Strana 1. Směrnice Aeroklubu ČR www přístup Usnesení: Výbor ukládá (p. Hammer) nové umístění dokumentů v rámci jednotné vizualizace

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Strana 1. Směrnice Aeroklubu ČR www přístup Usnesení: Výbor ukládá (p. Hammer) nové umístění dokumentů v rámci jednotné vizualizace www.aecr.cz."

Transkript

1 Strana 1 Zápis z jednání Výboru Aeroklubu ČR dne PŘÍTOMNI: Vlastimil Dvořák, Miloš Fiala, Luboš Janáček, Petr Jirásek, Jasoň Kučera, Martin Mezera, Pavel Mlýnek, Miloš Ramert, Jan Rolinek, Michal Šebek, Jan Šturc, David Zapletal OMLUVEN: Radim Bednář NA JEDNÁNÍ PŘIZVÁNI: Jiří Sochor, Jiří Dodal, Milan Poupa, k bodu /4f Vladimír Skála, k bodu /9e Patrik Sainer Kontrola usnesení /2i) Směrnice Aeroklubu ČR www přístup Výbor ukládá (p. Hammer) nové umístění dokumentů v rámci jednotné vizualizace Kontrola usnesení: Úkol nebyl splněn, výbor ukládá výkonnému řediteli zajistit splnění stanoveného úkolu v termínu do následujícího jednání výboru /2o) Nabídka na odkoupení areálu v Hradci Králové Výbor se ztotožňuje se závěrem jednání statutárních zástupců ČO dne ve Skutči, kde byl schválen odprodej této nemovitosti s tím, že získané finanční prostředky budou uloženy na termínovaný vklad a o jeho použití rozhodne na návrh výboru konference. Kontrola usnesení: Vlastimil DVOŘÁK seznámil Výbor se zněním kupní smlouvy. Výbor zmocňuje Vlastimila DVOŘÁKA pokračovat v jednání s cílem odprodat areál v Hradci Králové. Další informaci podá Vlastimil DVOŘÁK na příštím jednání Výboru. Hlasování 11 pro, 0 proti, 0 se zdrželo /3h) Automobilová technika AeČR Výbor souhlasí s dalším krokem, tj. odprodej autobazaru s nejvyšší nabídkou. Prodejem je pověřen vedoucí EÚ.. Přehled zbylé automobilové techniky je uveden v příloze č. 1 tohoto zápisu a) Změna stanov Výbor rozhodl pověřit pracovní skupinu ve složení: Pavel Mlýnek, Petr Jirásek, František Hanák, Miloš Fiala a Jan Bečka, vypracováním změny Stanov do konce měsíce září a předložit vypracovaný návrh na jednání nejbližšího výboru po tomto termínu. Vedoucím skupiny pověřuje Jana Bečku. Úvodní jednání komise proběhne po setkání statutárních zástupců členských organizací AeČR (Skuteč, ), od kterého jsou očekávány základní podněty pro variantní návrhy nových stanov. Opožděné zahájení činnosti této pracovní skupiny bylo vysvětleno průběhem, závěry setkání statutárních zástupců ČO ve Skutči, kde k této problematice nebyla vedena žádná diskuze natož základní či variantní návrhy, dokonce zde nezazněl žádný požadavek na změnu stanov stávajících. Jan Bečka požádal generálního tajemníka o mailové rozeslání výzvy na zaslání návrhů

2 Strana 2 ke změnám stanov jednotlivým ČO, ze kterých spolu s návrhy předloženými na konferenci AeČR 2010 bude pracovní skupina vycházet. Kontrola usnesení: Jiří DODAL rozeslal výzvu jednotlivým ČO AeČR, návrhy ke změnám Stanov v elektronické podobě rozeslal členům Pracovní skupiny. Pracovní skupina po rezignaci Jana BEČKY přestala pracovat. Na návrzích změn Stanov AeČR nyní pracují jednotlivé komise odborností AeČR. Úkol trvá k) Zkušebna přístrojů Výbor souhlasí se zachováním zkušebny přístrojů a dále ukládá EÚ zřídit oddělený podúčet Zkušebny leteckých přístrojů c) Pořádání MS 2012 Na základě vyhlášení výběrového řízení byl klub Dropzone Prostějov vybrán jako pořadatel MS 2012 a již zaplatil účastnický poplatek FAI. V případě získání dotace od MŠMT na tuto soutěž, budou platit podmínky schválené výborem a to s podmínkou, že dotace bude použita pouze a výhradně na úhradu účasti závodníku z ČR a nesmí mít použita na propagaci akce a její následnou prezentaci. Mgr. Dlouhý požádal o možnost zúčastnit se jednání IPC spolu s delegátem AeČR, veškeré náklady spojené s účastí ponese Mgr. Dlouhý. Cílem této účasti je obhájit pořádání soutěže. Kontrola usnesení: Dle ústního sdělení delegáta AeČR v IPC FAI nebylo MS 2012 přiděleno AeČR, bylo však rozhodnuto, že AeČR, resp. Dropzone Prostějov bude pořadatelem ME v klasických disciplínách Úkol splněn b) Kluzák L-13 AC, OK-8812 Vzhledem k tomu, že se prodej nezrealizoval, výbor ukládá řediteli LSC kluzák okamžitě převést z AK Jindřichův Hradec do LSC. Dále výbor ukládá řediteli LSC zajistit pro pana Klugera navrácení integrálního palubního přístroje, který údajně pan Kluger zakoupil z vlastních prostředků jako výbavu kluzáku DG1000. AeČR nebude tento přístroj jako nadbytečný platit, neboť jeho nákup nikdy neprojednával ani neschválil. Kontrola usnesení: Výbor ukládá (p. Ramert, p. Sochor) zajistit naplnění usnesení Výboru. Úkol trvá. Následná kontrola usnesení: L-13 AC OK-8812 převeden úkol splněn, Integrální palubní přístroj bude řešen v rámci řádné inventury úkol trvá.

3 Strana a) Požadavek na náhradu škody a nemajetkové újmy Výbor AeČR ukládá Letovému řediteli AeČR ve spolupráci s prezidentem AeČR konzultovat tento případ s právníky včetně možnosti následného právního ošetření podobných situací tak, aby Aeroklub ČR nebyl odpovědný za podobné škody a újmy a nebyl povinen je nyní ani v budoucnosti hradit b) Zpráva z jednání GK FAI Výbor AeČR ukládá Prezidentovi AeČR, aby ve spolupráci s Generálním tajemníkem AeČR připravil pro nejbližší jednání Výboru návrh seznamu úkolů s určením odpovědnosti jednotlivých funkcionářů a termíny jejich plnění e) Nabídka Národní knihovny ČR Výbor AeČR schvaluje uzavření smlouvy s Národní knihovnou ČR, která umožní naše stránky archivovat a zpřístupňovat z archivu prostřednictvím internetu. Zodpovídají: Prezident a generální tajemník v termínu do následujícího jednání Výboru a) MISTROSTVÍ EVROPY SWOOP 2011, AK Klatovy Výbor ukládá (J. Dodal) odeslání přihlášky za AeČR. Kontrola usnesení: Přihláška byla odeslána, projednána IPC FAI a dle ústního sdělení delegáta AeČR a písemného sdělení ředitelky soutěže bylo pořadatelství soutěže přiděleno ČR. Úkol splněn b) Dohody s AK Kladno a AK Plasy Výbor ukládá (V. Dvořák) zajistit naplnění těchto dohod v termínu příštího jednání výboru. Kontrola usnesení: Úkol trvá /0a Prodej letounu Z 226 SL OK-MQI a) Seznámit všechny účastníky výběrového řízení s jeho výsledkem Zodpovídá: generální tajemník AeČR Termín: do b) Dohodnout s vítězem výběrového řízení podrobnosti úhrady a převzetí letounu, na příštím jednání výboru podat zprávu o splnění úkolu. Zodpovídá: vedoucí Ekonomického úseku AeČR Termín:

4 Strana /0b Rezignace Jana BEČKY na funkci vice-prezidenta AeČR a člena Výboru AeČR a) Informovat Jana Bečku o přijetí rezignace Zodpovídá: prezident AeČR Termín: ihned b) Dle zprávy volební komise VII. Konference AeČR oslovit dalšího zvoleného kandidáta do Výboru AeČR za parašutisty a přizvat ho k práci ve Výboru AeČR Zodpovídá: generální tajemník AeČR Termín: c) Zvolit nového vice-prezidenta AeČR Zodpovídá: prezident AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá /1a Ustavení Rad pro státní reprezentaci Usnesení a) Publikovat na web stránce AeČR a do ČO AeČR prostřednictvím elektronické pošty zaslat výzvu k podávání individuálních přihlášek zájemců o práci v RR odborností AeČR. Ve výzvě stanovit kritéria a kvalifikační požadavky pro uchazeče o členství v RR a stanovit termín uzávěrky přihlášek na Zodpovídá: generální tajemník AeČR ve spolupráci s ředitelem LSC AeČR Termín: b) Odpovědět všem zájemcům o práci v RR Zodpovídá: ředitel LSC AeČR Termín: obratem c) Shromáždit, roztřídit jednotlivé přihlášky podle odborností AeČR a předložit k jednání Výboru AeČR. Zodpovídá: ředitel LSC AeČR Termín:

5 Strana 5 Výbor schvaluje složení Reprezentačních rad (viz příloha č. 2) d) svolat 1. společné jednání RR odborností AeČR. Zodpovídá: ředitel LSC AeČR Termín: /4c Zpráva z jednání Akrobatické komise FAI generální tajemník poskytne Povinné sestavy jednotlivých kategorií účinným způsobem akrobatické veřejnosti Zodpovídá: generální tajemník AeČR Termín: Kontrola usnesení: zasláno do všech ČO AeČR a umístěno na Úkol splněn /4d Plnění usnesení /4b) Usnesení a) Zpracovat přehled termínů pro podávání návrhů na vyznamenání FAI. Zodpovídá: generální tajemník Termín: c) Zpracovat podklady pro přípravu informací FAI pro členy a ČO AeČR Zodpovídá: generální tajemník Termín: d) Posoudit, schválit a nechat zpracovat nejnutnější informace FAI Zodpovídá: prezident AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá h) Předložit prezidentovi AeČR seznam otázek pro jednání s představiteli AK Slovenska a Polska Zodpovídají: Letový ředitel, vedoucí EÚ, generální tajemník a předsedové komisí odborností AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol zrušen, schůzka nebyla svolána i) Seznámit účastníky s plánovaným obsahem schůzky Zodpovídá: prezident AeČR Termín:

6 Strana 6 Kontrola usnesení: Úkol zrušen, schůzka nebyla svolána /4e Informace o účasti na Mezinárodních sportovních akcích I.Q/2011 Finanční částka, použitá pro výjezd na Mezinárodní soutěž v UAE byla vrácena na účet AeČR /4f Doping v roce 2011 a) Sekretariátu AeČR publikovat Seznam zakázaných látek a metod dopingu, Monitorovací program a Mezinárodní standard pro terapeutické výjimky na web stránce AeČR a zaslat tyto dokumenty prostřednictvím elektronické pošty všem ČO AeČR. Zodpovídá: generální tajemník Termín: ihned /4f Projekt vlečného letounu Výbor AeČR ukládá generálnímu tajemníkovi AeČR zjistit od pana Skály podrobnosti o certifikaci letounu, zda proběhla jednání s EASA a s ÚCL, podle jakého stavebního předpisu a zda je připravován prototyp. Po zjištění těchto informací kontaktovat Ředitele LSC AeČR a dohodnout další postup Zodpovídá: generální tajemník Termín: , pan Skála přizván na jednání Výboru. Generální tajemník předá dokumentaci projektu Hlavnímu technikovi, který se k projektu písemně vyjádří. Zodpovídá: hlavní inspektor technik /6a Ekonomická optimalizace provozu flotily motorových letadel v AeČR a) Bez prodlení tento materiál publikovat na web stránce AeČR a prostřednictvím elektronické pošty jej zaslat do všech ČO AeČR Zodpovídá: generální tajemník AeČR Termín: ihned b) Provést porovnání počtu objednaných letových hodin a skutečně odlétaných a uhrazených za roky 2006, ,2009,2010 Zodpovídá: Letový ředitel AeČR Termín:

7 Strana 7 c) Vyčlenit konkrétní letouny a torza letounů, se kterými se v dalším provozování nepočítá pro jejich ekonomickou neudržitelnost v provozu (před dolétáním životnosti, před nákladnými revizemi) a již je nepojišťovat pro rok 2011 Zodpovídá: Letový ředitel AeČR Termín: Výbor schvaluje tabulku Předpoklad provozu flotily letadel v roce 2011 (Příloha č. 3). Hlasování: 10 pro, 0 proti, 2 se zdrželi hlasování. d) Schválit seznam a stanovit minimální nabídkové ceny Výborem Zodpovídá: Prezident AeČR ve spolupráci s Výborem AeČR Termín: do příštího jednání Výboru AeČR Kontrola usnesení: Úkol trvá e) Nabídnutí k prodeji ČO AeČR, v případě nezájmu členům AeČR fyzickým osobám, a to obálkovou metodou. Zodpovídají: letový ředitel ve spolupráci s vedoucím EÚ a gen. tajemníkem AeČR Termín: vyhlášení nabídkového řízení pro členské organizace Termín uzávěrky nabídkového řízení pro členské organizace f) Na základě objednávky letových hodin pro rok 2011 vytvořit seznam přebytečných letounů Zodpovídá: letový ředitel AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá g) Nabídnutí k prodeji ČO AeČR, v případě nezájmu členům AeČR fyzickým osobám, a to obálkovou metodou. Zodpovídají: letový ředitel ve spolupráci s vedoucím EÚ a gen. tajemníkem AeČR Termín: vyhlášení nabídkového řízení pro členské organizace Termín uzávěrky nabídkového řízení pro členské organizace Kontrola usnesení: Úkol trvá h) Doplnit budoucí Rámcové smlouvy o povinnost uhradit 20 % ceny objednaných letových hodin při podpisu Rámcové smlouvy a dalších 50 % ceny objednaných letových hodin do Zodpovídá: letový ředitel AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá

8 Strana 8 i) Publikovat ceník letových hodin na web stránce AeČR Zodpovídá: letový ředitel AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá, ceník se oproti r nebude měnit /9a AK Toužim úhrada škody Výbor AeČR ukládá vedoucímu EÚ zaslat AK Toužim poslední upomínku k úhradě dlužné částky. Pokud nedojde k úhradě, vymáhat uvedenou částku soudně. Zodpovídá: vedoucí Ekonomického úseku AeČR Termín: Kontrola usnesení: Úkol trvá /9b Inventury v AeČR Zodpovídá: vedoucí Ekonomického úseku AeČR Termín: Plachtařská komise Kontrola usnesení: Úkol trvá, vedoucí EÚ předloží výsledky na příštím jednání Vývoru /5a Prodej vyřazené techniky V majetku LSC (plachtařská reprezentace) je 6 kusů starých (r. v. 1995) pilotních padáků a vrak kluzáku L-23 OK Padáky nejsou nadále pro reprezentaci třeba, ke konci roku byly zakoupeny nové. Vrak L-23 nemá žádné využití, je jen zdrojem nákladů na uskladnění. Výbor AeČR pověřuje Plachtařskou komisi uspořádáním výběrového řízení na prodej 6 kusů vyřazených pilotních padáků a vraku kluzáku L-23 OK Výbor AeČR pověřuje LSC odprodejem této techniky na základě výsledků uvedených výběrových řízení. 7. Parašutistická komise /7a Návrh na ocenění bývalých zaměstnanců AeČR Parakomise navrhuje udělení ocenění AeČR Přemkovi Noskovi, Ladislavu Horákovi, Josefu Zíbarovi a paní Miroslavě Veselé. Výbor AeČR udělení ocenění jmenovaným neschvaluje. Hlasování: 0 pro, 6 proti, 5 se zdrželo hlasování.

9 Strana /7b Návrh na členy Rady pro státní reprezentaci Staženo z programu (projednáno v bodě /1a) /7c Pojištění výsadkových letadel Staženo z programu (projednáno v bodě /6a) /7d Termíny nahlašování výsadkových letů Parašutistická komise konstatuje, že nová úprava pro povolování výsadkových letů mimo schválená letiště je z časového důvodu nevyhovující. Provozovatelé parašutistické činnosti požadují vyjednání zkrácených termínů pro podávání žádostí do 5-ti dnů. Člen skupiny pro vzdušný prostor vysvětlil, že lhůta byla zkrácena na 10 dnů a požadavek na další snížení dle požadavku parašutistické komise je nereálné. Výbor AeČR k tomuto bodu nepřijal žádné usnesení /7e Zápis z jednání parakomise a sportovní komise para AeČR dne Různé Dne 21. ledna 2011 se uskutečnilo jednání parašutistické komise a Sportovní komise para AeČR. Zápisy z jednání viz přílohy č. 4 a 5 Výbor schvaluje zápis z jednání a ukládá publikovat jej samostatně i jako součást zápisu z jednání Výboru na Zodpovídá: generální tajemník Termín: ihned /9a Dopis Vladislava ZEJDY, prezidenta LAVS Vlastimil DVOŘÁK informoval Výbor o dopisu Vladislava ZEJDY, prezidenta LAVS, který výbor obdržel v měsíci lednu Výbor AeČR se tímto dopisem a jeho obsahem nebude zabývat, protože LAVS není členskou organizací AeČR a Vladislav ZEJDA není členem Aeroklubu ČR.

10 Strana /9b Letecký ples v Lucerně 2011 Vlastimil DVOŘÁK informoval, že pro funkcionáře AeČR je k dispozici 20 lístků na tento ples, který se koná v sobotu 12. února 2011 v paláci Lucerna Praha. Generální tajemník zajistí distribuci vstupenek zájemcům /9c Fakturace letových hodin na OK-2345 David ZAPLETAL informoval, že některé odlétané hodiny na OK-2345 v roce 2010 nebyly dosud vyfakturovány. Výbor ukládá vedoucímu EÚ poskytnout Plachtařské komisi výpis vystavených faktur za odlétané hodiny na OK V případě zjištění rozdílu vystavit příslušné faktury. Zodpovídá: vedoucí EÚ Termín: ihned /9d Jednání s Českým telekomunikačním úřadem Vlastimil DVOŘÁK informoval o připravovaném jednání s ČTU, které se uskuteční , na kterém bude projednávat zrušení prodlužování průkazů a některých poplatků. Výbor bere informaci na vědomí. Výbor ukládá Vlastimilovi DVOŘÁKOVI podat na příštím jednání výboru zprávu /9e Databáze letišť 2011 Patrik SAINER nabídl možnost zajistit pro členy AeČR distribuci Databáze letišť se slevou podobně, jako je tomu u LAA ČR. Zároveň sdělil, že je přístupný realizovat připomínky uživatelů této publikace pro zlepšení použitelnosti budoucích edicí. Výbor se bude nabídkou zabývat pro vydání 2012, v roce 2011 se zajištění publikace pro členy AeČR vzhledem ke stanoveným podmínkám jako nereálné.

11 Strana /9f Mistrovství ČR v letecké akrobacii letounů 2011 Jiří DODAL informoval o nabídce Jiřího DURASE zorganizovat při příležitosti Karlovarského poháru 2011 současně Mistrovství ČR v letecké akrobacii letounů. Výbor nabídku Jiřího DURASE jako organizátora soutěže akceptuje. V Praze 9. února 2011 Zapsal: Jiří DODAL Zápis ověřil dne: 11. února 2011 Vlastimil DVOŘÁK

12 Strana 12 Příloha č. 1 Přehled služebních aut a jejich rozdělení SPZ typ vozu rok výroby přiděleno - odpovídá 4A Š Fabia combi 1, PTS Jaroměř - Mach 4A Š Fabia combi 1, PTS Kladno - Kropáč 7A Š Fabia sedan 1, insp. technická + PTS Hosín - Kůta 8A Š Fabia sedan 1, insp. para Kunovice - Svozil 8A Š Fabia combi 1, insp. letová Křižanov - Hammer 9A Š Fabia 1, insp. letová Skuteč - Kinc 9A Š Fabia 1, sekret. + insp. para Praha - Dodal 9A Š Octavia 1, Insp. Praha - Kučera 1AH 9544 Š Roomster 1, PTS + insp. letová Plasy - Kabát 1AH 9566 Š Roomster 1, PTS Hořice - Procházka 1AH 9589 Š Roomster 1, insp. technická + PTS Zábřeh - Bárta 1AK 4390 Š Fabia combi 1, insp. technická Jaroměř - Tóth Zpracoval: M.Poupa,

13 Strana 13 Příloha č. 2 SLOŽENÍ REPREZENTAČNÍCH RAD AEROKLUBU ČR Reprezentační rada pro leteckou akrobacii: Ing. Stanislav BAJZÍK Jiří DURAS Ing. Miloš RAMERT Reprezentační rada pro parašutismus: Martin DLOUHÝ Ivan HOŠŠO Ivan HOVORKA Ing. Jan KLAPKA Martin KUMŽÁK Reprezentační rada pro přesné létání a leteckou rally: Jiří DODAL Mgr. Ing. Miloš FIALA, PhD Ing. Jiří JAKEŠ Reprezentační rada pro plachtění: Ing. Petr KREJČIŘÍK Roman MRAČEK David ZAPLETAL Schváleno Výborem AeČR dne

14 Strana 14 Příloha č. 3 Předpoklad provozu flotily letadel v roce 2011 Typ obj.hodin sazba/hod tržba počet let. potřeba rezerva vyř.z prov. Doporučení dalšího vývoje Z Od r zrušit celý typ Z Dle vývoje poptávky po LH vrátit do provozu až do počtu 30 ks Z Dtto - ponechat cca 30 ks L Postupně vyřazovat i v dalších letech až do zrušení typu. L Při dolétání do D revizí vyřazovat. AN V majetku AeČR nechat 2 ks do 2 let C nevyřazovat Z do 2 let vyřadit celý typ ACA nevyřazovat Z nevyřazovat celkem Rezerva v počtu letadel respektuje možné zvýšení zájmu o LH a případné výpadky při opravách, kumulace LH v sezoně apod. Financování z uvedené tržby a dotace MŠMT (zatím neznáme její výši) Případně z provozu vyřazených 28 letadel nese úsporu ,- Kč + cenu případných oprav. Další výnos za získané ND z rozebraných kusů. Náklady na tato letadla jen za uskladnění neprodaných nebo nerozebraných kusů (10.000,-/rok/kus?). Sníží se i potřeba mechaniků v PTS (3 skončili k , 1 končí k ) Z ekonomického hlediska lze i snížit počet PTS. Počet končících mechaniků je úměrný navrhovanému poklesu stavu letadel. Otázkou je jejich dislokace v jednotlivých PTS i s ohledem na jejich kvalifikace. Zpracoval: M. Poupa,

15 Strana 15 Příloha č. 4 AEROKLUB ČESKÉ REPUBLIKY U mlýna 3 Praha 4 Spořilov Zápis ze zasedání parakomiseaečr Praha Přítomni: Břetislav Brodský, Dr. Jiří Blaška, Emil Barták, ing. Jan Bečka, Radomil Kubín, Jan Šturc Přizváni: Ivan Hoššo, Emil Franěk, Eva Rozsypálková Hosté: Josef Zíbar. Pavel Mlýnek, René Fáber Kontrola zápisu z minulého jednání: - Kontakty na členy parakomise, sportovní komise a seznam reprezentantů jsou uveřejněny na - Požadavek na změnu v předpisech, týkající se lékařských prohlídek u Základního výcviku para trvá a bude se jím zabývat hlavní inspektor para při zapracovávání změn a schvalování parašutistických předpisů. Z jednání: 1. Předseda PaK seznámil přítomné s personálními a organizačními změnami na AeČR. hlavní inspektor para - Emil Franěk, tel.: inspektor para - Oldřich Svozil, tel.: letecký rejstřík para Jana Kočařová, tel.: , AeČR vypověděl ÚZPLN smlouvu o šetření nehod, hlášení I a VI v elektronické podobě zůstávají. Reprezentace para je zařazena do LSC Vrchlabí 2. Pan Franěk přednesl svůj plán pro příští období: a/ udržet pověření AeČRpro výkon státní správy ve věcech SLZ sportovní padáky b/ vzhledem k organizační struktuře AeČR a personálnímu obsazení inspektorátu para přenést více odpovědnosti a práce související s výkonem státní správy na aktivisty 3. Parakomise považuje současnou situaci na AeČR v oblasti para a aktivity s tím související za důsledek nekoncepčního vedení AeČR které vychází ze současných stanov neodpovídajících současným potřebám a rozvoji AeČR. Parakomise připraví návrhy se zdůvodněním na změnu stanov do Pan Hoššo informoval o úspěchu naší reprezentace na Mezinárodní soutěži v Dubaji. Více na Parakomise děkuje všem reprezentantům za perfektní výkon a reprezentaci ČR a AeČR. Prostředky zapůjčené parakomisí na startovné jsou deponovány v ASD Prostějov a budou vráceny na konto para AeČR.

16 Strana K ukončení zaměstnaneckého poměru v AeČR k parakomise dodatečně děkuje za práci pro parašutismus insp. Přemkovi Noskovi, Ladislavu Horákovi, Josefu Zíbarovi a paní Miroslavě Veselé. Parakomise navrhuje jmenované na ocenění AeČR. Předseda návrh zařadí do jednání výboru AeČR. 6. Parakomise se zabývala vytvořením Rad pro státní reprezentaci jejichž úkolem by mělo být zlepšení průhlednosti při nakládání s finančními prostředky, určenými pro reprezentaci Aeroklubu ČR v leteckých sportech a parašutismu, zamezení individuálního rozhodování o složení reprezentačních družstev a rozdělování finančních prostředků pro jednotlivé sportovce a jejich přípravu i účast na vrcholných sportovních akcích. Parakomise se domnívá, že v oblasti parašutismu je vytvoření dalšího orgánu pouze další výdajová položka a že daný úkol je především práce parašutistické komise jako voleného orgánu ve spolupráci s Hlavním trenérem para. Hlasováním 5 pro, 1 se zdržel hlasování, parakomise navrhuje výboru AeČR, že tuto činnost v oblasti parašutismu budou vykonávat volení členové parakomise. 7. Pavel Mlýnek informoval o jednání výboru týkající se letadlové flotily AeČR a důvodech pro objednávání a zálohové placení objednaných hodin. Odlétané hodiny AN-2 v r z podkladů letového ředitele: GIB - Nové Město celkem 74:37 GIC AiR Jihlava 51:30, AeČR2:30 celkem 54:00 PYA Nové Město 0:15, Erpužice 10:56, Plzeň-Bory 11:24 celkem 22:35 WHB- Plzeň-Bory 62:42, Hořovice 11:48, AeČR3:30 celkem 78:01 UIA Hořovice 78:28, AeČR4:43 celkem 83:11 U letadel L-60S je průměr mezi odlétanými hodinami Parakomise si uvědomuje, že odstavení výsadkových letadel by znamenalo ukončení parašutistické činnosti v mnoha klubech, v návaznosti na to by nastal i úbytek členů AeČR a zmenšení základny pro výběr do reprezentace. Snahou parakomise je udržet v rámci možností co nejvíce výsadkových letadel v provozu a na tomto aktivně spolupracovat s letovým ředitelem a výborem AeČR. 8. Parakomise navrhuje a požaduje, vzhledem potřebě a plánování parašutistických provozů, uzavření pojištění výsadkových letadel v co nejkratším možném termínu. 9. Požadavek parakomisez minulého jednání o projednání zkrácení termínu pro nahlášení výsadkových letů mimo letiště trvá. Předseda požadavek PaK zařadí do jednání výboru. 10. Dr. Jiří Blaška informoval o situaci okolo určení M.S. 2012, které bude zřejmě v Dubaji. Další po jednání IPC, které se uskuteční v Černé Hoře. 11. Parakomise se zabývala rozpočtem na r Plán je poskytnout ze svých prostředků celkem ,-Kč na: Pořádání MR v KD, RW, ParaSki a příspěvek organizátorům pohárových soutěží ,- Výjezd delegáta na jednání IPC max ,- Kontrolní činnost na soutěžích a jednání parakomise (cestovní výlohy) ,-

17 Strana 17 ( Cestovní výlohy se proplácí pouze členům parakomise a přizvaným hostům ) 12. Předsedkyně SK Eva Rozsypálková: eva.roz@seznam.cz informovala o jednání sportovní komise zápis v příloze - Do Českého poháru byly pro r zařazeny další soutěže: Boleslavský Žejdlík a Pohár Vysočiny - Termíny pohárových soutěží si nemůže organizátor bez souhlasu SK měnit. - Školení rozhodčích Falcon Prostějov - FAI zrušila vydávání výkonnostních odznaků. Vzhledem k jejich dostatečnému množství parakomise souhlasí s jejich udělováním na základě žádosti ke SK takto: počet seskoků provedených volným pádem 500 Zlatý odznak s jedním diamantem počet seskoků provedených volným pádem 1000 Zlatý odznak se dvěma diamanty počet seskoků provedených volným pádem 2500 Zlatý odznak se třemi diamanty 13. Pan Kubín informoval o tom, že nebyly proplaceny cestovní výlohy na jednání parakomise Pan Červinka - neproplacený kurz rozhodčího ve SWOOPu v r Neproplacené příspěvky za organizaci soutěže v ČP Klatovy,je nutné poslat opis faktury na EÚ AeČR. Parakomise žádá EÚ o dohledání a doplacení faktur a cestovních výloh. 14. Dr. Jiří Blaška vyjádřil potřebu větší aktivity při získávání prostředků k zabezpečení reprezentace para. Jan Bečka informoval o vzniku Unie sportovních svazů. Parakomise navrhuje: - aby vzhledem k úspěchům a postavení českého parašutismu, v zájmu prosazování potřeb a rozvoje parašutistického sportu byl zástupcem AeČR v Olympijském výboru parašutista. - žádost o dotace na MŠMT byla podávána za každou odbornost - zařazením se do Unie sportovních svazů získat prostředky pro reprezentaci para Předseda PaK zařadí návrh do jednání výboru AeČR 15. Příští jednání Falcon Prostějov, zajistí pan Hoššo Zapsal: Předseda parašutistické komise AeČR Jan Šturc

18 Strana 18 ZÁPIS z jednání SK - AeČR. Příloha č. 5 AeČR; , 16:00, Praha Účast; Rozsypálková E., Šorf O., Červenka V, Dopirák L., omluveni - Vach Ct., Horák Lad. 1. Otevřené MSR a MČR v KD Olomouc: Sportovní komise schválila rozhodčí za českou stranu Hlavní rozhodčí: Rychtařík Jaroslav Starší disciplíny IA : Mgr. Ctibor Vach Starší disciplíny PP : Janek Vladimír - sbor rozhodčích: J.Dvořák, O. Šorf, J.Nytra, Z.Studená, L.Horák, M.Gábor, E.Rozsypálková, V.Farbak, J.Matějkinová, D.Domský, V.Krutílek, H.Moudrá, R.Kopřiva A dále SP schválila propozice na MČR v KD. 2. MČR v RW4 Kunovice: Sportovní komise schválila rozhodčí Hlavní rozhodčí: Eva Rozsypálková - sbor rozhodčích: O.Svozil, R.Pavlíček, C. Vach 3. ESL RW4 kontaktní osoba, Eva Rozsypálková Soutěže budou uskutečněny na letištích Prostějov, Příbram a Most. 4. MČR Para Ski kontaktní osoba L. Dopirák 5. MČR SWOOP Klatovy: kontaktní osoba Červenka V. 6. Český pohár = Luděk Dopirák; organizátor V nejbližších dnech dodá seznam hlavních rozhodčích na jednotlivé soutěže a zajistí změnu propozic ČP. 7. Podmínečné zařazení do Českého poháru 2011: Plzeňský pohár, Pohár Vysočiny Jihlava, Žejdlík Mladá Boleslav na jeden rok, podle počtu závodníků a úrovni organizace soutěže. 8. Moravský pohár = Ladislav HORÁK; organizátor Termíny soutěží MP: rozhodčí hlavní Kopačky Para klub Zábřeh Janek Vladimír Moravská brána Para klub Hranice Horák Ladislav Priessnitzův pohár Para klub Jeseník Rychtařík Jaroslav Beskydský pohár Para klub Frýdlant Rychtařík Jaroslav Krnovská stuha Para klub Krnov Matuš Jaroslav Pohár města Olomouce Para klub Olomouc bude součástí MČR 8. SP schválila konečnou podobu Sportovního kalendáře 2011 a usnesla se, že nebude dodatečně měněn z jakéhokoli důvodu ( např. nepřízeň počasí). 9. SP se usnesla na celorepublikovém školení rozhodčích konání : Prostějov letiště

19 Strana 19 Všichni členové SP zajistí účast všech rozhodčích ve svém regionu. C.Vach zajistí technické zařízení a proškolení IA, L.Horák a O.Šorf proškolí pravidla PP, E.Rozsypálková proškolí RW, V.Červenka SWOOP. 10. Různé: Sportovní komisi byl předložen návrh na ustavující sportovní a výkonnostní rekord v přesnosti přistání na disk 0,02 m : Iva ŠORFOVÁ Dukla Prostějov, MČR KD Nové Město nad Metují , výkon: 0, 0, 1 cm rekord byl jednomyslně uznán Odznaky FAI budou i nadále udělovány: 1 diamant 500 seskoků 2 diamanty 1000 seskoků 3 diamanty 2500 seskoků do vyčerpání zásob. Mezinárodní instituce FAI tyto výkonnostní odznaky již neeviduje. Technické zařízení pro PP v Čechách displej na obrazovce je potřeba opravit zajistí V.Červenka ve spolupráci s L.Horákem. Byly projednány a schváleny dotace na jednotlivé soutěže zápis para komise. Byly schváleny finanční prostředky pro E.Rozsypálkovou na kontrolní činnost. V Uherském Hradišti Eva Rozsypálková

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Usnesení. z 8. jednání Výboru Aeroklubu České republiky, které se konalo v Praze dne 16. prosince 2006

Usnesení. z 8. jednání Výboru Aeroklubu České republiky, které se konalo v Praze dne 16. prosince 2006 Usnesení z 8. jednání Výboru Aeroklubu České republiky, které se konalo v Praze dne 16. prosince 2006 Přítomni: Vlastimil DVOŘÁK, Petr KOUTNÝ, Petr KREJČÍŘÍK, Jasoň KUČERA, Tomáš RENDLA, Jiří RYBÁŘ, Jiří

Více

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku

SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh. Čl. I Název a sídlo. Čl. II Účel spolku. Čl. III Hlavní činnost spolku SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. Stanovy spolku Návrh Čl. I Název a sídlo 1. SK SLAVIA PRAHA POZEMNÍ HOKEJ, z.s. (dále jen spolek ) má své sídlo na adrese Praha 10 - Vršovice, Vladivostocká ulice 1460/10,

Více

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU

Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU Stanovy KSTT Vysočina 1 Krajský svaz triatlonu Vysočina z.s. STANOVY SPOLKU 1. ÚVOD 1.1 Právní postavení. 1.1.1 Krajský svaz triatlonu Vysočina (dále také KSTT Vysočina) je zapsaným spolkem, který vznikl

Více

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s.

Stanovy spolku. I. Úvodní ustanovení. 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. Stanovy spolku I. Úvodní ustanovení 1.Název spolku : KLUB PŘÁTEL HISTORICKÝCH VOJENSKÝCH JEDNOTEK z.s. (dále jen spolek ). 2. Sídlo spolku : Třebestovice, Kerská 160, PSČ : 289 12, Česká republika 3. KLUB

Více

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů

statutární město Děčín podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů statutární město Děčín Zadávací dokumentace podlimitní veřejná zakázka na služby: Tlumočení a překlady dokumentů vyhlášená v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění

Více

Uchazečům o veřejnou zakázku

Uchazečům o veřejnou zakázku MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Oddělení soukromoprávní VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE / ÚTVAR: Mgr. Irena Hanáková/OSP TELEFON: 556 879 749 E-MAIL: Irena.hanakova@koprivnice.cz

Více

Regenerace zahrady MŠ Neděliště

Regenerace zahrady MŠ Neděliště 1 Výzva k podání nabídek (dále jen zadávací dokumentace ) v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory v OPŽP (dále jen Pokyny ), účinnými od 20.06.2014 Zadavatel: Název zadavatele: OBEC

Více

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S.

STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. STANOVY KOMORY PROJEKTOVÝCH MANAŽERŮ, Z. S. Článek I NÁZEV A SÍDLO Název: Komora projektových manažerů, z. s. Sídlo: U Potoka 26, 252 65 Tursko Článek II PRÁVNÍ FORMA 1. Komora Projektových Manažerů, z.

Více

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky

Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Vše k veřejným zakázkám Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Vybudování cyklostezky Radslavice Grymov v trase Jantarové stezky Čl. 1.: Název veřejné zakázky Vybudování cyklostezky Radslavice

Více

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem

PROGRAM JEDNÁNÍ: KHK StČ, zasedání představenstva 19.10. 2010, Pražská 298, Brandýs nad Labem Zápis z jednání představenstva KHK StČ, které se uskutečnilo dne 19. 10. 2010 od 09.00 hodin V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI firmy AMZ Financial Group s.r.o., Pražská 298, 25001 Brandýs nad Labem Přítomni: Havlík

Více

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost

MĚSTO BENEŠOV. Rada města Benešov. Vnitřní předpis č. 16/2016. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl. 1. Předmět úpravy a působnost MĚSTO BENEŠOV Rada města Benešov Vnitřní předpis č. 16/2016 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Obecná ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Tato směrnice upravuje závazná

Více

Jednací řád Rady města Třešť

Jednací řád Rady města Třešť Jednací řád Rady města Třešť Rada města Třešť (dále jen rada města) se usnesla podle 101, odst. 3 zákona čís. 128/2000 Sb. o obcích (obecní zřízení), (dále jen zákon ), v platném znění na tomto svém jednacím

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Článek 1 Úvodní ustanovení Pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře platí příslušná ustanovení občanského

Více

Č.j. S056/2008/VZ-03935/2008/520/EM V Brně dne 7. března 2008

Č.j. S056/2008/VZ-03935/2008/520/EM V Brně dne 7. března 2008 Č.j. S056/2008/VZ-03935/2008/520/EM V Brně dne 7. března 2008 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění zákona č. 110/2007 Sb. a zákona

Více

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení

O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD. 1. Úvodní ustanovení O D B O R O V É S D R U Ž E N Í Ž E L E Z N I Č Á Ř Ů Republiková rada seniorů JEDNACÍ ŘÁD 1. Úvodní ustanovení Jednací řád Republikové rady seniorů ODBOROVÉHO SDRUŽENÍ ŽELEZNIČÁŘŮ (dále jen OSŽ) upravuje

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Zakázka je zadaná podle 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Dalšími ustanoveními zákona č. 137/2006 Sb. není zadávací

Více

Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení

Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce Jurkovičova rozhledna, Rožnov pod Radhoštěm zjednodušené podlimitní řízení Čl. 1.: Název veřejné zakázky Jurkovičova

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (sluţba/dodávka/stavební práce) : Výzva k podání

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části. USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 28. zasedání dne 30. 11. 2015 USNESENÍ č. 228/15/RMČ k uzavření smlouvy na administraci veřejné zakázky Dostavba a přístavba ZŠ RMČ po projednání: I. souhlasí

Více

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města

MĚSTO CHOTĚBOŘ. Trčků z Lípy 69, 583 01 Chotěboř. Ing. Tomáš Škaryd, starosta města Oznámení o zahájení zadávacího řízení a základní údaje Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na stavební práce: Letní stadion Chotěboř rekonstrukce běžecké

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ.

V Černošicích dne 30. 9. 2014. Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice IČ: 00241121 Riegrova 1209 252 28 Černošice V Černošicích dne 30. 9. 2014 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem: Nákup a pokládka koberců OŽÚ. Město Černošice

Více

STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s.

STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s. STANOVY Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky, sportovní svaz policistů a hasičů, z.s. (dále jen Unie ) Čl. 1 Název, sídlo, postavení Unie (1) Unie je založena na principu dobrovolnosti

Více

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA

PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA PRAVIDLA PRO PŘIDĚLOVÁNÍ BYTŮ V MAJETKU MĚSTA ODOLENA VODA Čl. A Obecná ustanovení 1. Těmito pravidly se stanoví pravidla pro hospodaření s bytovým fondem v majetku města Odolena Voda. Nájemní vztahy se

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Veřejný zadavatel, obec Bohuňovice, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace na akci Modernizace a intenzifikace ČOV Bohuňovice, která je podporována

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb.

Odůvodnění veřejné zakázky dle 156 zákona. Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky dle 156 odst. 1 písm. a) zákona; 2 Vyhlášky 232/2012 Sb. Zadavatel: Česká republika Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Tábor Název veřejné zakázky : Komplexní pozemková úprava Chotčiny Sídlem: Husovo náměstí 2938 390 01 Tábor Zastoupený: Ing. Davidem Mišíkem

Více

MLADOBOLESLAVSKÝ POHÁR

MLADOBOLESLAVSKÝ POHÁR X. ročník PARAŠUTISTICKÉ SOUTĚŽE V PŘESNOSTI PŘISTÁNÍ MLADOBOLESLAVSKÝ POHÁR MLADÁ BOLESLAV FARMA PCT PTÝROV 17. 19. 6. 2011-1 - V souladu se sportovním řádem FAI a se souhlasem Parašutistické komise Aeroklubu

Více

MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín

MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín MČ Praha-Zličín, Tylovická 207, 155 21 Praha Zličín vyhlašuje usnesením Zastupitelstva MČ Praha Zličín ze dne 16.12.2015 PROGRAM PODPORY VYUŽITÍ VOLNÉHO ČASU DĚTÍ A MLÁDEŽE MČ PRAHA - ZLIČÍN Vyhlášené

Více

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software

Systém sběru vytříděných složek odpadu v Telči a jejich evidence software Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky s názvem: Systém sběru vytříděných složek odpadu

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu SOUTĚŽNÍ ŘÁD SLČR, úsek snowboardingu 1. Hodnocení sportovních výkonů 2. Podmínky pro přiznání bodů za výkon a přihlášky kód. čísel 2.1 Body za výkon 2.2 Mezinárodní body FIS 3. Závod 3.1 FIS Závod 3.2

Více

R Á M C O V Á S M L O U V A

R Á M C O V Á S M L O U V A R Á M C O V Á S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í I N Z E R T N Í C H S L U Ž E B ÚZSVM ÚP Plzeň č. /2015 uzavřená dle ustanovení 1746 odstavce 2. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

U s n e s e n í z 30. jednání Výboru Aeroklubu ČR, konaného dne 29. ledna 2010 v Mladé Boleslavi

U s n e s e n í z 30. jednání Výboru Aeroklubu ČR, konaného dne 29. ledna 2010 v Mladé Boleslavi U s n e s e n í z 30. jednání Výboru Aeroklubu ČR, konaného dne 29. ledna 2010 v Mladé Boleslavi Přítomni: Omluveni: Jan BEČKA, Vlastimil DVOŘÁK, Petr JIRÁSEK, Miloslav KINC, Petr KREJČIŘÍK, Pavel MLÝNEK,

Více

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s.

Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. Stanovy spolku Tělovýchovná jednota Hostivice, z.s. 1. Základní ustanovení, název a sídlo spolku 1. TJ Sokol Hostivice ve smyslu zákona č. 83/1990 Sb., o sdružování občanů, se s účinností zákona č. 89/2012

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Pořízení a provoz konsolidované IT infrastruktury ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725 V Písku dne: 02.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Rekonstrukce

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace č. 1/2016 Zastupitelstvo města Nová Role dle usnesení č. 10/02-4) ze dne 30. 12. 2015 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb., o obcích, rozhodlo o přidělení

Více

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ )

Soutěž o návrh. dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Soutěž o návrh dle ustanovení 103 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen ZVZ ) Kontaktní osoba: Filip Cabaj Tel.: 267 994 287 Fax: 272 936 597 E-mail: Filip.Cabaj@sfzp.cz Název

Více

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011

Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Město Horažďovice Usnesení z 19. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 20.06. 2011 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace)

Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) Výzva k podání nabídek (zadávací dokumentace) 1.Číslo zakázky 2.Název programu: 3.Registrační číslo projektu 4.Název projektu: 5.Název zakázky: Operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.1.07/02.0129

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLN NÍ KVALIFIKACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, v platném zn ní (dále jen zákon) a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Stanovy TJ Plzeň-Bílá Hora, z.s.

Stanovy TJ Plzeň-Bílá Hora, z.s. Stanovy TJ Plzeň-Bílá Hora, z.s. I. Tělovýchovná jednota 1.1. Spolek s názvem TJ Plzeň-Bílá Hora, z.s., (dále jen TJ) je dobrovolným zájmovým svazkem členů provozujících nebo majících zájem o tělovýchovu,

Více

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s.

Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Program rovného zacházení provozovatele distribuční soustavy Pražská plynárenská Distribuce, a.s., člen koncernu Pražská plynárenská, a.s. Obsah 1. Úvod... 2 1.1. Účel Programu rovného zacházení... 2 1.2.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace

Veřejná zakázka malého rozsahu na akci. Zadávací dokumentace Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Provedení kompletní opravy sociálního zařízení dámských a pánských WC v 1. NP, 2. NP a 5. NP v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9,741 01

Více

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky

2. Vymezení předmětu veřejné zakázky K čj :372-4/2012/DP - ÚVN V Praze dne: 19.07.2012 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 11 Počet příloh: 2 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené, podlimitní zadávací řízení na zakázku zadávanou dle zákona č. 137/2006

Více

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013

POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE. Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE PLZEŇSKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPP-157653-2 /ČJ-2013-0300VZ-VZ Plzeň 7.října 2013 Počet listů: 8 Přílohy: 7/21 Výzva k podání nabídky

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané v otevřeném řízení dle 21 odst. 1 písm. a) a 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

Zadávací dokumentace v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby

Zadávací dokumentace v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby Zadávací dokumentace v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby v souladu se zákonem 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, Směrnicí č.3 Rady Královéhradeckého kraje a Pokyny pro zadávání veřejných

Více

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009

PUBLICITA v OP VK. Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje. Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 PUBLICITA v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009 Obecně k publicitě.. Každý příjemce je povinen informovat příjemce pomoci (cílové skupiny),

Více

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje

Pravidla. používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Příloha usnesení vlády ze dne 18. ledna 2016 č. 25 Pravidla používání Národního elektronického nástroje při realizaci zadávacích postupů prostřednictvím národního elektronického nástroje Preambule V souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ SOUTĚŽI O nejvhodnější návrh na uzavření pachtovní smlouvy na restauraci Oceán a přilehlé stánky KONTAKTNÍ ÚDAJE VYHLAŠOVATELE 1.1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název: Zoologická zahrada

Více

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015

ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ. Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 *UOHSX007XXVS* UOHSX007XXVS ÚŘAD PRO OCHRANU HOSPODÁŘSKÉ SOUTĚŽE PŘÍKAZ Č. j.: ÚOHS-S0922/2015/VZ-45149/2015/532/KSt Brno: 17. prosince 2015 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže příslušný podle 112 zákona

Více

S B Í R K A O B S A H :

S B Í R K A O B S A H : S B Í R K A INTERNÍCH AKTŮ ŘÍZENÍ GENERÁLNÍHO ŘEDITELE HASIČSKÉHO ZÁCHRANNÉHO SBORU ČESKÉ REPUBLIKY A NÁMĚSTKA MINISTRA VNITRA Ročník: 2003 V Praze dne 11. prosince 2003 Částka: 53 O B S A H : Část I.

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Městský úřad, odbor investic a dotací adresa: Městský úřad Mariánské Lázně, Ruská 155, 353 01 Mariánské Lázně telefon 354 922 111, fax 354 623 186, e-mail muml@marianskelazne.cz,

Více

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE Oprava komunikace ulice Nerudova mezi č. p. 477-528, Jevíčko Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl.

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů název veřejné zakázky: Regenerace zeleně vybraných lokalit města Dvůr

Více

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery

Svážíme bioodpad z obce Veselý Žďár malé komunální vozidlo s hákovým nosičem, kontejnery a sítě na kontejnery Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky a k prokázání kvalifikace a zadávací podmínky pro vypracování nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na dodávku malého komunálního vozidla s hákovým nosičem

Více

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR)

Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Organizační řád Western Riding Clubu České republiky, z.s. (WRC ČR) Oddíl I. Základní členění WRC ČR. Článek. 1. Postavení WRC. 1. Western Riding Club České republiky, z.s. (dále jen WRC) je nezávislým

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské Meziříčí dokončení rekonstrukce VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu, zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Stavební úpravy turistické ubytovny TJ Valašské

Více

Veřejné zasedání č. 18/ 2010

Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Veřejné zasedání č. 18/ 2010 Dne 15.9.2010 se v 19.00 hod konalo v zasedací místnosti obecního úřadu veřejné zasedání zastupitelstva obce Hlína. Přítomni zastupitelé : -p.dostalý Miloš, ing.pacholík Miroslav,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE TECHNICKÉHO VYBAVENÍ + SW PRO PROJEKT Vzdělávání zaměstnanců firmy Iktus CZ.1.04/1.1.02/94.00205 Dotovaný zadavatel IKTUS, s. r. o. Zátor

Více

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Zjednodušené podlimitní řízení Název zakázky: Pořízení úklidového stroje na snížení prašnosti v obci Hvozdná Zadavatel zakázky: Obec Hvozdná

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Fotovoltaická elektrárna Cítov Identifikační údaje zadavatele: Obec Cítov Cítov 203 277 04 Cítov IČ: 00236764 Osoba oprávněná jednat za zadavatele: Ing. Marie

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka SPŠE a VOŠ Pardubice-rekonstrukce elektroinstalace a pomocných slaboproudých sítí Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební

Více

Z á p i s. z 48. jednání Rady města konané 1.3.2006 v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ

Z á p i s. z 48. jednání Rady města konané 1.3.2006 v Plasích PROGRAM JEDNÁNÍ Z á p i s z 48. jednání Rady města konané 1.3.2006 v Plasích Přítomni: Mgr. Miloslav Hurt - starosta Karel Mařík - místostarosta Ladislav Urban místostarosta Zdeněk Hanzlíček radní Ing. Miloslav Vaňourek

Více

STATUT AKREDITAČNÍ KOMISE

STATUT AKREDITAČNÍ KOMISE STATUT AKREDITAČNÍ KOMISE schválený Vládou ČR usnesením č. 744 ze dne 28. července 2004 Článek 1 Úvodní ustanovení (1) Akreditační komise (dále jen komise ) pečuje o kvalitu vysokoškolského vzdělávání

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/13/11, konaného dne 11.05.2011 od 16.00 hod. na radnici Švihov č.p. 38.. Zasedání Zastupitelstva města Švihov

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 7 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku na stavební práce mimo režim zákona o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, a dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Směrnice k rozpočtovému hospodaření

Směrnice k rozpočtovému hospodaření Směrnice k rozpočtovému hospodaření Č. 14 OBEC BECHLÍN IČO: 263 346 Směrnici zpracovali: Ing. Soušek, Koťová M. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo obce Datum schválení:.. Usnesení č.. Směrnice nabývá účinnosti:

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 3/2015 konaného dne 24. 4. 2015 Přítomni: 1. Karel Pačiska (předseda) 5. Pavel Nevrkla (místopředseda) 2. Radim Švejda

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice

M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Vaše značka/dopis ze dne: Č.j.: Vyřizuje/linka: V Ivančicích dne: OTI Ing. Josef Janíček 4. 6. 2010 Věc: Výzva k podání nabídky-veřejná

Více

Výzva k podání nabídky na

Výzva k podání nabídky na Výzva k podání nabídky na činnost koordinátora BOZP při realizaci zakázky: Inženýrské sítě - dešťová kanalizace, jednotná a splašková kanalizace a plynovod v ulicích Otakarova, Štafova a v části Kollárovy

Více

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM

(V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, V PLATNÉM OBEC VIKÝŘOVICE, PETROVSKÁ 168, 788 13 VIKÝŘOVICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ (V SOULADU S 38 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,

Více

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky. na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadavatel není povinen postupovat podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) Název veřejné zakázky: Dodávka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka služeb internetové inzerce volných pracovních míst pro SÚKL Zadavatel : Česká republika, Státní ústav pro kontrolu léčiv organizační

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky

Zadávací dokumentace veřejné zakázky Zadávací dokumentace veřejné zakázky Výzkumné a vývojové služby Zadávací dokumentace obsahuje: Podrobné základní podmínky zadávacího řízení Část č. 1 Krycí list nabídky Část č. 2 Obchodní podmínky Část

Více

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov

Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Město Švihov Zastupitelstvo města Švihov Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva města Švihov č. Z/47/13, konaného dne 24.07.2013 od 16.00 hod. v kanceláři starosty - Švihov, nám. Dr.E.Beneše 38. Zasedání

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI

PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI PRAVIDLA PRO POSKYTNUTÍ FINANČNÍHO PŘÍSPĚVKU Z ROZPOČTU STATUTÁRNÍHO MĚSTA LIBEREC PRO POSKYTOVATELE SLUŽEB V SOCIÁLNÍ OBLASTI 1. Všeobecná ustanovení 1.1. Tato pravidla stanoví postup pro poskytování

Více

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa

Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa V Hradci Králové dne 17.09.2015 Veřejná zakázka č. 1552 výzva k předložení nabídky Název zakázky: E. Beneše 1747 výměna 5 ks stoupacího potrubí vody a splaškové kanalizace - II. etapa Zadavatel zakázky:

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 37. Zákon, kterým se mění některé zákony v souvislosti s reformou dohledu nad finančním trhem v

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Technická univerzita v Liberci Studentská 1402/2,461 17 Liberec IČ: 467 47 885 vyřizuje právní oddělení - referent veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VČ. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016. 1. Úvod. Tento soutěžní řád pro rok 2016 navazuje na nadřazená Pravidla koloběžkových závodů. SOUTĚŽNÍ ŘÁD 2016 Preambule: Všichni účastníci (pořadatelé, závodníci a diváci) jsou povinni ctít duch fair play a chovat se dle dobrých mravů a právních předpisů ČR. 1. Úvod Tento soutěžní řád pro rok

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 13 konaného dne 20. února 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Navýšení základního kapitálu společnosti NTV cable s.r.o. pro rok 2013 2. Smlouva

Více

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto

uzavírají podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ), tuto Statutární město Přerov IČ: 003 01 825 DIČ: CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov I-Město, 750 02 Přerov zastoupené náměstkem primátora Pavlem Košutkem (dále jako Město ) MMPr/SML/2183/2015 a Česká

Více

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem.

Č.j.: 13877/2013-54. Popis vzájemného vztahu mezi realizovanou veřejnou zakázkou a plánovaným cílem. Č.j.: 13877/2013-54 Veřejná zakázka: Zajištění komunikačních aktivit na zvýšení povědomí o Českém systému kvality služeb Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky Plánovaný cíl veřejné zakázky Veřejná zakázka

Více

1. Název veřejné zakázky: 2. Identifikační údaje zadavatele: 3. Specifikace předmětu veřejné zakázky, zadávací podklady:

1. Název veřejné zakázky: 2. Identifikační údaje zadavatele: 3. Specifikace předmětu veřejné zakázky, zadávací podklady: Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace poštovní přihrádka 37, Lipenská 753/120, 772 11 Olomouc Organizace je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Ostravě v oddíle Pr,

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT SPORTOVNÍCH STŘEDISEK A SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 17/2012 změna 01/2014 Směrnice kategorie: C Schváleno:

Více