MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLISTICKÝCH A PĚŠÍCH STEZEK VE MĚSTECH I V PŘÍRODĚ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLISTICKÝCH A PĚŠÍCH STEZEK VE MĚSTECH I V PŘÍRODĚ"

Transkript

1 NABÍDKA MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLISTICKÝCH A PĚŠÍCH STEZEK VE MĚSTECH I V PŘÍRODĚ Dodavatel: Partnerství, o.p.s. Údolní 33, , Brno společnost je zapsána u KS v Brně, oddíl O, vložka 187 IČO: , DIČ: CZ Kontakt: Ing. Luboš Kala Mobil lubos.kala@nap.cz Zpracováno: 11/2013, platnost nabídky do 12/2013

2 2 Obsah 1 Představení Partnerství, o.p.s Základní informace Naše služby v oblasti monitoringu Předmět nabídky Sčítače Eco-Counter Datová jednotka Eco-Combo Senzory PYRO, ZELT, MULTI Box/Sloupek/Totem Software Eco-Visio Modem Eco-GSM Služby v oblasti monitoringu Služby spojené s instalací Zařízení a služby spojené s odečtem dat Služby spojené s provozem Nástroje pro prezentaci dat veřejnosti Orientační cenová kalkulace Orientační cenová kalkulace za dodávku sčítačů a služeb celkový přehled Orientační cenová kalkulace za dodávku sčítačů a služeb jednotková A ZELT sčítání pouze cyklistů bez GSM přenosu dat B ZELT sčítání pouze cyklistů s GSM přenosem dat A PYRO sčítání cyklistů a pěších (bez rozlišení) bez GSM přenosu dat B PYRO sčítání cyklistů a pěších (bez rozlišení) s GSM přenosem dat A MULTI P/C sčítání cyklistů a pěších (s rozlišením) bez GSM přenosu dat B MULTI P/C sčítání cyklistů a pěších(s rozlišením)s GSM přenosem dat A MULTI P/C/A sčítání cyklistů, pěších a aut(s rozlišením) bez GSM přenosu dat B MULTI P/C/A sčítání cyklistů, pěších a aut(s rozlišením) s GSM přenosem dat Vybrané referenční zakázky... 19

3 3 1 Představení Partnerství, o.p.s. 1.1 Základní informace Obecně prospěšná společnost Partnerství (dále také Partnerství, o.p.s. ) byla založena v roce 2001 za účelem poskytování a zprostředkování informací a služeb pro trvale udržitelný rozvoj komunit, obcí a jejich partnerů z neziskového a podnikatelského sektoru, státní správy, případně pro sdružení těchto partnerů. Jejím zakladatelem je Nadace Partnerství, nejvýznamnější česká nadace podporující projekty ochrany životního prostředí. Zajišťujeme profesionální poradenství v oblasti rozvoje šetrné turistiky a dopravy, organizování seminářů, plánování veřejných prostranství a zapojování veřejnosti. Poskytujeme také služby týkající se přípravy a administrace projektů zaměřených na oblast udržitelného rozvoje a životního prostředí. Od roku 2008 jsme výhradním dodavatelem sčítačů Eco-Counter pro monitoring nemotorové dopravy a turistiky v ČR. 1.2 Naše služby v oblasti monitoringu Servis při návrhu monitorovacího systému Posouzení tras pohybu a výběr profilů k měření. Návrh vhodného technologického řešení. Zvážení klimatických jevů. Výhled rozvoje systému. Vyhodnocení pokrytí GSM signálem. Dodávka a instalace monitorovacího systému Prodej a pronájem sčítačů. Instalace systému. Zkušební provoz. Zaškolení obsluhy. Kalibrační sčítání. Údržba. Zpracování a interpretace dat Sběr a zpracování dat. Interpretace dat. Možnost doplňkového kvalitativního průzkumu. Zpracování souhrnných zpráv. Konzultace dalšího rozvoje systému.

4 4 2 Předmět nabídky Předmětem nabídky je dodávka monitorovacího systému Eco-Counter a doprovodných služeb v oblasti monitoringu návštěvnosti. Partnerství, o.p.s. dodává v ČR automatický systém monitoringu šetrné dopravy a turistiky Eco- Counter, určený pro sledování pěších, cyklistů a dalších uživatelů stezek, tras a dopravních pruhů. Základní vlastnosti monitorovacího systému Eco-Counter jsou: Selektivní sčítání cyklistů a pěších i ve smíšeném provozu, možnost sčítání i jezdců na koních a automobilů. Sčítání s vysokou přesností a rozlišením směru pohybu. Nepřetržité sčítání v hodinových nebo 15 min. intervalech. Automatický přenos dat prostřednictvím GSM modemu přímo do PC. Jednoduchá montáž ve městech i volné přírodě. Provoz na baterie s životností až 10 let bez potřeby připojení k elektrické síti. Odolnost vůči vandalismu i nepříznivým klimatickým vlivům. Profesionální zpracování dat pomocí specializovaného softwaru do tabulek a grafů, možnost exportu do formátu XLS, BMP aj. Monitorovací systém Eco-counter je tvořen automatickými sčítači, službami a doplňkovým zařízením. 2.1 Sčítače Eco-Counter Sčítače Eco-Counter se skládají z několika částí: 1. Datová jednotka Eco-combo slouží k uchovávání zaznamenaných dat. 2. Senzory zaznamenávají zvolené uživatele stezek, pro monitoring různých skupin uživatelů existují různé typy senzorů: a) PYRO Pyroelektrický senzor zaznamenává pěší, cyklisty, in-line aj. b) ZELT - Indukční smyčka zaznamenává cyklisty nebo automobily c) MULTI kombinace PYRO a ZELT zaznamenává pěší, cyklisty, in-line aj. 3. Box/sloupek slouží k uložení pyroelektrického senzoru. 4. Software Eco-Visio představuje nástroj pro správu, vyhodnocení a export dat. 5. Modem Eco-GSM umožňuje automatický přenos dat do softwaru Eco-visio.

5 DATOVÁ JEDNOTKA ECO-COMBO Sčítací datová jednotka je základem celého monitorovacího systému. Plní několik základních funkcí: Dodání energie pro senzor. Uchování dat ze senzoru v paměti. Přenos dat do netbooku nebo PDA přes bluetooth. Přenos dat přes GSM modem do PC uživatele. Mimořádně výkonná a zabezpečená jednotka byla vyvinuta tak, aby použité elektronické vybavení ve sčítací jednotce Eco-counteru fungovalo bezchybně po celou dobu funkčnosti výrobku. Životnost použité baterie až 10 let - umožňuje počítadlu, aby zůstalo zapečetěno a trvale vodotěsné, není proto potřeba otevírat samotnou skřínku počítadla. Technická specifikace: Rozměry: 16 cm v průměru Hmotnost: 0,95 kg Životnost baterie: 10 let Provozní teplota: -40 C až + 50 C Stupeň ochrany: IP 68 Provedení: zpevněný polyuretan, plech Kompatibilní senzory: všechny Minimální požadavky: pokrytí GSM sítí, nekovový kryt SENZORY PYRO, ZELT, MULTI PYRO - Pyroelektrický senzor (sčítání všech osob s rozlišením směrů, bez rozlišení pěších a cyklistů) Záznam tepelného záření lidského těla. Sčítání všech uživatelů stezky bez rozlišení. Možnost směrového rozlišení pohybu. Garantovaný dosah max. 15m. Instalace v boxu (mobilní, krátkodobé sčítání) nebo ve sloupku (statická, dlouhodobé sčítání).

6 6 ZELT - Indukční smyčka ZELT (sčítání cyklistům, příp. automobilů s rozlišením směrů) Záznam elektromagnetického impulzu kola nebo auta. Sčítání cyklistů s eliminací projíždějících aut, příp. rozlišení cyklistů a automobilů. Možnost směrového rozlišení pohybu. Garantovaný dosah min. 1m a max. 6m. Instalace na povrchu komunikace (mobilní, krátkodobé sčítání) nebo pod povrchem komunikace (statická, dlouhodobé sčítání). MULTI kombinace ZELT a PYRO (sčítání všech osob s rozlišením cyklistů a pěších a rozliš. směrů) Záznam elektromagnetického impulzu kola (auta) a tepelného záření lidského těla. Sčítání s rozlišením cyklistů a pěších, příp. i aut. Rozlišení směru pohybu (ne u automobilů). Garantovaný dosah smyčky min. 1m a max. 6m, garantovaný dosah pyrosenzoru max. 15m. Instalace smyčky na povrchu komunikace (statická, krátkodobé sčítání) nebo pod povrchem komunikace a instalace pyrosenzoru ve sloupku (statická, dlouhodobé sčítání).

7 BOX/SLOUPEK/TOTEM Pro uložení pyroelektrického senzoru ve městech nebo volné přírodě se využívá: Box z tvrzeného plastu (tzv. Pyro Box). Dřevěný sloupek do přírodního prostředí (tzv. Pyro Post). Plastový/kovový sloupek do městského prostředí (tzv. Urban Post). Plastový/kovový sloupek do interiéru (tzv. Pyro Column). Pro účely pojištění je možné box/sloupky realizovat v zamykatelné podobě. Pyro Box Pyro Post Urban Post Pyro Column Speciální typ sloupku představuje Eco-totem. Jedná se o kompaktní sčítač s jedním nebo více displeji pro zobrazení celkového denního a ročního počtu projíždějících cyklistů v reálném čase. Specifikace sloupku Eco-totem: Přední strana = zadní strana (zadní stranu lze přizpůsobit dle přání zákazníka). Sloupek obsahuje sčítač v konfiguraci: datová jednotka Eco-Combo + 2 indukční smyčky ZELT. Zobrazení denního a ročního počtu cyklistů formou stupnice nebo displeje pomocí zelených LED diod (lze rozšířit o další displeje: čas, datum, teplota atd.). Hliníkový rám i displej v tmavě šedé barvě RAL 7016 (jiné barvy dle přání zákazníka). Skleněný kryt (lze zaměnit za plastový). Barva odolná korozi a grafity. Podsvícení horní části sloupku (lze rozšířit dle přání zákazníka). Loga, texty, forma stupnice atd. (zpracováno dle přání zákazníka).

8 8 Sloupek Eco-totem v Pardubicích SOFTWARE ECO-VISIO V souladu s nejnovějšími trendy připravila společnost Eco-counter on-line software Eco-Visio, přístupný z libovolného počítače připojeného k internetu. Není tedy nutné ho instalovat do počítače. Tento software nabízí optimální řešení pro vizualizaci i analýzu dat a umožňuje implementaci dalších dat souvisejících s monitoringem. Software Eco-Visio zahrnuje: Komplexní management sčítačů, včetně geografického zobrazení. Zobrazení dat a jejich modifikace, sloučení sčítačů. Export dat do formátu (Excel, Word, PDF), vytvoření souvislého toku načítaných dat. Grafickou prezentaci dat ve formátu grafů. Automatické vytváření reportů s možností přizpůsobení individuálním požadavkům. Ukázka Eco-Visio: Vyvinuto pro profesionální prezentaci dat o outdoorovém sčítání lidí.

9 MODEM ECO-GSM Zařízení Modem ECO-GSM využívá sítě mobilních operátorů k odesílání dat do aplikace Eco-Visio. Toto řešení umožňuje přístup ke všem naměřeným datům bez nutnosti jejich stahování v terénu. Vlastnosti přenosového systému Při přenosu dat pomocí modemu Eco-GSM nemusíte pro získání a zpracování dat opustit svoji kancelář. Řešení tak snižuje celkové operační a režijní náklady na minimum. Systém varovných hlášení vám umožní indikovat problémy téměř v reálném čase. Rychlé získávání dat ze vzdálených a nedostupných lokalit. Možnost kontroly stavu pokrytí signálem pomocí SMS zpráv. Včetně SIM karty a provozních podmínek s mobilním operátorem. Pokud výpadek sítě znemožňuje odeslat data, jsou odeslána následující den. ová zpráva je uživateli doručena při jakýchkoliv nečekaných odchylkách dat. 2.2 Služby v oblasti monitoringu SLUŽBY SPOJENÉ S INSTALACÍ Instalace monitorovacího zařízení (různá náročnost dle typu monitorovacího zařízení) - Získání povolení (správců komunikací atd.). - Montážní práce. - Instalace SW a školení pro uživatele softwaru/odběratele a zpracovatele dat. - Ověření zkušebního provozu (asistence). Zaškolení v obsluze zařízení a softwaru (rozsah cca 4h) - Školení v sídle objednatele, příp. v lokalitě sčítače. - Praktická ukázka záznamu a odečtu dat. - Praktická ukázka správy a údržby zařízení. - Praktická ukázka nahrávání, zobrazení a analýzy dat v softwaru Eco-visio ZAŘÍZENÍ A SLUŽBY SPOJENÉ S ODEČTEM DAT GSM přenos dat - V případě sčítače s GSM se data odečítají prostřednictvím modemu Eco-GSM (data jsou modemem odesílána jednou denně do aplikace Eco-Visio). - Modem Eco-GSM současně odesílá upozornění na zvolený v případě abnormálně vysokých dat, nízkých dat nebo dat s vysokou odchylkou.

10 10 Netbook a aplikace Eco-link - Po instalaci aplikace Eco-Link do netbooku (s bluetooth a OS Windows) slouží ke stahování dat ze sčítací datové jednotky. - V prostředí netbooku umožňuje Eco-Link automatickou identifikaci každého monitorovacího zařízení, zobrazení dat a seřízení nastavení senzorů monitorovacího zařízení. Bluetooth adaptér pro PC a aplikace Eco-link - Po instalaci aplikace Eco-Link do zákazníkova notebooku (a po doplnění Bluetooth adaptéru v případě jeho absence) slouží ke stahování dat ze sčítací datové jednotky. - V prostředí zákazníkova notebooku umožňuje automatickou identifikaci každého monitorovacího zařízení, zobrazení dat a seřízení nastavení senzorů monitorovacího zařízení SLUŽBY SPOJENÉ S PROVOZEM Správa a údržba monitorovacího zařízení, vč. ručního odečtu dat - Průběžná kontrola a drobné servisní zásahy. - Výměna baterií. Zpracování měsíčních/ročních zpráv - Kontrola úplnosti a správnosti dat (korekce případných nesrovnalostí). - Zpracování měsíčních zpráv (zpracování textových, tabulkových a grafických výstupů s přehledem četnosti v denních a hodinových intervalech). - Zpracování analytických ročních zpráv (zpracování textových, tabulkových a grafických výstupů se srovnáním měsíčních a sezónních měření). Kalibrační sčítání - Ruční sčítání v lokalitě sčítače. - Srovnání dat zjištěných kalibračním sčítáním a automatickým měřením. - Zpracování zprávy z kalibračního sčítání a nastavení přepočítacího poměru dat. Kvalitativní šetření (dotazníkový průzkum) - Sestavení dotazníku, proškolení tazatelů a provedení sběru dat. - Statistické zpracování dat, interpretace získaných údajů a zpracování souhrnné zprávy o výsledcích kvalitativního šetření.

11 NÁSTROJE PRO PREZENTACI DAT VEŘEJNOSTI Veřejná webová stránka s prezentací dat - Zobrazení naměřených dat ve formě grafu. - Zobrazení celkového počtu uživatelů ode dne instalace a za poslední den. - Fotografie nebo mapa se zákresem umístění sčítače. Veřejná webová stránka s prezentací 10 NEJ lokalit - Prezentace 10 nejnavštěvovanějších lokalit se zvýrazněním prvního až třetího místa. - Zobrazení celkového počtu uživatelů za zvolené období. - Fotografie nebo mapa se zákresem umístění sčítače.

12 12 Web/PC Banner s automatickou aktualizací dat - Počítadlo celkového počtu uživatelů stezek on-line na internetových stránkách. - Počítadlo celkového počtu uživatelů stezek on-line formou miniaplikace v počítači.

Využití a možnosti automatického monitoringu cyklistů a pěších

Využití a možnosti automatického monitoringu cyklistů a pěších Využití a možnosti automatického monitoringu cyklistů a pěších Bc. Ondřej Nejedlý Měřín 2. 6. 2015 Obsah Kdo jsme? Proč monitorovat? Sčítače Eco-Counter Příklad z praxe Labská stezka - Ústecký kraj Královéhradecký

Více

Monitoring cyklistické dopravy a turistiky pomocí automatických sčítačů

Monitoring cyklistické dopravy a turistiky pomocí automatických sčítačů Ing. Luboš Kala Monitoring cyklistické dopravy a turistiky pomocí automatických sčítačů Central MeetBike Expert Seminar Rozsáhlá síť značených cyklotras v ČR Boom budování cyklostezek 1. Východiska monitoringu:

Více

VELKÁ BYSTŘICE HLUBOČKY

VELKÁ BYSTŘICE HLUBOČKY MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI STEZKY VELKÁ BYSTŘICE HLUBOČKY 2. 9. 14. 9. 2009 Zpracoval: Kontakt: Partnerství, o.p.s. Údolní 33, 602 00, Brno společnost je zapsána u KS v Brně, oddíl O, vložka 187 IČO: 26268817,

Více

AUTOMATICKÝ MONITORING NÁVŠTĚNOSTI V NÁRODNÍCH PARCÍCH A CHKO. Bc. Ondřej Nejedlý Kvilda

AUTOMATICKÝ MONITORING NÁVŠTĚNOSTI V NÁRODNÍCH PARCÍCH A CHKO. Bc. Ondřej Nejedlý Kvilda AUTOMATICKÝ MONITORING NÁVŠTĚNOSTI V NÁRODNÍCH PARCÍCH A CHKO Bc. Ondřej Nejedlý Kvilda 3. 10. 2015 Kdo jsme? Nadace Partnerství! Jak naplňujeme naši misi? Rozdělováním grantů Poskytováním odborného poradenství

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY TICHÁ ORLICE ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 19.6. 9.7.2010 2 Obsah 1 Monitoring návštěvnosti turistických regionů, cyklo- a pěších stezek...3 1.1 Potřeba monitoringu...3 1.2 Přínosy

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA ZPRÁVA ZA OBDOBÍ

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA ZPRÁVA ZA OBDOBÍ MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 15. 6. 21. 7. 2013 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Monitoring návštěvnosti turistických regionů, cyklistických a pěších

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 1. 8. 31. 10. 2013 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu návštěvnosti Labské

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI LABSKÉ STEZKY V KRÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 1. - 30. 9. 2014 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu návštěvnosti Labské

Více

4 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře SVATOŠSKÉ SKÁLY

4 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře SVATOŠSKÉ SKÁLY 4 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře SVATOŠSKÉ SKÁLY 4.1 Základní informace o monitoringu návštěvnosti stezky Zpracovatel: Spolupráce: Období: Lokalita: Partnerství, obecně prospěšná společnost Adresa:

Více

3 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře lokalita NEBANICE

3 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře lokalita NEBANICE 11 3 Monitoring návštěvnosti Cyklostezky Ohře lokalita NEBANICE 3.1 Základní informace o monitoringu návštěvnosti stezky Zpracovatel: Spolupráce: Období: Lokalita: Partnerství, obecně prospěšná společnost

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V ČR

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V ČR MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI VYBRANÝCH CYKLOSTEZEK V ČR ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 01/2009 05/2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 Ing. Luboš Kala 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu návštěvnosti...3

Více

KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ

KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI V CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ ZPRÁVA ZA ROK 2014 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu návštěvnosti v CHKO

Více

Technická specifikace č.1 zařízení pro monitoring návštěvnosti- VZ 05/2011

Technická specifikace č.1 zařízení pro monitoring návštěvnosti- VZ 05/2011 Technická specifikace č.1 zařízení pro monitoring návštěvnosti- VZ 05/2011 Sčítací zařízení 1. Senzory jsou řešeny moderní technologii záznamu jako např. infračervený, laserový paprsek, teplotní čidlo,

Více

POČÍTÁME CYKLISTY A TURISTY. Luboš Kala Nadace Partnerství

POČÍTÁME CYKLISTY A TURISTY. Luboš Kala Nadace Partnerství POČÍTÁME CYKLISTY A TURISTY Luboš Kala Nadace Partnerství 19. 4. 2017 Monitoring návštěvnosti Turista = Zákazník Monitoring návštěvnosti Co neměřím, neřídím management turistické destinace data Monitoring

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Měření návštěvnosti v Národním parku České Švýcarsko

Měření návštěvnosti v Národním parku České Švýcarsko Národní park v Národním parku Národní park v NP Národní park - nejmladší NP v České republice - pískovcová oblast, rozloha 80 km2 - poloha při hranici se SRN/Sasko - navazuje na NP Saské Švýcarsko Národní

Více

Měření návštěvnosti v Národním parku České Švýcarsko

Měření návštěvnosti v Národním parku České Švýcarsko v Národním parku České Švýcarsko v NP - nejmladší NP v České republice pískovcová oblast, rozloha 80 km2 poloha při hranici se SRN/Sasko navazuje na NP Saské Švýcarsko v NP Historie - první šetření a průzkumy

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZAŽÍT KRAJ VÍNA A PAMÁTEK NA KOLE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA LISTOPAD 2011 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 www.scitace.cz 2 Obsah 1 Základní údaje

Více

Monitoring návštěvnosti Cyklostezka Ohře

Monitoring návštěvnosti Cyklostezka Ohře Monitoring návštěvnosti Cyklostezka Ohře Karlovy Vary 16.12.2013 Nadace Partnerství Ing. Luboš Kala lubos.kala@nap.cz Kdo jsme? Nadace Partnerství! Pomáháme lidem zlepšovat životní prostředí Jak naplňujeme

Více

Monitoring návštěvnosti na Labské stezce Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Období monitoringu:

Monitoring návštěvnosti na Labské stezce Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Období monitoringu: Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Labská stezka Děčín-Křešice Labská stezka Labská stezka je cyklistickou trasou podél toku Labe měřící 1 270 km. Začíná u ústí Labe do Severního moře a končí u jeho

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA SRPEN 2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (08/2010)...3

Více

KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ

KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI V CHRÁNĚNÉ KRAJINNÉ OBLASTI KOKOŘÍNSKO MÁCHŮV KRAJ ZPRÁVA ZA OBDOBÍ 1. 1. 31. 8. 2015 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o monitoringu i v

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA PROSINEC 2009 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (12/2009)...3

Více

Monitoring návštěvnosti na Labské stezce Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Období monitoringu:

Monitoring návštěvnosti na Labské stezce Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Období monitoringu: Profil monitoringu: Labská stezka Děčín Labská stezka Děčín-Křešice Labská stezka Labská stezka je cyklistickou trasou podél toku Labe měřící 1 270 km. Začíná u ústí Labe do Severního moře a končí u jeho

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA ZÁŘÍ 2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (09/2010)...3

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA LEDEN 2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (01/2010)...3

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA ČERVENEC 2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (07/2010)...3

Více

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu

Bateriové záznamníky. Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Vestavěný GSM modem napájený z baterií SMS alarmové zprávy Sběr dat do Comet databázového softwaru a Comet cloudu Bateriové záznamníky Dataloggery s GSM modemem Klávesnice se dvěma

Více

Název zařízení / sestavy:

Název zařízení / sestavy: Počet sestav: 10 Bateriový systém na napájení měřícího zařízení Sestava musí obsahovat 4 baterie, 2 skříně na baterie,2 nabíječky akumulátorů a 1 solární panel. Nabíječky a baterie slouží k dobíjení venkovních

Více

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí.

Soubor zařízení (meteostanic) je určen pro monitoring meteorologických parametrů ve venkovním prostředí. Příloha č. 4 - Technická specifikace Název zařízení/sestavy: Systém plně automatických profesionálních meteostanic Počet kusů: 7 ks samostatných meteostanic v různých sestavách podle specifikace Použití

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZAŽÍT KRAJ VÍNA A PAMÁTEK NA KOLE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA ŘÍJEN 2011 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 www.scitace.cz 2 Obsah 1 Základní údaje

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA BŘEZEN 2010 tel: (+420) 515 903 111 fax: (+420) 515 903 110 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání uživatelů stezek na území JMK (03/2010)...3

Více

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI

DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI t DOPRAVNÍ DATA PRO KAŽDOU SITUACI DETEKCE DOPRAVY SČÍTÁNÍ A KLASIFIKACE VOZIDEL CROSSCOUNT SČÍTÁNÍ DOPRAVY, KLASIFIKACE VOZIDEL, DOJEZDOVÉ ČASY, NEZBYTNÁ DATA PRO SPRÁVCE SILNIC A ŘIDIČE CROSSCOUNT TECHNOLOGIE

Více

DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU

DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU Road Traffic Technology DETEKCE DOPRAVY KLASIFIKACE VOZIDEL MONITORING DOPRAVNÍHO PROUDU BTTT modul SČÍTÁNÍ A KLASIFIKACE DOPRAVY BLUETOOTH MODUL PRO MONITOROVÁNÍ DOPRAVNÍHO PROUDU A DOJEZDOVÝCH ČASŮ Technologie

Více

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE

SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZAŽÍT KRAJ VÍNA A PAMÁTEK NA KOLE SČÍTÁNÍ UŽIVATELŮ CYKLOSTEZEK NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE ZPRÁVA ZA ROK 211 tel: (+42) 515 93 111 fax: (+42) 515 93 11 www.scitace.cz 2 Obsah 1 Základní údaje o sčítání

Více

Vývoj sběru intenzit dopravy. Ing. Petr Neuwirth Centrum dopravního výzkumu, v. v. i.

Vývoj sběru intenzit dopravy. Ing. Petr Neuwirth Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Vývoj sběru intenzit dopravy Ing. Petr Neuwirth Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Metody sběru intenzit dopravy Dle typu dopravních průzkumů se využívá rozdílná metodologie a technologie. Manuální metody

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

Vyhodnocování návštěvnosti geologických atraktivit

Vyhodnocování návštěvnosti geologických atraktivit Vyhodnocování návštěvnosti geologických atraktivit Chrudim 22. 5. 2015 Nadace Partnerství Luboš Kala lubos.kala@nap.cz Využití dat o návštěvnosti (geoturistika) 1. Plánování & výzkum Plánování a vyhodnocení

Více

Software laktát technická a funkční specifikace

Software laktát technická a funkční specifikace Software laktát technická a funkční specifikace Určení aplikace: Cílem je vytvoření software (dále také aplikace ) k vyhodnocování a interpretaci vyšetření tzv. laktátové křivky zobrazující koncentraci

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Monitor mikroklimatu v pracovním prostředí QUESTemp 36

Monitor mikroklimatu v pracovním prostředí QUESTemp 36 Monitor mikroklimatu v pracovním prostředí QUESTemp 36 QUESTemp 36 je monitor mikroklimatu v prostředí, který zabezpečuje pro uživatele všechny informace potřebné pro organizaci pracovního času na základě

Více

Osobní monitor tepelného stresu se zaznamenáváním údajů QUESTemp III

Osobní monitor tepelného stresu se zaznamenáváním údajů QUESTemp III Osobní monitor tepelného stresu se zaznamenáváním údajů QUESTemp III Monitor QUESTemp III je výsledkem dlouhodobého výzkumu financovaného Výzkumným ústavem elektrické energie a realizovaného Westinghouse

Více

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 slouží k měření a zaznamenávání všech klimatických podmínek, které jsou potřebné pro určení, zda je na povrch možné nanést nátěrovou hmotu. Základní

Více

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Vysoce přesný ultrazvukový digitální tloušťkoměr Elcometer 307 je kalibrován při výrobě a jeho použití je tak velmi snadné. Je vhodný pro rychlé a přesné

Více

Podzemní kontejnery. Podzemní kontejnery 3, 4 a 5 m 3 Monitoring naplnění kontejneru.

Podzemní kontejnery. Podzemní kontejnery 3, 4 a 5 m 3 Monitoring naplnění kontejneru. Podzemní kontejnery CZ Podzemní kontejnery 3, 4 a 5 m 3 Monitoring naplnění kontejneru www.elkoplast.cz Podzemní kontejnery Podzemní kontejnery 3, 4 a 5 m 3 Nasazením našich kontejnerů se Vám podaří lépe

Více

1. Diagnostika kotle prostřednictvím řídící jednotky

1. Diagnostika kotle prostřednictvím řídící jednotky Diagnostika kotlů KP Pro diagnostiku poruchových a přechodných stavů, které se na kotlích KP mohou vyskytnout jsou k dispozici následující technické prostředky: diagnostika kotle diagnostika kotle diagnostika

Více

MANDÍK Cloud. Plná kontrola Klimatizačních jednotek MANDÍK kdykoliv a odkudkoliv budete chtít. URČENO PRO

MANDÍK Cloud. Plná kontrola Klimatizačních jednotek MANDÍK kdykoliv a odkudkoliv budete chtít. URČENO PRO Plná kontrola Klimatizačních jednotek MANDÍK kdykoliv a odkudkoliv budete chtít. je komplexní portfolio služeb, která vám umožňuje plnou kontrolu všech vašich klimatizačních jednotek, řízených regulátory

Více

Popis měřícího systému

Popis měřícího systému Technická zpráva Popis měřícího systému Navržený automatický měřící systém se skládá z deseti měřících stanic napájených ze solárního panelu a vybavených GSM/GPRS komunikačním modulem a dále z připojených

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název veřejné zakázky: Laserový 3D skener II Odůvodnění vymezení technických podmínek podle 156 odst. 1 písm. c) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Technická podmínka: Odůvodnění HW specifikace

Více

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb

Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Příloha č. 1 Technická specifikace služeb Název veřejné zakázky: Poskytování služeb elektronických komunikací pro Královéhradecký kraj a jím zřizované příspěvkové organizace a založené obchodní společnosti

Více

Monitorovací systém teplot

Monitorovací systém teplot Odbor nákupu VÁŠ DOPIS ZN / ZE DNE NAŠE ZNAČKA 231-4/12-KN VYŘIZUJE / LINKA NOVÁK/588443184 DATUM 7/5/12 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci Monitorovacího systému teplot Fakultní nemocnice

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA VE VYBRANÝCH LOKALITÁCH

MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA VE VYBRANÝCH LOKALITÁCH MONITORING NÁVŠTĚVNOSTI CYKLOSTEZKY BEČVA VE VYBRANÝCH LOKALITÁCH 15. 7. 1. 8. 2010 Zpracoval: Hranická rozvojová agentura, z.s. Třída 1. máje 2063, 753 01 Hranice Kontakt: tel.: (+420) 581 626 202 fax:

Více

Přenosové zařízení B-GSM

Přenosové zařízení B-GSM Zaváděcí list sdělovací a zabezpečovací techniky Přenosové zařízení B-GSM ZL 04/2005-SZ skupina 0V ZL platný Účinnost od: 23. února 2005 Schváleno odborem automatizace a elektrotechniky GŘ pro používání

Více

T-Cars Fleet Management

T-Cars Fleet Management Elektronická správa vozového parku Provozovatel: Obsah 1. INFORMACE O SPOLEČNOSTI... 2 1.1 Základní údaje...2 1.2 Charakteristika...3 2. SPECIFIKACE NABÍZENÝCH SLUŽEB... 3 2.1 Specifikace systému správy

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky produktu BUILDpower. Článek I. Úvodní ustanovení platné od 1. 9. 2009 Článek I. Úvodní ustanovení 1. Všeobecné obchodní podmínky upravují obchodní vztah mezi společností (dále zhotovitelem) a zákazníky či klienty společnosti (dále objednatelem). Obecným

Více

KP KP KP DIAGNOSTIKA KOTLŮ KP

KP KP KP DIAGNOSTIKA KOTLŮ KP KP 10-20-50 KP 11-21-51 KP 12-22-62 DIAGNOSTIKA KOTLŮ KP Obsah 1. Diagnostika kotlů KP... 3 2. Diagnostika kotle prostřednictvím řídící jednotky... 4 2.1. Diagnostika RKP 12157... 4 2.2. DiagnostikaE 2008...

Více

vážení za jízdy a automatické pokutování

vážení za jízdy a automatické pokutování vážení za jízdy a automatické pokutování CrossWIM DYNAMICKÉ VÁŽENÍ VOZIDEL SE SYSTÉMEM AUTOMATICKÉHO POKUTOVÁNÍ CERTIFIKOVÁN JAKO STANOVENÉ MĚŘIDLO Vážení vozidel za jízdy a automatické pokutování CrossWIM

Více

Energetický management na Vašem objektu

Energetický management na Vašem objektu Energetický management na Vašem objektu Úkolem Energetického managementu je dosažení optimalizace provozu budov a areálu s dosažením co nejnižších nákladů na energie v souladu s platným energetickým zákonem

Více

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013

Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 Ceník ceny platné k 1. 11. 2013 evito systém aktivního zdraví evito systém aktivního zdraví je unikátní online aplikace, ve které se sdružují a analyzují všechny výsledky vašich osobních i zdravotních

Více

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod

Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Střední odborné učiliště Domažlice, škola Stod, Plzeňská 322, 33301 Stod Registrační číslo projektu : Číslo DUM : CZ.1.07./1.5.00/34.0639 VY_32_INOVACE_04.12 Tématická oblast : Inovace a zkvalitnění výuky

Více

zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011

zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011 satelitní vyhledávání GPS lokalizace detekce a analýza havárie elektronická kniha jízd zákaznický ceník platný od 16. 5. 2011 Cebia SAT P o l o ž k a 1. Satelitní zapečení s aktivními mi PCO (Cebia SAT

Více

EVO 3 Návod k obsluze

EVO 3 Návod k obsluze ALTEA Czech, a.s. Pod Průsekem 1348/12 102 00 Praha 10 Hostivař Tel.: +420 272 650 587 +420 608 965 292 +420 777 915 292 EVO 3 Návod k obsluze Fax: +420 272 650 699 e-mail : altea@altea.cz Web: www.altea.cz

Více

Ekonomický přínos cykloturistiky na Jižní Moravě a ve Weinviertelu

Ekonomický přínos cykloturistiky na Jižní Moravě a ve Weinviertelu Ekonomický přínos cykloturistiky na Jižní Moravě a ve Weinviertelu Objednatel: Jihomoravský kraj Dodavatel: Monitoring návštěvnosti s.r.o. Financováno z programu Evropská územní spolupráce Rakousko - Česká

Více

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje

Jak to funguje. O produktu. Jak to funguje www.auto-gps.eu Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické knihy jízd AutoGPS Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat pohyb všech Vašich vozidel,

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info

Elektronická Kniha jízd. www.knihajizd.info Elektronická Kniha jízd www.knihajizd.info Jak to funguje O produktu Aplikace elektronické Knihy jízd Patriot Vám s využitím systému GPS (Global Positioning System) umožní jednoduše a spolehlivě sledovat

Více

Dodávka rozhraní a měřících senzorů

Dodávka rozhraní a měřících senzorů Dodávka rozhraní a měřících senzorů Příloha 1 Specifikace předmětu zakázky Zakázka: 2/2012 OPVK Zadavatel: Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace U Jezu 7, 741 01 Nový

Více

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel

Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel Satelitní vyhledávání a monitorování vozidel www.carloc.cz Měnící se potřeby a přání klientů spolu s rozvojem techniky, inovací produktů a vývojem legislativy vytvářejí základ pro strategii naší společnosti.

Více

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS

Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS Monitorovací centrum PCO Orlan GSM/SMS zajišťuje příjem, zpracování a vyhodnocování informace z elektronických zabezpečovacích systémů (EZS) připojených střežených

Více

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích

Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 Přístroj k měření teploty a vyhodnocování vypalovacího procesu ve vypalovacích pecích Elcometer 215 je snadno použitelný přístroj ke zaznamenávání teploty ve vypalovací peci, ideální pro

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management Katalog výrobků Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management MicroCorr Digital DX Digitální radiový přenos Digitální senzor MicroCALL+ DigiCALL MicroCorr 7 SoundSens "i" Analogový senzor

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č.1 výzvy Technická dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Obsah Technická dokumentace... 1 Předmět zadání k podání cenové nabídky:... 3 Dodávka a služby budou zahrnovat:... 3 Specifikace

Více

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC

SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC SVĚT WEBDISPEČINKU 01/2007 ČERVENEC VÍTEJTE Obsah Úvodník 2 WEBDISPEČINK: Novinky a přehledy 3 Téma měsíce : Vedení knihy jízd 1. 4 GPS on-line jednoty 5 Redakce Adresa redakce: HI Software Development

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav S00RP00L0CIX Sp.zn.: MUBR-S Č.j: MUBR 3646/2014 Vyřizuje: Ing. Bc. Stanislav Hrdlička tel.:, mobil.: 519 324 560, 607 515 510 e-mail: Stanislav.hrdlicka@breclav.eu Datum: 15.1.2014 ROZHODNUTÍ

Více

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012

i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012 i4wifi a.s. produktové novinky Červenec 2012 SEEnergy: Monitorovací server NVR, dual stream - 16 kanálů Ušetřete peníze za další počítač s operačním systémem a využijte pro záznam z IP kamer tento spolehlivý

Více

Obchodní podmínky datových služeb

Obchodní podmínky datových služeb Obchodní podmínky datových služeb (dále jen Podmínky ) Nordic Telecom s.r.o., se sídlem Českomoravská 2408/1a, 190 00 Praha 9, IČ 04001281 zapsaná do obchodního rejstříku vedeného Městským soudem v Praze,

Více

Dopravní průzkum - Analytická část

Dopravní průzkum - Analytická část Dopravní model města Kuřim Dopravní průzkum - Analytická část 11/2009 2 OBSAH 1. ÚVOD... 4 2. PRŮZKUMY INDIVIDUÁLNÍ AUTOMOBILOVÉ DOPRAVY... 5 2.1. PŘÍPRAVA PRŮZKUMU... 5 2.1.1. Typ prováděho průzkumu...

Více

Technická specifikace Notebooky 210 ks

Technická specifikace Notebooky 210 ks Technická specifikace Notebooky 210 ks Typ processoru CPU o výkonu min. 9000 bodů dle nezávislého testu Passmark CPU Mark Display 14, IPS, rozlišení 1920x1080, LED podsvícení, matný, antireflexní Konstrukce

Více

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů

Phasec 3. - detektor z řady defektoskopů Phasec 3 tel.: 222500101-105 - detektor z řady defektoskopů V Phasec 3 Series je defektoskop na bázi vířivých proudů a byl navržen k detekci chyby železných a neželezných kovů a je vhodný pro téměř všechny

Více

Monitorovací systém teplot

Monitorovací systém teplot Odbor nákupu VÁŠ DOPIS ZN / ZE DNE INV. PLÁN 2.2.16/15 NAŠE ZNAČKA VZ-2015-00411 701-4/15-KN VYŘIZUJE / LINKA NOVÁK/588442873 DATUM 2/9/15 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci Monitorovacího

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

IQ - SixSigma. IQ SixSigma Software pro analýzu a sledování procesů

IQ - SixSigma. IQ SixSigma Software pro analýzu a sledování procesů IQ - SixSigma IQ SixSigma Popis: IQ-SixSigma je software vyvinutý pro analýzu a sledování procesů. Slouží ke statistickému řízení procesů (SPC Statistical Process Control). Může se jednat o technologické,

Více

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9

P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 P R E Z E N T A C E Max Communicator 9 Řešení energetické správy podniků Měření a Regulace průběhu spotřeby energií (elektřina, plyn, voda, teplo, ) Kalkulace nákladů na provoz, výrobu a rezerv. kapacitu

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

Prehistorie. Doly Těžký průmysl

Prehistorie. Doly Těžký průmysl Prehistorie Doly Těžký průmysl Historie Energetické systémy Důlní dispečinky Chemie Hutnictví Ropa Teplárny SCADA 1986 SCADA ADT 4500 1992 SCADA DOS 1994 SCADA QNX 4 2005 SCADA QNX - 6 Reálný čas a výběr

Více

Autorizovaný distributor

Autorizovaný distributor Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m y updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+ zemích světa

Více

systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů

systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů systémy pro DÁLKOVÉ ODEČTY od společnosti SUEZ připraveni na revoluci zdrojů PODPORA DIGITÁLNÍ TRANSFORMACE MĚST A OBCÍ» od měření po služby» nová generace SMART sítí pro průmyslový internet věcí CO PŘINÁŠÍ

Více

Ceník stavebních prací s VR a s přístupem do on-line verze

Ceník stavebních prací s VR a s přístupem do on-line verze Verlag Dashöfer https://www.dashofer.cz/cenik-stavebnich-praci-s-vr-a-s-pristupem-do-on-line-verze-productcspvron/ Software Ceník stavebních prací s VR a s přístupem do on-line verze Ceník stavebních prací

Více

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením s bateriovým napájením nerezový senzor třída přesnosti 0,05 Rozsahy od 0 100 mbar do 0... 400 bar Přednosti modulární konstrukce datalogger grafický displej nerezové pouzdro Ø 100 mm rozhraní pro komunikaci:

Více

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC

PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Roman Gajda, Zahradní 14, 701 00 Ostrava 1, CZECH REPUBLIC tel. : (+ 420) 59 661 12 19 tel.: (+420) 603 18 18 41 e-mail: info@garni-meteo.cz PROFESIONÁLNÍ METEOROLOGICKÁ STANICE OREGON SCIENTIFIC Profesionální

Více

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+ Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m DrawerVend 5.0+ updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než

Více

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m SupplyPad 4.0 updated: 1/2019 hlavní výhody Proč výdejní systémy redukce spotřeby skladových položek snížení nákladů na pořízení zásob snížení administrativních

Více