Exclusive, standardně vybavená interiérem Emory (v kombinaci Alcantara/kůže/umělá kůže) v černé barvě nebo Ivory. Na přání (bez příplatku) lze objednat i interiér Glamour (kůže/umělá kůže) v provedení černá nebo Ivory. K variantě Ivory máte u obou interiérů možnost volby světlého nebo tmavého obložení podlahové části včetně vkládaných tkaných koberců. Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/ivory) a dveře (s výplněmi v černé barvě nebo Ivory) jsou obložené dekorem Noblesse (imitace dřeva). Interiér navíc zdobí řada dekorativních prvků provedených v lesklém černém dekoru a stejně tak zde najdeme i chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování, takže poskytují maximální komfort. K výbavové verzi Exclusive patří mimo jiné 18" kola z lehké slitiny Themisto a Sound System s deseti reproduktory a digitálním ekvalizérem. Výbavová verze Elegance je standardně dodávaná s atraktivním interiérem Felicity, v provedení černá nebo Ivory, se čtyřramenným koženým multifunkčním volantem a malým koženým paketem (hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy). K variantě Ivory máte možnost volby světlého nebo tmavého obložení podlahové části včetně vkládaných tkaných koberců. Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/ivory) a dveře (s výplněmi v černé barvě nebo Ivory) jsou obložené dekorem Noblesse (imitace dřeva). Interiér rovněž zdobí řada dekorativních prvků v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování pro vyšší komfort. Jako mimořádné výbavy jsou pro verzi Elegance určeny exkluzivní interiéry Emory (Alcantara/kůže/umělá kůže) nebo Glamour (kůže/umělá kůže) a dekor Mirage (imitace kovu). K výbavové verzi Elegance patří mimo jiné elektricky nastavitelná sedadla řidiče a spolujezdce a rádio Bolero s integrovaným měničem na 6 CD.

18 Dynamickým stylem se vyznačuje verze Ambition vybavená ve svém základním provedení interiérem Rubicon v černé nebo šedé barvě, tříramenným koženým volantem a malým koženým paketem (hlavice řadicí páky a madlo ruční brzdy). Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/šedá) a dveře (s výplněmi v černé nebo šedé barvě) jsou obložené dekorem Mirage (imitace kovu). Součástí interiéru jsou rovněž dekorativní prvky v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Jako mimořádnou výbavu nabízíme pro verzi Ambition exkluzivní interiéry Emory (Alcantara/kůže/umělá kůže) nebo Glamour (kůže/umělá kůže), oba v černém provedení, a dekor Noblesse (imitace dřeva). K výbavové verzi Ambition patří mimo jiné dvouzónová klimatizace Climatronic a bi-xenonové světlomety s funkcí AFS. Verze Comfort je dodávána s decentním interiérem Ray v černém provedení. Přístrojová deska a dveře jsou obložené dekorem Stromboli. Stejně jako v ostatních výbavových verzích zdobí interiér dekorativní prvky provedené v lesklém černém dekoru, jako například kryty otočného spínače světel, klimatizace nebo rádia, a mnoho chromovaných doplňků jako rámečky výdechů ventilace, otočného spínače světel, klimatizace, rádia, hlavice řadicí páky a jiné. K výbavové verzi Comfort patří mimo jiné ESP, elektrické ovládání oken vpředu a vzadu, klimatizace a rádio Swing.

19 Interiér Glamour Ivory Exclusive*, Elegance* kůže Feinnappa/umělá kůže Interiér Glamour černý Exclusive*, Elegance*, Ambition* kůže Feinnappa/umělá kůže Interiér Emory Ivory Exclusive, Elegance* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže Bílá Candy uni Modrá Pacific uni Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Themisto 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18) Kola z lehké slitiny Luna 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18) Interiér Emory černý Exclusive, Elegance*, Ambition* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže Interiér Felicity Ivory Elegance látka Interiér Felicity černý Elegance látka Stříbrná Brilliant metalíza Rosso Brunello metalíza Béžová Cappuccino metalíza Hnědá Mocca metalíza Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Callisto 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Trifid 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17) Interiér Rubicon šedý/černý Ambition látka Interiér Ray černý Comfort látka * Mimořádná výbava. Barva Kód barvy Interiér Černý Šedý/Černý Ivory Modrá Storm metalíza Zelená Amazonian metalíza Bílá Candy uni 9P9P Modrá Pacific uni Z5Z5 Stříbrná Brilliant metalíza 8E8E Rosso Brunello metalíza X7X7 Kola z lehké slitiny Venus 7,0J x 17" (pneu 225/45 R17) Kola z lehké slitiny Moon 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16) Béžová Cappuccino metalíza 4K4K Hnědá Mocca metalíza 6Q6Q Modrá Aqua metalíza Šedá Platin metalíza Modrá Storm metalíza 8D8D Zelená Amazonian metalíza 7R7R Modrá Aqua metalíza 3U3U Šedá Platin metalíza 2G2G Amethyst Purple metalíza 3X3X Černá Magic s perleťovým efektem 1Z1Z Doporučení pro kombinace barev: velmi dobrá dobrá nedoporučuje se Amethyst Purple metalíza Černá Magic s perleťovým efektem Kola z lehké slitiny Spectrum 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16) Kola ocelová 7,0J x 16" s velkoplošnými kryty kol Tempel (pneu 205/55 R16) Informace o dalších barvách z aktuální nabídky získáte u svého prodejce vozů Škoda.

20 Technické údaje Superb Motor 1,4 TSI/92 kw 1,8 TSI/118 kw 2,0 TSI/147 kw 3,6 FSI V6/191 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw 2,0 TDI CR DPF/103 kw 2,0 TDI CR DPF/125 kw zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, vidlicový, přímé vstřikování paliva vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail Počet válců/zdvihový objem (cm 3 ) 4/1390 4/1798 4/1984 6/3597 4/1598 4/1968 4/1968 Maximální výkon/otáčky (kw/min -1 ) 92/ / / / / / /4200 Maximální točivý moment/otáčky (Nm/min -1 ) 200/ / / / / / / Exhalační norma/palivo EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/benzin, okt. č. 95/91* EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/motorová nafta EU5/motorová nafta EU5/motorová nafta Provozní vlastnosti Maximální rychlost (km/h) (220) [217] {192} 208 (206) [204] 222 (220) [219] Zrychlení km/h (s) 10,5 8,6 (8,5) [8,7] 7,8 6,5 12,5 {12,5} 10,1 (10,2) [10,7] 8,8 (8,8) [9,0] Spotřeba (dle normy 99/100) město (l/100 km) 9,0 9,4 (9,4) [10,6] 10,6 14,7 6,2 {5,4} 6,9 (7,5) [7,8] 7,5 (7,6) [8,0] mimo město ( l/100 km) 5,4 5,9 (5,7) [6,6] 6,3 7,4 4,4 {3,8} 4,6 (5,0) [5,2] 4,7 (5,1) [5,2] kombinovaná (l/100 km) 6,8 7,2 (7,1) [8,1] 7,9 10,1 5,0 {4,4} 5,4 (5,9) [6,2] 5,7 (6,0) [6,2] Emise CO 2 (g/km) (168) [189] {114} 143 (154) [162] 149 (157) [163] Vnější průměr zatáčení obrysový (m) 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 Pohon Druh předních kol předních kol [4x4] předních kol 4x4 předních kol předních kol [4x4] předních kol [4x4] Spojka hydraulicky ovládaná, jednokotoučová dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané spojka Haldex hydraulicky ovládaná, jednokotoučová hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] Převodovka mechanická 6stupňová mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] automatická 6stupňová DSG automatická 6stupňová DSG mechanická 5stupňová mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [automatická 6stupňová DSG] hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] Superb s pohonem předních kol (k dispozici ve všech motorizacích vyjma 3,6 FSI V6/191 kw) Hmotnost Pohotovostní hmotnost základní verze vozu se 75kg řidičem (kg) Užitečná hmotnost včetně řidiče a mimořádných výbav (kg) (1523) [1602] {1524} 1547 (1569) [1645] 1555 (1572) [1632] Celková hmotnost (kg) (2086) [2165] {2087} 2110 (2132) [2208] 2118 (2135) [2195] Nebrzděný přívěs (max. kg) (700) [750] (700) [750] 750 (750) [750] Brzděný přívěs při 12% stoupání (max. kg) (1500) [1600] (1800) [2000] 1800 (1800) [2000] Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu C x 0,29 0,31 0,31 0,32 0,30 {0,29} 0,30 0,30 Objem zavazadlového prostoru (max. l) bez rezervního kola nesklopená/sklopená zadní sedadla 595/1700 (odklopená sedadla ke stropu, včetně prostoru pro nohy) s rezervním kolem nesklopená/sklopená zadní sedadla 565/1670 (odklopená sedadla ke stropu, včetně prostoru pro nohy) Podvozek Přední náprava typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava víceprvkové zavěšení s podélným a příčnými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Brzdy kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate vpředu/vzadu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny/kotoučové Řízení hřebenové přímočinné s elektromechanickým posilovačem Kola 7,0J x 16"; 7,0J x 17" {7,0J x 16"} Pneumatiky 205/55 R16; 225/45 R17 {205/55 R16} Náplně Objem palivové nádrže (l) 60 Superb s pohonem 4x4 a spojkou Haldex 4. generace (motorizace 1,8 TSI/118 kw, 3,6 FSI V6/191 kw a 2,0 TDI CR DPF/103 kw nebo 125 kw) * Při použití benzinu s nižším oktanovým číslem může dojít k mírnému snížení výkonu. ( ) Platí pro automatickou převodovku. [ ] Platí pro verzi 4x4. { } Platí pro verzi GreenLine.

21 Technické údaje Superb Combi Motor 1,4 TSI/92 kw 1,8 TSI/118 kw 2,0 TSI/147 kw 3,6 FSI V6/191 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw 2,0 TDI CR DPF/103 kw 2,0 TDI CR DPF/125 kw zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, přímé vstřikování paliva zážehový, vidlicový, přímé vstřikování paliva vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, přímé vysokotlaké vstřikování paliva common-rail Počet válců/zdvihový objem (cm 3 ) 4/1390 4/1798 4/1984 6/3597 4/1598 4/1968 4/1968 Maximální výkon/otáčky (kw/min -1 ) 92/ / / / / / / Maximální točivý moment/otáčky (Nm/min -1 ) 200/ / / / / / / Exhalační norma/palivo EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/benzin, okt. č. 95/91* EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/benzin, okt. č. min. 95 EU5/motorová nafta EU5/motorová nafta EU5/motorová nafta Provozní vlastnosti Maximální rychlost (km/h) (218) [215] {190} 205 (203) [201] 220 (218) [217] Zrychlení km/h (s) 10,6 8,7 (8,6) [8,8] 7,9 6,6 12,6 {12,6} 10,2 (10,3) [10,8] 8,9 (8,9) [9,1] Spotřeba (dle normy 99/100) město (l/100 km) 9,0 9,5 (9,5) [10,7] 10,7 14,4 6,3 {5,4} 6,9 (7,7) [7,8] 7,5 (7,5) [8,0] mimo město ( l/100 km) 5,6 6,0 (5,9) [6,7] 6,4 7,8 4,6 {3,8} 4,7 (5,1) [5,5] 4,8 (5,2) [5,3] kombinovaná (l/100 km) 6,9 7,3 (7,3) [8,2] 8,0 10,2 5,2 {4,4} 5,5 (6,0) [6,3] 5,8 (6,1) [6,3] Emise CO 2 (g/km) (170) [191] {114} 145 (158) [166] 151 (159) [165] Vnější průměr zatáčení obrysový (m) 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 11,5 11, Pohon Druh předních kol předních kol [4x4] předních kol 4x4 předních kol předních kol [4x4] předních kol [4x4] Spojka hydraulicky ovládaná, dvě souosé spojky spojka Haldex hydraulicky ovládaná, jednokotoučová elektrohydraulicky ovládané jednokotoučová hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] Převodovka mechanická 6stupňová mechanická 6stupňová (automatická 7stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] automatická 6stupňová DSG automatická 6stupňová DSG mechanická 5stupňová mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [automatická 6stupňová DSG] hydraulicky ovládaná, jednokotoučová (dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané) [spojka Haldex] mechanická 6stupňová (automatická 6stupňová DSG) [mechanická 6stupňová] Superb Combi s pohonem předních kol (k dispozici ve všech motorizacích vyjma 3,6 FSI V6/191 kw) l 1058 Hmotnost Pohotovostní hmotnost základní verze vozu se 75kg řidičem (kg) Užitečná hmotnost včetně řidiče a mimořádných výbav (kg) (1545) [1624] {1546} 1569 (1591) [1667] 1577 (1594) [1654] , ,2 Celková hmotnost (kg) (2108) [2187] {2109} 2132 (2154) [2230] 2140 (2157) [2217] Nebrzděný přívěs (max. kg) (700) [750] (700) [750] 750 (750) [750] Brzděný přívěs při 12% stoupání (max. kg) (1500) [1600] (1800) [2000] 1800 (1800) [2000] Karoserie pětidveřová, pětimístná, dvouprostorová Součinitel odporu vzduchu C x 0,29 0,31 0,31 0,32 0,31 {0,29} 0,31 0,31 Objem zavazadlového prostoru (max. l) bez rezervního kola nesklopená/sklopená zadní sedadla 633/1865 (odklopená sedadla ke stropu, včetně prostoru pro nohy) s rezervním kolem nesklopená/sklopená zadní sedadla 603/1835 (odklopená sedadla ke stropu, včetně prostoru pro nohy) Podvozek Přední náprava typu McPherson se spodními trojúhelníkovými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem Zadní náprava Brzdy víceprvkové zavěšení s podélným a příčnými rameny a příčným zkrutným stabilizátorem kapalinové dvouokruhové, diagonálně propojené s podtlakovým posilovačem Dual Rate vpředu/vzadu kotoučové, s kotouči s vnitřním chlazením a jednopístovými plovoucími třmeny/kotoučové Řízení hřebenové přímočinné s elektromechanickým posilovačem Kola 7,0J x 16"; 7,0J x 17" {7,0J x 16"} Pneumatiky 205/55 R16; 225/45 R17 {205/55 R16} Náplně Objem palivové nádrže (l) 60 Superb Combi s pohonem 4x4 a spojkou Haldex 4. generace (motorizace 1,8 TSI/118 kw, 3,6 FSI V6/191 kw a 2,0 TDI CR DPF/103 kw nebo 125 kw) * Při použití benzinu s nižším oktanovým číslem může dojít k mírnému snížení výkonu. ( ) Platí pro automatickou převodovku. [ ] Platí pro verzi 4x4. { } Platí pro verzi GreenLine.

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)*

Zážehové motory. bezolovnatý benzin min. o. č. 95 (91)* ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59 kw 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 MPI/ kw Flex Fuel 1,6 MPI/ kw LPG zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový,

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon

Zážehové motory. elektronické vícebodové vstřikování paliva MPI. elektronicky řízené přímé vstřikování paliva Zapalování Mazání Palivo Pohon Pohon Zážehové motory Technické údaje 1,0 MPI/44 kw 1,0 MPI/55 kw 1,2 TSI/66 kw 1,2 TSI/81 kw 1,2 TSI/81 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw (A) 1,6 FSI/85 kw 1,6 FSI/85 kw (A) zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2x OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

ŠKODA FABIA Vznětové motory

ŠKODA FABIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw*** 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 1,4 TDI/55 kw 1,4 TDI/66 kw 1,4 TDI/66 kw (A) 1,4 TDI/77 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395

Zážehové motory. zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1395 Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/92 kw 1,4 TSI/110 kw ACT 1,4 TSI/110 kw ACT (A) 1,8 TSI/132 kw 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TSI/162 kw (A) Počet válců zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia RS Co může lépe doplnit sportovně-elegantní styl než vysoká úroveň bezpečnosti. Smysl pro zodpovědnost a potěšení z jízdy se navzájem nevylučují. Mohou se perfektně doplňovat.

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ]

Vznětové motory. 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 79,5 80,5 88/ / Maximální točivý moment/otáčky [Nm/min -1 ] Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/88 kw 1,6 TDI/88 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) 2,0 TDI/140 kw 2,0 TDI/140 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik I menší podnik může mít velké ambice. ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Na Váš povel totiž čeká pod kapotou 180 koní. Vítejte ve světě, kde se podává zdravá

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor

Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 2,0 TSI/206 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/110 kw 4 4 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A) Motor ŠKODA SUPERB 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Jako 180 koní, které čekají na pobídku Vaší pravé nohy. Vítejte ve světě síly

Více

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE SUPERB Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 655 900 710 900 1,8 TSI/118 kw EU 5 7,2 l/100 km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour SIMPLY CLEVER Škoda Octavia Tour je vozem, na který se můžete spolehnout v nejrůznějších životních situacích. Představuje tak výbornou volbu především pro aktivní rodiny s dětmi, které

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Praktik SIMPLY CLEVER ŠKODA Praktik ŠKODA Praktik je dvousedadlový užitkový vůz, který Vám nabízí komfort i snadnou ovladatelnost. Zároveň je v něm dostatek prostoru pro Vaše podnikání, které bude s jeho stylovým

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví příběh. Možná mezi nimi

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Tour SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Tour Více prostoru pro Vaše plány. I ty finanční. Nynější Octavia Tour vychází z úspěšného modelu Octavia, jehož charakteristickým rysem je nadčasový funkční design. Vůz za

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA RS Z rallye na silnici: ŠKODA Fabia RS získala to nejlepší z naší letité zkušenosti s motoristickým sportem. Nejrychlejší přímé spojení bez čekání na zavazadla: ŠKODA Fabia Combi

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. ŠKODA Octavia RS představuje jedinečnou

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí, ale můžete

Více

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS

SIMPLY CLEVER. Nová ŠKODA Octavia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠKODA Octavia RS Když touha po síle a potřeba prostoru najdou společnou cestu... ... když se sportovní styl a smysl pro krásu protnou v jednom bodě. Nová ŠKODA Octavia RS představuje

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK

SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK SIMPLY CLEVER ŠKODA PRAKTIK Kdo chce ve svém podnikání vyniknout, měl by být flexibilní, všestranný a spolehlivý. Tak jako ŠKODA Praktik. Dvousedadlový užitkový model Praktik Vám nabízí komfort i snadnou

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS

PŘEHLED VÝBAV. ŠkodaOctavia RS. Škoda Octavia Combi RS Bezpečnost Airbag řidiče a spolujezdce Deaktivace airbagu spolujezdce Boční airbagy vpředu Hlavové airbagy Tříbodové výškově nastavitelné přední bezpečnostní pásy s přitahovači bezpečnostních pásů 3 tříbodové

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Toledo. Basis Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Toledo Reference Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY

CENÍK. Mii. Style TECHNOLOGY TO ENJOY CENÍK Mii Style TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové Style 1.0 44/60 4,5 105 197 900 Kč 206 900

Více

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory

ŠKODA KAROQ Vzn tové motory Vzn tové motory Technické údaje 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw**** 2,0 TDI/110 kw 4 4 Motor 2,0 TDI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TDI/140 kw 4 4 (A)**** Motor vzn tový, p epl ovaný turbodmychadlem

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE A MIMOŘÁDNÉ VÝBAVY Exhalační norma Kombinovaná spotřeba Emise CO 2 MOTORIZACE 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia RS SIMPLY CLEVER ŠÉFEM, MANŽELEM, TÁTOU A NĚKDY PROSTĚ JEN MUŽEM. V práci Vás právě povýšili. Rodina je zaopatřená a spokojená. Všemu věnujete spoustu energie, ale nezapomínáte přitom trochu

Více