Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER"

Transkript

1 Nová ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

2 Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí, ale můžete i vstoupit.

3 Prostor a design mají schopnost proměny. Jakákoli jízda se může stát mostem k inspiraci. Cesta se může stát zajímavější než cíl. Cesta, na které jsou prostor a design Vašimi pasažéry. Cesta novým vozem Škoda Superb Combi.

4 Osobitý styl vozu vznikal s ohledem na eleganci, praktické využití a bezpečnost. Například bi-xenonové světlomety s funkcí AFS (Adaptive Frontlight System) jsou nejen atraktivní na pohled, ale i výjimečné po technické stránce. Adaptivní systém totiž dokáže přizpůsobit osvětlení před vozidlem aktuálním jízdním podmínkám, přičemž může pracovat v několika odlišných režimech: meziměsto, město a dálnice. Navíc AFS nabízí i funkci déšť určenou pro jízdu za snížené viditelnosti. Bi-xenonové světlomety, respektive jejich natáčecí moduly, disponují také funkcí osvětlování právě projížděné zatáčky. Mohutnou masku chladiče, která je charakteristickým znakem vozů Škoda, lemuje chromovaný rámeček. Decentní chromovaná lišta zdobí také funkční otvor pro přísun vzduchu ve spodní části nárazníku. Celkový elegantní vzhled vozu dokreslují mlhové světlomety, do nichž jsou nově integrována energeticky úsporná světla pro denní svícení. Výrazným designovým prvkem jsou pak nově tvarované zadní skupinové svítilny s tradičním prosvícením do písmene C.

5 Nové exkluzivní prvky modelu Superb Combi Vám přinesou větší užitek, komfort i radost. Systém KESSY* (Keyless Entry, Start and exit SYstem) Vám umožní odemknout a zamknout vůz, stejně jako nastartovat a vypnout motor, bez aktivního použití klíče. Potřebujete pouze mít klíč u sebe. K odemknutí vozu pak stačí uchopit přední kliku. Podobný postup platí i při uzamykání vozu: po zavření dveří se dotknete vnější části přední kliky. Elektricky ovládané páté dveře s automatickým otevíráním i zavíráním lze ovládat ze čtyř různých míst. Horní polohu dveří si můžete individuálně nastavit podle svých potřeb. K bezklíčovému nastartování a vypnutí motoru slouží tlačítko Start/Stop. Automatický roletový kryt zavazadlového prostoru se po otevření elektricky ovládaných pátých dveří zasune do střední polohy, a tak je přístup k zavazadlům maximálně pohodlný. Komfortní zavírání pátých dveří Vám umožní tlačítko na jejich vnitřní straně. Osvětlení zavazadlového prostoru zajišťují u modelu Superb Combi dvě lampičky umístěné na vnitřní straně pátých dveří. Díky tomuto jednoduchému a přitom funkčnímu řešení je intenzivně osvětlen nejen objemný zavazadlový prostor, ale i místo za vozidlem. Na levé straně zavazadlového prostoru najdete praktickou vyjímatelnou LED svítilnu, která se po zpětném uložení na své místo automaticky (při zapnutém motoru) dobije. Svítilna je vybavena magnetem, takže ji lze například při opravě kola uchytit na karoserii vozu. * K dispozici od 22. týdne roku 2010.

6 Elektricky ovládané panoramatické střešní okno s velkou prosklenou plochou umocňuje příjemný pocit a radost z jízdy. Přední část okna je výklopná a výsuvná. Použité sklo je zatmavené, s nižší prostupností světla či tepelné energie. Pro ještě větší ochranu před sluncem můžete navíc celé okno zakrýt elektricky ovládaným síťovým rolem. Superb Combi 4x4 je k dispozici v několika motorizacích. Vrchol nabídky představuje motor 3,6 FSI V6/191 kw dodávaný s automatickou šestistupňovou převodovkou DSG (Direct Shift Gearbox). Pohon 4x4, benzinový šestiválec a převodovka DSG přitom představují tři špičkové technologie, jejichž kombinace je zárukou nevšedních jízdních zážitků a možností. Vůz je vybaven spojkou Haldex, jejíž řídicí jednotka okamžitě reaguje v závislosti na jízdní situaci bez nutnosti prokluzu předních kol. Tříramenný kožený multifunkční volant umožňuje ovládání rádia i telefonu a také řazení rychlostních stupňů automatické převodovky. Se stabilizujícím systémem ESP (Electronic Stability Programme) je dodáván i systém TSA (Trailer Stability Assistant), který dokáže zmírnit tendence k bočnímu kmitání nebo vlnění, k nimž může docházet v náročných jízdních podmínkách při vlečení těžšího přívěsu či karavanu (až do hmotnosti 2000 kg). Dvouzónová klimatizace Climatronic Vám dává možnost nastavit si pro levou a pravou část interiéru rozdílné teploty. Navigační systém Columbus s 6,5" barevným dotykovým displejem nabízí mnoho funkcí. V kombinaci s TV tunerem k nim patří i sledování televizního vysílání a prohlížení stránek teletextu. Novinkou je možnost hlasového ovládání navigačního systému, které se aktivuje stiskem tlačítka na multifunkčním volantu nebo v pravém horním rohu přístroje.

7 Zadní sedadla byla navržena s důrazem na co největší pohodlí i variabilitu. Mají proto dělená a sklopná nejen opěradla, ale i sedáky. Střešní nosič v černém nebo eloxovaném provedení zdůrazňuje siluetu vozu. Elegantnější výraz dodává modelu Superb Combi střešní anténa ve tvaru žraločí ploutve. Za zadními podběhy najdete praktické uzavíratelné odkládací schránky. Sklopné háčky po stranách zavazadlového prostoru Vám usnadní převážení nákupů.

8 Se síťový programem, obsahujícím dvě vertikální a jednu horizontální síť, zvýšíte variabilitu zavazadlového prostoru a zamezíte posouvání převážených předmětů. Pro zajištění a uspořádání zavazadel je Superb Combi vybaven novým systémem: integrovanými hliníkovými lištami s upínacími elementy. Teleskopickou přepážkou můžete například rozdělit zavazadlový prostor a pružný popruh Vám umožní upevnit zavazadla. Mezipodlaha vyrovnává dno zavazadlového prostoru na úroveň nákladové hrany, čímž vzniká skrytý úložný prostor. Novinkou je možnost vysunutí mezipodlahy a tím i překrytí nákladové hrany, což Vám usnadní manipulaci s objemnějšími či těžšími zavazadly. Zavazadlový prostor se základním objemem 633 litrů se po sklopení zadních sedadel zvětší až na 1865 litrů. Ve vozech s mezipodlahou můžete získat rovnou ložnou plochu o délce 1916 mm.

9 Superb Combi je nabízen ve čtyřech výbavových verzích. Pro uspokojení nejvyšších nároků je určena verze Exclusive, standardně vybavená interiérem Emory (v kombinaci Alcantara/kůže/umělá kůže) v černé barvě nebo Ivory. Na přání (bez příplatku) lze objednat i interiér Glamour (kůže/umělá kůže) v provedení černá nebo Ivory. Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/ivory) a dveře (s výplněmi v černé barvě nebo Ivory) jsou obložené dekorem Noblesse (imitace dřeva). Interiér navíc zdobí řada dekorativních prvků provedených v lesklém černém dekoru a stejně tak zde najdeme i chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování, takže poskytují maximální komfort. Interiér Glamour Exclusive*, Elegance* kůže Feinnappa/umělá kůže Ivory Interiér Glamour Exclusive*, Elegance*, Ambition* kůže Feinnappa/umělá kůže černá Výbavová verze Elegance je standardně dodávaná s atraktivním interiérem Felicity v provedení černá nebo Ivory. Varianty přístrojové desky a výplně dveří jsou stejně jako dekor totožné s verzí Exclusive. Interiér rovněž zdobí řada dekorativních prvků v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Přední sedadla mají speciální tvarování pro vyšší komfort. Jako mimořádné výbavy jsou pro verzi Elegance určeny exkluzivní interiéry Emory (Alcantara/kůže/umělá kůže) nebo Glamour (kůže/umělá kůže) a dekor Mirage (imitace kovu). Interiér Emory Exclusive, Elegance* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže Ivory Interiér Emory Exclusive, Elegance*, Ambition* Alcantara/kůže Vachette/umělá kůže černá Dynamickým stylem se vyznačuje verze Ambition vybavená ve svém základním provedení interiérem Rubicon v černé nebo šedé barvě, tříramenným koženým volantem a malým koženým paketem (hlavice a madlo ruční brzdy). Přístrojová deska (černá/černá nebo černá/šedá) a dveře (s výplněmi v černé nebo šedé barvě) jsou obložené dekorem Mirage (imitace kovu). Součástí interiéru jsou rovněž dekorativní prvky v lesklém černém dekoru a chromované doplňky. Jako mimořádnou výbavu nabízíme pro verzi Ambition interiéry Emory a Glamour (viz verze Elegance a Exclusive) a dekor Noblesse (imitace dřeva). Interiér Felicity Elegance látka Ivory Interiér Felicity Elegance látka černá Verze Comfort je dodávána s decentním interiérem Ray v černém provedení. Přístrojová deska a dveře jsou obložené dekorem Stromboli. Stejně jako v ostatních výbavových verzích zdobí interiér dekorativní prvky provedené v lesklém černém dekoru, jako například kryty otočného spínače světel, klimatizace nebo rádia, a mnoho chromovaných doplňků jako rámečky výdechů ventilace, otočného spínače světel, klimatizace, rádia, hlavice řadicí páky a jiné. Interiér Rubicon Ambition látka šedá/černá Interiér Ray Comfort látka černá * Mimořádná výbava.

10 Bílá Candy uni Modrá Pacific uni Stříbrná Brilliant metalíza Rosso Brunello metalíza Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Themisto 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18). Kola z lehké slitiny Luna 7,5J x 18" (pneu 225/40 R18). Béžová Cappuccino metalíza Hnědá Mocca metalíza Modrá Storm metalíza Zelená Amazonian metalíza Kola z lehké slitiny s leštěným povrchem Callisto 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17). Kola z lehké slitiny Trifid 7,5J x 17" (pneu 225/45 R17). Modrá Aqua metalíza Šedá Platin metalíza Amethyst Purple metalíza Černá Magic s perleťovým efektem Motor Komb. spotřeba l/100 km Komb. emise CO 2 g/km Kola z lehké slitiny Venus 7,0J x 17" (pneu 225/45 R17). Kola z lehké slitiny Moon 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16). 1,4 TSI/92 kw 6, ,8 TSI/118 kw 7,3 (7,3) [8,2] 171 (170) [191] 3,6 FSI V6/191 kw {10,2} {237} 2,0 TDI PD DPF/103 kw 6,1 (6,8) 160 (179) 2,0 TDI CR DPF/125 kw 5,9 (6,2) [6,5] 155 (162) [169] ( ) Platí pro verzi s automatickou převodovkou. [ ] Platí pro verzi 4x4. { } Platí pro verzi 4x4 s automatickou převodovkou. TSI benzinový motor s přímým vstřikováním s přeplňováním turbodmychadlem; FSI benzinový motor s vrstveným přímým vstřikováním; TDI dieselový motor s přímým vstřikováním s přeplňováním turbodmychadlem; PD vstřikování systémem čerpadlo-tryska; CR vstřikování systémem common-rail; DPF filtr pevných částic. Kola z lehké slitiny Spectrum 7,0J x 16" (pneu 205/55 R16). Kola ocelová 7,0J x 16" s velkoplošnými kryty kol Tempel (pneu 205/55 R16).

11 Společnost Škoda Auto považuje za jeden ze svých prvořadých cílů vývoj a výrobu produktů, které jsou v maximální možné míře šetrné k životnímu prostředí ve všech fázích svého životního cyklu. Hlavní důraz klademe na výběr recyklovatelných materiálů. Vozy Škoda vyrábíme progresivními technologiemi v moderních výrobních provozech splňujících nejpřísnější kritéria. Pro antikorozní ochranu lakovaných částí vozu je používána výhradně bezolovnatá kataforéza (KTL) a vodou ředitelné barvy. Snižování spotřeby paliva a emisí realizujeme v rámci koncernové strategie, a tak motory, které Škoda Auto nabízí, splňují aktuální emisní předpisy. V naší nabídce nechybí ani dieselové motory s filtrem pevných částic (DPF). Všechny produkty Škoda Auto splňují zákony a předpisy na ochranu půdy a vody. Výsledkem těchto aktivit je, že vozy Škoda odpovídají nejen požadavkům z oblasti technické úrovně, bezpečnosti a kvality, ale i z oblasti ochrany životního prostředí. Společnost Škoda Auto tak přispívá k zachování čistého životního prostředí při současném zajištění mobility a spokojenosti svých zákazníků. Ekologické logo vyjadřuje vědomí odpovědnosti a snahu Škoda Auto o trvale udržitelný vývoj společnosti a šetrný přístup k životu a přírodě. Objednejte si prodlouženou záruku ke svému vozu jako mimořádnou výbavu. Škoda ZÁRUKA PLUS V tomto katalogu jsou vyobrazeny modely s volitelnou výbavou, která nemusí být součástí standardní výbavy. Informace o technických údajích, konstrukci, vybavení, materiálech, zárukách a vnějším vzhledu se vztahují na období zadávání prospektu do tisku. Výrobce si vyhrazuje právo změny (včetně změny technických parametrů se změnami jednotlivých modelových opatření). Další podrobné informace o standardní a volitelné výbavě, o aktuálních cenách, dodacích podmínkách a termínech Vám poskytne na přání Váš prodejce vozů Škoda. Tento katalog byl vytištěn na papír vyrobený z buničiny bělené bez použití chloru. Papír je 100% recyklovatelný. Váš prodejce vozů Škoda: B /09

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic

Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic SIMPLY CLEVER Akční ceník s nabídkou Trumf a Magic Akční nabídka Trumf a Magic s cenovou výhodou až 90 000 Kč Fabia Magic 189 900 Kč 86 300 Kč Fabia Easy Magic Fabia Active Magic Fabia Ambition Magic Akční

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Ceník Motorizace Superb Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 665 900 721 900 1,8 TSI/118

Více

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE SUPERB Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 1,4 TSI/92 kw EU 5 6,8 l/100 km 157 g/km 574 900 655 900 710 900 1,8 TSI/118 kw EU 5 7,2 l/100 km

Více

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia RS SIMPLY CLEVER Sílu nemusíte využívat stále. Někdy stačí jen vědomí, že když ji budete potřebovat, je tu. Jako 180 koní, které čekají na pobídku Vaší pravé nohy. Vítejte ve světě síly

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895

SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 SIMPLY CLEVER ŠKODA MONTE CARLO ŠKODA AUTO SIMPLY CLEVER J OD ROKU 1895 Vezměte sportovní úspěchy vozů ŠKODA v legendární rallye Monte Carlo a smíchejte je se stylem a půvabem monackého knížectví. Výsledkem

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia a Roomster Scout Ceník Fabia Scout a Fabia Combi Scout Střešní nosič, černo-stříbrný Kola z lehké slitiny Arktos 6,5J 16" Motorizace ŠKODA Fabia Scout ŠKODA Fabia Combi Scout

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Když si chcete užít atmosféru rallye a zvednout adrenalin, nemusíte až do Monte Carla ani na

Více

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek ve stínu majestátní katedrály, ale i adrenalinovou podívanou.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Monte Carlo SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Monte Carlo To nejlepší, do čeho lze obléknout adrenalin. ŠKODA Fabia Monte Carlo. Můžete si představit sluncem zalité pobřeží, nebo zablácené blatníky a hřímající motory. Odpočinek

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Fabia Classic 1,2 HTP/44 kw 229 900

Více

ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb Combi SIMPLY CLEVER Design definuje prostor. Linie se setkají a spoutají svět mezi sebou. Tvary se protnou a vytvoří novou dimenzi. Umělecké dílo, které nemusíte obdivovat jen zvenčí, ale můžete

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Magic. Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka. Fabia Fabia Combi Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Magic Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční nabídka Fabia Fabia Combi Roomster Akční ceník Magic (ceny jsou uvedeny včetně zákaznické výhody) Motorizace Akční cena Magic Ušetříte

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo příslušenství Pakety Square a Move Když se objeví, ulice se změní v galerii. Vyjadřuje individualitu i moderní pohled na svět. Představuje vzkaz městu plnému impulsů, tvarů a

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví něčí příběh. Možná

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 4.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: adela.tejckova@porsche.cz

Více

Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER

ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb SIMPLY CLEVER Když se elegance setká s účelností, můžete vnímat krásu designu a zároveň se těšit z výjimečného prostoru pro své každodenní povinnosti i víkendové zážitky. Když se komfort setká

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy

Akční ceník Platný od 1. ledna 2013. Užitkové vozy. Caddy Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Užitkové vozy Caddy Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Combi příslušenství Outdoorový paket Je to svět, který nejspíš dobře znáte. Elegantní, dynamický i napínavý. Svět byznysu. Vedou tu mosty, které Vás spojují se vzdálenými kontinenty

Více

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER

Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER Nová ŠkodaRoomster CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE A MIMOŘÁDNÉ VÝBAVY Exhalační norma Kombinovaná spotřeba Emise CO 2 MOTORIZACE 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Ceník Motorizace a základní výbava Roomster Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Scout GreenLine 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč

Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW Barva: Bílá Candy Akční cena vozu: 220.500 Kč* Cena při úvěru ŠKOFin: 190.500 Kč NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 24.6.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz email:

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket. Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Email: jiri.knotek@porsche.cz Email: david.bily@porsche.cz NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 20.11.2014 Fabia

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Sportline Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km 199

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER STO LET NA ČTYŘECH KOLECH Od chvíle, kdy vyjel z bran mladoboleslavské továrny první automobil, uběhlo neuvěřitelných sto let. Toto období, během něhož

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

paket, tempomat Rezerva, Tour Ambition Plus paket, tempomat Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 12.12.2014 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

AKČNÍ CENÍK. 000 Kč NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM AKČNÍ NABÍDKA. CITIGO TRUMF 5D (5dveřová karoserie) CITIGO FRESH 5D (5dveřová karoserie)

AKČNÍ CENÍK. 000 Kč NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM AKČNÍ NABÍDKA. CITIGO TRUMF 5D (5dveřová karoserie) CITIGO FRESH 5D (5dveřová karoserie) ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO AKČNÍ CENÍK AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF 15 000 Kč jako výkupní bonus za váš starý vůz 20 000 Kč jako ŠKODA bonus při využití financování se ŠKODA Financial Services

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Komfortní

Více

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč

8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč A5 Spb 2.0 TDI Informativní zobrazení Celková cena 8TA0QC14 A5 Spb 2.0 TDI Celkem: Kč 1 149 000 Motor 1 968ccm Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 110 kw / 150 k Normovaná spotřeba paliva: 4.5 l/100km

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia CENÍK SIMPLY CLEVER MOTORIZACE FABIA Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Classic Ambiente Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,7 l/100 km 132 g/km

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MONTE CARLO ACTIVE AMBITION FRESH STYLE MOTORIZACE MONTE CARLO

ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MONTE CARLO ACTIVE AMBITION FRESH STYLE MOTORIZACE MONTE CARLO ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE Komb. spotřeba Komb. emise CO 2 [l/100 km] [g/km] 1,0 MPI/44 kw 4,4 101 197 900 218 900 225 900 235 900 1,0 MPI/44 kw AP 4,3 100 210 900 231

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily. akční. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily akční NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) motorizace standardní ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA. Fotografie jsou pouze ilustrativní. SIMPLY CLEVER ŠkodaFamily AKČNÍ NABÍDKA Fotografie jsou pouze ilustrativní. Akční ceník Family (ceny jsou uvedeny včetně metalízy a paketu Plus) MOTORIZACE STANDARDNÍ ZVÝHODNĚNÍ FAMILY LINE* FAMILY LINE

Více

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740

Porsche Brno. Citigo Elegance 1,0 MPI AP 55kW (75 PS) 158115. Citigo Elegance 1,0 MPI 44kW (60 PS) 132740 Motorizace modelu Fabia: /63kW EU5-5,2 l/100km - 121 g/km CO2, Motorizace modelu Roomster: /63kW EU5-5,7 l/100km - 134 g/kmco2, Motorizace modelu : /63kW EU5-6,1 l/100km - 119 g/kmco2, /77kW EU5-6,4 l/100km

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Komfortní

Více

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER I auta mají svou řeč. Nevypráví jen o městech a silnicích, ale také o lidech, které vozí. O jejich životním stylu, zvycích, domově. Každá Fabia vypráví příběh. Možná mezi nimi

Více

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G

Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Model Nový up! Maraton Ed. 1,0 CNG 5G Celková cena 315 500,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 50 kw / 68 koní Spotřeba paliva: 4.5 m3/100km Emise CO2: 82

Více

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD

A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Model A3 Spb Sport 1.5 TFSI CoD Celková cena 860 600,- Motor 1498 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 5.0 l/100km Emise CO2: 114 CO g/km

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER SUPERB

SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER SUPERB SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER NOVÁ ŠKODA SUPERB NEKONEČNÝ PROSTOR PRO VÁŠ STYL Světlo a stín. Tvrdost a jemnost. Umělec a múza. Jejich síly se spojily, navzájem se překrývají a čerpají z každého to nejlepší.

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech.

Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech. Nová Octavia Combi Ambition 1,6 TDI 66 kw 5-stup.mech. Mimořádná výbava č.296996 Rezervní kolo ocelové (plnohodnotné) Barva: Bílá Laser Kola z lehké slitiny ILIAS 6,5J x 16" Interiér: Ambition černá Celková

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km 224 900

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Citigo Elegance 1,0 44kW Barva: Zelená Spring metalíza Akční cena vozu Kč!!!!!!! Cena při úvěru Kč!!!!!!!!

Citigo Elegance 1,0 44kW Barva: Zelená Spring metalíza Akční cena vozu Kč!!!!!!! Cena při úvěru Kč!!!!!!!! NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 17.4.2013 Porsche Plzeň Lochotín, Gerská 37 Prodejci nových vozů Škoda: Adéla Tejčková Petr Hájek David Bílý Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 912 234 mobil: 724 115404

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Fabia Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Fabia Ceník Motorizace Fabia Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Active Ambition Elegance Monte Carlo Scout GreenLine 1,2 HTP/44 kw EU 5 5,5 l/100 km 128 g/km

Více

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.4TSI 103 kw 6-stup. mech. Barva: Hnědá Topaz metalíza č.200928 Vnitřní zpětné zrcátko se senzorem vlhkosti Zadní světla s LED diodami DRIVE MODE SELECTION CLIMATRONIC Zadní stěrač

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti Ceník

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti Ceník SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Ceník Motorizace Yeti Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 Easy Active Ambition Elegance 1,2 TSI/77 kw EU 5 6,4 l/100 km 149 g/km 362 900 402 900 468 900 498 900

Více

Nová Octavia Ambition 1.6TDI 77 kw 5-stup. mech.

Nová Octavia Ambition 1.6TDI 77 kw 5-stup. mech. Nová Octavia Ambition 1.6TDI 77 kw 5-stup. mech. č.180473 "MAXI DOT" Barva: Stříbrná Brilliant metalíza Celková cena: 522.200 Kč vč.dph Zvýhodněná cena: 496.190 Kč vč.dph Nová Octavia Active 1.2 TSI 63

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket

Rezerva, Mobilita plus Ambition Plus = klimatizace, malý kožený paket NOVÉ SKLADOVÉ VOZY K DODÁNÍ IHNED-STAV K 5.2.2015 Prodejci nových vozů Škoda: Jiří Knotek David Bílý Jakub Škvařil Mobil: 724 504 288 Mobil: 724 115 404 Mobil: 724 912 234 Email: jiri.knotek@porsche.cz

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km)

Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) CENÍK Mii TECHNOLOGY TO ENJOY Ceník Mii Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Mii 3dveřové Mii 5dveřové 44/60 4,5 105 193 900 Kč 202 900 Kč 55/75 4,7 108

Více

simply clever ŠKODA Roomster Ceník

simply clever ŠKODA Roomster Ceník simply clever ŠKODA Roomster Ceník Motorizace a základní výbava Roomster Motorizace Exhalační norma Komb. spotřeba Emise CO 2 1,2 12V HTP/51 kw EU 5 6,2 l/100 km 143 g/km 269 900 299 900 339 900 1,2 TSI/63

Více

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING

CENÍK TOLEDO. Basis Reference Style ENJOYNEERING CENÍK TOLEDO Reference Style ENJOYNEERING Ceník Toledo Ceny Motory Výkon kw/k Kombinovaná spotřeba (l / 100km) Kombinované emise CO 2 (g / km) Toledo 1.2 55/75 5,9 137 269 900 Kč Reference 1.2 TSI 63/85

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Octavia Scout SIMPLY CLEVER ŠKODA Octavia Scout Připravena na každou cestu odolná ŠKODA Octavia Scout. Vnější zrcátka s automatickým sklápěním se po přidržení tlačítka uzamčení na dálkovém ovládání samočinně sklopí.

Více

,- Octavia Elegance 1,6 TDI CR 77kW

,- Octavia Elegance 1,6 TDI CR 77kW ROČNÍ a PŘEDVÁDĚCÍ VOZY Porsche Plzeň - Lochotín, Gerská 37 (Košutka - konečná tramvaje č. 4) www.lochotin.plzen-porsche.cz model barva mimořádná výbava K prodeji najeto cca. Předváděcí vozy Porsche Plzeň

Více

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G

Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Model Nový Golf Trendline 1,0 TSI 6G Celková cena 411900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. pr. Výkon: 81 kw / 110 koní Spotřeba paliva: 4.8 l/100km Emise CO2: 109

Více

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G

Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Model Nové Polo Highline 1,0 TSI 5G Celková cena 380 800,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO

Více

AKČNÍ CENÍK Kč. NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM až AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF. CITIGO TRUMF 5D (3dveřová karoserie)

AKČNÍ CENÍK Kč. NYNÍ SE ZVÝHODNĚNÍM až AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF. CITIGO TRUMF 5D (3dveřová karoserie) ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO AKČNÍ CENÍK AKČNÍ NABÍDKA ŠKODA CITIGO FRESH A TRUMF 15 000 Kč jako výkupní bonus za váš starý vůz 20 000 Kč jako ŠKODA bonus při využití financování se ŠKODA Financial Services

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

A4 Avant Sport 2.0 TDI

A4 Avant Sport 2.0 TDI A4 Avant Sport 2.0 TDI Model A4 Avant Sport 2.0 TDI Celková cena 1 183 70 Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 110 kw / 150 koní Spotřeba paliva: 4.6 l/100km Emise CO2: 119 CO g/km 2 Vnější

Více

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE MOTORIZACE STROM V ZÁKLADNÍ VÝBAVĚ. 1,0 MPI/50 kw G-TEC

CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) CITIGO 5D (5DVEŘOVÁ KAROSERIE) MOTORIZACE MOTORIZACE STROM V ZÁKLADNÍ VÝBAVĚ. 1,0 MPI/50 kw G-TEC ŠKODA Citigo 1 ŠKODA CITIGO CENÍK CITIGO 3D (3DVEŘOVÁ KAROSERIE) ACTIVE Komb. spotřeba [l/100 km] Komb. emise CO2 [g/km] 1,0 MPI/44 kw 4,2 96 97 1,0 MPI/55 kw 4,3 97 98 4,5 4,6(1) 81 82 MOTORIZACE 1,0

Více

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s.

Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění. ŠKODA AUTO a.s. Příloha č. 1 - Technické podmínky a Technická specifikace nabízeného plnění (do žlutě podbarvených formulářových polí nabízeného osobního automobilu) uchazeč vyplní konkrétní parametry Osobní automobil

Více

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG

Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Informativní zobrazení Celková cena 5G13BZ05 Golf Comfortline 1,2 TSI 7DSG Celkem: Kč 517 700 Motor 1 197ccm Přední pohon Aut. DSG7 Výkon: 81 kw / 110 k Normovaná spotřeba

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/420/ 92 871 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 92 871 Ceníková cena s DPH 112 374 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Rame Cuoio Rozměry

Více

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Některé vyhlídky Vás překvapí, jiné inspirují. Občas si je nejlépe vychutnáte o samotě, ale většinou stojí za to sdílet je se svými nejbližšími. Právě proto je tu prostorný

Více

Audi selection Počítejte s námi.

Audi selection Počítejte s námi. Audi selection Počítejte s námi. Výhodné financování a atraktivní pakety. Audi Financial Services Audi selection Počítejte s námi. Využijte bezkonkurenčních podmínek na nákup nového Audi. Upravte si cenu

Více

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j.,

Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Název zadavatele: Sídlo: ICO: c.j., Česká republika - Energetický regulační úřad Masarykovo náměstí 91/5 586 01 Jihlava 70894451 07630/2016-ERU Dodatečné informace č. 1 k zadávacím podmínkám

Více

Nová Octavia Combi Ambition 1,6TDI 77 kw 5-stup.mech. Nová Octavia Combi Ambition 1,6TDI 77 kw 5-stup.mech. Zvýhodněná cena: 519.900 Kč vč.

Nová Octavia Combi Ambition 1,6TDI 77 kw 5-stup.mech. Nová Octavia Combi Ambition 1,6TDI 77 kw 5-stup.mech. Zvýhodněná cena: 519.900 Kč vč. Nová Octavia Combi Ambition 1,6TDI 77 kw 5-stup.mech. Barva: Bílá Candy Barva: Stříbrná Brilliant metalíza č.244877 Kola z lehké slitiny ILIAS 6,5J x 16" Celková cena: 539.000 Kč vč.dph Zvýhodněná cena:

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014

Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 5 sériově 4,65 6 sériově, 7 jako prostoru DxŠxV * 2422 (2624) x 1650 x 1353 Ceník Mercedes-Benz Viano FUN osobní vůz s lůžkovou úpravou (5-7 sedadel) Platné od výrobního měsíce Duben 2014 Viano CDI 2.0

Více

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle

Akční ceník Platný od 1. ledna Das Auto. Caravelle Akční ceník Platný od 1. ledna 2013 Das Auto. Caravelle Akční ceník může obsahovat modely a výbavy, které budou do výroby zařazeny později. Aktuální nabídka může být ovlivněna změnami vyvolanými např.

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER ŠKODA Superb Elegance se setkává s účelností a opravdová velikost s dokonalými liniemi. ŠKODA Superb a Superb Combi. Design byl vytvářen s ohledem na eleganci a celkovou harmonii stejně jako

Více

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine

SIMPLY CLEVER. ŠKODA GreenLine SIMPLY CLEVER ŠKODA GreenLine Svět je krásné místo pro život. Stavíme si tu domy, pracujeme, sportujeme, sázíme stromy a vychováváme své děti, které po nás všechno jednou převezmou. Ať už se z nich stanou

Více

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč.

83 plus 5 let NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA NOVÝ CIVIC. Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až Kč. 04/2017 MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA Výhodné financování Honda Finance. Vyberte si svůj vůz a ušetřete až 100 000 Kč. NOVÝ CIVIC - PREMIÉRA Přehled modelů a akcí NOVÝ CIVIC Přijměte výzvu. A sledujte, kam vás zavede.

Více

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6

Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Model Akční T6 skříň 2,0 TDI KR EU6 Celkem vč. DPH 641 007,- Celkem bez DPH 529 758,- Motor 1968 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. pr. 641 007,- Výkon: 75 kw / 102 koní Spotřeba

Více