Reklamních služeb a IT produktů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Reklamních služeb a IT produktů"

Transkript

1 KATALOG Reklamních služeb a IT produktů Mezi naše služby patří tvorba webových stránek, prezentačních CD a DVD disků a databází Access. Tuto nabídku doplňujeme kvalitními reklamními předměty, které jsou jedním z nejvhodnějších marketingových nástrojů. Správně zvolené reklamní předměty a reklamní dárky můžete využít jako poděkování pro své nové i stávající obchodní partnery. Klademe velký důraz na špičkovou kvalitu zpracování, protože reklamní předměty poukazují na Vaši profesionalitu. Nabízíme kovové klíčenky s mincí do vozíku, placky (butony), propisky, vazby a potisky. Poradíme s výběrem vhodného reklamního předmětu, aby z něj nebyla bezcenná cetka, ale praktický předmět, který Vám přivede zákazníka. Kvalita námi nabízených služeb je garantována: 1. použitím pouze kvalitních materiálů a značek 2. použitím pouze licencovaného softwaru i hardwaru 3. certifikátem Spolehlivá firma 4. referencemi našich klientů A nezapomeňte: 1. neustále pracujeme na rozšíření nabídky pro Vás naše klienty 2. máte-li své představy a návrhy, neváhejte nás kontaktovat, zrealizujeme je! 3. reklamu Vám ušijeme na míru dle Vašich představ (místo i čas) 4. těšíme se na spolupráci s Vámi! Kontakty: Martin Petráš (mobil: , petras@edugate-sro.cz) web: nebo

2 Nabídka reklamních prací Pro firmy, instituce, nevýdělečné organizace či soukromé osoby nabízíme tiskové a vázací práce, výrobu plachet, laminaci a potisk reklamních předmětů. Vyrábíme reklamní tabule a poutače včetně jejich instalace. Nabízíme potisk CD a DVD disků laserovou technologií Lightscribe. Nabízíme i korektury textů a digitální nafocení Vašich výrobků či prostor. Nabídka reklamních plachet, polepů, vazeb a potisků: Informační tabule (plastové s potiskem a laminací) Reklamní transparenty a plachty Polep výloh, světelných tabulí a oken Dopravní prostředky - auta, motorky, autobusy apod. Výroba reklamních předmětů (propisky, tašky, butony) Laserové potištění CD nebo DVD nosičů Výroba letáků, vizitek, pozvánek a voucherů Výroba vazeb (kroužkové i tepelné UNIBIND)

3 Nabídka reklamních předmětů Nabídka butonů (odznaků, placek): Možnost využití butonů: 1) reklamní kampaně, referenda, schůze 2) veletrhy, jména personálu 3) rodinná setkání, školní akce, podpora prodeje 4) představení loga společnosti apod. Dodáváme v průměrech: 1) 37 mm v provedení: a) spínací špendlík b) magnet 2) 56 mm v provedení: a) spínací špendlík se stojánkem 3) 58 mm v provedení: a) spínací špendlík b) magnet c) přívěšek s otvírákem d) otvírák s magnetem e) klip s magnetem f) přívěšek se zrcátkem (novinka)

4 Nejžádanější provedení butonů: spínací špendlík / pin buton materiál: kov otvírák s magnetem materiál: kov klip s magnetem materiál: plast spínací špendlík / stojánek materiál: plast Nabídka šňůrek na krk: Možnost využití: 1) na zavěšení jmenovek, mobilu nebo klíčů 2) možnost oboustranného reklamního potisku Šňůrky dodáváme v minimálním množství 100ks méně nelze objednat. Šňůrky lze na přání zákazníka doplnit o různá provedení karabin, sponek a příchytek (i odepínacích).

5 Nabídka reklamních předmětů Nabídka kovových klíčenek: Kovové klíčenky s mincí do vozíku: rozměry: 43mm x 33mm (motiv má průměr 25mm) popis: kovové klíčenky s motivem na přední straně. Na zadní straně je na magnetu kovová mince do vozíku. Kovové s jedno nebo oboustranným motivem: rozměry: 43mm x 33mm (motiv má průměr 25mm) popis: kovové klíčenky s motivem na přední straně. K dodání i kovové klíčenky s oboustranným motivem. Kovové s jedno nebo oboustranným motivem: rozměry: 43mm x 33mm a 45mm x 32mm motiv: má rozměr 25mm x 25mm popis: kovová klíčenka, motiv je z obou stran. Na každé straně je možno umístit jiný motiv. Kovové s jednostranným motivem: rozměry: 61mm x 39mm motiv: má průměr 25mm popis: kovová klíčenka s kovovou mincí do vozíku. Imitace kůže, možnost dodání v barvách černá, modrá, žlutá, zelená a červená (na obrázku). Kovové klíčenky s jednostranným motivem: rozměry: 83mm x 28mm motiv: má rozměr 50mm x 18mm popis: Celokovová klíčenka s imitací kůže v černé barvě. Motiv je obdélníkový, jednostranný.

6 Nabídka plastových klíčenek: Plastové klíčenky s jednostranným motivem: rozměry: 44mm x 44mm motiv: má průměr 25mm popis: plastová klíčenka s žetonem do vozíku. Možnost dodání v barvách modrá, oranžová, zelená a červená (na obrázku). Plastové klíčenky s oboustranným motivem: rozměry: 48mm x 41mm popis: plastové klíčenky vyrobené z průhledného plastu. Možnost dodání v provedeních: srdce, domeček, tričko, obdélník a kruh.

7 Tvorba internetových stránek Pro firmy, instituce, nevýdělečné organizace či soukromé osoby nabízíme komplexní řešení nejen v oblasti tvorby a údržby, ale i aktualizace webových stránek. Internetové stránky Vám postavíme na míru. Digitálně nafotíme výrobky, fotografie převedeme do PC a upravíme. Zajistíme webhosting, doménu a y. Po schválení nahrajeme stránky na server a spustíme. To je jen malý výčet z našich činností na úvod. Proč mít internetové stránky? v dnešní době je internet informační médium číslo jedna jsou snadno dostupné a aktuální mají nízkou cenu a nabízí uložení většího objemu dat nabídku Vašich výrobků a služeb zprostředkuje miliónům potencionálních zákazníků s minimálními náklady pro firmy, které se chtějí prosadit (a udržet) v tvrdém konkurenčním prostředí, by mělo být samozřejmostí prezentovat své produkty a služby prostřednictvím webové prezentace Proč internetové stránky právě u nás? protože klademe maximální důraz na rychlost a profesionalitu protože zařídíme vše za Vás (webhosting, doménu, nafocení výrobků, texty, y, počítadlo, statistiky přístupů, ové formuláře atd..) poradíme s rozsahem webu, barevností, rozsahem textů a počtem fotografií protože věci jako: počítadlo přístupů, y, formuláře atd. jsou vždy v ceně a samozřejmostí protože webové stránky máme odladěny na všechny typy internetových prohlížečů Kontakt na webmastera: Ceny stránek: cenové rozpětí za tvorbu webových stránek je u nás mezi 900 Kč až 9500 Kč (dle rozsahu prací) Reference: reference získáte na našich internetových stránkách:

8 Vazby dokumentů Nabízíme širokou paletu vazeb dokumentů od tepelné vazby až po klasickou kroužkovou vazbu. Každý vázaný dokument lze doplnit přední i zadní předsádkou, fólií či papírem vysoké gramáže a vylisovaného vzoru. Jako jedni z mála nabízíme i značkovou tepelnou vazbu Unibind, která vyniká profesionálním vzhledem, vysokou pevností, kovovým hřbetem a možností doplňovat nebo vyjímat listy bez jakéhokoliv poškození a také bez perforace! Výhody tepelné vazby dokumentů systémem Unibind: vazba až do šířky 36 mm (až 340 listů papíru), zaručená pevnost vazby - listy nevypadávají ani po intenzivním používání, možnost úplného rozevření svázané složky pro kopírování, možnost výměny listů v již svázané složce, elegantní a kompaktní design, vysoká úroveň prezentace firemních dokumentů, listy se neperforují - nedochází ke znehodnocení - vhodné pro certifikáty, vysvědčení atp., možnost doplnění příslušenstvím, například kapsy na CD a DVD disky nebo vizitky.

9 Tvorba databází Access Nabízíme tvorbu nových i modifikaci stávajících databází s použitím softwaru Microsoft Access. Databáze je utříděný soubor dat, v jehož rámci se sledují, zadávají, shromažďují a systematicky zpracovávají informace (data). Databáze Vám umožní na počítačích bezpečně a přehledně ukládat, třídit, exportovat i tisknout data. Každá databáze je zabezpečena heslem a má nastavena přístupová práva. Data jsou tedy chráněna proti neoprávněnému přístupu a manipulaci. Pro provoz databází nemusíte dokupovat na své počítače žádný software. Výhody použití databáze při správě dat: data chráněna heslem a přístupovými právy (důležité informace na jednom chráněném místě) snadné vkládání dat s možným hromadným importem databázi lze rozdělit na aplikační a datovou část snadné nalezení, export a tisk vybraných dat pomocí sestav ochrana dat proti nechtěnému smazání a editaci možnost automatizace často se opakujících úkolů pomocí makra snadná aktualizace dat a zabránění dualizaci (každá informace je databázi pouze jednou) automatické upozornění na chyby v databázi a nutnost zálohování nahrazení klasických papírových formulářů a s tím spojená archivace Nejčastější využití databáze při správě dat: seznamy a údaje zaměstnanců, zákazníků evidence materiálů, skladové hospodářství a mzdy evidence a správa akcí, událostí a projektů evidence přístrojů a jejich kalibračních listů, oprav a údržby evidence kurzů, rekvalifikací a vydaných certifikátů společně s daty o lektorech

10 Hardware a software: poradenství, aplikace, řešení Nabízíme: poradenství a školení v oblasti počítačů a programů (software) prodej kancelářské, výpočetní a telekomunikační techniky záruční, pozáruční servis a údržba počítačů a příslušenství zálohování dat (na externí disky, DVD nebo flash paměti přímo u zákazníka) prodej a výměnu tonerů laserových tiskáren, včetně instalace přímo u zákazníka zaškolení Vašich zaměstnanců jak na hardware, tak i software tvorbu webových stránek včetně zajištění domény a webhostingu Proč zvolit naší firmu: individuální přístup k zákazníkům, výjezdy do firem i bytů komplexní realizace dodávek včetně rozmístění, instalace a zaškolení odvoz a ekologická likvidace starých spotřebičů optimalizace nákladů za nákup a provoz hardware, software elektro a IT služby včetně servisních zásahů non-stop NOVINKA: Potřebujete ve svém PC či notebooku vyměnit harddisk za větší? Nabízíme výměnu bez nutnosti reinstalace! Provedeme bitovou kopii Vašeho starého harddisku na nový = převedeme všechny data na nový disk včetně programů a OS. Starý disk si můžete ponechat jako zálohu nebo jej upravíme na externí disk.

11 Kontakty EduGate s.r.o. Jednatel: Martin Petráš Office: Starobělská 1133/5, Ostrava Zábřeh Mobil: Tel/fax: Web: nebo Upozornění: ucelenou a aktuální nabídku, včetně podrobností a cen, naleznete na našich webových stránkách nebo

KATALOG služeb a produktů

KATALOG služeb a produktů KATALOG služeb a produktů Jsme poskytovatelé vzdělávacích a dalších aktivit v oblasti pomáhajících profesí, zaměřujeme se rovněž na informační technologie. Působíme po celé České republice. Jsme specialisté

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz Plocha 2014 KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA

Více

Produktový ceník pro rok 2010

Produktový ceník pro rok 2010 Produktový ceník pro rok 2010 (platný od 1.6.2010 do odvolání) Veškeré ceny jsou uvedeny v Kč bez 20 % DPH Nebuďte jako ostatní, odlište se! corporate identity CORPORATE IDENTITY Vizuální firemní identita

Více

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA

KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ. GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA KATALOG SLUŽEB A VÝROBKŮ GRAFICKÉ STUDIO SVOBODA +420 603 422 526 info@dsvoboda.cz www.dsvoboda.cz OBSAH GRAFICKÉ A DTP STUDIO 3 DIGITÁLNÍ TISK 4 OFSETOVÝ TISK 4 REKLAMNÍ PŘEDMĚTY 5 FOTOBANKA 5 KALENDÁŘE

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012

CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012 CENÍK KANCELÁŘSKÝCH PRACÍ 2012 PRÁCE S DOBROU NÁLADOU Dílna ladílna je dílna s chráněnými pracovními místy, na kterých pracují naši kamarádi s mentálním postižením. Pracuje zde nejlepší proškolený tým

Více

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.

Kancelářské potřeby. Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa. Kancelářské potřeby Studio HASPA s.r.o., U Elektry 8, 198 00 Praha 9 tel./fax: 266 611 208, e-mail: studio.haspa@atlas.cz, www.studiohaspa.com Poznámkové bloky a bločky Poznámkový bloček v krabičce Obsahuje

Více

Společnost B&B Polygrafie

Společnost B&B Polygrafie Společnost B&B Polygrafie Naše společnost se dlouhodobě specializuje zejména na obalový a reklamní materiál v pivovarnictví. V tomto interaktivním dokumentu bychom Vám rádi představili nabídku našich služeb

Více

LTsignsro

LTsignsro PLASTICKÉ PÍSMO Dle rozměrů se odvíjí i použité technologie a provedení materiálu. Možnosti materiálu jsou PVC, plexi, styrodur (polystyren XPS), různé plechy, hliník, dřevo a spousta dalšího. Na naší

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií.

PŘEDSTAVENÍ 2/3. V našem fotostudiu jsme vám schopni nabídnout nejvyšší kvalitu pro nafocení kampaně, nebo produktových fotografií. G R A F I C K É A R E K L A M N Í S T U D I O www.ideal-studio.cz PŘEDSTAVENÍ Naše společnost funguje na trhu od roku 2003 původně jako grafické studio. Díky požadavkům klientů, jsme se postupem času vyprofilovali

Více

CENÍK. reprografických prací a spotřebního materiálu

CENÍK. reprografických prací a spotřebního materiálu CENÍK reprografických prací a spotřebního materiálu Dejvická 29 Provozní doba : Praha 6 po pá 8 00-18 00 Tel.: 224 313 118 so 8 30-12 30 Fax : 233 326 381 e-mail : dejvice@mpcopier.cz www: www.mpcopier.cz

Více

Katalog novoročních přání 2013

Katalog novoročních přání 2013 Katalog novoročních přání 2013 Systém Moje tiskoviny - novoroční přání Novoroční přání V tomto katalogu najdete novoroční přání, která si dotvoříte přesně podle Vašich představ. Na dalších stranách Vám

Více

Nabízíme Vám široký výběr služeb

Nabízíme Vám široký výběr služeb Milan Gruber e n t r u m Nabízíme Vám široký výběr služeb kopírování a tisk od do A0, grafické práce, laminování, vazby, potisky různých materiálů, skenování od do A0, výroba kalendářů, výroba diplomových

Více

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC CENÍK kopírování, tisk, skenování laminace vizitky kalendáře stolní i nástěnné pohlednice pozvánky, letáky, novoročenky potisk triček, hrnečků, polštářů dárkové předměty, tužky atd. internet pro veřejnost

Více

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o.

Nabídka POS pokladen. Selva váhy s.r.o. Nabídka POS pokladen od provozovna: tel.: 573351740, 573351742, 573352830, fax.: 573352831 zpracoval: 775 111 583 strana 1 z 7 Úvod I. Základní charakteristika dodavatele Společnost byla založena v březnu

Více

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC

NOVINKA: tisk fotografií na fotografický papír 9x13,10x ,- Kč/ks A ,- Kč/ks. Samoobslužný černobílý tisk z USB nebo PC CENÍK kopírování, tisk, skenování laminace vizitky kalendáře stolní i nástěnné pohlednice pozvánky, letáky, novoročenky potisk triček, hrnečků, polštářů dárkové předměty, tužky atd. internet pro veřejnost

Více

Nabízíme Vám široký výběr služeb

Nabízíme Vám široký výběr služeb Milan Gruber e n t r u m Nabízíme Vám široký výběr služeb kopírování a tisk od do A0, grafické práce, laminování, vazby, potisky různých materiálů, skenování od do A0, výroba kalendářů, výroba diplomových

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by

KATALOG TISKOVIN REKLAMNÍCH 1 8 / 1 9. Design by KATALOG REKLAMNÍCH TISKOVIN 2 0 1 8 / 1 9 Design by LEPENÉ KOSTKY Lepené kostky 9 x 9 x 4,5 cm 9 x 9 x 9 cm potisk na boční strany otvor na pero 450 listů 900 listů 80 g ofset po jednom kusu do fólie podle

Více

kreativní marketingová agentura

kreativní marketingová agentura C E N Í K S L U Ž E B Skenování a digitalizace dat Scan s automatickým podávačem Digitalizace ČB scan A3 4,0 Kč/str. bez DPH. Digitalizace ČB scan A4-A5 1.8 Kč/str. bez DPH. Digitalizace COLOR scan A3

Více

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3

DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 DIGITÁLNÍ ČERNOBÍLÁ KOPIE A TISK A4 - A3 A4 A3 jednostr. oboustr. jednostr. oboustr. 1-99 ks 2,00 Kč 3,00 Kč 3,00 Kč 6,00 Kč 100-249 ks 1,80 Kč 2,80 Kč 2,80 Kč 5,60 Kč 250-500 ks 1,60 Kč 2,60 Kč 2,60 Kč

Více

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.:

DOKUMENTAČNÍ CENTRA. TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu Olomouc Olomouc tel.: tel.: DOKUMENTAČNÍ CENTRA TARAN s.r.o. tř. 1.máje 25 tř.17.listopadu 10 772 00 Olomouc 772 00 Olomouc tel.: 585225119 tel.: 585204827 copy3@taran.cz Tř.Svobody 4 772 00 Olomouc tel.: 585242678 copy5@taran.cz

Více

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3)

MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) CENÍK MALOFORMÁT tisk a kopírování (do formátu A3) Černobílý tisk a kopírování A4 A3 Jednostranně (1-9 ks) kopie 3,00 Kč 4,00 Kč Oboustranně (1-9 ks) kopie 4,00 Kč 6,00 Kč Jednostranně (1-99 ks) tisk 2,00

Více

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21%

Nekázanka 888/ Praha 1. Pracovní doba: dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny jsou uvedeny s DPH 21% Nekázanka 888/20 110 00 Praha 1 tel.: 222 247 468 e-mail: info@repromedia.cz CENÍK Pracovní doba: Po So Pá 9:00 17:00 Ne zavøeno dle dohody otevøeno i mimo pracovní dobu ceník je platný od 05 / 2017 ceny

Více

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH.

www.advertech.cz Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Všechny ceny jsou uvedené bez DPH. Dodavatel si vyhrazuje právo na změnu ceny nebo druhu zboží v případě výrazných kurzových změn nebo dodacích podmínek výrobců. Ceny za potisk, výšivku, gravír předmětů

Více

KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE

KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE KATALOG STOJANŮ ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE PRODEJNÍ STOJANY ATRAKTIVNÍ PREZENTACÍ ZBOŽÍ KE ZVÝŠENÍ PRODEJE Všem obchodním partnerům nabízíme v rámci spolupráce řadu možností, jak efektivně

Více

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit)

AIP. velkoplošný tisk reklama. aiptisk.cz finecolors.cz. AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) AIP velkoplošný tisk reklama aiptisk.cz finecolors.cz AIP spol. s r.o. Vavrečkova 5673, 760 01 Zlín (54. budova areálu Svit) 606 797 055 aip@aip.zlin.cz Kapa deska - výstavnictví - obrazy, včetně rámování

Více

A4 A3 A2 A1 A0 6,60 Kč 11,60 Kč 19,80 Kč 37,20 Kč 72,70 Kč

A4 A3 A2 A1 A0 6,60 Kč 11,60 Kč 19,80 Kč 37,20 Kč 72,70 Kč ceník bez DPH KOPÍROVACÍ a tiskové SLUŽBY Maloformátové kopírování a digitální tisk ( do A3 ) Černobílé kopírování A4 jednostranné A4 oboustranné A3 jednostranné A3 oboustranné 1 Kopie 2,50 Kč 4,10 Kč

Více

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY

PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY PODNIKEJTE. O VAŠE TECHNOLOGIE SE POSTARÁME MY. PŘEDSTAVENÍ SLUŽBY Postaráme se o vaše IT potřeby > Řešení havarijních stavů vašeho IT > Zajistíme bezproblémový chod vašich počítačů, serverů i cloudových

Více

13313.Z 13314.O 41011.T

13313.Z 13314.O 41011.T 42272.R Leo nalepovací stojánek s černě píšicím kuličkovým perem 85 120 45 mm ks 1-287 288+ 1 152+ 2 880+ Kč 30,80 26,90 25,30 24,50 42270.B 13313.Z 13311.R 13312.M Zásobník na sponky s magnetem jako držák

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk

www.mcprint.cz Zakázkový potisk fotopotisk Zakázkový potisk fotopotisk Puzzle obrázek z vlastní fotografie Puzzle obrázek z vlastní fotografie PUZZLE Puzzle obrázek formát dílky rozměr cena Kč A01 3404 152 x 102 cm 1996, A0 1748 102 x 78 cm 1146,

Více

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60

Post-ity. od 24, 80. od 43, 60 Post-ity 150.595 Post-It bločky Photo - pět bločků s 50-ti listy ve velikosti 127 x 74,5 mm. Se stojánkem ve vašem designu (od 1000 ks). Rozměr: 12,7 x 74 cm. Technologie potisku: digitální tisk. Plocha

Více

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace

studio Propagační katalog Reklamní a dárkové předměty Webdesign, CMS, e-shopy Řezaná grafika, Polepy aut Marketingová komunikace G R A F I C K É S T U D I O Propagační katalog AMADEUS - Petr Kopecký U Vinohradské nemocnice 7 130 00 Praha 3 - Vinohrady Loga, firemní tiskoviny Propagační materiály Corporate identity Kresba, malba,

Více

GRAFICKÝ LOGO MANUÁL

GRAFICKÝ LOGO MANUÁL GRAFICKÝ LOGO MANUÁL OBSAH Základní varianta loga logo 01 4 Základní varianta loga doplněná o slogan logo 02 5 Inverzní barevná varianta loga logo 01 6 Monochromatická varianta loga doplněná o slogan logo

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak.

Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00 Příjem zakázek: Příjem objednávek: Hlášení oprav: Ceny bez DPH 21% pokud není uvedeno jinak. I-SERVICES s.r.o. Budějovická 103 IT technik 1 Martin Illich 39701 Písek 736655101 Tel.: +420 389822500 IT technik 2 Ivan Kloud Mob.:+420 603465891 603465892 Provozní doba PO-PÁ 7 00-12 00 13 00-16 00

Více

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993.

představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. představujeme se Dobrý den, rád bych Vám představil Tiskárnu Osík. Jsme rodinnou firmou a základy našeho vzniku sahají do roku 1993. Pracujeme s moderní předtiskovou, tiskovou a dokončovací technikou na

Více

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty

Dodatečná informace I. Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty V Brně dne 20. 5. 2011 č. j. MU/32854/2011/RMU Dodatečná informace I Veřejná zakázka Propagační předměty 002-2011 zadávaná v rámci Dynamického nákupního systému pro standardní propagační předměty Zadavatel

Více

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY

NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY NABÍDKA 2016/2017 ŠKOLKY 1 PROMOČNÍ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší varianta II. Varianta Možnost

Více

HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA. www.quo.eu

HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA. www.quo.eu VAŠÍ REKLAMĚ DÁME HLAVU A PATU REKLAMNÍ AGENTURA Nabízíme vám kapacity pro posílení a budování vaší značky na firemní i produktové úrovni. Postaráme se o to, aby se informace o vašem výrobku nebo službě

Více

CENÍK SLUŽEB Tiskneme na papíry ze sortimentu prodejny PAPYRUS - SVĚT PAPÍRU (sídlí v ulici Václavská č.12 cca 20m od naší provozovny)

CENÍK SLUŽEB Tiskneme na papíry ze sortimentu prodejny PAPYRUS - SVĚT PAPÍRU (sídlí v ulici Václavská č.12 cca 20m od naší provozovny) CENÍK SLUŽEB 2017 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut a výloh razítka ofsetový tisk kopírování vazby laminace potisk textilu

Více

CENÍK SLUŽEB 2014. tel.: 222 922 230 mobil: 777 224 664 e-mail: sprinter@sprinterstudio.cz www.sprinterstudio.cz provozní doba: po pá 9 00 18 00

CENÍK SLUŽEB 2014. tel.: 222 922 230 mobil: 777 224 664 e-mail: sprinter@sprinterstudio.cz www.sprinterstudio.cz provozní doba: po pá 9 00 18 00 CENÍK SLUŽEB 2014 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut polepy výloh ofsetový tisk kopírování prezentační vazby laminace potisk

Více

kotoučky Pokladní kotoučky

kotoučky Pokladní kotoučky KOTOUČKY Pokladní >>> Kotoučky se používají do registračních pokladen, diagnostických přístrojů, měřidel, atd. průměr kotoučku >>> Značení: šířka kotoučku / průměr kotoučku / průměr dutinky [mm] Příklad:

Více

connect to the world USB a IT příslušenství

connect to the world USB a IT příslušenství connect to the world USB a IT příslušenství 2014 Obsah Plastová USB 3 Kovová USB 11 USB na zakázku 2D/3D 20 Papírový USB webkey 21 IT příslušenství 22 Všechna USB nabízíme již od 50 ks. Ceny jsou závislé

Více

Ceník (platnost od 01.01.2010)

Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník (platnost od 01.01.2010) Ceník DTP prací Ceník vánočních a novoročních přání Ceník vizitek Ceník webdesignu o Tvorba www stránek o Ceník webdesignu Ceník DTP prací Poř. Název položky Jednotka Cena

Více

NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1

NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1 NABÍDKA 2017 ŠKOLKY 1 STUDENTSKÉ ČEPICE A TALÁRY I. OBCHODNÍ MODELY (cena za 1 ks) Čepice Taláry Výhody Nevýhody I. Varianta Zakoupit Zakoupit Možnost výšivky na čepice a taláry, 3 barvy čepic Nejdražší

Více

MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA

MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA MARKETINGOVÁ PŘÍRUČKA Kvalitní počítače a služby Dělat s námi business je hračka. O tom, že je to pravda, Vás přesvědčí následující stránky této marketingové příručky. Dnem i nocí děláme vše pro to, aby

Více

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch

informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informační technologie: vaše výhoda, váš úspěch informace po ruce Dovolte, abychom vám stručně představili naše komplexní služby v oblasti informačních technologií a zpracování informací >>> informační

Více

KOTOUČKY. Pokladní kotoučky

KOTOUČKY. Pokladní kotoučky KOTOUČKY KOTOUČKY Pokladní kotoučky průměr kotoučku >>> Kotoučky se používají do registračních pokladen, diagnostických přístrojů, měřidel, atd. >>> Značení: šířka kotoučku / průměr kotoučku / průměr dutinky

Více

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004.

Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Změny v programu AutoSalon 9.82 minor 0004. Firma ProCad spol. s r.o. si vyhrazuje z hlediska vývoje programu právo na změny v zaslané aplikaci oproti popisu změn. V průběhu roku v případě dalších změn

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy TISKOPISY TISKOPISY Nepotištěné tiskopisy Nepotištěné tiskopisy Standardní produkce P šířka (mm) originál boční složek ID typ x délka ( ) + počet kopií perforace v krabici položky 1 210x12 1+0 tab. ne

Více

Vazače - hřebenové. Vazače - kroužkové. Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU

Vazače - hřebenové. Vazače - kroužkové. Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU Vazače - hřebenové Hřebenový vazač GBC SUREBIND 500EU SureBind je bezpečné řešení pro nerozebíratelnou vazbu smluv, auditů a soudních dokumentů Hřebenová vazačka SureBind 500 je vhodná pro kanceláře s

Více

CENÍK SLUŽEB 2011. grafické studio: 222 922 230. produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664. kopírovací centrum: 222 922 234

CENÍK SLUŽEB 2011. grafické studio: 222 922 230. produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664. kopírovací centrum: 222 922 234 CENÍK SLUŽEB 2011 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut polepy výloh ofsetový tisk kopírování prezentační vazby laminace potisk

Více

Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,- Vyvolání negativu + uložení na CD (bez fotografií) 169,- Vyvolání ostatní

Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,- Vyvolání negativu + uložení na CD (bez fotografií) 169,- Vyvolání ostatní www. Vinohradská 160, 130 00 Praha 3 271 73 74 60, 602 89 09 42, 777 66 71 72 minilabfuji@volny.cz CENÍK SLUŽEB.cz Otevřeno Po Čt 9,00 17,00 Pá 9,00 16,30 Vyvolání negativu C41* Kinofilm / svitek 069,-

Více

Velkoformátový tisk Foto vyrábíme na profi inkoustové tiskárně Canon ipf 8400

Velkoformátový tisk Foto vyrábíme na profi inkoustové tiskárně Canon ipf 8400 Na všechny uvedené ceny platí 10% sleva pro držitele karty stálého zákazníka (Celý ceník je v měně Česká koruna) Ceník Fotografií z digitálních nosičů (standardní doba zhotovení je do dvou dnů, expres

Více

grafické studio: 222 922 230 produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664 kopírovací centrum: 222 922 234

grafické studio: 222 922 230 produkce@sprinterstudio.cz mobil: 777 224 664 kopírovací centrum: 222 922 234 CENÍK SLUŽEB 2012 grafika digitální tisk velkoformátový tisk velkoformátová laminace řezaná grafika prezentační systémy polepy aut polepy výloh ofsetový tisk kopírování prezentační vazby laminace potisk

Více

Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. XY

Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. XY Smlouva na výrobu WWW prezentace a PHP aplikace č. 1. SMLUVNÍ STRANY Objednatel Adresa IČO: DIČ: CZ tel. XXX mobil: XXX e-mail: MadVlad@seznam.cz Zastoupená:, jednatelem společnosti Poskytovatel služeb

Více

Kancelářské potřeby. Sums 20110 Solární kalkulačka s propiskou a přihrádkou pro vizitky rozměry: 10 6,2 1 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 1,13

Kancelářské potřeby. Sums 20110 Solární kalkulačka s propiskou a přihrádkou pro vizitky rozměry: 10 6,2 1 cm barva na obrázku: 10 černá cena: 1,13 Sums 20110 Solární kalkulačka s propiskou a přihrádkou pro vizitky rozměry: 10 6,2 1 cm cena: 1,13 Touchy 20170 Kalkulačka rozměry: 11,5 6,6 0,5 cm cena: 1,28 Isacs 20090 Kalkulačka rozměry: 12 11 cm cena:

Více

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE

TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE TAŠKY A POUZDRA VEGAN KŮŽE Vegan kůže Styl, elegance, móda, kvalitní zdravý materiál. To jsou naše výrobky, které vyrábějí lidé v chráněných dílnách. Pro výrobu upřednostňujeme materiály šetrné k životnímu

Více

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy

TISKOPISY. Nepotištěné tiskopisy Nepotištěné tiskopisy Nepotištěné tiskopisy Standardní produkce P šířka (mm) originál boční složek ID x délka ( ) + počet kopií perforace v krabici položky 1 210x12 1+0 tab. ne 3 600 1002489 2 210x12 1+0

Více

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk!

Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Mějte dobrý web. Oslovte více lidí. Generujte vyšší zisk! Nabídka zpracování kvalitní webové prezentace za rozumnou cenu. Dobrý den, nabízíme Vám veškeré služby spojené jak s jednorázovým zřízením nové

Více

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing.

P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. P@wouk nástroj pro jednoduchou správu a vedení agendy studentských počítačových sítí na kolejích SU OPF Karviná Ing. Tomáš Petránek tomas@petranek.eu Karviná, 21. 10. 2011 Obsah prezentace 1. Okolnosti

Více

Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem.

Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem. Gravírování a rytí CNC frézování Velkoplošný tisk Řezání laserem www.kavalir.cz 2 gravírování a rytí Naše firma nabízí gravírování a rytí jak na CNC frézkách, tak i na moderních laserech. Gravírování je

Více

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování

HT Print studio Praha Pelušková 1348, Praha 9 tel.: stredisko digitálního zpracování FOTOOBRAZY formát fotoobraz A4 fotoobraz A3 cena 479 Kč 599 Kč Fotoobraz je výtisk na Art (Ilford Galerie, Ilford ART...) papíru jako na textilním plátně. FOTOPLAKÁTY formát foto plakát A4 fotoplakát 20

Více

I. POČTY A STAVY. počet uživatelů - studentů: - 680 studentů. počet uživatelů - zaměstnanců: - 128 (fyzický stav) - 88 (uživatelů s přístupem k PC)

I. POČTY A STAVY. počet uživatelů - studentů: - 680 studentů. počet uživatelů - zaměstnanců: - 128 (fyzický stav) - 88 (uživatelů s přístupem k PC) STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ PELHŘIMOV Friedova 1469, 393 01 Pelhřimov ICT PLÁN ŠKOLY ICT plán školy popisuje stávající stav, cíle, kterých chce škola v oblasti ICT vybavení dosáhnout

Více

Profesionální vazače

Profesionální vazače Profesionální vazače Záruka 2 roky 5.490,- /6.490,- JAZON / JAZON Plus JAZON, JAZON Plus + zdarma 100 HŘBETŮ o Ø 8 bílá. profesionální vazač pro vazbu do plastových hřbetů spolehlivá vazba dokumentů o

Více

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: IQ Roma servis, o. s. Cejl 49, Brno 602 00 IČ: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00

Obecné zadání: Zadavatelem zakázky je: IQ Roma servis, o. s. Cejl 49, Brno 602 00 IČ: 65341511 Poštovní adresa: Hybešova 41, Brno 602 00 Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na výrobu propagačních předmětů pro realizaci projektu Iniciativy společenství Equal: IQ servis systém pro úspěšné uplatnění Romů na trhu práce Obecné zadání: IQ

Více

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019

GLOBAL INDUSTRIE (MIDEST) 2019 2019 Největší strojírenský veletrh ve Francii, který spojuje veletrh strojírenských subdodávek Midest s veletrhy finálních strojírenských výrobků. www.global-industrie.com PROČ SE INVESTICE DO VELETRHU

Více

PROFIL SPOLEČNOSTI BACKER COMPUTER s.r.o.

PROFIL SPOLEČNOSTI BACKER COMPUTER s.r.o. PROFIL SPOLEČNOSTI BACKER COMPUTER s.r.o. -internet provider -dodávky HW, SW -internetové aintranetové aplikace -internetové prezentace aobchody -komplexní služby voboru IT BACKER COMPUTER s.r.o. Mánesova

Více

Měření času a teploty

Měření času a teploty 20827.S Multifunkční hliníkové hodiny se třemi barevnými displeji 55 110 28 mm 30385.S Multifunkční meteostanice 70 110 15 mm Kč 179,- 172,- 166,- 162,- hodiny, budík s funkcí snooze, kalendář, teploměr

Více

Nosiče venkovní reklamy

Nosiče venkovní reklamy Nosiče venkovní reklamy Billboardy Bigboardy Mostní konstrukce Billboardy 510 x 240cm Bigboardy 960 x 360cm Nezbytnou součástí dnešního marketingu je i reklama. Stále se rozvíjející částí reklamy je i

Více

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013

EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE. Luhačovice 24.10.2013 EKONOMICKÝ A LOGISTICKÝ SOFTWARE Luhačovice 24.10.2013 CRM řízení vztahů se zákazníky CRM - je zkratka z anglického Customer Relationship Management a označují se tak systémy pro řízení vztahů se zákazníky.crm

Více

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová

Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK. Řešitel: Karolína Kučerová Projekt informačního systému pro Eklektik PRO S EK Řešitel: ÚVODNÍ ZPRÁVA ZADÁNÍ PROJEKTU Zefektivnění komunikace ve firmě Eklektik, a to především v oblasti informací o klientech a o tištěných materiálech

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník

Založeno 1991. Nabídka služeb. a ceník Založeno 1991 Nabídka služeb a ceník 01 Vážení zákazníci, firma ARTTEX - centrum tisku, s.r.o., navazuje na tradici firmy ing. Rostislav Starý - ARTTEX, která vznikla krátce po listopadovém převratu v

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače, seznámí se s jednoduchou historií vývoje počítačů. Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače

Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače, seznámí se s jednoduchou historií vývoje počítačů. Pojmenuje a ovládá základní funkce počítače Informatika PŘEDMĚT: Informatika Ročník: 5. RVP Výstup Ročníkový výstup Doporučené učivo Průřezová témata ZÁKLADY PRÁCE S POČÍTAČEM 1. Využívá základní standardní funkce počítače a jeho nejběžnější periferie

Více

Ceník služeb poskytovaných firmou Jan Novotný i6tech

Ceník služeb poskytovaných firmou Jan Novotný i6tech Ceník služeb poskytovaných firmou Jan Novotný i6tech Ceník je platný od 1.10.2011. Podnikatel není plátcem DPH. Jedná se pouze o orientační ceny, které stanovují maximum za dané služby, případně hodinovou

Více

Reklamní a mediální agentura

Reklamní a mediální agentura Reklamní a mediální agentura Katalog poskytovaných služeb Reklamní a mediální agentura +420 775 57 87 57 jan.molnar@ovamedia.cz www..cz Jsme reklamní a mediální agentura s týmem specialistů na propagaci

Více

Nabídka řešení CRM pomocí

Nabídka řešení CRM pomocí Nabídka řešení CRM pomocí Obsah: Popis systému SugarCRM 2 Cena 3 Moduly a funkce 4 o Hlavní stránka 5 o Kalendář 6 o Obchody 7 o Reklamace 8 o Firmy 9 o Firmy detail 10 o Osoby 11 o Reporty 12 Testovací

Více

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek

Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Zadávací dokumentace Příloha výzvy k podání nabídek Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0116 Modernizace výuky

Více

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY

CENÍK SLUŽEB A REKLAMY CELOPLOŠNÁ REKLAMA NA KLOUBOVÝCH VOZECH MHD 01 Jedná se o kompletní celopolep vozidla mimo okenní části. 1. rok 105.000,- 2. rok 98.000,- 3. rok 90.000,- Lak zpět do barev MHD: 75.000,- CELOPLOŠNÁ REKLAMA

Více

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018

ELMIA SUBCONTRACTOR 2018 Největší veletrh strojírenských subdodávek v severní Evropě. www.elmia.se/en/subcontractor/. Nejvíce poptávané produktové kategorie: svařované konstrukce, přesně obráběné díly, zpracování plechů, hliníkové

Více

CENÍK PLANOGRAFICKÝCH PRACÍ

CENÍK PLANOGRAFICKÝCH PRACÍ CENÍK PLANOGRAFICKÝCH PRACÍ Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21% Černobílé velkoformátové kopírování a tisk, formát A0 Formát normalizovaný rozměr (šířka x výška v mm) Kopírování Účtujeme počet formátů

Více

BUĎTE VIDĚT NA KAŽDÉM KROKU. Leden 2018 REKLAMNÍ SLUŽBY

BUĎTE VIDĚT NA KAŽDÉM KROKU. Leden 2018 REKLAMNÍ SLUŽBY BUĎTE VIDĚT NA KAŽDÉM KROKU Leden 2018 REKLAMNÍ SLUŽBY Chcete, aby Vaši reklamu viděly tisíce lidí? CHCETE ZVIDITELNIT SVOJI FIRMU? POTŘEBUJETE ZLEPŠIT JEJÍ IMAGE? BUDOVAT NEBO POSÍLIT ZNAČKU? UVÁDÍTE

Více

Corporate identity 1

Corporate identity 1 Corporate identity 1 obsah Logomanuál Designmanuál Logomanuál Definice logotypu 4 Základní barevnost logotypu 5 Barevné varianty logotypu 6 Brevné varianty logotypu doplňkové 7 Použití logotypu na pozadí

Více

KATALOG PROMO PRODUKTŮ

KATALOG PROMO PRODUKTŮ KATALOG PROMO PRODUKTŮ PRODUKTY PRO BRANDING NEBO VLASTNÍ ZNAČKU Nabízíme našim zákazníkům možnost využití kalkulátorů z našeho portfolia pro reklamní účely. Na vybrané modely lze natisknout, případně

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO

literadesign 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO literadesign REKLAMNÍ A GRAFICKÉ STUDIO 20 let zkušeností v reklamním průmyslu reklama je hra Nechte si přinést kávu s vhodným dezertem, pohodlně se usaďte, a vklidu si prohlédněte naší prezentaci služeb

Více

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11,

MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ. Černobílý tisk a kopírování - zoom 25 až 800 % Barevný tisk a kopírování - zoom 25 až 400 % 3,90 7,70 20, 24, 11, MALOFORMÁTOVÝ TISK A KOPÍROVÁNÍ papír pauzovací 95 g/m 2 štítky samolepicí PŘÍPL. Jednostranná kopie Oboustranná kopie Jednostranná kopie Oboustranná kopie 1,80 3, 2,80 5, 1,70 2,90 2,70 4,90 1,60 2,80

Více

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni.

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni. Dobrá reklama je nedílnou součástí ůspěchu moderních firem. Jsme dobře vybaveni, abychom mohli zrealizovat plnou prezentaci Vaší společnosti. Nabízíme profesionální služby v oblasti reklamy a širokou škálu

Více

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy

Výběr a instalace mobilního terminálu. II. Používání čárových kódů v katalogu položek. III. Tisk etiket s čárovými kódy Mobilní terminály slouží pro sběr dat v terénu a následnou automatickou tvorbu dokladů typu zakázka, vydaná objednávka nebo skladový doklad v systému WAK INTRA. Komunikace mezi přenosnými terminály a systémem

Více