AGATTU Trade s. r. o. Jeremenkova 1171/102A Praha 4 info@nutralex.cz Doplňky stravy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AGATTU Trade s. r. o. Jeremenkova 1171/102A 140 00 Praha 4 e-mail: info@nutralex.cz www.nutralex.cz Doplňky stravy"

Transkript

1 Doplňky

2 Carnosine Plus Charakteristika: Jedinečnost suplementu spočívá v unikátní kombinaci Carnosinu a extraktu z kořene ženšenu korejského. Carnosin se řadí mezi tzv. přírodní látku vytvořenou ze dvou aminokyselin (beta-alaninu a histidinu), která se přirozeně vyskytuje v lidském organismu. Nejčastěji je zastoupená jeho nejvyšší koncentrace v organismu a to ve svalech, velkém mozku, mozečku a srdci. Podílí se na správné činnosti imunitního systému, díky jeho antioxidačním vlastnostem, podporuje dělení buněk, ochraňuje DNA a přispívá k regeneraci organismu. V kombinaci s extraktem ze ženšenu korejského, získávaného z kořene této rostliny je maximálně zesílený efekt účinku. Řadí se mezi silný adaptogen, blahodárně působí na obranyschopnost, vitalitu, energičnost i duševní aktivitu a zajišťuje celkové zdraví organismu. - Carnosin pozitivně ovlivňuje dělení buněk, podporuje jejich regeneraci a napomáhá k ochraně DNA před oxidací - podporuje kvalitní stav vlasů, kůže a přispívá k hojení ran - příznivě působí na svalovou sílu a celkovou vytrvalost organismu - Ženšen a Carnosine působí jako antioxidant, chrání organismus před působením negativních radikálů a tím přispívá k obranyschopnosti organismu - přispívají ke zkvalitnění sexuálních funkcí - Ženšen podporuje celkovou vitalitu, energii, odolnost a pozitivně působí na paměť a koncentraci lidského organismu Obsah složek: v 1 tobolce % DDD* Carnosine 250 mg - Ženšen korejský (extrakt z kořene 6:1) 300 mg - Množství tobolek v balení: 60 tobolek Dávkování: Přijměte 1-2 tobolky denně a dostatečně zapijte vodou.

3 Charakteristika: V suplementu je obsažena efektivní esenciální aminokyselina L-tryptofan, ve významném množství 400 mg v 1 tabletě! Lidský organismu si nedokáže sám L-tryptofan vytvořit a je důležité ho přijímat z potravy popř. ve formě doplňku, kdy se při jeho přijmu přes mozkovou bariéru za pomoci vitaminu B6 (pyridoxinu) přeměňuje na látku zvanou serotonin. Serotonin přirozeně přispívá ke správné funkci nervového systému, podílí se na přenášení nervových vzruchů, pozitivně ovlivňuje stavy únavy, bolestivosti hlavy a působí blahodárně na psychický stav organismu. Také se podílí na tvorbě další látky hormonu melatoninu, který přispívá a zajišťuje pocit uvolněnosti, duševní pohody a navozuje klidný a kvalitní spánek. - napomáhá zkvalitňovat duševní aktivitu organismu (vhodné užívání při stresu, únavě, pocitech úzkosti, depresích, strachu, bolestech hlavy) - přispívá k navození pocitu uvolněnosti, podporuje přirozené usínání a zkvalitňuje spánek - napomáhá zmírňovat doprovázející stavy při odvykání a závislostech (alkohol, kouření) Tryptophan Obsah složek: v 1 tabletě % DDD* Tryptophan 400 mg - Množství tablet v balení: 60 tablet Dávkování: Přijměte 1 tabletu denně a dostatečně zapijte vodou.

4 Thermo Burner Charakteristika: Speciální suplement vyniká kombinací 5-ti aktivních látek, efektivně působící k zajištění perfektní a štíhlé postavy s vhodností užívání pro ženy a muže v rámci redukce hmotnosti. Jedinečná směs ve formě tobolek obsahuje ve svém složení optimální kombinaci látek, které synergicky působí k odbourávání tuků. Podpořen je termogenní efekt účinku na lidský organismus, což přináší zvýšení metabolického obratu, zvyšování energetického výdeje směřující k maximálnímu efektu spalování tuků. V závislosti s pravidelnou fyzickou aktivitou je zajištěna aktivní a celkově vitální svěžest organismu, maximální ochrana a regenerace svalové tkáně a zkvalitnění imunitního systému. - Citrus aurantium, L-carnitine tartrate přispívá ke spalování tuků a udržení dosažené hmotnosti - L-carnitine tartrate přispívá ke zkvalitnění fyzické výkonnosti a podporuje regeneraci svalové hmoty, napomáhá ke správné činnosti srdce a optimalizuje hladinu cholesterolu - Green tea vyniká svými mocnými antioxidačními účinky, čímž přispívá ke správné funkci imunitního systému, má antibakteriální, protivirové, protiplísňové účinky, pozitivně ovlivňuje zdraví srdce, optimalizuje hladinu cholesterolu a krevního tlaku - Kofein přispívá ke spalování tuků a zlepšení fyzického výkonu, podporuje psychickou aktivitu, bdělost a dodává energii organismu Obsah složek: ve 2 tobolkách % DDD* L-carnitine tartrate 400 mg - Green tea 300 mg - (standardizovaný 50% extrakt) - Kofein 80 mg - White willow bark (obsahuje salicin) 30 mg - Citrus aurantium (obsahuje synephrine) 10 mg - Množství tobolek v balení: 120 tobolek Dávkování: Doporučená denní dávka jsou 2 tobolky denně. Přijměte 1 tobolku minut před snídaní a 1 tobolku minut před fyzickou aktivitou a zapijte dostatečným množstvím vody.

5 Charakteristika: Žraločí chrupavka obsahuje ve svém složení glukosamin, chondroitin, denaturovaný kolagen, což jsou velice důležité stavební látky pro zdraví pohybového aparátu, správnou funkci lidských chrupavek a vazivových tkání. Zároveň je bohatým zdrojem minerálních látek vápníku a fosforu, které jsou v lidském organismu nezbytné pro stavbu kostí organická podoba těchto minerálů je navíc z hlediska využitelnosti velmi přínosná pro lidský organismus. Žraločí chrupavka ve svém složení přirozeně obsahuje i další minerály, stopové prvky, enzymy, mukopolysacharidy atd. - příznivě působí na správnou funkci a strukturu kloubů a kostí - pozitivně působí na výživu, regeneraci kloubních chrupavek a celkově tím podporuje zkvalitnění rozsahu pohybu - podporuje mechanické a elastické vlastnosti kloubní chrupavky - zkvalitňuje stav pleti a pokožky - vhodné k užívání při dermatitidách, ekzémech, lupénce - pozitivně působí na kvalitní činnost imunitního systému - vhodný k dlouhodobému užívání pro osoby zatěžující pohybový aparát (zvýšená fyzická aktivita, úrazy, období rekonvalescence, nadváha) Shark cartilage Obsah složek: v 1 tobolce % DDD* Žraločí chrupavka 500 mg - Množství tobolek v balení: 180 tobolek Dávkování: Doporučená denní dávka jsou 3 tobolky denně. Vhodné je přijímat 3 tobolky 3x denně, nejlépe s jídlem popř. po jídle, vhodné užívat po dobu 2-3 měsíců. Zapijte vodou a dodržujte pravidelný pitný režim v průběhu dne.

6 Libido Power Charakteristika: Jedinečná kombinace extraktu z Macy, Tribulus Terrestris, Ženšenu a Ginkgo biloby příznivě působí na nárůst svalové hmoty, síly a ke zkvalitnění sexuální aktivity. Tobolky příznivě podporují zdraví pohlavních orgánů, zajišťují správnou funkci imunitního systému a efektivně přispívají k energičnosti a vitalitě organismu při zvýšené psychické a fyzické aktivitě. - Maca peruánská pomáhá udržovat optimální životní sílu, vitalitu, tělesnou i duševní pohodu - Tribulus Terrestris podporuje nárůst svalové hmoty a výkonnosti, pomáhá udržovat sexuální apetit a energii - Ženšen podporuje celkovou vitalitu, energii, odolnost a pozitivně působí na paměť a koncentraci lidského organismu - příznivě podporuje sexuální výkonnost a přispívá k navození a zlepšení erekce - Ginkgo biloba podporuje správný krevní oběh a zvyšuje průtok krve v organismu Obsah složek: ve 4 tobolkách % DDD* Maca extrakt 1000 mg - Tribulus Terrestris extrakt (45% saponiny) 600 mg - Ženšen korejský extrakt 200 mg - Ginkgo biloba extrakt 40 mg - Množství tobolek v balení: 120 tobolek Dávkování: Přijměte 4 tobolky denně a zapijte dostatečným množstvím vody. V případě onemocnění kardiovaskulárního systému (např. vysoký krevní tlak) případné užívání léku konzultujte předem s lékařem! Pokud se v případě užívání doplňku vyskytují zdravotní komplikace a to: nespavost, nervozita, úzkost přerušte užívání!

7 Charakteristika: Extrakt ze zeleného čaje obsahuje vysoké množství polyfenolů, což jsou přirozeně vyskytující se rostlinné chemikálie vyznačující se jedinečnými antioxidačními schopnostmi. Chrání organismus před působením volných radikálů, posilují imunitní systém, příznivě působí proti stárnutí organismu. Polyfenoly obsažené v zeleném čaji mají silné termogenní účinky a výrazně zvyšují úroveň odbourávání tuků. Zelený čaj má nejen antioxidační účinky, ale také stimuluje organismus díky obsahu kofeinu, tím zkvalitňuje činnost centrálně nervového systému. Příznivě působí na zdraví srdce, na kvalitu cév a redukuje hladinu špatného LDL cholesterolu. Mezi další významné látky obsažené v zeleném čaji patří celá řada vitaminů např. (C, D, K, B2), karotenoidů dále obsah minerálů mangan, selen, draslík, hořčík, fluor. - vyniká svými mocnými antioxidačními účinky, čímž přispívá ke správné funkci imunitního systému - má příznivé antibakteriální, protivirové, protiplísňové účinky na lidský organismus - napomáhá k odbourávání tuků s vhodností užívání pro muže i ženy v závislosti s redukcí hmotnosti - pozitivně působí na zdraví srdce, optimalizuje hladinu cholesterolu a krevního tlaku Green Tea Obsah složek: v 1 tobolce % DDD* Green Tea -zelený čaj (extrakt) 500 mg - (obsah 50% polyfenolů) 250 mg - Množství tobolek v balení: 120 tobolek Dávkování: Přijměte 2 tobolky denně a dostatečně zapijte vodou.

8 Lecithin mg Charakteristika: Aktivní složka lecithin se řadí mezi fosfolipidy, jedná se o stavební materiál buněčných membrán, které regulují průchod živin směrem dovnitř buněk a odpadních látek směrem ven. Nachází se ve všech buňkách našeho těla, včetně buněk nervových a mozkových. Je nezbytný pro průběh všech životně důležitých pochodů v organismu. Suplement ve formě tablet je všestranně využitelný přípravek, který je pro organismus prospěšný z mnoha důvodů s vhodností k dlouhodobému užívání pro jakoukoliv věkovou kategorii. - pozitivně působí na správnou funkci srdce, podporuje zdraví a kvalitu cévních stěn - napomáhá zajišťovat optimální hladinu cholesterolu a přispívá ke správné hladině krevního tlaku - podporuje správnou činnost mozku, pozitivně působí ke zlepšení paměti a zkvalitnění koncentrace - napomáhá ke zkvalitnění funkcí pohybového aparátu, podporuje regeneraci organismu (vhodné pro aktivně fyzické jedince sportovce) - příznivě působí k odbourávání tuků, přispívá ke zlepšování stavu kůže, vlasů a nehtů - podporuje správnou funkci a ochranu jater, napomáhá k detoxikaci jater (při přijmu alkoholu, léků apod.) Obsah složek: v 1 tabletě % DDD* Sójový lecithin 1000 mg - Množství tablet v balení: 120 tablet Dávkování: Přijměte 1-2 tablety denně, nejvhodněji během jídla popř. po jídle a dostatečně zapijte vodou.

9 Charakteristika: Originální suplement obsahuje účinný extrakt z čínské houby Cordyceps sinensis (Housenice čínské), která má velmi ojedinělé a širokospektré účinky podporující komplexní zdraví lidského organismu. Extrakt z houby Housenice čínské obsahují polysacharidy jedinečné glukany a další cenné látky, které příznivě působí na správnou činnost imunitního systému a celkovou vitalitu a výkonnost organismu. - Cordyceps sinensis (Housenice čínská): - působí antioxidačně a přispívá k posílení imunitního systému organismu - má příznivé protizánětlivé účinky - působí proti patogenním bakteriím (pneumokok, zlatý stafylokok, streptokok) - podporuje vitalitu organismu a zkvalitňuje psychickou a fyzickou aktivitu - napomáhá ke správné funkci srdce, přispívá k optimalizaci krevního tlaku a správné hladině triglyceridů a cholesterolu - příznivě působí na správnou funkci dýchacích cest, zkvalitňuje činnost plic a průdušek - zlepšuje látkovou výměnu v ledvinách a zvyšuje detoxikační vlastnosti jater - podporuje kvalitu spánku, snižuje úzkostné stavy a navozuje pocity uvolnění - zkvalitňuje sexuální aktivitu u mužů i žen Cordyceps Obsah složek: v 1 tabletě % DDD* Cordyceps sinensis 500 mg - (Housenice čínská extrakt 3:1) Množství tablet v balení: 120 tablet Dávkování: Přijměte 2-4 tablety denně, nejvhodněji v průběhu dne mezi jídly a zapijte vodou.

10 Spirulina Charakteristika: Jedinečná zelenomodrá sinice se získává z nejčistších jezer, která se vyskytují v subtropech. Spirulina vyniká nejvýraznějšími a širokospektrými účinky na lidský organismus. Obsahuje celou řadu vitaminů, minerálních látek, mastných kyselin, přírodních barviv, enzymů a dalších nesmírně cenných nutrientů a to: bílkoviny (komplex esenciálních a neesenciálních aminokyselin); sacharidy; tuky (mastné kyseliny -gama-linolenová, kyselina linolová); vitaminy (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, biotin, kys. listová, inositol,); minerály (železo, jod, draslík, vápník, hořčík, zinek, selen, mangan, chrom); přírodní barviva (karotenoidy, chlorofyl, fykocianin); enzymy (superoxid dismutáza, glutathion peroxidáza). - obsahuje vitaminy, minerály, enzymy a další cenné nutrienty - přispívá k vitalitě organismu a podporuje zdravý vzhled pleti a kůže - má antioxidační účinek a přispívá ke zkvalitnění obranyschopnosti organismu - podporuje správnou činnost srdce a přispívá ke zdraví cév - přispívá ke správné hladině cholesterolu a triglyceridů - zkvalitňuje činnost trávicího ústrojí a obnovuje střevní mikroflóru - optimalizuje hladinu krevního cukru s vhodností k užívání při redukci hmotnosti Obsah složek: v 1 tabletě % DDD* Spirulina 500 mg - Množství tablet v balení: 500 tablet Dávkování: Přijměte 1-4 tablety denně, nejvhodněji v průběhu dne mezi jídly a zapijte vodou.

11 Charakteristika: Název specifické řasy je odvozeno od přirozeného obsahu chlorofylu, kterého je v řase velmi významné množství. Unikátní mikroskopická řasa Chlorella obsahuje přírodní zdroj vitaminů, minerálů a bohatý komplex cenných a výživných látek s příznivým působením na celkové zdraví, vitalitu a energičnost organismu a to: bílkoviny (komplex esenciálních a neesenciálních aminokyselin); sacharidy; tuky (mastné kyseliny: gama a alfa-linolenová, kyselina linolová); vláknina, vitaminy (B1, B2, B3, B5, B6, B12, E, C, biotin, kyselina listová); minerály (železo, draslík, sodík, fosfor, vápník, hořčík, zinek, selen, mangan, měď); přírodní barviva (karotenoidy, chlorofyl, lutein). - obsahuje vitaminy, minerály, aminokyseliny a další cenné látky - přispívá k celkové vitalitě a energičnosti organismu - má antioxidační účinky a přispívá ke zkvalitnění imunitního systému - přispívá ke správné hladině cholesterolu, optimalizaci krevního tlaku a k pročištění krevního řečiště - příznivě působí k detoxikaci organismu a přispívá k regeneraci jaterní tkáně - pozitivně působí na činnost trávicího ústrojí a obnovuje tvorbu probiotických kultur - zkvalitňuje zdravotní stav pleti a kůže vhodné užívání při akné a ekzémů Chlorella Obsah složek: v 1 tabletě % DDD* Chlorella pyrenoidosa 500 mg - Množství tablet v balení: 500 tablet Dávkování: Přijměte 1-4 tablety 2x denně, nejvhodněji v průběhu dne mezi jídly a zapijte vodou.

12 AGATTU Trade s. r. o. Jeremenkova 1171/102A Praha 4 info@nutralex.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 1. 2012 / Doporučené ceny při sazbě 14 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů Gerifit Doplněk stravy Energie plná zdraví na celý den! Kvalitní produkt z Dánska spojující: extrakt ženšenu extrakt zeleného čaje multivitamin obsahující vyvážené množství 12 druhů vitamínů a 9 minerálů

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 1. 2015 AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od

PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Akce 2+1 ZDARMA a Sleva 22 % nelze vzájemně kombinovat. Doporučené ceny. / Platí od 1. 10. 2016 eshop.nefdesante.cz NOVINKA AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů

Více

zdraví síla rychlost vytrvalost

zdraví síla rychlost   vytrvalost zdraví rychlost vytrvalost síla www.ironpet.cz www.ironpet.cz IRONpet je přírodní české superprémiové krmivo bez obsahu lepku a kuřecího masa. Hlavním zdrojem bílkovin jsou maso z krocana nebo hovězí maso.

Více

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013

Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 Vážení reprezentanti, dovolte, abychom Vám představili nové produkty uvedené na BUSINESS DAY 10. 12. 2013 AMINO 1000 STAR pro podporu kostí, chrupavek a cév 525 Kč imunita vitalita tvorba kolagenu nervová

Více

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu.

Moderní odborníci na výživu věří, že plody jujuby jsou bohaté na vitamíny a mají vysokou nutriční a medicínskou hodnotu. Datlový sirup TIENS Datlový sirup Čínští lékaři věří, že Jujuba Udržuje lidi fit Doplňuje energii Posiluje játra, slezinu a žaludek Vyživuje krev Zklidňuje nervy Moderní odborníci na výživu věří, že plody

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz

PŘEHLED PRODUKTŮ. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! zdraví a vitalita. nefdesante.cz zdraví a vitalita PŘEHLED PRODUKTŮ Platí od 1. 4. 2011 / Doporučené ceny při sazbě 10 % DPH. AKCE 2+1 ZDARMA Při zakoupení dvou produktů nefdesanté získáváte třetí zdarma! Koupíte-li jakékoliv dva produkty

Více

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS

SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS SRDEČNĚ-CÉVNÍ SYSTÉM NERVOVÁ SOUSTAVA ENERGETICKÝ METABOLISMUS CS Get Up Přípravek s energetizujícím účinkem, stimulující, má vliv na hladinu energetického metabolismu, podporuje normální činnost nervové

Více

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem

Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Kloubní výživa Ecce Vita s hydrolizovaným Kolagenem Tento produkt byl vyvinut ve spolupráci Mudr. Davida Freje, Ing. Ivety Jecmik Skuherské a odborníků z Japonska. Funkční a dobře vstřebatelná kombinace

Více

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu.

Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Energie biorytmů! Co jsou vitamíny? Vitamíny skupina nízkomolekulárních organických sloučenin, v ohraničených dávkách nezbytných pro podporu různých funkcí organizmu. Samo slovo vitamín je možné vykládat

Více

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP

KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP TIENS KONCENTROVANÝ DATLOVÝ SIRUP Hlavní surovina Tiens Koncentrovaného datlového sirupu se připravuje z nejkvalitnějších plodů čínské datle jujuba, varieta Golden Silk. Je

Více

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa.

SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. TIENS SPIRULINA SPIRULINA CO TO JE? Spirulina je modrozelená řasa. Na. Zemi se poprvé objevila přibližně před 3,5 miliardami let a je to jedna z nejstarších forem života na této planetě. Přirozeně se vyskytuje

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

Akční nabídka. pro vás. 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc

Akční nabídka. pro vás. 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc Akční nabídka pro vás 50 produktů Walmark s minimálně 20 % tablet zdarma navíc Již 20. rokem se staráme o vaše zdraví. Proměňujeme ty nejkvalitnější přírodní suroviny na originální české doplňky stravy,

Více

Jídlo a doplňky výživy

Jídlo a doplňky výživy Jídlo a doplňky výživy Co běžně jím a jaké doplňky výživy při závodech používám Jak si chráním některé exponované částí těla Zpracoval : Jiří Jíra Hledík Fotografie : Jakub Cejpek Patřím mezi ty ultramaratonce,

Více

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje

NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje NABÍDKA ČAJŮ od české firmy Apotheke tea porcované čaje OVOCNÉ ČAJE určené pro běžné pití LIMETKA A GREP Ovocný čaj pro běžné pití. MALINA A JAHODA Ovocná směs obohacená echinaceou. RANNÍ SVĚŽEST Zelený

Více

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO...

ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... pro komplexní regeneraci ZDRAVÝ ČLOVĚK MÁ TISÍCE PŘÁNÍ, NEMOCNÝ JEN JEDNO... 25. 4. 2004 Praha, hotel Pyramida Ing. Helena Kacerovská Směs bylin ALOE VERA = ALOE BARBADENSIS - 92 % PANAX GINSENG (všehoj

Více

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací

EUNIKÉ SILVER Doplněk stravy 60 tobolek High duality, účinnost zvýšena mikronizací EUNIKÉ SILVER Výrobek EUNIKÉ SILVER je kombinací mikronizované sladkovodní řasy česká chlorela SP (Chlorella sp.) a extraktu léčivé rostliny šišáku bajkalského (Scutellaria baicalensis). Obě složky jsou

Více

Garance kvality. Na výrobu jsou použity přírodní zdroje surovin

Garance kvality. Na výrobu jsou použity přírodní zdroje surovin Produkty Garance kvality - Vlastní vývoj - Zakázková výroba v EU - Normy kvality ISO, HACCP - Vysoká kvalita vstupních surovin - Legislativní schválení ÚVZ SR, MZ ČR Produkty Activstar se můžou prodávat

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí All-in-one Pure 365 doplněk stravy * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity

Colostrum ESSENS. kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Colostrum ESSENS kvalitní a čistě přírodní zdroj imunity Co je colostrum? Colostrum, česky mlezivo, je první mléko produkované savci několik hodin po porodu. Má jedinečné složení, které se liší od složení

Více

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín

ZÁZRAČNÉ HOUBY V KOSTCE - ZDRAVI-VITAMINY-DOPLNKY - vitamínové doplňky a alternativní medicín REISHI-MRL T90, REISHI-MRL P250, REISHI VŠE - Ganoderma lucidum, lesklokorka lesklá, reishi lingzhi, 灵 芝. Velmi vhodné pro podporu imunity, k posílení kloubů, šlach a kostí, obnovuje síly po fyzickém či

Více

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA

NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA NACHLAZENÍ, BOLEST V KRKU, KAŠEL, RÝMA Cucavé tabletky se šalvějí, vitaminem C a inulinem Dr. Heart Šalvěj lékařská imunita, rovnováha v dýchacích cestách Vitamín C imunita, ochrana buněk. Šalvěj lékařská

Více

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě

Optimální péče od samého začátku. Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Optimální péče od samého začátku Důležité mikrovyživující látky pro matku a dítě Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem

Více

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí

První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí První multivitamín z čistých, bio-aktivních substancí Včetně koenzymu Q10, luteinu a OPC * Složení přípravku na straně 9 brožury. Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce

Více

Tři nové TIENS doplňky stravy

Tři nové TIENS doplňky stravy Tři nové TIENS doplňky stravy TIENS VISIONS, TIENS FLEXI, TIENS FIZZY Dobrý zrak Aktivní život Dostatek energie Obsah TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION s výtažkem z borůvek a kustovnice

Více

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie

Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Zelené potraviny Tibet, Havaj, Peru, Tchaj-wan, Ekvádor, Kalifornie a Brazílie Kvintesencí dnešní doby jsou bezesporu zelené potraviny, někdy označované jako superpotraviny. Pocházejí z čistě přírodních

Více

NERO. ZPOŤ SE! MÁKNI! DOBIJ SE!

NERO. ZPOŤ SE! MÁKNI! DOBIJ SE! Pot je dobrý. Pot je společníkem dříčů, pro které není první krůpěj důvodem přestat, ale důkazem, že jsme ze sebe něco vydali a blahodárným povzbuzením. Povzbuzením, jenž se stalo tělesnou rozkoší, která

Více

Vraťte svému tělu přirozenost!! Vraťte svým tělům přirozenou sílu, vytrvalost a obranyschopnost!!

Vraťte svému tělu přirozenost!! Vraťte svým tělům přirozenou sílu, vytrvalost a obranyschopnost!! Vraťte svému tělu přirozenost!! Vraťte svým tělům přirozenou sílu, vytrvalost a obranyschopnost!! PŘIROZENOST A KOMPLEXNOST Přirozenost a čistota Chlorofyl Enzymy Zásadotvornost Antioxidační aktivita Ječmen

Více

Předspánková suplementace

Předspánková suplementace Předspánková suplementace Přespánková suplementace Předspánková suplementace je zatím v České Republice jedno velké tabu. Málokdo vám u nás dokáže fundovaně referovat o látkách, které přispívají ke zlepšení

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým

Otázky a odpovědi. TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým 1. Co je TIENS Kardi krillový olej s rakytníkem řešetlákovým? TIENS Kardi je výživový doplněk obsahující olej z antarktického krillu, olej z plodů rakytníku

Více

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY

KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY 2019 KRMIVA PRO AKVARIJNÍ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Zvyšuje obranyschopnost Vysoká stravitelnost DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE

Více

Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz

Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz Akce a slevy 2010 Výživová poradna Food-Life.cz 2010 www.food-life.cz poradna@food-life.cz Celoroční soutěže Soutěž v poradně Každý z Vás může pod stromeček vyhrát zdravou Vánoční nadílku! Hrajeme o Vánoční

Více

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování

Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek. Využijte maximum díky pufrování Nejsilnější vitamín C i pro citlivý žaludek Využijte maximum díky pufrování Pure Encapsulations Společnost Pure Encapsulations byla založena v roce 1991 v USA. Synonymem pro produkty PURE je pojem kvalita.

Více

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality

INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality INFUSION TIENS Čaje prémiové kvality Nejstarší a nejvíce uznávaný nápoj na světě Čaj je hned po vodě druhým nejpopulárnějším nápojem v dnešním světě. Pití čaje je důležitou součástí čínské kultury. Jeho

Více

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie

Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E. Omega-3. Exkluzivní složení založené na spojení. moderní technologie Rybí tuk s rakytníkem řešetlákovým a vitamínem E Exkluzivní složení založené na spojení starověkých čínských poznatků a moderní technologie Proč jsou mastné kyseliny důležité? mastné kyseliny patří do

Více

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY

MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY MINERÁLNÍ A STOPOVÉ LÁTKY Následující text podává informace o základních minerálních a stopových prvcích, jejich výskytu v potravinách, doporučených denních dávkách a jejich významu pro organismus. Význam

Více

Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ!

Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ! Renaissance Triple Set. Formula 3 KOMPLEX S ANTIOXIDANTY PRODLUŽTE SI MLÁDÍ! CO JSOU VOLNÉ RADIKÁLY? VOLNÉ RADIKÁLY jsou reaktivní formy kyslíku, obvykle toxického charakteru. PROČ POVAŽUJEME VOLNÉ RADIKÁLY

Více

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ

DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ DĚLÁME VÁŠ ŽIVOT LEPŠÍ 90-TI DENNÍ TRANSFORMACE 90-ti denní - TRANSFORMACE 90-ti denní TRANSFROMACE je vaše šance jak zlepšit zdraví a postavu. Ve 12-ti týdenním programu vyčistíme váš organismus od toxinů,

Více

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo

KRMIVA PRO KOI KAPRY CLAY. Prebiotické a probiotické krmivo. Plovoucí krmivo. Zvýrazňuje barevnost ryb. Obsahuje ACTIGEN. Vysoce atraktivní krmivo 2019 KRMIVA PRO KOI KAPRY Plovoucí krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Obsahuje ACTIGEN Zvýrazňuje barevnost ryb Obsahuje Monmorillonit Vysoce atraktivní krmivo Bez živočišného proteinu ze suchozemských

Více

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ

běh zpomalit stárnutí? Dokáže pravidelný ZDRAVÍ Dokáže pravidelný běh zpomalit stárnutí? SPORTEM KU ZDRAVÍ, NEBO TRVALÉ INVALIDITĚ? MÁ SE ČLOVĚK ZAČÍT HÝBAT, KDYŽ PŮL ŽIVOTA PROSEDĚL ČI DOKONCE PROLEŽEL NA GAUČI? DOKÁŽE PRAVIDELNÝ POHYB ZPOMALIT PROCES

Více

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS

TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS PRODUKTY ŘADY PLUS TIENS EVROPA OZNAMUJE UVEDENÍ 4 TIENS PRODUKTŮ ŘADY PLUS S VYLEPŠENÝM SLOŽENÍM NA TRH. Kombinace 5000 let starověké čínské moudrosti s moderními západními

Více

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika

BETAFIT. Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betafitu. Energetická charakteristika ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky ošetřeny nebo s

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11

Title: EMEA-7840 - Herbalife24 - Product Factsheets ID: EMEA7840-H24-Product Factsheets_CZ Proof No: D Date: 01/09/11 OPTIMÁLNÍ VÝŽIVA PRO SPORTOVCE Správná sportovní výživa vám dodá sebedůvěru. Formula 1 Sport obsahuje vyvážené množství sacharidů, proteinů, vitamínů a minerálů a vytváří tak pevný základ pro dosažení

Více

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000

Fitmin puppy kaše 3 kg. Fitmin puppy kaše 850g. KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY. Hmotnost: 3,000 KATALOG FITMIN PSI Kompletní suchá krmiva PUPPY Fitmin puppy kaše 3 3,000 instantní doplňkové krmivo s probiotikem a antioxidanty pro odstavovaná štěňata všech plemen ve stáří 6-8 týdnů. Bílkoviny 15 %,

Více

Složky potravy a vitamíny

Složky potravy a vitamíny Složky potravy a vitamíny Potrava musí být pestrá a vyvážená. Měla by obsahovat: základní živiny cukry (60%), tuky (25%) a bílkoviny (15%) vodu, minerální látky, vitaminy. Metabolismus: souhrn chemických

Více

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA

Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA WWW.SAMSFIELD.COM SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY SUPERPRÉMIOVÉ KRMIVO PRO PSY Grain CELOŽIVOTNÍ PREVENTIVNÍ VÝŽIVA = KOMBINACE ČERSTVÉHO MASA, OVOCE A ZELENINY PRO ZLEPŠENÍ ZDRAVÍ PSA NÍZKÝ OBSAH OBILOVIN

Více

6.6 GLYKEMICKÝ INDEX POTRAVIN UMĚLÁ SLADIDLA VLÁKNINA DEFINICE DRUHY VLÁKNINY VLASTNOSTI VLÁKNINY...

6.6 GLYKEMICKÝ INDEX POTRAVIN UMĚLÁ SLADIDLA VLÁKNINA DEFINICE DRUHY VLÁKNINY VLASTNOSTI VLÁKNINY... Obsah ÚVOD... 14 1 VÝŽIVA ČLOVĚKA OD HISTORIE K SOUČASNOSTI... 17 1.1 HISTORIE... 17 1.2 SOUČASNOST...20 2 ZÁKLADNÍ POJMY VE VÝŽIVĚ... 22 3 CO MÁ POTRAVA PŘINÉST ČLOVĚKU... 25 4 ENERGETICKÁ (KVANTITATIVNÍ)

Více

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo.

Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. TIENS DIGEST DOBRÉ ZINC and A ŠPATNÉ its influence BAKTERIE on V TRÁVICÍM human body SYSTÉMU Bakterie mohou být dobré nebo špatné. Jejich hlavním úložištěm je tlusté střevo. Špatné bakterie podporují chorobné

Více

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika

BETAVIT [Novinka] Klíčová slova» detoxikace» překyselení» krev» ledviny, játra» imunita» mozek» kůže. Použití Betavitu. Energetická charakteristika Stop jarní únavě! ZELENÉ POTRAVINY Zelené potraviny získávají v poslední době na oblibě. A není se čemu divit. Potraviny, které se dostávají na náš stůl, jsou ve většině případů nějakým způsobem chemicky

Více

HODNOCENÍ ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ SOUVISEJÍCÍCH SE SLOŽKAMI PHARMANEX PRODUKTŮ v EVROPĚ

HODNOCENÍ ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ SOUVISEJÍCÍCH SE SLOŽKAMI PHARMANEX PRODUKTŮ v EVROPĚ HODNOCENÍ ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ SOUVISEJÍCÍCH SE SLOŽKAMI PHARMANEX PRODUKTŮ v EVROPĚ Cílem tohoto dokumentu je pomoc evropským Distributorům v komunikaci ohledně použití schválených zdravotních tvrzení

Více

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin

Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL. tobolky. unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Herbamedicus, s.r.o. Trápívaly mě problémy svalů a kloubů teď mám ARTHROREVITAL tobolky unikátní směs optimální kloubní výživy a bioaktivních látek z 11 druhů bylin Arthrorevital ARTHROREVITAL Pomoc při

Více

Autor: Mgr. Lucie Baliharová. Téma: Vitamíny a minerální látky

Autor: Mgr. Lucie Baliharová. Téma: Vitamíny a minerální látky Název školy: Základní škola Dukelských bojovníků a mateřská škola, Dubenec Autor: Mgr. Lucie Baliharová Název: VY_32_INOVACE_20/09_Zdravý životní styl Téma: Vitamíny a minerální látky Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.1355

Více

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY

KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY 2019 KRMIVA PRO JEZÍRKOVÉ RYBY Potápivé krmivo Prebiotické a probiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Vysoce atraktivní krmivo DEDICATED TO YOUR PERFORMANCE Inovativní

Více

Na sodík Ca vápník K draslík P fosfor

Na sodík Ca vápník K draslík P fosfor Složení potravy Bílkoviny 15% denní dávky = 1-1,5 g/24 hod. Význam - obnova a tvorba vlastních bílkovin - obranyschopnost organizmu Jsou nenahraditelné nelze je vytvořit z cukrů ani tuků. Plnohodnotné

Více

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních.

Oligobiogenní prvky bývají běžnou součástí organismů, ale v těle jich již podstatně méně (do 1%) než prvků makrobiogenních. 1 (3) CHEMICKÉ SLOŢENÍ ORGANISMŮ Prvky Stejné prvky a sloučeniny se opakují ve všech formách života, protože mají shodné principy stavby těla i metabolismu. Např. chemické děje při dýchání jsou stejné

Více

Mgr. Šárka Vopěnková Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou VY_32_INOVACE_02_3_20_BI2 HORMONÁLNÍ SOUSTAVA

Mgr. Šárka Vopěnková Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou VY_32_INOVACE_02_3_20_BI2 HORMONÁLNÍ SOUSTAVA Mgr. Šárka Vopěnková Gymnázium, SOŠ a VOŠ Ledeč nad Sázavou VY_32_INOVACE_02_3_20_BI2 HORMONÁLNÍ SOUSTAVA NADLEDVINY dvojjediná žláza párově endokrinní žlázy uložené při horním pólu ledvin obaleny tukovým

Více

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily

NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily NUTRILITE DOUBLE X a NUTRILITE Daily Co je to zdraví? Zdraví je stav úplné fyzické, mentální a sociální pohody, nejen pouhá absence nemoci.* *Definice Světové zdravotnické organizace Faktory ovlivňující

Více

Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek:

Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek: Sirupy rodinné firmy - JSEM PECKAjejich účinky a obsah prospěšných látek: KONTAKT: mob- 605 966 692 CENY: 1l...250,-Kč 1/2l...120,- 1/3...80,-Kč Doporučená příprava je, jak za studena-zalité sycenou vodou-grenadýna-

Více

SIRUPY. ANTI-VOMIT STAR Doplněk stravy pro snížení pocitu nevolnosti, únavy a vyčerpání a pohodě při cestování.

SIRUPY. ANTI-VOMIT STAR Doplněk stravy pro snížení pocitu nevolnosti, únavy a vyčerpání a pohodě při cestování. Vážení příznivci zdravého životního stylu, dovolte nám touto brožurou představit novinky, které jsme pro Vás připravili na podzim 2015. Jejich uvedení na trh bude oznámeno na našich webových stránkách

Více

Ájurvédská smoothies. pro posílení imunity. 11 domácích receptů

Ájurvédská smoothies. pro posílení imunity. 11 domácích receptů Ájurvédská smoothies pro posílení imunity 11 domácích receptů AMALAKI ovoce ze světa ájurvédy Ájurvéda je tisíciletou pokladnicí hlubokých znalostí o působení více než 600 druhů bylin a koření, které odstraňují

Více

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu.

Lístky konopí jsou bohaté na obsah chlorofylu, který má protizánětlivé účinky. Lístky jsou alkalické, napomáhají k odkyselení organismu. Zdraví Krása Pohoda O nás Soin Royal je česká značka profesionální přírodní kosmetiky. Jedinečnost produktů Soin Royal představuje spojení prvků tradiční medicíny a moderních vědeckých poznatků. Částice

Více

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO!

Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Luxusní výtažky z Mrtvého moře pro KAŽDÉHO! Uvolnění i výživa pokožky Hloubkové čištění pokožky při současném zvyšování hladiny hydratace a prodyšnosti Zklidnění unavených svalů Oživení metabolismu pokožky

Více

Zdravé svačiny do škol. Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol

Zdravé svačiny do škol. Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol Zdravé svačiny do škol Projekt zdravého stravování studentů základních a středních škol Co nabízíme? Zdravé a pestré každodenní svačiny pro malé školáky i studenty středních škol Vyvážené menu plné výživově

Více

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření

GARANCE. původu surovin. 60% masa. brambor a bylinek. Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření Novinka GARANCE 60% masa brambor a bylinek původu surovin Nízký obsah obilovin, bez pšenice a kukuřice Speciální mix bylinek a koření NOVÁ, VYLEPŠENÁ RECEPTURA! Puppy All Breeds Puppy Mini Chicken&Potatoes

Více

QUICK! prodluž si svůj den

QUICK! prodluž si svůj den QUICK! prodluž si svůj den = LAHODNÝ POVRCH ŽVÝKACÍ ČÁST JÁDRO S ENERGIÍ O PRODUKTU Každý den řešíme mnoho různých úkolů najednou. V rytmu moderního života je těžko udržet svou aktivitu po dobu celého

Více

DOPLŇKY STRAVY PŘÁNÍ A DŮKAZY. Pavel Suchánek

DOPLŇKY STRAVY PŘÁNÍ A DŮKAZY. Pavel Suchánek DOPLŇKY STRAVY PŘÁNÍ A DŮKAZY Pavel Suchánek Potřeba živin u jednotlivých sportů Basketbal, lední hokej, fotbal,volejbal: sacharidy při vysoké intenzitě tréninku : 8 10 g/kg (60%-65%) bílkoviny : 1,4 1,7

Více

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!!

Dopravné - 50,- Kč cesta na penzion POD LESEM. Masáže každý pátek od 16.00 hod. V jiné dny dle dohody,mimo čtvrtek. OBJEDNÁVKY NA PENZIONU!!!!! Masáž Cena Doba trvání Masáž šíje 100 Kč 20 min Masáž zad 200 Kč 40 min Masáž zad a šíje 250 Kč 60 min Masáž horních končetin 200 Kč 20 min Masáž dolních končetin 250 Kč 40 min Masáž hrudníku a břicha

Více

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj.

Jedna tableta 600 mg k vnitřnímu užití má energetickou hodnotu 3,77 kj. Tablety CURAPIL obsahují originální, synergicky působící směs šetrně usušených topinamburových hlíz (Helianthus tuberosus) s odhořčenými pivovarskými kvasnicemi (Sacharomyces cerevisiae) a aminokyseliny

Více

Komplexní systém očisty organizmu

Komplexní systém očisty organizmu Komplexní systém očisty organizmu Původci a zdroje znečištění organizmu Životní pochody v buňkách Potrava Baktérie a viry Tabákový kouř Vzduch a voda Alkohol Čím nás ohrožuje znečištění organizmu? Zvýšená

Více

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém

Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Amethyst BioMat Infračervený Regenerační Systém Prevence Regenerace Relaxace www.richwayeu.com Feel Better - Heal Faster Amethyst BioMat systém ² Amethyst BioMat je infračervený systém určený pro každodenní

Více

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech.

Pracovníci lékárny budou připraveni poradit klientům s řešením jejich zdravotních problémů a poskytnou odborné informace o nabízených produktech. Nemocniční lékárna si v rámci Dnů zdraví připravila pro své klienty soubor přípravků, které budou po celý týden k dispozici za speciální, sníženou cenu. Přípravky byly pečlivě vybrány s ohledem na blížící

Více

ŽENŠEN Účinné látky Ženšenu

ŽENŠEN Účinné látky Ženšenu ŽENŠEN» celkově harmonizuje organizmus» blahodárně ovlivňuje potenci» pomáhá při stresech» pomáhá vyčerpanému organizmu» příznivě ovlivňuje obranyschopnost organizmu ŽENŠEN Účinky ženšenu pravého jsou

Více

NOVINKA! PŘÍRODNÍ EXTÁZE S PSEUDOEFEDRINEM

NOVINKA! PŘÍRODNÍ EXTÁZE S PSEUDOEFEDRINEM NOVINKA! PŘÍRODNÍ EXTÁZE S PSEUDOEFEDRINEM www.red-wolf.org Informace o produktu RED WOLF - 100% přírodní, vysoce koncentrovaný nealkoholický energetický nápoj nové generace výjimečné chuti s obsahem přírodního

Více

Já trá, slinivká br is ní, slož ení potrávy - r es ení

Já trá, slinivká br is ní, slož ení potrávy - r es ení Já trá, slinivká br is ní, slož ení potrávy - r es ení Pracovní list Olga Gardašová VY_32_INOVACE_Bi3r0105 Játra Jsou největší žlázou v lidském těle váží přibližně 1,5 kg. Tvar je trojúhelníkový, barva

Více

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM

BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM DŮLEŢITÉ INFORMACE O BIOS LIFE SLIM BIOS LIFE SLIM PROČ BIOS LIFE SLIM Je prvním klinicky prověřeným produktem na světě, který byl vyvinut, aby odbourával uložený tuk a k podpoře zdravých hladin cholesterolu. Je vyroben z přírodních ingrediencí.

Více

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE

PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE CO BYSTE MĚLI VĚDĚT O PŘÍRODNÍ NÁPOJ NATURAL BALANCE Chutný, zdravý nápoj pro energii, soustředění a úpravu hmotnosti Obsahuje uhlohydráty s pomalým uvolňováním, díky tomu má nízký glykemický index a udržuje

Více

EU peníze středním školám

EU peníze středním školám EU peníze středním školám Název projektu Registrační číslo projektu Název aktivity Název vzdělávacího materiálu Číslo vzdělávacího materiálu Jméno autora Název školy Moderní škola CZ.1.07/1.5.00/34.0526

Více

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme!

Náš příběh. Historie firmy. Naší vizí je pomoc lidem: Spolu to dokážeme! Náš příběh Historie firmy Společnost Activstar byla založena na Slovensku. Postupne expandujeme do celé Evropy. Naší vizí je pomoc lidem: zlepšit zdraví a fyzickou kondici, dostat se na vyšší příjem, zlepšit

Více

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné.

Nanokorektory v akci. Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory v akci Lepší a levnější než plastika, injekce a další invazivní zásahy do organizmu navíc naprosto bezpečné. Nanokorektory všeobecně NANO CORRECTOR je mnohonásobně účinnější než konvenční

Více

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18

Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Krmiva pro akvarijní ryby '17/'18 Potápivé krmivo Prebiotické krmivo Plovoucí krmivo Zvýrazňuje barevnost ryb Poloplovoucí krmivo Nové Premixy a SUROVINY Vylepšený premix ve všech krmivech Coppens: BIO-MOS

Více

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc.

OSLAVA MLÉKA 2009. Ing. Jiří Kopáček, CSc. OSLAVA MLÉKA 2009 Ing. Jiří Kopáček, CSc. Od roku 1957 slaví světová mlékařská veřejnost každé čtvrté úterý v měsíci květnu SVĚTOVÝ DEN MLÉKA Podnět t k tomuto svátku dala konference významných světových

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Metodický list. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla?

Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla? Více než 1,5 miliardy lidí na zemi trpí chronickými bolestmi. Existuje východisko z tohoto pekla? 100% Přírodní produkt pro podporu zdraví a úlevu od jakékoliv bolesti. Patentovaná technologie bylin na

Více

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly

nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly nemoc úraz operace síla energie vitalita Ensure Plus Advance Výživa nové generace Chrání a obnovuje Vaše svaly Ztráta tělesné hmotnosti a svalu Delší nemoc, úraz, operace, pobyt v nemocnici vede ke ztrátě

Více

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo

KRMIVA PRO TILAPIE. Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Potápivé krmivo. Plovoucí krmivo. Udržitelné krmivo. Poloplovoucí krmivo 2019 KRMIVA PRO TILAPIE Potápivé krmivo Vhodné pro aqakulturní recirkulační systémy (RAS) Plovoucí krmivo Udržitelné krmivo Poloplovoucí krmivo Obsahuje astaxanthin Bez proteinu ze suchozemských zvířat

Více

BrainVitality. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami.

BrainVitality. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami. Stárnoucí mozek prochází postupnými strukturálnímí a funkčními změnami. Mozek se začíná zmenšovat od 25 let a v 70 letech ztratil už 25 % své velikosti. Mozková činnost spotřebuje 20-25 % veškerého kyslíku,

Více

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy

Materiály 1. ročník učebních oborů, maturitních oborů ON, BE. Bez příloh. Identifikační údaje školy Identifikační údaje školy Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace Bratislavská 2166, 407 47 Varnsdorf, IČO: 18383874 www.vosassvdf.cz, tel. +420412372632 Číslo projektu Název

Více

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN,

Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, Česko ORGANICKÉ MINERÁLY BIOGENNÍ PRVKY VÁPNÍK, ŽELEZO, JÓD, ZINEK, SELÉN, CHRÓM, Calcium, Magnesium Organické Minerály ORGANICKÉ MINERÁLY Zásadní zvláštností všech přípravků linie «Organické minerály»

Více

PŘÍLOHA SEZNAM SCHVÁLENÝCH ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ

PŘÍLOHA SEZNAM SCHVÁLENÝCH ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ PŘÍLOHA SEZNAM SCHVÁLENÝCH ZDRAVOTNÍCH TVRZENÍ Živina, látka, potravina Aktivní uhlí Kyselina α-linolenová (ALA) Aktivní uhlí přispívá ke snižování nadměrné plynatosti po jídle ALA přispívá k udržení normální

Více

Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy. Zjišťování výž. Zvyklostí

Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy. Zjišťování výž. Zvyklostí Dieta v prevenci a léčbě aterosklerozy Zjišťování výž. Zvyklostí 13.10. Ateroskleroza Celkové onemocnění postihující cévy a různá krevní řečiště Klinicky nejtypičtější ICHS, CMP, ICHDK RF neovlivnitelné

Více

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium.

PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY. Premium. PRÉMIOVÉ KRMIVO PRO VAŠE MILÁČKY www.mojecalibra.cz Calibra je řada velmi kvalitních granulovaných krmiv, jež obsahují vyvážený poměr živin, vitamínů, minerálů, stopových prvků tak, aby plně zabezpečily

Více

Slavíme 20 let, ale dárky dostáváte vy!

Slavíme 20 let, ale dárky dostáváte vy! Slavíme 20 let, ale dárky dostáváte vy! let spolu Vyberte si z naší nabídky! Více než 30 produktů v akčním balení s 20-ti a více % tablet navíc zdarma. Již 20 let pečujeme o vaše zdraví. Proměňujeme ty

Více

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství.

Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Placenta je orgán, který spojuje organismus matky a dítěte během těhotenství. Používání placenty se začalo zadlouho před vědeckými objevy v Číně se placentě říkalo člun na fialové řece Metoda placentárního

Více

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT

DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT DÁVÁME VÁM VÍC NEŽ NAPÍT 1 Odjistit pojistku. Láhev neklopit. Netřepat. 2 Postupným tlakem na pístek uvolňovat obsah Æ počkat na vyprázdnění Æ protřepat Æ odšroubovat uzávěr Æ vypít. 3 Naplnit láhev vodou

Více

Načasování příjmu stravy s ohledem na sportovní výkon. Suchánek Pavel Institut klinické a experimentální mediciny, Praha

Načasování příjmu stravy s ohledem na sportovní výkon. Suchánek Pavel Institut klinické a experimentální mediciny, Praha Načasování příjmu stravy s ohledem na sportovní výkon. Suchánek Pavel Institut klinické a experimentální mediciny, Praha Požadavky Při načasování příjmu stravy a tedy zejména energie před výkonem je potřeba

Více